Advertentie

Parlementaire enquete ‘Griepvaccin’ De WAARHEID aub!


“Doel van dit boek is ’t leveren van een dossier voor ’n parlementaire enquête…”

 

In februari 2009 krijgt een vijfjarig jongetje in Mexico pijn in zijn keel. Anderhalf jaar later worden alleen al in Europa meer dan honderd miljoen griepvaccins vernietigd. Overheden hebben enorme verliezen geleden – de farmaceutische industrie maakte een miljardenwinst. Hoe kon dit gebeuren?

Zijn we door het oog van de naald gekropen of is er schaamteloos misbruik gemaakt van de angst voor een dodelijk griepvirus? Vele tekenen wijzen op het laatste, waarbij burgers en politiek werden verblind door ‘angst’!

Door een definitie-verandering kon een milde griep uitgeroepen worden tot pandemie, werden vaccins op de markt gebracht die nog niet of nauwelijks getest waren en werd de vaccinatie van de wereldbevolking één groot experiment. Langzaamaan worden de gevolgen zichtbaar en die stemmen niet vrolijk!

Onderzoeksjournalist Daan de Wit dook de afgelopen 7 maanden in het ondoorzichtige web van gezondheidsraden, overheden, corrupte adviseurs en een machtige industrie.

Daan de Wit (1969) is redacteur en verslaggever voor diverse media. Hij was programmeur/interviewer voor het documentaire-festival ‘Docs at the Docks’ en hij is sinds 2000 de auteur van veelgelezen analyses op zijn website DeepJournal. Eerder verscheen zijn boek: De Volgende Oorlog – De aanval op Iran: een voorbeschouwing.

Zijn nieuwe boek ‘Dossier Mexicaanse griep’ onthult:

 • De ingrediënten van de vaccins zijn mogelijk minder zo onschuldig dan minister Klink heeft doen geloven. Er zijn stoffen gebruikt die mogelijk grote gevolgen hebben op de lange termijn. Nooit eerder zijn zwangeren en kleine kinderen met deze stoffen geïnjecteerd en op zo’n grote schaal.
 • De bevolking van Nederland en de rest van de wereld heeft onvrijwillig deelgenomen aan een groot experiment, zonder kosten voor de farmaceutische industrie. En eventuele claims als gevolg van bijwerkingen of de dood worden afgehandeld door de overheid, niet de industrie.
 • Minister Klink heeft geheime contracten getekend – die in het boek worden onthuld – waarin de farmaceutische industrie bepaalde wat wel en vooral niet naar buiten mocht komen.
 • Uit een reconstructie van de besluitvorming blijkt dat er een bewuste vaccinatiecampagne is gevoerd in plaats van een informatiecampagne. Van informed consent kon geen sprake zijn.
 • Kamerleden, een rechter en ook bezorgde burgers die om meer informatie vroegen, zijn om de tuin geleid door de overheid.
 • Hetzelfde pro-vaccinatiebeleid werd buiten Nederland gevoerd door de WHO die met de industrie als drijvende kracht zorgde dat een kleine griep grote gevolgen kreeg.
 • Bij de besluitvorming was sprake van vergaande belangenverstrengelingen, zowel in Nederland als bij de WHO.
 • Terwijl allang bekend was dat het ging om een milde griep, is toch alles op alles gezet om een paniek van pandemische proporties te realiseren.
 • In en buiten Nederland was viroloog Ab Osterhaus een belangrijke aanjager, net als eerder bij sars en de vogelgriep, op basis waarvan de contracten zijn gemaakt voor de volgende pandemie Die werden automatisch geactiveerd nadat de WHO de pandemie uitriep. Kort voor die uitspraak was de definitie versoepeld onder invloed van de industrie. Dezelfde  invloed speelde een belangrijke rol bij het uitroepen van de pandemie.

Citaten uit het boek: Dossier Mexicaanse griep.

 

‘De Mexicaanse griep is het grootste medische schandaal sinds de Tweede Wereldoorlog’, zegt de Belgische epidemioloog Luc Bonneux, lid van ‘SKEPP’, een organisatie voor sceptici.
Naar zijn zeggen heeft hij veel gezien, maar deze ‘Mexicaanse griep-pandemie’ overtrof ALLES! De Mexicaanse griep was een ‘pseudopandemie’. Bonneux is ervan overtuigd dat er een parlementaire enquête moet komen naar de Mexicaanse griep-affaire.

Zwangeren, kleine kinderen, ouderen en andere risicogroepen hebben in feite onvrijwillig en onbetaald deelgenomen aan een medisch experiment. ‘In plaats van de normale registratieonderzoeken hebben de in Nederland gevaccineerde kinderen in feite een fase II-onderzoek doorlopen, aangezien het vaccin niet was onderzocht bij kinderen jonger dan drie jaar en ook niet bij zwangeren. De volwassenen doorliepen een verkort fase III-onderzoek’, noteert het Geneesmiddelenbulletin (november 2010)

Het Brits parlementslid Paul Flynn heeft voor de Raad van Europa uitgebreid onderzoek gedaan naar de Mexicaanse griep: ‘Wie heeft er voordeel gehad van wat is gebeurd?’ vraagt hij. Flynn beantwoordt zijn eigen vraag direct: ‘De enigen die echt voordeel hebben behaald, zijn de farmaceutische bedrijven.’ Cruciaal element bij het debacle rond de Mexicaanse griep is volgens hem het versoepelen door de WHO van de pandemie-definitie.

De Duitse Professor Ulrich Keil is directeur van het Collaborating Centre for Epidemiology van de WHO. Hij is aanwezig op een hoorzitting van de Raad van Europa, januari 2010, getiteld ‘Neppandemieën – Een gevaar voor de gezondheid’. Daar zegt hij: ‘We hebben iets opgeblazen dat een milde ziekte bleek. We hebben mensen angst aangejaagd en geld voor gezondheidszorg aan de verkeerde dingen besteed.’

De Nederlandse viroloog Huub Schellekens spreekt in de aanloop naar de Mexicaanse griep de angstscenario’s tegen. Hij noemt de Mexicaanse griep een ‘CNN-infectie, niet de big boy die vijftig tot honderd miljoen slachtoffers gaat eisen’.
Vervolgens meldt Schellekens in actualiteitenrubriek Nova in niet mis te verstane woorden: ‘Er zitten grote belangen achter voor de vaccinfabrikanten.’

In een ingezonden brief in NRC schrijft arts-microbioloog Miquel Ekkelenkamp van het UMC-Utrecht dat ‘de rampzalige voorspellingen vrijwel volledig zijn gebaseerd op speculatie en fantasie, en nauwelijks op feiten’.

Dr. Wolfgang Wodarg, voorzitter van het gezondheidcommittee van de Europese Raad. “Wij hebben een fake-epidemie gehad”. Lachen Chan en Osterhaus inmiddels in hun vuistje?

De arts dr. Wolfgang Wodarg is het voormalig hoofd Gezondheid van de Raad van Europa: ‘Onder druk van vaccinproducenten heeft de who een definitie opgesteld die sneller leidt tot een pandemie.’
Wodarg eist dat de industrie geen toegang meer krijgt tot commissies die uiteindelijk beslissen over de definitie van wat een pandemie is.

Wodarg: “De industrie beïnvloedt de WHO met behulp van wetenschappers en instituten die worden betaald door Big Pharma. De wetenschappers weten dat hun instituten afhankelijk zijn van dat geld.
Zij zijn het die de klinische studies voor de industrie doen en dringen er dan vervolgens bij de WHO op aan dat bepaalde beslissingen worden genomen.”

“Men wilde graag dat slechte scenario horen, dat is natuurlijk het punt”, zegt mediasocioloog Peter Vasterman achteraf. Jarenlang was er ‘gewaarschuwd’ voor een pandemie; er werd een schrikbeeld ‘geactiveerd’ door de komst van de Mexicaanse griep. “Er werd gesproken over een pandemie. Dat bracht het idee van een catastrofe in ons hoofd en dat wilden veel media bevestigd zien.”

William Aldis, die eerder namens de WHO werkte aan de aanpak van de vogelgriep: “Ik maak me zorgen over het feit dat de communicatie van de WHO zo is gecorrumpeerd dat die in staat is op de juiste knoppen in de breinen van het publiek te drukken die het meeste geld opleveren. Dat is het tegenovergestelde van wat de organisatie zou moeten doen: het publiek dienen met feitelijk correcte informatie.”

* * *

 

Dossier Mexicaanse griep biedt een schokkende kijk in de wereld van de medische autoriteiten en onze overheden.
Prijs 19,50 – (ISBN 978 90 4770360 0 – 214 pagina’s. Bij de betere boekhandel en online, bijv. Bol.com.

Daan de Wit is niet over één nacht ijs gegaan; kijk op deze LINK naar de enorme hoeveelheid bronnen die hij raadpleegde.

* * *

We willen je adviseren, zéker wanneer je het hele verhaal over het bedrog van deze griepepidemie niet serieus KUNT nemen, te kijken naar DEZE presentatie van viroloog Prof. Dr. Luc Bonneux, die hij een paar maanden geleden hield op de TU in Delft, voor het Studium Generale.

Over de ‘angstindustrie’ die de gemeenschap Miljarden en Miljarden Euro’s kostte. En kost, wanneer wijzelf ons gedrag net veranderen!!

Wil je het boek van Daan de Wit mogelijk aanschaffen; klik op de cover van dit boek, voor een link naar verkoopkanaal:

dossier mexicaanse griep boek

x

x

16 gedachten over “Parlementaire enquete ‘Griepvaccin’ De WAARHEID aub!

 1. Het is toch bizar voor woorden, dat we hebben betaald voor vroegtijdige beëindiging van het leven. We moeten het geld terugeisen, omdat het onder valse voorwendselen is verkregen.
  De verantwoordelijken lopen nog lachend rond met een goedgevulde beurs.

 2. De grootste geheimen worden beschermd door publiek ongeloof….

  Tja wie is nu hier het publiek? Als iedereen nu eens het boek leest kan dat ‘publiek’ ongeloof eens afgeworpen worden…

  Maar ja teveel mensen zijn te druk bezig met overleven, of domweg niet geinteresseerd, willen bedonderd worden, dus tijd voor een goed boek is er niet meer. Geeft alleen maar onrust. laten we vooral ‘normaal’ blijven doen.

  Hoe voorgekauwd wil men het geserveerd krijgen, om te zien dat je bedonderd wordt?

  Volg Daan de Wit met zijn artikelen ook eens op zijn eigen website.

  http://deepjournal.com/do.php

  Ben benieuwd naar het vervolg…

  1. Complimenten voor de berg werk die Daan verzet!! De informatie die hij mij destijds aanreikte, via zijn ‘oude’ site, inzake de verkiezingsfraude in de VS, heeft mij met stomheid geslagen… Het is onvoorstelbaar hoe de VS bestolen wordt door een stelletje schorem, dat stemcomputers manipuleert. En de mensen die zich ertegen verzetten..? Vermoorden..! Zie HIER op WantToKnow. En hetzelfde verhaal, van een getuige, die in de rechtbank verklaart dat er software is die in stemcomputers het werk doet…!! HIER
   Hier het verhaal en de vele artikelen over stemfraude, door Daan op zijn oude site, ‘DaanSpeak’. HIER

 3. Grappig, dat publieke ongeloof inderdaad. Zie http://www.healingsoundmovement.com/articles (vooral artikel ‘De Leugen Regeert’ ook hier op WTK en het artikel ‘Aaan het licht brengen en onder ogen zien’ en het ‘kwikzalverij’ artikel), artikelen die nu allemaal bewaarheid en bevestigd worden na een paar jaar weerstand, ongeloof en gedraaikont…

  Mogelijk volgt er binnenkort ene radio-special met de Heer van Agt, oud Minster-President en ex Minister van Defensie over zijn boek ‘Een schreeuw om Recht’ (over de Israelische/Palestijnse kwestie). Ook hier zien we de verstrengeling (de ‘pro-Israel’ Lobby van Amerikaanse Zionisten, zie Ashkenazi Joden) van politiek met wapenINDUSTRIE, en ook hier is het de Leugen die Regeert.

  We zien de propaganda, de manipulaties, de macht en de wurggreep die de belangenverstrengeling in stand houdt. Een ware corruptie die zeer veel doet denken aan de vaccin- en voeding INDUSTRIE…

  Hatsjoe. Gezondheid!

 4. Ze zeggen wel dat het een medische testsituatie is geweest. Maar ik had toen de indruk dat ze meer aan het oefenen waren om gestructureerd zoveel mogelijk mensen te vaccineren. Ze waren zo trots dat het ze gelukt was! Daarmee bedoel ik, dat ze zo kennis opgedaan hebben om een massa zo snel mogelijk te vaccineren.
  Ik vind het wel bizar.

  1. Het valt mij mee dat deze wiki leaks mirror on air gewoon wel toegankelijk is.
   Het eerste waar ik over val is de samenvatting; door wie is deze samenvatting geschreven?
   Ik kom daar nu niet achter? Het collectief dat zich ‘Wiki Leaks’ noemt?

   Vervolgens merk ik dat alleen al het daadwerkelijk downloaden van de dossiers in pdf format zowat mijn hele middag kost.
   De download snelheid is tergend langzaam, een prima manier om te zorgen dat niemand zich werkelijk in deze dossiers gaat verdiepen.
   Het vluchtig doorbladeren is niet genoeg. Is er iemand met snel lees capaciteiten en een fotografisch geheugen die deze dossiers ‘even’ kan breken? Mijn vluchtige indruk is dat er eigenlijk niks in staat, zoals te verwachten… Een formele berg papier lijkt interessant maar is het vaak niet…

   ewg-comparative-analysis-11-12-09.pdf
   ewg-report-draft-20-11-09.pdf
   ifpma-ewg-final-report-draft.pdf
   ifpma-ewg-internal-mail.pdf
   ifpma-ewg-overview-comparative-analysis.pdf

   Quote:

   “The compilation of documents shows the influence of “Big Pharma” on the policy making decisions of the WHO, the UN body safeguarding public health.”

   http://mirror.wikileaks.info/wiki/Big_Pharma_inside_the_WHO__confidential_analysis_of_unreleased_WHO_Expert_Working_Group_draft_reports,_8_Dec_2009/

 5. TOENAME MISKRAMEN MET 700% DOOR H1N1 VACCIN!

  Onlangs kreeg de adviescommissie voor vaccinatie van kinderen van het Amerikaanse CDC (Centre for Disease Control) een rapport met onthutsende cijfers. Bij zwangere vrouwen die het H1N1-vaccin kregen was er een toename van miskramen van maar liefst 700%. Bovendien bleken deze vrouwen 3x meer kans te hebben om de seizoensgriep te krijgen en 10x meer de Mexicaanse griep als ze daartegen ingeënt waren. Lees verder: https://sites.google.com/site/nocancerfoundationnl/december-2

  Conclusie CDC: omdat blijkt dat de vaccinaties veilig en effectief zijn gaan we in 2011 gewoon door!! Rapportages: http://www.progressiveconvergence.com/H1N1-RELATED%20miscarriages.htm

  Ton Claessen, mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK): http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.com/ in samenwerking met ‘No Cancer Foundation’: https://sites.google.com/site/nocancerfoundationnl/wie-zijn-wij

  1. Je was me nét voor, Ton ! Wilde dit nieuws zojuist plaatsen, want té belangrijk… Van professor Van Ranst (griepcommissaris België) weet ik dat hij hier géén geloof aan wil hechten en dit zal de algemene tendens zijn bij de vaccinpromotende instanties. Nog steeds in een ontkenningsfase.

 6. Ik heb dit nieuws voor de zogenaamde pandemie uitbrak van de non Teresa Forcades gehoord op youtube(eng.ond.).(afgestudeerde non in medicijnen)

  Wat mij verontrust is de media.Waarom zaten alle media’s op 1 lijn? Niet 1 was sceptisch. Alle media’s hebben die non zwart gemaakt toen ze adviseerde om je niet te laten inenten. Sommige maakte haar zelfs uit voor moordenaar. Die non had 100% gelijk.Haar bevindingen zijn allemaal waar gebleken. Ook vertelde ze over een zending uit Amerika, die naar 3 Europese laboratoriums waren gezonden. Hier zaten substanties in voor vaccins. Die bij het testen alle proefdieren om het leven brachten. Ook niet gemeld door de media. Vond zij ook zeer merkwaardig.

  Ik wilde pas geleden een reactie plaatsen op een artikel uit de Telegraaf. Op het Artikel: “Madoff, grootste oplichter aller tijden”
  Ik schreef: De grootste oplichting aller tijden is door de farmaceutische industrie gepleegd. Die hebben voor miljarden aan vaccins verkocht tegen een totaal onschadelijke ziekte.

  Even later kreeg ik een bericht van de telegraaf met de mededeling dat mijn reactie niet geplaatst ging worden.

  Hoezo niet geplaatst? Ben ik onbeleefd geweest, brutale woorden gebruikt? Nee toch?
  Die Mexicaanse griep stinkt van alle kanten en de media verbergen ook iets. Nu hoor je ze ook helemaal niet.

 7. Laten we dit boek onze huisartsen cadeau doen! Kassabon declareren bij zorgverzekeraar als Preventieve Gezondheidszorg.
  Preventieve Gezondheidszorg = ‘Zorg gericht op het voorkomen of beperken van schade aan de gezondheid van individuele mensen, van bepaalde groepen uit de bevolking of van de bevolking als geheel’
  Gezond leven wordt immers beloond hoor je bepaalde verzekeraars hier en daar roepen. Laten ze dat dan maar wáár maken ook!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.