Advertentie

Bin Laden dood? Nu 9/11 nog..!!


Veel alternatieve media berichtten het al jaren: er vallen steeds meer gaten in het grote ‘War on Terrrrrorrrrr-spel’. De puzzelstukjes van ‘vals-spel’ vallen in elkaar.

Als je tenminste bereid bent, de MSM (mainstreammedia) niet meer op hun oppervlakkige verhaaltjes te vertrouwen. Zij kunnen anders, maar de goed gekwalificeerde journalisten die er vaak voor werken, zijn ook (deels) gehersenspoeld door ‘wat-anderen-via-anderen’ ook weer ‘officieel’ na-papegaaien. Vele journalisten komen er niet meer toe om diepere zaken te ontleden. Tijd en geld ontbreken.. Dus maar veilig en ‘binnen de grenzen’ het nieuws ‘maken’..

Verklaringen van uiterst betrouwbare getuigen en blijken echter haarfijn in deze ‘Grote Besodemieter’-puzzel te passen. Als je ze maar weet te vinden..!

In dat kader komt de slagroom-op-de-taart natuurlijk van de man die het allemaal zo mooi ging vertellen. Barack Obama, de eerste zwarte president van de VS, wordt als een boodschappenjongen gebruikt door de elite en hij is het, als ‘zwarte jongen’ die de kooltjes uit het vuur mag halen…

Naar ons idee wordt ook hij meegesleept in het uiterst geraffineerde spel van deze ‘Warrrr on Terrrorrrr’.. Maar met dit Osama-is-dood-verhaal, is tevens het ‘verhaal’ rondom de ‘valse scan’ van zijn vermeende geboortebewijs uit de wereld. Want voor hém is dat verhaal in één klap uit de wereld; de aandacht is afgeleid.. Of moest die afgeleid worden..?

Dan is er dus ineens het verhaal van de vermoordde Osama Bin Laden. Mensen van binnen de CIA klapten al eerder uit de school en vertelden de waarheid over Osama Bin Laden én over 9/11.

Maar het onderstaande verhaal van deze Dr. Steve Pieczenik is uiterst duidelijk. Het zal dan ook niet lang meer duren of de groter worden gaten in het grote camouflagekleed dat Al Qaida heet, zullen ervoor zorgen dat hele stukken uit dit kleed gaan vallen. Dan krijgen we ook te zien, wie zich onder dit kleed hebben schuilgehouden..! Maar eerst dit artikel over de farçe die Bin Laden heet, of heette..!

x
* * *

Hoe creëer je een OBL-lijk..?

Maar laten we je voor het verhaal van Pieczenik gewoon even de fotoshop-methode zien, waarop je een ‘lijk’ ombouwt naar Osama Bin Laden..! Het is alsof de CIA één grote fout heeft gemaakt. Ook met de vervalste scan van het geboortebewijs van Osama, eh Obama blijkt dit.. Die grote fout zit hem in de CREATIEVE kennis van fotobewerkings-technieken. Telkens weer blijkt een uiterst naïeve wijze van ‘bewijsvoering’ te worden gebruikt. Maar oordeel vooral zélf…!! Laat deze film eens zien aan een computertechneut in je familie of kennissenkring..
x

X

* * *

c

Bin Laden-verhaal EN 9/11: één grote farçe!!

Guido Jonkers © wanttoknow.nl/.be

x

Dr. Steve R. Pieczenik is een Amerikaan die in zijn carriére diep betrokken is geweest bij Amerikaanse overheidszaken. Hij bekleedde zoals dat heet, diverse invloedrijke ambten en posities als overheidsambtenaar onder 3 presidenten. Hij werkt op dit moment nog steeds voor het Ministerie van Defensie.

Een cartoon, gefotoshopped natuurlijk, over de mogelijke manier waarop de CIA het ‘een en ander’ orchestreert.

Pieczenik is de man die dus in de positie is om deze informatie te hebben, waarbij hij ook nog eens rechtstreeks in het verleden met Bin Laden gewerkt heeft, toen de VS fondsen verschafte en militaire trainingen verzorgde samen met Bin Laden, om de Sovjettroepen uit Afghanistan te krijgen, eind jaren 1970, begin 1980. Dit feit wordt overigens nu aan alle kanten door de main-stream-media verzwegen, in het licht van de ontwikkelingen die zich voordoen.

Afgelopen week vertelde deze Steve Pieczenik in een interview met Alex Jones, dat Osama Bin Laden al sinds 2001 dood was. Hij is zelfs bereid om als overheidsambtenaar dit te getuigen voor een Grand Jury, waarbij hij terloops óók het feit wil melden, dat hem door een niet nader te noemen VS-topgeneraal is verteld, dat 9/11 een valse-vlag-operatie is geweest.

Pieczenik vertelde Jones al in een interview dat werd gehouden op 24 April 2002, hoe hij met Bin Laden samenwerkte en wat hem daarbij aan deze man opviel: “Ik heb met Bin Laden gewerkt in 1978 to 1981” aldus Pieczenik. “Maar later diende ik me te richten op het ‘vangen van terroristen’, gedurende de regeringen van Bush jr. Ik was er echter inmiddels achter gekomen, dat OBL een nierziekte had. En als arts weet ik dat OBL de beschikking had over 2 nierspoelmachines, maar dat hij stervende was.”

En Pieczenik staat niet alleen in zijn beweringen dat OBL al lang dood was, voordat hij vorige zondag, 1 Mei 2011, gedood zou zijn door elite-troepen van de VS. Zijn woorden worden door veel professionals op het gebied van spionage- en inlichtingendiensten en onderschreven. Maar er zijn ook veel regeringsfunctionarissen in andere landen, die hun ernstige twijfels hebben bij het vuile verhaal van 9/11 en Bin Laden.

Om een paar namen te noemen in dit verband:

– Voormalig CIA-officier, en buitengewoon gerespecteerd buitenlands-politiek-analist Robert Baer, werd in 2008 gevraagd tijdens een radio-interview naar Bin Laden; zijn reactie: “Natuurlijk is Bin Laden dood”.  who in 2008 when asked about Bin Laden

Op 26 december 2001 citeert Fox News, een artikel uit de krant ‘Pakistan Observatory’, waarin de Afghaanse Taliban verklaart dat OBL dood is en begraven is in een anoniem graf.

Op 18 january 2002, verklaart de Pakistaanse president Pervez Musharraf: “I think now, frankly, he is dead.” (vert. “Ik geloof nu eerlijk gezegd dat hij dood is”).

Op 17 juli 2002, verklaart het toenmalig hoofd van de FBI-afdeling contra-terrorisme, Dale Watson, op een conferentie voor gezagsdragende officieren dat hij persoonlijk denkt dat OBL waarschijnlijk niet meer ‘onder ons is’..

“Yes, we can’t photoshop…?”

– In Oktober 2002, vertelt de Afghaanse president Hamid Karzai aan CNN: “Ik ben gaan geloven dat OBL waarschijnlijk dood is”.

– In 2003 verklaart Morton Kondracke, de voormalige analist voor de toenmalige minister van Buitenlandse zaken, Madeleine Albright aan Fox News Channel dat Albright vermoedde dat Bush jr. al lang wist waar OBL uithing en dat hij wachtte op het meest ‘gunstige moment’ voor de bekendmaking van zijn vondst/ingevangenneming.

– In november 2005, onthult Democratisch senator Harry Reid dat hem was verteld dat OBL dat jaar was omgekomen tijdens de heftige aardbeving in Oktober van dat jaar. .

In february 2007 verklaart professor Bruce Lawrence, het hoofd van Duke University’s Religieuse stuidieprogramma’s, dat de video- en audiobandjes van OBL , die telkens werden vrijgegeven, vals waren en dat OBL zeer waarschijnlijk dood was.

– Op 2 november 2007, verklaart de later vermoordde, voormalig minister-president van Pakistan, Benazir Bhutto aan reporter David Frost van Al-Jazeera, dat Omar Sheikh Osama Bin Laden heeft vermoord..

– Het is Maart 2009 wanneer professor Angelo Codevilla van de Universiteit van Boston, tevens voormalig US-inlichtingenofficier,verklaart : “Al het bewijs suggereert dat Elvis Presley nog meer in leven is dan Osama Bin Laden.”

– In mei 2009 bevestigd de nieuwe Pakistaanse president Asif Ali Zardari dat zijn ‘partners bij de Amerikaanse inlichtingendiensten al  ruim 7 jaar niets van OBL hadden gehoord en hem bevestigden ‘We geloven niet meer dat hij in leven is”.

Ging het om Osama Bin Laden, of gaat het over bangmakerij en de MYTHE Osama Bin Laden..?

Op een bepaalde manier is het voor leiders van de betrokken landen moeilijk de dood te bevestigen van een persoon, waarvan de angstaanjagende functie uiterst ‘bruikbaar’is om de angst en onzekerheid onder de bevolking (van vooral de VS) in stand te houden.

Osama Bin Laden en Al Qaida zijn fake-identiteiten, poppetjes in het Valse Vlag-spel van de CIA, de grote manipulator achter de Amerikaanse regering. Maar hun verhalen worden steeds doorzichtiger. US intelligence front, Onder deze verhalen kunnen we ook het verhaal scharen van Anwar Al-Alawki’s die vlak ná 9/11 een bezoek zou hebben gebracht aan het Pentagon.
Het feit dat de mythe van Al Qaida nu compleet van de kaart is geblazen, betekent waarschijnlijk dat er een nieuwe vijand bedacht moet worden om het Amerikaanse militaire complex de wereld te laten domineren.

Ook wij meldden hier op deze WantToKnow-site  al eerder, dat Bin Laden al lang dood gemeld werd door diverse bronnen. Kijk naar dit artikel bijvoorbeeld: HIER.

Dit zijn de letterlijke woorden van Pieczenik:
“Bin Laden is op dezelfde manier gebruikt als 9/11 is gebruikt. Er dienden emoties en angstgevoelens bij Amerikanen en de rest van de wereld te worden gemobiliseerd, om een oorlog te rechtvaardigen rondom een onderwerp dat door president Bush jr en zij vice-president Cheney was bedacht. Het gevecht tegen de wereld van het terrorisme.”

De  reden dat het bericht rondom Osama Bin Laden nu met een hoop bonbarie, de wereld ingebracht wordt, is dat de peilingen voor Obama uiterst slecht staan en het hele verhaal rondom zijn (VALSE!) geboortebewijs in zijn gezicht dreigde te ontploffen. Obama is –dat kun je dus uit de woorden van Pieczenik indirect opmaken- waarschijnlijk ook op de hoogte van dit geraffineerde CIA-spel.

Wil je je verder op de hoogte stellen van de informatie die Dr. Steve Pieczenik in de radioshow met Alex Jones verschaft, dan kun je hier de volledige opname beluisteren/bekijken.

x

Tot slot:
– OBL niet op de lijst van ‘most-wanted’ van de FBI..! HIER

– 9/11 is een leugen, het Pentagon hielp! HIER

* * *

14 gedachten over “Bin Laden dood? Nu 9/11 nog..!!

  1. Volgens David Wilcock was er een vergadering met een buitenaards mannetje met een bruine jas die graag wil dat er openheid komt over buitenaardse mannetjes met een bruine jas. Daarom hebben ze toegestaan dat eerst Bin Laden vermoord wordt. Dan denkt de wereld dat de boze boeman dood is. En dan moet het Westen onder toenemende druk van het Oosten gaan toegeven dat ze stiekum hebben samengewerkt met buitenaardse boze mannetjes die soms een bruine jas aan hebben.
   Jah ze zien er meestal net zo uit als ons aardse mensen.
   Behalve dat ze bijvoorbeeld een bruine jas aan hebben die hier niet erg in de mode is.

   Quote:

   ” Forget About Bin Laden for a minute – there is a bigger story

   I did say that a plan for Disclosure was approved by all the various “alphabet soup” agencies.
   I did not say that they agreed to do this willingly.
   In fact, it appears they had no choice.
   These documents would probably never have been released, except for the fact that the BRICS alliance — Brazil, Russia, India, China and South Africa (with Nigeria and Congo apparently soon to follow) — insisted that it happen.

   BRICS now possesses the resources, numbers, manpower and assets — including extraterrestrial assistance — to force the negative factions on this planet to stand down. And if the Western agencies didn’t disclose, BRICS was going to do it without them. ”

   ” The January Summit

   I believe the strike against Bin Laden was conducted with the direct oversight and collaboration of the BRICS alliance.
   Chinese premier Hu Jintao visited the US for a major summit in January — and according to my top insiders, an extraterrestrial human diplomat came along with him to negotiate the terms for Disclosure and the standing down of negative factions.
   The visitor was apparently wearing a brown jacket, and was there at the initial meeting with Vice President Biden when Jintao first arrived.
   I was told that there are certain pictures, which may or may not ever have made it into the mainstream media, showing Biden and others looking completely dazzled to meet this enigmatic man and shake his hand. ”

   http://divinecosmos.com/index.php/start-here/davids-blog/936-disclosurebinladen

  2. Ik vind het een ingewikkeld verhaal Joris.. Het mannetje-met-het-bruine-jasje zou dan een ET zijn, meegereisd met JinTao? Maar misschien moet ik er even aan wennen.. (Dat moest ik ook, toen ik voor het eerst zag dat mummies ingewikkeld waren.. 🙄 )

  3. Ja toegegeven, David Wilcock doet erg ingewikkeld.
   Het is sosm erg intrigerend, maar ik krijg zijn artikelen ook niet altijd uitlezen.

   Voorlopig ga ik er ‘gewoon’ vanuit dat Bin Laden ergens in december 2001 aan zijn nierziekte is overleden.

 1. Ik weet niet wat ik van David Wilcock moet denken, heb vorig jaar wat presentaties van hem bekeken en soms weet ie me te raken en soms zegt mijn gevoel dat hij een aandachttrekker is. De gevoelens die ik bij de WikiLeaks had, heb ik nu ook met hem.

 2. Dit verhaal hangt met touwtjes aan elkaar. De Ameerikanen hebben de foto van het lijkt van OBL nooit zelf naar buiten gebracht. De NOS heeft het vlak na de missie op journaal laten zien en 5 minuten daarna al toegegeven dat het om een fake-foto van Franse makelij ging.
  Mijn verbazing gaat over de overkill aan teksten waarmee de schrijver zijn punt wil maken. Goed, bijna 20 mensen hebben gezegd dat OBL overleden was. Maar het gaat wel om vijf of zes verschillende situaties. Is ie nou overleden aan zijn nierziekten in 2002, door een aanval in 2006 of nog later? Volgens mij kan je maar 1 keer officieel overlijden!Al die complottheorieën zijn erg vermoeiend. Je kan van alles een complottheorie maken als je maar voldoende dwarsverbanden (al dan niet bewezen) aan elkaar knoopt. Ik denk dat OBL begin mei gewoon door zijn hoofd geschoten is en dat hij heel wat uit te leggen heeft aan Allah.

  1. Voor ons bij WantToKnow, hangt de ‘waarheid’ ook met touwtjes aan elkaar. Wij maken er een rotzooi van, de waarheid is daarmee wat je op het nieuws hoort en in de kranten leest?
   Misschien is de ‘waarheid’ zoals ie ’telkens’ wordt gepresenteerd, wel een complottheorie.. Andersom gezegd: ‘wat is waar, gedeeltelijk waar en wat is niet waar’. Jij mag het zeggen Ruud. We snappen je verhaal, maar verteld vanuit JOUW waarheid. Waar komt die vandaan? Krant, nieuws..?

 3. ik geloof al lang niet meer in sprookjes .en ik denk dat obamaog steeds leefd en dat de amerikanen zelf de vliegtuigen radiografich die toren,s in heeft laten vliegen ed dat het goed uitkwam om toren 7 ook maar meteen met de grond te maken kwam ook de amerikaan goed uit maar dat zij daarvoor hun eigen mensen moesten vermoorden vond ik nog schandadelijker dan dat er een precident aan een koortje hangt en doet wat de groteman achter die dikke muur te zeggen heeft .bang om zijn gezigd te laten zien want zulke fiespeuken dat dan ook nog eens .ik geloof in?? maar niet in leugenaars

 4. Ik dank jullie wel voor deze volgens mij uitmuntende uitzending met Dr. Steve Pieczenick. Wat velen vermoedden is nu bevestigd. Het wachten is nu op het omverwerpen van het huidig oplichters-bewind in de VSA.
  Ik verwacht een bijna totale omkering in de wereldpolitiek.
  OK, ik ben graag een optimist !
  Verder: een totale economische ineenstorting valt ook te vrezen maar misschien zullen de Chinezen en Japanners eisen gaan stellen en de zaak enigszins overeind kunnen houden. Dit schrijf ik onder voorbehoud, ik ben geen financieel of economisch deskundige. Ik houd wel een beetje mijn hart vast !
  Ik denk dat we nu echt een totaal andere aanpak van onze maatschappij en economie moet opbouwen.

 5. Ik lees een regeltje in een artikel over DSK die aftreed:

  “One of the officials said that the DNA testing was being “fast-tracked” but that the results could still be a few days away.”
  bron: http://www.huffingtonpost.com/2011/05/19/dominique-strauss-kahn-resigns-imf_n_863969.html

  Wat heeft dit met Bin Laden te maken? Bin laden was vermoord beweert de regering van de VS en na 12 uur in zee gegooid. Ondertussen hebben ze zijn DNA getest en wisten ze zeker dat ze de goeie hadden.

  Jaja,

  Maar een paar weken later blijkt dat als je echt je stinkende best doet (‘fast tracked’) dan duurt het slechts een paar dagen om je DNA te testen. Welke deskundige legt me eens uit dat het toch kan wat ze bij ‘Bin Laden’ hebben gedaan met z’n DNA?

  1. Ik moest hier weer aan denken omdat ik eerder dit artikel las:

   Deze gedachte http://stevebeckow.com/2011/05/michael-ruppert-osama-and-the-ghosts-of-september-11/

   citaat:”Here is what he wrote me:

   I am a molecular biologist and I’ve built a lucrative career in human genetics. I have run one of the world’s largest and most productive DNA genotyping facilities and now I am helping to build the global market for clinical whole human genome sequencing for the world’s largest human genome sequencing facility. I have worked with the absolute best genome scientists from the military, academia, medicine, and industry from around the world. I know DNA. And, one thing I know about DNA is that you cannot, repeat CANNOT: take a tissue sample from a shot-in-the-noggin-dead-guy in a north central Pakistan special forces op, extract the DNA, prepare the DNA for assay, test the DNA, curate the raw DNA sequence data, assemble the reads or QC the genotype, compare the tested DNA to a reference, and make a positive identity determination… all in 12 hours- let alone transport the tissue samples all the places they’d need to have gone in order to get this done.

   Some might try to argue that ruggedized, field ready kits could test a DNA sample- which is true if one is attempting to determine the CLASS of a bacteria. It is not true if one is trying to determine the specific identity of an individual. Any way you slice it, the real work would require days, and I find it unlikely (although not impossible) that an aircraft carrier would have a laboratory outfitted for this kind of work… it is not the Starship Enterprise out there.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.