Advertentie

De leugens rondom de dood van Osama Bin Laden…


white-house-osama-bin-laden
De top van het Witte Huis kijkt op een monitor naar de op gang zijnde actie tegen OBL. Onder hen Joe Biden, Barack Obama, Hillary Clinton en Robert Gates.

x

x

De leugens rondom de dood van Osama Bin Laden…

2015 WantToKnow.nl/.be

x

Seymour Hirsh
Seymour Hersh

Journalist en Pulitzerprijswinnaar Seymour Hersh zegt dat president Barack Obama liegt over de dood van Osama bin Laden en dat de ‘heldhaftige inval’ van Navy Seals in Bin Ladens ‘compound’ in Pakistan een fabeltje is.. We zijn 4 jaar verder, nadat Obama op 2 mei 2011 trots bekendmaakte dat staatsvijand nummer 1, Al-Qaida-leider Osama bin Laden, was gedood. Maar het officiële verhaal van het Witte Huis, over de heldhaftige, ‘puur Amerikaanse’, operatie in Pakistan is in de voorbije jaren verder uitgediept en er zitten weer téveel haken en ogen aan het verhaal, om het zomaar weer te slikken als zoete koek…

In de London Review of Books schrijft topjournalist Seymour Hersh, op gezag van een niet nader genoemde hooggeplaatste medewerker van de Amerikaanse geheime dienst (!!), dat het officiële verhaal heel wat leugens bevat..! In het artikel opent Hersh genadeloos met de volgende zin:

“Het verhaal van het Witte Huis zou kunnen zijn geschreven door Lewis Carroll: zou Bin Laden, het doelwit van een massale internationale jacht, echt beslissen dat een verblijf in stadje op 60 kilometer van Islamabad nou écht de veiligste plaats zou zijn om te leven en al-Qaida-operaties te leiden? Of, zoals de Amerikanen het zeiden: ‘Hij verborg zich in het open veld’.

Zo wordt er gelogen over de grotere betrokkenheid van de Pakistaanse inlichtingendiensten en autoriteiten. Want tot dusver moesten we volgens Amerikaanse autoriteiten geloven, dat er geen topmensen van de Pakistaanse autoriteiten en inlichtingendiensten bij betrokken waren. Het verhaal gaat dat de VS OBL zou hebben weten te lokaliseren, via een medewerker van de Pakistaanse geheime dienst. Hij zou, aldus Seymour Hersh, een premie van US$ 25 miljoen hebben gekregen, in ruil voor het prijsgeven die plek.

De compound waar OBL zich schuilgehouden zou hebben, tot de fatale dag, dat de Amerikanen hem doodden.
De compound waar OBL zich schuilgehouden zou hebben, tot de fatale dag, dat de Amerikanen hem doodden.

Het officiële verhaal
Het officiële Amerikaanse verhaal stelt ook dat de leider van Al Qaida zich schuilhield op een zwaarbeveiligd domein in Abbottabad. Maar de bron van Hersh stelt dat Osama bin Laden eigenlijk al gevangen gehouden werd sinds 2006 door de Pakistaanse geheime dienst, om hem te gebruiken als hefboom tegen de Taliban en Al-Qaida-strijders in het land. Bin Laden had zich tussen 2001 en 2006 met zijn vrouwen en kinderen schuilgehouden in het Hindoekoesj-gebergte, maar zou verraden zijn geweest door enkele locals, die betaald waren door de Pakistaanse geheime dienst.

De compound waarin Bin Laden nadien toen werd ondergebracht – en het geheimhouden ervan – werd naar verluidt gefinancierd door de Saoedi’s, die niet wilden dat hun landgenoot en afstammeling van één van de rijkste Saoudische families, in handen zou vallen van de Amerikanen. En toen de Amerikaanse soldaten in Abbottabad binnenvielen, zou er helemaal geen vuurgevecht zijn geweest, aangezien de bewakers van de Pakistaanse inlichtingendienst ISI zich op dat moment al uit de voeten gemaakt hadden, aldus Hersh. Maar omdat een van de Black Hawk-helikopters crashte, werd het toch enigszins spannend ter plaatse.

OBL was waarschijnlijk al jaren geleden overleden, na DOOR DE VS-GESTEUNDE DIALYSE-BEHANDELINGEN..!
Het sprookje van Bin Laden blijkt zó echt te zijn geworden, dat bijna niemand meer durft terug te keren tot de periode van zo’n 10 jaar geleden, waarin regelmatig berichten te lezen waren over de verblijfplaats van Bin Laden en zelfs van zijn dood door nierfalen.. (HIER) Het is augustus 2010, wanneer er veel vragen worden gesteld, die worden getriggerd door de publicatie in Engeland en Amerika van een boek, getiteld ‘Osama Bin Laden: Dead or Alive?’ Het werd geschreven door politiek analist en filosoof Professor David Ray Griffin, voormalig emeritus professor aan de Claremont School voor Theologie in Californië.

griffinbinladencoverHet boek zorgde voor een schokeffect want het gaat in zeer veel detail in op de veronderstelling dat Bin Laden dood is en dat er sprake moet zijn van een georganiseerde ‘cover-up’ door het Westen. In het boek wordt beweerd dat Bin Laden op 13 december 2001 stierf aan een nierziekte of daaraan verwante lichamelijke klachten, toen hij verbleef in het Afghaanse Tora Bora-gebergte, aan de grens met Waziristan. Zijn begrafenis vond in overeenstemming met de Islamitische voorschriften binnen 24 uur plaats, en het lichaam werd volgens Wahhabi-gebruik in een anoniem graf begraven.

De auteur wijst erop dat er sedertdien door het Westen veel banden over Bin Laden in elkaar zijn geflanst om de wereld te laten geloven dat Osama nog steeds in leven was. Met het doel van het opnieuw aanwakkeren van de tanende steun aan de oorlog tegen het terrorisme in Irak en Afghanistan.

Om de stelling van Griffin beter te kunnen begrijpen, moeten we nog eens kijken naar de reactie van het Westen op de gebeurtenissen op die fatale zonnige dag van 11 september 2001. Binnen een maand, op zondag 7 oktober, lanceerden de Amerikanen en Britten massale vergeldingsaanvallen op het Tora Bora-gebergte, waar volgens hen ‘hoofdverdachte’ Bin Laden zou verblijven ‘als gast van Afghanistan’.

Dit militaire offensief ging volledig voorbij aan het gegeven dat Osama Bin Laden daarvoor al vier keer via officiële Al Qaeda verklaringen aan de Arabische mediakanalen had laten weten dat hij geen enkele rol speelde in de aanslag in New York. En bij die vierde gelegenheid, op 28 september van dat jaar en veertien dagen na die verschrikkelijke aanslag, verklaarde hij nadrukkelijk: “Ik heb al eerder gezegd dat ik er niet bij betrokken ben. Als Moslim doe ik mijn uiterste best om geen leugens te vertellen. Ik had er geen weet van…en ik beschouw het doden van onschuldige vrouwen, kinderen en andere mensen als onaanvaardbaar.”

Enkele uren nadat de Amerikaanse Luchtmacht was begonnen met luchtaanvallen op het Tora Bora-gebergte, verscheen Osama Bin Laden in zijn eerste videoboodschap. Hij zat in een goed verlichte schuilplaats in de bergen, gekleed in een legeruniform met een Islamitisch hoofddeksel en met een aanvalswapen achter zich. Het was veelzeggend dat hij er bleek en uitgemergeld uitzag. Hoewel hij President George W. Bush betitelde als ‘de aanvoerder van de ongelovigen’ en minachtend over de VS sprak, wees hij elke verantwoordelijkheid voor de aanslag resoluut van de hand.

”Amerika was getroffen door God”, zo luidde zijn boodschap aan het begin van zijn eerste tv-spot. “Amerika zit vol angst, van het Noorden tot het Zuiden en van Oost tot West,  God zij dank.” Toen kwam op 3 november 2001 de tweede video. Opnieuw haalde een ziekelijk uitziende Osama Bin Laden uit naar de VS. Hij riep de ware Moslims op de aanslagen te vieren – maar hij bekende op geen enkele manier enige betrokkenheid bij de gruwelijke gebeurtenissen..!

Een cartoon, gefotoshopped natuurlijk, over de mogelijke manier waarop de CIA het 'een en ander' orchestreert.
Een cartoon, gefotoshopped natuurlijk, over wijze waarop de CIA het ‘een en ander’ orchestreert.

Daarna volgde er een stilte tot 13 december 2001 – de dag dat Bin Laden volgens Griffin gestorven is. Op diezelfde dag gaf de Amerikaanse regering een nieuwe video over de terreurbaas vrij. In deze video sprak Bin Laden al zijn voorgaande ontkenningen tegen en gaf hij plotseling toe dat hij wel degelijk betrokken was geweest bij de gruwelijkheden op 11 september…!! En weet je nog van de herkomst van deze videoband..?

Deze was volgens berichten door Amerikaanse militairen aangetroffen in een privéhuis in Jalalabad, Afghanistan, nadat anti-Talibanstrijdkrachten de stad hadden ingenomen. Volgens het label dat op de band zat, zou de opname op 9 november 2001 gemaakt zijn. Bush maakte van de jacht op Bin Laden een zaak van nationale veiligheid en zei dat hij dood of levend moest worden gepakt. Op de band staan beelden van Bin Laden die praat met een sjeik die bij hem op bezoek is. Hij verklaart in duidelijke bewoordingen dat hij niet alleen zou hebben afgeweten van de aanslagen, maar dat hij ze bovendien zelf tot in detail zou hebben voorbereid..!

En dan het kletsverhaal over het lichaam van OBL..!
Wanneer we verder gaan met het artikel van Seymour Hersh, komen we erop dat Hersh het verhaal tegenspreekt dat Bin Laden begraven zou zijn op zee, daarbij de Islamitische begrafenisrituelen respecterend. Maar sommige Navy Seals zouden nadien gepocht hebben, over hoe ze Bin Laden aan flarden hadden geschoten. Dus als dat klopt, zou er niets te begraven zijn geweest, zo vertelt de bron van Seymour Hersh.

“De overblijfselen, waaronder zijn hoofd, waarin slechts een paar kogelgaten zaten, werden in een lijkzak gegooid. Tijdens de helikoptervlucht terug naar Jalalabad werden bepaalde lichaamsdelen naar buiten gegooid, boven de Hindoekoesj-bergen – of dat claimden de Seals in ieder geval”, zo citeert Hersh zijn hooggeplaatste Amerikaanse bron bij de inlichtingendiensten. Het verhaal over het zeemansgraf werd nadien bedacht, bij gebrek aan een ’toonbaar’ lijk. Volgens de journalist wil het Witte Huis niet reageren op zijn vraag om commentaar op genoemde zaken. Maar ook Hersh zélf krijgt trouwens kritiek op zijn verhaal in de London Review of Books, omdat de basis van het verhaal eigenlijk volledig gebaseerd zou zijn op één enkele bron.

De leden van 'Team6' die verantwoordelijk zouden zijn geweest voor de dood van OBL
De leden van ‘Team6’ die verantwoordelijk zouden zijn geweest voor de dood van OBL

De mannen die OBL doodden, zélf vermoord..?
SEALS died suspiciousWaarom? Dat is de vraag die maar blijft rondhangen, boven de dood van 30 militairen, waarvan 22 Navy SEALS, 6 augustus 2011, 3 maanden ná de hierboven beschreven OBL-raid. De Taliban werd als schuldige aangewezen voor het neerhalen van een Chinook-transporthelikopter, waarin de 30 militairen zaten. Een helicopter die overigens totaal ongeschikt is voor dit transport, doordat hij veel te traag is..!

Onder de gedoodde SEALS, waren de mannen van ‘Team6’, die de feitelijke operatie hadden uitgevoerd op de compound van OBL. Volgens officiële berichten waren er náást deze 30 militairen ook nog 7 Afghaanse soldaten, een tolk en een legerhond aan boord van de helikopter. Hoewel de Taliban de aanslag opeisten, spraken US-overheidsmededelingen over huurlingen..

Het lijkt erop dat de wens van de families van deze omgekomen soldaten, om een gedegen onderzoek te doen naar deze crash, maar niet kan worden ingewilligd.. Het enige dat zij willen is een toezegging van het Amerikaanse Congres, dat een dergelijk onderzoek gaat plaatsvinden.. Er moest zelfs een pijnlijke persconferentie van deze families plaatsvinden, om congresleden te wijzen op deze wens voor een gedegen onderzoek.

De families geloven, dat deze helikopter was uitgekozen door de Taliban om te worden neergehaald, omdat bekend was geworden via mededelingen van de regering Obama, dat het ‘Team6’ was geweest, die OBL hadden uitgeschakeld. Bovendien vragen ze zich af, waarom er plotseling, vlak voor vertrek van de soldaten, 7 Afghaanse soldaten mee moesten.. Want later blijkt dat deze Afghanen NIET degenen waren die op de dodenlijst stonden van omgekomenen bij de crash.. En tot op de dag van vandaag weet niemand wie dan wel de omgekomen 7 Afghanen (?) waren..

Het was Bill Vaughn, de vader van de gestorven Navy SEAL Aaron Vaugh, die zijn verwondering uitsprak over het feit, dat deze ‘kostbare lading soldaten’ werd vervoerd met een helikopter uit het Vietnam-tijdperk: een trage ‘Chinook’-helikopter, die eigenlijk normaal gebruikt wordt voor vrachtvervoer. Waarom niet met een moderne ‘Special Forces-helikopter”, omdat de trage helikopter wel heel erg een ‘sitting duck’-doelwit was op deze manier, voor de Taliban. Als het al de Taliban was..

Bijzonder vreemd is ook het commando dat was gegeven aan de VS-luchtmacht ter plekke om geen ‘potentiële dreigingen’ aan te vallen en het gebied dus veilig te maken, vóórdat de betreffende vlucht vertrok, omdat ‘er burgerdoelen geraakt zouden kunnen worden’. 

We weten allemaal dat als de VS ergens een boodschap aan heeft, is het aan het raken van burgerdoelen.. Zo werd ook de ‘zwarte doos’ van de Chinook-helikopter niet teruggevonden, terwijl het hele terrein, ná de crash, werd uitgekamd door speciale troepen. Het was -zo zeggen de families- absoluut dus geen ’toevallig schot’ dat de helikopter deed neerstorten, zoals de Amerikaanse legerleiding liet weten, maar waarschijnlijk een zorgvuldig voorbereidde aanval.

x

* * *

 

11 gedachten over “De leugens rondom de dood van Osama Bin Laden…

 1. Als ik het stuk hierboven lees vraag ik me af wanneer de ogen van de Amerikanen eens open gaan.
  Getuigen(eigen militairen)worden uit de weg geruimd in Irak deden ze uranium in de granaten waardoor veel eigen militairen besmet zijn geraakt en overleden zijn of ernstig ziek.
  Hoelang kunnen ze dit spel nog volhouden?
  En de acteurs zoals in een ander stuk beschreven is moeten die ook niet voor hun leven vrezen?
  Na de aanslagen van 9/11 wist Bush al heel snel wie dat op zijn geweten had hoe kan dit moest daar niet eerst onderzoek naar gebeuren of wist hij meer?

 2. Vind de naam wel erg opvallend wetende dat Obama zijn geboortebewijs is vervalst.
  Osama heeft nooit bestaan als een terrorist zoals ze hem beschreven hebben.

  Net als in de Film iron Man 3 is de Mandarin de gevreesde terrorist die de wereld in angst houd terwijl het gewoon een acteur is die zijn rol als terrorist moet spelen, net als in de werkelijkheid.

  Ironman 4 zie je een toren recht in elkaar storten en een grote wolk stof waar de mensen mee onder komen te zitten, Hollywood laat wel meer realiteit in Films zien.

 3. Beste mensen,

  We worden zooooooooo vreselijk bedrogen door Amerika ! Jullie hebben er geen notie van ! Doe me een plezier en geloof niets van amerikaanse bodem het is allemaal bedrog ! Ik bedoel niet het volk die zijn onschuldig ik bedoel de schaduw regering !!! Het volk wordt zo vreselijk besodemieterd

  door deze machige mensen het is haast niet te geloven en het ligt gewoon aan de buitenkant we kunnen het zien maar om een of andere reden zien we het niet ! Wees alert a.u.b je vijand slaapt nooit!! Ik zeg Busch en hillary clinton en vele anderen Niet Obama die is goed maar die arme man kon niets doen net als Kennedy ! Als hij iets zou doen werd hij afgeslacht net als Kennedy dat was ook allemaal zo vies en smerig ! Maar ja dat is onze wereld en wat doen we ???????? Helemaal niets we berusten erin en dat is een groot kwaad want zo gaan we tenonder !

  1. Ben net zover als jij Pietje.Helaas zijn er nog teveel schapen, men is niet overtuigd als je wat wilt vertellen over dit soort zaken.Vraag maar alleen of men alles op het “Nieuws” gelooft, en ja hoor dat doet men maar nog steeds al te graag ipv een eigen onderzoek te starten.Ik probeer toch sommige op een spoor te brengen maar dat is tot nu toe niet erg gelukt, mijn conclusie is dan ook men moet zelf wakker worden en dat duurt wel erg lang nu.Er zijn al zoveel dingen bekend ook van 9/11 maar dat zelfs is een brug te ver en gaat het licht uit bij de schapen.Ik hoop dan ook dat er toch een globale geforceerde “openbaring komt” bv in de vorm van een grote UFO vloot in meerdere live uitzendingen zodat men op andere gedachtes komt.
   grts

  2. Pietje en Tempe,

   Jullie doorzien het bedrog maar zijn de enigen niet. Kijk alleen maar hier op de site. Wanhoop niet, het worden er steeds meer. Neem alleen al de lezing van Richard Gage van ae911truth.org in de TU Delft. Dat was een enorm succes! Mi zijn we nog niet klaar voor een invasie van buiten en moeten er nog wat karmische processen worden doorlopen. Daarom, veroordeel de ‘schapen’ niet als zij kennelijk nog niet zo ver zijn. We weten niet welke weg deze zielen van plan waren af te leggen. En bedenk ook dat de cabal (schaduwregeringen) het moeten hebben van verdeel en heers.

 4. Onderstaande Quote of the week las ik op de volgende website”
  http://www.molly-malone.nl/

  A statesman is an easy man, he tells his lies by rote.
  A journalist invents his lies, and rams them down your throat. So stay at home and drink your beer and let the neighbors vote.

  Ik hou me aan de laatste zinsnede en wens jullie een Prettige Pinksteren.

 5. There was no Special Forces’ raid. This was a staged event to ensure President Obama’s re-election.
  Reknown journalist Seymour Hersh’s article is baffling in that it gives some credence to the event while the whole thing was a hoax.
  Osama bin Laden was in hopital on September 10 2001 for kidney failure, died in December 2001 and was buried in an unmarked grave in ToraBora. People with Kidney falure do not survive 10 years.Numerous publications mention OBL’s death and his burial. Pakistani Presidential Candiate Benazir Bhutto mentioned OBL’s death and burial numerous times live on tv. Was she assasinated because of it?
  U.S. MSM is pure propaganda – Dutch NOS is a literal translation of American MSM. America has taken Europe over. It’s NGOs are now engaged in the outcome of every election as well as regime change formerly done by the CIA.
  President Putin, last week signed a new law not allowing any NGOs in Russia. They are foreign agents
  FINALLY!!! When will Nederland wake up???

 6. zitten behoorlijk wat grove fouten in dit artikel, onder andere de foto van de zo geheten team 6 helden. Ten eerste al deze mannen zijn team 5 ( zie lone survivor ) en zijn vrijwel allemaal dood.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.