Advertentie

Bin Laden dood: 2 Mei 2011 = 9/11!


Een originele opname van Osama Bin Laden, het is oktober 2001. 1 Maand ná de (valse-vlag?) aanslagen in de VS.

Er lijkt zich een nieuw 9/11-scenario te ontwikkelen. In de avond van zondag 1 Mei, geeft Obama een persconferentie, waarin wordt meegedeeld dat de leider van Al Qaida, Osama Bin Laden, door Amerikaanse elite-troepen is vermoord. In Europa ligt iedereen op één oor, het is daar al nacht.
Daarmee gaat dit ‘grote wereldnieuws’ vanuit het Amerikaanse kamp, eigenlijk pas op 02-05-2011 de hele wereld over. Wanneer je thuis bent in numeriek, behelst deze datum een bijzondere ‘code’… Reken je even simpel mee?

2 Mei 2011 = 9/11..!
We laten de 11 in zijn geheel staan, want 11 is een meestergetal, dat je niet optelt. Tel je vervolgens de andere, overgebleven getallen op, dan kom je op.. 9/11!! Het is natuurlijk krankzinnig dat deze ‘deflectie’, dit afleiden van aandacht, weinigen opvalt..? Wat was het grote nieuws vorige week? Juist ja, de aantoonbare FRAUDE met het geboortebewijs van Obama Bin Laden, eh Barack Obama. (Gezien het gemanipuleer met de gegevens rondom Bin Laden, maak je natuurlijk snel een dergelijk foutje).

Daags ná de presentatie van Obama voor de nationale pers, waar Obama de lolbroek uithing over de jacht op zijn geboortebewijs, vooral door Donald Trump, lijken alle kaarten PRECIES in het voordeel te vallen van de regeringsleiders. Osama Bin Laden is dood.

Maar wat ben je een schaapje-in-de-kudde, als je voetstoots het verhaal over de dood van Bin Laden, van de kant van de Amerikaanse regering aanneemt..
Hoe ongezouten wil je het verhaal op je bord krijgen..?
– Bin Laden wordt vermoord
– Het lichaam wordt in zee gedumpt…???!!
– Er is wel DNA afgenomen, dat -hoe kun je het raden- de juistheid van de identiteit van OBL onderschrijft. (maar deze info blijft geheim, ‘natuurlijk’..)
– Waarom werd hij niet gevangen genomen..? (Misschien omdat hij helemaal NIET VOORKOMT OP DE FBI-lijst van meeste gezochten..?? Zie HIER)
– Hoe weten we dat het DNA van OBL van afgelopen zondag is, en niet al veel ouder is..? Dit artikel vertelt over het gegeven dat OBL al 7 jaar dood is..!! HIER

De volgende fase..!!
Het lijkt niet onaannemelijk, dat de ‘krachten achter de schermen’, deze gebeurtenis wereldwijd aandacht zullen geven, en de voordelen voor hen, er volledig uitmelken..! Angst zaaien, dát is hun verhaal al ruim 10 jaar en daar gaan ze dan ook rustig mee door..! Lees hier het verhaal rondom de DIRECT afgegeven waarschuwing door het Witte Huis:

* * *

De video's van Bin Laden staan onder verdenking van onjuistheid, hier is duidelijk te zien, dat Bin Laden, met het verstrijken van 3 jaar, er een stukker jonger op is geworden!

WASHINGTON— Het Ministerie van Buitenlandse zaken van de VS heeft in een verklaring maandagochtend 2 Mei, alle Amerikaanse ambassades gewaarschuwd uiterst alert te zijn, en waarschuwde voor een verhoogde kans op anti-Amerika-geweld, nadat de Al-Qaida-leider, OBL door Amerikaanse strijdkrachten in Pakistan was gedood.

En in een wereldwijd reisadvies, kort nadat president Obama zondagnacht 1 Mei laat, de dood van OBL had bekendgemaakt, maakt dit ministerie zelfs melding van ‘een blijvende potentiële dreiging van anti-Amerikageweld, gebaseerd op de informatie verkregen uit contra-terrorisme activiteiten in Pakistan’.

Het bericht meldt verder dat het: ‘Gegeven de onzekerheid en hoge dreigingsgraad van de huidige situatie, worden Amerikaanse burgers die verblijven in gebieden, waar onlangs nog anti-Amerikageweld plaatsvond, geadviseerd om zo weinig mogelijk te reizen buiten hun woon- of verblijfplaatsen en/of hotels, en grote bijeenkomsten en demonstraties te mijden’.

Ging het om Osama Bin Laden, of gaat het over bangmakerij en de MYTHE Osama Bin Laden..?

Het bericht meldt dat de activiteiten op de Amerikaanse ambassades zullen blijven plaatsvinden. Maar alleen voor ‘zover mogelijk, binnen de nieuw ontstane veiligheidssituatie’. Volgens het bericht kan het voorkomen dat ‘ambassades en consulaten tijdelijk gesloten zouden kunnen worden, of dat bepaalde service-activiteiten worden opgeschort, afhankelijk van de mogelijke ontwikkelingen.’

* * *

De vraag is natuurlijk of de ‘krachten achter de schermen’, de oude OBL gaan inruilen voor een nieuwe.. Nu de oude toch redelijk versleten was, zeg maar.. Met andere woorden: hoe groot is de kans dat er straks een wraak-actie-terroraanslag plaatsvindt, waarbij de nieuwe OBL wordt verdacht en aangewezen als de nieuwe boeman…? (zie de cartoon!)

 

140 gedachten over “Bin Laden dood: 2 Mei 2011 = 9/11!

 1. Zeer binnenkort een vergeldingsaanval van de achterban van OBL op Westers grondgebied!

  Ook volledig in scene gezet!

  Wel fijn voor de ouders van de verongelukte Nederlandse dat er nu eindelijk een vergeldingsactie is gekomen op de moordenaar van hun dochter.

  Sorry, maar ik begin zo langzamerhand sarcastisch te kotsen van wat ons allemaal voorgeschoteld wordt en hoeveel mensen het nog geloven ook!

 2. Alex Jones zei vandaag op de radio dat het kwaad zo dik als stroop in de lucht hangt, zo ervaar ik het ook, ik kan het niet verdragen, er moet openheid komen over Allesz, dat hij daar nu ontzettend onrustig onder is, alsof het vlak achter hem staat en met zwavel dampen in z’n nek hijgt, er staat binnenkort iets te gebeuren van ongekende wrede omvang, een miljoen doden of meer is geen probleem voor de poppen spelers..

  1. Misschien is het ook maar net, wat we uit de lucht willen pakken. Er is weer zo enorm veel denken vanuit angst en onzekerheid…..wat nu, wat gaan ze doen…..
   Door zo te denken voel je je alleen maar machteloos, en verloren. Daar worden we zo leeg van en moe!

  2. Precies het is weer angst zaaien laten we eens beginnen daar niet voor te kiezen maar te kiezen voor Liefde.
   Zoals ik het voel is dat ons enige wapen die wij hebben, open je hart voor de Liefde die in ons zit de wereld om ons heen is nooit bedoeld om volmaakt te zijn . Dit is een dualistische dimensie De waarheid is niet te vinden buiten ons maar zit in ons.
   http://www.youtube.com/watch?v=NkOoZDK7Rz8

  3. Oh Janee, ik ben nog steeds gek op jou, jammer dat zo weinig jou begrijpen.
   Ik wou dat ik de hele dag zo was maar dat valt nog niet mee.
   Het oude mechanisme is deels versleten en hopelijk eerdaags kapot.
   Genieten van dat wat is, overal, Liefde!

   Instant Karma, prachtig.

  4. @ Martijn
   Ja een sprookje Maya Illusie en heel sterk vecht je ertegen trekt de illusie je steeds verder in het moeras van begoochelingen. Poppenkast een zegen wij zijn dit niet maar zolang wij denken daar de waarheid in te vinden heeft het vat op ons. Het spel wordt steeds exotischer de techniek is er ook helemaal klaar voor. Bijvoorbeeld Disclosure project van Steven Greer over buitenaards leven wordt betaald Door de Rockefellers Foundation.

 3. http://www.unitynet.nl/ 3-5-2011
  EndTheLie – Recently there has been a wealth of information regarding extra-terrestrials formerly withheld by the United States Government now being released for public consumption. Not long ago the FBI released a single page regarding the infamous “Roswell Incident” while a secret memo sent by John F. Kennedy to the Director of the CIA was released under a FOIA request. (vervolg)

  NOTE: Bhuto spoke about Bin Laden in the Context of him being alive AFTER this interview. (Audio only)

  In the Spirith of TRUTH I Post this. This Video will remain as a Historical Document. It is for YOU to deceided about the other.

  http://www.youtube.com/watch?v=UnychOXj9Tg&feature=player_embedded

  http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_495347&v=nJPqydUnP5s&feature=iv

  http://www.youtube.com/user/representativepress

 4. Uit: http://www.unitynet.nl/ onder: ochtendvitaminen.

  Het is weer frappant hoe wereldwijd alle media zonder bewijzen de ‘opdrachten van hogerhand’ volgen en braaf het ‘gezonde verstand’ terzijde schuiven en klakkeloos aanvaarden wat hen wordt voorgeschoteld. Alle aangesleepte ‘deskundigen’ bevestigen vanzelfsprekend het lachwekkende verhaal van een dode Osama die in zee is gedropt. Dat druist tegen alle logica in, maar ja … wie gebruikt nog de logica van het gezonde verstand?

  Hetzelfde geldt voor de gebeurtenissen van 9/11.

  Om het eenvoudig te houden – wie wil dit niet – niemand dus … een aantal logische kritische opmerkingen:

  Osama zou zo onnozel zijn om – zo zichtbaar voor alle satellieten en voor alle elitetroepen van de VS die overal opereren – zich in een ommuurde ruimte te ‘verschuilen’ zonder dat opgemerkt zou worden door het alziende oog van de VS? En daar zouden ze 10 jaren voor nodig hebben gehad? Het is een lachertje. Vanzelfsprekend zou hij en zijn manschappen in een dergelijk geval met de, vanaf de schouder af te vuren, raketten bewapend zijn om die logge gevechtshelikopters zodra ze heel dicht in de buurt zijn onmiddellijk neer te halen. Maar nee … dat doet hij niet … hij bevindt zich daar niet! Zo hij zich nog in leven zou bevinden … hij is dan al 10 jaar getolereerd door de VS, want … op een duidelijke ‘vijand’ moet je zuinig zijn!, je kunt niet nog eens per direct een dergelijk belangrijk figuur creëren!
  De Noord-Amerikaanse Luchtverdediging (NORAD) had bijna 1,5 uur de tijd om F-16 straaljagers van de Langley Luchtmachtbasis (AFB) naar Washington D.C en het Pentagon te sturen voor bescherming. Waarom hebben ze op een zo’n ongelooflijke manier gefaald? Voor deze meest onmogelijke vergissing geven de Amerikaanse regering en de militairen het slappe excuus dat ze niet voldoende tijd hadden om te reageren. (voor het hele verhaal deze link)
  Ach, laten we maar stoppen, de media mogen de waarheid toch (nog) niet vertellen. (HS)

 5. HAHAHAHAHAHAHA, Ik kan het allemaal echt niet meer serieus nemen, die overheid (ze zijn ook eigenlijk over(bodig)!); het helpt mij van mijn serieuze instelling af te komen. Met dank aan de polletiek. Ja, ik was vroeger altijd bloedserieus en bevlogen/idealistisch toen ik nog jong was. Kon ik niet geloven dat mensen bewust voor duistere praktijken kozen en dat politici, althans de meesten, een “roeping” volgde om het land/de bevolking te dienen. Ik weet inmiddels (heeft lang geduurd) wel beter.
  Bijna allen zijn gecorrumpeerd door macht, geld en status en voelen zich verheven boven de massa (waar zij ook deel van uitmaken, maar ja….) Als kwijlende honden willen ze allemaal een brok uit de vleespot, de een een grotere hap dan de andere. Er is groot georganiseerd in allerlei gedaanten en differentiaties. Een kluwen van ineen- en dito belangenverstrengeling. Machiavelliaans! HAHAHAHAHAHA! De overheid liegt en bedriegt, is duister en zelden oprecht (is there something rotten in de State of the Netherlands?); met recht LAAG LAND, PLAT LAND, MIN LAND, NEDER LAND! Ik schaam mij rot voor dit land in toenemende mate, waar integriteit, eerlijkheid, schoonheid, natuurlijkheid, kunst/cultuur, wijsheid, met de voeten getreden wordt en belachelijk gemaakt, daarentegen steeds meer grote bekken, onopgevoed, onbeleefdheid, grofheid, goedkoop en ordinair gedrag (zie TV (en andere media en de overheid gaat daar in voor en onderneemt niets daartegen!) huichelarij, liegen en bedriegen, competitie (zeerrrrr belangrijk!!!!!) uniformiteit, napapegaaien, onwijsheid en onwetendheid, onbenulligheid; dat wordt gepropageerd en in praktijk gebracht. Nee, als ik jong was zou ik zo snel als mogelijk dit land verlaten. Is dan iedereen in dit land zijn “hachje” (lees: soevereiniteit of ziel zo je wil) kwijt geraakt of heeft het in de handen van de overheid gelegd? Wat doet de regering met ons “hachje”? Eis je hachje terug!
  Misschien ben ik wat aan het doordraven, maar het is werkelijk ongelooflijk hoe het maar door en door en door gaat en er geen einde aan lijkt te komen en het een hopeloze zaak dreigt te worden door de eindeloze doorgang.
  Maar nu begint het dus een eindeloze soap (ik hou niet van soaps) te worden en bekijk het maar als cabaret van slechte kwaliteit en doorzichtig voor de wakkeren, dat dan weer wel.

 6. “Er is een groot georganiseerd in allerlei gedaanten en differentiaties” moet zijn: Er is een groot kwaad georganiseerd in allerlei gedaanten en differentiaties.

 7. Houd vol, The Wake-up call begint door te komen bij velen, ze zullen het zeker gaan proberen in hun End-Game maar gaat niet lukken. De revolutie is nabij.

 8. wel off-topic maar numeriek interessante feitjes:
  9 april Bloedbad De Ridderhof (Knight)

  9 april is de 99e dag van het jaar
  Tristan (v/d) Vlis = 11 letters
  Burgemeester Eenhoorn vertaald = Unicorn (google afbeeldingen en mythologie)
  En dan nog de frappante overeenkomsten tussen het dak van Denver Airport en de ingang van de Ridderhof waarbij bij de Ridderhof de 2 dakpunten opvallen (lijkt op Baal/the two-horned ram!).

  En dan nog zijn oom, Arie v/d Vlis een bekende oud-generaal, en zijn leraar die verklaart dat hij na school naar de Landmacht is gegaan, en tot slot zijn psychiatrisch verleden. Teveel toevalligheden op een rij lijkt mijom toeval te kunnen zijn, gevalletje MK-ULTRA NL2.0???

  1. Een toespraak van Obama zelf, en zijn geboortefilmpje.

   http://www.star-people.nl/index.php?module=news&id=7174

   Reageer op deze reactie
   mirakel multi D
   3 mei 2011 om 15:12
   Hyper alert…….
   Wanneer je obama zijn concept van het nieuwe huis van Trump ziet (witte huis) staat er een code op het klokje…..7.32 uur. Weet jij wat dat betekend?

   HyperAlert
   3 mei 2011 om 15:36
   Ik ben wel bereid om m’n leven te geven voor het goede, als ik daar de kans toe zie, uiteindelijk wel, en zo hoort het ook…

   haah ik zie in de clip, in het Lion King gedeelte, de volgende tijdcode;
   4 Augustus 1961 7:24 P.M.

   Dat zou de datum en de specifieke tijd in uren en minuten kunnen zijn waarop Barry Satoro a.k.a. also known as Obama is geboren, dat hij er uitgegooid werd, in de koude wereld ter wereld gekomen, schreeuwend van de koude shock, gelukkig heb ik nog even mijn moeder met al haar beperkingen.

   Maar zeker weten doe ik dat niet en dat zou echt iets voor Dawn zijn, die tijdcode bedoel ik, jah m’n vervangende kunst moeder ook en nog wel meer, maar dat zit er even niet in, daar ga ik niet over, met mijn dominante kop…

   Wat me wel weer duidelijk is dat hoe gemakkelijk en charmant er gegoogeld wordt met de emoties van het publiek, en ik val zelfs ook voor de charmes van Obama. Hillary daar val ik niet voor, voor Obama wel, bijna dan, net niet helemaal, hij is zo intelligent dat hij moet weten hoe hij z’n land verraad en de wereld opLicht, dat is dan weer minder, en toch is dat de enige hoop die er nog over isz, dat hij temidden van al die boeven om hem heen uiteindelijk toch z’n eigen koers kiest, dat hij voor het goede gaat kiezen op het moment dat de boeven hem al als hun gelijken hebben afgeschreven…

   http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1418683/pg1

   maar wat zou de volgende kunnen zijn? de klok van het witte huis?
   Om Donalt Trump te plagen laat hij het witte huis in de vorm van een casino zien. Wanneer je goed kijkt, zie je daar een klokje met een tijd erop. Bijzonder toch voor zo’n methamorfose, wel grappig ook. Voordat hij dit beeld laat zien haalt hij de rolwell situatie aan, waarbij toen iets gebeurd is of zou zijn met ufo’s die op den duur op de grond beland zijn…….Hele interessante communicatie….
   het is een 7.32
   Geen 7.33 bijzonder.
   7.32 Opgeteld kom je dan uit op 12.
   Toen kwam ik uit op het space programm ineens, of dit waar is, is nog maar de vraag, maar zou wel toevallig zijn, want het klokje zit wat aan de hoge kant van het gebouw….
   http://science.howstuffworks.com/space-conspiracy-theory4.htm

   mirakel multi D
   3 mei 2011 om 15:56
   Nee, inderdaad, dat is dat dus echt zijn geboortefilmpje met zijn geboortedatum, leuk gedaan. Ik moet je wel zeggen dat ik enorm verrast was toen ik dat zag. Hij is ook een beetje zwart gemaakt door trump, en dit is een beetje zijn vergeldingsactie, op een humorvolle manier.

   mirakel multi D
   3 mei 2011 om 16:01
   Hij benoemd in zijn filmpje ook nog Roswell, naar Trump, waarbij ze lacherig doen over consperency….
   http://science.howstuffworks.com/space/aliens-ufos/majestic-12.htm

   Operation Majestic-12.

 9. NIBURU: Dinsdag, 03 mei 2011 18:31

  In de nacht van zondag op maandag werd de dood van Osama bin Laden aangekondigd door de Amerikaanse president Obama. Osama werd omschreven als de dader van 9/11 en staatsvijand nummer 1.
  Maken de Verenigde Staten met deze aankondiging de weg vrij voor een nieuw verzonnen wereldwijd gevaar, zoals bijvoorbeeld een buitenaardse dreiging? De feiten op een rij.
  De zogenaamde dood van Bin Laden is wereldwijd door veel mainstream media gevierd. Voor veel Amerikanen wordt een pijnlijk deel van de geschiedenis afgesloten. Aan de andere kant dragen bepaalde media bewijsmateriaal aan dat Bin Laden al enige jaren geleden overleden is. De aankondiging door Obama kwam zeer goed uit met het oog op de aankomende verkiezingen. Maar er is meer dan alleen politiek eigenbelang.
  De Verenigde Staten kunnen zich nu richten op nieuwe uitdagingen in de internationale arena. Toch kan de enorme stapel bewijs niet worden genegeerd die erop wijst dat het meeste van de war on terror bekokstoofd is. Zullen de Verenigde Staten zich nu in een propagandastunt gaan storten op een nieuw verzonnen wereldwijd gevaar? Wellicht gaat het dit keer niet om extremisten die zich zogenaamd schuilhouden in Afghaanse grotten en terroristische aanslagen plannen, maar om een meer technologisch ontwikkelde vijand – buitenaardsen.
  LAATSTE KAART
  Dit verband wordt gelegd omdat verschillende nazi-wetenschappers na de Tweede Wereldoorlog belangrijke functies kregen toegewezen binnen de NASA, diverse inlichtingendiensten en belangrijke wetenschappelijke instituten. Zij wisten in de veertiger jaren al van de plannen van hogerhand. Eerst zou de Sovjet-Unie de vijand zijn, daarna zouden we te maken krijgen met terroristen uit ontwikkelingslanden en tot slot zou de kaart worden gespeeld van asteroïden en buitenaardse invasies.
  Tijdens de persconferentie van het Disclosure Project op 9 mei 2001 verklaart Carol Rosin wat Wernher von Braun haar heeft verteld over wapensystemen in de ruimte die ons zouden moeten beschermen tegen verschillende vijanden, waaronder als laatste een buitenaardse dreiging (zie video onder). En dat alles gebaseerd op grote leugens.
  MILITAIR-INDUSTRIEEL-COMPLEX
  Alhoewel Bin Laden wordt aangewezen als het meesterbrein achter 9/11 is er veel bewijs dat 9/11 is georkestreerd – http://exopolitics.org/Study-Paper-12.htm -waarbij Bin Laden en Al Qaida marionetten waren voor mysterieuze krachten die internationaal gezien binnen de hoogste lagen opereren. Deze krachten opereren in het geheim en fabriceren nieuwe wereldwijde gevaren om het enorme Amerikaanse militaire-industrieel-complex (MIC): – http://nl.wikipedia.org/wiki/Militair-industrieel_complex – draaiende te houden, alsmede een ontelbare hoeveelheid geheime operaties die uitgevoerd worden door de CIA en andere inlichtingendiensten in de wereld.
  Dr. Wernher von Braun was één van de architecten van het ruimtevaartprogramma van de NASA en daarvoor hielp hij mee aan de ontwikkeling van de V1 en V2 raketten ten tijde van nazi-Duitsland. Door zijn werk kwam Von Braun zeer veel te weten over de diepe werking van het militaire-industrieel-complex. Carol Rosin werkte samen met hem bij Fairchild Aerospace.
  De oorlog in Libië is het bewijs dat nieuwe vijanden gevonden moeten worden na de zogenaamde dood van Osama bin Laden. Op deze wijze kan het militaire-industrieel-complex astronomische bedragen blijven uitgeven en kunnen de geheime programma’s blijven bestaan die de huidige wereldwijde en politieke omstandigheden hebben gecreëerd.
  VALSE VLAG
  Zijn er aanwijzingen dat de kaart van een false flag alien invasion gespeeld zal worden? Het Amerikaanse publiek wordt op grote schaal geconditioneerd door een veelvoud aan films die de laatste tijd in de bioscopen worden getoond waarin buitenaardse beschavingen worden afgeschilderd als vijandige entiteiten die de Aarde willen veroveren. Te denken valt aan War of the Worlds, The Event, V, Skyline, Battle: Los Angeles, Cowboys & Aliens, enz. Vorig jaar nog waarschuwde professor Stephen Hawking: – http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/1097584/2010/04/25/Aliens-bestaan-zegt-Hawking.dhtml – dat de ontdekking van buitenaards leven een gevaar is voor de gehele wereld.
  De angst voor vreemdelingen (xenofobie), van op of buiten de Aarde, is aangepraat. Het doel hiervan is om elk contact met een ‘ander’ te vermijden of zelfs te verafschuwen. Vooral het buitenaards contact met de bevolking moet worden afgewend, vanwege de informatie die contactees krijgen en ervaren dat er geen enkel gevaar bestaat. En daar mag geen woord over naar buiten komen, vandaar de diepgewortelde bangmakerij en ridiculisering van dit fenomeen via de media, wat een groot effect heeft gehad op de opinie van het grootste deel van de bevolking.
  Psychologische oorlogvoering waarbij de Amerikaanse media en belangrijke wetenschappers worden ingezet vindt sinds enkele decennia plaats. Geavanceerde ruimtewapens worden in het geheim: – http://news.cnet.com/8301-19514_3-20039222-239.html – in een baan om de Aarde gebracht. Je zou zeggen dat het alleen nog wachten is op de aankondiging. Of is er echt sprake van een ommezwaai, worden de plannen van het militaire-industrieel-complex gedwarsboomd en werkt men toe naar een aankondiging dat er buitenaards contact is en dat buitenaardse beschavingen die de Aarde bezoeken enkel goede intenties hebben?
  http://www.youtube.com/watch?v=CaTgOSHbBEI&feature=player_embedded
  Carol Rosin – Disclosure Project (nederlands ondertiteld)

  Bron: Exopoliticsinstitute.org

 10. Oh mirakel multi D: excuus, jij was me voor en je hebt de link neergelegd, ik het hele artikel gekopieerd. Oef!

  Guido, gooi mijn reactie 3 mei 19.40 uur er maar af: dubbelop hè.

 11. Eventjes helemaal niets on topic ofzo maar ik kan alleen maar 1 reactie hier zien, namelijk die van flits. Dat terwijl ik wel in het hoofdmenu zie dat er meerdere waren o.a. die van mirakel? Kan dus al een tijdje geen reacties van anderen bekijken, of heb alleen ik daar last van?

  1. Naja, nu zie ik ze wel allemaal staan?

   Aniewaiz, mooi allemaal dat dit samenvalt met Beltain.
   Het feestbeest van mei, komende offerfeest zal misschien wel groots worden. Inclusief een atoombom? Ergens tijdens volle maan of weer de 11e deze keer?

   Be aware of the may sun or the sons of the may = the may sons or masons.
   http://www.youtube.com/user/Truthiracy1

  2. morgen is het 4 mei,
   11/11 ????? Weet niet of dat wat is numerologisch gezien…

  3. morgen op 11/11 dodenherdenking van de 2e wereldoorlog?

  4. Alles is mogelijk maar ik gok eerder op de maanstanden.
   Volle maan – maar deze maand is dus een speciale maand voor de may sons. Vol offers en rituelen. Voordat je het weet sta je er zelf aan mee te werken zoals mensen die de dood van osama vieren. Ze weten het niet eens waar ze nu precies hun energie aan afstaan.

  5. Nee mensen zijn zich niet bewust van deze energieën……Als je je ergens niet bewust van bent, ga je gewoon met de stroom mee. Behoorlijk zorgelijk, ben ik met jou eens!

  6. De maandstanden………Ja maar misschien ook cosmische stromingen.

  7. Maybe , may be not .
   Osama gevonden en in zee gedumpt , omg wat heb ik gelachen toen ik dat hoorde , de fn paashaas was nog geen week het land uit en er kwam een nieuw sprookje . Nog wel in een villa in Pakmedan , provincie Assiekan . Bewijs zgn. vernietigd en hup naar de volgende onzinfase , zal mij benieuwen wat de ouwe goochelaarsclub nu weer uit hun mouw schudt .
   Princess of the dawn
   http://www.youtube.com/watch?v=PPmMS-IRBDs&feature=fvwrel

  8. Das toch vlak in de buurt van Waarissiedan en Pakkiestan?
   Haha, Cozmic jij hebt in ieder geval je humor niet verloren.

  9. sterker nog , ik heb mezelf ingehuurd als standup-comedian op mijn eigen begravenis . 🙂

  10. Hi Beste Dawn, Ik las je reactie dat sommige comments niet zichtbaar waren en ben dit in alle browsers gaan controleren. Blijkbaar gebruik je Internet Explorer 8 want daar speelde dit euvel inderdaad. Dit heb ik meteen gerepareerd.
   Een tip om een rijkere Internet ervaring met veel betere prestaties en compatibiliteit met de laatste webtechnieken te krijgen is over te stappen op Firefox: http://www.mozilla.com/nl/firefox/ of Google Chrome: http://www.google.com/chrome. Veel betere browsers dan de “gebrekkige” internet Explorer familie van Microsoft.

 12. Dawn,
  Raar mayonaise verhaal. De herkomst van dit sausje is op Menorca, de Balearen, Spanje. Het was in de hoofdstad Mahon waar admiraal Nelson een verblijf had. Deze had een kok in dienst waar aan gevraagd werdt of hij iets nieuws kon bedenken voor bij het eten. Deze beste kok creëerde de welbekende mayonaise, vernoemd naar de hoofdstad Mahon, mahonaise, mayonaise. Je kan achter elk woord of cijfertje wel iets fantaseren. Van deze mayonaisefilm werd ik misselijk, wat een nonsens.

  1. Grappig Odette dat je van alle informatie juist de mayonaise eruit prikt.
   Maar wiki is natuurlijk ook niet alles. Jij hebt toevallig de romantische versie te pakken.

   Maaroed wat ik hiermee wil zeggen is dat mei veel baal aanbiddende gebruiken kent. Het staat vol en bol van feesten: o.a. Beltain – en vandaar het woord may day.

   Het hele plaatje is breder dan alleen deze saus, neuh – erg romantisch is het echter niet. Maar dan, iedereen ziet alleen dat deel wat hij zelf wil zien, nietwaar?
   Dus ik ook en ik zie vaak heel erg veel en sommige vinden dat dan weer teveel van het goeie.

   Maar wanneer is iets teveel van het goede vraag ik mij dan maar weer hardop af.
   Je kan nooit teveel weten, toch??

 13. Dawn, dit was geen ‘wiki’ infomatie. Ik was twintig jaar geleden ter plaatse, Mahon. Beste Dawn ga een verschil maken tussen echt weten en geloven. Je weet wat geloven teweeg heeft gebracht. Ik wens je wijsheid toe met heel mijn hart, groet, Odette

  1. Dus er zijn niet meerdere verhalen over de herkomst? Maar eerlijk is eerlijk van mayo heb ik geen kaas gegeten endus 0% mayonaise ervaring. Dat wil zeggen dat ik niets geloof te weten en of andersom over deze saus. Laat dat duidelijk zijn.

   Dan kan ik dit terugvinden op internet aangezien ik niet aanwezig was bij de geboorte ervan;

   Mahonesa is uitgevonden door de chefkok van graaf van Kardinaal Richelieu. Dit is wat ik heb gevonden;

   In 1756 veroverde de hertog van Richelieu, een afstammeling van de beroemde kardinaal Richelieu, de haven van Mahon van het eiland Menorca. Zijn kok, die maar wat trots was op zijn meester, haastte zich dan ook om zijn nieuwe saus, die uit eieren en olie bestond, de naam mahonnaise te geven. Maar omdat de Fransen nu eenmaal moeite hebben om de letter h uit te spreken, maakten ze daar voor het gemak al gauw een y van, en het werd mayonnaise.

   Dit is dus 1 van de verhalen. Mag ik vragen beste Odette waarbij jij ter plaatse was 20 jaar geleden in 1756?

   Wens je verder alle wijsheid toe en hoop dat je begrijpt dat muggenziften alleen maar bloed opleverd en geen constructief bouwwerk is.

   Dus ik laat die ranzige may o verder voor wat die is, (dat is ook beter voor de lijn).

  1. Precies Martijn, daarom reageer ik hier ook zo sterk op. Merk dat het absoluut niet goed voelt. Vanaf de eerste keer dat ik dit ‘nieuws’ hoorde. Het voelt alsof dit een begin is van een heel smerig iets dat ik nog niet kan benoemen. Het maakt mij kwaad en ik weet niet goed waarom. Dus ik begrijp je argument volkomen!

  2. Master of the Puppets, goed nummer Martijn 🙂

   Direct bij het bericht van de dood van Osama kreeg ik een unheimlich gevoel.
   Later werd het wat duidelijker bij het zien van de feestvierende schaapjes die juichen om de dood van “het kwaad”.

   Jippie, de “war on terror” wordt weer aangezwengeld. Het wordt een vergeldings- en een tegenvergeldingsstrijd. Net zoals er in Israel en Palestina gaande is. Jij dood één van ons, wij doden meer van jullie, etc. etc. Wat een wijsheid huist er toch in de mens…….

 14. het sommetje klopt niet:

  02-05-2011 = 7/11 (5+2=7)

  het nieuws dat hij dood is zo vandaag moeten verschijnen, omdat het nu 4 mei is.

  04-05-2011 = 9/11 (4+5=9)

  overigens wil niet zeggen dat de msm gelijk hebben met zijn dood.

  1. hmmm, ik denk dat bedoeld was al 2+5+2 = 9 en 11 als blijvend meestergetal , maar je hebt gelijk want het is appels metaardbeziën vergelijken . 9/ 11 zou dus moeten zijn ; 11 – 09 – 2001 . Ik ga het niet eens verder uitleggen .

  2. 2+5=7 plus de 2 van 2011= 9-11

   maar dan ga je uit van de datum dat het hier bekend werd.
   Ik vind het ver gezocht. Echter het zaakje stinkt weer flink.

  3. Thomayo,
   Je bent de twee vergeten, van 2011 op te tellen.
   2.5.2 zou 9 zijn.
   4.5.2 zou 11 zijn

  4. Die hele berekening slaat ook nergens op…wie maakt de berekening dat het getal 666 naar voren komt?

  5. Ach Amerika zou met deze actie mogelijk aan het provoceren kunnen zijn.

 15. Je kunt 11 pas als meestergetal zien nadat er 11 over blijft na de optelsom. Alles voor de ‘=’ wordt opgeteld, 11, 22, 33 maakt niet uit. Na de ‘=’ blijft een 11 een 11.

  02 – 05 – 2011 wordt dus 2+5+2+1+1=11. Gewoon 11. Niet 9/11.
  Alsnog een meestergetal natuurlijk, maar een andere context.

  Namasté

 16. Aangifte tegen het ombrengen van Osama, dit is gedaan bij een politie bureau in Tilburg, door een advocaat, hij werd door verwezen naar internationaal hof .
  Het blijft een mens , en had recht op een proces net zoals Sadam toendertijd .
  Al met al blijft het verhaal niet goed voelen.

  1. Ja want het is en blijft zoals zij het omschrijven moord…..Hij was al dood. maar zo geeft eenleider een cowboy voorbeeld. Hij laat zien dat hij er enorm trots op is. Of is hij zelf een dictator…..iedereen heeft recht op een eerlijk proces. helemaal met deze advocaat eens.

  2. ben ik helemaal met je eens Mirakel! heel scherp gezien, je bent zo scherp als een mes zeggen ze dan op z’n Engels, ik word er helemaal rustig van, zo fijn, eindelijk rust in m’n dolgedraaide machine, dat komt door 300 procent Vertrouwen, dat is wat ‘Ze’ kapot gemaakt hebben bij de mensen en de onmensen, 300 procent Vertrouwen, dat voel ik bij jou Mirakel en dat is niet alleen mijn Sleutel maar ook van de hele Kosmos, inclusief alle onverlatenen, de afgedrevenen, de verdrevenen, de nomaden, de thuislozen, de ontwortelden, de onverzekerden, de ongenaakbaren, de ontheemden, de ontheiligden, de vernederaars en de vernederden, de outlaws, de verstotenen, de autonomen, de onaanraakbaren, de onvermurwbaren en natuurlijk de Vrije Huwbaren, als een eind hout op de oceaan kom ik voorbij drijven, rescue 911, MayDay MayDay MayDay,

   welke datum van de maand en welk jaar zullen we prikken? In de Bijbel mag je 7 maal 7 jaar op Iemand wachten, als je echt van Iemand houdt… Jah dat is pas Romantiek, en ik hou ook van Mayonaise op een gekookt paas Eitje, maar je mag me alleen in 300% Vertrouwen Vernederen, dan mag je dat zelfs, dan wel, maar anders gaat er iets dood in mij, dan is de humor verdampt, dan is het niet Grappig meer, alles is tegenwoordig Grappig, vooral de Dood van een ander, dan weet ik niet meer hoe ik boven moet komen drijven, dan is het Vertrouwen in het geding, wanneer kan ik weer leren Vertrouwen, de achteloze Voorbijganger, met de hoge zwarte laarzen en de hoge hakken met de metalen hakken, als je over iemand heen loopt kan dat 3 dingen betekenen, Zoek mij of Laat mij smelten tot ik Niets ben of doe alsof ik Niet Besta, dat laatste is NazieIsme, dat wil ik niet op mijn geweten hebben, dat wil ik niet, dat wil ik Niemand aan doen, en als het lijkt te gebeuren dan is het mijn Onmacht en wanhoop, en dan is er hersteltijd, maar tegenwoordig is er geen hersteltijd meer want alles moet Snel Snel Snel, anders ben je te laat, dan ben je niet de moeite waard..

   ‘The Return of the Lost Ark´ galmt er nu ineens in mijn verhalende koppie, zal wel iets belangrijks betekenen

   Fleetwood Mac – The Dance – 1997 – Bleed To Love Her
   http://www.youtube.com/watch?v=H2OMk3PNn_M

  3. Ja volgens mij zou dat betekenen dat het witte huis voor de rechter hoort te staan wegens moord!

  4. Klopt Mirakel. volgens mij ook, dat is logisch helder nadenken!

  5. @Madeliefje: OBL werd niet eens gezocht voor zijn ‘vermeende daden’ door de FBI. Commentaar van de FBI op de vraag waarom OBL niet voorkomt op de lijst van ‘Most Wanted’: “We kunnen geen bewijzen overleggen, op basis waarvan we hem zouden moeten vastpakken”…!!!!

 17. Zou het kunnen dat sommige leden van de elite dit als een test hebben bedacht, de geboorteakte van Obama en de dood van Osama? Er zitten in beide zaken zoveel onrechtmatigheden dat het lijkt alsof het een boodschap is, alsof het de bedoeling is dat we eindelijk massaal gaan inzien dat we bedonderd worden. Maar misschien ook een test om te kijken hoe ver men kan gaan en hoe stom de mensheid en de mainstream media wel niet zijn en zelfs nu nog deze overduidelijke aanwijzingen niet doorzien? Wat kan er dan wel niet bedacht worden om ons nog verder uit te kleden?

 18. 1 mei 1945 Hitler dood en niet traceerbaar (leefde daarna in Argentinie).
  1 mei 2011 Osama dood en niet traceerbaar (leeft nu in ?).
  Tussen de twee data’s ligt 56 jaar 5 + 6 = 11 en Obama is ooklid van de vrijmetselaars.

 19. speculukas je hebt hele maal gelijk.
  ik zie dat ik een fout gemaakt heb met de som waarom het wel op 02-05-2011 moest uitkomen.
  kijk:

  2+5+2 = 9 9/11

  je zou bijna kunnen voorspellen wanneer de volgende grote gebeurtenis zal komen

 20. Zoals hier met nummerologie wordt gegoocheld 🙂
  Iedereen lijkt wel van slag door dit valse bericht. En met vals bedoel ik vooral gemeen. Het kan er nog wel bij, bij al die slechte berichten. Een goed bericht? Nee, natuurlijk niet. Waarom zou het. Goede berichten komen niet op alle zenders die je maar kunt verzinnen tegelijk. Slechte berichten die voor goede moeten doorgaan, die komen op alle zenders ter wereld tegelijk. Goed nieuws zie je zelden. Dan moet je bij een goed nieuws site zijn of zo.
  Toch liepen er een heleboel mensen te juichen????? Zonder dat een land er toestemming voor heeft gegeven wordt er een oorlogszuchtig inval gedaan in dat land om een inwoner te vermoorden in het bijzijn van zijn vrouw??
  Deze vrouw wordt zwaar gewond in de strijd?? Wat heeft zij gedaan behalve haar man proberen te beschermen?
  Als dit allemaal waar is natuurlijk.
  Waarom zo’n zwak protest uit het belaagde land. Alle landen vinden dit zo maar goed?
  Dus als iemand zich verstopt in Nederland en hij wordt niet uitgeleverd, dan komen ze dat kunstje hier ook flikken??
  Ik vind het ondertussen allemaal wel een beetje uit de hand lopen.
  Mensenrechten? Wij geloven hier meestal niks van 9/11 en Bin Laden in het zelfde verhaal.
  Het wordt nu de wereld nog eens door de strot geduwd dat dat wel zo is.
  Ik ga geen voorspellingen doen van wat de bedoeling hier van is.
  Wat je denkt, creëer je uiteindelijk zelf. Ik zie alleen maar een mooie wereld voor mij in onze gezamenlijke toekomst. Wat men ook probeert het lukt niet meer om dat te keren. Alle onbruikbare energie verdwijnt dus waarom er nog aandacht aan besteden. Ja, natuurlijk, als we dat doen beantwoorden we waarschijnlijk precies aan de plannen die werden gesmeed. Ik doe daar liever verder niet aan mee.

 21. Zelfs mensen die het “gewone”nieuws volgen beginnen te twijfelen.
  Er zijn te veel loos ends.

  Voor Obama geld dit als een overwinning want zijn popelariteit is/was tannende.
  Het leid af van de grote pijn.
  Het financiele beleid gaat berg afwaarts en dit zorgd ” even” voor afleiding.

  En de datum was voor mij al duiderlijk dat er wat kon gebeuren.
  Maar ik had dit niet verwacht.

 22. UPDATE!!!

  Vandaag heeft een belangrijke Amerikaan in de Alex Jones Show bekend gemaakt dat Osama Bin Laden al in 2001 is overleden en dat hij bereid is om onder ede de naam van een hoge Generaal bekend te maken die hem dit heeft verteld en dat deze tevens heeft gezegd dat 911 wel degelijk een inside job was.

  Former Deputy Assistant Secretary of State under three different administrations Steve R. Pieczenik says he is prepared to tell a federal grand jury the name of a top general who told him directly 9/11 was a false flag attack

  Wordt vervolgd…

  1. @Allen

   Ik zat er op te wachten en ja hoor……..
   Eerst de commotie over het geboorteland van Obama.Dan komt hij met een officiele geboorteakte en het is een fake volgen het getrouwe clubje hier.
   Dan wordt die osama doodgeschoten en het is niet waar,volgens het getrouwe clubje hier (20 man of zoiets).En als de regering morgen of zo foto’s laat zien ,zijn ze natuurlijk vervalst.
   Wanneer zijn jullie eens tevreden?
   Het houdt nooit op,he?

   Kees in multi of zo 3d

   PS.Waarschijnlijk wordt dit bericht weer verwijderd door Guido,omdat het veel te kritisch,net als een ander bericht ,waarin ik vele spellingsfouten liet zien in een post van hooguit 6 regels,ook nog eens getyped met capslock aan.

  2. Kees netjes getypt hoor, paar spelfouten is helemaal niet zo erg, je Nederlands is nog steeds op peil, dus of het nou allemaal onzin is of niet, je spreekt nog steeds je moedertaal, dat is ook wat waard, en ik weet bijna zeker dat je bericht wel blijft staan, schelden is niet het ergste, dat is gewoon wat het is, wat zei je ook al weer laatst, iets met dat we allemaal gek zijn, misschien heb je wel gelijk, de totale gekte is soms goed te combineren met het dagelijks verstand.

   Wees blij dat jij het anders ziet Kees, en soms zou ik willen dat ik het nog zo nuchter kon bekijken zoals jij, dat zou een hoop rust geven, alles heeft z’n voor en nadelen, misschien dat jij uiteindelijk het ook niet helemaal verkeerd had, ik betwijfel dat regelmatig, maar in veel zit altijd wel iets van waarheid, en de absolute waarheid is vaak fataal, omdat dat alleen maar in een kort aha moment kan worden gevangen, alles is zo dubbel als het maar zijn kan, als ik ga schelden dan kan ik maar zo Verliefd zijn, zo dol en dwaas kunnen mensen worden, dusz misschien is al die oorlogsvoering wel een vorm van De Liefde bedrijven voor sommige verdwaasden die de touwtjes in handen (willen) hebben, als je niet meer gewoon kan doen, niet meer normaal, dan word je dol dwaas, dan ga je slaan naar waar je het meeste van houdt, net als vroeger op schoolplein, zo gaan die dingen dan, helaas ook met nucleaire harde kernkoppen, mensen kunnen oneindig gek worden…

   En voel je niet uitgesloten, jij mag wel uitstoten als praktische bescherming maar ik zal de laatste zijn die jou zal verstoten, ik neem heel veel serieus, dat is het beste, ik wil niemand onderschatten, zelfs mezelf niet.. Ach en uiteindelijk zijn alle betweters of beterwetters of bedwetters ook maar kleine kwetsbare krieltjes, hoe groter de grote mond Iemand ook kan opzetten, de harder we schreeuwen de onzekerder we zijn, dus ‘Wij’ kunnen Jou nog hard nodig hebben Kees, de beterweters zoals ik soms, die putten zichzelf volledig uit, dan kunnen we nauwelijks nog een kop koffie zetten, dat is niet handig en praktisch, dan hebben wij betwetters ‘de oorlog’ al van tevoren verloren, dat is typisch Hollands, al je wapens weg doen vlak voor de oorlog uitbreekt en dan je soldaten naar het front sturen met volledig achterhaalde middeleeuwse geweertjes en paardenkarren uit het jaar nul, de beweging van het gebroken geweertje, en dan kort daarna werden onze jongen mannen en helaas nu ook vrouwen genadeloos afgeslacht door ‘De Vijand’,

   en je mag niet heulen met de vijand in je denken op teevee, zoals Mei Li Vos, dan word je meteen neergezet als een afvallig maar ozo aantrekkelijk monstertje, het was alleen maar bier drinken met Held Hero, Jah jah die kennen we, want de rode socialisten hadden de ontwapening vlak voor de wo2 oorlog op hun geweten, verhalen over verhalen praat, je onzekerheid en brandend verlangen verhalen op je collegiale passie doorn in je gewonde hart, logica volgens Held Hero van de partij van de tralies. Held Hero ik snap je wel, samen zijn we de pisang met onze grootspraak en offspin, samen diep de grond in, in onze bunker van ‘de vrijheid’.

   http://www.nrc.nl/vanderkwast/2011/05/04/espresso-met-mei-li-vos/

  3. @Hyper

   Eindelijk eens een antwoord,wat POSITIEF is en dat is denk ik de eerste keer hier.
   Als ik alleen maar een aantal mensen hier kan overtuigen eens wat meer afstand te nemen van alles wat hier wordt verkondigd.Niet alles is waar en veel is zelfs onzin.
   Vaak is het gewoon een ordinaire scheldpartij op Presidenten,overheden,koningshuizen en regeringen.Waarom?Omdat bij jullie ALLES een komplot is.Maar dan ook alles.En dat is natuurlijk helemaal niet zo.Bovendien verschijnen hier artikelen,waar ik me werkelijk bij afvraag,hoe iemand erbij komt,dit te geloven.(bijv.Iemand,die zei,dat de maan hol is en bewoond)Waarom wordt dit geplaatst?.Met welk doel?Om zwakke zielen bang te maken?Ik weet het niet.
   Ok.Over tot de orde van de dag.Zojuist werd hier bekend gemaakt,dat de foto’s van bin laden niet worden openbaar gemaakt.Ik kan mij erin vinden.Enerzijds heb je een bewijs,dat hij dood is(al zullen extremisten het afdoen als fake foto,s),anderzijds is er grote kans op een haatuitbarsting van die halve zolen daar.
   Het zou mij goed doen,als er tenminste 1 persoon hier is,die het met mij eens is.Dat zou een waardevol begin kunnen zijn van een normale discussie hier tussen voor- en tegenstanders.En nu ga ik een pilsie kopen en even bijlullen met mijn Amerikaanse vrienden hier.Het is hier zo gek nog niet hoor.

   Kees

  4. Moet je om een biertje te kopen een gat in het hek knippen of verkopen ze ook bier in de kliniek ?
   Wat betreft de maan , heb je er wel eens bij stil gestaan dat die altijd met dezelfde kant naar ons toeschijnt ? Al die meteoor-inslagen zouden toch een beetje spin aan de Q-ball moeten geven ?
   Ook nooit een wetenschappelijk rapport gelezen over het feit dat als dev maan solide zou zijn dat die allang op Aarde had moeten liggen ? Gezien de relatieve massa t.o.v. de aantrekkingskracht van de aarde en de lage orbitale snelheid ( shit , moeilijk woord , we are losing our patient ).
   Moeilijke vragen hé ?
   Maakt niet ui , enjoy your stay .

  5. Das een interessant punt Cozmic! Dus dat Newton gedoe over dat alles al lang absoluut berekend en verklaard is, omlooptijden en Massa en Middelpunt vliedende gierende Gyro Krachten en zo, dat dat allemaal op slappe moeras grond is gebaseerd?! Lachen met die Harde Wetenschap, en maar blijven roepen dat dat een basis is van graniet. Misschien dat we eens moeten beginnen om zelfstandig de middeleeuwse waarnemingen nog eens opnieuw te beschouwen, gewoon per Individu, en dan eens de bevindingen naast elkaar leggen, kijken of er dan nog steeds hetzelfde uitkomt als de standaard riedels op de Academies.

   Goh als een mechanische Newtoniaan de omloop tijd van de maan om de aarde kan meten in tijd.
   Op welke omlooptijd zou een klassieke Newtoniaan dan uit kunnen komen?
   Zelfs al had ik een telescoop of verrekijker, dan nog zie ik meesten tijds de maan Niet.
   Af en toe zie ik de maan ergens opkomen aan de horizon, zomaar op een voor mij onlogisch zeer onregelmatig tijdstip.
   Dan is de Maan er ineens, heel groot, soms oranje achtige, soms geel achtig, soms bruin achtig.
   Dan de volgende dag op hetzelfde tijdstip dan zie ik de Maan ineens nergens meer.
   Waar is de Maan naar toe gegaan, ineens weg?
   Foetsie.
   Ik snap het niet helemaal.

   Maar goed een echte Newtoniaan weet op 1 of andere wijze een omlooptijd te bepalen.
   Zou het 30 dagen precies zijn?
   Waarom duurt een maand dan niet altijd 30 dagen?
   Hoe zwaar is de Maan dan in kilogrammen?
   Ten opzichte van wat?
   Ten opzichte van de zon?
   Ten opzichte van Mars of Saturnus?
   Ten opzichte van het centrum van de melkweg?
   Oooooh wacht ten opzichte van de Aarde?
   Maar hoeveel weegt de Aarde dan ten opzichte van de Maan?
   Of maakt het niet uit welke kant je op kijkt?
   De Maan Isz gewoon?
   En dus de Maan weegt alles en Niets?
   De Maan is vast wel zwaarder dan tien duizend kilogram toch?
   Maar hoe kan de Maan nou iets wegen als er verder Niets isz?
   Oh jah de Aarde natuurlijk.
   De Aarde staat dichtbij, heel dichtbij, zo dichtbij dat kosmisch gezien de Maan en de Aarde 1 Geheel zijn.
   Zo is het absoluut gezien.
   Al was het in kilometers te meten, al was het die beroemde drie honderd duizend kilometer.
   Zo’n afstand is helemaal NIets ten opzichte van de Melkweg, zelfs helemaal Niets ten opzichte van ‘Ons’ zonnenstelsel.

   Dus er is geen scheiding tussen de Maan en de Aarde.
   Hoeveel wegen die 2 dan?
   Veel of weinig?
   Hoe snel draaien ze om elkaar heen?
   Het zijn draaikonten die twee, ze draaien om de hete brij heen, daar worden ze Vulkanisch van, daar krijgen ze Eb en Vloed bewegingen van, daar raken ze kunstmatig opgewonden van die 2, die 2 onafscheidelijken, die zo op elkaar lijken maar toch zo verschillend zijn als 2 verschillende Realiteiten, als 2 verschillende parallelle Universums, een Verschil van Dag en Nacht, en toch zijn ze bij elkaar Voortdurend, waarom? Wat is de point, het centrale draaipunt, wat is de logos, de verklaring van dit Tweeling Gemini Fenomeen, out there, ver weg en toch zo dichtbij, waarom raken ze elkaar Nooit aan? Kan dat niet? Of is dat Verboden zoals een Verboden stad.

   Als de Aarde gedeeltelijk hol is, net als een gevangen gasbel in een stuk Vulkanisch gesteente, hoe zwaar kan de Aarde dan wegen?
   Als de Maan ook gedeeltelijk hol is, hoe zwaar, hoe is de Massa dan te bepalen.
   Als baseline moet er 1 Variabele zijn die Constant bekend is als Vast gegeven toch?

   Als je al nooit de Massa van de Aarde absoluut kan bepalen, hoe kan je dan weten dat de Maan niet Hol kan zijn?

   Oh jah mijn intuïtieve eerste ingeving over waarom het handig isz dat het Maan Oppervlak ten opzichte van de aarde steeds absoluut stabiel stil staat ten opzichte van het middelpunt van de Aarde, nou dan hebben die Lui op de Maan wel een Constante, een Baseline, een Vast Referentie Kader, Hun draaien er niet omheen, Zij zijn absoluut gefixeerd in tijd en ruimte, Volgens mij kan je Veel beter Observeren, Omdat Alles dat die Maan Gasten zien bewegen met beweging te maken heeft van de Aarde, Niet van de Maan, dat is als een reptiel die zich fixeert op z’n prooi, uren achter elkaar als het moet, als een levend standbeeld, dan val je ook niet meer op voor het argeloze Konijntje, het arme Konijntje kan helemaal niet zo denken of kijken of leven, het Konijntje hopt gewoon in de rondte, die is zich van geen waarnemer bewust, laat staan van een dreiging van buiten af, er beweegt immers niets waarneembaars?

   Dus is er ook geen reden voor ongerustheid, dus ga je gewoon je gang, dat heet dan de ‘Natuurlijke’ gang van zaken. Het konijntje heeft geen schijn van een ietsiepietsie vermoeden dat zijn gedrag voor een groot deel wordt gadeslagen en zelfs kunstmatig in leven wordt geroepen door een grote Schaduw daarboven.

   Sommigen zeggen te weten dat veel zogenaamd ‘Natuurlijk’ Leven op aarde helemaal niet kan bestaan zonder de geheimzinnige onverklaarbare magische Krachten van de Maan Schaduw Daarboven….

  6. @Allen

   Leuk ,al die positieve reacties.Ik had niet anders verwacht.
   Het beste.

   Kees

 23. @Dutchie,

  Misschien moet je het linkje wat ik vergeten was (met dank aan Mirakel Multi 3D ofzo)
  maar even aanklikken en lezen. Overigens, hier gaat het om Alex Jones, een 911 vechter van het eerste uur die via dezelfde informant al in juli 2001 heeft aangekondigd dat er iets groots op stapel stond.

  Hier is het idd maar een klein clubje maar zo zijn er velen op deze aardbol en veel kleintjes maken…. inderdaad. De club van 911 critici over de gehele wereld is groter dan jij je waarschijnlijk kunt voorstellen. Logisch gevolg daarvan is dat deze mensen en ikzelf incluis, daardoor alleen maar kritischer zijn geworden t.a.v. overheden, oude media en haar propaganda machines.

  1. @Simba

   Ik heb het gezien.Het is nul,nul.Het is een site als dit.Oud nieuws en van horen zeggen.Geen enkel bewijs.Lees ook de reacties.Hij had het zelfs over saddam hoessein.Het zou niet de ware persoon zijn ,die daar live werd gehangen.Nee hoor,bedenk wat anders.
   Kees

  2. @Dutchie, wat jij wilt… Ik ga geen discussies aan met personen die menen dat het allemaal flauwekul is. Keep on dreaming…

  3. En Dutchie , jij komt altijd met lekker veel bewijs aanzetten , kijk eerst ff in de spiegel voordat je commentaar op anderen geeft . Al je papegaaiencomments geven verrot weinig tekekenen van enig inzicht of mentale capaciteit . Maar het is je vergeven , in de wetenschap dat domme mensen zo stom zijn dat ze denken dat ze slim zijn . Neem nog een slokje fluoridewater en ga lekker buiten met je Obama vlaggetje staan zwaaien in de hoop dat he will change .
   Remember , never mess with an elephant !! Deze had je nog tegoed .

  4. Kees, ga toch eens met je voeten op de grond man! Je zit hier iedereen te beschuldigen als dromer, terwijl de ‘waarheid’ die jij zegt aan te nemen, voor velen hier nog veel ‘dromeriger’ en ‘voorgekauwd’ is, dan de realititeit zoals die zich ontplooit.

  5. @Guido.

   Het is goed ,Guido.Ik probeerde een positieve discussie aan te gaan,maar wordt hier gewoon afgeserveerd.De meeste van mijn posts delete je .Maar ja,je kunt niet anders.Geld moet rollen,dus je moet je clubje beschermen.Hoeveel Adsense inkomsten had je ook alweer het laatste jaar.Ik weet het,maar weten de mensen het hier ook?

   Kees

  6. @Dutchie, Het interesseert mij persoonlijk geen ene bal wat voor adsense inkomsten Guido had en dat er alleen iets geplaatst word uit geldelijk gewin lijkt mij sterk.

   Jij zegt dat je een positieve discussie wilde voeren maar voor het geval je het nog niet doorhebt, Op Wanttoknow komen mensen samen om te klankborden met elkaar over zaken die ze interesseren en informatie uitwisselen hoort daar natuurlijk ook bij. Natuurlijk hoef je het zeker niet altijd met elkaar eens te zijn en ga je de discussie aan maar dan wél met gefundeerde argumenten.

   Gewoon roepen dat je er geen zak van gelooft of dat de inhoud van een topic je niet aanstaat is geen discussie opzetten maar trollen.

   Ik kom hier af en toe ff kijken of er van mijn gading wat bijzit en als een topic mij niet interesseert of dat het mij onzin lijkt, bemoei ik mij er ook niet mee.

   Op een moslim forum roepen dat alleen het christelijk evangelie de ware is, bereik je net zoveel mee als wat je nu hier doet.

   Just my 2 cents…

 24. de reacties van een zekere Dutchie of Kees. daar wil ik wel wat op zeggen.
  als jij je Amerikaanse regering gelooft dan ben je wel heel goed gelovig om alles maar klakeloos aan te nemen wat hun naar buiten brengen en de massa media en mensen willen doen laten geloven. ze hebben al zoveel gelogen. jij steekt je kop in het zand wat zo veel mensen doen. ik besteed er nu eigenlijk mijn energie aan wat eigenlijk mischien nuteloos is, maar als jij de waarheid wilt weten nodig ik je eens een keer uit met mij te komen praten, dan val jij van je stoel denk ik, het zal zelf schokkend voor je zijn,

  1. Ik denk dat @dutchie of Kees een USA Wanabee is, althans, hij ging een biertje drinken met zijn Amerikaanse vrienden als ik mij niet vergis. Dat is mooi, ik heb zelf best veel “goede kennissen” aan de overkant van de plas maar samen met hun een pesthekel gekregen aan de arrogante administrations die ze daar al decenia lang hebben en hun gedraai en gelieg.

   Kees moet zich maar eens goed realiseren dat bijna alle grote Complottheorieen DAAR gestart zijn en niet HIER waarvan akte. Hij heeft niet door dat de 911 Truthmovement daar enorm groot is. Tegelijkertijd weet ik ook dat veel, heel veel burgers en militairen doof en stom zijn omdat ze bang zijn voor hun werk, inkomen, hachje etc.

  2. Hi Arnoud,
   Ja, het is niet niks als je je er eenmaal in gaat verdiepen. Het spreekwoordelijke rabbithole-effect. Wat me is opgevallen is dat de mensen in Nederland totaal geen besef hebben van een heleboel zaken. Wat betreft Europese, Amerikaanse en internationale zaken geloven ze de mainstream media klakkeloos. Dat kritisch nadenkend vermogen is er helemaal uitgeslagen via de stompzinnige tv met eenzijdig verkeer en berichtgeving. Daarnaast ook door onze scholen waar de meeste leraren ook niet beter wisten/weten en de boeken als leidraad gebruiken. Je hoort/hoorde eigenlijk nooit een kritische noot van hun kant.
   Ik heb een keer een gesprek over koetjes en kalfjes gehad met een aardige man op leeftijd in een vliegtuig. Toen ik heel voorzichtig liet blijken dat ik vond dat niet alles wat de Amerikanen deden rozengeur en maneschijn is wilde hij er niet aan. “Het waren onze bevrijders nota bene”. Zo zie je maar.. Zelfs keiharde feiten zijn vaak aan dovemans oren gericht.
   Mijn tip wil je iemand ff wakkerschudden: wil je mensen kunnen bereiken houdt het dan kort en bondig en stop er daarna over. Probeer ze letterlijk nieuwsgierig te maken. Noem een paar feiten en “debunk” daarmee de “officiele” waarheid en wacht af. Als ze in staat zijn zelf na te denken en interesse hebben zullen ze gaan vragen zo niet dan laat je het erbij. Lange verhalen en details waar jij en ik misschien al bekend mee zijn is vaak teveel van het goede en werkt vaak averechts ook omdat de spanningsboog bij velen kort is. Succes!

 25. Alles maar dan ook alles wat uit amerika komt is nep bedrog leugens dood en verderf,deze mensen hebben nog een hele hoop te leren,en dat geld ook voor iedereen die alle onzin van ze slikt als zoette koek,die hebben te veel tekenfilms gezien met een goede afloop.

 26. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  VS gebruikten geheime en superstille heli bij aanvalDe Black Hawk-helikopter die de Amerikaanse commando’s in Pakistan hebben achtergelaten bij de aanval op Osama bin Laden, blijkt een onbekend type te zijn. Experts vermoeden dat het een zeer geheim, superstil model is, dat onzichtbaar is gemaakt voor radar.
  Een kopie van de stealt-vliegtuigmotor overgebracht naar de heli-motor…
  Niet verschieten
  Binnen de wereld van de militaire vakbonden is men ook niet van gisteren, zonder de
  leugens omtrent ufo-coverups of extraterrestrials die de Aarde bezoeken al dan niet
  het goed menen met wereldburgers.Wie zijn profijt kraakt men af met of zonder reden alle punten van het politieke ruimtevaartagenda te kennen van Extraterrestrials voor de in standhouding van hun civlisatie wet en orde, niet alleen van kracht op de Aarde …..

 27. Het wordt eigenlijk nog interessanter als je je bedenkt dat 11 een belangrijk getal is.
  Je komt niet alleen uit op 9/11 maar ook op 11.

  2 + 5 + 2 + 0 + 1 + 1 = 11

  11 noemt men ook wel het meestergetal en vertaald de poort die van dualiteit naar eenheid gaat.

  Als je het één en ander uit gaat rekenen dan zou dat betekenen dat het allemaal wel heel toevallig is wat er allemaal gebeurt.

  Even terugtellen,

  Aardbeving Japan: 11 maart 2011 ( 1 + 1 + 3 + 2 + 1 + 1 = 9 maar de 2 aa’s in maart representeren het getal 11 dus kom je op 11)

  Aardbeving Nieuw Zeeland: 22 februari 2011 ( 2 + 2 + 2 + 2 + 1 + 1 = 10 maar, ook hier geld de a in de maand als 1, dit is van groot belang de rest van de letters is te verwaarlozen)

  Aanslagen New York bekend onder 9/11 (9 + 1 + 1 = 11 maar, s + e + p + t + e + m + b + e + r + 1 + 1 = 11)

  De mensen achter de schermen proberen invloed uit te oefenen op de belangrijke kosmische data.

  Zij kunnen het niet beïnvloeden en verliezen hun grip op de enige boodschap die duidelijk gaat worden namenlijk dat wij allen zijn.

  Deel de Multiversele boodschap en spreid de liefde.

  Robert

  1. @Cozmic,
   Dat verbaast mij eigenlijk niets dat ook jij onder de 11en valt.
   Welkom bij de club van; ik jij = wij 11. Of de El = Even.

   Volgens Lianne zou dat wel eens een engelmens kunnen zijn? Zonder ziel en rechtreeks in contact met de bron. Dat stukje heeft veel indruk gemaakt, vooral dat zielloze deel. Heb je dat gelezen? Was nooit zo van de hokjes enzo maar wil ook niets uitsluiten. Echter heb ik duidelijk dat jij ergens op dezelfde toon zit (if yu now wat Ij meen)
   😉

  2. Jaja Dawnie , elluf ;het gekkengetal , leerlingmeestergetal tevens een joker want het kan ook 2 zijn ( ben ook nog tweeling in sterrenbeeld , waaaahh ) .
   Ik was gisteren bij een sjamaan die gaf me de opdracht om eens ff goed in het elven gebeuren te kijken . Volgens hem ben je er goed f*cked mee . Het vraagt een duidelijke keuze te maken in het pad dat je kiest , je kan namelijk ook terugvallen op het materiële 2 pad in plaats van het spirituele 11 pad .
   Beide paden aanhouden werkt echter nogal catastrofaal ( ik zeg nix….) je snapt wel wat deze tweeling heeft lopen slingerbenen de afgelopen tig jaren .
   Die engelenmensen ben ik al eerder ingedoken , tja wel veel herkenning maar dat heb ik met zoveel van zulke schrijfsels . Ik heb het maar ff gelaten voor wat het is en toupeer gewoon dagelijks mijn vleugeltjes zodat ze niet uit de mouwen van mijn t-shirt steken . Eerst nog wat heftige rommel opruimen , en ik geloof dat er gister wel iets goeds is gebeurd .
   http://www.youtube.com/watch?v=19c03Uhi7a8&feature=relmfu

  3. @Cozmic,
   Jij bij een sjaMAAN?? Wat moet jij daar?
   Dat is de grap van de MAANd, die heb jij helemaal niet nodig.
   Een sjaMAAN is de externe factor en die kan je onmogelijk wijze raad geven, dat kan alleen jij, zeker gezien je huidige ‘status’.

   Maareh, elluf is geen gekkengetal, dat is ‘make believe’. Alles wat echt belangrijk is -> omdraaien. Dus wetende dat iets belangrijk is het voor jezelf willen houden. Tegen de andere zeggen dat is alleen voor gekken en zelf met de code ervandoor gaan.

   Maar het valt niet te vangen. Kan je verzekeren dat elf niet het gekkengetal is. Echter vanuit het gezichtspunt van een ‘simpele ziel’ zal die kennis gezien kunnen worden als gek. Simpelweg omdat ze niet begrepen is. Het is een code die tijd en ruimte overstijgt en dat kunnen wij niet (of erg moeilijk), wij zijn te beperkt om het grote werk te zien.

   Net zoals de meeste kuddieren alles wat afwijkt willen betittelen als gek om zichzelf in te dekken in de groep. De herders weten wat de schaapjes beweegt en gooien zelf de lijntjes uit. De kudde blijft zo mooi wit en de zwarte schapen zijn vervolgens de angst van de witte. (Pffff, wat een verhaal is het geworden. Zal de zon wel zijn.)

   De sjaMAAN is een herder;
   hij weet van de maan/naam standen.
   Echter ben je zelf niet je opgelegde paradigma cq maanstand – tweeling/nummerologie.

   Waarom je even geen docus kunt bekijken heb ik ook ervaren. Soms is stilte nodig, gewoon even niets kan heel veel zijn… dan pas hoor je jezelf.
   En het is mij duidelijk dat het tijd voor je is nu eens naar jezelf te luisteren.
   Duszz ik zeg ff helemaal niets meer.

  4. Samenvatting onderstaande link:

   Binnen de dertiendaagse scheppingscyclus van de Maya’s staat het getal elf voor tijdelijke dissonantie en chaos.

   Het meestergetal 11 wordt verder in verband gebracht met een poort die sinds de elfde januari 1992 is opengegaan en met de code 11:11 is verbonden. Het gaat om de poort of brug van dualiteit naar eenheid. Sommige mensen kijken toevallig naar hun digitale klok juist als het elf over elf is. Dit is volgens Solara, een vrouw uit Hawaiï, een teken dat zij op de goede weg zijn. Er wordt een grotere werkelijkheid in ons dagelijks leven binnengebracht. De 11:11 code verwijst naar de versmelting tussen ons uitgestrekte, kosmische Zelf en ons fysieke lichaam. Die versmelting transformeert ons DNA en stelt ons in staat ook biologisch de weg naar verlichting te gaan.

   http://www.xs4all.nl/~snips/snips/conspiracy/11_getal.html

  5. Haha Dawn , grap van de MAANd , en dan te bedenken dat de MAANd net is begonnen . Ja ik verbaasde mezelf er ook mee dat ik er geen weerstand op voelde en dat het gewoon goed voelde . Afentoe gewoon ff alle vooroordelen opzij gooien en luisteren naar het gevoel . Ik had me er vroeger al in verdiept ( skindeep ) en werkelijk sjamanisme is iets meer dan naar de maanstanden kijken en met een adelaarsveertje over je chakra’s wapperen . Het werkelijke sjamanisme komt van origine uit Siberië ,en betekent zoiets als ‘hij die ziet’ traditioneel een mannenwerk , volgens zeggen omdat tijdens het afdalen in de ‘onderwereld’ vrouwen het gevaar lopen om prooi te worden .
   En weet je , sommige dingen lijken we gewoon niet alleen te kunnen , daarom zijn er allerlei therapeuten op allerlei gebieden , naar mijn eigen ervaring meestal behept met een flinke dosis tunnelvisie ( bless em ), die op hun eigen gebied veel goed werk kunnen leveren .
   Wat ik je nu ga vertellen zal bij jou ook een belletje laten rinkelen .
   We komen hier op aarde , worden geboren in een familie die je niet zelf uitgekozen lijkt te hebben ( hmmmm ) en in dat proces erf je ongewild een bak bagger waar de honden geen brood van lusten . Veel kan je in je leventje opruimen door het vergaren van zelfkennis , andere energiën blijven vrijwel ongrijpbaar , in een bepaalde staat van bewustzijn kan j ze afentoe wel even zien maar niet bij ’the short en curly’s ‘ grijpen . Occulte energiën die zich in de familielijn voortzetten , niet eens entiteiten , geen ziel , geen bewustzijn , zeer ongrijpbaar . Temeer daar het een levenslang deel van je lijkt te zijn .
   Deze energie heeft mij al meerdere malen geprobeerd mij over het randje te duwen , en ik herken het ook in anderen . Het lijkt de antagonist te zijn van het licht wat je in je draagt . Toen ik vroeger zelf veel op dit energienivo werkte heb ik het ook enkele malen gezien in mensen , er werd mij echter geboden om er niet mee aan de slag te gaan .
   Ik ben het daarentegen ook met bv Martijn eens dat we de essentie kunnen beleven , het opruimen van rommel is daar een weg naartoe , in dit proces pak ik alles beet wat mij daartoe zal helpen .
   en Qua woordspelletjes ; sjamanisme = sjaman is me , lol zo kan je het ook lezen .
   Omdat ik met hart en ziel voor de spirituele kant van de 11 heb gekozen komen bepaalde aspecten op mijn pad waar ik mee moet dealen , so be it .
   http://www.youtube.com/watch?v=ShE27Hst_NM

  6. Nog even een aanvulling op dit . ( by the way Mirakel ik vind het altijd schitterend wat jij altijd weet op te duikelen , lol )
   Ik heb weleens eerder aangegeven dat ik veel met toegepaste kinesiologie/touch for health heb gedaan .
   Tijdens een weekendcursus emotional stressrelease was de energie tussen de cursisten niet te nassen .Ik werd er helemaal kriegelig van , zoveel muren , ego’s en niemand kon op één lijn met de rest komen , hooguit kliekjes .
   Toen ik voorstelde om een groepsbalans te doen werd ik bijna weggehoond maar het gebeurde wel . Er kwam uit dat er vergeving gegeven moest worden naar het zeer oude , bijna 2000 jaar oude verleden zgn ‘christelijke’ dogmatiek . Deze oude energiën die enkelen bij zich droegen zonder zich er van bewust te zijn saboteerden de hele groep om aan zelfgenezing te werken .
   Grappig side-effect was dat na de sessie het overgrote deel van de vrouwelijke cursisten mij plotsklaps anders ging zien . Dergelijke cursussen zijn meestal gevuld met 95% vrouwen en met mijn direkte taal en uitsmijterachtige fysieke bouw werd ik meestal direkt uitgesloten op basis van vooroordelen .
   De oude sabotterende energiën waren opgelost en we hebben een geweldig hamonieus weekend gehad .

  7. Wouw Cosmic! Ja raar is dat he, dat een groepsproces dan zo moeilijk verloopt, vanwege alle oude blokkade’s, en vooroordelen van een paar individuele personen. De sfeer verhard zich dan zo he! Knap van je dat je dit zo hebt weten op te lossen…..

  8. mirakel , wat ben je toch een schatje ! Mensen weten niet dat ze die energie bij zich hebben , en reageren zo omdat ze denken zo te moeten reageren , noem het de sheople . Later realiseren ze zich dat ze zich hebben laten leiden door iets buiten zichzelf , en zelden nemen mensen daar de verantwoording voor op . Dit IS THE MATRIX , snap je hem ? Doen zonder denken , oordelen zonder denken , act on impuls zogezegd , het volgen van een energieveld zonder er bij na te denken welke onzichtbare leider je volgt .
   Als je de illuminati , nwo etc wilt leren uit je systeem wilt gooien , dan heb je hier een pointer .

  9. Okay, nu begrijp ik wat je bedoeld!
   Helder!
   Sjee dat je dit zo kunt herkennen! Ik dacht heel simpel aan het groepsproces, had ik er niet achter gezocht.
   Kom je dan inderdaad weer op het denken….i.p.v het voelen vanuit het hart…..en dat denken is geprogrammeerd, inderdaad levens lang…….Thanks voor de uitleg!!!

  10. Hoe kunnen mensen dit bij zichzelf herkennen, dat ze in de matrix zitten?
   Komt dit ook overeen met het collectief?

  11. 2 goeie vragen !!!
   Die gooien we in de groep .
   The matrix , de matrijs , de mal oftewel de gietvorm is natuurlijk ook maar een relatief begrip . Een onderdeel van de illusie binnen een illusie . Het ontworstelen van de matrix zal dus waarschijnlijk zoiets zijn als het wegtrekken van de sluiers om vervolgens weer een andere sluier tegen te komen . Het ligt er maar net aan hoe ver je wilt gaan want op een gegeven moment ga je buiten je comfortzone en wordt het allemaal een beetje freaky . Wat eerst allemaal hunnie en zij was komt dan plotseling bij ons en mij , ohh -ohh !! Ook lijkt er geen weg terug te zijn , als je eenmaal met je tengels aan die sluiers hebt zitten rukken , laat het je niet meer met rust .
   Wat ik dus eigenlijk probeer aan te geven is ; in mijn opinie is de matrix een vorm van hypnose op meerdere nivo’s . We zijn er allen onderdeel van , sommigen zijn ontwaakt uit bepaalde nivo’s , en op het nivo waar je nog gehypnotiseerd bent , ben je zelf ook een transmitter , ongewild , niet bewust , maar toch .
   Misschien zou de term ‘collectief bewustzijn ‘vervangen moeten worden door collectief onbewustzijn of collectieve hypnose .
   Hopelijk ontwaken er steeds meer mensen en helpen ze anderen door de sluiers weg te trekken in een collectieve ontwaking , uiteindelijk is het allemaal energie en frequentie , we zijn allemaal ontvangers en zenders . love is the message and the message is love
   http://www.youtube.com/watch?v=g8o24gK9ckU

  12. Het vast zitten in een kleverig spinnenweb. We hebben een flinke schaar nodig om die draden door te knippen….

  13. Mirakel , jouw manier om dingen te benaderen vind ik af en toe zo ontwapenend .
   Ik zeg dit gewoon als mens tot mens , dont take me wrong , ik geniet ervan .
   Kom je as zaterdag ook naar Amit Gaswami ? Schipluiden ligt vlak bij Delft , dus in de buurt .

  1. Inderdaad Robert, jemig, in September, bedankt voor jouw superuitleg!

 28. Is het belangrijk dat OBL pas nu of al veel eerder stierf ? Ik meen van niet. Belangrijker is het moment (sterfdatum = afgeleide van elf september) als signaal.
  Op elf september 2011 ging een gigantische golf van negatieve angstenrergie de wereld rond en de kosmos in. Die krachtige negatieve energie hield het grootste gedeelde van de wereldbevolking in een soort hypnotische toestand. Hierdoor werd het mogelijk om criminele beslissingen – onderhand genoegzaam bekend – te nemen en kritiekloos te doen slikken. Nu, met het bericht van Bin Ladens dood, is er een even grote golf van positieve energie van opluchting en vreugde rondgegaan. Of die vreugde en opluchting terecht zijn, heeft in deze context geen belang. Belangrijker is de vrijgekomen positieve energie die de negatieve verdringt of op zijn minst verzwakt. De tijd voor disclosure nadert met rasse schreden en ook 2012 komt dichterbij. Hoe positiever de Aarde-energie, hoe vlotter mensen wakker zullen worden en de buitenaardse aanwezigheid en hulp zullen gaan erkennen en aanvaarden. Wie weet is dergelijke golf van positieve energie niet het signaal waar onze galactische broeders op wachten…

  1. Ik wil niet vervelend doen,maar nu Al Quaida zelf toegeeft,dat bin laden dood is,en het feit,dat videos,die in het huis in beslag zijn genomen,zijn vrijgegeven,waarop te zien is ,dat hij oefent voor toespraken op video en naar zich zelf kijkt op televisie, toch bewijzen ,dat hij het was ,die werd gedood en dat hij niet 7 jaar geleden stierf.
   Redelijk?Of niet?

   Kees

  2. @ Dutchie. Wie zegt dat die video’s daar en op 2 mei jl. in beslag zijn genomen? Zijn die mensen betrouwbaar omdat ze op het nieuws verschijnen?
   Zijn dat niet dezelfde soort mensen die een ongeschoden paspoort uit een verpulverd gebouw toveren 10 jaar geleden? De CIA heeft nota bene zelf toegegeven aan video’s van Osama te hebben gesleuteld de afgelopen jaren. Dat DNA, is dat echt? Wanneer is het afgenomen? Waarom moest ie de zee in, eigenlijk?

  3. @joris

   Al Quaida geeft het zelf toe.Wat is er mis met dit bewijs?
   Is er nu nooit eens een optie,om te zeggen,ja ,we waren fout met deze info.Hij is niet 7 jaar geleden gestorven en hij was het ,die vorige week werd gedood.Simpel toch?
   Wat is jouw belang,bij het steeds maar ondersteunen van de (nu bewezen onware) theorie?

   Kees

  4. Hmm, voorlopig denk toch echt dat hij al jaren dood is. 13 december 2011 naar verluid.

   Matthew Ward verwoord het zo in zijn boodschap van 8 mei:

   8. Only when that suggestion was raised did some in the group, including US President Obama, know for certain that the man had been dead for almost a decade, and those few vehemently denounced the suggestion. But since no one had any other idea that would get the attention of the world, the majority voted to “kill bin Laden” and later publicly explain why that story was released.

   bron: http://stevebeckow.com/2011/05/matthews-message-may-8-2011/

  5. @joris

   En wie mag dan die Mathew Ward helemaal zijn,dat hij dit verkondigd?

 29. @dutchie, hier komt mijn reactie op jouw statement, Ha ha ha ha ha…
  Al Quaida geeft zelf toe dat ie dood is, dus is het volgens jouw ook zo, Onthoud wat ik al eerder gezegd heb tegen je, je kunt nog beter proberen op een moslim forum te zeggen dat het christenen geloof de enige ware is. @Dutchie, sorry hoor…. ga de trol uithangen op het RTL Nieuws forum of zo…

  1. @simba

   Waarom zouden ze het toegeven,als het niet waar is.En doe niet zo opgefoktt tegen mij,.omdat ik hier een andere mening heb.Wat heeft het RTL nIeuwsforum hier mee te maken?

   Ik vind het peil van de laatste comments zeer laag.Volgens cozmic zit ik in een gesticht en andere mensen menen mijn verstandelijke vermogens heel laag in te schatten.
   Is dat nu alleen,omdat ik beweer,dat alles erop wijst (reacties van al quaida,videos etc),dat hij NIET 7 jaar geleden is gedood,maar 1 week geleden en dat hij het echt was en niet een ander.Waarom is dat zo moeilijk te geloven?

  2. @dutchie, De USA heeft regeringen sinds WWII die alleen maar liegen en draaien dus waarom zou het waar zijn omdat zij dat zeggen en Al-Quaida het toegeeft?

   Als je je nu eerst eens op de hoogte stelt hoe, wat en wanneer Al-Quaida en ABL tot stand/leven zijn gekomen, praten we weer verder en zal het je ook duidelijk worden waarom Al-Quaida en de Taliban het ineens toegeven.

  3. @simba

   Dank voor je bijzonder heldere uiteenzetting.Het is me nu helemaal duidelijk.Dat ik dit niet eerder heb gezien.Je moet toch wel een bijzonder inzicht hebben in de wereldpolitiek,om dit te kunnen inzien.Dat is niet voor mij weggelegd,maar enkel voor hoogbegaafden en /of hoogopgeleiden,zoals jij.Maar het is erg nuttig,dat jij je inzichten met ons deelt.

   @joris.
   Het is een zij.Omgebouwd in 1980.
   Ze heet nu Suzanne Ward.

  4. @Dutchie, daar hoef je helemaal niet hoog voor opgeleid te zijn hoor. Als je met een zoekmachine overweg kunt, kun je je helemaal uitleven. Maar wél kritisch blijven natuurlijk… en, weet je al hoe en wanneer de Al-Quaida en OBL mythe tot leven is gebracht en met welk doel?

   Veel studieplezier toegewenst…

  5. Kees, wat we hier allemaal missen aan je verhaal, is je ‘open blik’. Dat het ook anders zou kunnen zijn dan jij denkt dat het zit.. Snap je of niet.. Het is voor mij zó verschrikkelijk Amerikaans wat je roept allemaal. Volledig overtuigd van je geljk, mensen daarop afrekenend..!! Wie ben jij om de waarheid in pacht te hebben. Als je jezelf geen ‘open blik’ meer in staat bent te creëeren, dan is er niet veel anders in de wereld dan JOUW GELIJK. En dan houdt dus al-het-andere op.. Inclusief de mensen hier op de site, waartoe je je toch op de een of andere manier toe voelt aangetrokken..
   Of is het een soort schaakpartijtje voor je..? Dan moet je Yge eens uitdagen, komt hier ook op de site en is Nederlands grootmeester.

  6. @Guido.

   Ik pretendeer absoluut niet de waarheid in pacht te hebben.Dat is klinklare onzin.Maar dat hebben de mensen hier ook niet.
   Als ik ga “googlen” over een bepaald onderwerp,dan kom je uit op ontelbare wetenswaardigheden.Gepost door individuen,verenigingen,organizaties,officiele bestuursorganen,regeringen,ministers, en ga maar door.Wat moet ik dus kiezen?
   In dit geval:
   Er zijn officiele verklaringen,dat hij 1 week geleden gedood is (USA,al qaida,Pakistan,etc)
   Er zijn bewijzen ((DNA,videos,pics(hoewel niet getoond voor een voor de hand liggende reden),leden van het commando(mogen niet spreken natuurlijk),en nog veel meer)).

   OK.Daar ben ik als een neutraal persoon wel gevoelig voor.Dus ik geloof dit.En ik ben echt niet de enige.

   Al die andere Google search results.Wat moet ik er mee?Iemand ,die beweerd ,dat hij een channeling is(goed woord?).Geen bewijzen,niks,niks.

   Dus ,beste Guido,mijn positie is duidelijk hier.
   Het zou je sieren,als je eens wat moeite doet,om ook personen ,als ik te beschermen.
   Ik word de laatste tijd nogal hard onderuit gehaald hier.En waarom?
   In deze post laat ik zien,dat IK mij erg peacefull opstel.Ik hoop,dat de boodshap overkomt.

   PS.Ik woon hier en het geeft geen pas mij te beledigen,omdat dat zo is.Ik werk hier,betaal belasting en ontvang AOW en pensioen vanuit Nederland.
   En er is maar 1 land in de wereld ,dat ik het meeste koester,en dat is Nederland.

   Kees

  7. Je tone-of-voice is idd wat rustiger Kees. Je zegt duidelijk op basis waarvan jij jouw waarheid omarmt. Helemaal prima toch? Maar kennelijk is je eigen tone-of-voice je niet opgevallen, door anderen de les te gaan lezen, ze te beledigen. Dáár waar jij denkt dat jij beledigd werd. Maar het is geen wedstrijd hoor, wie de ander het ergst beledigd of iets dergelijks.

   Hoe dan ook Kees, ik kan je alleen aanraden om niet alle berichten te geloven. Jouw verhaal over channelingen slaat dan de spijker op de kop. Dáár moet je helemaal diep doorVOELEN wat voor jouw waarheid is.. Niet omdat wij het waarheid vinden, DAT BEPAAL JIJ ZÉLF..!
   Maar Kees, dat kúnnen we wel degelijk…!!! Wat is je gevoel bij een roos, bij geel, warmte, plezier…?! Wat is je GEVOEL bij LIEFDE Kees..? Dat hoeft toch ook niet ‘bewezen’… Het zit in je hart of het zit er niet Kees. We doen het de hele dag, op de automaat. Het gaat er alleen maar meer om, je intuïtie NIET uit te schakelen. Want dat doen mensen NOG STEEDS ZÉLF..!

   Je bent hier kei-welkom Kees, niet vergeten hoor..!! Maar probeer niet vanaf de U Naait Me Steeds van Amerika uit ons hier te vertellen hoe het zit. We zien te veel imperialistisch gedrag van de haviken achter de Amerikaanse regering. The Project For A New American Century heette de club geloof ik, die 2 jaar vóór 9/11 het rapport schreef waarin stond dat de VS een stevige positie in het Midden Oosten diende op te bouwen, om de ‘leidende rol in de wereld’ te kunnen blijven spelen.
   Maar het was niet aannemelijk dat dit snel zou kunnen gaan gebeuren, zo sprak het rapport.. TENZIJ ER EEN TRAUMATISCHE GEBEURTENIS ZOU PLAATSVINDEN MET DE OMVANG VAN EEN PEARL HARBOUR-AANVAL…! En Kees, wat denk je…?? Dat gebeurde toch joh.. Wat een toeval niewaar? Laat nou nét die aanval plaatsvinden, zo’n 1,5 jaar ná het uitkomen van het rapport.. Een fake-Islamiet op een ezeltje, die met zijn ‘strijders’ de VS even morres leert. Waarvoor het kennelijk nodig is, ruim 150 miljard US$ MEER uit te gaan geven voor defensie.

   Snuffel eens goed rond hier op de site bijvoorbeeld, over het geboefte dat de ‘familie-Bush’ heet. Hoe Prescott Bush én een staatsgreep in de VS wilde plegen, en samenheulde met de Nazi’s..!! Gewoon over de ruggen van Joodse families hielp om IGFarben te financieren.
   Hoe zijn zoon George Bush sr., wellicht de grootste sluwe schurk van de familie, achter de moord op John Kennedy zit. Later in de positie van CIA-directeur zijn fortuin kon maken, met tientallen miljoenen dollars verdiensten aan illegale drugsimport, waar de straten van de VS mee vergeven werden..!!! Import van cocaïne via een booreiland op naam van de familie Bush, in de Golf van Mexico..!! De CIA Kees, is een staat-in-een-staat!! Lees het verhaal over de moord op Bobby Kennedy en John Lennon!!

   Ken je de werkelijk feiten achter de 9/11-aanslagen Kees?? Niet de kletsverhalen maar de HARDE FEITEN DIE NIET KLOPPEN met de ‘officiële versie’ van ‘hoe-het-gegaan-is’..!! Het is geen 9/11-commission report, maar het 9/11-OMMISSION-report..!!
   Het is leugens en bedrog Kees. De Patriot Act lag klaar in de kast, op de rokende puinhopen van de valse-vlag-operatie 9/11, wordt de overwinning gevierd door de verraders van de VS.
   – Het budget voor defensie gaat van 450 naar 630 MILJARD US$
   – Vrijheden van burgers worden ingeperkt, telefoons afgeluisterd etc. Burgerrechten vertrapt.
   – De VS heeft zijn positie in de olie- en mineralenrijke landen Irak en Afganistan.
   – De rijken der rijken, via vriendjespolitiek, verdienen nog meer aan het leegroven van Irak en Afghanistan, met lucratieve contracten.

   Lees dit verhaal eens op onze zustersite WantToKnow.info. -> 9/11 Information Subtopics:

   9/11 Statement Signed by 100 Prominent Americans, 40 9/11 Family Members
   http://www.WantToKnow.info/911statement

   Sibel Edmonds: FBI Translator and 9/11 Whistleblower Testifies in Congress – USA Today/AP
   http://www.WantToKnow.info/050303sibeledmonds911

   Able Danger: Multiple Major Media Reports on 9/11 Commission’s Failure and Deception
   http://www.WantToKnow.info/abledangernewsarticles

   En als je toch bezig bent:
   http://www.wanttoknow.info/911statement

  8. @Dutchie/Kees,

   Je kunt hier op Wanttoknow ontzettend veel relevante info terugvinden over bijvoorbeeld 911. Als je je alleen al verdiept in deze materie, gaan je haren al recht overeind staan en gaan de andere zaken die betrekking hebben op de USA vanzelf leven. Begrijp me niet verkeerd, ik heb niets tegen onze Amerikaanse medemensen. Ik heb er gewerkt, heb daar veel goede kennissen aan overgehouden maar ik overdrijf niet door te zeggen dat, en terecht, de complottheorieen DAAR VANDAAN KOMEN.

   Kijk eens wat daar allemaal gestart of gebeurt is… Veel USA inwoners zijn het niet met hun politiek leiders eens en al die oorlogen zat.

   Dat je moeite hebt met Channeling, Zweefteef verhalen etc. begrijp ik best, daar moet je voor open staan en in geloven. Maar als je puur afgaat op het technische bewijs over 911 in al haar facetten, dan is het officiele verhaal een complottheorie.

  9. DutchieKees , de reden dat ik je ff te kakken zette was simpel ; toen ik hier een aantal maanden geleden voor het eerst mijn regeltjes typte kwam jij er direct met een persoonlijk beledigende comment overheen ( daarom : never mess with a elephant ).
   Als mensen hier aan persoonlijke attacks doen kan ik de neiging zelden onderdrukken om ff terug te hakken ( ok , bad habbit ) zeker als het naar mijn eigen persoontje is gericht . Anyway , its forgiven and forgotten . groetjes Cozmic

 30. De video mislukt, Ja natuurlijk, net als het filmrolletje in Screbrenica destijds. Maar hij is toch echt dood hoor, Shit, waarom geloven jullie ze toch steeds niet… Vervelende complotters ook altijd…

  1. in de gebruiksaanwijzing staat ook helemaal nix over het verwijderen van een lenskapje , stom he ?

 31. Hij WAS allang dood…..ze hebben hem “uit de vriezer” getrokken om er nu goede sier mee te maken. En die sier heeft Obama hard nodig hahahahahahahaha!
  Mensen…wordt aub eens wakker, we worden allemaal gepiepeld hier……de “dood” van Osama Bin Laden is een prachtige gelegenheid om de troepen uit Afghanistan te halen en direct in te zetten in Libie of Syrie….het nieuwe goudmijntje van de Amerikanen…:-)
  Met daarna Iran natuurlijk.

  Ghadaffi was trouwens bezig met het opzetten van een nieuwe Munt eenheid voor heel Afrika (de Afrikaanse Dinar gebaseerd op goud ipv Toiletpapier van de Federal Bank) en tja…dan wek je de toorn van de Rothschild familie….dus wat er met Saddam gebeurde (zelfde motivatie) gebeurt nu in Libie…..beetje vreemd ook dat de zgn. Opstandelingen in Libie met het verkregen geld van de USA als eerste een Olieraffinaderij opzetten hahahahahaha…:-)

 32. Bin Laden dood?
  Vergeet het maar!
  Zijn proces kost veel te veel geld.
  Zak over zijn kop, in de boeien afgevoerd naar een onbekende plek.
  Bin Laden is een nierpatiënt, een meevaller voor de Amerikanen.
  Hij zit nu in een eenzame cel met een dialyseapparaat in de buurt.
  Manier van martelen, geen informatie, geen dialyse.
  Een onzichtbare verdwijning in de vergeltelheid.

  1. dit is dus echt niet waar.
   en hoe weet jij dat hij een nierpatient is.
   was jij er bij dan, dat denk ik niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.