Advertentie

CENSUUR OP DEZE SITE..!!


– CENSUUR OP DEZE SITE –

Jij bepaalt dus niet meer,
wat je lezen wil..!

Tot onze spijt zijn we overvallen door een ban/block door bijna alle email-providers, zoals KPN, Ziggo, Zeelandnet, maar ook Gmail, etc. etc. Dat betekent dat de WantToKnow-nieuwsbrief (NB), waar jij je wellicht ook op hebt geabonneerd, en die jij elke maandag van ons ontving, niet meer op deze wijze wordt doorgestuurd door deze bedrijven. Zij dienen zich kennelijk -sinds 1 maart officieel- te houden aan de Europese Digitale Service Act.. (zie hier: https://tinyurl.com/mwcbuzhy ) Doordat zij ‘strafbaar zouden kunnen zijn’ wanneer ze ‘nepnieuws’ o.i.d. doorsturen.. Zo maak je dus van solide bedrijven, onbetrouwbare partners voor burgers, doordat voorzichtigheid ten koste gaat van ‘vrijheid van meningsuiting’ en/of ‘vrijheid van drukpers’…

Wil je ajb meedoen aan deze poll? Zo krijgen we inzicht in de omvang van de ‘schade’. Dankjewel op voorhand:

Wil je alsjeblieft aangeven of je de afgelopen weken de nieuwsbrief hebt ontvangen?

Laden ... Laden ...

HOE VERDER?
We zijn druk bezig een plannetje uit te rollen, waarbij je wel de NB krijgt, wellicht in andere vorm PDF. Maar dat zal je niet zo erg vinden hopen we. Je hoort snel van deze ontwikkeling, we zullen het ook nog via een collectieve mail aan je adres gaan melden. Voor de time-being, hebben we een pagina aangemaakt, waar je wel de NB kunt lezen; klik op de ‘online-versie’ van de NB die je wilt lezen, door deze aan te klikken:  https://www.wanttoknow.nl/nieuwsbrief-archief/

WAT JIJ KUNT DOEN!?
Bel eens naar de helpdesk van jouw mailprovider; deze stuurt de mail door naar jouw mailadres. Vraag waarom de Nieuwsbrief van WantToKnow.nl élke maandag wordt geblockt..! Dat je niet gediend bent van dit verhaal, waarbij deze provider BEPAALT WAT JIJ TE LEZEN KRIJGT..
Wat is hun beleid in hemelsnaam inzake deze blokkades..? Hoe weten zij in dat kader wat ‘schadelijk/strafbaar’ is en hoe weten we dat zij niet klakkeloos op ’trefwoorden’ selecteren..? (zoals ‘vaccins’, ‘mRNA’ etc. etc.)

Op dit moment onze excuses voor al het ongemak. Je zult begrijpen dat we hier ook heel veel schade door lijden. Het is echter -in onze ogen- méér zaak te beseffen wat hier gebeurt.. Wat dát is werkelijk STUITEND; een overheid -door ons zelf gekozen- die met allerlei geraffineerde verhaaltjes, regelrecht censuur toepast en jou als burger, die deze Nieuwsbrief wil ontvangen, de pas afsnijdt.. ‘Dit krijg jij NIET TE LEZEN’.... wordt je even duidelijk gemaakt..!

We hopen je snel weer volledig van dienst te kunnen zijn, wellicht in een iets andere vorm, maar wel wekelijks.. Deel de info over de gruwelijke wijze, waarop ESSENTIËLE INFO jou verstoken blijft. Niet alleen natuurlijk van onze site, maar de geluiden komen van al onze collega’s in deze wereld van de alternatieve media.

Alle goeds en met een
zonnige groet

Guido Jonkers

publishing editor WantToKnow.nl/be

* * *

 

12 gedachten over “CENSUUR OP DEZE SITE..!!

 1. Beste Guido, Ik kan de poll niet aanklikken helaas, misschien even checken of er een link aan zit. Krijg wel de nieuwsbrief, ik heb hotmail, de laatste die ik heb gekregen is van 4 maart en die van vandaag! Hgrt, Kiek

 2. Hoi Guido. Poll werkt bij mij ook niet. Ik heb de indruk dat er af en toe een nieuwsbrief mist, maar ze worden bij mij (via hotmail-adres) in elk geval niet systematisch geblokkeerd. Heb vandaag het bericht ook via mail gekregen.

 3. Hey Guido

  Ik heb wanttoknow.nl aangeklikt, en dan kom je gewoon in beeld…….inc wat je standaard op maandag neerzet.
  Wat mij betreft…….ik heb het idee dat mensen die je volgen, je dus gewoon zullen opzoeken. Doe ik zelf al een hele tijd, omdat mijn oude emailadres niet op mijn nieuwe computer geïnstalleerd kan worden…….en ik geen zin heb om een nieuwe aan te maken. Op mijn telefoon werkt het nog wel…….maar ik wou maar zeggen/stellen dat je niet zomaar van internet afgetrapt kunt worden!
  Succes…….met alles.

 4. Ik heb een Vpn die op Miami staat – daar is geen DSA van de EU van toepassing – dat zou de reden kunnen zijn waarom ik via mijn yahoo-mail gewoon de nieuwsbrieven blijf ontvangen.

 5. Veel gmail en hotmail accounts staan te scherp afgesteld en mikken van alles in de spambak, had ik ook veel last van. Na het installeren van een email pusher was dit afgelopen.

 6. https://tinyurl.com/y24cfd8e
  Ze geven miljarden uit alsof het niets is,maar daardoor stelen ze wel van de belastingbetalers die ervoor mogen opdraaien.Zo hoorde ik dat ze nu weer een pot willen maken voor steun aan Oekraïne van (ik meen) 100 miljard Euro.Ik moet dan vaak denken aan de uitspraak “U zult gelukkig zijn met niets” en als dit zo door gaat zullen de belastingbetalers straks ook niets meer hebben behalve schuld natuurlijk zodat ze mensen hun wil kunnen opleggen.Zo willen ze ook miljarden voor klimaat onzin in een pot en natuurlijk miljarden uitgeven aan de “heropbouw” van defensie
  zogenaamd voor verdediging van West Europa.Waar je ze nooit over hoort is dat de VS en Navo landen steeds verder naar het Oosten zijn opgerukt tegen de afspraken in.Als Rutte de nieuwe topman van de Navo wordt zal het hek helemaal van de dam zijn want hij doet alles voor Oekraïne
  en ik meen dat de familie Biden ook nogal belangen heeft of heeft gehad in Oekraïne wat ook geen fijne gedachte is.Dat is mijn mening weer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.