Advertentie

Orlando: een moordpartij en verborgen FEITEN..


“De eenvoudigste manier om een valse vlag aanval uit te voeren,
is door gelijktijdig een militaire oefening te houden,
die exact de aanval simuleert, die je feitelijk uitvoert.”

x
– Kapitein Eric H. May –

Voormalig officier U.S. Army inlichtingendienst

x

x

x

Orlando: een moordpartij met verborgen FEITEN..

2016 © WantToKnow.nl/be

c

Daar zijn we weer? Een aanslag waar de wereld weer door in de angst moet schieten? Een schietpartij, waarbij alles weer samenkomt..? ISIS wordt er bijgehaald, de Islam, anti-homo-beweging, etc. etc. Als mensen maar weer in hun angst terecht komen. Het is in onze ogen hetzelfde verhaal, als met zoveel valse-vlag-aanslagen. We schreven de quote hierboven ook al bij ons hoofdartikel over ‘complotten’.. (HIER). Laten we je gewoon maar weer de ingrediënten van deze valse-vlag aanreiken, zodat je zelf kunt beslissen. Beginnen we met het Facebook-bericht dat werd verwijderd, maar al was vastgelegd.

Getuigen van de schietpartij melden dat er meer daders bezig waren. Kijk naar het volgende bericht op Facebook. Wil je het hele verhaal lezen, kijk dan op deze link HIER
Orlando Facebook two others

 

En dan het volgende; is dit normaal?
Een reportage met een getuige, die ineens verbroken wordt.. Past dus exact in het plaatje dat er meer ‘daders’ aan de slag waren.. Is dit normaal.. PRECIES op het moment als de getuige iets ESSENTIEELS vertelt.. Namelijk dat de deuren van de discotheek werden dichtgehouden door een man. Het is dus óf toeval dat de verbinding PRECIES op dit moment uitvalt, of we hebben te maken met een regelrechte censuur-ingreep, omdat het verhaal van deze getuige niet in het officiële plaatje past.. Wij houden het op het laatste, zéker als we de andere FEITEN naast elkaar leggen.. Luister naar het verhaal van de getuige.

Een ‘moeder’ van een van de slachtoffers komt in beeld. Ze wordt ondervraagd in een rechtstreekse reportage voor Tv. Dan, na een inleiding, komt het op feiten aan en kijkt de vrouw vóórdat ze weer een feit opdist, even naar beneden.. Niet één keer, maar talloze keren. En telkens is het hetzelfde: ze leest iets met haar ogen. Duidelijk te zien zijn haar pupillen die -voor haar- van links naar rechts gaan.. Enja, daar komt het verhaal over de noodzaak om iets te doen aan het wapenbezit in de VS.. Ingefluisterd door een elite die als de dood is, dat de wapens door de bevolking gebruikt zullen worden, om hen het land uit te jagen..!!

Is dit een spontane reportage, of opnieuw een in elkaar gerotzooide verklaring van een familie-van-één-van-de-slachtoffers..?? Bepaal het zelf. En laat je geen knollen voor citroenen verkopen..!

En is deze mevrouw nou een zogenaamde crisis acteur..? Kijk en oordeel zelf..

https://www.youtube.com/watch?v=z0thCKVuWts

 

 

32 gedachten over “Orlando: een moordpartij en verborgen FEITEN..

  1. Als je nu nog graag in de VS wil wonen dan heb je een zeker een geestelijke afwijking.
   Er zijn zoveel betere plekken op deze planeet.

   “My homecountry is there where life is good”

   – Descartes

 1. Amerikanen die Amerikanen doden.
  Nou jullie weten hoe ik daar over denk.
  Meer wapens is de oplossing!
  Bommen en granaten.
  Geef de mensen meer wapens in the USA!

  1. Ja.

   Plannen: Wereldwijde thermonucleaire oorlog.

   Waar: Planeet aarde.

   Hoe: Afwachten, gebeurd vanzelf, hoef ik helemaal niks meer voor te doen.

   Things are now in motion that can not be undone.

   Prettige dag verder AIVD psyops.

 2. Blijft slechte hollywood troep, weer een opgezet toneelstuk waar bij je je afvraagt waar je nu e ch t naar kijkt.. ik kijk niet meer want ik zie NIKS

  ( helaas was 2009 in Alphen ad Rijn wel echt waar.. maar dat heeft een andere achtergrond)

  De angst ” moet er goed in ” komen over de hele wereld, zodat de nieuwe wereldorde van kracht kan, de boom wordt nu opgetuigd, en 9/11 was een piek op de boom, dit ” bespreken – ze ” ook volgens mij op die bilder-bolder club waar ” onze ” koning nu ook al 2x acte de presence heeft gegeven.. koning builder borger ..

  nu .. het zal best allemaal nog meer en meer worden, nederland huppelt mij te veel achter de vs aan.. en dan altijd die lachende pinokkio en die narcist van baalen en timmerfrans.. allemaal een grote casting is het

  Het duister zal nimmer winnen van het licht !! hun tijd is op, ga daar maar van uit

 3. lees eens voor de gein : Borg star trek op wiki
  er staan best wel enge gelijkenissen, is fictie .. maar de meeste fantasie zou zo maar eens de echte werkelijkheid kunnen impliceren..

  is maar een tip en gedachten hoor, maar bij nader inzien vond ik dit wel heel erg dichtbij het bilderberg geklooi passen

 4. anekdote uit star trek :

  ” Wij ” zijn de Borg. Wij zullen uw biologische en technische eigenschappen aan de onze toevoegen
  UW SAMENLEVING WORDT AANGEPAST OM DE O N Z E TE D I E N E N

  ik vond dit een regelrechte duidelijke uitspraak die werkelijk de kop op de spijker slaat!

 5. ook is het bizar en ” toevallig ” dat er tijdens Orlando ook weer eens een ” oefening ” plaats vindt sinds verleden week met de wurgende naam anaconda.. is dit niet opvallend!?
  ook met de ” aanslagen ” in belgie en het gedonder in frankrijk waren er oefeningen.. ook toen de mh 17 gebeurde was er een grootse oefening aan de orde, en die was op 17 juli gepland om te beginnen.. hoe helder moet je nog wakkerder zijn of worden om dit allemaal maar aan te nemen dat het allemaal op ” toeval ” berust..

  Er zijn echt hele bizarre en enge zaken aan de gang, en ik denk dat het echt straks helemaal uit elkaar klapt, maar daar denk ik niet te veel aan, het ziet er in ieder geval klote uit voor heel Europa. Of we nu wel of niet de e x i t doen.. de democratie kan alleen worden gerepareerd als nederland eens in de juiste garage zijn doorsmeerbeurt ging halen met de juiste monteurs op de brug! en niet met die wolkensmile van ” hem “.. het NEE referendum zal ons net zoals die andere door de strot worden gesjort, zo ook de euro die ons werd opgedrongen en de munt van de bezetting is!

  Waarom hebben we niet zo een sterke man als putie koosnaampje voor putin ) aan het roer?!!
  Je kan zeggen wat je wilt van hem, maar zijn rug is recht en het mag dan een ouwe kgb rat zijn, het moge duidelijk zijn dat hij niet met zich laat sollen en geen schoothond is van de vs en kornuiten. Dat punt wilde ik even maken.

  Op heel internet probeert met rusland overal de schuld van te geven, maar de grote kwade wortel zit aan de overkant!

  nu ga ik dromen over een schietloze wereld met als wapen HET LICHT en de EIGEN DENKTANK

  1. Anaconda vindt plaats in Europa en staat dus los van Orlando…

   Verder kun je je wel overal druk om maken, maar misschien moeten we juist wel blij zijn, dat we in deze tijden in dit land zitten. Er zijn genoeg ergere plekken op Aarde…

   Laat je niet gek maken. Je kunt er toch niks aan veranderen. Kies voor jezelf de juiste weg en maak je niet te druk over zaken waar je geen invloed op hebt. Het gaat zoals het gaan moet.

   Blijf jezelf informeren en laat je niet meeslepen. Niet door de MSM, maar ook niet door de alternatieve media. Daar is namelijk ook genoeg bangmakerij aan de gang.

   Kijk naar je eigen wereld. Dat is de enige realiteit, die voor jou reëel is.
   Voor de rest weet je toch niet met zekerheid wat er aan de hand is.

   En geloof me. Als je Putin als leider had, waren er weer andere dingen om over te klagen. Je krijgt de leider die je verdient…

  2. Hear hear Danny!,

   Dit is verreweg het meest verstandige commentaar van de laatste maanden hier op WTK. Het verbaast mij ook altijd weer op dit soort fora hoe druk mensen zich kunnen maken over zaken waar ze totaal geen invloed op kunnen, maar vooral ook WILLEN, uitoefenen.
   En vaak nog erger, waar ze totaal de ballen verstand van hebben omdat ze inhoudelijk schromelijk tekort schieten.
   Als dat besef nou eens zou indalen.

 6. ik ben heel erg verdrietig als mens.

  De jeugd krijgt een verkeerde beeld van God zijn schapen en wereld.

  LAAT ONS ZINGEND BIDDEN VOOR MEER LIEFDE ONDER ELKAAR.

  1. Dit is precies het probleem.
   Religie en sport. En al dat seort andere onzin dingen.
   Gaat nergens over.
   Neemt enkel energie van mensen hun hersenen in beslag dat ze beter aan een betere wereld kunnen besteden en hun eigen rol daarin.

   Liefde, hoor ik zoveel mensen over, maar ik zie enkel de zucht naar genoet en egoisme. De mensheid heeft nog een hele lange weg te gaan tot beschaving.

   Sprookjes en waanideeen.

 7. dank je Danny 12.1 voor je advies,

  er zijn inderdaad slechtere plekken op aarde als waar wij wonen en leven, maar voel je dan niet dat het mes op de keel staat voor Europa als we langer naar de zoomloze pijpen dansen van de v s ?

  Brussel staat onder grote druk van de v s en er zal en moet CHAOS en ANGST worden bereikt, zodat de nieuwe wereld orde een feit is, zo simpel is het

  Natuurlijk zijn er genoeg bangmakerij theorie, maar daar prik ik allang door heen want je voelt dat je intuitie je werkelijke gids is!
  Maar goed, thanks voor je raad

  groet, Luna

 8. fake of niet.. het moet niet nog gekker worden met dit.. straks zijn de beelden uit de vernietigingskampen dus ook niet waar.. dus, wat je vooral moet blijven doen is : je eigen intuitie en denken blijven afstemmen op je innerlijke bron, het liefst zonder de msm!!
  Maar dat gaat soms niet echt meer, helaas heb je je p.c. ook nodig om een huur te betalen etc.. dus ontkom je niet aan The Web.. ( luister eens naar het nummer The Web van de oude Marillion)

  Op de site van xandernieuws.nl staat een ” plaatje ” met een ” slacht/offer met zijn benen aan flarden.. hij zit er heel fit bij en de acteurs bij hem zien er ook al heel nep en fake uit, vooral die cowboyhoedman

  wat worden we allemaal voorgelogen en een schande dat dit MENSHEID heet

  hou vast aan het Licht en de Liefde die er wel is tussen mensen die weten hoe het zit

 9. oké, wat valt hier op?
  ’t is nog niet gebeurd, of Regeringsleiders over de hele wereld weten al precies het hele script. Wie, wat, waar, en zelfs waarom. . . .

  CNN braakte dit het hele etmaal uit. NOS Mind Control herkauwt wat zij ter herkauwen krijgt toegeworpen.

  Wat de NOS hier dan weer niet laat zien; in de VS doken de ‘Electioneers’ van kamp Hillary, en kamp Trump er meteen bovenop.
  Geen forensisch onderzoek afwachten,
  net als Charlie Hebdo, Bataclan, noem maar op – het script ligt al klaar voor het toneelstuk wordt opgevoerd. De bruikbare idioten staan al in de startblokken om er politiek gewin uit te slaan.

  IS-terroristen, die hele ‘Global Terror’ is een CIA-project. Alle terreur in de wereld staat onder regie van de CIA. Opgericht door samnenvoegen van OSS met de nazi’s cq. geallieerde agenten van de nazi-inlichtingendienst olv. Gehlen.
  IS terroristen zijn op bestelling verkrijgbaar bij de bekende oorlogsaannemers. G4S, GreyStone, Halliburton, Dyncorp; en 100-en gelijksoortige verhuurders van moordenaars op bestelling. Booming Business. Deze hele industrie is juridische onschendbaarheid verleend – door de VN.

  In Bilderberg Group Dresden zijn de orders uitgedeeld. Duidelijk. Rutte wordt ook met de dag ongeduldiger met de Nederlanders. En oorlogszuchtiger, repressiever ook. Koender, Ploumen, Dijksma, Dijsselbloem – vnl. dus de nep-socialisten, liggen allemaal in bed met de fascisten/globalisten/neo-cons/neo-nazi’s. En de Koning?, die ligt ahw. in bed met de nep-Christen in het Vaticaan.

  De duivelse ‘Agenda 2030’ is hun handleiding vol giftige codetaal. Naarmate wij meer (van) onze cultuur, beschaving, vrijheden en welvaart gaan beschermen tegen de aanvallen en de vijand, worden de valse regeringsleiders bezetener.
  Terreur tegen eigen volk gaat dit jaar wereldwijd waarschijnlijk nog aanzienlijk toenemen. In omvang en frequentie. Een (Br)exit kan een hoop doden en ellende voorkomen.

  1. Hoe makkelijk de mens te manipuleren is…ja ja het 4e rijk…euhm, wat is dan Engeland met de Commonwealth, en de VS met al haar militaire bases? als wij nu hier het 4e zijn? Wie heeft er baat bij zo een stelling?
   Een Nexit betekent volgens mij een Nederland wat heel duur wordt.
   Je gelooft toch niet dat de ‘elite’ en de bedrijvencultuur opeens weg zijn, en alles opeens goed is voor de Nederlander?
   Ik denk dat dit de eerste stap is (gepland) die een hoge potentie van chaos draagt en uiteindelijk naar oorlog zal leiden.
   Met Engeland samen, weer de rest van Europa verraden?
   De gevaar is niet Europa, de gevaar is de NAVO en de bemoeienis van de VS (of wie de eigenlijke baas van de VS is) en de politieke leiding van menig land, moeten worden vervangen door echte politici die voor het volk opkomen (als die er nog bestaan). Merkel, Rutte, Holland… en de EU-commissie is niet voor het volk, maar voor de ‘agenda’ dus pro VS en hun beleid. Waarom?
   Misschien is het voor al die Euro-foben goed om eens te reizen binnen Europa, en de mensen te ontmoeten…dat is iets anders dan voorgekauwde vooroordelen zo maar over te nemen.
   In Engeland hebben ze vastgesteld dat er veel mensen denken dat b.v. bepaalde veranderingen, zoals bij het vissen, van Europa moeten, maar vaak ligt het aan het Engels beleid en niet aan Europa. Daar moet meer duidelijkheid komen, omdat anders landen het op Europa schuiven maar uiteindelijk het niet zo is.
   Ook die ´briljante´ Nigel Farage, getrouwd met een Duitse, die door hem is aangenomen als zijn secretaresse en die daardoor ook duizenden van euro´s per maand vergoed krijgt, is omstreden. Hij die bekritiseert dat er iedereen onnodig geld vangt en vet lobbyt, doet het zelf. Ik heb de indruk dat het Nexit Brexit gepraat alleen voor de elite en niet voor de mensen die in die landen leven iets oplevert. Waarom zou ik überhaupt nog iets geloven van wat uit dit systeem komt?

  2. De elites willen echt geen oorlog.
   Ze willen wel Rusland en China eronder krijgen.
   Oorlog willen ze niet.
   Ze zullen het wel krijgen.

   Onze NAVO elites zijn kleine kinderen van Rothschild’s hun clubje.
   En kleine kinderen steken wel eens het huis in brand wat echt niet de bedoeling was.
   Ik lach me suf om zoveel domheid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.