Advertentie

Hoe de Pauw-redactie de 9/11-feiten verkracht..


“This crash was different. There was no wreckage, no bodies, and no noise.”

(vert. “Deze crash was anders. Er was geen wrak, er waren geen lichamen en geen geluid”

– Somerset County Coroner Wallace Miller

* * *

“I was looking for anything that said tail, wing, plane, metal. There was nothing.”

(vert. “Ik zocht naar zaken die ik zou kunnen duiden als staart, vleugel, vliegtuig, metaal. Er was helemaal niets.

– Fotograaf Scott Spangler

* * *

“I was amazed because it did not, in any way, shape, or form, look like a plane crash.”

(vert. “Ik was hoogst verbaasd, dat ik op geen enkele wijze, noch qua vorm of gestalte, iets zag dat op een vliegtuigcrash leek.”

– Patrick Madigan, commander of the Somerset barracks
of the Pennsylvania State Police

* * *

x

x

De ‘Pauw’-redactie verkracht de 9/11-feiten..!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Afgelopen dinsdag 3 april was acteur/regisseur George van Houts aanwezig bij het programma van Jeroen Pauw. Hij sprak over zijn nieuwe debat-schouwburgtoer ‘KomPlot’ en over de achtergronden van de twijfel rondom de officiële versie van de 9/11-aanslagen. George was duidelijk goed voorbereid en had met de redactie van het programma afspraken gemaakt om op bepaalde momenten, specifieke film/video-fragmenten te laten zien. En wat bleek? De beeldredactie had eigenmachtig een foto ingelast en de afgesproken foto laten vervallen, van de inslagplaats bij Shanksville, waar de United Airlines Boeing, vlucht #93 zou zijn ingeslagen.

Kijk zelf naar dit deel van het programma, waarin George van Houts netjes zijn verhaal doet en de twijfel rondom de officiële versie van 911 deelt met de kijkers thuis en de gasten in de studio. Deze laatsten, zijn een beetje overvallen door alle info en proberen te ‘pareren’ en het verhaal min of meer te ontkrachten. Helaas weer met weinig respect en niet gehinderd door enige kennis over deze kwestie.

Het siert George dat hij de foto/video-redactie meteen aanspreekt over de weggelaten foto en de door hen ingemonteerde foto.. Typisch voorbeeld van ‘nepnieuws’ kennelijk, of zo je wilt een ‘heterdaadje’..

Mocht je geïnteresseerd zijn in de speciale 9/11-dag op 13 mei aanstaande in de stadsschouwburg in Utrecht, dan kun je op deze link HIER klikken voor alle informatie.Om het verhaal van het vermeende neerstorten van de Boeing 757 van United Airlines nader te bekjiken, plaatsen we deze video, op basis waarvan duidelijk zal worden, hoe er met de officiële versie is gekneed, om er een ‘goed verhaal’ van te maken.

x

 

10 gedachten over “Hoe de Pauw-redactie de 9/11-feiten verkracht..

 1. Men doet er alles aan om de juistheid, rechtvaardigheid en satanische achtergrond van het heersende systeem in stand te houden. Hulde aan George van Houts, dat hij de moed heeft getoond om het systeem op zijn manier in het hemd te zetten!

  1. Arend1.
   Op de site van Henry Makow staat een artikel (van vandaag) over de satanische achtergrond van de boze krachten achter de schermen.Syrian War Explained By Occult Dogma Of “Creative Destruction”.https://www henrymakow.com/
   Wanneer daaronder deze berichtgeving van de NOS geplaatst wordt waarin Poetin waarschuwt voor het uit de lucht halen van rakketten die door de VS en bondgenoten mogelijk op Syrie afgevuurd gaan worden en mogelijk ook het tot zinken brengen van oorlogsschepen zie ik toch gelijkenissen en zit Henry Makow er niet ver naast denk ik.
   Telkens zijn het toch met name de VS,Engelsen,Fransen en Israëli,s die uit lijken te zijn op het veroorzaken van een nieuwe oorlog waar iedereen het slachtoffer van kan worden.
   Het vreemde is dat we nu de EU en politiek niet horen terwijl het toch duidelijk genoeg is dat eerder genoemde landen op het punt staan een oorlog te veroorzaken op basis van aannames want niets is bewezen.https://nos.nl/artikel/2226816-rusland-waarschuwt-vs-raketten-worden-neergehaald.html

  2. De Zionistische krachten achter de schermen, zorgen ervoor dat het lijkt op een veelvoud aan landen, terwijl er feitelijk maar één drijvende kracht/macht achter zit..! VS, Engeland en Frankrijk zijn sowieso volledig aan de Mossad/Zionisme overgeleverd. Kijk in het geval van Frankrijk naar het boek van oud-minister Dumas van Frankrijk, die aantoont, dat de Franse geheime dienst volledig onder controle is van de MOSSAD.. En ja, dan staan alle valse-vlag-aanslagen in eens in een ander daglicht..!

   Ben bezig met een artikel rondom het verwerpelijke Zionisme, als nep-Jodendomclaim. Het wordt tijd dat mensen in alle oprechtheid eerlijk zijn hierover en niet ‘bang’ zijn op de holocaust-lange-tenen te trappen, waardoor ze ook het bedrog van het Zionisme niet aan durven pakken.

  3. http://katehon.com/article/brief-summary-rothschild-crime-syndicates-activities-middle-east-and-elsewhere en deze http://katehon.com/article/macron-another-political-puppet-rothschilds Engeland is Rothschild,Frankrijk idem en Macron is de puppet die het moet uitvoeren.Toeval of niet Nethayahu (Israel) heeft kennelijk nog minder geduld dan Trump want die hebben al eerder deze week aanvallen boven Syrie uitgevoerd.
   Het geweld dat Israel toepast op Palestijnen en Syrie kan alleen verklaard worden wanneer Hajo Meyer gelijk had dat zionisme gelijk staat aan nazisme want mensen die de holocaust overleefd hebben zullen geweld schuwen neem ik aan en zeker niet op anderen toepassen.
   Het nazisme leeft nog volop en dat wordt steeds duidelijker wanneer u oplet.
   Gestapo is heden camera toezicht,sleepwet WIV,uitwisseling gegevens van iedereen per computers die aan elkaar gekoppeld zijn,burgerwachten en handhavers zijn de ogen en oren binnen gemeenten en ze mogen zelfs straffen uitdelen,financieel steeds minder cash zodat elektronische controle mogelijk en makkelijker wordt en banken en overheden de baas over uw geld worden,steeds meer beperkingen zoals rook en drink beleid steeds meer vrijheid beperkende maatregelen die steeds vaker en sneller beboet worden wanneer men zich er niet aan houd enz en dat alles in de strijd tegen het terrorisme?of worden wijzelf door onze overheden geterroriseerd?

 2. Het is enerzijds al een verrassing dat over 11 september nog een debat wordt georganiseerd, en dan nog met een “subversief persoon” , maar anderzijds is het dan ook geen verrassing dat er dan geknoeid wordt met het bewijsmateriaal. Een geluk dat George van Houts waakzaam was. Ik denk niet dat hij nog zal worden uitgenodigd. Wat de studiogasten betreft… daar zitten we m.i. in het domein van de psychopathologie… of dat van de corruptie. Anders zijn de reacties tegen het goed onderbouwde verhaal van George van Houts niet te verklaren.

 3. Interview gezien, ik was er behoorlijk van onder de indruk, Sjors en Jeroen kwamen wel degelijk langszij om redelijk profie verhaal te halen, wel idioot of course natuurlijk dat een zo belangrijk onderwerp even weg gepropt moet worden in een haastig kwartiertje. Ik had niet de indruk dat Jeroen zelf betrokken was bij het weg laten en verruilen van ingezonden foto materiaal, dat geeft weer hoop, wel bang voor een ander wereld beeld maar dat zijn we allemaal op z’n tijd bij golven net zo goed, de wereld op z’n kop. Zou Jinek dit kunnen trekken als item vraag ik mij af, Jeroen heeft zich van z’n professionele lef kant laten zien vind ik hoor, waarom Jinek en Jeroen niet samen, niet continu, om de paar weken of zo en zo het beste er uithalen, dat had tig jaar geleden met die knappe Dafnuh net zo goed gekund, ying yang en ijs ontdooien, misschien dat het toch bewaakt wordt dat zulke mensen niet te veel werkelijk baanbrekend succes mogen hebben maar meer stevig aan de ankerketting, dat vind ik het nadeel van witteman, wel goed maar dodelijk plichtsgetrouw, het kabbelt maar door bij het bangelijke af om even af te wijken van het uitgezette spoor, goede muziek programma’s waar de beat echter niet te luid tussen de violen door door mag dringen want anders val je uit je gebaande sterren slaapje zeker. Noir Désir – Le Vent Nous Portera https://www.youtube.com/watch?v=NrgcRvBJYBE Chicago – Feeling Stronger Every Day https://www.youtube.com/watch?v=wbpXrMWJt98

 4. George van Houts verdiend alle respect in de goede zin van het woord terwijl ook Jeroen Pauw en die twee heren van de Telegraaf en geen stijl beoordeeld mogen worden lijkt mij.
  Mijn beoordeling over deze lieden is duidelijk negatief en opvallend is dat dergelijke lieden nogal oppervlakkig lijken te denken waarna ze hun mening vormen die vervolgens uiteraard door iedereen gedeeld moet worden.Zo was duidelijk te zien dat het “goudstuk” al weg werd getrokken bij George van Houts toen één van beide heren het in de veronderstelling dat hij George van Houts wel even onder tafel zou kletsen naar zich toe trok wat dus niet is gelukt.
  Ook is telkens bij dergelijke gesprekken terug te zien wanneer het niet lukt om met woorden mensen als George van Houts in het ongelijk te stellen men overgaat op iemand belachelijk proberen te maken of om hem telkens in de rede te vallen.Wat betreft Jeroen Pauw zelf hij zei iets in de trant dat hij niet in een complot betrokken wilde worden en hij reageerde redelijk geirriteerd toen George hem aansprak op het niet tonen van de juiste beelden zoals dat wel afgesproken was feit blijft wel dat de juiste beelden NIET zijn getoond.
  Zou het echt toeval zijn dat JUIST BIJ HET 9/11 GESPREK NIET DE JUISTE BEELDEN WORDEN GETOOND?Ik denk van niet.
  Het grote probleem zowel in de politiek als ook bij veel nieuwsbrengers is dat ze mogelijk te weinig controleren op waarheid en daardoor verkeerde berichten brengen of maatregelen gaan nemen.Het is natuurlijk extra pijnlijk wanneer je door eerdere mogelijk niet correcte berichten bijna iedereen overtuigd hebt van iets om naderhand toe te geven dat die berichten niet kloppen.Dat er niet of nauwelijks gecontroleerd wordt op waarheidsgehalte is vooral in de politiek te zien met de case Tripal waar zonder bewijs te leveren de Russen beschuldigd worden alleen omdat de Engelsen het zeggen wat dan helaas/uiteraard door de EU,VS en anderen klakkeloos wordt aanvaard als waarheid waarna (en dat is het ergste) maatregelen genomen worden die ons steeds verder richting geweld/oorlog voeren.Ook de vermeende gifgas aanval van Assad in Syrie toont gelijkenissen met de case Tripal omdat voor met name de VS en bondgenoten het al een uitgemaakte zaak is ook al lijken sommige landen nu voorzichtiger te worden want zelfs Rutte heeft gezegd dat er eerst een onderzoek moet komen om de feiten bloot te leggen.Israel schijnt wel al gebombardeerd te hebben.

 5. De grote dag was dit van het begin om het Midden Oosten in het bezit te krijgen.
  General Wesley Clark Tells ‘Democracy Now’ The Truth About Middle East And War On Iraq!
  https://www.youtube.com/watch?v=r8FhZnFZ6TY

  De meeste mensen weten niet waar ze over praten omdat ze simpelweg niets bestudeerd hebben en de media (tV) blindelings vertrouwen. Er zijn al boeken geschreven en specialen hebben zich hier over al lang en breed over uitgelaten dat het van alle kanten niet klopt wat er verteld wordt. En welke zaken er technisch gezien onmogelijk zijn, bv dat vliegtuigbrandstof het staal gesmolten zou hebben, dit zou verantwoordelijk zijn voor het instortten van de Twin Towers.Onmogelijk want verbranding van kerosine geeft simpelweg geen temperatuur om staal te smelten.

  De demolition expert Danny J die zegt dat building 7 is neergevallen dmv een gecontroleerde Demolition, zegt dit niet genoeg?! En dan nog een bevestiging van Larry Silverstein die gewoon toegeeft dat hij de opdracht heeft gegeven to PULL it . Technisch onmogelijk omdat een gecontroleerde demolition een voorbereiding vereist van 2 weken. 9/11-WTC7 Larry Silverstein says ‘PULL IT’
  https://www.youtube.com/watch?v=p34XrI2Fm6I

  En waar was Mr Silverstein op de ochtend van de ramp, toevallig nu net deze keer was hij niet in de Twin Towers. Het vliegtuig wat het Pentagon geraakt zou moeten hebben? Dan moet het gat wel overeenkomen met de schade aan het gebouw wat het niet doet in realiteit. Dit is duidelijk in de beelden te zien is dat dit nooit het geval geweest zou kunnen zijn. Clinton Slips Says “Pentagon Bombed” 9/11 Truth https://www.youtube.com/watch?v=M5HcmTOAGVk&t=747s

  Plus het feit dat op de BBC life er werd vermeld dat het gebouw ingestort was. Betrapt op heterdaad want het stond op dat moment nog gewoon overeind en iets later stortte het in zijn eigen voetprint in elkaar na het verbreken van de uitzending. En de dag er voor was er bekendgemaakt dat er 2.3 triljoen $ was vermist mag ook wel even vermeld worden als toeval? Bekijk dit maar even beste Jeroen Pauw en ongelovigen en ben benieuwd wat men nu vind van de kapers en hoe deze onmogelijke feiten allemaal geloofwaardig zou moeten zijn. 911 TRUTH https://www.youtube.com/watch?v=JkUU9ntgKxA

 6. Vergeet niet dat J.Pauw een duidelijke publieksfunctie hebben n.l. het perceptie beheer.
  Zoals vernederland lult bij de koffieautomaat is met name afkomstig van poortwachters als Pauw en in ongeveer gelijke mate door de paljas Nieuwerkerk.
  De walgelijke politieke correctheid is één op één de lange arm van de nospropaganda en rtl gereutel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.