Advertentie

Een vals geboortecertificaat..?? (update)


x

Niet dat het wat uitmaakt, maar… Wij hebben ons nog niet druk gemaakt over ‘het geboortecertificaat van Obama. Heel simpel, omdat:

– we er niet persoonlijk in zijn gedoken.

–  wanneer hij hierover zou liegen, dan zouden we niet bepaald met stomheid geslagen zijn.

“We hebben geen tijd voor dit soort vreemde zaken, wij hebben betere dingen te doen! Ik heb betere dingen te doen. We hebben grote problemen die we moeten oplossen. En ik vertrouw erop dat we ze kunnen oplossen. We moeten ons dáárop focussen, niet op dit.. Dankuwel allemaal”

Leugenaars ontmaskeren
In het algemeen gesproken is het simpel om leugenaars te pakken te nemen; je wacht op een leugen. Dan is er helemaal geen onderzoek nodig..! Trek gewoon hun ondoordachte leugen (geen enkele leugenaar is zorgvuldig genoeg!) uit elkaar en toon de wereld aan wat hij presteerde.

Het zal ons dus werkelijk worst wezen waar Barack Obama geboren is, geboren zou zijn of zelfs geboren had kunnen zijn..!

Er verschijnen vele filmpjes op YouTube. Want het Witte Huis zet ‘EEN SCAN’ van het geboortecertificaat van Obama op de officiële website van het Witte Huis. Maar het is helemaal geen scan, in de verste verte niet. Het is een geraffineerd stukje fotoshop. Een computerbewerking van een geboorte-akte. En geen kopie/scan van het originele bewijs..!

Dit is geen nieuws, ook al staat het hier bij onder deze rubriek.. In het geval je het overduidelijke nog een keer genoemd wilt hebben: Obama is glad.. Hij is een gladde en pathologische leugenaar..

Hij beloofd de troepen uit Irak te halen. Geen martelingen meer, Guantanamo zou worden gesloten. De waarheid kennen we beiden: de oorlogen gaan onverdroten voort, zelfs nieuwe oorlogen in Pakistan en Libië zijn erbij gekomen. De martelingen duren voort, Guantanamo is nog steeds ‘in zaken’..

Deze video ontleed de zogenaamde scan van het geboortebewijs van Obama, heel grondig. Het resultaat is meer dan wat broodkruimels van het softwareprogramma dat gebruikt is voor de analyse. Het is een wezenlijk bewijs van het geknoei met het geboortebewijs van Obama.

Zoek op, dit Franse spreekwoord: Qui s’excuse, s’accuse..!
Hetgeen zoveel betekent als: ‘Wie zich verontschuldigt, beschuldigt zich zelf’…

Wil je overigens zelf even een kijkje nemen op (de ‘officiële’ scan van) het geboortecertificaat van Obama, klik dan HIER, dan hoef je niet naar de website van het Witte Huis..
(Misschien leuk voor op een T-shirt voor Koninginnedag..?!)

Het is ook Alex Jones die met een volledige verhaal komt rondom de analyse van dit geboortebewijs. Ook hij roept dat alle experts zien dat dit ‘fake’ is. Maar Alex Jones gaat verder.. Hij roept dat het zo verschrikkelijk ‘fake’ is, dat het wel op moest vallen..! Wat is hier de bedoeling van..?? WAT IS DE BEDOELING VAN DEZE FAKE..!

Kijk zelf naar de video van Alex Jones; waarbij deze tekst werd ingesloten:

‘De Obama-regering probeert eindelijk alle geruchten te smoren, rondom het geboortecertificaat van Barack Obama. Maar wanneer je goed kijkt naar deze scan, dan komen er alleen méér vragen.. Een goede analyse van deze pdf, toont aan dat er méér is achter dit verhaal.
Voor degenen die niet weten hoe dit fotoshop-gebeuren werkt, het volgende: de scan bestaat uit verschillende ‘lagen’.  Het blijkt dat vooral de cijfers lijken te zijn veranderd, of andersom gezegd, niet authentiek zijn. Het lijkt erop dat ze door een printer zijn uitgeprint, eerder nog dan een typemachine. En toen Obama geboren werd, waren er geen printers.. Alex Jones en fotoshop-expert Rob Dew in discussie over dit verhaal. De conclusie is uiteindelijk dat de Obama-regering zo transparant is als een stenen muur…!’
X

Heb je nog interesse in de manier waarop Obama het verhaal over dit geboortecertificaat presenteert in zijn persconferentie.., kijk dan even hier:

 

82 gedachten over “Een vals geboortecertificaat..?? (update)

 1. Ik heb het certificaat (PDF) zelf gedownload.
  En inderdaad je kan hem helemaal in de losse stukjes ontleden in Adobe Illustrator.

  Dat is een ongelofelijke fout van de leugenaars . . .
  . . . of zit hier weer een bedoeling achter ??!

 2. “gelukkig” zijn er een heleboel mensen die het geboortebewijs ook echt als bewijs zien. Kunnen die weer over tot de orde van de dag.

  Het is naar mijn mening een erg ziek staaltje Orwelliaanse geschiedsvervalsing van “the ministry of Truth”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ministry_of_Truth

  De grote vraag is waarom dit allemaal zo ontzettend doorzichtig is gedaan???

  Feit is in deze tijd helaas wel dat iedereen van het omgekeerde de dupe kan worden. Er kunnen namelijk dingen vervalst worden, waardoor je zelf opeens verdachte wordt van iets waar je niets mee te maken had. De geschiedenis is eenvoudig (digitaal) herschrijfbaar.

  1. Ben je niet in de war met het Ministerie van Silly Walks.. Ik vind dit namelijk een behoorlijke Silly Walk..

   Wat zou er gebeuren als je een ECHT bewijs scant en vervolgens de JUISTE gegevens erin loopt te schrijven. Op een manier dat iedereen ziet dat je dat gedaan hebt.. (alleen weten ze natuurlijk niet wat er voorheen stond (dezelfde gegevens dus!)).
   Maar je doet niets vals door échte data voor echte data te vervangen… Alleen loop je te klungelen met fotoshop en vervang je JUISTE data door de JUISTE data…!!!

   Gevolg: iedereen ziet (natuurlijk) dat je vals speelt, maar denkt dan dat je OOK de cijfers vervalst hebt, terwijl je dat niet doet…!

   Kortom: verwarring zaaien met de waarheid..?!!

  1. Dank voor de tip Anoniem01. (gewoon je naam met een hoofdletter!) Het filmpje gaat en staat eronder.

  2. Goed dat je meegaat met het nieuws Guido, het is niet de eerste keer dat ik reageer 😉 geen hoofdletter voor mij. Er zijn ook niet veel mensen die hem kennen, jammer genoeg ben ik de linkt kwijt en als ik hen vind post ik het zeker. Ik had hoop dat hij de ware was die change zou brengen maar het is en blijft blijkt nu bedrog.

 3. Misschien weet hij wat het land te wachten staat, en is dit een manier om zo snel mogelijk van zijn verantwoordelijkheden af te komen ??
  als we het andere artikel hier op wanttoknow moeten geloven, dan is het na de zomer gebeurd met het hele financiele plaatje.
  Ik ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren.

 4. Yep Guido er is maar 1 dissonant element in een betoog of document of reactie posting nodig om te Zien dat er meer niet in de haak is dan een losse steek of flubberende flodder in een haak werkje.
  Dat is wat je op scholen van de overheid omgekeerd krijgt, dan krijg je Eerst een vracht wagen met details over iets dat in de basis meestal geen echte wortels heeft, en dan heb je ineens klimaat religie ‘wetenschap’, of economische austerity schaarste verzinsels, of dan denk ik ineens te weten hoe vrouwen in het algemeen in elkaar zitten, terwijl ik dat niet weet, en liever ook niet precies wil weten, echte wetenschap is mysterie, en een betweter met 1 dissonant laat zich in de kaarten kijken… altijd,

  en voor de goede kijker en lezer met een beetje geheugen, honderd tachtig graden omdraaien over 1 nacht gebroken ijs? dan is er echt meer aan de hand… en daar hoef je niet eens hoog begaafd voor te zijn, juist niet, daar hoef je alleen maar een beetje ‘onnozel’ ontvankelijk voor te zijn.. om dat op te merken, om dat te zien, om daar over heen te vallen, en dan is Holland in last, want dan reageer je ineens zo ‘overdreven’, dan ben ik ineens ‘overstuur’, dan ben ik aan het ‘overreageren’, nou jah en so weiter

  1. Ach so! 🙄
   Herr Dusenflieger, wie geht es Ihnen mit dem Übersetzung? Gelingt es? Weißen Sie wohvon Ich spreche?

  2. Jaoh dan moet ik zelf ook “congruent” zijn natuurlijk.
   Hoe zit het met mijn flubberende losse steken in mijn eigen haak werkjes?
   Geen steun zoeken bij de vermeende oppositie, dat is niet sjiek, dat was zwak van mij.
   Gauw een tussentijds evaluatie moment opzoeken
   Doe maar gewoon dan doe ik al gek genoeg.

   Dus nog wel even doorbijten met die vertaling, nog wel wat bladzijden te gaan, het eerste gedeelte dat ik omgespit heb, daar ben ik zelf wel tevreden over, nu de discipline om het af te maken.

   Jah ik moet sneller, meer tempo, meer focus, meer productie, meer regelmaat, anders komt er een evaluatie gesprek en dan ben ik nog niet jarig.. Het moet eigenlijk in 7 dagen klaar, ik weet het, mijn tempo kan nog wel omhoog gelukkig, ik heb er de afgelopen dagen al meer tijd dan ooit aan besteed maar is nog lang niet genoeg, de tijd dringt, de flow must go, de krant wacht en wacht en wacht, en de artikelen moeten ververst worden, het is oorlog op de redactie, deadlines, sjonge waar ben ik terecht gekomen, dit is wat anders dan de sociale werkplaats, dit is de real thing.

   Hier het eerste gedeelte, is het wat? Cozmic z’n tweede taal is Engels heb ik inmiddels begrepen, is het wat? is het Nederlands een beetje te pruimen? Het is altijd zo dat ik zelf een hele grote mond vol kritiek heb op Nederlandse vertalingen uit het Engels, dat de zinnen niet mooi lopen, dat het te kunstmatig overgezet is, dat er geen begrijpende meelevende geest van de vertaler in zit. Maar goed nu lig ik zelf onder het keurende oog van het hakblok op het dorpsplein…

   Publicatie: The Spectrum, July 2002
   Titel: Amerika bekeken door de kristallen bol van de toekomst

   America Through The Looking Glass

   Eerst een paar opmerkingen van uw hoofd redacteur. Het volgende briljante goddeloos geestige verhaal is als een decadent dessert na de voedzame maaltijd van Rick Martin’s artikel op de voorpagina. Zoals Rick daar duidelijk maakt is niet iedereen in diepe slaap of kijkt de andere kant op. De lezers en sponsors van deze publicatie zullen zich niet langer laten misleiden door de marionetten in Washington, waarvan velen hoge vrijmetselaars zijn, die op hun beurt weer opdracht krijgen van nog hoger geplaatste poppen spelers in het schaduw kabinet.

   Editor’s note: The following brilliant (and at times wickedly witty) essay is like a decadent dessert to follow the nourishing meal of Rick Martin’s frontpage story. As Rick pointed out therein, NOT everyone is asleep or looking the other way. Ones like you readers (and financial supporters) of this publication are not about to be hoodwinked (and yes, 1 use that word with a nod to its Masonic heritage) by the likes of the clownpuppets in Washington-many of whom are high-degree Masons who take their orders from still higher clown-princes of Darkness.

   Het nu volgende artikel werd aangedragen door Caral Adler. Caral Adler heeft een voorpagina artikel voor ons geschreven in de uitgave van Mei 2002. David McGowan is de auteur van het boek “Derailing Democracy” (Ontsporende Democratie), uitgegeven door Common Courage Press in Maart 2000. David McGowan is nu een nieuw boek aan het schrijven. David McGowan woont in San Fernando Valley in de buurt van Los Angeles. Vaderlandslievende vrijheidsstrijders zoals David McGowan spreken luid en duidelijk uit wat te veel anderen niet durven toe te geven. Dat de keizer geen kleren draagt! Of zoals David McGowan het zelf zo mooi kan zeggen; Je kunt je afvragen hoe lang geleden deze roze droom trip is begonnen en wanneer en of dit ooit stoppen. Wat is er voor nodig om het Amerikaanse volk wakker te krijgen?

   The following article came to us by way of Caral Adler, as Globe-Intel Report Number 49, for April 19, 2002. (Go back to our front-page feature story for May 2002 to refresh your memory about this great information resource.) According to Caral: “David McGowan is the author of Derailing Democracy (Common Courage Press, March 2000) and he is currently working on a new book. He resides in the San Fernando Valley [near Los AngelesJ.” We are grateful that TRUE American patriot.”., such as David McGowan are speaking out with a clear and gutsy voice to point out what too many others are afraid to admit: that the emperor wears no clothes! Or as David put it so vividly: “…you ponder when this extended acid trip began, and if and when it is going to end. What will it take to wake the American people up to the fact that there is something seriously wrong with this picture? ”

   08042002 David McGowan

   Is er ooit in de geschiedenis van de Verenigde Staten een vreemd soortiger presidentieel team in het Witte Huis geweest? Stel je voor dat wij een vice president hebben die zomaar uit het zicht verdwijnt van het Amerikaanse publiek zonder dat daar een geloofwaardige verklaring voor wordt af gegeven. Het leek er eerst op dat de verdwijn truc van Cheney een tijdelijke truc was om de indruk te wekken dat George Bush Junior werkelijk de touwtjes in handen had.

   If there has ever been a more bizarre presidential team in place at the White House at any other time in U.S. history, it doesn’t immediately come to mind. Consider, if you will, that we have a vice-president (and I use that term rather loosely) who has all but disappeared from public view, without any kind of credible explanation having been given to the American people. It appeared at first as though Cheney’s vanishing act was a temporary and cynical ploy that would allow George the Younger to appear as though he were actually running the show.

   Maar er zijn nu 6 maanden voorbij gegaan en Dick is alleen tevoorschijn gehaald voor een paar foto sessies en wat onderhandelingen in het Midden Oosten. Nog nooit is er buiten oorlogstijd zoveel geheimzinnigheid vanwege veiligheids overwegingen nodig geacht. Wat zit hier dan achter? Wat voor aannemelijke dreigingen achtervolgen de vice president?

   But six months have now passed and Dick has only been whipped out for a few passing photo-ops (and to do some armtwisting in the Middle East). Never before, even during times of World or Civil War, has such secrecy and security ever been deemed necessary. What possible explanation can there be for this?
   What credible threats is the vice-president facing?

   Het enige mogelijke gevaar dat Cheney kan lopen is een gerechtelijke aanklacht vanwege een aantal dubieuze zaken, zijn betrokkenheid bij het Enron schandaal, en z’n twijfelachtige handelingen inzake Irak.
   Maar dit soort dingen konden alleen gebeuren omdat we een nationaal Congres hebben dat net zo corrupt is als het team in het Witte Huis waarvan de uitvoerende politieke gang van zaken moet worden gecontroleerd en gewogen.

   The only possible danger that Cheney could find himself in would be facing impeachment proceedings for, among other things, his involvement in the Enron scandal and his questionable dealings with Iraq. But that of course could only happen if we had a Congress that wasn’t as fully corrupt as the White House team that they are supposed to provide checks and balances on.

   Hou ook in het oog dat we een president hebben die zo bijzonder verstandelijk begaafd is dat hij al een boek vol met verbale blunders heeft verzameld nog voor dat hij de verkiezingen heeft verloren. Hij kan z’n mond niet open doen zonder voorgeschreven tekst, dan komt er alleen war taal uit. Alsof hij vroeger alleen Engelse les bij z’n vader thuis heeft gekregen.

   Consider also that we have a president (and I use that term even more loosely) who is so inteIlectually challenged that before even losing the election he had already issued enough verbal gaffes to fill a book or two. He seemingly cannot open his mouth to utter an unscripted response without lapsing into almost complete incoherence, as though he received his English instruction via home-schooling by his dad.

  3. Onze president is nog maar 3 keer in het openbaar verschenen met opvallende blauwe plekken en bulten in z’n gezicht. Eerst was er die sport bandage om z’n hoofd als hij ging trainen met z’n plakkende bewakers in het pak vlak achter hem. Later dit jaar waren er duidelijke littekens te zien waar niets over gezegd werd tot er een journalist was die daar naar vroeg, pas toen kwam er snel een bericht van het Witte Huis dat Bush littekens in z’n gezicht had laten verwijderen.

   On top of that, he has appeared in public no fewer than three times now with noticeably large bruises/contusions on his face. First there was the enormous bandage he sported in the dark days of the “hanging chads”. Then there were the obvious contusions late in the year that would have gone without mention were it not for a reporter’s question; only then did the White House hurriedly issue a claim that Bush had had lesions removed from his face.

   En toen kregen we het komische verhaal dat onze onverschrokken lijder zich verslikte in wat zoute chips en dat hij toen flauw viel met z’n hoofd voor over op de koffie tafel. Tegelijk chips eten en tv kijken is te moeilijk voor onze wereld leider, maar hier zal ik nu niet grappig over doen. Ons werd verteld dat dit allemaal heel gewoon is. In wat voor parallel universum is dit allemaal heel normaal dan? Wat is er achter gesloten deuren allemaal aan de hand in Pennsylvania Avenue? Is papa Bush senior z´n suffe kinderen met harde hand aan het opvoeden? Heeft George Bush junior te veel drank nodig voordat hij naar buiten in het voet licht treedt? Is z’n voorbeeldige griezelig perfecte vrouw Laura een dolle domina die hem af en toe wat te hard aanpakt? Verdikkie Laura hoe vaak moet ik jou dat nog zeggen? Sla mij niet in m’n gezicht als we bezig zijn! Er klopt iets niet helemaal.

   And then we were treated to the sublimely comical story that our fearless leader lost consciousness while snacking on a pretzeI and fell face-first into a coffee table. (I could make a cheap joke here about the “leader of the free world” being unable to watch TV and chew pretzeIs at the same time, but will refrain from doing so.) And we were told that this is actually a very common occurrence. Say what? In what parallel universe is this a common occurrence? What exactly is going on behind closed doors on Pennsylvania Avenue? Is Poppy Bush trying to slap some sense into his brain-addled youngster? Is George hitting the bottle a little too hard-just before hitting the floor? Is Stepford-wife Laura a closet dominatrix who sometimes gets a little carried away? (“Goddamnit, Laura! How many times do I have to teIl you? Stay away from the face!”) Something is obviously not quite right here.

   De media schijnen niets vreemds aan de George Bush en Dick Cheney show te zien. Er is geen één vraag gesteld over waarom Dick Cheney zich bijna nooit laat zien in het openbaar. Het incoherente gemompel van George Bush en z’n oorlogszuchtige retoriek en een verbluffend gebrek aan algemene kennis van relevante zaken maken duidelijk dat we hier te maken hebben met een presidentiële allure die z’n weerga niet kent in de Amerikaanse geschiedenis. Wat is er in godsnaam aan de hand?

   The media though doesn’t seem to find anything unusual about the George and Dick Show. Nary a question has been raised about what exactly Cheney is doing in his “secure” location. Bush’s incoherent mumblings, brain-deadening jingoism, and stunning lack of knowledge about any issue of any significance are somehow presented as though the man has magically assumed presidential stature unequaled in U.S. history. What the heIl is going on here?

   Voor het grootste deel is het de aloude dagelijkse taak van de media om de onvolkomenheden en de misdaden van onze ‘gekozen’ lijders te verbergen. Ja het is bizar onwerkelijk surrealistisch geworden zoals de pers blijft worstelen om die functie te blijven vervullen, zelfs als het een bestuurlijk kabinet betreft dat arroganter en misdadiger is dan een mens kan bevatten.

   For the most part, just business-as-usual as the media performs its time-honored role of covering-up for the inadequacies and crimes of our “elected” leaders. Yet it has become bizarrely surreal as the press struggles mightily to continue performing that function, even while faced with an administration both arrogant and criminal almost beyond human comprehension.

   Hoe moeten we de gebeurtenissen van afgelopen jaar begrijpen? De grote uitverkoop en diefstal van de presidents verkiezingen, de omvangrijke gratis giften aan de grootste en meest corrupte corporaties in het land, de raadselachtige en totaal niet onderzochte 911 September aanslag in New York, de open oorlogsverklaring voor onbepaalde tijd aan een groot deel van de wereld, de enorme inperking van burgerlijke vrijheden en privacy rechten.

   How are we to digest the events of the last year? The wholesale theft of a presidential election, the massive giveaways to the largest and most corrupt corporations in the country, the largely unexplained and completely uninvestigated September 11 attacks, the declaration of open-ended war on much of the world, the rapidly escalating attacks on civil liberties and privacy rights.

  4. Hyper, in hemelsnaam waar ben je mee bezig…???!!!! Gaan we er een artikel van maken, of geloof je dat iemand nu weet, wat deze teksten behelzen?
   Lees even je mail ajb. Dank, we gaan er wat moois van maken!

  5. Jah is goed Guido, dit was even een pilot, een voor vuur proefje, had ik zelf even nodig om door m’n dooie punt heen te komen, jah ik zal mijn email dimensie gaan opzoeken Guido en ik ben zo bang dat ik helemaal niets van Dawn ontvangen heb, daarom alleen al durfde ik deze week niet in mijn email te kijken. Dat valt me dan weer zo rauw op m’n dak, maar het is niet anders dan. Het word tijd dat ik wat flinker wordt. Maar we gaan wat moois van het artikel maken, ben al weer aan het bijten op een volgende alinea om te vertalen..

  6. Openen die handel hyper! We wachten met smart op jouw vertaling.
   Laat Dawn los……je knijpt haar bijna dood.Jouw geluk hangt niet af van iemand anders of anderen.Laat het los en je zult zien dat je dan de mensen aantrekt die bedoeld waren op jouw pad te komen.
   Pffff sorry dat ik zo direct ben maar waar heb je anders vrienden voor,toch?

  7. Jah je hebt gelijk Lianne, goed hoe je me er effe door duwt nu, jah je hebt gelijk Lianne, verschrikkelijk dat afklemmen, bah zal ik het ooit leren, los laten inderdaad, en aan de bak met mijn vertaling, het is zonnig buiten en ik ga ook zonnig zijn. Baal van mezelf soms, het is klassiek aanklampen, ik zie het mezelf doen en toch doe ik het, nou jah, ik zie het wel in ieder geval van mezelf. Jij bent altijd mijn reddende engel tot nu toe Lianne, dat is gaaf, was vanaf het begin al zo!

   Hoor ik nou ook nog dat afschuwelijke jank nummer van Meat Loaf – i will do anything for love but i won’t do that

   ik weet niet precies wat Meat Loaf daarmee bedoelt, maar het moet allemaal nog wel een beetje leuk blijven, ik durf haar al amper meer (zelfs tekstueel amper) onder ogen te komen na al mijn gekrakeel, gejammer en gemiauw; das niet sociaal en niet luchtig en niet fijn meer en niet zoals het hoort inderdaad, vreselijk, nou jah ik leer er wel van, van het melo drama…

 5. tis allemaal te gek voor woorden,als we nu eens met zn allen wakker worden,maar als ik dit tegen een van mijn bekenden vertel dan wuiven ze t weg zo van je bent gek man,maar ik ben t niet ik snap alleen niet dat ik t niet aan hun verstand krijg dat we met zn allen in de zeik genomen worden,en de meeste waaraan ik t vertel worden nog boos ook,de wereld op zn kop mvg cornelis

 6. Ik heb hem ook gedownload en de layers uit elkaar getrokken en aan diverse personen laten zien. Ach, heb je hem weer met zijn complottheorieen…

  Zolang het 6 uur nieuws hier niets over zegt…. the same old story…

  Al lever je het bewijs aan waar ze bijstaan, is het dus nog niet zo.
  Laat het maar gebeuren, kom maar op met die revolutie want die volgzame schapen hier in NL lopen zo met open ogen de afgrond in.

  Voor de bezoekers alhier, wat er ook achter moge zitten en wat er ook van komt. Blijf volhouden met de waarheid te verspreiden al lijkt het vaak tegen beter weten in.

 7. Ben toch wel een regelmatige bezoeker van de Nederlandse versie van wanttoknow. Indrukwekkende stukken gelezen over het hart-brein en over de onderlinge verbintenis van alles in het leven.

  Ook zaken gelezen zoals dat onze wereld een spiegeling is van ons eigen innerlijk.
  Je eigen innerlijke overtuigingen kun je terug zien in je wereld.

  Zo neem ik ook mijn eigen verantwoordelijkheid en zie nu in mijn buitenwereld (via wanttoknow) beweringen dat mensen de wereld besodemieteren.
  “Waar in mijn overtuigingen besodemieter ik mijzelf of anderen ?”

  Dat is de vraag die dit artikel bij mij oproept.

  1. -beledigende reactie verwijderd-

   (Kees, we raden je aan dit soort taal achterwege te laten; anders moeten we je blocken!)

  2. Charles, wat er gebeurt bij sodemieteren is idd de spiegel. Maar -zoals je weet- is je rechteroor je rechteroor niet in de spiegel en zit de linkerkant van je gezicht dan ineens rechts..!!

   Wat ik bedoel te zeggen: je voelt onwaarheid, omdat je in de spiegel van je eigen ziel kijkt..! Je ZIET of VOELT dat het niet klopt. Je ziet de ‘andere kant’ van de waarheid: de Leugen. De Ware Leugen dus..!
   Dat wil dus niet zeggen dat je zelf bezig bent met besodemieteren..! Zoiets?

  3. Hyper , Je hebt gelijk dat ik vaker in Engels denk dan in Nederlands . Daarentegen had ik voor beide talen altijd een 10 .
   Ik vind jouw vertaling subliem .Vertalen is echt lastig , vooral om de spirit van de auteur in leven te houden is moeilijk .
   MIjn manier is om het diect te vertalen en laterde zinnen lopend te maken , het onvertaalbare om te zetten of weg te laten , tevens je er van te verzekeren dat de essentie van het verhaal intact blijft .
   I must say he gave you a hell of a bone to chew on , lol.

  4. Haah echt leuk om van jou te horen Cozmic, omdat jij vertrouwd met Engels bent en nog hoge cijfers voor talen haalt ook!
   Jaah klopt het is echt een stuk om m’n tanden in te zetten, het is niet bepaald alleen zakelijk Engels, eigenlijk is het een soort swingende stijl en dat is niet makkelijk om te zetten maar wel leuk als ik er een goede draai aan kan geven.
   En het is inderdaad ook een soort puzzel van welk zinsdeel eerst en zo.

   Maar echt leuk om van jou te horen want zelf had ik het idee dat het me wel aan lukken is om het om te zetten, zodat ik er zelf ook nog tevreden over ben.
   Ik moest vandaag ook nog erg denken aan de autie handvatten die ik aangereikt heb gekregen door dat super resonerende Wtk Artikel van Guido.

   http://www.wanttoknow.nl/overige/autisme-de-subtiele-manifestatie-van-gevoel-in-denken/

   Mijn sterke en zwakkere punten van mezelf duidelijker zien en ontdekken en op die manier er meer wat positiefs uit halen.
   Ik heb helaas geleerd om mij regelmatig negatief af te zetten ten opzichte van de buiten wereld, maar ik kan ook leren om mezelf te bekijken als een onderdeel van en niet bij voorbaat alleen kansloos negatief, omdat ik gemiddeld net iets anders kijk en denk en doe, er is nog steeds verbetering mogelijk bij mij dat wel, dat ik vaak buiten de boot val als het er op aan komt omdat ik een “andere taal spreek” ook, onder andere, er zijn nog meer zaken natuurlijk maar toch, ik bedoel dan niet Engels of Nederlands, maar ik kijk en denk kennelijk anders dan het gemiddelde kennelijk en dan treedt er al snel een socialiserings achterstand op ook, best schrijnend soms, soms ook lachen, maar ik wil positiever naar mijn eigenheid gaan kijken.

   Oh jah open brutale vraag aan Iedereen die sociaal gezien niet erg gepast is hoogst waarschijnlijk, waar jullie dusz ook niet zomaar antwoord op hoeven te geven, maar ik vraag mij af of Dawn bijvoorbeeld dat die ook autie achtige trekken heeft?
   ik bedoel ik snap niet waarom ik mij zo aangetrokken voel, ik bedoel als je op 24 April jarig bent dan ben je ook nog een STier volgens mij en ik ben op 20 mei jarig en dan ben ik deels ook Stier, grens Tweelingen, dat kan al genoeg botsen op zich al toch, maar misschien dat dat autie achtige, waar ik me vaak niet genoeg van bewust ben, dat ik dat ook gezien heb bij haar bijvoorbeeld? Of is zij meer “gewoon”, dat zie ik nog niet scherp.

   Al heb ik ook iets met Mirakel heel erg, is Mirakel dan meer “gewoon”? soort tegenwicht?
   Is Lianne meer “gewoon” ook soort tegenwicht?
   Cozmic is gewoon alles tegelijk volgens mij, komt ook door z’n naam, het Heel Al. het kan Helen en omvat Alles.

  5. Hyper , ik moet je iets bekennen , toen ik refereerde naar dat artikel was ik me niet bewust dat het over auties ging . Ik kon dat plaatje nog herinneren van die vrouw met die grijze massa in haar handen , een plaatje dat boekdelen sprak ( ja ik ben zeer visueel ingesteld ) . Guido plakte de link van het artikel eronder , en toen ik dat zag kwam er een teletubbie-achtige oh ooooh in mij op . Na het lezen van dat artikel , wat in mijn ogen schitterend en superbegripvol en verhelderend is t.o.v aties had ik zo iets van : ok , so be it , we zullen wel zien waar de bal heen rolt .
   Ik ben blij te zien dat je het uiteindelijk positief oppakte .
   Greetinz from a full on gemini
   Life is a journey not a destination
   http://www.youtube.com/watch?v=3LKD-XQjEHs

  6. Geboren onder het gesternte tweeling……..ben ik dan je tegenwicht hyper?
   Voor mij is wel altijd alles “dubbel” en ik ben het liefst comparatief bezig.Ik probeer de gelijken te vinden zodat er verbinding kan ontstaan.

   Dat visuele heb ik ook, Cozmic en op de een of andere manier neig ik ook sterk naar symmetrie.

  7. Weet je ik heb het allemaal zelf moeten ontdekken en uitzoeken tot nu toe.
   Het schijnt dat bij mij met een tikkeltje goede hulp de goede kant op, dat het dan allemaal wel wat soepeler had kunnen verlopen in mijn leven, mijn persoonlijke cognitieve sociale ontwikkeling en zo.
   Het schijnt, naar wat ik begrepen heb, dat zoals een medium het een keer tegen mij zei, “dat er langdurig ongelofelijk veel verkeerde knoppen bij mij ingeduwd zijn”, dusz onbenul en onwetenheid van ouders en omgeving, dit heeft meer schade opgeleverd dan nodig was, dusz met andere woorden, ik had nu veel “normaler” kunnen zijn.
   Maar hadden is hadden.
   Dus ik zit met gedeeltelijke verlate opgroei ontwikkelings problematiek.
   Dat schijnt niet acceptabel te zijn voor de “gewone maatschappij”.
   Dusz in eerste instantie heb ik dat opgelost door mezelf weg te gummen.
   Daar wordt een mens niet beter van.
   Nu moet ik alsnog het beste er van maken.
   Ik heb nog nooit een officiële indicatie gekregen.
   Omdat ik tot nu toe (gelukkig) nauwelijks met instanties te maken heb gehad.
   Ik denk dat ik dat ook niet meer wil.
   Laat mij maar gewoon aparte Snijboon zijn dan.
   Misschien dat ik nog eens de juiste snaren bij iemand weet te raken.
   Maar dat is niet genoeg, tegenwoordig is alles Materie, je moet maatschappelijk succesvol zijn ander ben je geen Partij.
   Nu heb ik tot en met nu wel aardig wat speeltjes om mij heen verzameld, dat was voor mij tot nu toe genoeg.
   Huisje autootje bootje en nog wat dingetjes kon ik aardig onnavolgbaar tevoorschijn goochelen.
   Dat zou met de crisis ook voor mij binnen bepaalde tijd wel eens anders kunnen worden.
   Dan word ik gewoon alleen wie ik ben zonder speeltjes.
   Dan is Holland helemaal in last natuurlijk.
   Nou jah ik heb in ieder geval geleerd wat het is om er Alleen voor te staan.
   Misschien dat die levens training mij nog wel van pas gaat komen.

   Mijn autie achtige eigenschappen snijden wel aan meerdere kanten, mensen die zich anders voor doen dan ze zijn daar prik ik op termijn genadeloos door heen. Niet dat ik dat nou zo leuk vind, of dat ik het daar bewust op aanstuur, het gebeurt gewoon in het proces, omdat ik een bepaalde intensiteit kan opwekken, daar zit een slopende kant en een therapeutische kant aan, ik doe in 3 maanden met Iemand waar een ander in 15 jaar maar niet aan toekomt. In die zin heb ik wel een paar “huwelijken” achter de rug. Er blijft dan over bij Iemand wat er werkelijk isz; en dat zijn natuurlijk niet alleen die witte kanten, de leuke dingen, maar ook de schaduwkanten van Iemand worden zichtbaar, dat doe ik niet om te boemannen, alleen ze komen zichtbaar naar boven in mijn / ons proces, en dan vaak kan ik nog van ze houden, heel erg, en dat snappen ze dan niet altijd meer, dat ik weet wat ze soms uitvreten en dan daar nog overheen kunnen komen, dat kan niet iedereen zei een medium een keer tegen mij, daarom kan ik wel vrienden maken voor het leven, dat wel…

  8. Uhhu,yep…….gelijk de diepte in……je kunt niet anders……,slap geouwehoer pffffff sorry maar ik kan het gewoon niet,of het moet humor zijn. Arrogant ben je zeggen ze dan………eerder intens verlegen.
   Dacht het ook allemaal zelf te kunnen,tot enkele maanden geleden,heerlijk met een objectief iemand de diepte in.Langzaam vind nu alles zijn plek.En weet je de clou is dat de vraag in je zit,maar ook het antwoord.
   Je bent nooit alleen,Hyper!

  9. Toen ik 2 jaar geleden naar het ziekenhuisplafond lag te staren met allemaal draadjes en slangetjes aan me geplakt , kwam het pijnlijke inzicht dat ik me al die jaren had geprobeerd aan te passen en daardoor eigenlijk nooit mezelf was geweest , nooit echt mijn eigen pad had gevolgd en naar mijn innerlijke stem geluisterd .
   Deze ‘dead stop’en ‘close call’ deden mij besluiten om de rest van mijn leven ‘gewoon mezelf’ te zijn en me er geen ruk van aan te trekken wat anderen daar van vinden . Ik kan je vertellen dat het wel ff een worsteling was om de oude programmering om te zetten maar ik ben nu veel gelukkiger en voel me veel vrijer .Het woord “zelfvertrouwen” heeft een veel diepere dimensie gekregen en het schijnt ook nog aanstekelijk te werken .
   Dusz Hyper , just be YOU , een beetje excentriek is hartstikke lekker .
   En Lianne bij mij is het ook vol de diepte in of lekker slap ouweprostetueren , smalltalk en chitchat vervelen mij binnen een paar seconden mateloos en laten me in notime in een ADD staat schieten waarna ik meestal op een uiterst irritante wijze de boel op de hak ga nemen .
   http://www.youtube.com/watch?v=cgijwhDuNbQ&feature=related

  10. Ik ben helemaal dol op jullie, ik krijg het anders niet zomaar uit m’n mond, maar ik hou van jullie, sjeez nog an toe zeg, we houden contact, keep in touch, en we maken er alsnog wat moois van, en als iemand slap praat om het slappe praten zonder harde kernen met waarheid dan doen Wij onze Sirenes en toeters en bellen Kei Hard Aan, maar is nu niet aan de orde..

   wij kunnen de Tango leren maar ik kan dat niet met een ‘standaard’ persoon, die denken dan waarom doet hij zo en zo en niet zo, en dan houdt het vaak meteen op.

   oh jah ik heb net m’n arme oude moeder op het terras even de les gelezen over schone schijn en hoe giftig dat kan zijn voor de ontwikkeling van een mens die niet zichzelf mag wezen.

   Maar ik ga ook Vol Gas, vanaf al een kort tijdje geleden! En Dawn als je ooit nog eens een keer terug komt dan ben je Altijd Welkom, maar dat wist je al, ik benne ook verzot op U Dawn, neeh het zal allemaal nog niet zo makkelijk worden allemaal, dat geeft niet, ik vergeet niet zomaar de goede dingen..

   Zou zo gaaf zijn Cozmic als jouw gezondheid op Mirakuleuze Wijze gaat verbeteren. Het komt er op neer Wij kunnen jou nog lang niet missen, dusz je bent er nog niet voor niks, er is een Missie die voor ons ligt, ik weet ook niet precies in details maar ik zie de blauw druk, de invulling is vrijwillig en zo het ons belieft, zo als we er zelf gat in zien, of er zin hebben, gewoon zo als het komt.

   Vandaag is in ieder geval een Top Dag voor mij met Top inzichten en ik kan nog lang niet zonder jullie.

  11. Quote me myself de diepte van de afgrond in, was van vanmiddag, zonder relie geleuter over wij zijn allen 1, jah m’n hoela, jij achter je schermpje en ik achter m’n schermpje Mirakel, das nie leuk, das Wreed, maar gelukkig ik voel je af en toe wel, dat wel, dus van de systeem god mogen we wel af en toe ‘astraal’ de Tango dansen? Oh maar voor de rest zijn we dus helaas voor niets geïncarneerd, alleen genoeg als toekomstige wandelende virtuele hypotheken van de bank. Nee ik neem het jou niet kwalijk, jij bent ook maar deel van de kerk om je heen, het systeem met hun normen en waarden, daar waar de wereld zo goed mee gaat maar niet heus…

   Quote me myself de diepte van de afgrond in;

   ” Van het Leven mogen wij de Tango leren Dansen, Vandaag nog Mirakel.
   Niet van de maatschappij, het systeem.
   Het systeem eist dat wij eeuwig digitaal van elkaar gescheiden blijven.
   Van het Leven mag ik genezen, het systeem eist echter dat ik mij blijf gedragen als brave robot in een computer hokkie.
   Anders zullen de gevolgen Verschrikkelijk zijn.
   Dat is de keiharde realiteit waar ik tegen aan moet kijken op deze mooie zonnige zondag.
   En dat is het tegenovergestelde van ‘liefdevol’; en dat is oneindig wreed en ijs en ijskoud en brutaal en arrogant bovendien.
   Het systeem is niet liefdevol maar doet zich wel zo voor, en daar heb ik het moeilijk mee en terecht.
   Maar goed tijd om buiten mooi weer te spelen. ”

   http://www.wanttoknow.nl/overige/het-akasha-archief/comment-page-1/#comment-59010

  12. Charles, dit vind ik een mooie reactie, zo denk ik er ook over, we moeten eens ophouden met dat beschuldigende vingertje te wijzen. “Verbeter de wereld, begin bij jezelf” gaat over iets anders dan het vuilnis scheiden, of de dierenbescherming steunen, wat op zichzelf natuurlijk ook goed is. Maar allereerst moeten we onze eigen innerlijke duisternis oplossen. (C.G.Jung) Onze eigen overtuigingen zijn immers van invloed op deze wereld. Wij met ons allen hebben deze wereld gecreëerd en zijn zonder uitzondering allemaal verantwoordelijk. Dus kan je maar beter bewust dan onbewust creëren.
   Gerrit Komrij zegt het zo mooi: Wie niet mee creëert is een deserteur van de schepping.

  13. Hyper alert, wat bedoel je ermee, dat ik ook maar een deel van een kerk om mij heen zou zijn…..Deze opmerking komt niet heel goed bij me binnen….terwijl ik dit normaal gesproken niet zo bij jou ervaar…..?

  14. Mirakel ik zit met m’n zelf in de knoop, dus ligt niet aan jou.
   Excuses aan jou en nog aan een aantal hier op Wtk.
   Ik heb wel iets over Zen technieken gelezen en ik zal het nu nodig hebben.
   Ik ga er alles aan doen om uit de knoop te komen, gaat me zeker lukken dus maak je geen zorgen.
   Hersenen zijn niet altijd een zegen, je kan er ook alles mee kapot denken.

  15. Hersenen maken dat je heel veel wil, zoveel dat je niet meer weet wat je wil, dan is het een mallemolen geworden die maar door draait, als er pijn is door schade opgelopen onderweg en in het (nabije) verleden, dan gaan hersenen in dienst van de pijn werken, dan moeten ze gaan goed maken wat in m’n gevoel kapot is gegaan, dat is het probleem met gewondheid en woede, laat mij een voorbeeld zijn voor diegenen die dit nog niet goed begrijpen, al die wijsneusen op argusoog en anarchiel en xander, heel erg interessant soms wel, vaak genoeg wel, maar het is niet genoeg, en dan begint het, waar begint de gewondheid en de woede en waar eindigt het verstand, het verstand, mijn verstand kan een oorlogsmachinerie worden, omdat de voeding beschadigd is, dan komt er geen 12 Volt binnen maar piekspanningen die de computer op hol laten slaan, en een slimme computer gaat dan z’n eigen patches maken, en dan kan de computer z’n eigen vijand gaan worden, laat dit een goede waarschuwing zijn voor iedereen die in Cybernetica gelooft als vervanging van mensen, geloof me, mijn brein kan soms Cybernetisch worden, dan is het niet leuk meer, voor mij niet en voor een ander niet, ik kan nu nog soms kiezen voor het menselijke pad, maar ik zit op de grens van machine taal en mensen taal, ik kan nu nog kiezen, maar ik heb al een paar keer te vaak geweten wat het is om een dol gedraaide hyper intelligente robot te zijn, dan gaat alles er aan, en het gros van de mensen heeft het nauwelijks in de gaten, wel de zwaar gewichten, gelukkig wel, anders is er geen tegenwicht meer, en dat is er wel degelijk nodig, en dat is er dan ook, en dat is mijn voornaamste hoop dat dat voldoende zal zijn, “wakker worden” was een aardig tijdelijk medicijn, maar uiteindelijk word je weer terug geworpen op je eigenheid, dan is het niet meer voldoende om de zieke maatschappij de schuld van alles te geven, op een gegeven moment kom je zelf weer in beeld, en dan zal het niet gemakkelijk worden, de maatschappij, de buitenwereld, de elite, dat is in feite nog maar kinderspel, om daar alle schuld aan te geven, op een gegeven moment komt alles weer bij je terug, en dan begint alles weer opnieuw, dan sta ik weer snotneus te wezen, en dat is niet alleen maar leuk..

  16. take it easy man , emoties zijn een onderdeel van onze levenslessen . Ze kunnen van alles met je doen als je het laat gebeuren .In de emoties zit ook weer de yin/yang en alle water , vuur etc .. Observeer ze , leer van ze …
   En wat je tussen de regels zegt ; sommige hersenen lijken 10 x sneller te werken dan andere , versterkt met een emotionele onbalans kan dat weleens een verstoord beeld geven . Waarschijnlijk heeft iedereen een bepaalde periode in zijn / haar leven om oude shit op te rakelen om het te kunnen verwerken , de les er wel of niet uit te leren . Daarna is er ook een tijd om dat allemaal los te laten en met de verwerkte bagage als verrijkt mens verder te gaan , het is gewoon een proces , doorleef het proces en word er geen slachtoffer van .
   Klinkt misschien raar , maar ik kan je vaak echt volgen , desalnietttemin ga ik je niet lopen steunen als je in dramaqueenmodus gaat . Ik weet dat je’dublle messages ‘overal medogenloos tussenuit vist , daar zal je mij ook nooit op betrappen , ik besnuffel ze ook van een mijl afstand .
   Dat zen denken is goed , neem even afstand op het moment dat de emoties het overnemen , het voorgeprogrammeerde denken het luidst schreeuwt en laat het zwart/wit plaatje los .
   catch the rainbow
   http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM

  17. jah super Cozmic, mijn ‘ex’ vriendin, als ik haar zie eens in de paar weken, of 3 weken, die zegt dat ook tegen mij, dat ze me wel volgt maar dat ze niet met mij mee gaat als ik in Drama Modus ga, dat heb ik niet nodig zegt zij ook, en ze heeft gelijk moet ik toegeven, het zit er in gebakken;

   het was vanmiddag dat ik er door het doorleven in een korte periode echt bijna helemaal los van was, alle ballast en zieligheid en gewondheid, dat was zo gaaf, een ongelofelijke Energie kwam er los, m’n stevige Mtb fiets trapte ik bijna kapot, is nog nooit eerder gebeurd, zijn op zich stevige tand wielen, ik hoorde het metaal kraken, moet je nagaan hoe sterk een lichaam dusz reageert op een Vrije geest. Ik heb soms ook dat ik weken fiets als een ouwe opa, gewoon alles opgebruikt in m’n hoofd, m’n lijf als een vaatdoek.

   Toen ik hier vanavond laat keek zag ik schade die ik zelf aangericht had in m’n stukjes, ik ging echt door de grond, is op zich wel een keer goed, dat wel, en dan begint het weer opnieuw.

   Maar nu kom ik er weer uit, Tnx Cozmic, je bent weer eens onbetaalbaar!! Ik had net steenkoude handen van mé schuldig voelen en alles gewoon, zo’n diep crisis ellende gevoel, nu worden m’n handen weer warm!!!!!!!!!!

  18. Hyper alert, ik vond een artikel, over het Engelse koningshuis. Het huwelijk dat nu weer afgesloten is, heeft een diepere betekenis…..Het Engelse koningshuis, denkt afstammelingen te zijn van god, omdat de kinderen van Jezus, in hun bloedlijn zitten volgens hun….Wij denken hier anders over…..natuurlijk…Maar het lijkt wel een beetje op het boek de Davincie code…..???

   http://www.star-people.nl/index.php?module=news&id=7170

  19. Nou weet je Mirakel, het zijn tirannen van nature die koninklijken, ik lees dat de Stuarts weer ingetrouwd zijn in het engelse konings huis via Diana. In 1688 zat er ineens een Hollandse Oranje Willem 3 koning op de troon in Engeland, toen waren de Engelse Stuarts van de troon verdreven. Ik lees ook over hoe verschrikkelijk geraffineerd en niets ontziend ze zijn. Dat tirannieke geraffineerde zit voor een deel in mij, onze huidige Willem is deels zacht door Juliana en deels geraffineerd, maar zachter dan eigenlijk de bedoeling is, bij hem zie ik ook altijd tweestrijd in z’n ogen. Bij ons is er via Bernard weer Habsburger koninklijk bloed ingevoerd. Het schijnt dat Juliana minder koninklijk was van bloed maar daarom waarschijnlijk zo menselijk en zachtaardig. Dat van dat verhaal van de Jezus bloedlijn dat komt veel te goed uit voor ze volgens mij, dat is om ze in een goed dag licht te stellen volgens mij

   Maar gelukkig zitten er hier op het forum wel een aantal zwaargewichten, die prikken door bruut raffinement heen, en dan sta ik in mń voetbalbroek te kijk. Alleen als het in je zit dat weet je niet beter, het is erfelijk, en dan doe je gewoon, maar het is niet gewoon, het is net even anders dan gemiddeld. Mensen zijn over het algemeen grof getander en daardoor zuiverder, ik noem het meer pixels, fijn getander, en daardoor wordt alles anders, dan loopt een uurwerk anders, niet beter, anders. Ook de koninklijken hebben dus tegenspel nodig, alleen tot nu toe krijgen ze dat niet. In 2011 kennelijk wel, en dan blijft er erg weinig over van hun zelf. Ik bedoel waar moet ik mij nu nog achter verschuilen of groot houden. Nu ben ik de pisang. Maar goed dat is deels ook weer koninklijk drama waarschijnlijk, maar het is wel waar.

   Maar het woord bang is gevallen, angst versterkt angst, bangheid maakt alles erger, maar daar heb jij niet veel last van Mirakel en dat geeft maximale bescherming.

  20. Maar dat ‘ik’ en de ‘mijnen’ zo nooit 1 van jullie kunnen zijn dat verscheurd wel.
   Misschien dat ‘jullie’ daarom een Upgrade gaan krijgen, in die zin kunnen we dan eindelijk een keer 1 zijn.
   Jullie lopen op achter en daardoor op voor, wij lopen op voor en lopen daardoor steeds meer achterstand op.
   Die verscheuring gaat volgens mij door de kosmos heen, wij trekken het niet meer door Alleenheid.
   Jullie trekken het niet meer door een vorm van oprechte domheid, waar wij zo ontzettend Jaloers op zijn dat we er in dreigen te stikken..
   Oh ja over dat zielig doen, dat deels echt genoeg is, dat kennen jullie van bepaalde volken groepen, in combinatie met bepaalde intelligentie zorgt dat voor TWeespalt die kunstmatig in stand wordt gehouden, zodat jullie maximaal uitgezogen kunnen worden.
   Daar zou het eigenlijk over moeten gaan, maar je moet alles neutraal houden anders hang je, je hete hangijzers mogen niet werkelijk besproken worden, dan ontstaan er gecodeerde zweeftaal discussies over Licht zonder donkere context.
   Het is niet anders, ik zie ook niet hoe dit anders zou moeten Nu in dit tijds gewricht, dat noemen ze het poldermodel, psycho goochelaar Jeffrey WEinberg schreef daar over in de Telegraaf gisteren, in Nederland is alles okay, de hufters en criminelen zitten alleen in het buitenland…

   This twilight garden by The Cure
   http://www.youtube.com/watch?v=6TfjPMWfLVo

  21. Maar goed stel dat je als koninklijke half goden zou kunnen leven, waar zou je dan je Energie aan besteden, sterker nog, waar zou je dan je Energie nog vandaan kunnen halen?
   Slavernij is dan de tegenovergestelde complementaire pendant.
   Dan word je geslagen als je het grote houten rad niet voort blijft duwen eeuwig in de rondte.
   Dan leef je in het Nu, elke voetstap is dan overleven, elke voetstap is dan voor je Meester eigenaar.
   Waar zouden half goden zich mee gaan bezig houden?
   Dat is de Question, Dat is de Quest.
   Jullie zijn niet zielig omdat jullie niet de luxe hebben om zielig te zijn.
   Daarom zijn wij jaloers.
   En jaloersheid is ook een soort Angst.
   En dan begint de ellende..

  22. Okay, dat bedoel je dus met angst:
   Conspiracy sluit aan bij reële onmachtsgevoelens, maar neemt de aandacht weg van de concrete alledaagse onderdrukkende verhoudingen en zet daarvoor in de plaats verzonnen mythische machten. In plaats van de lezer “bewust” te maken en zo te bevrijden, zoals conspiracy-auteurs wel beweren, wordt door dit type verhalen juist machteloosheid aangepraat, het vermogen sociale en politieke situaties te begrijpen afgestompt en zo de mogelijkheid van een serieuze linkse strijd voor bevrijding beperkt.

   http://www.doorbraak.eu/gebladerte/11056f67.htm

   zo enorm dankjewel hyper alert!

  23. ooooo zo kunnen ze misschien de banden met het vaticaan aanhalen. Jeetje.

  24. Een paar dagen terug had ik tegen de ochtend ineens een heldere droom.
   Er vloog een ufo schotel vlak boven mij.
   Ik was beetje bang maar niet echt panisch voor mijn doen.
   Toen begon ik met mijn duim naar boven het ‘mee lift’ signaal te geven.
   Tot m’n verbazing kwam de schotel dichter en dichter bij, net zo lang tot ik duidelijk de inzittenden kon zien, ze zagen er uit als oude autoritaire lange ‘boosachtige’ mannen, daar waar ik m’n hele leven tegen vecht, heel vertrouwd maar toch boosaardig in de aard.

   Van die jezuïten typen, dat noemen gewone mensen dan ‘autoriteit’ uistralen, ik noem het gewoon bang makers, die leraar en conrector waar ik gewoon ronduit bang voor was, die zo goed ‘orde’ konden houden in de klas, door hun ‘uitstraling’, ze herkende zich zeker in mij, ik kreeg zelden gewoon straf, dat was voor de gewonere leerlingen, ik was dan soort jaloers bang dat ik wel geraffineerde rottigheid had uitgehaald maar ik kreeg dan een vriendelijk gespek, op jezuïten toon, dat wel, ik was net niet te vangen, net als hun (net als zij voor de taal puristen en komma ridders).

   Ben Ottewel – Blackbird
   http://www.youtube.com/watch?v=cvgooPOAxoY

  25. Zo heeeh Mirakel, je doet het weer zoals vanouds, waar Tover jij het toch vandaan, daar word ik dan direct verslaafd aan, ik zou dit niet even tevoorschijn getoverd kunnen hebben, in die zin ben je m’n andere helft dan even nu, net even vluchtig door gelezen, weet je ik ben iemand die van verhalen houdt, heel veel verschillende versies van verhalen, en allemaal hebben ze een kern van waarheid, het enige vervelende is als ik en anderen strak fundamenteel in een bepaalde versie gaan geloven, en zo diep gaan geloven dat het De Waarheid wordt, voor mij bestaan al die verschillende versies van verhalen naast elkaar.

   Misschien zijn verhalen wel een koninklijke uitvinding van oorsprong, vergeet niet dat theater, opera, muziek, toneel, drama dat dat van oorsprong een uitvinding is van en voor de Elite waarnemers om de verveling, jaloezie en inerte doodsangst en het verraad van alledag en dus het leven van alledag te verdrijven, een kunstmatig leven, vandaar het woord Schone Kunsten, ook het woord Tover Kunsten, als ik geen Tovenaar zou zijn dan zou ik mezelf bloot moeten laten zien, een bang jaloers jongetje dat zich in de steek gelaten voelt. Daarom zijn al die verhalen mijn Overlevings Modus geworden, maar omdat ik tweeledig in elkaar steek zal ik de eerste zijn om toe te geven dat er vrijwel geen “feitelijk” verhaal te vinden is dat ik op fundamentele Waarheid kan checken.

   Het gewone volk heeft zich laten meeslepen door de verhalen van de koninklijke hoven, wij zijn de Opera’s gaan naspelen van het hof, de soaps op teevee, totdat het nu zo ver is dat het voor ons ook het dagelijkse leven is geworden, modus operandi, business as usual, zoals we de dingen doen, verraad, achterklap, dubbelspel, doorgestoken kaart, double cross, je zegt het 1 tegen de ander en tegelijkertijd doe je iets anders bij een ander, dat is niet alleen pijnlijk, dat is verscheurend, en het zal niet meer ongezien blijven, en het verwond je omgeving, en het voelt niet goed, en dan ben je een Koning of Koningin geworden die klagerig gaat worden en vraagt om meer verzorging en meer zachte vochtige hand doekjes tegen het bloeden van je eigen ziel.

   Extreem-rechtse conspiracy in thriller “De Da Vinci code”
   http://www.doorbraak.eu/gebladerte/11056f67.htm

  26. Maar dat Bin Laden nu ineens dood zou zijn en de zoon van Daffie, als voorbereiding op een nieuw 911, dat zijn de verschrikkelijke leugenachtige elite Verhalen van Nu in de msm die hun het recht geven om verder te gaan met tiranniseren van het publiek..

  27. Ja het boeide mij enorm, de visie te lezen over de d’avincie code, dat dit mogelijk wat rechts getint zou kunnen zijn……..En ineens vallen er inderdaad meerdere verhalen op zijn plek….

  28. Die van jou in dat filmpje zien er niet vriendelijk uit Mirakel, aan het einde van het clipje staat “Sirius” vermeld..

   Die van mij in mijn droom; jah ze waren lang van postuur, net als ik, maar erg oud, eeuwen en eeuwen oud, en ze zagen er uit als iemand van 65, en die ene die had littekens in z’n autoritaire hoofd, ik heb ook zo’n autoritaire kop, net als een duitse officier van vroeger, was status symbool, verwonding met een degen gemaakt in het gezicht, de kleding van die ene dominante, die mij aankeek, de kleding die hij droeg was rood en blauw, soort futuristisch middeleeuws pak, satijn achtige verfijnde glimmende stof, met grote platte kragen en groot uitgesneden vouwen in z’n jasje, soort ruiter jasje, mooi gesneden stoffen, het was duidelijk een hogere in rang orde.

   ” Onder Duitse legerofficieren gold een aldus opgelopen litteken nog tot in de twintigste eeuw als statussymbool, maar in Nederland was het bekkensnijden al honderd jaar daarvoor verdwenen ”

   http://www.jefdejager.nl/lijnenenbreuken.php

  29. Jah klopt Mirakel, bij elk verhaal moet je uitkijken wat het eind effect isz.
   Wat doet het met de mensen die er helemaal in gaan geloven.
   En als het eind effect niet positief is, dat er schade aangericht wordt dan weet je al iets van de oorsprong van het verhaal.
   Er zijn heel veel schadelijke verhalen in omloop en er worden er tig bij verzonnen deels op halve waarheden gebaseerd.
   Uiteindelijk gaat het er om hoe we als mensen met elkaar om gaan.
   Gunnen we elkaar het licht in de ogen, en het doel heiligt nooit of zelden de middelen.
   Toch is de tirannieke “wetenschappelijke” mentaliteit dat het doel de middelen altijd heiligt.
   Dat zie je nu in de maatschappij gebeuren, alles wordt plat gewalst onder de machine.
   En voordat wij het weten werken we daar aan mee, bewust of onbewust..

  30. Hyper alert, ooo je bedoelt de rechtse kant van het verhaal……in jouw droom….niet zo’n goed teken in combinatie met ufo’s
   Sirius staat inderdaad onder deze film.

  31. weet je je kan het rechts noemen, je kan het ook niets ontziende intelligentie noemen, geen werkelijk diep mededogen, alleen oppervlakkig, erg op het eigen gewin gericht, erg arrogant en dominant en aanmatigend en in staat om alles en iedereen een rad voor de ogen te draaien, koninklijk in voorkomen maar met veel bloed aan hun handen, alles is gerechtvaardigd als je je (“wetenschappelijke”) doel maar haalt,

   dusz ook mooie verhalen als die een mooie offspin ombuiging van menselijk gedrag geven, alles is geoorloofd, persoonlijke individuele schade is niet van belang, het gaat om het eind resultaat, een select gezelschap dat er garen bij spint, iedereen wordt dan elkaars slachtoffer, we mogen alles van elkaar stelen, energie, ideeën en uiteindelijk zelfs Identiteiten en gevoelens en emoties, alles, en het is natuurlijk belangrijk om je altijd als Goed voor te doen, liefdadigheid, alles is zogenaamd voor het publieke belang, maar ondertussen is er weer een dosis gif geïnjecteerd in de minds van de people. Langzaam werkend gif dat z’n werk gaat doen.

   Jij komt heel zuiver over Mirakel, zeker niet geraffineerd in het negatieve, dat is heel kostbaar, daar mag je zuinig op blijven en zijn, dat gaat zeldzaam worden in de toekomst, we zijn er volgens mij nog lang niet, de chaos wordt nog veel groter volgens mij, maar jij komt daar zeker wel zonder veel kleer scheuren door heen Mirakel.

   Bij mij gaat het echt moeilijk worden, maar ik zie nog wel kansen voor mezelf en mijn soort genoten, niet allemaal, diegenen die in de schaduw in het geniep willen blijven schuilen en opereren gaan het waarschijnlijk uiteindelijk ook niet redden.
   Het is die geraffineerde intelligentie die mij intrigeert maar ook mateloos verveelt, want ik ken het, ik weet hoe dat werkt. ik wil Echte menselijke levendige geestigheid. En die is er gelukkig nog wel te vinden. Maar we moeten wel de puzzel stukjes van het licht en het duister aan elkaar blijven plakken, en stay alert, niet alleen ik en jij en nog een paar.

   Het is dat ik op het platteland ver buiten het dorp geïsoleerd ben geraakt, dat is ook een vorm van ultieme dominantie, maar anders had ik een echte rottige boef geworden op kantoor of op straat, dus ik mag Nu blij zijn dat ik op een doodlopend zijspoor terecht ben gekomen, er zijn ergens nog een paar open kansen voor mij, en dat kunnen velen van mijn soort niet meer zeggen..

   in het dagelijkse leven mis ik de gewone alledaagse handigheid en gezelligheid en meelevendheid, maar het wordt al wel beter, soms ga ik wel met ‘gewoon’ volk om, bij vlagen, en dan leer ik veel bij, net als Willem van Oranje, maar ik durf te wedden dat onhandige dubbele door z’n moeder geterroriseerde Willem van binnen een zuiverder mens is dan charmante Maxima, die gaat volgens mij net zo makkelijk over lijken als haar pa uit Zuid Amerika. Die pa heeft zo’n Haviks kop, soms herken je daar wel wat aan, nee zo’n lelijke kop heb ik nog niet, maar ik moet blijven waken en werken aan m’n eigen aard verschuiving de goede kant op, niet de verkeerde kant op blijven gaan, soms is het echt kantje boord, dat merk ik gewoon, dan duik ik voor altijd onder de grond, maar dat wil ik niet, Mirakel Thnx, je mag eigenlijk niet weten hoe dankbaar ik je Nu ben, dat is niet goed voor een mens.

  32. Dankjewel Hyper alert voor jouw positieve gebaar, dat waardeer ik.
   Ik denk dat je voor je eigen gezondheid, soms niet alles moet willen zien.
   Ik denk dat dit dan een keuze zou kunnen zijn uit liefde voor jezelf en dan dus ook voor je omgeving.

  33. jah dat is heel erg waar wat je nu zegt, ik doe net of ik er wel tegen kan, om te veel te weten, Want To Know, de meer ik weet de enger het soms wordt, de benauwder, de dreigender, ik wil ook zo graag een bepaalde onnozelheid blijven behouden, Alice in Wonder land nog voor ze verpest wordt door te veel kennis, je moet niet alles willen weten van de wereld en de mensen en de onmensen, dan kan je moeilijk nog menselijk blijven, dat geeft te veel pijn, alleen al die kennis, ik probeer sommige observaties en waarheden ook uit m’n geest te verbannen, als ik te veel gezien heb, ik kan het eigenlijk nauwelijks of niet verdragen, al doe ik alsof ik er wel tegen kan,

   als enige, maar Juist Ik kan er niet tegen en dan laten ze uitgerekend mij achter in de wereld van die ondragelijke wrede kennis, omdat dat voor mij wel voldoende is, want ik ben toch maar die nerd zonder gevoel, dat ben ik niet, ik sterf van het onderhuidse vuur, daarom kan ik er vaak niet meer bij, maar nu wel..

   maar Vandaag heb jij alles goed bij gemaakt, gewoon door het gebaar dat echt is, ik ga even wat frisse lucht opsnuiven buiten op m’n fietsie, als ie nog heel blijft, gisteren was ik ineens veel te sterk geworden voor m’n ketting en tandwielen, dat is dan ook transformatie, omdat ik gisteren ook even Vrij in m’n Geest was, dat wil ik vaker doen. Nou jah dan maar aan de fietsenmaker vragen of hij nog nieuwe onderdelen heeft…

   Jah sommige kennis en observaties zijn vrijwel niet te verdragen, daar kan je je zelf mee pijnigen, dat is niet te verdragen, daar is wel degelijk Zen new age achtige mindfullness in het moment voor nodig

   ik zit me nu in te houden, wil eigenlijk gewoon fijn een potje janken, waarom ook niet, niemand die het ziet hier… thnx thnx thnx thnx thnx honderd maal duizend maal

 8. Het is weer het oude liedje, steeds als er iets groots dreigt uit te komen, gebeurt er iets want de aandacht moet afleiden bij het grote kuddevolk.

  OSAMA BIN LADEN is gepakt en gedood en de wereld viert feest…

  Goed hé van die Amerikanen en nu dus ook op het conto van deze OBAMA. Geen mens die nog kritiek heeft of op zijn minst maar vragen stelt over zijn vervalste geboortebewijs.

 9. Het is weer het oude liedje, steeds als er iets groots dreigt uit te komen, gebeurt er iets want de aandacht moet afleiden bij het grote kuddevolk.

  OSAMA BIN LADEN is gepakt en gedood en de wereld viert feest…

  Goed hé van die Amerikanen en nu dus ook op het conto van deze OBAMA. Geen mens die nog kritiek heeft of op zijn minst maar vragen stelt over zijn vervalste geboortebewijs.

  1. Hyper alert…….
   Wanneer je obama zijn concept van het nieuwe huis van Trump ziet (witte huis) staat er een code op het klokje…..7.32 uur. Weet jij wat dat betekend?

  2. Ik ben wel bereid om m’n leven te geven voor het goede, als ik daar de kans toe zie, uiteindelijk wel, en zo hoort het ook…

   haah ik zie in de clip, in het Lion King gedeelte, de volgende tijdcode;
   4 Augustus 1961 7:24 P.M.

   Dat zou de datum en de specifieke tijd in uren en minuten kunnen zijn waarop Barry Satoro a.k.a. also known as Obama is geboren, dat hij er uitgegooid werd, in de koude wereld ter wereld gekomen, schreeuwend van de koude shock, gelukkig heb ik nog even mijn moeder met al haar beperkingen.

   Maar zeker weten doe ik dat niet en dat zou echt iets voor Dawn zijn, die tijdcode bedoel ik, jah m’n vervangende kunst moeder ook en nog wel meer, maar dat zit er even niet in, daar ga ik niet over, met mijn dominante kop…

   Wat me wel weer duidelijk is dat hoe gemakkelijk en charmant er gegoogeld wordt met de emoties van het publiek, en ik val zelfs ook voor de charmes van Obama. Hillary daar val ik niet voor, voor Obama wel, bijna dan, net niet helemaal, hij is zo intelligent dat hij moet weten hoe hij z’n land verraad en de wereld opLicht, dat is dan weer minder, en toch is dat de enige hoop die er nog over isz, dat hij temidden van al die boeven om hem heen uiteindelijk toch z’n eigen koers kiest, dat hij voor het goede gaat kiezen op het moment dat de boeven hem al als hun gelijken hebben afgeschreven…

   http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1418683/pg1

  3. Dat is dan al 1 code,
   maar wat zou de volgende kunnen zijn? de klok van het witte huis?
   het is een 7.32
   Geen 7.33 bijzonder.
   7.32 Opgeteld kom je dan uit op 12. Toen kwam ik uit op het space programm ineens, of dit waar is, is nog maar de vraag, maar zou wel toevallig zijn, want het klokje zit wat aan de hoge kant van het gebouw….
   http://science.howstuffworks.com/space-conspiracy-theory4.htm

  4. Nee, inderdaad, dat is dat dus echt zijn geboortefilmpje met zijn geboortedatum, leuk gedaan. Ik moet je wel zeggen dat ik enorm verrast was toen ik dat zag. Hij is ook een beetje zwart gemaakt door trump, en dit is een beetje zijn vergeldingsactie, op een humorvolle manier. Symbolisch gezien ook wel positief in elkaar gezet.

  5. HyperAlert
   3 mei 2011 om 15:36
   Ik ben wel bereid om m’n leven te geven voor het goede, als ik daar de kans toe zie, uiteindelijk wel, en zo hoort het ook…

   Hyper alert, niet omdat het zo hoort……….
   Gewoon wanneer en omdat je dat zelf wilt.

   Volgens mij zou het gewoon een verwijzing zijn naar het Rosswell incident, dat al vrij lang geleden gebeurd is. Operation Majestic-12.

  6. Mirakel Volgens mij zijn zo’n honderd jaar terug briljante mensen in de verleiding gekomen om te gaan rommelen met tijdlijnen en gateways. aleister crowley en consorten, hitler werd geleid door kwade geesten, zonder die invloed was hij niemand meer, net als lady gaga.
   Met terugwerkende kracht is daardoor de geschiedenis van de planeet aarde veranderd.
   De tijdlijnen zijn zichzelf gaan dupliceren waardoor het nu een grote onontwarbare kluwe wol is geworden.
   Het enige dat Nu kan helpen is Zuiverheid.
   Intenties en éénvoud, maar wel met open oog voor de metafysische chaos die niet alleen beperkt blijft tot de geschiedenis van de planeet Aarde en de mensheid.
   Alles is versplinterd in sub realiteiten, het enige voordeel is is dat Zuiverheid in intenties en gedachten de splinters en fragmenten opnieuw in een goede tijdlijn kunnen ordenen.

   Alles wat jij denkt en doet doet er ineens toe, alles wat niet zuiver genoeg is zal de chaos vergroten.
   Er zijn maar een paar mensen nodig die een goed veld om zich heen weten te creëren.
   Dan gaat Alles meteen de betere kant op, dat voel ik dat zie ik dat weet ik en het GEbeurt Nu.
   Maar dat vereist controle op Integriteit per seconde per stap en Continuïteit en discipline.
   Met andere woorden zijn Wij Mensen en Onmensen Verplicht om te ontwaken.
   Anders gaan wij verdrinken in een versplinterde etherische oersoep die negatief kunstmatig is beschadigd door gateways die alternatieve parallele universums door laten, dat wat al gebeurd is, dat is toen geforceerd door de Crowley’s…
   Het enige is wel dat die Chaos ook een soort Vrijheid is.
   Alleen is het onze taak nu om daar een Vriendelijke Vrijheid van te gaan maken met wat éénduidige structuur naar een leefbare Toekomst.

  7. Zo had ik het nog niet bekeken, lijkt wel wat op de snaartheorie, maar dat wat jij aangeeft de snaren dus in de knoop zouden kunnen zitten, door amateuristisch en onhandig geknutsel.
   Ik denk dat veel mensen wel toe willen naar een vriendelijke samenleving. Ik hoor best veel om mij heen, dat de zielloosheid wat toegenomen is, vanwege geld. Ik maak mij niet heel druk om de intentie van de meerderheid, daar kan ik best vertrouwen in hebben.

  8. Zo had ik het nog niet bekeken, lijkt wel wat op de snaartheorie, maar dat wat jij aangeeft de snaren dus in de knoop zouden kunnen zitten, door amateuristisch en onhandig geknutsel.
   Ik denk dat veel mensen wel toe willen naar een vriendelijke samenleving. Ik hoor best veel om mij heen, dat de zielloosheid wat toegenomen is, vanwege geld. Ik maak mij niet heel druk om de intentie van de meerderheid, daar kan ik best vertrouwen in hebben.

  9. Jah precies Mirakel, omdat het zo hoort, of omdat ik dat wil en daar bewust voor kies, dat soort geniepige details, daar zit al verraad in, zuiver zijn of weer zuiver worden dat is de Quest voor mij..

   Majestic Twelve bestaat volgens mij wel, okay ze veranderen nog wel eens van naam en identiteit, en Rosswell is zoals de naam het al zegt een Incident, er gebeurde iets zogenaamd onverwachts, er werd volgens mij wel al lang ergens op aangestuurd, dat heet voor mij draaien aan de knoppen van een open Laboratorium, je creëert met veel geduld en toewijding je eigen (technisch sociale) voorwaarden zodat uiteindelijk er wel een bepaalde gebeurtenis (Event) moet plaats vinden, en dan gaan ze er gebruik van maken, dat kan op vele manieren, media offspin, technology offspin, back engineering, isoleren van waardevolle kennis en techniek en ook gijzeling,

   ik bedoel als zo’n inzittende uit de toekomst een mens achtige is die de ingewanden heeft van een plant, wel organen maar die werken als een plant, die maken energie uit licht en suikers uit licht, foto synthese, ze moesten een plantkundige raad vragen om die arme verongelukte mensen uit de toekomst een tijdje in leven te kunnen houden, reken maar dat het een pijnlijke langzame dood is geworden, en wat dacht je van het politieke uitstralende effect naar de rest van het heelal, wat dacht je van de politieke gevolgen naar alle mee spiedende facties groepen in het heelal, dat gaat allerlei gevolgen hebben, maar als je als de Eisenhower regering alleen voor het eigen korte termijn gewin moet gaan, dan ga je het op een akkoordje gooien met de duisteren, dan wil je computer chips hebben en nog veel meer, en moet je maar eens kijken hoe ze nu op teevee het grappig vinden om boeren hollanders in te planten bij een prehistorische zuivere afrikaanse nomaden stam,

   dat doet mij zeer aan m’n ogen, dat zijn onethische nazie experimenten, daar wordt zo ontzettend veel kapot gemaakt naar beide kanten toe, zowel bij die inheemsen als bij die blanken, en ons wordt geleerd dat wij dat “Grappig” moeten vinden, en dan gaan we lachen om authentiek cultuur en karakter moord, hoe moet zo’n krijger zich ooit nog Man voelen als hij die blanke flauwekul ineens heeft moeten zien, moet hij dan ook een BMW stelen om daar in de wildernis mee te gaan Pronken, om Iemand te zijn, terwijl juist Hij was al Iemand, niet die blanke decadente volledig gedegenereerde onwetende kaaskoppen, zo triest allemaal..

  10. jah klopt Mirakel ik zit gelukkig precies op de grens van stier en tweelingen
   maar soms vaak genoeg voel ik wat het is om een onuitstaanbare materialistische stier te zijn
   tot nu toe de afgelopen jaren een paar ‘vissen’ vriendinnen kort maar krachtig mogen ervaren van dichtbij, niet lang maar wel intense
   die zijn behoorlijk zuiver vaak, invoelend, wel heerlijk wisselvallig onnavolgbaar, maar hebben wel een spiritueel geweten, geld is niet alles voor hun, dat vind ik knap
   die hebben mij veel mee gegeven, goede bagage, een groot hart hebben ze vaak

   Nu je het zegt, misschien dat die snaar theorie niet zomaar uit de lucht is komen vallen, dat er veel meer waarheid in zit dan weer 1 van de vele theorieën

  11. Ik denk dat de snaartheorie mogelijk het 5D denken zou kunnen omvatten.

  12. O ja, een klein verschil in hoe je iets benoemd, kan eigenlijk misschien wel een heel groot verschil maken, wanneer je vanbinnen naar buiten gaat leven, vanuit je hart.

  1. Hartelijk dank voor deze informatie.
   Dit ontzenuwt alle speculaties over dit onderwerp, welke door de ultra rechtsen wordt aangegrepen, om Obama in diskrediet te brengen. Thx

 10. ‘Barack Obama is Harrison J. Bounel en pleegde belasting- en vastgoedfraude’

  Het Amerikaanse radiostation TruNews heeft vorige week naar eigen zeggen ‘explosieve nieuwe informatie’ uitgezonden over de ware identiteit van de Amerikaanse president Barack Hussein Obama, die zich vroeger onder andere Barry Soetoro noemde. De man die de informatie over Obama’s verborgen verleden ontdekte stemde in 2008 op Obama, maar voelt zich nu ‘verraden’. Als de informatie klopt is de FBI volgens TruNews ‘verplicht om Obama in het Witte Huis te arresteren… en betekent dit dat Obama over een crimineel netwerk beschikt dat hem decennia lang heeft geholpen zijn identiteit te verbergen.’

  Barack en Michelle Obama zouden door dit netwerk in staat zijn gesteld om vastgoed- en hypotheekfraude te plegen door op illegale wijze meerdere social security nummers (ons ‘burger service nummer’) te gebruiken en documenten te ondertekenen met valse namen. Om dit te kunnen doen is een uitgebreid netwerk van overheidspersoneel nodig dat toegang heeft tot officiële documenten en gegevensbestanden.

  ‘Ik ben er nu meer dan ooit van overtuigd dat Barack Hussein Obama een buitenlandse infiltrant is die om subversieve redenen in de VS is gebracht,’ aldus TruNews presentator Rick Wiles, die om begrijpelijke redenen -namelijk diens veiligheid- niet de naam onthult van de man die de ware identiteit van Barack Obama ontdekt zou hebben.

  Obama, de man zonder verleden
  Al vanaf het moment dat in 2007 bekend werd dat een onbekende politicus uit Illinois president van de VS wilde worden startte TruNews een onderzoek naar het mysterieuze en onverklaarbare verleden van deze Barack Hussein Obama, zoals zijn nauwe banden met bekende binnenlandse terroristen (Weather Underground), gevaarlijke extremisten, radicalen en communisten. TruNews staat al vier jaar aan het front in de strijd tegen de complete blackout die de reguliere media in stand houdt over deze feiten.

  ‘Maar hoe je deze bedrieger in het Witte Huis ook noemt, Barry Soetoro, Barack Obama, de ‘macdaddy’ (pimp-meister of player), de presidentiële pooier, de straatoplichter uit Chicago – hij is een man zonder verleden. Mensen met geld en invloed hebben Obama geholpen zijn vroegere jaren te verbergen.’

  Michelle Obama en Harrison J. Bounel
  ‘Al’, pseudoniem voor de professionele schuldincasseerder (soort deurwaarder) die achter Obama’s ware identiteit kwam, werd ingehuurd door een klant om de locatie van een schuldenaar te achterhalen en om de door hem verschuldigde geldsom te innen. Tijdens dit proces stuitte hij onverwacht op de naam van Michelle Obama. Toen hij dit begon uit te zoeken leidde het spoor naar duistere en sinistere zaakjes. Nogmaals: deze man, een Amerikaan, was geen tegenstander van Obama, maar stemde in 2008 op hem. Nu is hij echter woedend dat Obama het land heeft voorgelogen over zijn ware identiteit.

  ‘Al’ vertelde dat hij tijdens een standaard maar uitgebreid achtergrondonderzoek (‘skip tracing’) naar zaken zoals naam, adres, telefoonnummer, connecties, familie, etcetera van de schuldenaar in kwestie plotseling de naam van Michelle Obama tegenkwam. Michelle Obama bleek in de jaren ’90 de buurvrouw geweest te zijn van de schuldenaar. Met een paar simpele klikken kwam ‘Al’ toen in een database waarin niet alleen logischerwijze Barack Obama als Michelles man werd genoemd, maar ook zijn aan zijn social security nummer verbonden ‘alias’ stond vermeld: Harrison J. Bounel, samen met zijn complete thuisadres in Chicago.

  Omdat hij aanvankelijk net zo verbaasd was als presentator Rick Wiles zocht ‘Al’ naar de andere naam die Obama jarenlang gebruikte, namelijk Barry Soetoro. Die naam bleek echter uit alle registers gewist. ‘Dit is de eerste anomalie die ik tegen kwam,’ vertelde Al. ‘Obama deelt dus zijn social security nummer, adres en telefoonnummer met deze Harrison J. Bounel. Vooral het feit dat beiden hetzelfde social security nummer delen is bijzonder vreemd.’ Door de zoekopdracht om te keren kreeg Al bij het invullen van dit ene nummer dan ook twee verschillende namen: Barack Obama én Harrison J. Bounel. Dit wijst op een gestolen identiteit, of op het feit dat Obama iemand anders zijn social security nummer liet gebruiken.

  Vanuit zijn ervaring wilde Al echter hard bewijs hebben. En inderdaad, bij zijn onderzoek naar Harrison J. Bounels familieleden verscheen de naam van Michelle Obama op het scherm. Michelle Obama staat dus officieel op hetzelfde adres geregistreerd als een familielid van Harrison J. Bounel. ‘Dit betekent maar één ding,’ aldus Al. ‘Wie deze Harrison J. Bounel ook is, hij is op hetzelfde adres verbonden met Michelle Obama.’

  Vastgoedfraude
  Toen Al op het doelbewuste adres klikte kwamen er twee verschillende eigenaren van dit huis naar voren, maar niet de Obama’s. De eigenaars zijn ene rechter Jane L. Stuart in Chicago, een bijdrager van Obama, en Harvey Weinberg, werkzaam bij de firma die Obama’s belastingzaken afhandelt – zijn accountant, dus. Ook blijkt het huis zes verschillende penceelnummers te hebben gehad in zes a zeven jaar tijd. Normaal gesproken blijft het perceelnummer altijd hetzelfde, ook al wisselt het huis van eigenaar. Dit moet dus doelbewust door iemand bij de overheid veranderd zijn.

  Omdat de eigenaren van het huis echter hetzelfde bleven kan de conclusie niet anders zijn dat dit een doelbewuste poging is om de achtergrond van de eigenaren en de bewoners te verdoezelen. Waarom? ‘Dit wordt een meervoudig gelaagde financiële vastgoed transactie genoemd,’ aldus Al, die vervolgens uitlegt hoe in 2005 met behulp van een lening van $ 1,32 miljoen van de bekende hypotheekverstrekker Fannie Mae & Freddie Mac aan de speciaal voor dit doel opgezette Northern Trust Company een constructie werd bedacht met een nieuw perceelnummer dat slechts 8 maanden in gebruik was, met als doel de identiteit van de werkelijke eigenaars te verhullen.

  ‘Dit is vastgoedfraude,’ aldus Al, die aan de hand van de door het Witte Huis openbaar gemaakte belastingaangifte van Obama laat zien dat hij in 2009 $ 22.456 vastgoed belasting betaalde voor een huis dat toen $ 1,65 miljoen waard was. Het perceelnummer waar dit op slaat is in de aangifte echter zwart gemaakt, met als overduidelijke reden dat men niet wil dat het oorspronkelijke perceelnummer bekend wordt (en Obama’s fraude daarmee aan het licht zou komen). In de aangifte van 2010 is de hele pagina zelfs weggelaten.

  Niet bestaand Social Security nummer
  Andere onderzoekers ontdekten dat Obama’s social security nummer -hetzelfde nummer als waar Al op kwam- afkomstig is uit de staat Connecticut (waar Obama echter nooit woonde) en toebehoort aan een dode man. Al kon echter zelfs geen enkel spoor van het ss-nummer ontdekken – het bestaat volgens hem niet eens en is in geen enkele database te vinden. Desondanks gebruikt Obama dit nummer dus met een alias.

  ‘Barack Hussein Obama is dus een crimineel,’ vervolgt Rick Wiles. ‘Hij pleegt fraude met het ss-nummer 042684425 en gebruikt -naast Barry Soetoro- de naam Harrison J. Bounel als alias. Hoogste tijd dat de FBI dit gaat onderzoeken en Obama arresteert voor zijn fraude en leugens! Hoe lang zullen ze blijven weigeren om deze crimineel aan te pakken?’

  58 adressen en 3 verschillende ss-nummers
  Daarnaast blijken er volgens Al in de VS maar liefst 58 (!) adressen te zijn geregistreerd voor de namen Barack en Michelle Obama. De huizen op deze adressen zijn in het bezit van anderen of worden door hen gehuurd. In deze staatsregisters blijkt Obama drie verschillende ss-nummers te hebben, waarvan er twee in de staat Illinois worden gebruikt. Eén van die nummers is toegekend aan een echtpaar dat hetzelfde ss-nummer heeft als Obama.

  Vervalst geboortecertificaat
  ‘Iemand bij de overheid moet de moed hebben om de beschikbare informatie te gebruiken,’ vindt Al. ‘Mijn informatie is reeds geverifieerd door privé detective Susan Daniels die 20 jaar ervaring heeft.’ Al is tevens één van de vele experts die 100% zeker is dat Obama’s recent vrijgegeven ‘lange’ geboortecertificaat vervalst is. Eén van de duidelijke bewijzen is het feit dat de ruimte tussen de letters op het certificaat overal identiek zijn, iets dat alleen met tekstverwerkers op moderne computers gedaan kan zijn en nooit op een typemachine uit 1961. Ook bestaan de letters als ze enorm worden uitvergroot uit pixels, wat aangeeft dat ze zijn uitgeprint en niet getypt (2).

  Zoon van een leugenaar
  Wie is Obama dan eigenlijk? Zeker is dat Obama’s vader een Britse ingezetene was omdat Kenia toen nog een Britse kolonie was. Auteur en onderzoeker dr. Jerome Corsi ontdekte daarnaast dat het Amerikaanse immigratiebureau in de jaren ’60 twijfelde of Obama senior niet meerdere vrouwen had. Harvard wilde hem zelfs uit het land zetten vanwege zijn polygamie en gebrek aan financiële ondersteuning. Obama is dus in ieder geval de zoon van een leugenaar.

  En wie was Obama’s mentor in Hawaii? Marschall Davis, een bekende communist. Presentator Wiles denkt mede daarom dat Obama doelbewust in de VS is geplaatst om de constitutionele republiek te vernietigen. ‘Onze ‘founding fathers’ waren niet voor niets zo wijs te stellen dat een president een natuurlijk geboren staatsburger moet zijn (en dat is Obama niet omdat zijn vader een Brit was). Zij vreesden toen al een buitenlandse machtsovername als er iemand president zou worden die géén ‘volledige’ Amerikaan is.’

  Criminele samenzwering
  Al zegt vervolgens dat hij doodsbang werd toen hij Obama’s fraude ontdekte. ‘Dit kan hij nooit in zijn eentje bedacht hebben,’ zegt Wiles. ‘Al die mensen, zijn advocaten, zijn hierbij betrokken. Dit is een diepe criminele samenzwering die al vele jaren bestaat, een samenzwering om de ware identiteit van deze man die zich Barack Hussein Obama laat noemen te verhullen.’

  ‘Het leidt in ieder geval geen twijfel dat hij vastgoedfraude en belastingfraude heeft gepleegd,’ reageert Al voorzichtiger. ‘Daarnaast heeft hij de ethiek geschonden doordat een van zijn bijdragers (rechter Stuart) staat geregistreerd als de eigenaar van zijn huis in Chicago.’

  ‘Ik blijf hem hoe dan ook nauwgezet volgen,’ besluit Wiles. ‘Net zolang totdat deze crimineel in de boeien is geslagen en gevangen is gezet.’

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.