Advertentie

Kruiden in de ban? Teken de AVAAZ-petitie ook!


x
Over 3 dagen, zal de Europese Unie,

als het aan ‘krachten achter de schermen’ ligt,

geneeskrachtige kruiden in de ban doen…!
x

Hierdoor zullen meer mensen farmaceutische medicijnen moeten gaan nemen. Medicijnen die de winsten van de farmaceutische industrie nóg verder zullen opdrijven.

Jij bent net zoveel natuur als de natuurlijke medicijnen die men wil gaan verbieden!

De maatregel van de EU zorgt ervoor dat hoge barrières worden opgericht tegen ongeacht welk natuurlijk medicijn, dat de afgelopen 30 jaar niet al op de markt was.

En let wel, hieronder vallen dus ook al duizenden jaren oude niet-commerciëel vermarkte medicijnen, vanuit de Chinese, de Ayurvedische en Afrikaans traditionele medische kunde. Het is werkelijk een draconische maatregel, die duizenden jaren van medisch-natuurlijke kennis van tafel gaat vegen en de pillenindustrie helpt haar chemische medicijnen te verkopen.

Je hebt ongetwijfeld al soortgelijke oproepen op je mail gevonden, maar zoals je weet bestaat AVAAZ  al enige tijd en is deze WERELDWIJDE PETITIESITE de grootste protestsite van de WERELD. Heb je dus al getekend op andere sites, doe het hier nogmaals. (Schrijf je ook in op de site, als we je een advies mogen geven!)

De uiterst krachtige club die jouw steun verdient.. Doen!

We hebben een mega-schreeuw nodig tegen deze krankzinnige maatregel die er dreigt te komen! Samen kunnen we onze stemmen verheffen en de EU-commissie en onze eigen overheden zwaar onder druk zetten om deze maatregel van bestuur te laten voor wat hij nu is.  ONBEWAARHEID!

Klik hier op de de blauw petitieknop en je komt direct op de AVAAZ-site terecht. Wanneer we onze eigen overheden onder druk zetten om deze EU-maatregel achterwege te laten, dan komt er een basis om een rechtzaak te beginnen om de legitimiteit van deze maatregel te toetsen.

Teken de petitie en stuur dit bericht door naar alle kennissen, vrienden en familie. Laten we proberen met elkaar, op korte termijn, zoals al zo vaak is gelukt, meer dan 1 miljoen stemmen bij elkaar te krijgen! Jij maakt wel degelijk het verschil!


Het is misschien moeilijk te geloven, maar stel je voor dat als er een kind ziek is, en er is een veilig en vooral NATUURLIJK medicijn tegen deze ziekte, dat je dan niet in staat meer bent om dit medicijn te vinden…!

De maatregel die de EU wil afkondigen, zal een enorme barrière oprichten tegen geproduceerde, kruidenremedies, omdat er enorme bedragen dienen te worden uitgegeven om deze producten ‘goedgekeurd’ te krijgen. Járen van inspanningen, en eindeloze processen van ‘vaklieden’ die de reeds lang aangetoonde werking van het natuurlijke medicijn-in-kwestie zullen bestrijden

Het enige wat de farmaceutische industrie doet is de natuur kopiëren, deze uitvinding patenteren en er vervolgens veel geld voor vragen. Deze chemische pillenindustrie, probeert nu wettelijk de originele kruiden te laten verbieden en als dat hen lukt, zijn ze over een tijdje monopolisten..!

En hoe toevallig… Farmaceutische bedrijven hebben de bronnen om door de mazen van het net te springen. Maar honderden kleine en middelgrote bedrijfjes, die zich hebben toegelegd op de productie van medicijnen, die gebaseerd zijn op natuurlijk kruiden, zullen op de fles gaan in Europa, maar natuurlijk ook over de hele wereld.

Deze maatregel is tot stand  gekomen in de schaduwrijke contreien van de Europese bureaucratie..!! Ook hier zijn dus de ‘krachten achter de schermen’ aan het lobby-en en manipuleren. Deze handelingen zijn werkelijk duister en dienen in het licht te worden gezet.
En natuurlijk kan de Europese Commissie deze maatregel vasthouden, waardoor deze maatregel een lege huls zal zijn. Een rechtzaak is natuurlijk de democratische manier om dit in de praktijk te brengen. Als Europese burgers, JIJ DUS!, in aktie komen, dan zal er een legale grond zijn voor een dergelijke rechtzaak.
Ook deze rechtzaak, die natuurlijk met veel publiciteit gepaard zal gaan, zal ervoor zorgen dat de druk op de Europese Unie en de Europese Commissie sterk zal toenemen.

TEKEN DE PETITIE EN STUUR JE VRIENDEN, FAMILIE EN KENNISSEN DIT BERICHT.

En natuurlijk zijn er beter maatregelen om de natuurgeneeswijzen te reguleren, dat hoeft niet met dit soort draconische maatregelen. Een vrije keuze van elke burger dient voorop te staan; indirect raakt deze mogelijke regel de burgervrijheid van alle EU-inwoners. STA OP VOOR JOUW GEZONDHEID, en je recht op KEUZE VOOR HET MEDICIJN WAT JIJ WILT GEBRUIKEN!

Met hoop en vastberadenheid,

Het AVAAZ-team:


Ricken, Iain, Giulia, Benjamin, Alex, Alice, Pascal, Luis and the rest of the Avaaz team.

* * *

Wil je weten wat het AVAAZ-team al bereikt heeft,
klik dan eens op de volgende artikelen, ook hier op WantToKnow.

* * *

BRONNEN:

De Europese wet op medicinale kruiden wettelijk getoetst: HIER

Maatregel van de Europese Uniea om natuurlijk medicinale kruiden te bannnen ten gunste van de farmacy: HIER

Traditionele Chinese kruiden medicijnbedrijven kunnen van de Europese markt geweerd worden: HIER

De afbraak van kruiden’remedies’ HIER

* * *

Tot slot een video over dit afzichtelijke plan van de EU:

19 gedachten over “Kruiden in de ban? Teken de AVAAZ-petitie ook!

 1. Ik wens de farmaceutische industrie veel succes . Het is mij nog nooit gelukt om de Taraxicum officinale (paardenbloem) , Equisitum arvense (heermoes) en Urtica urens ( brandnetel) volledig uit mijn tuin te krijgen . Om maar even een gouden trio op geneeskrachtig nivo te noemen . Ik zie het al helemaal voor me dat een peleton ME ers mijn huis binnenstormen , gewapend met schoffels om de Digitalis , ogentroost en leverkruid met grof geweld uit mijn tuin te schoffelen , waarna er een wachter
  wordt gepost om te controleren of er mischien nog wat zaadjes opkomen .
  Ook de Echina , valeriaan en Calendula zullen het moeten ontgelden en de goede oude knotwilg moet plat , niet te vergeten alle planten waar nog Bachremedies van te maken zijn . De daslook voelde de bui al hangen en heeft zich ondergronds teruggetrokkenen de maretak is zo hoog in de boom gaan zitten dat er een speciaal team van arbo-bestendige klimmers aangerukt moet worden .
  Neee , dit gaan ze niet redden , misschien dat er een paar exotische kruiden in de ban kunnen gaan maar de heemkruiden groeien gewoon overal om ons heen . Misschien de hoogste tijd dat we onze eigen natuur iets beter leren kennen , het is de moeite waard ook qua voedsel . Wie weet dat de paardebloem ook ‘witlof’ kan produceren , zevenblad en muurkruid een excellente salade vormen ? Het sap van de paardebloem kan als pleister/ hechting gebruikt worden . Etc etc .
  In het kort ; onze natuurlijke biotoop biedt onbegrensde medicinale mogelijkheden , niemand kan dit verbannen of illegaliseren .

  1. Hahahahahahahah en wat dacht je van de zevenblad brigade?zijn nooit meer werkeloos te krijgen.hihihi

  2. Amen, terwijl ik bij de vlier al mijn zorgen drop en ondertussen de jonge blaadjes voorzichtig pluk, om een huid verzorgende zalf van te maken. Waarna ik de jonge calendulan plantjes aanmoedig vooral, ondanks de droogte, door te groeien, zodat ik ook van hun zalf voor de wondjes kan gaan maken deze zomer. Om vervolgens het zevenblad te vertellen dat er zo wel meer dan genoeg is om voor bijna het hele dorp een heerlijke salade te maken.

   Moeder Aarde, dank voor het voeden en verzorgen van ons allemaal.

   XXX

  3. Je hebt helemaal gelijk maar het is een kleine moeite om die petitie te ondertekenen om die waanzin tegen te houden en mogelijk een hoop gezeik in de toekomst te voorkomen.

 2. Uitroeien kun je dat kruid niet, nee. Maar het idee alleen al, dat je strafbaar bent als je zoiets in je tuin hebt of op je vensterbank. Ze willen de hele natuur blijkbaar uitroeien. Alles onder beton storten? Of zoals Anneke Bleeker al opperde, Roundup over alle natuur en tuinen? Het is een onzinnig verbod. De hele zaak draait alleen maar om het alleenrecht op al deze kruiden. Dat zie je zo al aankomen. Geen verse selderij meer in de soep geen kervel of bieslook meer vers op de vensterbank? Ik zie het nog niet gebeuren. In Frankrijk hebben ze al verboden op kruiden heb ik begrepen. Het moet niet nog gekker worden. Als we dit toelaten is het hek van de dam. Waar komen ze dan nog mee. Alleen buitenlandse groenten.? Appels alleen in de vorm van appelmoes? Je kunt nog vanalles verzinnen, als ze maar de kans krijgen er iets in te kunnen stoppen wat niet goed voor ons is en wel veel kost. We tekenen dus massaal tegen. Het is al gek genoeg.

 3. t,zou beter zijn om die farma ghemie te vertrappen. dan om de natuur met deze roundup van monsanto te gebruiken .ik lees dus ook dat geneeskrachtige WEET helemaal niet slecht is en ons kan helpen om kankercellen uit te roeien die er in ons lichaam huizen .van die drankjes en pilletjes van de FARMA GHEMIE word je alleen maar veeel zieker en knap je zeker niet van op het remd de ziekte maar het gaat niet over en er komen ook nog eens bijverscheinzelen van/bij dus ?? moet alsnog aan meer FARMA GHEMIE troep slikken ! kijk om je heen wat de natuur ons allemaal biedt. maar kijk wel uit met wat je plukt het een is goed het andere kan fout zijn .pluk een stukje zuur gras in je mond en kou erop als of je een stukje zoethout in de mond hebt (ook gezond)of neem echte zeezout in huis niet die geraffineerde troep enof appelazijn .zeer goed voor de zuurte regeling .mensen kijk om je heen wat kan de natuur ons nog?? meer bieden wat de FARMA GHEMIE ONS NIET KAN GEVEN !! GEZONDHEID.

 4. Wat ik niet begrijp is dat ze zo laat deze actie gestart zijn. Dat de EU dit plan had was toch al eerder bekend? IK heb daar al eens een mailtje aan gespendeerd naar iemand in de EU en naar de politieke partijen; dit naar aanleiding van een artikel over de Codex Alimentarius door een wetenschapster, de naam weet ik nier meer. Hebben ze zitten suffen?

 5. Wat ik net als Willie niet begrijp is dat men zo laat komt met deze actie. Je moet nu je ogen wijd open houden voor de waanzin die de komende tijd de wereld zal overspoelen.Maar ik denk dat dit verbod bij voorbaat een verloren zaak is want de natuur laat zich niet lijden door onbeschofte acties. Zij is altijd sterker gebleken en zal er altijd zijn.De farmaci zal er niet altijd zijn, zeker als men zich steeds meer bewust wordt van de negatieve bijwerkingen die medicijnen hebben. De farmaci is niet opgewassen tegen de natuurlijke krachten.
  Ik zie het al dat bij ons de boeren verplicht worden om de paardenbloem uit al hun landerijen te halen.Eigenlijk te bezopen voor woorden.
  Hebben ze nog steeds niet door dat de mensen steeds meer WAKKER worden en zich niet langer laten bedriegen en bedreigen? Ik weiger medicijnen in te nemen, zelfs bij erg hoofdpijn neem ik al lange tijd geen pijnstillers meer in maar drink meer water.Dat helpt veel beter en heb ook geen maagpijn meer van die rommel.

  1. Er staat nergens dat kruiden verboden worden, lezen is ook een vak! Je mag gewoon paardenbloemen plukken en deze gebruiken in een zelfgemaakt middeltje. Je mag dat middeltje echter NIET verkopen, omdat je geen onderzoek hebt gedaan naar de bijwerkingen. Dat is toch niet zo heel gek?
   Je mag in NL ook geen zelfgestookte whiskey verkopen omdat de kwaliteit niet gecontroleerd wordt.

   Ja het is betutteling…maar de gemiddelde burger wil nou eenmaal gepamperd worden.

 6. Ik zat eens te bedenken, stel dat dat al het onkruid eetbaar was in de wereld, dan hoeven we geen oorlog meer te voeren om voedsel en om vraag en aanbod.
  Hoe sneller we beseffen dat heerlijk voedsel altijd in de grond groeit, dan hoeven geen lichtvervuiling produceren, die de insecten in de war maken en doden.

 7. Onderteken ook het burgerinitiatief!
  Er is een nieuwe petitie. Als de producenten van natuurgeneesmiddelen etc. blijven zwijgen, is dit misschien de laatste strohalm!
  Dus ga snel naar:
  http://petities.nl/petitie/burgerinitiatief-handen-af-van-supplementen-vrijheid-van-meningsuiting-en-pers
  en onderteken de petitie. Let op, deze petitie is een burgerinitiatief. Daarom moet je bij de bevestiging je volledige persoonsgegevens invullen, anders tel je niet mee! (Je kunt wel als anoniem op de site vermeld blijven.)
  Zie ook de links aldaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.