Advertentie

Vals-vlag-operatie: gifgas op onschuldige mensen!!


TheBIGLIE2

x

x

Vals-vlag-operatie: gifgas op onschuldige mensen!!

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

 

Het is Mei van dit jaar en wij plaatsen hier het artikel over Carla del Ponte, de voormalige voorzitter van het Yoegoslavië-tribunaal dat zetelde in het Internationale Gerechtshof in Den Haag. Carla del Ponte is terug uit Syrië en komt met nogal een statement.. Het is niet de Syrische overheid die gifgas gebruikt tegen de rebellen, maar het is precies ándersom..! Een stevige uitspraak, waar mevrouw Del Ponte -met al haar diplomatieke ervaring- zich terdege van bewust is..

Top-juriste Carla del Ponte laat zich niet ringeloren door internationale machten..! Ze spreekt haar waarheid, die er niet om liegt en de ware en smerige spelletjes onthult, die in Syrië op dezelfde wijze gespeeld worden als in de andere Midden Oosten-landen, zoals Libië, Egypte en Algerije. Carlo del Ponte: “Onze onderzoekers zijn druk bezig geweest in de buurlanden van Syrië om slachtoffers te interviewen, doktoren en veldhospitalen te bezoeken. En volgens hun rapporten van vorige week, die heb ingezien, blijken er sterke en heel concrete aanwijzingen te zijn, hoewel er nog geen volledig sluitend bewijs is, dat het gebruik van het zenuwgas ‘Sarin’ door de rebellen zélf is ingezet”

Niet de Syrische overheid, maar de gewapende rebellen in Syrië hebben chemische wapens gebruikt. Niet mis te verstane woorden. Ze tonen aan, dat de wereld niet goed kijkt, niet oplet.. In het interview in mei, met de Zwitserse televisiezender ‘RSI’ zegt Carla Del Ponte (66) dat ze gesproken heeft met getuigen, onder wie ook geneesheren, in de aangrenzende landen van Syrië. Zij zouden hebben verklaard dat de rebellen gebruik maken van chemische wapens en dat het wellicht het zenuwgas Sarin betreft.. Om het verhaal kracht bij te zetten, laten we gewoon de erudiete Del Ponte nog even zélf aan het woord..

Het grote schaakspel is volop aan de gang..

Inmiddels zijn we een half jaar verder en het schaakspelletje om Syrië in handen te krijgen, zoals eerder Algerije, Egypte en Libië vielen, wordt gewoon doorgespeeld door de ‘hoge heren’.. Niemand die het durft (?) om een tegengeluid te laten horen, want kennelijk vindt ‘iedereen toch dat Assad een boef is’… Ja toch?   Het strategische plan om alle Arabische landen plat te leggen, is goed vermomd.. Het dateert uit de eind jaren 1990, toen een groep haviken achter de regering Bush sr. dit plan schreven. De aanslagen van 11 September 2001 lieten zien, tot welke macht de ‘krachten achter de schermen’ in staat zijn.

En als nu de volledige wereldpers er met open mond in loopt, in deze goed-gecamoufleerde valstrik, dan kun je je toch de vraag stellen, hoe schaapachtig je moet zijn, om niet van alle zoete-koek-verhalen kotsmisselijk te worden.. Er komt nu een officieel onderzoek, maar achter de schermen is het pleit al lang beslecht.. Assad moet dood en zal ook wel weer ‘per ongeluk’, door die barbaarse terroristen worden gedood.. Zullen we je even wat laten zien..?

x

De VS akkoord met chemische-wapens-op-bevolking.

Prima ‘Valse-vlag-operatie’..

x
Het verhaal van Carla Del Ponte krijgt ineens een uitermate krachtig fundament, als er in Januari van dit jaar al schokkende e-mails uitlekken. Uit deze e-mails, die gezonden zijn door een bedrijf dat een defensiecontract heeft, blijkt keihard dat de VS het eigenlijk wel een prima plan vindt, om de ‘rebellen’ uit te rusten met gifgas, zodat de buitenwereld het verhaal op de mouw gespeld kan krijgen, dat het regime van Assad de schuldige is. De letterlijk tekst die in deze e-mails wordt gebruikt is: ‘Het idee wordt goedgekeurd door Washington’…!!

En dan is het natuurlijk nog maar een kleine stap naar een interventie in Syrië, waarbij de wereld haar ‘goedkeuring’ geeft aan het afzetten van deze valse dictator, die het zelfs waagt zijn eigen volk met gifgas te bestoken.. Maar dat gaat natuurlijk niet in een keer, daar is rust en een fase-aanpak voor nodig. De wereld moet langzaam-maar-zeker worden klaargestoomd voor de inval..! Zoals dat zo prima ook lukt bij het afzetten van Khadaffi..! Hier het hele verhaal, mocht je dat helemaal willen lezen. Een paar zinsneden uit het artikel:

‘Een rapport dat afgelopen maandag is geopenbaard, bevat e-mailswisseling tussen twee hogere leidinggevenden van het in Engeland gestationeerde bedrijf ‘Britam Defence’, waarin de grove lijnen van een plan worden ‘goedgekeurd door Washington’. Hierbij zou Qatar het land zijn, dat de Syrische rebellen zou uitrusten met chemische wapens. Volgens de website Infowars.com, kwam deze mail, van 25 December 2012 van David Goulding, Britam’s ‘Business Development Director’ en was hij gericht aan de oprichter van het bedrijf Philip Doughty. De mail gaat als volgt:
“Phil, we hebben een nieuw aanbod. Het gaat opnieuw over Syrië. Qatar komt met een uiterst aantrekkelijk voorstel en zweert dat het idee is goedgekeurd door Washington. We dienen dan CW aan Homs te leveren, het is een granaat uit de Sovjet Unie, dezelfde waarvan men zegt dat Assad ze heeft liggen. Ze willen dat wij personeel uit de Ukraïne aannemen, die Russisch spreken en dan een video maken van het verhaal. Zelf vind ik het niet zo’n goed idee, eerlijk gezegd, maar de bedragen die geboden worden, zijn werkelijk enorm. Wat vind jij ervan? Hartelijke groet, David”

Britam mail

* * *

 

chemische wapens syrie US akkoord

 

* * *

Wij kunnen hier nog wel even doorgaan met het aandragen van allerlei bewijs, waarom het ‘bewijs’ van de chemische aanvallen van Assad op vals bewijsvoering rust. Het gaat er in de essentie om dat de wereldbevolking het niet meer pikt, dat voorgeschotelde valse nieuws en die met-de-ogen-open-slapende verslaggevers op Tv en radio.

En nu de VN gaat kijken in Syrië, komen weer de beelden op het netvlies van de VN-inspecties in Irak, waar ook ‘massavernietigingswapens’ gevonden zouden worden. Dat was ons toch verteld..? Gevonden werden ze niet, maar Bush jr en de zijnen wisten het zeker.. VN-inspecteur Hans Blix werd voor idioot uitgemaakt, evenals VN-inspecteur, de Amerikaanse Scott Ritter.. Want het was zeker, ook al werden ze niet gevonden: Sadam Hoessein had ‘Weapons of Mass Destructions’.. En natuurlijk werden ze niet gevonden.. Maar dat was niet meer belangrijk, het schaakspel was al gewonnen.. De fake-reden was ontmanteld, niet de massa-vernietigingswapens..!

Laten we dit artikel eindigen met het verhaal van het meisje van 14.. Dit is dat verhaal:

* * *

Sinds wanneer gebruikt Syrië gasmaskers uit de VS..??


Het is het verhaal dat ook al wat ouder is, zo’n 11 maanden geleden kwam dit ‘Syrische meisje’ in beeld, dat ons waarschuwde. Ze had een foto gezien van gasmaskers, die in de VS waren gefabriceerd, en aangekocht waren door een of ander bureau dat niet tot de Syrische regering behoorde. Niet in de laatste plaats omdat Syrië al haar wapens uit Rusland importeert, OOK gasmaskers.. Het meisje vraagt zich af of dit een ‘valse-vlag’-operatie gaat worden, waarbij chemische wapens gebruikt zullen gaan worden. Zou NATO dan chemische wapens gaan gebruiken tegen onschuldige burgers..? Via -voor het grootste deel- niet-Syrische opstandelingen, om dan de schuld te geven aan de Syrische militairen..?

Een grote chemische aanval vond plaats in Syrië, een paar dagen geleden, waarbij in een voorstad van de hoofdstad Damascus enkele honderden mensen de dood vonden. En inderdaad wordt de schuld neergelegt bij de Syrische overheid. Die op haar beurt de opstandelingen de schuld geeft.. Deze video spreekt voor zich..

* * *

Het Valse-Vlag-verhaal van George Bush sr. en de couveuses uit Koeweit..

x
madison_xlargeAls je gelooft dat de VS toch niet in staat zou zijn om een dergelijk verhaal de wereld in te sturen.. Dat de VS toch niet een valse-vlag-operatie zou plegen, over de levens van zoveel onschuldige mensen, dan ken je je ‘historie’ niet.. Dat zelfs baby’s worden gebruikt als ‘valse-vlag’-operatie, om een stemmingswisseling voor elkaar te krijgen, in de wereldopinie.

Want wellicht dat je vergeten bent, dat het volgende spelletje werd gespeeld om Koeweit, dat door Sadam Hoessein onder de voet was gelopen, in 1990, te gaan bevrijden. Een vals verhaal dat de wereld werd ingeschoten, om de wereldopinie en met name die van de VS-bevolking te manipuleren. George Bush sr. wilde een oorlog, maar zag de publieke opinie in de VS helemaal niet voor zo’n ingrijpen. Tijd voor een mooie valse-vlag-operatie dus..!

Hierbij ging het om een verklaring van een zg. verpleegster, een jong meisje, dat later de dochter van de ambassadeur bleek te zijn, die het verhaal vertelde dat de soldaten van Sadam Hoessein de baby’s uit de couveuses in de ziekenhuizen van Koeweit hadden getrokken.. Al huilend, perfect haar rol spelend, slaagde ze erin, waar de hele regering George Bush sr. nog niet in was geslaagd.. De wereldopinie was volledig ‘om’; die bruut van een Sadam Hoessein moest eens een lesje geleerd; de eerste golfoorlog was een feit..! Hier dat verhaal:

x

x

9/11 Het valse-vlag-meesterstuk..!

x

En ja. als we dan toch bij de uiterst bekwame journalist Barry Zwicker zitten, laten we dan zijn Valse-Vlag-programma zien, dat hij maakte in de serie gedegen programma’s ‘Great Conspiracies’, rondom de aanslagen van 11 September 2001. Het ‘meesterstuk’ in de rij van Valse-Vlag-operaties..Je krijgt te zien wat voor een ongelofelijke historie van valse-operaties de regering van de VS al op haar conto heeft staan, op het gebied van het manipuleren en voorliegen van de wereldbevolking..!

En daar laten we het graag bij.. Babies, gifgas, vliegtuigen, metro-aanslagen, basisschool-shootings en massavernietigingswapens.. Etcetera, etcetera. Alle heftige gebeurtenissen kunnen feitelijk worden ‘íngezet’ als een valse-vlag-operatie, om -heel simpel gezegd- jouw goede vertrouwen te besodemieteren..! Maar dat deze krachten in staat zijn, een gebeurtenis van deze schaal in te zetten als valse-vlag, dat zou iedereen te denken moeten geven.

75 gedachten over “Vals-vlag-operatie: gifgas op onschuldige mensen!!

 1. Ik vind mijn woorden niet bij het lezen van dit uitgekiemd artikel……

  Het bevestigt nog eens te meer mijn vermoedens en vele vragen….

  Kennis en juiste informatie over het verleden en het heden zijn oh zo belangrijk om te kunnen en te mogen werken aan de toekomst. Erkenning is een eerste stap op voorwaarde men bereid is zijn lessen te leren. Men is dat in het Westen duidelijk niet. Integendeel men gaat hier in op de aanval tegen wind. Slim is dat niet, wel wanhopig hopeloos….
  In het westen is er een spreekwoord die zegt “hij/ zij heeft bloed aan zijn/haar handen..”.in deze situatie is “aan zijn/haar handen” veel te oppervlakkig uitgedrukt en gaat het hier over heel veel meer dan de handen…per toeval herrinner ik me een citaat van onze huidige President van de EU:”….ik ben geen KLEIN dictator…”

 2. Goed stuk.
  Het grote plaatje mis ik hier nog.
  Het plan van de US is om via Syrie Iran aan te pakken en wereld controle te krijgen. Direct Iran aanpakken is lastig en daarom hebben ze in Syrie een opstand georganiseerd. Syrie en Iran hebben een verdedegings pact en zodoende komt de US dan vanzelf in oorlog met Iran als ze Syrie aanvallen. Dat is ook het doel.
  De russen en chinezen laten dit echter niet zomaar gebeuren.
  3de Wereld oorlog NU in de maak of zelfs al bezig.
  Ik raadt iedereen aan om stormcloudsgathering.com te bezoeken en je te laten informeren. Kijk en huiver.

 3. Ha,Ha!! Iedereen wordt in de maling genomen.Zelfs door Mevr. del Ponte.
  Kijk goed naar de krantenfoto’s van de doden .Geen teken van vertrokken gezichten of krampachtige houdingen. Onze verslaggever meldde in het journaal,na de So called aanval: het kan toch niet zo zijn dat hier acteurs aan het werk zijn. Met deze uitspraak in het achterhoofd en de constatering van Artsen zonder grenzen ,zonder enig onderzoek terplaatse,dat er inderdaad veel doden zijn gevallen,is er grote reden tot twijfel t.a.v wat daadwerkelijk is gebeurd.De witte zakken met een niet nader te duiden inhoud zegt in deze niets. Gegroet allemaal.

  1. Als artsen zonder grenzen de boel volgens jou ook al in de maling neemt, dan zijn we ver gezakt vind je niet?

  2. Dat lijkt me geen verkeerde conclusie in deze Truus , maar niet volledig men is gewoon nog steeds verkeerd bezig.Ook het goede bedoelde behoord tot de illusie van het spel die men speelt.Maar HET GOEDE overwint uiteindelijk dat is volgens de wetten van het Universum een waarheid die is.Nog even geduld de wereld ontwaakt en met een ‘fluwelen’ revolutie komen we tot ware evolutie komend vanuit de hoogste intentionele omnipotente verbindende kracht van allesomvattende LIEFDE .Mvg Jasper.Namaste!

 4. Het wordt heel hoog tijd dat de mainstream media eens naar buiten komt met eerlijke journalistiek!
  Die zouden zich heel diep moeten schamen!
  We worden met open ogen belazerd, en behandeld als nono’s.
  Zo nuchter als ik door het leven ga, zo boos word ik als ik me realiseer dat die bobo’s hard bezig zijn om mee te helpen onze wereld naar de sodemieter te werken door te liegen en te bedriegen.
  Dank voor dit artikel en ga zo door!

  1. Truus als je die boosheid nou transformeert en dit artikel gewoon doorstuurt aan je e-mailkennissen en familie en collega’s…?

   Gewoon titel op de mail: ‘Trappen we weer in de valse argumenten van de VS?’ (een vraagteken doet wonderen)

   En dan verder niks, kan iedereen zien dat je dit verhaal hebt gelezen, zonder dat je je persoonlijk je nek uitsteekt. Het gaat erom dat mensen ÜBERHAUPT te weten komen dat er een mogelijkheid is van een valse vlag..!!!

  2. Guido ook spirituele mensen mogen de boos worden.
   Als moeder heeft dit grote impact.
   Mijn contacten hebben mijn mails niet nodig.
   We houden het zelf allemaal bij.
   Bedankt voor je zorgzaamheid. 🙂

 5. Weet dat ook in nederland chemische wapens worden gebruikt tegen de bevolking , wat dacht je van traangas??? Om het maar even niet over de chemische wapens te hebben die door de farmacie worden gebruikt.
  Valse vlag aanvallen ?? zijn er wel niet valse vlag aanvallen? Alles lijkt wel te worden ingezet ten dienste van het verkrijgen van macht!
  Bovenbdien de vs hebben zelf de wereld aan massa vernietigingswapens en willen daar onder geen beding afstand van doen , misschien een ideetje om oblabla af te zetten een gecoordineerde preventieve aanval op de vs?? Ik weet namelijk zeker dat ze wapens of mass destruction hebben !!!
  Misschien moeten ze elkaar ook allemaal maar afknallen met al hun wapens, eventueel met mij der bij . IK BEN EEN ZIEL EN HEB EEN LICHAAM EN DAT LAATSTE NOG MAAR TIJDELIJK OOK.

 6. Volgens mij is deze `gasaanval`zo doorzichtig als maar wat. Iedere Nederlander ouder dan 30 jaar en die vroeger dienstplichtig is geweest weet dat, als je slachtoffer bent van een chemische strijdmiddel, er een triage protocol gaat lopen. Dit houdt in dat je als laatste door een arts geholpen wordt omdat de kans op restbesmetting gewoon te groot is. Een arts zal nooit of te nimmer een patiënt helpen zonder beschermende kleding.
  Op de filmpjes die ons worden getoond lopen mensen bij slachtoffers van deze middelen. Waarom vallen die niet om of krijgen symptomen van een gifgas aanval? Ik zou direkt maken dat je wegkomt met de wind in mijn gezicht. En kinderen met tranende ogen? Bij een sarin aanval, zoals wordt beweerd, zou zo een kind gewoon niet meer in staat zijn om te lopen.
  Als er gifgas werd gebruikt moet degene die hiervoor verantwoordelijk is, worden gestraft. Het inzetten van deze rotzooi is niet ethisch danwel menselijk.
  Ik vind het te doorzichtig!

 7. Saudi-Arabiė zet Putin onder druk om het verzet tegen ingrijpen in Syrié te staken.
  Een Saudische prins belooft aan Putin dat de winterspelen dan gevrijwaard zijn van aanslagen door Tjetsjeense opstandelingen.
  Volgens hem staan deze “rebellen” onder gezag van hun land!

  http://www.prisonplanet.com/saudis-threaten-russia-with-olympic-terrorist-attacks-unless-it-abandons-syria-support.html

  China en Rusland hebben eerder een lijn getrokken tegenover Westers ingrijpen in Iran en Syrië.
  Beiden hebben verklaard dat het hun een enorm conflict waard is.
  Is dit de reden dat Obama vantevoren een duidelijke tijdslijn geeft voor ingrijpen. Een strafmaatregel met bombardementen van 3 dagen.

  Intelligence insider: Syria, World War III & the hidden objective

  http://www.homelandsecurityus.com/archives/9339

 8. Om jullie gerust te stellen, één week precies 7 dagen door gebracht in een oud klooster waar ik was uitgenodigd om als toehoorder, de sprekers en hun onderwerpen te beluisteren, en eventueel van aanvullingen te voorzien, broeders en zusters van all over the world, met vele hooggeplaatste leiders in de humanistische wereld, de conclusie was, dat door onachtzaamheid, er mensen op posities zitten waar zij niet thuis horen, en er veel corruptie heerst, en hier wordt nu al hard aangewerkt, om dit terug te draaien, ook enkele gebruikelijk Italianen, die hun Anarchistische wereld beschouwing willen laten preveleren, maar er is altijd veel gezond realistisch verstand aanwezig, waardoor de Utopische oplossingen worden terug gedrongen.
  Ook kwam weer opnieuw de beschouwing over de Tempeliers aanbod, of nu ja of nee de Franc Mason een voortzetting van deze Tempeliers zijn, er is altijd een onderstroom van romantisch denken aanwezig die dit toch laat vermoeden.
  Ook dat de Morley nog voor zijn dood, Tempeliers/Franc Mason, loges heeft opgericht in verschillende landen, en zijn opvolger heeft benoemd.
  Na zo’n bijeenkomst ben ik altijd hoopvol gestemd als je al die intégre wijze mensen, zich zie uitspreken, en de echte problemen benoemen, en ook de oplossing geven, en ook de macht hebben om deze oplossingen uit te Voeren, ja heel hoopvol!
  Er zijn veel verborgen krachten aanwezig in onze wereld, maar heel veel van deze krachten zijn positief, en dat zullen wij ook gaan zien, na enige tijd dat wel.
  Vriendelijke groet Jenne.

 9. Smerig adderengebroed uit Washington D.C., Den Haag, Hilversum etc. – jullie verdienen de doodstraf en de hel! Met het leugenachtige NOS-journaal aan de lijn van de NWO-bankster-boeven, wordt de publieke opinie bewerkt om vóór ingrijpen door troepen in Syrië te zijn. Dat onze regering en politici meeblaffen met de VS tegen Syrië laat zien hoezeer zij allemaal gekocht zijn door de banksters en naar hun pijpen dansen! Weg met die hele criminele bende die Nederland berooft en aan de bankster-boeven heeft uitgeleverd! To hell with them all – to their father, the devil!

 10. “West Turns a Blind Eye that Their Terrorists in Syria Used WMDs, Against all Evidence ”

  Als je als een klein kind ontsnapt aan een gas aanval dan ga je niet het volgende commetaar zomaar uitroepen, het is net alsof er weer toneelsspel van medlodrama aanwezig is incombinatie van een zogenaamde jankpartij en ingestudeerde haat overtuiging. Het is bijn de beesten af als je wat zoekwerk doet dan kom je al menig propaganda you tube filmpjes tegen van terroristen die graag konijntjes om zeep helpen met het uit testen van het gas. Gelijk is te zien om welk produkt het gaat.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BLAMVtLq2V0#t=65

  En het bewijs hoe men gas patronen per Amerikaans kanon afvuurt op ongewillige nietsvermoedende slachtoffers door deze mafketeles.
  Zie en hiver van de beelden:

  http://www.prisonplanet.com/evidence-syria-gas-attack-work-of-u-s-allies.html

  1. Ik ben hier fysiek beroerd van. Onder het roepen allah akhbar mensen het hoofd afsnijden ,met goedkeuring van het westen . Gaan we dit steunen sterker nog steunen we dit al? Iedereen die nu nog zegt dat we de “rebellen” moeten steunen, dient dit filmpje te zien.
   Je kan niet meer achteraf zeggen wir haben es nicht gewusst, als je steun geeft aan een gecoordineerde aanval door wie dan ook ben je mede schuldig!
   Ik heb mijzelf gedwongen het hele filmpje af te zien , en geloof me dat was een hele opgave . Als je nu nog zegt dat het goed is dat we deze groeperingen steunen dan dien je m.i. in hun handen te moeten vallen . Kun je aan den lijve ervaren wat voor een fijne mensen dat zijn , met verheven idealen!(not)

  2. Ik had het gekeken vlak voor het slapen gaan , kan je vertellen dat dat niet zo’n goed idee was .

  3. Ben pas bij 2 minuten, heb al genoeg gezien.
   Zie je het voor je (liever niet) in Nederland, men geeft een ‘stel ontregeld’ wapens en zegt dat iedereen die een bedreiging voor een ‘vrij’ Nederland vormt, moet worden afmaakt…wat een verschrikking.

   Hoe veel ellende moeten die arme mensen in deze landen nog ondergaan, wanneer houdt het op, wanneer zijn we allemaal vrij?
   Ook is het mijn realiteit, mijn waarneming en toch word ik hierdoor genoodzaakt iets eraan te willen doen…het is genoeg, kom op mensheid, stop met doorslikken…

  4. Ik heb er net met iemand hier in de straat over gehad. Op mijn verhaal hoe de werkelijkheid is van syrie . Komt alleen als antwoord”maar als ze gifgas gaan gebruiken dan moeten we wel millitair ingrijpen !”. Dat is helaas de wrange vrucht van geestelijke aftakeling door mindfuck , en maar al te vaak het nivo van denken van de nederlandse burger. Te triest voor woorden , maar ik zal niet stil wezen en ieder wijzen op de verantwoordelijkheid die wij als mensen dragen . Steun je deze groeperingen op welke manier dan ook , ben je medeplichtig aan hun daden waar je ook woont.

  5. Marcel, zou het kunnen dat de mensen het pas inzien, als ze zelf ellende mee maken, als ze zelf met zulke krachten worden geconfronteerd?
   Quasi, als je het niet kunt be-denken, dan zal je het moeten mee-maken…

  6. jah moord en doodslag en verraad en schuldenaren achter je eigen voordeur; nog meer bloederige Knevel ellende op de nazionale EO leugen jaweh tv, zo fokt op gespleten kunnen mensen dusz zijn, in de Oorlog en na de Oorlog, bauke is een bokken l u l, met zń ingeslapen drank kop… en zń dubbel gespleten vuilspuiterij op tv… met dank aan de firma bok-ma, van bokken genever l u l zwaar onder invloed… maar neeh bauke is alleen maar jaren zielig geweest, er komt inmiddels geen zinnig woord meer uit, binnensmonds zwaar tegenstrijdig warrig gemompel op de nazionale lieg zender.. mijn advies; l u l nooit klakkeloos mee met zelf verklaarde gelly fish gelei zielepoten die op die huilebalk grond macht bij 1 gejankt denken te hebben… in de fuik met simon fuik… net als de propaganda kindertjes in de couveuse van kiele kiele tv Koeweit, vlak voor de inval in Irak, miljoenen doden en gewonden, het gaat niet om jouw comfort zone kwal Bauke en niet om jouw makkelijke meejank trauma, als leugens tot waarheid verheven moeten worden, dan gaat de gehele wereld ten gronde, meer dan 1 dode en meer dan 1 zwaar gewonde… zń eerlijke heldere vrouw moet op haar woorden passen, en haar bek houden, walgelijk huwelijk, dat wil ik nooit, mijn vriendin moet mij elke dag 365 keer in het jaar kunnen tegenspreken en dumpen, weg met de stinkende knellende drog reden verbanden, ik hou toch wel van Haar, dat is pas LiefDduH

   http://rechtiskrom.wordpress.com/2013/08/28/open-brief-aan-bauke-vaatstra/

   http://www.eo.nl/tv/knevelenvandenbrink/artikel-detail/bauke-vaatstra-brak-spreekrecht-af-omdat-hij-de-dader-anders-zou-pakken/

  7. 17.5 Nondeju Mars, als jij gaat opgeven om gewoon het hele verhaal te vertellen, op de manier WAAROP ALLEEN JIJ dat kan, dan kan ik er ook beter mee ophouden. (Op de manier waarop alleen ik dat kan :roll:)

   Wat ik bedoel te zeggen: Bij doen-wat-je-kunt hoort ook het uitpakken van The Present van vandaag. JIJ komt toch die persoon tegen.. Dan vertel JIJ ook ‘gewoon’ jouw verhaal. Hoeft niet te overtuigen, gewoon JOUW waarheid.
   En als je nondeju gaat opgeven, je medemens als een halfzacht eitje gaat beschouwen, ‘waarvoor het toch geen zin heeft om ermee te praten, omdat ze slapen’ (daar wordt ik ook zoooooo moe van, iedereen die van een ander zegt dattie slaapt…!), wat het überhaupt nog voor zin om te stoppen én te praten.. De volgende stap is dan jezelf af te vragen wat een ‘goedemorgen’ nog voor zin heeft..
   In verbinding blijven nondeju.. Dat is mijn mening.. Denk ik.

  8. Enne.. ik bennieboos, maar teleurgesteld.. Waar moet het heen met deze wereld als je je waarheid niet meer deelt. Moeite doet om de ander jouw waarheid te vertellen. Moeite doet om halverwege de brug te komen.. Rete-interessant toch, of je de ander de brug op kunt/durft/wilt/mag zien lopen..?

  9. Marcel nu heb je een hele goede reden denk ik te pakken om je mohammed baard af te scheren. Je wilt toch niet gaan lijken op die lui van afstand (zeker als we allemaal 1 zijn). Nee daarom afstand naar dit soort zaken vol walging. Maar trieste is dat dit soort dingen letterlijk en figuurlijk overal plaats vinden en of hebben gevonden. Als hier de pleuris zou uitbreken dan zal je dezelfde smeerlapperij mee maken puur onder je ogen. En wil je dan nog steeds 1 zijn met al dit soort wangedrag eliten?!
   De waarheid is altijd veel harder dat het vermeend verzonnen verhaal wat sappig is gemaakt voor de lezer en de tere zieltjes, wat echt plaats vind is kommer en kwel en vind overal continue plaats. Hoe sober het ook mag klinken als alles ervaringen zijn dat is het van heel veel jongen zielen een manifest aan het te willen ervaren en zelf te ondergaan, keer op keer tot men zelf een verzadiging van walging ondervinden wil. Het is de LES die geleerd moet worden blijkbaar. Honderd jaar na dato zal het zelfde weer plaats vinden, weer oorlog om van al die gekken en dwazen of te willen komen om een Spartaanse manier. Ik hou me liever bezig met veldboeket te plukken en die bv aan Anna te geven om wat ellende te verzachten.
   Ik bedoel maar…

  10. Goh guido heb je dat stukje gemist dat ik zeg dat ik niet stil zal wezen…?Dat ik iedereen zal vertellen hoe de vork werkelijk in de steel zit . Bovendien kun je je mij voortsellen als een terug getrokken stille kluizenaar?

  11. Waarheid is beste paul dat we een eenheid zijn( helaas in dit geval).Dat wil niet zeggen dat we hetzelfde zijn alleen dat we onderdeel zijn van een grotere eenheid , het al. En ja ik heb even op het punt gestaan mijn baard af te scheren vanochtend , totdat ik me realiseerde dat alleen de buiten kant veranderen geen enkel effect heeft. Ik wil niet hetzelfde zijn als deze mensen . Allah akhbar roepende ( zichzelf overschreeuwende) zandmensen. In naam van …. de grootste gruweldaden begaan en denken dat je er mee wegkomt omdat het niet jouw verantwoordelijkheid is?? hoe dom kun je zijn!
   En nee ik denk niet dat we er bommen op moeten gooien, dat zou een andere manier van hetzelfde zijn. En dat zou idd mij op hen doen lijken!

 11. God dat jullie nu op eens ontdaan zijn, beste mensen het is nog nooit anders geweest, de psychopatische moordenaars grijpen hun kans,
  als die hun geboden wordt.

  Daarom bekruipt mij altijd de wrevel, als ik mensen zie roepen liefde overwind alles, maar als dat andere mens nu eens helemaal niet die liefde kent, wat dan?

  Ik heb zelf verre familie verloren in zuid Africa, in stukken gehakt de ongeboren baby uit zijn moeders buik hangend, in het land van een ander vredes prijs winnaar, veel mensen zijn erger dan beesten en verdienen niet te leven.

  We zullen zien hoe dit af gaat lopen, maar voor psychopatische moordenaars zullen er altijd mogelijkheden blijven bestaan, wat te denken van de Amerikaanse huursoldaten, killing zombies!

  1. Gisteren schreef je ergens hier beneden dat er ook krachten aanwezig zijn die het op den duur gaan winnen Jenne.

   “Na zo’n bijeenkomst ben ik altijd hoopvol gestemd als je al die intégre wijze mensen, zich zie uitspreken, en de echte problemen benoemen, en ook de oplossing geven, en ook de macht hebben om deze oplossingen uit te Voeren, ja heel hoopvol!
   Er zijn veel verborgen krachten aanwezig in onze wereld, maar heel veel van deze krachten zijn positief, en dat zullen wij ook gaan zien, na enige tijd dat wel.
   Vriendelijke groet Jenne.”

   Is het dan niet beter om die positieve hoop vast te houden?

  2. @ jenne

   1 troost, het is niets vernieuwends het is oude meuk wat steeds zich weer herhaalt keer op keer. Niemand in de wereld wil ervaren hoe heet de kachel kan wezen en wordt persoonlijk ervaren keer op keer. Hoe hard dat ook mag klinken het is wereld karma van al die jonge zielen die graag hier komen om iets omtrent destructieve oorlog te willen leren. Allemaal hebben dit gedrag in ons zitten, zeker wanneer je er voor getrikkerd wordt of overvol voor liefde bent. Het gebeurd zomaar zonder enige bewuste gemaakte keuze. Het is het innerlijke gevecht waar we afstand van willen doen maar wat zit er allemaal ins ons duister verborgen…

  3. Je leest hier vaak terug dat een ieder kwaad in zich heeft.
   Er zijn echter mensen die letterlijk geen ‘vlieg’ kwaad doen. Ik ken er een. Een prachtig mens, die me ooit opgevangen heeft toen ik het wel kon gebruiken. Een moeder van een toenmalige beste vriendin. Ze heet ook Truus. Absoluut geen druppel kwaad bloed in haar te bekennen. Een mooi mens.
   Daarnaast denk ik dat de mens heel erg ontvankelijk is voor het kwaad en het kwaad onbewust naar binnen haalt. Bijvoorbeeld door het innemen van negatieve energie van slachtvee.
   Dan is er ook nog zo iets als mind control en zijn er allerhande methodes om bevolkingen negatief te beïnvloeden middels voeding (aspartaam wat agressief maakt) en zo zullen er talloze methodes zijn om mensen negatief te beïnvloeden. Ook radiofrequenties hebben hierin hun aandeel (met dank aan de Rockefellers). Tevens veroorzaakt ‘ondervoeding’/ tekort aan bepaalde voedingsstoffen zoals foliumzuur dat een mens in de war raakt, gefrustreerd raakt en wat daar uit voort vloeit. Tevens zorgt de media ook voor agressiviteit door alsmaar gruwelijke beelden uit te zenden.
   Ik zeg dan altijd maar, dat is minder dan 1% van wat er daadwerkelijk gebeurt op de aarde dagelijks. meer dan 99% is prachtig en vloeit voort uit Liefde. Echter we laten ons leiden door alle slechte zaken en we voeden dit daardoor. Alles wat aandacht krijgt groeit. Het is een keuze die een ieder kan maken, mits je je bewust ben van alle schadelijke invloeden van buitenaf. Ben je hier niet bewust van, dan is het vrijwel kansloos. Het is tevens ook naar buiten gebracht hoe de vechters in Libië iets krijgen waardoor alle stoppen op hol gaan en tot gruwelijkheden in staat zijn. Dit is allemaal massamanipulatie van een aantal door en door slechteriken op de aarde.
   Liefde overwint alles, betekent voor mij, dat het sterker is dan het kwaad. Niet per definitie in dit leven.

  4. @ Sun…

   Sai Baba – Love in Action: http://www.youtube.com/watch?v=q2AopIpwbro

   Wetend hoevelen er zijn die volgen en alles doen van uit pure liefde zijn. Heel opmerkelijk om dit soort mensen mee te maken, hoe diep hun voorwaarlijke liefde voor en met alles is. Liefde heeft geen woorden nodig alleen een aanwezigheid trotseert van een warme goed bedoelde hug…

  5. Sun , 18.3
   Dit is geen kritiek maar even mijn filosofie .
   In deze realiteit ontkom je er vrijwel niet aan om een vlieg kwaad te doen . tijdens je wandeling door de natuur trap je duizenden insekten dood , door belasting te betalen help je de fratsen van de regerering te financieren , Truus bakte waarschijnlijk ook haar bio-industrie karbonaatje en steunde de olie-industrie door te tanken etc .. We ontkomen er simpelweg niet aan om een vlieg kwaad te doen , ongewild , onbewust . Einde hersenspinsel 😉

  6. @Cozmic 18.5, je hebt kwaad en kwaad 🙂

   haha, ik lach want het is ook lachwekkend soms.
   Maar een buizerd bijvoorbeeld, erg mooie vogel, maakt ook een erg mooi geluid. Een buizerd jaagt en moordt voor zijn eten. Maar dat is niet de kwaad met hoofdletter K :-).
   Het kwaad met hoofdletter K dat is het kwaad dat moord voor plezier en macht. Het kwaad dat gruwelijkheden uithaalt zomaar omdat het de macht heeft. Dat is het kwaad met hoofdletter K, haha, weer even wat nieuws bedacht.
   Ach ja, je snapt het denk ik wel hé? of niet 😉 Toch geen hersenspinsel, maar zo klaar als een lekker suikerklontje. 🙂

  7. blijft lastig om de taoïst in me te tackelen . Vandaar dat ik de term goed en kwaad losgelaten heb . Laat niet los dat ik af en toe goed kwaad kan zijn . dat dan weer wel….

 12. Ja hallo Truus, en Paul 3,5, ik zal nooit mijn positieve kijk op mijn/ons leven verliezen, maar ik huiver wel eens van al het kwade mogelijk, ook wat PAUL aangeeft donkere krachten in mijzelf verborgen, en de soms tot haat gevoelens leidende opservaties.

  Ik behoor gelukkig niet tot die gene die dit kwaad moeten bevechten, en zelfs liquideren, maar dat dit soort individuen niet het recht hebben onder ons te zijn is zeker.

  Dat er veel heel veel mensen achter de schermen het kwaad bevechten, is zeker, maar het vlees is zwak, de corruptie woedt hevig, zo als het onkruid tierd, het gekke is de verdeeldheid in het beloofde volk,
  die net als de Mohammedanen tegen elkaar vechten.

  Wij wisten wel dat dit komen zou, of liever gezegt komen moest, het is het voorspel voor het eindspel, in het colofone van het door mij bijgewoonde seminarium, sorry beetje deftig woorden, maar ze omschrijven precies wat ik wil zeggen, het is geen doem denken, maar er staan grote veranderingen te gebeuren.

  1. Jenne.. ‘Al het kwade mogelijk’ zit ook in jou! Anders kun je het gewoon niet zien, omdat je het niet ‘her-kent’.. Waarom wijs je dat stuk af.. Waarom mag er geen ‘donker-en-licht’ zijn..? Heel-heid. Oneness.
   yin yang move

  2. @Guido

   Stel je voor dat een overgroot deel van de mensheid het kwaad niet zouden zien omdat ze het volgens het new age denken niet herkennen.
   Wat zou dat kwaad zich uitleven op ons, terwijl we niet in de gaten hebben dat ons kwaad wordt gedaan?
   Ik kan in het zoeken naar innerlijke vrede een heel eind meegaan,maar mijn nuchterheid gebied mij dat er grenzen aan zitten.
   Diep gelovige christenen die gaan voor de liefde worden uitgemoord door het kwaad.
   Er is helemaal niets mis met alert zijn mbt het kwaad.
   Dat heeft niets te maken met de kwaadaardigheid in het zelf maar met zelfbehoud!

  3. Guido 19.1, kan ik me helemaal in vinden… zo binnen zo buiten… het donker in jezelf her-kennen is de bron voor persoonlijke groei.

   Ik vraag me trouwens wel af in jouw reactie, Jenne, wie je bedoelt met “” het beloofde volk” en in de reactie van Truus waarom jij je in het kader van het uitmoorden van mensen beperkt tot “diepgelovige christenen”.

   Ieder mens die vermoord/gedood wordt is in mijn visie 1 teveel en ieder mens op Aarde heeft een persoonlijk geloof, ook al is hij/zij nog zo diep in Slaap en daardoor in de Onwetendheid.

  4. @Dick

   Christenen nam ik slechts als voorbeeld.
   Het ging bij Guido om het her-kennen van het kwaad in de ander.
   Op het moment is er heel veel kwaad te zien in de media, alhoewel ik er niet voor open sta als het gaat om het visuele gedeelte, al kom je er soms niet onderuit, her-ken ik mezelf er niet in.
   Het maakt me boos en vooral verdrietig.
   Boss vanwege de vele media leugens er omheen, en verdrietig vanwege die demonische gebonden heden in mensen die dit kwaad veroorzaken. ook zij zijn slachtoffers.

  5. Truus, dat is nu precies wat ik bedoel. Juist vanuit een dogmatisch, religieus denken zijn we altijd op het her-kennen van het kwaad in de ander gericht…. weet je wel, van de “splinter en de balk”, en daardoor schiet het niet op, helaas. Want dan blijven we denken in Wij en Zij. Als we leren het donker in ons zelf te her-kennen en het te accepteren en ons ermee te verzoenen , kijken we op een andere wijze naar de wereld om ons heen, dan wordt het gemakkelijker om je te verplaatsen in de ander en zijn/haar persoonlijke weg in dit leven. Misschien doelde Guido daar ook een beetje op. Overigens, blijft het lastig; voordat we ons er vaak van bewust zijn staat ons oordeel al weer klaar… zucht

  6. @ Jenne

   Je kent toch wel de term ‘vlam in de pan slaan’…???
   Wat er in zit komt er op een goede dag er ineens zomaar van zelf uit terwijl je het eigenlijk niet meende.

  7. @Dick

   “Truus, dat is nu precies wat ik bedoel. Juist vanuit een dogmatisch, religieus denken zijn we altijd op het her-kennen van het kwaad in de ander gericht…. weet je wel, van de “splinter en de balk”, en daardoor schiet het niet op, helaas.”

   Die dogmatische leer is hier in het westen gelukkig tanende.
   Religie staat bij mij voor absolute vrijheid de met eigen verantwoording mbt de vrije wil..
   Met dat kwaad herkennen in die zin dat er iets tegen gedaan kan worden is niks mis.
   Jezus sloeg woedend de tempel leeg toen hij er de kwaadaardigen bezig zag.
   Als je een ander bezig ziet wat tegen morele waarden in gaat, hoeft dat mijns inziens niet altijd maar met jezelf te maken te hebben. Je kunt het waarnemen en er boos over worden omdat je het er niet mee eens bent.
   Wat zou ik daar innerlijk aan op moeten ruimen als ik er geen gebruik van maak?
   Moet ik dan neutraal reageren als ik kopschoppers bezig zie omdat wanneer ik dat niet doe ik het wel eens in mezelf zou kunnen herkennen?
   Voor mij geldt heel simpel, je leven leven in vriendelijkheid voor de ander en te helpen waar nodig, maar niet als een struisvogel.

  8. Wie zegt dat je een struisvogel bent als je niet heftig reageert op de ‘kopschoppers’.. Kijken zonder oordeel is het moeilijkst wat er is. Oordelen is daarom nog niet ‘slecht’.. 🙄
   Truus, je kunt alleen maar zaken zien, zaken voelen, als je ze ‘her-kent’.. Dat betekent dat je die zaken dus in je moet dragen, om überhaupt te kunnen ‘zien’.. En wat blijkt, heel veel mensen kunnen niet naar ‘kwade dingen’ kijken..
   Die zaken zitten dus OOK in je, anders zou je ze dus niet her-kennen. In reïncarnaties zijn de beulen vaak de slachtoffers en omgekeerd. In het boek van Metatron spreekt hij over deze Nazi-beulen en hun slachtoffers, die nu in een omgekeerd rollenpatroon hun karma doorwerken. Via o.a. herkenning dus, want anders was het -zoals gezegd- al helemaal niet mogelijk..
   Dat wil dus niet zeggen dat je dat ‘kwaad’ BENT..!! Noch het ‘goede’ overigens. Je kunt wel kiezen wat je wil creëren en manifesteren. Maar dat wil nog niet zeggen dat je, met het manifesteren van datgene wat voor jou ‘goed’ is, ook werkelijk ‘GOED’ bent of doet.. Want, en daar gaan we weer:
   Er is mijn waarheid,
   Er is jouw waarheid
   en daarin zoeken we samen naar
   de Waarheid.

  9. ” In het boek van Metatron spreekt hij over deze Nazi-beulen en hun slachtoffers, die nu in een omgekeerd rollenpatroon hun karma doorwerken.” Alsof dat niet dogmatisch is?
   Met wezens zoals ene Metatron heb ik niets Guido.
   Bovenstaande uitspraak heeft al een hele lange baard. Niks nieuws.
   Ten tijde van mijn jarenlange training intuitieve ontwikkeling leerde ik ook om dingen in die context te zien. Ik ben daar vanaf gestapt!
   Want voor mij is de beul, tegelijkertijd met het slachtoffer ook slachtoffer.
   Zo heb ik ook niets meer met reïncarnatie.

   Oogsten wat je zaait heeft voor mij een meer bijbelse betekenis, in die zin ben ik eerder overtuigd geraakt van familie vloeken. (oude testament)
   Eigenschappen die je tot in de zoveelste generatie mee geeft aan je kinderen omdat er demonische gebondenheid, of in ergere vorm bezetenheid bij kwam kijken vanwege een grote fout (zonde) mbt een van je voorvaderen.
   Ook dat staat geschreven en is voor mij realistischer dan al die andere entiteiten (gidsen), en dat zijn er nogal wat.
   De mens an sich is niet slecht maar goed en perfect. Daar ben ik van overtuigd.
   Er is oorlog in de hemelse gewesten. Zo boven zo beneden.
   Ik ben niet aan het evangeliseren hoor. 🙂 Ieder zijns weegs.
   Maar voor mij persoonlijk is het de zuivere weg om te gaan.

  10. Truus 19.7, je schrijft dat de dogmatische leer in het westen gelukkig tanende is….
   Ik wou dat het zo was. Natuurlijk lopen de kerken leeg en is het godsbeeld en de traditionele leer heel sterk aan verandering onderhevig….. maar er is iets anders voor teruggekomen. Je schrijft er zelf ook al over als je je mening geeft over Metatron. In de kern is er dus niets nieuws onder de zon….. het proberen op te dringen aan een ander van een zogenaamde “ware leer”… In mijn visie schuilt de waarheid in ons hart en zullen we deze ontdekken als we de innerlijke weg durven te gaan 🙂

  11. @Dick

   De innerlijke weg is die waar we het steeds over hebben toch? 🙂
   Na jarenlang zoeken via allerlei spirituele wegen dmv boeken, scholing en meditatie kwam ik uit op de bijbel. Voor mij het meest erudiete boek om die weg te gaan zoals jij het beschrijft, dus omdat dat boek mijn hart raakte. Ik ben thuisgekomen Dick. Heerlijk! 😀

  12. Kijk Dick, dat vind ik fijn van je. Dank je wel!! 🙂
   Als dit iedereen elkaar nou eens zou gunnen, dan zou onze wereld en onze planeet er heel anders uit hebben gezien.

 13. Mooi dat er hier onomwonden over dit soort onderwerpen wordt gesproken.

  de quote “The bigger the lie, the more it will be believed” is oorspronkelijk trouwens van Lenin, en werd later in de schoenen van Goebbels geschoven.

  In één van deze twee artikels gatt ’t er over (ik geloof in het eerste hieronder), ‘so knock your self out’ heheh :

  ■ ‘The Jew World Order is upon us’, een SUPER artikel :
  http://zioncrimefactory.com/jew-world-order/

  ■ The 20th Century : The Talmudic Triumph over Western Civilisation :
  http://zioncrimefactory.com/2013/04/12/13355/

  en lieve mensen, SAVE deze twee links nou even naar een bestandje om ze eens rustig door te lezen als u wèl tijd heeft ..!

  Het is dan helaas wel geschreven door een Hitler-fan, maar dat neemt niet weg dat er enorm veel waardevolle inzichten over het communisme in staan, die je gewoon bijna nèrgens in zo’n overvloed aantreft !!!

  1. @ KNOWTOMUCH,

   En wat moet ik hier nu mee, het zijn niet alleen de Joden die op ons zijn, we zijn eigenlijk in ons hele menselijke bestaan nog niet zonder iets op ons geweest.

   We leven er mee, in onderlinge onderstanding liefde en respect, dat is wat ons overblijft, maar het is tegelijker tijd de essentie van ons leven.

   Ik wil het kwaad niet meer aanschouwen, ik heb behoefte aan genegenheid, respect en geven en ontvangen van tedere liefde.

   Ik wil terug naar flowers in hur hair, t’can be heaven can be hell,
   weet je wel met die open deur, maar je kan toch niet weg, it hurts!

 14. Hallo GUIDO J, nou nee ik wijs het niet af, maar ik ga er van uit dat door een constante zelf analyse er niets op te lossen is en doe dit dan ook niet.
  Ik herken het kwaad per intuïtie, soms roepen euvel daden gevoelens in mij op, ja dat is zo, en dat is ook goed zo, en eventueel zal ik dan tot daden over gaan, ja en hoe die dan worden beoordeeld kan mij niets schelen, je bent een heel mens, volgens Tao dan wel te verstaan.

  Ik geloof dat oneness, of heelheid, het niet juist verwoord, beter een gevormde éénheid, bestaande uit twee tegenstellingen/polen, ying-yang.

  Bedankt voor je reactie.

 15. Het is erger – bekijk deze video: “Exposed: U.S. Helped Launch Syrian Chemical Attacks” http://www.youtube.com/watch?v=EDfhQlb_HSs

  Chemical Attack in Syria-who is responsible? The Syrian Deputy Foreign Minister Faisal Makdad came on Wednesday with sensational revelations to the public. Speaking to journalists, he said that the U.S., Britain and France had contributed to the chemical weapons attacks on Syria through its support of terrorist networks in Syria.

  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/anthony-gucciardi/syrien-usa-unterstuetzte-terroristen-bei-chemiewaffenangriff-naechste-terrorziele-in-europa.html;jsessionid=045AC57EAD5A89D7784605FDE53D359B

 16. “Masters Of War”

  Come you masters of war
  You that build all the guns
  You that build the death planes
  You that build all the bombs
  You that hide behind walls
  You that hide behind desks
  I just want you to know
  I can see through your masks.

  You that never done nothin’
  But build to destroy
  You play with my world
  Like it’s your little toy
  You put a gun in my hand
  And you hide from my eyes
  And you turn and run farther
  When the fast bullets fly.

  Like Judas of old
  You lie and deceive
  A world war can be won
  You want me to believe
  But I see through your eyes
  And I see through your brain
  Like I see through the water
  That runs down my drain.

  You fasten all the triggers
  For the others to fire
  Then you set back and watch
  When the death count gets higher
  You hide in your mansion’
  As young people’s blood
  Flows out of their bodies
  And is buried in the mud.

  You’ve thrown the worst fear
  That can ever be hurled
  Fear to bring children
  Into the world
  For threatening my baby
  Unborn and unnamed
  You ain’t worth the blood
  That runs in your veins.

  How much do I know
  To talk out of turn
  You might say that I’m young
  You might say I’m unlearned
  But there’s one thing I know
  Though I’m younger than you
  That even Jesus would never
  Forgive what you do.

  Let me ask you one question
  Is your money that good
  Will it buy you forgiveness
  Do you think that it could
  I think you will find
  When your death takes its toll
  All the money you made
  Will never buy back your soul.

  And I hope that you die
  And your death’ll come soon
  I will follow your casket
  In the pale afternoon
  And I’ll watch while you’re lowered
  Down to your deathbed
  And I’ll stand over your grave
  ‘Til I’m sure that you’re dead.

  http://www.youtube.com/watch?v=uNxD6fkEgwI

 17. Honger is mijn woonplaats in het land der hartstochten. Honger naar gemeenschap, honger naar rechtvaardigheid, ­een gemeenschap gebouwd op rechtvaardigheid en een rechtvaardigheid verworven in gemeenschap.

  Alleen het leven dekt de eisen van het leven. En deze honger wordt alleen gestild als mijn leven zo gevormd wordt, dat mijn eigen aard een brug wordt voor anderen, een steen in het hemelbouwwerk der rechtvaardigheid.

  Niet bang zijn voor jezelf, maar leven vanuit je eigen aard – helemaal, maar gericht op het goede. Niet de anderen volgen om gemeenschap te kopen, niet de conventie tot wet maken in plaats van de rechtvaardigheid te leven.

  Bevrijding en verantwoording. Zo werd er slechts één geschapen, en als hij het opgeeft, is de inzet die de zijne had kunnen zijn voor eeuwig verloren.

  Dag Hammerskjöld – Merkstenen

 18. een land die zich schuldig maakt aan het moorden op eigen ingezetenen durft ook een ander land aan te vallen .wordt het niet eens tijd dat de landen der blinden dat eens ingaan zien!!en zeggen tot hier en niet verder ??

  1. @garriet60

   Je kan het ook omkeren : “Een land dat zich schuldig maakt aan het moorden op de bevolking van een ander land, durft ook de eigen bevolking aan te vallen”. Welke grootmacht respecteerde tot nog toe de soevereiniteit van een ander land? Kan je er één noemen? En wat bedoel je met “Tot hier en niet verder”? Zoals ik het nu versta, keur je een militaire operatie door een Westerse coalitie in Syrië goed!

 19. Het scenario van deze wandaad is zo afgezaagd en herkenbaar dat zelfs een klein kind de valse vlag erin herkent. Dat weten de ‘scenarioschrijvers’ ook en het zal hen worst wezen wat de bevolking denkt, roept, betoogt. Werken gewoon hun plannetje af zoals hun agenda voorschrijft. De inval moet er komen, wie er ook achter deze laffe moordpartij zit. Niet alleen de onafhankelijke koers van Syrië is het Westen een doorn in het oog. Er loopt een belangrijke oliepijplijn vanuit Irak dwars door Syrië naar de Syrische havenstad Banias. Olie zou wel ’s de belangrijkste drijfveer voor een mogelijke militaire tussenkomst kunnen zijn.
  Maar wij – ‘gewone’ mensen – kunnen ook wat! En hoe!
  Wij kunnen ons met z’n allen het afblazen van de Westerse inval verbeelden. De kracht van de geest, van véle geesten verenigd in eenzelfde visualisatie tot een kritieke massa is bereikt, kan het verschil maken. Een hoop gesakker op de vele forums helaas niet. De Britse beslissing geeft al aan dat het werkt.
  Doen we ?

 20. Dat bovenstaand verhaal dat klopt aan alle kanten. 50% van de wereldbevolking is al wakker, de 4% reptielen willen uiteindelijk een slot op de wereld zetten en iederen slaaf maken. Helaas worden die andere 46% ook binnenkort wakker, dus wat willen ze dan??? Het is nu te laat voor ze. Gelukkig zei het Engelse parlement nee, eerst bewijzen. je snapt toch wel als USA bommen gaat gooien dat de hele regio in brand gaat. En dan??De doelstellingen zijn niet meer van deze tijd. Toch heb ik een oplossing voor de reptielen: Alle reptielen die op keyposities zitten gevangen nemen en tranporteren naar het Midden Oosten en dan kunnen ze zelf meemaken hoe het is op het slagveld. Mooi toch die genen die steeds de wapens stiekum leveren, nu zelf slachtoffer. En dan gaan wij op live tv kijken hoe dat afloopt.Misschien kunnen we een loterij beginnen net als met paardracen.

  1. Vind je het goed dat ik even pas voor je ‘oplossing’? Heb niet zo veel zin om op eenzelfde manier mij te verlagen als zij die jij de reptielen noemt, laat staan dat ik me daar om kan amuseren door er gezellig naar te gaan zitten kijken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.