Advertentie

Ex-CIA-agent: ‘ISIS/IS opgericht en bewapend door VS…!


Robin Cook Al QaedaWij vragen ons weleens af, waarom burgers en de MainStreamMedia VANUIT EEN NEUTRAAL STANDPUNT, niet normaal naar de hele rotzooi rondom IS/ISIS/ISIL of hoe je het ook wilt noemen, durven kijken.. Is het het sprookje van ‘de nieuwe kleren van de keizer’, waarbij niemand zijn mond opendoet, als de keizer in zijn blote kont door het stadje loopt, in de veronderstelling dat hij een unieke, dure en fijngeweven mantel aan heeft, tótdat.. Totdat een klein jongetje over het dorpsplein roept, dat de keizer in zijn blote gat loopt..  Ja dan, pas dan, wordt de goegemeente wakker en ziet de realiteit..

Hebben wij behoefte aan zo’n roepend jongetje, dat simpel met z’n beentjes op de grond staat en de waarheid vertelt, of schreeuwt.. Waar blijven mensen die werkelijk durven benoemen, waar de essentie ligt van deze verdeel-en-heers-politiek ACHTER dit IS/ISIS-kleed..? Er zijn bewijzen genoeg van dit scenario, daar ligt het niet aan. Maar je moet wel willen en vooral DURVEN kijken, en je waarheid-van-het-moment ter discussie durven stellen. Anders blijf je in de vage droomsfeer van de leugen-die-als-waarheid wordt verkocht..!

ISIS-leider-Al-Baghdadi-Mccain

In het geval van de strapatzen van dit moment, is het met name senator John McCain die telkens opduikt in gebieden, waar later de rotzooi begint. Hij was er in februari vorig jaar, in Kiev, vlak voor de bloedige opstand, die ‘het Westen’ in staat stelde de marionet Poroshenko te laten verkiezen. Hij was er ook in Syrië, bij de ‘geboorte’ van ISIS/IS of ISIL, hoe je het ook wil noemen.

De vraag is, waar het die laatste betreft, IS of ISIS, waar de leider van deze club in de wereldpers blijft, met bijvoorbeeld video-boodschappen zoals die andere ‘fake’: Osama Bin Laden van de Al Quaida-organisatie. Maar deze leider van ISIS is inmiddels herkend van foto’s die tijdens het overleg van McCain in Syrië zijn gemaakt.

Het 'goede werk' van John McCain, achter al die fijne 'volksopstanden', lijkt uiterst waardevol. Voor de VS dan. En uiterst opzichtig...
Het ‘goede werk’ van John McCain, achter al die fijne ‘volksopstanden’, lijkt uiterst waardevol. Voor de VS dan. En uiterst opzichtig…

 

x

* * *

x

Ex-CIA-agent: ‘ISIS/IS opgericht en bewapend door VS’…!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

En opnieuw komt het verhaal naar buiten; voor de zoveelste keer. Nu uit weer andere hoek; want ditmaal is het voormalig CIA-huurling Steven Kelley die heeft verklaard dat IS/ISIS/ISIL of hoe je het ook wilt noemen, een door de CIA gefabriceerde terroristische club is, die ook nog eens wordt gefinancierd door de CIA, rechtstreeks vanuit de VS…!  Niet dat deze man nu wat nieuws zegt, want velen wéten dat het hele IS/ISIS-verhaaltje van A t/m Z in scene is gezet. Nee, die mensen zijn geen ‘complotdenkers’, die het de slapenden moeilijk maken om niet-wakker te worden..

Isis fighters, pictured on a militant website verified by AP.‘ISIS’ moest ineens ‘IS’ worden, weet jij waarom..? In de volle afkorting komen we de woorden ‘Islamic State, Independent Syriah’ voor. Terwijl, vlak na de mislukte ‘opstandelingen-oorlog’ tegen Syrië, ‘IS’ ineens nog maar bleek te bestaan: ‘Islamic State’.. Ja, en daar zijn we tegen aan het vechten, overal in de wereld.. Maar de VS vocht toch mee, tégen Syrië, bewapende toch simpelweg deze troepen..?

En nu horen we dáár NIETS meer over in actualiteitsprogramma’s of het ‘nieuws.. ‘IS’ is kennelijk nu een zelfstandige, grote-boze-wolf geworden, die met hulp van de CIA achter de schermen, haar spel speelt, van moord en verderfenis, zogenaamd in naam van de Islam..!

De hieronder geplaatste video-boodschap van Steven Kelley laat wat dat betreft aan duidelijkheid niets meer te wensen over: 

 “Dit is een compleet gefabriceerde vijand”

“De financiering vindt volledig plaats via de VS en haar bondgenoten. En voor die mensen die geloven dat dit een vijand is die aangevallen dient te worden in Syrië en Irak, het is een FARÇE..! Omdat het kennelijk iets is dat we zelf gecreëerd hebben, dat we controleren en waarbij het nu pas legitiem is geworden om deze groep ‘aan te vallen”, aldus Kelley. Hij maakte zijn opmerkingen op het moment dat Obama onder druk staat om het Congres om steun te vragen om de ISIS-aftakking te bewapenen, die vanuit Irak aanvallen uitvoert op Syrië.. Begrijp jij het nog..?

Het Pentagon heeft al meer dan 100 luchtaanvallen laten uitvoeren op ‘posities van ISIL’ in noord-Irak, nadat Obama zijn toestemming gaf voor het gebruik van geweld tegen deze ’terrrrrorrristengroep’, begin vorige maand. Het Witte Huis laat ook nog eens weten, dat het feitelijk geen akkoord nodig heeft van de Senaat, doordat de aanvallen tegen ISIL/ISIS of hoe het dan ook heet, bedoeld zijn om Amerikaanse belangen en mensenlevens in Arabisch gebied aan te vallen.. Via woordvoerder Josh Earnest liet Obama al weten dat de VS niet zal aarzelen ‘om haar autoriteit te gebruiken’ om Amerikanen in veiligheid te houden. Maar Obama ‘is van plan wel met het Congres te coördineren en het te raadplegen.”.

Steven Kelley zegt hierop: “Als je naar de wortel van het probleem wil, en deze organisatie wilt elimineren, dan is het eerste wat je moet doen, de financiering van deze groep stoppen en degenen op non-actief stellen die verantwoordelijk zijn voor het creëren van deze groep”…

En zo wordt wederom bevestigd, dat de Zionistische krachten achter de regering in de VS, in staat zijn, wereldwijd rotzooi te trappen, om haar verdeel-en-heers-politiek uit te voeren. De Islam in een kwaad daglicht te zetten, de sympathie naar Israël te contiuëren etc. etc. Dat dit te koste gaat van vele, vele mensenlevens, inclusief de opgehitste jonge strijders,  de ‘Jihadisten’, lijkt van geen enkel belang om het grotere doel te halen..! Werelddominantie en onderdrukking. Eerst was het het sprookje van Osama Bin Laden, die met een laptop op schoot, vanaf zijn ezeltje de grootste krijgsmacht in de wereld in de maling nam, en de aanslagen van 9/11 gepleegd zou hebben, en nu is het de Joodse Elliot Shimon, eh.. Al Baghdadi, die de ‘nietsontziende leider’ is van een nieuwe groep ‘Terrrrrrrorrrrrristen’… Time to wake up..

al baghdadiDeze informatie komt uit alle hoeken en gaten.
Ook voormalig NSA- en CIA-agent Edward Snowden heeft onthuld dat de leider van IS, Islamitische Staat in Irak en Syrië, Abu Bakr Al Baghdadi, getraind is door Israel, evenals verschillende Iranese bronnen dit melden. Precies zoals Robin Cook, voormalig minister van Buitenlandse Zaken van Engeland het zei over Al Quaida, zo spreekt Snowden over de terroristische organisatie IS/ISIS als ‘product’ van de Amerikaanse (CIA) en Britse (MI5) spionagediensten. Een dergelijk organisatie trekt vervolgens alle extramisten (zoals jonge Jihad-strijders) naar zich toe uit de hele wereld, voor een strategie die het ‘wespennest’ wordt genoemd.

De ‘wespennest’-strategie bestaat er dus uit om álle belangrijke bedreigingen naar één plek te ‘lokken’, teneinde in staat te zijn deze personen en zaken in kaart te brengen, en daarbij tevens de stabiliteit van de Arabische landen te ondermijnen. Snowden als oud-NSA-medewerker onthulde dat de ISIS-kalif,  Abu Bakr Al Baghdadi een intensieve militaire training heeft gehad van de Israelische geheime dienst ‘Mossad’. Naast deze militaire training heeft hij volgens Snowden ook communicatietrainingen gehad, zoals spreken in het openbaar, teneinde de ’terroristen’ uit alle hoeken van de wereld aan te trekken.

Ook de Tjetjeens president Kadirov verklaarde in het openbaar dat Al-Baghdadi zijn masker zou moeten afdoen en verklaren dat hij overduidelijk een CIA-agent is..!

En dan is ee het ‘Centre for Research on Globalization’ (CRG), een onafhankelijke non-profit organisatie in Quebec, Canada. Deze focust haar werk op research en media. Zij brachten ook een artikel over deze maskerade naar buiten, daarbij benadrukkend: “Drie landen (VS, UK en Israël) hebben een terroristische organisatie gecreëerd, die in staat is alle extremisten uit de hele wereld naar één plek te lokken. Het CRG gebruikt daarvoor óók de hiervoor gebruikte terminologie: ‘de strategie van het wespennest’..! (‘Hornetsnest’).

“The only solution for the protection of the Jewish state is to create an enemy near its borders,” Snowden was reported to say.

Dan deze opgeblazen statements van auteur en Zionist Dan Raviv.
In dit filmpje van 5 augustus 1990 komt het allemaal ook netjes naar voren, bevestigd door Zionist en waarschijnlijk ver buiten zijn boekje sprekende auteur Dan Raviv. Hij spreekt ineens LET WEL IN 1990!!) over ISIS…! Israëli Secret Intelligence Service.. Kijk zelf, maar oordeel vooral zelf over de waarheidsgetrouwheid.

x
Debunking de debunkers..

Vaak, wanneer een waarheid boven water komt die de powers-that-be niet uitkomt, wordt er een ‘onwaarheidscampagne’ gelanceerd via grote media. Zo ook in dit geval. Het Amerikaanse TIME-magazine schreef  op 19 juli 2014 een artikel, waarbij de authenciteit van Al Baghdadi niet werd bevestigd, maar de waarheid rondom deze persoon werd gelabeld als ‘leugens’.. Namelijk als ‘een publiciteitscampagne van de Iraanse overheid, die zelfs door Snowden zou zijn bevestigd’. (Twee vliegen in één klap dus, door ook Snowden als ‘omgekeerde leugenaar’ te portretteren.)

Wat een toeval..!
Juist op het moment dat wij dit artikel plaatsen, blijkt ’t Telegraafje vandaag een artikel te plaatsen over uitspraken in dit kader, door de president van Soedan. Zoals je het hieronder ziet.. Het moet toch niet veel gekker worden in deze wereld. Onze wensen gaan vanaf nu nóg harder de wereld in..!

x

 telegraaf al baghdadi soedan

* * *

al qaeda israel

35 gedachten over “Ex-CIA-agent: ‘ISIS/IS opgericht en bewapend door VS…!

 1. Ik geloof ook in een “New World Order” en dat de meeste? terroristische aanslagen door b.v. de CIA en de Mossad en misschien? ook door andere landen worden gepleegd, maar er zijn volgens mijn visie ook Solo-Acties van mensen die kwaad zijn dat de Westerse wereld aan het donderjagen is in het Midden-Oosten en alles naar hun hand proberen te zetten desnoods met geweld, en misschien zijn er ook enkele organisaties die ook bezig zijn van b.v. frustratie, ik geloof er niet in dat alle 100% aanslagen worden gepleegd door de CIA en de Mossad.

  1. Rudie, alle terreur vind plaats in het klein en in het groot. Iedereen zijn deel wat mij betreft… Maar hoe doorbreken we de patstelling waarin we terecht gekomen zijn door jaren, zo niet eeuwenlang bedrog? Iedereen heeft daar zijn deel aan, en is er mede verantwoordelijk voor. Wie wil zich aan deze verantwoordelijkheid onttrekken in het licht van de eeuwigheid, mét zijn wetten die iig op aards niveau gelden? En voor degene die denken zich daaraan te kunnen onttrekken, maak je eigen wetten, en deel ze mede, maar leg ze wel even uit…. Hier om te beginnen!

   Maw, iedereen pleegt dit bedrog… Maar daar is dan zelfkennis voor nodig. Hoe gaan we dit zelfbedrog met elkaar oplossen is oa een vraag die ik graag wil stellen.
   Dus, even werk aan de winkel voor iedereen. Hoe gaan we dit NWO bedrog oplossen? Los van het feit dát we bedrogen zijn? deze psychopaten lijken ogenschijnlijk van een andere bron afkomstig. Maar dat zijn ze niet.
   Deze ookgeborene zijn net als iedereen geprogammeerd. Geen verschil wat dat betreft. De zwaarste progammering is dat je geen contact meer hebt met je eigen geweten. Geweten is dát weten in ons mensen, maar ook in andere zoogdieren…, wat weet wat goed en niet goed is. Dit geweten staat los van IQ, waar velen, zeker op deze site, zich op beroepen.
   En of dit een programeering is die geld vanaf Albert Pike, of vanaf het bedrog van de Bijbel, of nog langer terug… Pffff, doet dat er wat toe? Belangrijk is dat we het bedrog doorzien…
   En in beginsel is dit bedrog altijd zelfbedrog…

  2. @Anna11

   Wat ik me altijd zit af te vragen, de: “Secreten” van onze planeet zijn ook geboren als baby ze werden ukkie en pukkie en we liepen er allemaal mee weg en nu ze volwassen zijn zijn het: “Secreten” geworden, wat is er eventueel scheef gegaan in hun opvoeding die ze van hun ouders kregen, ik weet dat als je kinderen tot op het bot hun zin geeft je legt ze niks in de weg je straft ze ook niet dan hebben ze de vrije hand, en op latere leeftijd eisen ze dat ook van hun medeburger zo in de trant van leg me niks in de weg of ik moet met alle geweld mijn zijn krijgen anders maak ik je kapot geestelijk en of lichamelijk dat maakt me niet uit, de psychologen noemen hun: “Psychopaten”, totaal zonder geweten en of enig gevoel of wat dan ook voor hun medemens, een 100% vrije opvoeding is misschien schadelijk en of funest.

   Als je in wedergeboorte mocht geloven dan hebben ze die slechte gewoontes misschien uit het vorige leven mee genomen naar dit leven en gaan dood leuk door met andere het leven zuur te maken of rond te schoppen of hun leven tot een hel te maken, en de meeste psychopaten zitten volgens de psychologen in macho organisaties zoals b.v. de politie de M.E. het leger de politiek de multinationals het bedrijfsleven de ambtenaren de pers de media de ziekenhuizen de verzorgings en bejaardenhuizen de geheime diensten enz overal waar ze een ander die zwakker is kunnen koeieneren en klem zetten.

   En hoe gaan we deze wezens uitschakelen zodat ze geen schade meer kunnen uitrichten, mijn manier is om website en youtubes zoals wanttoknow courtfool sdnl enz naar alle 403 gemeentenhuizen en ook allerlei organisaties en stichtingen te e-mailen, ook ben ik van plan om alle 240 woningen van de 5 flats waar ik woon een A4 in hun bus te stoppen, ik wil voor de scholen gaan staan en de kinderen ook zo een A4 geven, ik wil er een paar neerleggen bij de supermarkten van mijn woonplaats, alle beetjes helpen om meer mensen te informeren dat er websites en youtubes bestaan over de problemen en ellende en dood die de secreten creëren en in stand houden.

 2. haha wat een drama weer, tuurlijk word er wel met propoganda gespeeld, maar iedereen ziet toch dat die foto’s hierboven gefotoshopt zijn. Jezus gelooft men nou daadwerkelijk alles.
  Die extremisten zijn echt, geloof mij maar het zit in de aard van het beestje, als je op straat loopt en men roept heel agressief “wat kijk je” en het niet integreren en sowieso de agressieve aard zegt toch genoeg mensen, en natuurlijk is niet iedereen zo, maar jammer genoeg wel net teveel…

  1. Jeffrey 19 februari 2015 om 17:39: ’maar iedereen ziet toch dat die foto’s hierboven gefotoshopt zijn.’

   Uhh, ik zie het niet, waar moet ik dan op letten Jeffrey? Kan best hoor dat een foto is aangepast, maar tegenwoordig heb je daarvoor goeie technieken en het vergt ook een dergelijke techniek om dat later weer zichtbaar te maken, het menselijk oog is daar vaak niet voor geschikt, tenminste, die van mij niet.

   Of je moet de foto bedoelen die inderdaad met Photoshop is opgemaakt en waarop je de logo’s van de CAI en de Mossad ziet staan, maar dat is zeker te simpel gedacht van mij?

   Je zal mij niet horen beweren dat we in Nederland geen groepen buitenlandse jongeren hebben die zich weigeren aan te passen aan het luxe leven dat ze hier hebben, in plaats van het leven in een straatarm land. Maar dat maakt het dus voor veel mensen makkelijk om dan maar te denken dat elke buitenlander een vervelende klier is en dus zal ISIS absoluut door dezelfde soort ettertjes zijn opgericht om… om de eigen bevolking af te maken???

   Het manipulatieve schorem (dus niet de burgers) in de VS, Israel en Engeland zijn natuurlijk heel slim en gebruiken dat vooroordeel zoals jij het hier ook verwoord om de Westerse wereld te laten geloven dat het allemaal barbaren zijn daar in het Midden Oosten en Noord Afrika, dus twijfelt er geen mens aan de herkomst en het streven van ISIS. Zelfs als er foto’s en getuigenissen opduiken die een heel ander verhaal vertellen.

   Het lijkt mij dus niet logisch om 15 jochies die bv elke avond een buschauffeur ergens in Nederland lastig vallen, met een zwaar bewapend en moordend ISIS te vergelijken.

 3. Door alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd, ben ik opnieuw begonnen aan mijn zoektocht naar de essentie achter de leugen.
  Een zoektocht die weer begint te lijken op een rollercoaster.
  Wat gaat de leugen fucking diep.
  Terwijl de verborgen realiteit zich recht voor onze neus afspeelt.
  Ja, ze zijn werkelijk de meesters van deceptie.
  Om mezelf in balans te houden luister ik soms naar het volgende wonderschone lied: MOOI, HET IS OM TE JANKEN ZO MOOI!
  Wie weet, hebben andere mensen hier ook iets aan?

  Maarten van Roozendaal – Mooi 2 (Barmhart)
  http://www.youtube.com/watch?v=rCepEN_oilc

 4. Voor we elkaar op hautaine wijze gaan beschuldigen van cognitieve dissonantie (Guido), lijkt het mij verstandiger te erkennen, dat het voor ieder van ons, die de waarheid probeert te achterhalen, verdomde moeilijk is die te vinden in het woud van leugens en halve waarheden.

  Veel te snel wordt op basis van veelal meningen, conclusies getrokken die vervolgens als (alternatieve) waarheid wordt gepresenteerd, waarbij veel gegevens die tot nuances kunnen leiden, worden genegeerd. Zo is de bewering dat IS een creatie is van de CIA, MOSSAD of wie dan ook, een mening, vooronderstelling en absoluut geen bewezen feit. Hiermee wil ik niet zeggen dat de buitenlandse politiek (bedoeld of onbedoeld) geen belangrijke rol heeft gespeeld in het ontstaan van IS. Het is bekend dat een groot deel van het IS leger is gevormd uit gefrustreerde (soennitische)ex-soldaten van het Iraakse leger. Naar huis gestuurd tijdens het tijdelijke bestuur van Irak door de VS(een domme fout) en dus werkloos en zonder inkomen. Vervolgens komt er een Sjiitische Maliki aan de macht, die de Soennieten discrimineert en uitsluit van bestuur. (onder Saddam Hussein gebeurde het tegenoverstelde)
  Dat er vanuit de VS geld stoomt naar IS is goed mogelijk, maar dat geldt voor wel meer landen die nu deel uitmaken van de anti-IS coalitie.

  Wat ik maar wil zeggen: kijk uit voor het versimpelen van de werkelijkheid, want deze is vaak complexer dan je denkt.

  1. Nu zou je kunnen beweren dat dit alles zo van te voren was bedacht en dat het Iraakse leger werd ontbonden met de bedoeling het land bewust in chaos te storten, om zodoende IS mogelijk te maken.
   Dit lijkt mij persoonlijk niet zo waarschijnlijk, maar misschien bezit de CIA een glazen bol of kubus die de (meest waarschijnlijke) toekomst laat zien. Je weet maar nooit…..

 5. Voor we elkaar op hautaine wijze gaan beschuldigen van cognitieve dissonantie (Guido), lijkt het mij verstandiger te erkennen, dat het voor ieder van ons, die de waarheid probeert te achterhalen, verdomde moeilijk is die te vinden in het woud van leugens en halve waarheden.

  Veel te snel wordt op basis van veelal meningen, conclusies getrokken die vervolgens als (alternatieve) waarheid wordt gepresenteerd, waarbij veel gegevens die tot nuances kunnen leiden, worden genegeerd. Zo is de bewering dat IS een creatie is van de CIA, MOSSAD of wie dan ook, een mening, vooronderstelling en absoluut geen bewezen feit. Hiermee wil ik niet zeggen dat de buitenlandse politiek (bedoeld of onbedoeld) geen belangrijke rol heeft gespeeld in het ontstaan van IS. Het is bekend dat een groot deel van het IS leger is gevormd uit gefrustreerde (soennitische)ex-soldaten van het Iraakse leger. Naar huis gestuurd tijdens het tijdelijke bestuur van Irak door de VS(een domme fout) en dus werkloos en zonder inkomen. Vervolgens komt er een Sjiitische Maliki aan de macht, die de Soennieten discrimineert en uitsluit van bestuur. (onder Saddam Hussein gebeurde het tegenoverstelde)
  Dat er vanuit de VS geld stoomt naar IS is goed mogelijk, maar dat geldt voor wel meer landen die nu deel uitmaken van de anti-IS coalitie.

  Wat ik maar wil zeggen: kijk uit voor het versimpelen van de werkelijkheid, want deze is vaak complexer dan je denkt.

  Nu zou je kunnen beweren dat dit alles zo van te voren was bedacht en dat het Iraakse leger werd ontbonden met de bedoeling het land bewust in chaos te storten, om zodoende IS mogelijk te maken.
  Dit lijkt mij persoonlijk niet zo waarschijnlijk, maar misschien bezit de CIA een glazen bol of kubus die de (meest waarschijnlijke) toekomst laat zien. Je weet maar nooit…..

  1. @Tjarko

   Ik vraag me af hoe een paar: “Geitenhoeders” ineens aan al dat moderne wapentuig en voertuigen komen, zit er dan toch 1 of andere organisatie achter, en ze zien ook nog eens kans om binnen de kortste keren in het hele Midden-Oosten zo tekeer te gaan, op dit moment lijken ze me sterker dan het Amerikaanse defensie apparaat, zit Amerika of Israël erachter of beiden of iets anders wat we totaal niet beseffen, ik vind het maar vreemd dat ze ineens zo sterk zijn geworden.

  2. @Rudie

   Ik denk dat je het antwoord op die vraag(of een deel daarvan) zelf kan vinden door je iets meer te verdiepen in de informatie die tot nu toe in de gewone(oude) media is verschenen. Dat moderne (Amerikaanse) wapentuig is voor een belangrijk deel afkomstig van het door de VS bewapende Iraakse leger. Dit haastig gevormde Iraakse leger (het oude leger was immers door de VS ontbonden) was slecht getraind en gemotiveerd en niet zelden zijn complete legeronderdelen overgelopen naar de vijand. Verder is het niet zo dat IS ineens zo sterk is geworden, hier hebben ze ruim de tijd voor gehad, maar dit werd door het westen en met name de VS lange tijd genegeerd, omdat de aandacht meer lag bij het organiseren en versterken van de rebellenlegers die tegen het bewind van Assad in Syrië vochten/vechten. Er zijn een heleboel verschillende groepen actief in Syrië. De VS en andere westerse landen gingen de gematigde groepen van wapens voorzien. Terwijl Rusland al jaren lang moderne wapens aan het leger van Assad levert. Er zijn dus heel veel moderne wapens aanwezig in zowel Syrië als in Irak. Tenslotte was het zo, dat strijders bij IS wel 3x zo veel betaald kregen als strijders van andere groepen, dus de verleiding om over te lopen naar IS was groot ( je ziet dat nu ook in Libië gebeuren)
   En ja, er zit wel degelijk een professionele organisatie achter, dat blijkt uit alles wat ze doen en hun strategie van niets ontziende wreedheid is heel bewust gekozen.

 6. @Rudie

  Ik denk dat je het antwoord op die vraag(of een deel daarvan) zelf kan vinden door je iets meer te verdiepen in de informatie die tot nu toe in de gewone(oude) media is verschenen. Dat moderne (Amerikaanse) wapentuig is voor een belangrijk deel afkomstig van het door de VS bewapende Iraakse leger. Dit haastig gevormde Iraakse leger (het oude leger was immers door de VS ontbonden) was slecht getraind en gemotiveerd en niet zelden zijn complete legeronderdelen overgelopen naar de vijand. Verder is het niet zo dat IS ineens zo sterk is geworden, hier hebben ze ruim de tijd voor gehad, maar dit werd door het westen en met name de VS lange tijd genegeerd, omdat de aandacht meer lag bij het organiseren en versterken van de rebellenlegers die tegen het bewind van Assad in Syrië vochten/vechten. Er zijn een heleboel verschillende groepen actief in Syrië. De VS en andere westerse landen gingen de gematigde groepen van wapens voorzien. Terwijl Rusland al jaren lang moderne wapens aan het leger van Assad levert. Er zijn dus heel veel moderne wapens aanwezig in zowel Syrië als in Irak. Tenslotte was het zo, dat strijders bij IS wel 3x zo veel betaald kregen als strijders van andere groepen, dus de verleiding om over te lopen naar IS was groot ( je ziet dat nu ook in Libië gebeuren)
  En ja, er zit wel degelijk een professionele organisatie achter, dat blijkt uit alles wat ze doen en hun strategie van niets ontziende wreedheid is heel bewust gekozen.

 7. NWO? Postbode wordt Politieagent? Nu nog de vuilnisman en de trimmer en de huismeester en de schoonmaakdienst en de hulpverleners en de glazenwasser en de TNT en de IKEA en de Deurwaarder en de Ijscoverkoper en de veegdienst en de sneeuwruimers en de bladerharkers enz. enz.

  MAAR het heeft wel een voordeel de Politie kan afgeschaft worden want er is voor hun niks meer te doen en dat scheelt in heel Nederland op jaarbasis kapitalen en dan hoeven we misschien niet meer te bezuinigen: “HOERA”.

  http://www.bd.nl/algemeen/economie/postnl-wil-postbode-als-ogen-en-oren-van-de-politie-1.4780078

  1. Rudi.
   Je vergat de BOA,s die zogenaamd moeten toezien of je wel de stront van de hond opruimt terwijl ze gewoon alles in de gaten houden en doorgeven.

 8. Wapen handel doet hier ook aan mee. Niks nieuws onder de zon. Ben met een boek bezig over Dulce in Amerika ondergrondse basis. Daar praat men over straal wapens hand en op UFO geplaatste. Die zijn ook dodelijk.

 9. als je door alle lagen heen kijken durft zie je een soort PIT / KERN
  ik zie alle mensen, goed of kwaad in de zin NAAKT en zoals we zijn
  g e b o r e n..
  dan denk je weleens: hoe is zo iets lelijks ooit groot geworden en had het niet beter naakt kunnen blijven
  waar gaat het nog over in deze wereld??? gelukkig dat ogen er zijn om mee te kijken en om te dromen maar bovenal om mee WAKKER te worden!

  1. Onze fysieke ogen vangen slechts trilling op die door de oogzenuw naar de hersenen gestuurd wordt,en daar wordt deze trilling omgezet in beelden. Het lijken werkelijk bestaande, soms zelfs ondoordringbaar vaste beelden. Zo vangt onze oorzenuw trilling op die naar de hersenen gestuurd wordt en daar omgezet wordt in geluid. Wanneer onze “bedrading” anders aangesloten zou zijn, als onze oogzenuw met ons oor verbonden zou zijn en onze oorzenuw met ons oog, dan zouden wij dat wat wij nu zien horen en dat wat wij nu horen zou als een werkelijk bestaand beeld gezien worden. De klankkleur/ timbre van de trilling die ons bereikt bevind zich op de frequentie waarop wij ons bevinden. Het is de omgedraaide wereld om een ander de schuld te geven van de frequentie waar ik me op afstem. Mijn medemens waarschuwt me op alle gebieden waarin ik hem als vijand zie. Hii is mijn redder en nodigt me steeds opnieuw uit om met hem naar een meer gewenste frequentie te gaan.

 10. Ik vind het jammer dat men nog denkt van “goed en slecht”.
  Want eigenlijk weten we allemaal dat als de waarheid ooit uit zal komen er alleen maar verliezers zijn. Dit is simpel weg omdat mensen een bepaalde drang hebben naar “meer” en dat zal altijd zo blijven. Dus daarom denk ik soms ook wel dat het beter is dat de waarheid niet boven tafel komt.

 11. Wie neemt er meer vluchtelingen op, Noord-Korea of Israel ?
  Wie neemt er meer vluchtelingen op, de VS of Rusland ? Enz.enz.
  Merkwaardig dat zoveel mensen, miljoenen, naar deze onvrije en boosaardige landen willen. Westerse landen en israel, daar moet je niet zijn maar het wordt er toch aardig druk……
  Oh ja, ex-agenten van Noord-Korea en Rusland schijnen weinig te publiceren….Hoe komt dat toch ? Dit is maar een kleine voorbeeld van de vele honderden.

  1. Dank voor je goed onderbouwde, inhoudelijke reactie. Daar kunnen we wat mee. (over onzin gesproken..)

 12. Heel makkelijk!! Rotschild en Rockefeller families creëren chaos en angst!! Eind resultaat afschaffing van cash geld want dan hebben de zogenaamde tereurorganisatie’s geen inkomsten meer!! Al het geld en goud is al van hun op aarde!! Ze doen er alles aan om een super machtige Israël te creëren!! En de rest van de wereld maakt elkaar dood door angst, armoede, ziektes en om geloof!!

  1. Illuminati….
   De prijs die goede mensen betalen voor onverschilligheid over algemene zaken,
   is dat ze geregeerd worden door slechte mensen.

  2. nl
   Dat zijn feiten of doen de leiders het volgens jou wel goed en zijn er geen oorlogen waar door de oorlogsindustrie behoorlijk aan verdiend wordt?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.