Advertentie

De Turkse- én de ISIS-vlag op één vlaggenmast..!


ISIS en Turkse vlag samen2
Jazeker, de trotse Turkse vlag met de halve maan naast een ISIS vlag.

x

x

De Turkse- én de ISIS-vlag op één vlaggenmast..!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Een foto zegt meer dan duizend woorden … De foto hierboven komt uit een terroristenkamp in Latakia, Syrië, bemand door terroristen van ISIS en door een gedeelte van hun ’tienduizenden aanhangers’ die proberen om de Syrische regering omver te werpen. Zoals we allemaal weten doodt ISIS mensen – onschuldige mensen – in de hele wereld; zo hebben ze in Parijs 158 ​​mensen afgeslacht. Hun supporters hebben 14 onschuldige Amerikaanse burgers in San Bernardino in Californië gedood.

al-ciaedaISIS bombardeert en saboteert zaken, zoals het Russisch passagiersvliegtuig onlangs, boven Egypte. Ze snijden mensen hun hoofden af ​​en zetten er video’s van op Youtube. Ze gooien mannen van gebouwen en showen de video’s van hun daden op internet. Ze verkrachten, roven, plunderen en verbranden. Ze vernietigen moedwillig werelderfgoed en oudheden. Het zijn onvoorstelbare barbaren.

Er is veel gesproken over wie ISIS steunt. Dat het de CIA verduveld goed uitkomt om een Grote Boze Wolf als ISIS ’te hebben’, hoeft geen nadere verklaring. Dat ISIS in die hoedanigheid zaken ‘voor elkaar kan krijgen’ in de volle publiciteit EN direct daarvan de schuld krijgt, zodat de CIA buiten schot blijft, zal ook iedereen duidelijk zijn.

Er zijn veel beschuldigingen van insiders, klokkenluiders en aanwijzingen over sommige regeringen die met ISIS samenwerken en in die hoedanigheid, geweren, munitie, wapensystemen, tanks, voertuigen, communicatie, contant geld en bescherming verstrekken. Ondanks al het indirecte bewijs over welke landen dit doen, is er zelden direct bewijs van ISIS die hen ondersteunt. Tot nu toe. Want kijk in deze foto naar de vlaggen op de vlaggenmast buiten de ISIS tenten in Latakia, Syrië: de zwarte ISIS vlag in top; direct boven de vlag van. . . . . . Turkije.

Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)
Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)

Onomstotelijk wie hun terroristische ISIS groep ondersteunt: het is NAVO-lid Turkije.
De enige hoop die de NAVO heeft om de eigen geloofwaardigheid te herstellen, is Turkije uit te bannen van het NAVO-lidmaatschap. Van geen enkel NAVO-land kan worden verwacht, dat het de bepalingen uit het NAVO-verdrag (artikel 5 om precies te zijn) dient te eren, waarin sprake is van wederzijdse zelfverdediging, als datzelfde land directe materiële steun aan terroristen levert en actief meevecht om de regering van Syrië omver te werpen.

Mossad ISIS

En dat niet alleen; vele berichten uit de wereld maken melding van enorme olie-handel door ISIS via Turkije..!! De handelingen die worden gepleegd door ISIS zijn misdaden tegen de menselijkheid en misdaden tegen de wetten van naties. Het feit dat Turkije ISIS met materiële goederen en geld steunt, maakt Turkije een medeplichtige en facilitator van het internationale terrorisme.

Tenzij de NAVO Turkije uit de NAVO zet, of publiekelijk aankondigt dat het een verzoek om hulp van Turkije op basis van artikel 5 niet honoreert – uitsluitend in verband met acties waarbij Syrië is betrokken, wordt de NAVO zelf medeplichtig aan ISIS en moet worden ontbonden. De NAVO zal bijna al haar publieke steun verliezen en uit elkaar vallen.

Tot slot, een wettige, soevereine entiteit in Turkse staat, moét de Turkse president Recept Erdogon en zijn minister-president Ahmet Davutoglu aanklagen voor hun materiële steun van het internationale terrorisme, oorlogsmisdaden, misdaden tegen de menselijkheid en misdaden tegen het volkenrecht. De rechterlijke macht dient de politie opdracht te geven, deze mannen en hun fazallen, te arresteren en het juiste justitieapparaat moet hen wettig vervolgen in de ruimste zin van de wet. We zijn ofwel een wereld beland die wordt geregeerd door de wet óf een wereld die wordt geregeerd door dit soort criminelen. De twee zijn niet compatibel met elkaar. De NAVO moet nu kiezen aan welke kant zij staat.

 

RaqqaRockefeller
De volledig Syrische noord-grens lig tegen Turkije aan, evenals de noordgrens van Irak. De ISIS-olieverkoop en -transportroute zoals die door veel olie-experts wordt onderschreven. (klik voor artikel)

 

 

3 gedachten over “De Turkse- én de ISIS-vlag op één vlaggenmast..!

 1. Als je de president van Turkye bent en IS levert je veel geld op doordat je handel met ze doet terwijl je de rest van de wereld wil doen geloven dat je IS juist aan het bestrijden bent dan kun je journalisten die de waarheid naar buiten zouden kunnen brengen natuurlijk niet gebruiken.
  Maar op de positie van president kan je dan natuurlijk anderen voor je karretje spannen en een krantenuitgeverij onder staatstoezicht plaatsen vooral als die krant dan ook nog gefinancierd wordt door een critische tegenstander van je.
  Als president zou hij de belangen van de bevolking moeten dienen en die willen persvrijheid maar Erdogan denkt daar kennelijk anders over en gaat zelfs de eigen bevolking met traangas en geweld te lijf.
  Zie pagina 126 en 127 van teletekst.
  http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=101

 2. In totaal 3 maal in Turkije geweest, ’t is wel lang geleden, maar toen was de sfeer al een beetje ja hoe dat te noemen, veel aardige mensen ontmoet, maar helaas veelal geen Turken, ben me er in gaan verdiepen, bij de invasie van het Byzantynse rijk, woonden er vele volkeren, en nu nog zijn er 16 volkjes te vinden, met hun cultuurtje en hun beetje verborgen geloofjes, het was en is verboden om religeuse gebouwtjes te onderhouden, nu je begrijpt, en dan wat er vernielt is en wordt, nee ik ben geen vriend van Turken, en die enklele goede nu ja die zie ik dan maar over het hooft, we krijgen daar nog heel wat mee te stellen, ook in de EU zijn ze diep verankert !
  Die flapdrol van een Erdogan, hopelijk maakt Putin die een kopje kleinder !

 3. En toen werd het mij al duidelijk gemaakt dat er geen gematigde Moslims bestaan, en het is waar het is later bevestigt, maar de volks aard kan een enorm verschil maken, ik heb hele goede en mooie betrekkingen met mijn Kabijlen familie, en daar zijn ook Moslims bij, dus who knows !
  Maar ik ben er van overtuigd dat ons grote probleem in Europa de religies gaat worden, en daarbij gaan de Turken de boven toon voeren !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.