Advertentie

Advocaat laat banken miljoenen kwijtschelden..!


Dient iedere eigenaar van een, door de bank, ter veiling aangeboden huis, zich op deze wijze te gaan verschansen..!?
Dient iedere eigenaar van een, door de bank, ter veiling aangeboden huis, zich op deze wijze te gaan verschansen..!?

x

 x

De advocaat die banken miljoenen laat kwijtschelden

2014 © deze versie WantToKnow
(origineel Alexander Nieuwenhuis)

 x

Sven Hulleman ontvangt op een gemiddelde dag zo’n 10 nieuwe klanten per uur op zijn kantoor.. Dat zijn vooral mensen die een huis kochten voor 2008, veel geld leenden van de bank en nu in hun schulden verdrinken. Ze kunnen de kosten van hun hypotheek niet meer betalen en daarom wil de bank ze op straat zetten en hun huis verkopen. Het probleem is dat veel van die huizen voor veel hogere bedragen zijn gekocht dan dat ze nu waard zijn. Soms is een huis gekocht voor 400.000, en wordt het door de bank gedwongen verkocht voor maar € 250.000. Het verschil van € 150.000 euro komt vrolijk voor rekening van de koper, die dus niet alleen op straat staat, maar er ook nog soms tonnen aan schulden bij krijgt. En in Nederland kan die restschuld je blijven achtervolgen tot je dood gaat.

Sven Hulleman wil deze mensen helpen. De Rotterdammer voert al twee jaar rechtszaken om ervoor te zorgen dat banken (een deel van) de schuld op zich nemen en behaalt de afgelopen tijd steeds meer successen. Hij vindt het de taak van de banken om burgers te helpen, omdat aan het begin van de crisis de Nederlandse burgers de banken hebben gered: “Ik zit vaak aan tafel bij banken die met belastinggeld gered zijn. Tegen mijn cliënten zeggen de bankiers ‘betalen is betalen’. Dan zeg ik: ‘Als de maatschappij dat in 2008 tegen uw bank had gezegd had u nu helemaal geen baan.'”

Sven is een typische Rotterdammer met het uiterlijk van een corpsbal en een geweldig grote bek. Hij praat snel en veel, is 33 en hij heeft een missie: hij wil de grote banken op de knieën krijgen. Een van zijn opmerkelijkste cliënten is Claude Vermeulen. Deze in Almere wonende Vlaming heeft zijn huis gebarricadeerd omdat Florius (een onderdeel van de door staatssteun geredde ABN-AMRO) hem op straat wilde laten zetten. Claude zit al weken binnen, slaapt weinig, slikt allerlei medicijnen en is vastberaden zijn huis desnoods in een kist te verlaten als zijn situatie niet wordt opgelost. Via de Facebookgroep Bunkerboy volgen zijn buren hem.
X

Roofbanken? Pakken wat ze pakken kunnen..?
Twee dagen voor zijn geplande ontruiming belde Vermeulen met Sven, die meteen dit filmpje liet schieten. Na het inschakelen van Sven werd de ontruiming afgeblazen. “Ik denk dat ik Sven net op tijd gebeld heb,” zegt Claude. “Wat er anders zou zijn gebeurd, dat weet ik niet.” Ondertussen is hij werkeloos, zit hij in een depressie en bevoorraden zijn buren hem. Maar hij blijft strijdbaar: “Ik sta in mijn recht,” zegt Claude. “Dat weet Sven, dat weet Florius, dat weet iedereen.’+

Sven-Hulleman
Sven ‘Robin Hood’ Hulleman

 

“Het is hier een Vlaming die voor ons de hete kastanjes uit het vuur haalt,” zegt Sven. “Nederlanders zijn daar te laf voor. Ze praten niet over hun schulden en proberen het calvinistisch uit te zitten. Van Claude Vermeulen kunnen ze leren dat het effectiever is om niet te betalen en de pers op te zoeken dan dat je je helemaal laat uitzuigen door je bank.” Sven vertegenwoordigt nu meer dan 5000 mensen, maar dat is volgens hem nog maar het topje van de ijsberg. “Anderhalf miljoen huishoudens staan onder water en als het spaargeld van de babyboomers op is moet ik meer advocaten gaan aannemen.”

Dit boek, geschreven door drs. Ad Broere, staat o.a aan de basis van het succesvolle stuk 'Door de Bank genomen'..!! (klik voor link naar bookshop!)
Dit boek, geschreven door drs. Ad Broere, staat o.a aan de basis van het succesvolle stuk ‘Door de Bank genomen’..!! (klik voor link naar bookshop!)

Nieuwe cliënten betalen eenmalig € 100,- aan de Stichting Restschuld en een klein bedrag voor bepaalde verrichtingen. Maar de proceskosten zijn hoog en Hulleman mag zelf niet pleiten.Wat hij doet komt namelijk neer op campagne voeren en volgens de gedragsregels van de advocatuur is het verboden om als advocaat politiek te bedrijven. Een ander probleem is dat Sven niet – zoals in Amerika gebruikelijk is – alle zaken die op elkaar lijken in één rechtszaak kan bundelen. Die mogelijkheid is volgens hem niet goed in de Nederlandse wet opgenomen. “Je kunt een grote bank als de ING alleen maar als individu aanklagen, maar de ING huurt als ze worden aangeklaagd een heel leger juristen in. De meeste mensen durven dat gevecht in hun eentje niet aan te gaan. Dus doen wij het voor ze, zaak voor zaak.”

Sven heeft een deadline waar hij niet onderuit kan: “Een bank aanklagen kost minimaal 50.000 euro. Ik sta garant voor het grootste gedeelte, want de leden zitten met allerlei schulden. Het is een heel dure bezigheid en ik heb nog drie jaar om dit probleem op te lossen. Daarna is mijn geld op en ga ik iets anders doen.” De rechtszaken die Sven voert zijn een juridische curiositeit op zich, zoals die van mevrouw Baijens en meneer de Jong, die proberen om 226.000 vrijgescholden te krijgen van de ING. Als hun zaak voor de rechter dient, zit de zaal vol met mensen die in een zelfde situatie zitten.

Bij de vraag of hij de zaak gaat winnen glimlacht hij: “Het zou kunnen dat het op een schikking uitdraait, zoals dat al zo vaak is gebeurd. Maar als er geschikt wordt is dat altijd op voorwaarde van geheimhouding. De cliënten krijgen hun schuld – of een deel ervan – kwijtgescholden op voorwaarde dat ze er niemand over vertellen en geen pers zoeken.” Volgens Sven heeft hij inmiddels 2,2 miljoen euro kwijt laten schelden door verschillende banken. “Van de balans afgeschreven. Met een pennenstreek.” Maar vanwege de geheimhouding is het onmogelijk om dat getal te controleren.

Waarom kost een huis eigenlijk zoveel? Niet vanwege mensen, maar vanwege bankconstructies. Dit filmpje legt het uit

De advocaten van de ING verdedigen de bank met de argumentatie dat nergens is aangetoond dat de ING de daling van de huizenprijzen mede heeft veroorzaakt, omdat “er niet zoiets als een huizenmarkt bestaat en er niet kan worden aangetoond dat de ING daar een invloed op heeft gehad.” Over de steeds verder stijgende prijzen van voor 2008 stellen de advocaten dat het komt omdat de huizen beter en luxer werden uitgevoerd en ook vanwege ‘de behoefte’ van de mensen om meer te betalen voor hun huis.” Het publiek in de zaal barst in lachen uit en joelt. De rechter moet de toeschouwers meerdere keren tot orde roepen.

Het besluit van de rechter is dat Baijens en de Jong samen met de ING in gesprek moeten gaan, en stuurt dus aan op een schikking. Maar waarom is er eigenlijk nooit een vonnis in het voordeel van de mensen met een restschuld? “De rechter zal een vonnis in het voordeel van mijn cliënten zoveel mogelijk proberen te vermijden,” zegt Sven. “Een vonnis in ons voordeel betekent dat niet alleen de cliënt maar duizenden anderen in dezelfde situatie kunnen stoppen met betalen.”

Zolang de wetgeving niet verandert en de huizenprijzen niet grandioos stijgen, zal het cliëntenbestand van Sven alleen maar groeien. Mensen die de hulp van Hulleman niet inroepen, zullen op straat gezet blijven worden – terwijl de winsten van banken beschermd worden door de wet. Na de rechtszaak geeft Sven gratis juridisch advies aan de verontruste mensen die vanuit het hele land naar Amsterdam gekomen zijn. De één raadt hij aan niet meer te betalen, de ander om de sleutels van zijn huis aan de bank te geven, voor een derde is er maar één oplossing: “U moet emigreren, maar niet binnen de EU.” Het duurt drie uur voordat hij iedereen gesproken heeft.

* * *

 

22 gedachten over “Advocaat laat banken miljoenen kwijtschelden..!

 1. Hulde aan Sven Hulleman en de mensen die bij hem komen, om hulp in te roepen. Om die gene die bij hem komen om hun last te verlichten/veranderen. Het zal daar na nog evengoed niet gemakkelijk zijn voor die mensen. Want zij moeten naar een ander huis.Ik ben tegen dit geld systeem, vroeger al voor deze gebeuren (crisis).Maar wil wel een kleine kant tekening schrijven. Met alle recpect voor de mensen die er in zitten (sommige daarvan) waren niet realisties.Maar dat was toen en nu is nu.Nu zitten we met z’n allen ermee, want hoe je het went of keert. Deze kaarten huis komt daarna op ons allen neer, naar mate meer mensen die weg bewandelen en het in geheim (kwijtgescholden) worden.Dus ik wil zeggen sterkte voor nu en in de toekomst. Maar ook aan mijnzelf( en nee ik zit er niet in)
  ronair

 2. Er zijn nog steeds goeie mensen in deze wereld.

  2 jaar geleden was er in Cleveland, Ohio een Sheriff die mensen hun huis uit moesten zetten, omdat de bank het ging veilen. He zei “Nee, dat doe ik niet ik ben gekozen door de bevolking om hen te beschermen. Ik ben niet de politie, ik ben niet gehuurd. Ik zet niemand uit hun huis.”

  Ik heb zijn kantoor in Cleveland gebeld and hem via zijn secretaresse bedankt voor zijn empathy en compassion. Er zijn weining zulke mensen.

 3. Wat dachten jullie van het volgende idee:

  Als de bank de koopwoning terug neemt dan moet de eigenaar een huis gaan huren bij een woningbouw á ? € 800 per maand, is het niet verstandiger dat de eigenaar in zijn koophuis blijft wonen en die € 800 maandelijks aan de bank geeft en de resterende ? € 200 die hij tekort komt gaat hij langer aflossen, een X-aantal jaren geleden had ik dit ook verteld aan de hoofdkantoren van alle banken van Nederland maar ik heb helaas heb nooit antwoord van niemand gekregen.

  Als een huurder schulden heeft bij een woningbouw dan wordt de persoon uit zijn huis gezet en een b.v. half jaar later krijgt hij weer een ander huis, maar in die 6 maanden heeft dat een heleboel ellende veroorzaakt voor iederen dan kun je de persoon beter in zijn huis laten zitten en gaat de persoon aflossen elke maand.

  Als iemand marihuana kweekt in zijn huis dan wordt de persoon eruit gezet door een woningbouw maar ik vind dat dom want de persoon verdwijnt in de anonimiteit en dan duurt het misschien ? 3 jaar voor je hem weer betrapt in een ander huis, terwijl als je hem laat zitten in het oude huis dan kan de Politie als onderdeel van zijn straf 1x per week een onaangekondigd bezoek afleggen en dan betrap je hem veel sneller als hij weer begonnen is met marihuana en als de persoon dit weet zal hij niet makkelijk in hetzelfde huis weer aan de gang gaan.

 4. Het meest erger ik mij eraan dat de banken voor het overgrote deel verantwoordelijk zijn voor de problemen waar veel mensen buiten hun schuld om in terecht zijn gekomen.
  Niet alleen moest ons belastinggeld banken redden maar moest er ook bezuinigd worden waardoor mensen in de problemen zijn gekomen.
  Bv ABN AMRO zou zijn schuld aan de staat terug betaald hebben en wil nu weer naar de beurs zodat zij weer risico kunnen nemen en als het wederom fout gaat zullen zij weer bij ons aankloppen.
  Het hele systeem is verkeerd want als aandeelhouder neem je bewust risico wat normaal gesproken in zou moeten houden dat je deelt in de winst maar als het fout gaat moet je dan ook delen in de kosten.
  Waar waren deze aandeelhouders toen het fout ging?
  Zijn er top mensen veroordeeld voor de door hen aangebrachte schade aan Nederland?
  Kort samen gevat is het zo dat bij winst de aandeelhouder zijn zakken vult en dat de belastingbetaler voor de verliezen opdraait.
  De politiek heeft het over de Balkenende norm maar kijk eens naar het salaris van bv Zalm is dat niet zo,n 7 ton per jaar?
  Het nederlandse volk mocht opdraaien voor de banken maar van bezuinigen op de kosten die de banken aan salarissen kwijt zijn of bonussen is tot op heden geen sprake al doen ze net of dat wel zo is door gewone medewerkers/sters te ontslaan wat geen bezuinigen is maar de manier om mensen meer tot internet bankieren aan te zetten zodat ze zichzelf nog meer kunnen uitbetalen want dan houden ze het geld van de vele laag betaalde medewerkers/sters ook nog in hun zak terwijl het voor de burger steeds moeilijker wordt om via een persoon op de bank zaken te kunnen regelen en de ontslagen mensen op de bank komen ook weer voor rekening van de belastingbetaler waardoor deze steeds meer moeite krijgt om de bank te betalen waarmee aangetoond is dat de banken zelf medeschuldig zijn aan het niet meer kunnen afbetalen van bv hypotheken.

  1. @Arnold

   Wat Aandeelhouders doen doen Zakenmensen ook, als een winkelier verlies maakt voert hij het op aan de belasting in de hoop dat hij minder belasting hoeft te betalen dus heeft hij minder verlies, ik ben het wel met je eens als je zaken doet dan moet je zowel de winst als het verlies slikken en het niet andere in de maag splitsen dat is het risico van zaken doen, als je een vrouw ten huwelijk vraagt en ze zegt: “Nee” kun je ook niet gaan klagen bij haar familie in de hoop dat ze haar onder handen nemen dat zou bezopen zijn het is gewoon je verlies slikken en verder leven en verder niet zeuren.

   Mijn bank vraagt me regelmatig of ik wil: “Internet Bankieren” maar ik weiger, ik heb hun verteld als we dat allemaal gaan doen wordt een deel jullie personeel werkeloos, zo ook het nieuwe pas gebouwde ziekenhuis, een baliemedewerkster zei: “Mooi die zelfservice apparaten aan de muur voor de patiënten”, toen maakte ik de opmerking: “Ja, maar ze moeten er niet teveel van gaan ophangen anders worden jullie alleen maar werkeloos” en daar was ze het toch wel mee eens.

   Wat ik me ook afvraag: “Als een regering geld leent van een bank hoeveel effectieve rente moeten ze aan de bank betalen”, en: “Als een bank geld leent van de regering hoeveel effectieve rente betalen zij aan de regering”, zijn dat beide gelijken rente getallen of wijken ze af in het voordeel van de banken want dat zou ook smerig zijn.

  2. Rudie.
   De grote fout (naar mijn inzicht)is dat overheden geld uitgeven wat ze niet hebben.
   Iedereen betaald belasting en dat zou genoeg moeten zijn om mee rond te komen het probleem is dat vooral Nederland zich overal mee wil bemoeien wat vaak met grote uitgaven gepaard gaat.
   Kijk eens goed op de landkaart dan zie je dat Nederland maar een vingertopje in beslag neemt en als je daar de bemoeienis tegenover zet dan staat dat in geen verhouding meer want Nederland wil overal haantje de voorste zijn.
   Als het belastinggeld echt besteed zou worden waar het voor bedoeld is dan hadden we bv wegen met gouden randjes.
   De rente die Nederland moet betalen is bijna nul maar omdat de geleende bedragen hoog zijn praat men toch al snel over miljoenen en rente is en blijft weggegooid geld.
   Daarom vind ik dat elk land verplicht moet worden niet meer uit te geven dan ze binnen krijgen.
   Wat de banken betreft dan zie je op het moment dat je op spaargeld bijna geen rente meer krijgt en waar ik bang voor ben is dat ze later geld zullen gaan rekenen om op je spaarcenten te passen inplaats van rente te geven want per slot van rekening voor niets gaat de zon op.(dat ze wel met ons spaargeld speculeren wordt dan voor het gemak maar vergeten).

  3. @Arnold

   Dat doen de banken nu toch al, voor elke transactie met een bank staan we nu al voor te betalen, elke keer brengt de bank onkosten in rekening omdat ik aan de betaalautomaat heb gezeten en ze hebben nog meer van dit soort geintjes, 1 abonnement van een tijdschrift heb ik al opgezegd want ze vroeger voor de jaarlijkse verlenging € 7,50 voor de overschrijving ja doei.

   Ik leen mijn geld aan de bank zodat ze zaken kunnen doen en geld kunnen verdienen en ik moet er voor betalen en als ik aan de automaat ga zitten moet ik weer betalen, ho is effe, en de rente is een lachertje tegenwoordig, wij krijgen echt geen 30% effectieve rente geld als we geld aan hun lenen die ze wel van ons vragen als we geld bij hun gaan lenen om b.v. een huis of auto via hun te kopen.

   De enigste oplossing is toch dat de regering banken en of het geld gaan nationaliseren want als de regering geen rente meer hoeft te betalen dan hoeven we nooit meer te bezuinigen, maar week die pipo’s in de 2ekamer maar is los van die criminelen met hun diefstal mentaliteit die wonen in: “Villapark de Bungalow” daar krijgen wij burgers een harde dobber aan dat lukt ons nooit.

  4. Rudie.
   Bank of overheid is hetzelfde beiden zullen zich inspannen om de burger financieel uit te kleden.
   Neem alleen maar het voorbeeld van de pomphouders aan de grens heel Nederland weet dat de mensen over de grens gaan tanken omdat het daar goedkoper is alleen Wiebes zegt dat daar geen bewijs voor is en laat zo tal van bedrijven kapot gaan en vervolgens blijkt dan ook nog dat het de staat minder heeft opgebracht dan berekend was.
   Het maakt de banken en de overheid geen ruk uit dat de mensen door hun toedoen in de shit komen zolang ze maar kunnen plukken.

 5. Ik begrijp iets niet denk ik betreffende het filmpje. De man zegt dat hij een hypotheek heeft van 179.000 euro op een huis van ongeveer 180.000 en die vanaf het begin niet heeft betaald vanwege een verkeerde automatische incasso waardoor een betalingsachterstand is ontstaan???? Vervolgens zegt hij dat zijn restschuld zal bestaan uit 130 a 150.000 om een nieuw huis te kopen, zie niet in wat dat met restschuld te maken heeft.

 6. Ont WaKen uit de Monetaire Psychose

  Joris Luyendijk doet in het VPRO programma Boeken verslag over de City of London en doet angst aanjagende constateringen. Hij heeft o.a. gesproken met de Jesuit en EU kopstuk Herman van Rompuy die hij omschrijft als de minst schreeuwerige politicus van de afgelopen eeuwen. Van Rompuy had hem duidelijk gemaakt dat we slechts op een haartje na verwijderd waren van een totale in één storting van het financiële stelsel, waarbij de pinautomaten niet meer zouden werken en de bevoorrading van de supermarkten in korte tijd zouden opdrogen. Jammer dat Joris deze kans aan zich voorbij heeft laten gaan om zich zelf uit te nodigen om samen met van Rompuy zijn hoofdkwartier Vaticaan City te bezoeken. Vaticaan City de numerologische Moon cult architecten van het Monetaire Monopoly met de bankiers als zijn agenten in de rol van Black Magicians.

  VPRO uitzending Joris Luyendijk over zijn nieuwste boek ‘Dit kan niet waar zijn’.
  http://boeken.vpro.nl/televisie/boeken/2015/22-februari.html
  Lees meer: http://boeken.vpro.nl/artikelen/2015/februari/8-Bankgeheimen.html

  Gelukkig maar dat niet alle Systeem operators/beheerders voor Banken Vaticaan werken:

  FULL STORY – HAMPSTEAD LONDON, SATANIC CULT & BABY KILLERS EXPOSED: http://www.veteranstoday.com/2015/02/22/anonymous-leaks-satanic-cult-member-names-places-phone-s/

 7. Het is jammer dat er inbrekers bestaan anders konden we ons geld thuis bewaren en de banken de nek afdraaien dan hadden ze geen macht meer over ons, en als ze geld nodig hebben om zaken te doen gaan ze het maar van de regering lenen tegen een rente vergoeding.

  Ons Gemeentehuis zou een bankrekening kunnen openen en aan ons burgers vragen om b.v. 25% van ons spaargeld op hun rekening te storten en dan hoeven zij geen geld meer te lenen van banken tegen een criminele rente, en wij burgers vragen geen rente dat investeren we in het beter laten draaien van de economie van onze woonplaats, ook de regering zou zo een bankrekening kunnen openen en nooit meer vette rente betalen aan die criminelen in: “VillaPark de Bungalow”, en dan hoeven we ook nooit meer te bezuinigen, “Problem Solved”.

  1. Wordt iig tijd voor een basisinkomen lijkt me.
   De mens is de enige diersoort die zijn leven moet kopen…

  2. Geef iedereen een triljoen.
   De banken creeeren geld uit het niets, dus no problem.
   Dat doen ze voor de elite, dus dat kunnen ze ook voor het gepeupel toch?
   Iedereen genoeg geld, dus dat probleem de wereld uit.
   En dan…
   En dan volgt er eerst een inhaalslag, want mensen die nog nooit rijk zijn geweest, weten niet eens wat dat is.
   En dan lopen we vervolgens allemaal tegen hetzelfde aan, want geld maakt niet gelukkig.
   Het kleine beetje om normaal te kunnen leven en functioneren echter wel!
   De basis is van belang, maar met een groot overschot moet je behoorlijk sterk in je schoenen staan om daar een levensvervulling mee te dienen.
   Die basis kan alleen maar komen uit passie en creativiteit.
   En dat gun ik iedereen…

  3. @Anna11

   Nu je het zegt, in het verleden heb ik wel eens zitten denken dat de regering ons allemaal 1 miljoen geeft, we gaan alle winkels leegkopen een auto een huis nou ja noem maar op, alle werklozen kunnen aan het werk natuurlijk zonder salaris, geen uitkeringen meer enz. enz. enz., en als over 10 jaar de hele bende instort geen probleem dan schrijven we alles af het geld gaat in de versnipperaar en dan drukt de regering nieuwe geld desnoods rond geld met een rode kleur en krijgen we weer 1 miljoen en als dat 7x keer gebeurt zijn we geloof ik 80 jaar en dan wordt het: “zij die sterven groeten u”.

  4. @Cozmic

   Toen ik jouw YouTube zag rook ik even bier maar het bleek mijn lege glas rode wijn te zijn die op mijn bureau staat nee ik ben niet dronken.

  5. Rudie boy, enjoy your drink.
   Daar ging het niet om. God mag weten hoeveel hectoliter alcohol mijn lever heeft moeten omzetten in een uitpisbare substantie, never mind.
   Soms heb ik wat zinnigs te melden, althans, iets dat ik zelf zinnig acht, kan wezen dat het weer een act van zelfoverschatting is, dat dan weer wel.
   bij deze wil ik even met zoveel woorden melden dat ik eigenlijk niets te melden heb, waarbij ik me eigenlijk schaar in het gareel. Met dat verschil dat het gros dat niets te melden heeft zich er niet van bewust is dat ze eigenlijk niets te melden hebben en zichzelf daarbij zeer serieus neemt. Slap gelul dus, en dat terwijl menigeen die zich aan slap gelul schuldig maakt niet eens in het bezit is van een slappe lul, laat staan een vergunning voor het dragen van een dergelijk voorwerp.
   Zo kan ik uren doorgaan, liefst vat ik dat dan weer in minuten samen zodat we de onbestede uren kort samengevat kunnen besteden aan zaken die wel aan de orde zouden kunnen komen als we niet verzand zouden zijn in oeverloos gelul. WAT ALS? ¿SLA TAW , jah draait ut maar eens een keertje om, goed zo.
   Iedereen is een poppetje in een beelddenkig poppenspel, beton is zo hard als je denkt dat het is. Vanuit de ziel(groep) is het een beleving.
   Nevermind, doe lekker je ding, wind je op, entertain the legion.
   Thou are a forefront of a legion, wether good or bad, that makes no differ.
   For those that have understanding 😉

 8. Zo lang banken geld uit het niets kunnen toveren veranderd er nooit iets. Geld creëren moet weer in handen komen van de overheid en niet bij de particulieren banken zoals nu. Nu betalen we rente, wat banken verzinnen en die worden slaapend rijk van.

 9. Gerechtsdeurwaarders beroven straffeloos de zwakste burgers.
  ( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

  AMSTERDAM-NOIR- Nu berichten wij al tijden dat Gerechtsdeurwaarder markant opereren als een bikkelharde Wake UpMaffiagroep en worden wij nu weer eens in gelijk gesteld. De VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-Hoertjes weten van niets en roepen iedereen op om als een imbeciel op hun te gaan stemmen bij de Staten Verkiezing 18 maart 2015.

  Sta op met de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet en Stem!

  Criminele Gerechtsdeurwaarders hebben straffeloos jaren te hoge fraude-nota’s gestuurd voor het ontruimen van woningen. De ‘VVD- Justitie’ kijkt steevast de ander kant op, want de eerste criminele Deurwaarder moet nog worden gearresteerd.

  Gerechtsdeurwaarders beroven straffeloos de zwakste burgers.
  Waarom staan de Deurwaarders nog niet in die zogenaamde Pulp-Media-Maffia” Top 600″ gevaarlijke criminelen?

  Misschien omdat het geen Nederlandse kansarme jonge ‘Marokkanen’
  ( met baard) zijn? Radeloze huurders die al zwaar in nood zaten en betalingsproblemen hadden werden de dupe van deze gewetenloze lijkenpikkers. Ook zijn omstreden misdadige methoden ingezet bij huisuitzettingen, die de Maffia tot een club van fatsoenlijke heren maakt. Dat meldt het AD op basis van onderzoek van woningbouwcorporatie Eigen Haard. Deurwaarders Misdaad-kantoor Nijstad en Toonen moest zich gisteren voor de tuchtrechter verantwoorden vanwege deze lijkenpikker praktijken, maar had indien de Rule of Law van kracht zou zijn in “Banana-Fraude-Nederland” al lang in de gevangenis moeten zitten.

  Maar Stem vooral VVD en PvdA, zodat de ‘Aasgieren-Deurwaarders’ hun karwei kunnen afmaken. Het kantoor ontkent over de schreef te zijn gegaan en zegt zich “als Kop van Jut” behandeld te voelen.

  Eigen Haard denkt dat deze zaak slechts het topje van de ijsberg is en wijst erop dat de methoden van Nijstad en Toonen door heel Nederland zijn toegepast.

  Het Topje van de ijsberg (Nederland fraudeland is een publicatie van Vrije Universiteit Amsterdam (VU))

  Eigen Haard vermoedt dat sinds 2001 bij honderden ontruimingen te veel in rekening is gebracht door het ‘Deurwaarders-Tuig’. Kosten zouden stelselmatig zijn opgekrikt en er zouden vaker dan nodig officiële deurwaardersstukken zijn verstuurd, wat een strafbaar feit is, namelijk fraude en witwassen.

  De toch al kaalgeplukte huurders hebben per keer tientallen tot soms zelfs honderden euro’s te veel betaald volgens de woningcorporatie, die inmiddels drie misdadige kantoren de wacht heeft aangezegd.

  Er zijn geen officiële cijfers bij het CBS bekent hoeveel van die afgeperste huurders tot zelfmoord zijn gedreven door de Deurwaarders.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.