Advertentie

Hoe CIA en Mossad ‘ISIS’ in het leven riepen..


McCain en Elliot Shimon aka Al-Baghdadi in Syrie
Is John McCain een regelrechte verrader..? Of ‘gewoon naïef’…? De senator van Arizona, lijkt de hele wereld over te reizen en ‘voorbereidingen’ te treffen voor ‘Amerikaans optreden’.. Zo poseerde hij eerder met de neo-Nazi’s in Oekraïne en hier poseert hij met leden van de ISIS-beweging in Syrië. Amerika steunt ISIS, maar niet in Irak…?? Haha, hoe belachelijk moet het worden, voordat je het door de WC spoelt….? En kijk eens, wie daar in de achtergrond op de foto opduikt…? McCain en Elliot Shimon aka Al-Baghdadi samen op één foto in Syrië..! Als MsCain dan ook nog eens wordt geïnterviewd en hij roept dat hij ‘de juiste mensen in het verzet heeft ontmoet’, dan is dan niet meer ‘naief’ te noemen, toch? De leider van ISIS als maatje van een Amerikaanse senator.. Hoe dom moet je zijn om nog in dit verhaal te trappen..??

We hoeven het hier niet lang te hebben over geloofsfanatici. Doordat ze volledig de macht uit handen te geven aan een ‘God-buiten-zichzelf’, blijft er niet veel over van de autonomie van deze mensen. Want waar ben je zelf nog, als je blind en vol haat -aangewakkerd door bijv. het ‘hoofd van de kerk’- ten strijde trekt om het weleens voor je geloof en ‘broeders en zusters’ op te gaan nemen..?

Het gevaarlijkst daarbij zijn natuurlijk de extremistische uitwassen van een geloof, zoals we dat ook zagen bij de gruwelijke daden van de Katholieke Inquisitie, die een paar honderd jaar geleden plaatsvonden. Een van de huidige extremistische uitwassen is natuurlijk het moslim-extremisme. En dat je daar ook dagen over door kunt praten, is duidelijk.

Maar wat wij hier willen doen is je de andere kant laten zien van het ISIS-extremisme dat nu in Irak LIJKT te heersen. Ineens volledig ‘out-of-the-blue’ als ‘ultra-extemistische stroming’ binnen het extremisme verantwoordelijk LIJKT voor Islam-extremisme. Maar is dat wel zo..? Welke andere partijen hebben fundamenteel baat bij deze opkomst van de bizarre ISIS-beweging..? Wie is de leider en in wat voor sprookjes dienen we te geloven, als blijkt dat deze ‘strijders’ in staat zijn om half Irak te veroveren, gekleed in bivakmutsen, zodat de wereld hen niet zal herkennen..?? En waarom zijn er ook bivakmutsen in Oekraíne, zo ineens..??  Wat mag er niet gezien worden..?

Waarom vragen zo weinigen zich af wat voor gevoelloze en manipulerende  macht ACHTER deze ISIS zit en wordt er weer naar de MSM, de main-stream-media gekeken, naar ‘zij-die-het-allemaal-weten’.. Of kan het zijn dat zij, de goedbedoelende journalisten, ook een rad voor ogen gedraaid krijgen..? Zo lijkt het wel in ieder geval.

Want veel méér dan het nawauwelen van de internationale persbureaus’s, die het nieuws voorkauwen en kant-en-klaar (lekker efficient) bij nieuwsmedia in hun IN-box donderen, lijkt de berichtgeving over ISIS niet.. Wie zit er achter ISIS, wie zijn de financiers en waarom kan deze ‘stroming’ ineens doorbreken..? Wij reiken je graag een paar hele grote hints aan, die de nuance terug mogen brengen wellicht, in deze gruwelijke ontwikkelingen. Zie nou eens, dat we keer op keer door de ‘krachten achter de VS’ worden besodemietert.. (En een ander woord is heel moeilijk te vinden in deze situaties!)

x

* * *

Alstublieft.. Onze 'Kalif', de Mossad-agent
Alstublieft.. Onze ‘Kalif’, de leider van ISIS, in een combifoto van een gezellig kiekje en zijn staatsie-portret.. Inmiddels ontmaskerd -mede door deze en andere foto’s- als Mossad-agent. Hij wordt gesteund door de VS, in zijn ‘werk’ om om de ‘Zionistische plannen’ uit te werken in het ondermijnen van islamitische landen.. (Volgende keer misschien weer een bivakmuts op, wanneer je op de foto gaat voor een familikiekje..?)

x

x

Hoe CIA en Mossad ‘ISIS’ in het leven riepen..

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

De zegeningen van het internet zijn zodanig, dat er bijna geen nieuws meer veilig is en niet binnen de kortste keren de hele wereld overgaat. Vooral nieuws dat opzienbarende is en fundamenteel de roots van onze samenleving raakt. Je kunt wel zeggen dat nieuws rondom de beweging ‘ISIS’, de Islamitische beweging, die de Westerse wereld weleens een gewelddadig lesje zal leren, en die ‘niet zal rusten voordat ze in het Witte Huis zitten’, bijzonder snél de wereld rond reist. Alle uiterst gruwelijke daden van deze groepering komen uitgebreid op het scherm, en daarbij lijkt te gelden ‘Hoe gruwelijker, des te beter’..

Maar waarom worden deze beelden nu ineens wel volop beschikbaar gesteld, terwijl de Amerikanen niet eens ‘bewijs’ kunnen leveren voor onderbouwing van HUN BESCHULDIGINGEN dat de MH17 is neergehaald door Russisische separatisten, onder ‘auspiciën’ van Vladimir Poetin..? Kan het zijn dat het bewijs nu JUIST geleverd moest worden..? Laten we vooraan beginnen..

McCain en Elliot Shimon aka Al-Baghdadi in Syrie 2Mogen we je voorstellen aan de ‘Kalif’..
Zijn naam is Abu Bakr al-Baghdadi, en hij heeft de bijnaam ‘Caliph’ of in gewoon Nederlands ‘Kalif’. Hij is het hoofd van de groepering die zich ‘ISIS’ noemt, of ISIL (Islamic State in Iraq and the Levant). Maar volgens bronnen die rechtstreeks afkomstig zijn van het NSA-materiaal dat Edward Snowden in zijn bezit heeft,  is deze meneer de Kalif, een door de Mossad getrainde acteur, genaamd Elliot Shimon.

Maar misschien kan senator John McCain ons een diepere introductie geven van deze ISIS-leider, deze ‘Kalif’, want zoals je op deze CNN-still uit een reportage, hieronder ziet, is McCain al een tijdje bekend met deze ‘misdadiger’ die zijn rol met verve speelt.. (Dezelfde ‘Vietnam-oorlogsheld’ McCain overigens, die wordt uitgekotst door de werkelijke Vietnam-Veteranen. HIER)

Deze Kalif, Simon Elliot (Elliot Shimon), ook bekend dus als ‘Al-Baghdadi’, is de zoon van twee Joodse ouders en is Mossad agent. Een Frans rapport van de inlichtingendienst ondersteunt inmiddels deze Snowden-onthulling..! Al-Baghdadi heeft samengewerkt met de Amerikaanse geheime dienst, met de Britten en Israël, teneinde een organisatie te creëren, die in staat is terroristische extremisten van over de hele wereld naar zich toe te trekken.

Na het aantrekken van een aantal moslim-fanatici, van over de hele wereld, mannen (en vrouwen) die bereid zijn te sterven voor hun geloof, ontstaat een krachtig leger, het leger van de Duivel. Bloeddorstige moordenaars, zonder enig medelijden met hun slachtoffers, moorden in koelen bloede, waarbij hun uitwassen vakkundig worden gefilmd (!) en gedeeld op… Social Media (!!)…

En laten dat nou dezelfde Social Media zijn, waarvan mevrouw de voorlichtster van het Witte Huis, Marie Harf (HIER) zei, dat we dáár het bewijs konden vinden voor de waanzinnige beschuldiging dat Poetin verantwoordelijk is voor het neerhalen van de MH17..!

Ook een Iraanse krant onthult de ware identiteit van deze getrainde Zionistische agent.
Iraanse inlichtingen diensten hebben de ware en volledige identiteit onthuld van ‘Emir Daash’, die bekend is onder de naam ‘Abu Bakr Al Baghdadi’, wiens echte naam Elliot Shimon is. Zijn rol is om Zionistische spionage te verrichten voor de Mossad, de Israëlische geheime dienst. En zijn valse is: Ibrahim ibn Awad bin Ibrahim Al Al Badri Arradoui Hoseini.

Het plan van zijn organisatie is om te gaan opereren in het hart van die landen die hebben uitgesproken een dreiging te zijn voor de staat Israël. Het is een militaire- en tegelijkertijd burgeroperatie, die tot doel heeft te vernietigen, verwarring te zaaien, en om uiteindelijk grip te krijgen over het gehele gebied in het Midden Oosten, om een ‘groot Israël’ te kunnen vestigen.”

Maar wellicht is het slimmer om David Icke het verhaal te laten vertellen, van NEP-ISIS en NEP-AL QAIDA…

x

Tja, als je nog niet genoeg weet, kijk je even naar dit gedegen verhaal van RT. Wat is er voor nodig om jou te overtuigen, dat je het hele vieze spelletje wat door de CIA, de staat-in-de-staat, wordt gespeeld, door de WC spoelt…?? Het klinkt wellicht een beetje plat, maar zolang ze je nog de angst aanjagen met gruwelijke beelden en Islam-retoriek, ben jij hun speelbal en trap je in het afschuwelijke toneelstuk dat de CIA voor je bedacht heeft..!!

x

x

En natuurlijk moeten er strijders gevonden worden.. Fanatieke jongeren, die overal ter wereld de ‘roep van de Islam’ volgen, om de verantwoordelijkheid als ‘goed-gelovige’ te beantwoorden.. Kijk eens naar dit artikel HIER op de site, waarin je kunt zien, hoe de Engelse MI5, de geheime dienst van de Engelsen, in staat is ‘Islam-achtige’ jongeren te ronselen (onder bedreiging van uitzetting uit het UK!!)…

Kortom, het wordt tijd dat de westerse wereld opnieuw de daden van de ‘krachten achter de VS’ in het licht zet. Wat voor oprechte, met liefde vervulde daden, zijn er überhaupt vandaan gekomen, de laatste jaren..? Vanuit dit land van de onmogelijke mogelijkheden… Een land dat zich volledig naar een fascistische staat aan het ontwikkelen is, kan niet de ‘leider van de vrije wereld’ zijn..!!

En opnieuw vragen we ons af, als het dan allemaal gaat, zou gaan, om het uitmoorden van ‘de Joodse staat Israël’.. Waarom…?

x

al qaeda israel

 

58 gedachten over “Hoe CIA en Mossad ‘ISIS’ in het leven riepen..

  1. en, maar, wat hebben die rare over geciviliseerde enorm beschaafde “democratische” thumbs up en down romeinse vn bezetters wel niet voor ons gedaan ondertussen in the mean while? drinkwater via looie pijpen, edu-catie, snelwegen van gemalen zwerf keien met remote blauwe tand 4.0 digi tolpoortjes en nog veel meer… en dan nu de uitslagen van de ere divisie op het anp ntr npo radio 1 retro nieuws.

   Monty Python – What have the romans ever done for us
   http://www.youtube.com/watch?v=9foi342LXQE

 1. als de islamieten zo’n keurig volkje zijn en Amerika en israel de boosdoeners. regelt Amerika en israel ook dat in nederland ’n moslim vrouwen geen hand geeft (vies) alleen bedekt over straat mag,
  ere moorden worden gepleegd, in saudi vrouwen worden gestenigd,’n imam zegt dat alle tegenstanders v..d islam vernietigd moeten worden?? geeft u daarmee Amerika en israel niet teveel credits??heeft Amerika ook 9/11 geregeld?? wat ’n journalist zei , dat ze nooit israel aanvallen, maar wel Amerika??? dat rijmt volgens mij niet. is het niet zo, dat Amerika al vanaf 1978 dacht met al Quaida en saddam hoessein de zaak onder controle te hebben, maar dat dat vreselijk uit de hand gelopen is???niks controle dus, maar ’n hoop shit. en is het niet zo , als in Amerika de wapenindustrie zou wegvalen dat ’t dan ’n 4e wereldland is.??

  1. dag will, verdiep je eens in het Zionisme. Je zult versteld staan, dat niet in de VS de macht ligt, maar in Israël.

 2. Ik heb het altijd heel vreemd gevonden dat ISIS of IS opeens zo goed georganiseerd zo’n afschuwelijk barbaarse rol speelt in het Midden Oosten. Waar kwam ISIS vandaan? En hoe kwam het dat de Amerikaanse inlichtingendiensten net zoals de Europese zogenaamd verrast waren door de komst en het heel goed georganiseerde van ISIS? Er werden allerlei flauwe en onsteekhoudende argumenten voor gezocht. Toen een Nederlands Marokkaanse vrouw (sorry, haar naam ben ik even kwijt) openbaar maakte dat de zionisten achter ISIS zaten, werd ze heel snel op non-actief gezet. Werd haar de mond gesnoerd. Maar ik denk (ben er zelfs van overtuigd) dat zij groot gelijk heeft.

  En dat niet alleen de Zionisten maar ook de geheime Wereldregering (we weten inmiddels welke groepen en mensen daar in zitten) er achter zit om het midden Oosten en daardoor ook de rest van de wereld de destabiliseren en om op het hoogtepunt van chaos en ellende een sterke ‘wereldleider’ naar voren te kunnen schuiven die de mensheid wel even zal redden. Mensen wordt wakker en laat je niet meer belazeren door regeringsleiders en media. Neem geweldloze aktie waar het kan. En stuur uit heel je hart liefde en mededogen in de wereld als tegenspel tegen de kwade machten die veel mensen klaarblijkelijk willen vernietigen om er zelf beter van te worden.
  Liefde toegewenst uit heel mijn hart,
  José van Burink.

 3. Toen ik bij de opkomst van ISIS las, dat ze al vrij snel complete Amerikaanse wapendepo’s in Irak haddden overvallen en bemachtigd, was het voor mij duidelijk dat dit geen toeval of slordigheid van het Amerikaase leger was. Hoe naief moeten mensen zijn om te geloven, dat hier geen opzet achter zit.

 4. Als er in Afrika een iemand over een bananenschil uitglijdt
  is het de schuld van het westen, Moslims vermoorde elkaar ? schuld van het westen. Aardbeving in Iran ? schuld van het westen. enz….

  Isis is gewoon het ware gezicht van de Islam dat nu
  langzamerhand steeds meer zichtbaar wordt.

  1. Yep, als je de koran en hadith heb gelezen zul je dit herkennen als authentieke islam. De US heeft wel wapens geleverd en wellicht de mossad ook. Maar zie dit meer als een propaganda truuk. De manier om westerse machten te verdelen en de bevolking te laten twijfelen. Is het westen medeverantwoordelijk jazeker. Maar denk dat dit voornamelijk komt door de gebrekkige kennis van de arabische/islamitische cultuur. De fundamentalist heeft simpelweg andere logica. Stukje zelfoverschatting en projectie vanuit het westen.

  2. @frank, als mensen gaan zeggen hoe iets ‘gewoon’ zit, krijg ik al jeuk in mijn nek..! Kun je nog inhoudelijk op de bewijzen ingaan, die boven staan beschreven. Als zelfs de Franse geheime dienst in een uitgelekt rapport melding maakt van een Mossad-figuur als ISIS-leider..?? Kom op man, wat is dit nu voor commentaar. Heb je inhoudelijk werkelijk niets te melden..? Gewoon…
   @Sanert: als de wapens geleverd worden door het Westen, stop je daar toch meteen mee, als blijkt dat ze je journalisten zogenaamd de keel zouden afsnijden.. Weet je wát ik steeds meer geloof? Dat gekeken wordt hoe dom de wereld is, dat ze in dit soort luchtbellen trappen o.b.v. opgeblazen verhalen en valse informatie.

 5. Tja, Elke dag nieuws kijken, NOS nieuws en Nieuwsuur als leidraad voor wat er in de wereld gaande is. Tegenwoordig kijk ik ook naar RT Russia, dat geeft ook een beeld van wat er in de wereld gaande is. Met al die gruwelijkheden op je netvlies ga je zoeken naar betere achtergrond informatie, om antwoorden op vragen te krijgen, je wilt weten wie er achter zit, door wie ze gefinancierd worden, wat hun uiteindelijke bedoeling is. Je wilt weten of de dreiging dichter bij komt. oals laatst met dat vliegtuig. ( al akelig dichtbij) Struinend over internet kom je op want to know, op gewoon-nieuws, en nog meer ander nieuws zoals whiser earth. Daar wordt je klip en klaar verteld hoe het werkelijk zit, daar lijken de waarheden zich over elkaar heen te buitelen.
  Die verhalen lijken tenminste wat geloofwaardiger te zijn. Het beeld wat je daaruit voorgespiegeld krijgt is tenminste een beeld waarin uitgelegd wordt welke oorzaken doelen en gevolgen er zijn. Hoe de geldstromen lopen, om welke energiebronnen het gaat. Welke inlichtingen diensten er betrokken zijn. Bah wat een openbaring.

  Laatst was ik in een kringloop winkel en ik vond er een bijbel. Het was een mooi exemplaar. Het kaft was sereen wit van kleur, een gebonden hardcouver. Ik sloeg het boek open op Deutrinomium en las daar een verhaal wat titel had van ¨de belegerde stad¨. Er staat exact geschreven hoe mannen zich gedragen die een, ver weg gelegen stad belegeren hoe zij die eerst omsingelen hoe ze de inwoners van de belegerde stad behandelen. Hoe ze mannen vrouwen en kinderen ouderen van elkaar scheiden en hoe zij hen behandelen. Omsingel de stad, sla de mannen met zwaarden, spies hun hoofden op stokken aan de rand van de stad, begraaf de hoofden aan het einde van de dag, nog voor de zon ondergaat.
  De vrouwen en kinderen van de stad worden ook beschreven. er staat ook bij welke behandeling zij ondergaan.
  In het oude testament (bijbel) kan je precies nalezen welke gruwel daden er in die tijd werden begaan. En welke nu, kennelijk ook nog worden gedaan. Het oude testament is later vervolmaakt met het nieuwe testament, dat is wat milder maar ook daarin staan verhalen die je liever niet zou lezen. Neen dan lees ik liever Roald Dahl ś Oom Oswald, dan ga ik liever met hem op reis door het Midden Oosten en ga ik genietend van het leven op zoek naar Cantharide kever poeder.

  Wat ik mij afvraag is:
  Wanneer worden de mensen in de wereld eens wakker. Wanneer staan we met zijn allen op en gaan we naar het plein van je stad of dorp. Zwaaien we met wierrook en branden we kaarsen. Lopen we naar het politiebureau en vragen we de burgemeester en zijn voorman mee te drinken van de Kammillethee ( die is rustgevend) die we van vers geplukte bloemetjes, van uit de bermen langs de wegen, hebben gezet in gietijzeren ketels en eikenhouten haardvuren. Dan drinken we de thee uit nappen van bamboehout gemaakt of klei. Laten we elkaar omarmen en wiegen we elkaar op de tonen van zachte vioolmuziek of harpen. Met hier en daar het geluid van een klein twinkelend dwarsfluitje als symbool van verzet er tussendoor.

  Laten we opstaan, naar buiten gaan, de dorpen en steden verbinden met witte linten, tot in het hart van de wereld. (waar is het hart?)
  Laten we stoppen met het gebruik van het verdorvene die het geheel van geweld telkens aan zwengeld. Zoals Het monetaire geld, de medicijnen, het onderwijs, de televisie, de radio, Olie en Gas, de gepatendeerde zaden, de wetboeken en regelgeving.
  laten we gebruik maken van de zon, die als enige bron van energie niet gepatenteerd kan worden en die een verbond met de wereld heeft dat deze ons nooit zal verlaten. Laten we elkaar een zonnepaneel geven op ieders verjaardag.

  Mensen ik roep op tot vrede, tot vrijheid, tot echte democratie, tot het delen van warmte met elkaar. Gesymboliseerd met een zonnepaneeltje (op je verjaardag) wierrook, kammillethee en een klein dwarsfluitje.

  Wie doet er mee?
  Hartegroet
  Ed

  1. HA EN WAT DACHT JE VAN EEN INNERLIJKE ZON? ZO ANDERS ALS GEDACHT EN ZO LIJFELIJK ERVAARBAAR ALS LIEFDE, EEN STROOM VAN OERENERGIE… SIMPEL ZO EEN KIND .. HEMELS VANUIT LICHAAMSBEWUSTZIJN…. ZOMAAR ZIJN TEN ALLE TIJDEN NU…. EN OOK BUITEN TIJD EN RUIMTE!! HET WONDER VAN ZIJN…. DIE IK BEN IN ALLES EN IEDER EEN…. 🙂 OCH OM HET EVEN… HET IS ER AL…..

 6. Ach ja altijd weer die zionisten niet? Dat hele simon elliot sprookje is allang gedebunked. Net als de zogenaamde uitspraken van snowden. Altijd maar wijzen naar het westen beetje eenzijdig. Alsof ze in het MO zelf niet tot dit kwaad in staat zijn. Het westen kun je opportunisme verwijten wellicht slordigheid. Alsof de fundamentalist geen dubbelspel kan spelen en de inlichtingendiensten om de tuin kunnen lijden. Om alles maar op Isael/vs te pinnen vind ik iets te gemakkelijk. En deze zogenaamde bronnen bij de diensten kunnen net zo goed psyop zijn. Ik zou niet zo stellig zijn. Wat ik wel weet is dat deze streken in islamitische historie eerder regel dan uitzondering is.

  1. Als je goed leest Sanert, dan zijn er wel degelijk psychopaten vanuit de heel wereld, die met hun fanatieke geloofovertuiging bereid zijn hun leven te geven. Wat is er niet mooier voor de CIA om deze krachten te bundelen, en hen -onder valse voorwendselen dus!- te laten vechten voor ISIS..?
   Er wordt NIETS op Israël gepind, we hebben het over de schandalige wijze waarop Zionisme probeert de wereld haar wil op te leggen..! Kijk naar het verhaal over Hajo Meyer, dan weet je hoe de vork in de steel steekt..
   Als je blijft denken in dualistische termen van ‘zij’ en ‘wij’ dan kom je niet veel verder..

 7. De poging van David Icke om het sjabloon van de New World Order (CIA-Mossad) te plakken op het probleem en de bestrijding van ISIS lijkt mij inmiddels wel door de realiteit achterhaald. Er komt geen massale VS legermacht in Irak, De NATO ziet geen rol voor zichzelf in dit probleem.
  Men probeert juist de groeperingen en landen in de regio samen te laten werken om ISIS te bestrijden. Mensen die altijd maar hameren op de kortzichtigheid en vooringenomenheid van de MSM trappen zelf regelmatig in dezelfde val. Dat geldt trouwens ook voor een hoop artikelen die ik de laatste tijd op deze site heb gelezen.

  1. Je houding Tjarko straalt m.i. een stuk zelfingenomenheid uit, waar je niet zo ver mee komt; bij mij althans. Maar ik wil je best feitelijk commentaar geven. Waarom kom je niet met feiten, ipv een kletsverhaal over wat zg. is.. Kijk eens naar al die CIA-mensen, klokkenluiders en gepensioneerden. Allemaal uit de school geklapt rondom Al Qaida en ISIS. Allemaal leugenaars..??

   Waarom is ‘ISIS’ ineens ‘IS’ geworden beste Tjarko.. Zal ik het melden.. Omdat ‘ISIS’ betekent Islamic State & INDEPENDENT SYRIAH..

   En omdat -zoals zelfs de Amerikaanse Senaat ermee heeft ingestemd- er wapens geleverd worden aan de ‘vrijheidsstrijders’ in Syrië, komt Uncle Sam nu in de problemen, met haar drie-dubbele agenda.. Je levert wapens aan ISIS in Syrië, maar in Irak snijden ze buitenlanders de keel af..???? ISIS strijdt zg. MET jou tegen Assad en TEGEN je in Irak..?? Hahaha.. Mijn hemel.. Best wel gek toch, voor een streng-Islamitische club met varkensleren laarzen..?

   Ik bespeur wel één vooruitgang.. Dat ik de ISIS of IS strijders niet meer in die Subaru’s of Toyota’s zie, met spijkerbroeken en zo’n romantische mitrailleur achterop.. Ten strijde tegen het meest geavanceerde leger in het Midden Oosten (op Israël na natuurlijk, daar is ISIS pas ECHT bang voor…!) met een pick up truck en een mitrailleur achterop.. Sjors van de Rebellenclub tegen het leger van Assad..!! Vreemd overigens toch ook dat ISIS,als ze dan ‘de pest aan Joden’ hebben, Israël links of rechts laten liggen..???!!!

   Opletten ook hoe in Oerkraïne eerst gesproken werd over separatisten, mensen die zich van Oekraïne af willen scheiden en het zelf voor het zeggen willen hebben. En dan zijn het opstandelingen, zoals ik regelmatiger te horen krijg. En dan is ws. het een kleine stap naar.. terrrrrrorrristen..! Zoals de terroristen in Syrië, Libië, Egypte en Algerije de geuzennaam ‘vrijheidsstrijders’ kregen opgespeld.. Waarom overigens allemaal met bivakmutsen.. Is dat een trend, dat je niet herkend wordt.. Hoe weten deze primitieve mensen, ‘vrijheidsstrijders’ dat ze herkend kunnen worden.. Hé hetzelfde beeld in Oekraïne.. Kijk eens naar de Amerikaanse laarzen van de ISIS-strijder die de onthoofding gedaan zou hebben.. Komt je bekend voor..?? Amerikaanse laarzen, Blackwater..??

   Het e.e.a. wil overigens niet zeggen, dat je niet van over de hele wereld fanatici kunt ronselen, als ex-Mossad-opgeleide leider van IS of ISIS.. Lees dit verhaal, en lees het rapport van de Franse geheime dienst.. Ook allemaal gelogen natuurlijk..??!
   http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/hoe-cia-en-mossad-isis-in-het-leven-riepen/

   Tja, dan haal je Independent Syriah van de afkorting af en opgelost..?! Of niet..?
   Als je nu gewoon vertelt wat JIJ VINDT, ipv de pogingen van David Icke te kenschetsen als ‘iets’.. Geef ajb gewoon de feiten/zaken weer, zoals jij ze dan ziet..?!

  2. Jaah zeer goed uiteengezet en geïllustreerd verlevendigd onderbouwd verhaal, vind ik ook MOnika, de publieke opinie moet zo gemasseerd en gemanipuleerd worden zodat gerechtvaardigd kan worden dat er per direct zware wapens geleverd kunnen worden aan een groepje arme om hulp schreeuwende (arms; English) derde wereld frustranten in een zandbak, dusz demonstratief zielig doen als publicitair vak, niet omdat je mensen zelf zo zielig vindt of dat je zelf een beroep doet op je ziel, maar om sissend schuivend verdere slagkracht te verzamelen voor je eigen snode strategische destabilisatie en bezettings roof en plunder plannetjes, en inderdaad waar kennen we dat kameleon gedrag van in kleinere kringen, het onoprecht aan elkaar plakken van half onbewusten onder het mom van humaniteit om er vervolgens zelf een slaatje uit te slaan, war pis kindertjes voor kinderen, herken het micro ge-etter onder elkaar en vergroot het even naar macro niveau en zie de overeenkomsten, ban de bom, want voor als de bom valt, maar wees eerlijk, we voelen toch nog wel aan of het echt oprecht is, of niet? De meer je zelf nept en faked de nepper je wordt op den duur heb ik het idee, so be real, zo real mogelijk, ik moet zeggen dat ik dat buitenaardse trio toespraakje met Martijn (die andere) Guido en apostel John onlangs erg genoten en gewaardeerd heb, kan je geen commentaar onderzetten, wel inschrijven voor de 4 plus 1 sessies, de kosmos en tijdlijnen als onze schaduw zelf die we in 1 leven vele malen kunnen tegen komen als zijnde de ‘buitenwereld’ en zullie hebben de schuld en pietje begon eerst, wat is werkelijk vergeten en vergeven en zo en wanneer is dat cruciaal (kruis) om verder te kunnen komen, zonnewijzer als 4d kruis en zo, oprechte communicatie als sleutel woord, inzien dat onze talen zijn vergiftigd en er moet wat mij betreft een ontgifting komen richting clear pure speak in plaats van toxic politiek correcte new speak aah laah 1984, weet wat je zegt waarom en aan wie of wat je adresseert of opzettelijk zonder specifieke afzender met lange lijst adressen, omdat je voor het geheel spreekt en niet zozeer beperkt tot je eigen (haags) beperkte benauwendheden en weet wanneer je verkeerd zit voor je zelf, zodat niet steeds een ander daar op moet wijzen, zoals het ooit bedoeld was, zelf zuiverend vermogen, waar je vroeger echte vrienden voor had, de originele functie van geouweneel en krentenbrood en kruidkoek van wiegert de zwart gebalkerde ketel en potten reparateur uit Freya land, het land van de vrijen, waar Zeeland bij hoort, we maken zelf wel uit wat goed voor ons is, daar hebben we geen OoohaaBaaMaaa Mamaaah voor nodig, of gecondoleerde Rijzende zwarte ster Condor Lizard Rize . ;

   Quote: “The European states are about to follow the lead of the U.S. by exporting arms to the Kurdistan Regional Government under the command of Mustafa Barzani.This is being justified as “humanitarian aid”. They allegedly want to help preventing the genocide against the Yazidis. Accompanied by strong media presence, the German foreign minister Frank-Walter Steinmeier visited a family of Yazidi victims. He intended to illustrate the suffering of the Yazidis and the impending genocide in order to manipulate public opinion towards accepting the supposedly exceptional situation of the necessity of German arms exports into a crisis region.”

   The Fiction of “Fighting the Islamic State”, An Entity Created and Financed by the U.S. and Saudi Arabia
   “The Virtual Inventor of the “IS” is none other than Former U.S. Secretary of State Condoleezza Rice”

   http://www.infowars.com/the-fiction-of-fighting-the-islamic-state-an-entity-created-and-financed-by-the-u-s-and-saudi-arabia/

   Doe Maar – De bom (1983) http://www.youtube.com/watch?v=Jw9i0bu7PyQ

  3. Ha Hyper, je bent er weer…mooi.
   Ja ik zag ook de introductie van Martijn van Staveren en Guido en John. Heb er ook van genoten! Zullen we met de 1e beginnen en kijken hoe het resoneert? Laatst met Rauni is er iets tussen gekomen..dus. 😉

 8. Wel. Hoe interessant ook, deze site en haar artikelen. Ik vind het jammer dat er af en toe weinig evenwichtige reacties te vinden zijn. Met bame Guido, zou als schrijver wat terughoudender kunben zijn in het wegzetten van anderen die behalve kritisch kijken naar de msm en ook baar artikelen hier.

  1. Neem aan dat dat je mening is..? Dat jij dat VINDT.. Ik zie het nl. nergens bij staan! Wanneer jij je MENING dan in je reacties erbij zet? Dan verandert ook volledig de energetische lading van je stelling. Zo luiden simpele natuurkundig-linguistische wetten. En dan posten onder ‘anoniem’.. Tja, ik vind dat dan weer laf (voor een 36-jarige..), veelzeggend en resulterend in een volledig inhoudsloze reactie. Maar dat is mijn mening. Heb je inhoudelijk wellicht één enkel verhaal te melden..?

  2. Hi Guido, afgezien van de vele typefouten was er niet zoveel mis met mijn reactie, of tenminste dat dacht ik toch.
   Tja. (Nb. Ik waardeer de moeite van informeren middels de site en artikelen), ik denk niet dat ik de wereld goed begrijp of iets. Maar, mijn mening, is wel dat een mooie verhaal nog geen werkelijkheid hoeft te zijn (en ik ga nu niet metafysisch zitten doen), echter, met logische vastberadenheid kom je een eind. Toetsing van veel informatie/feiten blijft lastig. Maar met redeneren kan men misschien wel een ander beeld ontwaren dan msm ons voorschotelt. Ik denk alleen dat overschreeuwen van meningen niet meer waarde geeft aan een mening. En dat bij gebrek aan een beter woord ..evenwichtig.. de achterhaalde info/feiten (welke en wat voor waarde dan ook) ter kennisgeving opsommen, meer waarde laat aan die genoemde info/feiten. Dus zonder al teveel persoonlijke smaak. Of bij -kritische- opmerkingen inhoudelijk commentaar zonder de vijandige waardeoordelen. In een propaganda-oorlog is in diskrediet brengen vanwege een misser vaak voldoende om resterende en nog altijd redelijke tegenargumenten te ontkrachten. Om bedenkingen over filmpjes af te doen op laarzen vanwege varkensleer(??) of dat een geheime dienst ook niet disinformatie kan geven op die ingewikkelde dubbelspion manier, zou prima gezegd mogen worden. Ter discussie en informatie. Mvgr -die anonieme 36jarige???

  3. Grappig dat je Anoniem blijft voor velen. Volgens mij is er NIETS mis met je reactie. Wat is ‘mis’ dan in jouw ogen..? Maar wellicht heb je iets aan dit filmpje.. Hoeveel onthoofdingen heb je gezien, met meerdere camera’s en dan perfect gemonteerd, een extreem ontspannen ‘veroordeelde’, alsof ie denkt aan een koud biertje (‘Straks eerst een Bavaria’) en vooral de kleine foutjes in de hele regie.. Never mind, see for yourself!
   http://www.youtube.com/watch?v=0OrkXoC7lzI

 9. De eerste foto met MC Cain en Shimon Elliot op de achtergrond is volgens mij gephotoshopped. Het lijkt mij dat Shimon daar niet echt staat, maar dat zijn hoofd er achter is geplakt….. wie houden nu wie voor de gek. Het is moeilijk te ontwarren allemaal.

  1. Gewoon dan zelf even zoeken..??? HIER dus klikken, het zoekresultaat op Google van McCain Syria.. Zelf ook dingetjes doen Nachtuiltje..!

  2. Het verbaasd mij hoe complotdenkers bijna alle grote gebeurtenissen in wereld als nep/hoax afdoen maar een aantal slecht bewerkte foto’s (Ik gebruik Adobe Photoshop dagelijks) verspreid door een Russische propaganda kanaal voor waarheid aannemen. Het is ook maar wat je wilt geloven.

   Complotdenkers:
   – Alle films met onthoofdingen door IS, nep.
   – Vliegtuigen in de Twin towers, die waren er niet.
   – Vliegtuig in het pentagon, was een raket.
   – Vliegtuig waar de kapers zijn overmeesterd, uit de lucht geschoten.
   – MH17, westerse propaganda
   – IS, bedacht door de VS
   – etc etc

   – Foto’s van het Russische propoganda kanaal RT, echt.

   Er zijn honderden journalisten uit verschillende landen + diverse organisaties die berichten over IS. Niet alleen Amerikaanse of Europese journalisten die volgens complotdenkers maar wat verzinnen.bekijk deze docu eens voor een goed beeld over IS: http://www.youtube.com/watch?v=AUjHb4C7b94

  3. Ano, als je het allemaal zo goed weet op het gebied van foto en film en fotoshop, vertel eens waarom een onthoofdingsfilmpje door verschillende camera’s is opgenomen, met infadende logo’s. Alsof we naar een Hollywood-scenario zitten kijken. Of zie je dát dan weer niet..?

   En de term complotdenkers is ook niet een bijster teken van intelligentie. Mensen op een hoop vegen, nauwelijks inhoudelijk reageren?! Lekker toch, etiketje plakken en klaar is Ano..

   Wanneer je ISIS-filmpjes laat zien, dan klopt dat.. Als je als organisatie erACHTER in staat bent, overal ter wereld radicale jongeren te ronselen, onder valse voorwendselen laat vechten, dan heb je ISIS gecreëerd..!! Simple as that.
   Een macht zonder landsgrenzen, zonder aanvoerder, met gemaskerde soldaten (hoe trots zijn die eigenlijk als ze dat doen..?), gewoon een spookmacht. De bedenkers lachen zich in een deuk..!

 10. Israël en Amerika spelen dit spel erg slim want waar ik niemand over hoor is het volgende.
  Aan het hoofd van ISIS staat een joodse Mossad agent, wat de meeste Jihadisten nog niet weten. Deze moslim extremisten laten zich gebruiken door de CIA en Mossad om voor hen moslims te vermoorden. Maar het mooiste van alles is dat wij hierdoor goed inzage krijgen wie deze moslim extremisten zijn plus als ze niet naar hun leider luisteren riskeren ze neergeknald te worden of ze worden gedood door de acties die Amerika en Israël voor hen bedenkt. En als ze weer te machtig gaan worden ….hoe makkelijk is het dan om er een partij bommen op te laten vallen. Op deze manier laten de moslim extremisten zich gebruiken en doden in opdracht van Israël.

  Bedenk een ding; na ISIS staat er alweer een nieuwe terreurgroep klaar die getraind is door de CIA en de Mossad !!!!!!

  Waarom vraagt niemand zich af waarom Israël nooit aangevallen wordt door Al-Qaida of door ISIS……. omdat hun leiders joden zijn !!!

  1. Er moet zoveel mogelijk nieuws gepubliceerd worden wie deze terreurgroepen zijn en wie hun leiders zijn. We weten inmiddels dat overal terreurgroepen opduiken die opgeleid zijn door de CIA en de Israelische Mossad. Vele mensen die hier bewijzen van aandroegen zijn vermoord. Iedereen die er over schrijft kan slachtoffer worden van deze CIA en Mossad moordenaars. Amerika wordt voornamelijk geleid door die zieke zionisten. Ik heb geen hekel aan joden want de meeste joden veroordelen dit ook allemaal het zijn die zieke zionisten die tot de laatste uitgeroeid moeten worden. Dat zijn de lui die constant over heel de wereld achter alle aanslagen , revoluties en oorlogen zitten.

   Dus mensen leg zoveel mogelijk de ziel van de CIA en de Mossad bloot. Toon de wereld wie de echte moordenaars zijn.

   Ben je er goed van bewust dat er ieder moment een valse vlag evenement plaats kan vinden. Misschien dat ze de kerncentrale in Oekraïne opblazen en er Rusland de schuld van gaan geven. Misschien laten ze ISIS een vliegtuig kapen MH370 en met een kernbom ergens neerstorten zodat ze de moslims daarvan de schuld kunnen geven.

   Waarom….. Amerika is failliet en als de dollar de status als wereld reserve munt verliest dan is Amerika niet meer dan een derde wereldland. De dollar kan alleen overleven door oorlogen vandaar dat Amerika, NATO, EU, IMF en de World bank er alles aan zullen doen om een nieuwe wereldoorlog te forceren via een valse vlag.
   Kijk de geschiedenis er op na; Tonkin leugen, Pearl Harbor, 9/11, MH17 etc etc zijn enkele van de vele valse vlaggen die Amerika gebruikt om de bevolking achter het besluit te krijgen om een oorlog te beginnen. Wie het niet gelooft, raad ik aan volgende video eens helemaal te bekijken: http://youtu.be/6ApBK2coD-4?t=13m59s ( dit is een verkorte versie )

  2. Rick, wat bedoel je dat je nog niemand erover gehoord hebt..??? Het hele artikel hierboven gaat erover..
   En volgens mij is het slimmer om te spreken over Zionisten dan over Joden, omdat niet alle Joden Zionisten zijn. Niet alle Nederlanders zijn PVV-ers toch? En hoewel alle appels fruit zijn, bestaat niet alle fruit uit appels. En precies over DAT VERSCHIL tussen Joden en Zionisten gaat het dus..!!

  3. @guidoJ ik dacht dat ik duidelijk was over zionisten en dat joden het vaak totaal oneens zijn met zionisten. Ik weet dat veel zionisten geen joodse afkomst hebben.

   Wat ik bedoelde te zeggen is dat de ISIS leider een joodse mossad agent is wat naar ik denk de meeste jihadisten niet weten. De jihadisten laten zich ronselen en op deze manier worden onze landen gezuiverd van de extremistische moslims die zich in Syrië en Irak overhoop laten schieten of als ze niet meer nuttig zijn voor Amerika of Israël dan laat je er een bommentapijt op vallen….weg zootje extremisten.
   Als Al-Qaida niet geloofwaardig meer is dan komt de CIA en de Mossad met een nieuw getrainde terreurgroep om voor CIA en de Mossad de vuile karwijtjes op te knappen en vooral veel angst te zaaien. Angst verlamt mensen en mensen kunnen niet meer helder denken en dat is juist wat ze nodig hebben . Door angst zijn mensen eenvoudig te manipuleren.

   Nu steeds meer aan het licht komt dat de ISIS leider een joodse mossad agent is, is de kracht uit ISIS want extremistische moslims zullen hun leiders niet langer geloven en op dat moment is ISIS overbodig vandaar nu alle bombardementen op ISIS.

  4. Ga alle valse vlag gebeurtenissen, aanslagen op ambassades en politieke moorden uitzoeken en je zal voor 90% bij de CIA en Mossad uitkomen.

 11. @GuidoJ Hallo Guido. Ik ben blij dat er duidelijk nog mensen (zoals jij) zijn die zich niet zo makkelijk voor de gek laten houden. Tegen alle mensen die hier Guido’s (en dus ook het artikels’) gedachtegang tegenspreken wil ik graag het volgende zeggen: stop met zomaar schreeuwen wat je er allemaal wel niet van vindt… jullie reacties zijn totaal niet interessant Door het gebrek aan onderbouwing ( BV dingen over imams die oproepen tot haat als tegenbewijs van dit artikel??) Dat slaat toch nergens op! Er zijn haatzaaiers en racisten in elke bevolkingsgroep ? De (anti-moslim) reacties die ik lees zijn het levende bewijs van de geslaagde mossad-cia-zionisten-gazomaardoor mindwash praktijken. Dit is EXACT waar ze op uit zijn. Jullie laten je gebruiken en verzuimen te onderzoeken voordat jullie spreken. Ik neem dan ook aan dat de meesten van jullie de links in het artikel en van GuidoJ niet hebben aangeklikt.

  Met oog op het “zomaar wat roepen gedrag” van de meerderheid op Internet ( en in het algemeen ) tegenwoordig vraag ik mezelf af of we deze verschrikkelijke beweging ooit nog kunnen stoppen. Dan zal het mensen eerst moeten interesseren wat er gaande is in de wereld (en dus niet in de media ). Ze zullen in moeten zien wat geld met de mensheid doet ( lees capital van piketty), wat het bankwezen precies inhoudt, wie de rothschilds zijn, wat zionisme is, waarom dat niks te maken heeft met de normale joden, wat de (tegenwoordige) illuminati hier mee van doen hebben, hoe de regering van Amerika in elkaar steekt en ga zo maar door.
  Mijn oproep is als volgt : ga op onderzoek uit! Zoek je eigen waarheden. Heb je alles gelezen over deze beweging en denk je nog steeds dat al-qaeda / IS / MH17 gewoon is zoals het lijkt dan respecteer ik dat. Al lijkt mij dat erg sterk.

  Nogmaals respect voor GuidoJ.
  Groet

 12. Guido, Abu Bakr al-Baghdadi heet niet in werkelijkheid Simon Elliot of Elliot Shimon. Hij is ook geen agent van Mossad. Edward Snowden heeft nooit iets dergelijks gezegd of gelekt, zoals jij beweert. Hetzelfde geldt voor mensen die dicht bij Edward Snowden staan, zoals Ben Wizner en Glenn Greenwald. Dit is een verzinsel van iemand, wat jij klakkeloos hebt overgenomen, vandaar ook het gebrek aan bronvermelding; er is immers geen dergelijke bron. Je schrijft ook over een Franse inlichtingendienst, maar je laat het na om te specificeren welke. Ook hier geen bronvermelding, maar dat is ook niet mogelijk; hoe kan een rapport immers ooit een onthulling onderschrijven die nooit gedaan is? Het plaatsen van vraagtekens bij personen, gebeurtenissen en dergelijke is goed, maar als je hier vervolgens een stuk over schrijft, onderbouw dit dan fatsoenlijk. Dat voorkomt ook blunders, zoals nu het geval is.

  1. Arie heet niet in werkelijkheid ‘Arie’, maar vertelt hier, dat wat je hier op deze fakesite leest, échte fake is. En niet zomaar ‘fake’, zoals je zo vaak tegen komt. Arie is eigenlijk heel dankbaar, kan zijn verhaal kwijt. Over fake idd.

   Wat ik wil zeggen Arie, kom met een inhoudelijk verhaal. Alles wegduwen en zeggen dat het niet klopt is toch precies hetzelfde als je zegt dat wij doen..? Of ben je zo’n betweter die iedereen moet volgen als je zegt dát het niet klopt..
   Ik geef je gewoon een lead om zelf een beetje te snorren.. Of was dat niet de bedoeling en kom je hier alleen om de zaak zwart te maken? Het is grappig naarmate artikelen er langer op staan, er een policy is van deze zwartmakers om BOVENAAN de reacties te komen staan in artikelen..! Let maar eens op..

   Ohja, je link naar de Mossad-achtergrond van Simon Elliot.. http://www.veteranstoday.com/2014/08/04/french-report-isil-leader-mossad/
   (Valt het je overigens niet op, Arie D, dat hij PRECIES de man is, die achter John McCain te zien is..?? Of geldt dat niet, simpele herkenning..?)

 13. Amerika en de Joden hebben het weer gedaan zeker en de moslims zijn lieverdjes die nooit iets fout doen. Bij elke tereurdaad door molsims gepleegd is er wel weer een antisemiet als David Icke die in sprookjes geloofd en dit aan de wereld wil verkopen.

  1. Misschien een beetje uit je dualiteit stappen..??? Als het het éne niet is, dan is het natuurlijk het andere..?? Zijn er nog meer opties.. Zijn er alleen maar Joden en Moslims.. Of zijn dat allemaal ook mensen zoals iedereen..?
   Gaan we alles op een hoop vegen of een beetje genuanceerd kijken.
   Gaan we alles op een hoop vegen EN een beetje genuanceerd kijken..

   Je ziet.. Er is keus genoeg..?! 🙄

  2. De Moslims doen alles, Europeanen, Amerikanen en Israel zijn zulke lieverdjes?

 14. Heb je zelf door hoe ironisch het is wanneer je de uitstekende kwaliteit van onthoofdingsvideo’s gebruikt je als bewijs dat deze niet autenthiek zijn? Je kan mij niet vertellen dat je overtuigd bent op basis van deze inzichten.

  We leven in 2014 en zelfs met de standaard geïnstalleerde videobewerkingsprogramma’s op besturingssystemen kan iedereen redelijk professionele video’s maken. Sterker nog, zelf met een Smartphone kan je makkelijk video maken en bewerken. Een fade in met logo’s en wisselen van beeld vanuit meerdere hoeken kan ik je binnen een half uur leren.

  IS is al in 2003 opgericht maar groot geworden door de instabiliteit van Syrie en Irak en met de hulp van minder radicale soennieten. Ze zijn niet een geheime groep die zich niet wilt identificeren zoals jij dat omschrijft. Ze voeren de streng islamitische wet (Sharia) uit op een beestachtige manier. Ze hebben een duidelijke agenda, het stichten van een kalifaat. Er zijn honderden uren beeld van deze groep die zich juist graag profileert bijvoorbeeld op social media. Welke internationale journalisten volg jij allemaal, hoeveel documentaires heb jij gezien. Ik ben wel benieuwd naar jouw bronnen en waar jij je complot op baseert behalve dan een paar propaganda foto’s.

  Heb je deze docu al eens gezien? http://www.youtube.com/watch?v=AUjHb4C7b94

  1. Waarom zou je een gelikt videootje maken man, als je gewoon alleen een onthoofding moet filmen.. Lees je verhaal eens na, en voel de onzekerheid bij je uitleg over de ‘mogelijkheden van mobiele’ telefoons. Wat kan mij het allemaal schelen jongen. Blijf to the point jongen. Waarom een gelikte video, met zelfs fade-ins en -outs, als je gewoon je boodschap wilt verkopen.. Met overigens die fantastische schoenen die door Amerikaanse troepen, Blackwater en CIA gebruikt worden..
   Maar, zoals je ongetwijfeld zult zeggen: ‘Als ze zo lekker zitten, dan zullen de Islamieten dit toch ook te weten komen’…?! 🙄

   Het valt me overigens ook op, dat de a.s. onthoofden, zo lekker ‘meeposeren’, toch? Of zou jij het flikken om lekker mee te gaan poseren, om een paar minuten langer te leven..? Wat voor sukkel ben je dan..

  2. En natuurlijk heb ik al dat soort films gezien en dáár ligt nou ook het essentiële probleem en het genie achter deze ISIS-illusie.. Fanatieke moslim-jongeren, overal in de wereld, die ‘aan de oproep gehoor’ geven.. Tja, dan lijkt het helemaal écht toch.

   Ik zou graag je reactie willen op de foto van John McCain en de Khalif, de ex-Mossad-agent.

 15. Toch wel opmerkelijk…
  ‘Lange Frans weet allang hoe het allemaal zit. Volgens de dj van Slam FM zijn de Verenigde Staten zelf verantwoordelijk voor de terreurdaden van de Islamitische Staat (IS) in het Midden-Oosten. http://st.turkije.net/imgs/m/d/de07c7c56a94f6c27be9c4f789a9b9e1.JPG (http://nieuws.turkije.net/6107/lange-frans-is-opgezet-door-cia/) “Heel IS is opgezet door de CIA. Bewapend, getraind alles erop en eraan”, twitterde hij vrijdagochtend. Ook had Nederland zich volgens hem beter niet in de strijd tegen Islamitische Staat (IS) kunnen mengen.

  “Weet je hoe je aanslagen in Nederland voorkomt? Geen oorlog voeren in het buitenland”, twitterde hij verder. Daarop volgden reacties van tegen- en medestanders. “Hou er maar weer over op. En voortaan niet meer snuiven in de ochtend hè”, schrijft een criticaster.

  Als bewijs plaatste Frans Frederiks, zoals de rapper eigenlijk heet, een filmpje waarin de Amerikaanse oud-generaal Tom McInerny vertelt hoe IS onverhoopt is bewapend door de Verenigde Staten. “Ik zeg al jaren dat we daar de verkeerde mensen hebben ondersteund”, zegt de voormalig legerleider. En Frederiks gaat nog veel verder. “Stel je nou eens voor dat 9/11 inderdaad een ‘inside job’ is geweest. Is het dan zo raar te geloven dat die truc vaker wordt toegepast?”

  Ook wijst hij erop dat met oorlog nog altijd veel geld wordt verdiend. “Toch heeft @langefrans een punt”, schrijft een sympathisant. “Taliban werd eveneens georganiseerd door de VS. In de ‘strijd tegen IS’ steunt VS nu wederom een groepering.”

  “Je hebt helemaal gelijk bro”, schrijft een ander. “Mensen moeten een keer wakker worden. Na de val van Saddam Hoessein is er chaos in die regio.” Ook schrijft Frederiks dat hij wel gelooft in buitenaards leven, maar dat geen enkele aliën het in zijn hoofd haalt om een planeet als de onze te bezoeken. “Ik begrijp dat ze hier niet landen als je kijkt wat voor zooitje we er hier van maken”, gooit hij in de groep.’
  bron: http://forums.hababam.nl/archive/index.php/t-182890-lange-frans-is-opgezet-door-cia.html

 16. Een vreemd verhaal, maar je weet nooit wat voor vieze zaakjes geheime diensten allemaal uitvoeren. Vreemd dat in alle verhalen nooit Russische, of Chinese geheime diensten worden genoemd. Zijn die dan poeslief?
  Als de leider van IS een vermomde Jood is, dan hadden zijn aanhangers, (die joden haten) hem toch al lang ontmaskerd en doodgemaakt?

 17. Weten jullie nog dat er zo’n 3-5 jaar geleden circa 300.000 wapens van het Amerikaanse leger in Irak ‘vermist’ waren? Toekomstig wapendepot voor ISIS?

  Gekke wereld is dit.

  Groet.

  1. Ik sta nergens van te kijken als de zionisten binnenkort van oninteressante joden te laten moorden op een brute wijze en moslims de schuld geven. Zo hebben ze toch ook vaker gedaan in de geschiedenis. Om iets te bereiken zullen ze offers moeten opofferen.
   We weten dat zionisten aan het winnen zijn en daar kunnen we absoluut niets aan doen, behalve toekijken. Voor de rest moet je Koran lezen en kunnen begrijpen…..daar zul je alle vragen beantwoord krijgen.
   Wij als moslims weten waarnaartoe dat gaat leiden en eindigd.

 18. David Icke is de laatste persoon die ik zou raadplegen. Nutter!
  John McCain is de zoon van hoog aangeschreven en zeer gerespecteerde Naval Admiral. John McCain was een verwende vlerk, die lak had aan authoriteit, nooit de regels volgde en deed wat hij wou. Hij verloor 4 fighter jets. Het was vanwege zijn bekende vader dat hij NIET de luchtmacht werd uit gegooid. Het 5e vliegtuig verloor hij boven Hanoi en hier volgde hij ook weer niet de regels met als gevolg dat hij bijde armen brak en zijn knie tijdens het uitspringen. Hij eindigde in een meer waar vissers hem er uit haalden. John McCain “sang like a canary” en had de bijnaam “songbird” Gedurende de 2eWO had Tokyo “Tokyo Rose” die de Amerikanen toesprak. John McCain werd “Hanoi John” waarin hij Amerika beschuldige van allerlei vreselijke dingen. 32 propaganda toespraken heeft hij gemaakt voor de Vietcong. En zijn grootste angst was dat zijn vader dit te weten zou komen. Tot tegenstelling met andere POW is hij nooit mishandeld. De Vietcong waren goed op de hoogte van zijn vader. John McCain wordt gehaat door alle Amerikaanse Vietnam POWS.
  John McCain en Victoria Nuland waren beiden in Maidan koekjes uit te delen en feest te vieren met de Svoboda Nazi goons. Deze crieerde de Coup in Kiev.
  Volgens eigen zeggen heeft McCain regelmatig contact met ISIL – maakt niet uit wat naam je het geeft. En er zijn tich aantal fotos van.
  Deze McCain is een zwaar gestoorde man die een muilkorf om moet hebben, a leash around his neck, passport cancelled and never ever have another microphone or camera in his face. Any country would consider McCain a traitor. He is a danger to American national security and world peace.
  Like AlQuaida, ISIL was funded/trained and armed by the U.S. It’s fighters are on U.S. payroll.
  https://www.youtube.com/watch?v=6s7kEb6Osqc
  Als men over terrorism praat dan zou ik graag weten “welke” OURS or THEIRS…..En waarom doet Nederland hier aan mee.

 19. CIA,MOSSAD zijn achter alle aanslagen op wereld ook Charli Hebdo die is van Rotshschild gefinancieërd.Om Islamofobie aanwakkeren op wereld.
  Waarom vindt er bloedige gevechten uit in oosterse landen en hoe kan het dat zogenoemde Isis,Alqaida wél in staat zijn duizenden kilometers verderop aanlagen te plegen bijvoorbeeld Twintowers etc en niet Israél aanval nooit terwijl Israël geen 500km van de grenzen met oosterse landen waar dit taferelen plaatsvinden.Als iSIS Joden wil roeienb Israël is niet ver van het midden oosten dus waarom zouden ze helemaal europa en Vs in vizier hebben zogenaamd?Dit is allemaal Mossad bloedige -spelletjes!

 20. Alle landen worden met terrorisme bedreigd behalve Israël raad het hoe kan dat?Vs wordt zogenaamd aangevallen,Europa wordt ook bedreigd overal vndt het plaats behalve Israël?Welke macht zit hier achter?Mossad natuurlijk we zijn niet gek.

 21. Ik lees vaak over isis en wat ze doen op naam van islam en naam van allah en mohammed, islam is innocent van wat ze doen, ik ben een moslim vrouw en heb ook chari3a over islam bestudeert, allemaal wat gebeurt bestaat nergens in onze islam, dit is een radicale en slechte mentaliteiten personen die hebben geen goede opvoeding in hun leven gehad. Als er oorlog met andere steden in onze islam je mag nooit een vrouw of kind of een oude persoon aanraken, je moet vechten met je vijand maar niet zomaar onschuldige mensen dood maken met een koude bloed, ik geloof niet dat ze echt moslims mensen zijn, ik heb fotos gezien en ik schrok me ik vind belachelijke en abnormaal ook als Hitler hier was zal hij niet zomaar kinderen dood maken, en die mensen die zijn dood de meestal zijn moslims ook, zijn echt criminele psychopaat mensen. Mijn vriendin is ook moslim, haar broer is ook dood geschoten door isis en hij heeft 3 kinderen achtergelaten, haar familie zijn kapot ziek geworden van deze gebeurtenis.
  wat wil ik zeggen dat onze geloof heeft niks mee te maken met zulke rotzooi mensen. Allah zegt wie maakt een persoon dood zoals heeft hij de hele wereld dood gemaakt en wie heeft iemand geholpen om te leven zoals heeft hij de hele wereld geholpen om te leven.
  Maar wat moet ik zeggen ze hebben een slechte beeld over onze religie gegeven. Maar wie gelooft aan god dan moet ik zeggen god is groot en komt zowiezo hun dag ook.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.