Advertentie

Journalist toont relatie ISIS en CIA.. Ontslagen!


x

x

Journalist: ‘Relatie ISIS en CIA..!’ Ontslagen!

2017 ©  WantToKnow.nl/be

x

De zoveelste link die aantoont, hoe de ISIS-monster gecreëerd is door de CIA, als ‘marionet-om-mee-te-vechten’, met de vrijbrief om he overal achterna te zitten en te bestrijden. Ook al is het bij de buurman in de keuken. Het LIEFST eigenlijk bij de buurman, bijv. president Assad in de keuken, want daarom werd ISIS gecreëerd..! Het is de Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva die deze week meldde dat ze ontslagen is, nadat ze had aangetoond hoe de CIA wapens levert, via het ‘immuun’ diplomatieke postsysteem, aan de Al-Nusra-terroristen, via Azerbaijan. Gaytandzhieva werd weggestuurd, nadat ze geweigerd had om haar bronnen te openbaren. Zo meld RT’s Anya Parampil.

Na vele, vele bronnen van diverse pluimage (o.a. CIA-klokkenluiders, politici, VN-medewerkers, etc.) is het nu een journaliste die de werld probeert te tonen, hoe doortrapt het ISIS-verhaal is. Eerder was het de vooraanstaande Robin Cook, de Engelse Minister van Binnenlandse Zaken, die hetzelfde verhaal over Al Quaida had verteld. Zie zijn quote hierboven.

De uiterst dubieuze rol van de VS in beeld. Het is met namen ‘verkenner’ van het Congres, John McCain, die telkens opduikt, vóórdat de VS direct of indirect, betrokken raakt bij een wereldwijde escaltie van terrorisme. Zoals inmiddels met ISIS / IS het geval is.
Het was John McCain die als postillion d’amour het pad baande voor de bekrachtiging van ISIS in Syrië. Financiële middelen zouden er komen, na zijn gesprekken met.. ISIS-leider Al Baghdadi.

 

7 gedachten over “Journalist toont relatie ISIS en CIA.. Ontslagen!

 1. Dat de “lek” uitkomt via Bulgarije is geen toeval, gezien de rol van Kintex :
  http://www.novinite.com/articles/90870/Kintex+-+Key+Player+in+Bulgaria%27s+Secret+Transit
  Over het ontstaan van Kintex :
  http://www.bdia-bg.com/en/member/kintex
  https://en.wikipedia.org/wiki/Kintex_(Bulgaria)
  met citaat :
  “Until 1992 essentially an arm of the Bulgarian Communist Party’s secret service, the Committee for State Security, Kintex was an import-export corporation, which controlled the sale of everything from cigarettes to heavy weapons. Kintex was responsible for selling weapons to smugglers and terrorists, with both right wing and left wing political sympathies, in Turkey, in the 1970s.[1]”
  In België zijn er ook sporen aangetroffen van deze firma Kintex in het kader van het dossier van de Bende van Nijvel.
  Een recente analyse uit een onverdachte bron :
  http://www.nytimes.com/1998/08/03/world/bulgaria-becomes-a-weapons-bazaar.html
  Voor de details verwijs ik naar de teksten in de linken.
  Ik heb dan ook al een vermoeden wat de bronnen zijn van de ontslagen journaliste..die rekening gehouden met de “tradities” in deze middens, nog leeft.

 2. Ze hebben hun handen vol aan Noord Korea, die Kim Yung is geen Gadafi, die zich even snel laat ombrengen, ik hoop dat hij eventueel ze zwaar beschadigd, die USA oorlog zuchtige loeders,
  ik begrijp heel goed die Noord Koreanen, als je weet wat ze is aangedaan in de Koreaanse oorlog,
  geen steen op de andere, China en Rusland staan ter zijde, tot op het juiste moment, net als Israel die krijgen het met de dag benauwder, en USA mariniers, zijn gewoon huur soldaten niks hero’s, killing voor money, kan een WWIII afrekening worden, jammer van al die dooie slachtoffers, heb net Herodotus weer herlezen, de oorlog tussen de Perzen, Darius en Xerxes,
  tegen de rest van de wereld, o.a. de Grieken, nou we kennen de afloop, de vrijheid overwind, altijd het kwaad, Jenne

 3. https://www.zerohedge.com/news/2019-4-27/washington-has-destroyed-western-liberty-era-tyranny-has-begun
  Citaat: In France the vassal president Macron has ordered three journalists-who revealed that Macron’s government knowingly and intentionally sold arms to Saudi Arabia and the UAE to be used for the slaughter of women and children in Yemen-to report for police questioning.(einde citaat).
  Dit deugd niet en journalisten die onderzoek doen naar de brand in de Notre Dame zullen mogelijk afzien van het publiceren van hun onderzoeksresultaten wanneer dat niet strookt met
  de officiële verklaring wat hiervan mogelijk ook de bedoeling is.
  https://www.youtube.com/watch?v=5VMTfkP0jSQ
  THE VETO: Exposing CNN,Al Jazeera,Channel4,western media propaganda war in Syria.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.