Advertentie

Obama deed mee Clinton-privé-mailserver..!


hillary-email-server-cartoon

x

x
Obama ook met prive-e-mailserver..!

x
2016 © WantToKnow.nl/be

x

clinton laws little peopleEen paar maanden geleden werd Barack Obama gevraagd in een persoonlijk interview met CBS-Tv, wat hij vond van de manier waarop Hillary Clinton, als Minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten van Amerika, had gehandeld met haar privé-mailserver, die dus BUITEN de officiële regeringskanalen om werkt. Hetgeen natuurlijk weer betekent dat je als persoon Hillary Rodham-Clinton, feitelijk véél meer je eigen verhalen kunt delen met personen en organisaties, zonder dat dit gearchiveerd en later in de openbaarheid komt.

Toen immers deze manier van werken door Clinton bekend werd, en haar min of meer werd opgedragen haar privé-ambtelijke e-mails in te leveren voor archievering, bleek ze ‘ineens’ zo’n 33.000 (jawel) mailberichten te hebben gewist.. Althans, ze zei dat ze ‘deleted’ waren.. De vraag is nu, wat Barack Obama hiervan wist..! Want je kunt je heel eenvoudig afvragen, hoe Barack Obama, BUITEN deze privé-e-mailserver van Hillary Clinton is gebleven. Een server, die natuurlijk MET EEN ÁNDER E-MAILADRES DAN HET OFFICIËLE is uitgerust. Zoiets ziet Obama, als hij ze zélf had gestuurd, of een secretaresse oid, wanneer die ze stuurt, natuurlijk meteen..!

Wanneer Barack Obama de vraag krijgt van de reporter van CBS-Tv in het onderstaande stukje interview, wanneer hij wist van deze privé-server (die dus eigenlijk beter als ‘GEHEIM’ kan worden betiteld!) van Clinton, zegt hij:  “Same time you did.” Met andere woorden: “Ik wist er ook niks van, totdat iedereen het wist..” Daarnaast meldt hij dat zijn regering, één van de meest transparante clubs ambtenaren is, die in het Witte Huis gediend hebben.En dat zijn electronische communicatie is gearchiveerd en beschikbaar voor de publieke archievering.

Maar hij -om het netjes te zeggen- spreekt niet de waarheid.

Je kunt gewoon ook zeggen dat hij keihard zit te liegen

en dus

DEZELFDE GEHEIME CORRESPONDENTIE HEEFT GEVOERD ALS HILLARY CLINTON.

In ieder geval met Clinton, maar luister goed naar het verslag in deze video: het blijkt dat hij onder de schuilnaam ‘BOBAMA’ zélf ook bezig is geweest met correspondentie via private-mailservers.. Zowel zijn verhaal over de wetenschap van Clinton’s privé-e-mailserver als zijn verhaal over het ZÉLF open e-mailen via regeringscomputers, zijn dus vals.. Hij geeft op z’n zachtst gezegd, de zaken verkeerd weer.. Want wat blijkt uit de e-mails van een naaste medewerker van de Clinton-campagne John Pedesta, aan deze ‘Bobama’, Barack Obama de president dus, heeft keihard e-mails gestuurd aan Clinton via de verboden server, terwijl zij Minister van Buitenlandse Zaken was..

 

clinton-wikileaks-cought

 

11 gedachten over “Obama deed mee Clinton-privé-mailserver..!

 1. Je hoeft je zelf niets af tevragen, je kunt het niet zo slecht bedenken of het bestaat en wordt uitgevoedr door de USA-CIA, dit impliseerd dat Obama dus een gewone grove leugenaar is, maar hij valt helemaal niet op, de USA-CIA etc etc is een grote criminele troep !!!

  Ik hoop dat ze voor hun wandaden ooit nog eens gestraft worden, maar in mijn hart weet ik, dat ze met alles weg komen, de grote boeven en de kleine boeven, so what, ik ga aan tafel met de familie ze doen maar, als er een God bestaat zal hij hen wel berechten, dat is een andere uit gesproken hoop, in de mensen een welbehagen, Jenne

  1. VE hoi,

   juist wel ! het gaat de hele boel uit de kast halen.. zeg maar een soort van u i t m e s t e n

   het doek is bijna gevallen voor de poppenkastspelers, ze kronkelen nu als oude elastiekjes die hun rek er niet ( meer )in kunnen houden daar er gelukkig meer en meer mensen door hebben wie en wat ” ze ” zijn met hun listige tongen die gespleten zijn en er zelfs ” vacuum bommen onder de onderste steen blijven liggen..

   Rutte moest zich kapot schamen om deze poppenkast en staat daar nog harder te liegen als de kei,kei hardste steen die hij maar niet durft te splijten, laat staan bovenhalen

   Het is in mijn opinie op 8 november :

   Trump wint, en als dat zo is hebben we een echte 2e geert in deze helse politieke wereld

   Clinton wordt door een bliksem getroffen tijdens de jacht toen ze haar katapult wederom verkeerd afschoot in bengazi..

   Of.. Bamiebal Obamoe gooit de ML er uit en blijft lekker zitten net zoals rotte pruttel-rutte ons denkt te naaien met ONS NEE IS NEE.. hij gaat de boel w e e r vooruitschuiven, maar dinsdag zal hij wel even denken; ik moet van onderen eens goed na laten kijken want mijn bovankant lacht niet meer met me mee ..

   Gaat een rare week worden tot 9 novembbrrrrr

 2. Het licht zal tot ons komen en het materialisme bestaat bij de gratie van het licht en als het licht onder controle is heeft het materialisme zijn einddoel bereikt.

 3. obama moet wel liegen… als je boter op je hoofd hebt, moet je niet in de zon gaan lopen… zo ‘slim’ is hij ook wel weer… (Maar hij gaat aan zijn eigen slimheid ten gronde)

 4. De druk van het nog steeds bestaande goede, binnen de Franc Maçon van de verenigde staten, hebben Obama bewogen, Hillery Clinton te laten vallen, waar door de FBI zijn werk kan doen.

  Binnen het enorme universum van de Franc Maçon, is een hevige strijd gaande, tussen de founding fathers en de aanhangers van het judaïsme,
  religion Juive, uitkomst moeilijk te voorspellen.

  De Franc Maçon heeft al zijn vrienden en leden en ingeweiden van andere broederschappen gevraagt hen ter zijde te staan, zo als de Rose-croix aanhangers, die op protestante basis zijn gevestigt, en geen andere leden met afwijkende religies laten toetreden, Klein maar fijn !

  Jenne

 5. Lees onderstaande opde link maar even om de beeldvorming over die Amerikaanse Tyfushonden te verduidelijken !!!

  Hiroshima is Coming again with Hillary C ??

  Met zeeeer gruwelijke beelden. Als u nu nog de VS verdedigd, verzoek ik u om nooit meer dit blog te bezoeken.

  De grootste misdaad uit de geschiedenis waarvan wij moeten geloven dat het een heldendaad is..

  Check onderstaande link en verbaas uzelf !

  http://gerritherders.blogspot.nl/?m=1

 6. Kritiek komt soms uit onverwachte hoek. De afgelopen week heb ik, van het een naar het ander klikkend, een aantal artikelen op beurssites gelezen en ergens kwam ik zelfs het begrip ‘matrix’ tegen. Wel jammer, dat de energie – volgens mij tenminste – meer van hetzelfde is.
  Ik zag een site, ‘Market Update’, waar nogal wat kritische informatie te vinden is en ook een aantal toespraken of delen ervan van Poetin in het Nederlands vertaald zijn, zoals HIER:

  En over Hillary HIER:

  In het kort: Uit de Podesta-mails die Wikileaks naar buiten heeft gebracht, blijkt dat Hillary Clinton vlak vóórdat zij bekend maakte mee te gaan doen aan de race om het presidentschap, twee diners heeft georganiseerd voor journalisten en presentatoren van bekende nieuwsprogramma’s. De gasten mochten niet praten en schrijven over wat er op het feest werd besproken. Op de invitatie wordt van de doelen van Hillary’s feesten geen geheim gemaakt. Die doelen waren o.a.: het ‘framen’ van de boodschap van Hillary en het ‘framen’ van de verkiezingsstrijd.

  HIER
  In een gesloten bijeenkomst voor Joodse journalisten uit 2006 zei Hillary Clinton over de Palestijnse presidentsverkiezingen die in dat jaar gehouden werden:
  “Ik denk niet dat we verkiezingen hadden moeten promoten in de Palestijnse gebieden. Ik denk dat het een grote vergissing was. En als we een verkiezing promoten, dan moeten we ons er eerst van verzekeren dat we iets gedaan hebben om te bepalen wie er gaat winnen.”

  Zie ook: http://www.mostdamagingwikileaks.com/

 7. Obama. De valse profeet die 8 jaar dood en verderf heeft gezaaid en een verharding van de mensheid heeft gebracht. Een man waar de meeste van dachten dat hij de wereld zou gaan veranderen. Nou ja; hij heeft de wereld behoorlijk op zijn kop gezet. Wat moet een mens door en door slecht zijn om elke dag alles aan elkaar te liegen voor een club criminele rijkaards. Shame on you Obama.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.