Advertentie

MH17: NOS vindt optie jachtvliegtuig reëel..!


Een van de meest geloofwaardige ooggetuigen, geïnterviewd, vlak ná de ramp, op 18 juli 2014. Zij vertelt met haar vriendin, dat direct nádat de MH17 was geraakt, twee gevechtsvliegtuigen zich uit de voeten maakten..!
Dit is één van de meest geloofwaardige ooggetuigen die spreekt over (een) gevechtsvliegtuig(en) bij de MH17. Ze werd geïnterviewd, vlak ná de ramp, op 18 juli 2014 en vertelt met haar vriendin, dat direct nádat de MH17 was geraakt, een gevechtsvliegtuig zich uit de voeten maakte..!

Voor de grootste nieuwszenders in Nederland, NOS en RTL is de optie dat de MH17 is neergeschoten door een gevechtsvliegtuig eigenlijk nooit de moeite waard geweest om te melden.. En toch is een groot deel van de onderzoekers op internet inmiddels zo ver, dat deze mogelijkheid tot één van de meest waarschijnlijke behoort..! Niet alleen is de schade aan het vliegtuig van dien aard, dat een dergelijk scenario bijna onvermijdelijk als oorzaak naar voren zal komen, maar ook vele andere zaken wijzen hierop.

Hieronder vallen vooral de vele honderden ooggetuigen, die direct ná de ramp van straaljagers/gevechtsvliegtuigen, verslag deden. Mensen die als ‘simpele dorpelingen’ niet of nauwelijks weet hebben van de internationale belangen die achter deze ramp schuilgaan. Mensen die dus oprecht vertellen wat ze zagen, tijdens het neerstorten van de MH17, op die 17e juli boven oost-Oekraïne.

Maar ook vele militaire deskundigen vertellen, vanuit hun professionele kennis en ervaring, over het meest waarschijnlijke scenario van deze ramp: het neerhalen van de MH17 door gevechtsvliegtuigen..! Er wordt door deze mensen een uiterst degelijk scenario geschetst van de meest waarschijnlijke oorzaak van deze ramp. En ze doen dat op basis ook van de beschikbare bewijzen, met name de wrakstukken van de Boeing 777 van Malaysia Airlines.

Daarnaast is het indirecte bewijs vóór dit scenario, hoe gek dat wellicht ook klinkt, de uiterst krampachtige houding van niet minder dan onze minister-president, Mark Rutte, die het presteert om een geheimhoudingsverklaring te tekenen, met de mogelijke schuldige aan deze ramp..! Namelijk de door de VS in het zadel geholpen regering in Kiev..! Is het daarom niet des te opvallender, dat de NOS nu met oud-nieuws komt..? Nieuws alsof Nico Voorbach, oud-voorzitter van de Europese pilotenvereniging ECA, nu ineens verontwaardigd zou zijn. TERWIJL DIT ‘NIEUWS” al van EIND JULI DATEERT…! Zie ons artikel HIER

Wat is er nu zo nieuw aan dit oude nieuws..? Dat is de vraag.. Is het een camouflagedeken om de optie, dat separatisten de MH17 uit de lucht geschoten zouden kunnen hebben, opnieuw leven in te blazen.. En waarom hingen de Tweede Kamerleden niet eerder aan de lijn, terwijl ze nu op achterste benen staan..? Het luchtruim had eerder gesloten moeten zijn.. Tja, da’s hetzelfde nieuws als dat je niet over het gebied had moeten vliegen.. Of vergissen wij ons hier in dit taalspelletje..? Hier de Teletekst-berichten van 3 januari 2015.
x

MH17 l;uchtruim

x

* * *

x

x

MH17: NOS vindt optie jachtvliegtuig ineens reëel..!!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Dit is de manier waarop de NOS meent ons oud-nieuws op te dienen en dit kennelijk te gebruiken om een ánder verhaal onder de aandacht te brengen.. Wat dat verhaal is, lijkt duidelijk: het gaat om het bespreken/opperen van de optie, dat er wel degelijks sprake IS van Oekraïense gevechtsvliegtuigen in de buurt van de MH17. tijdens de fatale momenten van de crash en het neerstorten van dit toestel.

Plotseling komt de NOS met het oud-nieuws, dat RTL al een paar dagen ná de ramp al bracht.. Het is het interview met de oud-voorzitter van de vakbond voor cockpit-bemanning, Nico Voorbach. Wij plaatsen zijn verhaal al op 23 juli HIER op de site, zoals gezegd. Maar waarom NOS..?? Waarom vertelt de NOS niet dat dit een interview is van een HALF JAAR GELEDEN.. Het wordt op deze wijze gebracht als ‘nieuws’…! Wat is er in hemelsnaam aan de hand in Hilversum..??!

Het zijn de woorden uit juli 2014, van deze Nico Voorbach: “Nu bekend wordt dat er ook luchtgevechten plaatsvonden boven het oosten van Oekraïne, blijkt dus dat het conflict groter was dan het destijds leek. Op basis van wat nu allemaal bekend is, had het luchtruim gesloten moeten worden.” En zo ratelt de NOS nog even door met de afleidingsmanouvre, over het ‘luchtruim dat gesloten diende te zijn geweest’….! Maar dan komt het verhaal uit de mouw. We citeren:

NOS Poroshenko

x
NOS waar ben je mee bezig…??!

Is het nu zo, dat de NOS-hoofdredactie heeft besloten in al haar wijsheid, dat te gaan doen wat elk kind kan bedenken..? Namelijk informatie VOORTIJDIG bekend maken, die de president van Oekraïne ook al bekend maakte over de LUCHTGEVECHTEN..??! Tja, de NOS kan moeilijk blijven volhouden dat er GEEN gevechtsvliegtuigen in de lucht waren, tijdens het neerschieten van vliegtuigen door de separatisten, als de president van Oekraïne dit in een brief aan de ouders van de overleden piloot van de neergeschoten Antonov verklaart en daarmee bevestigt.. Toch?

Langzaam maar zeker lijken we in een heel goedkope, maar niet minder pijnlijke soap terecht te komen, met de nasleep van de ramp met de MH17. En ja, over de ruggen van de nabestaanden van de slachtoffers van deze catastrofe heen… Hoe pijnlijk gaat het nog worden voor deze mensen, nu ook de NOS besluit haar vestje op deze lepe wijze schoon te vegen..? Als de NOS mensen als David Jan Godfroid maar door laat modderen in zijn overtuiging dat Poetin uiteindelijk de boef is, die we moeten pakken..

Niemand zegt dat Poetin géén boef is, maar de schuldvraag over wie de MH17 neerschoot, dient vanuit een oprechte zoektocht plaats te vinden, waarbij geen van de betrokken partijen wordt uitgesloten. En bij een journalistieke zoektocht vanuit vooringenomenheid en vooroordeel is niemand gebaat..! Of toch wel..? Wellicht dient het de belangen van de VS om Poetin een hak te zetten, met de zoveelste valse-vlag-operatie, bedacht door de VS, om de zin door te drijven van de ‘krachten-achter-de-schermen’ aldaar, zijn zo groot, dat kennelijk de NOS, door haar vooringenomenheid, ze niet meer kan zien..!

oekraine nieuws

De politieke ‘adviseurs’ die door de VS in februari naar Kiev werden gestuurd, bestaan voor het grootste deel uit CIA-mensen. ‘Vakmensen’ die het vak van bedrog, manipulatie en propaganda tot op het bot verstaan. De NOS zou dit moeten weten en haar journalistieke taak DES TE SERIEUZER dienen op te pakken..! Kijk nog maar eens hoe geraffineerd ‘onze NOS-reporter ter plekke, David Jan Godfroid, zijn verhaaltje doet om ook de straaljageroptie belachelijk te maken..!!
X

x

* * *

 

41 gedachten over “MH17: NOS vindt optie jachtvliegtuig reëel..!

  1. Ach, Putin is een politicus en politici hebben ALLEMAAL wel iets dat niet door de beugel kan, maar wat er vandaag de dag in Nederland gebeurt geeft aan dat Rutte en Co wel heel corrupt zijn en dan gaat het niet alleen om de MH17, maar bv. ook om Demmink!

   Gisteravond had het NOS journaal weer eens een lepe voorstander gevonden in de vorm van een economisch expert waarvan de eerste zin die uit zijn bek kwam was ‘dat het allemaal wel meeviel’. Wat er dan meeviel was dat de sancties die Rusland tegen Nederland had uitgevaardigd (bloemen, groente, vis, vlees) niet zoveel schade aanrichten. Nou nee, als je de bijna 7000 mensen die ontslag hebben gekregen bij de betreffende bedrijven en de bijna 1 miljard exportinkomsten even niet meerekent, ja, verdomd, dan valt het wel mee?!

   Hoe is het toch mogelijk dat ik geen enkele echte expert hoor vertellen dat wij in een rechtstaat wonen (overigens alle landen in de EU zijn dat) en dat je iemand NOOIT zonder bewijs een dader mag noemen. Blijkbaar ging dat even niet op toen Putin METEEN na het neerschieten van de MH17 de schuld ervan kreeg en Amerika de EU dwong om sancties tegen Rusland uit te vaardigen, met natuurlijk als gevolg het terug meppen van Poetin, dat volgens idioten met nota bene een diploma economie ‘wel meevalt!’

 1. Net het 18 uur journaal gezien van de npo en wat zeggen ze daar? `het was een Russische straaljager die het vliegtuig uit de lucht schoot`
  Hoe dan ook, Rusland moet en zal de schuld krijgen.

  1. Ook wel opvallend is dat er voor die stelling (Een Russisch vliegtuig) geen enkel bewijs geleverd werd.

  2. Wat nog opvallender aan het hele verhaal is is dat dezelfde verslaggevers eerst alles in het werk hebben gesteld om de mensen te doen geloven dat MH17 door een raket welke door pro russen zou zijn afgeschoten is neergehaald en nu wat elke oplettende burger allang heeft kunnen zien dat er ook jachtvliegtuigen bij betrokken waren en zij dan ook al zonder bewijs kunnen vertellen dat het Russische toestellen waren terwijl getuigen net na de ramp hebben verteld dat het oekrainse toestellen waren.

 2. Dat het vliegtuig neergehaald is door een straaljager is allang bekend, zie de inslag gaten bij de cockpit, juist die delen die ze “vergeten” zijn mee te nemen uit dat veld en waar alternatieve media al tijden mee aan komt dragen. Dat ze het wederom POetin in de schoenen willen schuiven vind ik niet kunnen, maar eindelijk wordt er dan toch schoorvoetend toegegeven dat het niet een raket geweest is, maar ja, ze kunnen er ook niet omheen met alle filmpjes die helemaal uitgekleed zijn op youtube enz.

  En het kost ons miljoenen!!! Dat betalen wij belastingbetalers he, al die nep onderzoeken enz. Zoals mijn man zegt “Pleur een monument op die plek waar mensen bloemen kunnen leggen en get on with your lifes!”

 3. Een paar dagen nadat dit vliegtuig neergehaald was werden omwonenden geïnterviewd. Zij vertelden dat ze met eigen ogen gezien hadden dat er een ander vliegtuig in de buurt van de MH17 vloog. De reden dat ze dit gezien hadden was omdat ze een harde knal in de lucht hoorden en daardoor naar boven keken. Ze zagen de MH17 naar beneden komen en een tweede vliegtuig in de wolken verdwijnen. Er was nooit verdere aandacht aan besteed door de media.
  Mijn gedachten gaan uit naar de 100 plus aids deskundigen die in de MH17 zaten. Dat dit de reden zou kunnen zijn voor het neerhalen? Extra kennis dmv definitieve oplossingen? Weten doe ik het niet maar deze club lijkt me meer een reden tot zoiets dan gezinnen met kindertjes de wereld uit helpen.
  Wie het gedaan heeft, ik heb er werkelijk geen idee van. Naar Poetin wijzen is wel erg makkelijk.
  De hele wereld politiek stinkt de tent uit en zorgen voor verrotting.

  1. Je moet eens proberen een (klein) vliegtuig als de SU-25 te zien op 31 000 voet hoogte bij bewolkt weer. (zoals het grotendeels was op 17/7 boven Torez).
   Het is duidelijk dat dat bullsh*t van de bovenste plank is.

   Het is bovendien vreemd dat mensen de Bellingcat onderzoeken totaal niet willen bekijken die aantonen, met Foto’s en getuigenissen dat er op 17/7 een russische BUK in Snizhne stond, de juiste plaats de juiste tijd met een russische bemanning van een raket-brigade uit Kursk (RU).
   Dezelfde BUK werd een paar uur later gefilmd nabij Lugansk met 3 raketten ipv de 4 die eropzaten om 12u ’s middags van dezelfde dag.
   Er zijn getuigen, foto’s van de BUK op de plaats, foto’s van het rookspoor van de raket en foto’s van een gebruikte BUK, maar het is dus een vliegtuig geweest dat niemand kon zien.
   Yep, heel logisch. 🙂 🙂

  2. @Erico, jij bent net zo stekeblind als al die mensen die nu nog steeds geloven dat de Twin Towers en gebouw nr 7 door deze 2 vliegtuigen is neergehaald ….. ga je eens wat meer verdiepen zou ik zeggen en loop niet als een blind paard achter de MSM aan. Ik heb eigenlijk wel meelij met je ….zo naïef pfffff

   Erico we wachten nog steeds op die Amerikaanse satellietbeelden over die Buks ….wanneer gaan die komen ?

  3. Hahahahahaha dat noem jij een gedegen onderzoek ? Dat zijn allemaal al oude foto`s van dat verhaal klopt geen reet.

   Hoe zit het met de verdwenen BBC reportage ? De correspondente van die BBC reportage is achter die zogenaamde afvuurplaats achteraangegaan maar heeft niets kunnen ontdekken maar heeft wel goede getuigenverklaringen van mensen die een Oekraïens gevechtsvliegtuig van de neergeschoten MH17 hebben weg zien vliegen.

  4. @ Erico , de Amerikanen hadden toch satellietbeelden van die Buk beschieting…….waar blijven die?

   Amerika kwam tot nu toe niet verder met bewijs dan oude YouTube filmpjes en een hoop geplak en geknip in die filmpjes. Jaren geleden kwamen ze daar nog mee weg maar sinds het internet tijdperk lukt dat ze niet meer.

   Daar staat tegenover dat Rusland en Oost-Oekraïne vanaf de eerste dag alle medewerking hebben verleent. Rusland heeft wel hun satellietbeelden overhandigd.
   Hoe kan een land dat misschien de veroorzaker is van het neerschieten van de MH17 in het onderzoek betrokken zijn ? Waarom is er geheimhoudigsplicht en waarom kan Kiev een veto uitbrengen ? Waar zijn de geluidsbanden van de verkeerstoren van kiev en waarom zijn die niet openbaar. Waarom moet alles in het geheim gebeuren? Waarom beschoot west-Oekraine de rampplek net na de ramp?

  5. @Erico Als jij geen overheidstrol bent, dan vreet ik mijn tshirt op, want die onzin propaganda die jij blijft herhalen hoef je hier niet mee aan te komen, we zijn inmiddels wel slimmer dan dat! Kortom, ga lekker verder naar het NOS en RTL kijken of ga lekker keuvelen met je soort genoten, maar deze BS propageren die we al op tv gevoed krijgen hoeven we niet van jou ook nog eens te horen! Blijf lekker je ding doen, dan houden wij ons bezig met wat werkelijk belangrijk is , namelijk de waarheid boven tafel halen.

 4. Tot voor kort keek ik altijd graag naar Aircrash Investigation maar nu krijg ik er moeite mee. Gisterenmiddag waren er een paar afleveringen van te zien op National Geographic. Het is schrijnend om een expert te horen zeggen dat er nooit wrakstukken van de rampplek mogen worden verwijderd omdat er daardoor sporen verloren gaan die uitermate belangrijk zijn om de ware toedracht van het ongeluk in kaart te kunnen brengen.
  Zo is het al even schrijnend dat de media ons wijs maakt dat de wrakstukken niet eerder konden worden weggehaald omdat er in bij de rampplek zou worden gevochten terwijl de plaatselijke bewoners hun verbazing en ongenoegen voor de camera’s van journalisten uitten over het feit dat er maar niets met de wrakstukken gebeurde.

  Het zal wel net zo aflopen als destijds bij de vliegramp van Ustica;
  zo veel mogelijk tijd rekken en de minst significante wrakstukken gebruiken zodat de waarheid vooral maar niet aan het licht komt.

  Waar blijft trouwens het nieuws over de zwarte dozen??? Zit men ook in Engeland misschien te knippen en plakken, net als destijds in Ustica???

  Waarom slikt de mensheid deze leugens toch massaal?!

 5. Putin een Boef.
  die jongens in Den Haag, Brussel, FED ECB, witte huis USA, wall street, zijn ook niet voor ons bezig, heb geen illusie, Putin heeft niet zo’n goed marketing systeem als ze in Amerika hebben, vele verhalen kloppen niet. neem 911. veel klopt niet. maar volk slikt het, goede marketing, propaganda, blijf herhalen, en als je anders denkt, ben je populist, facits of weet ik veel, maar niet gewoon ieder geval. dus straks allen NOS of RTL news. over dag RTL-Z en BNR en radio 1. daarna geer en goor, en Linda, met veel reclame er tussen
  problem opgelost. niet denk mensjes, spelletjes krijg je

 6. Wat ik ook raar vind is dat er weinig over de zogenaamde misstappen van Poetin wordt gezegd en geschreven want voor zover ik weet en uit het MSM nieuws kan halen zouden de sancties te rechtvaardigen zijn omdat Poetin op eigen grondgebied aan de grens met Oekraine troepen zou verzamelen (naar ik vermoed om zijn land te verdedigen)terwijl de westerse landen in Oekraine ook grote troepenmachten zogenaamd laat oefenen in de nabijheid van de Russische grens.
  Als de sancties dan weer verder uitgebreid worden is dat onder de noemer zolang als Poetin zo blijft reageren.
  Maar wat misdoet hij dan eigenlijk precies waardoor het westen meent sancties te moeten instellen?

  1. Beste Arnold,
   de Sancties zijn er omdat Rusland Crimea heeft geannexeerd (een schending van het Budapest memorandum dat ze zelf getekend hebben, en dus een misdaad)
   Bovendien zijn momenteel in de bezette regio’s in Oost-oekraiene momenteel zo’n 10 a 15000 russische soldaten aktief met T72B tanks (die oekraiene niet eens heeft) en moderne wapens, zoals de BUK die MH17 heeft neergeschoten.
   Er is geen zinnig mens die daar nog kan aan twijfelen, wie dat toch doet is van slechte wil en zit met zijn kop zo diep in de grond dat er gevaar is een oliebron aan te boren.

   Blijkbaar zitten hier veel mensen een (covert en hibryde) invasie goed te keuren die bijna 5000 doden heeft opgeleverd. Bravo.

  2. @ Arnold het westen heeft totaal geen reden om sancties tegen Rusland in te stellen. Het westen en de NAVO zijn zelf de schuldigen .

   In 1990 zijn er duidelijke afspraken gemaakt met Rusland, Duitsland en Amerika dat er geen uitbreiding van de NAVO plaats zou vinden richting Rusland. En bekijk in volgende video hoe NAVO NOOIT zijn woord heeft gehouden : http://youtu.be/Xffjy4DBsjw
   NAVO is een rechtstreekse bedreiging voor Rusland geworden en mag Rusland zich dan verdedigen ? Natuurlijk mag je je verdedigen tegen een onbetrouwbare en agressieve NAVO .

   Nigel Farage warned about Russia Ukraine in 2008 : http://youtu.be/wEyWWZrDoTg

  3. @ Erico en waarom zijn er dan geen sancties tegen Israël die de Palestijnse gebieden al jaren aan het annexeren is ….waarom hoor ik jou daar niet over ? En over de genocide van het Palestijnse volk en van het Oost-Oekraïnse volk?

   Hoe zit het dan met het volgende : In 1990 zijn er duidelijke afspraken gemaakt met Rusland, Duitsland en Amerika dat er geen uitbreiding van de NAVO plaats zou vinden richting Rusland. En bekijk in volgende video hoe NAVO NOOIT zijn woord heeft gehouden : http://youtu.be/Xffjy4DBsjw
   NAVO is een rechtstreekse bedreiging voor Rusland geworden en mag Rusland zich dan verdedigen ? Natuurlijk mag je je verdedigen tegen een onbetrouwbare en agressieve NAVO .

   Hoe zit het dan met de door het westen uitgevoerde coup van Oekraïne en de FBI en CIA adviseurs die in Kiev aanwezig zijn ?

   Ik neem aan dat je bewijzen hebt van de aanwezigheid van al die Russische soldaten en tanks , ik zou die graag even willen zien. Ik heb namelijk al veel foto`s zien passeren maar wat bleek later dat het Oekraïense troepen waren …. waar te nemen aan hun vlag op hun uniformen.

  4. Rick, dit gaat niet over Palestina of Israel. Waarom wil je altijd maar ontwijken? Ik begin toch ook niet over de Moscow appartment bombings van 1999 die waarschijnlijk door Putin werden georganiseerd (een aantal FSB mensen werden betrapt met explosieven) en die uiteindelijk aan 35000 Tsjetjenen hetleven heeft gekost door de oorlog die daardoor volgde?

   Wat betreft de NAVO uitbreiding : toon de getekende overeenkomst dat er geen uitbreiding mocht zijn. Neem uw tijd. 🙂
   De landen (Polen, Baltische staten) smeekten zelf om binnen NAVO te worden opgenomen omdat ze WETEN hoe de russen zijn, door jarenlange ervaring en talloze doden.
   Wat betreft de bewijzen : goh, journalisten Shaun Walker en Simon Shuster zagen voor hun neus een russisch gewapend konvooi Oekraiene binnenrijden, de T72B tanks die nabij Donetsk gefotografeer werden en de pantserwagens : allemaal russisch maar met oververfde insignes en zonder nummerplaat.
   En dan heb je nog die ploeg russische soldaten die gepakt werken (bewapend) maar die ‘op vakantie waren’. En zo zijn er nog honderden feiten.

   Ik vrees werkelijk dat je een dezer dagen een oliebron zal aanboren met je hoofd.

  5. @ Erico, “Rick, dit gaat niet over Palestina of Israel” hahahaha wie ontwijkt hier nu. Nee, als het even niet uitkomt dat wordt het ontwijken ….jij meet met 2 maten.

   Droom lekker verder en vooral de MSM blijven geloven. Jij bent opgegeven ….teveel gebrain washed

  6. Goed hoor Rick. Ik begin me af te vragen of je Oekraine wel weet liggen in feite. Ik ga er dit jaar voor de 8ste keer heen, misschien ben ik wel een beetje beter geinformeerd dan jij. Maar ik ben blij dat je jezelf als verlicht beschouwd, ondanks dat je duidelijk geen yota kritisch vermogen hebt. Slaap lekker.

 7. @ Erico, zou je mij even een lijstje kunnen geven hoeveel landen Rusland na WWII heeft aangevallen en gebombardeerd en hoeveel regiems ze omver hebben geworpen en leiders hebben vermoord ?

  Doe me eens een plezier en geef die lijst eens .

  Er is in de Krim een referendum gehouden waar 97% heeft gestemd om bij Rusland te horen.
  Weet je wat een referendum is ? Dat is pure democratie die ons Europeanen is afgenomen omdat Brussel niets meer is dan een grote dictatuur met fascistische “leiders”

  1. na WWII? hmm, eens kijken, toen was er geen Rusland, maar de USSR, een unie van sovjet republieken waar een paranoide dicator als stalin aan de macht kwam die zowat 50 miljoen mensen heeft vermoord, binnen de USSR zelf, dus ze waren wel effe bezig daarmee.
   Daarna hebben ze zich natuurlijk ook nog geamuseerd in Vietnam, Laos, Afghanistan en recent nog Tsjetjenie (35 000 dode burgers, dank u mr. Putin) en Georgie. Bovendien is er nog Dagestan, Abchazie, Crimea en nu Oost-Oekraiene.

   Kan je mij eens zeggen wel territorium de VS heeft geannexeerd sinds WWII?
   Neem vooral je tijd. 🙂
   En dat referendum op de Krim was belachelijk, geen enkele democraat aanvaard dat. Het was vervalst van A tot Z en dan nog een beetje.

  2. Ik had gevraagd Na WWII , Afghanistan is ontstaan door de Amerikanen die Al-Qaeda hebben getraind en bewapend om Rusland aan te vallen.

   Maar dan nog staat alles in schril contrast met de meer dan 80 landen die Amerika na WWII heeft aangevallen en gebombardeerd met de meest vreselijke bommen en munitie. Ontelbare regiems heeft Amerika omvergeworpen en leiders vermoord ….zo ook in Oekraïne.

  3. Je raaskalt Rick.
   De USSR is Afghanistan binnengevallen in 1979 en zijn verslagen in 1989 door de Mujahedeen, maar wel ten koste van ruim 80 000 dode Afghanen, het is daar dat de basis van Al Quaeda ligt. OBL vocht zelf mee in die oorlog.
   Oh I see, you didn’t know…..

   Amerika heeft ook misdaden gepleegd, in overvloed zelfs, maar maakt dat de russische oorlogsmisdaden goed? En de invasie van een europees land in 2014?
   Kinderen redeneren zo : “Ja maar, pietje is ook stout geweest”.
   Niet echt volwassen en serieus he?

  4. @ erico. En de illegale oorlogen van Amerika in Iraq en Afghanistan om er maar 2 van de vele te noemen. Hoeveel miljoenen burgers heeft Amerika in al zijn oorlogen vermoord en gemarteld ?

   Er is niets mis met wat de Russen doen . Het westen en de NAVO hebben duidelijk aangetoond onbetrouwbaar te zijn. Rusland heeft het recht zich te verdedigen.

   Het wordt tijd dat jij je eens in geschiedenis gaat verdiepen

  5. En wat te denken van democratisch gekozen regeringen die door de Amerikanen vervangen worden door pro VS regeringen zoals ook in Oekraine is gebeurd en wat betreft de Krim daar dreigde een groot deel van de Russische vloot in Amerikaanse handen te vallen en daar komt bij dat de bewoners van de Krim voor namelijk pro russisch zijn.

  6. Arnold,
   de amerikanen hebben helemaal de regering in kiev niet vervangen, dat hebben de mensen op Maidan ZELF gedaan. Ik ken sommigen van hen, ze hadden en hebben een onvoorstelbare afkeer en haat tegenover Yanukovich, een totaal corrupte maffiaman uit Oost-oekraiene die 100 betogers heeft laten doodschieten door scherpschutters en die verantwoordelijkheid draagt voor de afschuwelijke staat van het land.

   Waarom kiezen jullie in feite altijd weer de kant van corrupte dieven en massamoordenaars?

   De amerikanen en de EU steunen democratie, persvrijheid en de rechtsstaat, allemaal dingen die rusland niet kent en die oekraiene ook niet kende tot de bevolking er genoeg van had om vertrapt te worden.
   Trouwens, er is niet 1 amerikaanse of europese soldaat op oekraiens grondgebied, vergelijk dat eens met de tienduizenden zwaarbewapende russen.
   Waarom ben je daar blind voor?

  7. Erico 9.1 over sneaky annexatie en territorium gesproken, klein lijstje met proxy war oorlog op afstand landen die ik vond in het volgende artikeltje;

   Korea
   Vietnam
   Cuba
   Cambodia
   Ethiopia
   El Salvador
   Middle East
   Chile
   Bolivia
   Uganda
   Argentina
   Pakistan
   Iran
   Central African Republic
   Turkey
   South Africa
   Angola
   Mozambique
   Nicaragua
   Grenada

   http://alphahistory.com/coldwar/coups-and-proxy-wars/

  8. Hyper 9.7,
   Wat heeft die lijst met annexaties te maken?
   Tijdens de koude oorlog steunden zowel de VS als de USSR bepaalde groepen in landen die hun genegen waren. Een gevolg van de Truman Doctrine.
   Nu hebben we de Putin doctrine die in feite het begin heeft ingeluid van Cold War 2.0, en de reden daarvoor? De paranoia en grootheidswaanzin van een kleine lelijke gnoom met een napoleoncomplex. Putin past perfect in het rijtje met halfgekke paranoide totalitaire leiders waarop de russen zo dol zijn. Merkel zei het al dat Putin geen enkel contact meer had met de realiteit. Wellicht is dat de reden waarom zovelen hier hem verafgoden : ze zijn in hetzelfde bedje ziek. 😉

 8. Driemaal scheepsrecht?
  Het bericht dat de MH17 door de luchtverkeersleiding van Kiev kreeg opgedragen 1000 meter lager te gaan vliegen heb ik alleen de eerste dagen na de crash gezien. Nu duikt het weer op maar nu met een uitleg: er zou een ander vliegtuig op 11000 meter gevlogen hebben, dus moest de MH17 naar 10000 meter.
  Ik zou wel willen weten of dit waar is, wek vliegtuig dat was en ook of iemand in dat vliegtuig gezien heeft wat er 1000 meter lager gebeurde!!

  1. Niet in de maak… maar als sinds dat de ramp geschiedde… en zo blijft het onnozele maar doorgaan.

   Hoe lang en hoe ver moeten we nog gaan totdat de totale mensheid het helse systeem van het westen niet meer voedt? We kunnen alles stoppen samem door onze handen ineen te slaan als broeders en zusters. Ik wil het al sinds heugenis.

  2. Op een bepaald punt wordt blijven stellen van vragen waarop de antwoorden beschikbaar zijn en algemeen aanvaard worden niet meer ‘kritisch’ of ‘sceptisch’ maar onnozel en ridicuul. Jammer dat zovelen hier dat punt met veel plezier ver overschrijden en dan trots zijn dat zo weinigen daarin meegaan.

   Tja, je gaat ook niet veel medestanders vinden in de potentiele complottheorien dat de aarde wel degelijk plat is en dat elektriciteit door kaboutertjes gemaakt wordt.
   Is er moed nodig om complottheorien te beschouwen als wat ze bijna altijd zijn : belachelijk fabricaties van de hoax-industrie?

  3. Niks complottheorieën en meer van die ongein. Mensen moeten eens hun gezonde hogere verstand gebruiken en vanuit het Hart gaan leven, dan kan dit alles niet eens meer gebeuren.

   Maar dit is nu net de ironie die heerst op onze planeet. De goedgelovigheid en onwetendheid van de massa.

   Ik ruik nu altijd direct wat er telkens aan de hand is en toch zijn er massa’s mensen die hun vingers blijven wijzen jegens zgn moslim terroristen die helemaal niet bestaan. Je die zijn er wel maar dat is de satanische orde zelf c.q. zionisten, jezuïeten, vrijmetselaars en alle anderen van de powers that be clubje. Zielige soort van bewustzijn zeg…. jammer. Maar het tij keert welnu!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.