Advertentie

MH17: het moét de BUK-optie worden…!?!


 

rtl teletekst 9 april MH17 BUK

x

x

x

MH17: het moét kennelijk de BUK-optie worden…!?!?

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Tja, en dan het nieuws van vandaag.. Gebracht door RTL-teletekst en NOS-teletekst en het NOS-journaal.. Wat valt je op..? Nadat de uiterst onafhankelijke geheime dienst van Oekraïne het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) had ‘getipt’ over de mogelijkheden van bewijsmateriaal van een vervoerde BUK-raket en ‘een afgeluisterd telefoongesprek’ had overhandigd, blijkt het OM, als een geil hondje achter deze optie aan te rennen..

Zoals je weet doet het OM, onder leiding van hoofd-officier Fred Westerbeke, vanuit strafrechtelijke zin, onderzoek naar de oorzaak van de ramp met de MH17-Boeing 777. Maar velen menen, dat de tip van de geheime dienst van Oekraïne, over de BUK-raketoptie, een uiterste poging is van de pro-Amerikaanse-regering in Kiev, om het Nederlandse onderzoek te dirigeren richting de BUK-optie.

Oproep.. Waarom in hemelsnaam een EENZIJDIGE oproep..
Elk kind dat de oproep van het OM leest, kan zien, dat deze uiterst misleidend is..! Want als je getuigen oproept, van SLECHTS ÉÉN van de mogelijke opties, namelijk de mogelijke BUK-optie-getuitgen, dan zeg je toch tegelijk DAT JE NIET GEÏNTERESSEERD BENT in de ándere optie..??

Maar: WAAR AL WEL GETUIGEN VAN ZIJN.. WAAR WIJ EN VELE ANDERE MEDIA wel al getuigen van hebben laten zien. ZEER BETROUWBARE getuigen, die nota bene door de BBC zijn verzameld..!! Waarom horen we niets van het OM over deze veel neutralere  optie dan de Oekraïense geheime dienst, waar CIA-adviseurs zeer waarschijnlijk de dienst uitmaken..?!

there was another aircraft

BBC-Rusland journaliste Olga Ivshina gedroeg zich volgens haar leidinggevende, precies tijdens de rampreportage rondom de MH17 als een pasbeginnende journaliste...
BBC-Rusland journaliste Olga Ivshina gedroeg zich volgens haar leidinggevende, precies tijdens de rampreportage rondom de MH17, als een pasbeginnende journaliste…

Mogen wij dan NOGMAALS deze bewijslijn aandragen..?
In een reportage, die van het internet af moest, niet omdat ie vervalst was of iets dergelijks, maar omdat de reportage van BBC-verslaggeefster Olga Ivshina ‘niet de standaardmaatstaven haalde van goede journalistiek‘..

Maar kennelijk dient ook de BBC in de pas te lopen met de grote Oekraïne-agenda, waar geen barsten in mogen komen..! Zo simpel is het in onze ogen. Kijk maar eens naar dit artikel HIER over de gespleten tong van de BCC…  Wij vragen jou om je ogen open te houden en te blijven werken met gezond verstand. Waarom is meneer Fred Westerbeke ZELF nog niet naar deze dorpjes geweest, waar het toch heel simpel moet zijn DEZE GETUIGEN VAN DE STRAALJAGER-OPTIE te ondervragen en méér mensen te bevragen naar de consistentie van deze optie…?

Kunnen we wél de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OrvV) vertrouwen..?!
Het is naar onze mening één van de lichtpuntjes die wij zien in het hele MH17-onderzoek. Toen mr. Pieter van Vollenhoven nog voorzitter was van deze raad, gebeurde het regelmatig, dat de overheid onder uit de pan kreeg van deze Raad en stevig op de vingers werd getikt. Met andere woorden: deze Onderzoeksraad schuwt de confrontatie met de Nederlandse overheid NIET!

En zoals Jan Peter Balkenende voor schut kwam te staan, toen oud-opperrechter Davids met zijn -voor Balkenende- vernietigende rapport over Irak kwam, zo hopen wij dat de OrvV WEL haar werk doet en NIET aan de verwachtingen en beïnvloeding van de anti-Russische propaganda beantwoordt. En daardoor GEEN PROPAGANDA-masjien wordt van Rutte en consorten, die al lang geen neutrale rol meer spelen in deze zaak, waarbij de nabestaanden van bijna 300 slachtoffers nog wachten op EERLIJKE CONCLUSIES EN EEN EERLIJK ONDERZOEK..!!

Waar is de oproep voor mensen die de straaljager-optie hebben gezien, getuigen zoals in de BBC-reportage duidelijk te zien zijn. Let wel: deze reportage is niet van het internet gehaald vanwege vervalsing of iets dergelijks, maar ‘vanwege een amateuristische aanpak door een beginnend journaliste’…! Er is één advies dat we je in dit kader willen geven: ‘Open je ogen en ZIE!’

X

OP DEZE MANIER WORDEN WE LANGZAAM MAAR ZEKER GEHERSENSPOEdLD.
DOOR NAAR GETUIGEN TE ZOEKEN VAN ÉÉN OPTIE,
MENSEN DIE WELLICHT AL ZIJN GEBRAINWASHED OF ‘GEÏNFORMEERD,
ZUL JE UITEINDELIJK DE BEVESTIGING ‘VINDEN’..

rtl teletekst 9 april MH17 BUK arceer

NOS Teletekst MH17 BUK 9 april

 

 

Hier nog maar een keer de hele BBC-reportage met Engelse ondertiteling; een reportage die dus door BBC van het net werd gehaald, een páár dagen na de ramp, eind juli 2014. Let op de 3 getuigen die volledig spontaan hun verhaal vertellen over de straaljagers die rond MH17 vlogen..!

De inwoners van de nabij gelegen dorpen, zijn er zéker van, dat zij militaire vliegtuigen in de lucht zagen, vlak vóór de catastrofe. Volgens hen (de dorpelingen dus), zijn het deze jachtvliegtuigen die de Boeing hebben neergehaald.

Ooggetuige #1: Er waern 2 explosies in de lucht. En zo brak het (vliegtuig) in stukken. En de vliegtuigstukken werden weggeblazen, ongeveer zo, naar de kanten. En toen…

Ooggetuige #2: … En er was nog een ander vliegtuig, een militair vliegtuig, ernaast. Iedereen zag het.

Ooggetuige #1: Ja Ja! Het vloog onder het vliegtuig, omdat je het kon zien. Het vloog mee, onder het passagiersvliegtuig..

Ooggetuige #3:”Er waren geluiden van een explosie. Maar die waren in de lucht, ze kwamen uit de lucht. Toen maakte het vliegtuig een scherpe draai, ongeveer zoals dit. Het veranderde van richting en vloog in die richting (geeft indicatie met haar handen).

x

Deleted BBC Russia MH17 report about ‘Ukrainian military jets’ (Eng Subs) from Sott.net on Vimeo.

11 gedachten over “MH17: het moét de BUK-optie worden…!?!

 1. LS…

  En zo is dat ! Anders gaat de hele politieke top er aan inclusief het Koninklijk Huis… Nederland is het meest chantabele land ter wereld. Als de Illuminatie / Vaticaan / Zionisten / USSA oorlog willen dan komt er oorlog. Moet altijd weer denken aan het stuk van Gerard de Boer : 1941 28 november. De Nederlandse onderzeeër KXVII spot de Japanse vloot op weg naar Pearl Harbor. Op 7 december vergaat het schip met man en muis. Gesaboteerd door de Britse Geheime dienst in opdracht van Churchill en Rooseveld. Lees verder en concludeer met mij dat er niets is veranderd en dat er nooit iets zal veranderen als dan door ingrijpen van entiteiten van uit het universum…

 2. Caesar,

  Je gaat er van uit dat wij zonder ingrijpen van entiteiten uit het Universum machteloos zijn. Dan onderschat je je eigen (sprirituele) kracht en dat van je medemens en dat is nou precies de bedoeling van de cabal (schaduwkrachten). ‘Zorg voor verdeeldheid en angst waardoor ze zich machteloos voelen en heers.’
  Aan die angst en machteloosheid ontleent de cabal zijn macht. Wij voeden ze daarmee. Ik merk gelukkig dat steeds meer mensen het ‘spelletje’ van de cabal doorhebben; ook jij Caesar. De buitenaardsen zullen nooit uit zichzelf ingrijpen. Zij mogen niet in onze vrij wil treden. Wij zullen het zelf moeten doen. Ze zullen ons wel helpen als we er om vragen. Onze kracht neemt toe als we er mee stoppen elkaar te verketteren, zelfs de cabal. We zouden mi er beter aandoen ze te omarmen en zeggen: ‘kom vriend, genoeg gemoord enz.; laten we het spel nu op een liefdevolle manier spelen, daar worden we allemaal beter van!’
  Iedereen mag mij naief vinden maar ik denk echt dat de liefdeskracht van alle krachten het grootst is.

  1. LS…

   Ik zal het je nog sterker vertellen… Ik verketter diegenen die niet menselijk meer zijn en totaal een zijn geworden met het kwaad ook wel satan genoemd. Die entiteiten voelen niet maar rekenen alleen (berekenen)en vandaar de kabbala en de daaruit vloeiende eeuwig durende cabal. Bedenk dat wij als soort nauwlettend in de gaten worden gehouden want men is daarboven beducht voor onze snelle technische ontwikkeling die wel degelijk met negatieve buitenaardse kracht is ontwikkeld. Dan heb ik het dus niet over spirituele ontwikkeling. En daar wij als mens niet snel genoeg spiritueel ontwikkelen zouden wij de vergaarde technologische kennis ook wel eens net zo misdadig kunnen misbruiken als wij op onze eigen planeet doen. Wat denk je dat kernexplosies in het universum doen ? Zo boven zo beneden en dan te bedenken dat het Universum wemelt van leven is het toch wel jammer dat wij constant in het verdomhoekje zitten. Maar we moeten het zelf doen. Dat ben ik als ik eerlijk ben wel met je eens…

 3. Het komt eigenlijk hier op neer dat het Nederlandse OM aan een “mogelijke”moordenaar vraagt of ze nog nieuws hebben zolang het maar een Russische BUK raket betreft.
  Als ze alleen maar interesse tonen in getuigenissen die tegen Rusland pleiten en daarmee denken dat ze een onpartijdig rapport kunnen samenstellen zegt dat veel over het zelfstandig denk vermogen van hen die bij het OM werken wat dan ook kan verklaren waarom het OM zo vaak een zaak verliest.
  Is geen onderzoek meer doen naar de dader dan geen betere optie want dan kunnen ze Poetin gelijk beschuldigen maar sparen ze wel de onderzoekskosten.

  1. Verder denk ik dat het onderzoek bewust vertraagt wordt om Rutte de gelegenheid te geven om zijn afbraak beleid door te kunnen zetten.
   Want stel je voor dat er teveel kritiek op het rapport komt en dat aangetoond gaat worden dat er niets van klopt dan bestaat de kans dat de vieze praktijken van Rutte en consoorten naar buiten komen wat de val van Rutte zou kunnen betekenen

 4. Wat deze reportage betreft klopt er geen deuk vaqn. De eerste dat gedeeld is was de mensen die de gevandenis in moesten omdat ze iets hadden weg genomen van de mensen die verongelukt waren . Die vertelde als vers na het ongeluk dat er gevraagd werd naar de vliegeniers van het straalvliegtuig die ze hadden neer geschoten. En als je aan al die propaganda denk van uit Moskuw , is het niet verwondelijk dat men uit eindelijk zo denk van uit de Oost-Provinties in de Ukraine . Zelf vind 9ik het een eenzijdig stuk (en steeds) er word gewezen naar onderzoeken van uit Rusland, maar wie zegt mij dat die eerlijk en juist zijn? Daar heb ik mijn twijfels over de Russen hebben voor die tijd al zoveel vliegtuigen uit de lucht gehaald, is men dat ineens vergeten. En wat ook tiepish Russisch is altijd het verleden er bij halen van qaf ruim 75 jaar geleden. Normaal denken kunnen ze niet meer. Zoals ieder een in Nederland Homo is volgens de berichten uit Rusland.

 5. er is een scala aan mogelijke scenario’s ..
  het laatste ” nieuws ” is dat er een patholoog uit dienst is gezet doordat er meerdere mensen wakker worden die dit hele verhaal niet meer geloven zoals het werkelijk ons wordt voorgelogen!
  Gelukkig, maar… zelfs dit nieuws geloof ik niet.. ik ben er mee gestopt te geloven – helemaal, en blijf bij mijn eigen waarheid en dat is mijn instinct dat mij zegt dat we allemaal vies voor de gek gehouden worden en Nederland een heel eng en bang schoothondje aan het worden is van de usa
  Martin Gauss WERK AAN DE WINKEL!

 6. het is één grote samenzwering politiek is corrupt en nog steeds
  daarom kunnen de heren /dames ook nu tegenwoordig het goed vinden met de criminelen en daar tussen in het sappige volk .

  er zijn heel! veel onduidelijkheden net als in het koninklijkhuis het Vaticaan Vaticaanstad geloof alles is ge hersenspoelt
  en zo lang er verschil blijft bestaan ,tussen armoede en macht (rijkdom bewust blijft m’n geloven zeker in de arme steden en landen als je die som de mens bij elkaar optelt kom je tot de slotsom is éen grote leugen van af dat de mens bewust werd als individu .
  citeer jullie reactie

  en zo is het maar net de mens heeft nog niets geleerd joden herdenking 2e wereldoorlog en maar kransen leggen met krokodillen tranen het is één groot toneel en het volk mag figureren Nederland is één van de corrupste landen die alleen maar achter Amerika aanloopt en Amerika heeft hier de vinger in de pap zij hebben dit veroorzaakt om welke reden dan ook wel een reden want de russen zijn weer de slechte .Amerika die macht dat moet worden weggevaagd ,,einde bericht betreft koningsdag weer veel mensen die nog steeds in een achterlijk sprookje denken weg met deze op vreters roofridders er is armoede overal en de Princes ,met haar mooie lach/ haar kleding die mooie hoed dat sprookje .
  geld , geld . en nog eens geld een echte koning zeker in deze tijd moet niet rijk zijn ,wat aan de buitenkant zit.. weer worden velen sukkels in slaap gedoopt wakker worden klootzakken jullie ook jullie vullen de zakken ,van het koningshuis het Fascistisch systeem ,wakker worden terug ja dit was een bewuste politieke moord aanslag want macht intereseerd het niet .en kijken niet op een paar miljoen mensen politiek is ziek ..
  alleen de werkelijke kracht moet uit de kern komen het volk wel een volk die van gerechtigheid houd zonder dat het ten koste gaat als individu alleen als onze neuzen in één richting staan.. maar ???

  LS…
  En zo is dat ! Anders gaat de hele politieke top er aan inclusief het Koninklijk Huis… Nederland is het meest chantabele land ter wereld. Als de Illuminatie / Vaticaan / Zionisten / USSA oorlog willen dan komt er oorlog. Moet altijd weer

  En zo is dat ! Anders gaat de hele politieke top er aan inclusief het Koninklijk Huis… Nederland is het meest chantabele land ter wereld. Als de Illuminatie / Vaticaan / Zionisten / USSA oorlog willen dan komt er oorlog. Moet altijd weer denken aan het stuk van Gerard de Boer : 1941 28 november. De Nederlandse onderzeeër KXVII spot de Japanse vloot op weg naar Pearl Harbor. Op 7 december vergaat het schip met man en muis. Gesaboteerd door de Britse Geheime dienst in opdracht van Churchill en Rooseveld. Lees verder en concludeer met mij dat er niets is veranderd en dat er nooit iets zal veranderen als dan door ingrijpen van entiteiten van uit het universum…

 7. Wie nog gelooft dat de nazi’s verslagen zijn en de oorlog hebben verloren die zijn blind en doof . Was het niet Bush senior die als eerste kwam met een New World Order ? Het script wat zich nu voor ons ogen aan het ontvouwen is niets anders dan de nazi agenda . Verdiep je maar eens in operatie paperclip en Odessa . Velen denken dat nazi’s gevlucht zijn naar Zuid – Amerika ( mn Argentinië ) maar niet niet alles is wat het lijkt of wat ons wordt verteld . Vele nazi’s vonden onderdak in de VS . Velen van hen kregen nieuwe identiteit en velen van hen bemanden belangrijke posten binnen de VS , ook binnen de politiek . En vergeet ook niet ons huis van Oranje , die ook besmet zijn met het Nazisme .
  Duitsland is niets anders dan een bezet land . En ons land wordt geregeerd door de Oranjes . Wij spreken dan ook over het Kabinet van de Koning of moeten wij het nog steeds over de Koningin spreken . Naar mijn gevoel is het Bea die nog steeds aan de touwtjes trekt . Maar goed , veel stof om goed na te denken . Hier een link met interessante leesvoer : http://www.proliberty.com/observer/20070405.htm . De VS is totaal overgenomen door het militaire complex . Geleid door de Bush gang . CIA ook met stille trom door ex nazi’s .

 8. Ik zit nog steeds te wachten op de volledige uitslagen van de zwarte dozen . Waarom nog steeds geen bekendmaking . En waarom nog steeds zwijgen de NOS en de MSM hierover . Het is gewoon een grof schandaal to de nabestaanden en ja ook ons als buitenstaanders en de hele EU . Door de sancties tegen de Russen ondervinden vele bedrijven economische tegenslagen waar wij ook de dupe van zijn . In mijn ogen en naar mijn gevoel hebben de Russen geen enkele schuld aan het MH17 drama . De separatisten dito .

  En dan nog de zwijgzaamheid over de Odessa drama . Geen woord meer hierover . En over de getuigenissen in de BBC uitzending die al snel werd verwijderd ook geen woord hierover in de MSM . Geen enkele actualiteiten rubrieken besteden hier aandacht aan en dat is toch veelzeggend . Ik heb in ieder geval het bewuste filmpje al snel gedownload . Ook heb ik het filmpje naar de SP en Omzigt van het CDA gestuurd , echter geen enkele reactie tot vandaag . Schande is het hoe het Kabinet Rutte II in deze drama zich gedraagt . Te vrezen valt dat het onderste steen nog dieper wordt begraven .

 9. De VN heeft Nederland verzocht een onafhankelijk onderzoek in te stellen naar oorzaak en daders van het neer halen van de MH17.
  In de commissie die dit moet onderzoeken is de regering van Kiev uitgenodigd. Behalve Nederland, België en Australië dus een van de mogelijke daders!
  Sinds kort mag nu de eigenaar van de MH17, Maleisië, mee onderzoeken.
  Bovendien heeft men afgesproken dat niets over het ongeluk naar buiten wordt gebrac(sic)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.