Advertentie

Van NAZI naar NAVO; de opstap naar Hitler!


hitler argentinie
KNSM-medewerker en lid van de Waffen-SS, Philip Citroen vertelde in september 1955 over zijn ontmoetingen met Hitler in vertrouwen aan een Amerikaanse vriend. Maar deze ‘vriend’ werkte echter voor de CIA. Hij wist ook een paar foto’s te bemachtigen. In het CIA-dossier over Hitler is het volledige rapport aanwezig over Citroens ontmoetingen, waaronder foto’s van hemzelf (links) en Hitler, alias ‘Adolf Schüttelmayor’ (rechts).

x

x

Van NAZI naar NAVO, ’n kleine stap naar Hitler…!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Het is de onovertroffen Nederlander Gerard de Boer, die met volle inzet en precieze aandacht voor zijn documentatiewerk, ons een volledig beeld aanbiedt over de valse geschiedschrijving, de foute geschiedenisboeken rondom de nasleep van de Tweede Wereldoorlog.. Een beeld laat zien van verborgen en zeer pijnlijke feiten..

nazi officieren NAVOWant deze feiten tonen aan, dat oud-Nazi’s niets of nauwelijks iets in de weg gelegd werd, om zich weer in in de maatschappelijke top te nestelen.. Deze krankzinnige manier waarop vele top-NAZI’s ná de Tweede Wereldoorlog feitelijk werden gerehabiliteerd, door hen op hoge politieke functies te plaatsen, is overal nog terug te vinden. Wat te denken bijvoorbeeld van de NAZI-topofficier die in 1957 opperbevelhebber wordt van de landstrijdkrachten van de NAVO..?

Kijk naar de collage van krantenartikelen en feiten in de onderstaande YouTube, die door Gerard de Boer in dit kader zijn samengevat..! Jodenvervolger en top-NAZI Hans Spiedel krijgt in 1957 dus die baan..! De man die regelrecht betrokken was bij de deportatie van Joden naar kamp Auschwitz…! Tijdens de oorlog was Speidel in Frankrijk onder meer verantwoordelijk voor het uitroeien van Franse joden en verzetsstrijders en in Rusland voor het in brand steken van hele dorpen, vaak nog met de bewoners in hun huizen, die levend verbrandden.

Toen na de benoeming van Speidel een storm van kritiek losbarstte, haastte de westerse propaganda zich door te verklaren dat Speidel een ‘good guy’ was. Ja, dat hij zelfs tegen het einde van de oorlog (toen Duitsland al bijna verslagen was!) in het verzet ging. Verzwegen werden dus Speidels vele oorlogsmisdaden en diens kwalijke rol bij het verraden aan de Gestapo van veldmaarschalk Rommel (die dus wel betrokken was bij de samenzwering tegen Hitler).

Vervolgens krijgt in 1960 een andere oud-top-NAZI, namelijk Adolf Heuzinger. een andere topfunctie in de NAVO.. In 1960 wordt hij benoemd tot voorzitter van het militair comité van de NAVO.. Hoe is het mogelijk zul je zeggen.. Dit zijn de feiten die er niet om liegen..!

x

Rode Kruispas Nazi's Zuid AmerikaHet Internationale Rode Kruis helpt NAZI’s ontsnappen..!
Tenminste tien Nazi-kopstukken zijn na de Tweede Wereldoorlog naar Zuid-Amerika gevlucht met paspoorten van het Internationale Rode Kruis te Genève. Het gaat onder meer om Adolf Eichman, Josef Mengele, Franz Stangl, Klaus Barbie en Erich Priebke. Tot en met 1948 zijn er door het Internationale Rode Kruis niet minder dan 63.750 reisdocumenten aan Nazi’s afgegeven, die zonder meer door Argentinië als officiële documenten werden erkend.

Adolf Eichman verkreeg zijn paspoort op 1 juni 1950 onder de valse naam Riccardo Klement, geboren te Bolzano. Op 17 juni 1950 zat hij al op de boot naar Argentinië. Hiernaast het paspoort van Adolf Eichmann, Hitler’s plaatsvervanger, alias Riccardo Klement. Met de stempels van het Rode Kruis…!
x
Hitler in Argentinië..?
Wanneer we tussen de uiterst intrigerende data snuffelen, die Gerard de Boer op zijn blog bijhoudt, komen we op het verhaal over de vervalsing van de geschiedenis’boeken’, door de Hitler-is-dood-legende.. Russische en Amerikaanse troepen zouden in de bunker in Berlijn, waar Hitler en zijn top-officiers uiteindelijk nog alleen maar naar toe kon, uiteindelijk de dode lichamen van deze aanwezigen hebben gevonden. Hen vervolgens naar buiten gesleept hebben en verbrand. Dát is wat we leren. Maar -is dit nog toeval..?- tegelijk met het verhaal van Gerard de Boer, krijgen we op de redactie een schrijven over Hitler die ontsnapt, ‘geholpen’ ontsnapt zou zijn naar Argentinië.

Maar allereerst wat Gerard de Boer op zijn blog/website vermeldt over het FBI-rapport dat maar liefst 752 pagina’s telt en meldt dat op 21 september 1945, (Berlijn viel op op 2 mei 1945 en Duitsland op 5 mei 1945) dus zelfs 4 maanden (!!) ná deze val, een Duitse U-boot in het zuiden van Argentinië zou zijn aangekomen. Een zoektocht heeft destijds echter niets opgeleverd, maar waarschijnlijk was Hitler toen al doorgereisd naar Tunja (Colombia). Blijkens de CIA-documenten is hij dus in januari 1955 weer naar Argentinië teruggekeerd. Kijk hier naar een van die documenten uit de FBI-files. Een rapport over de ‘Hideout’ (schuilplaats) van Hitler:

FBI Hitler

Ooggetuigen contra geschiedenisboeken
“Niet zo onzinnig als de meesten wellicht denken“.. Dat zul je wellicht nu van de titel van het nieuwe boek van Abel Basti en Jan van Helsing denken. “Hitler zou in zijn bunker in Berlijn zijn gestorven en de verkoolde lijken van hem en Eva Braun zijn geïdentificeerd aan de hand van de aangetroffen gebitten. Zo werd de dode Hitler geïdentificeerd.”

Ja, dat is de weergave van het overlijden van Adolf Hitler zoals die officieel is erkend en onlangs ook werd verfilmd, waarbij kosten noch moeite werden gespaard. niet in de laatste plaats omdat een vermeend schedelfragment van Hitler in 2010 werd onderzocht en na een DNA test van een vrouw bleek te zijn. Ook het herhaaldelijke onderzoek van de brug in Hitlers gebit door twee experts leverde geen zekerheid op, want deze was – net als de röntgenopnames van de tandarts – waarschijnlijk van zijn dubbelganger.

Maar al deze historische ‘feiten’ zijn zelfs onder historici omstreden. Zo is bijvoorbeeld het stuk schedel dat tientallen jaren lang werd gezien als de schedel van Adolf Hitler dus helemaal niet van Hitler, maar van een jonge vrouw. Dat blijkt uit een DNA-onderzoek door Amerikaanse wetenschappers.  Het stuk schedel werd in 1946 gevonden door soldaten van de Sovjet-Unie.

Het lag net buiten de bunker waar Hitler zelfmoord gepleegd zou hebben. Dit schedelfragment met kogelgat werd lange tijd gezien als het belangrijkste bewijs dat Hitler zelfmoord had gepleegd. Het werd door de Russen ook als zodanig tentoongesteld in 2000, precies 55 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog. (Wil je een korte inzage in de inhoudsopgave van het boek ‘Hitler overleefde in Argentinië’, dan klik je HIER (pdf))

CIA en FBI al die tijd op de hoogte.. Leiders doen niets..
Het is bizar in onze ogen, te zien hoe leiders van landen zoals de VS, de informatie hebben waarover we hier spreken, maar niets ondernemen, om bijvoorbeeld de NAZI-kopstukken weg te halen uit Zuid-Amerika. Kunnen we anders concluderen, dan dat de ‘leiders’ van onze landen volledig op de hoogte zijn van deze informatie, door FBI en CIA verzameld..! Van hoeveel NAZI-invloed is er sprake bij de kopstukken van de ‘krachten achter de schermen’ bij bijvoorbeeld de Verenigde Staten van Amerika…?

En ook Israël speelt natuurlijk een bizarre rol. We hebben de met veel bombarie in elkaar gezette ontvoering van Adolf Eichman uit Zuid Amerika gehad, door de Israëlische geheime dienst, de MOSSAD, in mei 1960 uitgevoerd. Maar staat deze niet in schril contrast tot ál die NAZI-kopstukken die kennelijk nog WÉL vrolijk fluitend rondlopen in Argentinië, Paraguay en wellicht andere landen in Zuid-Amerika..! Waarom is de MOSSAD dáár niet achteraan..? Zoals ook NAZI-jager Simon Wiesenthal zijn leven besteedde aan de opsporing van NAZI-officieren.

Ook Hitler werd kennelijk beschermd en kon ontsnappen..!!
Blijkens een in mei 2001 vrijgegeven CIA-rapport heeft de voormalige Waffen-SS’er Philip Citroen – die indertijd in Zuid-Amerika voor de KNSM werkte – in 1954 eens per maand  contact gehad met Adolf Hitler, die toen onder de naam ‘Adolf Schüttelmayor’ in Tunja (Colombia) woonde. Verder vraagt men zich af waarom Jozef Stalin tot aan zijn dood heeft beweerd dat Hitler naar Zuid-Amerika is gevlucht..!

En waarom berichtten de grootste dagbladen van Paraguay in 2010 dat Hitler lang in Zuid-Amerika heeft geleefd en daar ook gestorven is? Maar nu stel je je misschien de vraag: “Ja, en wat maakt het allemaal uit? Hij is nu toch zeker dood?! Waarom zou ik me daar nog mee bezig houden?”

Juist, dat zou je kunnen denken, maar in dit nieuwe boek worden echter personen gepresenteerd – met naam en toenaam genoemd – die niet enkel beweren dat ze Hitler persoonlijk in Zuid-Amerika hebben ontmoet, gedurende zelfs een langere periode, – tot in 1964 – maar ook dat hij de laatste 20 jaar van zijn leven niet stil heeft gezeten; integendeel zelfs..!! En precies daar gaat natuurlijk de essentie van het verhaal over..! Zaken zoals:

Dit is het valse paspoort van Hitler's plaatsvervanger, Adolf Eichman.
Dit is het valse paspoort van Hitler’s plaatsvervanger, Adolf Eichman. Het Rode Kruis vond het kennelijk noodzakelijk dat deze Nazi naar Zuid-Amerika kon vluchten..! (zie de stempel in het paspoort!)

* Waarom bevinden de Argentijnse documenten over Hitler zich nog altijd achter slot en grendel, als hij toch nooit in Argentinië is geweest?
* Waarom werd Adolf Eichmann niet door de BND (de Duitse geheime inlichtingendienst) gearresteerd, hoewel zijn verblijfplaats al sinds jaren bekend was?
* Welke rol speelt de GESTAPO, die in 2008 de getuige Olga Meyer uit Miramar ervan weerhield om Abel Basti een foto van Hitler in Argentinië te overhandigen?
* Welke rol speelt Hitlers zoon, die naar men beweert ongehinderd in Zwitserland studeerde en wat doet zijn dochter, die tegenwoordig zou wonen in Buenos Aires?
* Wie voert het bevel over de geheime duikbootvloot die sinds de jaren vijftig de wereldzeeën onveilig maakt? Heeft Duitsland daarom tot op heden geen vredesverdrag?
* Wat zullen de historici zeggen, als ze het originele Paraguyaanse identiteitsbewijs van Martin Bormann krijgen voorgelegd, uitgereikt in 1961?

De vraag is opnieuw, hoeveel moeite je moet doen om al die getuigen te ‘ontmaskeren’, inclusief de FBI dus.. Liegen alle met naam optredende ooggetuigen? Of worden we sinds bijna 70 jaar door de regeringen voorgelogen?

Hoe de KLM hielp met het NAZI-transport..
De KLM bood vlak ná de oorlog de NAZI’s een vluchtroute aan naar Zuid-Amerika. Zeer waarschijnlijk was het Prins Bernard die in deze vlucht een sleutelrol speelde. Kijk naar het onderstaande krantenbericht (met dank aan Gerard de Boer) en voor een uitgebreide reportage HIER, voor een reportage van ‘Netwerk’ uit 2007.

Het blijkt dus dat Nazi’s van alle kanten hulp kregen bij het ontvluchten van Duitsland, vlak ná de Tweede Wereldoorlog, om met name in Zuid-Amerika hun toevlucht te kunnen zoeken..

klm nazis zuid amerika

Nazi’s aan de wieg van de Codex Alimentarius..!
Eerder plaatsten we HIER op de site het verhaal over het ontstaan van de wereldwijde voedselwetgeving, de ‘Codex Alimentarius’, die o.a. het eten en verbouwen van ‘ongecontroleerd voedsel’ verbiedt.. En het eten en verkopen van voedsel op basis van ‘valse claims’.. Of dat voedsel en vitamines nu al eeuwenlang gebruikt worden en hun nut bewezen hebben, doet er niet toe..  ‘Valse voedselclaims’ zijn claims over voedsel die niet zijn gebaseerd op ‘wetenschappelijk onderzoek’, dát is voortaan het credo in deze wet.

Het betekent dat alleen de multi-nationals in staat zijn, dit wetenschappelijke onderzoek te financieren, en veel belangrijker: te manipuleren. Zoals Big Pharma al decennia lang bezig is, de hele kluit te bedonderen met háár ‘wetenschappelijke onderzoek’ (HIER), zo kan nu de voedselindustrie zich opmaken voor de loop over deze wetenschappelijke ‘rode loper’, die voor hen is uitgerold. Uitgerold door… Ex-NAZI’s.. We raden je simpelweg aan het artikel te lezen dat hierover handelt, geschreven door Heidi Stevenson en speciaal vertaald voor WantToKnow.nl/.be

Fritz ter Meer in het beklaagdenbankje, tijdens de Neurberg-processen van 1948
Fritz ter Meer is één van de industriële baronnen, die het NAZI-regime steunden, o.a. met het bouwen van de vernietigingskampen en het tewerkstellen van gevangenen. Ter Meer werd in het beklaagdenbankje gezet, tijdens de Neurberg-processen van 1948. Hij werd veroordeeld voor een paar jaar gevangenisstraf, maar zette zijn werk voort, nadat hij weer vrij was.. De Codex-Alimentarius is o.a. zijn werk.. Inmiddels onder de camouflage van de WHO en FAO werkaam..

De Codex Alimentarius-organisatie heeft beweerd dat de connectie met oud-Nazi-IG-Farben-figuren niet juist is, maar waarom weigert de Codex-commissie dan de namen vrij te geven van de oprichters van deze organisatie..?

Behalve dat deze Codex-commissie tot stand kwam onder de vleugels van de FAO en de WHO (wereldgezondheidsorganisatie). De commissie geeft echter wel toe, dat, vóórdat Codex Alimentarius bekend werd als een overheids organisatie, het een INDUSTRIE was, totdat deze onder auspiciën van de VN kwam…!  De ‘Raad van de Codex Alimentarius Europaeus’, was een organisatie die in 1958 werd gevormd door Europese industrieën en industriëlen..!

De industriële organisaties die deze ‘Codex Alimentarius’ onder hun vleugels namen, dus vóór de VN dat deed, waren de ‘Internationale Commissie voor Landbouw industrieën’ en het ‘International Bureau voor Analytische Chemie’…! En dan is het natuurlijk helemaal duidelijk: het waren de na-oorlogse titanen, die we hierboven eerder noemden, die deze organisaties en industrieën bestuurden en degenen waren die betrokken waren om deze Codex-commissie in het leven te roepen. En wie waren de meest prominente leden van deze industrieën..? Natuurlijk, de heren achter het NAZI-concern IG Farben…!

Er is heel wat goedgelovigheid voor nodig om te suggereren dat de IG-Farben-titanen, die dus later werden gesplitst in Farben’s industriele trio, Bayer-BASF-Hoecsht, NIET betrokken zouden zijn bij de totstandkoming van de ‘Codex Alimentarius’, een organisatie die is opgezet door industriëlen om hun business wereldwijd te promoten en harmoniseren..! Maar ook om heerschappij te krijgen over de wereldbevolking..

De contacten die Prescott Bush had met Nazi-Duitsland zijn in feite weerzinwekkend. Deze Bush deed zaken met Frits Thyssen, de directeur van IG-Farben, het bedrijf dat later het gifgas leverde voor o.a. Auschwitz en andere concentratiekampen.

In 1961, ging deze ‘Council van de Codex Alimentarius Europaeus’ banden leggen met de FAO en de WHO, en 2 jaar later, in 1963, was de ‘Codex Alimentarius’ geboren..! Codex Alimentarius is dus feitelijk een inspanning uit het post-Nazi-tijdperk om controle te krijgen over de wereldhandel en -bevolking. En door de enorme macht die deze zakenlieden hadden, kregen ze niet meer dan een figuurlijke draai-om-de-oren, voor hun misdaden tegen de mensheid in o.a. Auschwitz. Daarna, was het voor hen simpel hergroeperen en voortgaan op het pad dat ze tijdens de oorlog al liepen. Met nieuwe plannen om de waarde van deze enorme bedrijven hen ten goede te laten komen en de wereldbevolking te gaan controleren en beheersen.

”Wie het voedsel beheerst, beheerst de wereld”
Fritz ter Meer
directeur IG Farben

Het groeiende fascisme in de VS..
De rol van Prescott Bush, de grootvader van George Bush jr., in de financiering van het NAZI-bewind, is ook velen niet duidelijk, of zelfs onbekend.. We raden je aan deze video eens te bekijken en dit puzzelstukje in het grotere plaatje van dit verhaal te passen.. Het is journalist John Buchanan, die het verhaal van Prescott Bush uit de doeken doet.. (In het Engels, maar makkelijk toegankelijke tekst).]

Prescott Bush is gestraft voor zijn daden, doordat in 1941 een speciale wet werd aangenomen in de VS. Deze ‘Trading with the Enemy-act’ maakte het mogelijk Bush aan te pakken. Maar het kapitaal van zijn NAZI-deals was vergaard, het karakter was gevormd bij deze latere senator in de VS.  Het duurde tot 20 Oktober 1942, voordat president Roosevelt beslag liet leggen op de aandelen van de ‘Union Banking Corporation’ en Bush als collaborateur werd aangeklaagd.

Maar het lukte Prescott Bush, net als zijn NAZI-vriendjes in Europa, om een come-back te maken: hij zat van 1952 tot 1963 in de Amerikaanse Senaat. De geschiedenis achter deze man werd vervoglens duister gehouden. Er zijn opvallend genoeg, nooit stevige krantenartikelen of vraaggesprekken geweest met de Bushes, in het kader van hun vergaarde familiekapitaal ten koste van..

Al met al een duister verleden van de vader van de latere presidenten van de VS. George Herbert Walker Bush Sr. en George W. Bush. Beiden toonden hetzelfde gedrag dat hun vader liet zien. Schijt aan de democratie, ‘alle macht aan mij’.. Alle 3 waren het Yale-studenten, die lid waren van de Yale-eliteclub Skull & Bones. Een club die het er vooral om te doen is, elkaar de bal toe te spelen en macht, invloed en vermogen te vergaren. Kennelijk te koste van democratische processen, mensenlevens en menselijke waarden. Een vergelijking met de NAZI’s doorstaat in die zin de toets glanzend..

De invloed van NAZI’s op het NAVO-beleid..!
valse vlag operatiesWe plaatsten HIER al eerder een hoofdartikel over de strapatzen die de NAVO uithaalde, vanaf de jaren 1960, in het kader van operatie ‘Gladio’.. Valse-vlag-operaties op touw zettend, om de ’tegenstander’ de schuld in de schoenen te schuiven.. Hoeveel NAZI-denktrant zat er in die aanslagen en hoeveel invloed hadden de genoemde ex-NAZI-kopstukken in de top van de NAVO in de jaren 1960/’70 en ’80 op deze werkwijze..?

Bizar is natuurlijk ook weer, dat vooral in de VS, met de 9/11-aanslagen als grote voorbeeld, de ‘valse-vlag-operatie-strategie’ vooral gebruikt wordt om de macht toe te trekken naar de WERKELIJKE schuldigen achter deze aanslagen..!! En natuurlijk staat 9/11 niet op zichzelf.. Kijk eens naar de illustratie hiernaast en ’tel uit je winst’..!

Tot slot
Hebben de NAZI’s de Tweede Wereldoorlog overleefd…? Of beter gezegd: heeft het NAZI-fascisme overleefd in de nabestaanden van de NAZI-kopstukken..? Zoals de familie Bush keihard op de voorgrond gezet kan worden in dit kader..? Meewerken met de grootste valse-vlag-operatie in de geschiedenis, de aanslagen van 11 september 2001 en de ene ná de andere leugen verkopend als ‘The Warrrrrrr  on Terrrrooorrrrr’.. Om de bevolking bang te maken en hen te overreden hun macht uit handen te geven.!

Kijken we naar het hedendaagse fascisme-monster, dat vooral in de VS zijn kop weer opsteekt, dan lijkt het antwoord op die vraag simpel en bevestigend. Want waarom zouden deze ex-NAZI’s hun leven hebben gebeterd..? Waarom zouden al die kopstukken niet hebben ‘geleerd’ van hun nederlaag in Duitsland en een slimmer plan hebben ontwikkeld om hun wereldheerschappij alsnog uit te rollen.. En naar de werkelijke krachten die zich achter dit monster schuilhouden, kunnen we vooralsnog alleen raden.. Maar de daden van die nieuw-leven-ingeblazen-NAZI-praktijken, hoeven we niet ver te zoeken. Kijken we bijvoorbeeld alleen maar naar de genoemde ‘Codex Alimentarius’, hoe deze voedselwetgeving heel sluw via ‘officiële instanties’ nu wereldwijd wordt ingevoerd.

gates vaccinatie uitspraak Kijk maar eens naar de manier waarop de wereld gevaccineerd dient te worden, onder leiding van ‘lulletje-rozewater’ Bill Gates. Een man die zijn tientallen miljarden ook nog eens inzet, voor het ‘hogere vaccinatiedoel’.. Het decimeren van de bevolking, zoals hij zelf heeft toegegeven in versprekingen..! Wat de mensen hem hebben verteld, die hem voor dit vaccinatiekarretje hebben gespannen, kunnen we wel raden… Kijk eens op de illustratie hierboven, waarin één van zijn meest controversiële uitspraken is opgetekend.. ‘Het decimeren van de wereldbevolking’… Doel van de club die ook achter de bouw van de Georgia Guidestones zit. (HIER)

Dan is het langzaam maar zeker duidelijk: we zien dan meteen de sluipende manier waarop dit ‘slimmere plan’ wordt uitgerold; die nieuwe maar evenzo verstikkende aanpak van oud-Nazi’s. Dat deze club niets-ontziende machtswellustelingen inmiddels hoogbejaard is, of zelfs al gestorven is, betekent niet dat zijn hun macht niet in handen hebben kunnen leggen van een club opvolgers, die maar al te graag bereid is, de macht naar zich toe te trekken op basis van ‘grootvaders’ leringen..

* * *

154 gedachten over “Van NAZI naar NAVO; de opstap naar Hitler!

 1. De vraag is ; zetelde het NAZI denken wel in Duitsland, Hitler was een man met een ideologie, en zeker geen opportunist, hij was ascetisch in zijn persoonlijke levens wijze, persoonlijk geloof ik eerder dat Churchil naar het Nazisme helde, ook de Roomse kerk is hier mee besmet, het is nooit echt helemaal weg, het duikt overal spontaan op denkt men, maar dat is niet zo, het leeft bij een bepaald soort geestes zieke mensen, die dan weer inpulsen geven via geld en geboden macht, deze bizzare tegen de mens gerichte ideéen lijken wel haast onuitroeibaar.

  1. Jenne.
   In het boek van Robin de Ruiter staat beschreven dat Adolf Hitler een paar maanden zoek is geweest en sommigen beweren dat hij toen in Engeland op een door de Rotchilds gefinancieerde school heeft gezeten.
   Daarbij gerekend dat de oma van Adolf door een Rotchild is zwanger gemaakt in de periode dat zij daar huishoudster was en dat toen Hitler aan de macht kwam in 1933 Duitsland zo goed als bankroet was en Adolf toch de kans heeft gekregen om het beste leger met alle daarbij behorende materialen uit de grond te stampen ondanks een verbod daarop kan het haast niet anders dan dat o.a de Rotchilds hem van de nodige financieen hebben voorzien en door dezelfde oorlog hebben zij aan de levering van o.a wapens en olie daar grof geld aan verdiend.
   En aangezien dat deze figuren alleen maar om macht en geld geven en mensenlevens niet van belang zijn geloof ik dan ook dat de invasie op 6 juni 1944 alleen is gedaan omdat de russen zo snel oprukten dat men bang was dat zij heel Europa in hun greep zouden krijgen en dat de elite dus hun zeggenschap verloren zouden hebben in Europa dus door de invasie in Normandie konden zij toch nog een deel van Europa in hun greep houden.
   Een paar voorvallen lijken deze gedachte te onderbouwen namelijk in ik meen 1940 hebben de duitsers de engelsen tot Calais terug gedreven en om onverklaarbare redenen hielden zij toen halt terwijl ze de vijand toen makkelijk hadden kunnen vernietigen en doordat de duitsers stopten hebben 40.000 engelsen de oversteek naar Engeland kunnen maken om nadien weer tegen de duitsers te vechten.
   Erwin Rommel heeft gewaarschuwd dat de invasie in Normandie zou plaats vinden,dit werd in de wind geslagen en toen de invasie in Normandie kwam stonden de tanks bij Calais zogenaamd omdat Hitler daar de invasie verwachte was dit opzet of toeval?
   En wat te denken van het geroofde goud e.d dit is met behulp van zogenaamde neutrale Zwitserse banken toch in het neutrale Zwitserland terecht gekomen en omdat veel mensen vermoord zijn die bestolen waren hebben de banken daar waarschijnlijk ook goede zaken gedaan.

 2. Verder was Hitler net zo’n puppit als Obama, alle aandacht wordt altijd op hem gericht, ook nu hier weer, waar door de werkelijke macht achter dit denken, met opzet wordt verbloemd, het gaat om de macht, die zich kunnen verrijken met oorlog, de grote financiers, de banken de Rothschilds en vele anderen, en het Vatikaan niet te vergeten, over een aantal jaren is ieder één verdwenen, en zullen alle sporen van dat tijdperk verbleken, en worden vervangen door nieuwe onmensen met hun ideéen, zo lang er geen universeel denken, en een daar mee samenhangend bestuur voor de mensheid ontstaat.
  Anders blijven wij leven in een soort middeleeuws denken, met nog maar steeds het individuele denken en bestaan met de voeten treden, o.a. de vrouwen als gebruiks goederen laten fungeren, met het oeroude de verkrachtings oorlogs voering, er regeerd een soort waanzin op sommige plekken op deze planeet, en wat mensen willen is in vrede leven, en hoe dat systeem heet die dit kan brengen, maakt toch niets uit, maar het zal wel bij illusies blijven helaas, of God’s gone cut them down !!! hoop ik, groet Jenne

 3. Een punt in het gepubliceerde boek;
  Wie voert het bevel over de geheime duikbootvloot die sinds de jaren vijftig de wereldzeeën onveilig maakt? Heeft Duitsland daarom tot op heden geen vredesverdrag? Hield mij bezig, geheime duikbootvloot? Geen vredes verdrag? Wat het laatste betreft je misschien wel wat begrijpelijk, zie;
  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2012/09/03/de-vrede-van-wageningen/
  Maar een geheime duikbootvloot, wel heel geheim.

  1. Herstel de republiek !!!, ik weet dit al heel lang, het is goed als dit onder de ogen komt van het gewone klootjes volk, of het zal helpen ?.
   En waarom laten wij ons dit allemaal aan doen, en waarom zijn er altijd weer op nieuw van die zieke handlangers te vinden, dat vind ik nog het ergste,
   is ook beangstigend, ze zijn onder ons !

 4. Als men naar de buitenwereld er over begint dat Adolf Hitler niet in Berlijn aan zijn eind is gekomen door zelfmoord te plegen wordt men al gauw voor gek versleten. Feit is echter wel dat de russen nooit tot op heden hebben kunnen aantonen dat Hitler echt dood is gegaan in Berlijn want als de russen echt Adolf Hitler hadden gevonden lijkt het mij vrij logisch dat ze dat breed uitgedragen hadden al of niet met toto,s in de media
  Zelfs Stalin heeft toen al gezegd dat Hitler gevlucht was. Ook de schedel welke de russen hebben/hadden is onderzocht en bleek van een vrouw te zijn dus van zijn dood op 30 april 1945 is tot op heden geen enkel bewijs geleverd. Daarbij komt dat er teveel getuigen zijn die bevestigen dat hij na 1945 in Argentinië heeft gewoond. Ook Robin de Ruiter heeft hier over geschreven,alleen schrijft hij dat Hitler in een klooster in Spanje was. Als ik beide boeken vergelijk kan het zo zijn dat Hitler eerst naar Spanje is gevlucht en van daar naar Argentinië is gebracht.

 5. Allereerst maak er een prachtig jaar van allemaal. Dan aanhaken en meeswingen op dit toppic , hoe zit het met , en is het niet heel toevallig dat zowel de nieuwe paus als ook onze (onwettige) nieuwe koningin allebei uit argentinie komen ? En dat alles in een tijd waarin het fazisme aan alle kanten onthult wordt?Grappig eigenlijkj als je het goed beschouwt.

 6. Stukje Nederlandse geschiedenis die u niet terug zal vinden in geschiedenisboeken.

  De gegevens en brieven bij fam. van Bernhard waaruit glashard blijkt dat Bernhard anti joods is opgevoed terwijl zijn lidmaatschap bij de NSDAP en SA in 1933 wordt gebagatelliseerd, doch wanneerJuliana en Bernhard in 1937 trouwen en tijdens hun trouwpartij de Hitlergroet wordt getoond en op verzoek het Horst Wessellied wordt gespeeld en de koninklijke familie in 1938(5 jaar later) op het geschonken schip Piet Heijn in de Duitse wateren vaart met de Nazi hakenkruis vlag in de mast krijgt dit gebagatelliseerde lidmaatschap een heel andere lading. Bernhard komt naar voren als een categorische leugenaar.Vervolgens de brief die Wilhelmina augustus 1940 schrijft aan Juliana in Canada en een regeling met de Duitser ter sprake brengt en letterlijk schrijft,

  Welnu dan zal ik je de kans niet onthouden,dat jij zal moeten proberen en naar ik vermoed ons oordeel hetzelfde is,vrij met onbelemmerde mogelijkheden de NOODZAKELIJKE schoonmaak en opbouw tot stand te brengen,vrij van een KAMER om mij te hinderen,kan ik naar een zakelijke oplossing streven.

  Op 19 april, vertrokken Juliana en Bernhard vanuit Ottawa naar Washington voor een officieel bezoek. Volgens een paar naoorlogse getuigen zou de prins vanuit de Amerikaanse hoofdstad zich op 24 april 1942 mede namens Juliana schriftelijk tot de Führer hebben gewend met het verzoek hem tot stadhouder van Nederland te benoemen. In de brief zou hij tevens begrip hebben getoond voor een eventuele weigering van Hitler om Wilhelmina te laten terugkeren naar Nederland.” Vervolgens de betrokkenheid van Bernhard(dagboek Gerrie van Maasdijk) bij de coup van Kapitein Raymond P.P. Westerling januari 1950 en Bernhard onderkoning van Indonesië wilde worden, De op valse grond in handen gekregen titel Prins Lippe Biesterfeld,de contacten met Hans Melchers,die verboden produkten aan Irak,Libië en Syrië leverde, Lockheed,Northrop,wapenhandel(leveranties o.a. aan Israël)El-Al voerde via schiphol begin jaren 90 al tonnen defensiemateriaal uit de verenigde staten door[Bijlmer]zie daarnaast ook Buitenhof 47 Den Haag/Mozes Wolf en NSBer J.Garp,De omvangrijke drugs- en wapentransporten via Paramaribo,Rotterdam naar Riaad,
  De eliminatie van de oprechte Maarten van Traa en de aansluitend vreemde vacature voor Andree Christine van Es(de vrouw van van Traa)die zorg moet dragen voor de inburgering van Maxima!! De meer dan wekelijkse munitie- en wapentransporten van een luchthaven in het zuiden van het land,De beloningen aan Mat Herben voor verleende diensten aan AIVD/M.I.D, Het doorsluizen van geld, buitenechtelijke relaties en de beruchte Oranje Samenzwering,Ondanks negatief referendum de Euro en dwangmatige aansluiting bij Europa door de alles overheersende N.W.O van Bilderberg groep en W.Kok, De documenten van het Ekologisch Kennis Centrum en de Ecomaffia,De in het laboratorium ontwikkelde virussen HIV en INFLUENZA voor bevolkingsreductie met als stuurorgaan Bilderberg,de reden achter de schandalige opdracht tot executie van Pim Fortuijn!
  Het is vreemd ,als burger kun je een functie bij overheid of semi overheid vergeten,wanneer je één misstap begaat of zelfs maar verdacht wordt van criminele contacten,tenzij je zoals Mabel ondanks haar drugs- en wapenleverantie geschiedenis met Klaas Bruinsma en Mohammed Sacirbey,als Marmot het koningshuis inrolt.

  Omdat de buitenlandse adel precies weet hoe de vork in de steel zit en neerkijkt op deze “pseudo Oranjes” (het laatste staatbezoek aan Engeland was in 1982) kon men slechts een niet adelijke partner met zeer twijfelachtige reputatie vinden,zoals Maxima Zorreguieta en Mabel / de Marmot. Het is schijnbaar om die reden dat Beatrix besloot bij koninklijk besluit in 2001 en tenslotte nogmaals aangevuld voor Johan Friso en zijn Mabel in 2004 dat alle met de naam van Oranje-Nassau van Amsberg de titel graaf of gravin of het predikaat jonkheer of jonkvrouw mochten voeren,nadat terloops bij koninklijk besluit op 25 januari 2002 Maxima in de adelstand was verheven en een eigen wapen en onderscheidingsvlag werd toegekend.
  Dat is riskant,want een DNA onderzoek moet uitwijzen of er überhaupt een Oranje in de “Koninklijke familie”bestaat. Drugs en Wapenhandel en Huwelijk koppelaars. Een gedeelte van het immense miljarden kapitaal van het “Koningshuis”is gebaseerd op drugsinkomsten en wapenhandel.
  De in 1824 door Willem I opgerichte NEDERLANDSCHE HANDELS MAATSCHAPPIJ (N.H.M.) verhandelde OPIUM vanuit Nederlands-Indië naar de Chines opiumkitten en ging door tot ver in de 20e eeuw. Wat vele niet weten is dat deze N.H.M. in de jaren 60 overging in de ABN en later in ABN-Amro. (Beatrix heeft nog steeds 10% aandelen in ABN-Amro in het verlengde van deze opiumhandel)
  Met de 4,4 miljard steun van Wouter Bos aan de ABN-Amro heeft hij dus indirect Beatrix gesteund.
  De wereldwijde wapenhandel van “prins Bernhard”is zo langzaam wel bekend. Zo gaf deze Bernhard in 1951 Eva(Evita) Peron het grootkruis in de orde van Oranje Nassau en een slordige 30 miljoen aan juwelen als smeergeld voor een order van treinstellen voor Werkspoor. Via Nederland leverde hij 5000 automatische en 1500 zware machine geweren aan Evita (Argentinië) ,maar die kwamen in andere handen.
  Opa Bernhard vond het nodig voor zijn kleinzoon Willem Alexander(die naar meningen bekend staat als watje) een krachtige vrouw te zoeken.Zo kwam hij in Argentinië,waar hij sinds de Nazi tijd al bekend was met wapenhandel,waarvan in de archieven van de Amerikaanse Geheime Dienst een brief uit 1949 zit van de Duitse Argentijn Alfredo Hirsch die aan Catalina van Pannwitz meldt dat hij gelden heeft overgemaakt aan Juliana. Deze Catalina van Pannwitz Roth was een oude vriendin van Bernhard,die hij regelmatig ontmoette in het landhuis De Hartkamp (tussen Heemstede en Bennebroek) .Een van de regelmatige bezoekers van De Hartkamp was weer Lili Collas Gutman,een kleindochter van Eugene Gutman,de oprichter van de Dresdner Bank. Maxima Zorreguieta werkte toevallig van 1998 t/m 1999 bij de zakenbank van de Dresdner Bank op Wall Street en zo vond Opa Bernhard Maxima de geschikte vrouw voor W.A. Maar eerst diende Maxima nog te worden ontdaan van haar laatste vriendje Dieter Zimmermann,waarmee ze in een apartement te New York voor 4600 dollar huur per maand woonde.De keuze was snel gemaakt.Dag vriendje en status en miljarden here I come.

  Nu is het ook geen toeval dat de vader van Maxima, Jorge Zorreguieta en “Prins Bernhard” dezelfde voorvader n.l. Caspar Halbach (1673-1723) hebben.De familie Zorreguieta komt uit de kring van de Duitse Nazi’s en is dus een ver familielid van Willem Alexander en zeer bekend met bepaalde methoden.

  Claus van Amsberg opgegroeid in Tanganyika, het latere Tanzania, was daar reeds lid van de plaatselijke Hitlerjugend en jungvolk.Het een en ander rond hem is gebagatelliseerd met slechts Marinehelfer nabij Kiel,maar in 1945 was hij nog ingedeeld bij de 90ste pantserdivisie in Italië.
  Toen Klinkenberg in 1965 een artikel over de deelname van Claus schreef in de Panorama onder de titel de jeugd van de Prins gemaal,werd deze Panorama door toedoen van Premier de Quay uit de schappen gehaald en verbrand.De bladzijde 10 en 11 werden vervangen met een nieuw gecensureerd artikel over Claus genaamd sneeuwpret. Vervolgens moest men voor Johan Friso Bernhard van Amsberg,waarvan lang is beweerd dat hij homo was een geschikte kandidaat vinden.

  De “weduwe” van Klaas Bruinsma, die bekend was met wapenhandel en drugs kwam in beeld. Mabel Wisse Smit,later oprichter van het European Action Council for Peace on the Balkans- in feite een lobbyclub voor de Bosnische Moslims. Haar organisatie wierp zich op als adviseur van mogelijke wapenleveranties en had een verhouding (al La Bruinsma) met Mohamed Sacirbey,de Bosnische VN/Ambassadeur. Hierdoor wordt Mabel medeverantwoordelijk gezien voor het drama in Srebrenica.Per 1 juli 2008 is zij directeur van The Elders, een club van WIJZEN. Je zou het bijna Narcisme noemen.! Een geschikte kandidaat dus voor Johan Friso,dus werd zij ondanks de uitzending van Peter R.de Vries, toch welkom geheten in het Koningshuis.
  Indien bij meerderen met steekhoudende argumenten onderbouwd, Bernhard, vóór en tijdens het Engeland Spiel als landverrader wordt bestempeld,kun je jezelf met de volgende informatie afvragen of niet de gehele “Koninklijke familie” hiervoor in aanmerking komt. Naar de feiten uitwijzen moet het contact tussen de de Regering in ballingschap te Londen en de collaborerende instanties en figuren tot stand zijn gebracht. De ‘Regering’ te Londen wordt uitsluitend waargenomen door de ongrondwettelijk en dictatoriaal optredende Koningin Wilhelmina. Bijgestaan door Prins Bernhard.

  In 1933 wordt prins Bernhard lid van de NSDAP,SA en SS In die hoedanigheid verkiest “Koningin Wilhelmina”deze Bernhard te koppelen aan haar dochter Juliana
  Op 6 januari 1937 trouwen Bernhard en Juliana onder het spelen van het door Juliana aangevraagde Nazi Horst Wessellied,onder het uitbrengen van de Hitlergroet onder de gasten. Zie de uitspraak van Wilhelmina, acht maanden na de Machtsübernahme van Hitler in Duitsland, in september 1933, waarbij zij sprak over de aanpassing bij de “gewijzigde wereldomstandigheden”, welke ons een “gelukkige toekomst” zouden brengen.
  Nederland had op 14 mei 1940 gecapituleerd. De Nederlandse regering en koningin Wilhelmina vluchtten naar Londen, de secretarissen-generaal bleven achter als haar vertegenwoordiger bij de Duitse Rijkscommissaris Seyss-Inquart. Deze laatste constructie, die de werkelijkheid omschrijft – en die veel wonderbaarlijke zaken inhoudt en verklaart – wordt echter in de traditionele geschiedschrijving nooit zo voorgesteld. Als secretarissen-generaal zijn de collaborerende officiële vertegenwoor­di­gers van Wilhelmina in Londen bij Seyss-Inquart in Den Haag. De SS-generaal Rauter is Generalkommissar für das Sicherheitswesen (‘openbare orde en veiligheid’) en zur besonderen Verwendung, vorming van de openbare mening, en de uitvoering van bijzondere opdrachten van de Reichskommissar[1] en de baas van het gehele SS-complex in Nederland. Seyss-Inquart had in juli 1940 aan Hitler al gemeld over de gedachte bij ‘enkele vooraanstaande lieden’ om in Nederland een ‘regent‘ aan te stellen, waarbij het Reich de garantie zou geven Nederlands-Indië voor Nederland te behouden.

  Het grote geheim is, en moet blijven, dat koningin Wilhelmina en prins Bernhard, als de vertegenwoordigers van de multinational onderneming die ‘Huis van Oranje‘ heet, hebben gecollaboreerd met Hitler, die de stroman van de Duitse en Amerikaanse multinationals was. In het Englandspiel was, in het vooruitzicht van de Duitse eindoverwinning, een Duits-Brits-Nederlandse collaboratie opgezet, waarbij de Kroon weer de beschikking zou krijgen over Nederlands-Indië, dat zou worden opgenomen in de Germaanse Nieuw Orde. Nederland zou dezelfde aparte positie krijgen toegewezen als die welke het in het Heilige Roomse Rijk had ingenomen.

  Reeds in augustus 1940 schreef Wilhelmina aan Juliana over een “de kans” van en “regeling met de Duitsers, waarbij Nederland in een Duits Europa toch een zekere zelfstandigheid zou behouden, iets dat vooral speelde in de gedachte van de toenmalige premier in ballingschap De Geer,waarbij Wilhelmina hoopte vrij, zonder meer, met onbelemmerde mogelijkheden de noodzakelijke schoonmaak en opbouw tot stand te brengen.” En zonder Kamer om haar te hinderen “naar een zakelijke oplossing streven” .

  Had koningin Wilhelmina niet al in de zomer van 1941 haar bewijs van instemming en aanmoediging voor die collaboratie geleverd? Aan H.L. Woltersom, de organisator van de collaboratie van het Nederlandse bedrijfsleven in zijn Commissie Woltersom. Zou Woltersom niet verklaren, dat hij het bewijs daarvan in zijn kluis had liggen? Waar Loe de Jong noch hem, noch Wilhelmina naar zou vragen?

  Van alle concrete denkbeelden die aan de koningin voorgelegd werden, sprak haar op dat moment slechts één aan: dat prins Bernhard bij de bevrijding een belangrijke taak zou krijgen; zij meende (of wendde voor) overigens dat de taak van prinses Juliana nog belangrijker moest zijn en zond dienaangaande op 4 april 1941 aan haar dochter het volgende telegram: ‘Hier in overweging plan voor algemeen herstel bij thuiskomst. Wens jou en B(ernhard) leiding in handen te geven. Stel voor, jij voorzitter commissie van herstel op economisch en militair gebied’ (economisch èn militair: de door Gerbrandy voorgestelde combinatie). ‘B(ernhard) vice-president en commissaris-generaal, omgeven door deskundige werkkrachten. B(ernhard) ermee eens, met restrictie dat je je niet verplicht alle vergaderingen bij te wonen omdat anders geen tijd voor familie. Dit brengt mee dat jullie samen rondgaan om je op de hoogte te stellen van verwoestingen en leed en mij verslag uitbrengen.

  Minister president Gerbrandy in ballingschap (opvolger van de Geer), die in die tijd bij zijn beleid voortdurend rekening houdt met de wensen van de koningin (men denke aan de geheime nota over het naoorlogs staatsbestel die hij haar in april voorlegde), kon niet voorbijzien aan het feit dat in januari vijf ministers zich voor de tweede maal uitgesproken hadden ten gunste van het onzalige denkbeeld, de regeringszetel naar Indië te verplaatsen. Dit sluit weer naadloos aan bij de betrokkenheid van Bernhard(dagboek Gerrie van Maasdijk) m.b.t. de coup van Kapitein Raymond P.P. Westerling januari 1950 en Bernhard onderkoning van Indonesië wilde worden.
  Bernhard zou op 24 april 1942 een brief aan Hitler hebben geschreven,waarin hij Hitler voorstelde namens hem als stadhouder Nederland te regeren (de stadhouders brief.) In een telegram van Wilhelmina aan Bernhard en Juliana schrijft zij:wij moeten ons er goed van bewust zijn, dat aanvankelijk wordt gemikt en gehoopt op de Duitse eindoverwinning. En dat Hitler dan door een gematigder figuur zal worden vervangen. Volgens de opzet van Hess en Hitler zou Hess die figuur zijn.
  In 2001 verschijnt van het boek Double Standards. The Rudolf Hess Cover-UP. Geschreven door Lynn Pichnett, Clive Prince, Stephen Prior en Robert Brydon.( Het boek Double Standards. The Rudolf Hess Cover-UP is in de herfst van 2001 in het UK juridisch verboden, door de uitgever uit de markt genomen en vernietigd) Nu is er weer een gekuiste versie in Engeland uitgegeven.
  De omslag van dit boek is versierd met foto’s van Hess en zijn zoontje, van de Engelse koning George VI en de koningin Mary, van de hertog van Kent, van Hitler en van Churchill. Men begrijpt dus in een enkele oogopslag de gehele context.
  Opvallend is, dat bij de Nederlandse uitgave van het boek elke binding met het koningshuis is vermeden. Slechts een nauwelijks herkenbare foto van Hess siert de omslag. Waarschijnlijk om elke gedachte aan een relatie van het Nederlandse koningshuis, Wilhelmina en Bernhard en de Hess-affaire, te kunnen ontlopen. Terwijl die mogelijkheid in het boek even wordt aangetipt.
  In het boek is ontmaskerd hoe, en vooral waarom, Rudolf Hess naar Engeland was gekomen op 10 mei 1941 in de avond, in een vliegtuig bestuurd door hemzelf, een ster in de vliegwereld. Hess was de ‘éminence grise’ van Hitler, en hij kwam in volledig akkoord met hem, om voorstellen te doen voor een afzonderlijke compromis-vrede. Hij was niet de gek, zoals hij in de officiële geschiedenis wordt voorgesteld, maar een heel intelligente persoonlijkheid die heel goed wist waar hij mee bezig was, en dat goed wist uit te leggen aan zijn wederpartij – leden van de ‘vredesgroep‘, en vertegenwoordigers van Churchill.
  Hij legde het zo goed uit, en werd zo goed ontvangen, dat niet alleen de ‘vredesgroep’ die hem verwachtte en die zijn aankomst had voorbereid, maar ook Churchill er op hebben gereageerd.
  In de ‘vredesgroep’ namen deel onder andere de koning George VI van Groot-Brittannië, zijn broer de prins George, hertog van Kent, de hertog van Hamilton (op wiens landgoed Hess had moeten landen op de verlichte landingsbaan), verscheidene directeuren van grote ondernemingen, met name de ‘Royal Dutch‘/Shell – en (dus) koningin Wilhelmina en haar rechterhand prins Bernhard.
  Na de oorlog heeft de prins in oorlogsbuit gehandeld en in 1946 zou hij hebben bemiddeld voor oorlogsmisdadigers als Pieter Menten, aldus Philip Dröge’s boek ‘Beroep: meesterspion.’ Het BBC News van 8 mei 2007meldt hoe Bernhard als lid van de raad van commissarissen van de KLM hoge Nazi’s helpt vluchten naar het nazi-vriendelijke Argentinië. Meer dan 150 Nazi-families worden geholpen met hun vlucht vanuit Zwitserland, onder wie de architect van de holocaust, Adolf Eichmann
  Bernhard komt naar voren als een categorische leugenaar.Zo ontkende hij stelselmatig lid te zijn van de NSDAP en loog hij als enig student naar school te gaan met een Maybach.Huize Bernhard zat financieel aan de grond en wel zo erg dat moeder Armgard uit haar villa werd gezet. Bernhard had tot 3 keer toe vergeefs, bemiddelde Duitse adellijke dames, een huwelijks aanzoek gedaan tot het met Juliana lukte.Vervolgens heeft hij voor zijn moeder Armgard 3 maal een schadevergoeding bewerkstelligd voor een totaal bedrag van f. 1000.000,- waarvoor hij haar in Diepenheim een villa kocht en met de centen van Juliana liet opknappen.
  In 1937 had Bernhard al brieven aan Hitler geschreven. Deze zijn in Trouw gepubliceerd op 23 december 2004.Volgens Edwin de Roy van is De hele Hofmans-affaire een creatie van Bernhard en zijn Warmelo-clan ten einde te voorkomen dat de brieven die hij aan Hitler en Himmler heeft geschreven in de zomer van 1942 (drie in totaal, waarvan er twee mede ondertekend zijn door Juliana) het daglicht in de nationale en internationale pers zouden zien.
  Nu naar voren komt dat Bernhard op valse grond de Duitse titel prins aannam{zijn opa was regent(bestuurder namens een ander)van het vorstendom Lippe en behoorde NIET tot het vorstenhuis Lippe}en tevens de indruk gewekt wordt dat ook Juliana op valse grond de naam en titel Nassau van Oranje aannam kan er niet langer gesproken worden van een koninklijk huwelijk,zelfs niet van een morganatisch huwelijk,maar slechts van een burgelijk huwelijk.Hiermee gaat het koningshuis als een sprookje uit.
  NW 7 was de spionage-afdeling van IG Farben die onder leiding stond van Max Ilgner, een goede kennis van Bernhards moeder prinses Armgard. De Abwehr was de Duitse (contra-) spionagedienst onder leiding van admiraal Wilhelm Canaris. Prinses Armgard en haar huisvriend (”kolonel”) Pantchoulidzew golden als informanten van beide organisaties
  Toevallig was Bernhard in dienst vanIG Farbe en NW7 sinds 1935 en het was deze “prins” Bernhard, die zelf onder de codenaam “Observator” inlichtingen naar Berlijn doorprikte voor en gedurende de oorlog ‘40-‘45.
  Volgens Oranjehistoricus J.G. Kikkert, die als bron de geheim agent Pieter Brijnen van Houten opvoert, bezocht Bernhard zelfs in 1943 Argentinië waar hij te gast was op het landgoed van een zekere Juan Zorreguieta, de opa van Maxima. Argentinië was in de Tweede Wereldoorlog en daarna onder het bewind van Juan en Eva Perón een vriend van nazi-Duitsland. Perón en zijn vrouw zouden samen met Argentijnen van Duitse afstamming na 1945 zorgen voor een veilige thuishaven in Argentinië voor de vele Duitse en andere Europese nazi’s. Hierbij speelde de KLM (in handen van “Oranje”)een sleutelrol als het ging om het vervoeren van de nazi-kopstukken en Bernhard was ook weer flink gelieerd aan de KLM destijds, als ook Hoogovens en Fokker. Bernhard was na de oorlog namelijk commissaris bij de KLM en had dus ook wetenschap van de nazi-vluchten. Er zijn zelfs geruchten dat hij zelf een keer aan de stuurknuppel van een vliegtuig gezeten zou hebben om een persoonlijke nazi-vriend over te vliegen.
  Een ander interessant feit is dat de vrouw met wie prins Bernhard in 1952 een buitenechtelijk kind kreeg, de dochter is van Wernher von Braun (een belangrijke
  raketwetenschapper in nazi Duitsland(sturmbannführer) en werkte na de oorlog o.a. bij het Amerikaanse leger en NASA) en Hannah Reitsch (een bekende nazi testpilote).
  Maar de vrouw met wie Bernhard in 1952 een buitenechtelijk kind kreeg kan toch niet de dochter van Wernher von Braun zijn? Of toch? Verder onderzoek heeft geleid tot het juiste verhaal,wat geheim moest blijven Op Wikipedia wordt vermeldt dat deze vrouw een onbekende Duitse pilote zou zijn. Waarom kan dit niet de dochter van Wernher von Braun zijn? Wernher von Braun, een zoon van Baron Magues von Braun en Barones Emmy von Quistorp trouwde in 1947 met Maria von Quistdorp (zijn nichtje) en kreeg 3 kinderen 2 dochters en een zoon en deze werden achtereenvolgens geboren in 1948/1952 en 1960. Geen van de dochters kan dus de moeder zijn van het buitenechtelijk kind van Bernhard zijn. Wat nu?
  Als we een stukje doorgaan met ons onderzoek….welke vrouw was een Duitse pilote in 1951….er was er maar één…namelijk Hannah Reitsch, deze was 1.54 meter groot en had rood haar.Hanna Reitsch was een bekende Duitse Nazi testpilote. Reitsch studeerde voor arts toen zij in 1931 haar studies opgaf om tespilote te worden. ….ook dit is opmerkelijk te noemen…….of was er iets anders aan de hand ? Zij had zweeflessen in 1931 te Gruna waar een zweefvliegveld was…en ontmoette daar Wernher von Braun , die werd haar vriend…ze hadden een nauwe band samen en wel een heel nauwe….één jaar later was zij in verwachting………in 1932 is de geboorte van haar éérste kind.Deze zwangerschap en geboorte zijn allemaal geheim geweest.Nergens wordt er iets van vermeld.En vooral wie was de vader van het kind? U raadt het al Wernher von Braun.
  In 1951 komt een Duitse jong meisje van 19 jaar, genaamd Alicia Webber???(een verbastering van haar vaders naam Wernher) en dochter van Hanna Reitsch naar Mexico City , die door haar vader naar de USA is gehaald ( haar vader Wernher von Braun dus )…dit meisje (Alicia Webber) ontmoet een zekere Prins Bernhard …en het Duitste meisje raakt zwanger….van een prins die haar imponeert…en met dollars smijt.
  En op 21 juni 1952 wordt geboren …….Alicia de Bielefeld(aanvankelijk geboren met de achternaam Webber )…de buitenechtelijke dochter van Prins Bernhard.En wat een toeval dat meisje heeft ook weer dezelfde kenmerken als haar oma Hanna Reitsch(de Nazi testpilote dus) n.l 1.59 meter groot en rood haar. Verhip was die Alicia Webber toch de dochter van Wernher von Braun en zo had Alicia Hala de Bielefeld geboren 21 juni 1952 te San Francisco plotseling twee beroemde en zeer bevriende Nazi’s in haar familie.
  1. Wernher von Braun als haar Opa en Hannah Reitsch als haar Oma.
  2. Bernhard von Lippe Biesterfeld als haar vader.
  En maar zwaaien met jullie vlaggetjes !!!! Hoe dom en naïef Nederlanders kunnen zijn.

  1. Leve de Republiek, plus ik leef in een Republique, la Republique de France,
   ben van vrije Friese afkomst, voel me geen onderdaan van niemend, op nieuw, Karel de Grote, heeft de Friesen, tot vije mensen verklaard, het Friese volk is zo lang de wolken langs de hemel gaan en de vogels vliegen, een vrij niet onderdanig volk, dus schijt aan de pseudo Oranjes en hun psychopatische criminele aanhang en handlangers, wat een schande voor een volk om daar mee te moeten leven !

  2. Rick.
   Zo zie je maar door welk gespuis wij zogenaamd geregeerd worden.
   Het verhaal dat u hier te lezen geeft moet toch ook bij onze regering bekend zijn,maar er is er geen een die het lef heeft om dit aan te kaarten sterker nog ze stellen alles in het werk om zaken als dit te verdonkeremanen en wee degene die hier over durft te beginnen.
   Als dit ooit aan het licht komt en men kan dit bewijzen dan kunnen ze alle geschiedenisboeken weggooien.
   Veel van wat u schrijft wist ik al door gewoon op internet te zoeken en boeken te lezen maar het is zelfs nog erger dan ik dacht.
   Dat ons koningshuis niet deugd was voor mij al duidelijk.
   Ik vraag me alleen af hoelang ze dit bedrog nog gaan volhouden.

  3. Ik lees nu in een verhaal wat ik altijd al vermoed heb,zeer goed beschreven.
   Wij worden de hele dag voorgelogen en gemanipuleerd doet mij goed dit allemaal te lezen ga zo door!!

   Mvg

   Don

  4. Ik word wel eens moedeloos van altijd maar al die leugens die ze over ons uitstorten maar we moeten met zijn allen door blijven knokken.
   Gelukkig ben ik een vechtersbaas in de goede zin des woords.

  5. Toen R. Hess met een parachute landde omdat zijn vliegtuig crashte op vijftig kilometer van het huis van Duke Hamilton werd hij vrijwel direct gearresteerd. In deze tekst op Secret wiki Scotland staat van dag tot dag wat er met hem gebeurde. http://www.secretscotland.org.uk/index.php/Secrets/RudolfHessFlight
   Opmerkelijk hoe snel het verleden wordt verdraait al is het maar die van jezelf in de ogen van een ander.

  6. @ Odette, heb ik iets verdraait als ik iets niet benoem of begrijp ik je niet goed ?
   Jij schrijft dat zijn vliegtuig crashte maar dat staat helemaal niet in het artikel waar jij naar verwijst, daar staat ” At 23:09, unable to locate the landing strip at Dungavel, he bailed out of his aircraft and parachuted into a field at Floors Farm, Eaglesham. Having injured his ankle as he left the aircraft, he was quickly taken prisoner by the farmer, alerted to his presence by the crashing aircraft “.

   Daar maak ik uit op dat hij uit het vliegtuig is gesprongen omdat hij de landingsplaats niet kon vinden met naar ik denk de wetenschap dat men hem zou arresteren. Dat het vliegtuig zonder piloot daarna crasht lijkt me normaal. Maar het vliegtuig is niet gecrasht doordat het is neergeschoten of door een mankement.

  7. Rick laat me zien wanneer en door wie hij is neergeschoten?
   On May 10, 1941, 17:45 Middle European Time (MET), Rudolf Hess took off from Augsburg, Bavaria, in an unarmed aircraft, dressed as a Luftwaffe pilot. His aircraft was a heavy fighter-bomber: Messerschmitt 110 E-1/N, serial/works number 3869, radio code VJ+OQ, equipped with two additional drop-in fuel tanks which extended its operational range to 4,200 km or 10 flying hours. With a wingspan of 53 feet, length of 40 feet, operational ceiling of 34,000 feet, and two Daimler-Benz engines totalling 1,400 HP, the Me 110 had a cruising speed of 420 kph. Just after 22:00, Hess crossed the British coast at Farne Island, and by 23:00 believed he had reached Dungavel House, home of the Duke of Hamilton. At 23:09, unable to locate the landing strip at Dungavel, he bailed out of his aircraft and parachuted into a field at Floors Farm, Eaglesham. Having injured his ankle as he left the aircraft, he was quickly taken prisoner by the farmer, alerted to his presence by the crashing aircraft.

  8. @Odette, misschien heb je een bril nodig of sterkere glazen. Ik heb het nergens over gehad in mijn artikel dat Hess is neergeschoten. Daar begin jij over.

  9. Rick, leuke hap reactie en heerlijk uithalen 😉 Ik heb mij, en nu echt voor de laatste keer laten verleiden door de lage frequentie berichten. Het is zo eenvoudig je te laten meeslepen, wat ook in feite de bedoeling is om je maar zo laag in je frequentie te behouden in hun voordeel. Sans racune, doe wat je moet doen, ik ook! 🙂 Groet, Odette

  10. nee niks Odette, je zit gewoon fout nu, Rick trek het je niet aan, het is gezien en gevolgd, in ieder geval door mij….

  11. @HyperAllert en @ Odette. Ik trek het mij niet aan. Iedereen kan wel eens een fout maken maar als ik het nog eens probeer uit te leggen en je reageert dan op z’n manier Odette dan zegt dat meer over jou dan over mij. Het zou sportiever zijn als je zou zeggen ok, niet goed gelezen sorry en dan is daar de kous mee af.

  12. korte analyse, waar komt “neergeschoten” voor het eerst voor in het draadje?
   Zie 7.8:
   “Maar het vliegtuig is niet gecrasht doordat het is neergeschoten of door een mankement.”
   Lijkt me een gevalletje van miscommu/ verkeerd ingetuned/ half lezen/ aannames/ interpruts. 🙂 🙂 Big deal, wat maakt dat nou uit, we zijn nog steeds allen mensen een machines! 🙂
   Bij verdere analyse ging de miscommoeoe al eerder mis……

  13. Rick 7.8

   Odettte 7.9

   Msicommicanatie, even niet goed opgelet….
   (Coz had dit ook niet door, wellicht ouderdom haha)

   Odette wilde alleen attent maken dat het net zo goed ook anders was (nl geen gesprekken met Hess en wie dan ook, maar in plaats ervan, gevangen genomen en opgesloten en verder met de oorlog die moest komen). Oke cozsche’s lage frequentie verhaal kwam er even tussen 😉

   We waren er allemaal niet bij….gebruik je mensenverstand en voorkom haat.

  14. Even de tekst erbij, voor een juist ‘oordeel’, anders staan die cijfertjes zo alleen 😀

   7.8 Dat het vliegtuig zonder piloot daarna crasht lijkt me normaal. Maar het vliegtuig is niet gecrasht doordat het is neergeschoten of door een mankement.

   7.9 Rick laat me zien wanneer en door wie hij is neergeschoten?

  15. Hoi Odette, piep piep, klinkt als een indoor cavia die hoort dat de koelkastdeur opengaat 😀
   Alles is trilling en heeft een frequentie, ook bij de mensen…ik klink wellicht ook zo als het eekhoorntje 😉

 7. Wat z`n 98% van de EU bevolking nog niet weet is dat de EU op 10 augustus 1944 al door de Nazie`s is opgericht in …… jawel Strasburg. Het EU parlementsgebouw is dan ook een monument als herdenking van de oprichting van de EU in 1944.

  U geloofd dit niet ? Lees dan het volgende maar en ga u maar eens verder verdiepen in deze materie. Er is een rapport wat lage tijd geheim gebleven is , het red house report EW-Pa 128

  The document, also known as the Red House Report, is a detailed account of a secret meeting at the Maison Rouge Hotel in Strasbourg on August 10, 1944. There, Nazi officials ordered an elite group of German industrialists to plan for Germany’s post-war recovery, prepare for the Nazis’ return to power and work for a ‘strong German empire’. In other words: the Fourth Reich.

  Lees hier het hele verslag :

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1179902/

  1. Wiki zegt: The Treaty of Brussels was signed on 17 March 1948 between Belgium, France, Luxembourg, the Netherlands and the United Kingdom, as an expansion to the preceding year’s defence pledge, the Dunkirk Treaty signed between Britain and France. As the Treaty of Brussels contained a mutual defence clause, it provided a basis upon which the 1954 Paris Conference established the Western European Union (WEU). It was terminated on 31 March 2010.[1]

 8. Ik ben onlangs bij Dr. Rath Health Programs BV gaan werken en daar blijkt dat Dr. Rath in 2012 al zijn bijzondere boekwerk heeft gepubliceerd te weten “The Nazi Roots of the ‘Brussels EU'” waarin hij gedetailleerd weergeeft hoe het een en ander tot stand is gekomen vanuit de gedrochten van het Nazi-regime. READ IT and SHIVER!!

 9. Prescott Bush was never punished for his connection to Union Banking (Thyssen Bank)in New York which was a money laundering scheme through which American Corporations were fundinbg Hitler. When de Government closed Union Banking under the War Act in 1942 activities were moved to Switzerland and continued. In 1952 the funds of Union Bank held by the Government were returned and Prescott Bush received $1.5 million for a investment of I believe something as inconsequentual as $100.00. Not bad. He was also never punished for his participation in a coup attempt against Washington and create a Nazi type regime there. For this they needed a military man and they chose Marine Maj.General Smedley Butler who made believe he was very interested ONLY to report the whole thing to the Government. You cannot make this up.
  Harriman brothers/Rockefellers/Dulles brothers/Henry Ford/Citi Banking/Chase Banking Group/IBM/ Standard Oil/Rockefellers/Kodak/ to name a few were all involved in the funding and creation of Hitler.
  Speaking of death camps also is a lie. Auschwitz for instance was a slave labor camp that kept the war machine going. Killing of your labor force is absurd, and everything was done to prevent future outbreaks of Typhus, but if you really want to create a villain, the worse the better of course. There were numerous Thyphus epidemics that killed thousand of people at the time. Otto Frank remained in Auschwitz hospital with Typhus while Anne Frank, her sister Margot and their mother went with the deserting camp guards into Germany away from the Soviet army. About 65,000 camp inmates went with them which beggars the question why so many inmates would choose to freely go with their killers. Evidently these inmates were clueless and didn’t know. If anyone believes that I have a bridge to sell them in the Sahara desert. In the meantime we all know that Ann Frank, her sister and mother subsequently died of Typhus and Otto Frank was the only survivor of the family.

  The Rockefellers sold fuel to the Nazi regime for the VI and V2 which were launched from Dutch shores. Rockefellers also provided I.g.Farben in Auschwitz with a patent for making synthetic rubber. This patent was never given to the U.S. Government.

  Hitler called Henry Ford my mentor. Mein Kampf was based on the anti-semitic writing of Henry Ford called “The International Jew” with whole sections quoted verbatim.

  http://www.thirdworldtraveler.com/Fascism/Wall_Street_Rise_Hitler.html

  No American industruialist was ever punished or charged with war crimes.

  1. Henry Ford, is vaak en veel afgeknepen door de Amerikaanse Joden, hij wilde zijn eigen beleid voeren, en niet het door hun banken gedicteerde beleid.
   Bij zijn introductie van zijn Ford met een Waterstof Auto, werd het hem onmogelijk gemaakt deze automobiel te fabriseren.
   Het is allemaal terug te vinden en te lezen, kijk en lees hoe opnieuw het anti-simietismes wordt gekweekt, machts greep van bijvoorbeeld de Joden in de Oekraine, of door sommigen liever met het zionistische hoedje aan geduit.
   En we moeten natuurlijk ook hier niet generaliseren, bij elke volksgroep vind je een bepaald procentage misbaksels, Groet.

 10. Fascisme is in Nederland volop aanwezig en is hetzelfde als wat in nazi Duitsland gebeurd is alleen doen ze dit op een achterbakse manier een paar voorbeelden zijn:
  Ouderen,gehandicapten,zieken waren in nazi Duitsland degene die het eerst weg moesten omdat ze geld kostten voor de maatschappij hetzelfde gebeurd nu weer in Nederland kijk maar naar de maatregelen welke genomen zijn tegen deze groep mensen gehandicapten hadden het goed in de sociale werkplaatsen dit is veranderd en zij worden aan hun lot over gelaten,gepensioneerden worden gekort terwijl er meer dan 1000 miljard in de pensioenkas zit en mensen die altijd gewerkt hebben worden zodra zij gaan mankeren bij de vleet ontslagen vervolgens wordt werkeloosheid gecreeerd waardoor mensen hun lasten niet meer kunnen betalen en omdat de overheid een zorgplicht heeft ten opzichte van zijn burgers en voor brood en een dak boven het hoofd moet zorgen wordt ook deze wet veranderd zodat ze daar ook vanaf zijn en de mensen kunnen verrekken.
  En met het veranderen van het ontslagrecht hebben de werknemers hun rechten verloren en zijn de werkgevers de baas geworden.

  1. Juist ja en de inwoners van dit land, waar het uiteindelijk om draaid laten dit gebeuren, ik wil geen haat zaaien, maar er zijn veel dingen die in vele landen volkomen scheef in elkaar steken.

  2. Arnold,
   ik snap dat je je voor de goede zaak wilt inzetten. Maar ergens heb ik het gevoel, dat je toch niet goed bent geïnformeerd over het een en ander. Je zit nog in het ‘oude’ denkpatroon.
   Duitsers slecht, rest goed en anders verbaasd….nee dat is mij te kort om de bocht en klopt zo ook niet.
   Ik neem je even mee in mijn recente ‘ik word echt wakker’ fase…stel dat de verhalen over de ‘nazi’s’ (woord verzinsel van Engelse politici) zo helemaal niet hebben plaatsgevonden, maar bleken achteraf een constructie van de ‘elite’ te zijn om Duitsland en alle landen(mensen) die met Duitsland tegen de banken en bolsjewieken hebben gevochten en sommige nog steeds doen, in een slecht daglicht te zetten, en een middel te hebben om een volk een slecht gevoel te geven, schuldgevoel brengt immers geld in het laatje en laat mensen meer doen dan ze zouden doen.
   Er zijn namelijk duidelijke verhalen van getuigen en onderzoekers die echt wel andere dingen vertellen.
   Bernhard was een verrader en dat op alle fronten…misschien was die wel een spion uit de VS…daarom liep zijn leven best voorspoedig af in vergelijk met zogenoemde ‘beulen’ die honderdduizenden mensen op het geweten zouden hebben. Hun hele leven is een heksenjacht geworden, waarin men hen niet geloofde, dat ze de waarheid spreken, immers konden de aangeklaagden niet meer zo makkelijk afgeperst en gechanteerd worden, zoals dreigen met dood van je kinderen en vrouw, zoals gebeurde bij de Nürnberger Processen.
   Gewoon rustig aan…want stel we zijn erin getrapt…de kans is groot, de grootste hoax ooit, nu dat we weten hoeveel we worden voorgelogen over landen door de VS. En dan onder foute voorwendsels landen aanvallen en campagnes starten om die landen die hun niet zinnen in een slecht daglicht te plaatsen. Altijd weer dezelfde valse spelletjes, altijd weer, al 200 jaar lang.
   Ik heb er weinig vertrouwen in de VS. Je kan het ook weer zien met het TTIP, TISA…het zou betekenen, dat de bedrijven van de VS zo een bedreiging zijn voor ons sociaal stelsel, omdat de VS minder sociaal is ingesteld. 600.000 meer werklozen in Europa is voorspeld.
   VS onderdaan Merkel wil het snel doordrukken, maar er is veel tegengas onder de bevolkingen (petities) en weinig hierover in de msm te vinden.
   Nu heeft Poetin een voorstel gemaakt, Europa aan te bieden of ze zich niet bij de Euraziatische unie willen aansluiten en afzien van het TTIP. Hij stelt het is beter met zijn buren zaken te doen dan met de VS. Ik ben benieuwd.

  3. monika.
   Het zou zo kunnen zijn dat ik nog in het oude denkpatroon zit.
   Maar ik ben er van overtuigd dat niet heel de duitse bevolking slecht was maar wel een groot deel van de bevolking en de reden hiervoor was dat Duitsland zich toen in een hopeloze situatie bevond en velen de kant van Hitler kozen omdat deze voor een betere levensstandaard zorgde door mensen werk te geven en zo een beter bestaan.
   Ook zie ik de rest niet als de goeden want ik denk dat de elite(bankiers) Hitler van de nodige middelen voorzag waardoor hij oorlog kon voeren waar de elite weer aan verdiende en ervan uitgaande dat de elite wereldheerschappij wil denk ik zelfs dat de inval in Rusland op 22 juni 1941 in opdracht van deze elite gebeurde want als dit gelukt was dan hadden zij nu alle olie en rijkdommen van Rusland gehad Stalin echter gooide roet in het eten waardoor de duitsers teruggedreven werden en aangezien dat de duitsers half Europa had bezet scheelde het ook niet veel of de russen waren doorgegaan tot Europa helemaal bevrijdt was en onder hun onder hun gezag zou komen te staan waardoor de elite hun grip in Europa verloren zouden hebben want waarom kwam de invasie pas op 6 juni 1944 en niet eerder?
   Na de aanval op Pearl Harbor op 7 december 1941 werd Amerika al bij de oorlog betrokken dus waarom hebben zij zolang met ingrijpen gewacht?

  4. Hoi Arnold,
   hier heb ik 2 citaten die bij het onderwerp aansluiten….
   Als je je kennis wilt bijhouden over de laatste wereldoorlogen en gebeurtenissen, dan is wellicht deze docu interessant. Niet zo zeer om die ene man, maar om het verhaal compleet te maken. Veel oude opnames en gedocumenteerd.
   http://www.youtube.com/watch?v=Vnu5uW9No8g

   1889
   “Een vrije pers is er niet. U beste vrienden weten dat, en ik weet het ook. Er is niemand onder u, die het durft, zijn eerlijke mening te schrijven, en wanneer u deze schrijft, zou u bij voorbaat weten, dat deze nooit zal gedrukt worden. Ik word wekelijks ervoor betaald mijn eerlijke overtuiging uit de krant, met die ik ben verbonden, te houden. Anderen onder u worden soortgelijke salarissen voor soortgelijks betaald, en iedereen van u, die zo dom zou zijn, zijn eerlijke mening te schrijven, zou op straat komen te staan en naar ander werk moeten kijken. Zou ik me veroorloven, mijn eerlijke mening in een uitgave van mijn krant, te laten verschijnen, was ik binnen 24 uur mijn baan kwijt.
   Het vak van een uitgever is eerder de waarheid vernielen, regelrecht te liegen, te verdraaien, te belasteren, de voeten van de mammon te kussen en zich zelf en de maatschappij voor het dagelijkse brood, keer op keer weer te verkopen. U weet het, ik weet het, en waarom die achterlijke toost op de onafhankelijke pers? Wij zijn de werktuigen en vazallen van rijke financiële machten achter de scene. Wij zijn marionetten, zij trekken de touwtjes en wij dansen. Onze talenten en kunde, en zelf ons leven behoren deze mannen. Wij zijn intellectuele prostituees. “

   (John Swinton, (1830-1901), uitgever en chef-redacteur van de New York Times voor redacteurs in het jaar 1889; Bron: Labor’s Untold Story, by Richard O. Boyer and Herbert M. Morais, published by United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY, 1955/1979.)

   1917
   U zal wellicht al hebben gehoord, dat door bepaalde mensen altijd weer de wereld wordt rond bazuint: De democratie moet de hele cultuurwereld (aan)grijpen. Democratisering van de mensheid is datgene, wat het heil brengt; hiervoor moet men eerst alles kort en klein slaan, dat zich de democratie in de gehele wereld uitbreidt-…men neemt begrippen voor werkelijkheden. Maar daardoor is het mogelijk , dat de illusie de plaats van de werkelijkheid inneemt. Wanneer het over een mensenleven gaat door de mensen in te lullen en in slaap te sussen door deze begrippen. Dan geloven ze, in hun streven het ging daarheen, waar iedere mens zijn eigen wil ter uitdrukking zou kunnen brengen door de verschillende inrichtingen van de democratie. Men heeft niet door dat deze structuren van de democratie zo zijn, dat altijd een paar mensen aan de touwtjes trekken, de anderen echter worden getrokken. Maar omdat men hen altijd aanpraat dat ze binnen een democratie zijn, hebben ze niet door, dat ze getrokken worden, dat er enkelen trekken. En hoe beter kunnen deze enkelen trekken, wanneer de anderen alle geloven, ze trekken zelf, en ze worden niet getrokken.- Zo kan men heel goed door abstracte begrippen de mensen voor de gek houden, en ze geloven het tegendeel van wat de werkelijkheid is.

   (Rudolf Steiner voordracht van 28.10.1917, Gesamtausgabe Nr. 177, S. 247)

  5. De Sovjet-Unie kreeg geld van de VS (docu 1:52:52)
   ‘Meanwhile, Roosevelt extends the Land-Lease Act, and sends more financial and military aid to the Sovjet-Union ( $11,3 billion, or $150 billion today) to help keep the communist regime in the war.’

  6. monika.
   Dat veel journalisten schrijven tegen beter weten in wat hen van hogerhand wordt opgedragen is een feit.
   Feit is daarbij ook dat deze journalisten hun inkomen meer waarderen dan hun eerlijkheids gevoel,hun morele gevoelens wat gewoon betekend dat zij al hun principes en waar zij in geloven voor een paar centen aan de kant zetten.
   De vraag die deze lieden zich zouden moeten stellen zou moeten zijn :
   Is mijn salaris het waard dat ik iedereen misleid of is het beter om mijn gevoel te volgen ook al betekend dit dat ik zonder inkomen kom te zitten maar wel eerlijk tegenover mezelf en anderen ben geweest?
   Een man of vrouw die met zichzelf in het reine wil leven zou voor het laatste kiezen en daarmee mogelijk een hoop narigheid voorkomen.
   Zelfs in het gewone bedrijfsleven zie je dit terug en doen mensen dingen die ze normaal niet zouden doen omdat dit tegen hun principes ingaat maar omdat men dreigt met ontslag dus inkomensverlies doet men dit toch waardoor zij hun baan behouden dit is pure onderdrukking waar zij aan mee doen.
   Mijn conclusie is daarom dat zolang men geld boven morele waarden blijft stellen men nooit een vreedzame wereld zal krijgen waar een ieder in harmonie met elkaar zal leven.

  7. Arnold, ja, bedenk dan aub dat deze journalisten wel voor veel onwaarheden verantwoordelijk zijn….

   “I just wanted to thank you. My wife and I are in the middle of watching your film and are in the process of having world changed forever. I have long been into alternative research regarding archaeology, science, history, et al… but this… this is monumental. My best wishes and eternal thanks.”

   http://thegreateststorynevertold.tv/members/packages/

  8. hmmm, wat betreft Pearl Harbor, dat zou ook een ordinaire false flag zijn geweest net zoals the Twin Towers, een inside job. Wat betreft de wereld-oorlogen (ww1, ww2), allen zijn ze gestuurd door de Rotschilds, Hitler was slechts een uitvoerende. Dus volgens mij is het de Rotschilds tegen de rest van de wereld, alleen heeft de rest van de wereld het niet door dat ze gemanipuleerd worden door de Cabal/ schaduw regering/ Rotschilds, de 13 rijkste families.

 11. De nazi’s waren een voortzetting van de tempeliers.
  Het waren de tempeliers die Zwitserland hebben gesticht en Hitler in het begin een grote som geld heben gegeven.
  De hele vrijmetselarij komt ook voort uit de tempeliers net als het zionisme, Israel en het plan om de 3e tempel te bouwen.
  Veel mensen denken dat Hitler voor het Duitse volk was, dat was hij niet ,hij had de opdracht de Duitse dna poel ernstig te verzwakken , wat ook gelukt is.
  Koningshuizen en de oude adel zijn vertegenwoordigers (stadhouders) van de orde.
  De Katholieke kerk en de Islam (gecreeerd door Rome) nemen het religieuse deel op zich,
  That’s another fine mess they put me into!

  1. De Tempeliers bestaan nog steeds, en is een Christelijke orde die bestaat uit Athéisten, de vrijmetselaarij is uit hen voortgekomen, net als veel andere genootschappen, die bepaalde gedachten voorstaan, geloof niet dat zij er fasistische ideéen op na hielden, zij zagen toen al het gevaar van dogmatische religies, die ze bevochten, en uiteindelijk aan ten onder zouden gaan, niet totaal maar ze moesten wel veel inleveren, later bij de Hugenoten werden ze nog maals uitgedund door de franse koning, daarna vervielen hun hospitalen voor de armen en hun commando posten op het platte land, ze trokken zich terug naar Spanje en Portugal, Ridders van Sint ?, ze beschikten over kennis die uit het Oosten kwam, ze bouwden een Capel in noord Spanje, die precies tot op de meter genauw tussen de Middelandse zee en de Atlantische oceaan ligt, en wat hun schat betreft ?.

  2. Kal-Purush,
   Ik geloof je direct, maar heb je ook een link misschien?
   Bewijzen, echte bewijzen…, maken het misschien meer gemakkelijk om de idiotie waarin deze planeet verzeild is geraakt, te kunnen doorzien.

  3. On August 8, 1935, as Führer and Chancellor, Adolf Hitler announced in the Nazi Party newspaper, Voelkischer Beobachter, the final dissolution of all Masonic Lodges in Germany. The article accused a conspiracy of the Fraternity and World Jewry of seeking to create a World Republic. In 1937 Joseph Goebbels inaugurated an “Anti-Masonic Exposition” to display objects seized by the state. The Ministry of Defence forbade officers from becoming Freemasons, with officers who remained as Masons being sidelined.
   During the war, Freemasonry was banned by edict in all countries that were either allied with the Nazis or under Nazi control, including Norway and France. Anti-Masonic exhibitions were held in many occupied countries. Field-Marshal Friedrich Paulus was denounced as a “High-grade Freemason” when he surrendered to the Soviet Union in 1943.
   The preserved records of the RSHA—i.e., Reichssicherheitshauptamt or the Office of the High Command of Security Service, which pursued the racial objectives of the SS through the Race and Resettlement Office—document the persecution of Freemasons. The number of Freemasons from Nazi occupied countries who were killed is not accurately known, but it is estimated that between 80,000 and 200,000 Freemasons were murdered under the Nazi regime.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Suppression_of_Freemasonry

  4. Ik heb boeken waar het in staat. Dit zijn boeken door de orde uitgegeven in het begin van de vorige eeuw en alleen aan leden.
   Welke je kan proberen: Geschiedenis der Vrijmetselarij (1851) en ergens in de vorige eeuw herdrukt.
   Ook kan ik het boek: Hitler en de Vrijmetselarij aanbevelen.

   Suc6 met zoeken.

  5. De Franc Maçon, heeft van oudsher niets uitstaande met Jodendom, dat er Joden in worden toegelaten is juist, om dat ras of kleur niet bepalend is in het menselijke denken, maar er is een duistere machtsstrijd aan de gang, om dat sommige loges dreigen te worden over genomen, en dan waarschijnlijk zullen worden gebruikt om een bepaald politiek doel te dienen, of sommige vrouwen loge’s die worden misbruikt voor bepaalde doelen, er zijn loge’s en loge’s net als verschillende rite’s, en denk stromingen, maar het is toch veel dienender en humainistiser als dat wordt gedacht, en er zijn aanverwante broederschappen, met eigen denk richting en rituelen, niks mis mee, dat constante met modder gooien is zinloos, ook hier kun je niet generaliseren dunkt mij, ja en het is een broederschap, met alle uitwassen van dien, je moet sterk in je schoenen staan, maar dat is voor ieder van ons van toepassing.

  6. Kal-Purush heeft boeken die alleen aan leden werden gegeven en wij moeten ze zoeken? Grappig ben je wel 😉

  7. Kal-Purush, bedankt voor je reactie en dus opheldering.
   Maar succes met zoeken is mede afhankelijk van mensen die vanuit deze (geheime) genootschappen kennis willen delen. Dat doen ze alleen als ze uitgetreden zijn en/of ook veilig zijn.
   Dus succes met zoeken vind ik niet echt een aanbeveling.
   Misschien zou jij de betreffende passages uit de boeken kunnen scannen en ter beschikking stellen via bijvoorbeeld Google docs.
   Ik denk dat het zo moet Kal…
   We zijn afhankelijk van elkaar om al deze zogenaamde geheime kennis boven water te krijgen door ze ter beschikking te stellen.
   Als er dan veiligheidsproblemen ontstaan, lijkt me dat er dan ook andere wegen zijn.
   Doe dus nogmaals een beroep op je.

  8. Kal-Purush, heeft in zo verre gelijk dat het zoeken is, maar wel naar een naald in de fameuse hooiberg.
   Het beste wat je kunt doen, is een aanhanger/broeder/zuster in de arm nemen en uitleg vragen, waarom niet ?, je zult geen nooit echte geheimen te horen krijgen.
   Wanneer de broeder of zuster zijn grote reis aanvangt, komen zijn vrienden en nemen alle geheimen mee, en kijken of de achterblijvers bepaalde noden hebben, zo blijft het een pseudo geheime broeder/zuster schap.
   Er is wel het één en ander gelekt natuurlijk, de riten zijn bekend, maar het gevoelsmatige, en diepere gedachten zijn een persoonlijk bezit, en dus voor de ingeweiden geen geheim, het geheel drijft op het zich houden aan de gedane beloftes.
   Groet Jenne Sr.

  9. Jenne 13.9 Geheel correct. Iedere broeder heeft zijn eigen interpretatie en de zgn. geheimen gaan mee en evolueren zelfs met de tijd mee.

  10. Odette, wat je ook doet, of waar je ook denkt bij te horen, veranderd niets aan jou zelf, je word daar geen beter mens door, je moet je bagage zelf mee brengen, net als hier op de WTK site.
   Wat je vandaag in Paris ziet gebeuren heeft hier allemaal mee te maken, niks brutale terroristen, het wel overwogen afhakken van ons vrijheids lievende artistique intellect, Charlie’s Hebdo, is zijn kader kwijt, eens zullen we schouder aan schouder tegen dit kwaad ook hier in Europa moeten vechten, kijk nieuwste boek van Houellebecq, 2050 voorspeld Europa Islam country, hypothétique dat gelukkig nog wel, groet!

  11. Jenne
   In 13.11 heeft u het over de gebeurtenissen in Parijs.
   Wat mij opvalt is dat ik om c.a half vier de t.v aanzette en voor het eerst zag wat er aan de hand is vervolgens wist men al te vertellen wat Cameron,Rutte Obama en een franse ambassadeur hebben gezegd en uiteraard wat Hollande heeft gezegd en dat Wilders een debat in de kamer heeft aangevraagd wat waarschijnlijk niet deze week zal plaats hebben omdat het reces is
   ook wist men te vertellen dat in Italie en Spanje de beveiliging is aangescherpt en ik geloof zelfs dat in Spanje ook nog iets was gevonden.
   Vervolgens werd ook gezegd dat de daders met kalasnikofs hebben geschoten en dat het om moslimterroristen zou gaan.
   Wat mij ook verbaasd is dat er ook weer toevallig een camera in de buurt was en goede beelden kon maken.
   Ik vind het wel bijzonder dat de MSM zoveel in zo,n korte tijd is te weten gekomen.

  12. Ik was in de keuken rond vier uur eten aan het voorbereiden en had de radio aanstaan. Er was een Nederlandse journalist aan de telefoon in Parijs die om de hoek woont waar de aanslag plaats vond. Hij hoorde vele sirenes van politie en ambulances. Is toen naar beneden gerend en zijn fiets genomen om te kijken wat er aan de hand was. Voor het betreffende gebouw waren geen schoten meer te horen. Hij liep naar een politie agent om te vragen wat er aan de hand was. Er was nog nauwelijks iets afgezet. De agent, zei heel voorzichtig tegen hem dat hij beter weg kon gaan. Toen hij keek naar de politie auto was deze vol met kogelgaten. De twee daders zijn ontkomen na wild schreeuwend dat ze de profeet Mohammed (die allang dood en begraven is) kwamen wreken, zei de agent.
   Ja, nieuws travels fast. De tamtam en postduif zijn verleden tijd.

  13. Odette.
   Dat de postduif en de tamtam tijd voorbij is weet ik ook wel maar ik wil eigenlijk aangeven dat net als bij eerdere voorvallen al gelijk een schuldige wordt aangewezen zonder onderzoek of wat dan ook.
   Nu hoorde ik ook op t.v dat een van de daders zou geroepen hebben dat hij van Al Qaida in Jemen kwam.
   Dus als ik het op een rijtje zet weten ze nu al dat het Al-qaida was
   uit Jemen en dat het dus moslim strijders zijn geweest.
   Een korte tijd na de aanslagen op het WTC in New York wist Bush ook al te vertellen wie de daders waren is dit niet toevallig?

  14. Arnold,
   Het haatzaaien gaat maar door.
   Wat mij betreft is dit de zoveelste false flag en dus een hoax.
   Zal ongetwijfeld de komende dagen door diverse sites worden opgepakt om dit ook aan te tonen.

  15. En Jenne en Odette,
   Wat geheimen betreft…
   Deze moeten ontmaskerd worden omdat ze de wereld in hun greep houden.
   Hier is dus niets edels aan om te beginnen.
   Geheimhouderij stamt uit de kindertijd.
   Als het goed is, én men bewust is, weet iedereen zich dit nog wel te herinneren…
   Mij stelling is dat de wereld in de houtgreep wordt genomen en gehouden omdat er een stelletje ogenschijnlijk geboren machthebbers in deze ontwikkelingsfase zijn blijven hangen.
   Ik hoop gauw op een DSM versie voor het daadwerkelijk aanpakken van de problemen bij dit stelletje (kunnen ze ook niets aan doen?) psychopaten.

  16. Ach mooie en te verwachten commentaren, alles onder valse vlag, nou mijn kleindochter werkt daar om de hoek, hoe het ook zei, veel hele goede revolutionair denkende intellectuele artis zijn uit ons midden gerukt, ben heel bedroeft hier over, heb even in de ogen van mijn Pantocrator, een duplicate van deze icoon uit het Sint Catharina klooster in de Sinaï woestijn, gekeken, en hem gevraagt wat hij hier mee bedoeld, beoogt, twijfel zaaien, of gewoon wraak, domme wraak, maar goed ieder zijn denken en conclusie.

  17. Misschien is het wel om de wereld te beschermen om dit geheim te houden dat het gros er niets van begrijpt en er zijn eigen conclusies hierbij trekt zonder de stof werkelijk te kunnen doorgronden? Zoals uit eerdere commentaren van jou Anna, blijk je één van deze ‘psychopaten’ te kennen, vader van een vriendin? waar je niks op tegen had. Ik zou zeggen trek de stoute schoenen aan en vraag het op de man af. 🙂 Wie niet waagt wie niet wint!

  18. Zoals bij de meeste lezers van WTK wel bekend is werken veel journalisten voor de MSM en menigeen is ervan overtuigd dat zij berichten wat door hun opdrachtgever wordt goedgekeurd waardoor de waarheid verdraaid wordt.
   Nu na deze aanslag men de mond vol heeft over dat de vrijheid van meningsuiting in het gedrang komt en we daar nooit aan mogen toegeven
   zijn het veelal dezelfde verslaggevers die hier juist aan meegewerkt hebben .
   Als deze gasten een klein beetje respekt zouden hebben zouden ze nu weigeren om voor geld de grote massa voor te liegen en met de waarheid naar buiten komen.

  19. Jenne,
   Hoezo mooie en te verwachten commentaren?
   ik dacht dat we hier bezig waren om wat verder te komen pffff….

  20. Odette, hoezo moet ik er één kennen om met deze opmerkingen te komen?
   Ik ken er genoeg, ook hier op Wtk…
   Waar het om gaat is dat geheimen juist de wereld afbreken.
   Dat begint in het klein, onder andere de kindertijd, en als mensen daarin blijven hangen, dus in volwassenheid.
   Hier is niets maar dan ook niets aanbevelenswaardigs aan.
   Leugens, juist door volwassenen, maken de wereld ziek en nog zieker.

  21. Arnold 13.19,
   Helemaal eens…
   Om die reden heb ik ook mijn baan opgezegd indertijd.
   Ga aan geen enkele hypocratie meer deelnemen.
   Ons (staats)bestuur is niet democratie, maar hypocratie!
   En daar zijn alle mensen mede verantwoordelijk voor.

  22. Geen voorbarige conclusies, de één is niet de ander, niet alle journalisten zijn corrupt, dit blad Charlie’s Hebdo, heeft een caricaturistisch uitstraling, het cynisch critische beschrijven van en met caricaturen verlucht blad werd als cultureel rustique gezien, en nu hebben ze het hart er uit gesneden, waarom en door wie gaan we nog ervaren.
   Wat zo genaamde geheime genootschappen aan gaat, dat is een ieder zijn eigen zaak, keur je het af haal je schouders op en loopt door, je kunt moeilijk anderen verbieden om iets aan te hangen wat ze plezier doet, en waar ze misschien in geloven, en natuurlijk zit er een stukje nostangie in naar ?,
   ieder zijn levens illusies, en inderdaad, velen zijn te dom om voor de duvel te dansen, kijk om je heen in onze samenleving, hoe ze constant worden gemannipuleerd, en ja die kermis gaat hier nu ook weer draaien, en dit dan wel weer voor de niet bewuste massa.

  23. Jenne, ik mag toch hopen dat je dit zelf ook niet gelooft…
   Laat de geheime genootschappen hun gang gaan?
   Daarom zitten we in de problemen waarin we zitten.
   Van de Freemasons, Skull & Bones, Oranjes, NWO, Illuminatie, multinationals enz.

  24. Jenne dwaallicht.
   13.23 wat betreft de geheime genootschappen zolang ze anderen geen leed berokkenen zou ik ze ook laten doen maar ik ben bang dat dit niet het geval is en vind daarom dan ook dat men ze daarop moet kunnen afrekenen.

  25. Anna, het is toentertijd bij me blijven hangen dat je dit schreef, welk artikel is mij ontschoten. Het zal rond de droevige tijd van je zijn geweest dat je vader overleed. Ik weet uit eerste hand dat je een hele lieve vrouw bent en dat je zorgen hebt, ook ik ontkom niet daaraan helaas…De scherpe pen doet je geen eer aan wie je bent, die lieve vrouw. Anna, ga je balans vinden in deze wereld want het maakt je ziek, ik meen dat oprecht. Laat de dingen die niet in jouw energie omgeving/wereld behoren gaan, laat ze rustig varen, ver van je vandaan. Je bent die je bent, een mooi mens. Schud eens goed en laat het gaan, we willen nog allemaal van je genieten van wie je werkelijk bent, een mooi mens. Hartegroet, Odette

  26. Odette,
   Ik geloof oprecht in de goede bedoelingen van je posting, maar dat is toch echt niet waar ik het over heb hier.
   Jij kent me niet, jij hebt het van horen zeggen.
   Even los van de kwaliteiten die jij mij toedicht en waar ik zelf helemaal anders tegenaan kijk 😉
   Ik ben niet lief, en zeker niet als ik met hypocriet gedrag te maken krijg.
   Of dat nu persoonlijk gebeurd, of in het algemeen, geen verschil.
   Ik ben vanaf kinds-af-aan, daar waar ik me bewust werd, aangelopen tegen de hypocriete mens.
   Of dit nu mijn ouders waren, of anderen doet er niet toe.
   Het is namelijk overal te vinden.
   Mijn kinderlijke nieuwsgierigheid naar het waarom is daarin nooit geblust godzijdank.
   En heb daarom, daarover, ook heel wat te zeggen.
   Maar de beperkingen van een website als deze, of een andere virtuele context, zijn er, hoe je het went of keert.
   Ik hoop je echt eens te ontmoeten, opdat onze ware aard beter zichtbaar wordt voor elkaar.
   Heel veel liefs

 12. Passend bij het onderwerp van Nazi naar Navo:de opstap naar Hitler.
  Als u op google intoetst agenda 21 en de Bilderberggroep komt u bij een interessant stuk uit namelijk NCF en de aangifte tegen de nederlandse staat hierin leest u wat er momenteel gaande is.
  Velen zullen dit als onzin bestempelen maar is het dat ook?

 13. Beste Monika en Arnold,
  Ter uwer informatie: de dagbladen en andere media maken veelal gebruik van het nieuws verzorgd door het ANP. Dit of deze ANP is eigendom voor 60% van NPM capital welke in handen is van de SHV (Steenkolenhandelsvereniging/Fentener van Vlissingen)een van de grootste en rijkste bedrijven hier in Nederland.
  Echte journalistiek, onafhankelijk, vergeet het maar.
  Zelf log ik graag in op buitenlandse sites zoals Deutsche Wirtschaft Nachrichten; ook als je geen duits kent kan je de hoofden lezen, of met vertaalprogramma. Dan weet je wat ons boven het hoofd hangt; zeer snel is ook altijd Xandernieuws. En de topper: Finalwakeupcal.info.
  Groetjes!

 14. Om even dichter bij huis te blijven, Spanje, wet aangenomen in Spanje “”ley Mordaza”” , de gag law, zware straffen op protesten, demonstraties.
  Razzia’s uitgevoerd op Anarchisten, Franco’s Fasistme is terug, was het ooit helemaal weg, NEE.
  De dichter Garcia De Lorca zijn graf is nog nooit gevonden, deze revolutionair is vermoord met vele anderen, het zijn opnieuw de Sociaal Democraten die het laten gebeuren, de volks verraders!!!

 15. Beste Monica, jouw bijdrage in 12.4 doet mij goed want n.a.v. een artikel van de hoofdredacteur van het Noord-Hollands Dagblad (nhd), enkele maanden geleden waarin hij de persvrijheid bejubelde, heb ik hem een e-mail verstuurd met een soortgelijk tekst uit je citaten.

 16. Goede story omtrent wat binnen de kring van mensen wiens familie “fout” waren in de oorlog en wisten van de lijnen naar Zuid- en Midden Amerika.
  Tevens zijn vele na de oorlog opgepakt en berecht, van vele werden de mensen rechten afgepakt, “Stateloos” stond er in hun paspoort van de Nederlandse Staat.Er waren bedrijven in Amsterdam waar de gehele bemanning oud SS-ers waren en die iedereen hielp die in de problemen kwam later.
  Garage bedrijven, makelaars, ambtenaren en veel vliegtuig maatschappijen stonden klaar om te helpen.
  Nog steeds zijn kinderen van deze kopstukken in Nederland.
  En, Jenne,speciaal voor jou:

  Come, my Brethren,

  Take courage and stand beneath our Banner
  The Darkness closes in,
  and We are the only true Defenders of the Light,
  March to Victory and Rise Triumphant!

  ORDO AB CHAO – Deus Meumque Jus

  1. Kal-Purush, mensen weten niet waar hun vrijheid van denken, als vrijman en individu te vinden is, je kunt overal als souverain wezen je licht laten schijnen, het is het niet weten, en mannipulatie die hun richting bepaald jammer !, groet Jenne Sr.

  2. Ach wie neemd de moeite om de gedichten van Keats te lezen, om maar iets te noemen, ken je deze niet heb je niet geleefd, heb je niet in de ogen van één van de vele zelfpotretten van Rembrandt gekeken, geld het zelfde, er zijn van die dingen die moet je bij je dragen, diep van binnen !

 17. Maggie d’r in ???

  Komptie ! :

  * * * * * * * * *

  ■ Americans supported Hitler ( tientallen links onderaan artikel ! ) :
  http://www.aangirfan.blogspot.fr/2013/05/many-americans-supported-hitler.html

  ■ Zio-Nazi herdenkingsmunt :
  http://just-another-inside-job.blogspot.fr/2005/01/zionazi-medal.html

  ■ “The Nazi-Zionist connection”, docu 10 min :
  http://www.youtube.com/watch?v=D2v2VSAgFAY

  ■ “Lies about Hitler” , ZionCrimeFactory :
  http://zioncrimefactory.com/patriotard-lies-about-hitler/

  ■ Zündel defending Hitler & Germany against a Jew journalist ( doc van 2 uur ) :
  http://zioncrimefactory.com/2012/01/29/zundel-vs-zionist-the-lightbringer-destroys-the-lies/

  ■ 150.000 jews participating in Hitlers army during WO2 :
  http://just-another-inside-job.blogspot.fr/2007/04/150-000-jews-in-hitlers-army.html

  ■ “Nazis or Zionists” ; over de méér dan innige ‘samenwerking achter de schermen’ :
  ( “B’nai B’rith was the only Jewish organization allowed by Hitler to remain active and open during the Nazi regime after 1933” EN : “the Jewish Professor of History Dietrich Bronder showed, which Jews financed Adolf Hitler,and proved that most of the Nazi leaders were Jews or half-Jews, or were married to Jewish women” ) :
  http://just-another-inside-job.blogspot.fr/2009/02/nazis-or-zionists.html

  ■ Duitse herstelbetalingen ‘gaskamer-leed’ :
  http://leftwing-christian.net/2012/08/29/swindlers-list-a-brief-look-at-the-holocaust-reparations-racket.aspx
  &
  http://www.timesofisrael.com/germany-increases-reparations-for-holocaust-survivors/

  ■ Hitler bracht een renteloze- en staatswege uitgegeven Mark in omloop :
  http://wakeupfromyourslumber.com/node/6720

  ■ Of toch niet ? “Hitler just another friend of jew banksters” :
  http://www.aangirfan.blogspot.fr/2013/09/hitler-just-another-friend-of-bankers.html
  &
  http://dublinsmick.wordpress.com/2013/09/16/hitlers-finances-and-the-myth-of-nazi-anti-usury-activism-time-to-remove-those-lightning-bolt-tattoos/
  & ( of toch weer wel ? : )
  http://therebel.org/index.php?option=com_contentHYPERLINK “http://therebel.org/index.php?option=com_content&view=article&id=696606:debunking-anthony-migchels-concerning-nsdap-monetary-policy-and-usury&catid=207:hans-krampe&Itemid=1651&acm=733_808″&HYPERLINK “http://therebel.org/index.php?option=com_content&view=article&id=696606:debunking-anthony-migchels-concerning-nsdap-monetary-policy-and-usury&catid=207:hans-krampe&Itemid=1651&acm=733_808″view=articleHYPERLINK “http://therebel.org/index.php?option=com_content&view=article&id=696606:debunking-anthony-migchels-concerning-nsdap-monetary-policy-and-usury&catid=207:hans-krampe&Itemid=1651&acm=733_808″&HYPERLINK “http://therebel.org/index.php?option=com_content&view=article&id=696606:debunking-anthony-migchels-concerning-nsdap-monetary-policy-and-usury&catid=207:hans-krampe&Itemid=1651&acm=733_808″id=696606:debunking-anthony-migchels-concerning-nsdap-monetary-policy-and-usuryHYPERLINK “http://therebel.org/index.php?option=com_content&view=article&id=696606:debunking-anthony-migchels-concerning-nsdap-monetary-policy-and-usury&catid=207:hans-krampe&Itemid=1651&acm=733_808″&HYPERLINK “http://therebel.org/index.php?option=com_content&view=article&id=696606:debunking-anthony-migchels-concerning-nsdap-monetary-policy-and-usury&catid=207:hans-krampe&Itemid=1651&acm=733_808″catid=207:hans-krampeHYPERLINK “http://therebel.org/index.php?option=com_content&view=article&id=696606:debunking-anthony-migchels-concerning-nsdap-monetary-policy-and-usury&catid=207:hans-krampe&Itemid=1651&acm=733_808″&HYPERLINK “http://therebel.org/index.php?option=com_content&view=article&id=696606:debunking-anthony-migchels-concerning-nsdap-monetary-policy-and-usury&catid=207:hans-krampe&Itemid=1651&acm=733_808″Itemid=1651HYPERLINK “http://therebel.org/index.php?option=com_content&view=article&id=696606:debunking-anthony-migchels-concerning-nsdap-monetary-policy-and-usury&catid=207:hans-krampe&Itemid=1651&acm=733_808″&HYPERLINK “http://therebel.org/index.php?option=com_content&view=article&id=696606:debunking-anthony-migchels-concerning-nsdap-monetary-policy-and-usury&catid=207:hans-krampe&Itemid=1651&acm=733_808″acm=733_808

  ■ Anthony C. Sutton “The rise and fall of Hitler” :
  http://thisiszionism.blogspot.fr/2005/04/wall-street-and-rise-of-hitler.html

  ■ Anthony C. Sutton’s interview (40 min) saying Germany since Hitler was elected (1933) depended enormously on American technology and N.Y. Loans :
  http://www.youtube.com/watch?v=J3nDbJooPu0#t=1637

  ■ Had Hitler Khazarenbloed ?
  http://henrymakow.com/2013/05/Hitler-had-Jewish-DNA.html

  ■ Duitstalig : Hitler en de ‘Thule Orde’ :
  http://okkulte-nazis.blogspot.nl/2010/02/rudolf-glandeck-von-sebottendorff.html

  ■ Hitlertje was een Illuminati-agent (engelstalig) ; rechterkolom bàrstensvol superlinks over nazi-gelieerde onderwerpen :
  http://okkulte-nazis.blogspot.nl/2013/07/hitler-played-willing-dupe-when-he.html

  ■ Hitler : “ Bormann ran Hitler for Illuminati ” :
  http://www.savethemales.ca/002026.html

  ■ Was Bormann a Rotthen agent ?
  http://www.henrymakow.com/martin_bormann_was_rothschild.html

  ■ Bormann & Nazi-rijkdommen :
  http://www.aangirfan.blogspot.fr/2013/05/nazi-wealth-today.html

  ■ ‘The Terrible Swedish Jew’ Eisenhower and his ‘Allied Death Camps’ ; 1.2 – 1.7 MILLION German soldiers died AFTER may ’45 up to ’50 !!! :
  http://iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Eisenhower.html
  &
  http://rense.com/general46/germ.htm
  &
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=235
  &
  http://www.ihr.org/jhr/v10/v10p161_Brech.html

  ■ VID : “The Rhine concentration camps” , 15 min :
  http://www.youtube.com/watch?v=atMufGPkO-8

  ■ England started bombing Germany first (1939) :
  http://carolynyeager.net/newsletter/pilots-bomber-command-cannot-be-called-heroes

  ■ Over Stalins bedrog naar Hitler / Operatie Barbarossa :
  http://theneworder.org/news/2013/02/the-day-hitler-saved-the-world/

  ■ “Allied War Crimes 1941-1950” :
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=236

  ■ INT : “The Pink Swastika”, interview over de ‘occulte en homoseksuele nazi-top’ / de eerste 33 van de 58 min / “Hitler was a male prostitute in Munich and Vienna” op 15:05min ! :
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embeddedHYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CTSJtmkyJW4″&HYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CTSJtmkyJW4″v=CTSJtmkyJW4

  De pdf- of html-versie van “The Pink Swastika” downloaden op : http://www.defendthefamily.com/pfrc/books/pinkswastika/

  ■ The Sexual decadence of Weimar Germany :
  http://www.darkmoon.me/2013/the-sexual-decadence-of-weimar-germany-by-lasha-darkmoon/

  ■ “The Jewish Declaration of War on Nazi Germany”, the economic boycott of 1933 :
  http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html

  ■ “The Unknown Holocaust”, by Mark Weber, twee docs (2x12min) over de moord- en verkrachtpartijen door geallieerden en communisten (nà de duitse overgave) van duitse kinderen en vrouwen :
  Deel 1 :
  http://www.youtube.com/watch?v=EVPc2yOANEg
  Deel 2 (‘Allied death camps’ !) :
  http://www.youtube.com/watch?v=8SBko6Lyblg

  * * * * * * * * *

  Met mijn GROTE DANK aan één van de laatste ECHT VRIJE, ONAFHANKELIJKE SITES, “Wanttoknow” genaamd !

  Een PAREL VAN EEN SITE ! ! !

  Groetjes,

  Ktm

  1. Jeetje wat een lap tekst, aardig dat je vraagt 😀
   Wel apart 🙄 ik zag het nog niet maar moest aan je denken toen ik mijn bescheiden bijdrage aan het schrijven was.

  2. Hyper Alert, de goede energie ten toon gespreidt, ga ze allemaal bekijken, verschillende dingen wist ik al van horen zeggen en zien, dat de SS en SA een vreemde sexuele basis had bijvoorbeeld, dat is de rede dat ik altijd een niet zo goed gevoel heb bij deze mensen, om dat ik weet dat er onderliggende krachten aan het werk zijn, waar zij misschien zelf niet op de hoogte zijn en of kennen, een diepe hele kille frustratie.
   Heb ieder één al een voorspoedig 2015 gewenst, maar voor jouw nog even een extra goed jaar gewenst, en dat je mag réussir in wat je wenst, Jenne

  3. Monika, ja die Weimaar tijd was net zo iets als momenteel, sexueel afwijkend is op zich geen probleem om mee te leven, maar het wordt wel een probleem als het gaat overheersen in onze samenleving, gestuwd door de ?, die graag vissen in troebel water.
   Sommige landen staan hier meer voor open als anderen, ik zie, ik luister, ik trek mijn conclusies.
   Verder kom ik niet, kan er helemaal niets aan doen, over praten gaat niet, over schrijven OK binnen de zelfde denkers dan.
   Heb door omstandigheden 3 oud Nederlandse SS leren kennen na de oorlog, 2 zeker Bi sexueel, 1 zeker meer homo als Bi, alle drie getrouwd alle drie één kind, alle drie leuke baan, via via, ouwe kameraden.
   Kan nog wel iets meer vertellen, maar dat is niet zinvol, groet Jenne

  4. jij ook alsnog de beste nieuwjaars wensen Jenne, neuh ik ben Know niet, 1 nickname is al erg genoeg, daar blijf ik trouw aan. Dankzij de posting van Geert weet ik nu dat 2015 een Achtje is, stond ik niet eens bij stil, omdat ik op achten moet blijven letten, niet goed opgelet blijkt, is een tijd terug een keer tegen mij gezegd. Interessant lijstje met linken in ieder geval, over het Burlesque Berlijn in de Weimar tijd en de roze Swastika, zonder balans loopt de boel uit de hand, de ene kant op of de andere kant op, X energie laat zich niet claimen of vasthouden, als een slang in de tijd zal het uit z’n culturele diepvries cel kruipen en wel of niet gesublimeerd allerlei vormen en verschijningen kunnen gaan aannemen, hypocriete zogenaamd ‘volwassenen’ vooraan met in de ene hand de biblio en de andere hand in de broek, zo boven zo beneden, ik zie het als een snelkookpan zonder drukventiel, wat je er boven te veel dwangmatig in stopt komt er onder weer net zo hard uit, das logisch, misbruik van boven is misbruik van onder, wel of niet auto zelf toegepast of van buiten geïnstigeerd door bullies.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Burlesque

   http://en.wikipedia.org/wiki/File:The_High_Rollers_Extravaganza_Co._-_Bend_Her_-_c.1900.jpg

  5. Hyper Alert, dit is het helemaal, we leven in een Burlesque tijd, in het frans bouffonerie outrée, extra vagant, een ongeregeld zooitje!

  1. Monika, vreselijk de menselijke geschiedenis, ben blij dat vele Communisten dit niet hoeven mee te maken, hoe ze belogen en bedrogen zijn, mijn ouders en anderen waren niet op de hoogte van veel wat nu, zo langzaam aan duidelijk wordt, op zich geloof ik nog steeds in de filosofie en ideologie van het socialisme/communisme, maar heb al mijn geloof in een groot deel van de mensheid verloren.
   Je mag nooit generaliseren, maar ik heb zo mijn twijfels over bepaalde volkeren, soms heb je het gevoel dat ze van een andere planeest zijn gekomen.
   Ken nog goed de sfeer van vlak na de oorlog in Duitsland voor de geest halen, die mensen die beroofd waren van hun denk vermogen, de vriendjes van mij, daar hing altijd een sluier van traurigkeit om heen, echt vrolijk nee dat ging niet.
   Duitsland werd altijd als een vermilitairiseerd land neer gezet, nou wat ik weet van Engeland, dat is het echte militairistische land in Europa, met nog steeds een oerdomme arbeiders klasse, waar de soldaten als hero’s worden ontvangen, na het doden van mensen die hun land nog familie kwaad hebben gedaan, een op en top land vol fasisten, die volkomen gebrain f..ked zijn, en nog steeds in de Duitsers Nazis zien, ik lees hun commentaar gevaarlijke dommerikken.
   Groet Jenne

  2. Hoi Jenne,
   je kan het de mensen niet kwalijk nemen, misschien niet eens dat ze het niet willen weten…ofwel voor mij onbegrijpelijk.
   Over van een andere planeet komen gesproken.
   Ken je Aldebaran? Het gaat om geheimgenootschappen… http://www.vho.org/D/Geheim1/29g.htm
   Blijkbaar waren ze met andere energietechnieken bezig, en ze hebben contact gelegd met het zonnesysteem Aldebaran, hiervan kregen ze de informatie om ruimteschepen (ontwerpen) te kunnen bouwen…

   Dit verbaasde mij enigszins…
   ‘Alles vernielende is van satanische oorsprong – alles opbouwende van goddelijke komaf…iedere techniek die op het explosieprincipe of op verbranding berust, kan daarom als satanische techniek worden aangeduid. Het op komst zijnde nieuwe tijdperk, zal een tijdperk van nieuwe, positieve, goddelijke techniek worden. (Reichsdeutsches SS Geheimarchief)’
   Groetjes en een mooi 2015!!

 18. @Monika Ik ga helemaal mee in je denkwijze. Eerst maar eens alles 180 graden omdraaien om door de naoorlogse Westerse zionistische bankiers propaganda en indoctrinatie heen te prikken. Dan kom je erachter hoe de werkelijkheid dichter benaderd wordt.

  1. Hoi DQ, ik ook in de jouwe 😉
   Heb de indruk dat alles staat en valt met de oorlog. Beste wensen.

 19. Eigenaardig dat ene Philip Citroen kon toetreden tot de Waffen SS. Citroen is een oud Nederlands joods geslacht. Het beroemdste lid was André Citroen die opgroeide in Frankrijk. Zijn leraar vond de naam Citroen te moeilijk en maakte er Citroën van. André richtte een automerk op dat u allen wel bekend is.

  1. Martijn.
   Zoals u wel zult weten moest men toen om tot de ss toegelaten te worden aan bepaalde voorwaarden voldoen zoals een bepaalde lengte een goede conditie en geen familie van joodse komaf hebben enz.
   Toch zijn hier uitzonderingen op gemaakt want niet alleen door u genoemde persoon is toegelaten maar zelfs uit Arabische landen zijn soldaten toegelaten en had Himmler contact met een moefti die zelfs bij Hitler is geweest.

  2. De speciale Moslim battaljons uit Bosnië en Kroatië, hadden de gewoonte om met afgehakte hoofden van Kroaten en Serben te voetballen, de hele Balkan heeft 350 jaar lang onder het moorddadige Turkse Moslim denken moeten leven, door toedoen van het Vatikan.

  3. Ja, het is een gevoelige zaak.
   Er waren zelf joodse militairen die voor Hitler vochten, blijkbaar 150.000 http://thegreateststorynevertold.tv/as-many-as-150000-jews-served-in-hitlers-military/
   en meer Franse soldaten zijn omgekomen die voor Duitsland vochten, dan voor hun eigen leger (verzet).
   Er was ook een Belgische generaal Leon Degrelle die mee vocht, net zo Japanners, Afrikanen, Arabieren, Indiërs uit India en andere Europese landen. Het waren vreselijk vele mensen die zich aansloten om te helpen de bolsjewieken te bevechten en het onderdrukkende communisme. Heftige tijden in Europa!!

   http://www.youtube.com/watch?v=kn_mKRUzf8Q

  4. Monika, je gelooft toch niet dat al die huursoldaten die voor Hitler moorden, dit met een ideologisch gedachten goed deden, het kwam zo’n beetje uit de zelfde hoek als die gene die toe traden tot het Franse vreemdelingen legioen.
   Dit wil zeggen, de wat vreemde, kromme sexuele op avontuur beluste individuen, waar al duizende jaren lang door bepaalde macht zoekende mannipuleerders gebruik van is gemaakt, verkrachten, moorden, roven, is hun leven, de predatoren van het menselijke ras, en ze zijn altijd en overal aanwezig, en staan klaar om met een gegeven reden anderen te vermoorden, helaas inherent aan de mensen, groet Jenne

  5. Hoi Jenne,
   kan het dat je nog steeds niet snapt wat er gaande was toen. Ik bedoel na al die informatie (een docu van meer dan 6 uur, en meer dan de moeite waard) en linkjes en een beetje denkwerk, verbaasd het mij dat je niet op een andere conclusie komt. Denk je nou echt dat het allemaal huursoldaten waren? Jij hebt toch de mond vol van moed en dapperheid. Dat waren mensen met idealen. Het was een compleet andere tijd dan nu wat de levensomstandigheden aangaat. Het was vrijheid (in hun ogen) of het juk. Want het was geen pretje onder de bolsjewieken te leven, gezien wat zich al vanaf de 20er jaren afspeelde in de Sovjet-Unie. Zie hoe zich alles voor de oorlog heeft ontwikkeld en het scenario wat zich na de 1e wo voordeed (zoals een groot Gebied van Duitsland wat opeens bij Polen hoorde en voor miljoenen mensen betekende niet meer hun taal te mogen spreken en als minderwaardig door te gaan). Nee geen duitse soldaat mocht zo te keer gaan, er was een etiquette van eer. En werd hard gestraft, zelfs met de dood. Russische soldaten hadden daarentegen echter de opdracht om zoveel mogelijk duitse slachtoffers te maken (Ilja Ehrenberg citaten)
   De reactie van de Kroaten had te maken met de eeuwenlange onderdrukking door de Serviërs. En is zeer zeker een verschrikkelijke actie geweest.
   Over manipulatie gesproken…toen nog makkelijker te doen, dan tegenwoordig. Foto’s nemen, verhalen verzinnen, kranten drukken, klaar. Decennia worden we gebombardeerd met de oorlog via speelfilms en geschiedenisboeken en hebben een kant van het verhaal gehoord. Nu 70 jaar later, zijn er dus mensen die het lef hebben om een andere kant van het verhaal te laten horen en met bronvermeldingen aan het eind van de docu.
   Je komt achter wat er verder nog speelde (wat wel en niet gebeurde) en hoe dat tot in de tegenwoordige tijd doorloopt. Groetjes.

  6. Monika, waar heb je het nu over, het gaat toch over mensen hoop ik, die 6 uur durende voorlichting is doorspekt met Gladio infecties, of denk jij dat het Duitse volk anders is, als bijvoorbeeld het Russisch, houden Duitser meer van hun moeder als Russen, houden Duitsers meer van hun vaderland als Russen.
   Elk mens, elke soldaat wordt tot een beest in oorlogstijd, geen volk is daar van uitgezonderd.
   Het Serben, Kroaten, Bosniers, Albaniers probleem, heeft te maken met geloof en Turkse overheersing, en handlanger zijn van die overheerser.
   Maar goed ieder zijn kijk op het wereld toneel, Duitsland bestond lange tijd uit stukken en brokken, en de volkeren woonden bij en door elkaar, echte vaste landgrenzen waren er niet, meer grenzen gevormd door de etnische spraken dialecten gevormde grenzen.
   De Bolsjewiki, hebben Rusland beheerst en misbruikt, net als Hitler en vele anderen die landen en zelfs continenten misbruikten.
   Ik begrijp niet wat jij vindt, wat ik niet begrijp, jij weet toch ook hoe groter geest hoe groter beest, en dat idée wat jij hebt dat Duitsers nettere soldaten zouden zijn geweest, en doelbewust de oorlog ingingen om de Russen te bevrijden, wat dan 20 millioen Russen het leven heeft gekost, volgens mij begrijp jij niet helemaal de consequinties van wat dat Duitse volk met zijn huurmoordenaars op hun geweten hebben, ik verwonder mij er altijd over dat de Russen niet alle Duitsers hebben omgebracht en zeker de soldaten.
   Maar laten we hopen dat het de laatste keer is geweest, groet Jenne

  7. Monika, heb via persoonlijke contacten, met mijn Duitse familie, en Duitse kennisen, Nederlandse SS ers, Joden, Russische vrouw Olga Majorowa, uit wat nu Oekraine is, op 16 jarige leeftijd weggevoerd, door dit alles heb ik een aardig idée wat zich zo heeft afgespeeld, en soms leer ik weer nieuw feiten en wetenswaardigheden, en het gaat uiteindelijk om de mensen.

  8. Jenne,
   zijn dat de laatste stuiptrekkingen van je oude denken? 😛 Volhoudend dat het zo was en niet anders? Belachelijk je opmerking over de Duitsers tov de ‘russen’, je hebt niet eens ergens gevochten, was niet in een concentratiekamp, stond niet oog in oog met een beul die vrouwen, kinderen, en zelfs bejaarde vrouwen op bestiaalst misbruikten en vermoordden, je zat niet 15 of meer jaar in krijgsgevangenschap.
   Ja mensen zijn het allemaal, en die hebben geleden, dood en ellende, dragers van informatie ook op moleculair en energetisch gebied. Hoe fijn is het dan niet, als er een mogelijkheid is, waar deze mensen een soort ‘wiedergutmachung’ krijgen, en de erkenning van hun lijden. De geschiedenis krijgt een dimensie erbij, en voor het collectieve bewustzijn is het alleen maar goed.
   Maar goed, dit was mijn laatste post wat ‘de oorlog’ aangaat…word er moe van…

  9. Monika, ik met mijn oude hoofd, denk dat het ééne volk net zoveel waarde heeft als het andere, dat jouw sympathiën liggen bij het volk van je moeder,
   is heel begrijpelijk, maar je kunt hun wan daden niet goed praten, met het schrijven dat die andere ook hele verschrikkelijke dingen hebben begaan, als antwoord op wat hen is aan gedaan, en ik heb nog net een stukje van deze verschrikken geproeft op jonge leeftijd, de sfeer uit die tijd zit nog steeds in mijn trauma’s overgehouden aan?, groet Jenne

  10. Monika.
   U zegt dat Jenne het lichamelijk niet heeft meegemaakt en daardoor eigenlijk niet kan volhouden dat het gebeurd is.
   Als u het omstreden boek leest Hitlers gewillige beulen zou u kunnen zien dat het niet alleen soldaten zijn geweest die gemoord hebben maar ook gewone mensen met in het gewone leven beroepen als postbode,bakker e.d.
   Ikzelf heb een opname waar een man zijn verhaal doet over wat hij in de oorlog heeft gedaan dit is een Oekrainse man die bij de moordpartijen op joden is geweest en daaraan heeft deelgenomen hij heeft twintig jaar in Russische gevangenekampen doorgebracht maar zelfs daarna is hij nog steeds van mening dat hij goed gedaan heeft.
   Veelal hebben deze mensen gemoord onder invloed van drank wat ze als beloning kregen na een moordpartij.
   Ikzelf ben dienstplichtig militair geweest en in 1983 tijdens een oefening in Duitsland waar we op een boerderij bivakeerden hing bij de boer nog steeds het portret van Adolf Hitler aan de muur.
   En zou u tegen een vrouw durven zeggen die haar eigen kind in gevangenschap heeft omgebracht omdat het door medische experimenten ontzettend leed en deze vrouw dat niet langer kon aanzien dat dit niet gebeurd is?

  11. Ook de duitse bevolking heeft veel geleden en de russen hebben verkracht gemoord e.d en dat is ook niet goed te praten.
   Maar toen de duitsers in 1941 Rusland binnen vielen(ondanks de afspraak dat zij dit niet zouden doen)en de einzats troepen moordend achter het gewone leger aankwamen zou dit wel eens de wraak geweest kunnen zijn voor wat het Russische volk is aangedaan.

  12. Alle Duitse Socialisten en Communisten zijn systematisch uitgeroeid, net als alles wat voor hun voeten liep !
   Voor mij is Hannie Schaft, het meisje met het rooie haar, vermoord in de duinen, het toonbeeld van vrijheids drang, en een stuk echter als het Oostenrijkse Jodinnetje Anna Franck, natuurlijk hadden ze alle twee behoren te leven, maar de waan zin, vind je overal en altijd.

  13. Misschien handig dat jullie even naar de Nederlandse geschiedenis kijken….
   Zo erg was de oorlog hier in werkelijkheid niet, want men kon al 1947 aan de volgende oorlog (Korea) deelnemen.
   Hou toch eindelijk op met de hypocrisie.
   Dutch aggression 1945-49, forbidden foto’s, na 300 jaar bezetting, nog even een oorlog overheen. http://www.indonesia-digest.net/3060bersiap.htm
   Maar raar genoeg wordt net als bij Engeland en de VS, gewoon niet over gepraat, wat men allemaal voor gruweldaden heeft gedaan. Hoezo ook? daarvoor hebben we toch de Duitsers, die moeten het ontgelden om niet met de eigen feiten bezig te zijn. Alles afleiding van een grote leugen.
   http://indisch4ever.nu/2011/12/27/opmerkelijke-feiten-en-zaken-aangaande-nederlands-indieindonesie/

  14. Beste Monika, je kunt het kwaad begaan door, niet weg poetsen begaan door een ander.
   In vergelijk wat er in Nederlands Indië is gebeurd met 40-45 is dit Peanuts.
   Ik stond met mijn vader op de kade toen de trossen van de Johan van Ornebarneveld werden los gesmeten het schip vol geladen met onnozele Nederlandse jonge mannen, waar van er toch 7000 zouden worden begraven in het latere Indonesia, een oom van mij de jongste broer van mijn vader is in Indonesië gebleven had een been verloren op een landmijn, hij had zelf kinderen en heeft er nog wat bij aangenomen, op latere leeftijd dronken de zee opgevaren in zijn kleine prauw en verdronken, een andere neef kwam terug met zijn Indonesische vrouw, mijn zwager is ook terug gekomen, en natuurlijk zijn er verschrikkelijke dingen gebeurd, na 350 jaar samen zijn, geef het je
   te doen, heb Multitulli in mijn boeken kast staan plus anderen, stuk geschiedenis, maar toch niet zo zwart als sommigen het afschilderen, mijn tante Akke oud Griffier uit Batavia, echte naam In den Mauwer, schattig half bloeg vrouwtje en pienter tot de met, ach wat een mooie verhalen heeft zij mij verteld, in mijn gevoel waren de inwoners van Nederlands Indië een stuk beter af als nu onder het Islam bewind, ze lijken allemaal op pinquins arme donders totaal de weg kwijt, mijn familie daar durfen niet eens meer te schrijven, van wege het mee lezen, het Dragen van Sarongs met opgestoken haar is verboden, wie heeft het daar wel eens over niemand.
   Onze slijmerige overheid heeft snel het tropen museum op gedoekt, waar je kon zien hoe mooi het leven was in de oude Kampongs, niets meer van te vinden, alles is dood cultuur roots en geschiedenis, Monika waarom voel jij je toch altijd aangesproken door de oorlogs misdrijven begaan door de Duitsers, het is toch niet jouw schuld, groeten Jenne

  15. Ik ken niet één volk dat zich niet eens in het verleden heeft laten spannen voor hewt karretje van de banksters om oorlog te voeren. Laten we dat vooral eerst realiseren en het daarna zo snel mogelijk van ons afzetten en vooral nooit weer doen .

  16. Natuurlijk Marcel in grote lijnen is jouw visie juist, maar de handlangers die genen die zich maar al te graag lenen om het vuile werk op te knappen,
   dat is wat ik bedoel, en daar bezit het ééne volk meer van als het andere, vooral door de gemillitairiseerde samenlevingen gecreéerd, Engeland en nu ook de USA hebben hier een handje van, en andere Europese landen natuurlijk.

 20. Dat het nazisme nooit weg is geweest is wel begrijpelijk omdat men zogenaamd de oorlog wel militair gewonnen zou hebben maar daarmee kan het nooit mogelijk zijn dat ook de gedachtegang van mensen veranderd van het ene op het andere moment en de aanhangers van het nazi gedachtengoed dus gewoon dezelfde gedachten behouden hebben.Als deze figuren dan ook nog belangrijke posities bekleden dan is het niet ondenkbaar dat zij tot op de dag van vandaag hun invloed zullen aanwenden om toch zoveel mogelijk hun idealen na te streven
  Zoals ik in punt 14 al aangegeven heb kunt u hier meer over te weten komen en lezen dat Nederland een leidinggevende rol hierbij vervult u kunt dan intoetsen aangifte tegen de staat en regering vanwege agenda 21 u staat versteld wat u daar leest.

 21. Afgaande op de “verspreking “van Bill Gates komt het hier op neer dat men eerst zo nodig een virus verspreidt en vervolgens zogenaamd een vaccin wil opdringen waar allerlei chemische afvalproducten in verwerkt zijn die er niet voor zorgen dat u beter wordt maar ervoor zorgt dat u nog zieker wordt of zelfs komt te overlijden.
  In 2009 werd de Mexicaanse griep in het leven geroepen om de gehele globale bevolking verplicht met schadelijke en onbekende stoffen te injecteren.
  Het farmaceutische bedrijf Baxter International Inc leverde in 2009 bij medische distributeurs in maar liefst 18 landen vaccins gemengd met vogelgriepvirusmateriaal en in maart 2009 breekt het in lab gemanipuleerde Mexicaanse griep uit.
  Door een tekortkoming in de Nederlandse bestrijdingsmiddelenwet zijn dit soort praktijken mogelijk en men weigert iets aan deze tekortkoming te doen
  Op 10 maart 1992 is in Nederland de intensieverklaring uitvoering milieubeleid basismetaalindustrie ondertekend.
  Hiermee is een samenwerkingsverband ondertekend waarin is beslist dat de 220.000 ton jarosiet die Billiton(Budelco/Shell)elk jaar opslaat naar 11.000 ton moet zijn teruggebracht en dat 209.000 ton moet worden hergebruikt(de betrokkenen hadden natuurlijk een geheimhoudingsplicht).
  Het gevolg is wel dat zware metalen en rotzooi verwerkt zijn in o.a het bestrijdingsmiddel Superwolmanzout-co wat bruikbaar wordt geacht voor hout impregneer op b.v houten schuttingen.
  Mensen een groot deel van voorgaande kunt u lezen in agenda 21(zo genoemd vanwege de 21 ste eeuw).

 22. Hitler selbst war nicht nur Mitglied im Thule Orden, sondern auch Mitglied eines magischen 99er-Ordens. Einzelheiten zur Arbeitsweise dieses Ordens findet der Leser in dem Buch „Frabato” von Franz Bardon. Bei genauer Betrachtung dieser Konstellationen darf somit behauptet werden, dass Hitler ein Agent des Zionismus, des Vatikans und der Bank of England (City of London) gewesen ist. Dafür gibt es eine Fülle von Beweisstücken. Die wichtigsten sind:
  1. Am 2. November 1917 schrieb Herr Arthur James Balfour im Auftrag der englischen Regierung an Lord Rothschild, dass man sich für eine nationale Heimstätte der Juden in Palästina einsetzen werde. Dieses Schriftstück beweist neben vielen anderen, dass die Familie Rothschild als Zentrum der zionistischen Bewegung angesehen wurde. Außerdem war Lord Rothschild Hochgradfreimaurer und der Erbe von Cecil Rhodes, der die englische Weltherrschaft durch eine spezielle Geheimgesellschaft aufrichten wollte.
  2. Im Jahre 1925 erscheint das Buch „Mein Kampf” von Adolf Hitler. In dem gesamten Buch mit über 700 Seiten wird pauschal gegen Die Juden gehetzt. Er tut so, als ob der jüdische Durchschnittsbürger die Protokolle von Zion und die Weltrevolution erfunden hätte. Das ist aber völlig blödsinnig, denn es geht nicht um Die Juden, sondern um ganz bestimmte Juden. Nämlich um jene, die aus den Geheimgesellschaften heraus die Welt gestalten wollten, wie z. B. der Hochgradfreimaurer Karl Marx (33°).
  Wo sind ihre Namen? Der angeblich größte Judenhasser aller Zeiten weiß nichts zu sagen über Adolphe Cremieux, Theodor Herzl, Parvus-Helphant, Leon Trotzky, Kaganovich, die Warburgs, die Rothschilds, Bernhard Baruch, Mandell House und Walter Rathenau, um nur ein paar der wichtigsten zu nennen. Das ist absolut lächerlich, denn diese Namen konnten ihm gar nicht unbekannt sein, weil sie teilweise schon vorher in „Der internationale Jude” von Ford erwähnt wurden und somit damals jedem politisch Interessierten gut bekannt waren.
  Er hetzt öffentlich gegen die angeblich dem Judentum dienende Freimaurerei, während er heimlich mit ausländischen Hochgradfreimaurern seine eigene Machtübernahme vorbereitet. Der Name der zum Zentrum der Hochgradfreimaurerei gehörenden jüdischen B’nai B’rith Loge taucht in seinem Buch überhaupt nicht auf.
  Das ist die bewusste Unterdrückung der Wahrheit gewesen und Verrat an den deutschen und jüdischen Bürgern! Die Hetze von Hitler richtet sich ausschließlich gegen Die Juden, aber die Namen der verantwortlichen Zionisten, die mit brutalster Gewalt und ohne Rücksicht auf die jüdische Volksgemeinschaft die Weltrevolution und den israelischen Staat geplant hatten, werden von ihm verschwiegen. Ein schlagender Beweis dafür, dass er mit den Zionisten gemeinsame Sache machte.
  3. Am 25. August 1933 wird das Ha’avara-Abkommen zwischen Hitler und den Zionisten abgeschlossen. Am 24. März 1933 hatten die Zionisten Deutschland den Krieg erklärt und fünf Monate später schließt Hitler mit ihnen einen Vertrag!
  4. Am 10. September 1933 wird ein Staatskirchenvertrag, das Reichskonkordat, zwischen Hitler und dem Vatikan abgeschlossen.

  1. Kal Pulush,
   heb je misschien een bron?
   Verder, heb je ooit het boek Mein Kampf gelezen? Hoeveel bladzijdes gaan over de gewone jood? En hoeveel bladzijdes gaan überhaupt over de wereldheerschappij van de zionisten (joodse banken?). Weet je dat precies? Want je (bron) geeft aan 700! bladzijdes?

  2. Ah der Honigmann, dank je Anna. Is wel een Duitse website en het probleem is, dat het Duitse internet veel meer wordt gecensureerd, dan hier. Alles wat we hier kunnen zien over revision history, is in Duitsland niet mogelijk.

  3. Heftig Monika,
   Want juist de reviosionisten zouden de gevoelde collectieve Duitse schuld kunnen oplossen.
   Iets waarvan ik denk dat broodnodig is…
   Hoe kunnen we daar een mouw aanpassen?
   Waar kan een portaal worden gecreeerd opdat alle informatie voor iedereen toegankelijk is, dus zonder welke vorm van censuur dan ook.

  4. Haha, vergeef me even de term reviosionisten, want die maakt het nog zionistischer….
   Ik bedoel revionisten 😉

  5. Anna, Goethe zei al, maakt niet uit hoe je het schrijft, als de ander het maar begrijpt 😀
   Dit is ook zo een ongelofelijk gebeurtenis over de Oekraïne in de oorlog. http://www.youtube.com/watch?v=DmxjwHWvuyM Zou dit een reden kunnen zijn waarom Duitsland in de Oekraïne van nu een rol heeft gehad? Omdat men wist dat de mensen Duitsland toch wel zouden vertrouwen? Men heeft ons toen voorgelogen en men liegt nog steeds…

  6. @monica. In tijden van WWII had je in Oekaïne 2 groepen hetzelfde als nu. West-Oekraïne was massaal aangesloten bij de SS en Oost-Oekraïne was Russische georienteerd .
   Wij steunen nu ook weer de nazi kant van Oekraïne mogelijk gemaakt door de westerse coup

 23. Wat in Parijs is gebeurd vandaag is verschrikkelijk en had nooit mogen gebeuren in gedachten leef ik mee met de slachtoffers en hun nabestaanden en wens hen alle sterkte bij het verwerken van dit leed.
  Dit wil ik wel graag opmerken namelijk dat de mensen nu hun mond vol hebben over vrijheid van meningsuiting terwijl in Spanje de mensen monddood zijn gemaakt door het aannemen van een wet waardoor demonstreren onmogelijk is gemaakt Spanje hoort toch ook bij de EU dus waarom hoorde ik daar geen mens over en al helemaal geen minister?

  1. @ Arnold . Parijs is een valse vlag actie uitgevoerd in opdracht van CIA en Mossaad en er zullen over heel de wereld nog vele van deze valse vlaggen gaan volgen. Chaos dat is wat ze willen !

   All Wars are Bankers Wars !!!!!

   Als we het doorzien en ons hoofd niet op hol laten brengen door hen dan worden ze machteloos. Alle mensen ongeacht geloof , huidskleur kunnen in vrede samenleven. Laat je niet uit de tent lokken door je te keren tegen je medemens ….. het zijn de banksters, multinationals en elite waar je je woede tegen moet richten en niet tegen de gewone burger

  2. Rick.
   Ik richt mijn woede tegen niemand alleen is het wel vreemd dat nu in Parijs die aanslag is gepleegd iedereen het over vrijheid van meningsuiting heeft,maar toen de mensen in Spanje een paar maanden geleden de mond werd gesnoerd vond kennelijk de meerderheid dit wel kunnen.
   Verder ben ik er ook van overtuigd dat een groep elite de touwtjes in handen hebben zoals de bankiers,Rothchild enz.
   Verder heb ik al meerder keren een verwijzing gedaan naar een bepaald stuk maar tot nu toe schijnt men geen interesse te hebben in wat er in Nederland mogelijk allemaal afspeeld.

  3. @ Arnold ik snap je boosheid heel goed maar laat het wat los want door die boosheid heb je er alleen jezelf mee.
   Schrijf wat je kwijt wil maar vergeet niet om daarnaast leuke dingen te doen.

   We leven nu eenmaal in een verziekte maatschappij. Ze geven een progressieve kinderbijslag aan aso gezinnen om in een versneld tempo een meerderheid aan aso gezinnen op de wereld rond te hebben lopen. Ieder normaal gezin heeft 2 a 3 kinderen de meeste aso gezinnen hebben er 5 of nog veel meer . Bekijk wat de elite willen http://youtu.be/BK3nmXZp9Ig?t=1m

  4. Rick.
   Rick ik ben niet boos ik probeer alleen aan te tonen hoe hypocriet de meeste mensen handelen in de hoop dat er meer eensgezindheid ontstaan zal.
   Het is toch zo dat de mensen in Spanje monddood zijn gemaakt door ze het recht op demonstreren af te pakken waar vervolgens door de rest van Europa niet op gereageerd werd door b.v te gaan demonstreren of brieven aan de spaanse regering testuren dat dit niet te tolereren is en op deze manier het fascisme weer in Spanje is teruggekeerd.
   En wat betreft Parijs iedereen zo,n beetje komt nu naar voren omdat het recht van vrije meningsuiting zou worden aangetast.
   Hetgeen ik hierover wil zeggen is dat er nog steeds geen dader is opgepakt die heeft gezegd waarom ze dat gedaan hebben wat inhoud dat het voor hetzelfde geld om een heel andere reden gedaan kan zijn.
   Alleen omdat de MSM gelijk over de vrijheid van meningsuiting begon en de regeringsleiders dit ondersteunen zou het ook zo zijn.
   Niemand wordt graag belachelijk gemaakt en dat deed dit blad wel ook over andere onderwerpen dan het geloof dus misschien is het niet zozeer waar de meesten nu van uitgaan maar omdat ze mensen bespot hebben.

  1. Met de laatste stuiptrekkingen van mijn denken, neem ik aan dat alles mogelijk is, ze slaan natuurlijk wel twee vliegen in één klap, Charlie Hebdo zat natuurlijk wel constant in hun haar, nou ja spreekwoordelijk dan, moet er niet aan denken als deze hypothese bewaarheid wordt, net als bij de clown/cabaretie Couluse, die waarschijnlijk ook op geruimd is, god allemensen ik word hier zo treurig van, alleen bij de gedachte al bbbrrr.

  1. Rick.
   De techniek staat niet stil en dat men verschrikkelijke wapens inzet is allang bekend een paar voorbeelden zijn clusterbommen,napalm,allerlei chemische stoffen en zelfs radioactief spul dus ik sta hier niet van te kijken.

 24. Niets is wat het lijkt.

  Het blijkt wel weer uit deze verhalen.
  Het valt onder de noemer “complot theorieën” er zijn er inmiddels 10 duizenden van waar de wereld mee samen hangt.
  Geloofwaardig?? Jazeker wel, want niets is wat he lijkt, een groot deel van geschiedenisboeken kunnen op de brandstapel, daarin staat geschreven wat wij “moeten” geloven.

  1. Tja had hem al eerder gezien en had dezelfde stemming als jij nu , het is nog erger dan ik dacht . Loslaten en een andere wereld maken is dan de enige oplossing .

  2. Ik kan daar gewoon niet mee leven zoveel kwaad op deze planeet !
   Ik luister naar de violist Itzhak Perlman, en laat mijn gevoelens de vrijeloop, ach wat een beroering van mijn gevoelens, het één is nog dieper van gevoelens als de andere, Scent of a Woman, Schindlers list, serenade Melancolique, en andere luister naar een andere en betere wereld, die van de mensen ! groet Jenne

 25. Niet alleen in Nederland.In Belgie wordt je ook  de mond gesnoerd,door onrechtmaatig uithuiszetting,beroven van al je goederen en persoonlijke spullen om dan aan je lot overgelaten te worden.Nazi Europa wordt geregeerd vanuit Brussel.De nieuwe toren van babel…

  1. Duik eens goed in nazi-Duitsland en je zult zien, dat Hitler ‘ineens’ werd ontdekt door de machtigen, die hem HUN spelletje lieten uitvoeren.. Daarvoor was ome Adolf al verschillende keren op z’n snufferd gegaan, in de jaren 1920..!

  2. In 1933 kwam Hitler na de dood van Hindenburg aan de macht (dit was nog geen oorlogsverklaring).
   Op 1 september 1939 viel Duitsland Polen binnen ondanks dat Hitler een overeenkomst had getekend waarin hij beloofde te stoppen met zijn veroveringen (hij had het Rijnland,Oostenrijk)al terug veroverd en wilde nu chechoslowakije hebben.
   De overeenkomst was ook door Chamberlain ondertekend en hield in dat Chechoslowakije hem min of meer gegeven zou worden als hij maar stopte met veroveren.
   Bij de inval van Polen waren krijgsgevangenen in Poolse uniformen gestoken zodat het leek of Duitsland door Polen aangevallen werd wat de inval als gerechtvaardigd moest doen lijken.
   Dit was bij Glijwitz waar ook een radio zendmast stond.
   De Duitsers wilden het publiek van de aanval door “Polen” op de hoogte brengen om ze te doen geloven dat Polen aanviel alleen was het bereik van de zendmast te klein waardoor maar weinigen hiervan op de hoogte waren.
   Een dag of een paar dagen later werd Duitsland de oorlog verklaard.

 26. Mengele was als dr Green Amerikaans staatsburger o.a. verantwoordelijk voor de receptuur van softenon. En Pieter Menten wist zijn geroofde kunst omstreeks 1988 via Gerlach expediteur Schiphol (en volle dochter van de NS) veilig naar het buitenland te brengen. Ook nog steeds geen gegevens over waar de 2300 Joodse personen die in juli 1942 zijn opgepakt in Hilversum zijn gebleven,van de aardbodem verdwenen maar niet bekent bij de (bezetters).

 27. De Verenigde Staten is GÉÉN LAND maar een particuliere, buitenlandse corporatie, die wordt bestuurd vanuit de City of London (private, internationale bankiers).

  Zowel monetair als juridisch wordt de The United States INCORPORATED (Washington D.C.) sinds 1871 vanuit Engeland bestuurd. The United States.INC is een privé-bedrijf, waarbij de president wordt benoemd tot CEO van het bedrijf. De president legt zijn ambtseed af aan de “raad van bestuur” en hij opereert niet t.b.v. het Amerikaanse volk.

  Door het passeren van ‘The Act of 1871’ kwam er een geheel nieuwe grondwet voor het District of Columbia (de zelfstandige staat Washington DC), waarmee het Congres de weg vrijmaakte voor een particuliere, buitenlandse corporatie (bedrijf) als regering. Zie https://www.youtube.com/watch?v=lVsMUpPgdT0
  Alle rechten van soevereiniteit werden hiermee beëindigd. De regering opereert onder Admiralty Law (de wet van de zee = militair recht) waarbij het bestuur niet is gebaseerd op burgerlijke recht.
  Als de president de ambtseed aflegt, zweert hij trouw aan de grondwet van het District of Columbia, oftewel The United States INCORPORATED. Zijn loyaliteit ligt bij het District of Columbia (Washington DC), een particuliere, buitenlandse corporatie die financieel wordt gecontroleerd door de City of London (de private, internationale bankiers) en uiteindelijk door het Vaticaan (Zwarte adel / Black Nobility, Jezuïeten).

  De oorspronkelijke naam was de Virginia Company, eigendom van de Britse Kroon en het Vaticaan, die tot op heden nog steeds hun jaarlijkse deel van de winst ontvangen. In 1823 hebben de Rothschilds de financiële verrichtingen t.b.v. de katholieke kerk overgenomen (voor de gehele wereld).
  De Founding Fathers, bekend als de grondleggers van de Verenigde Staten van Amerika, waren kopstukken van de Engelse en Europese aristocratie. Met het oprichten van de Verenigde Staten beoogden deze welgestelden de uitbreiding en de bestendiging van het Engelse en Roomse imperium (imperialisme).

  Het Vaticaan is de top van de piramide.
  Het Heilige Roomse Rijk → werd het Britse rijk → werd het Amerikaanse rijk.
  Steeds als het geweld en de onderdrukking te opvallend werd, veranderden de heersers van tactiek, maar de structuur bleef steeds hetzelfde.
  Niet toevallig zijn Vaticaanstad, Washington DC en City of London soevereine staten die opereren onder Admiralty Law (de wet van de zee = militair recht) dus niet op basis van burgerlijk recht.

  Sinds 1215 zijn de vorsten van Engeland marionetten onder de Paus (in 1215 werd Magna Carta ondertekend).

  De huidige structuur van politieke beïnvloeding en controle bestaat o.m. uit de Bilderbergconferentie, de Trilaterale Commissie (Rockefeller controle) , de Council on Foreign Relations (Jesuit/Zwarte adel), de Orde van Malta (SMOM), het AIPAC (zionisme → Israël = Brits protectoraat) en de Verenigde Naties (Rothschild en Rockefeller controle).

  Hitler werd gefinancierd door de Bank of England en the Federal Reserve.
  https://www.sott.net/article/298259-The-Americans-who-funded-Hitler-Nazis-German-economic-miracle-and-World-War-II

  Voor meer informatie:
  http://www.wakingtimes.com/2015/08/14/proof-that-the-usa-is-controlled-by-foreign-corporations/
  http://www.wakingtimes.com/2014/07/04/independence-day-corporation-united-states-america/
  http://humansarefree.com/2014/09/the-top-of-pyramid-rothschilds-british.html
  http://www.wakeupkiwi.com/The-Conspiracy-to-Rule-the-World-1.shtml
  http://www.wakeupkiwi.com/secret-societies-illuminati-2.shtml#Khazarian-Illuminati

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.