Advertentie

Nederlandse Bilderberggroep in de schijnwerpers..


Het nieuwe jaar blijkt meteen stevig van start te gaan. De Bilderberggroep lijkt namelijk een van die doofpotten, waarvan het deksel nu toch echt gelicht gaat worden..! Micha Kat van de website Klokkenluideronline.nl heeft sinds een aantal maanden zijn focus op de organisatie van deze beruchte Bilderberggroep (BBG) in Nederland.Wij van WantToKnow bekennen graag kleur en steunen Micha van harte in zijn pogingen om informatie te openbaren, die het daglicht kennelijk niet kan verdragen.

Want waarom is de informatie over deze BBG, niet gewoon beschikbaar? Als je ergens geheimzinnig over doet, heb je kennelijk wat te verbergen! Want waarom is de handel en wandel van onze vorstin bij de BBG volledig geheim, in relatie tot haar aanwezigheid en rol daar..?! De vraag is of de rol die zij speelt in deze BBG niet gewoon grondwettelijk strafbaar is..!? En waarom vragen de reguliere media niet gewoon eens aan Balkenende wat hier achter schuilt. En pikken onze volksvertegenwoordigers het gewoon allemaal maar…? Wordt het tijd voor een massale vragenactie naar de Tweede Kamerleden? Naar JOU EN MIJN volksvertegenwoordiger.

 

Prins Bernard, jeweetwel, de schuinsmarcheerder van Oranje, de vader van Beatrix, was de oprichter van deze uiterst dubieuze en curieuze club, waarvan de leden aan de touwtjes trekken achter grote democratieën op onze planeet. Is het dan zo dat deze democratieën in feite façades zijn en dat de werkelijke beslissingen in deze Bilderberggroep worden voorgebakken en bekokstoofd?

Micha Kat schijnt in ieder geval van plan te zijn het er niet bij te laten zitten. We raden je aan regelmatig zijn website te bezoeken en zijn verslagen te lezen. Hier het verslag van de meest actuele ontwikkelingen, die we integraal weergeven:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het was een ongekend spektakel dinsdagavond in Leiden rond het hoofdkantoor van deze criminele Bilderberg-organisatie op de Zonnebloem in de Merenwijk. Maar niet alleen daar..

Wordt het niet eens tijd dat onze leiders transparantie geven, over hun bizarre handel en wandel bij de Bilderberggroep?!

Nadat de webmaster van Klokkenluider.nl en zijn team unieke opnames hebben weten te maken van het Bilderberg-HQ en de mensen die daar wonen -er werd toegegeven dat Zonnebloem 26 een Bilderberg-pand is en dat de vrouw die daar woont werkzaam is voor Bilderberg- werden zij door een politiewagen met gillende sirenes klemgereden waarna uw webmaster werd ingerekend en vastgezet, volgens de politie op grond van de wet-ID: hij was zijn paspoort vergeten.

De politie gaf toe rond het pand bijzondere surveillance- en veiligheidsmaatregelen te nemen! Enige uren daarvoor legde deze webmaster op hetzelfde politiebureau Langegracht een volledige verklaring af over het bekladden van het bewuste pand in september. Hierbij bleek dat de recherche te Leiden een enorm dossier heeft over Bilderberg en de acties van de webmaster van Klokkeluideronline.nl!

Toen de agenten vernamen dat de webmaster die middag reeds op het bureau was geweest om de verklaring af te leggen nadat Bilderbergers aangifte tegen hem hadden gedaan, lieten ze hem gaan. Na zijn verhoor deed Klokkenluideronline.nl op zijn beurt aangifte tegen de Stichting Bilderberg en de Nederlandse leden -met name Balkenende en Beatrix- wegens ondermeer samenspanning met buitenlandse mogendheden en ondermijning van de Nederlandse staat (artikelen 93, 97, 97a en met name 96 str.).

Deze aangifte werd opgenomen in het computersysteem onder nummer PL1643 2010002705-1.

Het is nog nooit eerder gebeurd dat aangifte is gedaan tegen de Bilderbergers en dat de Bilderbergers zelf aangifte hebben gedaan! De beelden van de bijzondere namiddag in Leiden zijn binnenkort te zien op de website van Micha Kat.

ZIE OOK HIER‘Bilderberg: aangifte tegen webmaster’

We raden je aan het onderstaande verslag over de Bilderberggroep eens rustig te bekijken in onze speciale Player. (duur ca 50 minuten)
Het is het verhaal van onderzoeker Jesse Ventura, oud-VS-gouverneur, oud-SEAL-soldaat, die zich heeft ontpopt als een eigentijdse Peter de Vries op het gebied van samenzweringen. Zijn serie heeft hoge kijkcijfers en is het bekijken meer dan waard; zeker deze 6 delen over de Bilderberggroep..!

(In deze serie komt ook Dr. Reima Laibow voor, ze wordt door Ventura geïnterviewd voor zijn programma. Reima Laibow is een arts die de wereld al lang waarschuwt voor een levensgroot complot. Met name op het gebied van voedsel en de daaraan gerelateerde Codex Allimentarius.)

83 gedachten over “Nederlandse Bilderberggroep in de schijnwerpers..

 1. Ik zou Peter de Vries niet willen vergelijken met Jesse Ventura, verre van dat.

  En inderdaad, Bea kan zich “in goed gezelschap” ook haar kapitalistische tronie aanmeten….

 2. Dit is waar het vaak om draait (zie link hierboven):

  “Een machtige lobbyorganisatie…vermomd als liefdadigheidsinstelling ter legitimering van westerse (lees: Amerikaans-imperialistische) interventie en onderwerping voor ‘vrede en democratie’”

  en dit: “…activiteiten coördineert gericht op internationale beleidswijziging van gesloten samenlevingen als Joegoslavië, oftewel om ze braak te leggen voor de vrije en corporate wereldmarkt.”

  en dit: “Vermomd als weldoeners voor vrede en democratie zijn deze organisatie en de genoemde personen een vehikel ter vergroting van de macht en het geldelijke gewin van de happy few.”

  Vandaar de manipulaties achter de schermen, de ‘omgekeerde werleden, de ‘valse waarheden’ en ‘false flag events’ om het wereldtoneel te bespelen achter de coulissen…

  En Bea hoort daar ook bij, als lintjesknipper, maar vooral als voorzitter van het hoogste ‘rechtsorgaan’… (de Raad van State, iemand nog ‘juridisch bewijs’ nodig mbt vaccinaties?), SHELL mede-bazin…en Bilderbergster en meer…

  bekend met het werk van Daniel Estulin, een Bilderberg onderzoeker en exposer?

  http://www.youtube.com/watch?v=hjjaGPMrK90 , zie ook zijn boek (ook in Nederlands) over Bilderberg…Wat zou Prins Bernhard nu denken hierover (met zijn nazi links en illegale wapenhandel via ‘goede doelen’geld zou hij nu wel van leer willen trekken vermoed ik)

 3. De essentie Bea…is dat Bern inderdaad erg Hard was en met name illegaal bezig was achter de schermen.

  Hij heeft met Rockefeller steun de Bilderberg club hier in ons landje opgericht), dus voor de volledige info toch wel relevant lijkt mij.

  ‘Afgeven’ laat iets ‘achter’, wat dit soort mensen ons ‘nalaten’ bekent vaak geen kleur, en dat mag nu toch aan het licht komen, nietwaar?

 4. Wordt het tijd voor een massale vragenactie naar de Tweede Kamerleden? Naar JOU EN MIJN volksvertegenwoordiger.

  Dat zou moeten, Guido.
  Maar het gekke is dat deze “vertegenwoordigers” bij de aflegging van de eed met de rug naar hun kiezers staan. Ze zweren trouw aan de koning en die is per definitie ondemocratisch aan het hoofd van de regering komen te staan. Op het moment dat de eed wordt afgelegd treden andere mechanismen in werking en moet de kiezer het vier jaar “aankijken”, wat incidentjes daargelaten.

  Dus onze nep-democratie is een perfect vehikel voor de “uitverkorenen” zoals Bilderberg leden, om hun macht uit te oefenen door tweespalt te zaaien, angst aan te jagen en handlangers te belonen.

  Hoe lang willen we dit corrupte systeem nog tolereren door het te financieren en door toe te laten dat 95% van de bevolking onwetend blijft?

 5. ik voel mij erg benard door deze feiten!

  Mijn opa W.J. Asma was marinier bij de KCT ten tijde van de oorlog in indie. Trouwens DE oorlog waar wij nederlanders onze meeste mannen hebben verloren van welke oorlog we dan ook aan mee hebben gevochten! En waar BEA met dr pruik en lelijke hoeden nog NOOIT is geweest om ook maar één krans te leggen of onze grootse verliezen aldaar te erkennen!Vraag aan die veteranen maar wat zij van BEA vinden daar zij voor het land en koningshuis hun maten en naasten hebben verloren en vrouwen in kilte en rouw hebben achtergelaten!

  Trouwens het gross van diezelfde mannen adoreerde onze sanq Berhard ( hij heeft bv voor mijn opa later een leerstoel en werkplek bij Phillips kunnen realiseren dus die is nog wel te spreken over hem en hij spreekt zeker over hem als een flamboyant invloedrijk man die voor zijn mannen/dienders wel degelijk en begenadigd leider en heer bleek te zijn ) ondanks dat zij later te weten kwamen en sommige al wisten van de Coup die hij stiekem wilde plegen om indie te “koloniseren” en uit te buiten! lees zelf maar hoe wij ons voorberreidden op deze oorlog en met welke middelen en hoe uberhaupt de K.C.T. tot stand is gekomen! Begrijp mij niet verkeerd ik koester diep respect voor de mannen die de groene baret hebben gehaald en de fysieke en psychologische tegenstand overwinnen tijdens de helse training, geloof me het is on-menselijk wat word geeist daarom behoren de nederlandse leeuwen bij te top 5 van beste commando eenheden ter wereld en staan wij zelfs boven de amerikaanse seals! enkel de engels sas, australische special forces en israelische mossad zijn specialistischer per individue en trainingsprogramma.

  en als je eens onderzoekt wat bv het koningshuis herbergt aan actief lid zijn of onderdeel van loges en orders over de gehele wereld dan word de sleutel functie en tot standkoming van Bilderberg vanzelf duidelijk!

  MvdG

 6. Voor een blaaskaak als Boekestijn kan ik maar weinig respect opbrengen. Door sommigen wordt-ie zelfs als held voor het vrije woord afgeschilderd. Omdat hij “uit de school geklapt heeft”. Welke school? De school voor knipmessen van Van amsberg?

  Herinner je je die Irak flauwekul rond “weapons of mass destruction” nog? De geflipte historicus hield niet op te blaten dat we Saddam aan moesten vallen. Hoor je niemand meer over en onze “historicus” al helemaal niet.

  Dat gekonkel op Noordeinde is ongrondwettelijk en ondermijnend. Ook een SP of Pechtold die wegblijven zijn verkeerd bezig: die hadden keihard kamervragen moeten stellen over de inhoud van dat majesteitelijke praatje.

  Over de zogenaamde Kerstboodschap van het staatshoofd hadden ook kamervragen gesteld moeten worden: de MP is verantwoordelijk, toch? Want het zich aanmeten van termen als: “de grenzen van de individuele vrijheid zijn bereikt” is regelrecht in strijd met artikel 7.1 van de grondwet, waarin aangegeven dat wij zelfs van de Here God of Allah géén verlof benodigen om onze mening te verkondige. Mij was niet bekend dat er iemand van obscure komaf zelfs dáár nog boven is verheven.

  Snel, heel snel moeten wij onze rechten terugpakken, want de boven ons verhevenen gaan met zichzelf op de loop.

 7. @peter die lui van de sp en pechtold die zijn ook in de orde van de illuminaty. Beatrix is de grootste crimeneel die er ooit geweest is in dit land.
  Tot de tijd dat je met hun te maken krijgt kan je je niet voorstellen dat zulke dingen bestaan.

  Ik hoop dat bea op een dag gewoon gaat voelen alles wat ze heeft aangericht op deze aarde en samen met haar al die puppets van politici.

 8. Mij is bekend dat zo’n 2 jaar geleden een cineast bezig was met een reportage over de Bilderberg-groep en hij van hogerhand teruggeroepen is. Vrij serieus dit gezien zijn psychische gesteldheid daarna….

 9. @ tweede ronde

  Waarom ben je nu angst aan het zaaien? wat je denkt is maar een phantoom van de onwerkelijkheid die niet aanwezig is, wel dat iedereen wereldwijd kan zien wat jij hier nu intikt.

 10. @tweede ronde geen angst!Vertel wat je vind en denkt .En steun de vrije gedachte uitwisseling op dit forum .Uiteindelijk kunnen ze ons niet allemaal op zulke smerige manieren aanpakken .

 11. @tweede ronde

  Voorzichtigheid is opzich niets mis mee, maar er zijn zakken die echt aan het licht gebracht moeten worden.
  Daarin zwijgen is niet een optie, spreken is goud.
  Informatie is licht en laat al die smerige zakken omtrent de corruptie binnen de Nederlandse samenleving laat die beerput maar open gaan. Zo lang ik zwijg,zolang ik niet onderzoek, zolang ik niet naar buiten treed, zolang weet ik dat er geen verandering zal plaats vinden.

  Het is hoogste tijd waarheid te leven en te spreken, niet omdat het leuk is, maar omdat het noodzakkelijk is.

  Noodzakkelijk de zakken op orde te stellen en de grondwet te herstellen, daar waar het nodig is.

 12. Op dit moment zij er zakken die echt aandacht vragen en dat zij, de secret societies binnen de maatschappelijke instellingen.
  De Bilderbergs
  De Illuminaty
  The skull and bones.

  Raar, maar waar, de originele skull and bone schedel met vier botten wordt geveild voor de 10.000-20.000 euro bij Christies artveiling. Dit nieuws staat op the http://www.Artdaily.org.van 06-01-2010 Bij de skull wordt een boekje geveild met namen en foto’s van de oprichters.

  Ik zou voor geen geld zo een eng ding thuis willen hebben.
  Stel debielen die skully en the bonny.

 13. De Bilderbergjes zijn gewoon hún dingetje aan het doen. Let them be! Ik denk altijd maar ‘No person is important enough to make me angry’. Ik Probeer ernaar te kijken met een glimlach. Het liefst benader ik het alsof ik een spannend boek lees. Maar dan wel fictie en geen non-fictie, althans volgens mijn uitgever.

 14. Het gaat erom dat er bij allerlei obscure clubjes, zoals de Bilderberg meetings, mensen meepraten die in bestuurlijke posities zitten. Zoals bijvoorbeeld ons staatshoofd, zelf geproclameerd weliswaar, maar toch.

  Allemaal mensen die het volk vertegenwoordigen, zoals Balkenende, Verhagen, Timmermans, Kok, Hirsch Ballin, noem maar op. Zoals ik zei: bij de eedaflegging gaan deze vertegenwoordigers met de rug naar de kiezer staan en treden andere mechanismen in werking, die met democratie totaal niets hebben uit te staan.

  Laat ze hun dingetje doen, maar niet samen met de door ons betaalde functionarissen, mits wij dat goedvinden, natuurlijk. Maar ja, dan zullen ze moeten rapporteren in de Kamer….

 15. Nu op http://www.niburu.nl !

  Arrestaties, Nesara and First Contact.

  Op 16 december 2009 ondertekende president Obama een aanpassing in de wet die er voor zorgde dat Interpol, de internationale politie organisatie, haar immuniteit terugkreeg die zij in 1983 grotendeels werd afgenomen door voormalig president Ronald Reagan.

  Met deze aanpassing is het nu voor Interpol mogelijk om zonder restricties iedereen die zich verdacht heeft gemaakt aan corruptie binnen de politiek, bankensector etc., of zich schuldig heeft gemaakt aan genocide, marteling, oorlogsmisdaden en/of misdaden tegen de mensheid, door te lichten, op te pakken en voor het ICC te dagen.

  Zelfs illuminaat Henry Kissinger blijkt al te zijn gearresteerd.
  Tja…goed nieuws lees je niet in de MSM.

  Alles komt Goed!

 16. YES !!!

  Ik zit ook te huilen…bijzondere kosmische droom ook gehad de afgelopen nacht.

  @Bartek
  ik wilde de link net plaatsen van Nesara…hoeft dus niet meer.

  Dank aan alle strijders van het Licht!

 17. Ik weet al zo lang dat wij nooit echt geïnformeerd werden en tot op de dag van vandaag nog steeds belazerd worden.
  Maar dat komt enkel en alleen omdat wij hen geloven. En daar wordt je dan ineens boos over, dat je uiteindelijk gewoonweg belazerd bent door de mensen die wij hebben gekozen. Maar heb je dan eigenlijk ook nooit echt goed naar het hele systeem gekeken?
  Immers hoe kunnen mensen met de rug naar ons toe staan en bijvoorbeeld gewoon de eed aan de Koningin af te leggen? Dan moet je eigenlijk al doorkrijgen dat wij wederom verneukt zijn.
  En dat duurt nog tot op de dag van vandaag. En dat is zo omdat wij het tot op de dag van vandaag van alles roepen, maar niets doen.
  Terwijl wij de macht en daarmee onze kracht terug kunnen pakken. Bijvoorbeeld door een uur per dag te gaan staken. Desnoods onbetaald.

  Want immers het gaat om onze eigen Kracht. En alleen maar die Kracht aan anderen overdragen, als die anderen wel echt te vertrouwen zijn door middel van al hetgeen wat zij in onze naam willen doen.

  Dus de keus is nog steeds aan ons en stop nu eens een keer met zand in je ogen en je oren te laten strooien en kies voor de waarheid.

 18. @Jana, je kan zo een vriendin van me worden..!! Prachtig verwoord!
  Of het hele verhaal andersom gezegd.. :Wellicht hebben we deze mensen ‘nodig’ gehad om wakker te worden.. tatatataaa! dankbaarheid en vergeving resten ons dan nog ‘slechts’.. hahhahaa
  Work on the shop!

 19. @ea 7 jan 22:22 uur. Weet je wat ik bijzonder vindt?

  Dat ook de NOS over die skull en bones rapporteert.
  http://nos.nl/artikel/127505-schedel-geheim-genootschap-skull–bones-geveild.html

  Net als dat artikel over ooggetuige Kurt Haskell
  http://nos.nl/artikel/125830-steeds-meer-details-bekend-over-pleger-mislukte-aanslag.html

  Er is daar iets veranderd lijkt wel.

  Straks gaan ze nog roepen dat er eigenaardig veel oorlogsschepen in de Golf van Aden liggen 😉

 20. @zou wel jammer zijn als er geen complotten meer op te lossen zijn, waar moeten we dan onze wakkere tijd aan besteden? Met al dat licht is het moeilijk slapen. Kan wel steeds beter schaken wie doet er potje mee?

 21. als je`HET`echte verhaal wilt weten over Aden- Yemen kijk dan even op
  http://www.WelcomeTheLight.com ze willen ons weer sh.. door de keel drukken…
  Heeft er allemaal mee te maken.
  laten we met z`n allen mediteren op de waarheid…dat heeft echt power!!…en natuurlijk wordt het VREDE..LICHT en LIEFDE…voor de planeet !!!!!!!!!!

  kijk ook naar de videos van David wilcock, dan begrijp je het grote spel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.