Advertentie

Klokkenluider zet farmaceutische INDUSTRIE te kijk..


John Virapen is een farmaceutische klokkenluider. In 1968 begon deze carrière in de farmaceutische industrie. Zijn voorouders kwamen uit India en hij is geboren in Brits Guyana en bracht daar zijn jeugd door. Zijn familie had geld gespaard zodat hij in Amerika en Engeland medicijnen en psychologie kon studeren.

Virapen werkte zich op tot directeur van een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld in Zweden. In die functie heeft hij meegewerkt aan corruptie, omkoping van ambtenaren e.d. om medicijnen goedgekeurd te krijgen.

Later begon Virapen zich te realiseren dat de farmaceutische industrie uitsluitend geïnteresseerd is in winst en in het geheel niet in de gezondheid van de consument. De farmaceutische industrie creëert zelfs nieuwe ziekten om verzekerd te zijn van omzet.

Dr. John Virapen had toen 35 jaar van zijn leven gewerkt voor Eli Lilly, en komt de laatste 2 jaar met zeer ernstige verwijten naar deze industrie. Hij nam zijn verantwoordelijkheid en werd klokkenluider die deze praktijken aan de wereld openbaarde. Hij nam ontslag om de wereld te gaan waarschuwen voor de gevaarlijke motieven en kwade praktijken en vooral voor de psychiatrische medicijnen!
Virapen: “Ik maakte deel uit van het kwaad, had een carrière maar deed veel slechte dingen.”

Hadden we onlangs al de Amerikaanse arts en researcher Dr. Diane Harper, die een boekje opendeed over de uitermate kwalijke praktijken van Big Pharma, we hebben nu dus het boek van John Virapen dat gewoon keihard haar verhaal bevestigd. Ook al krabbelde Dr. Harper een beetje terug, omdat ze het aan haar status verplicht was, zich diplomatieker uit te laten dan ze hier had gedaan. Zie het volledige artikel op de site HIER.


In 2008 werd het boek van John Virapen ‘Side Effects Death’ al gepubliceerd als e-boek. En het boek is dus nu in het Nederlands op de markt verschenen bij onze partner Succesboeken. Het heeft de titel ‘Bijwerkingen, waarvan sommige dodelijk kunnen zijn’. Het boek is een ware ‘wake-up call’ voor diegenen die het verhaal in detail willen horen.

Zeker als jij nog een ongelimiteerd geloof hebt in de farmaceutische INDUSTRIE, dan raden we je aan het boek te lezen. En als je in de gezondheidszorg werkt en je patienten hoog in het vaandel hebt staan, lijkt dit boek een ‘must’..!

Nog een paar feiten. Wist je bijvoorbeeld dat:

 • Grote farmaceutische bedrijven  zo’n € 35.000 per jaar per praktiserende arts besteden om de arts ertoe te bewegen hun producten voor te schrijven?
 • Meer dan 75 procent van de vooraanstaande wetenschappers in medicijnen betaald wordt door de farmaceutische industrie?
 • Er voor veel nieuw toegelaten medicijnen alleen korte-termijnonderzoek is gedaan en dat niemand de effecten kent op patiënten die de medicijnen over langere periode of zelfs de rest van hun leven gebruiken?
 • De farmaceutische industrie ziekten verzint en ze met doelgerichte marketingcampagnes promoot om de afzetmarkt voor hun producten te vergroten? Zie bijvoorbeeld ons artikel over het HPV-vaccin (tegen baarmoederhalskanker) voor jongens..! HIER of het artikel over een medicijn tegen het ‘rusteloze VaginaSyndroom’… HIER
 • Er medicijnen in de handel zijn, waarbij omkoperij een rol speelde bij het goedkeuringsproces?

Ben je geintresseerd het boek te bestellen, klik op het plaatje van de cover hierboven. Je komt dan direct bij Succesboeken terecht.


Overigens is ook het boek van Anneke Bleeker over vaccinaties weer uitermate actueel! Nog steeds verkrijgbaar bij dezelfde uitgever.

246 gedachten over “Klokkenluider zet farmaceutische INDUSTRIE te kijk..

 1. Vandaag op de website van Huisartsvandaag.nl dit artikel:

  Antidepressiva tijdens de zwangerschap verhogen kans op aangeboren afwijkingen

  Denk niet dat ik de link mag vermelden, want copyright hierop.
  Indien geïnteresseerd, account aanmaken en inloggen.

 2. @janee

  bedankt voor de link die je gaf.
  het sluit naadloos aan op het pad dat ik wil gaan.
  het is zo ongelofelijk simpel, en het is voor mij
  de missing link voor mijn intenties, wat toch
  weer vaak een egospelletje dreigt te worden.
  de essentie is, ik neem volledige verantwoordelijkheid voor alles
  wat ik waarneem, hoe ellendig , of juist plezierig, dit ook
  mogen zijn.
  ik ben hier al eerder mee in aanraking geweest, maar zo
  kernachtig heb ik het nog niet onder ogen gehad.
  ik hou van je
  dank je
  het spijt me
  vergeef me alsjeblieft
  WAUW!!!

 3. @ ellen

  stukje uit de bijsluiter van lithium

  “Zwangerschap
  Gebruik van dit middel tijdens de zwangerschap verhoogt de kans op aangeboren afwijkingen bij het kind. Zorg daarom dat u NIET in verwachting raakt zolang u dit middel gebruikt. Gebruik dus goede anticonceptie. Bent u toch in verwachting geraakt, of wilt u binnenkort zwanger worden, overleg dan direct met uw arts. Dan kunt u samen het risico van de zwangerschap afwegen tegen het risico van onderbreking van de behandeling. Bovendien kan de arts de behandeling aanpassen en meer controles uitvoeren.

  Borstvoeding
  Gebruik dit middel NIET als u borstvoeding geeft, of stop de borstvoeding. Van dit middel komt veel in de moedermelk terecht. Het geeft dan bijwerkingen bij het kind.

  stukje bijsluiter
  paroxetine

  “wangerschap
  Gebruik dit middel NIET als u zwanger bent of binnenkort zwanger wilt worden. Over het gebruik van dit middel tijdens de zwangerschap is nog te weinig bekend. Meld het aan uw arts en apotheker zodra u zwanger bent, of dit binnenkort wil worden. Zo mogelijk kunt u (tijdelijk) overstappen op een ander middel.

  Borstvoeding
  Wilt u borstvoeding geven, overleg dan met uw arts of apotheker. Dit middel komt in een kleine hoeveelheid de moedermelk terecht. Het kan dan bijwerkingen bij het kind geven. Dit merkt u doordat uw baby dan prikkelbaar is, veel huilt, slecht drinkt, suf is of diarree heeft. Borstvoeding is meestal verantwoord, als u let op deze verschijnselen. U kunt dan op tijd uw arts raadplegen.

  open deur ellen.
  en nu ?

 4. @Gait, ik neem aan dat je hiermee bedoeld dat de bijwerkingen van deze middelen dus wijd en zijd bekend zijn en waarom zouden hier dan de huisartsen nog gewaarschuwd moeten worden? Weet je 100% zeker dat patiënten consequent gewezen worden op mogelijke bijwerkingen? De meesten kennen wel iemand in hun omgeving die antidepressiva gebruikt (Prozac bv), interessant om eens rond te vragen of zij hiervan op de hoogte zijn…

 5. Ik heb zelf jarenlang als procesoperator gewerkt bij een grote farmaceutische fabriek in meppel.Daar hield ik me o.a. bezig met de produktie van (OMNIC)capsules voor de behandeling van prostaatkanker.Ik bediende 1 capsulevulmachine die 30.000 capsules per uur!! produceert.Er stonden 3 machines die draaien van zondagavond 23.00 tot vrijdagavond 23.00 uur.1 machine produceerde continue capsules met suikervulling!!(placebo’s)Later kreeg mijn vader prostaatkanker en moest hij precies dezelfde capsules eten die ikzelf produceerde in de wetenschap dat er suikercapsules bijzaten.
  Er zaten 30 capsules in een doosje met op dat doosje een prijskaartje van 55 euro!!.
  Over miljardenbizznizz, bedonderen en bedriegen gesproken.
  Wekelijks werden er tweedaagse “werkbezoeken” georganiseerd voor groepen artsen uit heel europa.Die werden dan ondergebracht in een luxe hotel in Amsterdam en per touringcar naar meppel gebracht.sávonds werden ze dan verwend in Amsterdam.
  Na de dood van mijn vader heb ik gelukkig ontslag genomen omdat ik niet langer wilde meewerken aan de maffiapraktijken van mijn voormalige werkgever.
  Ben blij dat ik niet langer meer in de farmaceutische industrie werk.Nu welzijnswerker met weinig inkomen en…………….een schoon geweten.

 6. @ Mark
  Wat een verhaal en dank je voor het naar buiten brengen. Het bevestigd weer mijn gevoel dat het niet deugd met de pharmacie. Ik hoop dat meerdere medewerkers eens hun mond open gaan doen. Zoals ik het voel moet de verandring vanuit de onderkant van de samenleving komen. Wij gewonen mensen zijn diegenen die van alles in gang kunnen zetten.
  We zijn met zovelen.

 7. @ Mark
  tjonge wat een verhaal
  in die capsules hoort de volgende stof te zitten “hydrochloride” als er suikervulling in zou zitten is dat dus fraude en dus strafbaar, dat jij geen aangifte doet maakt jou dus medeplichtig aan fraude en dus ook strafbaar. of heb je het verhaal uit je duim gezogen ?

 8. @ ellen
  als consument patiënt enz enz dien je je zelf ook opde hoogte te brengen van mogelijke gevolgen, dus bijsluiters lezen !!! en gebruiksaanwijzingen enz enz enz en daarna kun je ook vragen stellen !!

 9. @ Mark

  Heel erg bedankt voor je info!

  Inderdaad ik heb er nog niets til bij gestaan dat wanneer jee een doosje met medicijnen vult dat dus niet alles 100% medicijn is wat er in zit maar eigenlijk voor het meeste gevuld is met placebo’s.

  Dus ze stoppen er wel werkende medicijnen er tussen terwijl het meeste toch zo’n suikerpilletje is, wat een zeer bedriegelijk zooi en hoe belazer je mensen op grote schaal.

 10. @ Gait

  Nee denk niet dat het uit de duim gezogen is, jaartje geleden had ik ook al iets met medicijnen, bleken allemaal placebo’s te zijn ipv echte medicijnen, ben er mee terug gegaan naar de apotheek voor verhaal.
  Kreeg te horen dat ik de bij sluiter niet mocht lezen en de doosjes medicijnen werden ingenomen zonder dat ik er andere voor terug kreeg, in iedergeval was huisarts pislink daarna…
  Ook uit de duim gezogen ?!

 11. @gait
  het ene na het andere weetje wordt door jou galanceerd
  met opgeheven vingertje. en er worden ook forse beschuldigingen geuit.
  het lijkt interessant voor de dicussie misschien,maar om het nog zacht uit drukken vind ik het ook erg pijnlijk worden.
  steek je zelf je nek uit op deze manier?

 12. @gait volgens het ministerie was jij mede aansprakelijk voor het geven van juiste informatie betreffende bijwerkingen en contraindicaties.Heb jij dat wel gedaan bij elke patient die jij geprikt hebt?Zo niet ben je dus aansprakelijk te stellen voor eventuele schade opgelopen door het vaccin .(voor de juridische onderbouwing van deze stelling zie mijn eerdere door jou becommentarieerde post)

 13. @gait je geeft geen antwoord op mijn vraag
  gait heb je de bijsluiters overhandigd aan de wettelijke vertegenwoordigers,of ter inzage overlegd ?
  gait heb je ieder de benodigte info verschaft voor het zetten van de spuit?

 14. @ marcel
  de bijsluiters zijn ter inzage overlegd , men is persoonlijk om toestemming gevraagd, en moest daar voor tekenen , men heef een foldertje gekregen, kortom alle mogelijke informatie is ter beschikking gesteld. het is niet mijn plicht om het er met grof geweld in te rammen.

  kortom ik heb aan alle verplichtingen voldaan.

 15. ik hou van onderzoeken Marcel , en van afwachten net zoals de rechtszaak van stichting stralingsarm, wat gingen ze af !! en de ufo van die waus uit Groningen ? enz enz enz als 2012 voorbij is tja dat zal dan ook zo’n moment worden van verder praten enz

 16. @gait wat heeft dat allemaal met de mexgriep te maken ?je hoeft echt niet tot 2012 te wachten hoor deze beerput gaat eerder open .overigens ufo’s bestaan daar is geen enkele twijfel over .of het buitenaardse schepen zijn daar is niet iedereen het over eens (ikke wel).En welke waus uit groningen hebben we het over?

 17. hahaha ….met jouw in de buurt heb ik geen pil nodig Gait… hahaha Je moet echt iets in de humorindustrie gaan doen met die geraffineerde oneliners, daar kan geen antidepresiva tegenop … verkleed als bakellende ofzo dan hebben je grappen gelijk een dubbele bodem.
  maaruhh, ik dacht dat ze de geiten hadden geruimd, kunnen we jouw wel los rond laten lopen dan?? groet 😉

 18. @Posted by Gait | januari 12, 2010, 18:00

  Mijn verhaal zijn de feiten zoals ik die geconstateert heb tijdens mijn werk toendertijd.Toen leefde ik niet echt zo bewust als tegenwoordig en ging er vanuit dat alles wel goed zat.Manipuleren van machinegegevens over de produkten,hoeveelheden,ongecontroleerd handtekeningen zetten onder protocollen en kwaliteitsvoorschriften,monsternames vervalsen, etc,etc. het gebeurt allemaal helaas in de praktijk op de werkvloer.
  Of ik strafbaar ben met deze kennis zoals jij zegt??
  Bij mijn indiensttreding heb ik net als alle werknemers een formulier moeten ondertekenen mbt geheimhoudingsplicht,anders werd je niet aangenomen.

 19. Dr. Margaret Chan zojuist hier op de franse televisie:

  Volgens haar zeggen blijkt de WHO een té snel alarmistisch wereldwijd pandemie advies uitgegeven te hebben en er zal zo snel mogelijk een onafhankelijk onderzoek komen naar de drijfveren binnen de organisatie…

  Nog géén link beschikbaar, vers van de pers!

 20. Krantenartikel uit het AD van 8/1, héle pagina John Virapen: “Fabrikanten van pillen zijn door en door verrot”‏. Eli Lilly was hier niét blij mee. Kan hier helaas geen link van maken, alleen op jpg, ben een totale a-techneut. Ideetje hoe ik dit over kan brengen?

 21. @ellen

  de hele video van zijn bekentenis is te vinden op zapruder.inc
  en nog ondertiteld ook. ik heb er niet direct een link voor, want het is alweer een paar maanden geleden.
  toen ik de video bekeken had, dat was al veel eerder ten tijde van de hpv vaccinaties, heb ik hem meteen doorgestuurd naar tessa, zij kon er toen niets mee en maanden later ontdekte ik hem op zapruder. zulk soort dingen heeft gewoon tijd nodig en dus nu het artikel op wtk met het in het ned. vertaalde boek van john virapen.
  beter laat dan later.
  hartegroet
  aram

 22. http://www.argusoogradio.org/?page_id=4231

  zie uitzending van gisteren 12 januari, over vaccinaties en berichten in pers dat pandemie grote leugen is!

  Met host Solvinur, Micha Kat, desiree Rovers en ondergetekende

  (ps: aanstaande zondagavond bij mij in de uitzending op Argusoogradio 20-22 uur niemand minder dan:

  Prof. Dr. Raymond Moody (bijna dood ervaringen, wereldberoemde uittredingen specialist!) en Prof. Dr. William Tiller (wereldberoemde vanwege zijn intentie onderzoek op water en menselijke cellen en meer!)…

  Zegt het voort!

 23. @aram, dank!

  En nog een belangrijk weetje: deze John Virapen is door de Belfort Group in België uitgenodigd als gastspreker op 13 februari in de Universiteit van Gent (Oehoe-Auditorium, Campus Biowetenschappen, Coupure-links 653). Tevens is er een open debat voorzien tussen Professor Marc Van Ranst (de belgische Ab Osterhaus) en homeopatisch arts Kris Gaublomme. Wie hierbij wil zijn op deze zaterdagmiddag dient zich snel op te geven, er kunnen 400 personen in de ruimte die de organisatie nu op het oog heeft. Wie het eerst komt……. het mailadres om je aan te melden (verplicht) is: info@belfort-group.eu

  En de toegang is €10,- De middag begint om 14.00 uur (deuren open om 13u), is dus vanuit Nederland bijna naast de deur en wie weet te combineren met een stadswandeling door Gent…

 24. http://www.youtube.com/watch?v=ofgUcT7wx-w
  UITNODIGING
  SYMPOSION “ ONZE GEZONDHEID “

  13 februari 2010

  VACCINEREN : ja, natuurlijk ! of toch beter niet ?

  Open debat:
  Professor Marc Van Ranst viroloog en influenza-commissaris
  VS
  Dokter Kris Gaublomme huisarts-homeopaat en stichter van VZW Vaccinatieschade

  BEKENTENISSEN VAN EEN FARMA-INSIDER

  Getuigenis door JOHN VIRAPEN

  Plaats : Oehoe-auditorium van de Campus Biowetenschappen, Coupure- links 653 te Gent

  Aanvang : 14.00 h stipt ( deuren open vanaf 13.00 h )

  Inkom : 10 euro ( ter plaatse te betalen )

  BELANGRIJK : gelieve zo vlug mogelijk in te schrijven via email

  info@belfort-group.eu

  Het aantal zitplaatsen is beperkt tot 400. Bij massale belangstelling overwegen wij een ruimere accommodatie

  Open debat Van Ranst – Gaublomme

  Gedurende maanden is heel de wereld in de ban geweest van de Mexicaanse griep en de vaccinatiecampagne. Heel wat mensen zijn zich hierover vragen beginnen stellen en meer algemeen is er een maatschappelijke discussie op gang gekomen over onze hedendaagse geneeskunde ( klassieke versus alternatieve benadering ).

  Met deze twee specialisten willen we de verschillende aspecten en argumentaties hiervan bespreken in een open en respectvol tweegesprek.

  Getuigenis door een farma-insider

  De toenemende invloed van de farmaceutische industrie is voor vrijwel iedereen duidelijk en opent vele vragen.
  We zijn zeer trots en dankbaar dat dokter John Virapen als ervaringsdeskundige ermee ingestemd heeft hierover te komen spreken op basis van zijn kennis en ervaringen.

  Met voorouders uit India is hij geboren in Brits Guyana. Daar bracht hij zijn jeugd door. Zijn familie had geld gespaard zodat hij in Amerika en Engeland medicijnen en psychologie kon studeren. In 1968 begon zijn carrière in de farmaceutische industrie. Hij werkte zich op tot directeur van Eli Lilly, een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld .

  In die functie heeft hij meegewerkt aan corruptie, omkoping van ambtenaren e.d. om medicijnen goedgekeurd te krijgen. Later begon hij zich te realiseren dat de farmaceutische industrie uitsluitend geïnteresseerd is in winst en in het geheel niet in de gezondheid van de consument. De farmaceutische industrie creëert zelfs nieuwe ziekten om verzekerd te zijn van omzet. Hij wilde deze praktijken kwijt aan de wereld.

  In 2008 heeft hij zijn boek “Side Effects Death” gepubliceerd als e-boek. Dit boek is in het Nederlands op de markt met als titel Bijwerkingen, waarvan sommige dodelijk kunnen zijn. Het boek is een “wake-up call” voor diegenen die het verhaal willen horen.

  U kunt ter plaatse dit boek kopen voor 19.95 euro en persoonlijk laten signeren door de auteur.

  U hebt de mogelijkheid ter plaatse een specifieke vraag te stellen, maar voor het open debat dient u deze op voorhand mee te delen via email aan rudyjayvandamme@gmail.com .

  VU en info : Peter Vereecke, Hooiwege 20, 9940 Evergem –
  tel. 09/357.33.36 – peter_vereecke@hotmail.com

  Belfort Group Central Coordination
  skype • freedomfighter2012
  call • +32 487 101 989
  website • http://citizensinactionbelgium.ning.com

  Falco Devogelaer – Organizer
  We Are Change Belguim Central Coordination
  mail • fdev123ogr@hotmail.com
  call • +32 485 831 895
  skype • biggestsecret
  website • http://www.wacbelgium.be

  Marc.Vg – Organizer
  We Are Change Belguim Central Coordination
  mail • THCke@msn.com
  call • +32 478 519 123
  skype • margaas
  website • http://www.wacbelgium.be
  http://nl.netlog.com/Marc_Vg

  http://www.wacbelgium.be
  http://www.wacholland.org
  http://www.wearechangeaustria.yooco.de
  http://www.wearechange.de.tt
  http://www.myspace.com/icenirising
  http://citizensinactionbelgium.ning.com
  http://www.truthseekers.be

 25. UITNODIGING
  SYMPOSION “ ONZE GEZONDHEID “

  13 februari 2010

  VACCINEREN : ja, natuurlijk ! of toch beter niet ?

  Open debat:
  Professor Marc Van Ranst viroloog en influenza-commissaris
  VS
  Dokter Kris Gaublomme huisarts-homeopaat en stichter van VZW Vaccinatieschade

  BEKENTENISSEN VAN EEN FARMA-INSIDER

  Getuigenis door JOHN VIRAPEN

  Plaats : Oehoe-auditorium van de Campus Biowetenschappen, Coupure- links 653 te Gent

  Aanvang : 14.00 h stipt ( deuren open vanaf 13.00 h )

  Inkom : 10 euro ( ter plaatse te betalen )

  BELANGRIJK : gelieve zo vlug mogelijk in te schrijven via email

  info@belfort-group.eu

  Het aantal zitplaatsen is beperkt tot 400. Bij massale belangstelling overwegen wij een ruimere accommodatie

  Open debat Van Ranst – Gaublomme

  Gedurende maanden is heel de wereld in de ban geweest van de Mexicaanse griep en de vaccinatiecampagne. Heel wat mensen zijn zich hierover vragen beginnen stellen en meer algemeen is er een maatschappelijke discussie op gang gekomen over onze hedendaagse geneeskunde ( klassieke versus alternatieve benadering ).

  Met deze twee specialisten willen we de verschillende aspecten en argumentaties hiervan bespreken in een open en respectvol tweegesprek.

  Getuigenis door een farma-insider

  De toenemende invloed van de farmaceutische industrie is voor vrijwel iedereen duidelijk en opent vele vragen.
  We zijn zeer trots en dankbaar dat dokter John Virapen als ervaringsdeskundige ermee ingestemd heeft hierover te komen spreken op basis van zijn kennis en ervaringen.
  Met voorouders uit India is hij geboren in Brits Guyana. Daar bracht hij zijn jeugd door. Zijn familie had geld gespaard zodat hij in Amerika en Engeland medicijnen en psychologie kon studeren. In 1968 begon zijn carrière in de farmaceutische industrie. Hij werkte zich op tot directeur van Eli Lilly, een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld .
  In die functie heeft hij meegewerkt aan corruptie, omkoping van ambtenaren e.d. om medicijnen goedgekeurd te krijgen. Later begon hij zich te realiseren dat de farmaceutische industrie uitsluitend geïnteresseerd is in winst en in het geheel niet in de gezondheid van de consument. De farmaceutische industrie creëert zelfs nieuwe ziekten om verzekerd te zijn van omzet. Hij wilde deze praktijken kwijt aan de wereld.

  In 2008 heeft hij zijn boek “Side Effects
  Death” gepubliceerd als e-boek. Dit boek is in het Nederlands op de markt met als titel Bijwerkingen, waarvan sommige dodelijk kunnen zijn. Het boek is een “wake-up call” voor diegenen die het verhaal willen horen.

  U kunt ter plaatse dit boek kopen voor 19.95 euro en persoonlijk laten signeren door de auteur.

  U hebt de mogelijkheid ter plaatse een specifieke vraag te stellen, maar voor het open debat dient u deze op voorhand mee te delen via email aan rudyjayvandamme@gmail.com .

  VU en info : Peter Vereecke, Hooiwege 20, 9940 Evergem –
  tel. 09/357.33.36 – peter_vereecke@hotmail.com

  Belfort Group Central Coordination
  skype • freedomfighter2012
  call • +32 487 101 989
  website • http://citizensinactionbelgium.ning.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.