Advertentie

David Icke, fenomeen, ’trend’-setter, frontrunner…


David Icke, fenomeen, ’trend’-setter, frontrunner… Dat is de kop boven dit artikel en eigenlijk staat het daar allemaal. Door de bijzondere voorgeschiedenis van David Icke’s leven tot nu toe, een geschiedenis die we hieronder graag met je delen, én de vernieuwende informatie die hij telkens in staat is te presenteren, is het een fenomeen en frontrunner. Vervolgens is hij, in onze ogen, meer dan enige vernieuwer in staat, de vernieuwende en/of aanvullende informatie tot een ’trend’ te maken. Natuurlijk niet vanuit de traditionele, oppervlakkige betekenis van ’trend’, maar vanuit de objectieve betekenis.

Want de informatie en gezichtspunten, waar David Icke telkens mee komt, aangevuld met zijn standpunten hierin, worden door velen gezien als baanbrekend. En wel zódanig, dat het voor deze mensen ook weer zodanig resoneert, dat deze standpunten en informatie als basis voor het eigen handelen aangenomen worden. Wanneer wij naar het verhaal kijken van David Icke, zien we boven álles uit, de roeping die in deze mens verscholen zit. De roeping om de mensheid bewust te maken van de onzichtbare manipulaties op Aarde. Van het onderdrukkend ‘systeem’, waar wij ALLEMAAL aan onderworpen zijn.

cover-fantoom-zelf-met-david-ickeEen systeem dat zich kenmerkt door een waanzinnige intelligentie, áchter dit systeem, en door de áfwezigheid van krachtige menselijke eigenschappen als compassie, dankbaarheid en mede-menselijkheid.. Spreekt David Icke dan over een ‘systeem van kunstmatige intelligentie’..? JA! Korter kunnen wij deze vraag niet beantwoorden. Wanneer je een langere uitleg behoeft, raden we je aan het nieuwste boek van David Icke te gaan lezen; een boek dat weergaloos de essentie blootlegt van de fysieke situatie, zoals wij die als mensen op deze Aarde meemaken. Of moeten we zeggen: ‘ondergáán’…?

Ben je nog nooit getuige geweest van een presentatie van David Icke, dan raden we je aan, te gaan boeken voor zijn optreden op 19 november a.s. Na 3x eerder zullen wij van WantToKnow ook wéér deze nieuwe presentatie van dit fenomeen opluisteren met onze aanwezigheid.. We hopen je daar tegen het lijf te lopen. Maar vooraleerst stellen we je graag voor aan David Icke, voor zover je het verhaal van zijn leven nog niet kent. Het zijn stukken van de inleiding van zijn nieuwe boek:

‘Het fantoom-zelf, over manipulatie, controle en de weg naar vrijheid’..

x

* * *

x

“Wijk maar af. Wees de vreemde eend maar. De storende factor. De lastige.
De streng met junk-DNA. De zonderling. De eigengereide appel die niet in
de buurt van de boom of het bos valt. Wees die dwaas maar.
De idioot.
De dorpsgek.

Laat de kudde maar hoofdschuddend achter. Breng ze maar
in verlegenheid. Laat ze zich maar schamen voor je. Laat ze maar kwaad
zijn op je. Ze zullen je uitschelden, maar laat ze maar.
Laat ze je maar
uitjouwen. Laat ze maar wijzen. Laat ze maar lachen.
Wees bestand tegen
hun hoon.
Wees het onderwerp van hun grappen maar.
Wees maar een
enorme mislukkeling in hun ogen.

Ga door. Een leeuw maakt zich niet druk
over wat schapen denken. Wees het littekenweefsel op hun wereldbeeld.
Op wat normaal is en hoe het hoort. Ze zullen je verafschuwen. Ze zullen
je vrezen. Ze zullen wensen dat ze net als jou konden zijn.”

x

* * *
X

‘Eerst negeren ze je, daarna lachen ze je uit,
vervolgens bestrijden ze je en..
uiteindelijk win je’

– Mahatma Gandhi –

x

* * *

x

David Icke, fenomeen, ’trend’-setter, frontrunner…

2016 © David Icke/uitgeverij Akasha – deze versie WantToKnow.nl/be

x

Onlangs werd David Icke uitgenodigd in een Australische Tv-studio, om voor een ochtendshow een interview te doen over zijn nieuwe show, waarmee hij de wereld rondtrekt en ook in Amsterdam zal optreden. Kijk, voordat we beginnen, en als aanvulling tot de woorden hierboven, naar de manier van benaderen, waaraan deze man overigens zijn hele leven al bloot staat.. Weggezet als conspiracytheorist, als alu-hoedjes-drager, als fantast en als leugenaar. En dát is nog steeds aan de orde van de dag.. Maar wij vragen ons af, wie wie nu belachelijk maakt…? Een retorische vraag vanzelfsprekend, want wij weten het antwoord. Het zijn natuurlijk de complottheorie-etikettenplakkers, die zichzélf belachelijk maken, door GEEN ENKEL inhoudelijk gesprek met de man aan te gaan.. Kijk zelf.

Het gaat om de ontbijtshow op Channel 9, de ‘TODAY SHOW’ die op 14 juli jl. in Australië werd uitgezonden. En zeer waarschijnlijk niet vanuit journalistiek oogpunt, maar met het enige doel om David Icke volledig in diskrediet te brengen. De 2 presentatoren, Lisa Wilkinson en Karl Stefanovic hadden blijkbaar de taak gekregen, deze taak op zich te nemen en naar ‘beste kunnen’ dit varkentje te wassen.. Kijk zelf en hou dit gevoel vast bij het lezen van David Icke’s achtergrond en voorgeschiedenis. Eerst even het interview zoals  het integraal werd uitgezonden:

https://www.youtube.com/watch?v=dGWYLDs9uaU

Dan kun je de volgende analyse bekijken, waarbij duidelijk te zien is, dat door beide presentatoren, een volledig strategisch plan wordt gevolgd, om David Icke onderuit te halen. Met de bekende discussie-techniekjes als lachen tijdens het antwoord van Icke, beledigen-in-de-vorm-van-een-vraag, beginnen over de financiële inhaligheid etc. Of zoals de maker van dit filmpje het noemt: TEL LIE VISION…

https://www.youtube.com/watch?v=7U6-lS-KY2A

x

x

David Icke vertelt zijn verhaal zelf:

x

Uit het nieuwe boek ‘Het Fantoom-zelf’
x

Verhalen uit het konijnenhol..

x
david-icke-bbc-tijd-voetbalMijn leven en mijn boeken vormen een onlosmakelijk geheel en ik zal beginnen met een korte, essentiële achtergrond over mijzelf, zodat nieuwe lezers beter zullen begrijpen wat hierna volgt. Het is een wonderbaarlijk verhaal dat zich nog elke dag verder ontvouwt. Ik ben geboren in Leicester, Engeland, op 29 april 1952, en al op jonge leeftijd voelde ik dat ik hier was om ‘iets te doen’. Ik wist alleen niet wat en in eerste instantie dacht ik dat dat ‘iets’ inhield dat ik beroepsvoetballer zou worden. Dat was wat ik in mijn jeugd wilde worden en via allerlei ‘geluk’ en ‘toevalligheden’ ben ik voetballer geweest totdat reumatische artritis mijn carrière op mijn eenentwintigste deed eindigen.

‘Gelukkige toevalligheden’ zijn een constante factor in mijn leven en werk en er is duidelijk een onzichtbare kracht die mij door het labyrint heeft geleid. Hierna ben ik journalist geworden bij de krant, de radio en de televisie, woordvoerder voor de British Green Party en sinds de jaren negentig een van de meest geridiculiseerde mensen in de Britse geschiedenis. Maar nu zoveel van mijn ‘rare theorieën’ en ontmaskeringen vandaag de dag bevestigd worden als zijnde kloppend, is er een transformatie gaande. Meer mensen dan ooit bekijken de wereld en de gebeurtenissen daarin vanuit een nieuw perspectief.

Nog niet de meerderheid, bij lange na nog niet, maar vergeleken met hoe het een kwart eeuw geleden was, grenst het aan het miraculeuze. Mensen die mij eerst belachelijk maakten, lezen nu mijn boeken en ik hoop dat dit anderen heeft geïnspireerd om hún waarheid te spreken zonder angst voor de  consequenties, hoe onprettig die ook mogen zijn. Als wat je zegt steekhoudend is, zal dat uiteindelijk naar voren komen, maar voordat het gevalideerd kan worden, moet het eerst worden uitgesproken.

De moed hebben om op te staan..
De moed hebben om op te staan en je uit te spreken is cruciaal voor het ontwarren van het uitgestrekte web van wereldwijde misleiding dat de mensheid gedienstig houdt aan een bewust vormgegeven onwetendheid. Toen ik sportpresentator voor de BBC was en woordvoerder van de Green Party, nam mijn leven in 1989 een plotselinge en bijzondere wending. Gedurende dat jaar voelde ik een aanwezigheid bij me, wat het duidelijkst voelbaar was wanneer ik alleen was. Dat gevoel werd sterker en sterker tot in 1990, toen ik het gevoel kreeg dat ik ‘het’ bijna kon aanraken, wat het ook was.

Op een nacht in een hotelkamer in Londen, werkend voor de BBC, was de aanwezigheid zo duidelijk dat ik zei: ‘Als er iemand aanwezig is, wil je dan alsjeblieft contact met me leggen want ik word hier gek van!’ Een paar dagen later liep ik een lokale kiosk binnen en toen ik in de deuropening stond bleven mijn voeten ineens vastkleven aan de vloer, als door een magneet. Inmiddels weet ik dat ik omgeven werd door een elektromagnetisch veld. Vanuit het niets ging er een heldere gedachte door mij heen die zei: ‘Ga naar de boeken aan de tegenoverliggende wand.’ Het was niet echt een stem, maar het leek daarop.

De ontmoeting met Betty Shine, paragnoste
betty-shine-mind-to-mindMijn voeten kwamen uit hun ‘bevroren’ toestand en ik liep wat beduusd naar een klein rek met vooral liefdesromans. Mijn ogen vielen direct op een boek dat afweek van de andere: Mind to Mind, geschreven door een professionele paragnost, Betty Shine. Ik las het boek in één dag uit en vroeg mij af of zij mij zou kunnen uitleggen wat er aan de hand was ten aanzien van de ‘aanwezigheid’ bij me. Ongeveer een week later liep ik haar praktijk binnen. Ik vertelde haar niets behalve dat ik artritis/reuma had en dat haar genezing via handoplegging (een uitwisseling van energie) wellicht baat kon hebben.

Ik wilde kijken wat ze eventueel zou oppikken zonder enige aanwijzing van mij. Tijdens de eerste twee bezoeken gebeurde er niets ongewoons, maar toen kwam het derde. Ik lag op een tafel en Betty ging mijn linkerknie behandelen, toen ik een soort spinnenweb op mijn gezicht voelde. Ik herinnerde mij uit haar boek dat dit kan gebeuren wanneer entiteiten uit andere dimensies proberen te communiceren. Hoe dat werkt zal ik later in het boek uitleggen.

Het ‘spinnenweb’ was elektromagnetische energie en hetzelfde principe is van toepassing wanneer je haren in je nek of op je arm overeind gaan staan als je je in een enthousiaste menigte bevindt of in een huis bent waar het spookt. Het heeft te maken met elektromagnetisme. Ik zei niets tegen Betty over wat ik voelde, maar dat was ook niet nodig. Ongeveer tien of vijftien seconden later bewoog ze haar hoofd naar achteren en zei:

‘Wow! Dit is krachtig. Ik moet even mijn ogen dichtdoen.’ Ze zei dat ze in haar geest een verschijning zag die haar vroeg om ‘zijn’ woorden naar mij te communiceren. Allereerst werd gezegd dat ‘ze’ wisten dat ik wilde dat ze contact met me maakten, maar dat dat niet eerder had gekund, omdat de tijd daarvoor nog niet rijp was. (Betty wist dus niets van de gebeurtenis in de hotelkamer in Londen..) Dit is een deel van de informatie die die dag via Betty doorkwam:

 • Hij is een healer die hier is om de Aarde te helen en hij zal wereldberoemd worden.
 • Spiritueel gezien is hij nog een kind, maar hij zal spiritueel verrijkt worden.
 • Hij zal soms dingen zeggen en zich afvragen waar die vandaan komen. Dat zullen onze woorden zijn.
 • Er zal kennis in zijn hoofd worden ingeplant en op andere momenten wordt hij naar bepaalde kennis toe geleid.
 • Hij is als jongetje al uitgekozen vanwege zijn moed. Hij is getest en heeft alle tests doorstaan.
 • Hij is naar het voetballen geleid om discipline te leren, maar toen dat geleerd was, was het tijd om verder te gaan. Hij heeft ook moeten leren om met teleurstellingen om te gaan, alle emoties te ervaren en om weer op te staan en door te gaan. De spirituele weg is een pittige en niemand maakt die makkelijk.
 • Hij zal altijd hebben wat hij nodig heeft (of misschien was het: wat hij ‘wil’), maar niet meer dan dat.
 • Hij zal met enorme tegenstand te maken krijgen, maar we zullen er altijd zijn om hem te beschermen.

Een week later kwam ik voor de vierde en laatste keer bij Betty Shine en toen kamen er nog meer boodschappen door:

 • Eén man kan de wereld niet veranderen, maar één man kan wel de boodschap communiceren die de wereld zal veranderen.
 • Ga het niet in je eentje proberen te doen. Doe het samen met anderen, zodat je elkaar overeind kunt helpen wanneer je valt.
 • Hij zal vijf boeken schrijven in drie jaar tijd.
 • Hij is niet bestemd voor de politiek. Hij is te spiritueel. Politiek is anti-spiritueel en daar zal hij erg ongelukkig van worden.
 • Hij zal de politiek achter zich laten. Hij hoeft niets te doen. Het zal geleidelijk in één jaar gebeuren.
 • Er zal een ander type vliegmachine komen, heel anders dan de toestellen van nu.
 • Tijd zal geen betekenis meer hebben. Waar je wilt zijn, daar zul je zijn.

Een andere paragnost waar ik kwam kort nadat ik Betty had ontmoet, gaf me soortgelijke boodschappen, inclusief deze:

‘Het is niet nodig om heel erg je best te doen met zoeken. Het pad is al uitgestippeld. Je hoeft alleen maar de aanwijzingen te volgen… We leiden je over een bewegwijzerd pad. Het is al zo gepland voordat je incarneerde.’

Mijn eerste boek ‘Truth Vibrations’..
Mijn leven werd een serie ongelooflijke toevalligheden en synchroniciteiten, ik werd naar kennis geleid via mensen, boeken, documenten en persoonlijke ervaringen. Het klopte absoluut dat ik niet ‘hard mijn best hoefde te doen’ met zoeken, want de informatie vond mij. Vele malen heb ik aan deze woorden gedacht: ‘Soms zal hij dingen zeggen en zich afvragen waar ze vandaan komen – het zullen onze woorden zijn’. En: ‘Er zal kennis in zijn hoofd worden geplant en op andere momenten wordt hij naar bepaalde kennis toe geleid.’ Dat heb ik absoluut zo ervaren. Ik schreef mijn eerste boek over dit onderwerp in 1990, genaamd ‘Truth Vibrations’, en inderdaad schreef ik in drie jaar tijd vijf boeken – en daarna nog vele.

david-icke-truth-vibrations-boekDe magische ervaring in Peru..
Begin 1991 ging ik naar Peru, puur afgaand op het sterke gevoel dat ik daar heen moést. Het werd een bijzondere reis vol verbluffende synchroniciteiten en ervaringen. ‘Toeval’ leidde me naar Peruaanse ruïnes bij Sillustani, vlakbij de stad Puno aan de oever van het Titicaca-meer in de Andes op 3900 meter boven zeeniveau. Mijn Peruaanse gids had de nacht ervoor een hotel voor me geregeld in Puna, genaamd Sillustani, en toen ik daar op de muur foto’s van de ruïnes zag, wist ik dat ik daarheen moest.

Ik ging erheen in een klein taxibusje samen met de chauffeur en mijn gids. Sillustani is prachtig, maar nadat ik er rondgewandeld had, was ik teleurgesteld dat het sterke gevoel dat ik had gehad om erheen te gaan, niet ‘klopte’ met wat er gebeurde. Ik ging terug naar de bus en we reden weer naar Puno. Toen we een paar minuten onderweg waren, zat ik wat te dagdromen en staarde naar een heuvel die we passeerden. Ineens begonnen de woorden ‘kom naar me toe, kom naar me toe, kom naar me toe’ zich in mijn hoofd te herhalen.

Ik vroeg de chauffeur om te stoppen, beklom de heuvel om te kijken wat er zou gebeuren en kwam terecht in een vele malen sterkere herhaling van wat er in de kiosk was gebeurd. Mijn voeten kregen weer de magnetische behandeling, maar zo sterk dat mijn voetzolen bijna verbrandden. Er kwam energie binnen boven in mijn hoofd en ging door me heen de aarde in, terwijl een andere stroom in tegengestelde richting ging. Mijn armen strekten zich uit in een hoek van 45 graden zonder dat ik daar een bewuste beslissing over had genomen.

Ik hoorde een ‘stem’ of gedachtevorm in mijn hoofd die zei: ‘Het zal over zijn wanneer je de regen voelt.’ Ik stond op dat moment onder een wolkeloze blauwe lucht, dus dat klonk heel gek. De energie die door me heen ging werd zo krachtig dat mijn hele lichaam ervan schudde, ik ging heen en weer tussen toestanden van bewustheid en ‘ver weg elders’. Op een bepaald helder moment zag ik in de verte over de bergen een lichtgrijze mist hangen die steeds donkerder werd, en er vormde zich een hevige regenbui die mijn kant op kwam.

osho-truth-and-lies-prepared-forToen deze in een opmerkelijk kort tijdsbestek bij me was aangekomen, was het een muur waarin het pijpenstelen regende. Het kostte me bijna moeite om te blijven staan, zoveel impact had de energie, maar toen de regen me eenmaal raakte en ik in een oogwenk doorweekt was, stopte de energie. Mijn armen had ik de hele tijd in een hoek van 45 graden gehouden zonder dat ik het voelde. Maar nu deden mijn schouders ineens veel pijn en deden mijn benen heel aardig een passage in Bambi na…

De zoon van god..
Ik had geen idee wat er was gebeurd, maar het effect was duidelijk. Informatie, concepten en inzichten begonnen mijn bewustzijn binnen te stromen, zodanig dat mijn hersenen in feite vastliepen als een overbelaste computer. Er was een gedachtepatroon dat steeds maar herhaalde: ‘Je bent een zoon van God.’ Gedurende drie maanden daarna wist ik nauwelijks waar ik was en in die toestand (1991) kwam ik in een populair televisieprogramma om uit te leggen wat me was overkomen. Dat was lastig omdat ik het niet wist en toen ik het gedeelte over ‘zoon van God’ noemde, was dat de trigger voor tientallen jaren van zo ongeveer een nieuw record aan ridiculisatie, die nog steeds plaatsvindt via onwetende mensen die niet gedetailleerd genoeg lezen of luisteren naar wat ik zeg.

https://www.youtube.com/watch?v=YwMNINWcy-A

 

(WTK/GJ: Voor de volledigheid plaatsen we ook déze video-opame uit 2006, waarin David Icke terug komt bij talkshow-coryfee Terry Wogan en ze beiden de pijnlijke sessie van toen evalueren..)

De/mijn eenzame reis wordt inmiddels herkend door velen..
Het is grotendeels een eenzame reis geweest in de afgelopen 26 jaar, maar ik heb tegelijkertijd miljoenen mensen zien ontwaken, die zich realiseren dat de wereld niet is wat je denkt, en niet is zoals je verteld wordt door regeringsinstellingen en overheidsinstituten.

het-fantoomzelf-david-icke
Dit nieuwe boek is half november leverbaar. Wij reserveren een kopie voor je via de wanttoknow-bookshop. (Klik op deze bookcover voor een directe link daarheen!)

Ik heb inmiddels een lange lijst boeken geschreven en ik spreek voor duizenden mensen per keer bij evenementen over de hele wereld, informatie delend die ik via allerlei synchroniciteiten in mijn leven heb verzameld over een veelzijdigheid aan onderling verbonden onderwerpen.

Allerlei onderwerpen zijn op zichzelf al interessant, maar ze met elkaar verbinden heeft een extra groot effect door de inzichten die eruit volgen. De synchroniciteiten in de eerste jaren na Betty Shine en Peru hebben me eerst informatie gebracht over de wereld van de vijf zintuigen, om het web van geheime genootschappen en groepen te onthullen die de richting die de samenleving op gaat bepalen en manipuleren. Dat gaat via politieke marionetten en andere personen die lijken aan de macht te zijn, maar dat niet werkelijk zijn.

Daarna kwam de niet-menselijke ‘Verborgen Hand’ achter dat web aan bod en onthullingen over de illusionaire aard van de ‘fysieke’ werkelijkheid. Als je dat allemaal combineert, zoals ik in dit nieuwe boek doe, dan ziet de wereld die mensen denken te kennen er heel anders uit. ‘Het fantoomzelf’ is geschreven voor de lezers van mijn andere boeken en breidt dat verhaal verder uit, maar het is ook voor mensen die voor de eerste keer met mijn informatie in aanraking komen.

Dit boek is naar mijn mening enorm relevant voor deze tijd, waarin allerlei wereldgebeurtenissen en persoonlijke ervaringen ertoe leiden dat grote aantallen mensen zich afvragen: ‘Wat is er toch allemaal gaande?’ en ‘Waar gaat het leven nu eigenlijk om?’ Laten we beginnen met de onthullingen..

* * *

13 gedachten over “David Icke, fenomeen, ’trend’-setter, frontrunner…

 1. Ik ga nu ook dit is mijn tweede keer Guido! Ik hoop je te zien is zijn laatste boek vertaald in het Nederlands? Is deze bij jou te koop dan zou ik deze graag willen kopen. Ik vertaal al zo veel voor mijn partner Lammert het zou heel mooi zijn als deze nu eens in het Nederlands zou zijn! Tot ziens in de RAI

 2. Ik heb het Engelse boek in 1 adem uitgelezen: FANTASTISCH! En ontzettend relevant, helemaal in deze tijden van exponentiële computer technologieën. Vanuit Consciousness Hacking besteed ik ook aandacht aan dit event. Ik kan iedereen aanraden het event te bezoeken en zijn nieuwste boek te lezen.

 3. Geweldige vent die David Icke. De Today hosts uit Australie zijn zo lachtwekkend zielig. De main stream media is zo van de massa verwijderd. En er zijn zo ontzettend veel mensen in de wereld wakker geworden. Dat gaat maar door en door en door…Als je eenmaal een van Davids boeken hebt gelezen of zijn presentaties hebt gevolgd zul je de wereld echt voor altijd met andere ogen bekijken.

  1. Al zijn optredens zijn vrij eenvoudig te vinden op internet. Heb ze allemaal gezien. Ik ga 19 november ook “live”genieten van deze fascinerende spreker.

   Mensen zeggen tegen mij: ga je 12 uur luisteren naar één persoon? Hoe hou je dat vol? Ik denk dat de tijd zal omvliegen. Dat heb ik ook ervaren met het bekijken van zijn vorige shows via internet….

  1. Voor zover ik weet is dat niet het geval Satya… Je zult het met je kennis van het Engels moeten doen. David laat wel telkens slides/dia’s zien, met een PowerPoint-presentatie, maar als daar de helft van de uitleg verloren gaat, is het de vraag of het zinvol is..

 4. Hè, hè, eindelijk een beetje bijgekomen van de overstimulatie van de link!er hersenhelft. Ik was zo blij dat die plaatjesdrukker het niet meer deed na 2 1/2 uur;synchroniciteit, maar David zat te diep in zijn programma en werd zelfs kwaad, en uiteindelijk moesten we nog 3 kwartier wachten voor de eerste pauze. Wat ik jammer vond, is dat er geen interactie was, alleen dan wat klappen met je handen. Het kon zoveel meer zijn, al was het alleen maar het omarmen van je buurtje(wel gedaan, maar meeste mensen niet) Mijn synchroniciteit was o.a. dat ik naast iemand zat die, die eerste Wogan-aflevering ook live had gezien en het goed vond in Engeland! David Icke is niet perfect maar hij heeft lef, doorzettingsvermogen en is goed van de tongriem gesneden. Ik zou wel willen weten wat voor een fouten hij gemaakt heeft m.b.t. het materiaal in het verleden; het zijn allemaal lessen natuurlijk! https://www.youtube.com/watch?v=O-ZaMkceFiY

 5. Begin steeds meer aan hem te twijfelen juist omdat hij problemen / partijen niet bij de naam noemt / ontwijkt. Joden??
  In the same league als ene mr Alex Jones!!

  De je huiswerk

  Voor mij behoort hij inmiddels tot controlled opposition.

  karel

 6. Brian Desborough was schijnbaar de schrijver waar Icke veel van ‘leende’ en zodanig verdraaide zodat er een acceptabele versie ontstond waarbij de volgers makkelijker konden worden afschilderd als fantasten. Controlled opposition?
  Veel van wat Icke naar voren brengt is waardevolle informatie wat als >onderdeel< moet dienen van de waarheidsvinding.
  Eerder vermoedde ik een connectie met Blavatski en heb dit terug genomen. Nu komt er weer een aanwijzing!!
  Let wel; het is niet de bedoeling om Icke kapot te schrijven maar wel om kritisch te blijven en alle geluiden te horen. (de laatste 15 min.)

  http://www.radio4all.net/files/tony@cultureshop.org.uk/2149-1-Politics_Show_Hr2_9_Oct_2020.mp3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.