Advertentie

Denver: het NWO-vliegveld..? Creepy..!


 

Waarom moet je een nieuwe luchthaven bouwen, als de oude’ nog gewoon prima functioneert? Sterker nog, als het nieuwe vliegveld klaar is, blijkt dat het minder banen heeft voor vliegverkeer en minder geoutilleerd is dan het oude.. Kortom: de vraag waarom er bijna US$ 5 miljard uitgegeven moest worden (een 3-voudige overschrijding van het budget!), blijft tot op de dag van vandaag een groot raadsel! Toch zijn er veel aanwijzingen, bovengronds zeg maar, die wel degelijk allerlei clues geven over dit raadsel.

Er zijn in deze luchthaven, die in 1994 werd geopend, bijvoorbeeld bizarre ondergrondse ruimtes in volledig ondergrondse ‘gebouwen’, die de afmetingen hebben van kantoorflats.. Deze gebouwen zouden eerst boven de grond worden gebouwd, maar ‘verdwenen’ toen ineens architectonisch ondergronds.. De gebouwen zijn met tunnels verbonden en hebben ‘sprinklerinstallaties’, aldus bouwvakkers, die uit de school klapten.. En er zijn nog veel meer uitermate huiveringwekkende feiten, die van Denver Airport een absolute ‘conspiracy-plek’ maken. Lees één van de vele artikelen over deze ‘creepy’ luchthaven.

Onderaan het artikel plaatsen we een aantal YouTube-filmpjes die je nog een veel omvattender beeld zullen geven van de uitermate bizarre omstandigheden waaronder het vliegveld is gebouwd. We hebben de complete serie YouTubes geplaatst van de indrukwekkende ‘Operation Trojan Horse’. In deze serie over de onderdrukking van de mensheid, neemt dit Denver Airport een sleutelpositie in.

* * *

x

Denver International Airport: een sinistere plaats..

Vertaling origineel artikel: René Voogt

x

Laten we het gewoon eens op een rijtje zetten, alle zichtbare creepy zaken, die je kunt zien op het nieuwe Denver Airport, dat nu zo’n 15 open is. Allereerst wordt je bij de entre van het vliegveld verwelkomt door  een apocalyptisch paard, dat als het donker is je zelfs met gloeiende rode ogen bekijkt.. Vervolgens zijn er de nachtmerrieachtige muurschilderingen, vreemde woorden en symbolen verwerkt in de vloer, waterspuwers (Gargoyles) die je op oude kathedralen aantreft zitten nu aan de muur je aan te staren vanuit ‘koffers’ en tenslotte de constructie en positie van de start-en landingsbanen in de vorm van een Nazi-hakenkruis;  deze plek is ernstig negatief..

Leo Tanguma, de schilder van de bizarre muurschilderingen op het DIA. Achter hem een karakteristiek ‘normaal’ schilderij van zijn hand.

Er zijn zóveel onregelmatigheden rond het DIA (Denver International Airport), dat er een lijvig boek over dat onderwerp geschreven zou kunnen worden. De faciliteiten en de afgebeelde kunst laten veel waarnemers geloven dat DIA veel meer is dan alleen een luchthaven: het is letterlijk een New-Age kathedraal, vol met occulte symbolen en verwijzingen naar geheime genootschappen. Maar het is natuurlijk niet voor niets een vliegveld. Daarom heeft de Britse koningin Elizabeth wellicht zoveel grond in de buurt opgekocht via stroman-bedrijven en bezit ze er een -natuurlijk ook weer anonieme- villa in de buurt.

De kunst op het vliegveld (DIA) is GEEN opeenhoping van bizarre keuzes gemaakt door mensen met een slechte smaak, zoals velen zullen denken. Het is een samenhangende verzameling van symbolische stukken die de filosofie, de opvattingen en de doelstellingen weerspiegelen van de mondiale elite.

Het DIA is een van de grootste luchthavens in de VS en het heeft meer dan US$ 4,8 miljard dollar gekost..! En alles met betrekking tot deze luchthaven is zorgvuldig gepland en alles is er met een reden; ook al is die voor velen (nog) volledig onduidelijk..

De luchthaven
De luchthaven-installaties roepen een berg vraagtekens op over het werkelijke doel van deze mega-structuur. Talrijke theorieën gaan rond over DIA betreffende een ondergrondse militaire bases, zelfs een basis van buitenaardse en/of reptielachtige wezens. In feite is er alles mogelijk is, en daarom zullen we ons beperken tot de gedocumenteerde feiten.

De luchthaven werd gebouwd in 1995 op een stuk grond van 34.000 hectare. De bouw dwong de internationale luchthaven ‘Stapleton’ te sluiten, een uitermate curieus besluit. Want deze ‘oude’ luchthaven had meer poorten (‘gates’) en landingsbanen dan het nieuwe DIA. De aanvankelijke kosten voor de bouw van deze nieuwe luchthaven, zouden zo`n US$ 1,7 miljard dollar gaan bedragen, maar het project kostte uiteindelijk dus US$ 4,8 miljard dollar, 3,1 miljard dollar meer dan deze begroting..! Een verdrievoudiging dus van de oorspronkelijke ramingen!

Tal van bizarre feiten werden opgetekend tijdens de bouw van deze luchthaven; een opsomming:

 • Er zijn verschillende aannemers zijn ingehuurd voor verschillende delen van de luchthaven. Zij zijn allen ontslagen nadat hun klus geklaard was. Dit leidde ertoe, dat waarnemers geloven dat deze werkwijze een strategie was om ervoor te zorgen dat niemand een volledig overzicht had van het project.
 • Er is maar liefst 110 miljoen kubieke meter aarde verplaatst, veel meer dan normaal zou zijn, voor een dergelijk vliegveld en ook hierdoor ontstond de verdenking dat men onder de grond aan het bouwen is geweest..! We komen er later op terug.
 • Er is een netwerk van bjina 8000 km glasvezelkabel geïnstalleerd voor de communicatie (Even een vergelijking: de Verenigde Staten meten van kust tot kust zo’n kleine 5000 kilometer..)
 • Er zijn vliegtuigtank-systemen geïnstalleerd, die 1000 liter vliegtuigbrandstof per minuut kunnen verpompen. Een werkelijk krankzinnige hoeveelheid op een commerciële luchthaven.
 • Er is vooral veel gebruik gemaakt van graniet uit de hele wereld; zelfs toen het project al heftig over de begroting was gegaan, werd deze aankoop doorgezet. Het was dus kennelijk de bedoeling dat het graniet er moest komen en dat de begroting slechts een farçe was geweest..
 • Er is een enorm tunnelsysteem gebouwd, ‘voor vrachtwagens en ondergrondse treinen’ tijdens de bouw. De meeste daarvan worden echter momenteel niet gebruikt, maar zijn snel volledig operationeel te maken.
 • Er ligt  een landingsbaan gereed, die onder een laagje aarde van zo’n 15 cm is verstopt. Waarom deze baan verstopt moest worden is een raadsel.

Een analyse van de beschikbare gegevens reikt tot ten minste één conclusie: deze gigantische structuur zal uiteindelijk veel meer moeten worden dan een gewone commerciële luchthaven. Hij heeft de capaciteit om een enorme hoeveelheid mensen en voertuigen te verwerken, waardoor waarnemers denken dat de structuur zelfs kan worden gebruikt als een militaire basis; anderen voegen er zelfs aan toe dat het in de nabije toekomst gebruikt zal worden als een civiel concentratiekamp. (zie ook de verschillende filmpjes hierover!)

Laten we niet vooruit lopen over dit onderwerp, omdat er ‘natuurlijk’ geen hard bewijs is voor deze claims. Het is echter wel te begrijpen waarom dit soort plannen topgeheim zijn. Maar laten we eens kijken naar de rustgevende, reiziger-vriendelijke kunst die te zien is op DIA. Kosten noch moeite zijn gespaard om de reiziger/bezoeker van de luchthaven te ‘imponeren’.

Het paard bij avond/nacht; een bizar schouwspel…

1 – Het paard van de Apocalyps
Dat ‘ding’ is dus hetgene dat u welkom heet, zodra u de poorten van het vliegveld binnengaat. Een 7 meter hoge hengst van glasvezel met aderen die overal uit z`n hele lichaam komen. Is het donker in de ochtend of ’s avonds/’s nachts dan lichten de ogen, demonische rood op. Mooi toch? Echt een stukje kunst dat indruk maakt..

Er wordt wel verteld dat kinderen het geweldig vinden. Interessant feit: het paard doodde zijn schepper, Luis Jimenez, terwijl hij ermee aan het werk was. Een gedeelte van het beeld kwam los in het atelier waar hij met de constructie bezig was; het brok viel bovenop hem, en veroorzaakte fatale verwondingen o.a. in de vorm van een slagaderlijke bloeding in het been. Zijn vrienden zeggen nu, dat het paard vervloekt is…

Denver Airport, detailopname paard, met de zwarte anus..

Wat vertegenwoordigt dit beeld en waarom moest het precies op die plek komen? Is het beeld bedoeld als de manifestatie van ‘Het vale paard van de Apocalyps’..? Dit is het vierde paard dat voorkomt in het boek ‘Openbaringen’ in de Bijbel en wordt heel toepasselijk ‘DE DOOD’ genoemd.

Met andere woorden, het paard dat de naam ‘Dood’ draagt, bracht doden met wapens, met honger, en met ziektes. Dit is dan een vrij extreme ‘kunstzinnige’ uitdrukking op een familieluchthaven, vind je niet? Of heb je een ander beeld bij dit blauwe paard..?

Het lijkt er niet op dat het paard daar überhaupt hoort te zijn. Want spreek je bijvoorbeeld over Pegasus, een paard met vleugels, dan is de relatie met een luchthaven voor de hand liggend. Maar lees door, je zult dan al snel beseffen dat dit specifieke ‘Paard’ perfect past bij de rest van DIA. Want ook die ‘kunst’ is in één woord als ‘bizar’ te kenmerken.

“En ik keek, en zag een vaal paard;
en de naam van hem die erop zat was
‘de Dood’, en de hel volgde met hem.

De macht werd gegeven aan hen over een
vierde deel van de aarde, om te doden met
het zwaard, door honger, en de dood,
met de beesten van de aarde “.

Openbaringen 6: 7-8

2 – Maçonnieke Hoeksteen/Sluitsteen

De vrijmetselaarhoeksteen in de ‘grote hal’..

Deze steen bevindt zich in de ‘Grote Hal’ van de luchthaven (die term wordt ook gebruikt door Vrijmetselaars om te verwijzen naar ‘hun’ zaal). Er staan vrijmetselaarij-symbolen op de steen en op ’toetsen’ die in braille lijken te zijn geschreven.

Kijk eens naar dit sluitstuk, waarop de vermelding ‘New World Airport Commission’. Deze bijzondere commissie bestaat niet eens, dus het verwijst hoogst waarschijnlijk naar de Nieuwe Wereld Orde.

Er ligt onder deze ‘hoeksteen’ ook een tijdcapsule begraven onder deze steen welke geopend zal worden in 2094. De schuine arm is bijzonder raadselachtig, en lijkt een ander doel te hebben dan alleen als decoratie. Iemand inzichten hierover.?? Zie ook de onderstaande YouTube’s voor een nadere beschouwing.

3 – De Profetische Muurschilderingen
De muurschilderingen zijn verdeeld over vier muren, en zijn geschilderd door de kunstenaar Leo Tanguma (zie foto hierboven) en er wordt van verondersteld dat ze vrede, harmonie en de natuur voorstellen. Maar haal jij deze thema’s eruit..? Het is echter meer een verhaal van 4 episodes.

Want wanneer je de symboliek van de muurschilderingen analyseert, realiseer je je dat ze een angstaanjagend verhaal van (toekomstige?) gebeurtenissen vertellen, alsof het om een soort voorspelling gaat.

Er zijn specifieke sociale en politieke verwijzingen en andere occulte details die de schilderijen in principe omzetten tot een manifest van de Nieuwe Wereld Orde.

Naar verluidt bevestigde Tanguma dat de richtlijnen voor de schilderijen hem gegeven werden en dat hem US$ 100.000 zou worden betaald voor de eerste exemplaren. Later ontkende hij dat hem instructies gegeven waren over de precieze inhoud van de schilderijen en toen ook weerlegde  hij de vragen over de verborgen betekenissen in deze muurschilderingen.

Voorgaande muurschilderingen van Leo Tanguma hadden een typische Chicano kunst-uitstraling, politiek en sociaal geladen en op de gemeenschap gericht. Echter, zijn werk op DIA stuurt een totaal andere richting in, wat velen het onderbuikgevoel geeft dat hij de instructie van iemand volgde, een andermans visie tekende. Laten we eens naar de schilderijen kijken:

A) ‘In vrede en harmonie met de natuur’

Dus op de officiële website van de luchthaven wordt vermeld dat de muurschildering “vrede en harmonie met de natuur” genoemd worden. Echt waar? In het midden van het stuk, bedroefde kinderen met uitgestorven dier-en-plant soorten. Op de achtergrond een bos wat in brand staat en nog verder op de achtergrond, een stad die in brand staat.

Muurschildering ‘Vrede met de natuur’..

Een interessant feit over die stad is: dat het vele malen is geretoucheerd en overschilderd gedurende de jaren, alsof het iets belangrijks voor de makers vertegenwoordigt. Het lijkt omgeven door een kwaadaardig gekleurde waas, alsof het aangevallen werd door een biochemisch wapen.

Eén van de kinderen houdt een Maya-tablet beeltenis vast met het einde van de beschaving.

Aan de onderkant van dit vredige schilderij, zien we drie open kistjes waarin dode meisjes uit verschillende culturen liggen. Links een zwarte vrouw, en in het midden een inheemse vrouw. Waarom liggen ze daar met al die andere dieren? Voorspellen we hier het uitsterven van deze rassen? We weten inmiddels dat het leger specifieke chemische wapens heeft ontwikkeld tegen bepaalde rassen.

Hier is wat het project voor ‘De Nieuwe Amerikaanse Eeuw’ (PNAC), een denktank van een uiterst rechtse groep binnen de Republikeinen, die het defensie en buitenland beleid van de VS definieert, daarover te zeggen heeft:

“… De manier van oorlogvoering … zal een enorm verschil zijn met vandaag … Deze strijd zal waarschijnlijk plaatsvinden in totaal nieuwe afmetingen … Geavanceerde vormen van biologische oorlogsvoering die als ‘doel’ specifieke genotypes kunnen treffen, zouden de biologische oorlogsvoering kunnen transformeren van het rijk van terreur tot een politiek nuttig instrument. “

Detail van de bovenstaande afbeelding

Het meisje aan de rechterkant heeft een Bijbel vast en een gele, door de Nazi’s gebruikte ‘Jodenster’. Deze afbeelding lijkt de dood van het Joods-Christelijke geloof te symboliseren. De groep die deze beelden voor dit vliegveld verkozen heeft, bestaat zijn naar alle waarschijnlijkheid niet uit ‘Christenen’ of ‘Joden’.
Geheime genootschappen hebben zo hun eigen geloofssystemen en  (dood) kisten zijn bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van de maçonnieke symboliek, de Vrijmetselarij dus. Graven/kisten zijn bovendien ook een belangrijk symbool bij de ‘Skull and Bones ‘rituelen, de elite-studentenorganisatie achter Yale-university, waar o.a. de Bush-clan studeerde.

B) De Kinderen van de Wereld dromen over vrede

De 2e muurschildering bestaat uit twee delen. We lezen van links naar rechts, dus een omgekeerde analyse:

Kinderen in allerlei kleuren, gekleed in folkloristische kostuums geven wapens verpakt in de nationale vlag van hun land aan een … Duitse jongen? Ja, de Beierse klederdracht laat daarover geen twijfel bestaan. De jongen in het midden van de afbeelding, die de hamer vasthoudt en blijkbaar iets aan het bouwen is, is ook Duits.

‘De Kinderen van de Wereld dromen over vrede’

Zelfs de Amerikaanse jongen (gekleed als een padvinder) lijkt te popelen om zijn wapens en de vlag over te dragen aan deze Duitse jongen. Stel je voor: je bent in de grootste luchthaven van Amerika, in het hart van de VS, en dan wordt deze afbeelding weergegeven op muurschilderingen. ‘Amerika dat zich vreugdevol symbolisch onderwerpt aan Duitsland’. Vind je het niet gewoon bizar? Dit representeert overduidelijk dat de landen van de wereld hun militaire macht en hun nationale identiteit opgeven ‘voor het gemeenschappelijk belang’.

Het is opnieuw een andere verwijzing naar de Nieuwe Wereld Orde, met hun wereldregering en wereldleger. Maar waarom staat nou precies een Duitse jongen in het centrum van dat alles? Er zijn zo veel verwijzingen naar Duitsland en het nazisme op deze luchthaven, dat het simpelweg GEEN toeval kan zijn..!

Je denkt mogelijk aan  ‘Operatie Paperclip’, waarin prominente nazi-wetenschappers en onderzoekers na de Tweede Wereldoorlog naar de Verenigde Staten werden overgebracht en in dienst van de Amerikaanse regering (of de krachten daarachter!) zijn gaan werken.
Aan de onderzijde van deze muurschildering ligt een terneergeslagen figuur met een geweer (representeert oorlog) met twee duiven die er bovenop zitten (representeert de vrede). Hartverwarmend. Volg nu de beweging van de regenboog die onder het standbeeld begint, over de kinderen gaat, en deze leidt je naar deel II van de muurschildering.

.

Op dit tweede deel is het monster ontwaakt! Deze grote, agressief militaristische figuur is gekleed in een -jawel- Nazi-uniform (let op het symbool op de hoed!) met een gezicht in de vorm van een gasmasker. In zijn handen houdt hij een geweer en een sabel, en lijkt het eerder dat de vredesduif heftig gemolesteerd wordt.
Aan de linkerzijde wordt een eindeloze rij van huilende ouders getoond die hun levenloze babies vasthouden. Dit is echt een schilderij met een afschuwelijke sfeer, zonder enige verlossende boodschap of moraal. Het feit dat dit getoond wordt bij de hoofdingang één van de grootste luchthaven van Amerika, gedurende een tijd van politieke correctheid (de jaren negentig) is totaal afwijkend.

De militaristische figuur wordt verheerlijkt en is almachtig in het schilderij geplaatst, in het centrum van de verrichtingen die plaatsvinden. Het lijkt of deze figuur opnieuw de bevoegdheden weer heeft, die ze verloren waren ná de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal is terug in haar volle glorie en leidt de weg naar een nieuwe Holocaust.

Detail van de brief op de muurschildering

Kijk goed naar de mensen aan de linkerkant en de dode kinderen die op de stenen liggen. Er zijn geen sporen van geweld te zien; ze zijn gewoon verstoken van leven, alsof ze vergiftigd werden door een dodelijk gas afkomstig van de regenboog boven hen. Het monster, levend want het is beschermd door zijn gasmasker, wijst dat de slachtoffers zich moeten opstellen in de richting van de brief, onderaan.

Het is wezenlijk nog een echte brief ook, geschreven door een Hama Herchenberg, 14 jaar oud.. Zij overleed op 18 december 1943 in het concentratiekamp Auschwitz (zoals geschreven is en te lezen onderaan de brief). Een beetje verontrustend is het niet? Auschwitz was berucht door het gebruik van gifgas…!!

(Hitler’s plaatsvervanger Rudolf Hess, getuigde tijdens de processen van Neurenberg, dat tot 3 miljoen mensen waren omgekomen in Auschwitz, waarvan ongeveer 90 procent Joden. De meeste slachtoffers werden gedood in de gaskamers door het gebruik van Zyklon B (Bron: Wikipedia)).

De aanwezigheid van een kleurrijke regenboog en een teddybeer in deze afbeelding, symboliseert onze gedachten in directe associatie met Jeugd en Onschuld, totaal  ziekmakend en verdraaid. Nog één laatste ding over het Kromme Sabel: het is een symbool dat ook en vaak gebruikt wordt in maçonnieke afbeeldingen.

C) vrede in harmonie met de natuur

Wat zou je doen als je het grootste deel van de wereldbevolking hebt gedood met giftig gas? Dat viert u natuurlijk rond een genetisch gemodificeerde gloeiende plant! Gelukkige mensen uit alle hoeken van de wereld komen af op die onweerstaanbaar plant, sommige vliegen er bijna naar toe. Recht boven deze plant (een niet bestaande plant in het ‘echte’ leven) is een Jezus-achtige figuur, maar deze is definitief NIET Jezus.

Vrede in de natuur..

Alle uitgestorven soorten van de 1ste muurschildering zijn weer allemaal terug, en je ziet zelfs een kleine duif verschijnen in de plant. Wat leuk…! Ze voelen zich nu stukken beter nu er kennelijk veel minder mensen op Aarde zijn… De dieren zijn ook gelukkig, en ze danken u voor het sterven. Mensen kunnen nu gebruik maken van een hoog niveau van wetenschappelijke kennis om te leven in een staat van gesynthetiseerde gelukzaligheid door genetisch gemodificeerde planten. Goed voor hen.

De walvissen springen in de lucht, en mensen geven elkaar de hand. Als je goed kijkt naar de baby-tijgers, hebben deze gezichten van menselijke kinderen; opnieuw heel bizar. Dit hele stuk stinkt werkelijk naar een soort ‘genetische modificatie’ en ‘magie’, een ‘nieuw-gecreëerde wereld’. (De veelbesproken Nieuwe Wereld Orde..?)

Kortom, deze muurschilderingen omschrijven duidelijke doelen zoals je deze ook kunt lezen in de vele, vele documenten die over de New World Order bekend zijn, en waarin wordt opgeroepen voor een aantal stappen:

* Ontvolken van de aarde op een onvoorstelbare schaal.
* De dood van het Joods-Christelijke geloof
* Eén Wereldregering
* Het herstel van de natuur

Voor een uitgebreide beschouwing van alle schilderijen, kijk je HIER op de site van Len Horowitz.

4 – De Swastika (vorm) Startbaan

Luchtfoto Denver Airport.

We vragen je of je ná het zien van alle toespelingen over nazi-Duitsland, nog verbaasd bent als de start-en landingsbanen van deze nieuwe luchthaven, de vorm hebben van een swastika? Hier is een tekening gemaakt van een luchtfoto van de start-en landingsbanen (maar trek vooral je  eigen conclusies hier op Google maps)

Zou de man die de start-en landingsbanen ontwierp niet hun vreemde vorm hebben opgemerkt..? Je kunt roepen dat deze landingsbanen zijn gebouwd, naar alle windrichtingen toe, maar dit zelden het geval bij vliegvelden.

Zou er nou niet iemand in het voorbereidende proces van de bouw, bij het bespreken van de tekeningen gezegd moeten hebben: “Jongens, wacht eens even, dit lijkt wel een beetje op het nazi-symbool, misschien moeten we het veranderen!
We willen toch niet dat onze nieuwe -US$ 4,1 miljard kostende- luchthaven, de vorm van een beledigend symbool zal krijgen”.

Maar dit gebeurde kennelijk niet, om wat voor reden dan ook. Of.. en dat lijkt meer voor de hand liggend: er is opzettelijk voor de ze vorm gekozen en heeft men willens en wetens deze vorm aangebracht.

5 – Andere rariteiten
Zoals eerder heb gezegd, kan er een boek worden geschreven over het DIA, maar laten we besluiten met nog een aantal ongesorteerde eigenaardigheden die je kunt zien op DIA.

* Garoyles

De draak in de koffer, de ‘Garoyles’; op diverse plekken zijn ze te ‘bewonderen’ op het vliegveld.

De symboliek van Gargoyles (vuurspuwers) is altijd al een mysterie geweest. Niemand kan echt de reden van hun aanwezigheid uitleggen, vooral op religieuze gebouwen. Zijn het overblijfselen van een vroeger Heidens geloof dat nooit weg ging? Vertegenwoordigen zij iets waar slechts ‘de verlichten’, de ‘leiders’ iets over weten?

“Wat doen deze fantasierijke monsters in de wandelgangen van kloosters onder de ogen van de broeders als ze voorlezen?

Wat is de betekenis van deze onreine apen, vreemde woeste leeuwen en monsters? (St Bernardus van Clairvaux, 12e eeuw)

Maar de essentiële vraag op deze plaats blijft natuurlijk: ‘Met welk doel zijn deze wezens, half dier, half mens hier op het vliegveld geplaatst?’
Is het om aan te geven dat dit vliegveld eigenlijk een kathedraal is..?

* De vloer

Op de vloeren van het vliegveld is een vreemde set symbolen afgebeeld, die op de vloer van het zuidelijke einde van de Grote Zaal op niveau 5 begint en verder gaat tot aan de noordkant van de Grote Zaal.
Er is een zwarte schijf te zien die de zon nadert. Er bestaat geen twijfel over, dat de architectuur op de vloer met de afgebeelde zon, de zwarte schijf begint te overschaduwen..! Aangekomen bij het noordelijke einde van de Grote Zaal vinden we daar een afbeelding van Jeppesen (?) die de zon afdekt. Is dat een verwijzing naar de Zwarte Zon, zoals die aanbeden werd door de Nazi’s?

En verder is er een soort ‘Inheemse’ kunst die Moeder Aarde zou representeren? Het ziet eruit als een buitenaards wezen dat het leven op Aarde ‘besprenkeld’.

En wat is er aan de hand met de kleine gezichten aan de bovenkant van het schilderij? Zijn dat buitenaardse die vanuit de ruimte op ons neer kijken? Het antwoord is niet bekend, er is geen informatie over te vinden. Het doet denken aan een soort graancirkels om de één of andere reden..

Aanvullende bron met goede informatie, theorieën en uitleg. Deze YouTube informeert je verder:

 Jesse Ventura, de oud-gouverneur, de huidige TV-maker die zonder enig vooroordeel en met ongelooflijke durf te werk gaat, gaat in deze aflevering van zijn televisieprogramma achter de geruchten aan. De geruchten dat er een 2012-bunker onder het vliegveld zit, dat er ondergrondse gebouwen zijn en hoe dit allemaal bij elkaar komt.

x

Maar de meest bijzondere film over o.a. het Denver Airport is onderdeel van deze film. ‘Operation Trojan Horse’. Het gaat over het ontwaken! O.a. op gebied van ‘concentratiekampen in de VS. Vanaf de delen 5 gaat het specifiek over het Denver Airport en zijn vele, vele creepy zaken!

Maar deze documentaire ‘Operation Trojan Horse’ hebben we hier echter geheel geplaatst.. Alle 25 delen. Deze serie vertelt je niet alleen over Denver Airport maar laat je figuurlijk landen bij dát waar het werkelijk om gaat.

Want deze serie leidt tot één simpele conclusie: het is  niet de bedoeling dat jij en ik in onze kracht komen. Dat wij NIET in contact komen met het AL om ons heen, via… Via onze pijnappelklier, de klier die door de oude Grieken en zelfs Descartes als ‘De zetel van onze Ziel’ werd betiteld.
Dus voor krachten-achter-de-schermen, die in contróle willen blijven is het van belang, vooral déze klier, maar ook de rest van ons lichaam EN onze samenleving dient blijven ondermijnen. Om de macht te houden, om ons als slaven te houden. Want we zijn niet VOLLEDIG vrij, DAT IS de grootste illusie waaruit je wakker kunt worden.. Maar we kunnen, met de vrijheid die we hebben, onszelf herscheppen.

Kijk naar deze docu, en zie wat bijvoorbeeld 9/11, fluoridering van drinkwater, vaccinaties, Denver-airport, voedseladditieven en ‘nog-zo-wat-van-die-dingen’ met elkaar gemeen hebben..! Of zoals dat ook genoemd wordt: ‘How the people get ‘dumbing downed”..

613 gedachten over “Denver: het NWO-vliegveld..? Creepy..!

  1. 🙂 Ik ga het vanaf heden onthouden Mirakel, of euhh zakjechips, maar wanneer ik het eet, dan wel paprika of bolognese ok? 😀

  2. prima Wout, maak er maar een lolletje om, dat ik niet een andere naam kon bedenken op dat moment.

  3. Gewoon de pret erin houden mijn goede vriend! Vind het gepast van je hoor, zakjechips 🙂

   Tot op de dag van vandaag had ik inderdaad niet in de gaten, dat zakjechips en Mirakel een en dezelfde zijn hehe

   Grappig eigenlijk dat hoe ik als mens in elkaar steek, de eerste keer dat ik je naam “zakjechips” hier zag, begon mijn ik toch wel zoiets te krijgen van “best lekker”. Maar ik eet het bijna nooit.

   Oh Mirakel, ik ga nog maar even verder met “Behold a Pale Horse”. Ik vermaak me hier nu wel mee.

  4. @ bag of crisps
   lmao , zit je op een andere pagina (2013 ?) iedereen een beetje te beschrijven in jouw eigen voor de geest gehaalde fantasie , Hyper als een kleine bolle tuinkabouter , omg , klap op de vuurpijl is dat je jezelf als mirakel wegzet als sandalendragendewollentruien figuur . whats up with you ? lol !! ik ga voor de wollentrui , en laat die sandalen maar voor de zomer 🙂

  5. Jouke, ik zie het allemaal een stuk positiever. het zou mij inderdaad zo leuk lijken om eens bij elkaar te komen. Al die maskers even weg, en heerlijke felle discussie’s voeren over interessante onderwerpen. Ik denk wanneer je elkaar in het echt ziet, dat je inziet dat je al meteen heel bevooroordeeld bent naar anderen, vanwege de manier waarop iedereen zich hier presenteert. he jammer dat ik jou even vergeten was, sorry, was niet mijn bedoeling Jouke. Maar ik had niet veel tijd en ik kon ook niet iedereen even een uitvergroot karakter geven. Ik zal er nog even over nadenken….eh: je doet me denken aan obelix met een kei van een menhir, omdat je zulke interessante verhalen weet te vertellen over langvormige obelisken, in combinatie met het vrouwelijk schoon. Ik heb er erg om jou moeten lachen.
   Kijk..dat jij van Hyper alert nou een tuikabouter maakt, dat is iets waarmee ik jouw fantasie heb mogen prikkelen, want ik zie een dik einsteinachtig mannetje meer als een geniale professor, waar ik erg om heb moeten lachen en erg waardeer om zijn kennis, inbreng en steun. Ik zou Hyper Alert nooit herkent hebben op een bijeenkomst, omdat ook ik wel eens een vooroordeel heb!!!!
   Hier zijn tenslotte ook vele oorlogen om begonnen, vooroordelen!!! Maarja
   Bij voorbeeld Dawn stelde ik mij voor in een mantelpakje, maar dat komt omdat ik haar heel duidelijk, strak en doortastend vind. Daar past voor mij gewoon niet iemand met een kerstmuts bij! snappie!!

  1. Bedankt Lianne, weer een Geweldig dik Apocrief boek, ook gratis downloadbaar in pdf versie, bijna 500 bladzijden met illustraties bijna 65 Megabyte!

   gevallen-engelen.pdf
   Gedrukte versie: 498 pagina’s, 14,81 cm x 20,99 cm, perfect binding, wit papier binnenkant (60# gewicht), zwart/wit inkt binnenkant, wit papier buitenkant (100# gewicht), full-colour inkt buitenkant
   http://zion-levi.solissacerdotibus.com/boeken/heilige-boek-der-gevallen-engelen.html
   http://zion-levi.solissacerdotibus.com/component/docman/doc_download/8-heilige-boek-der-gevallen-engelen.html

   Mijn bibliotheek vaart er wel bij…

  2. Had ze al direct gedownload 🙂

   Kom er alleen voorlopig nog niet aan toe, er is veel ste veel. Heb ook nog Final Fantasy XII uit te spelen, ook vol met symbolisme. De muziek en actie hierin moved mij echt op de stoel ^^

   Alleen wanneer Zion Levi begint over verschillende soorten uit het Universum, wordt het wel weer beetje New Age. Niemand kan dit precies weten… over vrijmetselarij en de 13 Illuminati is wel zeer goed gedocumenteerd. Ga het allemaal nog lezen.

 1. oh mijn god, wat een zielige bedoeling hier waarom haal je mijn reacties weg Guido?????? dit is echt kinderachtig, mensen mogen mij persoonlijk aanvallen en ik mag me niet verweren????? wat een zieke geesten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  toedeloe

  1. Heren
   Jullie zijn goed bezig – met jullie winnen we deze oorlog gegarandeerd…
   Ongeacht wat er gevraagd-gezegd-beweerd werd, ik ga het niet eens nalezen – BEIDE laten zich gruwelijk kennen – wees de slimste en houd je kop dan ook – maar nee wat doen ze – telkens olie op het vuur gooien – door – simpelweg het LAATSTE WOORD TE MOETEN HEBBEN!!
   En dan die laatste opmerkingen gericht tegen wanttoknow en ALLE andere lezers – die doet helemaal de deur dicht – dus door jullie IDIOTERIE verspreiden wij ineens leugens en halve waarheden..
   het mot toch niet gekker worden! Zijn jullie nou volwassen – ga GVD je pamper verschonen

  2. ik laat me niet kennen René, dat doen de mensen die deze site willen verdedigen tegen mensen die een andere boodschap dragen. dan wordt je persoonlijk aangevallen en monddood gemaakt.
   er wordt hier nogal wat afgegeven op alles en iedereen in de maatschappij zonder wederhoor of onderzoek of wat dan ook.
   wat ik in een paar dagen naar boven haal, terwijl jullie al jaren zon site in de lucht houden en dit al lang kunnen weten.
   daarbij zie ik hier nergens echt constructieve mogelijkheden. iedereen geeft af op de westerse mentaliteit,
   maar daar mag je niks over zeggen tegen diezelfde mensen want dan ben je ineens een schaap omdat je een andere mening hebt.
   de groeten, ik heb het gehad met deze desinfo.
   één ding kan ik je met zekerheid garanderen, dat de meest starre mensen zich hier bevinden. de onwetenden zijn nog beter af dan jullie!!

  3. @ cristian Wat een woede omdat men een andere mening erop nahoud dan jij. Indien je van je eigen gelijk overtuigd bent wat wordt je dan boos? Beetje zonde van de energie toch?
   En btw hoe vaak ga je afscheid nemen ?
   Overigens is het opmerkelijk te noemen dat je tegen dawn zegt niet te kunnen worden geraakt en tegen rene dat je je niet laat kennen. De door jou geuite woede en geschreeuw lijken het tegendeel te bewijzen. ( en leeftijd is een afspraak niets meer )Je reageerd als aangeschoten wild en laat je derhalve geheel in de kaarten kijken ,niets mis mee ,alleen waarom zou je dat dan ontkennen ?

  4. zolang jij dit als woede beschouwt en je schaart achter dit netwerk, zonder je daadwerkelijk te verdiepen in de materie, zal je nimmer de waarheid kunnen bevatten.
   de woede is namelijk gericht op mij en die leg ik hier haarfijn bloot, zonder gescheld, persoonlijke aanvallen en valse insuniaties.
   succes
   en ik ga net zolang door met reageren op deze aanvallen en vals spel gericht op één individu met een ander geluid, zolang jullie zo kortzichtig blijven en alleen maar de persoon achter de boodschap willen kleineren.

  5. @ cristian algemeen wordt het schrijven in capitals gezien als schreeuwen, en mocht het geen woede zijn die je etaleerd in je comments, ben ik benieuwd hoe je het dan wilt betitelen. Je bent nogal stellig en generaliserend naar de vaste bezoekers op het forum. Mocht dat niet zijn ingegeven uit boosheid,dan ben ik benieuwd of dat een normale manier van beschouwen is voor jou. Ik voor mij zou oppassen te hoog van de toren te willen blazen,je loopt dan de kans je boodschap volledig weg te waaien. Dat kan toch ook jouw bedoeling niet zijn ( gezien je haast missionaire manier van vastbijten en willen bekeren )
   Maar je mag zeggen wat je wilt hoor ,be my gast. Laat alleen de illusie los dat je de waarheid in pacht hebt, en ieder jouw mening kan opdringen. Laat het los en bedenk dat een ieder zijn eigen weg volgt in zijn eigen tempo. Dan kan je een eigen mening aandragen en is het aan de lezers wat ze ermee doen ( onvoorwaardelijk delen van inzichten)
   groet marcel

  6. @ Christian ,
   ’toevallig’ liet ik gisteren een vriendin de voorgaande communicatiestroom zien , als voorbeeld voor miscommunicatie .
   Ik heb van veel van jouw feeds genoten , en waarschijnlijk vele anderen ook .
   Op veel vlakken ben ik het hardstikke met je eens , en je hebt het lef om te zeggen wat je denkt , weet , of denkt te weten .
   Echter her over-reageren op wat voor kritiek dan ook , werd imo een ietwat teveel van het goede . Achter iedere nic zit een mens met zijn / haar beperkingen . Als je het dan echt allemaal zo goed begrijpt en doorhebt , dan neem ik aan dat je ook wel een meter of tig boven dit menselijk falen kunt staan om die belangrijke boodschap er met mondjesmaat in te lepelen .
   Op 13 dec kwam je al behoorlijk aanvallend deze pagina op , dus neem het mensen niet kwalijk dat ze terug reageren .
   tc , in alle respect

  7. jij ziet het goed Cozmic, ik word aangevallen op mijn persoon door die reactie, wat overigens niet eens kan want ik heb mijn luchtbal allang doorgeprikt.
   wat hier gebeurt is netwerken, de rijen sluiten tegen één persoon. dat heeft niets met samenwerken te maken.

   en dat komt omdat ik toevallig op het concept van de nieuwe vrouw niet alleen kritiek heb, maar het helemaal kan doorgronden en klinkklaar kan weerleggen. de aanvallen in eerste instantie zijn van de vrouwelijke medestanders hierin
   en wat dat betreft bevestigd dat ook weer wat ik bedoel.
   netwerken is van het kwaad, samenwerken is van de liefde!

   en ja ik mag mijn stem verheffen als mijn nette maar o zo pakkende tegenreacties worden verwijderd door mensen die openheid prediken maar het niet tentoonspreiden.

   de mens wil niet leren, ze willen lekker uitbuiken van kerst in al het comfort van hun zelfgeclaimde internetpersoonlijkheid.

   @ marcel, tja ga vooral door, wijsheid komt echt niet met de jaren. dat hebben al voldoende generaties bewezen!

  8. @ ach cristian je eigen interpretatie van een dialoog als absolute waarheid poneren, lijkt me geen teken van voortgang doch van conformisme. Maar wat jij wilt hoor het is jouw feestje.
   Wijsheid komt voort uit ervaring en twijfel. Als je dat niet door de jaren heen (incarnaties zo je wilt) vergaard, ben je (imo) of overtuigd van de illusoire essentie van tijd ofwel een weinig verstoken van inzicht. Maar nogmaals dat is mijn idee,hoef jij dan weer helemaal niks mee zo je dat wenst.
   groet marcel

  9. Overigens is het wel grappig om te bedenken dat de hele discussie hier ook wel op een verschil in definitie van waarheid en wijsheid kan berusten.
   Imo absoluut geen reden tot boosheid of defensief gedrag.

   vriendelijke groet marcel

  10. @cwistion
   take your glasses off , i was not blowing yur trumpet .
   shit , ehm nederlands ; de boosheid die bij jou de ondertoon voert getuigd niet van liefde en begrip . Ik begrijp wel wat de boodschap is die je wilt brengen , echter hoe je die brengt gaat niet zo lekker , snap je dat ?
   Als jouyw drijfveer je geloof in Christus en de bijbel is , breng het dan met evenveel liefde en begrip als die boodschap mee beladen is .
   feit waarom ik hier zo reageer is omdat ik wel viavia etc mijn vertrouwen heb gevonden . maar wel door mensen die begripvol , geduldig en liefdevol ( en duidelijk ) waren .
   reflecteer dit even plz , laat je hart spreken

  11. Marcel, het is heel simpel..
   ik wordt aangevallen omdat sommige vinden dat ik de waarheid spreek. wie zegt er hier dan dat ik de waarheid spreek?
   niet ik hoor, dat wordt zo door anderen geinterpreteerd.
   @ cozmic, ook jij maakt van mij weer een prediker van het bijbelse boek. hoe kom je daarbij? dat heb ik nooit gezegd.
   en jesus heb ik volgens mij ook nergens benoemd in deze context, maar goed.
   nogmaals, ik ben niet jullie Messiah. dat ben je zelf!
   groet

  12. Gewoon weer een stuk of 20 NIET TOPIC GERELATEERDE reacties. That’s all. Niet zo aangebrand Christian! Mijn hemel. Probeer bij het onderwerp te blijven, straks zijn we hier nog oliebollenrecepten aan het uitwisselen. That’s all! Gewoon een voorbeeld proberen te stellen, n.a.v. de gezeur- en zuig-reacties.

  13. @ whoeverthefuck you are
   ik heb ff terug zitten scrollen , en je hebt inderdaad niks te melden , alleen lekker stoken met je halve wijsheden . ga lekker naar een andere site de boel in de zeik nemen !!And dont call yurselves a Christian , bcause you arent !

  14. Tis net polstok hoog springen, gerelateerd is de hoogte van het te overwinnen object vrijwel nihil.

   Ach je moet het zo zien dat elke horde gewoonweg makkelijk te nemen is, alleen Guido bepaald de lat en die zit altijd vast gespijkerd op limbo hoogte, anders is het door de meeste niet te nemen.
   Boos worden lost gewoon niks op, hard mee lachen doet wonderen, je leert van zelf in welke vorm te moeten handelen anders snap je je zelf niet laat staan die van de ander, want elke perceptie is van iedereen vrijwel weer geheel anders dan…

   Capice !?

  15. HOP! En weer in één keer over zijn eigen schaduw gesprongen, die Paul! Bravissimo!

  16. hihi , paul en guido ,
   een liefde die is
   altijd ontkend zal worden ,
   en nooit zal zijn

  17. Rozen verwelken, schepen vergaan mijn liefde voor Guido’s schrijven zal nooit vergaan.

   We blijven er in vandaag !

  1. De kerken zijn de grootste oplichters sinds de tijden dat we nog in harmonie en liefde leefden.

   Het is één samenzwering TEGEN de mensheid ons angstig te houden en tegen elkaar op te zetten, ipv dat we alleen één zijn en ieder moment gelukkig kunnen zijn. Op elk niveau van vibratie.

  2. Nu toch over Thomas wordt gesproken, lees eens het boek ‘de verdwijning van het universum’ van Gary Renard en begrijp dat Thomas nadien ons nog veel meer inzichten heeft gegeven, weliswaar vanuit een latere reincarnatie, maar de inzichten kunnen je weer een stap verder brengen, of als je alle illusoire poorten openzet, een reuzenstap!

   http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/de-verdwijning-van-het-universum/1001004006461663/index.html#product_description

 2. Iets zegt mij hier, dat er hier in onderstaande communicatief gezien, hier misschien sprake zou kunnen zijn van een fictieve mini, elitaire israel situatie. Ik zie dat er hier een zondebok aanwezig is, en dat er een massa heftig reageert!

  1. Warm Welkom Jouke, Léon is hier! tesamen met vele opdat we mogen vinden, delen en zijn 😀

 3. @Iedereen

  Wil graag toch even mijn mening laten weten. Ik mag iedereen hier graag, ik probeer ook iedereen in zijn waarde te laten. Waarschijnlijk is dit het grootste euvel waar velen nog mee strijden.

  Ik geef een leuk voorbeeld, gisteren was ik met een van mijn beste “gewone vrienden” (hij is aardig, maar kan het met hem nog absoluut niet hebben over zaken als 2012 en spiritualiteit) in Enschede, om eens een film te kijken. (Werd overigens “Unstoppable” over die treinramp in Pennsylvania)
  Na de film wilden we nog een potje “poolen” maar het was al iets te laat daarvoor, hebben we nog maar iets gegeten ergens. Maar buiten waren we wat aan het spelen met onze telefoontjes met muziek en internet (ach het is er nog, al is het niet gezond maar je moet wat in dit land zolang iedereen nog voor zich is) kwamen er een stel “grappenmakers” langslopen die tegen ons van alles zaten te schreeuwen, en zelfs sneeuwballen gooien en iemand riep zelfs asociaal “Ik grijp dat ding zo nog uit je handen!”. Ik hoorde het wel, en ineens ging er in mij op van “Laat ik nu eens niet reageren en ze maar lekker in hun waarde laten.” Dit gedaan te hebben voelde lekker, en ik ben niet iemand die fysiek slap is (ik train genoeg omdat ik dat ook lekker vind) en mijn maat ook niet, we trainen samen en zijn ook niet bang. Ik zei ook tegen mijn maat, laat hen, en laten we hier naar binnen gaan om wat te eten. Eind goed, al goed deden we dat en nergens last van.

  Ik wil mijzelf ook niet meer in dualistische zaakjes gooien, want het verlaagd ook mij positieve energie telkens. Heb het vaak mogen oefenen van het Universum, en je ziet, het was gewoon een test voor me. Kijken of ik er nu niet tegenin ging, normaal zou ik het wel doen.

  Als we dit allemaal kunnen, zullen we alles achter ons kunnen laten. Oude karma vernietigen en doorgaan, het is overigens ook een kinderachtig spelletje naar mijn gevoel, waar, als je er tegenin gaat, niks mee zult bereiken. Alleen angst, vechten en al die dingen. Energie verlagend.

  Een goede les voor me en ben er dankbaar voor!

  1. @Wout, ik ben het met je eens, laten we elkaar niet in de hoek drukken. Nu tril ik met jou mee Wout! Wanneer je iets niet snapt kun je misschien ook aan een persoon vragen, wat iemand bedoeld, misschien dat het een heleboel voorkomt, zo vervallen we dan niet in de dualiteit.

  2. @ wout
   als je heel lang over je heen hebt laten lopen , kan het enorm opluchten om gewoon keihard de intimiderende bullebakken aan te pakken , met woorden of daden . Daarentegen als je erachter komt dat je 30 meter boven het energiezuigende spelletje staat… heb je in mijn visie op dat nivo iets overwonnen .
   Een groot deel van intimidatie speelt zich af op energienivo , ook al zijn veel van de spelers zich er niet van bewust .

  3. @Mirakel & cozmic

   Juist! En hier zit het geheim. Ik mocht zelf alles uitproberen, en echt, je bent het beste af zulke ervaringen gewoon te laten vliegen. Negeren, weglopen of lekker ergens eten. (wat wij dus kozen en is goed bevallen trouwens hehe)

   Het voelde ook als een overwinning, iets positiefs, iets waarin je groeit in bewustzijn. Je “wist” dat je letterlijk geen geruzie of negatieve energie wilde opwekken, en dat is ons gelukt.

   @Mirakel

   Waar was je nog achtergekomen in de symboliek m.b.t. de silver surfer en de codex leicester?

  4. Alle cabaretiers spreken de waarheid. Mooie link Mirakel. Ik kan er ook met plezier naar kijken.

   Bill Hicks was een hele goede, en de reden dat hij alweer dood (in fysieke vorm) is, hoef ik niet uit te leggen natuurlijk. Maar hier moet nu eens een keer een einde aan komen, en de waarheid moet in volle glorie over de gehele wereld stromen.

  5. Wout, vanaf de silversurver, kwam ik bij de davinci… en daarna bij Bill gates, die zoals ik het begrepen heb, dit werk voor drie miljoen gekocht heeft. Hij heeft toch de hele computterindustrie/software in handen??? De halve wereld draait op computters….Goh wat moet Bill gates toch met dat boek zeg….

  6. Ja mirakel , eng he ?
   zo in een dagelijkse beslommering heb je er geen erg in . het gaat dusdanig langzaam dat het niet al te veel alarmbellen af laat gaan , en tevens dusdanig snel dat het momentum niet wordt verloren .
   Zie ook de muziek industrie , mtv gooit al die kinderkoppies vol met symboliek en beladen teksten . dat krijg je er nooit meer uit , probeer bij jezelf stairway to heaven maar eens uit je gedachten te wissen .
   in de tussentijd worden we gewend aan het idee dat we voor onze veiligheid een chippy moeten hebben ( nee geen zakjechips )
   perfecte marketing volgens illuminati recept is : neem een giftig afval produkt – vertel de sheeple dat ze dit nodig hebben – verkoop je afval aan de sheeple en zorg dat ze er verslaafd aan raken – als ze er verslaafd aan zijn ga je er extra belasting op heffen – en dit rijmpje kan nog veel langer worden .
   de beste introductie voor lucid is dus een vraag te creeren . eerst huisdieren , dan kinderen , demente ouderen , en voor je het weet ben jij aan de beurt .
   neem je hem niet , dan blijven de deuren van de supermarkt voor je dicht , terwijl anderen er zo inlopen en ogenschijnlijk zonder te betalen naar buiten lopen , gek he ?
   aan de andere kant is dat veel te voorspelbaar , als fysieke afleider in de propaganda machine gegooid .
   ff vrij vertaald staat er in openbaringen iets over het merkteken in het voorhoofd en in de hand . symbool voor denken en handelen . dus niks fysieks , als iedereen voldoende gemindfucked/brainwashed is en er ook naar gaat handelen wordt die profetie ook vervuld .
   ok , was gewoon ff een pijnlijke overpeinzing

  7. Nee Cozmic, mijn angst krijg je niet, ik ben niet bang! Dit wist ik al! Ik wens niet verder meer met jou te communiceren, want ik ben niet van jou gediend, en leest jouw statements niet!

  8. Cosmic, mijn excuus voor mijn gedrag! Ik heb het een paar keer overgelezen, en zag, dat jij het niet zo bedoelde als dat ik het interpreteerde. Misschien schrok ik inderdaad toch wel even, en zat ik in de ontkenning. hetgeen waarvan ik schrok is dat het voor de deur staat! Echt sorry voor mijn reactie!!!!!
   Waar ik over viel, was hetgeenje erboven gezet had, Ja Mirakel eng he… ik vatte dit kleinerend op. Nu niet meer!!!!dikke sorry!!!!

  9. omg , over shapeshifters gesproken !!
   ik weet niet wat jij loos hebt , maar veel plezier ermee

  10. het gaat inderdaad zeer sluipend Cosmic…
   Maar hier op WTK zagen wij het allemaal wel aankomen, en wisten wij waar ze naartoe wilde. Eigenlijk is het allang gaande. Eerlijg gezegt, werd ik spontaan misselijk toen ik dit las!!! Bedankt dat jij er op dat moment was!!!

  11. ok , reacties kruisden elkaar
   chipszakkies zijn ook maar mens , net als ik
   lets forget it

  12. @ mirakel
   ik weet als geen ander dat het verdiepen in bepaalde onderwerpen weleens spelletjes met je mind kan spelen . Een van de redenen waarom zovelen afhaken bij een bepaalde sluier ( zie posting wattenstaafje verder beneden )
   Als je bewijs wilt hebben dat ik ook een emotionele ongeleid projectiel kan zijn , kijk dan ff op het stuk over pedofilie . gelukkig namen mensen het goed op ,ik gaf er wel inzicht in mijn zielsbeleving in , dat is een goed iets voor een redelijk gesloten iemand als ik .
   sommige dingen zijn gewoon ronduit oncomfortabel om uit te vinden , het onderbewustzijn zoekt structuur , wat je uitvindt ondermijnt die structuur en het hele systeem komt in opstand . erger nog , mensen om je heen komen in opstand want je ondermijnt ook nog hun veiligheid . Mr Smith uit de matrix komt overal naar voren , op onbewaakte ogenblikken ook uit jezelf .
   ik zit weer hardop te denken , denk ik

  13. Niemand haakt af hoor, we maken plaats voor de nieuwe groep die graag NU op de voorgrond staat op WTK en voor de rest houden we ons op de achtergrond aanwezig met samen spel van andere posters hier.
   Heel af en toe gooien we de bal opnieuw in van de zijlijn vanuit de Dugout, ook zijn we snel geactiveerd als er weer een nieuwe geit op het veld verschijnt.
   We hebben zoveel te doen dat soms ons nog wel eens de kleinnood hier ontbreekt waardoor bv anderen bekende namen nog wel eens denken dat geroemde R.N.F. niet meer langs komt, eerst het oude jaar morgen in de wasmachine douwen, moet weer schoon wezen anno 2011.

  14. Ik las het inderdaad, dat jij er ook wel wat van kunt, maar ik vond het niet onredelijk overkomen. We zijn allemaal mensen met gevoel! Blijkbaar wanneer je niet je hoofd in het zand steekt, kun je nog wel eens tegen jezelf aanlopen. Hoord bij het groeiproces denk ik dan maar. Dan sta je niet stil!

   Ik ga ook even de was doen vandaag, inderdaad maar weer schoon het nieuwe jaar in!

  15. Kop in het zand???

   Dacht dat we daar nu juist struisvogels voor hadden, hebben we weer meer tijd over voor ons zelf…

  16. o ja Paul @@@@@@@@@@@@@@@@@@@cosmic. Ik begreip nu de verwarring…. ha ha ha 😉

  17. lol , ik denk dat 1 @je wel volstaat .
   nieuwe sitcom op wtk ; zeg eens @ !

 4. over niet topic gerelateerde reacties gesproken!
  het lijkt MSN wel hierzo..
  ohja en ik schuil me niet in anonimiteit..
  of achter een religie of een boek, mijn naam is gewoon christian, laat je niet verblinden door woorden!

  als jullie zo op religie afgeven, waarom is het dan zo moeilijk voor jullie om daar doorheen te kijken?
  succes met jullie destructie..
  http://www.youtube.com/watch?v=nwrxhXdhuC8

  1. @Mirakel
   Wat is project lucid? Heb je een link met het Denver gebeuren? Of had het met Bill Gates te maken? Ben bang dat ik het niet zo begrijp…

  2. nu we toch al tig jaren off topic bezig zijn , chill out , nobody is perfect , ik had het met een vriendin over 9/11 . als je het hebt over monumenten die spirituele energie zuigen !! die beelden die miljarden keren herhaald zijn , imo zijndat echte energiezuigers , en nog steeds willen mensen niet geloven dat het geen al kaida actie was . de waarheid is te confronterend en te ontgrondend.
   dit laat ons alleen in een een klein clubje , like it or not , er lijkt geen weg terug . hoeveel energie is er naar dit 9/11 gebeuren gegaan , daar staat iedere obelisk in de wereld gewoon straal voor lul bij , let nu op wat er op dezelfde plek gebouwd zal worden .

  3. Cosmic, inderdaad, maakt dit ons een erg eenzaam clubje.
   Ze willen een moskee bouwen op de plaats van 9/11 Veel mensen worden dan boos, omdat zij nogsteeds de ilslam de schuld geven, dus gaat er opnieuw een enorme lading negatieve energie naar deze plaats. Dit houdt hun chacra’s draaiende, onze energie! Nu is de CNN interessant! ik ga even kijken!

  4. Dawn, de heer Bill Gates heeft het davinci silver surf boek gekocht, waarin alle kennis staat van luciferiaans handelen.
   Bil gates is een Computter magnaat. Ze willen de wereld in hun greep houden door computters, waarmee ze mensen kunnen controleren, in een soort van cyber gevangenis houden. In ruil voor een chip in je hand of hersenen, en zelfs erger een spuit met vloeistof in je lijf waarmee ze je emoties kunnen controleren en beeinvloeden, willen ze mensen onder de duim kunnen houden, manipuleren, controleren enz! Het is al in volle gang, maar dat artikel gaf aan dat ze ons willen overvallen met hun technologie.

  5. Ik weet dat 2011 een jaar wordt om niet te willen vergeten 🙂 (Kan ook niet!). Het zal alle onthullingen aankondigen of mensen het nu leuk gaan vinden of niet, ik zou zeggen “Let the secular folks on this planet KNOW!!!” hehe

   En dan nog zul je gaan zien dat er mensen zijn, die het niet willen geloven, het heeft met die sluiers te maken. Inzicht, inlevingsvermogen, intuïtie, bij je hart zijn etc. Sommigen zijn al zo gebrainwashed/mindraped dat ze de echte werkelijkheid niet meer kunnen gaan zien, het is sinister maar een vriend zei tegen me: “Het enige dat zou kunnen helpen is massadoden, dat de ziel vrijkomt van het lichaam en wellicht kunnen ze dan eens inzien dat we in liefde en harmonie moeten leven. En dat ze al die tijd gebruikt zijn, door lage vibratie gekken met een hoog intellect!”

   Ik weet wel dat sommige mensen nooit en te nimmer te grazen kunnen worden genomen. Geloof te weten dat wij daar ook toe behoren. Door een bepaalde mindset en frequentie te hebben, kan het duister daar niet meer doorheen prikken. Als iedereen dit nu al had, hadden we de strijd tegen het duister al overwonnen.

  6. Wat jij aangeeft over massadoden, dar heb ik wel mijn twijfels bij. Er is veel voor ons verborgen gehouden, over wie en wat wij mogelijk daadwerkelijk zijn. Wanneer we geboren worden, hoord dit ons opnieuw verteld te worden. We horen vanaf kinds af aan opgevoed te worden met de waarheid, en niet met sinterklaas en de kerstman!
   Ik denk dat niet wij degenen zijn, die geboren zijn om voor hun dood te gaan. Ik denk dat wij hier zijn voor onze ontwikkeling, om onszelf terug te vinden! wanneer dat gelukt is, dat wij dan elkaar weer terug kunnen vinden!

  7. Mirakel,
   Heb ff gezocht, gaat over die codex leicester. (Ben een beetje traag van begrip vandaag) maar al silver surfende op de golven van het net kwam ik uit op deze video;
   http://www.dailymotion.com/video/x2gv8v_the-lucifer-project-the-silver-surf_news

   ‘We melt into the shifting holograms of oblivion as the first light of the new eon dawns upon us. The rays penetrate into translucent Cymatic frequency that guide the cogs and spirals of time. In an endless black ocean of the known vibration.. through the hallways of Always..’

   Komt een beetje overeen met dit vreemde nieuws;
   Wetenschappers zijn wereldwijd druk bezig e-mails over en weer te sturen naar collega’s in een poging om te bevatten wat er precies met de Zon gebeurt.
   Sinds een paar maanden wordt langzaam duidelijk dat diep in de kern van onze ster een nooit eerder ontdekt soort deeltje, of een mysterieuze kracht, richting de Aarde wordt geslingerd.

   Vreemd en onbekend
   Iets onmogelijks is gebeurd. Het ‘onmogelijke’ blijkt echter waar te zijn. Laboratoria over de gehele wereld hebben nu bevestigd dat de mate van radioactief verval, eens vastgesteld als een constante, niet meer constant is.

   Er komt iets uit de Zon wat op een vreemde en onbekende manier interacteert met de materie op Aarde en het heeft een verbazingwekkend potentieel om de Aarde in haar geheel te veranderen.

   Lange tijd is de C14-datering gebruikt om het natuurlijke verval van deeltjes te voorspellen. Op deze wijze worden bijvoorbeeld archeologische artefacten gedateerd. Door observatie hebben natuurkundigen vastgesteld dat het 5.730 jaar duurt voordat koolstof-14 atomen uiteenvallen in stabiele stikstof-14 atomen.

   De waarden zijn nooit veranderd in het verleden, maar het bewijs dat de mate van radioactief verval kan worden beïnvloed door de Zon heeft de wetenschap op z’n kop gezet.

   Mate van verval versnelt
   Wanneer de mate van verval wordt gemuteerd beïnvloedt dit alle materie op Aarde, inclusief de materie waar het leven uit bestaat. De mutatie kan dusdanig ver gaan dat de onderliggende realiteit van het kwantum universum wordt veranderd en daarmee het leven, de natuurkundige wetten en bovenal mogelijk het begrip tijd.

   Door gedetailleerde observatie van de mate van verval is geconstateerd dat tijd terdege wordt beïnvloed. Wanneer materie wordt beïnvloed door een nieuwe natuurkracht kan dit betekenen dat de tijd zal versnellen. Dit proces kan niet worden teruggedraaid.

   http://www.niburunews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=359:de-zon-spreekt-emissies-muteren-materie-op-aarde-video&catid=18:nature-a-environment&Itemid=37

   Onze omgeving is aan het veranderen, wij zijn zelf ook onderhevig hieraan;
   http://www.youtube.com/watch?v=b5_6R8YBlv4&feature=player_embedded

   Spannende tijden…

  8. Ja Mirakel ik weet precies wat je bedoelt!
   Over het “massamoorden” werd meer bedoeld diegenen die ons nog voor gek verklaren, en de waarheid maar niet willen zien en accepteren. Dat we allen in hetzelfde schuitje zitten, en wij ook een oplossing kunnen bieden aan onze planeet en daarbij onszelf. En vervolgens zelfs ons zonnestelsel en universa. Alles is intermingled of met elkaar verwoven. Wat hier gebeurd heeft ook elders een impact.

   The powers that be willen toch massareductie toepassen op de wereld en de NWO doordrukken? Het is óf dat de mensen op tijd wakker worden, óf dat het duister hun plan zal voortzetten en alsnog de onwetenden de dood injaagd!
   Hoe dan ook, ik denk uiteindelijk wel dat we er gaan komen.

   @Dawn

   Ja goed opgezocht! Stond geloof ik laatst ook op Niburu site over de C14 deling. Had ik ook allemaal gelezen.
   Er is zeker veel gaande momenteel en ik voel gewoon, dat 2011 het jaar gaat worden dat in ieder geval iedereen geconfronteerd gaat worden met het feit, dat alles wat ons verteld is, een leugen is. Wordt erg leuk, vooral voor ons 😉

  9. Wauw mono atomisch goud, het brood van de farao’s, de steen der wijzen, eeuwige jeugd, volgens de silver surfer video clip van Dawn heeft mono atomisch goud met de magische trans dimensionale eigenschappen ook al de vorm van een hexagon onder de microscoop! Zie je hoe rap het gaat als een stel ‘leuke mensen’ even intensief hyper actief met elkaar kunnen interacteren; alles zal er aan gedaan worden door de duistere krachten om dit soort Top communicatie te saboteren, Ritalin, Concerta, Drank, Dope, Disinfo, Intriganten, gelukkig laat de nieuwe generatie zichzelf niet zo snel meer stoppen. De eerste ‘Christian’ hindernissen zijn door jullie met succes overwonnen, easy in de blink of an horus eye, op naar level 3, plank gas! Ik zie de verrijzenis van een nieuwe witte adhd brotherhood, a new golden Dawn maar dan hopelijk in positieve zin. De giga Hexagon op de Noordpool van Saturnus; Jordan Maxwell zei al dat we een Saturnian Society hebben hier op aarde; de waarheid achter de zichtbare waarheid; Deze Saturnus (Satan) Hexagon is ‘wetenschappelijk’ (schetenwappelijk zoals John zou zeggen) onmogelijk maar is er toch… Ooh ik ben virtueel verliefd, maar dat ben ik wel vaker, laat je daardoor niet afleiden and stay sharp as a shark, en melodieus als een harp (verzin ik nu ter plekke).

   Een jaar terug of zo kwam ik een gouden tablet tegen met inscripties van een ufo interactie ergens in het oostblok, hongarije of roemenie, de gouden tabletten waren een kadootje voor ons, op tijd gekopieerd want ze werden in beslag genomen gejat door de stazie polizei, het belangrijkste was een inscriptie van een hexagon; twee driehoekjes zonder bodem aan elkaar verbinden met twee rechte lijntjes; dat was de sleutel tot het universum van vrije energie en dus andere dimensies en tijdreizen en anti zwaartekracht, dat was wat die ufo reizigers als kadootje achterlieten, is niet lang geleden; geen idee meer welke website het was…

  10. Dawn, wat heb jij super inzichtgevende filmpjes gevonden!
   Go west kwam ook in de eerste film benoemd. Het is exact de muziek clip….
   Bij het tweede filmpje kreeg ik heel sterk het gevoel dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn!
   Bijzonder, dat de zon voor zo’ n verandering zou kunnen zorgen. Weet jij Dawn wat er bedoeld wordt met het carbon? Ik ben ook geen scheikundige en ik hoopte…..Ik had een beetje het idee dat het getal 666 door de tegenpartij een projectie zou kunnen zijn van hun eigen angsten?? Zie ik dit goed? het zou tegen hun kunnen gaan werken???? Wat een spannende tijd is dit toch…..Goh dan zouden ze ons bang willen maken voor hetgeen zij zelf vrezen????????

   wout goed die positieve instelling! Ik denk dat dit waar zou kunnen zijn!!! Voelt goed. Maar ik denk dat we mensen die dit niet weten of begreipen hier en daar een handje zouden kunnen helpen, al is het maar om ons heen. Misschien dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn, wat ik ook hoop, en dat we hierbij hulp krijgen van onze galactische vrienden! Want als hier alles verandert, zullen ze het vast elders opgemerkt hebben. Maar ik sprak laatst een scheikundige, die mij aangaf dat hij dit heilig gelooft, maar dat dit niet zonder slag of stoot zal gaan. Want gelovige mensen zullen denk ik een behoorlijke 180 graden draai moeten maken. dit zijn de mensen die het ook altijd goed bedoeld hebben, en gedacht hebben alles zo goed mogelijk te doen in het leven. en ineens, blijkt dat het heel anders zou kunnen. Dit wil niet zeggen dat ik niet denk dat er geen goddelijke wereld is, maar dat deze wereld heel anders geeinterpreteerd kan worden.

  1. Jaaaaaaaa lieve Mirakel dat is hem!!! 🙂
   Met die symboliek enzo hé? Ga ik nu even kijken.

   Ik zie nu ook beter de relaties tussen de silver surfer, de codex leicester en onze vriend Bill Gates…
   Ja heb jij dit ook? Hoe meer we te weten komen, hoe lekkerder eigenlijk, maar tegelijk kan ik me nadeloos irriteren aan het feit dat de waarheid zo voor onze neus ligt, en de meeste mensen het maar afdoen als flauwekul en maar gewoon blijven doorgaan met de sleur. Ach ja, brainfucked en mindcontrolled.. maar toch.. je medemens is niet de mens meer die ze zouden moeten zijn.

   Gezellige wereld nog hé? Er zijn veel lieve en goede mensen, eigenlijk hebben we allemaal schuld aan dit hele gedoe.

 5. Dawn, wat heb jij super inzichtgevende filmpjes gevonden!
  Go west kwam ook in de eerste film benoemd. Het is exact de muziek clip….
  Bij het tweede filmpje kreeg ik heel sterk het gevoel dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn!
  Bijzonder, dat de zon voor zo’ n verandering zou kunnen zorgen. Weet jij Dawn wat er bedoeld wordt met het carbon? Ik ben ook geen scheikundige en ik hoopte…..Ik had een beetje het idee dat het getal 666 door de tegenpartij een projectie zou kunnen zijn van hun eigen angsten?? Zie ik dit goed? het zou tegen hun kunnen gaan werken???? Wat een spannende tijd is dit toch…..Goh dan zouden ze ons bang willen maken voor hetgeen zij zelf vrezen????????

  wout goed die positieve instelling! Ik denk dat dit waar zou kunnen zijn!!! Voelt goed. Maar ik denk dat we mensen die dit niet weten of begreipen hier en daar een handje zouden kunnen helpen, al is het maar om ons heen. Misschien dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn, wat ik ook hoop, en dat we hierbij hulp krijgen van onze galactische vrienden! Want als hier alles verandert, zullen ze het vast elders opgemerkt hebben. Maar ik sprak laatst een scheikundige, die mij aangaf dat hij dit heilig gelooft, maar dat dit niet zonder slag of stoot zal gaan. Want gelovige mensen zullen denk ik een behoorlijke 180 graden draai moeten maken. dit zijn de mensen die het ook altijd goed bedoeld hebben, en gedacht hebben alles zo goed mogelijk te doen in het leven. en ineens, blijkt dat het heel anders zou kunnen. Dit wil niet zeggen dat ik niet denk dat er geen goddelijke wereld is, maar dat deze wereld heel anders geeinterpreteerd kan worden.

  1. Iets wat ik niet snel zal doen wat betreft web etiquette maar in de bruisende energie van elkaar bijna simultaan kruisende posts plaats ik nu een kopie van de tekst die ik net onderaan geplaatst heb. Ik zal hier geen gewoonte van maken en hoop dat dit toegestaan wordt; gewoon de power van het moment, wat een energie en dus ook kennis alchemie begint hier los te komen; snap je nu ook waarom erotiek gescheiden moest worden van ons brein; het erotische brein gaat veel verder dan IQ 180 en kan veel meer dan schools reageren op wat formules; de sleutel tot het universum ligt nu al binnen een paar dagen binnen handbereik ligt letterlijk aan onze voeten te wachten om opgeraapt te worden; eeuwen van stagnatie kunnen in een kleine scheppingsweek worden ingelost en dus opgelost; deze draad is het bewijs voor mij! Euforisch gevoel heb in nu ook en dat mag niet te lang duren van de duisteren; bij deze de net geplaatste reactie van mij hier nog een keer, Bovenaan recht zo die gaat!

   Wauw mono atomisch goud, het brood van de farao’s, de steen der wijzen, eeuwige jeugd, volgens de silver surfer video clip van Dawn heeft mono atomisch goud met de magische trans dimensionale eigenschappen ook al de vorm van een hexagon onder de microscoop! Zie je hoe rap het gaat als een stel ‘leuke mensen’ even intensief hyper actief met elkaar kunnen interacteren; alles zal er aan gedaan worden door de duistere krachten om dit soort Top communicatie te saboteren, Ritalin, Concerta, Drank, Dope, Disinfo, Intriganten, gelukkig laat de nieuwe generatie zichzelf niet zo snel meer stoppen. De eerste ‘Christian’ hindernissen zijn door jullie met succes overwonnen, easy in de blink of an horus eye, op naar level 3, plank gas! Ik zie de verrijzenis van een nieuwe witte adhd brotherhood, a new golden Dawn maar dan hopelijk in positieve zin. De giga Hexagon op de Noordpool van Saturnus; Jordan Maxwell zei al dat we een Saturnian Society hebben hier op aarde; de waarheid achter de zichtbare waarheid; Deze Saturnus (Satan) Hexagon is ‘wetenschappelijk’ (schetenwappelijk zoals John zou zeggen) onmogelijk maar is er toch… Ooh ik ben virtueel verliefd, maar dat ben ik wel vaker, laat je daardoor niet afleiden and stay sharp as a shark, en melodieus als een harp (verzin ik nu ter plekke).

   Een jaar terug of zo kwam ik een gouden tablet tegen met inscripties van een ufo interactie ergens in het oostblok, hongarije of roemenie, de gouden tabletten waren een kadootje voor ons, op tijd gekopieerd want ze werden in beslag genomen gejat door de stazie polizei, het belangrijkste was een inscriptie van een hexagon; twee driehoekjes zonder bodem aan elkaar verbinden met twee rechte lijntjes; dat was de sleutel tot het universum van vrije energie en dus andere dimensies en tijdreizen en anti zwaartekracht, dat was wat die ufo reizigers als kadootje achterlieten, is niet lang geleden; geen idee meer welke website het was…

  2. Laat maar doorfloepen die antwoorden Mirakel voorlopig kan ik er geen genoeg van krijgen en sommige dingen horen gewoon Bovenaan en niet onachtzaam uit het volle zicht Onderaan te bengelen.

  3. haha!!! Bedankt voor het complimentje, maar hij is wat mij betreft zo onbedoeld naar boven gekropen. Dat leuke stukje van jou had ik inderdaad alweer ergens onderaan gelezen, maar is mij bovenaan voor een tweede maal tot mijn oog gekomen. Leuk dankje!

   Wat je aangaf over het goeden tablet, ik ernaar gezocht maar kon het niet vinden. Lullig dat ze ons een cadeautje geven, en dat zij ermee vandoor gaan!

  4. Waarvan ik nu steeds meer doordrongen raak, is dat zij symbolen gebruiken, die ons oorspronkelijk iets positiefs te melden hebben, waar zij een duistere betekenis aan willen/proberen te geven. Terwijl zij ons heel misschien eigenlijk de sleutel aanreiken…Want wanneer wij negatief over bepaalde symbolen gaan denken, dan kijken wij er ook niet meer naar om……
   Natuurlijk hebben zij de symbolen gekoppelt aan hun matrix, wat ook echt niet positief zal zijn, maar daar zouden we dus doorheen moeten kunnen kijken….

  5. Inderdaad Hyper en mooi verwoord! Met gierende banden zonder wieldoppen laten we door de bocht gaan, plankgas! Net alsof we de finish willen halen zonder enkele tegenstoot of hindernis! Ik voel nu eindelijk dat we dichtbij komen, daar waar we vrijheid, euforie en gelukzaligheid zullen voelen!

   Ik geniet volop van onze gesprekken 🙂

  6. Inderdaad beste Mirakel. Via subliminal messages (onderbewuste boodschappen) voeren ze ons eigenlijk letterlijk de waarheid, en/of wat ze nog met ons van plan zijn.

   Aanwijzingen naar de Twin Towers ramp op 9/11 heb ik in vele films gezien, allen films die ruimschoots voor de ramp zijn uitgebracht. http://www.youtube.com/watch?v=jQbg-mPAMOc
   Deze vond ik zelf best eng en heb de film vele malen gekeken toen ik klein was, onwetende nog dat er al een aanwijzing naar 9/11 was. Er is ook een heel goed filmpje op youtube te vinden waar alle films zowat langskomen met aanwijzingen, alles duidt op 9/11. En zo doen ze dit met ons, ze kondigen het al aan, maar de onwetende mens weet er niets mee te doen. Onbewust worden we zo gevoed met allerlei duistere zaakjes, en ons onderbewustzijn slaat dit allemaal op.

   We leven nog in een “gekke” wereld…

  7. De link van Terminator 2 die ik gaf is wel een duidelijke. Hij stopt even waar 9-11 af te lezen valt met “Caution”. Wanneer de truck ontploft door een vonk in aanraking met de brandstof, zie je aan de andere kant ook 9-11 en vervolgens een hoop vuur. Doet dat niet denken aan de brand bovenin de towers?? En deze film is van 1991. Precies 10 jaar voor de happening. Toeval?? 🙂

  8. De term Go west is inderdaad een belangrijke verwijzing;

   ‘Look towards the west.. to the second… Look towards the west.. to the second sun.. a furnace burns where once was none.’

   Toeval? Nee, denk het niet. Ze zijn daar zo druk met hun zwarte zon. Overigens zal dit (planet x, Niburu, etc.) volgens mij de zon zijn van het gespiegelde universum. Maar de tijd zal het leren.

   Over je vraag; alles is hier van Carbon, wijzelf zijn daarvan 18%;

   Most of the human body is made up of water, H2O, with cells consisting of 65-90% water by weight. Therefore, it isn’t surprising that most of a human body’s mass is oxygen. Carbon, the basic unit for organic molecules, comes in second. 99% of the mass of the human body is made up of just six elements: oxygen, carbon, hydrogen, nitrogen, calcium, and phosphorus.

   Bron: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:KQ25QXbIJO4J:chemistry.about.com/cs/howthingswork/f/blbodyelements.htm+carbon+human&cd=1&hl=nl&ct=clnk&gl=nl

   Overigens ik weet helemaal niets hoor, ik denk en googel maar wat, vergeet dat a.u.b. niet. Onderzoek vooral zelf alles drie keer.
   😉

  9. @HyperAlert
   Haha, tja, jij weet ook alles
   😉

   ‘a new golden Dawn’ maar dan hopelijk in positieve zin.

   Kennis is veel te lang verborgen. De kennis was ooit bedoeld als zijnde positieve doelen te bereiken. Helaas waren er die deze kennis niet konden handelen. Er kwam een splitsing in de groep. De negatieve krachten werden door deze kennis vergroot zodoende de andere kant ook moest groeien. Maar het was nooit de bedoeling van deze mensen om er slecht mee te doen. De mensheid is/was er niet aan toe maar macht en kracht zijn niet het slecht. Het is de mens of moet ik zeggen het programma dat de mens bestuurd. Het reptiliaans overblijfsel, het slaafse. Dit moeten wij overwinnen voordat het programma 666 overstag zal gaan.

   Maar sommige zijn zo dol op dit geweven web van Isis dat ze er alles aan doen om de energie laag te houden; in 666 mode – vandaar het project lucid en de conSUMERistische 666 code overal. Het zit erg verweven in de mensheid. Ga maar eens na waar je deze code in terug kunt vinden…

   De golden dawn wist ervan en kende de tricks van de tijd die ons laat vergeten. Elke incarnatie krijgt de grote wis, het vergeet programma. Sommigen zijn echter steeds lastiger te wissen. Ik ben bijvoorbeeld onder hypnose geweest (kan ik iedereen aanraden) en zag mijn vorige leven. Daarna vielen er steeds meer stukjes. Weet weer wie ik ben en was en moet zijn. Deze kennis overstijgt alles; tijd en ruimte!

   Het 666 programma is echter een verouderd iets (reptielen hebben namelijk niet de toekomst, ze zijn pre-historisch) en dat is waar de film over gaat, wij krijgen een update.

   Dat zou namelijk het onverklaarbare gedrag verklaren van onze eigen zon. Daarom aanbidden de reptielen haar ook om te zorgen dat ze in het oude patroon blijft. Ze zijn bang voor de veranderende aard van de zon, want ze zijn hiervan extra afhankelijk. Reptielen warmen zich in de zon maar als deze overstag gaat dat kan het zo zijn dat niet iedereen de nieuwe matrix ingaat…

   (Misschien heb ik wel teveel fantasie hoor, maar wat mij betreft is alles nog mogelijk 😉

  10. YESSSSSSSSS WE GAAN ACCENDEREN!!!!!!!!!!!!WE HEBBEN STRAKS GEEN CHIPS MEER NODIG IN ONZE ARMEN EN HOOFDEN, WE GAAN VRIJ WORDEN!!!!!!!IK GA SYMBOLISCH OUD EN NIEUW VIEREN FEEST FEEST YES ZAPPERDEFLAP!!!!HATSIKIDEE YAHOOOOOOO
   SEEE YOU ALLLLL!!!!!!!!!

  11. Woud, duidelijker kan niet he!!!!dat filmpje van 9/– in terminator..ook weer een zwarte auto!
   Wout, volgens mij bestaat er geen toeval!!!!!!
   Dawn, bedankt voor jouw uitleg over het carbon.

   Jouw fantasie is SUPER Dawn, niets meer aan doen!!!!!

  12. @Dawn: Interessant wat je daar citeerde, kan ik me ook wel in vinden. “Time will tell!” inderdaad, op zijn engels! Ik ben van mening dat de zon nu iets heel positiefs aan het doen is m.b.t. het ontwaken!! Het is broodnodig!

   @Mirakel: Toeval is ongebrepen dynamiek. Diegenen die nog toeval nodig hebben om iets aan te tonen, hebben het nog niet helemaal op een rijtje! Zei Oldenkamp zo leuk en kan ik me ook helemaal in vinden.
   Ik geloof zelf in perfectie, het Universum is perfect, de creator is perfect. Wij zijn alleen inperfect bezig, wij denken veel te kunnen, maar we zijn de draad helemaal kwijt met het Goddelijke. Wat gelukkig nu dan aan het herstellen is, en mag van mij wel ietsje sneller gaan. Nog een paar jaar zo doorleven als de huidige situatie zie ik ook niet meer voor me. We vernietigen onszelf, zowel extern als intern.

   Zelf ben ik ook meer voor het spirituele, dan het wetenschappelijke. Dit is waar we de grootste fout telkens maken, alles moet maar aan te tonen zijn… in wat? Fysiek? Dan ben je weer beperkt bezig, omdat wij niet fysiek zijn, maar gebruik maken van fysieke materie.
   De waarheid zullen we weer herontdekken wanneer alle sluiers zijn onttrokken, en dan gaan we weer zien dat de fysieke wereld “niet is” wat we denken dat het is.

  13. Voor wie er nog niet mee bekend is:

   http://www.cuttingedge.org/news/n1753.cfm

   Vergeet even de signatuur van de site’s hieronder, de uitleg en de reacties. Het gaat om het bestaan van dit onheilspellende kaartspel.

   http://xandernieuws.punt.nl/?id=508520&r=1&tbl_archief=&

   http://xandernieuws.punt.nl/?id=547601&r=1&tbl_archief=&

   http://xandernieuws.punt.nl/index.php?r=1&id=547912

   Last but not least:

   http://www.wanttoknow.nl/overige/de-val-van-de-illuminati/

  14. Hallo Wattenstaafje,
   Heftig he, als je daar zo ineens tegenaan loopt, een leguber kaartspel. beestachtig, als je ziet wat ze allemaal kunnenbedenken……

  15. Yes Dawn & @All ik heb ze gevonden die verloren gouden tabletten; wel een uur aan het zoeken geweest, ik vond het terug in oude aantekeningen van mij van vorig jaar; The Transylvanian Golden Tablets van Laslo Izsaki! Een enorm lange bladzijde met heel veel interessants over oer oude Ur symbolen… Oh jah nog wat, laat je niet intimideren hoor want ik zoek ook maar wat bij elkaar; jah soms (vaak) sloof ik me graag uit, wel leuk als sommige puzzelstukjes bij elkaar passen… Die gespiegelde ogenschijnlijk simpele bodemloze driehoeken schijnen belangrijk te zijn volgens die buitenaardsen, een soort basis bouwstenen voor leven en nog veel meer… Sjeez ineens associeer ik nu in een flits het symbool van de gespreide passer van de vrijmetselaars, het V teken, in het engels noemen ze dat het ‘Compass’ geloof ik. De V van Vrouw, auw! klinkt als Vouw en wouw(s) (ik nu).

   Quote:

   “The seven interconnected hexagons represent the Six plus One principle, that is, the principle of the creation of matter. This principle is mentioned in Sumerian writings as well. When you take mirrored triangles, and form six, plus one, hexagons from them, you reach the detonation point of matter. It is like the sprouting of a plant, or the division of cells. You could even call it the seed of life.”

   The Origins of the Transylvanian Golden Tablets
   We know that there are 86 tablets, which contain scientific knowledge written in a combination of suggestive drawings, symbols and runes. The runes are written in the language of Amma, and they can be read and understood quite easily with the help of the Hungarian language.

   The origins of the Transylvanian Golden Tablets are not from Earth. At least the people who delivered them do not belong to any society on Earth.

   In 1967 a sheet of metal was placed on Earth by extra-terrestrials, somewhere in Spain. On this tablet there was a symbol, and this symbol has been used to summon extra-terrestrials.

   In the 1970s a man living in Transylvania, Laszlo Izsaki got hold of this symbol, which he realised could be used to make contact with extra-terrestrial beings. He laid the symbol out in a field, and he and several acquaintances set up a camp nearby, and waited. After four days, a spacecraft landed, and the people at the camp met its occupants, and received from them the set of tablets, which we now refer to as the Transylvanian Golden Tablets.

   From studying the tablets we can say that they must have come from Sirius. etcetera ”

   http://www.goldenmean.info/dragonscriptdna/

  16. @HyperAlert,

   Dank voor je lange speurtocht. Ga me er morgen zeker helemaal in verdiepen en kom erop terug!

  17. Rov
   Bekijk profiel 8 February 2006, 19:00 Bericht #3
   Minicursusauteur

   Berichten: 2.242

   De ionosfeer gaat van ongeveer 65km hoogte tot wel 1,000 km hoogte! Hij strekt zich uit van het midden van de mesosfeer tot aan de buitenste grens van de atmosfeer. De geioniseerde lagen zorgen voor de weerkaatsing van radiogolven. De ionisatie die gepaard gaat met de verbranding van meteoroïden geeft lichtstrepen.

   Het spreekwoord “het in Keulen horen donderen” is er dankzij deze ionosfeer. Tijdens de 1e wereld oorlog toen er in Keulen geknokt werd kon men de knallen tot in België horen. Het geluid werd door de grond en de omliggende huizen, bergen, … geabsorbeerd worden maar het kon vrij de lucht in waar het terugkaatst met een bepaald hoek. Die hoek zorgde ervoor dat de geluidsgolven tot bij ons kaatsten en sindsdien gebruikt men dat spreekwoord .

   Dit filmpje legt iets uit over het electromagnietische velt.

   http://www.youtube.com/user/Blissweaver#p/c/E7EAF130C5DD33C9/0/1ABVw1Rdp88

   We hoeven allen maar de duisteren, hun gangen na te gaan (haarp) en dan denk ik dat misschien de driehoeken te maken hebben met de ionensfeer, die de zonnestrallen verwerken.

   De Schumann Resonantie

   Geplaatst door René, op 18 augustus, 2010
   Op Zoek naar de Waarheid achter 2012: De Schumann Resonantie

   ——————————————————————————–

   Een van de verhalen die circuleren over 2012 is het toenemen van de Schumann Resonantie. De Schumann Resonantie wordt de hartslag van de Aarde genoemd. Deze Schumann Resonantie is heel lang constant gebleven op een waarde van 7.8 is en zou de laatste jaren dramatisch gestegen zijn. Als de waarde 13 bereikt zou worden, dan zou de Aarde in een nulpuntsveld terecht komen en stopt de rotatie van de Aarde, zo zegt bijvoorbeeld Gregg Braden, die binnenkort in Nederland komt spreken. Hierdoor geraakt denk ik dat het tijd wordt om dit sprookje uit de wereld te helpen, en eens duidelijk uit te leggen wat die Schumann Resonantie nu eigenlijk is, en waarom die constant moet zijn.

   De aarde is een bol, en om de aarde heen hebben we de atmosfeer. De atmosfeer bestaat uit vele lagen en een van de hogere lagen is de ionosfeer, die ongeveer 90 kilometer boven de aarde begint. De ionosfeer is electrisch van aard en weerkaatst radiogolven. Door de weerkaatsing ontstaat een soort van tunnel om de aarde heen, en die tunnel heeft een resonantie. Denk aan een fles, dat is een holle ruimte en door die ruimte aan te blazen ontstaat er een toon. Zo is het ook in de ruimte tussen de aarde en de ionosfeer, die ruimte fungeert als een soort van klankkast voor radiogolven, en door die klankkast aan te slaan krijg je geluid, een zogenaamde “staande golf”. In dit geval radiogolven, en wel op een hele lage frequentie, ongeveer 7,8 Hertz. Het opwekken van die tonen of “golven” kan veroorzaakt worden door onweer en andere atmosferische storingen, of ook door golven vanuit de ruimte. De golflengte of frequentie wordt bepaald door de eigenschappen van de ruimte, de afmeting en de snelheid van de golf die zich voortplant door die ruimte. De lengte van de ruimte is de omtrek van de aarde, ongeveer 40.000 kilometer, en de snelheid is de lichtsnelheid, ongeveer 300.000 kilometer per seconde.

   De frequentie is dus heel eenvoudig te berekenen, 300.000/40.000=7.5 Hertz. De werkelijke gemiddelde waarde is 7.83, en blijkt ook nog eens een beetje schommeling te vertonen van maximaal plus of min 0,5. Deze waarde is jaren geleden in 1952 al voorspeld door een duitse wetenschapper Winfried Otto Schumann, wiens naam de golven dragen. Omdat het gaat om een resonantie, zijn er ook hogere “tonen” mogelijk, net als een snaar boventonen heeft. Die boventonen zijn 14.3, 20.8, 27.3 en 33.8 Hz. In het plaatje hieronder links kun je zien hoe die golven om de aarde lopen voor de verschillende frequenties, en rechts zie je een spectrogram.

   De frequentie is sinds die gemeten wordt constant, wat ook niet anders te verwachten is. Er zijn kleine variaties door atmosferische storingen, en ook heeft de magnetische cyclus van de zonnevlekken van 11 jaar enigszins invloed op de frequentie doordat de zonnevlekken de ionosfeer beinvloeden. Hieronder zijn wat metingen te vinden, links van Californië, rechts van Antarctica:

   Door diverse New Age goeroes zoals onder andere Gregg Braden, wordt beweerd dat de Schumann Resonantie inmiddels gestegen zou zijn tot rond de 12 Hertz. Hij vermeldt echter geen bronnen en niemand heeft hier ooit bewijzen van gezien. Kijkend naar de berekening zou dat alleen maar kunnen als of de aarde opeens bijna twee keer zo klein geworden zou zijn, of dat de lichtsnelheid opeens bijna verdubbeld zou zijn. Beide feiten lijken me niet mogelijk, of zouden zeker niet ongemerkt plaats vinden. Verdubbeling van de lichtsnelheid zou de waarneming van de ruimte totaal veranderen, en zou ook heel veel electronische communicatie apparatuur onbruikbaar maken zoals tomtoms en gsms. Het kleiner worden van de aarde zou ons toch ook op moeten vallen, al is het alleen al doordat we waarschijnlijk de maan zouden verliezen, of misschien wel de maan versneld naar de aarde zouden trekken door onze grotere dichtheid, voer voor wetenschappers lijkt me. Het enige wat ik wel opmerk is dat ik geen recente metingen kan vinden op het internet, maar dat zou kunnen komen door de constante aard van het verschijnsel. Wel wordt er nog steeds onderzoek naar de Schumann Resonantie gedaan omdat men de schommelingen hoopt te gebruiken om het weer te helpen voorspellen. Ik hoop dat hiermee het sprookje uit de wereld geholpen is, of in ieder geval jullie geholpen heeft meer begrip van dit verschijnsel te krijgen. Mocht iemand recente metingen hebben, of de beweringen van Gregg Braden kunnen bewijzen, houd ik me van harte aanbevolen!

   Overigens is de Schumann resonantie wel heel bekend en wordt er veel onderzoek naar gedaan, en dat is omdat wij als mensen eigenlijk deze resonanties gewend zijn en ons leven lang in deze frequenties doorbrengen. Er is bijvoorveeld bekend dat astronauten die last hebben van het verlaten van de aarde, geholpen zijn door een generator in hun kabine die deze Schumann frequenties genereert. Zo voelt hun lichaam zich meer “thuis”. Ook de militaire wetenschap houdt zich met deze frequenties bezig, ELF en VLF, onder andere wordt ook HAARP hiervoor gebruikt. Er wordt ook veel onderzoek gedaan naar deze resonantie in samenhang met hersenactiviteit, aangezien de grondfrequentie van 7.8 Hertz dichtbij de alfa hersengolven zit en dus zeker invloed op onze hersenen heeft. En dat in combinatie met HAARP riekt naar mindcontrol. Maar dat is een ander verhaal…

  18. Alweer lekker bezig vandaag hé beste Mirakel? 🙂
   Ik ga ook proberen mezelf er nog even toe te zetten om wat zaakjes door te spitten. Er is kennelijk toch niemand hier vandaag die bij me staat. En ach ja de standaard sleur ieder jaar met oud en nieuw wat in feite helemaal geen nieuw jaar is… wij met onze aangepaste kalenders en rotzooi he.

  19. Guido, als je nou een cursus vaan dit onderwerp Matrix energie zou weten op te zetten, dan overweeg ik zeker om te komen!

  20. precies Xandra Mirakel, die torsion fields van David Wilcock werken ook non locaal om een passer driehoekje heen, de vrouwelijke oerzee van het universum, van het universele bewustzijn, daar waar we allemaal uit kunnen aftappen als we echt goed nadenken, zoals David de torsion field mobiele telefoon beschrijft, je hebt alleen een zender en een ontvanger nodig en geen signaal, er reist geen signaal dus de afstand kan oneindig groot zijn en er zijn geen satelliet zenders meer nodig, bovendien is er geen vertraging meer, je kunt het via de hemelse driehoek in Keulen horen donderen als daar vuurwerk wordt afgestoken. De werking van de menselijke mind zou hiermee te verklaren zijn, als je een salamander in een maze doolhofje z’n weg leert vinden dan kent ie die nog nadat z’n breintje er uit gepeuterd is, platgestampt tot een smurrie en dan weer terug geplaatst, volgens David. Biologisch ‘wetenschappelijk’ onverklaarbaar maar het gebeurt toch. Wat een engel achtige mooie vrouw die dr. Carol Rosin met dat zilveren engelen haar en die krachtige eeuwige jeugd uitstraling van haar gezicht, toen ze daar sprak was ze al echt geen jonkie meer hoor. Wat zou haar geheime levenselixir zijn? Het schijnt dat die geschubte repdebielen daar goed van op de hoogte zijn, die kennen dat drankje, hebben we ze toch weer nodig die gelikte lichtgevende ingewikkelde helix salamandertjes… De salamanders zijn van vroeger, van de oertijd en wij mensen zijn geschikt voor de toekomst als we op tijd door krijgen wie we eigenlijk zijn. Sommige poezen denken ook dat ze een hondje zijn, het is maar waar je mee opgroeit en waar je mee gevoed wordt van kleins af aan… Let op het geflipte kostschool loopje van de gitaar beukert, schoolsheid maakt meer kapot dan je lief je lief is…

   AC/DC – Whole Lotta Rosie Live in Colchester 1978
   http://www.youtube.com/watch?v=qQWJog7eYqY

  21. ooh en een ‘simpele’ hexagonale honingraat schijnt ook een torsion field te genereren, schijn je te kunnen demonstreren met ‘simpel’ huis tuin en keuken materiaal, van karton een honingraat hexagon maken en dan een kam aan een touwtje met zilverpapier in de buurt houden geloof ik, zo iets was het geloof ik, de twee gelijkbenige open driehoekjes kunnen dus nogal wat losmaken in het universum…

  22. Heeee hallo Wout, jij ook weer aan de gang!!! Ja ik heb ook alweer leuke dingen gevonden, vind ikzelf dan he. Ja zo dacht ik eerst ook. Maar dit jaar ga ik toch oud en nieuw vieren, en energie stoppen in hoe ik het wel wil hebben het nwe jaar. Heerlijk met z’n allen op accentie, en lekker genieten komend jaar van alle nieuwe in het voordeel van ons(menselijke) ontwikkelingen. Dat is wat ik wel wil vieren!

  23. @hyper alert Ja Wonderlijk allemaal he!!!!

   He eh wat voor loopje bedoel je…ben even afgeleid door het blote bovenlijf……

  24. @ Lianne, ik kan jou even niet zo goed volgen wat bedoel je met de 1e link?
   Jouw 2e linkie werkt niet zo goed, ik kan geen verbinding krijgen.

  25. De eerste link geeft aan wie onze(galactische) voorouders zijn.Ik weet dat het bizar klinkt vogelmensen, leeuwmensen,reptielen,engelen,gevallen engelen etc.Vandaar dat ik ook de pdf wilde doorlinken van een site die ik onderaan dit draadje al eerder vermeldde,maar de site is ineens niet meer beschikbaar.
   De eerste link is naar de site van Dan Winter.

  26. Carlos Castaneda komt met zijn leermeester Don Juan op dezelfde vrouwelijke etherische torsion field informatie instant kennis in actie oersoep uit.

   Silent Knowledge
   1996 Carlos Castaneda
   Introduction page 5

   Quote:

   ” El conocimiento silencioso fue una faceta entera en la vida y actividades de los chamanes o brujos que vivieron en México en tiempos antiguos. De acuerdo con don Juan Matus, el maestro chamán que me introdujo al mundo cognoscitivo de los chamanes, el conocimiento silencioso era el resultado más codiciado por ellos, y lo buscaban a través de cada una de sus
   acciones y pensamientos.

   Silent knowledge was a whole facet of life and activities of shamans and sorcerers who lived in Mexico in ancient times. According to Don Juan Matus, the shaman teacher introduced me to the cognitive world of shamans, silent knowledge was the result most desired by them, and looked through each of its actions and thoughts.

   Don Juan definió el conocimiento silencioso como un estado de la conciencia humana en el que todo lo que es pertinente
   al hombre es instantáneamente revelado, no a la mente o al intelecto, sino al ser total. Explicó que existe una banda de energía en el universo que los chamanes llaman la banda del hombre, y que dicha banda está presente en los seres humanos.

   Don Juan silent knowledge defined as a state of human consciousness in which everything that is relevant the man is instantly revealed, not the mind or intellect, but to be total. He explained that there is an energy band in the universe which shamans call man’s band and this band is present in humans.

   Me aseguró que para los chamanes videntes, quienes ven directamente cómo fluye la energía en el universo, y que pueden ver al ser humano como un conglomerado de campos energéticos en forma de una esfera luminosa, la banda del hombre es un borde
   de luminosidad compacta que corta transversalmente la esfera luminosa en un ángulo de izquierda a derecha. La totalidad de
   la esfera luminosa es del tamaño de los brazos extendidos hacia los lados y hacia arriba y, en esa esfera luminosa, la banda del hombre mide quizá alrededor de treinta centímetros de ancho.

   I said that shamans visionaries, who see firsthand how energy flows in the universe, and can see the human being as a conglomerate of energy fields in the form of a luminous sphere, man’s band is an edge brightness compact light cut across the field at an angle from left to right. The entire the luminous sphere is the size of the arms extended sideways and upwards and in the light field, the band Man measures perhaps about a foot wide.

   El conocimiento silencioso, explicó don Juan, es la interacción de energía dentro de esa banda, una interacción que es instantáneamente obvia para el chamán que ha logrado alcanzar el silencio interno. Don Juan dijo que el hombre común y corriente tiene una noción vaga de esta interacción energética. El hombre la intuye y trata de deducir su funcionamiento, de descubrir sus permutaciones. Por otro lado, un chamán recibe una descarga de la totalidad de esta interacción en cualquier momento en que la ejecución de esta interacción sea solicitada.

   Silent knowledge, said Don Juan, is the interaction of energy within that band, an interaction that is instantly obvious to the shaman who has achieved the silence procedure. Don Juan said that the common man has a vague notion of this interaction energy. The man senses and tries to rebuild its operation, identify its permutations. On the other hand, a shaman receives a discharge of all of this interaction at any time of the execution of this interaction is requested. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/esp_donjuan.htm
   http://www.bibliotecapleyades.net/archivos_pdf/cc-silenciointerno.pdf

  27. Eh Hyper alert, nu schrijf je ook al mexicaans?????…….
   Lyanne, ik heb dit ook eens gelezen, dat wij zijn ontstaan uit de meest koningklijke rassen uit het universum, zo’n 22 soorten ongeveer.

  28. Ook erg interessant en ben ik nog aan het lezen: http://www.theonelightgroup.com/latest/carbon-7-revelations

   Mirakel, bedankt voor je al je spul. Ben veel aan het lezen nu, maar ik kan soms niet goed concentreren op een bepaald onderwerp. Me EGO klein beetje rustig houden maar? 🙂

   Ik wens iedereen alvast het beste toe voor 2011. Wel grappig dat het eigenlijk helemaal niet echt een nieuwjaar is. We tellen alleen hoe lang het duurt om een rondje om de zon te maken. De meer correcte telling is die van de Maya’s en andere inheemse stammen. Daar gaan wij ook weer naartoe in de nieuwe wereld, dat zware vermoeden heb ik en voel ik.

   Hier meer over monoatomisch goud: http://occultforum.yourbb.nl/viewtopic.php?f=113&t=4005

   Ik ben zelf van mening gewoon jezelf te blijven met niet teveel eten en drinken. Er is een man in India die zelfs gewoon van het Zonlicht leeft. Mijn intuïtie verteld mij ook dat wij niets anders nodig hebben, dan een heldere geest en positieve liefdeskracht. Alles valt hiermee te bereiken. Ik leef nu zelf al een beetje zo en het voelt geweldig! Ademen door je hart en aan liefde denken, en mijn hele lichaam vibreert al hoger. En eerlijk gezegd, nee, meer heb ik eigenlijk helemaal niet nodig!

   Ik wens 2011 de tijd te worden dat we alles gaan weten, geen geouwehoer meer. Want hoe lang is iedereen al bezig met dit en dat? En de een zegt dit, en de ander weer dat. Letterlijk is dit toch allemaal heel kinderlijk?

   THE TRUTH AND NOTHING ELSE!

  29. @Hyper

   Wat je daar eerder citeerde, over de zender en ontvanger zonder signaal komt direct neer op Kwantum Fysica. Het is net als een bepaalde diersoort in Australië, die ineens iets nieuws deden, en dat dezelfde soort dieren in Afrika dit ook spontaan doen, zonder dat de dieren onderling ooit fysiek contact hebben gehad. Het lijkt op een intuïtie, van een “weten”. Dit is ook wat er gaat gebeuren met ons als mensheid, we gaan weer meer kunnen.

   Kun jij mij eens vertellen wat jij persoonlijk weet en voelt over “mono atomisch goud” en de “hexagon figuren”? Vooral het laatste, wat houdt het precies in en kan ik er persoonlijk iets mee?

  30. @Paul

   Hallo Paul. Ja, volgens mij deze man. Al heb ik dit filmpje nog nooit bekeken. Misschien leuk voor de komende dagen…

   Nee, ik las het zelf geloof ik een tijd terug op Niburu site. Vond het wel interessant!

   Ik wens je toch het beste toe voor 2011. We zullen er nu samen iets moois van maken! Persoonlijk wil ik zelf alleen nog een hoop dingen te weten komen, lezen, onderzoeken.. maar ik heb ook het gevoel dat de echte waarheid eens weer helemaal bekend is voor ons allen. Moge het snel wezen! Vind het zwaar nu in deze tijden.

  31. @wout. Er is inderdaad een man, die zegt dat het juist goed is om in de zon te zitten. Hij is anti zonnebrand. het is een jonge man met lang haar….Volgens mij heb ik hem niet zolang geleden in een artikel van spiegelbeeld gezien.

  32. Duits is nooit mijn beste geweest. De ondertiteling is niet correct, dat besef ik. De boodschap middels deze beelden gecommuniceerd behoeven eigenlijk ook geen vertaling. Een goed verstaander heeft genoeg aan een half woord.

   http://www.youtube.com/watch?v=8JHwk7cqwjM

   Ik zie met lede ogen aan dat de geschiedenis zich herhaald. Met dit verschil dat meer mensen zich er bewust van zijn maar desalniettemin niet buiten de kudde durven treden. Een herhaling van zetten, maar deze keer zo geraffineerd dat men het ondanks besef ervan er niets tegen doet. Eigenlijk medeplichtig is door het te laten gebeuren. ‘Wir haben es nicht gewusst’ daarachter kan men zich niet langer verschuilen. We weten het wél. maar laten het gewoon gebeuren. Net zoals destijds.

  33. wat zouden we kunnen doen om mensen wakker te schudden? Wattenstaafje. Wout en ik vroegen ons dat ook al af. Wij dachten aan een soort evenement ofzo.

  34. en ik maar zoeken naar de gouden driehoeken op andere Ur oer planeten, blijken ze in mezelf te zitten..
   verbijsterd bijna ontluisterend
   maar het is wel een Mirakel!
   schitterend filmpje dat jij gevonden hebt Sandra, hmmm om te zoenen.
   Wout dat clippie over ‘Human Farming’ is zeer inzichtelijk en precies waar de meesten van ons onder gebukt gaan zonder dat ze het beseffen.
   jah ik heb wel iets met driehoeken, hexagons zijn ook driehoeken maar dan verbonden met stekker steeltjes, waarom weet ik nog niet precies en misschien is het wel een Quest for life, bij jullie gaat de tijd wel veel sneller

   Jim Self – Creating the Personal Power Field
   http://www.youtube.com/watch?v=0lY1sKem0xY

  35. Hallo Hyper alert,

   Heb je het al even uitgeprobeerd?
   en????………….

  36. Ik kan de startsleutel van mijn persoonlijke interdimensionale driehoekige Merkaba veld nog niet vinden…
   Jij wel Mirakel?
   Zal wel ergens boven op het keuken kastje liggen of zo
   Misschien dat ik vannacht nog ga ‘vliegen’.
   Ik kom nog wel even langs als de astrale jet straal motor draait, Jippie!

  37. grappig, dat Michael Tsarion artikel had ik ook net met plezier gelezen
   hadden we dan toch ‘Merkaba’ kontakt?!

  38. De schrijver van bovenstaande artikel, geeft zijn punt weer. Ik wil hier niet zwart wit mee aangeven dat elke priester en dokter enz, niet te geloven is, of het niet goed met je voor heeft. Dat standpunt wil ik absoluut niet innemen. Maar het punt dat hij hier maakt, is, dat je bij jezelf zou kunnen blijven,liefde voor jezelf en in jezelf zou moeten gaan kijken. En niet dat je anderen, die iets meer geleerd hebben op een voetstuk hoef te zetten, waardoor je jezelf opzij zet. Zij zijn ook maar mensen, die denken het “goed” te doen. Iedereen bewandelt zijn eigen pad, om bij de werkelijkheid te komen op zijn eigen manier en eigen tijd.

  39. Hyper alert…

   Grappig, dat jij dit dan ook zo zit te lezen. We zijn allebij opzoek naar de startsleutel ha ha

  40. @HyperAlert
   Zo een hexagonale honingraat had Nassim Haramein deze ook niet nagemaakt in een van zijn lezingen? Ik weet het niet meer zeker maar meen mij zoiets te herinneren.

   Ben nu al twee dagen aan het proberen om de teksten door te komen maar ik loop tegen een ‘blok’ op. Dit is een persoonlijk iets dat mij overkomt zodat ik letterblind word. Dan kan ik de stof simpelweg niet vatten want het dringt niet door. Geloof niet dat ik echt heel erg stom ben maar heb ook zo mijn mankementen. Sommige informatie kan ik helaas niet verwerken… vraag maar niet waarom want dat doe ik ook allang niet meer
   😉
   Soms is het verstandiger de ogen te sluiten en even in stilte te verkeren. De overload aan informatie kan soms ook negatief werken. Dan moet de informatiestroom weer andersom gaan werken; niet van buiten naar binnen maar van binnen naar buiten. Ga er dus even tussenuit om deze wisselstroom weer op te zoeken…

   @Aan iedereen dank voor deze geweldige inspiratie en bijzondere wisselwerking. Jullie zijn fantastisch!!

  41. komt goed Dawn en Mirakel, we zijn de startsleutel voorlopig nog even kwijt
   tijd voor een time out
   van binnen naar buiten blijven werken is het beste
   @all tijd voor bezinning na info & emo overload
   al die verplichte prestatie programma’s beginnen weer op te spelen
   ik weet het, vaak genoeg ga ik ook compleet op slot
   ben zelf nog steeds bezig met het ontdekken van mijn eigen gebruiksaanwijzing
   deze draad bevat materiaal voor 50 jaar studie, zal niet lukken in 1 week

  42. @Allemaal

   Hahahahaha mijn liefste medemensen!! Wat moet ik lachen en tegelijkertijd ook slaat mijn brein weer op hol, misschien moet ik ook mijn startonderbreker maar eens vinden en activeren ;-))

   Ik smul in dit nieuwe jaar direct alweer van de mooie berichtjes van jullie, en tsja, het resoneert met mij, al door en door! Het zal niet voor niets zijn dat wij hier met zijn allen, alles uit de kast proberen te trekken =) Nietwaar?

   Ik bedankt jullie allemaal voor de zoveel mooie links, ik zal mijn tijd deze week nemen en TOCH alles doornemen. Maar probeer mijn hoofd niet op slot te laten zetten. Als we rustig blijven, en bedenken dat we maar tijd genoeg hebben, en alles één voor één doen, dan lukt het wel.

   Kan ook iedereen aanraden af en toe gewoon eens van het internet af te gaan, ik heb het met de kerst en oud & nieuw eventjes gedaan en is best lekker! Vanavond ook even naar Mantrazingen gegaan in Ellecom. Heerlijk is dat, en daarna een lekkere meditatie. Heb voor de gehele bevolking inclusief de aarde mijn liefde gegeven. Moge alles spoedig en snel tot publieke openbaringen komen!!

   Ook laat ik jullie niet in de steek met wat leesvoer, het onderste heb ik zelf al bekeken/gelezen. Ook de moeite waard!

   http://www.argusoog.org/2010/01/is-het-oog-de-spiegel-van-de-ziel/

   En Mirakel, deze vond ik ook wel indrukwekkend van onze Silver Surfer. http://movieclips.com/biyC8-4-rise-of-the-silver-surfer-movie-chasing-the-silver-surfer/

   Merk je de fysieke kracht ook? Ik heb die films in de bioscoop bekeken destijds, vind ik toch wel lekker om naar te kijken af en toe 🙂

  43. Dawn wat een sterk artikel!!! Super!
   Onderstaande heb ik ook al eens geoppert, zou me zo geweldig lijken!

   dictaat schrijver artikel:
   Ik lanceer het idee om grote meetings te gaan organiseren voor alle spirituele en wakkere mensen in Nederland en daarbuiten. Een kleine vonk is al genoeg om een heel bos te laten ontbranden. Kunnen we het veld in Nederland laten oplichten met massaal vuurwerk van onze liefde om ‘onze biologie’ en die van onze kinderen en kindskinderen veilig te stellen? Mijn bescheiden mening is: Ja, dat kunnen we, maar willen we het ook nog?

  44. Mirakel – Wout

   Ik zag laatst al eens de naam Bill Hicks voorbij komen..

   Bill Hicks:
   Google – Bill Hicks = Allex Jones… Heleboel over te vinden… `94 Hicks dood – even later hebben we A. Jones. Er gaan Speculaties over plastische chirurgie?? Vrienden van Jones bezitten film studio`s – wellicht zijn zij verantwoordelijk voor de films waarvan Jones de eerste al uitbracht toen hij 22 geweest zou zijn geweest..?? Beetje vreemd – beetje jong – om dan al zoiets neer te zetten zonder de financiële middelen.

   Michael Tsarion: Het is maar welke waarheid je zoekt – maar de mijne is het niet.
   http://hetuurvandewaarheid.wordpress.com/2011/01/02/michael-tsarion-debunked/

  45. Mooi zo , geen enkele steen blijft onomgedraaid . Het doet me altijd veel genoegen om Chris White ( Knowheretorun 1984 ) en Keith Thompson ( Keith Truth ) bezig te zien met hun ontmaskeringspraktijken . Zeitgeist projecten en dergelijke anderen ( WakeUpProject bv ) weten de kijker zo te fascineren met ‘niet van deze wereld’ weetjes , dat ze ongemerkt een dosis vergif mee naar binnen lepelen in het belang van oa de new age / antroposofie en dus uiteindelijk NWO agenda .

   als Bill Hicks nu Alex Jones is , is het wel frappant dat Denis Leary er met het gros van zijn grappen vandoor ging .

  46. @ Rene,

   Interessant filmpje heb je ingebracht. ik ga de rest nog even bekijken.

  47. De symbolische architectuur van die tent idd. Het Tros-logo is ook niet mis te verstaan. Maar jah, je kan gerust een bord neer zetten met grote letters hierop: Kijk uit! VALKUIL! mensen lopen gewoon door.

  48. Ja wattenstaafje, dit maakt het ook zo moeilijk! veel mensen weten het niet! je kunt inderdaad moeilijk een bordje plaatsen. Ik was verbaast toen ik dit bij de tros zag.

  49. De grootste ballen zijn de mensen die Jantje laten rollen op het vloerpodiun. Hun hersenen zijn net zo plat als waar Jan op staat. Maar kijk eens naar boven…waarom overduidelijk steeds die piramidevormige daken zo nadrukkelijk in het beeld betrokken? Zal wel toeval zijn hoop ik. Van harte hoop ik dat de duivelse deernen die ná hem het podium betraden en ook geen extra dimensie hebben kunnen geven hieraan, van niets weten. Maakt het wat minder deerniswekkend. ‘Wat niet weet, wat niet deert’ Wél dus!

  50. Trouwens, Mirakel, kun jij enig werkelijk enthousiasme – anders dan geregisseerd of op zijn best een beetje goed in beeld willen komen – ontwaren bij de omringende kudde? Ik ervaar het ‘feest’ aldaar als een trieste vertoning qua energieoverdracht. Men lijkt zichzelf te bevredigen met teleurstelling.

  51. Inderdaad wattenstaafje, dat zag ik ook!! Ze kijken helemaal niet vrolijk he!! Wat een zuur feestje!!! Inderdaad.
   Zou dat hun bedoeling zijn?

  52. Even iets heel anders…kweenie wat ik er mee moet of kan, maar ik vindt dit wel heel erg aansluiten bij de actualiteit van vandaag: (Denk nu niet dat ik een doemdenker ben, ik ben slechts op zoek náár en stuit(er) daarbij vaak op informatie welke niet los gezien kan worden van de actualiteit.)

   Native American Prophecies.

   Here are some Hopi native North American prophecies relating to the end times. The first three were made famous by the cult 70s movie, Koyaanisqatsi. They were shown right at the end.

   “If we dig precious things from the land, we will invite disaster.”

   “Near the day of Purification, there will be cobwebs spun back and forth in the sky.”

   “A container of ashes might one day be thrown from the sky, which could burn the land and boil the oceans.”

   Prophecies of White Feather, a Hopi of the ancient Bear Clan

   “He will bring with him the symbols, and the missing piece of that sacred tablet now kept by the elders, given to him when he left, that shall identify him as our True White Brother.

   “The Fourth World shall end soon, and the Fifth World will begin. This the elders everywhere know. The Signs over many years have been fulfilled, and so few are left.

   “This is the First Sign: We are told of the coming of the white-skinned men, like Pahana, but not living like Pahana men who took the land that was not theirs. And men who struck their enemies with thunder.

   “This is the Second Sign: Our lands will see the coming of spinning wheels filled with voices. In his youth, my father saw this prophecy come true with his eyes — the white men bringing their families in wagons across the prairies.”

   “This is the Third Sign: A strange beast like a buffalo but with great long horns, will overrun the land in large numbers. These White Feather saw with his eyes — the coming of the white men’s cattle.”

   “This is the Fourth Sign: The land will be crossed by snakes of iron.”

   “This is the Fifth Sign: The land shall be criss-crossed by a giant spider’s web.”

   “This is the Sixth sign: The land shall be criss-crossed with rivers of stone that make pictures in the sun.”

   “This is the Seventh Sign: You will hear of the sea turning black, and many living things dying because of it.”

   “This is the Eight Sign: You will see many youth, who wear their hair long like my people, come and join the tribal nations, to learn their ways and wisdom.

   “And this is the Ninth and Last Sign: You will hear of a dwelling-place in the heavens, above the earth, that shall fall with a great crash. It will appear as a blue star. Very soon after this, the ceremonies of my people will cease.

   “These are the Signs that great destruction is coming. The world shall rock to and fro. The white man will battle against other people in other lands — with those who possessed the first light of wisdom. There will be many columns of smoke and fire such as White Feather has seen the white man make in the deserts not far from here. Only those which come will cause disease and a great dying. Many of my people, understanding the prophecies, shall be safe. Those who stay and live in the places of my people also shall be safe. Then there will be much to rebuild. And soon — very soon afterward — Pahana will return. He shall bring with him the dawn of the Fifth World. He shall plant the seeds of his wisdom in their hearts. Even now the seeds are being planted. These shall smooth the way to the Emergence into the Fifth World.

   “But White Feather shall not see it. I am old and dying. You — perhaps will see it. In time, in time…”

   Mohawk Prophecy of the Seventh Generation

   According to the prophecy of the Seventh Generation, seven generations after contact with the Europeans the Onkwehonwe would see the day when the elm trees would die. The prophecy said that strange animals would be born deformed and without the proper limbs. Huge stone monsters would tear open the face of the earth. The rivers would burn. The air would burn the eyes of man. According to the prophecy of the Seventh Generation the Onkwehonwe would see the time when the birds would fall from the sky. The fish would die in the water. And man would grow ashamed of the way that he had treated his Mother and Provider, the Earth.

   Finally, according to this prophecy, after seven generations of living in close contact with the Europeans, the Onkwehonwe would rise up and demand that their rights and stewardship over the Earth be respected and restored.

   According to the wisdom of this prophecy, men and women would one day turn to the Onkwehonwe for both guidance and direction. It is up to the present generation of youth of the Kanienkehaka to provide leadership and example to all who have failed. The children of the Kanienkehaka are the seventh generation.

   Bron:
   http://www.iawwai.com/NorthAmericanProphecies.html

  53. Nou, wat je aandraagt is nogal wat om te verteren Mirakel. At first glance lijkt het wel erg veel op wat ik bedoelde te communiceren. Ik moet het echter wel eerst geheel en nauwgezet lezen voordat ik volmondig ja zeg tegen ‘bedoelde je dit’. Volgens mij komt het aardig in de richting, maar nogmaals; ik wil het eerst absorberen voordát ik zeg dat het precies is wat ik bedoelde. Gun me nog even tijd. (Linkerhersenhelft.) 😉

  54. Voor wie het wil lezen. Misschien miraculeus, Mirakel?

   Wat ik eruit begrijp is dat mensen er op uit werden gestuurd met partiële kennis. Nou ja, vooruit maar, een mens kan immers niet alles tegelijkertijd, niet in 1 keer bevatten. ‘Twee stenen tabletten’ is volgens mij synoniem aan vrije keuze. Vrije keuze, mét beséf van ánders kunnen kiezen.
   De verantwoordelijkheid en de Voogdijschap die ons gegeven is over de Aarde, daar zijn we nou niet bepaald zorgvuldig mee omgegaan, wanneer ik zie hoe het er voorstaat. Als je kijkt en de verschillende kleuren metaforisch weet te duiden, dan staan de genoemde verschillende kleuren voor verschillende religies, denk ik. In wezen kun je aan de aard van gedrag van bevolkingsgroepen – los van huidskleur – middels de beschrijving wel een kleur, daar wel een kleur aan geven. Ook de restrictie of obstructie opgelegd door te bepalen dat de wegen van dit land óf zouden moeten lopen van noord naar zuid óf van oost naar west en dan ook nog:’Als ze gingen van noord naar zuid zouden we tezamen komen als broeders en zusters, maar indien ze van oost naar west liepen zou er vernieling zijn en zou de aarde zelf een harde tijd tegemoet gaan.’ Hmmm…heb ik toch moeite mee. Klinkt als een dictaat waarbij geen ruimte meer is voor vrije keuze, slechts gedetermineerde keuzemogelijkheden. Het spirituele vuur wat die oude, koude, welhaast bevroren man bij zich droeg is volgens mij de onvervreemdbare waarheid van alles dat is. Dat alles één is en niet opgesplitst kan worden door maar richtingen in te slaan.
   Het ‘Spaanse sieraad’staat bij uitstek, – althans volgens mij – staat symbool voor de verleiding, kapitalisme en corruptie. Maar ja, je hoeft het niet met mijn interpretatie eens te zijn. Je mag volgens het verhaal immers zelf kiezen welke weg je gaat.

   De rest moet ik nog even doorlezen en absorberen hoor, ik zit voor nu even vol, ben even oververzadigd.

  55. @ Wattenstaafje. Eigenlijk ben ik ook een beetje “vol” van dit onderwerp, ik laat het verder even rusten. dat was mijn voornemen. Maarja dan hoor en zie ik weer van alles op de tv en radio.
   Bijvoorbeeld, dat de Friezen de PV leden weigeren in Friesland. De friezen willen geen elitaire facisten in hun provincie. Dan denk ik, dat ze het wel door hebben, dat stemt mij weer blij!
   Maar toch heb ik besloten het te laten rusten. Ik hoop dat het me lukt. Bedankt voor de waardevolle toevoeging wattenstaafje, was interessant!

 6. PROJECT L.U.C.I.D — het 666 universeel controlesysteem van het beest
  Het 666 universeel controle systeem van het beest is ontworpen en wordt in de
  Verenigde Staten en over de hele wereld ingevoerd. We wisten dat het eraan kwam.
  Het is er nu en spoedig zal er geen plaats meer zijn om u te verbergen.
  Een griezelige nachtmerrie — een totalitaire politiestaat — is nabij.
  Dat is de grondige en goed gedocumenteerde boodschap en gewichtige
  waarschuwing van dit boek. Denk vooral niet dat u en uw geliefden
  zullen kunnen ontsnappen aan dit reusachtige computersysteem dat
  op ons pad ligt. Als project L.U.C.I.D eenmaal volledig operationeel
  is zal iedere man, vrouw en kind in de afschuwelijke cyberelektronische
  greep van dit computersysteem vallen. Lees verder: http://www.openbaring.org/lucid.html

  1. @Ricardo,

   Lekker optimistisch sfeertje ben je hier aan het creeeren, kom nu die lucid-shit van xandernieuws ook even hier projecteren?

   Geeft niks hoor pessimisten zijn ook nodig. Je weet wel, de optimist heeft het vliegtuig uitgevonden, de pessimist de parachute.

   Wel eens van de wet van de aantrekkingskracht gehoord? Gooi jij hier nu een balletje voor op, met dit soort projecties?

   Denk jij nou echt dat er geen tegenkrachten bestaan?

   Het duister is een keuze, net als het licht, werkelijk waar er is een keus!

   It’s up to you, fijne jaarwisseling!

  2. @ burke ach er zijn mensen die van griezelen houden, totdat het echt wordt . Rennen ze hard weg (altijd de verkeerde kant)en vergeten verder te denken .

   Dan zijn er mensen die denken dat als je ergens aandacht aan geeft je het verwezelijken daarvan bespoedigd. Die mensen kijken wel uit om zich in te laten met griezelen, en zijn liever met meer vopbouwende zaken bezig.

   Beide zijn blijkbaar nodig, hoop ik alleen maar dat de griezelfanaten een plekje voor zich zelf krijgen ver verwijderd van mij.

   Een heel goed en leerzaam jaar gewenst burke, en de rest natuurlijk ook
   dat we maar op weg zijn naar een harmonieuze en vredige wereld, met respect en mededogen voor een ieder.

  3. Ach en wee Ricardo.. ik zal het met al mijn liefde en licht omhelzen!! Eens kijken hoe lang het dan overeind blijft staan =)

  4. Zak nu aan me laatste draadje van dit jaar omlaag en kijk als een spinnetje met ogen op steeltjes aan een draadje vanuit me WWWeb mee naar Ricardo’s 666 horror code.

   Zou ik moeten huiveren, welnee, die code komt zo vaak voor van 911 tot 999, heel telefoonboek vol al jaren… iets nieuws? nee vermoedelijk geen andere enge dingen meer dan het zelfde watergruwelbessesap drankje als verleden jaar.

   Ach straks weer een nieuw jaar en lekker closer tot 2012, we schieten op met van alles en het gaat allemaal zo lekker snel als ooit te voren, kruip ik maar weer terug bij mijn vrouwtje met haar behaarde 8 potige benen om als hapje bij de nieuwsjaar borrel om te worden gevroten…

   Hopelijk krijgen we andere grizelige incarnatie in 2011, wie weet…!

   Goede oliebollen, zuur in de maag met krenten, rozijnen en met champagne af gebluste zaken, een goed begin voor 2011 ??? welnee, laten we het eens anders vieren a puur natuur.

  5. Welnee ik ben zelf van het zuiverste soort, hoef geen onnatuurlijke smaak/geur en kleur/lichtstoffen om verder op te vallen, laat staan een masker of avatar koosnaampje.

   We zijn wie we zijn en jij bent jij toch ?!?

  6. Wees dan wat preciezer de volgende keer met een @je + naam, direct er onder zonder voelt altijd een ander zich aangesproken, zo voorkom je warrigheden.

   🙂

 7. ALLEMAAL – De Allerbeste Wensen

  and a

  Happy New Year

  Dat we allemaal maar snel onder ogen mogen zien dat er een oorlog tegen ons gaande is – en dit soort sites onder het verzet vallen.

  Zoek uw eigen nieuws – zegt het voort – stuur mail – praat erover – met iedereen – door dat bewustzijn – alleen al – creëren wij – één Wereld – Leger!…

  Zo Creëren WIJ: “ordo ab chao”

  Proost – Op het Bewustzijn

 8. Na de tweede wereldoorlog, dachten we dat het Derde Rijk en haar waanidealen verslagen was. In feite zijn we stilletjes in de opbouw van het vierde rijk terechtgekomen met nog steeds hetzelfde gedachtengoed. Het derde rijk was in feite ook een NWO in opbouw.

  Als je kijkt wat er na 911 met de USA alleen al is gebeurt, Patriot Act, Homeland Security e.d. dan kun je dat zo over elkaar heenleggen. Kijk eens naar de overeenkomsten met de opkomst van Hitler. Ze gebruiken dezelfde mechanieken om de mensen te misleiden.

  1. Juist! Je ziet het goed. Je ziet het herhalen van pogen. En deze keer is het pogen nog meer geraffineerd dan voorheen. Men maakt nu vies gebruik van het gebleken kortetermijngeheugen van de gemiddelde mens.

  2. Ik voel dat de ellende nu wel een keer ophoudt, we hebben er ook al lang genoeg middenin gezeten. De meesten willen vrede, liefde en harmonie, maar enkelen hebben het voor het zeggen met hun verkeerde intenties.

   Dit is het einde “der tijden”.

  3. @Wattenstaafje

   Of op zijn oer Oud-Hollands gezegd “Met een nuchtere kijk!” 🙂

  4. @ Wout

   Leuk, maar het gaat niet om mijn woordkeuze. Het gaat om de beelden. De realiteit achter deze beelden. Het zou voor velen een eye-opener kunnen zijn. Of zit het er collectief al zo diep in, dat zulke zaken maar ‘normaal’ wordt gevonden?! Is de neiging om geen verzet meer te plegen dan al zo een wezenlijk onderdeel van onze conditionering geworden dat we inderdaad makke schapen zijn geworden? Ben bang van wél!

  5. @Watterstaafje

   Waar jij over spreekt, is bij velen al helaas het geval ja.
   Zijn ze nog te “helpen”? Misschien, maar persoonlijk geloof ik niet dat het invloed gaat hebben op diegenen die al wel wakker zijn, iedereen heeft tijd zat gehad om dergelijke zaken te onderzoeken. Nu moet ik wel zeggen, dat wij en wellicht vele anderen een bepaalde gebeurtenis in het leven hebben gehad, waardoor ze eerder in aanraking kwamen met “de waarheid”. De aarde en ons Universum is in een soort “change” en die gaat heus wel door, met of zonder de wakkere mensheid. Daarom ook gaan velen het nog best moeilijk krijgen, vooral omdat al hun oude gewoonten en overtuigingen over boord gegooid moeten worden. En dit alles in dit jaar, omdat al het oude wordt opgeruimd en we min of meer “gedwongen” worden om met het nieuwe tareel verder te gaan, waar ik met smart op zit te wachten =)

   Zal verder het stuk eens helemaal bekijken, maar ik denk dat veel bij mij al bekend is, heb talloze nare oorlogsbeelden en werkelijkheden gezien in andere fragmenten en lezingen. Maar goed, het is wel nodig om mensen dit te laten weten, maar doen ze er OOK WAT MEE!!??

  6. @ Wout

   dank voor je reactie. Je moest eens weten wat ik allemaal op mijn netvlies heb gehad. Zal ik in het kader van ascentie voortaan alleen nog maar positief geladen links aandragen dan maar? O ja; ‘ze’ dat zijn ook wij volgens mij. Nogmaals dank voor je reactie en laten we ons best blijven doe om ‘ze’ wij te maken. Als iedereen spreekt van ‘ze’ wie zijn wij dan nog?

  7. Ik bedoel, wanneer ik hoor spreken van zij-en-wij weet ik soms niet helemaal meer zeker tot welke categorie ík behoor, begrijp je?

  8. @Wattenstaafje

   Ik zag dat het filmpje vol zit met negatief geladen symboliek. Verder sluit ik mij bij Wout aan. Dit is de realiteit die ze willen creeeren. Willen wij een andere reeaniteit, dan denk ik dat wij hier niet in mee zouden moeten kunnen gaan.

  9. @wattenstaafje en @wout,

   Ikzelf ben al voormalig airline piloot en aangesloten bij de Pilotsfor911truth organisatie al een paar jaar bezig met het ontrafelen van de 911 gebeurtenissen en dan met name op het vliegtechnisch vlak. Ondanks dat velen in mijn kennissen en vriendenkring weten dat ik hierover meer kan weten dan een gemiddeld medeburger, valt het mij op dat velen hun ogen er voor sluiten en ik weet dat sommigen achter mijn rug om er een beetje meewarig over doen. Dan heb ik het alleen nog maar over 911 laat staan de dieper liggende achtergrond (waar dit draadje over gaat) de vorming van een New World Order. Als je daar over gaat beginnen met de gemiddelde medemens, verklaren ze je echt voor gek en zie je volgens hen overal een complot in…

   Ik heb de afgelopen 4 jaar dat ik bezig ben geweest met dieper onderzoek, samen met P4T (ik ben maar een heeeel klein schakeltje daarin) ongeveer 200 dvd gekopieerd en weggegeven en ongeveer 25% heeft daadwerkelijk de moeite genomen om de info én bewijzen tot zich te nemen. De rest heeft geen tijd, vergeten, eigen zorgen enz. Zolang de gemiddelde burger brood en spelen krijgen en links en rechts nog wat zorgen als kredietcrisis, hypotheekrente, klimaat e.d. zijn ze bezig met hun eigen sores.

   Ik verkeerde zelf beroepsmatig regelmatig in de USA en het is mij opgevallen dat het gros aldaar, en dat zijn dan nog best redelijk opgeleide mensen, totaal niet weten wat er allemaal speelt dus de conclusie mag in zijn algemeenheid getrokken worden, ze zijn schapen geworden en inmiddels rijp voor de slachtbank.

   Alle truth organisaties en bijbehorende internet forums ten spijt, de kritisch massa zal pas komen als er een vorm van apocalypse plaatsvind en ik ben bang dat we daar niet ver meer vandaan zijn. Misschien dat dan hun oogjes opengaan.

   Desalnietemin ga ook ik, soms tegen beter weten in, door met het informeren van wat er gaande is.

  10. Simba,

   mooi dat je reageert op wat ik probeer duidelijk te maken.
   het is soms zo erg! Ik sprak laatst ook een piloot die zich er op voorstond een huis ook in America te bezitten. Deze man bleek na enige vorsing totaal en volstrekt niet te weten wat er gaande is aan de grond waarover hij heen vliegt. Zijn buurman aldaar kende hij niet eens bij naam. Het enige wat hij wist te melden was dat hij deze man niet in de buurt vond passen. waarom, wist ie geen antwoord op te geven. Hij bleek niet geïnteresseerd in zijn buren en nog minder in het 911-verhaal. Zelden zo’n klootzak ontmoet, maar goed, ik ga niet piloten over één kam scheren.
   Jij laat zien dat hoogvliegers ook nog wel gegrond kunnen zijn. Ik dank je – los van alle sores die iedereen wel heeft – daarvoor. Ik dank je voor het delen van je bewustzijn The eye in the sky is geen blindvlieger gebleken.
   Vertrouwen op instructies en instrumenten… gelukkig zijn er nog mensen die leven vanuit hun hart en intuïtie, die de wérkelijkheid nog ervaren.

  11. Het is er allemaal al, Wattenstaafie laat nog eens duidelijk zien dat er een geraamte aanwezig is die nog steeds zegeviert en die duidelijk sporen na laat in het heden.

   De wakkere nerd-freak weet al van te voren waar men amssaal in gaat tuinen, de signs zijn zo over bekend en zijn zo normaal verpakt dat je ze dagelijk al over het hoofd heen ziet.

   BV ‘The Arrivals’ nodigt iedereen al uit de hoek gezien van de Heilie koran, om eens een lange zit te maken voor heel wat uurtjes wakker worden op het gebied wat heet de verbogen codes om je heen.

   Iedereen die deze les goed heeft begrepen mag zich wakker noemen en kan bij elke opkomende Hype of veel besproken beargumentering aanreiken dat er iets flink loos is.

   Voor al diegene die het maar hebben overgeslagen zullen nooit willen snappen of begrijpen willen wat je tegen kunt doen of het geheel op afstand kunt houden door er niet aan mee te willen werken.

   http://www.youtube.com/watch?v=YaqybvymYIE

  1. Dankjewel Mirakel!! Ga deze ook eens bekijken wanneer ik klaar ben met al mijn andere werk. Er is ook zoveel =)
   Ben nu een interview aan het bekijken van Marcel Messing met Bill Ryan.

   Btw, zoek op en kijk ook American The Bill Hicks Story. Echt de moeite waard hoorde ik!

   Ik herinner nog steeds een van zijn allermooiste quotes die direct met mij resoneert:

   *

   Wouldn’t you like to see a positive LSD story on the news? To base your decision on information rather than scare tactics and superstition? Perhaps? Wouldn’t that be interesting? Just for once?

   “Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration – that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There’s no such thing as death, life is only a dream, and we’re the imagination of ourselves. Here’s Tom with the weather.”

 9. @wattenstaafje, Ik heb vanmiddag even de moeite genomen om het filmpje, nou ja, filmpje… te bekijken en ik wist dat het erg was in de US maar dat het inmiddels dergelijke vormen aan heeft genomen was mij ontgaan.

  Nu begrijp ik ook beter, en ik hoop dat ik absoluut ongelijk krijg, dat de revolutie daar gaat beginnen en de vlam in de pan slaat en ze daarom al die “concentratiekampen” hebben gebouwd.

  Zoals al gezegd, het Derde Rijk heeft nooit opgehouden te bestaan want ze hebben nu al hun eigen Gestapo, SA, NSB en direct gevulde kampen met üntermenschen” oftewel, diegene die niet in hun pas willen meelopen.

  1. GOED dat je de moeite genomen hebt om de film te bekijken Simba. Overigens, er zijn teveel mensen die na het zien van deze beelden denken dat het een ‘film’ is, herkennen zich er niet in. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat is er toch loos in dit land? Wanneer de mens zichzelf niet meer herkent in de spiegel die hem wordt voorgehouden…

   https://www.youtube.com/watch?v=pzDqrs5WbR4

  2. @simba

   Idd, welcome to the REAL WORLD Simba. Maar wij geven het nog niet op hè? Wij laten het hier niet bij zitten. TRUTH shall be revealed 🙂

  1. @Janee

   Mag ik dit vertalen naar wees blij met jezelf in 2011, maar wees niet verweesd?
   als je nu gaat zeggen Nee, dat mag je niet, dan ga ik me lullig voelen. Maar ja daar ben ik dan weer zelf verantwoordelijk voor. 😉

  2. Natuurlijk mag dat Wattenstaafje dacht nog even zal ik er ? achter zetten .
   Als man snap ik nooit waarom het woord lullig net zoals ik vaak kut hoor zeggen.
   🙂

  3. Tuurlijk mag je altijd met je zelf in je zelf spelen, om daar nog blijer van te gaan worden, zeker in 2011.

  4. Heb alles hier wel gelezen beste mensen. Ik houd wel even een soort rust. Ik reageer dus niet meer overal op, het schrijven maakt me compleet “gek” om maar zo te noemen. Heb ik nu teveel gedaan voel ik. Er zijn duizenden zaakjes die ik ook nog wel kan delen, en het grappige is dat alles wat ik gelezen heb van jullie, ik wel wist 🙂

   Vandaar ook niet teveel aanvullingen, het voelt voor mij allemaal haast net zo, als dat jullie het omschreven hebben.

   Wat ik nu veel doe, ik mediteren, contempleren, boeken lezen en hier af en toe nog wat lezen. Maar vooral rust, omdat ik één ding weet; dat is dat we in onze ziel eigenlijk alle kennis al hebben en wij ons ego some moeten remmen, omdat we schijnbaar “zoveel te weten willen komen”, weten we het al niet?

   Alles komt goed, we zijn allen tezamen, en daarom zal niemand meer of minder zijn dan een ander, we komen er wel uit!

 10. Kijk eens naar die dode duif…

  Is dat een aanwijzing?
  Slapende kinderen, huilende moeders en voorin heel groot een militair in pak. Hij heeft de vredes vogel met zijn zwaard gedood. Met een biologisch wapen neem ik aan, waarom anders het pak? Waarvoor staat de halve regenboog? Gif in de luchtstroming? Is dat de boodschap?
  Wilde even een time out maar dit laat mij niet met rust!

  1. Haah Gelukkig je bent er gelukkig nog wel Dawnie Pawnie (schaken), als vrije vogels uit het luchtruim gaan vallen, das nie leuk meer, die groene denver nazie met dat gas masker heeft een duif aan z’n zakmes geprikt, wel erg letterlijk de laatste tijd, wie zei dat mythische symboliek alleen symbolisch was? ooh ssshhht, stilte, we zijn aan het time outen, en niet te bang worden hoor, ik ga je wel beschermen met goede stalen aard stralen, is je dyslectische blok er nog steeds? lijkt me echt lastig

  2. @HyperAlert
   Schoot mij te binnen dat ik al dode vogels had gezien voordat ze als bosjes uit de lucht vielen. Eentje was een droom die ik ooit had en eentje was duidelijk dit beeld dat in mijn kop gegraveerd lijkt.

   Haha, wilde ook jij niet een time-out? Beetje lastig met zoveel nieuwigheden in het begin van 2011, niet?

   Ow, ik ben geen bang vogeltje hoor, ze krijgen mij niet zomaar uit de lucht -lol. Maar toch bedankt!
   Mijn dys blok is tijdelijk opgeheven en ik heb nu een heel schoon en duidelijk beeld. Veel scherper dan ooit tevoor.

   Maar ik besef nu heel goed dat een stap naar achteren soms nodig is om het geheel leeg te krijgen.

  3. He dawn ,
   dat stapje terug is af en toe gewoon effe keihard nodig , daar doe je heel goed aan imo . De waarheidszoekers krijgen zoveel voor hun kiezen op sites als deze en uiteraard nog enkele andere bronnen , dat is op zich al veel om te verwerken . Daarnaast moet je diezelfde info nog een keertje in het dagelijkse leven inpassen , een soort van koorddansen tussen twee werelden .
   Dat je mind af en toe zegt : ho , ff geen info meer ,is begrijpelijk .
   Ik spreek nu ff voor mezelf , als ik op forums als WTK kom of in chatrooms over NWO voel ik me af en toe een groentje .
   anderen weten zoveel weetjes meer en zijn zo goed met linkjes gooien , kom je buiten deze forums en chatrooms , maaaaaaaan , dan ben je Eenoog in het land der blinden .
   Daarentegen valt het niet mee om al die inzichten over te brengen en te intergreren omdat ze zo ontzettend haaks staan op de ‘realiteit’.
   Af en toe een time out , een dead-stop kan helemaal geen kwaad , het lichaam geeft het vaak al aan . Sommige linkjes/ docu’s kan ik af en toe niet bekijken , puur omdat het te confronterend voor me is . Later kan ik ze wel ‘verteren ‘
   Anyway , ik wilde eigenlijk alleen zeggen dat je niet de enige bent die het af en toe te veel vindt .
   hugs

  4. @ Dawn, Ik heb over jouw vraag nagedacht, van de duif:
   Ik las in een sjamanen tekst dat de havik een tegenhanger van de duif is. Dat hitler symboor, heeft toch ook iets roofvogelachtigs? Is dat een Havik, of een arend??
   De duif staat symboliek voor het goddelijke. Wanneer ik die tekening zie, dan denk ik dat zij voor god willen spelen op hun manier, om de wereldbevolking te halveren.

  5. Alles wat vleugels heeft in signs staat puur voor AirBorn, het beheersen van de luchtruim, de connectie met de Goden, De havik en de vooral de adelaar staan symboliek voor het overzien van het strategisch gebied waar men over beschikken wilt.

   M.a.w. er is in deze tijd warain we leven zo enorm veel te ontdekken te begrijpen en uit te zoeken, dat je gewoon weg te kort hebt aan 1 mensenleven hier op aarde, je zou er een paar meer moeten hebben om alles te kunnen bevatten en te beheersen wat een onmogijke taak is.
   Zelfs al ben je heel erg ver in het snappen van dan zit je nog steeds om de zoveel tijd te kampen met een uitgerookte hersenschorsstam om alles te verwerken, het nostalogische wat er achter zit dat er ook nog eensheel veel des-info aanwezig is waar je al je tijd aan verdoet.

   Net als Dawn en Cozmic heb ik dan ook wat rust nodig en een berg humor om me zelf er door alles heen te kunnen slaan, je moet ook tijd over hebben voor leuke dingen en dat verrekte zo korte leven wat je hier op aarde hebt.

  6. Rust nemen is wel heel belangrijk ja.

   We leven in een informatietijdperk; in het afgelopen jaar werd er dagelijks alleen online al voor 15 petabytes aan informatie geproduceerd. Dat we in één enkele krant al meer informatie vinden dan waar een 17e-eeuwer in zijn hele leven mee te maken kreeg, is niet per definitie een goede ontwikkeling. Recent onderzoek van wetenschappers uit Genève heeft uitgewezen dat de oneindige stroom van informatie tot een ‘informatie-overload’ leidt. In plaats van het gevoel te hebben dat informatie ons meer vat op zaken geeft, voelen we ons steeds meer klemgezet door deze ’data smog.

   Veel informatie, weinig controle.
   Om er achter te komen welk effect informatie-overload op mensen heeft, ondervroegen twee Zwitserse wetenschappers 581 zakenmensen over hun ervaring met informatie. De uitkomsten spreken voor zich: maar liefst 40% van de respondenten had het gevoel dat het vermogen om beslissingen te nemen gehinderd werd door te veel, en vaak tegenstrijdige, informatie. Het teveel aan informatie gaf hen bovendien het idee dat ze de controle over informatie verloren.

   Informatie-overload, en dan met name digitaal, eist dus zijn tol: het levert spanning op en gaat ten koste van productiviteit, creativiteit en zelfs de kwaliteit van relaties. Bovendien nodigt het uit tot multitasking, iets waar het brein niet voor gemaakt is en wat alleen maar leidt tot een lagere productiviteit en meer fouten. Bovendien hebben ‘zware’ multitaskers vaak veel meer moeite met het filteren van irrelevante informatie.
   Bescherm je brein. Mentale kortsluiting voorkomen en multitasking vermijden kan door op een gezonde manier om te gaan met informatie-overload. De volgende tips helpen daarbij:
   1. Volg de STOP-methode: Stop, Take a breath, Observe en Proceed
   2. Focus op je doel en vermijd het lezen van irrelevante informatie
   3. Maak onderscheid tussen werk en privé; schakelen tussen de twee kost veel energie, is weinig effectief en maakt improductief
   4. Stel tijdslimieten vast voor specifieke taken en houd je hieraan
   5. Organiseer informatie in hapklare brokken over hetzelfde onderwerp, zodat de hersenen het makkelijker kunnen verwerken
   Het zal ongetwijfeld wat moeite kosten om de omschakeling te maken, maar je brein zal je er dankbaar voor zijn!

   Bron: http://www.wereldgeheimen.nl/wg/index.php?option=com_content&view=article&id=2867:bescherm-je-brein-tegen-informatie-overload&catid=43:algemeen&Itemid=71

  7. Wattenstaaf bravo Dat noem ik nou het eerste deel van de handleiding voor mijn hypersonische info shamanen versnellingsbak.
   Als je vervolgens elke advies richtlijn node punt omvormt in een complementair continuüm van 0 naar 100% dan krijg je in de buurt van de 100 rokende hersenstammetjes, zoals Paul dat altijd zo mooi weet te benoemen, en daarmee vaak ook allerlei vage gezondheidsproblemen die een waarschuwing zijn voor meer fysieke en sociale ellende die op de loer ligt, tijd voor de noodrem.
   Mijn methodische theorie in de praktijk is om gelijktijdig beide kanten van de versnellingsbak regelmatig vol gas te gebruiken.
   Grote kans dat je een deel van je sanity saniteit moet opofferen maar het voordeel is dat je gedeeltelijk tijdelijk compatibel bent met de info tornado; je maakt van jezelf een associatieve (aso ja ook) hybride computer mens die juist daardoor in staat is om bepaalde verbindingen te maken met ingekaderde kennisgebieden die anders volledig gescheiden van elkaar zouden blijven, precies zoals de controllers dat zo graag zien.
   Dusz offer af en toe of regelmatig een deel van je saniteit op om een ander mens met andere inzichten te kunnen worden.
   Vroeger dacht ik dat ik moest fitnessen om groot en sterk te worden, nu weet ik dat ik daar heel ambachtelijk met alles wat ik vroeger geleerd heb over lichaam en geest wisselwerking dat ik daar de schade moet proberen te compenseren die mijn tornado geest aanricht aan mijn fysiek, mijn trainingen beginnen steeds meer op fysiotherapeutische interventies te lijken, ik ben op moment bijvoorbeeld bezig met ‘het opnieuw instellen’ van mijn rechter knie, dit duurt langer dan een paar weken en zelfs maanden, alles wat ik voel en hoor moet ik vertalen in overkill overload vanuit mijn vaak onrustige mind, vroeger begreep ik niet waarom ik nooit lang een bepaald schema kon volhouden, pulseren doseren en nooit te beroerd zijn om alle dogmatische principes waarin je bent gaan geloven tijdelijk overboord te gooien, zoiets, ik zie wel hoe ver ik daar mee kom, ik zie de laatste tijd ook gelukkig steeds meer “dikke ongezonde oudere mensen in slecht lichamelijke conditie” actief worden en zonder dat ze worden uitgelachen, gister zat er een oudere man naast mij op de hometrainer met een enorme buik zonder gene, als er iemand is die het verdient om deze onbalans beetje bij beetje te counteren dan is het wel zo iemand, niet van zoals als vroeger ooh daar heb je die sukkel van die dikzak, precies omgekeerd, wie heeft wat nodig en de dikste mensen zijn vaak de gevoeligste mensen weet ik tegenwoordig en de beste dansers zijn vaak de dikkertjes, is allemaal bescherming om hun heen wegens overgevoeligheid, heel vaak wel

   http://en.wikipedia.org/wiki/Node_(networking)

  8. @ Paul, het probleem met het rust willen hebben, zit’m er bij mij in, dat ik in mijn leven te laat begonnen ben.
   Jullie hebben wel gelijk, je hebt af en toe even rust nodig! raar meestal als ik uitrust, schieten mij soms ideeen door mijn hoofd joh…Hoe moet dat eigenlijk rusten, pauze nemen?

   Aha nu begrijp ik het, onderstaande blonde youtube Quizz master heeft gewoon een breinoverload….mmmm aha

   http://www.youtube.com/watch?v=4DJfemazEbY

  9. Hou maar op Mirakel… Pfff, Gistermiddag in de supermarkt, een meisje achter de kassa. Vertelde mij dat ze zag dat haar scooter net gestolen was, ze zag het gebeuren. Maar ze was gelukkig ‘verzekerd van diefstal’ zei ze. Hoge premie zeker, vroeg ik nog. Viel wel mee zei ze. Welke verzekeraar neemt dit risico voor zijn rekening wanneer je zeker weet dat je scooter gestolen gaat worden zei ik nog. Dat wist ik toch niet zei ze.

  10. Doet me denken aan het programma Jensen, ze werd neergezet als “dom”, ik heb geen moment van domheid bij haar gezien, ze was juist ontzettend zuiver vond ik, later gaf ze wel aan dat er al misbruik van haar zuiverheid gemaakt was in haar jonge leven door een geslepen loverboy predator, ik snap niet wat er dom was aan haar antwoorden en bovendien heeft ze iets wat veel “geleerde” mensen al lang kwijt zijn… Sharon is niet dom, Sharon is echt… Datzelfde heb ik ook bij iemand als Sonja Bakker, die is heel zuiver vind ik maar laat zich gek maken door alle geleerden die iets van haar willen dat bij haar van binnen uit komt, heel zuinig op zijn als je dat nog hebt, ik zelf heb tot en met mijn 29ste op school gezeten en ben altijd geïnteresseerd in mensen die zo min mogelijk verpest zijn door school en misschien later door interesse van binnenuit zich verder alsnog breder ontwikkelen.. waar in de wereld kun je dat soort mensen nog vinden, ja misschien Anastasia die is groot gekomen op de tundra ergens in Rusland, haar kan ik in ieder geval ontmoeten door de boeken te lezen die over haar geschreven zijn.

   Hoeveel eieren zitten er in een dozijn?
   http://www.youtube.com/watch?v=JjKxXOcEqbs

   http://www.dieet-wijzer.nl/sonjabakker2.jpg

   Quote:

   ” Vladimir Megré, born in 1950, was a well-known entrepreneur from a Siberian city of Novosibirsk.

   In 1994, during a stop on a trading trip along the mighty Ob River, a Siberian elder told Vladimir Megré about the existence of “ringing cedars” – sacred trees which can heal bodily diseases and elevate the human spirit. The elder told him of such a cedar growing in the Siberian backwoods.

   Intrigued, but committed to his present venture, Vladimir Megré later began to delve into literature on Siberian cedar trees and became one of the first Russian businessmen to rediscover the tremendous folk medicinal, nutritional and commercial value of virgin oil pressed from Siberian cedar nuts. It seemed that knowledge of the secret techniques of pressing the oil had been lost.

   In 1995, determined to rediscover this secret and launch a highly lucrative production of cedar nut oil, Vladimir Megré organized a second expedition along the River Ob. On this trip however, an encounter with the elder’s granddaughter, named Anastasia, transformed him so deeply that he abandoned his commercial plans, his trading business and temporarily even his family, and instead went to Moscow to fulfill his promise to Anastasia ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/anastasia/anastasia.htm#contents

  11. @ Hyper,

   Idd Anastasia! Maar de ongereptheid van die dame is toch iets anders dan de onnozelheid die ik denk bij deze dame te proeven. Schoolse vorming is hun allebei gelukkig bespaard gebleven. Die overeenkomst hebben ze. Maar ik zou liever bij Anastasia in de leer gaan dan bij die andere dame.

  12. hahahah ik heb me bescheurt om jullie opmerkingen, zo grappig, typische gevallen van een overload. Nee niet meer blond…een overload, want dan mag je intelligente fouten maken. hahahahaha. Toevallig kwam ik nog een overload situatie in een bibliotheek tegen:

   http://www.youtube.com/watch?v=qiL79oxxfIE

 11. Eerder had ik al aangegeven dat ik dacht dat bovenstaande basis iets te maken zou kunnen hebben met een evt. toevlucht naar andere planeten. Dus dat hun techniek misschien verder is dan we dachten. Ik vond nog een filmpje met een basis op antartica, waar misschien aardse ufo’s gemaakt worden. De eerste is van goed gevonden en de tweede van antartica.

  http://www.youtube.com/watch?v=J0fd4yQZrbo&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=0lyJKNPU2wE&feature=fvw

  1. Mirakel & Dawn goed denkwerk meiden, I am impressed, zucht…(adoratie) Heel mooie duiding ook van die duif die ook voor Columbus als symbool is gebruikt, de ontdekking en exploratie en vooral exploitatie van de nieuwe werelden, dezelfde Tempeliers zitten daarachter,toen was het Amerika en nu zijn ze al voorbij ons zonnestelsel, vergelijk het met de deplorabele levensstandaard van de gemiddelde middeleeuwse burger, ook qua kennis, geef ze bier brood spelen en live executies op het dorpsplein, nu geef ze shownieuws voetbal en het nos journaal en een heilige melkkoe op vier wielen. De ossenkar met houten wielen werd vast ook als hypermodern ervaren en iets waar je al je spaargeld voor over had om mee te mogen rijden. Er is niets innovatiefs aan een auto, zelfs gisteren op het radionieuws dat de verbruikscijfers van de zogenaamde nieuwe milieu vriendelijke 1 op 33 pooloos, dat die verbruikscijfers door een software programmaatje gefaked kunnen worden omdat er een standaard rollenbank test van 11,7 kilometer mee herkend kan worden en dat de software in de motormanagement computer op halve kracht wordt geschakeld om zo het publiek een zuinigheids en milieu rad(t) voor ogen te draaien. De Technologie en Wetenschap die Nu in de tempels (banken) van de Tempeliers gebruikt worden daar mogen wij alleen de kruimels van zien en gebruiken net als vroeger…

 12. Na een week van stress, en denken over hoe we nu verder gaan, is hetuurvandewaarheid inmiddels weer online. M`n blog was eraf gegooid, en dat was alleen maar mogelijk omdat er gebruikt gemaakt werd van een gratis blog, waardoor je afhankelijk bent van hun huisregels. Die huisregels had ik schijnbaar geschonden waardoor de blog verwijdert werd.

  Ik heb nu dus m`n eigen domein geregeld, maar helaas is er bij het overzetten van de artikelen, iets misgegaan. De site is al wel te bezichtigen, echter werken alle filmpjes die erin verwerkt zaten niet meer. Ik sta nu dus voor de opgave om eventjes 500 artikelen 1 voor 1 na te zien om de ingeslopen foutjes te kunnen herstellen. Daarnaast is er ook iets verkeerd gegaan met de bestaande rubrieken zoals je kunt zien is de rij eindeloos geworden, waardoor het op het moment nogal onoverzichtelijk geworden is.

  voorlopig zijn de artikelen dus weer gewoon te lezen, en kun je artikelen vinden via de zoek functie. Ik begin eerst met de artikelen weer compleet te maken en na te kijken, daarna zijn pas de rubrieken aan de beurt.

  daarvoor mijn excuses, er wordt echter hard aan gewerkt. U zult echter begrijpen dat het 1 voor 1 nazien van 500 artikelen nogal wat tijd vergt, en hoop op jullie begrip daarvoor.

  René

  http://www.hetuurvandewaarheid.info

  1. Tjeemig René, wat een toestand…
   Wat een sof man! Om moedeloos van te worden lijkt me…pfff! Moet je alles weer napluizen! Ik hoop dat je alles weer snel op orde hebt, want je hebt voor geïnteresseerden echt een unieke site. Als steuntje in de rug wil ik je juist nu bij deze tegenslag bedanken voor al je goede, vaak onthullende artikelen. Je hebt me veel kennis aangedragen. Nogmaals dank!

  2. Sorry voor de late reactie Wattenstaafje, en bedankt voor je steun..

   het was echt om moedeloos van te worden Idd.. Maar René geeft niet zo snel op, en inmiddels staat het er weer allemaal op.

   Maar ik moet nu een waarschuwing afgeven.
   Vertrouw niet één GRATIS site meer. Als er mensen zijn die denken waarheid naar buiten te kunnen brengen via een GRATIS site of blog – dan vergeet het maar. Ik heb uit eigen ervaring mee mogen maken hoe men omgaat met JOU spullen. Teksten worden simpelweg aangepast, of erger nog compleet verwijderd. Ik heb zelf mogen ervaren dat er van de 500 artikelen die ik verzameld had ZEVEN pagina`s compleet leeg waren gemaakt. COMPLEET LEEG, een witte pagina kreeg men als men erheen ging. Verder waren er in totaal zo`n kleine 70 linken onbruikbaar gemaakt. Ik heb elk bericht zelf in elkaar gezet, en ben er dus 100% zeker van dat ELKE link gewerkt heeft.

   Afijn. Deze week maakte ik weer wat nieuws mee, wat mij tot de conclusie brengt dat er niet één gratis site te vertrouwen is. Zoals de meeste weten vertaal ik, zo ook nu. Ik ben met artikelen bezig van iemand waarover zeer weinig te vinden is online. Dus was ik al blij om enkele stukken van hem te bemachtigen, die ik vervolgens wilde vertalen. Zo gezegd zo gedaan, dus ik was bijna klaar, en moest even iets opzoeken, waardoor ik stom toevallig tegen een precies hetzelfde artikel aanliep, echter, waar mijn oog op viel, had ik daarnet vertaald, en er kwam toch heel iets anders uit, dan hetgeen ik daarnet vertaald had. mij was al opgevallen dat de schrijver ineens op een andere wijze schreef, ik had al andere stukken van hem vertaald, maar de schrijfwijze van dit stuk was gewoon anders. Nu weet ik waarom. Nu weet ik waarom bepaalde dingen op een manier verteld werden dat je ze niet snappen kon. De tekst was gewijzigd. En dusdanig gewijzigd dat ik er 2 dagen mee zoet ben geweest om het te herstellen.

   Conclusie – De reden dat er overal om je heen zoveel gratis blogs/sites aangeboden worden is om jou aan te trekken om je info bij HUN op de server te zetten, waardoor zij in staat zijn het te wijzigen waar en wanneer zij willen en waarin zij willen. We lopen niets vermoedend het Hol van de Leeuw binnen omdat het GRATIS is. Wij kaaskoppen leren het schijnbaar ook nooit, en laten ons enkel maar verleiden omdat het gratis is, zonder verder ook maar ergens over na te denken..

   Iemand die veel info verzameld en op zijn haar site plaatst, zal echter nooit op het idee komen om na te zien of de tekst die hij/zij geplaatst heeft (op ZIJN EIGEN blog) nog wel klopt. Niemand komt op het idee dat de teksten gewijzigd zouden kunnen worden, dus niemand zal zoiets in de gaten houden. Niemand.

   Wees Waakzaam

   René

 13. The classic movie, Close Encounters Of The Third Kind, has a scene where we are sent a signal, it’s a set of numbers. Those numbers are coordinates for the famous Devil’s Tower, where of course our first contact with Aliens happens at the end….
  The numbers are 104 44 30 40 36 10.
  Let’s turn those into coordinates- W104′ 44′ 30′ N40′ 36′ 10′ .
  Now, plug those into Google Earth. Result:
  Denver International Airport. The movie came out in 1977. The airport was built 16 years later.

  This can’t be a coincidence!

  http://rabbithole2.com/news/top_news/the_mindbending_close_encounters_of_the_third_kind_dia_connection.php

 14. LoekieLook wat ons aller David Wilcock van zijn “Sources” heeft vernomen over de mysterieuse aardbeving van 1.5 week geleden in de US.

  Spooky Denver Airport Underground Nazi city is gone…

  “There has also been more confirmation from CIA and pentagon sources that there was indeed an attack on two major underground facilities controlled by the cabal in the US. The food, gold and weapons depot the cabal had near Washington D.C. was destroyed in an atomic blast, these sources now confirm.

  The nature of the second attack remains uncertain but two sources say it was the cabal’s underground facilities near Denver, Colorado that were destroyed. The people behind this attack have detailed maps of the US underground base and tunnel network and have promised more attacks if necessary to prevent the planned murder of 85% of humanity.”

  1. Misschien heeft de aardbeving op de grens van NL en D het schuilkeldertje van Bea en Angela wel in de as gelegd.

 15. @ Wattenstaafie

  De coordinaten voor DIA zijn: 104 40,26 W, 39 51.26 N.
  Klopt dus niet helemaal met de gegevens van de genoemde film. Maar het is wel in de buurt!! Het verschil is slechts ongeveer 80 km.

 16. 2011 laatste bericht..is hier nog iemand?

  Heel bizar!!!

  Had hier ergens al eens iets over gelezen maar nooit zo uitgebreid als hier.
  Ben op speurtocht sinds ’n paar maanden en val van de ene verbazing in de andere. Allerlei geheime genootschappen en waar de NWO zich allemaal mee bezig houdt. Kan er bijna niet meer van slapen bij wat ik ontdek en val echt van m’n kruk.

  Ook weer niet helemaal waar want heb altijd wel het gevoel gehad dat het allemaal niet klopte, maar kon er niet echt de vinger op leggen.
  Heb het er zelf al moeilijk mee maar doorzie het inmiddels wel. Erge is dat mijn hart er vol van is en ik er dus heeeeeel graag over wil praten en anderen ook wijzer maken.

  Geen idee of iemand hier ook die ervaring heeft, maar ik word zo onderhand voor gek versleten bij wat mensen om mij heen. Allemaal complottheorieën en als ik niet uitkijk ben ik zo klaar voor de psych en help ook nog het land om zeep! Stopt iedereen z’n kop in het zand!?

  Ben inmiddels knap gefrusteerd omdat zowat iedereen mij glazig aan zit te kijken en ik ze zie denken……waar heeft ze het over???

  Ik ben er van overtuigd dat het allemaal fout gaat en we ons leven lang voor de gek zijn gehouden qua sprookje *Jezus*. Vond het ’n mooi sprookje en kende als kind alles uit mijn hoofd…..zo mooi….
  Maar ik had al bedacht…zoals met alle sprookjes….te mooi om waar te zijn dus kan niet kloppen.
  Geen idee hoe ik achter de waarheid moest komen, maar de waarheid is erger dan ik had kunnen dromen. Zelfs in ’n nachtmerrie had ik het niet kunnen bedenken.

  Heeft die *elite van de NWO* geen geweten? Zit er helemaaal niemand ergens in die familie’s die iets van ’n geweten heeft? Zal gewetenloos van generatie op generatie gaan denk ik…leven in ’n heel andere wereld…kan niets anders bedenken.

  Eye-opener qua Jezus die nooit heeft bestaan. Ik wist het maar kon er verder niets mee want ben opgevoed met het *sprookje*. Maar hier lezende viel alles op z’n plaats….voor mij althans.

  Kom ineens tot de ontdekking dat wat mij nu duidelijk word helemaal niet bij dit artikel hoort….heeft te maken met ’n ander artikel hier. Met doorklikken raak ik de weg kwijt..maar word wel steeds wijzer.

  Om terug te komen op wat ik hier als bizar ervaar….
  Wil de video’s bekijken…zie ’n stukje van één….en ineens is alles weg.
  Hebben meer mensen dit of is Big Brother bezig?????

  1. Nana het enige dat ik je kan adviseren is blijf met beide benen op de grond staan en laat je niet gek maken. Als het allemaal teveel wordt zou ik even stoppen met informatie opzoeken. Er zijn zoveel dingen waar we niets van weten, maar je kan er ook niks aan veranderen. Ik ben er ook sinds kort pas achter en ik moest het even loslaten anders zou mijn hoofd nog ontploffen van alle nieuwe info en het gevoel van machteloosheid omdat je er niets aan kan doen.

  2. Nana , als je je net begint te verdiepen in deze materie is het werkelijk om gek van te worden , de waarheid lijkt al eeuwen 180 graden gedraaid te zijn , 1984 is nu en was al lang …
   Als je je er in gaat verdiepen kom je in een beerput uit die oneindig diep lijkt en oneindig veel vertakkingen heeft . Je kan er letterlijk gek van worden . En de windmolens om te bevechten zijn legio .
   Het grote woord dat dan naar voren komt is ONMACHT , daar ligt imo de sleutel want het gevoel van onmacht houdt je klein .
   De sleutel ligt dus in het tegenovergestelde , macht door zelfkennis , het afpellen van al je valse overtuigingen , goed in de spiegel kijken en uitvinden wie je eigenlijk bent , wat je potentieel is en wat jij als radertje in het geheel voorsteld . Klein beginnen 😉

  3. Nana, ik ben bijna 66 jaar en dit zag ik allemaal al al op mij afkomen zo’n 40 jaar geleden. En toen ik 1984 van George Orwell las, wist ik dat we er praktisch in zaten. Evenzo zijn “An de voet van Londen en Parijs”. Dus Nana, kun je nagaan hoe ik al die tijd verontrust ben geweest met tussentijden van weer loslaten. Je moet wel. Maar de laatste tijd worden de mensen eindelijk wakker(der). Het heeft mij heel erg verbaasd dat dit niet al eerder geschiedde. Waar ik nu weer verontrust over ben is, dat als de mensen massaal wakker worden n.a.v. de scenario’s (let wel: scenario’s”) die werkelijkheid zouden kunnen worden, mijns inziens wel eens heel veel mensen dit niet meer aan kunnen en min of meer krankzinnig worden. Daarom is het zo nodig dat zoveel mensen nu echt wakker zijn of gaan worden en deze mensen kunnen opvangen door hun eigen inzichten en ervaringen. BTW: wat zich nu allemaal afspeelt en toespitst had in 20 jaar geleden al verwacht, maar het lijkt wel of de tijd uitrekt en de tijd is natuurlijk niet statisch heb ik inmiddels ervaren.

  4. Je bent niet de enige Nana, laat dat een troost zijn, vanaf 2008 begon het mij langzaam te dagen, door internet documentaires op Youtube, sindsdien moet zelfs ik regelmatig pas op de plaats doen, anders draait mijn koppie compleet door, en geloof me er zijn nog steeds leuke dingen in het leven te vinden te zien en te ontmoeten en te belevenen te studeren, en het feit dat ik dat zeg dat zegt wat, een hart onder de riem van een bijna beroeps zwart kijkert en “complottert”, maar euhm ik geloof in informatie kennis overdracht en ik geloof in oneindig veel gelijkwaardige versies van (historische) verhalen, versie 1a van verhaal 1, dan versie 1b van verhaal, en zu weiter zo verder, geen wonder dat mijn hoofd regelmatig vol loopt, toch voel ik meer en meer helderheid de laatste tijd, ik ben een ‘nieuwe’ parallelle (en-en zou Guide Guido zeggen) denkwijze op het spoor, als de tijd rijp is leg ik dat nog wel uit, en het liefst wil ik het gaan demonstreren met woord beeld en geluid, de software die daarvoor nodig is, is op moment beschikbaar, en vaak nog gratis freeware ook… leuk dat Lisz weer eens langs komt, wat een zelfbewuste volwassen scherp kijkende mooie avatar heb jij nu Lisz, Lisz ik ben blij dat jij je niet compleet gek hebt laten maken het afgelopen jaar, zucht van verlichting, ik zou het maar op mijn geweten kunnen hebben, ik bedoel de afgelopen paar jaar genoeg gek makende stukjes gepost… Dusz euhm Nana je bent niet alleen met je fractale rabbit hole studie ‘gekte’.. Ik noem het vaak uien schillen en port holes tussen verschillende sferen en kennisgebieden en werelden, alles is kennelijk interlocked met elkaar verbonden, zoals in een spiegel huis in een pretpark ontzettend verwarrend, zorg dat je een soort Kompas voor je zelf inelkaar sleutelt en een uitrolbaar touwtje van een kilometer lengte zodat je de weg naar boven uit het Labyrinth kunt terug vinden (JaNee speleoloog) als je te moe en verdwaasd dol gedraaid wordt… Het voordeel van mijn postings voor mezelf is dat ik inmiddels zoveel emo bagger geloosd heb tussen de nieuwste complot ontdekkingen door dat ik nu emo droger en dus stabieler en helderder en standvastiger ben geworden, schrijven heeft mij geholpen en helpt mij nog… gooi het er regelmatig uit, dan hoopt het zich niet zo op in jezelf, gooi het er uit en zoek je platform, en op een gegeven moment maak jij of ik nieuwe platforms, digitaal en in de echte wereld, dat is de uitdaging, en let op het gevaar van mogelijke sekte vorming, ze staan klaar om ons soort dolende zieltjes weer in een nieuwe cult religie te vangen, let daar op, dat is hun werkwijze, zorg dat je je eigen roerganger blijft…

  5. Een borrel op zijn tijd is zeker geen slecht idee, na al dit nieuws. En nu er hoogstwaarschijnlijk explosieven zijn gevonden in het WTC werd ik wel even beroerd. Het is ook niet te geloven hoe perfect die gebouwen naar de grond gaan..voor mij is het i.i.g. duidelijk. Maar dat mensen tot zoiets in staat zijn op hun eigen volk zo uit te moorden…nee daar kan ik nog steeds niet bij. Ik wil het gewoon eigenlijk niet geloven..Maar steeds meer komt naar buiten en iedereen komt erachter dat we leven in een gekkenhuis.

   Nu maar even wat positiefs…Hyper ik zag dat je ook citroen gebruikt inmiddels 🙂 Wat leuk om te horen. Voor mij werkt het echt super en voor het eerst in mijn leven was mijn weerstand zo goed dat ik geen griep kreeg terwijl mensen in mijn omgeving het wel hadden. En je valt er ook nog van af wat voor mij dan weer niet zo handig is..daarom doe ik het niet meer elke dag. Je kan trouwens ook een halve of hele citroen over de hele dag verdelen. Dan is het ’s ochtends niet zo zuur.

 17. Bedankt voor de steunende reactie’s na mijn bericht gisteren.

  Voor mijn gemoedsrust wil ik eigenlijk me ook niet teveel in de materie verdiepen.
  De ellende is dat ik dat inmiddels gewoon niet meer kan, omdat ik dan het gevoel heb dat ik iets mis. En om het heden te begrijpen moet je eerst het verleden kennen. Al wat hoofdlijnen te pakken maar dat is natuurlijk maar ’n fractie omdat het zo’n gigantisch groot en onvoorstelbaar iets is.

  Ook ik had 30 jaar geleden al het gevoel dat het allemaal niet klopte. Maar ja….dan ben je nog zo druk met allerlei andere dingen in het leven.

  En inderdaad dat gevoel van verontwaardiging dat dit allemaal kan bestaan en de totale onmacht die over je komt, en dat je maar ’n heel klein radertje in het geheel bent en je er niets aan kan veranderen.
  Maar die vele kleine radertjes houden de boel draaiende om wat voor reden dan ook. In hoofdzaak angst om kwijt te raken wat de mens heeft,denk ik. Nu er mensen zijn die zien dat ze evengoed allerlei zekerheden (als die ooit al hebben bestaan!?) kwijtraken, gaat er toch iets ontstaan.
  Gelukkig worden er ook veel kleine radertjes wakker(der) en kan er hopelijk iets in beweging worden gezet.
  Makkelijk zal het niet gaan want voor die tijd vrees ik dat er nog heel wat gebeurt.

  Vond het altijd zo leuk met het 5 mei concert dat het standaard wordt geopend met ’n gondelier die aan komt varen. Nu ik weet waar dat vandaan komt zal ook dat voor mij nooit meer hetzelfde zijn.
  En dat is in het grote geheel nog maar ’n klein onderdeel.

  Wat wel hetzelfde blijft is dat het nu bijna borreltijd is en dat is in ieder geval ’n zekerheid, en wordt het toch nog gezellig;)

  1. wat is er dan met de gondelier? wat heeft het voor een betekenis?
   hoor het graag

  2. @Britta

   Toevallig kijk ik dit artikel en reactie’s nu terug. Dit naar a.l.v. ’n artikel ergens anders dat ook over het vliegveld in Denver ging. Zodoende zie ik nu jouw vraag pas, heb er geen mail van ontvangen.

   Weet je dat ik het even niet meer weet. Er is in de tussentijd weer zo vreselijk veel info in m’n hoofd bij gekomen dat ik even moet denken.
   Het is ergens in bovenstaand artikel beschreven maar weet nu dus niet meer waar. Volgens mij had het iets met de Bohiemian Grove te maken, dat de gondelier aan kwam varen met het (slacht)offer in de gondel.

 18. AUAG hepatitis, nee dat is niet ver gezocht hoor zeker niet omdat het in een mijn karretje zit dus kan het onmogelijk goud en zilver betekenen. ooh en laten we als top secret genocide voorbijrijdende organisatie ook even subtiel hints geven d.m.v. schilderijen. en joh als klap op de vuurpijl lijkt de vorm van de landingsbanen als 2 druppels water op een hakenkruis.
  moraal: het is allemaal wat te ver gezocht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.