Advertentie

Denver: het NWO-vliegveld..? Creepy..!


 

Waarom moet je een nieuwe luchthaven bouwen, als de oude’ nog gewoon prima functioneert? Sterker nog, als het nieuwe vliegveld klaar is, blijkt dat het minder banen heeft voor vliegverkeer en minder geoutilleerd is dan het oude.. Kortom: de vraag waarom er bijna US$ 5 miljard uitgegeven moest worden (een 3-voudige overschrijding van het budget!), blijft tot op de dag van vandaag een groot raadsel! Toch zijn er veel aanwijzingen, bovengronds zeg maar, die wel degelijk allerlei clues geven over dit raadsel.

Er zijn in deze luchthaven, die in 1994 werd geopend, bijvoorbeeld bizarre ondergrondse ruimtes in volledig ondergrondse ‘gebouwen’, die de afmetingen hebben van kantoorflats.. Deze gebouwen zouden eerst boven de grond worden gebouwd, maar ‘verdwenen’ toen ineens architectonisch ondergronds.. De gebouwen zijn met tunnels verbonden en hebben ‘sprinklerinstallaties’, aldus bouwvakkers, die uit de school klapten.. En er zijn nog veel meer uitermate huiveringwekkende feiten, die van Denver Airport een absolute ‘conspiracy-plek’ maken. Lees één van de vele artikelen over deze ‘creepy’ luchthaven.

Onderaan het artikel plaatsen we een aantal YouTube-filmpjes die je nog een veel omvattender beeld zullen geven van de uitermate bizarre omstandigheden waaronder het vliegveld is gebouwd. We hebben de complete serie YouTubes geplaatst van de indrukwekkende ‘Operation Trojan Horse’. In deze serie over de onderdrukking van de mensheid, neemt dit Denver Airport een sleutelpositie in.

* * *

x

Denver International Airport: een sinistere plaats..

Vertaling origineel artikel: René Voogt

x

Laten we het gewoon eens op een rijtje zetten, alle zichtbare creepy zaken, die je kunt zien op het nieuwe Denver Airport, dat nu zo’n 15 open is. Allereerst wordt je bij de entre van het vliegveld verwelkomt door  een apocalyptisch paard, dat als het donker is je zelfs met gloeiende rode ogen bekijkt.. Vervolgens zijn er de nachtmerrieachtige muurschilderingen, vreemde woorden en symbolen verwerkt in de vloer, waterspuwers (Gargoyles) die je op oude kathedralen aantreft zitten nu aan de muur je aan te staren vanuit ‘koffers’ en tenslotte de constructie en positie van de start-en landingsbanen in de vorm van een Nazi-hakenkruis;  deze plek is ernstig negatief..

Leo Tanguma, de schilder van de bizarre muurschilderingen op het DIA. Achter hem een karakteristiek ‘normaal’ schilderij van zijn hand.

Er zijn zóveel onregelmatigheden rond het DIA (Denver International Airport), dat er een lijvig boek over dat onderwerp geschreven zou kunnen worden. De faciliteiten en de afgebeelde kunst laten veel waarnemers geloven dat DIA veel meer is dan alleen een luchthaven: het is letterlijk een New-Age kathedraal, vol met occulte symbolen en verwijzingen naar geheime genootschappen. Maar het is natuurlijk niet voor niets een vliegveld. Daarom heeft de Britse koningin Elizabeth wellicht zoveel grond in de buurt opgekocht via stroman-bedrijven en bezit ze er een -natuurlijk ook weer anonieme- villa in de buurt.

De kunst op het vliegveld (DIA) is GEEN opeenhoping van bizarre keuzes gemaakt door mensen met een slechte smaak, zoals velen zullen denken. Het is een samenhangende verzameling van symbolische stukken die de filosofie, de opvattingen en de doelstellingen weerspiegelen van de mondiale elite.

Het DIA is een van de grootste luchthavens in de VS en het heeft meer dan US$ 4,8 miljard dollar gekost..! En alles met betrekking tot deze luchthaven is zorgvuldig gepland en alles is er met een reden; ook al is die voor velen (nog) volledig onduidelijk..

De luchthaven
De luchthaven-installaties roepen een berg vraagtekens op over het werkelijke doel van deze mega-structuur. Talrijke theorieën gaan rond over DIA betreffende een ondergrondse militaire bases, zelfs een basis van buitenaardse en/of reptielachtige wezens. In feite is er alles mogelijk is, en daarom zullen we ons beperken tot de gedocumenteerde feiten.

De luchthaven werd gebouwd in 1995 op een stuk grond van 34.000 hectare. De bouw dwong de internationale luchthaven ‘Stapleton’ te sluiten, een uitermate curieus besluit. Want deze ‘oude’ luchthaven had meer poorten (‘gates’) en landingsbanen dan het nieuwe DIA. De aanvankelijke kosten voor de bouw van deze nieuwe luchthaven, zouden zo`n US$ 1,7 miljard dollar gaan bedragen, maar het project kostte uiteindelijk dus US$ 4,8 miljard dollar, 3,1 miljard dollar meer dan deze begroting..! Een verdrievoudiging dus van de oorspronkelijke ramingen!

Tal van bizarre feiten werden opgetekend tijdens de bouw van deze luchthaven; een opsomming:

 • Er zijn verschillende aannemers zijn ingehuurd voor verschillende delen van de luchthaven. Zij zijn allen ontslagen nadat hun klus geklaard was. Dit leidde ertoe, dat waarnemers geloven dat deze werkwijze een strategie was om ervoor te zorgen dat niemand een volledig overzicht had van het project.
 • Er is maar liefst 110 miljoen kubieke meter aarde verplaatst, veel meer dan normaal zou zijn, voor een dergelijk vliegveld en ook hierdoor ontstond de verdenking dat men onder de grond aan het bouwen is geweest..! We komen er later op terug.
 • Er is een netwerk van bjina 8000 km glasvezelkabel geïnstalleerd voor de communicatie (Even een vergelijking: de Verenigde Staten meten van kust tot kust zo’n kleine 5000 kilometer..)
 • Er zijn vliegtuigtank-systemen geïnstalleerd, die 1000 liter vliegtuigbrandstof per minuut kunnen verpompen. Een werkelijk krankzinnige hoeveelheid op een commerciële luchthaven.
 • Er is vooral veel gebruik gemaakt van graniet uit de hele wereld; zelfs toen het project al heftig over de begroting was gegaan, werd deze aankoop doorgezet. Het was dus kennelijk de bedoeling dat het graniet er moest komen en dat de begroting slechts een farçe was geweest..
 • Er is een enorm tunnelsysteem gebouwd, ‘voor vrachtwagens en ondergrondse treinen’ tijdens de bouw. De meeste daarvan worden echter momenteel niet gebruikt, maar zijn snel volledig operationeel te maken.
 • Er ligt  een landingsbaan gereed, die onder een laagje aarde van zo’n 15 cm is verstopt. Waarom deze baan verstopt moest worden is een raadsel.

Een analyse van de beschikbare gegevens reikt tot ten minste één conclusie: deze gigantische structuur zal uiteindelijk veel meer moeten worden dan een gewone commerciële luchthaven. Hij heeft de capaciteit om een enorme hoeveelheid mensen en voertuigen te verwerken, waardoor waarnemers denken dat de structuur zelfs kan worden gebruikt als een militaire basis; anderen voegen er zelfs aan toe dat het in de nabije toekomst gebruikt zal worden als een civiel concentratiekamp. (zie ook de verschillende filmpjes hierover!)

Laten we niet vooruit lopen over dit onderwerp, omdat er ‘natuurlijk’ geen hard bewijs is voor deze claims. Het is echter wel te begrijpen waarom dit soort plannen topgeheim zijn. Maar laten we eens kijken naar de rustgevende, reiziger-vriendelijke kunst die te zien is op DIA. Kosten noch moeite zijn gespaard om de reiziger/bezoeker van de luchthaven te ‘imponeren’.

Het paard bij avond/nacht; een bizar schouwspel…

1 – Het paard van de Apocalyps
Dat ‘ding’ is dus hetgene dat u welkom heet, zodra u de poorten van het vliegveld binnengaat. Een 7 meter hoge hengst van glasvezel met aderen die overal uit z`n hele lichaam komen. Is het donker in de ochtend of ’s avonds/’s nachts dan lichten de ogen, demonische rood op. Mooi toch? Echt een stukje kunst dat indruk maakt..

Er wordt wel verteld dat kinderen het geweldig vinden. Interessant feit: het paard doodde zijn schepper, Luis Jimenez, terwijl hij ermee aan het werk was. Een gedeelte van het beeld kwam los in het atelier waar hij met de constructie bezig was; het brok viel bovenop hem, en veroorzaakte fatale verwondingen o.a. in de vorm van een slagaderlijke bloeding in het been. Zijn vrienden zeggen nu, dat het paard vervloekt is…

Denver Airport, detailopname paard, met de zwarte anus..

Wat vertegenwoordigt dit beeld en waarom moest het precies op die plek komen? Is het beeld bedoeld als de manifestatie van ‘Het vale paard van de Apocalyps’..? Dit is het vierde paard dat voorkomt in het boek ‘Openbaringen’ in de Bijbel en wordt heel toepasselijk ‘DE DOOD’ genoemd.

Met andere woorden, het paard dat de naam ‘Dood’ draagt, bracht doden met wapens, met honger, en met ziektes. Dit is dan een vrij extreme ‘kunstzinnige’ uitdrukking op een familieluchthaven, vind je niet? Of heb je een ander beeld bij dit blauwe paard..?

Het lijkt er niet op dat het paard daar überhaupt hoort te zijn. Want spreek je bijvoorbeeld over Pegasus, een paard met vleugels, dan is de relatie met een luchthaven voor de hand liggend. Maar lees door, je zult dan al snel beseffen dat dit specifieke ‘Paard’ perfect past bij de rest van DIA. Want ook die ‘kunst’ is in één woord als ‘bizar’ te kenmerken.

“En ik keek, en zag een vaal paard;
en de naam van hem die erop zat was
‘de Dood’, en de hel volgde met hem.

De macht werd gegeven aan hen over een
vierde deel van de aarde, om te doden met
het zwaard, door honger, en de dood,
met de beesten van de aarde “.

Openbaringen 6: 7-8

2 – Maçonnieke Hoeksteen/Sluitsteen

De vrijmetselaarhoeksteen in de ‘grote hal’..

Deze steen bevindt zich in de ‘Grote Hal’ van de luchthaven (die term wordt ook gebruikt door Vrijmetselaars om te verwijzen naar ‘hun’ zaal). Er staan vrijmetselaarij-symbolen op de steen en op ’toetsen’ die in braille lijken te zijn geschreven.

Kijk eens naar dit sluitstuk, waarop de vermelding ‘New World Airport Commission’. Deze bijzondere commissie bestaat niet eens, dus het verwijst hoogst waarschijnlijk naar de Nieuwe Wereld Orde.

Er ligt onder deze ‘hoeksteen’ ook een tijdcapsule begraven onder deze steen welke geopend zal worden in 2094. De schuine arm is bijzonder raadselachtig, en lijkt een ander doel te hebben dan alleen als decoratie. Iemand inzichten hierover.?? Zie ook de onderstaande YouTube’s voor een nadere beschouwing.

3 – De Profetische Muurschilderingen
De muurschilderingen zijn verdeeld over vier muren, en zijn geschilderd door de kunstenaar Leo Tanguma (zie foto hierboven) en er wordt van verondersteld dat ze vrede, harmonie en de natuur voorstellen. Maar haal jij deze thema’s eruit..? Het is echter meer een verhaal van 4 episodes.

Want wanneer je de symboliek van de muurschilderingen analyseert, realiseer je je dat ze een angstaanjagend verhaal van (toekomstige?) gebeurtenissen vertellen, alsof het om een soort voorspelling gaat.

Er zijn specifieke sociale en politieke verwijzingen en andere occulte details die de schilderijen in principe omzetten tot een manifest van de Nieuwe Wereld Orde.

Naar verluidt bevestigde Tanguma dat de richtlijnen voor de schilderijen hem gegeven werden en dat hem US$ 100.000 zou worden betaald voor de eerste exemplaren. Later ontkende hij dat hem instructies gegeven waren over de precieze inhoud van de schilderijen en toen ook weerlegde  hij de vragen over de verborgen betekenissen in deze muurschilderingen.

Voorgaande muurschilderingen van Leo Tanguma hadden een typische Chicano kunst-uitstraling, politiek en sociaal geladen en op de gemeenschap gericht. Echter, zijn werk op DIA stuurt een totaal andere richting in, wat velen het onderbuikgevoel geeft dat hij de instructie van iemand volgde, een andermans visie tekende. Laten we eens naar de schilderijen kijken:

A) ‘In vrede en harmonie met de natuur’

Dus op de officiële website van de luchthaven wordt vermeld dat de muurschildering “vrede en harmonie met de natuur” genoemd worden. Echt waar? In het midden van het stuk, bedroefde kinderen met uitgestorven dier-en-plant soorten. Op de achtergrond een bos wat in brand staat en nog verder op de achtergrond, een stad die in brand staat.

Muurschildering ‘Vrede met de natuur’..

Een interessant feit over die stad is: dat het vele malen is geretoucheerd en overschilderd gedurende de jaren, alsof het iets belangrijks voor de makers vertegenwoordigt. Het lijkt omgeven door een kwaadaardig gekleurde waas, alsof het aangevallen werd door een biochemisch wapen.

Eén van de kinderen houdt een Maya-tablet beeltenis vast met het einde van de beschaving.

Aan de onderkant van dit vredige schilderij, zien we drie open kistjes waarin dode meisjes uit verschillende culturen liggen. Links een zwarte vrouw, en in het midden een inheemse vrouw. Waarom liggen ze daar met al die andere dieren? Voorspellen we hier het uitsterven van deze rassen? We weten inmiddels dat het leger specifieke chemische wapens heeft ontwikkeld tegen bepaalde rassen.

Hier is wat het project voor ‘De Nieuwe Amerikaanse Eeuw’ (PNAC), een denktank van een uiterst rechtse groep binnen de Republikeinen, die het defensie en buitenland beleid van de VS definieert, daarover te zeggen heeft:

“… De manier van oorlogvoering … zal een enorm verschil zijn met vandaag … Deze strijd zal waarschijnlijk plaatsvinden in totaal nieuwe afmetingen … Geavanceerde vormen van biologische oorlogsvoering die als ‘doel’ specifieke genotypes kunnen treffen, zouden de biologische oorlogsvoering kunnen transformeren van het rijk van terreur tot een politiek nuttig instrument. “

Detail van de bovenstaande afbeelding

Het meisje aan de rechterkant heeft een Bijbel vast en een gele, door de Nazi’s gebruikte ‘Jodenster’. Deze afbeelding lijkt de dood van het Joods-Christelijke geloof te symboliseren. De groep die deze beelden voor dit vliegveld verkozen heeft, bestaat zijn naar alle waarschijnlijkheid niet uit ‘Christenen’ of ‘Joden’.
Geheime genootschappen hebben zo hun eigen geloofssystemen en  (dood) kisten zijn bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van de maçonnieke symboliek, de Vrijmetselarij dus. Graven/kisten zijn bovendien ook een belangrijk symbool bij de ‘Skull and Bones ‘rituelen, de elite-studentenorganisatie achter Yale-university, waar o.a. de Bush-clan studeerde.

B) De Kinderen van de Wereld dromen over vrede

De 2e muurschildering bestaat uit twee delen. We lezen van links naar rechts, dus een omgekeerde analyse:

Kinderen in allerlei kleuren, gekleed in folkloristische kostuums geven wapens verpakt in de nationale vlag van hun land aan een … Duitse jongen? Ja, de Beierse klederdracht laat daarover geen twijfel bestaan. De jongen in het midden van de afbeelding, die de hamer vasthoudt en blijkbaar iets aan het bouwen is, is ook Duits.

‘De Kinderen van de Wereld dromen over vrede’

Zelfs de Amerikaanse jongen (gekleed als een padvinder) lijkt te popelen om zijn wapens en de vlag over te dragen aan deze Duitse jongen. Stel je voor: je bent in de grootste luchthaven van Amerika, in het hart van de VS, en dan wordt deze afbeelding weergegeven op muurschilderingen. ‘Amerika dat zich vreugdevol symbolisch onderwerpt aan Duitsland’. Vind je het niet gewoon bizar? Dit representeert overduidelijk dat de landen van de wereld hun militaire macht en hun nationale identiteit opgeven ‘voor het gemeenschappelijk belang’.

Het is opnieuw een andere verwijzing naar de Nieuwe Wereld Orde, met hun wereldregering en wereldleger. Maar waarom staat nou precies een Duitse jongen in het centrum van dat alles? Er zijn zo veel verwijzingen naar Duitsland en het nazisme op deze luchthaven, dat het simpelweg GEEN toeval kan zijn..!

Je denkt mogelijk aan  ‘Operatie Paperclip’, waarin prominente nazi-wetenschappers en onderzoekers na de Tweede Wereldoorlog naar de Verenigde Staten werden overgebracht en in dienst van de Amerikaanse regering (of de krachten daarachter!) zijn gaan werken.
Aan de onderzijde van deze muurschildering ligt een terneergeslagen figuur met een geweer (representeert oorlog) met twee duiven die er bovenop zitten (representeert de vrede). Hartverwarmend. Volg nu de beweging van de regenboog die onder het standbeeld begint, over de kinderen gaat, en deze leidt je naar deel II van de muurschildering.

.

Op dit tweede deel is het monster ontwaakt! Deze grote, agressief militaristische figuur is gekleed in een -jawel- Nazi-uniform (let op het symbool op de hoed!) met een gezicht in de vorm van een gasmasker. In zijn handen houdt hij een geweer en een sabel, en lijkt het eerder dat de vredesduif heftig gemolesteerd wordt.
Aan de linkerzijde wordt een eindeloze rij van huilende ouders getoond die hun levenloze babies vasthouden. Dit is echt een schilderij met een afschuwelijke sfeer, zonder enige verlossende boodschap of moraal. Het feit dat dit getoond wordt bij de hoofdingang één van de grootste luchthaven van Amerika, gedurende een tijd van politieke correctheid (de jaren negentig) is totaal afwijkend.

De militaristische figuur wordt verheerlijkt en is almachtig in het schilderij geplaatst, in het centrum van de verrichtingen die plaatsvinden. Het lijkt of deze figuur opnieuw de bevoegdheden weer heeft, die ze verloren waren ná de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal is terug in haar volle glorie en leidt de weg naar een nieuwe Holocaust.

Detail van de brief op de muurschildering

Kijk goed naar de mensen aan de linkerkant en de dode kinderen die op de stenen liggen. Er zijn geen sporen van geweld te zien; ze zijn gewoon verstoken van leven, alsof ze vergiftigd werden door een dodelijk gas afkomstig van de regenboog boven hen. Het monster, levend want het is beschermd door zijn gasmasker, wijst dat de slachtoffers zich moeten opstellen in de richting van de brief, onderaan.

Het is wezenlijk nog een echte brief ook, geschreven door een Hama Herchenberg, 14 jaar oud.. Zij overleed op 18 december 1943 in het concentratiekamp Auschwitz (zoals geschreven is en te lezen onderaan de brief). Een beetje verontrustend is het niet? Auschwitz was berucht door het gebruik van gifgas…!!

(Hitler’s plaatsvervanger Rudolf Hess, getuigde tijdens de processen van Neurenberg, dat tot 3 miljoen mensen waren omgekomen in Auschwitz, waarvan ongeveer 90 procent Joden. De meeste slachtoffers werden gedood in de gaskamers door het gebruik van Zyklon B (Bron: Wikipedia)).

De aanwezigheid van een kleurrijke regenboog en een teddybeer in deze afbeelding, symboliseert onze gedachten in directe associatie met Jeugd en Onschuld, totaal  ziekmakend en verdraaid. Nog één laatste ding over het Kromme Sabel: het is een symbool dat ook en vaak gebruikt wordt in maçonnieke afbeeldingen.

C) vrede in harmonie met de natuur

Wat zou je doen als je het grootste deel van de wereldbevolking hebt gedood met giftig gas? Dat viert u natuurlijk rond een genetisch gemodificeerde gloeiende plant! Gelukkige mensen uit alle hoeken van de wereld komen af op die onweerstaanbaar plant, sommige vliegen er bijna naar toe. Recht boven deze plant (een niet bestaande plant in het ‘echte’ leven) is een Jezus-achtige figuur, maar deze is definitief NIET Jezus.

Vrede in de natuur..

Alle uitgestorven soorten van de 1ste muurschildering zijn weer allemaal terug, en je ziet zelfs een kleine duif verschijnen in de plant. Wat leuk…! Ze voelen zich nu stukken beter nu er kennelijk veel minder mensen op Aarde zijn… De dieren zijn ook gelukkig, en ze danken u voor het sterven. Mensen kunnen nu gebruik maken van een hoog niveau van wetenschappelijke kennis om te leven in een staat van gesynthetiseerde gelukzaligheid door genetisch gemodificeerde planten. Goed voor hen.

De walvissen springen in de lucht, en mensen geven elkaar de hand. Als je goed kijkt naar de baby-tijgers, hebben deze gezichten van menselijke kinderen; opnieuw heel bizar. Dit hele stuk stinkt werkelijk naar een soort ‘genetische modificatie’ en ‘magie’, een ‘nieuw-gecreëerde wereld’. (De veelbesproken Nieuwe Wereld Orde..?)

Kortom, deze muurschilderingen omschrijven duidelijke doelen zoals je deze ook kunt lezen in de vele, vele documenten die over de New World Order bekend zijn, en waarin wordt opgeroepen voor een aantal stappen:

* Ontvolken van de aarde op een onvoorstelbare schaal.
* De dood van het Joods-Christelijke geloof
* Eén Wereldregering
* Het herstel van de natuur

Voor een uitgebreide beschouwing van alle schilderijen, kijk je HIER op de site van Len Horowitz.

4 – De Swastika (vorm) Startbaan

Luchtfoto Denver Airport.

We vragen je of je ná het zien van alle toespelingen over nazi-Duitsland, nog verbaasd bent als de start-en landingsbanen van deze nieuwe luchthaven, de vorm hebben van een swastika? Hier is een tekening gemaakt van een luchtfoto van de start-en landingsbanen (maar trek vooral je  eigen conclusies hier op Google maps)

Zou de man die de start-en landingsbanen ontwierp niet hun vreemde vorm hebben opgemerkt..? Je kunt roepen dat deze landingsbanen zijn gebouwd, naar alle windrichtingen toe, maar dit zelden het geval bij vliegvelden.

Zou er nou niet iemand in het voorbereidende proces van de bouw, bij het bespreken van de tekeningen gezegd moeten hebben: “Jongens, wacht eens even, dit lijkt wel een beetje op het nazi-symbool, misschien moeten we het veranderen!
We willen toch niet dat onze nieuwe -US$ 4,1 miljard kostende- luchthaven, de vorm van een beledigend symbool zal krijgen”.

Maar dit gebeurde kennelijk niet, om wat voor reden dan ook. Of.. en dat lijkt meer voor de hand liggend: er is opzettelijk voor de ze vorm gekozen en heeft men willens en wetens deze vorm aangebracht.

5 – Andere rariteiten
Zoals eerder heb gezegd, kan er een boek worden geschreven over het DIA, maar laten we besluiten met nog een aantal ongesorteerde eigenaardigheden die je kunt zien op DIA.

* Garoyles

De draak in de koffer, de ‘Garoyles’; op diverse plekken zijn ze te ‘bewonderen’ op het vliegveld.

De symboliek van Gargoyles (vuurspuwers) is altijd al een mysterie geweest. Niemand kan echt de reden van hun aanwezigheid uitleggen, vooral op religieuze gebouwen. Zijn het overblijfselen van een vroeger Heidens geloof dat nooit weg ging? Vertegenwoordigen zij iets waar slechts ‘de verlichten’, de ‘leiders’ iets over weten?

“Wat doen deze fantasierijke monsters in de wandelgangen van kloosters onder de ogen van de broeders als ze voorlezen?

Wat is de betekenis van deze onreine apen, vreemde woeste leeuwen en monsters? (St Bernardus van Clairvaux, 12e eeuw)

Maar de essentiële vraag op deze plaats blijft natuurlijk: ‘Met welk doel zijn deze wezens, half dier, half mens hier op het vliegveld geplaatst?’
Is het om aan te geven dat dit vliegveld eigenlijk een kathedraal is..?

* De vloer

Op de vloeren van het vliegveld is een vreemde set symbolen afgebeeld, die op de vloer van het zuidelijke einde van de Grote Zaal op niveau 5 begint en verder gaat tot aan de noordkant van de Grote Zaal.
Er is een zwarte schijf te zien die de zon nadert. Er bestaat geen twijfel over, dat de architectuur op de vloer met de afgebeelde zon, de zwarte schijf begint te overschaduwen..! Aangekomen bij het noordelijke einde van de Grote Zaal vinden we daar een afbeelding van Jeppesen (?) die de zon afdekt. Is dat een verwijzing naar de Zwarte Zon, zoals die aanbeden werd door de Nazi’s?

En verder is er een soort ‘Inheemse’ kunst die Moeder Aarde zou representeren? Het ziet eruit als een buitenaards wezen dat het leven op Aarde ‘besprenkeld’.

En wat is er aan de hand met de kleine gezichten aan de bovenkant van het schilderij? Zijn dat buitenaardse die vanuit de ruimte op ons neer kijken? Het antwoord is niet bekend, er is geen informatie over te vinden. Het doet denken aan een soort graancirkels om de één of andere reden..

Aanvullende bron met goede informatie, theorieën en uitleg. Deze YouTube informeert je verder:

 Jesse Ventura, de oud-gouverneur, de huidige TV-maker die zonder enig vooroordeel en met ongelooflijke durf te werk gaat, gaat in deze aflevering van zijn televisieprogramma achter de geruchten aan. De geruchten dat er een 2012-bunker onder het vliegveld zit, dat er ondergrondse gebouwen zijn en hoe dit allemaal bij elkaar komt.

x

Maar de meest bijzondere film over o.a. het Denver Airport is onderdeel van deze film. ‘Operation Trojan Horse’. Het gaat over het ontwaken! O.a. op gebied van ‘concentratiekampen in de VS. Vanaf de delen 5 gaat het specifiek over het Denver Airport en zijn vele, vele creepy zaken!

Maar deze documentaire ‘Operation Trojan Horse’ hebben we hier echter geheel geplaatst.. Alle 25 delen. Deze serie vertelt je niet alleen over Denver Airport maar laat je figuurlijk landen bij dát waar het werkelijk om gaat.

Want deze serie leidt tot één simpele conclusie: het is  niet de bedoeling dat jij en ik in onze kracht komen. Dat wij NIET in contact komen met het AL om ons heen, via… Via onze pijnappelklier, de klier die door de oude Grieken en zelfs Descartes als ‘De zetel van onze Ziel’ werd betiteld.
Dus voor krachten-achter-de-schermen, die in contróle willen blijven is het van belang, vooral déze klier, maar ook de rest van ons lichaam EN onze samenleving dient blijven ondermijnen. Om de macht te houden, om ons als slaven te houden. Want we zijn niet VOLLEDIG vrij, DAT IS de grootste illusie waaruit je wakker kunt worden.. Maar we kunnen, met de vrijheid die we hebben, onszelf herscheppen.

Kijk naar deze docu, en zie wat bijvoorbeeld 9/11, fluoridering van drinkwater, vaccinaties, Denver-airport, voedseladditieven en ‘nog-zo-wat-van-die-dingen’ met elkaar gemeen hebben..! Of zoals dat ook genoemd wordt: ‘How the people get ‘dumbing downed”..

613 gedachten over “Denver: het NWO-vliegveld..? Creepy..!

 1. Dr. Len Horowitz beschrijft dit al sinds vele jaren in zijn boeken. Ik geloof dat in zijn boek ‘Death in the Air’ er een aantal interessante detail foto’s staan die de boel nogal verhelderen (met uitleg). Ik zoek het boek in de kast op en dan kom ik er nog op terug

  1. @rene, ik zie op je site dit;
   9. Wat is het business model van Wikileaks? We zien geen advertenties. Hoe verdient Assange zijn geld om al die vrouwen te verkrachten en de hele wereld rond te reizen?

   media die personen aanvallen ipv de inhoud publiceren en bekritiseren zijn wat mij betreft de verkeerde kant van de huidige machtssplitsing.

   groet

  2. @Christian

   Lees alles Christian..

   Uit een stuk van een ander, kan ik ook niet 1 regel er tussenuit gaan vissen..

  3. blijven hangen in MSM bashen en persoonlijke roddels is geen journalistiek naar mijn mening.
   als het zo is dat israel heeft betaald, wie zet zich dan te kijk? dan gaan alle vingers automatisch naar israel vanwege het gebrek aan gelekte leaks, dat gebeurt nu…

   ik zie een verband met Vietnam, dat was ook één soldaat die lekte en de hele media smulde ervan en amerika heeft die geschiedenis niet kunnen herschrijven…..
   soldaten moeten hun verhaal kunnen vertellen, dan zijn oorlogen zo voorbij…

   groet C

 2. de nwo is een oculte elite groep die werkt aan de wereldmacht de bedoeling is wereld oorlog 3 veroorzaken en zoveel mogelijk slachtoffers veroorzaken zodat depopulatie plaatsvind.ook willen ze iedereen het merk geven de rfid chip of dat voor ww3 of na ww3 is weet ik niet.jouralist alex jones heeft genoeg bewezen over de elite dit zijn satanische gekken zeg ik u.

 3. breaking news:artikel in de trouw noord korea is woest op de usa en zuid korea over een oefening en dreigt met atoom oorlog ik las het net in de trouw bizar dit.

  1. O zijn ze daar ook nog bang voor, dan kun je inderdaad misschien beter onder de grond gaan zitten.

 4. Opmerking over de duitse kind.

  Het verbaast mij niets omdat de oorsprong van Illuminatie in Bayern ligt. Illuminatie is de top vn de piramide, de ware leiders binnen de freemasons.

 5. Dit Zijn werkelijk de verschrikkelijke zaken en aan de orde van de dag. Er zijn nog zo weinig mensen binnen de wereldbevolking die de conclusie van de schrijver kunnen be amen. En dan is dit pas één locatie op de planeet waar sinistere zaken aan de orde van de dag zijn.

  We weten bijvoorbeeld ook van het bestaan van de area’s 51 en 52. Kan je nagaan dat er dus waarschijnlijk nog een area 1 t/m 50 is en maybe nog wel tig overige…

  Ik vraag me de laatste tijd steeds vaker af, wanneer er moment zal komen dat deze duisterheid naar buiten treed en werkelijk haar slag wil gaan slaan en HOE de wereldbevolking dan zal reageren?

  Zullen wij uberhaupt een kans krijgen om deze samenzweringen tegen te gaan? dit kan mijn inziens enkel door verbondenheid.
  Zullen we als mensheid dusdanig wakker worden dat we wereldwijd als een groot broeder en zusterschap ontwaken of komt deze aanval op de mens als een enorme donderslag en is tegen de tijd dat een grote groep dit doorheeft het leven al genomen van miljarden?

  Als je dan kijkt hoe de mensheid NU op demonstratieve wijze reageert op politieke kwesties die voor komende generaties desastreus zullen zijn, dan schept dit voor mij nou niet echt een gevoel van doorslaggevendheid en strijd tegen de machten.

  Kan ik enkel zien met mijn beide ogen, mijn geest en hart. wat net als een ieder de dagelijkse goed/fout waarheid/illusie strijd voert met zichzelve en trachten de naaste evenzogoed bij te staan en er te zijn. HOE kan deze mens dan in godsnaam bijdragen aan verheldering, samenbrengengen, bevrijden, doorbreken van de prison world? Hoe dient dit te gaan geschieden..

  Als men reeel kijkt is het zo enorm moeilijk om tegen al dit elitair machtsgeweld, kapitaal en vermogen, manschappen en technologie een ombuiging te realiseren..?

  het lijkt wel alsof je na 10 jaar zoeken naar antwoorden, jezelf, de waarheid op een punt komt dat je in permanente staat van heimwee verkeert, heimwee naar een hemel op aarde waar mensen en dieren in harmonie leven met de natuur en het al, en culturele uitwisselingen op basis van gelijkheid en doorontwikkeling de basis is. Dat lijkt wel de enige plek in het dagelijkse leven (in de geest) waar deze enige vrijheid nog verkeert en dat snijd regelmatig dwars door de ziel, lijf en leden als je de ogen weer opendoet.

  Ik hoop, bid en vraag dagelijks aan ( zoals ik het noem ) de scheppende kracht van en voor het al dat is, om ontwaking en vrijheid en waarheid voor alle gebonden zielen ter aarde, maar soms denk ik dat we zo ver weg zijn geraakt dat het verlossende licht nog enkel als een speldenknop in het zicht is.

  Ik hoop echt vanuit elke vezel dat ademd en leeft in mij dat er gehoor word gegeven aan al die zoekende mensen en de dag van vrijheid en onvoorwaardelijke naastenliefde eerder komt dan de dagen van hel op aarde…

  liefdevolle groet…

  Léon

  1. Dank Leon voor je hartelijke woorden. Het is juist om mensen wakker te schudden dat we hier deze artikelen plaatsen. Juist om te laten zien, wat een kliekje, zichzelf ‘verlichten’ noemenden, aan het uitvreten is.

   Maar Leon, in tegenstelling tot ‘eerdere’ periodes, waarin eenzelfde ‘strijd’ is gevoerd, is de komende tijd een uiterst speciale. Het fundament-van-een-hogere-frequentie is aan het ontstaan; hierdoor is en kan ‘bedrog’ niet meer geaard zijn. Het komt allemaal aan het ‘Licht’..! Let it be! Het enige dat we hoeven doen, is onszelf bekrachtigen. Niet wanhopen, gewoon geaard blijven. Ook al lijkt alles om ons heen in te storten.
   (Gisteren ook nog weer eens te horen gekregen van ‘White Bull’, via Ian Graham..!!)

  2. Klopt, niet wanhopen want bij anarchiel zijn ze nu al zelf geworden waar ze te hard tegen gevochten hebben.
   De totale zelf vernietiging is begonnen bij anarchiel.
   Ik vind dit weer zeer verdacht; wie heeft hier belang bij?!
   Het creapy airport in Denver is onderhand nog vriendelijker dan de sfeer op anarchiel.
   Alleen intelligentie en strijdlust tegen vermeende monsters is niet voldoende.

  3. mn waarde Guido 🙂

   Dank voor je reactie.

   Ik hoop waarlijk dat het fundament van hogere frequenties met een factor 1000 als een “spiritball’ bij ons besef binnenkomt en we wereldwijd zullen gaan samenwerken en bouwen aan een zuiver en cultureel hoogstaande bevolking.

   En tuurlijk houd ik me zo afzijdig mogelijk van wanhopen, maar soms na dagen waarin tegenspoed, verlies en verdriet hoogtij vieren is ook mijn hart in alle staat van haat, nood en lijden ipv liefde. En als ik dan het onbegrip ervaar, de wenenden en het verloren geloof in de basis van bestaan dan is het NU moeilijker om op te blijven staan tot onze lammeren tot leeuwen verworden zijn, dan ooit is geweest.

   Mijn alles spuwt een overdaad aan een naderend einde, waarin idd alle gruwel aan het licht komt opdat een nieuw era van verhoogd bewustzijn kan aantreden maar hoe lang en hoe ver kunnen jij en ik en al onze naaste wakkeren nog gaan voordat A die tegenaanvallen startten, en B het kritieke punt bij de massa is bereikt? We gaan beter als decennia geleden maar het zit zo diep en zij zijn zo in en in doorgelouterd dat WIJ nog enkel geestelijk in hogere vormen van bewustzijn kunnen leven en ik hunker zo enorm naar ook het fysieke aspect dat het strijden, preeken en discussieren soms een vicieuze cirkel voelt en geen opwaartse spiraal…

   Enfin het blijft een 3d wereld in een overgangsfase en kan enkel je woorden bevestigen door simpelweg te blijven opstaan en geaard te blijven ook al dondert de halve wereld in buigen, we moetn vertrouwen blijven hebben en doorgaan met de creatie van de zuivere intentie…

   ps zal ook de white bull en zijn wijsheid belezen, hopenlijk sterkt het vermogen tot rede denken ten volste glorie..

 6. Is ‘oogsting’ nabij? De ultieme keuze: Volg je je hart of je verstand? Het ego wil leven, het hart wil geven.
  Zie je de schepping voor wat is en accepteer je alles zoals het komt alsof je het zo gewilt hebt en help je anderen in het zware pad die leidt tot verlossing? of kies je voor jezelf in angst en vertwijfeling. De keuze ‘moet’ nu zo zwaar zijn omdat wij onszelf nu en eeuwenlang niet wilden zien IN anderen. Dit is zwaar. Als olie en azijn zullen zij die waardig compassievol zijn zich in deze zware tijden zich afscheiden door het pijnijke onzelfzuchtige pad die slechts enkelen kunnen gaan.

  Wie is in staat om in deze moeilijke tijd boven yin-yang uit te stijgen en de ‘Oneness in motion’ (tai-yi/spiral) te zien in hetzelfde ´ervaringsmoment´

  Welke liefdesfrequentie kan ik vasthouden?

  1. Sorry mensen, een beetje ‘off-topic’, maar ook weer niet als het om “liefdefrequenties vasthouden gaat”, zoals ik hier ergens lees. Inderdaad vooral niet vergeten te manifesteren wat we WEL wensen. Daarom misschien toch mooi om hier te vermelden:

   21 december ons AVATAR INDOOR ‘The Return of the Light’ editie. Veel mooie, verbindende en ontroerende kunst, live muziek, dans-performances, live optredens en een speciale openingsceremonie (neem je eigen licht en kaarsje mee)…

   En onze speciale gast ‘The IceMan’ Wim Hof (zie ook luisterarchief HSM Radio), inmiddels wereldberoemd om zijn extreme experimenten die voor hem een ‘koud kunstje’ zijn geworden (maar nog belangrijker: waar iedereen wat van kan leren). Alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Ik hoop dat we een aantal van jullie daar mogen verwelkomen.

   http://www.healingsoundmovement.com/news

 7. Ik las dit gisteravond ben me echt rotgeschrokken en heb het weg geklikt niet wetende wat ik hier mee aanmoest.
  tis verdomd moeilijk om hier mee positief te blijven .

  dacht dat ik inmiddels heel wat gewend was maar goed tis niet verkeerd om af en toe eens wakker geschud te worden met de realiteit

  groetjes Roanld

  1. Ronald

   Als je door middel van het onderzoek wat je doet er een bepaald beeld op na houd, en je loopt dan vervolgens later tegen DIT artikel aan, dan gaan je haren letterlijk omhoog staan.

   Vandaar het ook gedeeld moest worden, en dus vertaald is.

   Het is IDD niet het mooiste bericht, maar het zal menige de ogen openen.. Hoop ik.

   Groet

   René

  2. @Ronald
   Nooit je hoofd wegdraaien maar het kwaad rechtstreeks in de ogen kijken. Dat is kracht. Zij bezitten alleen maar macht.

   Macht is de onderdrukkende factor, laat je daar dus niet mee in. Probeer zo krachtig mogelijk te worden juist door het licht te laten stralen op duistere zaken.

   Het is niet voor niets dat er deze dagen zo’n gigantische beerput open gaat. Het is allemaal echt en enrome krachten en machten staan regelrecht tegenover elkaar.

   Sorry dat ik geen beter nieuws heb maar voor wie ogen heeft die ziet. Die ziet dat de krachten zich meten en versnellen. Zou willen zeggen; “fasten your seatbelts”

  3. @Dawn

   A la Johan Oldenkamp: Zei ook “fasten your seatbelts, zou ik zeggen!” in zijn stuk “Het Hele Verhaal” hehehe

   We gaan gierent door de bocht nu, en de wieldoppen zijn er allang vanaf geknald 😉

 8. die video’s geven aardig wat nieuwe impressies.
  het doet mij een oude gedachten herkauwen die ik altijd had;
  namelijk dat middels de chemtrails kernafval over ons gestrooid wordt…

  nu hoor ik hier 2 dingen(video 8)
  *)underground biological fungus
  *)nuclear reactor cooling towers

  is dit airport de basis voor de chemtrail operaties?
  heeft iemand hier misschien een draadje?

  1. Hè gelukkig.. pfff.. Ik dacht al… Maar ’t is opgelost! Nu de rest nog, met zo weinig mogelijk brandstof natuurlijk. 🙄

  2. Guido, als ze daar nou een tikkeltje verder in zijn dan dat wij denken. Brandstof??????

  3. ?? Wat bedoel je..? Citaat uit het artikel hierboven: ‘Er zijn vliegtuigtank-systemen geïnstalleerd, die 1000 liter vliegtuigbrandstof per minuut kunnen verpompen. Een werkelijk krankzinnige hoeveelheid op een commerciële luchthaven.’

  4. Omdat ik denk Guido, dat er meer techniek zou kunnen zijn in handen van de duisteren dan wij misschien wel denken. Ik denk dat zij vliegmachine’ s hebben die straks zonder brandstof kunnen vliegen en gebruik maken van antizwaartekracht. Maar het kan ook zijn, dat ze dit ons willen doen laten denken. Misschien hebben ze eerst grote tanks nodig om de eerste periode te overbruggen, of zijn het wel tanks om te gebruiken voor hun sprenkler installatie??? Misschien wel voor gif?? Of zuurstof? Hoe weten wij waar die tanks precies voor zijn?

  5. @Mirakel

   Naar mijns inziens hebben de duisteren deze schepen en technologie al. Het schijnt dat o.a Lockheed Martin deze al gebouwd heeft. Het verbaasd mij niks eigenlijk. Ook zou er momenteel een alien war aan de gang zijn. Kan allemaal heel ver gaan en vaag klinken, maar laten we niets uitsluiten. Jim Marrs is iemand die het al meerdere malen heeft waargenomen met speciale Night Goggles.

  6. @Mirakel

   Ja hè? Wel leuk toch? 🙂
   Dat over Lockheed Martin heb ik eens gehoord in een speech van David Sereda. Het zou mij verder dus ook niets verbazen, dat ze bij LM echt wel meer kunnen/weten, dan ons wordt voorgeschoteld.

   Heb het even voor je opgezocht: http://www.niburu.nl/index.php?&page=showarticle&id=11587
   Dit werkt nog dus bekijk het eens wanneer je zin hebt. Zo helpen we elkaar. Ik hoop dat we steeds meer te weten komen, voelt lekker hehe

  7. He Wout,

   Ja ik het het even gelezen!!! In 1968 hadden ze ws deze technieken al ontwikkeld (anti zwaartekracht)!!! Nou dan weten voor nu genoeg denk ik! Wist ik maar wat ze hiermee vanplan zijn. Ik denk dat er wel meerdere volkeren door het heelal vliegen, misschien dat ze daar straks ook over willen heersen. Klinkt misschien wel heel negatief, maar ik hoop eerlijk gezegt dat zij ons een handje gaan helpen!

   In Mexico hebben ze hele grote driekhoeken zien vliegen, Ik vermoed dat zij dit zouden kunnen zijn. Ik denk aan de hoek, omdat dit past in de symboliek van de vrijmetselaars. De rest van de ufo’ s heb ik geen idee van!

   http://www.youtube.com/watch?v=OXsZRc-cdGw

 9. Hitler, riep ten tijde van het uitvoeren van zijn plannen “het kwaad” aan. Hij deed hier forse rituelen voor. Dit heb ik in een documentaire gezien. Ik heb het idee, dat het hier wat op lijkt.
  die britse koningin, als je naar haar uiterlijk kijkt, lijkt ze wat op een reptiel. Zij schijnt hier ook bij beterokken te zijn.
  Ze zitten op een luchthaven, dus aanvoer van hetgeen ze nodig hebben, hebben ze bij de hand.
  het paard is zwart. De lichtwerkers noemen zichzelf de witte ridders. Het paard staat voor kracht. (wel een beetje een mager zwart werkpaartje trouwens)
  Ik denk dat dit valt in het straatje van hitler.
  Ik denk/vermoed dat de duisteren over geavanceerde vliegmachines beschikken. Het zou kunnen zijn dat ze vanuit die tunnels naar andere delen van het universum kunnen komen (verzamelplaats). Hierbij sluit ik ook niet uit, dat er een forse uitwisseling van technologie is geweest tussen een bepaald buitenaards grijs ras. Deze grijzen hebben mensen die ze onvoerd hebben, doorgegeven dat de aarde zou exploderen. Dus de aardse duistere reptielsoorten zouden wel eens erg bang kunnen zijn. De kinderen zie ik een beetje als symbool voor het onschuld van mensen die nog niet zoveel weten (kleuters). Het maya tablet, voor een voorspelling. De duif onder het zwaart, zou symbolisch voor god kunnen staan, niet echt een heel positief beleid daar dus.

  1. Misschien denken die groep wezens, dat zij de uitverkorenen zijn, om de wereld te vernietigen. Zij zullen vast de illussie hebben dat alle voorspellingen om hun acties draaien. Wanneer je vanplan bent het kwaad op te roepen, kan het zich ook tegen je keren. Daar maakt het kwaad geen onderscheid in. Waarom kunnen zij dan in godsnaam denken, dat zij het kwaad zouden kunnen besturen, manipuleren, instrueren enz. Wij zijn de beste en kunnen alles zullen ze denken! Dan maken ze dus een denkfoutje…..

  2. Bondgenootschap met ‘het kwaad’ van een groep ‘uitverkorenen’ in ruil voor technologie en absolute wereld hegenomie, totdat de duistere bondgenoot zich ook keert tegen de ‘uitverkorenen’…
   Na alle research van de afgelopen 2 jaar op internet is dit precies waar ik tot nu toe ook op uit kom..
   ‘A Pale Horse’ staat dat voor ‘grijze reizigers’ door ruimte en tijd en de lagere astrale vierde dimensie waar ze zich schuil houden?!
   Wij gewone mensen zijn de onwetende grootheidswanende (daardoor arrogante) kleutertjes en de smurfen zijn de werkelijke grote bewuste vrijheidsstrijders met de Frygische muts als symbool van vrijheid van ex slaven die keer op keer samenwerking met het (technologische) kwaad afwijzen om zo hun vrijheid te kunnen bewaren.
   Wij arrogante grootheidswanende gewone kleuter mensen geven momenteel alle onze vrijheden op in ruil voor het ministerie van veiligheid; stazi staatz sicherheit; ik vrees voor het ergste als we zo door gaan.
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Frygische_muts

  3. Okay, vandaar dat mensen straks allemaal naakt in een bestand komen tijdens een bezoekje aan een luchthaven. Even door het poortje jongens! (rontgenpoortjes).

  4. Het zou dezelfde situatie kunnen zijn als WW1 en WW2.
   Tijdens WW1 kwamen de mensen ten strijde met paard en zwaard, en ineens zagen zij hun tegenstanders in de verte opdoemen met vliegtuigen en tanks! Maar dit hadden ze niet verwacht??? Verrassing!!!! Wn WW2 de hitlersituatie natuurlijk. Hiermee bedoel ik, dat wij niet verwachten dat zij van die hoekige vliegmachines hebben, waarmee zij alle kanten uit kunnen! Ik denk dat deze verandering niet zonder slag of stoot gaat, maar het maakt mij boos, dat er een groep reptiele wezens zijn die zo arrogant zijn te denken dat zij de uitverkorenen zijn.
   Nostradamus heeft ook aangegeven, dat de lieve mensen zouden overleven (wij avatar onwetende mensen bij wijze van spreken), en een bestaan zouden opbouwen. Vanuit mijn oogpunt zou dat betekenen dat de duistere kliek op den duur wel een flink pak rammel krijgt. Een kat in het nauw maakt vreemde sprongen wanneer hij bang is. Ik denk dat dit nu het geval zou kunnen zijn, nu er veel meer licht op aarde komt. Een bunker staat voor mij symbolisch voor het willen verschuilen, wegduiken. Dit slaat op angst. Ik denk dat ze onder hoogspanning staan om het zo maar uit te drukken met al die kabels onder de grond (symbolisch).

  5. He Wout,

   Ja ik het het even gelezen!!! In 1968 hadden ze ws deze technieken al ontwikkeld (anti zwaartekracht)!!! Nou dan weten voor nu genoeg denk ik! Wist ik maar wat ze hiermee vanplan zijn. Ik denk dat er wel meerdere volkeren door het heelal vliegen, misschien dat ze daar straks ook over willen heersen. Klinkt misschien wel heel negatief, maar ik hoop eerlijk gezegt dat zij ons een handje gaan helpen!

  1. Mirakel! zeker maak ook ik mij ongerust; het volgende schud ik net even achteloos uit mijn linker orakelende mirakel mouw;

   er zijn 2 soorten arrogantie
   arrogantie uit onwetendheid
   arrogantie uit wetendheid
   de wetenden zijn weer op te delen in 2 soorten
   de wetenden die zo veel weten dat ze weten niet alles te weten
   de wetenden die net niet genoeg weten en daardoor weten alles te weten
   vervolgens is goedaardigheid ontzettend belangrijk
   na een tijd intensief op nuwij vertoefd te hebben weet ik hoe erg wetenden zijn die net niet genoeg weten en daardoor denken alles te weten
   dit in combinatie met vormen van kwaadaardigheid is een lethal combination
   en het verschil tussen hypnotische trance toestanden (brein wassen) en zuivere kennis gnosis knowledge
   wat mij betreft is bijna elk kleuter mens bevattelijk (gemaakt?!) voor te veel WO om een zuiver kennis mens te kunnen zijn
   reptielen denken niet maar hypnotiseren
   zo hebben ze stelselmatig onze WO mensen afgepakt
   lady gaga (klinkt als kleuter) wordt letterlijk genaaid door holy wood reptielen in ruil voor succeX (X Factor)
   ze willen alleen de rassen behouden die daar het meest bevattelijk voor zijn en dat zijn nou net niet de bosjesmannen…

  2. Wij kunnen er niet heel veel aan doen, dat wij rondlopen als gewone onwetende mensen. Van kinds af aan worden wij hiermee “grootgebracht” dus we weten niet beter.Iedereen wil het graag goed doen, dat zit in ons. Dit maakt ook dat we hierin vastzitten. Heel doordacht allemaal. Hitler maakte inderdaad al een begin met deze rassenzuivering, dus om het meest meeloperige ras te behouden. Deze zelfde groep is in de wereld nog steeds actief. Zeer gevaarlijk. Ik denk “uit mijnmirakel mouw”, laat ze maar denken dat ze alles weten, dat schrikken ze des te meer, wanneer hun ritueelen zich tegen hen keren. Denken dat je alles kunt beheersen is naar mijn idee in deze niet rieel. Mensen die haten, en willen verwoesten, zijn uiteindelijk niet de meest vriendelijke wezens voor zichzelf. Wie kwaad doet wie kwaad ontmoed! Wanneer je je met zulke lage energieen inlaat, denk ik niet dat je weet waar je werkelijk mee bezig bent.

   Ik las die brief nog eenmaal, over het weer kind willen zijn.
   er zit zoveel angst in die brief. Hier houdt deze groep van!

  3. En wat laten ze onze onwetende jeugd mee lallen met de radio?!

   Quote:

   “The song starts with a weird chant that goes

   Rah-rah-ah-ah-ah-ah!
   Roma-roma-mamaa!
   Ga-ga-ooh-la-la!
   Want your bad romance

   This is the type of senseless crap drunk people like to yell in those disco dance parties you crazy kids go to. Is there a deeper meaning to it? Gaga announces it in a weird, gothic accent, in the manner of a ceremonial/incantation, a little like the “Bum-bum-bedum” of Rihanna’s Disturbia (article here). Ra, as the name of the ancient Egyptian sun god, is still of great importance in today’s occultism (see the “Eye of Ra”, the All-Seeing Eye). Roma may be a reference to the roman catholic church, but I’m not sure. This could be interpreted in many ways so I won’t linger on it”

   http://vigilantcitizen.com/?p=2737

   En een stukkie verder op;

   Quote:

   “In some scenes, Gaga gradually starts to look like reptilian monster, with a focus on the spine.”

  4. Ik weet ook niet of mijn fantasie ophol slaat hoor, maar dat gebouw van die luchthaven, vond ik ook net de rug van een krokodil. Dit viel mij op toen het donker was, en die witte tenten verlicht waren. Het heeft iets organisch.

   Ik las het van Lady gaga!!! Ze lijkt wel iets reptieligs te hebben. Duistere muziek ook!
   Wanneer je je bewust bent van deze manipulatie, schrik je je dood hoever ze al zijn!

 10. Ik weet ook niet of mijn fantasie ophol slaat hoor, maar dat gebouw van die luchthaven, vond ik ook net de rug van een krokodil. Dit viel mij op toen het donker was, en die witte tenten verlicht waren. Het heeft iets organisch.

  Ik las het van Lady gaga!!! Ze lijkt wel iets reptieligs te hebben.

 11. Kijk, Hyperalert en Mirakel hebben al verder gekeken…

  De site waar dit artikel vandaan komt, staat vol met gigantisch goede artikelen, welke allen op een manier in elkaar gezet zijn zodat ook iedereen het kan begrijpen.

  Dit heeft niks te maken met conspiracy, maar is de keiharde, onverwrikbare waarheid, hoe graag we die ook zouden verwerpen.

  Ik ben dan ook van mening dat er velen stukken tussen staan die het verdienen vertaald te worden naar de Nederlandse Taal.

  Of het nu gaat om vaccins, voedingsmiddelen, dranken, de iluminati zelf of zelfs de muziek industrie, dit zijn allemaal wapens die elke dag “TEGEN ONS” ingezet worden om ons Dom te Maken en te Houden! (De oorlog speelt nu, en is gericht tegen U)

  Bij deze dan ook een oproep aan eenieder die net als ik van mening zijn dat dit werk ook voor het Nederlandse publiek toegankelijk zou moeten zijn, en die de capaciteit hebben om hun steentje bij te dragen, die zou ik willen vragen om te helpen dat voor elkaar te krijgen.

  René

  1. @Rene,
   Goed dat je dit onderwerp onder de aandacht brengt. Die gestoorde gekken van het britse koningshuis hebben land eromheen aangekocht midden in de woestijn. Dat moet toch al bellen doen rinkelen? Wie gaat er nu middden in de woestijn zitten? Enniewais heel Denver airport is vreemd net zoals Reynolds Airpark Airport. Ben bang als we weten wat de bedoeling nu precies is dat we dan te laat zijn…

  2. @Dawn, niet alleen het britse koningshuis……….Ik durf hier niet te veel te zeggen………………………..

  3. @Mirakel
   Denk dat ik wel weet waarom enne dat hoeft ook helemaal niet. Internet is niet echt het geschikte medium en juist ook weer wel als je leert over mensen als William Cooper en anderen die naamswaardig zijn. Aan de andere kant moeten wij nooit angst tonen en het persoonlijk overwinnen. Dat is volgens mij de hele truc.

  4. @Dawn. Ik ben een beetje voorzichtig met het benoemen van Nederlandse reptielsoorten. Ik denk dat ik nu zonder namen te noemen een heel eind gekomen ben toch? 🙂

  5. @Dawn

   “Wie gaat er nu middden in de woestijn zitten?” En ik zie je dit nu al letterlijk tegen me zeggen ofzo, en ik kan er om lachen hoor. Humor blijft de orde van de dag voor me. En waarschijnlijk voor de meesten wel hier. Dit is ook echt iets waar me verder kunnen ^__^
   Tussen al dat mindere gedoe door moeten we gewoon blijven lachen hehehe

   Maar gelijk heb je: Wie gaat er nu middenin de woestijn zitten? Zal vast niet zijn omdat ze daar mooi op zee kunnen kijken 😉

 12. We moeten hier goed begrijpen dat deze mensen handelen in angst.
  Dit soort toespelingen als hier op dit vliegveld gemaakt worden zijn bedoeld om ons naar de polariteit angst te jagen.
  Wanneer we dat toestaan verliezen we het vertrouwen in een betere wereld. Wanneer we het vertrouwen verliezen in een betere wereld dan hebben we geloof in de wereld die deze mensen voor staan.
  Hoe luguber dit soort tekenen ook bedoeld zijn, laat ze voor wat ze zijn en vertrouw er op dat we in een mooie wereld gaan komen.

  1. vertrouwen in een betere wereld als opium voor het volk, het paradijs is nabij, weer een nieuwe godsdienst om de transitie soepeltjes te laten verlopen met je ‘spirituele’ kop in het zand alles onder het tapijt schuiven net als vroeger bij meneer pastoor van het dorp
   je kan wel een smiley achter je naam zetten maar vlak achter je vrome uitgestreken standaard riedel proef ik pure agressie
   vandaar….
   “jezus is ook voor jou aan het kruis gestorven” en dat maal honderd keer en nog steeds niet weten wat je gezegd hebt
   die sfeer bedoel ik dusz en daar pas ik voor
   sorry dat we je modieuze ascentie slaapje verstoord hebben
   jij kan nog typen maar de rest van je relie 2.0 kompanen heeft comateuze kramp vingers van het zwijgen en denkt dat dat in naam van de nieuwe god het hoogste goed is
   ik wil je er nog even fijntjes op wijzen dat 99% van de reizigers op Denver airport uit onwetendheid helemaal blind is voor de gebruikte symboliek aldaar
   in die zin is er daar bepaald geen sprake van angst aanjagen van de massa
   verder wil ik er nog even fijntjes op wijzen dat voor 95% van de zwevende lezers hier deze feitelijke informatie volledig nieuw is en dat ik al langer dan 2 jaar met die kille wetenschap moet rond zeulen zonder een serieus klankbord
   in die zin is het voor mij absoluut een opluchting dat Dit nu eens Hier en Nu op de voorpagina staat van deze Site staat

  2. @andere René

   We moeten juist die oogkleppen naast ons neerleggen en het onder ogen zien (leuk of niet). Ze hebben ons te lang gemanipuleerd en belogen waardoor we als kippen zonder kop door het leven zijn gegaan denkende dat alles voor ons geregeld en op een dienblad aangereikt word.

   Er is een oorlog gaande, en die oorlog is gericht tegen JOU/ONS/WIJ het volk. “Silent weapons for quiete wars” genaamd. De wapens die ze hanteren zijn oa: Vaccins, Kwik, Formaldehyde, Bestraling, Amalgaam, Medicijnen, Aluminium, Water, GM Voedsel, Pesticiden, Melamine, Chemtrail, E-nummertjes, Straling, Fluoride, Fluoride verbindingen, Bestraling van Voedsel, Giftige verpakking, Electrosmog, Nanochips, Giftige chemicalien, RFID Chip, Aspartaam en MSG, New Age, De Muziek Industrie, Religie

   http://www.argusoog.org/2010/03/silent-weapons-for-a-quiet-war/

   Ze zijn aan het sleutelen aan JOU/ONZE vrijheid, en daarnaast wordt er al JAREN gesleuteld aan JOU/ONZE gezondheid, en is allemaal onderdeel van hun grote plan zodat we die “NIEUWE WERELD ORDE” als Make Schapen zullen accepteren.

  3. @Rene,
   Klopt, maar een deel van de oorlog (zo mogen we dit wel noemen denk ik) is een psychologische oorlog.
   En dit vliegveld is heel duidelijk een onderdeel van die psychologische oorlogs voering. Bedoeld om mensen bang te maken door te laten zien wat ze ongestraft kunnen doen.
   Als genoeg mensen daar bang voor worden hebben ze gewonnen.
   Maar het is ook een middel voor ze om te meten hoe goed ze de mensen nu onder controle hebben.
   De mensen die ze onder controle hebben doen dit af als onzin of zijn te bang om er tegen te ageren. Daarmee weten ze gelijk hoe goed hun mindcontrol methoden zijn.

   Ik bedoel niet dat je je niet moet informeren over wat ze doen. Want alle informatie is nodig, zelfs desinformatie is goed om te weten, zolang je het als zodanig herkent.

   Wat men hier aan het doen is, is een glijdende schaal aan het bouwen.
   Men begint de mensen met redelijk onschuldige dingen te bestoken (op alle fronten, TV, Computergames, kranten enz.), dat wordt langzaam verergert (kijk bijvoorbeeld eens naar films van nu en 50 jaar geleden, die van nu zitten echt tot de nok toe vol met geweld).
   Uiteindelijk zullen de mensen zelfs de meest afgrijselijke dingen accepteren. Voor een deel omdat ze afgestompt zijn, en deels omdat ze bang zijn.

   Zo is het ook in Nazi Duitsland begonnen.

   Wanneer je de hoeveelheid reacties op het artikel ziet dan is wel duidelijk dat het een heel effectief middel voor ze is.

   En daarom zeg ik herken dit vliegveld voor wat het is, een stuk propaganda. Trap er niet in en laat je niet bang maken.

  4. Ik ben ook helemaal niet bang Rene. Juist moeten wij de dingen bij naam gaan noemen en het kwaad in de ogen durven kijken. Voor verder wegkijken is het al te laat. Wanneer moeten we dan actie ondernemen? Onderweg in de trein naar het kamp is het namelijk al te laat!

   Zie je dan niet wat er speelt;

   wat te denken van het incestschandaal? Er komt nu een bericht naar buiten dat incest in Zwitserland gelegaliseerd zou moeten worden:
   http://www.hpdetijd.nl/2010-12-14/zwitserland-incest-moet-kunnen… Abnormaal wordt normaal en normaal is niet meer de standaard. Films en muziek is alleen maar om ons onder hypnosecontrole te houden en het slechte geplastificeerde voedsel en de nodige vaccinaties doen de rest. Hersenloze zombies zijn we langzamerhand.

   Dan wil ik je vragen sinds wanneer vinden wij incest normaal? Sinds wanneer is het normaal dat alles wat slecht is de norm gaat worden? Sinds wanneer is het normaal dat oprechte goedheid de uitzondering vormt? Sinds wanneer?

   De leugen lijkt steeds grotere vormen aan te nemen, buiten proportie te treden en iedereen vind dat maar normaal?

   Neen rene ik geloof niet dat alles vanzelf beter zal worden, alleen met de juiste inzet en met veel lef is dat mogelijk. We hebben niets aan een slappe houding juist door deze houding is alles zo als het nu is. En ja – ik ben langzamerhand behoorlijk kwaad en dat is volgens mij goed!

  5. @rene, wachten totdat we aankomen in een betere wereld, bezorgt mij eniszinds kippevel. Wie wil ons doen laten denken dat dit het geval is, dat er een nwe wereld aankomt. Zijn dat de Eliten? Gewoon maar afwachten terwijl we ergens naartoe gaan wat misschien helemaal niet zo handig is?
   Dit bekijk ik vanuit een oogpunt, dat wij misschien wel dom gehouden worden, door ons vast te zetten in een bepaalde manier van denken, die we vanuit onze opvoeding hebben meegekregen. Dat ze bang zijn, ben ik het helemaal mee eens, maar wat voor sprong gaat deze bange kat maken.

  6. Ok beste mensen ik ben het met al jullie reacties eens.
   Ik ben zelf iemand van de positiviteit. Zelfs lachen om iets dat in principe voor vele andere “ernstig” lijkt. Ik ben altijd al zo geweest en het mag nu wat ik ga zeggen lijken alsof ik teveel op heb, maar ik geloof echt dat de duisteren kunnen gaan tot een bepaald niveau, en dan is het echt afgelopen.

   Nou, als we om ons heen kijken hebben wij allemaal echt zoiets van “Het is allang veel ste ver, en al voor een veel ste lange tijd!”. True, maar ik blijf een goed gevoel hebben dat ons Universum het werk verder doet. Kijk naar de planeten, sterren en zelfs zwarte gaten die zich nu zeer “apart” gedragen. Alles past zich aan en hier kunnen de duisteren geen bal aan doen.

   De inheemste stammen wisten dit allemaal al, en naar mijn gevoel zitten we echt op de eindstreep te werken nu. Zeker is het prachtig dat we naar het tijdperk Aquarius (Waterman) zijn gegaan, hierin kan alles dat duister is zowieso niet blijven bestaan. Geloof me, ik zie dit echt als de laatste trekjes van het duister om de “Niet Wakkeren” nog eens allemaal een extra ronde “hersenspoeling” te geven.

   Ik heb het vermoeden dat er nog een fake messiah blue beam object wordt geprojecteerd ergens in 2011. Het duister weet dat wat komen gaat niet gestopt kan worden, ook al zouden ze dit graag willen. Wat we gaan meemaken is echt verordend.
   Misschien dat we het niet allemaal gaan overleven, maar als je WILT “blijf” je hier en wij zullen de aarde opnieuw laten bloeien. Als ÉÉN. Ik zie gewoon niet voor me dat dit het einde is voor ons, dit kunnen wij onszelf niet aandoen. Blijven bij ons hart en intuïtie en hoe wij willen dat het gaat lopen, daarop moeten wij blijven vasthouden en zonder angst. Ik zie positieve omwentelingen komen die voor de sheeple juist ernstig zullen blijken: Complete geldsysteem weg, Farmaceutische industrie weg, politiek weg, alles weg dat oud is. Dit is een teken dat wij allen veel werk moeten verrichten op de nieuwe aarde.

  7. @wout
   Ben blij dat je het inziet. Niets gaat hier namelijk vanzelf en van lui achterover hangen en maar wachten op betere tijden heeft maar een resultaat. Stilstand is achteruitgang.

   Voor de mensen die echt wakker zijn die zien. Die zien dat er iets totaal scheef groeit. Wetten die ervoor moeten zorgen dat incest genormaliseerd gaat worden spreken hier boekdelen van. Het is met veel meer zo…

   Bijvoorbeeld met de muziek. Jonge gasten krijgen Gaga als voorbeeld. De schritzofreen die met echte lijken wil optreden en zelf zegt bezeten te zijn. Ze zingt over moord alsof dat allemaal oke is! Dan heb ik het nog niet over de andere verknipte sterren. Totaal doorgedraaide gasten die ons moeten imponeren. Nou vraag ik je; ‘sinds wanneer is dit allemaal normaal?’

   Het is erin geslopen net zoals je de kikker in het pannetje kookt. Maar ik weet 1 ding; dit is niet zoals we de toekomst moeten willen hebben. Als wij staan voor het mooie, het goede en pure positiviteit dan moeten wij reageren! Het is onze morele plicht!

   Dan mogen wij ook kwaad worden en zelf initiatieven gaan tonen. Het uitdragen dat wij hier niet voor staan en het ook niet gaan laten gebeuren. Positiviteit moet je ook durven uitdragen!

   Succes met de Cooper serie. Ik heb er uren en uren opzitten en geloof me; het is alles waard!

  8. @Dawn

   Dankjewel Dawn! Ik ga mijn best doen. Ik had net weer even zo’n leuk firefox probleem dat al mijn tabbladen weer verloren gingen.. hehe. Ik wist in mijzelf “maak je niet druk allemaal verloren energie” maar toch doe je het altijd nog een beetje als het niet ging zoals je had gewild… 😛

   Maar het is alweer aardig ok nu. Had nog een oudere bookmark save met vele tabs. Een paar er weer bij geopend en voilá!

   Ik hoop dat wij misschien ook wat kunnen betekenen om wat René eerder meldde. Stukken vertalen van het engels naar het nederlands en ergens op een website plaatsen. Zou ik wel aan mee willen doen. Moeten we even wat afspreken als we wat willen doen. Ik sta er open voor, heb toch weinig te doen behalve de wereld te zien verslechteren..

  9. @Wout
   Zou dat echt graag willen waar het niet dat juist door de inspiratie van rene ik op een ander pad terecht gekomen ben. Door deze serie heb ik geleerd dat de mensheid als eerste versterkt moet worden. Een boom kan pas goed groeien als de wortels goed gegroeid zijn. Op de een of andere manier ben ik daarom met een boek begonnen en ik zit hiermee in de afrondsfase. Dit boek heb ik geschreven voor mensen die veel connecties niet kunnen maken. Er staat veel in om mensen te versterken in hun eigen kunnen. Het aanleren van zelfstandigheid en terugnemen van autoriteit.

   De laatste correcties worden gedaan en daarna is het helemaal feest mbt werk wat er nog aan vast gaat zitten, qua marketing enzo. Daarnaast heb ik nog een boek te schrijven die al in de planning lag en dan heb ik drie kindertjes rondlopen en probeer ik overal informatie vandaan te halen (tja, hoe ik het doe weet ik ook niet).

   Bezige bij dus, maar ik vertrouw erop dat iedereen hier een taak heeft en die gaandeweg zelf leert inzien. Duszz voel je vrij om een steentje bij te dragen aan het geheel…
   😉

  10. Dankjewel Dawn. Ik wens je sterkte met het boek. Laat me e.e.a. weten wanneer je klaar bent ermee goed?

   Ik wil graag een steentje bijdragen, ik zal dit nog eens bekijken. Ik ben zo druk in me hoofd nu met al het nieuwe dat op me afkomt, zeker het werk met Bill Cooper.

   Ik zal eerst meer info moeten winnen en het laten bezinken. Misschien ga ik vanavond nog naar een lezing van Johan Oldenkamp in Almelo. Hij komt als het goed is daar vanavond. Moet ik even kijken of ik met een vriendin ga. Ze is overigens net als wij en is Surinaamse. Erg spiritueel is ze en ook helderziend. Veel goeds kan ik met haar delen en de manier waarop we elkaar hebben getroffen is helemaal bijzonder. Misschien komt dat nog een keer dat ik dit vertel. Het getal 11:11 vloog in het rond destijds, dat weet ik wel hehe. We houden elkaar overeind in deze moeilijke tijden en bij haar kan ik me uiten en andersom.

   Nou tot hoors maar weer. Ik heb nog wat te doen zou ik zeggen tegen mezelf, de tijd gaat wel veel ste snel zeg poeh.

  11. @Wout,
   Laat het een en ander ook rustig bezinken. Een chaotische toestand is ook niet alles
   😉
   Als het boek klaar is zal ik je dat laten weten. Zal midden januari 2011 worden. Zal wel weer toevallig 11-01-2011 worden ben ik bang. De getallen liegen er tegenwoordig inderdaad niet meer om.

   Mocht je met je vriendin naar Johan gaan, dan wens ik je veel plezier!

 13. Deze beelden en absurditeiten zeggen ons veel als we opletten. Ze tonen ons dat de hoofdrolspelers (zoals ik ze ff noem) zo vol van zichzelf zijn dat ze overal hun waanzinnige ideeen kunnen spuiten (sorry voor de taal ;-)) net zoals een dier dat zijn territorium markeerd.

  Ze hebben zelfs geen fatsoen meer om alles onzichtbaar en stil te houden. Hiermee geven ze aan dat ze sch..t hebben aan het volk en de massa voor dom verkopen. Dit volk ziet de beelden, slaat het op in het onderbewustzijn en wordt zo verder in slaap gesust; “niets te zien, loop maar door!”

  Ze zijn echter vergeten dat de massa ook uit hun trance situatie kan komen en dat kan heel snel gebeuren. Maar ik ben bang dat de meeste op dit moment in een overgangsfase zitten. Ze durven niet, simpelweg is een kritiek punt nog niet bereikt (dacht 10 of 20%) en dan staat de massa nog stil.

  Kan mij ook zo boos maken over mensen die nog steeds fluoride meuk gebruiken, vraag mij af waarom we internet hebben gekregen als de meeste het gebruiken om er spelletjes op te spelen. Doet mij steeds meer denken aan de zin uit de trojan horse serie; “waste your life away.”

  http://www.youtube.com/watch?v=j4w-upYV2nE

  1. ‘duuuuh,’ zie net dat er al gelinkt was naar die serie. Pfff, kom ik aan het het linkje. (Krijg je er ook van als je niet alles leest omdat je veel meent te weten van het onderwerp).

   ps Rene, heb jij een verklaring voor het geluid of DIA?(of stond dat ook al errugens in de tekst??)
   😉
   btw als het een nationaal vliegveld was dan heet het: DNA. Mooie afkorting omdat ze toch de nodige muurtekeningen hebben gebruikt voor hun eugenics obsessie.

  2. @Dawn

   ps Rene, heb jij een verklaring voor het geluid of DIA?(of stond dat ook al errugens in de tekst??)

   Wat bedoel je Dawn?

  3. Ik vermoed dat er eenzelfde soort frequentie bedoeld word als waar wij dagelijks doorheen hobbelen van de Gsm etc. Het blijkt dat die frequenties dezelfde zijn als die waar onze hersenen op functioneren.

  4. ‘Ik vermoed dat er eenzelfde soort frequentie bedoeld word als waar wij dagelijks doorheen hobbelen van de Gsm etc. Het blijkt dat die frequenties dezelfde zijn als die waar onze hersenen op functioneren.’

   Lijkt mij niet, wij worden er in ieder geval (nog) niet ziek van GSM’s. Zou er een enorme krachtcentrale onder kunnen liggen die dit veroorzaakt? Een magnetisch veld? Kan er nog niet bij waarom, maar iets zegt mij dat het belangrijk is. Heeft iemand anders een idee?

  5. De meneer in het filmpje vertelt iets over het Haarp systeem. Dat deze frequentie via b.v. internet een lage, door ons onhoorpare piep uitzendt, die inwerkt op ons fijnstoffelijke eterische lichaam. Ik heb dit filmpje eerder geplaatst, dus hij staat dubbel op de site. Maar deze meneer heeft er wel een filosofie over. Ik denk dat je hem even door zou kunnen spoelen tot het Haarp systeem.

  6. Welke film Mirakel?
   Dank btw voor de link hierboven ‘The Evidence of Reptilian Shapeshifters’ gaat wel een beetje off topic maar ik ga hem zeker bekijken. Wilde mij eerst ver houden van deze info omdat het te bizar voor woorden lijkt. Toch zou het veel waanzin verklaren en waarom de ‘hebzuchtige ego’ mens zo afwijkt van de anderen.

   Ik ken het verhaal van eenheid enzo maar ik kan mij niet verplaatsen in eenheid met pedofielen/machtswellustelingen etc. Volgens mij is het eenheidssprookje er alleen maar voor de kudde zodat de slangen overal hun gang kunnen gaan. Let wel, ik ben nog steeds tegen de verdeel en heersstrategie maar er is een wezenlijk verschil in het ‘bloed type’ mens wat mij betreft. Mocht je hierover meer willen weten en het konijnenhol in durven dan is dit iets dat je ogen echt kan openen, het verschil in bloed:

   http://www.disclose.tv/action/viewvideo/27621/ring_of_power_2___monkey_blood_preview/

 14. No exact results found for “creap” in the dictionary.

  Did you mean crap?

  Did you mean creep?

  hehe sorry Guido, kon het niet laten… (mijn Nederlands is erg slecht dus verbeter mij, kan ik alleen van leren)
  “Creepy” is an understatement in dit geval.. Helaas is de enige persoon waarvan ik weet dat zij meerdere malen op Denver heeft gevlogen (om te skieen in Colorado) al 20 jaar getrouwd met een vrijmetselaar die haar van lieve tante heeft omgeprogrameerd tot emotieloos consumerent robot (yep creepy) anders had ik graag haar beleving van de vlieghaven gehoord..
  P.S ik hoop voor haar dat ze in al die ondergrondse genoeg suduko puzzels hebben opgeslagen anders zal het afkicken erg zwaar worden voor haar 😉

  1. Je hebt gelijk ‘Angela’, ik heb de koptekst en nog wat andere ‘creapy’ veranderd! Dank!

 15. Milton William Cooper ging hier heel diep op in in zijn boek “Behold a Pale Horse”. Dezelfde openbaring maar dan in het engels geschreven staat voorin zijn boek. Ook in lezingen toen hij nog leefde bracht hij dit naar boven. We zitten nu echt op het randje van de afgrond, en op de eindstreep zitten we nu letterlijk!

  1. Heel goed Wout.
   Deze man is niet voor niets neergeschoten. Mensen die teveel weten en de waarheid bezitten worden systematisch uitgeschakeld. Wiliam Cooper moeten wij in ere houden en hem dankbaar zijn dat hij wel durfde te praten! Hij wist volgens mij wat hem te wachten stond en toch liet hij zich de mond niet snoeren. Waren er maar meer zo heldhaftig!

  2. 🙂 Maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik me sinds kort pas een “little bit” in zaken verdiep zoals “Wikileaks” en de echte krachten achter de schermen. Het gaat nog moeizaam, met name omdat ik zoveel negatieve dingen lees ik mijn gedachten er niet gemakkelijk bij kan houden. Het stoort me echt hoor! Natuurlijk ben ik daar niet de enige in. In principe is jezelf bezig houden met zoveel mogelijk positieve zaken beter, maar dit is toch een soort nieuwsgierigheid naar hoe bepaalde zaken in elkaar hebben gezeten, en nog steeds zitten.

   Mijn voorkeur gaat uit naar alleen positiviteit en spiritualiteit. En daarmee onze wereld zien veranderen in een mooi paradijs, dat we in feite al gehad zouden kunnen hebben met ons allen…

   Ja ik weet het lieve mensen, het is het gros dat nog moet ontwaken dat we echt meer zijn dan alleen vlees en bloed. Laten wij als de “de meer wakkeren” in ieder geval doen wat we kunnen doen, ok? Dat doen we in feite al ik weet het =)
   Wanttoknow is een leuke en goede site waar kritisch op zaken wordt ingegaan, waar anderen meteen alles klakkeloos aannemen van wat er wordt rondgebazuint!

   Verder probeer ik mijn liefde voor mijn gevoel zoveel mogelijk uit te stralen naar anderen.

   Goed, ik ga zo even verder duiken in Meneer Assange en de hele mikmak dat erbij zit.

   René misschien kun jij mij een beetje helpen met wat er hier staat omschreven: http://www.thehindu.com/opinion/op-ed/article500073.ece

   Het was een link die Christian eerder had geplaatst in een ander stuk over Wikileaks hier. Ik ben politiek nog erg slecht bij de tijd (ik wilde er ook niks van weten maar nu ik er eenmaal mee bezig ben.. gewoon voor mijn eigen kennis.)

  3. @Dawn

   Bill wist inderdaad wat er op hem afkwam, maar zelfs dat kon hem niet stoppen.. Hij heeft zijn vrouw en kinderen in veiligheid gebracht en ging door met er moest gebeuren. Er zijn nog steeds mensen op deze aardbol die MAATSCHAPPELIJK BELANG belangrijker vinden dan hun eigen belang, leven of toekomst. Bill heeft toen-der-tijd al een stuk geschreven om de dienders die op hem zouden gaan jagen te waarschuwen zodat ze het zand uit hun ogen zouden halen, en heeft dat op zijn website geplaatst (dear officer, staat op m`n come2me site).

   @Wout
   Ik ben momenteel helemaal niet bezig met wikileaks, ik vertrouw er in elk geval geen zak van aan de ene kant, en heb geen tijd om duizenden documenten door te spitten aan de andere kant. En heb eerder het idee dat dit misbruikt gaat worden om internet aan banden te kunnen leggen.

   De link die je plaatste, gaat over 2 idioten die nog meer macht willen hebben door de media te ownen of the beïnvloeden.

   En als je pas net begint met deze SHIT, 1 goede raad: Luister naar alles en iedereen, maar geloof geen woord. Geloof alleen wat je kunt staven met je eigen onderzoek.

   Al het andere is puur INPUT, INPUT, INPUT, lezen en luisteren als je er genoeg in hebt geplaatst (in je brein) komt vanzelf het moment dat er iets logisch wordt. Dan heb je immers van alles in je hoofd zitten wat al eens de revu is gepasseerd, waardoor het balletje zal vallen.

  4. @René

   Bedankt René voor at least jouw eigen INPUT naar mij toe 🙂
   Over Wikileaks heb jij eigenlijk wel een beetje gelijk. Ik voel me eigenlijk nu zo dat hoe meer ik lees, hoe meer ik me irriteer eigenlijk… ik denk ook dat Wikileaks niet veel goeds is. Dat is tot nu toe mijn gevoel en dat in combi met wat ik al heb gelezen. Zo lang het over macht gaat en dat de een nog steeds de ander wil “veroveren” of “beter” wil zijn dan laat ik het vaak liggen. Het vreet echt mijn goede energie wat ik nog heb. Ik kan echt niet begrijpen, dat er zielen rondlopen met een hoog IQ en toch zoveel leed en schade aanrichten aan de goede zielen, die in feite alleen maar liefde om zich heen willen.

   Ik zie het wel verder met Julian Assange en zijn Wikileaks. Ik ga verder met Bill’s werk want ik heb nog veel te luisteren en te kijken wat hem betreft. Vind ik ook interessanter than Wikileaks eerlijk gezegd. Maar houd me op de hoogte als je wilt.

   Ik zal hier her en der nog wel eens wat typen. Keep it up en peace love and light voor je beste vriend!

  5. @Wout

   Ik had al op verzenden gedrukt, en toen was het weer van shit. Als je dan toch nog moet aanvangen en wilt wat leren over genootschappen en de vrijmetselarij Lees Mystery Babylon. Wil je wat weten over de NWO plannen lees Mystery Babylon, en last but not least wil je wat weten over het bedrog wat religie heet lees Mystery Babylon…

   Mystery Babylon van Bill Cooper staat geheel op me blog (hetuurvan) in het Engels. De beste info die er te vinden is. En als je niet alles wilt lezen, Mystery Babylon was een radio uitzending van Bill, welke allemaal online terug te vinden zijn.. 42 delen a 1 uur..

  6. @Rene

   Thanks, had ze allemaal al gedownload voor de zekerheid! Ik ga er dan maar mee aan de slag. Lijkt me wel interessant ook overigens. Beetje weten wat er gaande is allemaal.

   Heb ook “Bill Cooper – The sacrificed King” en “Bill Cooper – Behold a Pale Horse” lecture van 4,5 uur geloof ik. Ken je die en zijn allebei zeker de moeite waard? Heb het boek ook van een vriend geleend die er ook in zit. Zeker aan beginnen nietwaar?

  7. @Wout

   Behold a pale horse is de meest complete lezing.. Daarin komt alles naar voren wat hij (op dat moment wist) een aantal dingen zal hij later echter weer intrekken. Maar die leer jij ook snel genoeg, je moet immers ergens beginnen.

   Die andere titel die je noemt, is een gewone radio uitzending, 1 van de ehhh ongeveer 500… Babylon bestaat uit 42 specifieke delen, die letterlijk beginnen bij het begin toen de eerste mens hier was/kwam. Hier de lijst met titels en tevens waar je ze kunt luisteren.
   http://ukginger.net/mystery-babylon.php

  8. @Rene

   Bedankt hé? In principe heb ik ook alle afleveringen in mp3 hehe. Iemand had ze ooit op torrent gezet en heb ze maar meegenomen. Ik was anders bang dat ik het misschien nergens anders meer kon verkrijgen.

   Het gaat wel lukken denk ik René. Ik ga eerst zijn lecture kijken. Lijkt me wel wat en daarna alle afleveringen van Mystery Babylon.

  9. Je gaat me toch niet vertellen dat jij ook al onder de kerstboom leest en luistert..? Rode oortjes onder de rode ballen, of zoiets.

  10. @Guido

   Haha nou nog nèt niet helemaal maar komt in de buurt Guido 😉
   Er staat een kerstboom bij ons thuis met ballen en ook verlichting! (moet weer wat kosten hier ^^)
   Ik lees het toch achter de laptop aan de tafel.
   Maar ik moet zeggen dat ik eigenwijs ben en goed volhoud terwijl ik eigenlijk moet pitten hehe.

   Wanneer ik opsta weer een moment om verder te gaan. Slaap lekker Guido. Inmiddels 3:29u. Wel het ergste tot nu toe haha.

 16. Worden wij wakker?
  http://video.google.com/videoplay?docid=2025737815077941161#

  http://www.youtube.com/watch?

  v=29ym0tpDKA4&feature=relatedhttp://video.google.com/videoplay?docid=2025737815077941161#docid=3213449483968654266
  Heeft de elite toevallig dit filmpje gezien?

  http://www.whiteknightsofamerica.com/
  Een voorbeeld van een tegenbeweging.

  http://www.zefdamen.nl/Esoterics/Maitreya_1_ne.htm
  Iemand die zich mogelijk schijnt aan te dienen als een nieuw soort wereldleider voor vrede. Wat hiervan waar is laat ik even in het midden.

  Bestand:TriangleBelgium1990.jpg
  Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
  Ga naar: navigatie, zoeken
  BestandBestandsgeschiedenisBestandsverwijzingenGlobaal bestandsgebruik
  Hier een foto van zo’ n driehoek
  Symbolisch de vorm van de vrijmetselaars.

  1. @Mirakel: verdiep je er eens in; er zijn filmpjes genoeg op YouTube over dit ‘verschijnsel’. Bijv. George Bush sr. die hetzelfde presteert. David Icke heeft hier al lang over gesproken..!!
   HIER, HIER en HIER. Om gewoon maar eens een paar voorbeelden te noemen..! Maar ook van dit filmpje van Al Gore was ik onder de indruk.. HIER

  2. Van die van El Gore ben ik ook onder de indruk, Grappig sat zij allemaal geleerd hebben om hun tongetje binnenboord te houden he? Het valt mij eigenlijk ook wat op, zoals bij Busch, dat hun mond iets naar voren staat, waardoor ze iets schildpadachtigs krijgen ofzo.

  1. Jah Mirakel de graduele subtiele verandering van de gezichtskenmerken facial features van deze Hissende SSsss aXxX (Wh(O) Y? Fox presentatrice is 1 van de meest overtuigende live voorbeelden die ik ooit gezien heb op het net. Vooral ook dat haar medewerkers en zelfs de geïnterviewde laten zien volledige getuigen te zijn van het fenomeen en dusz op de hoogte van wat er gebeurd, dit is zeker mind boggling, niks geen video glitch dus…?! De wereld waarin we geloven (geleerd hebben) te leven is niet de wereld waarin we leven.

   Naast deze opname heb ik door de jaren heen nog een paar zeer overtuigende transformaties on camera gezien; eentje is zo verschrikkelijk eng, en live opgenomen door een amateur home video dat ik de link Niet bewaard heb en de paar keer dat ik het gezien heb is voor mij voorlopig genoeg; de meest overtuigende gebeurtenissen kunnen zo angstaanjagend echt zijn dat je ze juist niet meer deelt; niet alles zal worden voorgekauwd; blijf je eigen onderzoek doen… Oh jah die amateur video die ik ooit heb gezien op youtube; het zal je vriendin maar wezen….

   Quote: (TaraStarable 5 months ago )

   “I feel bad for the people on this earth that haven’t woken up to this yet, and it is sad to say, but most won’t, at least not until it’s too late. When you actually do some research and you see the pieces come together, you realize that we are dealing with a force of awe inspiring proportions. It makes you wonder what the hell you can do as one individual. That’s the whole issue, we CAN”T deal with it alone. We have to ban together as the human race and save ourselves from this evil NWO.”

   http://www.youtube.com/watch?v=uA2iOQDQCwI&NR=1

  2. Dit zijn de ‘mannen’ waar de ‘knapste’ vrouwen in mijn provincie op vallen…
   Ik ruik ze op een kilometer afstand.
   Ik voel me ver verheven boven dit soort slag en toch weet ik dat ze levensgevaarlijk zijn.
   Dit soort ‘mannen’ ronselen meisjes van afgelegen boerderijen al lang voordat ze 16 jaar worden.
   Als ze 17 zijn zijn ze al lang ‘opgebruikt’.
   Dit houden de dames vrijwel altijd ‘voor zich zelf’.
   De dames worden letterlijk geoogst en opgebruikt binnen een jaar en dan mogen de altijd achter het net vissende ‘nerds’ financieel voor een leeg energetisch omhulsel gaan zorgen…
   Ouders kunnen en willen niet zien dat dit op grote schaal structureel gebeurt.
   Mijn schutkleur is dat ik doe alsof ik ze niet opgemerkt heb.
   Ze geven mij altijd de verkeerde rillingen over m’n ruggengraat.
   Dit is wat de simpele provincie meisjes over het algemeen een zeeeeer aantrekkelijke ‘man’ vinden…
   Het is de ‘macht’ die ze letterlijk omcirkelt.
   Let aan het einde van de clip op de Orb die z’n aura binnen treedt.
   Dat is de bevestiging van een bepaald type macht waar ik allergisch voor ben maar waar ik helaas niet omheen kan.
   Nooit zal ik mij hier bij neer leggen.
   Dames jullie zijn medeplichtig en een beetje feministisch spiritueel doen na je 30ste zal de boel niet meer veranderen.

   the reptilian aura
   http://www.youtube.com/watch?v=-9BqF_Z2K48

  3. @Hyperalert
   Als ik ff mag; dit is ook van toepassing voor de man. Genoeg mannen worden ook energetisch opgebruikt door dit type vrouw. Vaak afgebeeld (in films) als de vamp in rode jurk, of met een slang. Onweerstaanbaar als de dodelijke spin. Met een beet ben je leeg.

   Je verhaal herken ik verder heel goed, maar voorheen kon ik het geen plaats geven. Waar mijn vriendinnen mij vroeger voor gek verklaarden dat ik bepaalde types links liet liggen. Nu ben ik niet echt lelijk en ik ga geen ego toestanden neerschrijven maar ik heb altijd genoeg keus gehad. Dat was het echt niet. Pas nu begrijp ik mijn keuze omdat ik bepaalde aantrekkelijke mannen erg afstotelijk vond. Juist die types waar vele dames wel voor vallen.

   Energetisch wist ik dus schijnbaar al dat het niet goed zat. Gelukkig dat de mening van anderen mij nooit echt kon raken dus ik ben gered van een zombie bestaan. Wat overigens wel vrij lastig is is om te leven in een omgeving vol met dat soort gasten. Ben blij dat er meer uitzonderingen zijn en mensen die echt begrijpen waarover het gaat. De echte wakkeren onder de wakkeren zal ik maar zeggen.

  4. Hah goed om te horen Dawn, die uitzonderingen zoals jij zijn er gelukkig wel.
   Alleen dat idee al is geneeskrachtig, voor mij in ieder geval wel.
   Zeker weten dat de mannetjes vaak ook aangetrokken worden door de fatale vrouwelijke versie.

   Ik weet nog steeds niet zeker welk percentage van mijn grote vroegere ‘onbereikbare’ vlammen tot die categorie behoorden.
   Volgens mij ben ik vroeger ontzettend bevattelijk geweest voor die fatale vrouwelijke X factor, en nog als ik niet oplet.
   Vandaar misschien dat ik mij ook zo geraakt voel als ik ineens de fatale mannelijke versie zie.
   Tegenwoordig, de laatste tijd voel ik ze in m’n nek, zowel mannelijk als vrouwelijk, ook als ik niet eens kijk.
   Vaak is de hele omgeving dan bij het hysterische af in rep en roer. Kotsziek word ik van die groepsspanning, heb ik helemaal geen zin meer in.
   Ze horen niets meer, zien niets meer, merken totaal niet meer hoe overdreven belachelijk ze zich zich gedragen, allerlei onderdanigheids gedragingen die totaal overdreven zijn en als je die energetische slaven groeps hysterie weerstaat dan moet je uitkijken want dan kom je snel oog in oog te staan met de ‘grote jongen’ en of de grote madame, je moet wel mee blijven doen natuurlijk….

  5. @Dawn & HyperAlert

   Ik begrijp jullie beiden voortreffelijk! Exact hetzelfde ervaar ik als man. Ik ben zowieso niet zo met grote menigten, en ik blijf het liever uit de weg. Ik voel gewoon de negatieve energieën als ik in de buurt komt. Ik kan er heel droevig van worden, ik word er dan aan herinnert dat in principe zoveel mensen nog niks weten en maar doorgaan met de dagelijkse sleur! ERG is dit.

   Ik kan er eigenlijk helemaal niet meer tegen maar ik blijf toch doorgaan. Ik haal diep adem en ga weer in mezelf komen en dan lukt het weer. Ik voel dat wij samen nog wat moeten doen als het zover is. Ik blijf me inzetten voor de betere wereld en mijn energie zal blijven vloeien tot in de oneindigheid.

   Voor mensen zoals ons is het gewoon vervelend en vermoeiend om de rest van mensheid zo onnozel te zien doen.. niks wetende helpen ze de boel nog “verschrikkelijker” te maken dan het nu al is. Het beste is allemaal negeren en laten ze het zelf maar uitzoeken. Dit klinkt arrogant en hard maar ik heb ook geprobeerd ze te helpen jaren terug. Maar dan lachen ze je uit en vertellen je dat jij gek bent. En dan weten wij dat wij gelijk hebben omdat hun erom lachen. Dan weet je dat het zo is.

  6. @Hyperalert & wout
   Heb het idee dat het langzamerhand allemaal de versnelling ingaat en dat er genoeg zijn die ondertussen de puzzel zien liggen. De tijd voor kruidenthee, seances moeten we ff aan de kant willen gooien om onze toekomst vorm te geven.Misschien hebben we daarna tijd zat voor ascensie enzo. Zie hier ook al dingen gebeuren die mij verbazen alsof de wakkeren onder de wakkeren nog een stap omhoog springen.

   Ik begrijp jullie helemaal met die groepstoestanden. Het zijn de blatende grazers die graag in onwetendheid naar de slagerij gebracht worden. Het is ook best wel eng om je bewust te zijn van wat er zich afspeelt maar zoals ik het nu zie; niets is angstiger dan de angst zelf. Dus dan kan je maar een ding doen. Niet meer je ogen sluiten en licht werpen op het duister. Valt mij op dat het duister bang daarvoor blijkt te zijn.

   Onze energie is een bliss, erg fel voor de tere oogjes van het tuig! Wij hebben veel meegekregen, vergis je niet. Geloof je echt dat die gasten slim zijn? Dat ze intuitie bezitten? Dat ze kracht bezitten? Pfff, volgens mij niet… ze zijn ijdel, dom en bezeten van macht en aanzien.

   Btw. Deze link gaat over de vrouwelijke en mannelijke energie vampieren. Ben niet zo voor de ascensie poeha maar hier heb ik toch wel het idee dat het veel ‘echte’ info bevat? Maargoed dat mag iedereen zelf beoordelen… http://www.ascensie.nl/seksenergie.htm

  7. Ik heb zitten smullen van de toevoegingen en verhaaltjes!
   Bizaaaaaaaar! hellp…we worden gehypnotiseert door de nieuwslezeres! Het zal je vriend of vriendin maar wezen, lig je ineens met een reptiel te fozelen!
   Dat schilderij dat een grey in voorkomt vindt ik heel bevestigend! Ik weet dat ik niet zomaar alles aan mag kan nemen, maar dat doe ik graag, omdat dit altijd al mijn vermoeden is geweest!

 17. Dit zal wel op de verkeerde plaats staan, maarja.
  Ik snap het hele punt niet. Eerlijk waar, ik snap het gewoon niet. Ooit heb ik iemand horen zeggen, vraag me niet waar want dat weet ik niet meer, the whole point of life is to love the ones that are around to be loved. Kijk, dat snap ik en dat klinkt logisch.

  Ik lees deze site graag, check hem elke dag minstens een paar keer. Alleen, mij jagen een te groot deel van de verhalen voornamelijk angst aan. En ik voel dat, dat niet de bedoeling is van deze site. Ik ben dan ook blij dat Tessa hier weer schrijft!
  Wat ik voel bij deze site is dat hij de potentie heeft om mensen bij elkaar te brengen, en dat, dat ook de bedoeling is van de mensen die zo hard werken om deze site in de cyber lucht te houden.

  Ik kan alleen vaak zo weinig met veel artikelen hier. Het is interessant te weten dat Denver airport zoveel vreemde occulte schilderingen heeft, en ik lees een hoop interpretaties en interessante speculaties maar, wat nou als iemand ergens gewoon een brainfart heeft gehad en wij met z’n allen ons daar druk om maken terwijl de echte plannen gewoon onder onze neus doorgaan? Wat nou als we niet zien wat right onder onze neuzen gebeurt?
  Juist doordat we ons laten afleiden van wat belangrijk is?

  To love the ones that are HERE to be loved? Onze geit bijvoorbeeld?

  Hoewel ik dolgraag de wijsheid in pacht zou hebben en alle antwoorden zou willen kennen, ben ik me er steeds meer van bewust dat ik weinig weet, ik denk een hoop en speculeer nog meer maar ik weet niks, nakkes, nada.
  Totdat………. Ik navraag.

  Sinds ik het boek geweldloze communicatie van marshall rosenberg heb gelezen (7 keer ofzo) en een video van hem heb gezien ga ik mijn vragen anders stellen, en ontdek ik dat mensen allemaal dezelfde behoeften hebben. Zouden we dan toch één zijn?

  Ik lees nu wel behold a pale horse van William Cooper, dankzij een link. Stevige kost.

  Conclusie:

  Dank je voor de site.

  1. @Ineke

   Beste Ineke, goede keus! Dat boek ben ik ook net aan begonnen 😉 Ik noem het “De Bijbel” hehe
   Die man voelt goed bij me aan, en als je een link nodig hebt, om zijn lecture “Behold a Pale Horse” in beeld en geluid te willen bekijken; let me know =)
   Daar ben ik nu eigenlijk eerst mee begonnen, daarna lees ik het boek ook nog helemaal uit.

   Verder snap ik wel waar je naar zint, maar er spelen helaas toch echt sinistere “zaakjes” op deze mooie aardbol, vol met verrassingen.
   Er gebeuren heel veel goede dingen, maar we moeten ons koppie erbij houden om een en ander te kunnen onderscheiden.

   Zoals Bill Cooper direct al zei: Lees alles, Luister naar iedereen maar geloof niets totdat je zelf genoeg bewijs hebt door eigen onderzoek. Bovendien komen daar mijn gevoelens en intuïtie ook bij, dan weet je op een gegeven moment wel wat goed of fout is.

   Succes met het lezen, grappig dat wij nu beiden hiermee beginnen.

  2. @Ineke Dank voor je oprechte schrijfsel.

   Het niet mijn intentie om wie dan ook bang te maken met dit soort artikelen. Ik ben hier zo`n 4 jaar geleden ingerold en is sindsdien een dagtaak geworden. Ook ik viel met me neus in de boter van ongeloof tijdens de eerste confrontaties met van alles en nog wat.

   Het doet me verdomde goed te lezen, dat je Bill`s boek gaat lezen… Je hebt zojuist besloten het beste underground boek ter wereld te lezen :d… Ik weet niet of je de comments ook gelezen hebt, maar na het boek, is “”Mystery Babylon” het enige juiste vervolg. Dus zullen wij over een aantal weken weer eens met elkaar spreken? Ik weet zeker dat ook jou gedachte totaal om zal gaan. En dit heeft niks met angst te maken, puur kennis, kennis is macht, onder ogen zien, erachter komen wat we allemaal gemist hebben, en hoe we bedrogen zijn. Letterlijk, en nog. Als jij hierin verder zou gaan, ben JIJ straks de verlichte.

   Een aantal stuken van Bill`s boek staan op me site http://www.billcooper.come2me.nl waaronder het stuk “Silent weapons for quiet wars” daarin wordt precies beschreven hoe het spel gespeeld wordt. Als jij een regelmatige lezer van deze site bent, en je hebt je vaak afgevraagd hoe kan dat, hoe is dat mogelijk, na het lezen van dat stuk weet je hoe het mogelijk is.

   Ik heb ff geen zin meer om te typen, ben de hele dag al weer bezig.. Maar wij spreken elkaar nog denk ik.

   Zoals ik in een andere comment al geplaatst had, doe ik het hier nogmaals: (ff kopiëren)

   Er is een oorlog gaande, en die oorlog is gericht tegen JOU/ONS/WIJ het volk. “Silent weapons for quiete wars” genaamd. De wapens die ze hanteren zijn oa: Vaccins, Kwik, Formaldehyde, Bestraling, Amalgaam, Medicijnen, Aluminium, Water, GM Voedsel, Pesticiden, Melamine, Chemtrail, E-nummertjes, Straling, Fluoride, Fluoride verbindingen, Bestraling van Voedsel, Giftige verpakking, Electrosmog, Nanochips, Giftige chemicalien, RFID Chip, Aspartaam en MSG, New Age, De Muziek Industrie, Religie, en het belangrijkste van allemaal de dagelijkse propaganda op TV, de krant en weekbladen.

   Een hele warme groet

   René

  3. @rene,
   Wil even van de gelegenheid gebruik maken om je te bedanken voor je enorme inzet. Je motivatie om mensen te waarschuwen en te begeleiden in deze wirwar aan informatie. Denk dat jij een van de hoofdredenen was dat ik een jaar geleden de zoektocht ben begonnen. Vond toen een artikel bij een andere website over Cooper? In ieder geval dank je wel voor de inspiratie!

   Btw. ik heb er uren en uren opzitten met de beste man, de Mystery Babylon serie is naar mijn idee een van de beste werken die ik ooit heb gehoord. Om het beter te begrijpen heb ik hele lappen tekst (in het Engels) opgeschreven. Blijft het meteen beter zitten.

   Het werkt ook nog want ik begrijp ineens zoveel meer. Gewone woorden die een hele andere betekenis krijgen;
   horus-zon, sun-set, Horus-scoop, Isis-ra-el etc. Ook was ik een kwast mbt ons hele tijdssysteem. Allemaal afkomstig van Babylon; 666- 60 seconden, 60 minuten, 24 uur per dag (4+2=6) en zo tikt de tijd door…

  4. Dag Ineke, dank voor je reactie hierboven; het is voor WantToKnow zaak om te informeren. Het is geen doel om angst aan te jagen, maar ik ga de artikelen NIET uit de weg die ‘angstig’ kunnen overkomen. Het is mijn bedoeling te informeren over zaken die essentieel ‘gebeuren’, zaken die ‘onder onze neuzen’ plaatsvinden en onze levens beínvloeden..!!
   Het is naar mijn gevoel een mythe dat het leven om ons heen alléén bestaat uit mooie dingen, door je alleen maar op mooie dingen te richten..! M.a.w. probeer jezelf niet alléén te zien als drager van ‘licht’, maar ook als ‘ontdekker van het donker’… Dit ‘donker’ zit ook in jou! Anders zou je het niet her-kennen!
   Lees in dit verband ook het artikel van Herbert van Erkelens over Philip Engelen (zie voorpagina). Je zult zien wat ik bedoel.

  5. @Guido

   Ja inderdaad, het simpele Ying/Yang principe. Alles is licht en donker, het is de kunst de middenweg te pakken. De meer geascendeerde wezens zitten centraal naar mijn gevoel. Ze laten het ego niet dergelijke keuzes bepalen, maar hun hart. Ze hebben het “juiste” moreel om zo maar te noemen.

   @Dawn

   Ik moet je ook nog even zeggen dat de links die je hier geplaatst hebt mij ook hebben bewonderd! Zeker de filmpjes met orbs/ufos/lichtwezens en ook de reptielen-trekjes in menselijke gedaantes! Ik had er al eerder van gehoord en een en ander bekeken, maar sommigen zijn echt overduidelijk! In principe wat ik het zwaarst vind om mee te leven momenteel is de onwetende mens om ons heen. die maar doen alsof we helemaal gek zijn geworden. Dit is moeilijk hoor, als jongen heb ik behoorlijk wat feministische trekjes (je weet wat ik bedoel) en vind mijzelf zeer zacht naar wie dan ook. Er zijn momenten geweest in mijn leven waar ik goed kon losbarsten naar anderen, maar eigenlijk schiet je er niks mee op. Dit is nu iets waar ik dus meer bij stilsta, op het moment dat je kwaad wilt worden even denken waarom wil je dat eigenlijk?? 🙂 Het helpt.

   Ik ben nu met het boek van Bill Cooper begonnen en met zijn lecture van 4,5 uur ongeveer. Als ik hier mee klaar ben, ga ik waarschijnlijk met de mystery babylon beginnen, waar jij al mee bezig bent.

   Ik zal je poeha http://www.ascensie.nl/seksenergie.htm zo eens even gaan lezen. Ik denk dat het wel klopt weet je waarom? Omdat in principe alles energie is, en dit is ook een reden waarom we ons niet lekker voelen bij grote onwetende massas. De energie daar kan me nu helemaal gekmaken. Het is vervelend!

   Ik moet ook nog even vertellen dat ik merk dat je het ook goed aanvoelt allemaal. Er is veel meer dan deze sluier die om ons heen is gebracht. Ik heb ergens gelezen dat de creator van alles een ik weet niet wat triljoen beeldjes per seconde kan verwerken, terwijl een mens gecapped is op ongeveer 30 fps. Dit zegt dan ook al iets over het spectrum buiten onze gezichtsbereik, nog niet eens te spreken inderdaad over zintuigen, waar jij had over had.

   Als we hier doorheen zijn en we dit probleem hebben opgelost, dan geloof ik dat er iets geweldig moois open gaat. In principe staat er zelfs in de bijbel genoeg aanwijzingen naar dit. Jezus zei ook: Mijn koninkrijk zult gij niet ver hoeven te zoeken. Het zit in ons en als we oude principes niet kunnen loslaten, zullen we hiervoor nooit openstaan. Er gaat dan een wereld open, zoals we die eigenlijk al zouden hebben moeten gehad. Dit is wat er komen gaat, het volle potentieel van waarnemen zal weer mogelijk zijn. Ik weet dat je begrijpt wat ik bedoel 😉

  6. Graag gedaan Dawn..

   Ik kan de toekomst niet veranderen, samen kunnen we dat misschien wel. We hebben onze zaakjes uit handen gegeven, waar flink misbruik van is gemaakt. Willen we dat veranderen zullen we die wirwar onder ogen moeten zien. Dus de enige weg richting een betere toekomst voor onze kids begint met het onder ogen zien van. Pas dan kunnen we de schouders eronder zetten om te trachten het tij te keren.

  7. @rene, dat ben ik helemaal met je eens!
   Veel kinderen zijn al zeer bewust, en zien en kunnen erg veel. Veel van hen zijn niet meer te hanteren op het reguliere onderwijs. De scholen voor het speciaal onderwijs zitten dan ook hutje mutje vol. Dit geeft toch al aan dat het huidige onderwijssysteem heel anders opgezet zou kunnen worden. Of misschien wel helemaal weg!

 18. Mijn hele leven vroeg ik mij al af, waarom hitler, zelf een joodse man van afkomst, zijn eigen volk wilde ombrengen in concentratiekampen. En mensen met een beperking, huidskleur enz. Maar w.s gaat het hier dus om een duister ( buitenaards)reptiellenras, dat ons in hun greep houdt door met hoge fequenties te sollen, en macht! Dit omdat zij dus weten hoe zij ons buiten de hoge trillingen te houden, terwijl zij zelf dit wel weten, en hier mee ons vast kunnen zetten! Doordat zij hun kennis op duistere manier kunnen gebruiken, zijn wij iedere keer het slachtoffer! Individuele mensen zoals de naam Hitler, krijgen de schuld van het hele gebeuren, terwijle er een grote duistere kliek achter zit, die zich achter deze naar schuil weet te houden.

  Ik weet zelf synchoniteit te beiinvloeden, door me mijn hartfrequentie te werken. Soms loop ik wel eens door de supermarkt, en dan denk ik, goh ik doe iets bewust wat deze mensen bijna allemaal nog niet weten!Ze moesten eens weten! Dit gevoel hebben zij dus al eeeeeuwen en eeeeuwen! Zij zien ons als massa, en zij denken, zo hebben wij ze even voor de gek kunnen houden!
  Al die mensen die daar rondlopen, hebben geen idee wat er om hun heen gebeurd! En wij kunnen lekker onze gang gaan!

  In de bijbel staat een verhaaltje over adam en eva..Adam en eva werden uit het paradijs verbannen vanwege een….slang…en reptiel! Zij wij adam en eva die ons paradijs maar eens terug moeten halen?

  Hoe zit het eigenlijk met de heksenverbrandingen, hebben zij dit ook georganiseert? (natuurlijk nog meer van dit soort activiteiten…….

  1. ‘In de bijbel staat een verhaaltje over adam en eva..Adam en eva werden uit het paradijs verbannen vanwege een….slang…en reptiel! Zij wij adam en eva die ons paradijs maar eens terug moeten halen?’

   Daar heb je een punt! Heb daar niet eens bij stilgestaan. De slang was toch een hypnotische verleider en vroeg Eva de appel te eten? Daarom worden vrouwelijke vampen met slangen afgebeeld. Ze bedoelen met het verhaal misschien dat Eva door de slang (reptilian) een kind op aarde zette die een kruising was? Door deze kruising zijn ze verbannen?

   Tja, dat klinkt wel logisch. Ken je de docu Monkey blood? Daarin hebben ze aangegeven het bewijs in handen te hebben dmv bloedgroepen. Positief bloed geeft aan dat je apen DNA bezit en negatief bloed is het ontbreken van het apen DNA. Dussz dat wil zeggen dat we met een ander iets te maken hebben. Een on-aap achtig wezen!

   De hele serie is overigens heel moeilijk te vinden op internet. Maar google ook eens op ring of power (van dezelfde maker).

   Vraag mij af hoe lang ze deze informatie voor ons verborgen willen houden. Dat met de bloedgroepen is toch zo logisch als wat. Het verklaart de resusfactor, de mens is het enige zoogdier met dit probleem!

  2. De slang zag ik op dat moment ook als symbool. Ik denk dat de Bijbel ook een verborgen afkomst heeft, die eigenlijk niet bedoeld is om ons veel geluk te brengen. Maria en Jozef waren op reis, en kwamen op de duur bij hun stalletje waat jezus geboren werd. Die hele reis ondernomen ze omdat alle mensen gevraagt is, om zich te laten registreren. Vanaf de registratie (geboorte van jezus) is ook de registratie van mensen begonnen. Waarom staat een geboorte van jezus centraal met een registratie?????
   Ze hebben het ook over sterren in de lucht, waar een paar weize heren op afkwamen…… Sterren??? Wat is er op dat moment echt gebeurd???? Wie zijn er toen op aarde geland?

   Het zou best kunnen dat er al meer met DNA gecrieerd is dan we denken.

 19. Ik denk dat Wanneer wij ons bewust worden van wat wij allemaal kunnen…(een soort harry potter school) volgen, dan kunnen wij hun een stap of wat voor zijn! Jammergenoeg zal de hp school niet vergoed worden door het systeem, maar ik denk dat miscchien het initiatief bij onszelf moet liggen. Het delen van kennis, ervaring op gebied van het “para NORMALE” met elkaar, en nu allemaal onze arrogantie opzij zetten! We zitten tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje, en zullen dit ook met elkaar, als geheel moeten kunnen oplossen in de naam van de liefde!

  1. met arrogantie bedoel ik, dat sommige mensen die deze kennis in pacht hebben, met hun neus omhoog lopen, en veel geld vragen voor hun kennis. Zij vinden dat geld energie is, en dat zij dat in plaats van hun inzet hiervoor terug willen, van mensen die dit er misschien niet voor over hebben of dit niet kunnen betalen in deze moeilijke “crisis” tijd. Maar wanneer we teruggaan naar de oorsprong, denk ik dat wij niets voor niets onze gaves hebben GEKREGEN voor een bepaalde reden. Maar wanneer wij in onze gedachten dit systeem loslaten, en uitgaan van wie wij als mens daadwerkelijk zijn, en waar we met elkaar vandaan komen…dan zouden we moeten kunnen we samenwerken! Dan staat de blokkade, het geld, wat bedacht is door hoogstwaarnschijnlijk de duistere kliek….ons niet meer in de weg! Ik denk dat wij mensen met een herkenning van de bron hier doorheen zouden moeten kunnen kijken, wanneer we zover zijn……..veel liefde kracht en inzicht Mirakel:-) !

  2. Lieve mensen droom lekker verder!
   Als je denkt dat de Univerele energie van ons verlangt om onze gavens of talenten gratis en voor niets te delen met anderen dan zullen zij ook mijn huur, eten enz. moeten betalen.
   Aangezien van ons verlangt wordt om als mens te leven en ook om onze medemensen te denken moeten wij ons realiseren dat:
   a. Als ik geen energie meer hebt kan ik voor niemand zorgen.
   Dus als ik geen vergoeding voor mijn diensten vraagt kan ik volgend jaar niet meer werken!
   b.Als ik tegen mensen zegt : Je moet niet roken want dat is slecht voor je gezondheid en zelf een sigaret opsteek dan is het een waardeloos verhaal en gaan de mensen echt niet doen wat ik hun adviseer.
   Nee. zij gaan alleen mijn raad aannemen als ik laat zien wat goed voor mijn zelf zorgen betekend door mijn voorbeeld.

   Lieve mensen dit is aarding en als je dit niet inziet ben je een zwever en zal je altijd zelf in de problemen komen.

   kleeblad

  3. Lieve kleedblad
   Als ik daarop mag reageren… ‘dit is aarding en als je dat niet inziet dan ben je een zwever.’

   Mooie zin echter als ik mij dus niet aanpas naar het materialisme dan ben ik een zwever? Sorry maar ik weet dat deze aarde beperkt is, wij zijn hier maar een fractie. Onze blik is lang genoeg vertroebelt door onze zintuigen. Als jij je wilt beperken tot deze aardse holografische illusie dan is dat prima. Geloof vooral dat dit alles is en dat je ogen je nooit misleiden!

   Kijk naar voetbal, politiek ofzo en neem er een biertje bij. Geen enkel punt… Echter zijn er sommigen die doorhebben dat het allemaal een grote energetische show is. Kinetica en de eeuwige herhaling van hetzelfde. Gelang de muziek en de compositie veranderen de spelers.

   Als je mij niet gelooft, ga dan zelf op zoektocht of ben je bang? Bang om een zwever te worden? ‘Zwevers’ zijn niet eng, alleen standvastig in het eigen kunnen. Sommigen herinneren zich wie we zijn in het verleden en in het nu.

   Ik begrijp overigens je standpunt heel goed. Maar deze situatie is ons opgedrongen, zonder geld geen spel. Geld is de nieuwe energie, geld maakt onze harten corrupt. Maar het geldspel is een piramide spel van papier en papier is overal. Het is onze angst om dit los te gaan laten maar laat ik heel duidelijk zijn; als je niet snel gaat inzien dat we in verval zitten dan is het strakjes ook voor jou te laat. Dan kan je met het mooie papiergeld de gaten in je dak repareren.

   Maar geloof mij vooral niet, ga zelf op zoek voordat je mensen zwevers gaat noemen omdat je zelf bang bent.

  4. Kleenlad.

   het is tijd om wakker te worden. geld is maar papier, dat kun je helemaal niet eten wanneer wij er geen waarde meer aan toekennen.
   En die tijd zou kunnen komen. Aarding wil naar mijn mening zeggen, wakker worden! begrijpen wat er om je heen gebeurd. En goed kunnen relativeren.
   Energie geven wil niet altijd zeggen dat dat via geld moet! Kleeblad. Inwezen is geld geen positieve energie. Het is momenteel een energie die mensen vastzet, waardoor ze niet vooruit kunnen in het leven. Het maakt mensen angstig omdat zij de huur misschien niet kunnen betalen, of bang om een boete niet te kunnen betalen, angstig voor een belastingaanslag, bang om failliet te gaan enz. Het zet mensen vast. Wanneer er een systeem zou kunnen zijn dat gebasseerd is op andere energieuitwisseling, wat jij bedoeld misschien, dan zouden mensen meer energie krijgen om zichzelf te ontwikkelen, en niet continu met de belastingdienst en hun hypotheek bezig zijn. Dat is nl wat zij/ de duisteren graag willen, wat ik hieruit begrijp. Ik zou dit ook niet persoonlijk opvatten, ik denk niet dat dit zo bedoeld is.

  5. @kleeblad.

   Tegenwoordig zijn veel mensen geaard door zich te realiseren en te herinneren wat hun geboorterecht is! de duistere kliek is gericht op het alles willen hebben en steeds meer…ten koste van veel onwetende lieve mensen!
   We worden in Nederland geboren met een enorme schuld! Die moeten wij ons hele leven afbetalen! Aan wie betalen wij deze schuld, aan America….En aan wie betalen wij dit geld precies?????Wat is de reden van WO2 geweest!!!!
   Hoezo zwevers en niet geaard! nee we hebben fors gestudeerd de afgelopen periode, omdat wij dusdanig geaard zijn dat wij de echte waarheid willen weten. We kijken verder dan de huur van ons eigen huis en hagje!
   Wanneer je geaard bent in deze vorm, heb je het lef om in het leven te staan, en onder ogen te zien, wat er gaande zou kunnen zijn. Je kunt ook in je huisje gaan zitten, en de gordijnen dicht doen, en gewoon een slachtoffer blijven van het systeem. Wat betreft de sigaret: Misschien zou je een beetje kunnen minderen, om dusdanig geaard te zijn om in te zien dat roken misschien helemaal niet zo gezond is, wanneer je je daar bewust van bent. liefs van Mirakel….

  6. @Mirakel

   Heerlijk Mirakel! Wat zeg je dit weer mooi en met zoveel kracht! Kan het hier nog voelen, exact zoals ik het zou willen overbrengen. Als ik mijn leven zou willen delen met een vrouwelijke lieve partner, dan zal deze klinken zoals jou 🙂

   Het voelt goed wat je zegt, en ben zelf toch blij om een bevestiging te krijgen van een andere ziel. Ik weet dat ikzelf de waarheid heb, maar het maakt je des te sterker dat meer zielen zien wat er gebeurd om ons heen. TOP joh thanks!! ^__^

  7. @Wout en Kleeblad,

   Wout door jouw reactie voel ik mij positief geraakt! Dit geeft mij dit veel meer positieve energie dan een geld! Dankjewel! Het voelt inderdaad voor mij ook heel goed, om gelijkgestemden te ontmoeten!

  8. @Mirakel

   Het doet mij heel veel goeds te weten, dat je gelijkwaardig resoneert en voelt! 🙂

   Ik heb absoluut geen antwoorden, noch heb ik het idee dat ik veel weet… maar ik denk dat wij allen dat probleem hebben op aarde, dat niemand exact te kennis heeft wat de echte waarheid is. Ik persoonlijk zie het momenteel, als iets dat we gaan herinneren op een zeker tijdstip. En wij zijn wel goed op weg met ons allen. Helaas, is niet iedereen zoals ons hier, maar een ding is gewoon zeker: Hoe alles nu is, kan niet lang meer blijven bestaan. We zijn letterlijk bezig onze eigen ondergang te ondertekenen.

   Voor mijzelf probeer ik nu zoveel mogelijk links en opvattingen die jij, en andere liefdevolle families van ons hier hebben geplaatst, te voelen, onderzoeken en laten bezinken. Alles is meegenomen en ik blijf vertrouwen dat als wij ALLEN sterk staan, de waarheid uiteindelijk naar boven zal komen. En wij weten weer wie we werkelijk zijn, en wat het nut is, het doel is, en waar we echt van kunnen genieten in harmonie en liefde. Als ÉÉN race, ÉÉN familie!

   Houd je haaks en we blijven elkaar gewoon ondersteunen en helpen! Alles komt uiteindelijk goed, van binnen voel ik dit. Maar we moeten onze moed niet laten zakken…

  9. @ Wout,

   Nee inderdaad, moeten wij de moed niet laten zakken, diep vanbinnen heb ik ook het gevoel dat het goed komt! Vertrouwen hebben in het leven zelf, en goed geaard zijn en humor zijn voor mij belangrijke factoren hier op deze aarde.
   We kunnen ook niet alle ellende oplossen, maar er wel een steentje aan bijdragen denk ik dan maar (om het op te lossen bedoel ik, geen ellende maken natuurlijk he). Ik vind het ook leuk dat ik ook niet alles weet, dat maakt dat ik hier op WTK verrast wordt door nieuwe interessante invalshoeken.
   Fijn dat we elkaar kunnen ondersteunen! Dat voelt goed!
   Dankjewel!
   Liefs Mirakel

  1. Met dat soort palen staat de wereld mee bezaaid, echter weten de meesten niet wat het betekent. Het is een Obelisk en staat voor “De Penis van Osiris”…

  2. @JOPSWA

   Het ergste is gewoon dat deze objecten inderdaad overal op de wereld verspreid staan, en waar 99 van de 100 mensen geen idee van hebben wat het werkelijk inhoudt. Meer dan triest.
   Wat er nu op de wereld staat is puur ontheiligend en het geeft het duister alleen maar energie. Ik ben wel overtuigd dat diegenen die wakker zijn geworden, niet zomaar hun positieve energie afgeven.

   @René

   Over penissen gesproken, wij als man mogen toch blij zijn dat je niet zo’n een hebt, of wij moeten net zo groot als de Nephilim zijn 😉

 20. Denver airport is een knap staaltje NWO territorial-pissing , dat moet ik die occulte knakkers wel toegeven .
  In een eerdere reactie gaf iemand al aan dat het symbolisme werkelijk overal in terug te vinden is , als een olifant in het hoekjes van de huiskamer .
  Ik verdiep me al enkele jaren in deze materie , zodoende valt mijn onderkaak niet zo snel meer uit de kom , deze trojan horse serie dekt een aardig stukje van de lading .
  Ik kan er nog wel wat dingen aan toevoegen , echter heb ik het idee dat Rene en Hyper al aardig bezig-geweest zijn .
  Qua feiten voeg ik dus ff nix toe , waar ik me vaak over verwonderd heb is dat de publieke interesse in dit soort zaken vaak averechts is .
  De angst om de waarheid te zien , hoe klein dan ook , verbaasd mij regelmatig . Ik loop al meer dan 10 jaren bij mensen te vertellen hoe verrot slecht aspartaam en msg zijn , ze kijken me dan aan alsof ik van Mars kom .Ga ik een stapje verder en begin over de puppetmasters en massamanipulatie , begint men langzaam achteruit te lopen , zover als mogelijk weg van de boodschapper . De finaleklap om iedereen uit je buurt weg te krijgen is inzicht te geven in hoe de occulte werkelijkheid werkt , en waar een ieders eigen verantwoordelijkheid ligt .
  In het hele gebeuren zit een totaalplaatje dat klopt en en een bepaalde logica heeft, als je alle nivo’s bekijkt en evt als een transparanttekening over elkaar legt .
  Ik moet toegeven dat je er niet blij van wordt als je je verdiept in zaken als nwo en illuminati , eenmaal wakker kan je 90% van je muziekcollectie wegsmijten , een supermarkt is een spookhuis , tv gaat niet meer aan , spiritualiteit is niet meer hetzelfde , etc etc .
  De wereld staat letterlijk stijf van de omgekeerde waarheden en zij die de leugen laten regeren plakken alle muren vol met hun overduidelijke emblemen (logos , voor wie em snapt )

  1. Cozmic

   Veel dingen die je aangeeft komen me zo bekend voor: mensen gaan achteruit lopen, of kijken je aan of ze een alien zien staan.. lol… Het wordt me ook steeds duidelijker (al gaat het milimeter voor milimeter) dat er elke keer weer meer personen bijkomen, die op de 1 of andere manier geïnteresseerd zijn geraakt, en inmiddels wel mooi mee kunnen praten.

  2. @ rene
   ik zag in de streaming dat dit onderwerp jouw hart sneller doet slaan , lol .
   ik heb ook ff een blik op je website geworpen , zag er goed uit in vogelvlucht .
   Al het zweefteef gedoe waaardanook kan me gestolen worden , in mijn hele proces heb ik bepaalde conclusies getrokken , waar gevoel , verstand en innerlijk-weten samenkomen en harmonie hebben gevonden , daar verblijf ik , dat wil niet zeggen dat het DE waarheid is . mijn waarheid voor dit moment , meer niet .
   Wat ik zie om me heen is dat het ‘ontwaken’ ook een hoop idioten aantrekt , tunnelvisie versterkt en dat ontwaken eigenlijk in vele fases gebeurt .
   Daarmee bedoel ik het zgn wakker worden binnen een droom .
   je denkt dat je wakker wordt maar je droomt nog in je droom

   in die droomfase koop je alle boeken van iedereen die het met jou eens is , en voor je het weet geef je ook les in jou droomfase-ideen
   als deze droomfase genoeg geld opbrengt en een comfortabele hypnose opbrengt blijven vele ‘ontwaakte ‘zielen hier hangen .
   Zij die de volgende sluier oplichten worden daardoor hun vijand . in die volgende sluier fase valt ook minder geld te beuren , het is de celestijnse belofte voorbij
   De echte waarheid naar boven brengen , wel , dat moet je echt willen . William cooper en nog een paar moesten het met hun leven bekopen . die keuze hadden ze echter al vantevoren gemaakt .

  3. @cozmic & René

   Ik moet zeggen dat ik nu ook flink bezig ben, René hier raadde het me ook al aan het werk van Bill Cooper te bestuderen. Steeds meer wordt me duidelijk en het voelt direct goed aan.

   Ook zou ik vanavond naar een lezing van Johan Oldenkamp gaan, maar uiteindelijk waren we (een Surinaamse vriendin en ik) te druk met het kletsen over wat er allemaal wel niet verborgen wordt gehouden, en wat er zich allemaal wel niet afspeelt. En zo dichtbij ons ook, en toch wel niemand dit zien, dat is aan de ene kant eng en vervelend. Ik besef dat we met zijn allen het tij moeten keren, maar als geen ziel zich erom bekommert, dan zie ik onze toekomst toch wel somber in, maar er moet hoop komen. Mind-control/HAARP, voedsel etc zit hier allemaal aan verbonden, mensen worden letterlijk in trilling verlaagd zodat ze alleen maar lust, agressie, sex etc zien en willen.

   En cozmic, het laatste wat jij bedoelt over zogenaamd “geloven wakker te zijn geworden, maar nog steeds dromen in de droom” doet me erg denken aan New-Age. Mensen komen met een bepaald idee dat verwrongen is en leggen dit zelfs op aan anderen, alles wat daarmee niet resoneert is direct onzin. Ik heb wel geleerd dat je alles moet lezen, alles moet luisteren en bekijken maar pas conclusies trekken als je echt bewijs hebt. Bill Coopers statement maar totaal mee eens. Verder kunnen we dan met onze intuïtie een heel eind komen.

   Ik besef wel steeds meer en meer, dat er geen reet van klopt wat er ons allemaal is opgelegd.

  4. “A human being is a part of the whole called by us ‘The Universe’, a part limited in time and space. He experiences himself, his thoughts and feelings, as something separate from the rest – a kind of optical illusion of consciousness.
   This delusion is a kind of prison for us, restricting us to our personal desires and affection for a few persons nearest to us.

   Our task must be to free ourselves from this prison by widening the circle of understanding and compassion to embrace all living creatures and the whole of nature in its beauty.”

   Albert Einstein

  5. Cosmic

   Nou ja, sneller doet kloppen, het is een leuke bezigheid
   Net als jij heb ik conclusies getrokken. Conclusies die een beeld schetsen wat ik me ergste vijand niet gun. Met het oog daarop en de toekomst van me kids, is waar ik het voor doe. Kan ik het veranderen? Nee. Ik kan alleen pogen het onder de aandacht te brengen, en nou is Denver natuurlijk wel een heel extreem voorbeeld, maar als daardoor bereikt wordt dat men verder gaat kijken dan de neus lang is, komen ze vanzelf al die andere aspecten tegen die voor hunzelf van levensbelang zijn.

  6. Wout

   Ze hebben van ons een stel kosmische slaven gemaakt, maar hebben het gedaan op een manier dat we zelf denken vrij te zijn. We zijn immers vrij, we verdienen immers geld en kunnen doen wat we willen (denken we) totdat we het systeem uitpluizen en merken dat het iets genuanceerder in elkaar steekt. “Give the people everything they want, and they dont care about anything” in dat schuitje zitten we. Daar zijn we naartoe gestuurd. Gemakzucht. Denken dat we alles aangereikt krijgen, maar hetgeen aangereikt wordt is precies het tegen gestelde. Ieder die op onderzoek uit gaat zal ook snel merken dat het een gewoonte gaat worden dat alles precies het tegengestelde is, het is precies tegengesteld aan wat ons geleerd is. Zo als van boven, zo ook beneden.

   New Age.. new age is een gevaarlijk iets, en indoctrineert wederom de zielen die niet op letten. Degene die denken los gekomen te zijn van de massa lopen wederom in het net van leugens en bedrog. Het lijkt allemaal zo mooi, het wordt allemaal zo mooi gebracht, maar let op mensen, ze verdraaien alles, en doordat wij er niet mee opgevoed zijn, beschikken we over te weinig kennis om te kunnen beoordelen of hetgeen ze ons vertellen enige waarheid kent. Ook ik was heel in het begin in de veronderstelling dat ZEITGEIST een goede boodschap mee zou geven. Ook daar mensen, val er niet voor, het lijkt zo mooi, en ja ik ben het er helemaal mee eens dat er wat veranderen moet, maar voordat je veranderd informeer jezelf en roep niet direct een stelletje ezels na. Zeitgeist stuurt je weg van van de ware betekenissen, en indoctrineert je met de shit van madam Blavatsky (luciferanisme). Kijk de docu: Aquarius age of Evil dan kun je een aardig beeld vormen van hoe het nu werkelijk zit, en wat de bedoeling is van de New Age.

   Heel dat new age gebeuren heeft maar 1 doel, en dat is ons nog verder het bos in te sturen, een mooi voorbeeld van de leugens die gehanteerd worden is een video van Jordan Maxwell. Als je die volgt zul je snappen waar de schoen wringt, en op wat voor manier wij dus voor de gek gehouden worden door het verdraaien van Bijbelse kennis. Precies zoals ik net schreef, niemand kan daar doorheen kijken, want we zijn er simpelweg niet mee opgevoed. Waar komt dat op neer? dat ze je wijs kunnen maken wat ze willen. Kijk dus uit, en vandaar ook LEES ALLES.

   Hier de LEUGENS van vriend JORDAN MAXWELL, zeg eens eerlijk had iemand daardoorheen kunnen kijken? http://www.youtube.com/watch?v=YVV0_mNcJlw&feature=player_embedded

  7. @Guido

   Je hebt helemaal gelijk. Dit berust op de waarheid. Waar ik helemaal dol op ben nu is Bill Hicks. En zijn mooiste quote vind ik: “Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves. Here’s Tom with the weather.” Within that little gem he had connected with us, taken us on a ride there, using words economically to help us imagine a picture in our heads. It lasts a lifetime; each pocket of One Consciousness he opens.

   @Rene

   Zeitgeist is ook zoiets idd, ik heb hier een paar jaar geleden op godlikeproductions.com veel over gelezen en verdiept, gek genoeg toen nog niet in Bill Cooper… maar ben ik nu mee bezig. Hoe vreselijk sommige dingen ook lijken te zijn, ik vind het een blessing dit te mogen ervaren/weten. Uiteindelijk is het niet zo slecht, weet je waarom? Het is nodig om de mensheid juist wakker te schudden, velen zullen het misschien op het allerlaatste moment doen, wanneer ze voelen dat letterlijk al hun vrijheid onder hun nagels vandaan worden getrokken.
   Wat er nu allemaal gebeurd is volgens mij het gevolg dat we niet genoeg bij ons hart blijven, en geen ware liefde aan alles tonen. Wanneer we dit weer gaan doen, zal alles veranderen. Ben ik van overtuigd. Nu alleen de vraag, wanneer en hoe zal het nu gaan? Het mag van mij maar niet al te snel gebeuren, ik wens in harmonie te leven met alles wat er bestaat. Oh boy… so beautiful it will be! AND WE CAN! WE CAN! A la Marcel Messing ook 🙂

  8. @Rene

   Oh he René, nog even iets over Jordan Maxwell, ik heb die naam vaker voorbij horen komen. Nog verder geen aandacht aan besteedt. Bill Cooper gaat het er ook nog over hebben ergens.. geloof ik.

   Hoe kijk jij persoonlijk tegen hem aan? Is hij een NWO desinfo agent? Of heeft hij wel degelijk goede materie?
   Ik zal het wel leren, maar als je er iets over kunt vertellen. Weet wel dat ik hem even snel heb gezien ergens op internet, best een dikke onderkin 😉
   Heb niks tegen uiterlijken, sommige dingen zijn gewoon leuk hehe

  9. Wout

   Daarom kaartte ik het aan. Voor mij is het een disinfo piloot, net als Jones en Icke luister naar de link die ik eerder plaatste. Die jongen legt je precies uit waar Maxell je bedriegt. Zoals gezegd bezitten maar enkele de kennis om er doorheen te kijken, en komt door de esoterische en exoterische betekenissen. Je zult dus al een aardige studie hebben moeten ondergaan voor je in staat bent te weten waar je moet zoeken om achter de juiste uitspraken te komen. Bijna niemand weet hoe het hoort te zijn, en daar springt de new age handig op in, op die wijze kunnen ze je vertellen wat ze willen, op een manier dat het ook nog eens geloofwaardig overkomt.

  10. @René

   Heel erg bedankt René hiervoor. We moeten extra waakzaam zijn. Ik zal ook oppassen en mijn best doen. Ik vind het heel vervelend, meer dan dit, er zijn geen woorden voor met wat er allemaal gebeurd hier op aarde. Als je praat over kinderachtig, ziekelijk, arrogant, dat is wat we om ons heen hebben, ipv iedereen de waarheid te laten leren dan waren we allemaal rijk en gelukkig. Rijk in goed voelen en je weet het verder wel.

   Ik ben nu de stukken aan het downloaden van Maxwell. Ik ga eerst maar verder met Cooper’s werk, is al genoeg voor mij nu en hij zal me ook veel duidelijk maken hierover.
   Laat de waarheid naar voren komen René, het gaat goed fout nu! Ik blijf voor het goede al is het nog niet zo gemakkelijk. Weltrusten joh en we spreken elkaar weer.

  11. Ik zat naar het filmpje van Cosmic te kijken. En daar zag ik de ark voorbijkomen. Dat is iets met inhoud waar zo geheimzinnig over gedaan wordt in dit boek. Ik weet uit andere docu’ s dat er enorm veel licht in zat.
   Op de foto in het artikel staat een duiveltje of draakje of zo iets, dat uit een koffertje komt. Ergens vermoed ik, dat dit koffertje iets met die ark te maken zou kunnen hebben. Alleen iets moderner uitgebeeld. Dan gaan mijn gedachten toch weer uit naar het Haarp systeem, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoge voltage waarvan ze zeggen dat ze dit gebruiken om ons te beschermen tegen de zonnestraling. maar tegelijkertijd, ook op onze hersenfrequenties zitten om te boren.

 21. Over de vierkante metselaar steen, die naar mijn mening de perfecte kubus wereld vertegenwoordigd – Zie Star Trek Borg Hyve – , de gebogen arm er boven lijkt mij een zonneklok. Ik heb ’t vermoeden dat in 2094 de zon op zo een manier staat, dat de klok perfect op een bepaalde positie staat, de zon het blok, de wereld op een perfecte manier verlicht.

  – Nu even verder lezen, interessant artikel.

 22. Daw, je vroeg mij eerder welk filmpje ik bedoelde, over een man die over Haarp verteld. Ik bedoelde deze:http:

  //www.youtube.com/watch?v=8vI1z3aJJ_Y

  nog wat linkjes over het gevaarlijke Haarp systeem:http:

  //www.youtube.com/watch?

  v=MnRPZOUVhJ4http://www.youtube.com/watch?

  v=1aL1Fvhd9fo&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?

  v=2jV6Dhza2G0&feature=related

 23. zojuist werd ik gewezen op de Bijbel, de openbaring. Ik ben absoluut niet bijbels ofzo, maar dit interesseerde mij wel! Het stukje waar een 9 voor staat geeft aan, dat het beest, zich verschuilt achter de joodse bevolking. maar in werkelijkheid, zijn het de satanisten en niet de joodse mensen die de leiding over de wereld proberen te krijgen. Ik voeg het toe.

  http://www.statenvertaling.net/bijbel/open/2.html

  1. 14 Want het zijn geesten der duivelen, en zij doen tekenen, welke uitgaan tot de koningen der aarde en der gehele wereld, om die te vergaderen tot den krijg van dien groten dag des almachtigen Gods.

   Lijkt wel op wat wij hier besproken

  2. Yep Mirakel, volgens mij zijn de hieronder besproken reptilians niets anders dan de in de bijbel aangegeven gevallen engelen. De engelen werden op aarde geworpen en vanaf dat moment moesten ze het doen met een reptielengedaante. Dmv kruising met de aardse Eva’s konden ze (Genesis = genen DNA)hier overleven en als een ziekte parasiteren op de energie van de mens. Mensen zijn vatbaar voor hun charisma wat overigens niets abders is dan een hypnotische blik. Je ziet ze veel in het sterrenwereldje, veel acteurs en charismatische gastjes. ‘Let the truth be known!’

   Volgens mij zitten we aardig in de buurt van de waarheid hier…

  3. Ja maar wat Hyper al aangaf, met de hypnotische blik, kwam inderdaad terug op een filmpje, waarbij mensen gehypnotiseert voor de tv zitten te kijken. Dan kom je inderdaad uit op het sterrenwereldje. Maar misschien is er nog meer met de tv aan de hand, en maken ze gebruik van een vorm van hypnose om ons veel te willen laten kopen. Veel irriterende of herhalende reclame’ s. De media die meer niet verteld dan wel. Tijdens de inentingsperiode van de mecicaanse griep, lieten ze tijdens straatinterviews alleen mensen aan het woord, die voor de inentingen waren, en zo probeerden mensen over de streep te trekken. Ach wat moet moet, honderden redenen om een enting te halen enz. Ze willen ons zaken doen geloven, die niet waar zijn. OP internet zijn veel kritische geluiden geweest, maar ach dat internet klopt ook niets van zeggen ze dan. Op internet kan iedereen maar wat rondschreeuwen zijn dan de opmerkingen. Bijvoorbeeld op tv zie je tijdens stakingen dat ze ons willen doen laten geloven dat de politie alles onder controle heeft. Je ziet meer de politie dan burgers die hun mening uiten voor de camera. Des te meer geweld we dan zien, des te beter, dan laten we het staken wel uit onze hoofden. Het gaat zo subtiel. Onze mening vormen naar wat er op de tv komt gaat ook heel snel, en daar lijken ze wel op in te spelen. Hersenspoelen.

   Dat stukje Carisma, lijkt mij inderdaad ook wel een hele grote factor. Misschien is het alles bij elkaar. Deze mensen zijn er tenslotte specialisten in geworden om ons een bepaalde kant op te sturen.

   Dat bijbelse stuk kon ik geen touw aan vastknopen, maar ik lees wel dat de slang vaak terugkomt. Het is allemaal de symboliek waar ik tegenaanloop.

   Genesis, wat een knap staaltje uitzoekwerk Dawn…genisis, genen! Adam en eva, de slang. Voor mij valt er steeds meer op zijn plek! Wat prettig om dit met elkaar te kunnen uitzoeken!

  4. Mirakel

   Heel dat Israel gebeuren is 1 groot bedrog. Heel de wereld is in de veronderstelling dat IS-RA-EL het beloofde land zou zijn, waar nu zogenaamd de strijd om zou gaan (heilige oorlog). Mij onderzoek verteld mij dat het de bedoeling is dat we ons blind staren op israel, het gruwelijk vinden wat daar gebeurd (is het ook) maar het is een onderdeel van het bedrog (plan). IS – RA – EL is een aaneensluiting van meerdere afkortingen van ANDERE GODEN hier wat meer info: http://the-red-thread.net/IS-RA-EL.html

  5. @Rene,

   Het oog van RA is een symbool dat betekende koninklijke macht, maar op de nummering kant een decimaal systeem waar off ronde werd ingesteld op de eerste 6-termen aangeduid. De Ouden geloofden dit symbool van onverwoestbaarheid zou helpen bij de wedergeboorte, vanwege hun opvattingen over de ziel. De meer recente traditie van de vrijmetselarij heeft het symbool in de vorm van het Oog van de Voorzienigheid en als zodanig heeft overleefd tot op de dag, en lijkt als het Oog van de Voorzienigheid op de recto van het Grote Zegel van de Verenigde Staten. Het Oog van Horus (geflankeerd door Nekhbet en Wadjet) werd gevonden onder de 12e laag verband op mummie van Toetanchamon.

   AHA RENE!!!!!!

   IS-RA-EL staat in verband met de vrijmetselaars! Het oog van Horus. Vandaar dat registreren, in de tijd van Jozef en Maria!!!! Tijdens het begin van de jaartelling zijn zij begonnen met het indammen van de mensen!!!!!!Wat een boek zeg die bijbel!!!!! De strijd die nu woekert is volgens jou dus om de aandacht gericht te houden op israel, wat wij op een andere manier verbinden aan de bijbelzelf daadwerkelijk bedoeld (een z.o.g heilige stad) terwijl zij gewoon verder gaan met hun plannen, dat hier helemaal los van staat????
   Mensen laten geloven dat de bijbel anders geeinterpreteerd moet worden dan het daadwerkelijk is!!! Bedoel jij dit ook zo?
   Ze hebben de halve wereld naar hun hand gezet in de tussentijd, vanaf toen????

  6. @Mirakel & René

   Ik ben dit stuk nu ook aan het leren. Maar ik snap nog niet helemaal wat bedoelt wordt met de nummering in Ra/Horus. Waar slaat dit precies op? Ik zie wel het getal 6. En ook 12, onder de twaalfde laag van de mummy.

   Wat ik weet van 12 is, dat een net niet voltooide circel is. 13 is ascensie, of verrijzen. Dus stoppen bij 12 is net alsof men niet wil dat je het nog hogere bereikt??

   En René kun jij mij misschien al een kleine hint geven waarom dit alles is verbonden? Heb ik het goed dat dit alles (Vrijmetselarij/Is-Ra-El/Oud egyptische goden etc) eigenlijk verlagend is? En dat nu precies is wat de elite wil? Dat wij niet hogerop komen??

  7. @ Wout, volgens mij zou het kunnen betekenen, dat de oude egyptenaren, de bron van de vrijmetselaarij zouden kunnen zijn, en dat de fundamenten van onze samenleving hier nog steeds op gebasseerd zouden kunnen zijn. Dat zou naar mijn idee kunnen betekenen, dat zij 2011 jaar aan de macht zijn!

   Dit staat verborgen tussen de symboliek in de bijbel.

   Van de getallen weet ik niet zoveel af. Hier ben ik ook wel benieuwt naar. Misschien weet Rene hier iets van?

  8. het kan je duizend jaar kosten om alle leugens te ontrafelen terwijl de simpele waarheid in 1 seconde tot je kan komen .

  9. @ rene
   omg , is ra el verklaard op die manier ?
   zo teleurgesteld .
   zoek eerst ff in het phonetisch archief ,
   niet ieder gerecht wat voorgeschoteld wordt is voor consumptie geschikt

  10. Cosmic, ik heb op jouw antwoord gekauwt, herkauwt, doorgeslikt en toen weer van voorafaan. Hoe bedoel je dat de waarheid zo snel tot je kan komen?
   Bedoel je dat je geen energie aan al die leugens moet verspillen, om achter de waarheid aan te gaan?
   Hangt dit dan niet met elkaar samen?

  11. Wout: de 13 = JIJ -> staat in het midden… tatatata…! Zie dit artikel van Peter Viskil: http://www.symbolic.be/?CategoryID=274&ArticleID=2086

   Kijk naar de 13, die dus GEEN ONGELUKSGETAL is, maar je ‘hoger liggende’ DOEL IN HET LEVEN.. Grappig nietwaar…? Weer wordt je ontkracht in het zoeken naar het juiste getal… DE 13 duszz!
   Of lees (wat zwaardere kost) dit bericht van James Tyberonn over de 13e schedel: http://palmtreelifestyle.wordpress.com/2010/12/06/the-perfection-paradigm-archangel-metatron-james-tyberonn/ (Een bericht van 6 – 12 – 2010 = 12…)

  12. @ mi ra ke ‘l
   zie je hoe makkelijk het is om een naam te verkrachten ? ik heb geen moeite gedaan maar Ra zar er al in .
   lekker belangrijk ,de vraag dieje stelde was een intelligente vraag , dus daarom reageer ik .
   het is sowieso frapant dat een onderwerp dat binnen 3 dagen van de voorpagina werd gehaald zoveel reacties heeft 🙂
   Antwoord op je vraag ; simpel : als je de waarheid zoekt zou je je slechts korte tijd op de leugen focussen . alle tijd die je verder besteedt aan het ontmaskeren van de leugen is verloren tijd . in mijn opinie kun je die beter steken in het versterken en verspreiden van jouw hervonden waarheden .
   daarentegen ben ik maar een simpele ziel die het hele spelletje niet snapt , dus ; do as thou wilt !
   misschien maYBE ONE DAY , i will show the back of my tong

  13. ik ben blij met jouw antwoord op mijn vraag. Mi Ra Kel, ssssszo had ik het zelf nog niet bekeken!
   Misschien zou het inderdaad een hoop schelen wanneer we het over de waarheid gaan hebben. Maar wanneer je je bewust bent van de leugen, denk ik dat het eerder een motivatie zou zijn om opzoek te gaan naar de waarheid. Wanneer je niet weet dat je voorgelogen bent, ga je gewoon op de oude voet door met elkaar. Maar wakker worden zou misschien gepaart kunnen gaan met de bewustwording dat je voorgelogen bent. het roept een bepaalde frustratie op, die je uitnodigt om de weg voor jezelf wat breder te gaan maken. iemand die zijn leven leeft volgens het (zwarte) boek, die ineens ziet dat de wereld niet is wat er precies in zijn boekje staat, krijgt toch ineens een heel andere kijk op het leven. Sommige mensen kunnen het zwarte boek absoluut niet loslaten! Ze denken dat ze door lief en braaf te zijn alles goed doen zoals god het wil! De echte “goddelijke reeeraliteit” zal misschien in een bepaalde situatie zeggen dat je harstikke kwaad had mogen worden, die persoon even flink bij zijn jasje had mogen pakken. Dit zou naar mijn idee het verschil in denken en doen zo groot maken! Ik denk een beetje vanuit het YING YANG principe wat dit betreft.

  14. @Mirakel
   Dat is zo waar. Pas als je durft in te zien dat je was misleid en over je eigen ego heen durft te stappen kom je omhoog, richting de waarheid. Volgens mij is dit de truc; onze ego overwinnen. Durven toegeven dat we fout zaten, hoeveel kracht het geeft om je eigen fouten toe te durven geven. In mijn geval was dat al een hele bevrijding.

   Als je dit in kan zien kan je verder op zoek naar de ‘echte’ waarheid voor vergevorderde.

   Hoe hoger de stap hoe meer spiegelingen naar jezelf totdat ze oplossen omdat je daar het inzicht van begrijpt.
   Daarvoor mogen wij deze gasten dan denk ik voor bedanken. Ze laten ons inzien hoe mooi wij zijn en hoe krachtig.

   Kwaadheid is volgens mij ook best een goede reactie. Kan mij ook goed voorstellen dat als iedereen die emotie zal vinden bij dit besef dat we met z’n allen ineens heel anders in de wereld gaan staan.

  15. @Guido

   Bedankt voor de links. Ik had dit in principe al eens eerder bekeken, maar dan in een engelstalige filmpje met mooie muziek op de achtergrond. Vind jammer dat ik hem niet meer kan vinden… wil hem weer zien =)
   Je ziet ook dat alles bewustwording is, ook het bewustworden dat we voor de gek zijn gehouden, en dat de antichrist ons hier wil houden met zijn lokaas. Het is de kracht in jezelf die je de mogelijkheid geeft hieruit te “ontsnappen” en weer terug te gaan waar je echt naar verlangt.
   Heel mooi, bedankt voor de links.

   @Mirakel & Dawn

   Ik zie het inderdaad ook zo, er is never nooit een manier op je EGO uit te schakelen, en dit is ook niet de bedoeling. Ik word ook wel eens kwaad, maar ik merk dat ik direct bewust ben waarom ik dat werd, en ben direct weer afgekoeld, ik vergeef mijzelf en eventueel een ander als die betrokken is. En zo gaan we verder. Het gaat om acceptatie, jezelf begrijpen en de krachten om ons heen. Uiteindelijk draait alles wel om balans, maar je EGO kan nooit verdwijnen, je kunt er nimmer mee leren omgaan op de zo best mogelijke manier! 🙂

  16. Yes Eureka!!!!!!

   de afgelopen periode leerde ik om boos te mogen worden vanuit een positief krachtig zelfbeeld!!! Daarvoor dacht ik ook atijd te worstelen met mijn ego! Maar hiervoor moest ik iets verder zoeken! Hierdoor heb ik geleerd dat ik in alle facetten (alle emoties) mezelf mag zijn!!! Maar dat is voor mij een hele weg geweest van veel harde vervelende lessen!

  17. Wat ik eigenlijk precies bedoel te zeggen is,
   Dat ik mij zo een veel gelukkiger mens voel met deze koers.

  18. heb nog even de hele discussie gelezen…

   eigenlijk vindt ik het best venijnig hoe de duisteren de massa aangepakt hebben. Er kwam een zwart boekje, die w.s herschreven is naar de hand van de duisteren ofzo mogelijk…. Dat zij priesters dan de opdracht hebben gegeven om in de naam van een hoge macht mensen gedrag aan te leren, waarin zij zeer volgzaam en lief behoren te zijn. Dat zij een god gemaakt hebben, die oordeelt naar hun maatstaven, om zo een hele massa te laten gehoorzamen! Ergens nog een behoorlijke primitieve inzet…..die nog steeds gangbaar is, voor zooooveeeel mensen…..

   Veel mensen die dan worstelen met de dualiteit, om alles wat ze goed en fout doen zo hard te veroordelen, omdat mensen nog steeds heel bang zijn om in de hel te komen.
   Je zet je kleutertje op de trap, om rustig te worden, en je stuurt de volwassen mens naar de hel om in te dammen. Het fascineert mij enorm, dat mensen het zelfbeeld hebben om zich zo te laten benaderen! Het is misschien heel hard gezegt, maar die angsten zouden mensen misschien enorm vernauwt in hun denken….Hele sociale systemen zijn op deze angsten gebaseerd. Ik denk daarom, dat het misschien een idee zou kunnen zijn om ego niet te verwarren met angst. Iedereen struggelt wel met zijn normen en waarden!

  19. Laat de zoeker blijven zoeken totdat hij vindt.

   Als hij vindt, dan zal hij verontrust raken,
   en als hij verontrust is, zal hij verbijsterd staan…

   Jezus (uit: het Gnostische Evangelie van Thomas)

  20. Guido, het komt inderdaad wel overeen met hoe ik over ontwaken denk. Appart dat de bijbel toch ook weer uitspattingen heeft, naar de wat lichtere kant. Ik vidnt het een ingewikkeld boek, Je kan het op zo enorm veel manieren opvatten!!!

  1. hey euh schatten van adhd kids Project Camelot kennen jullie toch wel?
   ik bedoel daar wordt aan de hand van insider interviews dit soort ufo technologie uitgebreid uit de doeken gedaan bijvoorbeeld basis op Mars al in de jaren 50 van de vorige eeuw
   huidige technologie achter de schermen 1500 jaar voor op waar wij nu mee mogen spelen van de hoge heren en nog veel meer…

  2. jah ook ik vind het opmerkelijk merkwaardig dat zo een goedlopend artikel als dit al na 3 dagen van de voorpagina verdwijnt…
   wat voor een logica of politiek daar achter zit, ik weet het niet precies maar voel m’n maag samenkrimpen net als vroeger op school als je “de verkeerde vragen” stelde aan de leraar…

  3. Hyper alert, ik was ook verbast dat het artikel zo snel weg was!
   Guido waarom? Heb je opmerkingen vanuit de politiek gehad ofzo?

  4. Hyper alert, ik weet niet zoveel van project camelot, is daar misschien een filmpje van?

  5. dag Mirakel, zie je nou hoe snel praatjes de wereld inkomen..? Het artikel over het Denver-vliegveld stond gewoon een week op die plek, dan weer een nieuwe. Om jezelf te laten wennen aan het relatieve tijdsbeginsel, is het verstandig bij jezelf opnieuw weer te kijken naar het gevoel hoe snel het artikel ervan af was.. GEVOEL!

   En over Mars en gevoel gesproken.. Kijk eens op dit oudere hoofdartikel (ook al weer van de homepage af.. hahaha) over de stand van zaken, ‘achter de schermen’.. Ik geloof dit hele verhaal van A t/m Z. (Heb Judith Moore hierover gesproken (kijk eens op haar website!) en zij verklaart van diverse kanten de juistheid van dit gesprek te hebben gehoord..!!)
   Het gaat over de Maria Magdalena bloedlijn(en)..!! Opnieuw weer het bloed van Christus (DNA!!), dat een grote rol speelt..!

  6. jah das een goeie Guido, mijn gevoel voor tijd is niet altijd even consistent, persoonlijke beleving van de tijd, maar ik was er echt van overtuigd dat het maar 3 dagen was, en toen las ik hier dat ik niet de enige was maar maakt niet uit…
   misschien dat er weer met tijdlijnen gerommeld wordt achter de schermen?
   WTK Laura Eisenhouwer artikel is interessant en wat op mij ook een enorme impact heeft gemaakt, omdat ik zo gevoelig voor beelden ben, de lange live interviews van Camelot…
   en wat op mij Nu ook indruk maakt is nu hier de gevoeligheid van Mirakel, Dawn, Wout, Cozmic en vele anderen
   daar moeten we een beetje zuinig op zijn; het type gevoeligheid dat ik in het dagelijkse leven vaak mis bij ‘gewone’ mensen…

   http://projectcamelotportal.com/camelot-library.html

  7. @ Iedereen

   Heel erg bedankt nogmaals dat jullie allen zoveel mogelijk “delen” en ik voel me daardoor echt thuis. Het is lastig maar ik voel wanneer mensen iets niet menen, of de spot met je aangaan, of je gebruiken willen etc.. dat is vaak best vervelend en pijnlijk. Ik voel hier de energie van jullie en ook dat het “oprecht” wordt gemeend. Wat ik nu ga typen is misschien raar in de manier waarop ik het typ, maar alles wat je voelt is moeilijk uit te drukken in woorden, en ik bedoel het volgende dan ook op een “liefdevolle” manier: “Zoals wij hier nu met elkaar omgaan, had de hele wereld al moeten doen. Naar mijn gevoel is dit waar onze medemens nog aan moet werken, en wanneer iedereen vanuit zijn/haar hart gaat leven, ons hele bewustzijn automatisch veranderd, en we weer onze families en talloze andere dingen kunnen gaan voelen/zien. Wij zijn nu simpelweg afgesloten van deze frequenties.”

   Ik voel ook zo sterk van binnen dat ieder materiëel gewin in feite nooit nodig zal zijn in de nieuwere perceptie van alles. Maar we zijn daar dus nog niet helemaal, en de vraag is hoeveel zielen op aarde kunnen het materialisme loslaten? Het zal een hulpmiddel kunnen blijven, maar velen kunnen niet “zonder”. Dat zou moeten opgeruimd worden en vanuit die perceptie leven met ons allen. Ik ben overtuigd dan moet je eens kijken wat er met ons als race gebeurd.

   Oh Mirakel, ik wil zelf ook graag interviews bekijken van Bill Ryan en Kerry Cassidy. Er is nu Project Avalon van Bill Ryan en Kerry Cassidy ging gewoon verder met Project Camelot. De scheiding heeft volgens mij iets te maken opdat Kerry nogal vaak haar interviewers niet liet uitpraten, en vaak haar eigen mening begon op te dringen. Dit moet ik zelf nog ondervinden, ik merkte wel dat wat ik al heb gezien ze dit inderdaad af en toe deed.. en vooral er doorheen praten. Hoeft ze nog geen verkeerd mens om te wezen, maar misschien ook een leerweg voor haar?

   Ook bij mijzelf merk ik nog op dat ik zoiets wel eens doe, maar ik ben dan wel bewust ervan, en probeer er rekening mee te houden..

  8. Dat is een mooi gebaar Hyperalert. Misschien zou iedereen vanuit deze toon (frequentie) kunnen gaan uitzenden waarop we nu zitten. Vrij lastig voor velen om vanuit het hart te spreken omdat de meesten er een dikke muur om hebben gezet en logisch. Zodra we op aarde komen hebben we met mensen te maken die op ons intrappen. De baby’s worden al ongevoelig gemaakt met alle vaccinatie zooi en gedumpt op de babyparkeerplaatsen. Op school in de maat meelopen, je leven lang want als je je niet aanpast ben je een buitenbeentje.
   En ow, jee wat zijn we daar bang voor!

   Welnu, ikke niet meer, laat mij maar het buitenbeentje zijn want ik pas niet in de robotachtige structuur van Metropolis. Ik ben liever mezelf net zoals vele anderen liever zichzelf zijn maar niet durven.

   Wat dat betreft ben ik niet gevoeliger dan een ander alleen heb ik ondertussen wel lef, omdat ik niet meer bang wil zijn. Heb daar de energie niet meer voor over
   😉

   Ps volgens mij bestaat de gewone mens niet. Ze zitten nog in hun cocon omdat hun trancetoestand ze nog niet heeft doen ontwaken. Daar had Guido ergens anders gelijk in; iedereen zijn eigen tempo. Maar als we een magische grens bereiken van 20% gaat het pas goed los, kan niet wachten!

  9. @Dawn

   Bwam! Recht in het gezicht voor diegenen, die letterlijk hun EGO nog de overhand laten nemen!
   Prima vertaald vanuit je hart, ik zie het ook zo. Maar het kan van mij maar niet al te snel gaan, dat anderen sneller ontwaken dan het momenteel gaat. Klinkt EGO, maar wij willen toch in alle rijkdom en liefde met elkaar leven? Toch? Is toch niet vreemd… het is ons vreemd laten doen geloven om zo te “denken”.

  10. !!Ik Wil het commentsoverzicht op de voorpagina terug!!
   Had ik toch bijna dit mooie gesprek gemist,’t was dat hyper in een ander draadje erop wees.

  11. Komt eraan Lianne..!!
   We hebben het e.e.a. ge-updeet.. En toen was er ff geen plek. Maar komt goed, en gewoon ook niet weer gaan achteroverleunen, ja? Houdoe!

  12. Ik hou zo van achterover leunen! 😉
   en veeleisend ben ik niet, toch? neuhh toch?
   Ik ga oe weer ’s bedanken.
   toedels.

 24. Vooral deze mooie quote:

  “Heilige boeken, […]
  weersta de tand des tijds
  en blijf ongezien en onopgemerkt
  voor allen die de vlakten van dit land doorkruisen,
  tot het moment waarop de oeroude hemel
  zielen voort zal brengen die u waardig zijn.”

  Doet me denken aan ons hier, we wil, ontmoet!

 25. Ik begin gewoon weer ff bovenaan , heerlijk hoe de gesprekken hier lopen , respectvol en met een hoop energie .Waarheid zoeken en vinden is het prettigst in een respectvolle omgeving .
  Ik geloof dat Rene aangaf niets zomaar te geloven en alles dubbel te onderzoeken , ik ga daar helemaal in mee .
  Velen zoeken waarheid , anderen presenteren wat er zoal gebeurt ( zoals deze website , goed bezig GJ ), en er zijn er ook die van alles uitkramen en er dik geld mee verdienen , in de tussentijd een groot deel van het waarheidzoekende publiek om de tuin leidend .
  NWO , luciferisme , de grote misleiding , het zit allemaal zo ontzettend diep in ons dagelijks leven geintergreerd dat je eigenlijk een totale reset nodig hebt om het helder en objectief te kunnen zien . Frontal lobotamy’s for everybody!!!
  Zelf neem ik de occulte leugen zeer zwaar op omdat ik jarenlang in deze cultuur opgezogen ben geweest , ik had bij wijze van spreken een D Icke kunnen zijn . Het zal allemaal zijn nut en reden hebben waarom ik deze D tour in het leven heb moeten maken . Ik snap hoe het bedrog werkt en hoe verslavend de voedende entiteiten zijn .
  Waar ik ook een hoop mensen op zie stranden is de verwarring tussen ego en trots . Ego is zelfbewustzijn , ik .
  trots hoef ik niet uit te leggen hoop ik
  google het anders maar , lol
  In veel new age stromingen word gesproken over het loslaten van het ego . Succes daarmee, het bussie wacht op je . Trots loslaten daarentegen , geeft je de mogelijkheid om te ontspannen en open te zijn voor de wereld van ideeën .
  ok ff genoeg , laterzz

  1. Anyway , we gaan gewoon vet over de 200 reacties heen voordat de haan 3 x heeft gekraaid . ff voor de tijdlijn , 12 dec werd dit artikel geplaatst , waarschijnlijk laat in de avond , 17 dec stond dat israel stuk er , dus GEVOELSmatig zat Hyper er niet ver naast met zijn 3 dagen schatting . We zijn niet gek . nah jah , een beetje wel , ik wil niet norm-aal zijn , tyvm .

  2. @cozmic

   Idd cozmic, wat is normaal en abnormaal? 🙂 Het is maar net, wat men als zedelijke moraal aanneemt.

   Over dat ego en trots gesproken, het ligt heel vaak erg dicht bij elkaar. Ik heb de narigheid altijd gelijk te willen hebben, en hierbij speelt mijn ego dus een grote rol. Grappig genoeg heb ik het nu altijd in de gaten wanneer dit gebeurd, en laat ik het nooit ver meer komen… dit is dus inderdaad “hoe om te gaan met je EGO”. Je kunt dit nooit uitschakelen, wat veel new-agers ons wel als doel aansmeren.

  3. Waar ik ook een hoop mensen op zie stranden is de verwarring tussen ego en trots . Ego is zelfbewustzijn , ik .

   Beste COZMIC, ánders dan jij, zie ik ego niet als zelfbewustzijn. Misschien begrijp ik je wel verkeerd…. Ego interpreteer ik inderdaad net als jij als bewustzijn van het zelf. Maar ik interpreteer bewustzijn van het zelf niet als bewustzijn van de totale realiteit. Immers de realiteit die het ego voor waar aanneemt, die realiteit kan voor een ander wellicht niet of wellicht totaal anders ervaren worden. Het geheel van al die naast elkaar bestaande percepties vormen het geheel. Het geheel is dus de realiteit. Maar wie kan die totale realiteit overzien? Wanneer iemand zijn beleven, zijn zelfbewustzijn als realiteit denkt te ervaren, dan heeft deze persoon naar mijn mening nog heel wat te stoeien met zichzelf, voordat hij of zij het begrip ego ten volle begrijpt. Door uiteindelijk begrijpen hiermee aan de slag kan, om zich van deze eendimensionale wijze van denken te ontdoen. Het ego te kunnen loslaten.

  4. Ego is naar mijn mening geen ZELFBEWUSTZIJN. Eerder is ego- alweer naar mijn mening- een benauwde interpretatie van de werkelijkheid. Je schermt onbewust jezelf af voor andere realiteiten, blijft veilig binnen je eigen realiteit. Hiermee jezelf een comfortabel gevoel bezorgend. Maar het blijft een wankel evenwicht denk ik.

  5. wateenstaaf ,
   ff beetje humor erin ok ?
   de definitie over wat ego is en waar ego over gaat in trots is nog niet neergezet . zoveel grenzen zijn niet duidelijk , en dat is super . wanneer word intuitie paranormaal?
   En , wat een staaf , in mijn tijdlijn heb ik geleerd wanneer wel en niet mijn bek open te trekken .
   misschien ben ik een schijterd of heel verstandig , kweet et nie

  6. @ wout
   wout trek effe aan de handrem n.
   ik heb het idee dat je meer aan het innemen bent dan jou onderbwustzijn kan handelen .
   ik maak hier geen geintje
   been there seen it
   wout neem een advies van je vriend aan
   have a break
   !!!!!
   for fuck sake
   listen

  7. Guido dank voor jouw reactie. De tijd lijkt inderdaad dan sneller te gaan dan dat ik het voel….Dat artikel over klokkenluiders komt denk ik misschien overeen met mijn idee over Airport Denver! Een soort van basis om te vluchten naar andere plaatsen in het universum,wanneer het ze hier te eng gaat worden. Het hoeft misschien nog niet eens met natuurrampen en alleen maar Haarp te maken te hebben. Wij mensen kunnen er ook wat van, wanneer we allemaal wakker zijn, dan zou ik niet in de schoenen van een duistere willen staan, en maken dat ik hier weg zou komen!!!!!

   Ik denk dat het hele universum nu wel weet waarmee ze te stellen hebben, dus verder dan Mars zulles ze ws niet komen ha ha!

   Hyper alert, ik denk dat het een heel mooi compliment is voor ons allemaal. Er is hier een vorm van gemeenschappelijk, delen van kennis, waarbij we elkaar niet gebruiken, maar aanvullen vanuit elkaars kwaliteiten, om een goed beeld neer te zetten! Ik heb hier ook een heel goed gevoel bij, ik voel het net zo!!!

   http://www.youtube.com/watch?v=NAnfbdU4Wvw&NR=1&feature=fvwp

   Deze link heb ik ook bij Tessa neergezet, maar ik vind hem hier ook wel passen! Liefs Mirakel!

  8. @ wout
   Sorry , vergeet wat ik laatst schreef , ik zou het graag willen wissen .
   Iemand had me over de zeik gebracht en ik zat ff op een verkeerde tuning . plz forgive me

  9. Het is goed Cozmic..! No sweat.
   (Beware: ‘The tongue like a sharp knife… Kills without drawing blood.’ Buddha)

  10. Naar mijn gevoel is “ZELFBEWUSTZIJN” het “bewust zijn” van jezelf. Dat je “weet” dat je “bestaat” in een materie van energieën. Je bent hierbij dus ook “bewust” van je “eigen ik (EGO)” Tezamen zijn we ÉÉN.

   Wat Wattenstaafje vertelt over het EGO, ben ik het vrijwel mee eens. Je EGO beperkt andere zienswijzen, wanneer deze niet in jouw straatje passen, of wanneer er iets gebeurd waarbij je EGO de voorhand krijgt ipv je “zedelijk bewustzijn”. Je zou dus heel boos kunnen worden op iemand, of dingen zeggen die je normaliter niet gezegd zou hebben, dan wanneer je je EGO meer onder “controle” hebt. Ik meen wel te denken dat “Angst” een trigger zou kunnen zijn om je EGO weer de overhand te laten krijgen… alles hangt zo samen in mijn ogen.

  11. @cozmic

   No sweat beste vriend! Las het in feite net pas. Was er gisteren eventje een hele dag tussenuit =)

   Zie je wat ik zelf bedoelde? Dat soort uitspattingen heb ik soms ook, maar ik neem ze snel terug. Het zijn die momenten waar alles bij jezelf de spuitgaten uitspringt! Tevens ben ik er dankbaar voor dat je zoiets schreef, hiermee heb ik zojuist mijn gevoelens gecontroleerd, en wat er met mij gebeurde! Het is NIET meer zo als enige tijd terug, dat ik helemaal opgefokt zou zijn en direct weer een weder antwoord moest geven.

   Even dikke vrienden met je hierdoor. Let’s continue the journey peacefully, and let us keep sharing our wisdom to our fellow humans!

  12. @Guido

   Hele mooie quote overigens! Die past precies bij wat cozmic citeerde. Maar het is goed hoor, ik voelde natuurlijk wel even iets bij wat hij schreef, dat kan ik niet ontkennen.

   Maar misschien was het voor mij ook een soort test? Ik ben cozmic wel dankbaar, ik voel dat ik bepaalde zaken ook nog mag oefenen. Vooral met het omgaan van kritiek van anderen, het blijft niet altijd gemakkelijk.

   Ik blijf nog steeds vrolijk, positief en met een sterke drang voor de nabije toekomst, geloven (hopen is niet het goede woord) dat wij allen elkaar zullen begrijpen, zonder dat wij daarbij ook enig offensief gevoel krijgen. In de éénheid? Ik geloof het.

  13. @Mirakel

   Ik wil het stukje van Tessa ook nog even lezen. Nog niet aan toe gekomen 😉

   Moet blijven toegeven dat wij jij schrijft altijd overeenkomt met hoe ik momenteel dergelijke zaken ook zie, vind ik toch heel erg grappig en tegelijk wonderbaarlijk! Met name dat over de ondergrondse basissen =)

   PS: Ik was gisteren even met mijn beste vriendin hier (Surinaamse en net als wij ook “wakker” en behoorlijk spiritueel!) in de stad Arnhem geweest. Is zo’n 50km rijden van onze plaats. Er zitten daar ook mensen uit India, Suriname en wat andere oosterse landen. Voel me bij velen daar wel thuis. Maar ook in haar familie zijn er mensen die wel voelen dat er wat gebeurd, maar het ook nog niet willen accepteren. Was best intensief, en tegelijk wel grappig/mooi voor ons wat we hebben ervaren.

   Het is een bevestiging dat mensen aan het “ontwaken” zijn, maar oude gewoontes simpelweg nog niet willen loslaten. Maar het ziet er misschien goed uit voor ons!

  14. Oude gewoontes zijn veiliger dan veranderingen!, je laat ze ook niet zomaar los volgens mij. Daar is soms een beetje frustratie of even een beetje shrik voor nodig, om dingen anders te willen of kunnen zien denk ik. Wanneer je iets goed begreipt kun je hetvolgens mij ook beter loslaten. Ze hebben ook wel eens de uitspraak: “het houdt me scherp”.

 26. Aan Allen

  En de discussie gaat maar door.. hihi ook leuk dat we Avatars gekregen hebben, zoekt Guido die per persoon uit ofzo?

  Inderdaad heerlijk zoals de discussie z`n voortgang vind hiero, laat elkaar in waarde en neem van elkaar aan, leer van elkaar, en wijs elkaar, wat niet wil zeggen dat waar op gewezen wordt direct in jou plaatje past, wil dus ook niet zeggen dat degene die het aandraagt het mis heeft.

  Geloof NIETS zomaar, maar, trek ook NIET te vlug een conclusie. We denken allemaal al heel aardig bezig te zijn, en er zijn er zelfs die al denken dicht bij de waarheid te zitten. Maak jezelf geen illusies, de leugens zijn ZOOOOO groot, het dal kent nog zoveel ups en downs. Hoe leg je dat uit, ehhh, ik ben 41 jaar, opgegroeid met eigen zaak, 20 jaar voor krom gelegen, en dacht dus al wel wat kennis te hebben opgedaan over van alles en nog wat. Maar dat was in het normale leven, en oohhh wat viel dat achteraf tegen. Hetgeen ik nu 3 jaar continu heb gedaan, verteld me dat hetgeen ik opgedaan had in die 41 jaar 1 grote leugen was, waar ik verder niks mee kon (en al helemaal niet als het gaat over zaken waar we het hier nu over hebben). Met andere woorden, ik ben nu 3 jaar bezig, ik ben 41, dan heb ik dus nog minstens 38 jaar in te halen. Klinkt dat logisch? (komt dus idd neer op een totale resset, wat ik eerder ergens las) Zo zie ik het. Nee, ook ik heb de waarheid niet gevonden, maar ik maak mezelf verder dan ook geen illusies. We zoeken, we snuffelen, en worden elke dag weer een stuk wijzer, waardoor er elke keer weer net iets op z`n plaats valt, en zo groeien we, elke dag verder. En daarom blijf ik ook zeggen Lees Alles!, sla alles in je op als Input, je zult zien, dat al dat gelees en geluister (naar iedereen) zijn vruchten zal afwerpen. Vergelijk het met een nieuwe baan, de eerste dag kende je er geen klote van, en werd continu gewezen op “Dat Moet Zo, of Zo”, je kende en wist het niet, doordat je geen ervaring had. Nu werk je al 3 maanden bij dat bedrijf, en ineens kun je zelf beslissingen nemen, hoe iets op te lossen, door de ervaring die je in die 3 maanden hebt opgedaan. Zo is het met het onderzoeken niks niet anders.

  We moeten niet vergeten dat er slechts een paar onderzoekers-klokkenluiders waren, die dit allemaal op straat hebben gegooid. Daarmee hadden de iluministen een probleem. Wat was hun volgende zet? Simpelweg zelf klokkenluiders op de markt brengen, die wel in zouden haken op wat al op straat lag, maar die op hun beurt weer de meest vreemde verhalen eraan toe zouden voegen, waardoor we nu een wirwar hebben van. Dus waar hebben we nu mee te maken? Met een aantal personen die hun leven ervoor hebben gegeven door te blijven opkomen voor hun waarheid om ONS te waarschuwen. En die mensen zijn er niet meer. En toen, kwamen AL die anderen om de hoek kijken, en die leven nog ALLEMAAL. Wat je ook nog te denken geeft, is dat de meeste van hen OOK het religieuze aspect links laten liggen, met uitzondering van Maxwell, maar die liegt. Dan hebben we verder nog de New Age en Zeitgeist, beide doen precies hetzelfde als Maxwell, liegen over, terwijl je in de richting van het verpakte Luciferanisme wordt geduwd, op een manier die de nietsvermoedende blindelings zal laten volgen simpelweg omdat niemand van ons nog opgevoed is met de kerk en dus totaal geen kennis hebben van, incl. mezelf. Ik ben er ook niet mee groot gebracht.

  En dus zijn we aangewezen op andere onderzoekers, het spinneweb is zo groot, dat je alles moet verdelen in segmenten (denk ik), en per segment zoek je een onderzoeker die zich daarin verdiept heeft, die voor jou het beste voelt-past in jou plaatje. Bill heeft 20 jaar gelezen-onderzocht in de heilige boeken, en heeft nog niet alle antwoorden kunnen vinden. Kortom hoe willen we hem ooit evenaren? Als we al die 2012 Bullshit moeten geloven hebben we zolang dus niet meer. Trouwens, dat zei Bill letterlijk hé: 2012 = Bullshit. Volgens Bill is heel het 2012 verhaal tot de laatste druppel uitgemolken, er wordt gruwelijk misbruik van gemaakt puur door het feit dat de Maya kalender afloopt, en dus een mooie gelegenheid bied om het einde van de wereld en 1000e andere scenario’s aan vast te knopen, waardoor wederom van de werkelijk feiten weggedraaid wordt. Volgens Bill zou het aankomende nieuwe Tijdperk van aquarius (waterman) het begin inluiden van een nieuwe ijstijd. En volgens hem zou je het kunnen berekenen, vraag mij alleen niet hoe. Hij had het (zoals hij zei) op een blaadje voor z`n neus liggen maar wilde het niet verklappen. (ik zal morgen eens snuffelen in welk deel hij dat zei).

  Verder, voor degene die nog verder willen gaan, Rik Clay z`n onderzoek ligt in het verlengde van dat van Bill, Rik`s blog heb ik ook vertaald en is hier te vinden: http://www.rikclay.wordpress.com Begin vooraan, ze zijn genummerd en staan op volgorde. Rik gaat in op een eventuele alien aanval tijdens de Olympische spelen van 2012. Uit zijn werk is ook een hoop occulte shit te halen, en zul je leren dat ook Mc Donalds deel uit maakt van het plan. Waarom en hoe onze energieën gestolen worden, en waarom Prinses Diana vermoord is, en wat er verder gebeurde onder de tunnel (hart verwijderingritueel). Wil je daar weer meer over weten dan kom je uit bij Mathew Delooze. En daarmee gaan we pas echt een CREAPY kant op.

  Maar goed, zoals gezegd, ik heb ook de waarheid niet, dus alles wat ik hier schrijf is niet iets dat ik beweer, maar zijn dus wel de zaken die me bezighouden.

  1. Hallo Rene,

   Die site die jij aangeeft heb ik van voor naar achter gelezen! Het is te luguber voor woorden. Zij willen een WO3 in gang zetten, om mensen hongerig bebloed en bezweet, weer naar de hun kerk te laten komen, om vervolgens hun energie af te pakken!! Diana behoorde tot deze clan..mensen werden emotioneel, en zij kunnen gebruik maken van onze collectieve energie ( ze hebben haar hart snel operatief verwijderd ter plekke, voor hun ritueeltjes). Sommige new age mensen, gavan aan dat geld energie is. Ze zitten er echt flink naast hoogst waarschijnlijk…
   Dit omdat de symbolen op het geld, hun sterkt, en dat geef je weg aan deze duisteren. Iedere keer dat wij boos zijn om een boete, of wanneer we niet genoeg krijgen? Wij moeten, ons bewust gaan worden wat energie is en wat wij met elkaar precies aan het doen zijn! We sterken hun door negatieve emoties, die in de 4e dimensie goed merkbaar zijn, het lijkt hun olie/brandstof te zijn!!
   Dus. wanneer die emoties verbonden zijn aan hun symbolen. Die negatieve emoties, projecteren wij op hun symbolen, die zij op uitgekiende dimensie poorten hebben geplaatst! Alles waar we naar kijken, en een emotie bij hebben sturen wij energie. Wanneer dit negatief is, krijgen zij kracht. Wanneer wij zelf een mooi beeldje maken, voor in de tuin of vensterbank, en daar positief naar kijken, worden wij weer positief of negatief gesterkt! Alle energie gaat naar de maker, maakt dus niet uit of het positief of negatief is! Wij zijn dus als mensen zeer krachtig!
   Die man die het paard gemaakt heeft, overleed! Via mensen en hun is w.s. veel negatieve energie naar die man gegaan, waardoor hij het niet meer kon navertellen! Iedere keer wanneer wij kijken naar de symboliek op deze site geven wij dit ws. al energie. Ik ga daar niet meer naar kijken, want dan maak ik mij schuldig aan onze eigen ondergang, zoals ik het interpreteer, wanneer ik dit lees!
   We bewaren het licht dus, wanneer we positief blijven, gelukkig zijn, en niet heftig reageren op vervelende machtsituaties, die ons geld kosten!
   Khan Shatyry Entertainment Center (‘s werelds grootste tent )

   http://www.youtube.com/user/asecretagent?blend=2&ob=4

  2. Hoor net van mijn webmaster dattie al die grijze Avatar-vakjes niks vond.. “Dit is toch veel leuker dan al dat grijs”.. Eigenlijk heeft ie gelijk toch?
   Als je een eigen plaatje erin wilt plakken, moet je gewoon op het plaatje klikken; je komt om de site van Avatar en kunt gewoon zelf je gewenste fotootootototootoootje uploaden, dat dan overal gebruikt wordt, waar jij je neus laat zien.
   Ik ben blij dat ik een eigen avatarretje heb.. hahhaha..

   René makker, wat een prachtig verhaal; ik herken me er helemaal in en vooral je tekst van ‘reset’, helemaal opnieuw beginnen, getuigt van moed en inzicht, naar mijn idee!
   Dank voor het delen. De enorme leugen die ons voorgehouden is, hebben we ook aan onszelf te wijten.. Vind ik. De macht en kracht uit handen geven aan ‘anderen’, is ons al té vaak overkomen, en nu doen velen het weer..! Als vertrouwt op Allah, kun je nog wel je kameel vastknopen; als je vertrouwt op Jezus, wil dat niet zeggen dat je je huisdeur niet op slot zou hoeven doen.. Enz.

   Vertrouwen is goed, maar controle hoort daarbij. En zie je weleens mensen iets controleren. Eten wat er in de supermarkt staat ‘is goed’; medicijnen die je voorgeschreven krijgt ‘zijn goed’. Telefonie en draadloze signalen die je voor je flikker krijgt, ‘zijn toch niet sleehheecht..?’ Enzovoort. Enzovoort. Alles lijkt een regelrechte ondermijning te zijn van het proces van mensen om te proberen in hun ‘eigen kracht’ te komen..
   En het is precies DAT proces wat zó natuurlijk is, dat de gevangenen-die-geloven-dat-ze-vrij-zijn, wel degelijk die oerdiepe roep naar authenticiteit voelen, horen, ruiken, proeven en vooral HER-KENNEN!! En daarom is WantToKnow in de wereld en een hele boel van haar zusters. Allemaal willen ze helpen ontwaken.

   Maar de ‘gevangenis’ waar we inzitten heeft (HAD!) een magistrale vorm en schepping. Eén simpel gegeven ligt eraan ten grondslag: ‘Gevangenen laten dromen/geloven dat ze vrij zijn’.
   Hun authentieke HOGERE ZELF, daar komen de gevangenen niet bij..! EN DUS zijn ze gedoemd als blinden in een donkere kamer elkaar te vinden.
   Maar hoe schitterend…, wat een power: EN TOCH IS DÁT PRECIES WAT WE (GAAN) DOEN EN BELANGRIJKER: WAAR WE IN SLAGEN!!
   Amen!

  3. Dank ook voor jou pleidooi Guido..

   Wat was die slogan van O-Bla-bla ook alweer: YES WE CAN… dat is precies wat we gaan doen.

   En ehh over die avatar was maar een geintje he, ik bedoelde niks verkeerds, vond het wel leuk kijken ineens die verschillende plaatjes erbij, waardoor de gedachte omhoog kwam, zou die ze uitgezocht hebben…

  4. Lianne

   Ja weet ik, of, ik vermoed het zelf ook. dat heb ik volgens mij ook in de inleiding van Rik geschreven. Die jongen was veel te enthousiast tijdens het interview met Red Ice Creation dat ik het al direct verdacht vond, toen ik hoorde dat hij dood was. die jongen had dezelfde intenties als wij hier allemaal en dat was de kennis te delen zodat niemand erdoor gedupeerd zou raken. 2 maanden later ligt ie ineens dood in bed. Het vreemde is echter, dat zijn vader ergens verteld heeft dat Rik zo ziek was, dat hij niet eens op internet kon/wilde. Als dat zo is, wie haalde dan zijn blog van het net af? Vreemd verhaal weer..

   En dan ook nog, zijn as is verstrooid op JAWEL: 11 September…. das toeval zeker…

  5. zou er in dat paard iemand zijn hart zitten???????? Die meneer is overleden, die hem maakte, dus dat zou dan de persoon zijn waar alle energie naatoe zou gaan, zou zijn hart daar dan inzitten???

  6. @Iedereen

   Leuk die avatars ja 🙂 Grappig idee Guido!

   Rik Clay staat ook nog op mijn programma. Inmiddels al veel over gelezen van een Roemeense vriend van me op youtube. Iemand die niet al te veel positiefs heeft te citeren over zijn vaderland. En heb ook via hem al veel geleerd. 20 jaar nog maar en is al 5 jaar hiermee bezig, petje heb ik wel af voor hem. Een wijze neus! Kan ik nog wat van leren (ook van velen hier hoor! Jullie voegen altijd gelijkwaardige goedheden toe! Mijn dank hiervoor nogmaals!)

   Ik wist dus zelf ook al van waar je je haat of liefde op focust, daar ook naartoe gaat. De elite gebruiken dit dus waarschijnlijk al heel lang. De onwetende mens geeft dus altijd zomaar zijn energie weg, zonder besef te hebben van de achterliggende krachten.

   Inderdaad Mirakel, zo positief mogelijk blijven op ieder moment zou het meest gunstige zijn. Niet altijd even makkelijk, maar in principe zijn wij nu bewust wat dit allemaal kan doen!

   Het verhaal van Diane had ik een jaar geleden geloof ik ook gehoord. Best griezlig dat men daar zo te werk gaat. Ben benieuwd hoe lang wij dit nog tolereren? We can change it! But we need more souls to be awakened to achieve this.

  7. Hallo Wout

   Ik denk ook dat het goed is om zo positief in het leven te blijven staan. Ik herinner me ineens een toespraak van Beatrix. Zij gaf toen aan dat het het komende jaar heel slecht zou gaan met ons land, en ze keek er ook heel verontrustend bij. Ze sprak heel lang op een treurige, hopeloze toon. Nu achteraf denk ik ineens, dat wanneer enorm veel mensen in Nederland hiernaar kijken, dat ze Bea voeden met enorm veel negativiteit. Ik realiseer mij nu ineens, dat dit een energetische manier van doen zou kunnen zijn. Zo kan zij het probleem , wanneer ik vanuit de secrit bedenk, enorm creeeren, door onze emotie. Ik begin het te begreipen. Wanneer je dus een wanhopige politicus of een koningin of wie dan ook die een toekomstig probleem voorstellen op zo’n manier, dan zap i.v. naar een ander kanaal!

   ik zat te zoeken naar meer secrit dingen, maar dan niet materealistisch, toen vond ik deze. Mooie opnamens!

   http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_443529&feature=iv&v=zf8zqdu3TtA&fmt=22

  8. Wel lekker bizar dat die gozer die Bea met zijn Suzuki swift te grazen wilde nemen precies op een monument “de Naald ” eindigde . Over obelisken gesproken

  9. Mirakel

   Op m`n blog staat de 20 minuten versie van die film/docu “The Secret” (zoek – waarom miljoenen vallen voor the secret). Via Torrent is (de hele film) ook te downloaden.

 27. Sorry voor die lange post, maar er waren zoveel comments bijgekomen dat ik daar niet allemaal op ga reageren.

  Hier zullen ook wel de nodige comentaren op komen, maar knoop aub in je oren dat ik niks beweer, maar juist alles meeneem en aankaart, dat voor mij gevoel bij de plannen van de NWO hoort.

 28. Ik was toevallig op zoek naar infomatie over het vliegveld in Denver. Wat ik hier allemaal lees zeg! Ik wist niet dat het leven zo ingewikkeld was…
  In mijn dagelijks leven ben ik inspecteur en wikkel mijn zaak af op feiten. Na wat ik hier lees lijkt het wel of deze auteur teveel aan de dope is geweest.

  1. In de eerste plaats zijn alleen mummies ingewikkeld, in de tweede plaats doe je je naam vooral eer aan en als laatste zou ik willen zeggen: ‘wat brengt je tot de conclusie dat de auteur aan de dope moet zijn geweest’..
   Inhoudelijk heb je -voor een auteur althans- weinig te melden naar mijn idee..!

   We spreken over foto’s, die je kunt zien (stuur je er ons trouwens ook een paar?), we spreken over verifieerbare zaken.. Dus wat is het probleem? Dank overigens, dat je wel de moeite neemt om te reageren..

  2. @Botte Harry

   Je komt nogal Bot over Harry!

   Weet je, ik zou willen dat de DOPE hier schuld aan was geweest, wellicht dat het dan wat makkelijker de wereld uit geholpen zou zijn, na een vrijwillige ontwenningskuur.

  3. Beste Harry,
   hieronder een stukje, – niet van mezelf – maar lees het eens. Welke sluier mag jij doorbreken?

   In de afgelopen jaren ben ik `gegroeid` en heb ik verschillende theorieën overboord moeten zetten om een verklaring te vinden voor het feit waarom de meeste mensen de waarheid niet kunnen zien, zelfs niet wanneer ze er tegenaan lopen. Degenen onder ons die de `samenzwering` kunnen zien, hebben onder elkaar talrijke gesprekken gevoerd die de frustratie laten zien van het gegeven dat de meeste mensen niet in staat zijn de bijzonder goed gedocumenteerde argumenten te begrijpen, wat we meestal omschrijven als het proces van onze collectieve verslaving en exploitatie. De meest gebruikelijke verklaring is, dat de meeste mensen gewoon `niet willen zien` wat er werkelijk bezig is.

   Bijzonder duivelse mannen en vrouwen die de machtselite van de wereld vormen, hebben op een slimme wijze een zo`n echt lijkend weiland met zulk groen gras gecreëerd dat weinig mensen zelden, zo niet nooit, een poging doen om op te kijken van de plek waar ze lang genoeg grazen om de helder gekleurde aanwijzingen te zien die tot hun oren liggen opgestapeld.

   Dezelfde mensen die niet hun verslaving aan het malse gras kunnen zien, hebben de neiging de `samenzweringstheorieën` van degenen onder ons, die voorbij de boerderij en in de salon van het kasteel van hun feodale heer kunnen zien, als krankzinnig te betitelen.

   Uiteindelijk begrijp ik hoe dit komt.

   Het komt niet omdat degenen – die niet zien dat hun vrijheid verdwenen is onder de leiding van hun machtselite – `het niet willen zien`, ze kunnen gewoonweg niet zien wat er met hen gebeurt vanwege de ondoordringbare sluiers die hun zicht belemmeren.

   Alle menselijke inspanningen zijn een selectie- of een filtratieproces. De sport is een van de beste voorbeelden. We doen aan specifieke sporten totdat we van het speelveld worden afgeschopt. De beroepsatleten die we veel geld betalen om te mogen kijken, zijn nooit van het speelveld afgeschopt. Waar miljoenen kinderen elk voorjaar in competitieverband spelen en na verloop van tijd worden uitgeselecteerd, zullen er tenslotte 50 jongens overblijven die t.z.t. naar de Wereldbekerwedstrijden gaan.

   Achter de eerste sluier:

   Er zijn 6 miljard mensen op de planeet. De meesten van hen leven en sterven zonder dat ze ooit aan iets anders hebben gedacht dan wat het kost om simpel in leven te blijven. Negentig procent van de mensheid zullen leven en sterven zonder ooit voorbij de eerste sluier te komen.

   Tien procent van ons zal de eerste sluier doorbreken en de wereld van de politiek ontdekken. We zullen stemmen, actief zijn en een mening hebben. Onze meningen worden gevormd door de stoffelijke wereld om ons heen. We hebben de neiging te accepteren dat de vertegenwoordigers van de overheid, de media en andere `deskundigen` een bepaalde autoriteit bezitten. Negentig procent van de mensen in deze groep zullen leven en sterven zonder de tweede sluier te doorbreken.

   De tweede sluier:

   Tien procent van ons zal de tweede sluier achter zich laten om de wereld der geschiedenis te onderzoeken, de relatie tussen de mens en de overheid en de betekenis van zelfbestuur door de grondwet en andere wetten. Negentig procent van de mensen in deze groep zullen leven en sterven zonder de derde sluier te passeren.

   De derde sluier:

   Tien procent van ons zal de derde sluier doorprikken om te ontdekken dat de grondstoffen van de wereld, inclusief de mensen, gecontroleerd worden door extreem rijke en machtige families, wiens officiële bezit vanuit het verleden, met moderne strategieën van afpersing, het fundament werd waarop de wereldeconomie momenteel gefinancierd wordt. Negentig procent van de mensen in deze groep zullen leven en sterven zonder door die vierde sluier te komen.

   De vierde sluier:

   Tien procent van ons zal de vierde sluier doorbreken om de Iluminati, de Vrijmetselaars en de andere geheime genootschappen te ontdekken. Deze genootschappen gebruiken symbolen en voeren ceremonies uit, die de overdracht van esoterische kennis van generatie op generatie in stand houden, welke wordt gebruikt om de gewone mensen in een politieke, economische en spirituele houdgreep te houden, slaven van de oudste bloedlijnen op aarde. Negentig procent van de mensen in deze groep zullen leven en sterven zonder de vijfde sluier te zijn binnengedrongen.

   De vijfde sluier:

   Tien procent van ons zal door de vijfde sluier heen breken om te leren dat de geheime genootschappen technologisch zover zijn ontwikkeld dat het tijdreizen en de interstellaire communicaties tot de mogelijkheden behoren en hun leden controleren de acties van mensen even simpel en voor de vuist weg als wat wij onze kinderen vertellen wanneer wij ze naar bed brengen. Negentig procent van de mensen in deze groep zullen leven en sterven zonder door de zesde sluier heen te breken.

   De zesde sluier:

   Tien procent van ons zal de zesde sluier passeren waar de draken en de hagedissen en buitenaardsen – waarvan wij dachten dat het de verzonnen monsters van onze kinderjaren waren – letterlijk echt bestaan en de controlerende krachten achter de geheime genootschappen zijn. Negentig procent van de mensen in deze groep zullen leven en sterven zonder de zevende sluier te hebben doorgeprikt.

   De zevende sluier:

   Ik zou niet weten wat er achter de zevende sluier ligt. Ik denk dat daar de ziel naar een punt evolueert waarop je op de aarde kunt bestaan en tevens een man als Ghandi, of een vrouw van de Peace Pilgrim kan zijn – mensen die zo verlicht zijn dat ze alles op de wereld doen oplichten.

   De achtste sluier?

   Het doorbreken van de achtste sluier zal waarschijnlijk God openbaren en de zuivere energie die de levenskracht is in alle levende dingen – wat, denk ik, een en hetzelfde is.

   Wanneer mijn berekeningen juist zijn, zijn er slechts 60.000 mensen op de planeet die de zesde sluier hebben doorbroken. De ironie hiervan is te ongelooflijk: degenen die achter sluier een tot en met vijf zijn blijven steken, kunnen niet anders dan de mensen die de overige sluiers hebben doorbroken als gekken te zien. Met ieder sluier die doorgeprikt wordt, zal het exponentieel krimpende aantal verlichte mensen door de exponentieel toenemende massa tot krankzinnigen worden bestempeld.

   Als toevoeging op de ironie: hoe meer iemand van een `zesde of hogere sluier` probeert uit te leggen wat hij kan zien aan degenen die niet kan zien, hoe krankzinniger deze lijkt.

   Onze vijand, de staat.

   Achter de eerste twee sluiers bevindt zich de grootste meerderheid van de mensen op de planeet. Ze zijn het gereedschap van de staat: de mensen achter de tweede sluier zijn de gewillige stemmers, wiens onwetendheid de acties van politici rechtvaardigen, die de mensen achter de eerste sluier als kanonvoer naar buitenlandse landen sturen om te sterven – zij moeten geloven dat de egoïstische machinaties van de machtselite te maken hebben met nationale veiligheid, wat de dood rechtvaardigt.

   De mensen achter de derde, vierde, vijfde en zesde sluiers zijn in toenemende mate verantwoordelijk voor de staat, vanwege hun vermogen gebruikt te kunnen worden als de werktuigen om de macht en de rijkdom te consolideren in de handen van de machtselite. Deze mensen vinden het normaal in toenemende mate hun relaties met vrienden en familie, hun professionele carrières en persoonlijke vrijheid op te offeren bij elke sluier die ze wegnemen.

   Albert Jay Nock (1870-1945), schrijver van `Onze Vijand, de Staat` (1935), verklaarde wat er gebeurt met de mensen die de zevende en achtste sluier ontdekken: Wat kon de staat het beste doen met een Socrates en een Jezus? Simpel, door de een te vergiftigen en de andere te kruisigen, met als enige reden dat ze onmogelijker langer konden blijven leven omdat ze de elite in ernstige verlegenheid brachten.

   Conclusie:

   En dus weten we nu, dat niet onze gewone burgers zo aan hun levens hangen dat ze de mechanismen van hun slaaf zijn en exploitatie `niet willen zien`. Ze `kunnen het gewoon niet zien`, precies zoals ik niet achter de andere kant van een gesloten gordijn kan zien.

  4. dat decimeerd wel vlot zeg . Voor ons kikkerlandje betekent dat dat er slechts 170 personen het voorbij de 5e sluier halen .
   1 1/2 persoon per provincie .
   tis eenzaam deze kerst

  5. @cozmic

   het zijn over het algemeen ook steeds dezelfden die op een onderwerp als deze reageren, geen 170, dus zo dik zijn ze niet gezaaid, meer zijn er dus nog niet who are knowing or WantToKnow.
   Evengoed wel grappig; 1 1/2 zonder de forward slash. Wanneer elke seconde telt, melding maken van een levensbedreigende situatie.

  6. @ Cozmic

   “tis eenzaam deze kerst” WHOEHAHAHAHA…..

   Alleen deze kerst? dat gevoel ken ik me levenlang al, en vraag me dus al net zo lang af tussen wat voor kudde we hier beland zijn.

  7. @ rene
   Kerst kan me gestolen worden , de overdreven marerialistische druk die op het hele paganistische dierenleed festival ligt doet mij altijd wensen dat ik met Osama gezellig in een grot gezellig zit te keuvelen over ditjes en datjes .

  8. He die beste Mirakel! 🙂

   Ik zal je even helpen hiermee. Je kunt op Rene zijn naam klikken, maakt niet uit waar, bij iedere reactie van hem heeft hij een link van zijn website gekoppeld. Je kunt ook direct hier op klikken http://www.hetuurvandewaarheid.wordpress.com/ (mag wel hè René? ^^)

   Dan kom je er ook! Ben blij dat René ook bij ons is, hij heeft mij veel geholpen en zijn site is echt de moeite waard. Ben er nu ook druk mee bezig! Mirakel, jij hebt ook veel goeds voor me gedaan, en dat doe je nog steeds. Is echt heel fijn! Bedankt nogmaals. Ik heb een zeer goed gevoel dat we er gaan komen met ons allen, het lukt ons wel. Never Give Up! 🙂

  9. @ mirakels
   Bij het klikken op de nic wel linksmuis klicken , rechtsmuis komt je direct bij de AIVD

  10. @ Wattenstaafie

   De 13de sluier is de weg die ik zal vinden om in 2011 bij jou op de stoep te komen te staan, lopen of kruipend, geascendeerd of los geslagen uit alle essenties, we zullen komen, al; moeten we doorgaan tot de 21ste sluier.

   Wink…

 29. WOW wat een mooie reacties! wat een hoor en wederhoor, dialoog, zuivere woorden en geboden.

  In antwoord op de “geest der onderscheidendheid” ontdoen van de sluiers… dat is mijn inziens waar ( Wattenstaafie
  23:55 22 december 2010 ) alhoewel ik betwijfel of het aantal wakkeren zo laag ligt daar mijn gevoel hoger zegt..

  Zo deze laatste dag voor de laatste week van dit ( haast hellenistisch ) jaar lijkt het wel een ontploffing te zijn geweest van ontdane doofpotten en vrijgekomen handelingen van de krachten achter de regerende machten.

  Maar het is nodig…Nodig om om schone wonden achter te laten zodat de aankomende tijd kan zorgdragen dat de huid die ervoor terugkomt sterker zal zijn dan ervoor en op deze wijze de huidige generatie mens kan openbaren dat wij allen dienen samen te werken aan eenzelfde doelen en blauwdrukken zoals bedoeld voor de wereldse maatschappij.

  Evenzo vermoed ik toch dat het blootleggen en overbrengen van begrip over de mogelijkheden en technologie die de mens kan dienen ipv uitbuiten een zware taak is voor deze generatie.

  Als we kijken naar enkel onze dagelijkse cirkel van leven en beleven dan strand het bewustzijn en onze informatieverwerking op zo’n laag niveau dat het ook logisch is dat er nog te weinig zijn om de heersende conglomeraat om te duwen.

  Doch door terugblikken naar wat er de afgelopen 36 maanden is opgehelderd door schade en schande, bloed zweet en tranen over heel gaia dan komt er langzaam “schot in de zaak” de meerendeel dagen bestaan uit in strijd zijn met hetzelve, de gecreerde “matrix society” en de werkelijk onwetenden die denken te weten ( immers komt de zoekende ooit in de staat dat je weet dat je simpelweg niet kunt weten enkel doorgaan en blijven zoeken met veel vallen )

  Daarom bij het sluiten van de ogen en bezien wat nog aan werk dient te geschieden, slaat mij enkel de zin “blijf opstaan tot aller lammeren tot leeuwen verworden zijn” in de geest.

  Dus indien één der lezende, zoekende een verlorene is op de momenten van uitputting, verdriet, verliezende hoop, onmacht of onderwerping. Bedenk dan dat het doorleven van de aardse tijden machtig mooi is en er elke minuut van de dag nieuwe hoop word geboren, wat op zichzelf reden genoeg is om uit een “slachtofferrol” te stappen, een traan voor een lach te veranderen en de naaste te helpen waar dat kan.

  Blijven opstaan! hoe donker en koud en eenzaam de momenten dan ook mogen zijn!

  Het is nog vroeg om te proosten vandaag maar bij deze: Lachajiem

  1. Beste Guido,

   Ik ben heb best wel een beetje een sneu gevoel bij mijn pasfoto. Ik vind dat ik er hier uitzie als een blinde consumentenslaaf, die zich verlekkert aan aalles wat deze matschappij te bieden heeft! Dit past niet bij mij Lieve guido. Ik wilde jou vragen of je hier altjeblieft een cirkeltje van zou willen maken, dan zou ik mij zo gelukkug voelen! Ik kan het zelf niet, omdat avatar niet reageert met mijn email. Alvast erg bedankt! Verder wel gezelig hoor die tekeningetjes.

  2. Mirakel, ik probeer ook al op je mail te antwoorden, maar die komt elke keer terug; hopelijk heb je geen virus o.i.d.!
   We zijn al bezig om te kijken naar de poppetjes, want we zijn er niet onverdeeld gelukkig mee, om het maar even diplomatiek te zeggen..!

  3. Lieve Guido,

   Klopt mijn mail die ik hier opgegeven had was niet de juiste, heb ik nu wel even gedaan. Ik heb hun ook al een mail gestuurd omdat ik ook een normale gravatar zou willen. Krijg totaal geen reactie??? Bedankt dat je dit ondersteunt.

  4. @Guido & Mirakel

   Vind het wel grappig die avatars bij onze namen!
   Merkte het ook pas vandaag op (Gisteren was ik afwezig hehe) maar er komt vast een oplossing voor wat er loos is.

 30. Dan maar ff bovenaan, kan het anders nie meer terugvinden…
  “Cozmic schreef-
  Wel lekker bizar dat die gozer die Bea met zijn Suzuki swift te grazen wilde nemen precies op een monument “de Naald ” eindigde . Over obelisken gesproken”

  Welnu, na enig onderzoek naar dit soort dingen geloof ik hier niet on toevalligheid. Goochel es op occulte obelisken ofzo. Deze dingen staan niet voor niets op strategische plekken, noem maar wat voor diegene die hiermee niet vertrouwd zijn; Vaticaan, Washington, etc.

  Deze zendmasten hebben een functie voor de heren en dames die van macht houden. Dussz wil je ook wat macht,
  dan zul je er eentje in je achtertuin moeten plaatsen
  😉

  1. dat was in een reactie op het verhaal van Rik Clay , terug te vinden op de website onder Rene zijn nic . ( website die ook zeker de moeite waard is om ff lekker te struinen in de daluurtjes btw .)
   Hoe dat werkt met energie ontvangen , transformeren , misbruiken , het hele occulte spelletje . Ik heb het gezien , doorzien en zelf ook deel van geweest .

  2. Ennuh , het zijn allemaal fallus-symbolen , een dikke L*l naar de hemel gericht , dus dames , jullie vissen weer achter het net .
   XP

  3. Cosmic..
   Ik zou er echt niet aan moeten denken, om wakker te worden naast een reptiel soort. Mannen met macht zijn voor mij totaal niet aantrekkelijk! Geef mij maar een lieve soortgenoot mens.

   Dawn.

   Ik denk dat jouw voorbeeld overduidelijk is!
   er heeft zich daar een occulte sessie voorgedaan, om hoogst waarschijnlijk een poort te openen voor de duisteren. door de tv, het koningshuis en alle mensen die hun verdriet, boosheid, verwarring daarop gericht hebben, is tijdens het ongeluk alle negatieve energie naar de plek van de naald gegaan, een obelisk die daar weer geplaatst zou kunnen zijn op een poort! Natuurlijk niet te vergeten de overleden mensen, die hun leven daar gelaten hebben! Ik heb de opnames bekeken, die ik hier niet plaats (vanwege de negatieve energie). Derec ogilvil is op tv geweest, toen hij op bezoek was bij mensen die iemand hadden verloren bij deze situatie. Er leven zo veel mensen mee, dat zij weer, nogmaals de energie krijgen van zo veel mensen!Dit zou iemand als Derek ook moeten kunnen zien en weten! Toevallig natuurlijk ook een pikzwarte auto (had Diana ook). Daw, super inzichtelijk dat je dit voorval benoemd hebt! Dit maakt ons mensen ervan bewust hoe verantwoordeljk wij zijn voor onze gedachten en emoties!
   Ik wil geen oplossing aandragen, maar een vraag stellen:
   Wat zouden wij als massa kunnen doen, om te voorkomen dat wij betrokken raken bij zo’n situatie????
   Ik heb nog iets bovennatuurlijks op de opnamens gezien, die ik doorstuur naar NIBURU.

  4. aaaaaaahaaaaaa, vandaar dat die auto de koningklijke bus niet geraakt heeft……..Op wie zou deze aanslag nou precies gericht zijn……………………………..

  5. Ik ben niet van mening dat iedere ufo van de duisteren of van aarde zou zijn, Ik denk dat er in dit inmense heelal veel meer soorten leven, en misschien willen ze oons wel een handje helpen…dat hoop ik dan. Er zijn ook vaak ufo’ s gezien bij graancirkel’ s ik kan mij voorstellen wanneer duisteren zoveel negatieve energie de aarde in willen stoppen, dat er volgens het Ying Yang idee ook weer iets positiefs voor terug zou moeten kunnen komen, om te fungeren als tegenhanger. Hierbij denk ik dan bijvoorbeeld aan graancirkels. Misschien dat ze toekomstboodschappen bevatten, maar misschien fungeren ze ook wel een beetje als reiki symbolen voor mens een aarde.

   http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://mallemoeder.files.wordpress.com/2009/08/graancirkel.jpg&imgrefurl=http://mallemoeder.wordpress.com/2009/08/01/graancirkels-worden-niet-begrepen/&h=390&w=500&sz=85&tbnid=jPYLmZgcxEbaNM:&tbnh=101&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dgraancirkel&zoom=1&q=graancirkel&hl=nl&usg=__d-v9w6gXgPCR1Ef1I7UMdPes7hM=&sa=X&ei=Y4gUTbGgJYS08QPJnt2CBw&ved=0CCQQ9QEwAw

  6. Phallic or Phallus inderdaad. Ook voor mij is het toch wel duidelijk allemaal, het vloeit door mijn bloed dat dit de manier is waarop de elite werkt. Toeval bestaat overigens ook helemaal niet, het is voor diegenen die alles nog niet kunnen “overzien”, en noemen het dan maar “toeval”. Omdat ze het hele plaatje niet kunnen zien.

   En nu al die onwetende mensen die weer terugdenken aan die Suzuki Swift en de plek, huppakee letterlijk gaat al die negatieve en emotionele energie linea recta naar het duister. Lekkere voeding voor ze, en ze blijven maar lachen ondertussen op de mensheid. Huppakee, wordt eens even wakker allemaal heh 🙂

   Dit zou misschien te sterk voor woorden zijn, maar die gast in de Suzuki zou zeker bij het complot kunnen horen. Ik bedoel, het is ook geen toeval dat hij toevallig eindigde bij het monument “De Naald”. En een plek waar de energie ook HOOG is. Sinister hoor.

  7. @Mirakel

   Hoi Mirakel. Hihi wat grappig, op het moment dat ik mijn vorige berichtje typte, had jij alweer 3 nieuwe geplaatst =)

   Om terug te komen over wat we zouden kunnen doen om dergelijke gebeurtenissen te voorkomen: Ik denk best veel, maar het is aan de mens om mee te werken, als men al niks geloofd dat er meer is tussen hemel en aarde, dat als we beginnen over portals, energie stelen van ons, dan denken ze direct dat je gek bent. Dit is het probleem nog steeds, misschien halen velen het gewoon niet omdat ze er niet klaar voor zijn.

   Ik weet het niet hoor, heb hier ook al heel lang bij stilgestaan, en het doet pijn je medemens zo onwetend te zijn. Als één geheel zouden we alles aankunnen, was gisterenavond bij Mantra zingen en er waren zo’n 70 mensen. Speciale kerst-satsang. Ik doe het puur om mijn eigen energie te verhogen en te mediteren voor alles dat leeft. Wanneer je zoiets doet met al je hart, dan werkt het ook. Maar toch ook daar zijn er enkelen die weer vooroordelen over je hebben, die toch niet iedereen kunnen accepteren zoals ze zijn. En dat doet me direct pijn, als een mes door mijn hart. Ik snap het niet waarom mensen altijd zo moeten zijn.

   Daarom weet ik niet zeker, of wij iets kunnen doen voor hen. We kunnen mensen assisteren die zelf wakker zijn geworden, maar mensen waarschuwen als ze je toch niet serieus nemen, is een nutteloze stap denk ik.

   We moeten een soort evenment treffen, fysiek, op onze aarde, dat alle mensen keihard treft, iets waarin ze nooit zouden accepteren dat het waar kon zijn. Dan kunnen we iets bereiken denk ik. Laat het geld eindelijk ophouden te bestaan, dit is een nodige stap, laat het weer nog gekker doen, iets moet er gebeuren om hen aan het twijfelen te brengen over de bestaande opleggingen aan de mensheid.

  8. Wout, wat je zei over een evenement, klinkt mij ook als muziek in de oren! Ik zit daar stiekum ook wel eens over na te denken.
   Eerst dachten mensen ook dat de aarde plat was, ze hebben mensen toen ook aan het verstand kunnen brengen dat hij rond was.
   Dat de wereld meer is (ik neem dit voor waar aan) dan wat je met je gewone zintuigen kunt waarnemen, moeten mensen dan toch ook kunnen vatten? Dat er werkelijk een occulte wereld bestaat, waarvoor mensen gebruikt worden?????

   Wanneer je je als mens meer bewust bent van de paranormale krachten om je heen, dan kun je veel meer zelf het heft in eigen handen gaan nemen, en kom kun je als massa uit de slachtofferrol komen, hun vele stappen voor zijn!

  9. Het moet ook weer geen paravisie beurs worden, want ik denk dat het goed zou zijn, dat mensen zelf de mogelijkheid zouden kunnen krijgen om te leren en te ervaren. Er broeid iets volgens mij Wout………..

 31. Mirakel? Je citeerde hiervoor: @ Hyper, ik dacht meer aan deze muziek:

  http://www.youtube.com/watch?v=dFBBKfw59kA&feature=related

  Daar zit pit in 😉 Ook een nummer die ik toch lang niet meer heb gehoord, maar ik mag het zeker weten!

  Ik zal je laten zien wat mij energie geeft, ik ben helemaal weg van celtische muziek (ook niet zomaar denk ik). Hier “The Redcoats”. Het bouwt langzaam op en dat maakt het zo gaaf. Bij 2:50 begin ik echt de trillingen te voelen in mijn lichaam, heerlijk gewoon! http://www.youtube.com/watch?v=SjYm1ETKD7M

  The Vikings is ook een van mijn favorieten:
  http://www.youtube.com/watch?v=7qUzqkuKnsc

  Beetje speakers is niet verkeerd voor deze muziek, met name voor de kleine beetje bass die voorkomt 😉

  1. heh, en verdorie gaat mijn post ook weer helemaal bovenaan staan, was de bedoeling te reageren op een van je eerdere posts hieronder. Maar ja, ben kennelijk niet de enige die dit af en toe heeft. Ken men meteen naar de mooie muziek luisteren! (althans vind ik ^^)

  2. Hallo Wout,

   Piraten staan voor mij voor lef, humor, vechtlust democratie, vrijheid, Verborgen slimheid (Jack)(en hun gevecht tegen de elitairen, waar die films over gingen.

   Vandaar dat ik die muziek liet horen.

   Wat leuk dat je wat van jouw muziek laat horen. Morgen heb ik weer een andere comp, dan kan ik evenluisteren, nu lukt dat even niet, beetje beperkt. Laat het je weten!

  3. Is goed Mirakel, ik geloof bijna wel zeker dat je het mooi zult vinden. Misschien is het niet eens nieuw voor je. Wat je mij uitlegde over piraten vind ik erg mooi, er zit echt een kern van waarheid in. Zo zie ik het ook!

   Wanneer wij uit deze gevangenis kunnen breken, zullen wij pas echt VRIJ zijn! Geniet lekker van je momenten nu en take care of yourself wil ik zeggen. Ben benieuwd of de muziek ook met jou resoneert, ik begin altijd te tintelen wanneer de muziek zich opbouwt =)

  4. Wout, wat een mooi cadeautje! Er zit zo enorm veel kracht in die eenheid die ze met elkaar zijn he? De Vikings voelde ik dat meer bij. Dankjewel! De opbouw van deze muziek neemt je altijd mee naar een heerlijk krachtig vreugdegevoel! Ik hou zeker wel van Celtische muziek en dans.

   Hier muziek van Sarah. Ik ben echt niet levensmoe ofzo, maar de ingetogenheid, in combinatie met die zuivere stem die zij heeft, maakt dat dit mij iets doet. Ook de boodschap die het uitzend heb ik wel iets mee.

   http://www.youtube.com/watch?v=jVbkz_3lO3c&feature=related

  5. Hey Mirakel, ben blij dat je het ook mooi vindt! 🙂

   Zal straks jouw link eens bekijken, ik ben te druk met andere dingen nu. Vervelend, ik mis het direct wanneer ik mijn studies niet kan voortzetten haha.

  6. Mirakel!!!! Je nummer dat je ze mooi vindt is een MIRACLE :-)) Hehehe ik vond het echt mooi, heel anders dan waar ik vaak naar luister maar zo kalmerend. Een traantje heb ik bijna gepleegd, het is mooi! Ook dankjewel hiervoor! Zal het af en toe eens luisteren nu, echt fijn bedankt!

   Het past in ons huidige leven hè? Het is nog niet altijd rooskleurig en waar je ook gaat, er is altijd wel weer ergens “gekloot” of “moeilijk gedoe”. Ik zou gelukkig worden met iemand die net als ik alles accepteert zoals het is, en lekker leven. Wat stressloos zou het dan worden, geen ziektes meer, geen geirriteer meer, heerlijk. Heaven on Earth. En eigenlijk is dit alles zo gemakkelijk. Mensen maken alles te moeilijk. Heel erg, en erg jammer.

   Tot snel!

  7. He Mirakel 🙂 Dat ik van de hak op de tak spring? Ik ben wel druk in mijn hoofd als ik zaakjes wil uitzoeken. Moet rustig blijven hehehe

   Of bedoelde je iets anders?

  8. Nee ik bedoel, dat je laatste zin, dat mensen soms zo moeilijk kunnen doen. Ik vatte het even zo op, dat jij misschien, soms voor de moeilijke weg kiest.

  9. Ahhhh het zou zelfs een MIRAKEL zijn voor me wanneer ik het “zakje chips” opeet ipv het chips in het zakje 😉
   Een ook dat laatste gebeurd zelden.. nadat je beseft wat er wel niet allemaal in chips zit, dat je gekmaakt heh.

   Eerlijk gezegd maak ik alles gemakkelijk, maar mijn medemens maakt het zo moeilijk, waar ik het het zo gemakkelijk doe. Omdat ik besef, dat moeilijk doen nergens toe leidt, alleen tot onwetendheid. Met positiviteit bereik je alles! Een van de redenen waarom ik me vaak goed voel zonder mijn medemens. Tenzij ik iemand ontmoet die exact in mijn straat pas, dan gaat alles vanzelf. Ook iemand die mij neemt zoals ik ben, en ik haar zoals ze is.

   Gewoon een voorbeeld 🙂 Zo moet het zijn!.

  10. Haha Mirakel je bent me er een hoor, met GOED gevoel voor humor ^^

   Toen ik die laatste 2 links van je aanklikte, en ik zag youtube met de titel “Lays Chips” begon ik keihard te lachen hehheh.

   Even het goede voorbeeld geven, of niet? 🙂

 32. Goh rene gaf mij zijn link, en ben ik even wezen kijken op zijn mooie site. Daar stond ineens iets over de oranjes Blauw bloed. Toen vroeg ik mij af wat voor kleur bloed een reptie eigenlijk heeft, dus van daaruit weer naar een reptilensite, en daarna kwam ik zo ineens bij David Icke uit, waar ik een prachtig artikel las. Weet iemand even te kennisgeving wat de kleur bloed is van een reptiel. Dit is gewoon even een hersenkronkel van mij, omdat ik zo graag wil weten wat voor kleur dit wordt wanneer je het mengt met rood. Ik vraag mij eigenlijk af, waarom hebben leden van het koninklijk huis blauw bloed? Tenminste zo noemen zij dit.

  http://www.skepsis.nl/reptielencomplot.html

  Princes Diana werd ook altijd Lady Die genoemd.
  Vertaling: mevrouw dood.

  Het is wel een verhaal van skepsis, maar het verhaal wat iets verder naar beneden staat vond ik interessant. Over reptielen.
  Blauw bloed, Zou dat koud bloed betekenen? Kruising mens reptiel?

  1. Sjah, Mirakel daar refereerde ik hieronder ook al naar. Rood bloed voor de warmbloedigen onder ons en blauw voor de koudbloedigen. Maar dat was maar een hersenspinsel van mezelf, dus ik weet zelf echt niet of een reptiel echt blauw bloed heeft. Wel weet ik dat reptielen dol zijn op warmte van de zon. Je ziet dat soort symbolen ook veelvuldig terugkomen.

  2. de adel heeft blauw bloed…
   omdat ze niets doet !
   oud gezegde , de werklieden waren buiten aan het werk en kregen een kleurtje van de zon . Adellieden vonden het belangrijk om een zo blank mogelijk huidje te hebben waardoor de aderen blauwonderde huid zichtbaar waren ( als bij een vrouwenborst )

  3. Blauw bloed daar zit meer koper in.

   Quote:

   “Once the hybridization program was complete, the Sumerian leaders were now shapeshifting Reptilians. The new Reptilian hybrid became the elite of that culture. Their blood, because of the increased Reptilian DNA, contained more of a copper content. Since copper-based blood turns blue-green upon oxidizing, these Reptilian hybrids were called “Bluebloods”.”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/reptiles/reptiles17a.htm

  4. We hebben ook nog Coloidaal silver (ook zo`n wetenschap die achter gehouden is) de mannen van stand kenden en gebruikten het wel, zo ook de koningshuizen. Misschien komt daar de term blauw bloed vandaan. Als je het verkeerd maakt en veel gebruikt wordt je namelijk blauw, wordt beweerd. Er is 1 man ergens in usa die echt blauw is, en die wordt dus ook regelmatig gebruikt in de anti campagne om Coloidaal silver niet te gebruiken.

   Ik zag dat je een mooi artikel gevonden had van Icke… WACH OUT… Heb net 2 artikelen geplaatst om ICKE TE DEBUNKEN… Het heeft er alle schijn van dat ook Icke bedrogen wordt, net als Jordan Maxwell…. allemaal New Age Shitt!!

   http://hetuurvandewaarheid.wordpress.com/2010/12/26/david-icke-debunked-video/

   http://hetuurvandewaarheid.wordpress.com/2010/12/26/david-icke-de-wereld-en-wat-we-nu-nodig-hebben/

  5. yup René, ze bezigen luceferiaanse propaganda,
   ik vraag me alleen af in hoeverre ze dat zelf beseffen.

  1. @mirakel,
   Hoe kom je daar nu weer bij?? Moet je zeggen dat ik deze video enkele weken geleden ook per ongeluk had onderzocht; wel 15 keer. Niet dat ik een fan ben, verre van zelfs! Ik heb in geen jaaaaaaren met dit lied te maken gehad, en nu kom jij er ook nog eens mee aanzetten. Mirakels nog es an toe!

  2. Veel Pentagrammen. Ook die deur in de lucht, dan komt hij uit in een andere dimensie of plaats in het Universum. Allemaal waarheden die zich verschuilen als een voor de mens lijkende “fantasie”.

   Interssant Mirakel! Ga nu even luisteren naar je nummer van een andere post 😉

  3. Die films over “The Fantastic Four” zijn trouwens wel mooi om te zien. Zelf moet ik ook nog uitvissen wat bedoelt wordt met de Silver Surfer?

  4. Euh die Silver Surfer doet mij denken aan het Iron & Clay verhaal over de Hu-mans van Dr. Deagle!
   Via magische rituelen vaak met ‘verkeerde erotiek’ vermengd proberen de Elite families star gate gaten te slaan als pikhaken in het wezen van te jonge mensen zodat ze een Iron trans dimensionale ghost toegang kunnen forceren tot ons 3d gedeelte.

  5. @Hyper

   Je triggert net iets in mij en nu wil ik hier graag meer over te weten komen. Heb jij wellicht een directe link of iets waar ik hier meer over kan lezen? Over Dr. Deagle en dat gedoe met Hu-mans?

  6. Wout ik heb net het lijstje met opmerkingen over Deagle van OzWeatherman gelezen op abovetopsecret.
   OzWeatherman kan niet veel met Deagle zo te zien.
   Ik heb wel wat met die Deagle maar dat kan persoonlijke smaak zijn.
   Hier 1 van de vele interviews met Deagle.
   Mijn opinie over Deagle is niet gebaseerd op een paar fragmentjes, it is bigger than that.
   Ik vind het lijstje van OzWeatherman wel leuk om te lezen.
   Toch heb ik tot nu toe nog niet veel met de OzWeatherman analyse die geen analyse is wat mij betreft.
   Deagle staat voor mij voor iets wat verder gaat dan goed of slecht, zwart of wit, dom of intelligent…
   Ik wil er geen dogma van maken maar misschien wel een alternatieve religie.
   Deagle raakt bij mij snaren en daardoor komt ie wel binnen bij mij.
   Of Deagle goed of slecht is daar gaat het nou juist om.
   DAt is geen simpel verhaal en daar praat hij tussen de lijntjes in juist veel over voor de goede verstaander.
   Deagle begrijpen in 5 minuten lijkt me onmogelijk.
   Deagle is meer dan een levenswerk.
   Laten we zeggen dat hij bij mij resoneert tot nu toe en dat het mij daarom gaat vooral.
   Alles wat een andere luisteraar er nog uit kan halen is mooi meegenomen.
   Laat me weten als je nog iets ziet wat ik nu niet zie.

   Project Camelot interviews Dr Bill Deagle – Part 2 of 3
   http://video.google.com/videoplay?docid=-7485407309834840400#docid=-696137776275027274

  7. Hyper Alert.
   Of Deagle goed of slecht is daar gaat het nou juist om.

   Ik denk dat dit voor ons nu nog heel moeilijk te beoordelen is, omdat hij op het interdimensionale niveau zit. Wij staan wat dit betreft nog in de kinderschoenen.

  8. Aha Mirakel, zal dat ook eens bekijken. Maar ga nu eerst verder met de 4,5 lecture van Bill Cooper. Die had ik nog niet gezien. Die is echt de moeite waard!

   Nog steeds interssant hoe hij een UFO ter grootte van een vliegdekschip uit het water zag komen, en vervolgens zijn chef erbij had gehaald en die had het later ook gezien. Dit alles gebeurde 2/3 op de weg van Portland Seattle naar Pearl Harbor op Hawaii. Kan ook heel wat gebeuren in de grote wateren. Best griezelig aan de ene kant als je daar eenzaam op zee bent in een duikbootje 😛
   Zelf wel het vermoeden dat misschien die UFO niet eens buitenaards was, maar aards. Who knows wat hij echt heeft gezien?

   Ook denk ik dat Bill Deagle niks meer of minder is dan wie dan ook. Ik besef me heel goed, dat hier op aarde nu eenmaal wel bepaalde zielen meer intellect en kennis hebben dan een ander. So be it. Ik geloof dat alles bekend zal worden, en zeer spoedig. Remember, evil and unbalance won’t stay forever. The light is coming back 🙂

  9. He Wout,

   Ik heb besloten dat ik ook achter dat boek aanga, klinkt zeer interessant. hebben ze ook het boek ook in DVD vorm, ik ben niet een enorme lezer. weet jij dat misschien?

   Lijkt wel impossant zoalos in bij jou lees.

  10. Christiaan,

   Ik ben blij met jouw link, dit was precies mijn ontbrekende stukje. Inderdaad heeft ieder mens iets van een reptiel in zich. Onze scheppers hebben hier dus een bedoeling mee gehad, anders waren we een stel zombies geweest die bijna geen primaire behoeften en lustgevoelens gehad hadden. Heel vernuftig hoe dit valt te manipuleren, door impulsen meer via de rechterhelft te laten verlopen, onze emoties.

   Die van de silver surver vond ik zeer helder, alle symboliek wist ik, behalve die! Ik dacht dat het ufo’ s waren! of moesten voorstellen.

   Bedankt voor de linken. en fijn dat jij daar ook blij mee bent. thanks

  1. De Aarde is geen gods-creatie? De Aarde is onze dankbaarheid niet waard? Snap niet zo goed wat hier nu weer ‘uit-elkaar’ getrokken moet worden. De Aarde is ‘vies’ en leidt de aandacht af van ‘god’..?? Bizar in mijn ogen..

  2. “you adulterous people, don’t you know that friendship with the world is hatred toward God.”

   voor mij is het een bevestiging en het gaat goed samen met mijn overtuiging van het zijn op aarde en het omgaan met
   moeder aarde.
   dan is ook gelijk duidelijk waarom het the Father, the Son and the Holy Spirit is.

   groet

  3. dat hele denver gebeuren vertelt alles;
   kali is ook de slang/snake
   2001 was het jaar van de slang, 12 jaar later in 2013 alweer.
   als de mens het evil, zijn demonen/ego niet verjaagt voor 21 december 2012 zal in 2013 het beest uit de holen van de bergen komen.
   …..

  4. @christian
   Toch een beetje vreemd…

   Je ademt de lucht, warmt je aan vuur, eet de vruchten en drinkt haar water. Als je je zo wilt verzetten tegen de aarde zou ik zeggen; begin bij jezelf en stop met gebruik te maken van deze prachtige levende planeet. Dus geen warmte, geen water, geen eten en dan ook niet meer zo klagen.

   Ik kan echt niet begrijpen dat mensen zich soms zo vreemd ontwikkelen. Lijkt potverdrie wel of het enige intelligente leven tegenwoordig kinderen zijn onder de vijf. Die zijn namelijk nog niet geindoctrineerd en verziekt met allerlei onzin. Die weten dat het goed is wat moeder aarde haar geeft.

   Alleen bij oudere mensen gaat het op den duur mis. Dan ineens is de aarde een slechte omgeving. Welnu is dit misschien het enige dat je nog kunt zien vraag ik mij af?

   Doe eens iets voor jezelf en probeer eens terug te keren naar het kind in jezelf. Diegene die vol verwondering en dankbaarheid de wereld inkeek…

  5. Dawn, het probleem met alle klokkenluiders en volgers is dat ze allemaal vastzitten in een bepaalde mindset, daarom is dit moeilijk te accepteren.

   als ik me niet vergis kijk jij ook wel eens op argusoog.nl? nou dan weet je hoe ik over onze Moeder Aarde denk?
   deze opmerking neem ik je niet kwalijk hoor, het is ook allemaal erg verwarrend, en dat is mijn voordeel, want internet is voor mij vrij nieuw. daarbij heb ik mijn hart op de juiste plaats en weet ik dat ik mag praten over deze dingen anders had ik mijn mond wel gehouden. dat het niet begrepen wordt, vindt ik allemaal prima. maar waarom niet gewoon eens je grenzen verleggen zonder te oordelen?

   groet

  6. btw, velen vergissen zich in mijn leeftijd, maar ook dat is niet erg want is niet zo belangrijk.

  7. @christian
   De vraag is alleen, wie oordeeld hier?

   Je schrijft dat internet vrij nieuw is voor je? Dan ben ik toch weer nieuwsgierig hoe dat zo komt. Misschien doet dat er ook helemaal niet toe. Je hebt zeker het hart op de juiste plaats en iedereen is vrij zijn of haar mening te verkondigen mits het niemand kwaad doet.

   Maaaarrrrrrr, als je dan toch post en iemand is het daar om wat voor manier niet mee eens dan mag deze daarop toch ook reageren? Zeker als je zo duidelijk een mening naar voren wilt brengen dat alles aan de aarde zo slecht is. Dat terwijl iedereen echt wel weet dat de aarde niet slecht is maar de mensheid!

   Steeds weer die reflectie christian; het ligt niet altijd aan al het andere als buiten onszelf.

   En dan dat wij vastzitten in een bepaalde mindset? Meen je dit nu serieus? Dat is toch voor jou zo?
   Voor de duidelijkheid Christian ik heb vaak aangegeven geen Christen te zijn, geen godsdienst aan te hangen maar wel veel respect te hebben voor mensen die daar in thuis zijn.

   Zoals ik het zie; ik doe niet aan geloven want ik weet. Dat wat ik weet daarvoor hoef ik niet te geloven. Dat ik mij niet wil binden tot mensgecreeerde godsdienst, dat ook heeft met onafhankelijkheid te maken en ook dat alle systemen corrupt zijn. Want geld en godsdienst gaan wat mij betreft niet samen.

   Ben nu heel brutaal maar ga het toch vragen.., hoe oud ben je?

  8. Christian, ik moet je daarin wel gelijk geven. Openstaan voor nieuwe percepties is alles behalve “verkeerd”. Ik ben zelf ook zo, het zal mij ook niets verbazen. In ieder geval is één ding zeker, wat we nu ervaren is alles behalve wat het moet zijn.

  9. Daarentegen ben ik het niet direct eens met je statement.

   Persoonlijk meen ik te weten dat ALLES een God-creatie is, inclusief planeten, planten, dieren, mensen, alles dat bewustzijn is en dat is alles.

  10. ik wil vooral een wig slaan tussen lichamelijke onsterfelijkheid en spirituele oneindigheid.

   verder ga ik me geen woorden in de mond laten leggen,
   ik heb namelijk nergens gezegd dat ik de aarde en hemelen niet als een creatie van God zie.

   kijk, ik kan me wel laten aansporen en artikelen gaan schrijven, maar een echte kunstenaar
   doet wat ie maakt weggooien als het klaar is. en een echte leraar laat zijn leerling zien
   dat ie het zelf doet…(projecteer dat eens op de huidige “realiteit”)
   dus ik laat het hierbij beste mensen.

   groet C

  11. @ Dawn, je mag van mij alles weten, maar alleen vertrouwen wekt een relatie, schaam je!

  12. @christian,
   Wie vroeg hier in godsnaam om een relatie? Ik schaam mij overigens niet ervoor als ik iemand naar een leeftijd vraag als die in een vorige post daar zelf over begint!

   Dat bedoelde ik dus met deze zin;
   ‘Maaaarrrrrrr, als je dan toch post en iemand is het daar om wat voor manier niet mee eens dan mag deze daarop toch ook reageren? Zeker als je zo duidelijk een mening naar voren wilt brengen..’

   Voor iemand die het allemaal zo goed weet is het toch vreemd dat je dit schrijft; ‘velen vergissen zich in mijn leeftijd,’ en het dan raar vind als iemand daarop reageert?

   Ow, enne om te reageren op je eigen zin; ‘je mag van mij alles weten..’ Dat hoeft niet, want weet nu al genoeg.

  13. lol wat triest joh
   je kan me niet raken meid
   ik meng me hier om serieus materiaal te bespreken en mee te denken, jammer dat jij alleen maar spoken in een café aan het zoeken bent. kijk de links nog eens terug ben ervan overtuigd dat er wat nuttigs voor je tussen zit. ohja en de discussie begon bij een ander artikel.

   succes met je verblindende reflectie

  14. Christiaan, ik zie dat jij een aantal zeer bizarre zaken naar boven haalt.

   Bij bijvoorbeeld aarde=Kali, zie je dezelfde bizarre reptielen als in het westerse geloof volgens mij.

   je ziet ophet indische plaatje volgens mij een reptiel, dit herhaal ik dan uit de tong, en de duistere ogen, de spiegel. en die andere die daar boven staat, die stuurt het reptiel allemaal energie toe. Hij kijkt naar de spiegel en ziet zo dat hij bestaat, van de kracht van een ander. parasiteert. Dit is nogmaals mijn interpretatie, als iemand nog andere ideen heeft dan lees ik het wel weer.

   Maar ik zie zo, dat deze “soort” dus mogelijk ook in India voorkomt, zoals wij al eerder bekeken hebben bij het andere, vorige hoofdartikel. Ik kan hier wel een verband in zien met het gbeuren over der rest van de wereld, in verhouding met deze duistere groep. Ze zitten overal.

   Ik denk niet dat zij de aarde zo vies vinden, omdat ze misschien wel dol zijn op grondstoffen. goud olie enz.

   Wat ik heel bijzonder vind is dat de Deense princes marta louise een boek geschreven heeft over het paranormale. Een tijdje geleden ben ik in Denemarken geweest, op vakantie en toen zag ik aan alles en overal hoe belangrijk zij hun koningshuis vinden. Uitgerekend iemand dan dat koningshuis schrijft zo’ n boek.

   http://www.lannoo.com/content/lannoo/wbnl/listview/1/index.jsp?titelcode=24817&fondsid=0

   De kennis die erin staat, is niet nieuw meer, maar voor een princes van Denemarken vindt ik dit heel bijzonder. Maar dat doet de zus van Bea ook. Zij houdt zich ook wel eens bezig met paranormale zaken, wat regelmatig op de tv komt.

   Zij heeft zelfs een school Astarte Education oipgericht. Er staat achter. De basis van het onderwijs is het leren gebruiken van het geestelijk gereedschap. Hiermee bedoeld zij:als het betekent God in religie vinden, dan ben ik het niet, maar als het betekend de goddelijke kracht in mij en om me heen ontmoeten, dan ben ik het wel.
   mmmmmmm. heel bijzonder. Er bestaar volgens haar een verschil tussen religiositeit en spiritualiteit. bij het een ben je aangesloten bij een geloofsgemeenschap, waar je hunwaarden en normen volgt, en bij het andere betekent het het hebben van spirituele ervaringen.

   de volgende bladzijde, zie ik een deel van de aarde de maan en een licht en een ver uitstrekkend heelal. Hier staat met grote letters op:
   GRENZEN? IK HEB ER NOOIT EEN GEZIEN, MAAR IK HEB GEHOORD DAT ER MENSEN ZIJN DIE ZE HEBBEN. citaat van Thor Heyendahl ontdekkingsreiziger (1914-2002) Nog interessanter!

   daarna legt ze het chacra susteem uit, en aura’ s energieeen enz!

   Dan omschrijft ze als volgende tekst met een plaatje met veel bomen en licht:

   De levenskracht zit niet in iemand opgesloten maar straalt in en om hem als een lichtgevende cirkel die ook vanaf een afstand kan werken.

   Deze tekst heeft zij fan Parcelcus (1493-1541)

   En dan nog een mooi plaatje van zon, wolken en lucht:

   JE KUNT DE KEUZE MAKEN OM VRIJ TE ZIJN.

  15. Mooi stukje Mirakel =)

   Spiritualiteit = de waarheid
   Religie = leugens, bedrog, eigen gewin, opleggingen, EGO gebasseerd, doordrukken, als je niet dit gelooft (weer geloven) dan krijg je dit of dat.

   Zoals Jezus ook altijd zegt: De waarheid zit in je, daarvoor hoef je geen aanhanger te wezen van iets buiten je.

   Ik ruik toch op een of andere manier luchtjes aan de zus van Bea en een tijd geleden de prinses van Denemarken. Misschien bedoelen ze het echt “goed”, maar wellicht zit er weer een geheime agenda achter. Wat me echt niets meer verbaasd.

  16. Ik heb even de moeite genomen de door christian gegeven link te bekijken. Basically een “alleen mijn religie spreekt de waarheid” site met alle bekende leugens en halve waarheden over anders denkenden die ik al op veel sites ben tegengekomen.

  17. hi Mirakel, zo bizar is het niet hoor het zijn volksvertellingen, mythes die vaak al langer bestaan dan de boeken-religie.
   probeer het ook zo te zien als een verhaal, beeldspraak.
   wat betreft reptielen enzo kan ik heel simpel zijn;
   wij mensen hebben allemaal een reptielenbrein!
   zoogdieren ook!
   wij moeten ons meer beleren over onszelf, zodat we niet meer in problemen gaan denken, maar mogelijkheden.
   als je bijv. reptielen in de natuur bestudeert en je projecteert hun gedrag op de menselijke samenleving zie je veel meer!

   ik ken die deense prinses en haar boek niet, maar ik maak als volgt onderscheidt;
   iedereen die geld vraagt voor kennis of verhalen is niet iemand die je moet willen volgen,
   een persoon die met blikken op wielen de wereld rond gaat om mensen de waarheid te vertellen
   moet je niet eens willen horen spreken.
   al die Ickes en Tsarions geven de mensen een schuldige waar ze tegen aan kunnen schoppen,
   terwijl je eigenlijk jezelf voor je kop moet slaan en gaan schamen. (lees: we/iedereen)
   zie je de misleiding?
   het kwaad/ego wil graag dat je tegen hem schopt namelijk, daar wordt ie sterker van.
   wist je dat door onze leefstijl er iedere dag duizenden kinderen van de honger omkomen,
   wist je dat omdat wij bv brood eten van granen gemaakt in India, ze daar niets te eten hebben.
   zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen waar men zich niet mee durft te confronteren.
   hetzelfde met al deze materie,
   de enige weg is naar binnen, de waarheid zit in jezelf.
   maar door deze samenleving te omarmen maken we onszelf belachelijk en accepteren we de
   verkrachting van de aarde en het doden van onze kinderen!
   denk met je hart zeg ik altijd, wees stil en ga naar binnen dan hoor je de klokken luiden..
   dat hoeft niemand voor je te doen.

   paracelsus zei; “The dose makes the poison.”
   dat zegt alles..
   vergeet namelijk niet dat ook de ill-uminati mensen zijn.
   wel apart dat je met hem aankomt, hij wordt namelijk genoemd als de grondlegger van de toxicologie
   en dat linkt weer terug naar Xi Wangmu, godin van de besmettelijke ziekten genoemd en pest-demonen.
   als je goed kijkt op de mural achter het vuur, zie je een stad die vol is van groene smog!
   en in het artikel hierboven wordt gerept van biological fungus…
   de verbanden zijn duidelijk, die plaat moet haast wel N-America zijn.

  18. @Ineke, bedankt voor de bevestiging..
   ook jij geeft precies aan wat ik bedoel!!
   lol

  19. oh Sandra, ik ben nog even verder gaan zoeken naar de environmental movement in india en ik ben een mooi verhaal
   tegengekomen over de Bishnois ppl in India.
   dit zijn mensen die hun leven gaven voor een boom, ze worden de eerste environmental martyrs genoemd..heel interessant,
   in het verhaal zie je de witte (tent)punten ook terugkomen
   van de orthodoxe hindu die hun land wilden hebben en vernielen.
   http://video.google.com/videoplay?docid=-1068608912168918904#

  20. Ach dat het triest is is wel duidelijk. Waarom zou ik je willen raken jongen? Wat een vreemde ideeen heb je toch. Zoals ik al schreef ik wil geen relatie, ik wil helemaal niets dus je raken zit helemaal niet in de planning.

   Helaas ben ik bang dat je het niet zult snappen en het op de man af blijft spelen. Jammer!

  21. We laten elkaar lekker in onze waarden, toch beste mensen?
   Maakt niet zoveel uit. Laten we van elkaar leren, alles tezamen is waarheid. Omdat wij bestaan in een kwantum universum is alles bij elkaar de waarheid.

   In mijn ogen kan ook letterlijk alles worden gecreërd.

  22. @christian

   Je hebt wel gelijk in een hoop dingen. Wij als mensheid moeten dan nog een hoop doen! Met name diegenen die alles buiten henzelf zoeken, en niet naar binnen keren. Hoe krijg je hen zover dat ze zich openstellen? Dit lijkt wel het onmogelijke, en je kunt ze ook niet dwingen, dat heb ik al eens geprobeerd. Heel snel te zeggen, zo schiet het toch niet op met ons ras? We willen ook eens een keer wat anders, dan alleen maar saai thuis zitten, iedere dag werken om af en toe eens iets leuks te doen, maar pijn in de buik omdat het stressvolle werk kort erna weer begint. En dan inderdaad nog niet eens te spreken over de arme kinderkes in Afrika en andere werelddelen, die nog niet eens een fatsoenlijk dak boven hun hoofd hebben, laat staan goede voeding.

   Waar moeten we heen? En hoe lang gaat dit nog duren? 2012 mag er van mij automatisch een eind aan maken als ik het zo wil bekijken, is voor niemand maar lang vol te houden dit.

  23. @wout
   je hebt gelijk! Daarom zal ik ook niet meer reageren, het is de moeite niet waard.
   Dank je 😉

  24. ja Wout, die vraag stel ik me al een tijdje.
   ik hink op 2 gedachten omdat ik niet weet hoe ik anderen kan overtuigen van hun eigen kracht en wijsheid.
   ook heb ik ergens een overtuiging dat dat ook niet helemaal de bedoeling is, ik moet niet andere de weg wijzen.

   met dat hele Wikileaks gebeuren zie je dit ook terug;
   heeft de massa wel de ballen om de waarheid achter die gelekte
   dossiers te zien. moet je kijken hoeveel mensen lachend kapot worden geschoten in de wereld en iedereen gaat maar door naar de volgende dag alsof er niets aan de hand is.

   voor mij persoonlijk heb ik de overtuiging geen leider te willen zijn voor anderen, het enige wat ik wil is dat mensen zich openstellen voor andere ritmes en dansen.
   want ik ben ervan overtuigd dat de huidige volksdans te lang heeft geduurd.

   groet

  25. Hallo Christiaan,

   Ik vindt dat je gelijk hebt wat het betreft niet volgen van anderen, maar gewooon in je eigen schoenen blijven staan.
   Ik vind de opvatting van de princes wel interessant, Haar boek kan ik, met wat ik weet, niet veel negatiefs aan ontdekken. Ik wil ook niet alles negatief zien! Wanneer jij zegt dat wij allemaal iets van een reptielenbrijn zouden kunnen hebben, zou dat kunnen hoor, ik ben absoluut geen biologe, dus weet ik dat niet precies. Ik denk dat in alle familie systemen wel mensen rondlopen die zich anders voelen dan de rest, en hun eigen weg gaan zoals deze princes Martha Louise, of b.v. de zus van Beatrix. eigenlijk vind ik ook wel dat ze lef hebben, met mijn ideeen over de maatschappij, zoals ik er nu over denk.

   Niet tegen het negatieve aanschoppen, dan maak je het inderdaad alleen maar groter! Hier kan ik mij in vinden.
   een beetje het secret idee zeg maar.

   De verkrachting van de aarde, zoals jij het noemt, de overproductie, en arme landen die hier de dupe van zijn…Nou misschien, niet alleen de arme landen, misschien ook de inwoners van de rijkere landen die teveel eten, en bijna uit hun voegen springen, zoals veel Amerikanen. Ze bedenken dan weer vele manieren om voedsel goed te houden, waardoor je nog meer stoffen in je lichaam krijgt die niet goed voor je zijn. Vreselijk genoeg ten koste van mensen die niets hebben, het is zo oneerlijk verdeeld.

  26. christiaan,

   wat een puur filmpje, over hoe de mensen daar leven. Inderdaad lijkt die bouw bij de orthodoxe bouw te horen. Ik denk dat misschien de andere twee tempels iets met hinu geloof Krishna (secte) te maken had. Er zijn zo enorm veel groepen met verschillende geloven, dat het een enorme doolhof lijkt! Wannee iedereen gelooft dat zijn eigen geloof het beste is, kom je als mens ook nooit bij elkaar.

  27. Christiaan,

   eerder onder de verkeerde blog geplaatst, nu weer op de plek waar ik hem wel wil hebben.

   Ik ben blij met jouw link, dit was precies mijn ontbrekende stukje. Inderdaad heeft ieder mens iets van een reptiel in zich. Onze scheppers hebben hier dus een bedoeling mee gehad, anders waren we een stel zombies geweest die bijna geen primaire behoeften en lustgevoelens gehad hadden. Heel vernuftig hoe dit valt te manipuleren, door impulsen meer via de rechterhelft te laten verlopen, onze emoties.

   Die van de silver surver vond ik zeer helder, alle symboliek wist ik, behalve die! Ik dacht dat het ufo’ s waren! of moesten voorstellen.

   Bedankt voor de linken. en fijn dat jij daar ook blij mee bent. thanks

  28. @Christian

   Ik begrijp je wel hoor. Het is ook niet makkelijk. Een ding heb ik nu wel aardig on de knie mag ik geloven: Dat je echt iedereen in zijn waarde moet laten, luister, accepteer hun meningen, ga verder, lees, oordeel voor jezelf en wens iedereen het beste toe!
   Ook ik heb in eerdere tijden geprobeerd mensen “ergens van te overtuigen” maar in feite wat moet je hen dan bewijzen? Als ieder klaar is voor zijn of haar stukje dan komt dit wel, en dan begrijpen ze het ook.

   Zelf weet ik ook eigenlijk niks, ik kom erachter nu dat hoe meer je leest, kijkt en luistert naar anderen, hoe minder je eigenlijk weet. Bizar, maar het is echt zo. Wellicht heb je dit nu zelf ook wel door nu.

   Zelf vind ik dit ook niet gemakkelijk nu, hoe meer je dergelijke dingen gaat beseffen, in feite hoe zwaarder het voor je wordt. Ik heb vele vrienden die in onwetendheid leven maar wel gelukkig zijn, vrouw/kinderen, huisje/boompje/beestje. Persoonlijk kan ik dit nu niet eens, iets in me kan dit niet meer accepteren. Puur omdat ik weet dat niets klopt, en dat we leven in een veel zwaarder bewustzijn, dan de bedoeling is geweest. Zucht, het doet me veel verdriet. Ik kan zeggen dat ik liever niets wist, dat had ik nog een baan, misschien een vrouw en ook kinderen. Wellicht is dit voor later, wanneer we in liefde en licht met elkaar leven.

   Ik snap het heel goed Christian, je bent ook gefrustreerd. Je wilt zo graag die wereld zien, waar ieder de waarheid weet en waar geen leugens meer overheersen… dit wens ik ook.
   Ik besef dan ook dat het dan vanzelf zal gaan, een partner te vinden waar je je leven mee kan delen, waar geen jaloezie meer kan bestaan. Ik voel zelfs, dat de juiste zielen elkaar treffen om een gezin te stichten en daarmee iedereen met elkaar in harmonie leven.

   Ik mis gewoon ook deze eenheid, je ziet velen gelukkig zijn, vaak omdat men niet eens meer weet wat er zich afspeelt. Maar ook velen die scheiden vanwege ruzies, conflicten, gevoelens etc.
   Het is best een zooitje nu, om het nog zacht uit te drukken.

   Maar we komen er wel met ons allen, ik blijf dit volhouden. Voor het is de waarheid, en wij hebben hier recht op.

   @Mirakel

   Lief van je dat je dat zegt! Ik doe mijn best! Heel veel dank. Ik geloof dat we er wel gaan komen met ons allen, hoe weet ik nog niet, maar ik voel het van binnen. Het duister kan dit niet meer volhouden nu! Het is goed zo, laat het gebeuren. Iets staat er te gebeuren, waar de gehele mensheid niet meer omheen kan. En WIJ zullen weer weten!

  29. @Mirakel

   Ik zie dat de Silver Surfer voorkomt in het werk van Leonardo DaVinci, nu genoemd de Codex Leicester.

   Wat heb jij vooral ontdekt qua symboliek?

  30. @ Wout, het hele filmpje is volgens mij een en al symbool!

   De ballen (misschien de aarde)
   De toorts vanb het vrijheidsbeeld (misschien macht)
   De uitstralende kringen van de toorts (energie)
   De poort. inteerdimensionale poort.
   gouden draaidende ballen op hoge pilaar,
   speelballen met verschillende kleuren (wit, blauw geel, rood volgens mij)
   De trap naar boven (opklimmen, steeds meer, hebberig)?
   de hoekige duiven. Het raamwerk voor de blauwe hemel met duiven??
   De driehoeken rode die over de wereld vliegen.
   de (gouden) driehoek op zijn twirl stokje (vrijmetselaars)
   Deze wijst ook naar boven….

   De obelisk, met raket erbovenop. (zij komen van of gaan naar) occulte pilaar. Werken met negatieve erergie.

   De surfplanken inderdaad.

   En hetgeen ze zingen. This is what we’ re gonne do…..let op de tekst.
   Al die gele mannetjes met bril en hoedje (legertje)
   (ze zijn met velen?) zien er futuristisch uit???? weet ik niet.

   conclussie: duister zoals we allemaal al dachten.

   Maar het filmpje is al vrij oud, volgens mij zo’ n 19 jaar.

  31. Nog vergeten. Ik zag nog een lange gedraaide pilaar, met ronddraaiende ronde ballen erop. Ik heb een vermoeden, dat het mogelijk met het DNA en de Matrix te maken zou kunnen hebben. Ik ben naar dat symbool opzoek geweest, maar ik weet het niet zeker.

  32. In 1994, Bill Gates kocht op een veiling voor US $ 30,8 miljoen, waarmee het de duurste boek ooit verkocht, en hij later omgedoopt tot het de Codex Leicester [ 2 ] .

   BEGRIJP IK HET GOED DAT BILL GATES HET VERZAMELWERK VAN D’AVINCI GEKOCHT HEEFT?

   http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Gates

  33. Dankjewel Mirakel. Ik ben zelf even de kluts kwijt nu, ook zoveel links heb ik geopend, het is een wirwar geworden hier 😉

   Heb jij zo die link nog voor mij waar ik het nog eens kan bekijken? Was het dat filmpje waar een deur opende in de lucht en hij doorheen ging? Dat was zo’n muziekclip..

   Ik had namelijk de link van christian van de fantastic four en de silver surfer in mijn hoofd. Ook daar komt het weer in voor. Ik probeer erachter te komen, wat die persoon op die plank nu inhoudt?

  34. Oh ja Mirakel voor zover ik gelezen heb in een weer andere link, is dat Bill inderdaad de codex leicester heeft gekocht.

  35. En DNA en Matrix.. doet me ook weer herinneren aan de film “The Matrix” die de waarheid volgens mij ook goed naar voren brengt.

   Er is gesjoemeld met ons DNA, en ik geloof dat we niet door hebben, dat wat we ervaren maar een stukje is van alles.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.