Advertentie

Is Assange een Rothschild agent?


x

Is Julian Assange een Rothschild agent?

17 December 2010 / Met dank aan Zonnewind
x

 

De raadsman van Julian Assange blijkt een peperdure high-society advocaat te zijn wiens kantoor, Finers Stevens Innocent, ook de Rothschild-familie tot zijn klanten rekent.

Op zich is dat natuurlijk geen diréct ‘bewijs’, maar het is weer een stukje ‘circumstanital evidence’ voor de sterker wordende veronderstelling, dat Assange helemaal geen opréchte klokkenluider is. Maar dat deze oprichter van Wikileaks, niets anders is, dan een van de vele misinformatie-instrumenten van de elite. Gekneed en gestuurd wordt door deze elite. Een ‘elite’ die geleid wordt door het Rothschild-huis.

Net als ‘staat Israël’ dat is, zo is ook Wikileaks zeer waarschijnlijk niets anders dan een dekmantel voor de twijfelachtige praktijken van deze puissant rijke bankiersfamilie, van wie velen denken dat ze de spin in het wereldwijde web van onderdrukking en machtsgeilheid zijn..

Toeval?
Er wordt al zeer lang getwijfeld over de beweegredenen en bronnen van Wikileaks en zijn oprichter Julian Assange. Een paar punten:

9/11
De eerste twijfel rees toen Assange in een interview met de Belfast Telegraph de volgende uitspraken over de aanslagen van 11 September 2oo1 deed:
“Ik erger me doorlopend aan valse complotten als 11 september, terwijl wij steeds weer bewijs leveren voor echte complotten, voor oorlog en grootschalige bankfraude.”

Pardon?
Hoewel de bewijzen dat er iets niet klopt aan de officiële lezing van de 11 September-aanslagen, overduidelijk zijn,aanslagen waarbij 19 Arabieren, geleid door een rijkeluiszoontje met een GSM in een grot in het grensgebied tussen Afghanistan en Pakistan, het gehele Amerikaanse veiligheidsapparaat weten te omzeilen en ongehinderd het zwaar bewaakte Amerikaanse luchtruim kunnen doorkruisen, veegt de opperklokkenluider het allemaal van tafel. Deze bewijzen liggen -zeker voor een die-hard onderzoeker als Assange binnen zijn bereik, via bijvoorbeeld tal van documenten die dat – zij het ook slechts zijdelings – zouden kunnen bewijzen. Maar met deze uitspraken bereikt Assange 2 dingen:

 1. Enerzijds claimt hij een soort van alleenrecht op geloofwaardige complottheorieën,
 2. En anderzijds zet hij met deze uitspraken ook een aantal mensen flink uit de wind. En een aantal van die mensen wordt bij de nieuwste Wiki-lekken opnieuw volledig uit de wind gezet. U weet wie ik bedoel.. De Israëlische geheime dienst, de MOSSAD.

Dat dit hele verhaal over de sky-high rocketing fame van Assange allemaal geen toeval is wordt nu weer maar eens aangetoond door iemand die wat speurwerk deed naar de advocaten die de verdediging van Julian Assange op zich hebben genomen in de aanklacht tegen zijn persoon in de uiterst vreemde ‘verkrachtingszaak’ tegen deze opperlekker.

Mark Stephen, advocaat van Assange. Peperdure jongen, van een groot advocatenkantoor.. Krijtstreepje, dure das.. Juist, uit ‘The City’ in Londen, het domein van de bankiers in de financiële wereld..!

Daaruit bleek dat er toch wel een heel duidelijke link is tussen mijnheer Julian Assange en de rijkste bankiersfamilie – en waarschijnlijk de rijkste familie überhaupt – van deze planeet: de Rothschilds.

Ten eerste bleek bij het bekend worden van de details over de aanklacht tegen Assange, dat deze omhooggevallen student, zich de afgelopen drie maanden in Londen heeft opgehouden én dat het hele spel rondom de 250.000 gelekte VS-ambassade-documenten vanuit de directe nabijheid van de hoofdkwartieren van het Rothschildimperium werd geregisseerd..

Een directe link met dat Rothschildimperium blijkt er echter ook te zijn. Die wordt duidelijk wanneer we de handel en wandel van de advocaat van Assange eens nader bekijken.

De verdediging van Assange in de verkrachtingszaak is opgenomen door advocaat mr. Mark Stephen, verbonden aan het prominente en peperdure advocatenkantoor Finers Stephens Innocent. Nu is het sowieso al vreemd dat een man die steeds op de vlucht is, niet over duidelijke bronnen van inkomsten beschikt, geen vermogende familie heeft en op zijn website Wikileaks regelrecht en vaak om donaties vraagt, een dergelijk duur advocatenkantoor in de arm kan nemen.

Hier is deze Mark Stephen te zien, bij zijn persverklaring, juist nadat er door een rechter in London een borgsomhoogte was bepaald voor Assange, die zich een paar dagen ervoor had aangegeven.

Des te vreemder is het allemaal wanneer we zien dat Finers Stephens Innocent het Waddesdon Trust tot zijn klanten rekent.

Wat is het Waddesdon Trust?

Waddesdon Manor, het hoofdkwartier van de Rothschilds, de wereldwijde financiële familie-macht-achter-de-schermen..

Op de website van dit fonds lezen we dat ze zich bezighouden met het ‘onderhouden, uitbreiden en het betalen van een deel van de rekeningen van Waddesdon Manor in de Vale of Aylesbury, Buckinghamshire.’
Voor hen die dit niet weten: Waddesdon Manor is het meest prestigieuze eigendom van de famlie Rothschild in het Verenigd Koninkrijk.

Voorzitter van de Raad van Bewindvoerders van het Wadesdon Trust is de voormalig privé-secretaris van de koningin van Engeland Lord Fellowes, en drie prominente leden van de Rothschild-familie behoren tot die Raad: de huidige patras familias van de Engelse Rothschilds, Lord Jacob Rothschild, zijn echtgenote Lady Rothschild en zijn dochter Beth Matilda Rothschild.

Overigens is de hoogwelgeboren Nathaniel Charles Jacob Rothschild, de 4e baron De Rothschild – zoals zijn volledige naam luidt – ook Erevoorzitter van het Institute for Jewish Policy Research. Maar dat uiteraard geheel terzijde…

Het adres van het Waddesdon Trust is 14 St James’s Place in Londen, en dat is ook het adres van de vermogensbeheerfirma van Lord Jacob Rothschild St. James’s Place Group (vroeger J. Rothschild Assurance Group). Er mag worden opgemerkt dat de het accountants/advocatenkantoor ‘Finers Stephens Innocent’ zich vooral lijkt te richten op het bedenken van belastingconstructies van de ultra-rijken.

Nog een keer de feiten op een rij, met betrekking tot de ‘wereld rondom Assange’.. Resumé:

 • Julian Assange werd ooit als 20-jarige hacker gearresteerd
 • Assange wordt daar nooit voor veroordeeld
 • 10 Jaar later duikt hij echter vanuit het niets weer op. Hij geeft leiding aan een internationaal netwerk van klokkenluiders dat toegang heeft tot de meest onwaarschijnlijke lekken uit de wereld van de politiek, diplomatie, defensie en het zakenleven
 • Assange over 9/11: “”I am constantly annoyed that people are distracted by false conspiracies such as 9/11, when all around we provide evidence of real conspiracies, for war or mass financial fraud.” (from Healthy World Message)

  Assange ondersteunt het officiële verhaal over 11 september en houdt zo bepaalde organisaties de hand boven het hoofd

 • De meest spectaculaire lekken die via de organisatie van Assange worden vrijgegeven, zijn beschamend voor vrijwel alle landen op de wereld..
 • Alleen Israël komt er goed vanaf, een feit dat vooral premier Netanjahu van Israël al vroeg toejuichte.. Wist hij meer..?!
 • Sterker nog…! De Wikileaks-lekken ondersteunen de theorie van Israël inzake de Iran-gevaarlijke-atoommacht HIER, Een stimulerende en ‘neutraal-lijkende’ boodschap die het beeld van Israël over Iran steunt en waarmee het de Westerse wereld al jaren probeert aan te zetten tot een aanval op Iran..!
 • De wereld van de bloggers en alternatieve media is uiterst verdeeld over de zaak
 • Politici die meer controle over het internet willen hebben, krijgen een nieuwe stok in handen, om de ‘internet-hond’ mee te slaan..
 • De elite heeft nu enige tijd een nieuw propagandamiddel in handen, Wikileaks genaamd.. Zeker nu de gevestigde media door vrijwel niemand meer serieus genomen worden..
 • Assange opereert vanuit de City in Londen, het financieel centrum van de wereld en hoofdkwartier van de rijkste (Zionistisch-Joodse) familie ter wereld
 • een peperduur advocatenkantoor dat eveneens voor die familie werkt neemt de verdediging van Assange op zich wanneer deze als ‘geloofwaardige’ dekmantel ‘zogenaamd’ wordt aangeklaagd wegens verkrachting.

De vraag is waar dit verhaal verder naar toe gaat; maar je bent gewaarschuwd: neem het officiële Wikileaks-verhaal niet té eenzijdig tot je!

Tot slot willen we je een paar leads geven en een YouTube tonen, waarin meer perspectief zal ontstaan bij je kijk op Assange..

Allereerst deze artikelen:

– Daily Mail 19 december HIER

– Artikel op Global Research HIER

– Nam Assange geld aan van Israël HIER

Tot slot laten we je graag het interview horen dat Alex Jones had met Wester Tarpley over Assange; een uiterst interessante (Engels gesproken) gedachtengang.

24 gedachten over “Is Assange een Rothschild agent?

  1. Yep, intuitie en gewoon daardoor de puntjes met elkaar verbinden. Gelukkig zijn er inmiddels velen die het zaakje doorzien. Nu maar hopen dat de grote massa ook eens nadenkt voordat we Internet kwijt zijn.

  1. @guido nou ja het houd je wel bezig met trivialiteiten, en af van waar het werkelijk om draaid toch? Iedereen is weer of voor of tegen wikileaks , en ik leak me helemaal te barsten (lees lach) iedereen weer lekker bezig met niets. Hoeveelste artikel is dit al niet over wikileaks? Wat werkelijk telde was toch ascentie ? Tja om maar eens wat te noemen hoor ,neem het niet te persoonlijk.

  2. Leg mij nou eens uit wat ascentie is?
   ascentie, het ronkt, het roffelt en het ruikt naarrrr, euhm iets dat omhoog gaat?
   levitatie?
   dat je gaat zweven
   dat de zwaartekracht even geen vat op je heeft
   dusz het ging hier om ascentie? Want to know is dat je iets wil weten en het gaat om ascentie
   dan ben je snel klaar
   als je opstijgt kun je meewarig naar het gedoe op de grond kijken
   al die zielige mieren die nog niet in ascentie zijn, aahhguttt

  3. @ hyper In mijn idee is het niet zweverig en heel toepasbaar. Je mag gerust van mening verschillen (mooi juist een ander inzicht)
   Maar vind jij wiki lieks nou ook niet een beetje uitgemolken? En dat zeg ik dan na de laatste van die 250.000. A4 tjes te hebben uitgelezen en weggelegt. Kunnen we alsjeblieft weer even verder dan de afleiding kijken? (nee geintje van dat lezen ,dat doe ik niet zonde van mijn tijd) .Maar wat ik bedoel is we worden bezig gehouden met dingen die er eigenlijk helemaal niet toe doen. Laten we weer eens kijken hoe we de wereld kunnen krijgen die wij willen .

   En bovendien als we ascenderen ,et zijn allen nemen we jou zeker mee!

  4. @Marcel: wél OF niet een rode neus..!?
   Is het bij jou ÓF-ÓF of praat je in de ascentie, zoals ik *hahahhaha* over ÉN-ÉN…

   Ik vind dat een rode neus past en soms, een paar minuten later niet. Ofzo. Dussuuuhhh…

   Heb je daar een boek staan ofzo, hoe het ‘moet’..? Of ben je met een spannend boek bezig, dat weer nét iets te hoog gegrepen is.. hahahha.. Jeetjemekreetje zeg.. En dat zo, vlak voor de Kerst.. Laat me nou lekker ff op die Wikileaks sudderen.. EN…
   Of wil je een verzoeknummer indienen..? Kijk gewoon eens lekker in het archief man.. Tip van Flip: dit artikel… (hahaha) (Enne.. ik ben die piloot, goed kijken, dan zie je me zitten!)

  5. @guido Ja sorry hoor maar ik heb het even gehad met wiki de viking. Was bezig een heel zoetzappig kerst verhaal te schrijven maar ja niet echt mijn stijl dus toen kwam dit haha. En zodra ik een isbn nummer heb van het handboek voor de ascenderende woudloper laat ik het weten .

  6. Ja sorry Marcel.. Zal ik je dan even helpen, met die verlichting, met dat leeswerk, als een ouwe literaire woudlopert..?
   Beetje off-topic, maar ik veroorloof me gewoon een beetje meer dan Paul enzo ofzo..! Klik maar eens HIER, de verlichting nabij! Maar heb je de strekking nu begrepen van het artikel, is eigenlijk de vraag?

  7. Alle draadjes hebben altijd loze eindjes en die kan je altijd oneindig aan elkaar vast knopen tot 1 geheel, dat maakt dus uit dat de kluwe alleen maar groter wordt en intensiever dan de werkelijke waarheid die eigenlijk ooit gecreeerd is.

   Het geheel is niets minder dan een Soufle die gewoon op ploffen staat, want er zit zoveel valse lucht in het geheel dat je niet weten wilt, het zo kan zijn dat je je mond er aan verbrand hebt.

  8. De enigste verlichting die ik momenteel ken is die van mijn kerstboom uit China, die geeft realtime glasvezel verlichting in alle kleuren om het spannend te houden, om maar te zwijgen van de rode en gouden ballen hype die nu overal wordt toe gepast, de boom maar eens in al zijn eenvoud kaal te laten en op gefleurd wordt met uit geprinte WTK artikelen die de rest versieren, dan kan ik off-line ook nog even meegenieten met de rest.

 1. oke pure intuitie.

  Wikileaks is echt en Assange is een verademing….

  *zucht*

  Ps. Nog ff te vroeg om over 911 en Israël te beginnen….
  Ps2. de advocaten, zijn de advocaten van de kranten waar hij mee samenwerkt.

  1. @ just harry en die kranten zijn van………?
   En de regering voert het beleid uit van……?
   Kortom kleur de plaatjes en maak het verhaaltje af ,daar heb je verder geen intuitie voor nodig.

 2. Na het horen van o.a. China geen interesse meer zou hebben in het ondersteunen van Noord Korea, wist ik genoeg. Dat heer Assange de officiele 911 story aanhangt is voor mij de overtreffende trap. Dit heerschap is een CIA figuur en ja, ik ben het eens met de stelling die rond gaat dat hiermee de basis is gelegd voor Internet 2.0

  Trap er niet in mensen…

 3. Ik kan iedereen maar 1 ding dringend aanraden:
  Zoek alles op over deze familie ROTHSCHILD wat je kunt vinden en dan het liefst niet de complot-theorieen, maar de controleerbare feiten. En hoe zij de spin in het web zijn van het centrale banken systeem. Dan weet je genoeg. Deze familie is zo puisant rijk dat als je hun geschatte vermogen zou verdelen over 6,7 miljard mensen ieder mens een vermogen zou hebben van 72 miljoen dollar.

  ROTHSCHILD
  ROTHSCHILD
  ROTHSCHILD

 4. Bull Shit,ben het voor 99 % eens met de want to know site,maar wikileaks en J.Assange gaan beschuldigen is ongefundeerd en DOM.En de Rothschilds kan bij elk Fals Flag genoemd worden,die Familie zijn van de duivel en proberen zoveel kapot te maken als ze kunnen. Wikileaks durdft teminste,CNN,Fox en vele europe”nieuws zender”zijn illuminati,ze praten NOOIT BUITEN DE MAINSTREAM.

 5. Toch zag die vliegtuigramp bij de Bijlmer er net ff iets anders uit.

  Building 7 (bovengrondse bunker)zakt inelkaar na een keukenbrandje en mister Assange ruikt geen onraad.

  140 spionnen vast uit Israel, nog 60 erbij na de val van de torens. Dansende Israelische mossad agenten.

  Kaper M. Atta met een wel heel erg zwaar Hebreeuws accent. De studenten met hun kunstproject ¨Gelatine¨(is een explosief voor demolition¨. De dozen met de draadloze fuseholders bb-18 (littel fuse)

  Chertof die alle 200 spionnen uit de gevangenis vrij krijgt.

  De DEA zag dat de studenten, ook mossad agenten waren die o.a. explosieven experts (IDF) waren.

  Busje met Isrelische agenten aan gehouden vol springstof plus tonnen aan dollars.
  Nota bene met de scene van de ramp op de zijkant van de bus.

  Hoewel de schade in de verste verte niet lijkt op de schade van de El Al op het Kraaiennest op 4-10-1992.

  Van overal vliegtuigonderdelen naar geen onderdelen. Israel voor en Israel na.
  Alles wat Israel aan de 9/11 aanval linkt is classified. M.a.w. onderzoek is onmogelijk. Niks wijst naar Moslims, alles naar Israel.

  Pulling Silvertein zag er uit als een Jood de laaste keer dat ik keek.
  Als 9/11 helemaal nep is, is Osama Bin Laden dat ook.
  Allemaal poppekast. Je kon erop wachten dat Obama het niet laten kon om de Bin Laden kaart uit te spelen. Verkiezingen hè.
  Osama nep, is 9/11 nep en die hele raid van sealteam 6 ook.
  Zo gaan die dingen.
  Helaas…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.