Advertentie

Advocaat Theo Hiddema: ‘Er komt een revolutie aan..’


bonnetje teevendeal

Advocaat Theo Hiddema bij Harry Mens:
X

‘Er staat een staatsgreep voor de deur’..

2016 WantToKnow.nl/be

 

Afgelopen zondag was in het Tv-programma ‘Business Class’ van makelaar/zakenman Harry Mens advocaat Theo Hiddema te gast. Samen gezeten bij de open haard, liet Hiddema zich een uitlating ontsnappen, over het feit dat hij een klokkenluider op het ministerie van Veiligheid en Justitie kent.. Deze zou in staat zijn (geweest) om Ivo Opstelten, Fred Teeven én jawel, zelfs Mark Rutte de stuipen op het lijf te jagen. Hiddema verklaarde aan journalisten van HP/De Tijd dat het gaat om een man en veel opvallender.. Hiddema verklaarde: “Er staat een staatsgreep voor de deur.”.!!

opstelten teeven
Volgens advocaat zijn dit in ieder geval 2 leden van de ‘Bende van Vijf’…. Mark Rutte zou één van de andere bendeleden zijn. Dat het een bende IS in dit dossier, dat is iedere Nederlander inmiddels duidelijk..

Na een paar minuten in het interview met Harry Mens, heeft Hiddema vier VVD’ers, aan wie hij zelfs refereert als ‘De Bende van Vijf’, de poten volledig onder hun stoelen gezaagd en meldde hij tussen neus en lippen door, dat hij contact heeft met  deze figuur, die hij kenschetst als ‘een geheime poortwachter’ die in staat is om Hiddema, wanneer dat ‘nodig’ zou zijn, te voorzien van explosieve informatie in de zaak rond de ‘bonnetjes-affaire’ of in goed Haags, de ‘Teevendeal.’

Met zijn karakteristieke stijltje vraagt Theo Hiddema aan Harry Mens: “Volg je me nog?”, waarop Harry Mens met rode konen meldt dat hij met bewondering zit te luisteren. Advocaat Hiddema werd door Mens aangekondigd als ‘de markantste strafpleiter van Nederland’ en gaat door: “Ik kan niet vertellen waarom ik nu deze olie op het vuur gooi, maar in elk geval ben ik niet de aanjager, dat is namelijk mijn ‘geheime poortwachter’. Het enige wat ik wil vertellen is dat het om een man gaat en dat deze het tempo van onze communicatie bepaalt, maar we telefoneren er niet over; dat is te gevaarlijk.”

Zoals je weet gaat het allemaal om die Teevendeal, waarbij Fred Teeven een transactie met Cees H. en zijn advocaat afsloot in 1993. Deze deal is inmiddels door verschillende onderzoekscommissies doorgelicht, waardoor o.a. minister van Justitie Ivo Opstelten en zijn staatssecretaris Fred Teeven het veld mochten ruimen..!  De grote vraag is inmiddels of het ministerie van Veiligheid en Justitie kennis heeft/had van het transactie-afschrift (Het ‘bonnetje’), waarmee de transactie tussen toenmalig officier van Justitie Teeven en Cees H. kon worden bevestigd.

Harry Mens Theo Hiddema
Makelaar Harry Mens, presentator van het RTL7-programma ‘Business Class’ aan de zijde van strafpleiter mr. Theo Hiddema.

Voorzitter en oud-ombudsman Marten Oosting, onderzocht met zijn commissie-Oosting de door Teeve getroffen schikking met H. Het blijkt  dat deze een waarde van maar liefst € 5 miljoen vertegenwoordigde. Teeve en Opstelten hadden eerder bevestigd dat het om een bedrag van onder de € 1 miljoen zou zijn gegaan. De commissie-Oosting sprak in haar eerste bevindingen niet over een ‘doofpot’, maar nu het onderzoek is heropend, nadat Nieuwsuur e-mails van het ministerie in handen kreeg waarop ICT’ers werd opgedragen het herstel van een back-up met bestanden te staken, is dit woord in het midden van de zaak terecht gekomen.. Een doofpot van krankzinnige afmetingen dus. De commissie-Oosting is nu herbenoemd en krijgt twee maanden om -jawel- de onderste steen boven te halen…

Hiddema en zijn ‘geheime poortwachter’..
Deze onthullingen zijn allemaal het werk dus van Hiddema’s ‘geheime poortwachter’, zo verklaarde hij bij Harry Mens: “Deze man zit op een functie en in de positie dat hij denkt dat hij deze situatie hoe dan ook zal overleven. Hij wil dit gekonkel aan de kaak stellen” vertelde Hiddema aan journailsten. En ja, het is duidelijk dat in opdracht van de ‘Bende van Vijf’ – Teeven, Opstelten, Rutte, Van de Steur en oud-Kamervoorzitter Van Miltenburg – dat afschrift, of ‘het bonnetje’ helemaal niet gevonden worden, zo meldt Theo Hiddema: “Het prestige van het ministerie van Veiligheid, ‘Propaganda’ en Justitie was namelijk in het geding,” aldus Hiddema snerend. “Zelfs de topman van ons land, Mark Rutte, zal het voelen, want natuurlijk wist hij van de gesprekken van Opstelten en zijn ambtenaren over het bonnetje, maar Rutte trad gewoon niet op.”

Watergate-gelijkenis
En hoewel Hiddema natuurlijk geen journalistieke achtergrond heeft, maar rechtskundige/advocaat, heeft hij in deze zaak zijn eigen ‘Deepthroat’, de welbekende klokkenluider uit de politieke Watergate-affaire in de VS, die in 1974 uiteindelijk leidde tot het aftreden van de toenmalige president Richard Nixon. De klokkenluider die toen achter de schermen informatie doorgaf, waardoor dit allemaal openbaar werd, heeft zich pas enkele jaren geleden bekend gemaakt. En dan verklaart Hiddema:  “Op het ministerie in Den Haag zit ook een Deepthroat. En let op mijn woorden: er staat een staatsgreep voor de deur.”

Hieronder het interview van Harry Mens met Theo Hiddema uit ‘Business Class’ van zondag 31 januari jl.

 

84 gedachten over “Advocaat Theo Hiddema: ‘Er komt een revolutie aan..’

 1. Het zou een goede zaak wanneer deze kopstukken van de criminele organisatie snel achter slot en grendel komen. Het Nederlandse volk is al lang genoeg geterroriseerd door deze bende.

  1. Rene Geurtsen.
   Het stuk wat Freedom geschreven heeft in punt 5 maakt deel uit van een veel langer verhaal.
   Ik haal dit erbij omdat het nog maar de vraag is of zoals u schrijft de vijf genoemde namen in het artikel wel kopstukken zijn van de criminele organisatie.
   In het artikel dat Freedom deels heeft geciteerd komt ook naar voren dat echte criminelen wel eens druk zouden kunnen uitoefenen op politici,advocaten en bestuurders tot aan het koninklijk huis aan toe wat zou betekenen dat criminelen de baas zijn in Nederland.
   Als inderdaad zou uitkomen dat de koninklijke familie bij dergelijke misselijk makende gelegenheden waar KINDEREN worden MISBRUIKT en zelfs worden GEDOOD aanwezig zijn geweest mag u drie keer raden hoelang zij nog op de troon zullen zitten.
   Zo zou ook een topman van een grote Nederlandse bank een affaire hebben gehad met Hirchi Ali.
   Zo zou ook een advocaat die geen advocaat meer mocht zijn en later in de politiek stapte en sinds kort daar uit de partij is gezet omdat hij niet aan de maatstaven voldeed een affaire hebben gehad met een dame die later dood werd aan getroffen.
   Allen die iets te verbergen hebben zijn chantabel want als dergelijke dingen uitkomen zit hun tijd erop.
   Het is niet voor niets dat de zaak Demmink steeds maar weer tegengewerkt of vertraagd wordt want het zou wel eens mogelijk kunnen zijn dat Demmink teveel weet en als hij door de mand valt er meer hoge koppen gaan rollen en niet alleen in Nederland maar ook in Belgie omdat sommige lieden daar voor vermaak wel eens jacht maken op kinderen in een bos en ze uiteindelijk dood echt onbeschrijfelijk dat zulke DINGEN/VOORWERPEN bestaan die zichzelf mens durven te noemen terwijl ze nog minder zijn dan een beest.
   Dit verhaal wat deel is van Freedom zijn verhaal is bij politie en hogere instanties aangeboden maar die hebben er tot op heden niets mee gedaan tenzij het onzichtbaar gebeurd natuurlijk.

  2. CIA georganiseerde drugstransporten.
   CIA organiseerde ook het neerschieten van MH17 boven de Oekraine.

  1. Markus/jhon.
   Als jullie boos worden ga dan aub niet met theelichtjes gooien want dat is een zwaar misdrijf en wordt namelijk wel zwaar bestraft.

  2. Ik heb het gelezen.
   Die wetten stellen allemaal niks voor.
   Een poging van kleine kinderen om invloed te hebben.
   Het is allemaal zo tijdelijk.
   Die Russia, Koreanen of Iraniers gooien straks 1 atoombom op Londen en de kleine kinderen doen het nooit meer.
   Als ze nou een erg vuile bom gebruiken kan er 10.000 jaar niemand meer in Londen wonen.
   Ze zullen hun kleuterspelletjes in de zandbak nog lang bezuren.

 2. Eindelijk eens iemand die hier ook nog eens vrijuit mag vertellen wat er allemaal onder de pet wordt gehouden in dit inmiddels door en door corrupte land. Ik schaam me ervoor dat ik een Nederlander ben, bah, wat een smerig land is dit inmiddels geworden, de proeftuin van de Nieuwe Wereld Orde, uitstekend geschikt, het volk wil niks zien, zijn te slap, horen, zien en zwijgen in dit land, volledig nog in de mindcontrol van linkse zenders NPO, Vara, RTL, SBS etc. en dan niet te vergeten de dagelijkse kranten die allemaal in bezit zijn van Reuters, de Rotschilds en consorten.
  Er moeten meer mensen wakker worden, wij zijn die 99% en zij die 1%, hoe is dan in Godsnaam mogelijk dat de schapen zich zo laten misleiden, zich zo naar de slachtbank laten voeren. Alles wordt ons afgenomen, nog even en dan is het cash geld weg, lekker gemakkelijk toch, dat pinnen, zegt de gemiddelde Nederlander. Alles wordt ons afgenomen en wij….staan er bij en kijken ernaar, als domme schapen, ik vrees dat het inmiddels al te laat is, de agenda van de NWO is al uitgerold en niemand die het wil zien, te druk met huisje-boompje-beestje-baantje. Misschien wel goed als straks wereldwijd de economieën zullen instorten, de mensen hun geld wordt afgenomen, misschien dat men dan nog eens wakker wil worden, mensen, mensen toch, haal die slaap eens uit je ogen, kijk om je heen, luister eens naar mensen die het wel durven zien, veroordeel ons niet omdat we worden weggezet als complotdenkers, wij zijn mensen die het wel zien, die onderzoek doen, wanneer doen de schapen eens drastisch onderzoek naar de waarheid. Nee hoor, de elite bestaat niet, illumunati bestaat niet, bilderberg bestaat niet, het koningshuis is fantastisch, pedofielennetwerk bestaat niet, chemtrails bestaan niet, vaccinaties zijn goed voor ons en zo kan ik wel doorgaan, maar om enigszins onderzoek doen, nee, daar hebben we geen tijd voor en geen zin in, dus het komt zo niet goed in de wereld lieve mensen, het voelt als trekken aan een dood paard, misschien straks het gezegde: wie niet wil horen, zal straks moeten voelen, anders wordt de massa niet wakker, ze zijn niet wakker te slaan, willen het ook niet, geen interesse, de media vertelt toch wat wij willen horen?
  Nee, ik heb er geen vertrouwen meer in dat het nog goed komt met de mensheid en moeder aarde, die inmiddels is uitgeput, geplunderd, beroofd van het goeds wat zij ons mensen heeft willen geven. Wij zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor alles wat er nu plaatsvindt op moeder aarde, zolang de mensen nog hun wapens opnemen en nog bereid zijn, in de naam van de elite, oorlog te willen voeren, wij hun nog steeds die macht blijven geven, zolang de mensheid niet wil ontwaken, blijft het een puinhoop op moeder aarde, wij als wakkere mensen, kunnen het tij niet meer keren, daarvoor waarschuwde Marcel Messing al in 2012, als de mensheid niet wil ontwaken, dan raken wij gevangen in het net van de elite, zij die onze planeet in gevangenschap houden en het lijkt erop dat we nu zijn aanbeland in deze fase, we laten ons gevangen nemen door de NWO, die in september jl. door de zwarte paus in gang is gezet.

  Ik hoop toch, dat er straks, met behulp van Hiddema, heel veel drek naar boven komt, zoveel zelfs, dat dit gehele kabinet naar huis wordt gestuurd en ze mogen wat mij betreft worden vervolgd voor corruptie, misleiding van de burgers en misschien komt de doofpot Demmink dan ook nog eens aan de orde. Ik denk dat Hiddema nog maar het topje van de ijsberg hier heeft aangeroerd, ik vermoed zelfs dat Rutte ook betrokken is bij het pedofiele netwerk, inclusief meerdere hotemetoten van kabinet en ook het koningshuis zit vuistdiep in een pedofiel netwerk, mevrouw Bea trekt nog steeds aan de touwtjes van de Bilderberg criminelen.
  Hieronder een citaat wat ik vond betreffende de moord op Marianne Vaatstra op de site van Boublog van 4 april 2012 en kijk eens naar de namen die hier worden genoemd, ik werd er stil van en deze Rutte is nog steeds de PM van dit land, zelfs Wilders wordt hier genoemd en de aanhangers van Wilders moesten eens weten met wie zij hier te doen hebben, als de pleuris straks ooit uitbreekt in dit land, dan is Wilders ook vertrokken!!

  CITAAT BOUBLOG

  De satanische martel-/moordvoorstellingen met kinderen vindt al 2 decennia plaats op een locatie in eigendom van deze topcriminelen, o.a. in de panden die zich bevinden aan de U-vormige weg die uitkomt op de Elburgerweg te Hattemerbroek. De toegang tot deze U vormige weg is verborgen achter een rij bomen.Een locatie met een theater en daarnaast wat men noemt een hotel, wat echter geen hotel is. Vaak wordt hier een groep Polen gehuisvest om de schijn op te houden.Het theater is een kaal gebouw met bestaande uit 1 grote zaal, die voorzien is van een aantal rijen stoelen met een zijpad en een tussen pad voor ca. 50-60 pedofiele en satanische sadisten.
  Bij deze voorstellingen “zijn” gezien de volgende personen: Johan Friso, Mabel Wisse Smit (Los) onder begeleiding van George Soros(Györge Schwartz),P.H. Donner, Hirsch Ballin, E.Van den Emster,Dick Berlijn,Gerlof Leistra,Carla Eradus, Geert Wilders,Mark Rutte, Joris Demmink,Guus Pareau Dumont( Psychiater Friso) (Lesbische Mabel nestelde zich voor contact naast Johan Friso, waardoor de criminelen in 2003 aanleiding zagen Peter R. de Vries in te seinen over de verblijfplaats van Charlie da Silva om te voorkomen dat Mabel het koninklijk huis zou binnen rollen. Dit mislukte echter.)
  Guus Dumont was sinds 1952 getrouwd met T. Brunsveld Keizer doch gingen 1980 uit elkaar. Later volgde de officiële scheiding. Guus Pareau Dumont trouwde in veel later stadium met Carla Eradus.
  De toegangsprijzen tot dit “evenement” bedroegen ca 10.000,- voor de speciaal genodigden.
  Het te misbruiken kind wordt naar het “hotel” gebracht waar het kind een drogering in een drankje krijgt. Intussen loopt het theater vol met perverselingen. En dan begint het. Voor het ademloos toekijkende zieke publiek wordt dat slachtoffer dan meermaals gruwelijk verkracht en mishandeld door 2 van de criminelen. Een voorstelling van bijna 30 minuten gruweldaden. Die mishandelingen eindigen doordat de ene crimineel een lange ijzeren pijp tevoorschijn haalt met een punt. Vervolgens tilt de grootste crimineel het slachoffer aan het middel op en spietst het slachtoffer op die ijzeren pijp.
  De crimineel die de pijp vastheeft, houdt die nog zeker een paar minuten omhoog en te zien is dat het slachtoffer stuiptrekt en dood gaat.Dan laat die crimineel die pijp met het slachtoffer er nog aan met een klap op de grond vallen.Einde voorstelling.t land is Wilders ook vertrokken, hun koffers staan al al lang gepakt. Hier het citaat op Boublog:

  De satanische martel-/moordvoorstellingen met kinderen vindt al 2 decennia plaats op een locatie in eigendom van deze topcriminelen, o.a. in de panden die zich bevinden aan de U-vormige weg die uitkomt op de Elburgerweg te Hattemerbroek. De toegang tot deze U vormige weg is verborgen achter een rij bomen.Een locatie met een theater en daarnaast wat men noemt een hotel, wat echter geen hotel is. Vaak wordt hier een groep Polen gehuisvest om de schijn op te houden.Het theater is een kaal gebouw met bestaande uit 1 grote zaal, die voorzien is van een aantal rijen stoelen met een zijpad en een tussen pad voor ca. 50-60 pedofiele en satanische sadisten.
  Bij deze voorstellingen “zijn” gezien de volgende personen: Johan Friso, Mabel Wisse Smit (Los) onder begeleiding van George Soros(Györge Schwartz),P.H. Donner, Hirsch Ballin, E.Van den Emster,Dick Berlijn,Gerlof Leistra,Carla Eradus, Geert Wilders,Mark Rutte, Joris Demmink,Guus Pareau Dumont( Psychiater Friso) (Lesbische Mabel nestelde zich voor contact naast Johan Friso, waardoor de criminelen in 2003 aanleiding zagen Peter R. de Vries in te seinen over de verblijfplaats van Charlie da Silva om te voorkomen dat Mabel het koninklijk huis zou binnen rollen. Dit mislukte echter.)
  Guus Dumont was sinds 1952 getrouwd met T. Brunsveld Keizer doch gingen 1980 uit elkaar. Later volgde de officiële scheiding. Guus Pareau Dumont trouwde in veel later stadium met Carla Eradus.
  De toegangsprijzen tot dit “evenement” bedroegen ca 10.000,- voor de speciaal genodigden.
  Het te misbruiken kind wordt naar het “hotel” gebracht waar het kind een drogering in een drankje krijgt. Intussen loopt het theater vol met perverselingen. En dan begint het. Voor het ademloos toekijkende zieke publiek wordt dat slachtoffer dan meermaals gruwelijk verkracht en mishandeld door 2 van de criminelen. Een voorstelling van bijna 30 minuten gruweldaden. Die mishandelingen eindigen doordat de ene crimineel een lange ijzeren pijp tevoorschijn haalt met een punt. Vervolgens tilt de grootste crimineel het slachoffer aan het middel op en spietst het slachtoffer op die ijzeren pijp.
  De crimineel die de pijp vastheeft, houdt die nog zeker een paar minuten omhoog en te zien is dat het slachtoffer stuiptrekt en dood gaat.Dan laat die crimineel die pijp met het slachtoffer er nog aan met een klap op de grond vallen.Einde voorstelling.

  En zo zijn er meerdere getuigen geweest van dergelijk misbruik van kinderen, ook van een Nederlandse dame, die samen met haar zus werd opgejaagd in de bossen van de Veluwe, waar prins Bernhard ook bij was, ooit gehoord van het ronde huis op de Veluwe? Ik kan het filmpje zo niet vinden, maar volgens mij was het een mevrouw Bruinsma of De Bruin.

  Laten we hopen dat al deze duivelse zaken die plaatsvinden in dit land, worden aangepakt, opgeruimd, worden berecht, dat is wat ik wil, ik ben voor eerlijkheid,gerechtigheid, een vechter voor vrijheid, de mens moet worden bevrijd uit de tentakels van de satanische krachten die al decennia lang deze planeet en mensheid in gevangenis houden, tijd om wakker te worden, laten we de schakels van de kettingen doorbreken, loskomen, wij zijn mensen die het recht hebben om ons weer te mogen verbinden met het Goddelijke, ons leren te herinneren wie we zijn, dat er nooit afgescheidenheid en dualiteit heeft bestaan, dat we allen verbonden zijn met elkaar, maar ons door religie hebben laten verleiden tot het verkeerde, religie heeft nooit veel goeds gebracht voor de mens, er is er maar een, dat is de schepper van alles, geen misleiding door wetten en regels van religie. Het kwaad van de aarde zijn de doctrinaties van alle religies, zo was het nooit bedoeld door de schepper en ik denk, voel, dat de schepper nu heel veel verdriet heeft, om wat er nu plaatsvindt op moeder aarde.
  Laten we gaan voor onvoorwaardelijke liefde, voor verbondenheid, het ego loslaten, onthechting van materie, onthechting van alles wat niet goed voor ons is, uiteindelijk is alles een illusie, om dat te begrijpen is niet eenvoudig, dat begrijp ik, maar toch is alles maar een illusie, gezien door stoffelijke ogen van de mens, een lastig opgave, maar toch is dat waarheid!
  Laten we hopen dat we het tij nog kunnen keren, laat de massa meer wakker worden, wij hebben die opdracht, mensen wakker schudden en ik ga gewoon door met deze missie, ook al vindt men mij een complotdenker, ik vertel de waarheid en zoek….en gij zult alles vinden.

  1. @Freedom,
   Als jij dit gelooft met Boublog en haar zieke aanhangers,ben jij net zo ziek als zij!!
   Wat een vuilspuiterij zonder een greintje bewijs.Jullie zijn stapelgek.
   Net zoals die oldenkamp,die gisteren doodleuk bekend maakte,dat Anne Frank nog in leven was!Wat een zieke geesten hier.

  2. Wat is mijn eindconclusie? Dat het leeuwendeel van het bekende “dagboek” niet door Anne Frank zelf is geschreven, dat staat als een paal boven water. En dat Otto Frank zijn hele leven lang belangrijke connecties heeft gehad, ook dat valt niet te ontkennen. Maar voor de bewering dat Anne Frank na de oorlog doorleefde als Audrey Hepburn blijkt klinkklare onzin te zijn. Onderstaand interview met Audrey Hepburn maakt namelijk een definitief einde aan alle wilde speculaties

   Stukje uit http://www.pateo.nl/Dutch/Anne_Frank_stierf_pas_in_1993.htm

  3. Hoi hoi marcel. Ja, ik ben een tijd niet geweest hier. Kijk wel mee zo af en toe maar heb het erg druk. Leuk dat je je mij nog herinnerd en zelfs nog me enthousiast begroet. Wellicht tot vaker. Groet

  4. @ wattenstaafie , lang niet gezien maar echt niet vergeten! Zie je wel weer.

 3. Even oppassen een revolutie is niet het zelfde als een staatsgreep verre van dat.
  Als ik de moordenaar van Fortuyn vrolijk buiten zie wandelen, en dan voor het oog van de wereld nog wat behandeld wordt, door een dure psycholoog, ja dan, gif me a gun, and I will do it, why why my my, out of the bleu in to the black !

  1. Pim Fortuyn had beter moeten weten.
   Die man was ook de hele dag met macht bezig.
   Het leuke is, politici hebben helemaal geen macht.

   Karl Marx en Darwin, die hadden macht.
   Ideeen zijn het gevaarlijkst.

  2. Ik zal een voorbeeld geven.

   http://www.liveleak.com/view?i=ad4_1454362075

   Ik heb 2 jaar lang propaganda gedaan om ervoor te zorgen dat Hezbollah, Syrie en Iran vrouwen zouden gaan opleiden tot sluipschutters. Ik heb gezegd 3 vrouwen moeten 1 team vormen.
   Dat zien wij hier dus. De Vietcong vond de organisatie van 3 het sterksts. We zien dus 3 vrouwelijke sluischutters en 2 machinegeweer damens om de sluipschutters te beschermen.

   Mijn idee!
   Zo heb ik ook gezegd dat ze over hun culturele grenzen moeten stappen en honden moeten gaan gebruiken in de oorlog.
   Politic hebben geen macht!

  3. G.O.D. In de WWII waren de Russische vrouwelijke scherpschutters de meest bekwame killers,
   vrouwen hebben vaak meer doorzettings vermogen als mannen, helaas voor ons, gelukkig voor hen !

   En in geval van een WWIII, wordt het geen ouderwetse oorlog, maar een snelle tactische uitschakeling van centra’s, millitaire en civiele doelen !, en waarschijnlijk atoom wapens te gebruiken.

 4. ‘wOORDSPELING EN/OF WOORDSPELLING……..

  Gisteren las ik de volgende link http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/nationaal/theo-hiddema-over-de-teevendeal-%E2%80%98er-staat-een-staatsgreep-voor-de-deur%E2%80%99/ar-BBoYmWf.

  De Nederlandse politieke wereld krijgt het Spaans benauwd. Hoe komt dit mogelijkerwijs.

  Laten we de namen van de grootste NL-politieke partijen eens op een rijtje zetten en de betekenis van de afkortingen van hun politieke naam bekijken:

  VVD Volkspartij voor Vrijheid en Democratie
  PvdA Partij van de Arbeid
  CDA Christen Democratisch Appel
  D’66 Democraten 1966
  en sinds kort (volgens de peilingen)
  PVV Partij voor de Vrijheid

  Ik zie echter al sinds jaar en dag andere betekenissen achter de partijnamen verschijnen, nl.:

  VVD VrijheidsVerpatsing en Demagogie
  PvdA Partij van demagogische Afglijders
  CDA Christen Demagogisch Appel
  D’66 Demagogen 1966
  en sinds kort (volgens de peilingen)
  PVV Partij voor Volksmisleiding

  Het opvallende is dat de vier grootste partijen alle de demagogie hoog in het vaandel hebben staan en zich hier achter verschuilen door er niet openlijk voor uit te komen, en dat de PVV de enige partij is, die eveneens de demagogie weliswaar met een bijzonder grote mond hoog en breed uitdraagt(laten we het netjes houden, toch?), maar het in hun naamsafkorting wel openlijk aangeeft, zonder het zelf te beseffen!

  Want voor mij is één ding zeker: alle politici beschikken niet over LC’s (Letter of Credits) maar zijn LC’s, hetgeen Legitieme Criminelen betekent en verschuilen zich wederom achter een masker van legitimiteit, zodat het ware karakter verborgen blijft. Ook staat op hun dienstwagen een NL-transfer hetgeen ‘Niet Liegen’ betekent, maar dit komt in de praktijk absoluut niet tot uiting. Misschien dat de ouderwetse transfer ‘SH’, die je vroeger bij slechthorenden achter op de fiets nog weleens zag en de afkorting ‘Slecht Horend’ betekent ook op de door de belastingbetaler betaalde dienstwagen kan worden geplakt, maar dan in de betekenis van ‘Selectief horend’! En dan hebben we het nog niet eens over LUISTEREN!!!, want dat doen politici geen van allen, met uitzondering van hun eigen narcistische en orgastische leugens. Maar goed we zullen zien wat Theo Hiddema aan waarheid heeft te bieden?

 5. Trek die beerput maar open hoor maar als het schikt dan ook helemaal.
  Nu begrijp ik ook waarom minister Hennis voor dienstplicht is voor vrouwen er blijft straks geen man meer over ha ha ha.

  1. hennis is een domme blonde kip zonder kop
   die roeptoeter .. zelfde hout als schippers die een opstel (t)en pionverhaal doen klinken.. allemaal 1 pot bacterie dit hele kabinet
   niks dienstplicht ! blijven we nog langer oorlog voeren gewoon vinden!
   Dit moet geen ene burger meer pikken !!! Niks verplicht met een helm op en een stuk achterlijk zilvertuig in je grijpers.. weg met de huidige partijen .. kortom, ik hoop dat Hiddema gelijk krijgt!
   LAAT DIE REVOLUTIE MAAR BEGINNEN! WIE NOG DENKT DAT NEDERLAND FRIS IS.. NO WAY…

  2. Vrouwen is de dekmantel.
   Ze willen de dienstplicht voor MANNEN weer invoeren.
   Omdat ze een oorlog willen organiseren met Rusland.

   Maak je niet druk.
   Parijs en Londen ontvangen beiden 50 mega ton aan atoombommen.
   De volgende Rothschild oorlog is snel over.
   Daarna worden die Rothschild’s opgespoord door DNA tests.
   Dit keer zullen ze niet makkelijk ontsnappen door hun naam te wijzigen.

  3. Ook dienstplicht voor vrouwen invoeren lijkt mij weer een vies spel om de volgende redenen:
   1.Gisteren werd op het NOS journaal namelijk verteld dat voor jongens de militaire dienstplicht nog steeds geldt,maar dat ze niet meer opgeroepen worden.
   2.Dat betekend dat dit plotsklaps weer kan veranderen en dat ze weer wel opgeroepen zullen gaan worden.
   3.Defensie zet belastinggeld in voor werving via allerlei wervingscampagnes alleen lijkt dit niet voldoende resultaat te hebben.
   4.Onder de noemer van het is niet meer van deze tijd willen ze daarom nu ook voor vrouwen DIENSTPLICHT gaan invoeren en als dat er eenmaal door is kunnen ze dus iedereen die onder dienstplicht vallen oproepen om zich als kanonnenvoer te melden.
   Mensen ga hier niet mee akkoord als uw leven u lief is het is een valstrik omdat ze geen mensen kunnen krijgen vandaar het verplichten.
   Besef aub dat u het slachtoffer zult zijn als presidenten(leiders onenigheid hebben/krijgen)zij zullen u dan dwingen om oorlog te voeren terwijl ze zelf buiten schot zullen blijven.
   Zie het als volgt u krijgt ruzie met iemand en vervolgens vraagt u of anderen die er niets mee van doen hebben of ze elkaar willen afschieten hoe gek is dat,maar is dat eigenlijk niet wat er echt gebeurd?

  4. jah zo zit het Arnold, bombarderen zonder mandaat op bevel van de Capo van Het Capitol, Syria heeft Russia gevraagd om hulp, niet ons, in 3 dagen is het gespuis daar uitgerookt, dit duurt geen 3 maanden of 3 jaar, zoals ze ons vanuit Het filibuster Capitol willen doen geloven, zeer moedig van Harry en Theo, ter ware nagedachtenis van wijlen oprechte Republican President Premier Pim of The republiek der Nederlanden, de enige echte oprechte, niet die door de mossie naar voren geschoven peroxide carnival plastic op afstand bestuurbare haat puppet, die afslacht toneel voorstellingen ergens in het noorden van het land daar heb ik een tijdje terug al eens over gelezen, zou zomaar waar kunnen zijn, zo gruwelijk dat zelfs met ‘bewijzen’ de meeste mensen dit liever als geflipte complot sprookjes terzijde zullen schuiven. de kleinste leugentjes en misstanden daar zal veel eerder over gevallen worden, maak de misdaad en de leugen daar omtrent ongrijpbaar groot en het land zal er voor gaan, 1 of andere nazie heeft dat een keer gezegd. het is nu wel duidelijk hoe Anarchiel en Argus ten onder zijn gegaan, aan de kleine leugens, niet de grote, triest, preventie, never nooit, wtk 4 ever als het even kan, toch een vorm van survival management met wat onderscheidingsvermogen nodig nietwaar?! Tessa schiet eens effe op, ik ben nieuwsgierig (geintjuh, en toch waar). ik ben nu met The War of 1812 bezig, naar aanleiding van de clip van Sun, die zwarte negro neuro doctor speech, hoe de jonge Republiek zich probeerde te ontworstelen aan de Brits-Zwitserse!!!! infiltranten….

   Het Capitol werd door jaloerse Britse agenten in brand gezet, 24 Augustus 1814, zoals ze nu Amerika proberen te slopen, niets veranderd.

   http://www.wlym.com/archive/campaigner/8304.pdf

   The Truth According to Puppetji, Attachment versus Non-Attachment
   https://www.youtube.com/watch?v=KXX6KMOt4q4

   ” so frigging what….” Haaah

   http://www.encyclo.nl/begrip/mandaat

   Quote: “De kern van het jus ad bellum, het gedeelte van het internationaal recht dat deze kwesties beheerst, is artikel 2(4) van het VN Handvest. Op grond daarvan is het staten in beginsel verboden geweld tegen elkaars territoriale integriteit of onafhankelijkheid te gebruiken, of daarmee te dreigen. Deze regel kent twee uitzonderingen: zelfverdediging, en autorisatie van de VN Veiligheidsraad.”

   http://blog.ucall.nl/index.php/2016/01/ingrijpen-in-syrie-en-het-probleem-van-het-volkenrechtelijk-mandaat/

   https://en.wikipedia.org/wiki/Filibuster

   http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/a/adolfhitle385640.html

  5. Hoi Hyper.
   Niet voor niets is de Navo/Nato van een verdedigende macht ivm het rode gevaar of te wel de koude oorlog veranderd in een macht met de mogelijkheid om ook te mogen aanvallen.
   Toen de Berlijnse muur werd neergehaald had de Navo geen bestaansrecht meer omdat simpel het gevaar geweken was.
   Door een paar wijzigingen aan te brengen mochten ze ook in gezet worden voor aanvallen.
   Verdedigen doe je namelijk als je op eigen terrein wordt aangevallen en niet door aanvallen in een ander land uit te voeren om op een gemene manier de rijkdommen van zo,n land te veroveren onder valse voorwendselen.
   Putin heeft namelijk gezegd dat Sadat niet hoeft af te treden en wil dat aan de bevolking overlaten door hen hun “leider” te laten kiezen wat ware democratie is.
   De VS en EU en alles wat daarbij hoort willen Sadat weg hebben zoals ook Sadam Hoessein en Ghadaffy moesten verdwijnen en waarom omdat zij bezig waren met munteenheden die een gevaar voor de waardeloze dollar waren en omdat ze een eigen beleid hadden wat niet in het voordeel van de VS en aanhang was.
   Wat heeft de VS eigenlijk in IRAK,LYBIE en bv SYRIE te zoeken behalve dan machtsovername en jatten van bodemschatten?
   Niemand kan mij wijs maken dat wij daar moeten aanvallen om te voorkomen dat IS naar hier komt want kijk naar de vluchtelingen die juist naar hier komen omdat ze anders door het oorlogs geweld gedood zouden kunnen worden dus daar aanvallen zou juist wel eens tegenovergesteld kunnen werken omdat het juist agressie oproept.

 6. Mooi verhaal Freedom.
  Grappig om Soros en Wilders in dezelfde ruimte te betrappen, Soros die achter de vluchtelingen migratie zit en Wilders die ze zogenaamd allemaal terug wilt sturen.
  Queen Elizabeth (hoofd van de slang) is al schuldig bevonden van het laten verdwijnen van 10 kinderen maar zit nog steeds op der troon.
  http://shaunynews.com/2014/06/25/queen-elizabeth-guilty-in-missing-children-case-warrant-server-arrested/
  En hier een toch wel heel raar filmpje van een knul die naakt 4 hoog uit een raam uit buckingham palace probeert te ontsnappen.
  Even doorspoelen naar 58 minuten.
  https://www.youtube.com/watch?v=ViuQ7tpwW3Y&t=3460

  1. Soros zit niet achter die vluchtelingen.
   Dat heb IK veroorzaakt.
   De Syrische regering zit daarachter.
   Ik kwam met dat plan 5 jaar geleden.
   De 1e 3 jaar weigerden ze mijn plan te volgen.

   Meer moslims in Europa betekend een boycott van Israel binnen 10 jaar.
   Waarom zou Soros meer moslims in Europa willen?
   Zijn baas is Rothschild.
   Israel is Rothschild persoonlijke staat.

  2. Daar hebben ze geen mensen voor.
   Afgelopen 10 jaar is het Israelische leger met 50% gekrompen.
   Ze maken niet genoeg babies.
   Dat is een HOAX, dat idee van een groter Israel.
   Heden ten dagen zijn de Joden al een minderheid in Israel.
   Ze blokeren al 15 jaar een VN telling van de bevolking.

   Niet genoeg babies worden en geboren in Israel. Weten ze zelf ook heel erg goed.

 7. Die top van de VVD die hebben gewoon miljoenen verdeeld.
  Zo gaat dat.
  Ik sprak ooit een taxi-chauffeur. Die vertelde mij dat de Chinezen in Amsterdam jaarlijks 20-30 Taxi’s bestellen die allemaal een envelop met geld af moeten leveren bij de TOP van het openbaar ministerie in Amsterdam. De adressen krijgen de chauffeurs ingefluisterd. Een grote teringzooi!

  Wie denk je dat die cocaine transporten van 1000 kilo financieerd? Dat deed de CIA toch in Amerika. Dus wie doet dat in Nederland? Als het niet illegaal was konden ze er geen MEGA winsten op maken.

  1. @Genies of Death,
   Je bent echt een beetje van de pot gerukt!!
   Wat een waanzin zit jij te verkondigen.
   Bewijs!! Kom op ,man.

  2. Wat kan mij het schelen dat die top van het OM en die rechters corrupt zijn.
   Rechtstaat = sprookje!
   Jij geloofd graag in sprookjes.
   Mag toch!
   Ik zelf 5 jaar rechten gestudeerd. Ik heb die sukkels van dichtbij gezien. Zijn ook slaven. Sorry hoor. Zielige figuren die denken dat ze heel wat zijn. Nietzsche gaat ook lekker te keer tegen ze in “Aldus Sprak Zarathustra”.
   Ik hoef niks te bewijzen.
   Onbelangrijk.
   Doe je het voordeel mee, of negeer alles wat ik zeg.

 8. De heer Hiddema heeft in de video gezegd dat Wilders NIET het lek zou zijn omdat anders de andere partijen direct hier op in gesprongen waren omdat Wilders een concurrent zou zijn.
  Ik zie dat toch anders omdat het gewoon de bedoeling is dat Wilders de volgende verkiezingen moet winnen.
  Als u goed oplet kan u zien dat rechtse partijen steeds meer opkomen wat precies de bedoeling is en als u naar de achtergrond kijkt van de EU en zie dat dit instituut door vooral Nazi gezinden tot stand is gekomen past dat ook weer in dit straatje.
  Tel daar dan weer de noodtoestanden en de toename van militairen met mitrailleurs op straat bij op en alle wetswijzigingen ten voorbereiding van dictatuur en het plaatje is compleet.

  1. Het verhaal van Hiddema lijkt in eerste instantie op waarheid te berusten en deels is dat ook zo.
   Maar als ik een paar dingen op een rijtje zet klopt er toch het een en ander niet helemaal.
   Rutte is premier en nu vermoed ik dat hij diplomatieke onschendbaarheid geniet of iets in die trant (al weet ik dat niet zeker) maar als dat zo is kan hem niets gebeuren en hij weet ook dat hij zijn langste tijd als premier heeft gehad.
   Opstelten en Teeven zijn al opgestapt en zullen zich ook wel op een of ander regeltje beroepen waardoor zij onaantastbaar zullen blijven.
   Miltenburg is ook al opgestapt wat daar mee gebeuren kan weet ik niet misschien dat zij nooit meer een politieke functie of zoiets zal krijgen?
   En dan hebben we nog van der Steur die al drie keer eerder in opspraak is geweest en waarschijnlijk zijn biezen zal moeten gaan pakken als blijkt dat hij op de hoogte was of bewust heeft gelogen.
   Daarom lijkt het heel wat maar denk ik dat de gevolgen niet zwaar zullen zijn voor deze lieden terwijl het wel lijkt of er heel wat is gebeurd.
   Als hierdoor het kabinet valt zullen er eerder verkiezingen komen daarom denk ik dat ook dit weer een toneelstukje is om Wilders volgens planning naar voren te schuiven omdat hij op dit moment volgens de peilingen op kop staat.

  2. Stel u voor dat Wilders het lek blijkt te zijn en dat de onderzoekers dat ontdekken dan zou er een straf zaak komen wat enorme invloed op de verkiezingen zou hebben en mogelijk Wilders buiten spel zet.
   Daarom werd specifiek Wilders genoemd door Hiddema als zijnde de enige die het niet zou kunnen zijn.
   De onderzoekers konden eerder ook al niets uitrichten vanwege regeltjes.
   Dit zou een groot probleem zijn voor politiek Den Haag want wie zou dan premier worden Emiel Roemer misschien? Nee denk het niet.

  3. Ach arnold wie nu nog denkt dat het politieke systeem via welke weg dan ook uitkomst bied , leeft in een sprookje . Het maakt niet uit wie gelekt heeft , en het maakt niet uit wie welke verkiezingen wint . Het enige dat wij als bevolking kunnen doen is een vorm van “non compliance” niet meer stemmen , geen wettelijke ondersteuning bieden aan hen die denken in den haag de dienst uit te kunnen maken. Stoppen met onze macht in handen van psychopaten te leggen, immers als stemmen werkelijk het te voeren beleid kon beinvloeden was het al lang verboden.

  4. Hoe minder mensen er stemmen, hoe banger de criminele zelf benoemde elite voor het volk wordt.

   Je leeft in een goed land als de elite bang is voor het volk. In Amerika is het volk nu bang voor de elite.

  5. Je leeft in een goed land waar geen elite is! Elite is omhoog gevallen stront en wie wil dat nou hebben.

  6. Marcel.
   Ik ben het met je eens dat stemmen toch geen zin heeft en dat we als we verandering willen gewoon niet moeten gaan stemmen.
   Met wat ik in 11-11.1 en 11.2 schreef geef ik alleen aan hoe ik er over denk en dat ik het optreden bij H.Mens als een soort vrijpleiten van Wilders zie wat denk ik gelijk staat aan bewust misleiden van de massa.
   Velen zullen het geloven en dat kan motivatie zijn om juist wel op Wilders te stemmen omdat een bekende advocaat zegt dat hij het niet geweest kan zijn.

  7. @ arnold
   ik begreep je al hoor en ben het eens met je idee , ik denk ook dat het eerder een voorzetje is dan wat anders.

 9. Het maakt niet uit wie de verkiezingen wint, er zijn achter de schermen beslissingen gemaakt die het nieuwe tijdperk inluiden.
  In hun agenda’s staat onder andere dat de bevolking tegen elkaar wordt opgezet, hierdoor ontstaat landelijke onrust en haat tegen elkaar en anderen. Wij gedragen ons als een stelletje onontwikkelde holbewoners en ik schaam me kapot als ik moet zeggen dat ik Nederlander ben, enfin.
  Bij dit soort zaken, evenals die van MH17, moet de onderste steen boven.
  Wij, de mensheid, hebben de werkelijke macht, het is dan ook tijd om massaal niet te stemmen, het is tijd voor echte verandering en tijd om ons eigen heft in handen te nemen.

 10. Er zijn hier reacties waar gezegt word dat hier geen Elite zijn haha sorry Nederland is het land van de Elite! maar wat een bende zeg het zijn gewoon een stelletje liegers en bedriegers maar dat wisten we al wel een mooi een mooie aanval van Hiddema naar de Elite met zijn uitspraken Mens had het er maar moeilijk mee lol

  1. Begrijpend lezen schijnt een kunst te zijn! Niet iedereen kan het daarom ook.

  2. Zelfbenoemde elite.
   Een elite bestaad niet omdat populaties evolueren en niet individuen.
   Ik heb een buurman en die zegt al 10 jaar tegen iedereen dat HIJ elite is en dat een ELITE goed is.
   Waarom denkt deze buurman dat hij ELITE is?
   Omdat hij de hele dag Nietzsche aan het lezen is.
   Hij zoekt zelf nooit de waarheid. Denkt dat Amerika het beste met iedereen voor heeft. Nietzsche zocht de waarheid. Zijn waarheid. Maar toch de waarheid.

   Dit is nou een voorbeeld van WAANIDEEEN.
   Dat heeft idereen die denkt dat hij SPECIAL (elite) is.
   Iedereen is uniek. Nooit meer zal er iemand zijn zoals jij bent of geboren worden zoals jij.
   Maar niemand is speciaal.
   Populaties evolueren en niet individuen.

   Zelf benoemde elite van criminele kinderverkrachters, rovers, moordenaars, zakkenvullers, etc.

  3. Mens had zelf blozende wangen er van ja..
   Hij durft wel met deze extravagante man als Theo Hiddema zijn talk te maken. Hij wilde wel snel kappen met het gesprek.. haha

   Maar.. show is showtime.. dus hecht ik niet veel waarde aan de gespreksstof, wel aan poortwachter waar hij het over had, want die IS er!!
   We zullen het mee gaan maken.. helaas is Nederland al naar de kloten, en geen Wilders of Temper zal dit gaan redden, het is helaas al te laat ..
   De EU is verkocht aan ene Soros, een reptiel met een zeer grote verslindende muil die samen werkt met de grote duistere krachten die ons de coa’s in de strot duwen..
   Er is maar 1 goede leider op deze wereld geweest en dat is Ghandi
   Die had HET waar we zo naar hunkeren als mensheid

   Namaste

  4. Ghandi

   Wat een dwaas!
   Op deze planeet zijn er maar 2 smaken.
   Je verzetten tegen dit moordenaars tuig of er voor buigen.

   Misschien zijn er in het universum plaatsen waar er meer smaken zijn.
   Maar niet op de Aarde.

 11. Dit(als het ook geen opgezet spel is,sorry voor het onvertrouwen 🙂 maar dit is genieten van de bovenste plank,ik kende MR Hiddema persoonlijk(vroeger)een mooie raare man met HEEEL VEEEEEL goed verstand 🙂 🙂 🙂
  Dus als hij echt aan de goede kant staat(waar dit wel op lijkt)pfffffuuuu dan gaan er wat kopjes rolen 🙂 🙂 🙂 eindelijk licht aan het einde van de tunnel,maar kan ver.om. Nog niet in schaten hoe ver het eind nog is van die tunnel,maar oke Rini(dat ben ik 🙂 positief blijven (wat echt niet altijd makelijk is hier op deze plate aarde,bestwel echt zwaar klote,sorry) en hopen dat het nu echt staat te gebeuren(dan er allen maar over lezen).
  Dus van de goede en positieve kant bekijkt is dit een mooi super begin,n hooplelijk een mooi begin van een snel en goed eerlijk aflopende zaak,weg met de rotzooi,tijd voor een nieuwe tijd,onze tijd DE GOUDEN TIJD 🙂 🙂 🙂 de grtjessss aan mensen met hun hart op de goede plaats 🙂 🙂 🙂

 12. Hiddema had het er ook over dat de vijf bij een notaris wel een verklaring mogen afleggen onder ede.
  Als dan zou blijken dat er gelogen wordt plegen zij meineed.
  Alleen vraag ik me af hoe ze daar dan achter zouden kunnen komen want heeft een notaris geen zwijgplicht?
  Als een verklaring bij een notaris mogelijk is en daardoor het lek gevonden kan worden is mijn mening dat de onderzoekers dat maar moeten doen.
  Doen ze dat niet dan blijven de onderzoekers in mijn ogen in gebreke.

  1. Arnold, we leven in één grote liegmaatschappij helaas.
   Persoonlijk vind ik het erg dat er bijna geen mens meer te vertrouwen is.
   Inclusief de newagers die weg denken te komen met hun leugens.
   Liefde is waarheid om te beginnen…
   En de waarheid is overal ver te zoeken.
   Wat is dan waarheid zou je zeggen, laten we dat maar eens op zijn diepst gaan uitzoeken.
   Ben het stadium voorbij dat waarheid een ieders waarheid is en daarnaast er ook nog zo iets zou bestaan als de waarheid.
   Er is maar één waarheid, althans denk ik, weet ik…

  2. Mensen zijn namelijk niet eerlijk, maar dan ook echt niet.
   Het beter voordoen is bij bij nagenoeg iedereen een issue.
   En wat mensen elkaar beloven, zelfs als het gaat om vriendschap of liefde, breek me de bek niet los.
   We moeten oprecht eerlijk worden.
   Daar ontbreekt het namelijk aan, maak het elke dag weer mee helaas.

  3. ach.. zwijgplicht is in deze tijd van toepassing met deze regering, zwijgplicht voor priesters, psyciaters, artsen, maar voor notarissen was mij niet eerder een denkbeeld.
   De `onderzoekers ` hebben ok een zwijgplicht.. dus is de cirkel steeds “rond” en zo gaat het keer op keer..
   De hele zooi moet gewoon om zeep worden gebracht door een flinke klapper die de bende wegvaagt en er plaats komt voor het LICHT, maar dat duurt niet lang meer denk ik, er gaan steeds meer ogen open en de pijnappelklier wordt bij ieder individu gereset.
   We gaan er niet meer in mee dat we alles moeten geloven wat de media ons voorliegen, helaas is de massa nog steeds gebonden aan de commercie van de zenders, maar als je meer durft af te stemmen op de v p r o en powned tv ga je voor het eerst naar een echte school om te leren ZIEN wat er achter de muren schuil gaat.
   Heel raar.. maar niets of niemand heeft het meer over de ” leugen-detector”
   Feit : AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL.. DE WAARHEID ACHTERHAALT MEN WEL..
   Er is maar 1 waarheid.. en de ligt in het midden, dus ook die onderste steen van Rutte is allang verschoven naar de kant van de zijkant .. Hij kan er gewoon uit wegkomen..
   In de bijbel is ook de steen weggeschoven.. niemand weet of dit WAAR was, of het op een leugen berust.. het graf was leeg, hij was weg..
   Think twice !! THE TRUTH ALWAYS BE

 13. Ik heb even gelezen op de site van Beyond the Matrix, waarin Martin Vrijland alles betwijfeld over wat de eventuele rol die Hiddema en Mens hier zouden kunnen spelen Volgens mij slaat Vrijland wel een vaker door in zijn complottheorieën, maar goed wie ben ik, ik hoop dat Hiddema betrouwbare informatie heeft gekregen van deze klokkenluider.
  Citaat Vrijland en wat denken jullie hiervan?

  We vinden het fantastisch dat Nieuwsuur de bonnetjes onthuld heeft en we vinden het fantastisch dat Hiddema heldhaftig bij Harry Mens open kaart mag spelen aangaande een klokkenluider. Er hebben zelfs koppen gerold binnen de politiek en misschien rolt straks wel de kop van Mark Rutte! Dat zou toch een fantastische doorbraak zijn! En wat is het psychologisch effect dat daarmee bij u bereikt wordt? Juist: De geloofwaardigheid van de politiek en de media in zijn algemeenheid stijgt weer in uw aanzien. U gelooft weer dat er dan misschien wel eens gelogen wordt, maar dat klokkenluiders en oprechte elementen binnen de media toch nog bestaan. En als er dan koppen gerold hebben op ministeries en in de politiek, dan is het zaakje eens even lekker op geschoond. “We kunnen weer met een gerust hart vertrouwen op Den Haag. En de media zijn er toch ook wel een beetje in geloofwaardigheid op vooruit gegaan.” Wie wint er dus bij deze affaires? Juist zowel de politiek als de media. Wat moet u dus eigenlijk doorzien bij dit acteerwerk op hoog niveau (waar dus ook Harry Mens en Theo Hiddema onderdeel van uitmaken)? Dat het een hele geraffineerde en slimme methode is van de gevestigde orde om een geloofwaardigheidsboost te geven aan zowel politiek Den Haag als aan hun propaganda-arm; de media.
  Aldus het artikel van Vrijland, blijft een lastige, soms zie je door de bomen het bos niet meer en wie er vandaag de dag nog te vertrouwen?

  Zou het zo ver gaan? Zouden ze dit soort affaires van a tot z coördineren? “Geloof je dan helemaal niet meer in oprechte klokkenluiders en de mogelijkheid van oprechte mensen binnen ministeries, media en politiek Vrijland?”

  1. Freedom, als een klokkenluider anno 2016 wat weet, gaat ie dat volgens mij niet via Hiddeman in een RTL progamma laten weten, met een dubieuze Harry Mens als intermediair in zovele VVD zaken zijn zegje doen als een écht om een staatsgreep zou gaan toch?
   Dus het hele verhaal is weer een grote publiciteitsstunt om de aandacht naar werkelijke zaken af te leiden, en zo gaat het al zolang…

  2. Feiten:
   De echte klokkenluiders zijn de medewerkers die bekend hebben gemaakt dat hen verboden was verder te zoeken naar het bonnetje en ondanks dat toch bekend hebben gemaakt dat ze het bonnetje toch hebben gevonden.(chapeau).
   Gevolg is dat de affaire niet meer ontkend kan worden en de lieden die dit wilden voorkomen hopelijk vervolgd zullen gaan worden.
   Feit is ook dat er al drie hun functie hebben neergelegd.
   Teeven,Opstelten en Miltenburg wat inhoud dat zij niet meer uit hun functie ontheven kunnen worden.
   Probleem is dat Miltenburg en Teeven ondanks verdenkingen van dergelijke misstanden gewoon in de kamer zitting mogen hebben (wat ik onbegrijpbaar vind)maar waar ik van hoop dat zij levenslang geen bestuurlijke functies meer mogen uitoefenen en een terechte straf krijgen.
   Blijven Rutte en van der Steur over en ik ben benieuwd wat daar mee gaat gebeuren.(waarschijnlijk zal van der Steur nu moeten opstappen omdat het al de vierde keer in korte tijd is dat hij zich in de kamer moet verantwoorden ).
   De commissie Oosting krijgt nu twee maanden de tijd om dit tot op de bodem uit te zoeken maar kunnen daarbij tegengewerkt worden door lieden die een hoge functie bekleden en die alles in het werk zullen stellen om nog meer vuiligheid verborgen te houden.
   Als toch meer vuiligheid naar boven dreigt te komen ben ik bang dat Oosting iets zal overkomen (hierbij moet ik denken aan van Traa).
   Dit gebeurd op hoog niveau bij het OM en ministerie van justitie en maakte Demmink daar ook geen deel van uit? En is die al vervolgd of is dat al goed uitgezocht?
   Bij de VVD zijn nu al zoveel schandalen geweest dat een volgende regeerperiode onwaarschijnlijk lijkt en een val van dit kabinet er waarschijnlijk aan zit te komen.
   Maar als Wilders de meeste zetels(stemmen)krijgt bestaat ook de kans dat de VVD een coalitie met wilders aangaat omdat zij al hebben gezegd samenwerking niet uit te sluiten met Wilders wat dan overblijft is nog een of twee partijtjes om aan 75 zetels te komen.
   Daarom zou het verstandig kunnen zijn dat niemand gaat stemmen omdat dit mogelijk al vooraf bekokstoofd is.
   Wilders staat nu in de peilingen op ik meen rond de 40 zetels en door hem nu vrij te pleiten door te zeggen dat hij het lek niet kan zijn en daarbij optellend dat de onderzoekers ook niets tegen hem hebben kunnen vinden (wat misschien wel mogelijk is als het onder ede bij een notaris gebeurd)maar waarschijnlijk niet zal gebeuren zal hij vrijwel zeker als winnaar uit de bus komen want als Wilders weg zou vallen is er gewoon een cabinetscrisis.

  3. nouh neeh, Theo is niet zomaar iemand, een aantal jaren terug heeft ie in een tv docu wat laten zien van hoe en waar hij opgegroeid is en wat voor iemand hij mede daardoor geworden is, onderschat die man niet, heeft indertijd veel indruk op mij gemaakt, en in die zin verbaast het mij niet echt waarmee hij nu naar buiten komt, en je kan zeggen wat je wil van Harry maar hij was en is oprecht Republican Pim adept, zoals de gebroeders De Witt indertijd zeer smerig uit de weg geruimd zijn, door dezelfde oranjeblanjebleu partij in feite…

   http://historiek.net/moord-op-gebroeders-de-witt-zorgvuldig-voorbereid/21743/#.VrPBkj855HU

   http://www.encyclo.nl/begrip/Adept

  4. Arnold, lees het artikel op Martin’s site.
   En VVD is één grote liegclub, want zelfbevoordeellaars, nog los van wat al deze mensen weten over allerhande corruptie, schandalen en wat dies meer zij.
   Geld trekt geld aan als een magneet, bijbehorende ingebeelde macht trekt trekt bijbehorende macht aan als een magneet.
   Hoe simpel moeten we het stellen.
   Liegen en bedriegen geldt voor het grootste deel van de mensheid, en als het om geld en macht gaat feitelijk om bijna alle mensen van de mensheid.
   Laten we het daarover eens hebben, misschien kunnen we dan eindelijk eens een andere wereld creeeren.

  5. Hyper.
   We zullen zien hoe het gaat lopen.
   Wel heeft Hiddema gezegd dat ze niet alle troeven in 1 keer uitspelen wat kan duiden op nog meer openbaringen waar menigeen niet blij van zal worden.
   Ik hoop natuurlijk ook dat er nu eindelijk eens schoon schip gemaakt zal worden maar ik blijf het vreemd vinden dat Wilders aangewezen wordt als de man die het lek niet kan zijn.
   Maar misschien dat Hiddema meer weet maar dat voorlopig nog voor hem houd.

  6. Anna/Hyper.
   Ik heb het stuk gelezen (Beyond the Matrix waarin Martin Vrijland zijn verhaal doet) en ook op de site van Vrijland zelf heb ik nog gekeken.
   Volgens Martin zou het mogelijk een klucht zijn om meer vertrouwen in de media en de politiek te krijgen omdat de MSN het via hun uitzenden onder de aandacht hebben gebracht en omdat er koppen gaan rollen lijkt het of er schoonmaak is gehouden.
   Hierdoor zullen de meeste mensen weer vertrouwen in de MSN en de politiek krijgen en ook denken de meesten dat corruptie niet meer kan plaat vinden omdat gezegd is dat er een klokkenluider op een hoge post zit.
   Bij een ander stuk staat dat Teeven en Opstelten zijn opgestapt omdat hun werk erop zou zitten.
   Nu is alle aandacht op het bonnetjesschandaal gericht wat volgens Martin peanuts is bij het werkelijk te verbergen geheim.
   De affaire Demmink zou de staat miljarden hebben gekost (elke Nederlander meer dan € 200,-p/mnd)aan een bedrijf chiphol van een zekere Poot genaamd.
   Het is dan ook afwachten wat er nog meer naar buiten komt willen we er achter komen wat er echt gaande is.
   Als uitkomt dat de staat miljarden heeft uitgegeven om Demmink te beschermen komt er inderdaad een revolutie aan.
   Gebeurd dat niet dan was het dus om meer vertrouwen in de politiek en media (MSN) te krijgen,het is dus afwachten.

 14. Revolutie hoop het van ganser harte,

  Nou de overheid is er klaar voor, zijn uitgezochte goed betaalde psycho handlangers doen hun werk.
  Vandaag kunnen zien bij een protest, wat binnen de vrije meningsuiting valt, toch verbieden, dus gaat dit groeien, maar het zal moeilijk worden, om binnen het kader van “HUN” wetgeving onze stemmen te kunnen laten horen

 15. Een revolutie in ons wel zijn, is in wezen net zo erg, als een handje vergif in je eten.
  In Globalresearch.ca ; who owns the patent on the ZIKA virus ( ATCC ‘2’ VR-84 ’tm’ ), The Rockerfeller Foundation !

 16. maak je niet druk
  er is geen elite
  het zijn allemaal degeneree-s.
  vooral de minerva -club
  waar de macht lees onmacht ligt.
  afgegleden naar de duistere kelders,
  waar het duivelse spel gespeeld wordt.

 17. Hallo Beste lezers ,hout het in bij een revolutie dat het koningshuis gaat verdwijnen ik hoop van niet.maar dat de zaak uit gezocht moet worden is zeker en de onderste steen moet boven komen.en zo snel mogelijk.

  gr van jacques

 18. Beste Jacques,

  Het is ons Koningshuis helemaal niet, het is een bij elkaar gezocht zooitje,
  uit vreemde landen, en dan ook nog van het laagste alooi.
  De glorie tijd van Nederland werd bereikt met de Gebroeders de Witt, de Republiek, van het Orange huis is geen druppeltje bloed meer te bekennen, al lange tijd niet meer.
  Waar komt Uw symphatie voor het Koningshuis van daan?, Juliana was voor mij het laatste echte mens van die familie, en die is haar hele leven heel heel slecht behandeld door een zekere Liperbieste veld, een globale hoeren loper!
  zegt men, ze kosten veel geld, voer voor de dames bladen, nee ! ik zal ze geen kwaad doen, maar het heeft niets uitstaande met mij, of mijn gevoelens voor mijn vaderlandje, groet Jenne

  1. Juul was inderdaad de ENIGE ECHTE ja! Zo puur en onbewerkt..
   (Zeg maar ” een BIOLOGISCHE KONINGIN)!
   Van haar soort zijn er niet meer, helaas.. zij heeft veel moeten inslikken van de lakenprins die zij gedwongen moest huwen.. net als het gedwongen huwelijk van Willie, denk ik
   Allemaal leuk en wel, maar we staan aan een van de zwaarste jaren wat ” ons land ” te wachten staat en het ziet er niet fris uit, dus…
   OP NAAR EEN NEE VOOR HET REFERENDUM o.a. EN EISEN DAT DE ONDERSTE STEEN UIT DE STROT WORDT GEDUWD BIJ ONZE LACHEBEK..
   dus : NIKS D O O R de STROT MAAR er uit !! het is klaar met de smerige zaken in dit land waar onze voorvaderen en moeders voor hebben geknokt en zijn omgekomen, gedeporteerd, verzet hebben gepleegd, opgeofferd.. en VOOR WAT DAN N U ??????

 19. Verder is het de grootste waanzin, om je de hele dag bezig te houden, met zaken waar je toch niets aan kunt doen, terwijl onderwijl je leefomgeving volstroomd met geestes zieke psychopaten, doe daar ieta aan voor het te laat is, als het al niet te laat is, groet Jenne

 20. Toen het artikel net geplaatst was stond kom je doorklikken op een link naar vimea, en de uitzending zien/beluisteren. Ik moest van binnen erg lachen hoe Hiddema Harrie Mens betrok in z’n spelletje om ‘geheime’ informatie door te geven en Harrie mooie veren kreeg opgestoken, om netjes te zeggen. Wat jammer dat die link vrij gauw verdwenen is. Die vrolijk makende video had ik nog wel eens willen zien. (Guido? kan dat)

  1. Ik ben bang dat het wel eens een revolutie zou kunnen zijn waar je niet op zit te wachten en waar je beslist niet vrolijk van wordt.
   Het zou wel eens het soort revolutie kunnen zijn waar wij niets aan hebben omdat het waarschijnlijk door hoge pieten dus mensen met geld gepland wordt en dan spelen een paar slachtoffers meer of minder geen rol.
   Het doel heiligt dan immers de middelen.
   Kijk maar in de maatschappij wie heeft er eigenlijk baat bij al die haatzaaierij en onrust die er ontstaat want geloof me of niet dit wordt gecreëerd.
   Er zijn telkens mensen die ergens een lont aansteken en hopen dat de boel ontploft
   Kijk Rusland met Turkije en het midden oosten kijk wat Rusland (Poetin) doet met de Oekraïne Lapland IJsland en ja ook Polen.
   Kijk wat Turkije wil met Syrië en in Rusland daar leven volkeren die vroeger bij Turkije behoorden en Erdogan heeft zich al uitgelaten over een nieuw otmans rijk.
   Onze grote buren Rusland en Amerika willen geen groote handels partner Europa ze hebben liever een paar kleine kruideniers want die kunnen ze de baas.
   Vraagje wie waren de oorlog in het midden oosten begonnen?
   En welke twee landen nemen geen of weinig vluchtelingen op?
   En raken alle Europese landen niet gedestabiliseerd door de banken crisis en de grote toestroom van al die vluchtelingen?

  2. Roland je slaat diverse malen de plank mis.
   Beter informeren mijn beste, er wordt constant gestookt door de grote kwade geesten op deze wereld, ik geef je een paar voorbeelden
   Onderwijk al het tumult in de EU, maakt Junker een onderhandse afspraak met vice president Bidden van de USA, om schalie gas uit de USA te gaan importeren, het meest vervuilende energie product van dit moment, die de lucht vol laat lopen met methaan gas, en het bodem water vervuild, en om Rusland pijn te doen, dat doet dus deze oud sigaretten winkelier Junker!
   Onderwijk worden alle voorraden van wapens in Europa weer op peil gebracht, de grote ondergrondse grotten in Ijsland en Noorwegen, overal liggen Atoom bommen opgeslagen, ja nu je moet wel knots zijn om niet te begrijpen tegen wie dit gericht is, ja en die hebben ruim voldoende aan atoom raketten, om deze aangewezebn doelen te vernietigen.
   Het verhaal gaat de wereld rond dat een koffertje met atoom afval gestolen is, in Iraq, dit om als valse vlag te gebruiken als eventueel Turkije de in zijn land opgeslagen tactische atoom koppen inzet in Syrie, en de Isil dan de schuld geeft, hypothese ?
   Het zit heel gecompliseerd in mekaar, maar lees zelf maar, groet Jenne

 21. De revolutiekomt nader en nader, in de USA beste mensen, het komt van de vele ontslagen top beroeps millitairen meer als 400 hoofd officieren.
  Te verifieren op ” before its news, com ” !

  1. Het zal te maken hebben met de rechthebbende; RTL/Harry Mens. Geen idee; als je het kunt vinden op het net, andere versie, laat het even weten. Zetten we die er neer.
   Jammer zo..

 22. Meneer de Teef zal niet worden vervolgd… WORDT VERVOLGD!
  Wij worden overal gevolgd.. alles wat we doen en laten en leuk vinden, niets is bijna uitvoerbaar zonder dat de belastingdienst je hele hebben en houden kan v o l g e n.. en dan zo een ” bonnetje ” van 4 miljoen is niet vervolgbaar.. Het bonnetje is het meest irritante woord van 2015! Zo niet misschien ook in 2016, want het is nog niet voor bij, wat dat betreft snel die revolutie ! Zeker nu het nog ` kan ` want de zaak staat wel erg op knappen in ons ` rechtsstaatje ` ME NEUS
  p.s. volle maan 22 februari : KOMT ER GROOTSCHALIG IETS AAN LICHT

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.