Advertentie

Boston en ‘Sandy Hook’: FB-pagina, 2 dagen vóóraf gemaakt..!


mark twain fool people and convince

x

x

Boston en ‘Sandy Hook’: FB-pagina, 2 dagen vóóraf gemaakt..!

2013 © WantToKnow.nl

x

Het onderstaande verhaal is helemaal duidelijk. Je maakt een Facebook-pagina natuurlijk nádat een gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Zeker wanneer het gaat om een gebeurtenis die je als ‘heftig’ en ‘gewelddadig’  kunt betitelen, is het vreemd, zo niet bizar te noemen, wanneer die FB-pagina al enige dagen vóór die gebeurtenis in de lucht kwam..
En het is dan natuurlijk nog verdachter, wanneer dit fenomeen bij 2 heftige aanslagen valt op te tekenen, die de VS onlangs deden schudden. We hebben het over de vermeende aanslag op de ‘Sandy Hook’-basisschool en de aanslag op de Boston Marathon afgelopen maandag 15 April.

We laten je gewoon beide YouTube-beelden zien, waarbij de Engelse taal je niet hoeft te belemmeren; de beelden spreken voor zich.

Allereerst de vastgelegde FB-pagina van de slachtoffers van de Boston Marathon, zoals gezegd van afgelopen maandag de 15e April. Waarom komt de FB-pagina dan afgelopen zaterdag, de 13e April in de lucht..??

Bij de aanslagen op de ‘Sandy Hook’-basisschool bleek achteraf ook al dat FB=pagina’s waren opgezet VOORDAT de aanslag had plaatsgevonden.. Wat is hier toch aan de hand. Kijk naar deze video, die aantoont dat een FB-pagina over Sandy Hook-slachtoffer ‘Victoria Soto’ al een paar dagen ervoor werd gemaakt.. Inmiddels, ‘uiteraard’ zou je bijna zeggen, is die pagina van het net gehaald. Er is enorm veel informatie te vinden van allemaal mensen die net als wij dat doen, zoeken naar de losse endjes van de in elkaar geflanste scenario’s, die één grote makke hebben: ‘De waarheid valt niet te verbergen’..!

Hoever moet het nog gaan, willen mensen in de VS en elders in de wereld wakker worden en met hun open ogen zien, dat ze besodemietert worden waar ze wakker bij staan..? We hopen dat jij in staat bent mensen om jou heen te informeren en wakker te schudden met deze informatie.

7 gedachten over “Boston en ‘Sandy Hook’: FB-pagina, 2 dagen vóóraf gemaakt..!

 1. je moet toch ook wel een grote huigelaar zijn om bij die herdenking te gaab zitten terwijl je een paar weken geleden het convest van W M O te ondertekenen die de burgers tot het uitroeien gebied wat voor,n persoon ben je dan ! ik hoop op een ding ! dat noord korea .toch zijn woord houd en er eentje boven op het witte huis laat vallen maar hoop wel dat deandere burgers dan wel ver weg zijn .huigelaars van de wereld hebben wij al genoeg van .

 2. Mja, waarom zou iemand die betrokken was bij Sandy Hook alvast 4 dagen eerder een memorial pagina op facebook maken ter nagedachtenis van een specifiek slachtoffer?
  Is het niet aannemelijker dat hier een probleem is met de tijdaanduiding van de facebookpagina?

 3. Zie zogenaamde Facebook fabeltjes begint nu wel hardnekkig te worden. Ik dacht dat inmiddels iedereen ondertussen lang en breed op de hoogte is van onderstaande:

  http://puu.sh/2DFIK.jpg

  Ik ben benieuwd of je deze reactie laat staan en of je deze informatie in je blogpost gaat verwerken (oftewel: rectificeren) 🙂

 4. Ahem, je kan namen van Facebook paginas elk moment wijzigen hoor. Dit is dus gewoon een eerder aangemaakte pagina die van naam is veranderd toen deze vreselijke aanslag plaats had gevonden. Doet men wel vaker om de conspiracy theorist te voeden 😉

 5. Wat betreft Sandy Hook,klopt er duidelijk iets niet. De vader van een van de kinderen die zogenaamd doodgeschoten was, en veelvuldig met krokodillen tranen beeld is geweest, is in een youtube filmpje te zien vlak voordat hij geinterviewd wordt. Hij komt lachend het huis uit met andere mensen die eveneens lachen en vlak voor de opname is zijn method acteervermogen duidelijk zichtbaar. Hij doet zichtbaar moeite op tranen op te wekken en begint dan met zijn “sob-story.

  We worden allemaal besodemieterd. Al dit soort =terreuraanslagen= zullen steeds vaker voorkomen, zodat we uiteindelijk allemaal 24/7 in de gaten kunnen worden gehouden (gebeurt al). Het zal me niets verbazen als in de toekomst nieuwe woningen uitgerust zullen zijn met verborgen camera’s en geluidsapparatuur. Ik hoop tegen die tijd dood te zijn. In zo’n wereld wil ik niet leven.

  1. Niemand die wakker is Jacqueline, wil op deze manier leven. Niemand. En dat is ook geen leven. Het is nog erger dan dood, het is een automaten/uitzichtloos slavenbestaan. Dan maar liever echt over het lijden heengaan, de zogenaamde dood smaken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.