Advertentie

Duizenden doden in VS door H1N1, zelfs na vaccinatie..!


Er komt een onderzoek naar de handel en wandel van de overheden die besloten, ruim een half jaar geleden, vaccins aan te schaffen tegen één van de grootste en heftigste griepepidemiën die onze wereld ooit getroffen had. Althans dat was het advies en de waarschuwing die van de zg. deskundigen afkwam. Het argument van deze specialisten, dat het een milde griep was, maar dat er wel degelijk kans was dat deze griep zich als een allesverslindend monster had kunnen gaan gedragen, lijkt eens te meer een wassen neus.

Temeer omdat steeds meer aanwijzingen boven water komen dat er sprake is van grootschalige fraude! Zo simpel is het gezegd. Gebruik makend van de techniek van angst-aanjagen-en-dan-zelf-met-de-oplossing-komen, lijkt het ook de farmaceutische INDUSTRIE nu gelukt, deze beproefde techniek om de macht te grijpen, toe te passen..!

Mike Adams , the Health Ranger

Daar waar het vooral (machten achter) de Amerikaanse regering in het verleden is(zijn) geweest die (bijv. met 9/11) deze techniek om mensen angst aan te jagen en dan de macht te grijpen of ernstig te verstevigen, door met de oplossing te komen, zo zijn er onder de machthebbers binnen de industriële conglomeraten mensen nu kennelijk ook deze techniek feilloos kopiëren.

Hopelijk komt het onderzoek van de EU op bevinden waar we met zijn allen eens heel stevig van gaan schrikken..!

Hoe kan het zijn dat wij onze macht op deze wijze zo ongelooflijk uit handen geven; laat het toneelspel achter de schermen maar eens openbaar worden. Hieronder maakt Mike Adams ons duidelijk dat het de hoogste tijd hiervoor is! Is het gegoochel met cijfers een misdaad? Onze mening is van wel, omdat het niet om de cijfers gaat, maar om het verdoezelen van de waarheid.  En die waarheid is veel grimmiger dan we ons kunnen voorstellen.

xxx

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Duizenden dode Amerikanen door H1N1, zelfs na vaccinatie

door Mike Adams, ‘the Health Ranger’ van NaturalNews.com

2010 © Vertaling Jan Smith voor Wantoknow.nl/be

XX

De CDC (Centre for Disease Controle) is bezig met een sluwe, statistisch onbetrouwbare voorlichtingscampagne en nagenoeg alle journalisten van de gangbare massamedia trappen erin. Maar niemand heeft tot nu toe gerapporteerd over wat ik nu ga vertellen.

Het begon allemaal nadat de CDC recentelijk nieuwe statistieken vrijgaf over gevallen van varkensgriep met dodelijke afloop, cijfers over de hoeveelheid besmettingen en uitgevoerde vaccinatie. Dit zijn de cijfers volgens de CDC:

 • werden 61 miljoen Amerikanen gevaccineerd tegen de varkensgriep (ongeveer 20% van totale Amerikaanse bevolking). De CDC spreekt van een “succes” ofschoon dat betekent dat 4 van de 5 mensen de vaccinatie heeft geweigerd.
 • werden 55 miljoen mensen “ziek” nadat ze besmet waren met varkensgriep;
 • werden 246.000 Amerikanen in een ziekenhuis opgenomen als gevolg van griep;
 • zijn 11.160 Amerikanen gestorven aan de varkensgriep.

Op basis van deze statistieken is de CDC nu wanhopig bezig mensen ervan te overtuigen dat ze zich alsnog moeten laten vaccineren, omdat ze beweren dat de pandemie opnieuw zal uitbreken en de vaccins de beste bescherming bieden. Maar hier is iets dat er NIET wordt bijgezegd:

De statistieken van de CDC deugen niet, omdat er dingen zijn weggelaten. Ze geven ons niet de enig belangrijke informatie over de H1N1-vaccins: Hoeveel van de mensen die door de varkensgriep zijn overleden, waren inmiddels al gevaccineerd?

Veel overleden mensen waren namelijk inmiddels al gevaccineerd!

De CDC trekt doelbewust niet na, hoeveel van de overledenen inmiddels al waren gevaccineerd. Ze willen niets liever, dan dat jij (en de journalisten van de massamedia) abusievelijk geloven dat zich GEEN ENKEL STERFGEVAL heeft voorgedaan onder de mensen die zich lieten vaccineren. Dat is echter een schaamteloze leugen. Vaccinatie tegen het H1N1-virus leidt absoluut niet tot een afname van de sterftegevallen door besmetting met het.

Geeft het niet te denken, dat de financiële achtergronden van overheidsbestedingen aan vaccins, voorlopig geheim zijn in Nederland? Waarom?

En dat houdt in dat ruwweg 20% van de 11.160 Amerikanen die aan de griep zijn overleden, waarschijnlijk hun vaccinatie tegen de varkensgriep al hadden ontvangen. Dat komt neer op ongeveer 2.200 doden onder reeds gevaccineerde mensen!

Hoe kan ik weten dat de varkensgriepvaccins geen bescherming bieden tegen mogelijk overlijden na besmetting met het griepvirus? Omdat ik de resultaten van alle beschikbare onderzoeken heb doorgespit, van alle dubbelblinde steekproeven, alle placebo-onderzoeken en alle laboratoriumtesten die ooit werden uitgevoerd op H1N1-vaccins. En dat duurde niet lang. Weet je waarom niet? OMDAT ER HELEMAAL GEEN RESULTATEN BEKEND ZIJN..!

Ja, dat klopt: Er is tot op de dag van vandaag geen spoor van wetenschappelijk bewijs van de mythe als zouden H1N1-vaccins het sterftecijfer onder besmettingsgevallen omlaag brengen. Het beste bewijs dat ik kan vinden over vaccins tegen de gewone seizoengriep, wijst uit dat er sprake is van een reductie van de overlijdenskans in ongeveer 1% van het totaal aantal besmettingsgevallen onder gevaccineerde mensen. De overige 99% hebben dezelfde kans op overlijden als al die mensen die zich niet hebben laten inenten.

Laten we de H1N1-vaccins maar even het voordeel van de twijfel gunnen en ons voorstellen dat ze net zo goed werken als andere griepvaccins. Dat betekent dat ze een reductie geven van 1%. Even rekenen: van de 2.200 dodelijke slachtoffers die in 2009 geteld zijn onder reeds gevaccineerde mensen, had het vaccin er mogelijkerwijs dus 22 kunnen redden.

De 61 miljoen injecties wijzen op een slecht beleid met betrekking tot de volksgezondheid!

Laten we eens even kijken:

61 Miljoen mensen lieten zich inenten met een mogelijk dodelijk vaccin en het werkelijke aantal dat mogelijk ‘behoed’ is voor de gevolgen van de pandemie, komt uit op amper 22.
Ondertussen ligt het aantal mensen dat schadelijke gevolgen heeft ondervonden door de vaccins met zekerheid vele malen hoger dan 22. Deze vaccins bevatten stoffen die het zenuwgestel aantasten en chemicaliën die heel ernstige gezondheidsproblemen opleveren. Sommige van die problemen zullen mogelijk pas over vele jaren aantoonbaar in verband kunnen worden gebracht met die vaccins… ik voorspel jullie dat zich in de toekomst onder mensen die zich nu hebben laten vele gevallen van Alzheimer zullen voordoen.

61 Miljoen mensen injecteren met een chemische stof die een bedreiging vormt voor het centrale zenuwgestel om daarmee mogelijk 22 sterfgevallen te voorkomen – in het allerbeste geval – is een krankzinnige manier om de volksgezondheid te dienen. Amerika was beter af geweest als er helemaal niets was gedaan, in plaats van het lanceren van een opgeblazen lulverhaal over een zogenaamde pandemie, dat de duidelijke bedoeling had om de verkoopcijfers van vaccins omhoog te stuwen. Vaccins, die niemand eigenlijk nodig heeft..!!

24 gedachten over “Duizenden doden in VS door H1N1, zelfs na vaccinatie..!

 1. “Hoeveel van de mensen die door de varkensgriep zijn overleden, waren inmiddels al gevaccineerd?”

  dat is idd de hamvraag en het is natuurlijk niet voor niets
  dat die gegevens onder de tafel worden gehouden,
  zou het niet mogelijk zijn om ze op te eisen ofzo ?

 2. dit verhaal gaat over amerika, en hoe zit het met ons kikkerlandje?
  hoeveel van de wel gevaccineerden zijn er gestorven/hebben miskramen gehad/hebben definitieve schade opgelopen?
  wie zal dat betalen, wie heeft zoveel poen?
  de belastingbetaler betaalt alles, en mag niet meebeslissen.
  waarom hebben we deze regering/marionettenpoppen nog?

 3. Gelast de overheid een onafhankelijk (parlementair) onderzoek na de vele negatieve publicaties, zo mogen wij concluderen dat ook deze geschokt is door eigen handelen, komt dit er niet, neem dan als waarheid aan dat onze overheid echt niet het beste met u voor heeft, weet heeft van de geheim gehouden statistieken en foutieve informatie, u doelbewust aan (onbekende) risico’s heeft blootgesteld.

  Ga gerust van het laatste uit en wantrouw (als u dit al niet eerder deed) elke handeling van onze overheid!

 4. Zoals overheids-ducumenten, onze gezondheid-zorg heeft bevolen de opkomst voor het Mex.griep-vaccin sterk te overdrijven, Ab Osterhaus de dirigent blijkt te zijn van dit hele schandaal via zijn baan bij de WHO, wordt er tseeds meer duidelijk.
  In Amerika zijn 61.000 van de 240.000 miljoen inwoners gevaccineerd. Dat is vlgs, de CDC plm. 20%. Weet en besef dat dit percentage’s zijn door de overheid gegeven. De feiten/percentage’s liggen werelwijd veel lager. Ergo: De Mex.griep en de pandemie is een volkomen ramp voor de overheden en de farmacie !! Ondanks de strategie om bekend te maken dat er niet voldoende vaccinatie’s waren, om zodoende meer mensen naar de vaccinatie-punten te krijgen, blijkt nu dat plm.80% van de wereldbevolking weet en begrijpt hoe vaccinatie’s werken.

  Terwijl de overheid het HPV-vaccin op een laag pitje zette, ivm de Mex griep(vaccnatie’s), hebben wij doorgewerkt over het HPV-vaccin en de zeer kwalijke resultaten daarvan.

 5. Onlangs las ik in de laatste jaarhoroscoop van onze bekende en uitstekende psychologe/astrologe, Manuela van der Knaap, dat doordat alles met elkaar verbonden is, indien je één virus met een vaccin te ljf gaat, dit betekent dat andere virussen daardoor ook een verandering ondergaan.
  Ik kijk hier niet vreemd van op. Het zou tevens een verklaring zijn voor het feit dat wij door de jaren heen, steeds weer met andere virusstammen te maken hebben die resistent blijken te zijn.
  Vandaar dat wij alsmaar achter de muziek blijven aanlopen….
  Bovendien hebben onze lichamen van nature een zeer adequaat immuunsysteem dat prima haar werk doet, tenzij je gaat proberen haar taak over te nemen.Dan zwakt ze af!
  Wat vind u hiervan?

 6. @Joris, prima toch? En dan het europees parlement nog. Zal het in de gaten houden… Er gaat heel wat om momenteel, minder dan 20% mondiaal gevaccineerd, men wordt wakker! Zie eens wat er bereikt is de laatste maanden met die kritische vragen van alle kanten…

 7. De Kans is groot dat de lage vaccinatie graad in de vs komt door de manier van verzekeren daar. veel mensen hebben daar geen ziektekosten verzekering en moeten dan alles zelf betalen.

 8. Grappig dat een laag inkomen dan gelijkevenredig opgaat met verstandelijke beslissingen..
  Gait heeft het liefst de vaccins bij de kassa van supermarkten, als ‘ohja-bijna-vergeten’-artikel..?

 9. @ Gait

  Geloof dat het hier niet anders is dan het zelfde onder de allochtonen, die niet eens een verzekering hebben, misschien is dan een automaat van de partij naast de gekoelde blikjes frisdrank en sigaretten een verwende oplossing ?!

 10. We zagen dat in landen waar op correcte wijze werd gevaccineerd (waaronder nederland) het aantal dodelijke slachtoffers van de mexicaanse griep minder bleek dan in landen die niet zo’n effectief vaccinatieprogramma hadden. In Nederland is er geen één dode gevallen ten gevolge van zo’n vaccinatie. Al deze hysterische fantasten hadden ongelijk. Nu gaan diezelfde fantasten zich richten op landen waarbij er géén of in mindere mate zo’n vergelijkbaar succesvol vaccinatieprogramma bestond. Tja…..

 11. @ Ellen. Ja prima. Nog even over Wodarg, die schijnt hoofd te zijn van de medische afdeling van de Raad van Europa Counsil of Europe. Niet te verwarren met de Europeese Raad of Europeese commissie, c.q. parlement, zoals ik wellicht eerder schreef.

  In het kader van terug naar de bron (zie ook HAARP artikel) heb ik zitten zoeken, maar die websites van Europeese instanties is echt een verschrikkelijk oerwoud. Ik zoek naar officiele persberichten over onderzoek naar de gang van zaken rond de zogenaamde pandemie. Nog niets gevonden behalve in andere media.

  http://mexicaansegriep.wazzup.nl/2010/01/14/swine-flu-false-pandemic-claim-swine-flu-caused-madness-4-items-in-1/

 12. Maar Joris, het gaat om feitelijkheden. Dankzij ons voortreffelijk vaccinatieprogramma is deze griepvariant binnen de perken gebleven. Met ‘slechts’ 53 slachtoffers te betreuren in Nederland mogen we daadwerkelijk spreken over een enorm succes. Maar deze complotfantasten blijven hun eigen leugens achterna lopen, ook nu hun ongelijk definitief is aangetoond.

  Vaccinatie zal in de nabije toekomst de enige garantie bieden voor het voortbestaan van deze mensheid. Vaccinatie zal waarschijnlijk in een overbevolkte wereld een luxe product worden om überhaubt te kunnen overleven.

  Deze griepvariant was slechts een vrij onschuldige variant, maar we kunnen zeer besmettelijke dodelijke varianten in de nabije toekomst verwachten. Geloof je dan werkelijk dat dit soort discussies er dan toe doen? Tegenstanders zullen dan net als besmettelijk vee worden geïsoleerd en hoogswaarschijnlijk worden geïllimineerd om de voortgang van de rest te waarborgen. Ik weet dat dit als een donker scenario klinkt, maar het komt eraan.

 13. F001, wat ben jij een mannetje joh!!!! Zet nou in je bericht gewoon eens de woorden: “Vind ik”…
  Hoe haal je het in je hoofd te spreken over:
  “Dankzij ons voortreffelijk vaccinatieprogramma is deze griepvariant binnen de perken gebleven. Met ’slechts’ 53 slachtoffers te betreuren in Nederland mogen we daadwerkelijk spreken over een enorm succes. Maar deze complotfantasten blijven hun eigen leugens achterna lopen, ook nu hun ongelijk definitief is aangetoond.”

  Elk bewijs voor deze stelling ontbreekt VOLLEDIG..! Dus hoe kun je deze weer in algemeenheden poneren. NIEMAND in de hele wereld kan iets vertellen over de effecten van het vaccinatieprogramma. JIJ WEL???? Het is werkelijk gewoon geblaat in de ruimte..!

  MIJN enige conclusie is dat je hier gewoon willens en wetens aan het f*cken bent, of je bent zo verschrikkelijk naief..!! (Je hebt het gef*ck ook al eens eerder op een andere blog gewoon letterlijk toegegeven/opgeschreven..)

  Het spijt me bijzonder dat je voor deze oppervlakkige benadering kiest, want meer dan iemand dat in de gaten heeft, besef ik de waarde van een intrinsiek-vanuit-het-hart-gedeelde discussie. EN DIE laat jij gewoon niet toe. Dat is ook niet erg, als jij dat verkiest is dat wat het is, maar je speelt je rol verdorie zó met verve. Het is verdorie nét écht!

  En voor ik het vergeet: Ik ben ook niet BOOS… Ik ben teleurgesteld in je verhaal. Wat schiet je er in hemelsnaam mee op? Amen.

 14. @Guido, opnieuw begin je weer te schelden op een persoontje die jouw mening tegenspreekt. Hoe kun je jezelf toch zo gemakkelijk onderuit laten halen? Dus kom bij mij niet aan met jouw onzin over het gebrek aan spreken vanuit het hart, want je schrijft zélf louter vanuit je eigen emoties en allesbehalve vanuit het hart. (en diep in jezelf weet je dat)

  Er is geen enkele dode te betreuren agv. dit vaccinatieprogramma, iets waar tegenstanders eerder moord en brand over riepen. Miljoenen mensen (waaronder veel kinderen tot vijf jaar) lieten zich vaccineren waardoor in Nederland minder dodelijke slachtoffers waren te betreuren dan in andere landen. Om dan achteraf deze pandemie als onzin te verklaren vind ik wel erg ongeloofwaardig. Het is wereldwijd erkent alszijnde een pandemie.

 15. franciscus001,

  Jij bent precies het voorbeeld van de verwachte reactie op het Mex. griep vaccin. De Mex.griep was al over de top, toen de vaccinatie.s kwamen, dus er is niets of niemand, die de werking van het vaccin alsnog kan vaststellen. Daar komt bij, dat er geen pandemie was !!! Mensen kregen de griep, bleven thuis en werden beter, zoals dat al jarenlang gebeurt.

  Het verschil is nu, dat er een pandemie uitgeroepen is door de WHO en we daar dus heel bang gemaakt voor werden.

  Een pandemie betekent niets meer en niets minder , dan een zich snel verspreidend virus. Het zegt niets over het gevaar ervan !!!

  Het vaccin kwam pas nadat de “piek” geweest was. Dus om nu te zeggen, dat de vaccin’s hun werk hebben gedaan, zegt dat jij nogal achterloopt op informatie. Die vaccinatie’s hebben meer schade aangericht dan jij wilt weten en daar zul je zeer snel achterkomen, helaas voor de mensen die het vaccin genomen hebben.

  “Dankzij ons voortreffelijk vaccinatieprogramma is deze griepvariant binnen de perken gebleven. Met ’slechts’ 53 slachtoffers te betreuren in Nederland mogen we daadwerkelijk spreken over een enorm succes. Maar deze complotfantasten blijven hun eigen leugens achterna lopen, ook nu hun ongelijk definitief is aangetoond.”

  franciscus001, weet en begrijp dat deze vaccinatie’s ingezet werden tegen een pandemie die helenmaal geen pandemie was en lang nadat de door de media opgeklopte Mex.griep-hype verdwenen was.

  Google eens op SAGE en Ab Osterhaus. Voorfeiten en bewijzen kun je terecht op mijn web-site.

  Reeds in 2005 is deze “pandemie” voorbereid door de WHO.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.