Advertentie

Nano-deeltjes gebruikt in ongeteste H1N1-vaccinaties!


William Engdahl is auteur en onderzoeksjournalist die voor menig opzienbarend artikel en boek heeft gezorgd. Ook het onderstaande artikel krijgt opnieuw deze kwalificatie; het ongeloof over de strekking van dit artikel is groot; ik denk dat jij daar net zo over zult denken. Het bevestigt opnieuw de hefigheid van de vaccinaties die eraan zitten te komen. Het is nu al zo, dat dit soort zaken niet eens meer officieel worden ontkend..!

En de vooringenomenheid van de gezondheidsautoriteiten, dat zij ‘goed’ bezig zijn, maakt deze zaak natuurlijk alleen maar intenser.

Schrijver William Engdahl van het onthullende boek 'Seeds of destruction'.
De schrijver van dit artikel William Engdahl, is ook auteur van het onthullende boek 'Seeds of destruction'.

Deze auteur schreef een boek over de praktijken van ’s werelds grootste voedselzaadhandelaren, waaronder de firma Monsanto. (Dit boek ‘Seeds of Destruction’ wordt HIER besproken op WantToKnow.) William Engdahl kan niet worden verweten dat hij over 1-nacht-ijs gaat; zijn onderzoeken en uitspraken zijn gebaseerd op gedegen onderzoek.

Nano-chips, nano-(ro)bots zijn dus electronische circuits, die net zo klein zijn als de nano-deeltjes, waarover hier gesproken wordt door Engdahl.. Electronische chips, die in staat zijn gegevens door te seinen van de omgeving/het lichaam waar ze in geplaatst zijn.

Trek je eigen conclusies, zoals altijd. Hopelijk mag het beeld dat ontstaat na  het lezen van beide artikelen ertoe bijdragen, dat jij en de mensen om je heen zich nog bewuster worden van de krankzinnigheid waarmee de varkensgriepvaccinaties worden gepromoot.

DIT ARTIKEL IS EEN GEREVISEERDE VERSIE VAN HET OORSPRONKELIJKE.

DE PERSOON DIE DE REDACTIE BENADERDE, ONDER HET VALSE PSEUDONIEM ++++, HAD NIETS ANDERS VOOR OGEN DAN MOEDWILLIG DIT ONDERWERP TORPEDEREN EN WANTTOKNOW.NL IN DISCREDIET BRENGEN. HIJ WAS DAAR VOORALSNOG IN GESLAAGD, DOOR VALSE INFORMATIE DOOR TE GEVEN OVER NANO-CHIP-ONTWIKKELINGEN.

DE TROTS WAARMEE DEZE PERSOON ZIJN DADEN VERKONDIGDE OP ANDERE SITES, BEVESTIGT EENS TE MEER ZIJN VALSE VOORWENDSELEN EN ZIJN OPZET.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nano Deeltjes worden gebruikt in ongetest H1N1 Varkensgriep vaccinaties

(deel III van de serie: “Het zijn de vaccinaties , slimmerik!”)

Door F. William Engdahl
vertaling Guido Jonkers / WantToKnow.nl

Vaccins, die door de betreffende verantwoordelijke overheidsautoriteiten zijn goedgekeurd als gebruik tegen het H1N1-griepvirus, blijken nano-deeltjes te bevatten. Vaccinfabrikanten blijken te experimenteren met deze nano-deeltjes om vaccinaties voor meerdere jaren een soort ‘turbo-lading’  te geven. Naar nu blijkt zitten er in vaccins die goedgekeurd zijn door Duitsland en andere Europese landen nano-deeltjes die gezonde menselijke cellen aan kunnen vallen en zelfs dodelijk kunnen zijn.

Nano-deeltjes van poly-acrylaat, gezien door een electronenmicroscoop.
Nano-deeltjes van poly-acrylaat, gezien door een electronenmicroscoop.

In een artikel uit 2007 in het medische tijdschrift Nature Biotechnology, kondigen onderzoekers van de Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (EFPL) aan dat zij ‘een nano-deeltje hadden ontwikkeld dat in staat is om vaccins efficiënter in het lichaam te laten werken, waardoor minder bijwerkingen zouden optreden, tegen een fractie van de kosten van de huidige vaccinatie-technologieën.

Het artikel maakte melding van de effecten van hun doorbraak: ‘Met een formaat van slechts 25 nanometer, zijn deze deeltjes zó klein, dat ze in staat zijn, ná geïnjecteerd te zijn in een menselijke of dierlijk lichaam, dóór de buitencellulaire matrix van de huid te dringen, en een verbinding kunnen maken met de lymphklieren.

Hierdoor bereiken zij een concentratie van DC’s, die duizenden keren groter is dan de huid. De immuunreactie kan daardoor extreem sterk en effectief zijn. (1)

Er is echter een klein (!) probleem met vaccins die nano-deeltjes bevatten: ze kunnen dodelijk zijn of op zijn minst ernstige, onherstelbare gezondheidsschade toebrengen. Nano-deeltjes, die door de massamedia gepromoot worden als een revolutionaire nieuwe, wetenschappelijke doorbraak, zijn deeltjes die nog veel kleiner zijn dan de dodelijke asbestdeeltjes, die de afgelopen tientallen jaren ernstige longschade veroorzaakten en vele doden tot gevolg hadden, voordat het asbest verboden werd.

Deeltjes ter grote van een nano-meter (0,000000001 meter = 1 honderd miljoenste meter) smelten samen met de membranen van onze lichaamscellen en, zo blijkt uit recente studies uit China en Japan, zijn, zodra ze in het lichaam komen, continue in de weer om cellen te vernietigen. En wanneer ze in interactie komen met de lichaamscellen is het dus ten enemale onmogelijk meer om ze nog te verwijderen.

De moderne medische wetenschap noemt dit fenomeen eufemistisch, een continue infectueuze reactie. En sinds het asbestschandaal is komen vast te staan dat deeltjes vanaf een miljoenste meter, door hun enorme aantrekkingskracht, alle cellen kunnen penetreren, en daarbij alles vernietigen waarmee ze in contact komen. Nano-deeltjes zijn dan ook veruit kleiner dan asbestdeeltjes.

Beijing tests bevestigen de dodelijke effecten op mensen.

Het feit dat de WHO, het Europese Evaluatie Centrum voor Medicijnen, het Duitse Robert Koch Instituut en andere gezondheidsautoriteiten vandaag willen toestaan dat de bevolking met vaccins wordt geinjecteerd met grotendeels ongetestte vaccins, die nano-deeltjes bevatten, zegt méér over de krachtige pharma-lobby in de Europese politiek, dan over de geestelijke gezondheid en morele integriteit van de wetsdienaars die verantwoordelijk zijn voor de gezondheid van diezelfde bevolking.

ERJ coverHet Septembernummer van het gerespecteerde European Respitatory (ademhaling) Journal plaatst een artikel waarin een onderzoek, (een peer-review een zg. toetsing door collega’s) wordt aangehaald, dat is getiteld: “Blootstelling aan nano-deeltjes wordt gerelateerd aan pleurale effusie (het doorlekken van lichaamsvocht in de longen), pulmonary fibrose (fatale longziekte) en granuloma (huidziekte)”.

Het artikel beschrijft de resultaten van tests die in 2008 zijn uitgevoerd in het elitaire ziekenhuis Beijing Chaoyang in China onder 7 jonge vrouwen tussen 18 en 47 jaar. Alle 7 vrouwen waren blootgesteld aan nano-deeltjes gedurende 5 tot 13 maanden op hun normale werkplek. Allen werden ze in dit ziekenhuis behandeld  voor kortademigheid en vocht in de longen (pleurale eufusie). Sommigen hadden ook overmatige vochtplekken áchter de longen, wat het ademhalen ernstig bemoeilijkte.

Beijing Chaoyang Ziekenhuis
Beijing Chaoyang Ziekenhuis

Geen van de 7 vrouwen rookte of konden worden toegeschreven tot een andere specifieke groep. De doktoren in dit ziekenhuis deden tests op alle mogelijke oorzaken van de symptomen en zij kwamen uiteindelijk tot de gemeenschappelijk conclusie dat de gemeenschappelijk oorzaak van hun ademhalingsproblemen zijn oorzaak vond in de blootstelling van deze vrouwen aan de nano-deeltjes in de fabriek waar zij werkten. Zij waren specifiek blootgesteld geweest aan poly-acrylaat nano-deeltjes.

De tests wezen uit dat deze nano-deeltjes een ‘super-ineenstorting’ hadden veroorzaakt bij de patiënten. Ondanks alle heroïsche inspanningen van de artsen, stierven in korte tijd 2 van de 7 vrouwen aan longcomplicaties. (2)

In hun uiteindelijk rapport concludeerde de wetenschappelijke artsen iets zo alarmerends, dat ik het noodzakelijk vind om deze conclusie hier volledig aan te halen:“De volgende tests zijn uitgevoerd: immunologisch onderzoek, bacteriologische tests, virologische en tumorherkenners zijn gebruikt, bronchoscopy, interne thoracoscopy en video opnamen van thoracale chirurgie zijn gemaakt. Poly-acrylaat nano-deeltjes werden gevonden op de werkplek van de vrouwen.

Pathologisch onderzoek van het longweefsel van de overleden vrouwen laat non-specifieke (niet te duiden) long-ontstekingen zien en longfibrose, naast buitenlichamelijke granuloma’s van de longen. Door het gebruik van een elektronenmicroscoop, konden nano-deeltjes worden geobserveerd die zich in de longcellen bevonden, alsook in het vloeibare deel van de longcellen.
Maar ook werden deze nano-deeltjes gevonden in de borstvloeistof. Deze gevallen baren ernstige zorgen over de gevolgen van langdurige blootstelling aan sommige nano-deeltjes; zonder beschermende maatregelen kan deze blootstelling gerelateerd worden aan ernstige schade aan de menselijke longen” (3)

Op dit moment tonen studies van dierproeven en nabootsingsonderzoeken aan, dat nano-deeltjes verantwoordelijk zijn voor longschade en andere vergiftigende processen in dieren. Maar de schadelijkheid van deze deeltjes op mensen, veroorzaakt door deze nano-deeltjes, was, vóór deze Beijing-studies nog niet uitgevoerd.

Deze Beijing Chaoyang Hospital study heeft nu onomstotelijk aangetoont dat nano-deeltjes longschade veroorzaken in mensen, evenals andere vergiftige processen in werking stellen, óók in het menselijke lichaam.

Op dit moment bevatten 2 van de goedgekeurde vaccins, die via massa-distributie verspreid worden in Duitsland en in andere landen, deze nano-deeltjes. Het is onomstotelijk duidelijk dat de verantwoordelijke volksgezondheidsautoriteiten en epidemiologische experts een onmiddellijke stopzetting van de distributie van deze vaccins met nano-deeltjes dienen te verordonneren. Anders kan hun gedrag als niet anders worden beschouwd als criminele onachtzaamheid.

Hopelijk zullen de verantwoordelijke autoriteiten op tijd reageren om een menselijke gezondheidscatastrofe af te wenden van een omvang, die vele malen erger is dan het worst-case-scenario wat ons wordt voorgehouden met betrekking tot de varkensgriep.

F. William Engdahl

(auteur van Full Spectrum Dominance: Totalitarian Democracy in the New World Order).

Hij kan worden bereikt via zijn website. Hier. En hier vind je meer artikelen van zijn hand.

Notes:

1 EPFL, Bioengineering researchers from the EPFL in Lausanne, Switzerland, have developed and patented a nanoparticle that can deliver vaccines more effectively, with fewer side effects, and at a fraction of the cost of current vaccine technologies, accessed in www.azonano.com/nanotechnology%20news.asp?catid=13.

2  Song Y, Li X, Du X, Exposure to nanoparticles is related to pleural effusion, pulmonary fibrosis and granuloma , European Respiratory Journal, 9/2009, 34(3): 559-567.

3 Ibid.F. William Engdahl is a frequent contributor to Global Research. Global Research Articles by F. William Engdahl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

244 gedachten over “Nano-deeltjes gebruikt in ongeteste H1N1-vaccinaties!

 1. Gait

  Wereldwijd liggen de pieken toch over het hele jaar verspreid,
  er zijn aan de mex-groeps-grap niet meer mensen gestorven als in andere jaren met gewone griepen.

  Hoe onwaardig om te zeggen dat je de doden pas telt na de epidemie … dus die zes doden tellen volgens jou stelling niet eens mee …lol…
  Toch raar dat ze maaaaanden geleden ineens zomaar gestopt zijn met tellen, heeeeel raar en verdacht …

 2. krispy
  volgens mij ben je een beetje tipsy
  1 de taco hoest is nog niet op zijn hoogte punt.
  2 men telt nog steeds de who houd het niet meer bij geloof ik maar de griep word hoe dan ook gevolgd zie de site van de rivm

  + het resultaat van iets kun je pas naar afloop vast stellen.

 3. Tegenover een overleden meisje in Nederland staan 3 overledenen in Zweden. De eerst genoemde nadat ze griep kreeg, de laatstgenoemden nadat ze waren gevaccineerd. Oorzakelijkheid is in alle gevallen nog niet bewezen.
  Toch lees je nauwelijks over de Zweedse doden.

  Wellicht omdat het een aantal zweedse artsen verboden is om negatief te spreken over vaccinatie.

  Eigenaardig, in een vrij land.

  Wel bekend is dat Glaxo bij voorbaat wist dat ze enorm veel geld zouden verdienen indien de pandemie fase 6 zou ingaan. De definitie van fase 6 is begin dit jaar zodanig aangepast dat het vrijwel altijd fase 6 is vanaf toen.

  Apart

  citaat van een commentaar onder het artikel hierover: “It also says, that the Pandemic flu agreement from 2007 between the swedish state and Pandemrix manufacturer, GSK, includes a paragraph committing Sweden to buy between 9 and 18 million doses WHEN THE WHO CHANGES THE LEVEL FROM 5 TO 6 AND DECLARES A PANDEMIC. Now, with this mild “swine flu” pandemic Sweden still has to buy a lot of swine flu shots.”

  http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1347%3Asceptical-swedish-doctors-forbidden-to-talk-about-the-mass-vaccinations&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=nl

 4. riet wederom vaag nieuws van een vage site.
  riet ik heb niet de illusie dat de vaccinatie voor 100 procent safe is , maar volgens de statistiek is het nog altijd veiliger dan het virus zelf.
  zoals alles wat je eet of binnen krijgt kun je er allergisch voor zijn of een allergie voor ontwikkelen.
  de meeste berichten hier lijken bedoeld om ANGST te zaaien. hier blijft men berichten van uiterst dubieuze sites plaatsen en serieus nemen. jammer jammer.
  twijfel kan goed zijn mits je de twijfel gebruikt om serieus zaken te onderzoeken. als er dan
  blijkt dat er niks aan de hand is dan is er niks aan de hand.

 5. Ik pak gewoon zaken van beide kanten aan en overweeg ze, veel zaken krijgen we van verschillende mensen wereldwijd binnen, we bekijken het en we geven het een plaatsje op wantToKnow zodat meerderen er ook over kunnen struikelen.

  Zo niet dan zou het wel een hele kale boel zijn waar geen hond zou komen…..

  Zo leren we elkaar toch nog kennen door iets waar we later misschien heel hardop over kunnen lachen.

 6. http://noorderlicht.vpro.nl/artikelen/16727992/

  De resultaten van één onderzoek maken het zelfs zeer onwaarschijnlijk dat zo’n verband zou bestaan. In Japan werd de BMR-vaccinatie in de stad Yokohama in 1988 vrijwel stopgezet vanwege vermeende bijwerkingen. Terwijl de vaccinatiegraad daalde van 70 naar 2 procent, bleef het aantal gediagnosticeerde gevallen van autistische stoornissen juist stijgen, net zoals dat in andere landen gebeurt. Het is overigens nog onduidelijk of die algemene stijging betekent dat er meer ziektegevallen zijn. De toename kan ook te maken hebben met verbeterde diagnostiek en verbreding van de definitie van autisme.

 7. @Geit
  indien je ook het comment onder de clip zou lezen, wordt het al een stuk minder onwaarschijnlijk.

 8. @Gait

  het is niet alleen “DE ANGST” zaaien, en zit wellicht ook een kennis van waarheid in en dat door de vaccins op latere leeftijd ook nog bepaalde ziekte op kunnen duiken en zit ook in ons voedsel, waardoor komt het dat de laatste jaren ook steeds meer overwciht bij de mens ontstaat ???

 9. @ Moos
  om dat de mens te veel eet en te weinig doet, ieder pondje gaat door het mondje.

  @ Kull

  als jij graag achter een junky aan wilt lopen prima. maar val anderen niet lastig met zijn onzin.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_F._Kennedy,_Jr.

  ach ja mensen roepen liever Barabbas vrij dan hun fouten in te zien en achter iemand aan te lopen die het Waard is om te volgen.

  er is in 2000 jaar nog niks veranderd.

 10. @ Gait

  De ENIGE die het WAARD is om “achteaan te lopen” …
  dat is je eigen waardigheid en je eigen gevoel.
  Elke andere vorm van achter iemand aan lopen is een verlies en weggeven van kracht. Kom je iemand tegen die dezelfde opvattingen en ideeen heeft als jij , dan kun je samen gezamenlijk een weg bewandelen tot het punt komt dat je weer je eigen weg volgt en gaat. Je eigen schaduw is de enige die niet anders kan dan jou te volgen, verder is het belangrijk ieder opmerkzaam te maken op zijn/haar geboorterecht om een eigen unieke weg te volgen, trouw aan jezelf te zijn.
  Macht verdwijnt wanneer we allemaal in onze eigen kracht kunnen en zullen gaan staan!
  En Kracht ontstaat wanneer we met aandacht luisteren naar wat we werkelijk nodig hebben en eerlijk bereid zijn om de communicatie met de kosmos en het leven aan te gaan …
  dan zal behoefte aan suggoraten (mensen zowel als voedingsmiddelen) verdwijnen en zullen er bvb geen dikke mensen meer zijn omdat ze zich volgefreten hebben (maar wel als ze een genetische anderszijn hebben).

 11. @ krispy

  waarom maak jij er volvreten van ? ik geef duidelijk aan dat de verhouding eten bewegen scheef loopt en heb dus niet over volvreten.

  verder is je verhaal een grote hoop onzin, hoezo macht verdwijnt ? hoezo communiserern met de kosmos ? lekker blaten in de tuin tegen de sterren ? goed bezig joh.

  behoefte aan surrogaten ?
  ik eet echt vlees ik eet echte groente ik eet echte aardappelen wat nou surrogaten ? de e nummers bedoel je ? stoffen die rechtstreeks uit de natuur komen, en niks anders.
  dat die stoffen een toxische waarde hebben zal ik niet ontkennen , maar het gaat wel om de verhouding 6 liter water in korte tijd is ook dodelijk, omdat je elektrolyten balans om zeep word geholpen. moet ik daarom geen water meer drinken ?
  kortom het gaat om de verhouding in het leven.

 12. @ Gait
  Je hebt echt geen idee waar ik het over heb blijkt maar weer.
  Laat maar , ms dat er ooit nog een tijd komt dat je het wel gaat snappen en ms ook niet. Never mind.
  heb nou ff geen zin om het allemaal uit de doekjes te doen en btw mn opdienblaadjes zitten allemaal in de vaatwasser 😉

 13. @Allen (-Geit)
  Lieve mensen, heb nu door dat Geit er alleen maar op uit is om gepikeerde reacties uit te lokken en anderen op de kast te jagen. Daar leeft hij van. Dat is zijn voedsel. Gun hem dit gewoon niet meer, reageer niet meer en hij zal “verhongeren”.

 14. @ Gait

  Is duidelijk te zien dat je een klap van de malle molen hebt gehad, iedereen met een beetje scheikundig inzicht en het nalezen van bepaalde stoffen die in eten verwerkt zijn onder E nummers kunnen makkelijk beseffen dat de meeste van deze stofjes kunstmatig zijn en niet zomaar uit de natuur komen, het meeste daarvan komen nog altijd uit een lab vandaan.
  Ik merk dat waar je heen wilt geen zolen aan de dijk zet, je stuiptrekkingen geven aan dat je vol met narigheid zit die je al VET hebben aangetast.

  @ krispy

  Je hebt helemaal gelijk, gewoon loslaten dat soort mensen want je hebt er geen klap aan, ze verstoren nu juist alle realistische dingen terwijl ze er geen klap verstand van hebben.
  Zonde van je tijd…..

 15. @ Gait…zegt @ Moos
  om dat de mens te veel eet en te weinig doet, ieder pondje gaat door het mondje.

  Dat is niet geheel waar, er zijn ook zat mensen die volop bewegen en zeker niet overdreven veel eten… dus zal het specifiek niet allen aan liggen. Wat ik voor 85% nu weet is dat het ook door bepaalde stoffen in ons voedsel komt…. door de MSG, dus is het niet alleen elk pondje gaat door het mondje

 16. ik zou gaarne deze links toe willen voegen die ik via via ontving

  http://1phil4everyill.wordpress.com/2009/10/22/proof-that-european-h1n1-vaccines-contain-mercury-squalene-and-tween-80/

  bekijk alles eens rustig op je gemak, waar maar waar of niet??

  link verder en toevoeging

  http://www.grieppandemie.nl/vaccinatie

  dus lee wie er allen gevaccineerd een risiocogroep is en lees de bijsluiters ook maar eens rustig door en laat het door je heen gaan….
  de site heet niet voor niets wanttoknow (wil je ’t weten)Lieve mensen wordt wakker en laat de spuit (prik) eruit!!!

 17. 24/10/2009 18:40
  Obama roept medische noodtoestand uit voor Mexicaanse griep in VS
  (Belga) De Amerikaanse president Barack Obama heeft de medische noodtoestand afgekondigd in de Verenigde Staten, nadat in het land meer dan duizend mensen overleden aan de Mexicaanse griep. Dat maakte het Witte Huis zaterdag bekend.
  Met het uitroepen van de noodtoestand wordt de Mexicaanse griep als een zaak van “nationale urgentie” gekwalificeerd. Dat laat een uitbreiding van de bevoegdheden van medische centra toe, die zo de toestroom van besmette patiënten beter moeten kunnen opvangen. Voor het uitvoeren van spoedoperaties zal het niet langer nodig zijn eerst aan bepaalde federale eisen te voldoen. Sinds het A/H1N1-virus in de lente opdook, maakte de grieppandemie al meer dan 1.000 doden in de VS. Minstens 20.000 besmette personen moesten in het ziekenhuis worden opgenomen, zo deelden de federale autoriteiten mee. Het aantal besmette personen in het land loopt in de miljoenen en dat aantal blijft nog stijgen. (VKB)

  hou er wel rekening mee dat er 307.212.123 inwoners zijn dus de verhouding valt mee

 18. ‘De een zijn dood is de ander zijn brood!’, dat vergeten we nog wel eens massaal… niet waar ?!

 19. nee paul niet de een zijn dood is de ander zijn brood.
  er overlijden mensen aan de griep dat weet iedereen.
  1000 op 307.212.123 inwoners
  of
  1000 op 16.000.000 maakt nogal een verschil.
  niks meer niks minder

 20. Lees eens het artikel over een klokkenluider in Amerika die zelf jarenlang vaccins heeft gemaakt.
  Hij zegt `Vaccins zijn bijgeloof’.
  Laat je niet vaccineren want vaccineren=euthanaseren. Zouden Klink en Ab Osterhaus dit artikel ook gelezen hebben?

  Lees verder>>

  http:wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M22&ss=P246&I=NL

 21. Wat een ongelooflijk tendentieus artikel over nanodeeltjes van Engdahl. De vergelijking met asbest gaat totaal niet op, alleen voor koolstofbuisjes maar die komen niet los voor. De industrie heeft wel geleerd van het asbestverhaal. Nanodeeltjes komen overal voor, het gaat niet om specifieke deeltjes maar om deeltjes met een bepaalde afmeting. Dit is onnodige bangmakerij en is nergens op gebaseerd.
  De conclusie dat nanodeeltjes kanker veroorzaken is totaal uit de lucht gegrepen. En een onderzoek onder 7 (?!) vrouwen neem jij serieus?

 22. Wat een ongelooflijke onzin. flikker toch lekker op met zn allen. jullie lijken zelf wel een nano chip

 23. @ Anonymous

  Je hebt helemaal gelijk, neem nog een zak nancho cheese chips met dip.

 24. tja
  het begint een beetje in te storten hier
  guido reageert eigenlijk alleen nog maar boos.
  tessa is weg
  +++++ is nep
  2012 moet eigenlijk 2220 wezen

  en alle overige believers hier reageert alleen nog maar cynisch.
  elk commentaar van mensen die mainstream denken en enige realiteitszin bezitten. en proberen deze keihard onder uit te schoffelen.

  vrede zij met u .

  wat is er trouwens met de loodgieter gebeurt ? die was toch ook mede oprichter ? Guido ?

 25. The plumber been down the draining, misschien tijd voor iemand met een wit boordje…

 26. Mainstream denken is beter dan achter deze flauwekul en bangmakerij aan lopen. Jullie claimen overal vragen bij te stellen behalve bij de bronnen die worden aangedragen, die mogen allerlei nonsens de wereld in helpen.

 27. BOTTE H1N1 vaxinatie NAALDEN
  http://www.rtl.nl/(/financien/rtlz/nieuws/)/components/financien/rtlz/2009/weken_2009/44/1027_1620_inenten_tegen_Mexicaanse_griep_gebeurt_met_botte_naalden.xml

  “De injectienaalden waarmee mensen worden ingeënt tegen de Mexicaanse griep, zijn bot. Dat zegt huisarts Jan Takken in de onlineversie van Medisch Contact. ,,Als je een patiënt injecteert, geeft dat een vervelend schurend gevoel”, aldus Takken in het vakblad.

  Bij de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) bevestigt een woordvoerder dat er andere naalden worden gebruikt dan de gangbare naalden waarmee bijvoorbeeld jaarlijkse griepvaccinaties worden uitgevoerd. ,,Die naalden zijn speciaal voor deze vaccinatie ontwikkeld”, licht een woordvoerster van het Nederlands Vaccin Instituut (NVI) toe.”

  ??????? WAAROM ???????
  Zou het dan toch iets te maken kunnen hebben met die nano-bots …..

 28. @ Paul

  “Mainstream denken is beter dan achter deze flauwekul en bangmakerij aan lopen. Jullie claimen overal vragen bij te stellen behalve bij de bronnen die worden aangedragen, die mogen allerlei nonsens de wereld in helpen.

  Posted by Paul | oktober 27, 2009, 14:56 ”

  je zit in mijn vaar water hier de hele tijd al, kan je een andere naam gebruiken of ben je blind of zo?

 29. Lijkt me dat je kunt uitzoeken of het zo is, als je het vaccine onderzoekt. Er zijn genoeg studenten die bij lectronen msicrosopen kunnen komen. En ook wel een arts die een paar mm wil afgeven.

  Dan ben je re zo achter

Reacties zijn gesloten.