Advertentie

Connecticut en het zaaien van angst..


Judith Moore voor één van de schilderijen van de grootmoeders..
Judith Moore (Hier tijdens een presentatie rondom de grootmoeders)

Het Amerikaanse medium Judith Moore wil graag haar visie met je delen over de zinloze massamoord op de schoolkinderen in Connecticut. Niets is wat het lijkt en ook deze daad van diepe zinloosheid, heeft een donkere wortel. Deze daad past in het plaatje van mind-control, van mensen angstig houden en zorgen dat mensen niet in hun oerkracht kunnen komen. En met mensen bedoelen we ook jou! Vanuit onze goedheid en compassie, lijken dit soort daden onze gevoelens van liefde voor onze medemens en het geloof in de wereld waar we op leven, ernstig schade toe te brengen.. Maar.. Het tegendeel is waar!

Lees het artikel hieronder van Judith Moore, die jou wil vertellen dat deze zinloze daad PRECIES past in het scenario van de krachten-achter-de-schermen..! En Judith Moore weet waar ze over spreekt; ze is zelf het slachtoffer geweest van mind-control-experimenten. Experimenten die ze, door diep in haar ziel te graven, boven water heeft gekregen en daar verslag van heeft gedaan. In haar boek ‘Song of Freedom’ doet ze volledig verslag van deze heftige tijden, die ze als meisje moest ondergaan. De excuses die president Bill Clinton uiteindelijk maakte, aan de hele groep kinderen, inmiddels volwassen, eind jaren 1990, konden niet verhullen dat de krachten-achter-de-schermen met uiterst vieze spelletjes bezig zijn geweest. Spelletjes die -nogmaals gezegd- tot doel hebben de wereldbevolking in angst-en-beven te houden..!

Kijk HIER naar het eerdere artikel van Judith Moore over de Atlantische Matrix, die in onze wereld nog steeds aanwezig is.

x

* * *

x

Hoop, tijdens een periode van rouw in Connecticut

2012 Judith Moore
(vertaling Guido Jonkers – 2012)

x

Het indringende boek van Judith Moore over experimenten van de VS-overheid met haar 'Mind'.
Het indringende boek van Judith Moore over experimenten van de VS-overheid met haar ‘Mind’. (klik voor 20-pagina boekinzage)

In 1995 ontdekte ik de Delta Mind Control code, namelijk Delta 5133867. Ik heb deze informatie op het laatste moment toegevoegd aan mijn justitiële verklaring in Washington CD, omdat ik zeker wist dat mijn verklaring geblokt zou worden, als ik van tevoren het comité  had verteld dat ik dit geheim zou prijsgeven. Sindsdien heb ik een hele boel geleerd over geprogrammeerd terrorisme, de timing ervan, de plaatsen op het wereldwijde grid waar ze plaatsvinden, en ‘last but not least’, de bedoelingen van de New World Order, om de onwetende massa in een staat van robot-controle te houden.

Het gaat maar door en door en door…. Columbine High School , de ‘Oklahoma City’-aanslag, 9-11 niet te vergeten… Het gaat maar door en door en door. Het zijn allemáál onderdelen van terreur planning binnen de massa. En het simpele is dat AL deze mind-control programma’s werken met ANGST, TERRRRRREURRRRR en LAGE VIBRATIES. Op het moment dat een individu zijn/haar angstprogramma opschoont, kunnen er geen aanvallen meer zijn van mind control. En ik verzeker je dat de mind-control-programma’s ineenstorten, hetgeen een ernstige bedreiging vormt voor de ‘Kracht-Agenda’ van de New World Order. En weet je, wat het simpele DE-programming instrument is, wat je verlost van deze massa-hypnose? Het zijn LIEFDE en COMPASSIE die het HART-netwerk activeren, en vervolgens de hogere frequenties op planeet Aarde ankeren.

28-dead-after-Connecticut-massacreAlle ceremonieën die nu plaatsvinden, in de tijd tussen 12-12-2012 en 21-12-2012 zijn uiterst krachtig en profetisch. Onze planeet is klaar om de kosmische frequenties te ontvangen, hetgeen LIEFDES-FREQUENTIES zijn voor onze ultieme ascentie. De hele bedoeling van deze krachtige massamoord, is om de vibraties op onze planeet naar beneden te brengen, en er via de gecontroleerde media en het terreur-programma en om vervolgens het netwerk af te sluiten. Het was de bedoeling om op onstoffelijk niveau de zielen van deze kinderen te vangen in de Atlantische Tijd-matrix waardoor ze dóór zouden gaan met terreur in de wereldpopulatie te genereren.

Maar, weet je, de plannen van mensen, zijn niet zo krachtig als de plannen van Spirit voor de Nieuwe Hemel-Nieuwe Aarde. ALLES wat nu gebeurt zal uiteindelijk worden gereflecteerd in de spiegel van heling. En evenzo als de catastrofe van 9/11 wereldwijd compassie tevoorschijn toverde, waar de krachten-achter-de-schermen op veel en diepe angst hadden gerekend, zo gebeurde het ook met deze tragedie van kindermoorden..! De planners van dit hoofdstuk van het terreurprogramma, hadden niet gerekend met dit belangrijke element in hun ‘formule’.. Waarom? Omdat ze zélf het aspect ‘compassie’ niet in zich hebben.. En in tegenstelling tot George W. Bush bij de 9/11-aanslagen, die met een gesloten hart reageerde op de verwoestende aanslagen, zo reageerde president Barack Obama met tranen voor de nationale televisie.

De woorden van Barack Obama hebben hoop gezaaid bij de hopelozen en dáárom huilden mensen met hem.. Dit is een verbinding die mensen’ harten opent naar de slachtoffers toe en hen laat meeleven. EN PRECIES DÍT IS DE KRACHT VAN COMPASSIE DAT HET TEGENGIF IS VOOR DE SUCCESVOLLE IMPLEMENTATIE VAN HET TERREURPROGRAMMA..! We weten dat we liefde sturen, de zielen verlichten en bidden dat het licht aanwezig mag zijn bij deze gebeurtenis. JOUW actie met JOUW intentie initieert de LIEFDE, opent de harten en is feitelijk PRECIES het element dat de katalysator is in het omzetten van angst-programmering in compassie. Dank voor je aandacht, maar vooral je intentie op LIEFDE!

Please share this with anyone who is interested. blessings Judith

25 gedachten over “Connecticut en het zaaien van angst..

 1. Tsja, paar dingen:

  1) gisteren Jelle Brandt Corstius gezien op TV. Hij deed verslag van het kaste-systeem daar. De mensen uit de lagere kasten beperken vooral zichzelf. Alsof ze zich hebben neergelegd bij hun lage rang.

  2) waarmee ik maar wil zeggen: Controle komt niet altijd van buiten of van boven. Beperkende controle zit juist vaak in jezelf.

  3)Volgens Stephen Wolinsky is de mens voortdurend in trance. De mens wordt bestuurd door allerlei onbewuste programmeringen (met name uit zijn jeugd). Daar zit ook veel zelf-beperking en zelf-controle: http://filodivers.blogspot.nl/2012/12/trance-iedereen-voortdurend-in-trance.html Dit is dus ‘zelf-trance’ ipv trance door een ander (mind control).

  4) maar wat controle van buitenaf betreft, kan niet worden ontkend dat mensen tot daden kunnen worden gebracht die niet uit henzelf komen. Hier Derren Brown die iemand onder hypnose een moord laat plegen: http://www.youtube.com/watch?v=oC9J6O6soHA

 2. Ik denk dat er nog meer speelt en dat is het gebruik van medicijnen. Volgens mij heb ik hier, en anders op een andere webpagina of tijdschrift, ooit een artikel gelezen over psychiatrie wat me recht in het hart heeft geraakt. Hierin werd volgens mij ook beschreven over de bijwerkingen van bepaalde medicijnen die ze vooral in America nogal snel geven aan kinderen en volwassenen. Die hele gevaarlijke bijwerkingen hebben zoals verlies aan realiteit en verlies van jezelf. Bij bijna alle personen die zo’n wanhoopsdaad doen wordt er gesproken van zeer eenzame, intelligente mensen die een bepaalde persoonlijkheidsstoornis hebben. Als je het mij vraagt gebruiken deze personen ook medicijnen waardoor ze in de war raken. Als ik in hun ogen kijk krijg ik de kriebels. Ze zijn zover weg het is net of je in leegheid kijkt. Ik weet niet wat er allemaal gebeurd en zich afspeelt maar ik krijg er een vieze bijsmaak van!

  1. Anita, jouw reactie is me uit het hart gegrepen, alle complottheorieën ten spijt, laten ze eerst maar eens die ‘prozac troep’ overboord smijten en echt gezond gaan leven zonder gmo’s, e-nummers, vaccinaties waar je autistisch van wordt of dood gaat. Als bigfarma failliet gaat, is de wereldbevolking weer gezond.

  2. Helaas wordt er niks mee gedaan door de mensen die het kunnen veranderen. Te triest voor woorden eigenlijk. Maar goed zolang ze er maar geld mee kunnen verdienen….. 🙁

 3. Blij met deze uitleg, maar… wat zou je zeggen tegen mij als het om MIJN kindje van 6 – 7 jaar ging? Wat hebben die mensen die hun kind zijn kwijtgeraakt hier dan aan? Opofferende zielen ofzo? Ik vind dit soort dingen altijd zo moeilijk en snap dit stuk nog steeds niet?

 4. Lieve mensen allemaal,

  Laat ons samen gaan voor onvoorwaardelijke liefde…

  Mooie affirmatie:

  Het gaat met mij en iedereen over heel de wereld in ieder opzicht steeds beter en beter en beter….(de wet van het repititieve)

  Hartelijke groetjes

  Joanna

 5. Blij met deze uitleg, maar….. wat zeg je dan tegen mij als het om mijn kind van 6 of 7 jaar gaat? Dat snap ik dan niet, zijn die ouders opofferende zielen ofzo? Moeilijk vind ik dit……

  1. Oh hij was er niet nu staat ie er twee keer…. ppfff, ben heel goed in dit soort dingen – hahaha

 6. Een zoveelste poging tot angstzaaierij, enkel bedoeld om het behoud van macht en controle.
  De eerste berichten spreken steeds over meer dan één schutter (zo ook vorig jaar in Luik, in Noorwegen en noem maar op).
  Daarna gaat het alleen nog over de labiele eenzaat….
  Hieronder een link naar een artikel dat een ander licht op dit drama laat schijnen.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=3669:in-newton-gebeurt-nooit-wat-update&catid=20:het-complot&Itemid=33

 7. Onderstaande boodschap van Matthew sluit hier helemaal bij aan.

  “Hun instemming op zielenniveau om deel te nemen aan hun respectievelijke rollen was voor het hoogste goed voor de hele mensheid, de deelnemers die in het Nirvana zijn verheugden zich over het succes van die overeenkomst.
  De diepe boodschap van het bloedbad, dat nu in het collectieve bewustzijn is ingeslepen, is dat het menselijke hart en geest niet langer kan wennen aan doden, doden, doden.
  Niet langer wil de mensheid dit verdragen!
  De schok en het verdriet in Newtown in Connecticut, schokte de wereld en verenigde mensen met een uitstorting van gebeden voor iedereen die door die tragedie werd aangeraakt.
  In vele jaren zijn de gruwel van dezelfde soort onverklaarbare geweldsdaden met toenemende kracht geregistreerd in het collectieve bewustzijn. Een krachtig gebeuren – het schieten van jonge kinderen in een school – was nodig om de collectieve wens te laten hard worden met de intentie om deze zinloze moorden overal te stoppen.
  En de intensiteit van hoge vibraties die iedereen in jullie wereld aanraken zijn die intentie aan het verbreden om alle te voorkomen doden hierbij in te sluiten – in internationale oorlogen, bij genocide, “wettelijke” executie, en door verhongering en ziekte bij verarmde bevolking.”

  Op geestelijk vlak hebben wij de macht om collectief het bevel : “Stop het doden! Het is welletjes geweest” de wereld in te sturen.
  Wanneer een voldoende grote groep collectief deze intentie uit, kan een kentering – vind ik – niet uitblijven.

  1. Welkom in De Nieuwe WEreld Orde, een gruwelijke technocratische 1984 dictatuur 1 leider 1 munt 1 new-age submission godsdienst en geen rechten en zonder testosteron Mannen, ook vroeger was de sleutel van een zorgeloos leven voor de slavenmeester de submission van de dominantste moeder kloeken in de slaven groep door een georganiseerde Trauma afslachting van een Alfa mannetje voor de ogen van die gehele groep vrouwen en de overige mannen en vooral de kinderen, de slaven meester hoefde vanaf dat moment s’nachts nergens NOOIT meer bang voor te zijn, total submission guaranteed, en een goede nachtrust voor de Master of Aces & Spades, de 18de en 19de eeuwse handleidingen zijn nog op internet te vinden, met academische wetenschappelijke Darwinistische nauwkeurigheid uitgeschreven.. Er is een verschil in Nep Fake Liefde uit diepgewortelde Angst en echte oprechte warmte met dieptewerking, de meeste new-age biatches zijn zeer passief agressief, dat voel je keihard dwars door de posting oorlog die nu weer gaande isz, jullie diepste paniek moet bestreden worden door je hoofden af te wenden van de Realiteit die nu gaande isz, eigenlijk te walgelijk voor woorden… dit gaat ongetwijfeld gruwelijke consequenties op de korte termijn opleveren geven, ben ik bang voor, als voormalige angstwezel weet ik waar ik over praat als het over angst gaat, en nog, dat gaat niet zomaar uit je systeem.. Ik dank mijn zwaar getraumatiseerde moeder en zus en vader en opa en oma en oom en tante voor dit Inzicht dat ik nu heb…

   http://www.merriam-webster.com/dictionary/submission

  2. bij de Liddl dwddd de wereld draait door NDAA pak op zonder gerechtsbevel en tijdslimiet Oboema, Het Ashtar COMMAND en onze bank swap paas konijn flappie ‘vriend’ Anton liggen momenteel meteorologisch opmerkelijk lateraal op 1 lijn; geen geld, iedereen 1 hetzelfde, geen opinies dus geen dualisme geen strijd geen standpunt gaar gekookte halve waarheden bijgedraaid en opgeprikte hapsnapjes om ze rustig op hun plek te houden zodat het systeem programmatisch stap voor stap afgewerkt kan worden zonder noemenswaardige weerstand laat staan tegenstand, gelukzalige verkrampte verwarde Koreaanse suggestief geïnduceerde glimlachen in plaats van oorspronkelijke emoties, 1 leider die geen tweespraak duldt, selecte groep van tijdelijke uitverkoren discipelen die elk moment tegen kosten koper kunnen worden ingeruild voortijdig besmeurd met smaad en lasterlijke belastingen aan de publieke schandpaal wegens ongehoorzaamheid insubordinatie, dit resulteert in onmiddellijke zelfvernietiging in opdracht van de verklede drag bijen koningin live uitgezonden op kwalbert showbiz tv, een argeloze Engelse verpleegster laaghartig in het donkere kastenstelsel, een gemakkelijk publiek demonstratief offer, voor wie er voortijdig pre-crime over denkt uit de leugen Libor schandaal school te klappen, zolang aartsvader David en sjappie good ol’ chap broeder transylvaniaanse Charlie Chaplin met de flaporen en de slachttanden himself maar niet uitgelicht hoeft te worden.. En maar Ketsen um dr’ In f u 2 de groeten van hak..

   http://nl.wikipedia.org/wiki/David_Koresh

   http://www.nu.nl/economie/2984199/libor-schandaal-kost-rbs-430-miljoen.html

   Quote:

   “Een swap is een derivaat waarbij een partij een bepaalde kasstroom of risico wisselt tegen dat van een andere partij. Deze twee componenten worden ook wel de “poten” (legs) van de transactie genoemd. De uitdrukking is afkomstig van het Engelse werkwoord “to swap” (ruilen, omwisselen). Swaps zijn derivaten, dat wil zeggen dat ze afgeleide producten zijn.”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Swap_%28financieel%29

 8. Bijna alle daders van de aanslagen op de scholen en die in Aurora gebruikte medicatie tegen depressie of adhd,dit is een andere discussie maar wel een opvallende factor, verder ben ik het helemaal eens met deze mevrouw, negativiteit, angsten, stress enz. zijn laag in vibratie en trekken je naar beneden, in tegenstelling tot wat er waarschijnlijk wordt verwacht beginnen de mensen zich juist bewust te worden dat alles wat er gebeurt, gebeuren moet, dat het feit dat er vreselijk verdrietige en schokkende zaken gebeuren niet veranderen als we zelf in de put van wanhoop zinken en ons laten leiden,dit betekent niet dat we gevoeloos en als een robot moeten gaan reageren, meer dat we elke gebeurtenis in stilte in onszelf moeten overdenken, er om kunnen wenen en verdrietig over kunnen zijn en rouwen, die tijd neem je dan,veel liefde sturen en mededogen naar de naasten is alles wat je kunt doen, we zijn de angst al lang voorbij,ik voel me vredig en helemaal nergens bang voor!

 9. AE Michaël over Newton:
  “AEM: Het was een tragedie in Newtown, en het was een offer van onschuldigen. Was het een geplande actie aan onze kant? Absoluut niet, dat is niet de wijze waarop wij werken. Het was een actie, ja, van een zeer gestoorde, zieke mens. Het was niet de daad van de cabal. Zij zitten te ver in een diepe containment (=door licht omgeven) om ooit zulk een aanslag te doen.
  Laten we praten over de bedoeling. En de Moeder heeft hier ook al over gesproken. Het is tijd voor de hele mensheid, oost, west, noord en zuid om samen te komen als een gemeenschap. En deze afschuwelijkheid, dit nodeloos doden van kinderen, brengt naar het voorfront wat er op jullie planeet aan het gebeuren is.
  De wezens van Newtown, Connecticut en de emotionele energie ervan, hebben gewerkt en werken nog als een surrogaat, en een katalysator voor het menselijke ras om samen te komen en te zeggen: “Niet meer,” en dat het slachten/bloedbad van onschuldigen niet acceptabel is in enig rijk.
  En wat dat betekent lieve mensen, is dat het ook niet acceptabel is met raketten of door drone aanvallen, in buurtschappen, op marktpleinen en scholen, of waar ook. Het is niet aanvaardbaar voor kinderen om geraakt te worden door verspreidende kogels, door bende oorlogen, in elk land, in elke natie, in elke beschaving. Het is niet aanvaardbaar voor kinderen om door ziekte te sterven, door armoede, honger en verhongering.
  Dus deze schitterende engelen, deze zielengroep heeft als surrogaat zich opgeofferd en gehandeld. Nu wil ik jullie vertellen dat al deze engelen al goed uit hun lichaam waren en reeds in de armen van de Moeder waren voor hun dood uit. Zij had hen al bijeen gebracht.
  Dus voor hen alleen hoeven jullie niet te huilen. Het is voor elkaar. Want wat jullie zien, waar jullie getuige van zijn, is de pijn en het lijden wat geweld aan de mensheid doet, aan families, aan vrienden, aan familieleden, aan ouders, aan gemeenschappen, aan buren, aan naties.
  En dit is aan jullie om te zeggen: “Niet meer!”

  1. Valt me vaak op dat Aartsengel Mike zich meer bemoeit met een paar doden in de USA dan een heleboel slachtoffers elders . De cabal zit al in containment zegt ie …. right .

  2. Wat mij heel simpel opviel, is de bizarre wijze, waarop Obama tijdens de herdenking in Newton, zijn anti-wapen-programma keihard uitrolde.. Was dat een plek om te gaan oreren, dat een dergelijk geval niet meer voor kan komen.. Kijk vanaf 10:00 naar zijn aanloop naar wapenbeperking.. HIER
   Ik zie ineens George Bush staan op de 9/11-puinhopen in NY, met een megafoon, de eed afleggend tegenover het Amerikaanse volk, dat hij deze laffe daad zou wreken.. “Al moeten we ze uit hun holen roken”…
   Ik zie toch enige overeenkomsten, jij niet Anelle..?

   Misschien dat je een link kunt bedenken met dit artikel..? Ikke wel.
   http://www.wanttoknow.nl/nieuws/vs-aankoop-van-12-miljard-kogels-voor-training/
   Maak het verhaaltje af en kleur de plaatjes..!

  3. Het gecopieerde fragment was het antwoord op de vraag of het drama van Newton een zaak van mind control was.
   Lazen jullie niet verder ?
   Lees dan hier het vervolg :

   “En wat dat betekent lieve mensen, is dat het ook niet acceptabel is met raketten of door drone aanvallen, in buurtschappen, op marktpleinen en scholen, of waar ook. Het is niet aanvaardbaar voor kinderen om geraakt te worden door verspreidende kogels, door bende oorlogen, in elk land, in elke natie, in elke beschaving. Het is niet aanvaardbaar voor kinderen om door ziekte te sterven, door armoede, honger en verhongering.”

   Voor wie, denken jullie, was dit bedoeld?
   Wat mij betreft, is dit een eerder strenge vingerwijzing naar de VS, Israël en hun bondgenoten ’te velde’, Illuminati inbegrepen.

  4. Dit kopen wij toch niet meer. AE Michael moet eerst maar eens zijn huiswerk gaan doen. Of even gaan googelen over deze zoveelste black op. Waarom zit die `lone assassin´ dan niet in `deep containment´? My ass!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.