Advertentie

Electrostraling vreet mensen aan!


Wellicht ken je ook verhalen van supergevoelige mensen die bijna letterlijk kapot zijn en gaan van electro-smog. Maar dat er zelfs mensen zijn die wonden aan hun lichaam krijgen van straling…?! Straling van allerlei electro-magnetische bronnen, zoals mobiele telefoons, DECT-telefoons in het huis bij de buren, draadloos internet, draadloze spelletjes etc.

Afgelopen zondag ontmoette ik iemand die dit had en ’toevallig’ was diezelfde avond op TV, bij Man-bijt-hond hetzelfde verhaal te zien..!

Sinds de opkomst van de mobiele telefoon verschijnen er telkens meer digitale snufjes op de markt. Steeds meer signalen dwarrelen door de lucht, maar er zijn dus ook gewoon mensen in Nederland die ten onder gaan aan al deze moderne electromagnetische ontwikkelingen..! In de miljoenenstad Frankfurt bijvoorbeeld zijn er meer mobiele telefoons dan dat er inwoners zijn. (En dan spreken we niet eens over al die draadloze andere apparaten!)

Heel gevoelige mensen hebben erg te lijden onder al deze electro-stralingen. Er is Nederland zo’n onbegrepen groep, die zichzelf Elektro-vluchtelingen noemt en regelmatig elkaar opzoekt bij camping De Bosakker in Ermelo. In deze stralingsvrije zone voelen deze lotgenoten zich goed en kunnen ze lief en leed met elkaar delen.

Man bijt hond schonk afgelopen zondag 28 November aandacht aan hun probleem en ging op bezoek bij deze bijzonder groep vluchtelingen. Het kijken meer dan waard. Onthutsend.

StopUMTS is de website die al jaren een baken in de ‘electro-magnetische storm’ is en zij schreven het volgende naar aanleiding van deze uitzending:

Stopumts hoopt van harte dat het programma een serieuze benadering toont over de intolerantie die sommige mensen ontwikkelen voor elektromagnetische velden en dat het geen schertsvertoning wordt waarin stralingsslachtoffers op minderwaardige wijze belachelijk gemaakt worden.

Wat dat betreft kan de NCRV een voorbeeld nemen aan de uitstekende voorlichtende programma’s over dit ernstige probleem voor de volksgezondheid zoals die door buitenlandse omroepen zijn uitgezonden.  Ter vergelijking voor u alvast enkele voorbeelden van serieuze (buitenlandse) reportages:

www.www.stopumts.nl/doc.php/Oproepen/3090 Berichten%20Internationaal/3858
Berichten%20Internationaal/3912 Berichten%20Internationaal/4156 Artikelen/3754 .
Berichten%20Internationaal/4101 Berichten%20Internationaal/5113

en goede Nederlandse reportages:  Verhalen/1816 en deze Artikelen/3221 .

* * *

Mogen wij van WantToKnow, mede als indirecte dankbetuiging voor dit werk aan de op 2 december overleden Karel van Huffelen, je dit boek onder de aandacht brengen.

Onzichtbare risico’s in het Draadloze Tijdperk

(Klik op deze boekcover voor een lead naar bol.com)

Een toegankelijk verslag van het onderzoek naar de gevaren van elektromagnetische straling. Door het gebruik van het bovengrondse elektriciteitsnet, van mobiele telefoons en de magnetron.

Deze straling ontregelt het communicatieverkeer tussen levende cellen vernietigt aminozuren en eiwitten in het immuunsysteem en tast ons DNA aan. Een uitgebreid overzicht van de argumenten van de tegenstanders van het plaatsen van UMTS-masten, mobiele telefoons en magnetronvoedsel.

Het gaat er in dit boek vooral om dat officiele instanties alleen aandacht hebben voor de thermische effecten van de straling en geen aandacht besteden aan andere gezondheidseffecten. Ze waarschuwen tegen niet volledig begrepen oorzaak-gevolg-relaties bij het optreden van ziekten met a-specifieke klachten. Een belangrijk deel van de onderzoeksresultaten is verricht door de ‘BioInitiative Werkgroep’ en andere woonbiologen. Een must voor iedereen die te maken krijgt met electromagnetische straling in zijn werk- en/of leefomgeving.

De auteurs, Karel & Caroline van Huffelen, doen op grond van diepgaand onderzoek een boekje open over de effecten van het gebruik van draadloze apparatuur.

Dit boek is geschreven voor de leek en uiterst toegankelijk. Gecompliceerde technische informatie is omgezet in begrijpelijke taal, gemakkelijk te lezen en ook met humor gebracht.

Met vele handige tips om de gezondheidsrisico’s van mobieltjes en draadloos internet in te dammen. En praktijkinformatie over zendmasten en antennes in je woonwijk en de schadelijkheid ervan voor de volksgezondheid. Voorts wordt uitgebreid aandacht besteed aan onderwerpen als elektrosensibiliteit en draadloos internet (WLAN)/WiFi) thuis en op school.

Een recensie: “Wat een confronterend boek. In het begin was mijn gedachten alleen maar dat ik al deze informatie niet wilde weten. Daarna realiseerde ik me dat de informatie over elektromagnetische straling van o.a. gsm’s, DECT-telefoons en draadloos internet die in dit boek gegeven wordt, gebruikt kan worden om de schade te beperken.

Want dat maakt dit boek wel duidelijk: ontsnappen kan niet meer, alleen het beperken van de schade is nog mogelijk. Ik raad iedereen die om zijn eigen gezondheid en om de gezondheid van zijn naasten geeft aan om dit boek te lezen. Hoe moeilijk de rit ook zal/kan zijn, we kunnen niet met onze kop in het zand blijven staan…”


18 gedachten over “Electrostraling vreet mensen aan!

 1. Vechten tegen de bierkaai , helaas , de gevoeligen moeten en zullen lijden onder de welvaart . Ook de minder gevoeligen worden erdoor beïnvloed , op menig nivo waar ze zelf geen erg in hebben . Waarschijnlijk ondervinden we een weekeindje in de natuur daarom als iets revitaliserends . Iedereen is maar MOE , koopt vitamines en kuurtjes en blijft toch maar moe , rara politiepet .
  Ook op het grotere vlak van onbewust-verbonden-zijn spelen al deze frequenties en netwerken een grote rol in het Hyve-denken ( grappig , ik zie nu de toepasselijkheid van de naam ). Steek vooral niet boven het 2 kontjes hoge gras uit , denk in de frequentie waarin je geacht wordt te denken en het komt goed met je . Een ieder die losbreekt uit de programmering zal sterk in zijn/haar schoenen moeten staan om die vrije gedachte te kunnen handhaven .
  Energie en frequentie , de sleutelwoorden in zoveel boeken en artikelen …

 2. Ik heb gelukkig geen cijfers van de honderden I-phones, I-pads en diverse merken Smartphones, die dit weekend door de Sint en straks door de Kerstman geschonken worden; de tragiek van Arjen Witzel, Gertjan Leerink en vele anderen ter spijt.

  En ik heb zeker niet de illusie dat het bij het gros der bezoekers van bewuste website als Anarchiel, Argus, maar ook Wanttoknow veel anders zal zijn. Natuurlijk wordt hier niet hardop gezegd dat stralingsslachtoffers kapot mogen vallen; intussen bewijzen de daden dit wel.

 3. Waarom wordt in dit artikel geen melding gemaakt van orgone als beschermingsmiddel, zeker voor de hooggevoeligen onder ons ? Er bestaan onderhand genoeg artikels en websites waar het positieve effect op de wijde omgeving uitgelegd wordt.
  Er bestaan cloud-chembusters, van zakformaat tot kamerhoog, om je zowel binnen als buiten tegen àlle schadelijke stralingen (ook aardstraling) te beschermen. Ik ga nooit het huis uit zonder mijn ‘babybuster’. In de woonkamer staat een ’tafelbuster’.

  Sindsdien kom ik met de helft van mijn slaap toe, kom ik niet meer leeggezogen thuis na het winkelen en worden de chemtrais boven mijn huis in een recordtempo omgezet in prachtige Sylfen in een mooie blauwe lucht.

  1. @Knipoog: wat brengt jou tot de conclusie dat wij wéten dat deze methode bestaat? Geef een paar leads voor dat orgone!!

 4. @Guido. Er bestaat zoveel over orgonite en chembusters dat je door het bos de bomen al niet meer kan zien. Toch een greepje uit een aantal links, waarvan de eerste drie van het forum van David Icke geplukt :
  http://www.orgonite.info
  http://www.humangiftingproject.com
  http://www.whale.to/b/orgonite.html met een veelvoud aan links naar oa. de ontdekker, Dr Wilhel Reich, boeken en artikels over orgone, orgonite en chem/cloudbusters.
  http://soulsofdistortion.nl/dutch/chembuster.html
  Succes ermee (waarom zou je der ’s niet eentje bouwen ?)

 5. Hier een onderzoek in opdracht van het Europarlement. De bevindingen liegen er niet om!!!!

  http://www.europarltv.europa.eu/en/player.aspx?pid=dc2851a5-d4d7-48b7-9769-ecc7e37e3a6b

  Kans op bepaalde vorm van hersenkanker neemt (afhankelijk van het land) toe met 60 tot 120%!!!!!

  Foto’s van het effect van 5 minuten draadloos bellen op de rode bloedlichaampjes. Deze gaan ‘klonteren’

  http://www.life-maxx.nl/igef.pdf (pagina 5 en 6)

 6. Ik zou deze mensen willen aanraden om een zwarte toermalijn (edelsteen) bij hun te dragen! Voor mij persoonlijk werkt dit verschrikkelijk goed, ik heb sinds dien veel minder last van de klachten die worden genoemd in het filmpje! Om deze steen te ontladen raad ik aan hem ’s avonds voor het slapen gaan afspoelen met lauw water of ’s nachts op een stukje Amethist leggen.

  Zwarte toermalijn: http://www.google.nl/images?hl=nl&source=imghp&biw=1231&bih=603&q=zwarte+toermalijn&gbv=2&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai=

 7. ZOLANG MENSEN ZELF BESLUITEN DEZE SYSTEMEN GEBRUIKEN, ZULLEN ZE VOORLOPIG NOG WEL EVEN BLIJVEN BESTAAN! totdat er wel weer een keer iets anders uitgevonden wordt.
  Het is net als met roken, eerst raken mensen verslaaft, daarna innen ze het geld, hetgeen waar het allemaal om draaid! Achteraf blijkt dat het zeer schadelijk is, vangen ze er nog meer geld voor, onder het mom, “het is onveilig voor ons”. De een zijn dood is de ander zijn brood!
  WE BETALEN DE OVERHEID OM ER VOOR ONS TE ZIJN, MAAR I.P DAARVAN BETALEN WIJ ONSZELF ZIEK! WE STEUNEN EEN APPARAAT/SYSTEEM DAT ONS ZIEK MAAKT!

 8. ZOLANG MENSEN ZELF BESLUITEN DEZE SYSTEMEN GEBRUIKEN, ZULLEN ZE VOORLOPIG NOG WEL EVEN BLIJVEN BESTAAN! totdat er wel weer een keer iets anders uitgevonden wordt.
  Het is net als met roken, eerst raken mensen verslaaft, daarna innen ze het geld, hetgeen waar het allemaal om draaid! Achteraf blijkt dat het zeer schadelijk is, vangen ze er nog meer geld voor, onder het mom, “het is onveilig voor ons”. De een zijn dood is de ander zijn brood!
  WE BETALEN DE OVERHEID OM ER VOOR ONS TE ZIJN, MAAR I.P DAARVAN BETALEN WIJ ONSZELF ZIEK! WE STEUNEN EEN APPARAAT/SYSTEEM DAT ONS ZIEK MAAKT!

 9. Wie kan mij vertellen, en wat ook help om je systeem weer op te krikken zodat je er weer beter tegen kunt, ik heb al veel geprobeerd maar blijf in het zelfde schuitje zitten,
  wat een bizare totand is dit toch,
  en wat is dit een heerlijke uitvinding,
  je wordt belaagd in je eigen huis, ik hoop op nuttige en waardevolle tips
  groet ellen

  1. Zorg dat je in ieder geval de draadloze rotzooi het huis uit doet!
   Dan veel in de natuur, wandelen, ademen.
   Toermalijn (zwart) als steen doet het heel goed!! Kopen en om je nek hangen. HIER kun je informatie vinden bijv. Elke edelsteenwinkel verkoopt ze. En dan nog:
   HIER, HIER of HIER.
   Zoiets?

  2. Beste Ellen,
   Al ruim 25 jaar onderzoek ik woningen op schadelijke straling. Een van de dingen die je zelf kan doen zijn alle draadloze apparatuur weer bekabelen, je huis uit doen of in iedergeval ’s nachts uit doen. Alle stekkers in je slaapkamer moeten ’s nachts uit. Dus ook geen elektrische wekker, bedmotor, wake-up light, waterbed of je mobiel naast je neer leggen.
   Wat betreft straling: daar moet je een woonbioloog voor laten komen. Voor goed opgeleide woonbiologen bij je in de buurt die met o.a. de lecher-antenne werken kan je kijken op m’n website: http://www.innersmile.org Het werk dat ik doe, en ook deze woonbiologen is controleerbaar.
   Ik hoop dat je hiermee verder komt.
   Astrid Tax

  3. Beste Ellen,
   Ik heb sinds enkele dagen een memon transformer in huis voor proef
   Heb allereerst mijn dect telefoon weggedaan en een vsste toestel gekocht.
   Ik kan je mededelen dat ik geen hoofdpijnklachten meer heb en slaap als een roosje. Sta smorgens ook makkelijker op, voorheen erg zwaar lichaam en hoofd.

   Misschien ook een tip voor jou.

   groetjes
   Nuran

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.