Advertentie

Gebouw no.7: ‘Controlled demolition’..!!!


Vele mensen weten niet dat op het terrein van het World Trade Centre in New York, niet 2 maar 3 gebouwen tegen de vlakte zijn gegaan, op 11 September 2001.  De 2 torens, bekend als de ‘Twin-towers’, lagen al ruim 7 uur tegen de vlakte, toen eind van de middag, om 5 uur 20, als een letterlijke donderslag bij helder hemel, WTC-gebouw nummer 7 instortte..

De plaats van gebouw WTC-7 ten opzichte van de rest van het WTC-complex, waaronder de ‘Twintowers’.

Gebouw no.7 was een 47-verdiepingen hoge wolkenkrabber, die een deel uitmaakte van het World Trade Complex, waar ook de ‘TwinTowers’ deel van uitmaakten. Het was gebouwd in 1984 en het versloeg qua hoogte, alle gebouwen in maar liefst 33 staten van de VS. Het gebouw was niet geraakt door een vliegtuig en het had werkelijk minimale schade door de instorting van de beide torens.

Het officiële rapport van de 9/11-commissie maakt echter geeneens melding van het feit van het instorten..!! Hoezo een onvolledig rapport.!

Alleerst de situatieschets; gebouw nummer 7 zie je op het plaatje hierboven. Zoals je ziet ligt dit WTC-gebouw vlak achter het primaire WTC-terrein, waar alle gebouwen genummerd zijn van 1 t/m 7.

Er hangt echter één groot raadsel rondom dit gebouw, omdat alle tekenen erop wijzen dat het gebouw gewoon is neergehaald door explosieven.

x

x

Dit zeggen niet alleen experts, zoals de Nederlandse explosievenexpert Danny Jowenko, die dit meteen verklaarde, bij het zien van de beelden van de ineenstorting. (zie hieronder). Maar het bizarre is ook, dat de eigenaar van het WTC-complex, de Amerikaan Larry Silverstein, in een eerste, stoere reactie sprak over het opblazen van dit gebouw, door de brandweer. Hij was, aldus het filmpje hieronder, gebeld door de brandweer, die sprak over een ‘aangetast gebouw’ en dat het beter was, in verband met de veiligheid van iedereen, om het gebouw neer te halen, of zoals dat in vaktermen heet: ‘Pull the building’. En toen, aldus Silverstein: “Than they made the decision to pull it”.

Maar het uiterst bizarre is natuurlijk, dat je een gebouw van deze omvang NATUURLIJK NOOIT IN 1 DAG KUNT ONDERMIJNEN…!! En dát betekent weer, dat het gebouw ver van te voren moet zijn voorzien van de springstoffen  om het neer te halen..! Voorkennis over de a.s. inslagen dus..!!
En daarom ontkende Silverstein ook weer als een haas dat hij dit gezegd had, met de bedoeling om te wijzen op het met explosieven neerhalen van het gebouw..

Maar laten we gewoon even wat feiten neerzetten, in verband met dit gebouw.

7 Feiten over WTC-gebouw no.7

1. Volgens de officiële versie, die later pas gemaakt is over dit gebouw, is het ingestort door een brand.. Het zou daarmee de enige en eerste wolkenkrabber in de wereld zijn, die door brand ingestort zou zijn.. Als je dan echter kijkt naar de ‘brand’ waarover wordt gesproken, dan is dat heel simpel een lachertje..!

2. Het instorten van dit gebouw, werd NIET VERMELD in het officiële rapport over 11 September, door de 9/11-commission..

3. Volgens een onderzoeksrapport door het bureau Zogby, in 2006, wist maar liefst 43% van de Amerikanen NIET van het bestaanvan dit gebouw no.7.

4. Het duurde maar liefst 7 jaar..!, voordat de overheid, onder grote druk van diverse kanten, alsnog een onderzoek liet uitvoeren en een officieel rapport liet opstellen over de ineenstorting van dit gebouw.

5. Maar liefst 1,250 architecten en ingenieurs, onder wie zeer gerespecteerde vakkundigen, hebben een petitie getekend waarin een nieuw onderzoek wordt geëist, waarin ook een volledig onderzoek wordt gedaan naar het mogelijke gebruik van explosieven.

6. Talloze getuigen spreken erover dat de mogelijkheid dat het gebouw neergehaald zou worden met explosieven, door velen werd besproken, vooral reddingsdiensten die ter plekke waren die middag, op Ground Zero en dat die beslissing afkomstig zou zijn gekomen van de eigenaar van het gebouw..

7. Wist je dat in dit gebouw diverse afdelingen van intelligentie-organisaties gevestigd waren, én een bunker, voor de New York City Emergency Management Operations Center, die ook bekend stond als de ‘Giuliani Bunker’..? Burgemeester Rudy Giuliani had nota bene ’s ochtends nog in deze bunker het opperbevel gehad over de operatie rondom de hulpverlening..

Wil je zélf je mening vormen aan de hand van perfect beeldmateriaal, bijeengebracht door de onvolprezen organisatie van Architects & Engineers for 9/11 Truth, kijk dan gewoon even naar deze beelden.

x

x

Het krankzinnige van deze ineenstorting is de overeenkomst met de ineenstorting van de Twin Towers.. Deze 3 gebouwen vielen in elkaar in de tijd die een biljartbal nodig zou hebben gehad, om van het dak van het gebouw naar beneden te vallen, in vrije val dus, en de grond te raken.. Maar een gebouw dat spontaan instort, bijv. door schade, maakt geen vrije-val..! Alleen als de weerstand tegen die vrije val, IN het gebouw gebroken wordt, bijvoorbeeld door explosieven, dan is dit mogelijk..!!

Pas dán kan een gebouw vallen met de snelheid van de aantrekkingskracht van de Aarde.De stalen kolommen die deze gebouwen overeind hielden, bestand waren tegen enorme hitte van dagenlange intense branden, en berekend waren op de inslagen van vliegtuigen zouden het nu af hebben laten weten door de hitte van de branden..???!!

‘Building What?’
Het nieuws is echter dat steeds meer Amerikanen de officiële kletskoek niet meer pikken en druk beginnen uit te oefenen op politici en nieuwsmedia. Er is een nieuwe organisatie opgericht die in dit kader, zich helemaal richt op het gebouw no.7. Op de uiterst verdachte omstandigheden waaronder dit gebouw in elkaar is gestort.

Omdat, zoals je kunt zien hierboven bij punt 3 van de 7 punten, is maar liefst 43% van de Amerikanen NIET op de hoogte van de ineenstorting van dit gebouw. Daarom heeft deze nieuwe organisatie zich genoemd naar dit fenomeen en heet: ‘Building What?’.. Probeer het maar eens in je eigen omgeving; vraag deze mensen of ze weten hoeveel gebouwen zijn ingestort op die dag, 11 September 2001, in New York. Hier is het spotje waarmee ze nationale bekendheid willen vragen voor het fenomeen ‘building no.7’. Zelfs rechters in de VS weten niet van gebouw 7… :

“Building what?”  — Judge Edward Lehner, upon hearing the words “Building 7” in a NYC courtroom

X

X

Kijk op je gemak eens op hun website, het is een degelijk stuk werk, met veel, héél veel documentatie, waarbij wij je met nadruk willen wijzen op de uiterst volledige videogallery die ze hebben gemaakt. Die vind je HIER.

Zullen we tot slot onze Nederlandse explosievenexpert, de genoemde Danny Jowenko nog even aan het woord laten? Danny’s woorden zijn een mijlpaal in de geschiedenis van de 11 September aanslagen. Maar als het duidelijk een gecontrolleerde explosie is, dan zijn ze dagen aan de slag geweest volgens Danny. Het zou kunnen dat ze heel snel ladingen hebben aangebracht, volgens Danny, maar dan is het natuurlijk heel bizar, dat dát nu juist wordt ontkend door de overheden.. Maar dát het gebouw is opgeblazen, is voor Danny 100% zeker..!

x

x

Wil jij iets doen om dit verhaal bekender te maken, een verhaal dat uiteindelijk leidde tot een vuile oorlog, waarin ook Nederland werd meegesleept? Maak een donatie over op de rekening van deze organisatie en/of stuur dit verhaal door naar je vrienden en kennissen. Het wordt tijd dat we met z’n allen wakker worden en ons dit soort uiterst geraffineerde spelletjes niet laten opdringen.

11 gedachten over “Gebouw no.7: ‘Controlled demolition’..!!!

 1. Ha Guido, Het lijkt of het nu allemaal toch iets breder wordt met die ‘Building What’ site. Interessant!

  Even nog, een fractie off topic: Jammer dat ik vanaf het artikel over Bin Laden in de volkskrant geen linkje kan leggen naar dit artikel (mag niet want een gewoon krantenbericht en geen opiniestuk).

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/article1418094.ece/Waar_is_Osama_bin_Laden

  Bin Laden heeft een goede verstopplaats, waarschijnlijk in een kleine urn oid. Hij schijnt gestorven te zijn op 13 december 2001 na complicaties met zijn nieraandoening.
  Ik kon het artikel even niet vinden waarin ik waarschijnlijk onderstaande link als bron van mijn opmerking eerder heb geplaatst.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1212851/Has-Osama-Bin-Laden-dead-seven-years–U-S-Britain-covering-continue-war-terror.html

 2. Wat maken jullie je nou Druk Over die 9-11 “On-Geluk”
  Dat is toch Prima in-Orde dat die Babylon-Geld Wereld Instortte.
  We weten dat Die hele financiéle “Sante”Kraam zich moet WegVibreren
  Willen we ooit Werkelijk kunnen Ascenderen.
  Zou het niet met Shift-Denken hebben te Maken?
  Waardoor velen niet wakker kunnen Geraken?
  Zou het niet de “Hemelse” Conspiracy zijn
  Die de Bron & Oorzaak is van die WTC “Pijn”?
  http://www.youtube.com/watch?v=f0CnYWCWAeA&feature=related

  1. Nergens anders in de wereld, dan onder de grond van de staat New York, komen de Herkimer kristallen voor. Over de esoterische achtergronden gesproken van deze unieke aanslagen..! HIER bijv.

 3. oud nieuws, zoek ook eens op internet: er zijn nooit echte vliegtuigen in de two towers gevlogen. (3D opjectie met een drone!!)
  kijk de 9/11 videos op NIBURU.NL
  Deze daad was nodig om het congres te dwingen om de Anti terreurwet
  te acepteren, met alle gevolgen die dat heeft gegeven, zoals wereldwijde controle van internet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.