Advertentie

Danny Jowenko overleden.. (+ update)


Danny Jowenko

In verband met de vakantieperiode was ons ontgaan dat de Nederlandse explosieven-expert, de 55-jarige Danny Jowenko, omgekomen is bij een tragisch verkeersongeluk op zaterdag 16 Juli jl. Wij willen alsnog even stilstaan bij zijn dood, die te wijten is aan een ernstig auto-ongeluk. Dit ongeluk was een eenzijdig ongeval ter hoogte van bedrijventerrein ‘De Zompe’ bij Serooskerke op Walcheren; Jowenko reed daar die zaterdagavond met zijn auto tegen een boom; het ongeluk gebeurde rond 19:30 uur. Danny Jowenko is 55 jaar geworden.
In de auto zaten geen andere personen. De hond van Danny, die wel bij hem in de auto zat, heeft het verschrikkelijke ongeluk overleefd. De politie kan over de toedracht van het ongeluk nog niets vrijgeven. Danny Jowenko was bij het ongeluk bekneld geraakt in zijn auto, maar de toegesnelde brandweer kon helaas niets meer voor hem betekenen, hij overleed ter plaatse. (Hier het krantenbericht over zijn dood)

Danny Jowenko werd vooral bekend geworden als explosievenexpert in het 9/11-researchprogramma van Vara’s ‘ZEMBLA’, naar de mogelijke alternatieve oorzaken van het instorten van de WTC-torens in New York, op 11 September 2001. Jowenko was hierbij één van de eersten die openlijk twijfelde aan het officiële verhaal van de aanslagen op de Twin Towers. Vooral de wijze waarop WTC-toren #7 instortte, was voor hem reden, zijn deskundigheid hierover niet onder stoelen of banken te steken. Zijn professionele mening heeft in die uitzending vele anderen doen opstaan. ‘Gebouw no.7 is neergehaald door een gecontroleerde ondermijning’, dát was altijd de mening van Danny Jowenko.

Het bericht van zijn dood is voor ons schokkend, want Danny was een icoon voor de hele internationale 9/11-waarheidsbeweging. We willen hier zijn gezin (Danny’s echtgenote en hun 2 jonge kinderen) en Danny’s familie en collega’s en vrienden, heel veel sterkte toewensen, met het dragen van dit verschrikkelijke verlies. Wij van WantToKnow.nl/.be zullen in ieder geval je moed en je expertise niet vergeten Danny!

Graag laten we in dit verband de clip van de Nederlands ondertitelde film/documentaire zien, gemaakt door de organisatie van architecten en ingenieurs rondom 9/11, AE911, die over enkele weken in première gaat. Hierin speelt Danny Jowenko nog één maal met overtuiging zijn rol als expert, die met een wezenlijke visie als vakman, de ineenstorting van WTC-gebouw nummer 7, verklaart als ‘gecontroleerde ondermijning’. (Controlled demolition).

x
En dát expert Danny Jowenko het wel degelijk bij het goede end had, in tegenstelling tot wat de officiële rapporten jou en mij op de mouw willen spelden, blijkt uit de onderstaande video, een video waarop ‘arbeiders’ te zien zijn, die op de middag van 11 September 2001 het WTC-gebouw no.7 verlaten, onder het uiten van waarschuwingen aan de omstanders.. “Hou je ogen gericht op dat gebouw; het wordt zo neergehaald”, is één van die opmerkingen. Neergehaald dus met explosieven in plaats van ingestort naar aanleiding van brandjes in het gebouw. Politie die zelfs mensen waarschuwt dat ze op moeten passen, omdat ‘het gebouw op het punt staat opgeblazen te worden’..!!

Voor het geval je de clue van het verhaal ontgaat..
Er zijn dagen, zoniet weken van voorbereiding nodig, om een gebouw als WTC-no.7 te ondermijnen met explosieven, vóórdat je het met een gecontroleerde explosie, tegen de vlakte kunt halen. En DAT KAN NATUURLIJK NIET, want 9/11 was toch een spontane actie van vliegtuigterroristen..!! Niemand wist toch ook dat deze aanslagen stonden te gebeuren..? Met andere woorden: deze aanslagen zouden dan dus al minimaal twee weken van te voren bekend zijn geweest om experts de gelegenheid te geven om het gebouw volledig te ondermijnen met explosieven..!

Larry Silverstein, eigenaar van het WTC-complex in New York, met zijn beruchte uitspraak..!

Voor ons is dat natuurlijk helemaal geen vraagteken, het hele verhaal, deze valse-vlag-operatie IS weken, zoniet maanden/jaren van te voren gepland, en ‘dus’ ook de ondermijning van WTC-gebouw no. 7 en de beide WTC-torens, WTC#1 en WTC#2.

Ook de eigenaar van de WTC-complex, Larry Silverstein, die alleen al aan het instorten van dit gebouw no.7, US$ 500 miljoen mocht bijschrijven aan verzekeringsgeld op zijn rekening, had zich in eerste instantie versproken, door in een interview te spreken over het ‘neerhalen’  door de brandweer van het gebouw, omdat het zulke ernstige schade opgelopen zou hebben en het gebouw een gevaar zou zijn voor de omgeving. “Toen besloten ze samen de beslissing te nemen gebouw no.7 neer te laten halen”, aldus Silverstein op beeldmateriaal.

Maar later trok Silverstein deze uitspraak als de kippen echter weer in, door aan te geven dat hij iets anders bedoelde dan ‘controlled demolition’. Maar de uitspraak was gedaan en bevestigde ook weer de duidelijke visie van Danny Jowenko, dat het gebouw ALLE KARAKTERISTIEKEN van een gecontroleerde ondermijning vertoonde. Daarmee is de officiële versie, als zou de brand van kantoormeubelen (!!!), die de hele dag brandden, de ineenstorting van dit extra-verstevigde gebouw hebben veroorzaakt, hiermee voorgoed naar sprookjesland verwezen!
xX

x

Op de achtergrond de groene Volvo van Danny Jowenko, links daarvoor de aangereden boom.

Of Danny’s dood te wijten is aan de invloed van externe krachten, is natuurlijk een vraag die niet zo 1,2,3 te beantwoorden is.Dat zijn dood voor sommigen goed uitkomt is een ding wat zeker is. Vraag voor ons blijft wel, waarom iemand zijn hond meeneemt naar de kerk, de plek waar Danny geweest zou zijn, die zaterdagavond, vóór het fatale ongeluk. De vraag blijft of zijn dood past in de raadselachtige doodsgevallen als die van wapenexpert Dr. David Kelly en redacteur Sean Hoar, beiden 9/11-waarheidsvinders.

De Volvo wordt weggereden van de plek van het ongeluk; de enorme schade aan de auto is duidelijk zichtbaar.

Feit blijft dat Danny’s auto, een Volvo stationcar, stevig in de kreukels zat na de botsing en dat hij ongetwijfeld ernstig letsel heeft opgelopen bij deze aanrijding. De auto lijkt zijdelings de boom geraakt te hebben en doorgeschoten te zijn naar de afslag naar bedrijventerrein ‘De Zompe’ bij Serooskerken.

Desalniettemin zijn wij oplettend genoeg om ook de andere kant van deze zaak niet uit het hoofd te verliezen: Danny’s dood is een uitkomst voor al die krachten-achter-de-schermen, wiens masker in de vorm van de officiële versie van 9/11, voor hen zo weinig mogelijk schade mag oplopen. Zij zijn/waren immers niet gebaat bij een standvastig persoon, een wereldwijd top-expert op het gebied van het opblazen van gebouwen, die volhoudt dat de officiële versie van het instorten van WTC-gebouwno.7 voor geen meter deugt..!

Danny bleef bij zijn standpunt!
Later is Danny Jowenko gebeld door ene Jeff uit Canada en dit gesprek is opgenomen en op YouTube gezet. We horen het telefoongesprek en Danny daarin zeggen dat het gebouw neergehaald moet zijn door explosieven. Danny blijft dus bij zijn verhaal, vertelt nog even dat hij naar de blauwdrukken heeft gekeken van het gebouwno. 7.  en alleen daardoor maar gesterkt is in zijn standpunt.

Luister hier naar het telefoongesprek van Jeff met Danny Jowenko:

60 gedachten over “Danny Jowenko overleden.. (+ update)

 1. Zouden ze na zoveel geslaagde false flag operations een beetje arrogant zijn geworden en gedacht hebben hier wel weer mee weg te komen of speelt er nog een andere agenda ?
  ” you can fool some people sometimes , but you cant fool all the people all the time”
  Bob Marley wist dat en de puppetmasters moeten ook wel weten dat er een grens is mbt volkshypnose . Alles bij elkaar lijkt het meer op een visitekaartje dan een coverup .

  1. Het is goed die documentaire nog eens te bekijken omdat daarmee een realistischer beeld ontstaat dan geschetst wordt op Internet. Er blijven wel vraagtekens bestaan.

 2. @mathilde, Ik ben dat niet met je eens, die Zembla reportage laat welliswaar Danny zien waarin hij zegt dat WTC-7 een demolition is maar hij word op dat moment naar mijn gevoel niet al te overtuigend neer gezet. Dat vliegen met de simulator in de Twin Towers is absoluut crap en een vooringenomen standpunt waardoor er tussen de regels door vastgesteld kan worden dat de aanslag grotendeels wel moet kloppen zoals geprogrammeerd door het ministerie van propaganda.

  De aankondiging spot van AES 9/11 zoals in dit artikel geeft de echte realiteit weer.

  1. Het is idd een punt naar mijn idee, wat je daar zegt Simba. Hij doet zijn uitspraak en wordt ahw metéén onder vuur genomen. De vraagstelling wordt suggestief, dat het dezelfde dag gebeurd is, en dat WTC#7 DUS die dag ondermijnd had moeten zijn. Lulkoek natuurlijk, zeker nu achteraf.
   Want als het dan die dag was gedaan, hoef je er toch geen doekjes om te winden, dan kom je er als stadsbestuur, brandweer, eigenaar toch voor uit, dat je dit hebt gedaan. Zoals Larry Silverstein in eerste instantie beoogde.
   Maaarrrrrr….!!

   Het ondermijnen van het gebouw, een klus die je feitelijk NIET in een paar uur kunt doen, is natuurlijk VOOR die tijd gedaan, anders was er geen reden tot geheimhouding en het inslikken van de WAARHEID..! Toch?
   Geef je nl. toe dat het wel die dag is gedaan, DAT het gebouw via een gecontroleerde explosie is neergehaald, dan moet je OOK UITLEGGEN dat je de beslissing, rond de middag hebt genomen, een team van deskundigen binnen een uur bij elkaar kreeg en in staat was, adhv een architectonisch blauwdruk, PRECIES DIE kolommen van het gebouw op te blazen, die een gecontroleerde ineenstorting mogelijk maakten.

   Het is aan Danny Jowenko te danken, dat hij zich niet liet leiden door angst of onzekerheid. Hij liet zich leiden door zijn expertise, zijn gevoel voor rechtvaardigheid en oprechtheid. Vanuit die houding is hij de hele wereld tot steun geweest, in hún zoektocht naar de waarheid achter deze valse-vlag-operatie.

   Zie de nagekomen video met het telefoongesprek met Danny. Hij werd gebeld geworden door een Canadese man, Jeff genaamd, die hem vroeg of hij nog steeds bij zijn standpunt bleef. En ja hoor, geen enkele twijfel. “Het IS CONTROLLED DEMOLITION! Het kán niet gebeurd zijn door de brand in het gebouw, zoals de officiële versie luidt”. Aldus Danny Jowenko.

   Er is een Engels spreekwoord dat luidt: ‘You don’t need to kill a lot of chicken, to impress the chimpansees’.. Wellicht past de dood van Danny in dit verhaal.

  2. Overigens bedoel ik de simulatorvlucht van Zembla op het Pentagon en niet de TT’s.

 3. Als klokkenluiders onder verdachte omstandigheden om het leven komen dan zijn er mogelijkheden om de werkelijke doods oorzaak als nog vast te stellen.
  Hiervoor verwijs ik naar Kerry Cassidy van Project Camelot zij heeft aan gegeven dat mochten er verdachte omstandigheden zijn je contact met hun kunt opnemen.
  Zij hebben de expertise in huis om bijvoorbeeld als het hart het begeeft te kunnen constateren of dit is gebeurd met middelen die geheime diensten ter beschikking staan. Ik stuur haar dit artikel en mochten ander met haar kontakt hebben of kunnen leggen. Doen!!!!

  1. dank Delo (en sorry dat je reactie wat lang in de wacht stond!).
   Ben erg benieuwd of je wat van hen hoort; wij willen met raad en daad bijstaan hoor. Ook publiceren als daar aanleiding toe is. (bijv. voor een oproep!)

 4. @guido, Al diegenen die in de nabije toekomst zouden kunnen getuigen als expert, lopen gevaar. Neem bijvoorbeeld Barry Jennings, de man die in WTC-7 was en alles verlaten aantrof en daarna het nodige heeft meegemaakt evenals bommen die afgingen.

  Gelukkig heeft hij op tape zijn verhaal nog kunnen vertellen maar is wel plotseling overleden hoewel zijn zoon zegt dat hij kerngezond was. De Detective die ingehuurd werd om onderzoek te doen naar zijn dood haakte na een kort onderzoek heeeel snel af.

  Nu was Danny natuurlijk geen rechtstreeks betrokkene maar wel een serieuze getuige/deskundige.

  In aanloop naar de herdenkingen op 911 aanstaande zal er heel veel vuurwerk van deskundige partijen geopenbaard gaan worden evenals een lijst van overleden of verdwenen personen die gevaarlijk zouden kunnen zijn in een mogelijk toekomstig onderzoek.

  Persoonlijk denk ik echter dat het zover niet meer komt omdat binnenkort de zoveelste False Flag gelanceerd gaat worden en daarmee de aandacht weer afgeleid zal worden…

 5. Ik zou iedereen toch een hart onder de riem willen steken; we doen het allemaal zelf ! De kosmos doet nu een handje mee en daar is geen enkel mens tegen opgewassen; dus de laatste stoot is the winning one 🙂

  Het is jouw aandacht en focus op ‘de winst’ (= 100 aandacht) die nu de essentie is. De waarheid en niets anders dan de onmiddellijke waarheid; alle stellingskenmerken meteen boven tafel om de stelling hier en nu in beeld te krijgen. Dat is waar het in deze schaakpartij om gaat !

  Meningen zijn stront op de ramen; laat die achterwege ! Dus als je weer begint te roepen over een false flag; hou daar ajb mee op; dan schrikken mensen en creeer je lineaire tijd (vertraging).

  We zijn in de eindfase van een eindspel die ons een tijdsbeleving deed opleveren en ons nu bij bewustzijn brengt dat lineaire tijd een door emoties (ego) beperkte interpretatie was.

  Natuurkunde, zoals natuurkunde is/was 🙂

  Ik ben er helemaal klaar mee: op naar totale helderheid op de hele stelling !

  Concentratie & aandacht is alles 🙂

  1. Dusz het is Danny Jo uit het land van Zierik aan de Zee, met het middeleeuwse overdekte ouwe mannen dorpsplein met opvallend zwart wit schaakbord patroon en mega Bachus Tempel van Baal, pontificaal midden in de plaats gedrapeerd met rondom kleinere huisjes dan in madurodam, het roze Olifanten gebouw van de heersers dat niet opvalt omdat het te groot is, omdat het men een “Grote Kerk” noemt, omdat het aan de achterkant het uiterlijk van een Griekse Tempel heeft, en aan de voorkant moet het zogenaamd een wat groot uitgevallen kerk zijn, met vreemde goud gerande mythische Neptunus figuren op de top van de toren als veredeld windvaantje, Dusz het is Danny Jo z’n eigen schuld dat ie nu dood is, dat ie z’n bek maar had moeten houden?

   Zwijgen is poep? Begrijp ik dat goed? Oh jah het was maar een ongeluk, geen speculaties over een andere toedracht dan de officiële, dat geeft maar vertroebeling van het heldere denkproces, blijf binnen de vierkante lijntjes van het speel bord, goh hoe noemen ze die aandoening ook al weer? Dat je niet uit je speel hokje wil komen? Dat de buitenwereld ietwat te ONrealistisch dusz bedreigend isz, vanwege onverwachte onvoorspelbare gebeurtenissen en dito uitkomsten, vertel mij wat, ik weet daar alles van, blijf zelf het liefste in mijn grot van Plato…

   Zoals staatssecretaris Hansje Bleker gisteren zei bij meneer Knevel op schoot; ‘we moesten er maar niet meer over praten want het voelde niet goed’.

  2. Natuurlijk worden we steeds geprikkeld door negatieve berichtgeving om onze aandacht daar op te pinnen.
   Er is voldoende informatie daarover te vinden om je jaren mee zoet te houden. In de veronderstelling we krijgen de waarheid boven tafel. Helaas potje pindakaas, we leven in een tijd van vergeven en loslaten van onze geschiedenis om ons hart open te stellen voor een geheel nieuwe energie Liefde overwint alles en is onvoorwaardelijk. De keuze om je niet te focussen op negatieve energie is geen apathie of niet betrokken te zijn bij wat er allemaal gaande is, maar een zegen voor jezelf en omgeving. Alles wat we voelen en denken gaat zich steeds sneller manifesteren onderschat dat niet.

   http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=2XMRzroKahQ

  3. Moooi mooi mooi Hyper , het verborgen sarcasme . Als iemand roept dat meningen vervuilend zijn dan kan ik daar direct in meegaan . Een zwart\witte wereld is wat we nodig hebben , duidelijkheid boven alles . Bij deze een oproep aan Bruynzeel om alle gekleurde potloden uit de schappen te halen , alleen nog zwarte en witte .
   Peuters dienen onderwezen te worden in het strategisch aanvallen en verdedigen en vooral geen mening te vormen of vragen te stellen , bovendien dient de rechter hersenhelft gechipt te worden en een afstraffende schok te krijgen zodra er activiteit in plaatsvind . Creatief denken zal in enkele generaties tot het verleden behoren waar het behoort te zijn . Mocht er ooit behoefte zijn aan een opiniepeiling ( oeps , is een opinie niet een mening ) dan graag in voorgekauwde multiple choise vorm , uiteraard aan te kruisen met een zwart of wit potlood .
   Dus bij deze : geen meningen meer en de term ‘False flag’ oftewel onder valse vlag varen is ook in de ban . Overdadig gebruik van emoticons is wel toegestaan , dat dan weer wel .
   Nou , ik ben er ook helemaal klaar mee .
   http://www.youtube.com/watch?v=29jGxyZ0MTU

 6. Op een of andere manier lukt het Guido nooit om de feiten correct weer te geven: “Jowenko was hierbij één van de eersten die openlijk twijfelde aan het officiële verhaal van de aanslagen op de Twin Towers””

  Klopt niks van, bij de VARA zegt hij juist dat de Twin Torens niet zijn opgeblazen. WTC leek hem wel ‘nagesprongen’, maar dat concludeert hij alleen maar op grond van een YouTube filmpje dat hem wordt voorgezet. En waarom de Twin Towers niet zijn opgeblazen en WTC7 wel, de logica is weer ver te zoeken.

  1. Josje ben je dronken…?? Is het officiële verhaal dan dat de Twin Towers zijn opgeblazen..? Waarom de Twin Towers wél zijn opgeblazen en WTC wel? Waaaaar héb je het over Josje..? Spijt me, maar ik kan je voor geen centimeter volgen. De Twin Towers ZIJN het WTC, misschien ga je daar de fout in..?
   Het World Trade Center is/was een complex van 10 gebouwen, allemaal gesitueerd rondom het voormalige WTC-plein in New York. Alle gebouwen kregen nummers, en de torens hadden nummer 1 en 2. Gebouw nummer 7 is het gebouw waar Danny over praat.
   Wat is er mis met mijn verhaal Josje..? Het is voor mij een kakofonie van geluid in je reactie. Nog eens proberen ajb?

  2. Reageer eens wat minder als een gestoken wesp, Guido, of kan je niet tegen kritiek? Je schrijft dat Jowenko als een van de eersten twijfelde aan het verhaal van de aanslagen van de Twin Towers. De Twin Towers zijn WTC 1 en 2. Ten aanzien van tweelingstorens zegt hij nou juist dat deze NIET zijn opgeblazen. Zijn twijfel beperkt zich tot WTC7. Lijkt me toch een belangrijk onderscheid.

  3. Nee ik kan niet tegen kritiek. Een kleine mistype, daar gaat het dus om. Dat er geen TwinTowers maar WTC7 had moeten staan..? Mijn excuses hiervoor!

 7. Wel een beetje vreemd dat ene Jeff belt, noemt niet zijn achternaam en geeft ook niet aan met welke reden hij belt. Wie heeft dat gesprek op YouTube gezet?

  1. Ik kan je alleen vertellen dat ik dit artikel op de site heb gezet, Jef niet ken, ook Jeff niet, en verder.. tja, gewoon maar een beetje doe wat ik denk dat goed is. En mijn achternaam kennen velen, maar zegt net zo velen ook helemaal niets.
   En de reden dat hij belt? Hij belt Danny toch om te vragen of hij nog bij zijn verhaal blijft..? Of zie ik iets over het hoofd..?

  2. @Guido, het was niet naar jou bedoeld en ik begrijp dan ook je reactie niet. Wanneer jij iemand belt die je niet persoonlijk kent, noem jij dan ook alleen je voornaam? Stel je dan zomaar een vraag zonder te zeggen uit welke hoedanigheid je belt? Het gaat niet om de vraag die je stelt maar met welke reden je belt. B.v.: ik hou mij bezig met de feiten en fictie rondom 9/11 en was benieuwd naar………… Je geeft toch altijd een inleiding of niet? Deze man vraagt of hij nog steeds hetzelfde denkt, luister eens goed naar het gesprek. Wie neemt overigens dit soort gesprekken op? Neem jij je telefoongesprekken op om ze vervolgens op YouTube te plaatsen? Vreemde gang van zaken toch.

  3. Tja, er zit wat in wat je zegt. Maar om dat nu helemaal uit te pluizen. Danny Jowenko vond het kennelijk niet gek, antwoordde meteen. Vroeg niet wie deze ‘Jef’ is enzo. Dus dat is dan ook gek..? Of niet..?

  4. Ik denk dat Danny erdoor overvallen werd en daarom de vragen beantwoorde en zo klinkt hij ook. Dit is natuurlijk wel mijn interpretatie.

 8. Jowenko heeft helemaal geen onderzoek naar WTC7 gedaan, hij werd door Zembla gecontronfronteerd met beelden en dat zag er heel erg als controlled demolition uit. Hij wist niks van de branden die er uren hadden gewoed. Ik heb begrepen dat hij later ook helemaal niet meer geconfronteerd wilde worden met 9/11 figuren. Als er zoveel waarde wordt gehecht aan wat hij zegt klopt het hele verhaal trouwens niet meer: waarom zou je WTC7 opblazen en WTC1 en 2 niet?

  1. Hij heeft wél onderzoek gedaan, de blauwdrukken onderzocht, zoals hij zelf zegt. Is dat geen onderzoek? Beetje genuanceerd Rick!
   Daarnaast wil niet zeggen dat als Danny Jowenko het niet heeft over springladingen in de beide torens, dat ze NIET opgeblazen zouden kunnen zijn..! Verklaar maar eens waarom een gebouw van 400 meter in elkaar stort, langs de weg van de MEESTE weerstand (verticaal!!) en vervolgens in 11 seconden plat ligt.
   Had je op de toren ernaast gestaan en tegelijk met het instorten van de andere toren, een bowlingbal naar beneden laten vallen, dan was de bowlingbal net zo snel beneden geweest, dan de andere toren..! Verdiep je in het verhaal van Richard Cage en zijn AE911-beweging. Niks speculatie, niks conspiracy.. Feiten, keiharde feiten. Kijk dit filmpje maar eens op YouTube HIER.

  2. @Rick janssen, als ik je opmerking zo lees, geloof je dus nog steeds in het sprookje dat WTC7 ( en ook WTC1+2) is ingestort door de “Uren lange branden die hebben gewoed” zoals jezelf stelt.

   Regel jezelf ff een gascomfoor met een mooie blauwe (goed afgeregelde vlam) en zet er een oud steelpannetje (zonder water) op. Pak je stopwatch en wacht tot het hele zaakje begint te smelten of op zijn minst begint te vervormen…

   Laat het ons nog even waten, fijne wacht…

  3. Geef eens antwoord op mijn vraag, simba, in plaats van een of ander slap verhaal over gascomfoors. waarom zou je WTC7 opblazen en WTC1 en 2 niet? Waarom zou je WTC7 uberhaupt willen opblazen? Nog nooit een zinnig antwoord op gehad.

  4. Het IS geen slap verhaal over gascomforts… JIJ VINDT het een slap verhaal Rick; een wereld van verschil!!
   Ik vind het weer wél een meesterlijk voorbeeld. Naar mijn idee zorgt je denkachterstand op dit gebied ervoor dat je het voorbeeld niet begrijpt! Wat is er verkeerd met het voorbeeld..?!
   Bovendien staat ook NERGENS dat WTC 1 en 2 niet opgeblazen zouden zijn!! In het geval van Jowenko, kan hij er geen vinger achter krijgen, twijfelt hij o.b.v. de branden die woeden in de torens. Tja, om dan een uitspraak te gaan doen over het opblazen van deze WTC1 en 2 torens.. Danny wist kennelijk ook niets van het nano-termiet dat is gevonden in de brokstukken. (ZIE HIER) Bewijs dat keihard aantoont dat de gebouwen WEL zijn opgeblazen, via controlled demolition.
   Dr. Niels Harrit is de wetenschapper, die met 9 andere collega’s definitief hét bewijs leverden. Dr. Harrit: “De explosieven die we ontdekten in het puin van diverse locaties van de 9/11 aanslagen, zijn ‘uitermate geavanceerd’. Journalisten zouden een onderzoek moeten starten naar de beveiliging van de gebouwen, omdat onomstotelijk vast staat, dat de 3 gebouwen (dus ook WTC7) waren ondermijnd met deze nano-explosieven. Ons werk kan gewoon aan de basis staan van een normaal strafrechtelijk onderzoek naar de 11 September aanslagen.”
   Misschien wat minder in welles/nietes denken Rick. Je zet jezelf daarmee voor het blok. Gewoon even rustig in het ‘midden’ blijven en blijven kijken en vooral niet oordelen.

  1. @willie, Wat een story, goed dat je dit deelt, geeft antwoord op heel veel losse eindjes in mijn persoonlijke onderzoek naar de gebeurtenissen.

  2. Dan heb ik vandaag een goede daad verricht simba_nl. Fijn voor je en graag gedaan.

  3. Hallo Willie e.a.,

   Je maakt mij benieuwd naar wat je vriend de procureur je heeft durven toevertrouwen over bewuste (Nederlandse) moordlust van overheidsmensen in machtsposities. Zelf heb ik mogen ervaren dat onze overheid vanuit oncontroleerbare en onverdachte hoeken, zoals HvB’s en andere ongecontroleerde justitie instellingen naar buiten toe wetteloos placht te handelen. Het zijn die, en soms ook onder die, bouwwerken waar geen burger ooit zal gaan zoeken naar hun narigheden. Evenals vanzelfsprekend militaire locaties oncontroleerbaar zijn, echter die laatsten zijn ook meer privaat en minder geïntegreerd in de gewone samenleving.
   Ik spreek nu wel uit de tijd van de IRT affaire en de (zover ik weet nog steeds bestaande) Gladio netwerken.
   Het zal er de laatste tien jaar evenwel niet minder extreem en kwalijk op geworden zijn in het denken van deze medelanders, maar wel technologisch geavanceerder en verdekter. Hele wagenparken van surveillance voertuigen in burgerlook zijn stellig minder nodig nu wij immers met webcams en internet de overheden toestaan ons te volgen. Herinner je je de condensor stekker nog die de indertijd genoemde ‘PTT’ in haar primafoonwinkel moest gaan verkopen om het toegegeven hoogfrequente afluisteren via telefoontoestellen bij jou thuis te kunnen tegen gaan? Afluisteren met de hoorn-op-de-haak welteverstaan. Zijn we sindsdien niet wat geavanceerdere techniek tegen gekomen…? Ging het in 1996 al niet om het volstoppen met chip technologie van de burgers, reeds toen waren ze via voedsel ongemerkt in te brengen bij jou en mij. En was tijd-ruimte technologie (cover-up technologie zoals genoemd op de wingmakers site oa) ook toen in Nederland al niet verregaand ontwikkeld? In de Rotterdamse gevangenissen noemden de medewerkers van Stichting Themis het dat de gevangenen dikwijls “gezelfmoord werden”. Niet langer waren zij bestand tegen de technologische trucks die onze overheidsdienaren, mede aangestuurd door militairen en hun achterban (waaronder hoge Nederlandse industriëlen) op hen loslieten. Maar wie kan dat nu bewijzen… of, welke haan kraait er naar ‘die criminelen’?
   Toch heeft ook de lichte kant in onze wereld veel gewonnen de afgelopen jaren hoor. We kunnen deze zaken naar buiten brengen nu dankzij ons internet, en we zijn in staat om er onze gezonde geestkracht er op los te laten. In mijn eigen aanvaringen met onze top bestuurders heeft mij dit ook kunnen doen overleven. Eigenlijk de houding van “moet jij weten wat je in je leven kiest te doen, niet aan mij om het te veroordelen, wel om een andere keuze te maken zelf’. Dat deëscaleerde op termijn veel. Zonder in te slapen of concessies te doen aan die verwerpelijkheden.
   Hoe deed jouw vriend-procureur dat met zijn geweten Willie?

   Maak het goed, je JP

  4. Hoi Willie (en alle andere lezers),
   In deze Youtube Video’s is een boeiende uitleg te vinden over het ontstaan van de FED en Nesara waaraan de door Willie genoemde website refereert.
   Change is on the Horizon Part 1 of 3 Dawn of the Golden Age:
   http://www.youtube.com/watch?v=FlNMFUrgjyM
   Change is on the Horizon Part 2 of 3 The American Federal Empire:
   http://www.youtube.com/watch?v=ImefSYpySwA
   Change is on the Horizon Part 3 of 3 The Farmer Claims Program
   http://www.youtube.com/watch?v=gOPIgNB-hGY

  5. @johan Peter T: ik heb op je gereageerd, maar zie nu dat het nogal tussenin is komen te staan. Ik had het onder jouw stukje 14 of 11.3 moeten zetten. Sorry.

  6. Heb je reaktie in dank en onder de indruk gelezen Willie. Jawel, ook jij bent wakkergeschut dus. Zal hier niet weer ingaan op dit thema want dan worden de teksten steeds langer vrees ik. Wat in t vat zit verzuurd echter niet.
   Groet, JPT

 9. De vraag blijft natuurlijk of dat telefoongesprek authentiek is. Zou kunnen, maar hoeft niet. Voor mij is dit geen hard bewijs, maar Guido en zovele anderen (dus ook zeer veel deskundigen) hebben zovele wel duidelijk keiharde feiten en bewijzen geleverd dat het voor mij wel duidelijk is dat het officiële verhaal gewoon niet kan kloppen. Dat het op z’n minst met medeweten van hoog geplaatste mensen binnen de VS heeft kunnen plaats vinden en dat zij het bewust mogelijk hebben gemaakt om dit te laten plaatsvinden. En dat achteraf alle onderzoeken zijn tegengewerkt bevestigd het verhaal alleen maar.
  Wat dat telefoongesprek betreft zou het zo kunnen zijn dat deze Jef al eerder contact had gehad met Danny en daarom zijn naam niet volledig zei en dat dit misschien de reden was waarom Danny het heeft opgenomen. Hij wist misschien dat deze man zou gaan terugbellen.
  Maar zoals gezegd…dit is puur gissen. Ik weet gewoon niet of het telefoongesprek authentiek is of niet. Het zou best kunnen, dus geen reden om af te schieten, maar ook geen reden om dit aan te nemen als de absolute waarheid.
  Wat dat ongeluk betreft. Zaterdag 20 juli j.l. kan niet want 20 juli was op een woensdag.

  1. Dank voor de tip Ger, het is idd zaterdag 16 juli geweest; tekst dienovereenkomstig veranderd.

 10. Hallo Allemaal,

  Ook ik schrok op van dit berichtje over het overlijden van dhr Jowenko en omdat ik -ook uit eigen ervaring- de dodelijke en dodende initiatieven van de ‘elite’ ken vroeg ik mij meteen af of en hoe zo’n ongeval veroorzaakt zou kunnen zijn door kwaadwillende. Nota bene een Volvo, dat is ook niet de zwakste auto denk ik dan.
  19 augustus 2011 ben ik s even gaan kijken en (in)voelen op deze noodlottige plek, het is niet ver van mijn Zeeuwse verblijfplaats.
  Wat de krantenfoto en tekst niet vermeld is de bocht in de weg die dhr Jowenko even gemist moet hebben, het lijkt een voordehands liggende stuurfout. Even afgeleid, en daar is de boom die niet opzij springt.
  Kun je iemand op afstand afleiden? Er staan niet veel bomen daar, dus zelfs als je dat als kwaadwillende zou doen, dan nog is het een erg kleine kans dat je dan net, en ook nog dodelijk, met zo’n stevige auto tegen een obstakel botst.
  En voelen, iets waar ik toch bedreven in ben als aanvulling op de ratio, neen, hier voel ik geen boze opzet. Wel verdriet, wel onverwachtheid. Maar verder rust in de atmosfeer.
  Mijnheer Jowenko heeft onverwacht naast zijn gangbare gezinsleven dan toch ook iets heel bijzonders aan de wereld nagelaten door zijn moed en oprechtheid om de intense leugen van de WTC inside job in het daglicht te helpen brengen. Hoe pijnlijk en onverhoopt zijn plotse dood dan ook is, en hoe goed die de WTC-misdadigers dan ook uit komt, dit kan niemand hem toch echt afnemen.
  Dan nu aan ons allemaal de uitdaging om onze steun en aandacht van deze misdadigers direct en indirect terug te trekken om aan een eerlijke wereld uitdrukking te geven. Het goede overwint immer.
  Hartegroet, Johan Peter.

  1. Van een vroegere vriend van mij, advocaat en procureur, weet ik dat ook de “(over)heid” niet vies is van huurmoordenaars, wanneer iemand teveel weet en teveel weet van “belangrijke” personen in de regering; kijk maar naar Pim Fortuyn en of Theo van Gogh om er zo maar eens een paar te noemen. Ik weet in ieder geval van een moord op een persoon die teveel wist en dat in de publiciteit wilde brengen; ik spreek over de jaren eind ’70/begin ’80 van de vorige eeuw.

  2. Hallo johan Peter T, Tja, hoe zal ik het uitleggen. Ooit in een “ver verleden” toen ons bedrijf dreigde failliet te gaan, kwamen wij in contact met een bureau die gezonde en goede toekomst belovende bedrijven hielpen met dit te voorkomen en daar zit natuurlijk een verhaal bij. Hoe dat in zijn werk gaat, daar wil ik niet over uitweiden, dat voert te ver maar zeg maar dat het de voorlopers waren van die smerige opkopers/saneerders van bedrijven in later tijd, want boeven zijn het. Gewetenloze en geen verantwoording voor hun daden nemende snelle geld(verdienende) figuren.
   Mijn vriend raadplegende om wat ik gezien had toen wij in dat bureau een onderhoud zouden hebben (kwam een man binnen met 2 enorme honden en boksbeugels aan zijn handen die zomaar bij eigenaar van bureau binnen liep en we merkten dat het een werknemer was en geen figuur die klachten had en de boel daar even kwam verbouwen, waarna mijn toenmalige echtgenoot en ik onverricht ter zake weggegaan zijn, want we “kregen een vieze smaak in de mond”) waarschuwde ons niet met hen in zee te gaan. Die eigenaars waren (zijn) twee advocaten, een tweeling en verder kan ik niet uitweiden, dus zeg maar advocaten in louche zaken.
   Hij vertelde mij toen wat er zoal plaatsvindt in bepaalde kringen en heeft mij van maar een geval verteld. Dat is m.i. genoeg. Wat HvB’s zijn weet ik niet, maar ik heb in een psychiatrische jeugdkliniek gewerkt als medisch secretaresse en ook daar heb ik dingen gerapporteerd gezien die er niet om liegen. Incestueuze zaken verricht door hoge militaire figuur t.a.v. zoontje en de moeder die dit aangaf werd bedreigd en getracht dood te rijden door dezelfde figuur. Maar toch werd aangifte gedwarsboomd en de mil. figuur beschermd. Dit gaat zo ook bij de politie, vooral bij de hoger geplaatsten. Dat weet ik ook omdat ik op vakgroep Strafrecht heb gewerkt van de Juridische Faculteit op de Erasmus Universiteit te Rotterdam en daar de casussen voor de studenten voorbereidde. Met de professor criminologie toentertijd aldaar veel contact gehad en hij vertelde mij dat er helaas wel zeker klassenjustitie is en dat dat zeer moeilijk uit te roeien was alhoewel dat van geen kanten klopt. Onze rechtsstaat is dus een sprookje waar de goegemeente in gelooft.
   Wat dat betreft lijkt de Rooms Katholieke Machtsstructuur, net als de Militaire Macht oncontroleerbaar en minder geintegreerd in de samenleving, op de Wereldlijke Machtsstructuur. Het is een grote klerezooi, hoe verder je er in duikt of achter komt hoe het zit. En dat weet ik nog maar een klein beetje.
   Ik ben al mijn illusies kwijt (en dat is maar goed ook!), maar ben niet bitter gestemd. Alleen, “ik huil niet meer met de wolven in het bos”.
   IK geloof wat jij vertelt over je ervaringen johan Peter T. En net als de IRT-affaire zijn er nog zoveel meer geweest met parallelle praktijken en wedervaardigheden.
   De PTT was ook een vuile praktijkenindusttrie, dat weet ik ja en vergeet niet dat ook de post (mag eigenlijk niet) gecontroleerd werd; ik heb wel eens gecorrespondeerd (op z’n janboerenfluitjes) met 2 vriendinnen uit St. Petersburg Rusland via een conferentie ontmoet. Mijn post was opvallend vaak kapot of open, niet alleen die vanuit Rusland hoor.
   Ik heb nog wel meer ervaringsverhalen te vertellen, maar dat laat ik maar achterwege, dat wordt teveel.
   Wel ben ik niet meer zo’n goedgelovige burger die denkt dat de (over)heid er voor hem is, hem beschermd hahahahahaha, als het niet om te lachen is is het wel om te huilen. Het maakt wel eenzaam, maar er zijn “gelukkig” steeds meer mensen die deze praktijken gaan inzien.
   Heeft dat plaatsgevonden van die chips via voedsel inbrengen of was dat het plan?
   johan Peter T, ik heb op een bepaald moment bewust gekozen om mij af te wenden van de politiek, want ik zou militant zijn geworden en dat wilde ik niet; ik zag dus dat die kant op gaan een heilloze zaak zou zijn en desastreus voor mijzelf. Ik heb bewust gekozen voor de geestelijke richting en de wereldlijke afwikkeling.
   Ik begrijp je johan Peter T, je zult voor/door je ervaringen veel hebben moeten betalen en je inzichten zullen niet weinig hebben gekost en dus van onschatbare waarden zijn. Helaas geldt het spreekwoord “door schade en schande wijs” nog steeds. Ja wat krom is is nog steeds krom, maar ook ik ben rustiger geworden en zie in dat elke tijd weer aan dezelfde verwerpelijkheden doet en lijdt.
   Hoe mijn vriend dat doet met zijn geweten? Dat weet ik niet, misschien gold of geldt ook voor hem “omwille van de smeer, likt de kat de kandeleer” wat ik mij niet kan voorstellen, want hij was toch een bevlogen man en ook spiritueel ingesteld. Maar je weet het echt nooit met mensen, ook je vrienden en/of je geliefden niet. Wees zelf getrouw maar vertrouw niet; trouw moet blijken. Bouw nooit op mensen! Ik ben “ervaringsdeskundige” hahahahahahaha. Hartelijke groet

 11. Hallo Willie e.a.,

  Je maakt mij benieuwd naar wat je vriend de procureur je heeft durven toevertrouwen over bewuste (Nederlandse) moordlust van overheidsmensen in machtsposities. Zelf heb ik mogen ervaren dat onze overheid vanuit oncontroleerbare en onverdachte hoeken, zoals HvB’s en andere ongecontroleerde juridische instellingen naar buiten toe wetteloos placht te handelen. Het zijn die, en soms ook onder die, bouwwerken waar geen burger ooit zal gaan zoeken naar hun narigheden. Evenals vanzelfsprekend militaire locaties oncontroleerbaar zijn, echter die laatsten zijn ook meer privaat en minder geïntegreerd in de gewone samenleving.
  Ik spreek nu wel uit de tijd van de IRT affaire en de (zover ik weet nog steeds bestaande) Gladio netwerken.
  Het zal er de laatste tien jaar evenwel niet minder extreem en kwalijk op geworden zijn in het denken van deze medelanders, maar wel technologisch geavanceerder en verdekter. Hele wagenparken van surveillance voertuigen in burgerlook zijn stellig minder nodig nu wij immers met webcams en internet de overheden toestaan ons te volgen. Herinner je je de condensor stekker nog die de indertijd genoemde ‘PTT’ in haar primafoonwinkel moest gaan verkopen om het toegegeven hoogfrequente afluisteren via telefoontoestellen bij jou thuis te kunnen tegen gaan? Afluisteren met de hoorn-op-de-haak welteverstaan. Zijn we sindsdien niet wat geavanceerdere techniek tegen gekomen…? Ging het in 1996 al niet om het volstoppen met chip technologie van de burgers, reeds toen waren ze via voedsel ongemerkt in te brengen bij jou en mij. En was tijd-ruimte technologie (cover-up technologie zoals genoemd op de wingmakers site oa) ook toen in Nederland al niet verregaand ontwikkeld? In de Rotterdamse gevangenissen noemden de medewerkers van Stichting Themis het dat de gevangenen dikwijls “gezelfmoord werden”. Niet langer waren zij bestand tegen de technologische trucks die onze overheidsdienaren, mede aangestuurd door militairen en hun achterban (waaronder hoge Nederlandse industriëlen). Maar wie kan dat nu bewijzen… of, welke haan kraait er naar die ‘criminelen’?
  Toch heeft ook de lichte kant in onze wereld veel gewonnen de afgelopen jaren hoor. We kunnen deze zaken naar buiten brengen nu dankzij ons internet, en we zijn in staat om er onze gezonde geestkracht er op los te laten. In mijn eigen aanvaringen met onze top bestuurders heeft mij dit ook kunnen doen overleven. Eigenlijk de houding van “moet jij weten wat je in je leven kiest te doen, niet aan mij om het te veroordelen, wel om een andere keuze te maken zelf’. Dat deëscaleerde op termijn veel. Zonder in te slapen of concessies te doen aan die verwerpelijkheden.
  Hoe deed jouw vriend-procureur dat met zijn geweten Willie?

  Maak het goed, je JP

  1. Nu alleen nog een beetje beter nederlands leren typen.Als je dan wat deelt hiero via ‘het net’ dan is het tenminste ook begrijpelijk leesbaar.

 12. waarchijnlijk is Danny dronken tegen een boom gereden. Hij kwam niet uit de ler,met zijn hond, maar uit de kroeg. Het is een beetje banaal, maar tragisch is het wel.
  Ik weet zeker dat als de politie nu met een bloedonderzoek komt waaruit blijk dat er alcohol in zijn bloed zat, dat ook weer niet geloofd wordt

 13. Familie van Danny Jowenko gecondoleerd.
  Volgens mij omdat danny zich bezig hield met het ontrafelen van 911 mystery is
  hij mogelijk het slachtoffer geworden van de wereldwijde schaduwregering, die zitten ook met
  grote aantallen overal in Europa, ook Nederland, belgie. Ze komen met allemaal donkere Audies achter je aan en maken je zenuwachtig met al hun codes
  uitkijken, schiet je dood, ben kwaad ect ect. Je gaat meer gas geven en dan plotseling schiet je
  uit de bocht. Mij hebben ze 5 jaar lang zo proberen te pakken, of in je kip een zoutoplossing spuiten,
  en daarna zit je een tijdje met hartklachten op de wc. Doordat ze 5 jaar bezig zijn geweest met mij heb
  hebben ze volledig hun gezicht laten zien, ik weet wie wie is. Als ik op straat loop en kom er een tegen
  en hij geeft een code (reptielenbrein) dan lach ik hem of zij uit, daarna is het over.Het probleem met
  die mensen is dat ze geen emoties hebben. Ik kan er een boek over schrijven. is Diane ook niet onder mystery
  omstandigheden overleden? Op de website van Micha kat is er een dossier van de liegende rechter, die foto
  met die zonnebril, zo zien die schaduwfiguren eruit, en als je op straat loopt kom je ze steeds tegen.
  Hun hebben ook hun patronen. Ze doen aardig tegen je, maar ondertussen stelen en frauderen ze alles
  bijelkaar. Als jullie iets willen doen voor de mensheid en kinderen, zorg dat je die schaduwmensen
  herkend en laat het ook blijken, dan zijn ze uitgespeeld. Je voelt het van binnen, er klopt iets niet.
  Zij hebben ons nodig om ook naar het nulpunt te komen, en wij hebben hun nodig al doen ze vreselijke
  dingen. Willem-Jan

 14. Ik vind het vreselijk wat er met Danny gebeurd is en wens zijn familie langs deze weg heel veel sterkte toe.
  Het verlies van zoon mooie,lieve,eerlijke man moet ondraaglijk zijn en ik leef met ze mee.!

  Maike,Saes.
  (een vriendin van Danny heel lang geleden)

 15. And very true to Mr. Jowenko’s predictions, it would not be long before it would be “over” for him, even though he lived outside of the United States.

  One of our editors is a certified-mechanic, and in his opinion Danny Jowenko’s instantaneous death is inconsistent with the crash pattern of the car which he was driving on the day of his death; there must have been something else which contributed to his untimely demise, especially considering that his dog managed to survive the crash.

  Our editor has seen too many suspicious car accidents in the US, and it’s part of the reason why he moved to the Netherlands; he feared that his reporting on the Bush family and the attacks of September the 11th would make him the target of a government-sponsored assassination in the United States, especially because of his involvement with Skull and Bones.

  On the 8th of January, 2013, our editor wrote an article exposing how Bonesman John Kerry’s nomination for the State Department signaled full intent to start a new Cold War.

  Four days after he wrote that article, his apartment was raided by the Dutch police, and all of his belongings were subsequently destroyed; a very clear message, but one which has still not deterred him reporting on the criminal activities of the Bush crime family.

  There is no doubt that the CIA is operating and killing in the Netherlands, and that those who become a big enough threat are liable for inclusion in Obama’s Disposition Matrix.

  The question isn’t if the CIA will kill another 9/11 whistleblower; the question is: who, and when?

 16. wel grappig dat weinig lui het in de gaten hebben dat dankzij wtc 7 de aandacht voor wtc 3,4,5 en 6 onder de maat blijft. hetzelfde truukje werkt elke keer opnieuw en bij dezelfde mensen.

  Middels Dr Judy Wood kan iedereen inmiddels weten wat er precies zo ‘raar’ was aan het karakter van desintegratie van wtc 1 en 2,
  we kunnen zien dat wtc 7 een heel ander karakter had,
  we kunnen weten dat A&E in combo met het zogenaamd plotselinge bewustzijn over het lot van wtc7 een verklaring geeft die visueel lekker te onderbouwen valt voor een publiek zoals het voetvolk,
  en we kunnen dientengevolge aannemen dat danny jowenko aangesproken is om deze vertelling te ondersteunen.

  Een NADRUK op iets opdat het iets anders kan VERDRUKKEN.
  Het moet pietje snot inmiddels wel duidelijk zijn hoe dit truukje werkt. nou nee dus

  Helaas heb ik voor bovenstaande stelling behalve bij mijzelf, nog geen enkel bewijs gevonden.
  Ook hier niet.

  Ik stel het ook niet erg op prijs dat op deze pagina geen ziel het zich weet te herinneren dat het klootjesvolk van zembla voor het gemak(zembla is er niet voor jou sukkel!) ook een uit de duim gezogen aanvliegroute-naar-een-bomvrije-muur-van-het-pentagon gekozen heeft , om te ”testen” of iets dergelijks wel mogelijk was.
  HAHAHA zembla…
  He peupelaartjes!? het onderzoek van zembla.. ja natuurlijk joh!

  de nadruk is controlled demolition. Alles wat hiermee te maken heeft of deze uitleg ondersteunt, mag en zal en moet bij het gepeupel onder de aandacht gebracht worden.
  echter is de controlled demolition gewoon nog een laag in de leugen, gevoed door wtc7, ook al is deze gecontroleerd gesloopt, de functie die het vervuld is, en is ook bedoeld, om de werkelijke gang van zaken onder tafel te houden. niet voor niks dat het wat langer duurde met die ouderwetse manier van slopen. Dat moest ook nog ff op het nieuws maar de BBc verprutste het een beetje door het 20 minuten te vroeg te melden op werelwijde tv en dan ook nog eens met het gebouw van aaqndacht nog altijd intact en staand op de achtergrond.

  zo ook het ongeluk van danny, ik heb er eigenlijk maar drie seconden naar gekeken want het eerste wat ik las is dat er geen getuigen waren
  voor mij is dat een reden om dit in overweging te nemen: ” neem een auto met een mooie deuk erin en een dooie, leg die ergens neer en verzin een verhaal over een ongeluk. Vervolgens heb je een hele berg zogenaamde doordenkers die lekker kibbelen of zijn ongeluk wel echt was, dat ie ”teveel wist” terwijl iedere sukkel kan zien dat het ter aarde storten van wtc7 niet bepaald consistent was met het gebrek aan schade wat het gebouw opliep door het vliegtuig wat er niet ingevlogen was. Maargoed, de apen die het allemaal zo goed weten hebben blijkbaar een danny nodig om iets dergelijks helder te krijgen.

  De eventuele moord op danny sterkt ”wakkere”mensen,(lees: zelf benoemde ex-schapen) alleen maar meer in het denken in de richting van controlled demolition.
  En precies DAT is de bedoeling. Moord of niet, zijn dood dient in alle gevallen een doel. zelfs al is het zo klein.

  ZO LANG WE HET MAAR NIET OVER DE TORENS HEBBEN EN AL HELEMAAL NIET OVER JUDY WOOD.

  JUDY WOOD “Where did the towers go?”

  je kunt er eenvoudig vanuitgaan dat deze mevrouw voorlopig gewoon in leven blijft zonder al te veel moeilijkdoenerijen zoals danny ten deel vielen.

  waar gaat het allemaal dan over?
  vrije energie
  energetisch aanvalstuig Ofwel directed energy weaponry
  middelen ter aanjaging van aardbevingen en orkanen
  mogenlijkheden het menselijk brein op afstand te stimuleren/manipuleren
  weermodificatie/manipulatie
  technologie welke in staat is bijvoorbeeld staal tot stof te doen vergaan in korte tijd

  Een aantal voorbeelden wat er mogelijk is:
  op globale schaal het klimaat aanpassen
  het doen verstoffen van bijvoorbeeld een golf kernraketten opweg naar hun doel
  het aanpassen van de koers van een meteoriet zoals bv. apophis
  hele volksstammen stemmen in het hoofd laten horen(jammer dat ik nu zo snelhet patent hierop niet kan overleggen, want ik heb dat drie dagen geleden nog gezien)
  mensen koken op afstand
  electriciteit transporteren zonder kabel of dergelijk medium

  en sinds de jaren 50 zo niet al veel eerder

  Maar het heetste hangijzer is vrije energie. en voor zover ik kan zien in combinatie met het werk geleverd door Nikola Tesla.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.