Advertentie

1277 Architecten en ingenieurs: officiële 9/11-versie is ‘nuts’..


Volgens architecten en ingenieurs is de vernietiging van gebouw nummer 7, building #7′, een puur geval van ‘gecontrolleerde verwoesting’. Het zijn niet zomaar’ architecten en ingenieurs, maar deze mensen hebben zich officieel uitgelaten, zetten hun reputatie op het spel.

Het gaat om maar liefst 1200 gerespecteerde, ervaren en zeer goed opgeleide vakmensen..! Er sluiten zich nog steeds vakkundigen bij deze beweging aan, een beweging die de officiële versie van de Amerikaanse overheid verwerpen en deze in ieder gval netjes afdoen als een volledig ongefundeerd ‘verhaal’..

Richard Cage, oprichter van de uiterst erudiete site AE911 (klik op illustratie voor link)
Richard Cage, oprichter van de uiterst erudiete site AE911 (klik op illustratie voor link)

Afgelopen week waren er maar liefst 1277 geverifieerde architectuur- en ingenieursprofessionals aangesloten bij de AE9/11-beweging. Daarnaast hebben nog eens 9301 andere supporters, waaronder veel A&E studenten de AE911-petitie getekend, een petitie die een volledig en NIEUW ONDERZOEK eist van het Amerikaanse Congress naar de WERKELIJKE OORZAKEN achter de instorting van de TwinTowers én Building no.7

Want volgens Richard Cage, de oprichter van ‘Architects and Engineers for 9/11 Truth’, is met name het instorten van gebouw no. 7 een buitengewoon goed voorbeeld van de door explosieven veroorzaakte, gecontrolleerde verwoesting. ‘Gebouw no. 7 is ‘het rokende pistool’ van 9/11.

“Een student van de middelbare school kan naar het in elkaar zakkende gebouw kijken, dat met vrije-val-snelheid in elkaar stort, volledig symetrisch en ‘soepe;l’ en dan simpel concluderen dat dit geen ‘natuurlijke’ ineenstorting is..!

Het is oud-goeverner en SEAL-militair Jesse Ventura, die een NASA-ingenieur aan het woord laat over de bizarre Pentagon-crash.. Zie hieronder.
Het is oud-goeverneur en SEAL-militair Jesse Ventura, die een NASA-ingenieur aan het woord laat over de bizarre Pentagon-crash.. Zie hieronder.

Want gebouwen die in elkaar storten doordat ze zijn verzwakt, vallen altijd in de richting van de minste weerstand, die gaan niet zo vreselijk keurig naar de vlakte; gebouw no.7 is nota bene perfect in haar eigen fundament gevallen, evenals 99% van de TwinTowers dat deed.”

Pentagon
En het zijn niet alleen de WTC-torens, inclusief toren WTC#7 waar het over gaat bij deze erudiet praktijk-wetenschappers, deze architecten en ingenieurs, die inmiddels (september 2013) al met bijna 1800 vrouwen en mannen sterk zijn, is de technische onmogelijkheden, die als officiële verklaringen worden gepresenteerd.

Kijk bijvoorbeeld eens naar dit filmpje uit de serie ‘Conspiracy Theories’ van Jesse Ventura (foto), waarin een oud-NASA-ingenieur wordt geïnterviewd, die aangeeft dat de Pentagon-inslag op 11 September 2001, NOOIT door een verkeersvliegtuig veroorzaakt KAN zijn.. Tja, wie zijn wij om dit verhaal tégen te spreken..?


Nog even over het aantal van 1200 professionals (cijfer uit 2010, inmiddels 1800 (2013)), die de petitie getekend hebben; het lijkt een klein ‘groepje’ dat zich achter deze petitie schaart, maar het verhaal dient in een ander verband te worden gezien. Telkens lijkt het alléén over triviale aantallen te gaan, wanneer we praten over het grotere ‘9/11-plaatje’. Zoveel ton gewapend beton, zoveel duizenden mensenlevens, de heftige daden van de kapers; het lijkt telkens te gaan om de ‘grote aantallen’.

Maar als je kijkt naar het aantal van ruim 1200 professionals die hun handtekening hebben gezet onder een petitie, die feitelijk het failliet van de officiële versie van 9/11 in het algemeen, en het instorten van gebouw no. 7 aantoont, dan is dat niet ‘zomaar’ een aantal.. Ook al maakt dit aantal bij wellicht ook- niet zoveel bewondering los. Dus mogen wij, in het licht van de grotere gebeurtenissen, aantonen wat het aantal van 1277 architecten en ingenieurs feitelijk betekent.

Laten we eerst eens naar de lijst kijken van de menselijke gezichten en de namen leren kennen van een totale lijst van Amerikaanse Patriotten die de officiële versie van 9/11 afdoen als een farce; kijk HIER, waar ze allemaal te vinden zijn, óók de architecten en ingenieurs.. Laten we deze er nou bijvoorbeeld eens uitnemen, en naar zijn indrukwekkende achtergrond kijken.

* * *

John Edward Anderson (BS ME, MS ME, PhD Astronautics, PE )

John Edward Anderson

– Emeritus hoogleraar Mechanical Engineering, University of Minnesota (23 years).

– Voormalig professor Aerospace and Mechanical Engineering, Boston University (8 years).

– Wereldwijd erkend expert op het gebied van Persoonlijk Snelle Vervoerssystemen (Persona Rapid Transit (PRT)) systemen analyse en ontwerp.

– Voorzitter van 4 internationale conferenties over PRT, gaf hierin ook les.

– Oprichter, voorzitter en lid van de raad van bestuur van ‘Advanced Transit Association’ (ATRA).

– In het begin van zijn carrière werkte hij bijna 12 jaar voor Honeywell Aeronautical Division op het gebied van het ontwerp van instrumenten, zoals automatische piloot, inertial navigation en ruimtevoertuig-ontwikkeling.

– Bovendien 2 jaar als ontwikkelaar van ruimtevaartuigen als Aeronautical Onderzoeks wetenschapper bij NASA, Langley Field, Virginia.

– Werd bekroond als uitmuntend uitvinder op het gebied van PRT in 1989 en kreeg patenten op dit gebied toegekend.

– Auteur and co-auteur  van een groot aantal artikelen die in wetenschappelijke tijdschriften op het gebied van Rapid Transit System-analyses en -ontwerp verschenen.

Kortom een wetenschapper, een prakticus, een man die met beide benen op de grond staat en zijn eigen weg heeft gekozen en verwezenlijkt in de wetenschappelijke wereld; geen man die zich snel een bepaald verhaal laat aanleunen. John Edward Anderson schrijft bij zijn ondertekening van de petitie van AE911: “Mijn eigen calculaties tonen aan dat alle 3 de gebouwen sneller vielen dan mogelijk was, gezien het feit dat het gebouw zich van verdieping naar verdieping door haar eigen vloeren heen moest werken, naar de grond toe.

* * *

x

Dr. David Chandler, BS-Physics (IPS); MS-Mathematics

Een andere architect en wetenschapper, David Chandler,

toont aan de hand van een simpele video aan, dat het instorten van de WTC-torens NIET gegaan kan zijn, zoals de officiële versie verklaart..

Deze versie heeft het telkens maar over de zg. ‘Pannekoektheorie’, waarbij de val de torens wordt verklaard, doordat de instortende verdiepingen van bovenaf, steeds zwaarder op de onderliggende verdiepingen kwamen te vallen..! Maar alleen al in deze video is duidelijk waar te nemen dat alleen al bij het begin van de ineenstorting, NIET GENOEG ENERGIE vrijkwam om dit proces te starten.

David Chandler beweert zelfs het tegenovergesteld, aan de hand van de beelden, die je hieronder o.a. kunt zien. Deze toren van het WTC valt, omdat VAN BINNENUIT en VAN ONDERAF de steun onder de toren wegvalt. Als je 1 + 1 dan optelt dan kom je op de SIMPELE CONCLUSIE dat we spreken over EXPLOSIEVEN. Je begrijpt nu ook, waarom de officiële versie het soort pannekoektheorie-onzin, want zo kun je het rustig noemen, vermeldt.. Het is werkelijk van een ongelooflijk laag kaliber, dat een onderzoekscommissie zich dit soort theorieën laat aanpraten. De vraag daarbij is dan natuurlijk van wie uiteindelijk deze ‘ingefluisterde’ verklaringen afkomstig zijn.  Met de term ‘krachten achter de schermen’ komen wij in ieder geval een heel end.

David Chandler: I find the government response (destroying the steel, classifying basic information, seizing video tapes, etc.) to be a blatant cover-up, regardless of what happened. I am interested in the physics of the building collapses (explosions), especially energy considerations. I have done some simple calculations that I have posted, along with links to my selection of the most informative sites, at 911speakout.org.

Vertaling: Ik vind de reactie van de overheid (staal dat vernietigd is, basisinformatie als ‘geheim’ classificeren, videotapes in beslag nemen etc.) een fragrante cover-up, wat er dan ook gebeurd mag zijn. Ik ben geïnteresseerd in de fysica van de instorting van de gebouwen (explosies), in het bijzonder wanneer je de energie-uitwisseling daarbij bekijkt. Ik heb een aantal simpele calculaties gemaakt en die heb ik openbaar gemaakt, evenals een aantal links naar de meest informatieve sites. Kijk daarvoor HIER.

X

X

* * * *

Dan is er tenslotte het commentaar van één van de andere ingenieurs:

“Ik ben een van de andere 1200. Nadat ik mijn lidmaatschap voor AE911 had aangevraagd, werd ik gescanned and moest ik mijn diploma overleggen. Ik verzeker je dat de mensen die voor een lidmaatschap gaan goed worden gescreened. Het lijkt erop dat sommige posters kritisch zijn op de aangedragen ‘geloofsbrieven’ van de ingenieurs. Jammer want in dit vak wordt je al snel opgehangen aan je eerste baan, die je had. Het is daarbij niet makkelijk om bijvoorbeeld de overstap te maken, van een automobiel ingenieurschap naar bijvoorbeeld het werk voor een oliemaatschappij.

Dat betekent dat je regelmatig voor een periode komt te staan, waarbij je gewoon geen werk hebt, zeker wanneer je kijkt naar de economische golven van goede en slechte tijden. Een werkeloos ingenieur heeft natuurlijk evenveel opleiding als een ingenieur die aan het werk is..

De eenvoudigste wijze waarop je de mensen aan kunt pakken, die de officiële versie van de Amerikaanse overheid aanhangen, is door te vragen waarom gebouw no. 7, dat -zoals je weet- NIET door een vliegtuig is geraakt, met de snelheid van VRIJE VAL in elkaar stortte, zoals het deed.  Het NIST, het National Institute for Standards and Technology slaagde daarin niet in haar officiële versie.. Zij die niet technisch zijn opgeleid, zouden wellicht kunnen verklaren, waarom 3 leden van de commissie beweerden dat ook dit onderzoek een cover-up was, evenals 2 advocaten die deze commissie begeleiden, dat verklaarden.

Plassen van gesmolten staal werden gevonden onder de Twin Towers, na de ineenstorting, op het niveau van de diepe kelders… Wat is er gebeurt met het onderzoek naar de handel en wandel in opties op de aandelen van American Airlines..? Het spoor leidde naar Buzzy Krongard, een vice-directeur van de CIA en vervolgens loopt het spoor dood..

Je kunt de oprichter van AE911 een watje noemen, of hoe je het ook wilt noemen, maar Richard is een vaderlandslievende, bereid om zijn nek heel ver uit te steken voor zijn geloof in de waarheid. Hij presenteert de wereld slecht FEITEN, en hij is professioneel genoeg om niet te gaan speculeren, over wat ‘GEBEURD ZOU KUNNEN ZIJN’..

Zaken zoals de vraag wie degenen waren die de explosieven hebben geplaatst in de gebouwen, zijn op dit moment gebaseerd op gissingen. Richard Cage wil alleen dat er een gedegen en GOED ONDERZOEK komt, uitgevoerd door een commissie dat niet vooringenomen is, met bepaalde ideëen en denkbeelden. En dat is in ieder geval NIET wat George Bush jr. het Amerikaanse volk heeft geboden..! Kun je je voorstellen dat Bush in eerste instantie zelfs als voorzitter Henry Kissinger heeft voorgedragen..??!!

Wanneer maar liefst meer dan 1200 professionele ingenieurs de officiële versie van de 9/11-aanslagen ernstig in twijfel trekken, als 3 commissieleden van de officiële onderzoekscommissie en 2 advocaat-adviseurs bij deze zelfde commissie claimen dat er sprake is van een DOOFPOT, en als er een berg aanwijzingen liggen in het geval van uitermate bizarre handelsbewegingen op de beurs op WallStreet met aandelen American Airlines, dan kun je toch niet ontkennen dat Richard Case gewoon een ijzersterk punt heeft..??

ZELFS ALS JIJ GEEN TECHNISCH ONDERLEGD PERSOON BENT, DOE JE EIGEN ONDERZOEK!!

Er is genoeg informatie overal voorhanden, die je zal verrassen, en waarvan ook JIJ je zult afvragen, waarom deze nooit in de openbaarheid is gekomen. Niet in de krant, niet in het TV-nieuws, niet in het Congress…! De manier waarop jouw toekomst wordt gevormd, zou er weleens van afhankelijk kunnen zijn!

* * *

Tot slot: hier de YouTube-trailer van de DVD van AE911: ‘Blueprint for Truth’.  Of kijk deel 1 en de andere delen HIER op YouTube. Maar je kunt ook de DVD HIER te bestellen.

11 gedachten over “1277 Architecten en ingenieurs: officiële 9/11-versie is ‘nuts’..

  1. Jouw commentaar maakt het er in ieder niet beter op.. Toch, of nog wat positiefs te melden. Of was dit positief.. 🙄 Eindelijk een goed stel (met) hersens die zich met deze technische frauduleuze zaak bezig houden, toch?

  2. Lol van dat zogenaamde Ohm shanti, onder al je commetaren word men ook al gauw moe, heel erg moe zelfs dat je geen 9/11 meer kunt zien.

   Door mijzelf als Technisch gezien, goed verhaal Guido, zit altijd te genieten vanaf de zijlijn…

  3. Bikhhu

   Ik word ook zo moe van 9/11.
   Maar de energie van mij word elke dag sterker en sterker omdat ik zie dat steeds meer mensen het gaan zien dat 9/11 de grooste leugen allertijden is.

 1. In het artikel staat het volgende:
  1200 professionals (cijfer uit 2010, inmiddels 1800 (2013))

  Ik heb echter deze week de dvd Explosive Evidence vanuit Amerika ontvangen en daar staat op 2000+
  IJzersterke dvd trouwens, zeer aan te bevelen.

 2. Ik ben geen architekt, noch ingenieur, maar beschouw mijzelf als een ‘sociaal anarchist die na een faillisement alle tijd de tijd en gelegenheid had om te onderzoeken hoe en waarom wij steeds weer bedrogen worden. En wel door onze eigen democratisch gekozen overheid! Wij hebben ons eigen ‘9/11’, d.w.z. niet de ramp zelf maar de manier waarop historici, wetenschap en pers er een gezamelijk belang bij hebben om het ‘domme’ volk toch vooral ‘dom’ te houden. Dreigt men de waarheid te onthullen dan moet men voor z’n leven vrezen. Zie Danny Jowenko en zijn ‘ongeluk’ d.d. 16 juli 2011. Dat gebeurde in Serooskerke, Zeeland. Blijkbaar reikt de lange arm van de Amerikaanse geheime dienst tot in Zeeland en is deze getuige-deskundige voor goed het zwijgen opgelegd.

  Wij hebben ons eigen ‘9/11′, het zgn.’Englandspiel’ en ook hier verdwijnen ‘getuigen’ of komen om bij merkwaardige ‘ongelukken’. Het is nog steeds ‘link’ om je neus er te diep in te steken, zoals ik onlangs weer gemerkt heb.

  Het ‘systeem’ heeft een probaat middel om ‘ongelovigen’, zoals wij, de mond te snoeren en/of monddood te maken; ze te labelen als ‘complotdenkers’. Het is met name ‘links’ dat zo in het ‘kamp’ der ‘bedriegers’ is terechtgekomen. De voormalige communisten staan vooraan om de dissidenten voor ‘complotdenker’ uit te maken, terwijl ze vroeger, voor het vallen van de Muur, zelf ook overal ‘CIA-complotten’ zagen. Men probeert je maatschappelijk te isoleren door je, in geval ‘9/11’, het etiket ‘anti-semiet’ op te plakken als je de betrokkenheid van Israel veronderstelt. Ook dit is effectief want ook zaalverhuurders hebben geen trek in rellen en toestanden als een ‘verkeerde’ spreker het woord voert. Het valt dan ook nogal mee met onze spreekwoordelijke ’tolerantie’ en democratische verworvenheden’, die zijn er slechts voor hen die hun mond weten te houden en keurig doen wat ‘vadertje’ Staat van hen verwacht!

 3. 9/11 zal nooit onderzocht worden, net zoals de moord op Kennedy, de aanslagen van Munchen, Madrid, Londen en Parijs. Allemaal dezelfde daders, de enige aanslag die uitgekomen is, was van die van het station van Bologna in 1980.

  De moderne maatschappij gebruikt het terrorisme om de bevolking onder de duim van hun macht te houden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.