Advertentie

Hierom wil De Jonge geen vaccinboekje…!!


x
x

JIJ MOET EU-DIGITAAL WORDEN…!

Hierom wil De Jonge geen geel vaccinboekje…!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

De Europese Unie heeft donderdag 3 juni, haar plannen onthuld voor een ‘grote reset’ van een digitale ID-portemonnee, die inwoners kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot diensten in het hele blok van 27 landen. Dit als onderdeel van een herstelstrategie voor de post-pandemie COVID die inhoudt dat sneller wordt overgeschakeld op een online wereld. Tja, natuurlijk ‘The Great Reset’ is gearriveerd.. Maar dát zeggen ze niet.. En valt je het toeval op, dat een paar dagen éérder de EU-CentraleBank heeft laten weten, op weg te willen gaan naar een Europese Digitale munt..?! Of die pas ook ‘Digital Green Pas’ gaat heten? Zeer waarschijnlijk wel, want dat is allemaal heel handig toch?

Iedereen wil gewoon dat al deze onzin voorbij is, zodat we terug kunnen naar ons oude leven, maar dat ‘oude leven’ is een nogal lelijke ‘COVID-dood’ gestorven en komt dit jaar of een ander jaar niet meer terug. Het was de magistrale visionair Mark Rutte, die 1 week ná de afkondiging door de dubieuze WHO-leiding van ‘de COVID-19-pandemie’, zijn ‘visie’ had beschreven, dat het NIEUWE NORMAAL was gearriveerd. Dezelfde man die alom wordt verweten visie-loos te zijn. Want volgens Rutte is visie ‘een olifant die het uitzicht belemmert’. Maar dat ‘nieuwe normaal’ wist hij al aan te kondigen..

En dan zijn er de strapatsen van Hugo de Jonge, die week na week niet alleen zijn brevet van onvermogen toont, maar ook steeds méér de aard en inhoud van zijn dubbele-agenda-uitrol ontmaskerd.. Voor hen die kijken en ZIEN en luisteren en HOREN.. Kijk eens naar de illustratie hier boven het artikel. Het verhaal is zó simpel, dat je wel heel veel poep in de ogen moet hebben, om het niet te zien..

Voor zijn ondergang -inclusief de scheiding van zijn vrouw Melinda- werkte Bill Gates het grootste deel van de afgelopen 4 decennia, uiterst koortsachtig aan een wereld, waarin ieder mens op aarde gebrandmerkt is met een digitale identificatie. En ieder mens op aarde geïnjecteerd is met het mRNA-vaccin dat op een later te noemen tijdstip zal worden ‘aangezet’ en geactiveerd. COVID was het middel waarmee deze twee doelen op dit moment uiterst vernuftig worden bereikt. De reden om vrijheid van de burger WEG te nemen en deze mondjesmaat, op voorwaarden, deels terug te geven.

Als jullie braaf zijn, kleine jongens en meisjes, laten ze jullie buiten spelen zonder dat je een masker hoeft te dragen. Maar naar buiten gaan om te ‘kopen en verkopen’ zonder een digitale ID-chip? Dat gaat niet gebeuren op termijn. Dus je kunt maar beter instappen, jezelf digitaal maken, Europees dus en ook beseffen hoe slim dat Vaccinatiepaspoort DIGITAAL in dit kader past.. Wat een toeval nietwaar..?

En dan is er dus het GELE VACCINATIEBOEKJE..
Wist je dat je in dit boekje ook een stempel kunt laten zetten, door een medische instantie, die jouw bloed heeft onderzocht en tot de ontdekking komt, dat je immuun bent voor COVID-19 en dat op een natuurlijk wijze is gebeurd? Dat dus wil zeggen, dat je géén vaccinatie in je lijf hebt.. Dit aspect van het gebruik van dit boekje wordt niet of zelden genoemd en is volgens ons ÉÉN VAN DE ESSENTIËLE ZAKEN VAN HET GEBRUIK VAN HET GELE BOEKJE..!

OK het kan dus.. Een bloedtest laten afnemen, die bij gebleken juiste uitslag, een ‘vaccinatiebewijs’ oplevert..

Ben je weleens een tropisch land gereisd, dan ken je het wellicht al, dat gele vaccinatieboekje, met daarin de inentingen die je hebt gehad. En nu kan -na lang dreinen door De Jonge!!, ook je coronavaccinatie in het boekje komen te staan. Hierdoor is er, met natuurlijk de zomervakantie in aantocht, sprake van een ware run op de gele boekjes.

De afgelopen tijd, vanaf half april, zijn er maar liefst 18.000 boekjes aan particulieren verkocht, vooral aan ouderen. Maar Hugo de Jonge stribbelt tegen en is schandalig manipulatief bezig in onze ogen:

 • De Jonge gebruikt bizarre argumenten. Dit gele vaccinatieboekje (zie HIER de site van de SDU/StaatsDrukkerij/Uitgeverij) is wel degelijk een officieel document en bevat niet voor niets de opdruk ‘Koninkrijk der Nederlanden’.
 • Het RIVM geeft aan dat de RIVM-stickers erin kunnen, dus werkt het RIVM er gewoon wél mee.
 • Teveel werk volgens De Jonge, maar het afgeven van een apart papier als vaccinatiebewijs, zoals nu gebeurt, is toch óók een handeling die verricht moet worden..?
 • En de inschrijving in het gele boekje kan makkelijk tijdens het kwartier wachten na vaccinatie. Dus waarom deze vlucht vooruit Hugo de Jonge..??!

Zoals je weet zijn er verschillende apps in de maak, waarmee je de coronavaccinatie kunt laten zien. Het plan van de Europese Commissie om het digitaal platform (HIER) op te tuigen, zie je hierboven beschreven. Vaccinatie-informatie van 450 miljoen EU-burgers in één databank..!?!  SDU-uitgever Ron Huveneers, die de publicatie van het gele boekje verzorgt, stelt dat het gele boekje nog lang niet uit de gratie is.

‘Er zijn nog wel wat hobbels te nemen voordat de app er daadwerkelijk is. Het boekje is een oplossing die mensen direct kunnen gebruiken.’

Volgens de uitgever is het ook nog maar de vraag of ouderen en mensen die bang zijn voor een datalek wel de app willen gebruiken. Maar links- of rechtsom, ons advies is toch om je bloed te laten onderzoeken en de negatieve uitslag in  het boekje te laten opnemen. Officieel blijft officieel toch, of moeten we dáár nu ook onderscheid in gaan maken..??

* * *

 

1 gedachte over “Hierom wil De Jonge geen vaccinboekje…!!

 1. Zorg dat je dit in je systeem krijgt…

  – neem iedere conversatie met een ambtenaar op.
  – vraag van iedere ambtenaar legitimatie. Voor- en achterzijde.
  – vraag of ze een eed hebben afgelegd.
  – vraag ze de eed te herhalen.
  – vraag je af of de handelingen van de ambtenaar in strijd zijn met zijn taak.
  – maak de ambtenaar duidelijk dat hij/ zij buiten zijn/ haar autoriteit handelt.
  – doe aangifte als dat het geval is!

  In de meeste gevallen kom je hier niet ver mee maar je wijst het persoon er wel op dat hij/ zij een mens is en dat de bevoegdheid van het persoon slechts beperkt is.

  Ik doe zelf het volgende als ik word aangesproken door een agent, ik haal zelf mijn camera niet direct uit mijn broekzak…

  Agent; hallo
  Ik; voordat u verder gaat, ik heb totaal geen interesse om een contract met u aan te gaan. (Dit gaat je een rare blik opleveren.) Mag ik uw legitimatie? Voor- en achterkant voor mijn eigen administratie. (Dit wil 90% van de agenten niet!)
  Agent; je mag de alleen voorkant bekijken en geen foto’s nemen.
  Ik; jij werkt voor mij en niet andersom. Zou je contact op willen nemen met je meerdere? Ons gesprek is afgelopen als jij je niet wilt legitimeren. (Ga niet in discussie, doe desnoods je ramen dicht maar rijdt niet weg, mocht je jezelf in een auto bevinden.)

  Houd je poot stijf.

  Met zijn alle worden we pas net wakker van het feit dat we geen slaaf hoeven te zijn. Dit is een proces wat we moeten door gaan. Met vallen en weer opstaan. Dit beest heeft zich zo diep ingegraven dat we hier echt niet vandaan lopen zonder wat krassen en schaafwonden. Totdat je de ballen hebt gehad om de directeur van de belastingdienst een aangetekende brief te sturen dat je vanaf nu dat je geen belasting aangifte meer doet, geen belasting meer gaat betalen en ook geen gebruik wil maken van de voordelen… tot dan zit je in het systeem en zal je er mee moeten leren dansen.

  Ik ben zelf niet klaar om volledig uit het systeem te stappen omdat de gevolgen mij niet geheel helder zijn. Huis is nog niet helemaal afbetaald, kinderen gaan nog naar school,…

  Ik heb niet de ballen, zo gezegd. Of ik heb het op het moment nog te goed… dat kan ook.

  Hoe dan ook fuck Hugo de Jonge, fuck de EU, fuck het gele boekje en fuck het EU-vaccinatie paspoort. Niemand heeft het recht om te bepalen waar jij staat of gaat. Dat is slavernij.

  Deze draak kunnen we alleen samen slachten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.