Advertentie

Hugo de Jonge manipuleert IN YOUR FACE..!!


x
‘Waar is de Tweede Kamer in dit verhaal..?’

x

Hugo de Jonge manipuleert IN YOUR FACE..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Officieel is er dan ineens ‘geen tijd om het allemaal in te vullen’... Hoe glad en manipulatief is dat dan..?? Veel burgers van Nederland nemen hun ‘Gele Boekje’ mee, wanneer ze op afspraak een vaccinatie gaan ontvangen. Ze vragen dan of hun/deze COVID19-vaccinatie daarin kan worden vermeld, evenzo dat met andere vaccinaties wordt gedaan. Maar de GGD’s verdommen het, om deze simpele handeling uit te voeren. Een handeling die jou als drager van het paspoort, de ruimte geeft, die IS BELOOFD.. Dus door niet te tekenen, heb je geen vrijheid, anders dan WEER OPNIEUW een vaccinatie-bewijs te gaan aanvragen/gebruiken..

De vaccinatie-oproepbrief, met de registratiekaart coronavaccinatie erop, kan er wel in worden bewaard, maar ook daar zetten de GGD’en er geen stempel of handtekening in/op. Dit allemaal dus in het kader van efficiëncy, meldt de GGD-woordvoerder. Wij vinden dat een GROOT SCHANDAAL..! Demissionair minister Hugo de Jonge (CDA) van Volksgezondheid heeft hier begrip voor. Dat GGD’s weigeren om het bewijs van corona-vaccinatie op te nemen in het gele boekje, het vaccinatiepaspoort.

‘Te veel werk.’ Volgens De Jonge.
En daarbij -en dan komt wat ons betreft de aap uit de mouw- heeft volgens De Jonge deze aantekening in het Gele Boekje ‘bovendien geen internationale status’… Nee, het is inderdaad geen officieel paspoort, maar wel het beste wat we nu hebben beste Hugo. Waarom zou je deze simpele handeling niet gewoon standaard toevoegen/toezeggen..?? Schandalig, want kijk eens naar deze omschrijving van het Gele Boekje bij de Staatdrukkerij en -uitgeverij SDU. Volgens uitgeverij SDU heeft het gele boekje DUS WEL DEGELIJK een internationale status. (HIER)

We worden gewoon een oor aangenaaid..! Want het enige wat De Jonge wil is het internationale vaccinatie-paspoort niet ondergraven en als ENIG VACCINATIE-PASPOORT invoeren..!! Terwijl deze vorm van discriminatie NIET MAG van de Europese Raad..!! En terwijl dit gele boekje al jaren gebruikt wordt, voor het registreren van reisvaccinaties, zoals het hepatitisvaccin..!! Willeke de Groot, directeur overheid van de Staatsdrukkerij en -uitgeverij (SDU), die het boekje uitgeeft: “Mensen gaan ermee naar de GGD’s als ze hun prik halen, maar sommige GGD’s willen het niet invullen. Vervolgens bellen mensen ons dan voor hulp, maar wij kunnen er niets doen”. Volgens de SDU speelt dit verhaal niet landelijk.. Beleid ontbreekt dus..!

Het gebeurt met name in GGD-regio’s Haaglanden, Drenthe en Noord- en Oost-Gelderland. De Groot begrijpt niet waarom sommige GGD’s niet meewerken. “Je moet toch een plan B hebben, voor een situatie als nu, waarin een Europa-breed vaccinatiebewijs er nog niet is.” Willeke de Groot heeft het nut en de internationale status van het Gele Boekje vorig jaar onder de aandacht van VWS en koepelorganisatie GGD gebracht.

Dat bleek tevergeefs, want nu wordt schandaligerwijze op de vaccinatie-uitnodigingen die het RIVM verstuurt, NIET vermeld dat de genodigde het boekje kan meenemen. Landen, zoals Duitsland, Oostenrijk en IJsland, erkennen het boekje simpelweg als officieel vaccinatiebewijs. Gevaccineerden kunnen er dan ook mee afreizen naar die landen.

IS DIT DAN DE WARE REDEN..??
In het gele boekje is het ook mogelijk je IMMUNITEIT TE LATEN NOTEREN, die bewezen is, op basis van de bloedproef, die aantoont dat je genoeg anti-lichamen hebt.. Maar die mogelijkheid heb je niet in het geval van gebruik in het electronische paspoort, of zoals blabla-De Jonge het noemde: ‘The Digital Green Pass’. De Europese Commissie lanceerde onlangs het plan voor een ‘Digital Green Pass’, een Europees coronapaspoort. Een vaccinatie, een doorstane besmetting of een negatieve test volstaan daarin voor een groen vinkje dat nodig is voor vrij reizen..!

Overigens is De Jonge een bizar beleid aan het voeren, in dit kader van de Digital Green Pass.. De EU vindt dat het verkrijgen van zo’n bewijs gratis moet zijn. Het commentaar van De Jonge ‘Ik vind dat wel ver gaan’, zei De Jonge. “Op vakantie gaan, dat is iets wat mensen zelf doen, dus daar geldt dan het profijtbeginsel. Als je niet gevaccineerd bent, moet je je laten testen, en dat is niet gratis. Maar naar Italië gaan is ook niet gratis.” Hugo de Jonge heeft bij ons al enige tijd VOLLEDIG AFGEDAAN, maar dit slaat alles.. Bijna één miljard uittrekken voor het optuigen van een test-evenementencircus, maar deze digitale (!) paspoorten NIET GRATIS AANBIEDEN..!?

OK het kan dus.. Een bloedtest laten afnemen, die -bij gebleken positieve uitslag- en ‘vaccinatiebewijs oplevert..

TOT SLOT LATEN WE GRAAG COLUMNISTE
DEVERRA JANSEN
AAN HET WOORD IN DEZEN:

 

“Ik ben geen complotgekkie en neig er zelfs niet naar,
maar wat De Jonge hier presteert,
zijn wel hele rare praktijken.

Hij gaat al maanden prat op zijn apps en over het aantal vaccinaties.
Iedereen brult over de overheid en demissionair premier Rutte,
maar als ik die de Jonge hoor schakel ik uit.

Gele koorts, malaria enzovoorts kan in je gele boekje,
maar je COVID-vaccinatie, nota bene een pandemie, nu niet?

Omdat hij dat vindt.
Ik trek vaak mijn wenkbrauwen omhoog over het nieuws of gedrag
van mensen, maar hier
moet ik toch even een ei over leggen.

Soms vraag ik me af waarom ik nog het nieuws lees.
Eigenlijk kan ik er niet eens fatsoenlijk meer over schrijven,

omdat het mijn simpele verstand overstijgt wat er allemaal gebeurd.
Praatprogramma’s op tv zet ik uit,

het journaal kijk ik niet eens meer, maar babbelt ergens op de achtergrond
en ik ben mijn woorden en lust kwijt om er nog iets mee te doen.”(klik HIER voor link)

 

4 gedachten over “Hugo de Jonge manipuleert IN YOUR FACE..!!

  1. En dat bij een vaccin waarbij niet deugdelijk bewezen is dat het werkzaam is, Er is slechts een “dobbelbewijs” voor lichte gevallen bij een populatie van overwegend jonge mensen. Er is geen foutberekening zodat de kans erg groot is dat de dubbelblindstudies niet reproduceerbaar zijn. Ook de PCR-test die gebruikt werd bij die studies heeft geen meetnauwkeurigheid voor het specifieke virus ( bestaan ervan tot heden nog niet aangetoond ) en is daarom volkomen ongeschikt als meetinstrument voor de diagnostiek.

  2. Het een en ander heeft veel weg van de retoriek welke gebruikt werd tijdens de naziperiode in Duitsland. Schedelmetingen en andere quasi wetenschappelijke prullaria om het doel te bereiken en een groep valselijk de schuld te kunnen geven om o.a. de dorst naar bloedoffers te kunnen bevredigen. Enfin de geschiedenisboeken staan er vol mee.

  3. Hugo de Jonge moet de agenda van Klaus Schwab ten uitvoer brengen hier in NL.
    Geloof het of niet, wij Nederlanders gaan hen straks bedanken voor het starten van ‘het grote ontwaken’.
    They planned for depopulation and the great reset but got an awakened humanity instead 🙂

    Falen voor hun is geen optie. Nurenburg 2.0 en de bijbehorende doodstraffen hangen als het zwaard van Damocles boven het hoofd van deze deepstaters. Ze zullen doorgaan met rottigheid uithalen tot ze hangen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.