Advertentie

Iets kwaads komt onze kant op en is er al!


We kijken met z’n allen aan tegen een dreigende pandemie van het varkensgriepvirus. Wat zit hier achter en moeten we achterdochtig zijn? Of ons gezond verstand laten werken en het een en ander combineren?

Gisteren meldde Roel Coutinho van het RIVM dat het virus dat de Spaanse griep veroorzaakte in 1918, een combinatie bleek te zijn van maar liefst 4 varkensgriep-, vogelgriep- en menselijk griepvirussen. Rara, hoe kan dit..

griep2Vanochtend verscheen het onderstaande bericht op onze mail, dat binnenkwam via een inside-groep. Ik raad je aan het te lezen en het in te schatten zoals het bij jou voelt. Wij van WantToKnow vinden het belangrijk genoeg hier te plaatsen. Wanneer je de bron wilt raadplegen en verder wilt zoeken, kijk dan op deze lead: HIER.

De discussie lijkt op gang te komen en wellicht dat dit artikel van Dr. A. True Ott een bijdrage kan leveren. Ruimte en tijd ontbreken ons nog om verder in dit verhaal te duiken. Reacties onder dit stuk zijn daarom, zeker in dat verband, méér dan welkom! Samen zijn we sterk!

Het is niet onze bedoeling om angst te zaaien, nog om deze te helpen versterken. Wees voorgeinformeerd, de gegevens die hieronder in het artikel staan, zijn waardevol genoeg om in overweging te nemen. Met een gezond verstand. De tijd zal het leren!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Iets kwaads komt onze kant op en is er al!

© vertaling Guido Jonkers 2009 / WantToKnow.nl/.be

“Op 20 Maart jl., ontdekte deze onderzoeker een specifieke training, die gepland stond op zaterdag 2 Mei 2009 in Texas.
Het is natuurlijk idioot dat een klein plaatsje in een afgelegen Texas county geschikt zou zijn voor een oefening voor de Texas National Guard Troops, inzake ‘lopende-band vaccinatie clinics’. Bovendien vond ik het volgende feit nog krankzinniger. De vreemde county-overheidsmensen zouden een publieke mededeling gaan doen dat een nood ‘pandemie-programmas inzake vaccinatie een rij auto’s tot gevolg zouden hebben van wel 60 km lang in Guadelupe County, ‘maar dat een de wachtrij voor San Antonio’s wachtrij voor een drive-through vaccinatie wachtrij zo lang zou zijn als van San Antonio tot Alberta Canada’…  Dat is bijzonder vreemd omdat dit precies de geplande route is van de AMERO SNELWEG, die de U.S.A. met Mexico en Canada verbindt. Kan dit een gecodeerde boodschap zijn voor insiders?

Precies zoals NORAD op de ochtend van 11 September 2001 een valse oefening hield om terroristen te verslaan, zou dit ‘2 Mei-verhaal’ gepland kunnen zijn om een pandemie te verklaren en eventueel de krijgswet van toepassing te verklaren voor Noord- Amerika?

Wanneer ik dit stuk schrijf, op vrijdag 24 April 2009, blijkt uit alle media dat de WHO, de wereld gezondheidsraad, ‘zeer, maar dan ook zeer bezorgd is over een uitbraak van varkensgriep in Mexico City. De WHO is zo bezorgd, dat het feitelijk alle WHO-leidinggevenden heeft geboden om de ‘Pandemie Controlekamer’ te bemannen, op 24 Juli voor de eerste keer.

ATTENTIE AMERIKA!!! Dit is een bijzonder voorzichzelf sprekend bericht; de WHO ‘Pandemie Controlekamer’ is een creatie van de Illuminatie-elite om hun ultieme ‘end game’-virus in kaart te brengen en in de gaten te houden. Deze Controlekamer is uitgerust met supercomputers, die verbonden zijn met de geheime diensten van de overheden van alle lidstaten van de Verenigde Naties. Uit deze Pandemie Controlekamer zulle alle verklaringen worden afgegeven van de ‘pandemie’.

Wanneer deze WHO-club deze ‘verklaring’ gaat afgeven aan president Obama, de FEMA en het Departement van Binnenlandse veiligheid, zullen speciale ‘Pandemie-teams’ worden ingezet. De gouverneur van elke staat zal worden ingelicht, en de voorbereidingen zullen worden getroffen om het MSEHPA te implementeren. (Model State Emergency Health Powers Act)

Dit betekent dat alle Amerikanen hun toestemming zullen MOETEN geven aan massale vaccinatie, omdat ze anders schuldig zullen zijn aan een misdrijf (dat is dan zonder proces, let wel!) Waarom het dan een misdrijf is en geen wetsovertreding? Heel simpel, omdat het inzetten van ‘Dodelijk geweld’ door politie-machten alleen mag worden ingezet tegen die personen die een misdrijf hebben begaan en zich verzetten tegen hun arrestatie. Wanneer je het door de overheid het ‘made in China’ -vaccin weigert, een vaccin dat niet is getest nog uitgeprobeerd, zul je direct worden  aangezien voor een crimineel die een misdrijf heeft begaan. Dus weiger je het vaccin en tevens je overbrenging naar een speciaal ingericht ‘quarantaine kamp’, dan kun je ter plekke ‘legaal’ worden neergeschoten en vermoord. Kijk op deze lead voor juridische achtergronden van deze regels.

 (http://www.forhealthfreedom.org/Publications/Informed/RevisedModelState.html )

Vergeet niet dat in 2005 de Chinese PLA, ‘minister van defensie’ in een speech tegenover de Chinese PLA verklaarde dat China Noord-Amerika moet innemen (Mexico, USA en Canada) en dat 15 to 200 miljoen Amerikanen zouden moeten sterven ‘via een ‘geperfectioneerd’ biologisch wapen’.. Wat zou dan niet natuurlijker zijn en efficienter de verdenking afleiden dan een ‘gewapend en dodelijk griepvirus’, dat officieel wordt gezien als een ‘daad van de natuur’..?

In het voorjaar van 1918 kwam een ‘ongewone griep’ opzetten, die uiteindelijk doorschoot naar het Spaans griepvirus dat uiteindelijk in een pandemie miljoenen mensen het leven kostte over de hele wereld. Nader onderzoek leerde dat het een ‘bijzonder vreemde griep’ was, dat een combinatie bevatte van varkensgriepvirussen en vogelgriepvirussen. (note: Roel Coutinho verklaarde gisterenavond bij Pauw & Witteman dat dit virus inderdaad vreemd was, het bevatte maar liefst 4 oorspronkelijke virussen, waaronder ook het specifiek menselijke griepvirus). Dit is exact het virus, dat Dr Jeffrey Taubenberger en zijn team in Fort Dedrick opnieuw creëerden tussen 1997 en 2003. Is het toeval dat dit recombinant-virus opnieuw zijn opwachting maakt?

Brezinski, bizarre kracht achter de schermen.
Brezinski, bizarre kracht achter de schermen.

Volgens Henry Kissinger en het boek van Zbignew Brezinsky ‘New World Order Agenda’, moet de aarde worden ‘schoongemaakt’, door tenminste 5 miljard mensen te ”verwijderen’. Dit om hun ‘Utopia’  te realiseren. In 1974 werd hun agenda verder vorm gegeven in een rapport dat NSSM 200 werd genoemd. In dit rapport stond dat deze genocide zou moeten beginnen in een 3e wereldland. (kijk voor achtergronden over dit NSSM 200 -verhaal op http://www.mathaba.net/0_index.shtml?x=90207 )

Het is logisch dat Noord Amerika (en speciaal Mexico City) ook ‘geschoond’ zou moeten worden. Vergeet overigens niet dat zowel Kissinger als Brezinsky beide fanatieke supporters zijn van Barrack Obama. Is het gek dat Obama een officieel bezoek aan Mexico aflegt en dat een korte week later, scholen en universiteiten in Mexico City en openbare gebouwwen worden gesloten met het oog op angst voor een pandemie. (voor de eerste keer weer sinds de verwoestende aardbeving van 1985!) . Ik vraag je: ‘Is dit weer een bizarre samenloop van omstandigheden?

Iets kwaads komt dus niet alleen onze kant op, maar is reeds daar!

“Wanneer ik reïncarneer, wil ik graag terugkomen op Aarde als een Dodelijk Virus om de menselijke populatie te decimeren” Geloof het of niet, dit is een uitspraak uit december 1995, van Prins Philip, de hertog van Edinburgh, voorzitter van het Wereld Natuur Fonds en de Vrijmetselarij in de Wereld.

‘Een killer-virus is inderdaad een evolutionaire stap voor sommige van zogenaamde ‘elite’ van onze planeet.’  Hopelijk kunnen Prins Philip, Henry Kissinger en Zbignew Brezinsky, e.a. deze mijlpaal bereiken dat ze sterven, maar dan NIET terugkomen als de primaire levensvorm uit een oersoepschimmel, zoals ze deze in hun huidige vorm op Aarde innemen.”

Dr. A. True Ott, Concerned American PATRIOT, April, 2009.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Advertentie

76 thoughts on “Iets kwaads komt onze kant op en is er al!

 1. een aantal dagen geleden heb ik een mail naar wanttoknow.nl gedaan omdat ik in het nieuws had gehoord dat de lokale overheden door onze premier werden opgeroepen om noodprogramma op gezondheidsgebied samen te stellen.
  is dit nu datgene waar toen voor gewaarschuwd werd?
  hoezo voorkennis?
  en dan de artikelen over vaccinaties.
  wel of niet vaccineren?
  volgens mij niet, dan maar dood zoals in het bovenstaande artikel wordt aangegeven.
  want dood gaan er toch al velen, dus waarom niet meteen?
  vroeger koos een zeeman er ook voor om niet te leren zwemmen bij schipbreuk gaf zwemmen alleen maar een langere lijdensweg.
  groeten robth

 2. een mooi broodje aap verhaal als je het mij vraagd dat hele virus en zo vinden ze steeds weer wat nieuws om angst te zaaien

  spel van energie al deze berichtgeving en het heeft maar 1 doel en dat is frequenties verlagen

  mooi dood laten bloeden, wat niet is zal ook niet zijn

 3. @Peter zo is het jij staat tenminste buiten de dualiteit getuigen ook jouw posting tijd van 12:21 jij ziet de dingen vanaf de zijlijn.

  Wat niemand verteld media nog alternatieve media de meeste mensen genezen zelf van deze griep!

  De alternatieve media is ook niet meer wat het is er is heel veel desinfo.

  Er is niets aan de hand dit is allemaal gebakken lucht de media regulier of alternatief dikken het allemaal aan!

 4. @robth

  Ik had al veel eerder gemaild, maar weet niet of dat naar wanttoknow was. Inderdaad, hoezo voorkennis.
  Voor zover ik heb begrepen, hebben vaccinaties helemaal niets te maken met het gezond houden/maken van mensen.

  Het is een achterbakse, geniepige aanval op het lichaam, door dit op te zadelen met nóg meer zaken die er niet in thuis horen. Zoals kwik aluminium, nanopartikels, microchips….
  Lees ook het boek van Désirée Röver (BAARMOEDERHALSKANKER
  Onthullende feiten over de verzwegen bijwerkingen van de HPV-vaccins ISBN 9789020203271)

  Het lijk wel of we hier met een tweede, veel catastrofalere 9/11 te maken hebben.
  Ik mag hopen dat het niet zo ver komt dat de nederlandse regering wil dat ook wij verplicht ingeënt worden. En dat de consternatie rond het HPV virus genoeg mensen wakker heeft geschud.

 5. Heeft dit misschien een relatie met het uitbreken van deze griep? Ik bedoel, dit is echt gebeurd en recentelijk:

  http://www.volkskrantblog.nl/bericht/249628

  Kijk, als ze al live avian flu in vaccins vinden, wat nooit had mogen gebeuren, hoever zitten we dan van een opzettelijk in gang gezette uitbraak?

  Volgens mij is het opzet… en gaat het om een chemisch gefabriceerd virus t.b.v. ontvolking.

 6. http://www.projectcamelot.org/ stelt:
  Quote:
  “Keep in mind the effect here in the States is considered “mild”… Although we are not giving medical advice of any kind here, colloidal silver and/or MMS are both said to be possible remedies or even preventative measures against this type and many other types of viruses.”

  Vertaling:
  Houd in je achterhoofd dat het effect hier in de VS beschouwd wordt als zijnde mild. Ofschoon het niet onze bedoeling is enig medisch advies te geven, schijnen colloïdaal zilver en MMS uitstekende remedies te zijn en preventief te werken tegen dit virus, zoals ook tegen andere virussoorten.

  De echte ramp is dan niet de griep zelf, maar de vaccinaties.

 7. @guido

  sars zelfde media hype, vogelgriep zelfde media hype etc etc..

  we spreken elkaar over c.a. een maandje misschien 2.

  kunnen we zeggen dat ze ons wederom weer eens flink bang hebben lopen maken!

 8. Bij het autoriseren van die viruscreatie en de opzet van wereldwijde angst, is het doel van de tot het duister geneigde mensen om de aandacht af te leiden van de groeiende eisen van de bevolking voor vredelievende onderhandelingen; het afleiden van het aanklagen van verantwoordelijken in de regering van de VS die marteling bekrachtigden; de waarheid over de daders van “9/11”; wat het ineenstorten van de wereldeconomie veroorzaakte; het tientallen jaren in de doofpot stoppen van de aanwezigheid van buitenaardsen; over wie de illegale drugsindustrie uitvoeren; de werkelijke bedoeling van chemtrails en controle van het weer; de doelen van de wereldwijde Zionisten beweging; en de “zwarte operaties” achter het terrorisme over jullie hele wereld.

 9. Angst dat is het echte virus!

  en @rieneke die site knipt en plakt enkel wat zoveel doemdenkers roepen. Draagt alleen maar bij aan nog meer angst zaaien.

  Trek je niets aan van berichten die Angst inboezemen. Angst is een primair gevoel waar je enkel naar moet luisteren als je zelf oog in oog staat met een wezenlijke bedreiging op jouw persoon of je geliefden.

  Laat je niet door angst leiden als je het enkel ziet of hoort via media 99% is zwaar overdreven!

  een oud gezegde luid! “angst is een slechte raadgever”

 10. wat er hier op een dieper niveau speelt is steeds weer dat angst zaaien en dat zal nog wel veel gekker worden voordat de laatste uitwassen verdwenen zijn

  de vraag is geef ik mijn energie daaraan, ga ik me druk lopen maken om deze zaken en verlaag ik me eigen frequenties en daarmee het collectief vermogen?

  dat is wat er speelt steeds weer word dat collectief onder druk gezet en het enige wat ik zie gebeuren met al deze berichtgeving is dat er kracht aan gegeven word we mogen ons wel eens herinneren dat we niet erin hoefen te trappen, als je graag die nieuwe wereld wilt hou je dan bezig met alles wat je inspireert het zijn jouw gedachten en daden en alle energie die daarbij hoort wat hier de aangesproken en scheppende kracht is

  ik denk persoonlijk dat loslaten hier ook weer de sleutel is geeft je ruimte voor je zelf ipv extern gedoe allemaal afleiding, het gaat er niet om of het waar of niet waar is dat virus verhaal het boeit hun niet het draait hen om dat angst zaaien, precies hetzelfde spel wat al millennia gespeeld word

  speel jij mee?

 11. Je kan natuurlijk wel roepen; angst zaaien, afleiden van…postief zijn. allemaal ware gedachten, maar wat doet de overgrote meerderheid??? gelooft wat de media brengt, vertrouwt op de regering en EU, als deze zeggen massaal inenten dan volgen de schaapjes braaf de herder. Met wat men wordt ingeent?? de regering en de WHO zeggen dat het goed is dus…. Als dat nu het doel eens is, hebben ze bereikt wat ze willen bereiken. Beinvloeden van de frequentie middels nanochips en HAARP? Zomaar een doomgedachte. Das waar men moet anders denken…maar toch?

 12. ik begrijp je dilemma frank, laat me jou een vraag stellen

  heeft het jou iets anders dan verweidering van je kern gebracht?

  overlevingsinstincten spelen hier mee maar waarom eingelijk? zijn we bang voor de dood? om straks geen dak boven ons hoofd te hebben enz enz wat kan je nou eingelijk raken tenzij je het zelf toestaat je te raken

  het is niet zozeer positief zijn maar zijn wie je bent

 13. Peter,
  Ik heb geen vrees voor de dood of verlies van materialisme. Wat mij bezig houdt is dat men wil voorkomen dat men in hogere frequentie komt. Wat voor gevolgen dat heeft, ben ik nog niet geheel uit. Dat is ook hun doel denk ik.

 14. De grote ‘klus’ voor mij is, zeker voor WantToKow, het negatieve (ook) melden en belichten en tóch in je eigen kracht blijven. Het negatieve dus in jouw daglicht plaatsen; dat is ook opheffen van dualiteit. En inderdaad ook je ogen dicht doen of iets niet willen zien..!

 15. @frank dat kan toch alleen als je dat toestaat

  @guido snap jou ook wel en vanuit mezelf gesproken heb ik veel van dergelijke berichtgeving wel nodig gehad om te gaan inzien welk spel we eingelijk spelen, maar vervolgens merkte ik een verschuiving van me aandacht omdat het besef erbij komt van gedachtekracht = scheppingskracht

  en daar word het dubieus want zelf had ik het nodig om in te gaan zien en zodra je inziet merk je dat je energie geeft aan nou net dat wat je niet wilt door het wel steeds toe te staan te bestaan in mij, het heeft niets te maken met niet willen zien integendeel het is een bewuste keuze de wereld te bekijken vanuit een ander standpunt, die van energie kijk als het me niks kon schelen of andere mensen wakker worden kwam ik hier echt niet want voor mezelf heb ik het niet nodig veelal word het een getouwtrek van energie waar je best bij op moet letten maar goed ik weet waarvoor ik hier ben en ik zeg me ding zoals ik afgesproken heb te gaan doen, en in dat proces loop ik steeds weer tegen deze situatie aan zoals zovelen met mij want wat gebeurd er hier alleen al doordat ik reageer? ik zit ook weer op dit niveau

  het is een dunne lijn die bewandeld word guido maar dat besef je je zelf ook wel lijkt me, en ik vind het ook zeker nodig, en wat je denk ik veel zal merken is dat je elke periode andere bezoekers gaat krijgen die veelvuldig reageren om vervolgens van het toneel te verdwijnen, genoeg wetende om los te kunnen laten en die reis naar binnen te gaan maken waar het allemaal om draaid

 16. @peter Correct, wat je zaait krijg je terug. Vandaar dat je hier alleen maar gezellige mensen op de site ziet. Ook bij dit soort heftige verhalen hierboven. Smile, you’re on candid camera!

 17. Het Amerikaanse bedrijf Baxter, dat een maand terug nog in opspraak kwam, door vaccinaties te verspreiden waarin het levende vogelgriepvirus aanwezig was, is aangetrokken om een vaccinatie te ontwikkelen tegen de Mexicaanse varkensgriep.
  Wie vertrouwt nu zo’n bedrijf? Het lijkt wel een HORRORVERHAAL!
  Een bedrijf dat zo’n “blunder” heeft begaan een nieuw varkensgriep vaccin laten ontwikkelen?
  Dit getuigt van weinig betrouwbaarheid van de overheid die deze opdracht heeft verstrekt.
  En hoe serieus wordt de bevolking eigenlijk genomen?
  THIS IS A SICK JOKE!
  Maar goed, wanneer er werkelijk een pandemie uitbreekt worden de vaccinaties toch verplicht.
  Weiger je, dan heb je denk ik een groot probleem met de overheid.
  Krijg je denk ik een enkel reisje aangeboden.

  Baxter To Develop Swine Flu Vaccine Despite Bird Flu Scandal
  http://www.prisonplanet.com/baxter-to-develop-swine-flu-vaccine-despit e-bird-flu-scandal.html

  Swine flu: Baxter seeks swine flu sample to begin work on vaccine
  http://www.chicagotribune.com/business/chi-baxter-swine-flu-27-apr27,0 ,3579388.story

  De Engelse regering heeft in 2006 al plannen gemaakt om bij een uitbraak iedereen te vaccineren.
  Ze hebben in totaal 120 miljoen dosissen besteld, voor ieder individu dus 2 vaccinaties.
  Jabs for everyone if avian flu pandemic strikes?
  http://www.prisonplanet.com/articles/february2006/240206jabs.htm

  Gepensioneerde Amerikaans leger Generaal vraagt zich bij CNN hardop af, of dit virus uit een laboratorium afkomstig is.
  Dus toch niet zo conspiracy als het op het eerste gezicht lijkt.

  http://www.prisonplanet.com/ret-army-general-russell-honore-asks-did-t his-swine-flu-come-out-of-lab.html

  Voormalig President kandidaat reageerde bij een uitbraak in 1976 wel heel expliciet!
  Swine Flu Vaccines: Dr. Ron Paul In 1976

  http://www.prisonplanet.com/swine-flu-vaccines-dr-ron-paul-in-1976.htm l

 18. Sorry, dit zijn de werkend linkjes.

  Baxter To Develop Swine Flu Vaccine Despite Bird Flu Scandal
  http://www.prisonplanet.com/baxter-to-develop-swine-flu-vaccine-despite-bird-flu-scandal.html

  Swine flu: Baxter seeks swine flu sample to begin work on vaccine
  http://www.chicagotribune.com/business/chi-baxter-swine-flu-27-apr27,0,3579388.story

  Jabs for everyone if avian flu pandemic strikes?
  http://www.prisonplanet.com/articles/february2006/240206jabs.htm

  Ret. Army General Russell Honoré On CNN: Did Swine Flu Come Out Of a Lab?
  http://www.prisonplanet.com/ret-army-general-russell-honore-asks-did-this-swine-flu-come-out-of-lab.html

  Swine Flu Vaccines: Dr. Ron Paul In 1976
  http://www.prisonplanet.com/swine-flu-vaccines-dr-ron-paul-in-1976.html

  Ik hoop dat de linkjes het zo doen?
  En anders maar kopiëren en plakken in de adresbalk.

 19. 24 van de meest vooraanstaande micro biologen zijn de laatste 7 jaar onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen!
  Ze hielden zich allen bezig met de strijd tegen bio terrorisme.
  Wat speelt zich hier achter de schermen af?

  http://www.americanfreepress.net/html/suspicious_deaths_scientists_1.h tml

  Heb dus maar besloten om het item over de illuminati kaarten hier opnieuw te posten.

  In 1990 werd er een “Illuminati — New World Order” Game ontwikkelt door Steve Jackson.
  Op 1 maart 1990 werd het bedrijf bezocht door de geheime dienst.
  Er volgde een rechtszaak die door SJ Games werd gewonnen.
  Dit kaartspel werd in 1994 op de markt gebracht en won in 1995 de Origins Award for Best Card Game.
  In dit kaartspel zijn er afbeeldingen te zien van aanslagen op de Twin Towers en het Pentagon.
  En van mogelijke toekomstige bedreigingen zoals een pandemie die afkomstig is uit laboratoria.
  Het opvallende is dat dit kaartspel 11 jaar voor de werkelijke aanslagen is ontwikkelt, maar de huidige realiteit zeer dicht nadert.
  http://www.cuttingedge.org/news/n1753.cfm

 20. In dit TV interview met onderzoeks journalist Wayne Madsen uit Washington, komt
  het vermoeden ter sprake dat het Mexicaanse virus wel eens kunstmatig zou kunnen zijn.

  2 soorten menselijke griep die met 1 vorm van vogelgriep wordt verbonden en verschillende vormen van varkensgriep.

  Wat denkt u?

  http://www.youtube.com/watch?v=RnSX_jS0STA

  Restaurants en cafés mogen geen voedsel meer serveren in Mexico City.
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8023820.stm

 21. Op de 100e dag dat Obama in functie is, wordt er op NYC’s Union Square
  een schilderij tentoongesteld waarop Obama staat afgebeeld als Jezus.
  Zelfs getooid met een doornen krans.
  Het schilderij draagt als titel “The Truth”.
  Obama die als de verlosser wordt neergezet.
  The New World Leader!

  http://www.rense.com/general85/obasjc.htm

  http://www.newscom.com/cgi-bin/pub/s?f=PRN/prnpub&page=1&xtag=PRN-prnp hotos-80981&redir=detail&TAG_ID=prnphotos080981

 22. @Posted by Peter | april 28, 2009, 19:26

  Precies zoals ik er over denk 100% spijker op zijn kop 😉

  Je bent ook erg goed in het onder woorden brengen van het geen er speelt!

  Vooral dit stukje:
  “merkte ik een verschuiving van me aandacht omdat het besef erbij komt van gedachtekracht = scheppingskracht

  en daar word het dubieus want zelf had ik het nodig om in te gaan zien en zodra je inziet merk je dat je energie geeft aan nou net dat wat je niet wilt”

  Hier begint de stille strijd met de dualiteit en zij die de berichtgeving in handen hebben spelen hier op in zijn proberen van buitenaf jou te manipuleren om constant bezig te zijn met crisis, epidemieën etc waarom om zo jou scheppingskracht te misbruiken om hun realiteit te waarborgen en jou erin te houden (zuigen) te verankeren.

  nu je wakker bent stap er uit leg de media en berichtgeving naast je neer en leg je focus op het geen je wel wil dan zal je het pad kiezen van verlichting 😉

  Hier ga hier eens heen en laat die pendel stil hangen ik weet zeker dat jij dat net als ik kan!
  visualiseert hoe sterk je scheppingskracht is 😉

  http://www.fourmilab.ch/rpkp/experiments/pendulum/

  @GUIDO
  Laten we een test doen. iedereen die op deze site komt oproepen om op een bepaalde tijd de aandacht op iets positiefs te focussen en op een bepaalde dag/tijd te laten gebeuren in de wereld.

  Ik heb dit eens gedaan op abovetopsecret.com en ik schrok me rot toen het lukte!

 23. @ HJ Henk

  Schokkend dat van Obama. Suggereert Rense hiermee dat bepaalde mensen vinden Obama voor anti-christ moet spelen ???

  Je tweede linkje werkte niet, ik had geen inlogcode?

 24. @Droppie
  Volgens mij wordt Obama door de media zeker neergezet als de nieuwe verlosser.
  Maar dan zal het wel een valse blijken te zijn, oftewel de …….?

  Denk dat hij de meeste kans maakt om zogenaamd geaccepteerd te worden door de Internationale Gemeenschap als wereldleider.
  Kijk naar de enorme politieke verschuiving t.a.v. Irak, Iran, Venezuela, Rusland etc.

  Er wordt nu een ander spelletje gespeeld.
  Niet meer verdeel en heers(BUSH) maar UNITE THE WORLD.

  Er zijn diverse crisissen gestaged zoals de war on terror, financiële, voedsel, opwarming en de dreiging van een pandemie.
  De problemen worden zo groot gemaakt dat de wereldbevolking hun aangedragen oplossing straks moeiteloos aanneemt.

  The New World Order.

  Het journaal het had gisteren over een Nieuwe Financiële Wereldorde.
  Zo introduceren ze dus zulke termen.
  Kan de burger alvast wennen.
  Laat het woord financiële weg en je ziet hun agenda.

  Kijk eens hoe Obama met een eenvoudige vingerknip de Internationale politieke verhoudingen aan het veranderen is.
  En dit doet hij echt niet alleen maar door zijn mooie glimlach.
  Maar omdat dit De Geheime Politieke Agenda is van de Elite.
  Eén wereldmunt, één wereldregering en één wereldleger.

  In Amerika is deze alleenmacht van Obama al in de maak!
  Republikeinse Senator stapt over naar de Democraten, waardoor ze nog één zetel verwijdert zijn van de meerderheid in de Senaat.
  Er moet nog besloten worden over een restzetel in Minnesota.
  Bij een meerderheid van de Democraten kunnen de Republikeinen geen wetgeving meer blokkeren.
  Zodat de partij van Obama de volledige macht heeft tot het maken van wetgeving zonder oppositie.

  http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2009/4/28/280409_republikeinse senatorvsstaptover.html

  Hier nog even het werkende linkje:
  http://www.newscom.com/cgi-bin/pub/s?f=NCOM/prn&p1=20090424/NY04985&view=thumbnail_grid

  Even op de foto klikken.

 25. Homeland Security wijst op de Verplichte Procedures van de Quarantaine.

  Precies waar ik het in verschillende stukken over heb gehad!
  Hoelang duurt het nog voordat de eerste mensen worden weggevoerd??
  Of kijken ze hoever ze kunnen gaan met de bevolking, voordat ze met de echte klapper komen.
  Want het opvallende is dat buiten Mexico, er nog geen dodelijke slachtoffers zijn gevallen.
  Wanneer dit wel gebeurt, is het virus natuurlijk ook buiten Mexico gemuteerd naar een dodelijke vorm.
  Ja, ja?

  http://www.prisonplanet.com/homeland-security-issues-alert-on-mandatory-quarantine-procedures.html

 26. @888, hebbes, de essentie. Iemands realiteit is nooit de jouwe. How hard you try.. Dát is de essentie van het leven. Het universum draait om ieder-een. Een hologram in optima forma..!

 27. @Guido

  Mooi commentaar.

  Hoe gek kun je elkaar maken en/of je gek laten maken:

  http://www.spiegel.de/international/zeitgeist/0,1518,621598,00.html

  Er kan natuurlijk op allerlei andere manieren “opeens” “zwaar besmettelijk” “zeer gevaarlijk” varkens weet ik veel, ontsnappen.
  En staan we allemaal verplicht in in de rij voor een dementie of erger prik.

  En gaan we dat dan ook echt doen?
  O nee, zoiets doet zich toch niet voor zegt 888.
  Tja en anders dikke bult hadden we maar beter moeten tinkelen….

  Is hier nog een gecertificeerde tinkelschool in de buurt? Of mag er ook nog een beetje gezond verstand en oeroude intuïtie bij….

 28. Dit is opzettelijk de wereld in gebracht net zoals de gekke-koeien ziekte, vogelgriep etc. Mensen kunnen dan weer gedrogeerd worden met farmaceutische supplementen. Dan tha presidenta of USA lijkt mij op zich een oprecht mens maar ook hij wordt misbruikt om net doen te lijken alsof alles weer goed komt. Mensen wake up want de enige die zijn werkelijkheid creert dat ben je zelf.

 29. @888
  Ben bang dat als het aan de machtselite ligt er weinig andere keuzes overblijven.
  Je leeft natuurlijk ook in deze grofstoffelijke werkelijkheid.
  Probeer maar eens met je hoger trillingsgetal een virus te ontlopen.
  Wedden dat dat nog niet zo makkelijk is.
  Volgens mij zit een deel van de oplossing toch echt in het bewust maken van mensen.
  Dan nog blijft de vraag in welke mate er werkelijk sprake is van een vrije keuze.
  Wanneer je ervan uitgaat dat dit een gecreëerde werkelijkheid(matrix) is.

 30. zojuist vernomen dat de WHO fase 5 heeft afgekomdigd………………wat is de volgende stap die tot gevolg heeft tot verplichte vaccinatie!!!
  Hoe ontloop je die?? heb je hierin een keuze?? het bang maken van mensen lukt ze helaas toch aardig goed. Of je het nu toelaat of niet

 31. Vaak vraag ik me op aarde af waar het over gaat.
  Je wordt er werkelijk ziek van
  De post de reclame Geen enkel stikker werkt
  Eten kopen op verplichte tijden
  Verplicht ziek zijn omdat de dokter en de farmindustrie dit wil
  nooit heb ik mijn naam zelf bedacht maar die werd mij opgedrongen
  ook ziekte zoals gedwongen medicijnen omdat de rechter dit wil
  Werken is niet belangrijk genoeg hier
  Als ik ff ga slapen ligt de volgende dag op de loer met dezelfde gedoe als vandaag
  Is het eindelijk weekend moet je weer naar de kerk om te geloven
  Het eten niet zelf gemaakt maar werd me aangepraat
  Mijn geboortedatum kan ik niet eens natrekken
  verplicht familiebezoek
  verplicht naar buiten om deze dingen te doen
  Zo zijn er nog zaken zoals internet
  Gedwongen keuze glasvezelkabel
  Opgedrongen gezelligheid
  Het is verboden de waarheid te schrijven want de leugen regeert
  Verplicht lezen en bibliotheek
  Liefde een opgedrongen gezelligheid wat moet je ermee

  Zo las ik pas dat je in de astrologie Varken hebt. Jammer voor deze groep mensen.

 32. @annelies, en dan MOET je tussendoor ook nog eens adem halen.. BAH! Ik vind er eigenlijk ook niks meer aan.. Behalve dan ‘things of beauty, a joy forever’. En de bloesem, die om je heen sneeuwt in een 1000 geurenpallet. De vogels die onverstoord zingen en net zoals de zon voor niks hun best doen. GENIETEN kost niets. Focus on pleasure and passion! Be grateful!

 33. Voor al dan niet echte, depressieve en angststoornissen zijn ook hele interessante pilletejs…
  Veel effectiever als gezond (schoon en gevarieerd) eten en goede gesprekken…
  Ahum…

 34. Nog een comment over verplicht vaccineren.
  Niet met mensen (nog niet), maar met dieren. Niet in Nederland, maar in Frankrijk (daar verblijven wij momenteel)
  Ben daarstraks bij de dierenarts geweest (nog wat ophalen voor onze hond) en het was er opvallend rustig. Dat was dan ook mijn opmerking aan het onthaal. Ik kreeg als reactie: Gelukkig, even tijd om op adem te komen, want het is hier ontzettend druk geweest, de voorbije weken. Alle dierenartsen hier zijn bezig geweest met alle runderen in de streek 1 voor 1 te vaccineren. En dat zijn er wat. Niet dat ze ziek zijn, hoor. Maar tja het is opgelegd door de staat. Verplichte vaccinatie. In mijn hoofd ging er een belletje rinkelen: ruikt dit naar Codex Allimentarius??? Dus als er een verplichting is…..

 35. DOKTER UIT TEXAS LUIDT NOODKLOK VIA INTERNET BERICHT!!!

  Volgens hem zijn er 10 tot 25 keer meer gevallen van varkensgriep dan door de officiële instanties wordt toegegeven, ziekenhuizen worden overweldigd en virus al in alarmfase 6 is!!!
  Ook zou het virus net zo dodelijk zijn als in Mexico.
  Mensen worden niet makkelijk beter en zijn serieus ziek.
  Hij vertelt dat de ziekenhuizen nu al overweldigd worden door golven van nieuwe patiënten en dat deze steeds groter worden.
  Verder claimt hij dat President Obama is geadviseerd om de noodtoestand uit te roepen.
  Dit zou volgens hem binnen 48 uur kunnen gebeuren.
  Blijkbaar is het dus toch THE BIG ONE!
  Wanneer je mijn artikelen terug leest, zie je dat de overheid zich hier al lang op aan het voorbereiden was.
  Is deze Pandemie MAN MADE???

  Lees ook even de reacties van mensen onder het artikel.

  http://www.prisonplanet.com/texas-doctor-claims-swine-flu-cases-far-worse-than-reported.html

  Fox News versloeg vandaag de mogelijkheid om bij een Pandemie de noodtoestand uit te roepen.
  http://www.prisonplanet.com/fox-news-martial-law-if-its-a-pandemic.html

  Military in Charge of Swine Flu Monitoring
  http://www.prisonplanet.com/military-in-charge-of-swine-flu-monitoring .html

  Will NorthCom take over in Swine Flu Outbreak?
  http://www.prisonplanet.com/will-northcom-take-over-in-swine-flu-outbr eak.html

  Flu-Steria: Biden Sounds Swine Flu Alarm! 4/30/2009
  http://www.youtube.com/watch?v=SHEeMWvp59o

  48 bevestigde varkensgriep gevallen in New York.
  http://www.youtube.com/watch?v=vQPOeVybpvo

  More than 40 probable swine flu cases reported in Illinois
  http://www.suntimes.com/lifestyles/health/1552344%2Cswine-flu-illinois -update-cps-chicago-043009.article

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.