Advertentie

Bewijs: Informatie over Vrije Energie wordt geweldadig onderdrukt!


Een populaire, zeer onthullende internet videoclip over de ontdekking en ontwikkeling van koude fusie, werd door omroepgigant CBS in de VS van haar website verwijderd, nádat de clip daar ruim een week had gestaan. Met name door het artikel dat Fred Burks, de Amerikaanse oprichter van WantToKnow.info, had geschreven op 21 April jl., bleek dat de clip bijzonder vaak bekeken werd en steeg deze video naar plek 4 van meest bekeken video’s op de CBS-site.

Fred Burks
Fred Burks heeft bewijsmateriaal genoeg, dat laat zien dat Vrije Energie-uitvindingen gewelddadig worden onderdrukt!

In het betreffende programma ‘CBS 60 Minutes’, kwam een door CBS ingehuurde, zeer gerespecteerde geleerde aan het woord, Dr. Rob Duncan, die zich in het verleden bijzonder sceptisch uitte over de ontwikkelingen rondom het proces van koude  fusie. Rob Duncan was dus eigenlijk een non-believer.

Maar dat niet alleen, deze geleerde liet zich door CBS inhuren om in het programma ’60 minutes’ ook de resultaten van succesvolle huiskamerexperimenten op het gebied van nucleaire fusie te ontkrachten, en de experimenten die o.a. zijn gedaan door een – eveneens zeer gerespecteerde- collega-wetenschapper.

Inmiddels is door grote druk van het publiek de clip door CBS weer teruggeplaatst, maar in een sterk ingekorte versie van 13 minuten! Je  kunt hem in ieder geval even bekijken via deze link. HIER

Maar wat was nou precies gebeurd in het programma? Deze geleerde, Dr. Rob Duncan, die dus van plan was het koude-fusieproces af te kraken, bleek door zijn medewerking aan het programma plotseling een draai van 180 graden te maken en werd een enthousiaste aanhanger van dit verbijsterende fenomeen…!

Wat is koude fusie eigenlijk?

Koude fusie is -simpelgezegd- het proces waarbij 2 elementen/materialen op elkaar inwerken -zoals bij een gewone huis-, tuin- en keukenbatterij- en er meer energie uit het proces voortkomt dan de hoeveelheid energie die in het proces wordt gestopt. Deze energie is er alleen voor nodig om het proces op gang te brengen. Kijk hier, wanneer je er meer van wilt weten, voor een uitgebreide uitleg op Wikipedia. HIER.

Zowel koude als hete fusie hebben het enorme voordeel, ten opzichte van atoomsplitsing, dat in kerncentrales wordt toegepast, dat het naar verwachting geen atoomafval oplevert en het zulke enorme hoeveelheden energie op gaat leveren, dat onze wereldbehoefte aan energie uit 1 m3 zeewater te halen zou zijn.

Bewijzen voor koude fusie, zoals bijv. hier op de foto, zijn overal op het internet te vinden.
Bewijzen voor koude fusie, zoals bijv. hier op de foto, zijn overal op het internet te vinden.

Hete kernfusie

is in feite hetzelfde proces als koude fusie, alleen is dit het proces waarbij wetenschappers proberen om via enorm hoge temperaturen, atomen van verschillende elementen te laten samensmelten en hierdoor een fusieproces op gang te brengen. We hebben het dan over temperaturen die ook in de kern van de zon heerst, meer dan 15 Miljoen graden Celsius !

Maar wetenschappers zijn nog lang niet in het stadium dat het proces energie oplevert. En hierdoor staat Koude fusie dus plotseling weer in de belangstelling, met name omdat het gerucht gaat dat er al meerdere keren een proces op gang is gebracht door wetenschappers, waarbij meetbare hoeveelheden energie vrijkwamen!!

De eerste keer dat dit gebeurde was in 1989, toen  Martin Fleischmann en Stanly Pons in een anders bedoeld experiment, onverklaarbare effecten waarnamen, die uitsluitend op koude fusie konden duiden.

Omdat dit experiment niet in eerste instantie dus was gericht op koude fusie, en de vrijkomende energie in eerste instantie een raadsel bleek, is het opnieuw uitvoeren van het experiment van Pons en Fleischmann een probleem gebleken. Maar de teerling was geworpen; de vlam voor de zoektocht ontstoken!

Terug naar de uitzending van ‘CBS 60 minutes’.

Dr. Duncan ging zelf aan de slag met de calculaties inzake het koude-fusieproces en zocht naar een verklaring voor de vrijkomende energie, die buiten het vermeende nucleaire effect zou moeten liggen. “Maar”, aldus Duncan “Ik ontdekte dat het wetenschappelijk werk bijzonder zorgvuldig was gedaan, en dat de energie die uit het proces voortkwam, heel echt was!” Toen hem werd gevraagd of hij van te voren had gedacht dit resultaat tegen te komen, was zijn antwoord een duidelijk “Nee, ik had nooit gedacht deze uitspraak te zullen doen.”

Fleischmann en Pons haalden met hun experiment in 1989 de cover van TIME-magazine.
Fleischmann en Pons haalden met hun experiment in 1989 de cover van TIME-magazine.

Fred Burks was bijzonder verbaast toe hij attent werd gemaakt op het feit dat de video van de CBS-site was gehaald en dat de clip nog wel genoteerd stond bij de top 10 van best bekeken video’s. Een paar uur later, toen de reacties van het publiek op gang kwamen, bleek de kortere clip teruggeplaatst te zijn en daar waren de 70 reacties die onder de langere video stonden, weggehaald. Bijzonder vreemd, nietwaar? Wanneer je nu  op de site kijkt tref je dus deze korte clip, met enkel reacties aan.

“Elke waarheid passeert 3 stadia: Allereerst wordt een waarheid geridiculiseerd. Daarna wordt de waarheid gewelddadig tegengewerkt, om vervolgens in het derde stadium als vanzelfsprekend te worden erkend.” Arthur Schopenhauer (1788-1860)

De vraag blijft natuurlijk welke informatie de andere  47 minuten (60 – 13) bevat. Op deze link kun je de nietwerkende video zien staan, met alle commentaren eronder, inclusief die van Fred Burks. Let wel, dit was dus vóórdat CBS de kortere versie, die je hieronder ziet, terugplaatste..

Er is bewijs genoeg dat Vrije Energie wordt onderdrukt en getorpedeerd.

Fred Burks heeft gedocumenteerd bewijsmateriaal liggen van pogingen tot onderdrukking van nieuwe, revolutionaire ontdekkingen op het gebied van nieuwe vrije energie. Deze onderdrukking is al 10-tallen jaren aan de gang.

Fred heeft het zelfs persoonlijk meegemaakt met een goede vriend, een geniale uitvinder. Toen deze man naar voren kwam met een revolutionaire vinding op dit vrije energie terrein. Het huis én het bedrijf van deze uitvinder, ter waarde van US$ 7 miljoen, werden op een gegeven moment leeggehaald en er werd zelfs eens een kogel door zijn kantoorraam geschoten.. En ondanks verwoede pogingen van zijn vriend de uitvinder om het te voorkomen, bleek in insider in staat het bedrijf van de uitvinder te ontfutselen, zeg maar gewoon dat het van hem werd ontstolen, inclusief de aanwezige patenten. Dit zijn bijzonder heftige zaken, die alle geruchten omtrent het onderdrukken van nieuwe, vrij-energie uitvindingen, staven.

Bewijsmateriaal van pogingen tot onderdrukking van nieuwe, revolutionaire ontdekkingen op het gebied van nieuwe vrije energie zijn aanwezig.

Een onderdrukking die al 10-tallen jaren aan de gang is!!

Fred heeft over deze onderdrukking al eens een artikel geschreven, dat je HIER kunt lezen. (Wellicht plaatsen wij van WantToKnow.nl nog eens een vertaling (of voel jij je geroepen dit te doen?)). En mocht je geïnteresseerd zijn in een ander uitstekend, verifieerbaar artikel over de historie van onderdrukking van nieuwe energie-uitvindingen, dan kun je ook dit 2 pagina essay lezen: HIER.

Blik in een kernfusie-reactor. Ondanks de miljarden die in deze techniek worden gepompt, zal het nog tientallen jaren duren vóór resultaten zichtbaar zijn.
Blik in een kernfusie-reactor. Ondanks de miljarden die in deze techniek worden gepompt, zal het nog tientallen jaren duren vóór resultaten zichtbaar zijn.

Er staat op Google video en op YouTube een prachtig krachtige documentaire over koude fusie, getiteld ‘Heavy Watergate’. Hieronder kun je deze film via de YouTube uitvoering zien, in 5 x 9 minuten filmpjes. De Googlevideo kun je in één keer bekijken via Google.

Deze toont het bewijs van de ongelooflijke potentie van deze koude fusie voor een schone, zonnige toekomst en tegelijk kun je je voorstellen, wanneer je deze documentaire bekijkt, dat er partijen in de wereld zijn, die helemaal niet gebaat zijn bij een GRATIS bron van energie voor iedereen..

Met name door de krachtige functie van Internet is worden dit soort zaken steeds transparanter en hierdoor ontstaat een duidelijk beeld van de onderdrukking die plaatsvindt.

Maar helaas zijn er maar weinig bestaande media die websites raadplegen die over deze vrije energie uitvindingen verslag doen. Een van die uitmuntende websites vind je HIER.

Doe je ding en informeer mensen die je kent met de informatie over vrije energie. Uiteindelijk zal dit resulteren in een opener blik op ontwikkelingen rondom uitvindingen van vrije energie enerzijds en een maatschappelijke afkeur van alle pogingen tot onderdrukking van deze uitvindingen.

26 gedachten over “Bewijs: Informatie over Vrije Energie wordt geweldadig onderdrukt!

 1. Ik word er wel eens moedeloos van te zien hoe we met z’n allen gefarmd en geharvested worden, en het nog fijn vinden ook.

  Of het zou onze eigen schuld zijn. Hebben we ons slecht gedragen en zo. Ten minste dat is wat o.a. Balkenende en Bos insinueren. Gelukkig hebben nog heel veel mensen niet dezelfde normen en waarden als deze heren, die ben ik van overtuigd, volkomen lak hebben aan de gewone nederlander.

 2. Nog even verder detailleren:

  Zo ontzettend triest, dat veel mensen zich gedragen als een mishandeld kind en niet in verweer komen.

  Met name mishandelde kinderen zeggen dat ze een slechte behandeling verdienen. Geen loyaler wezen als een mishandeld kind. Het kan het zich emotioneel, in al zijn/haar kwetsbaarheid niet permitteren toe te geven dat zijn/haar enige houvast geen houvast is.

  Wat maakt het mogelijk dat rechtspraak, geneeskunde, banken, etc. etc. uiterst nuttige instituten, zich steeds meer gaan gedragen als de kankers van de maatschappij???

  Ik vind dat we veel en veel beter verdienen.

 3. @droppie, nee natuuuuurlijk niet. Kosmisch gezien krijg je wat je verdient.. Het kán namelijk niet anders. En je verdient alleen maar meer volgens ‘Ego’s bespiegelingen.

 4. @Guido

  Eerst even dit:
  wat mij betreft is het ego en zijn hersenen gereedschappen, absoluut onmisbaar. Ons meegegeven om dankbaar gebruik van te mogen maken. En om ze goed te kunnen gebruiken moet je ze dus wel goed kennen.

  En verder:
  Laat ik mijn bovenstaand commentaar anders formuleren.
  Wij zijn hier om te leren. En leren dat je jezelf bepaalde onnodige beperkingen (in de vorm van wat dan ook) hebt laten aanpraten is een van de lessen.
  Je ware sterktes en zwaktes kennen.
  En om door te kunnen groeien, te evalueren, deel te nemen aan de cosmisch dans, is deze les enorm belangrijk.

 5. Wat nu in de wereld aan de gang is is een heel risico vol en kwetsbaar proces om onze door olie gedomineerde economieën klaar te maken voor een minder Energie gerelateerde economie!

  Iedereen heeft recht op vrijheid van energie!

  Olie moet uit ons systeem als aanjager van de economie! als we door gaan met olie wordt er straks overal zwaar gevochten om die laatste druppel.

  Mijn inziens is het overschakelen van een “olie” economie naar een zonder, enkel te realiseren door de economie af te koelen (recessie) zodat vele malen minder Olie gebruikt wordt. Global warming en recessie forceren nu een innovatie om groen te gaan. Overheden pompen graag geld in de auto industrie etc. maar er is altijd een hele dikke voorwaarde! Go green!

  Bewijs genoeg: kijk naar VS auto industrie krijgt geld maar voorwaarde meer hybride of 100% elektrisch gaan bouwen! geen benzine slurpers meer!
  NL plan van aanpak: groene projecten naar voren halen windmolenpark in zee, meer subsidie voor zonnepanelen etc.
  Ziet niemand dit verband?

  Mijn punt tot slotte de rede dat vrije energie “nu” nog onderdrukt wordt is omdat als dat nu bekent gemaakt wordt bovenstaande zeer crash gevoelige plan mislukt en we pas echt een probleem hebben want dan stort de toch al kwetsbare wereld economie volledig in.

  Niet alles is een negatief. Alles wat nu gebeurt is een voorbereiding op een; schonere, vrijere, gezonder en welvarendere wereld voor iedereen 😉

 6. @888 je gaat volledig voorbij aan alle spelletjes die achter de schermen gespeeld worden. Kijk eens naar het verhaal van Henry Ford bijv. die een patent heeft aangevraagd voor een carrosserie van vlas en hennep. Maar onder druk van de Rockefellers, toch maar voor een carrosserie van staal koos… Enz. Je intentie is liefdevol hoor, maar het gaat gewoon over macht en poen..!

 7. @ guido als je mijn verhaal begrijpt zie je juist waarom die spelletjes gespeeld worden!

  Als Wetenschap en technologische ontwikkelingen sneller gaan dan de economie het kan bijbenen stort het volledig in! ten nadelen van iedereen.

  Als het lukt om de overstap naar een vrijere energie economie breekt er een nieuwe (gouden) tijd aan.

  Waar wel plek is voor Tesla, Ford ed. hun ideeën.

 8. Ik had nu juist begrepen dat de verborgen technologie en wetenschap lichtjaren verder is als de technologie die wij nu met z’n allen kennen.
  Dus dat bijvoorbeeld alle ruimtevaartprogramma’s gewoon zielige poppekast voor goedgelovige sukkels is.
  En het aantal patenten dat ongebruikt op de plank ligt moet ook schrikbarend groot zijn….

  Wat nou snellere wetenschap en technologie???!

 9. Ik hoor al mijn hele leven dit soort beweringen op feestjes…dat philips eigenlijk wel een lamp kan maken die nooit stuk gaat, maar dat niet doet omdat ze dan geen lamp meer verkopen….of dat shell alternatieve energietechnieken opkoopt omdat ze bang zou zijn geen olie meer te verkopen. Face it…grote onzin.

  Een goed idee of een goede techniek vindt zijn weg wel. Net als koude kernfusie dat zou doen als het zou kunnen. Tot nu toe is echter niemand in staat gebleken aan te tonen dat het daadwerkelijk kan.

  En tot slot..ik ben uitermate positief over de toekomst van energie. Ik komen nieuwe oplossingen voor onze energiebehoefte…maar niet voordat de olie op is. Als de olie op is, heeft iedereen belang bij een alternatief.

 10. @Droppie: IEDEREEN verdient het beste! De schepper maakt geen verschiL! Het is zoals wij in het leven staan er positief blijven. Mij leven is op de ene dag kwadratisch omgekeerd naar iets veel beters.

  Geloof me of niet ik heb dit alleen kunnen realiseren door mijn denkwijze aan te passen en positieve gedachten uit te stralen. Man, kijk eens wat het me opgeleverd heeft! 🙂

  Ik ben heel vaak toch droevig voor vele mensen die ik zie pijn lijden want ik zie het overal en elke dag. Ik probeer ook vaan grote groepen mensen te vermijden omdat ik te negativiteit vaak voel. Ik kan daar niet goed tegen. Het brengt mijzelf ook weer omlaag.

  http://video.google.com/videoplay?docid=-788186476351315169&ei=wcl_SrvREpv1-Ab9j7D1Dg&q=Beyond+Zero+Point+Journey+to+Compassion+%28Gregg+Braden+2000%29.wmv

  Veel wordt hier door Braden uitgelegd. Vond het zeer interessant.

  http://www.realitysandwich.com/suns_god_orion_revelation

  Er staat onmundig veel positiefs te geburen! Kan er niet op wachten =))

  En het heeft hier mee te maken ja. In principe heeft alles dat. Maar over vrije energie moeten we ook geen waterstof auto’s bouwen, auto’s op stroom of wat dan ook. Dit gaat het ook niet worden. Nulpunts energie / kwantum energie gaat het worden. Alle ETs gebruiken dit en we kunnen onmundige wensen vervullen waar nu alleen maar van dromen. Wil eens lekker de andere kant van het universum bekijken en eens meerdere planeten zien. Lijkt me zo vet 🙂

 11. GEET

  Bekijk ook eens de site http://www.geet.nl
  Je kunt ook een bezoekje brengen en zelf zien hoe de motor eruit ziet die gedeeltelijk op water kan lopen!
  Ik ben er zelf geweest. Vooralsnog zijn de demonstraties op vrijdagmiddag, en dat valt niet mee, rijden op de A50 naar Brummen (vanuit Eindhoven) in de spits 🙁

  De uitvinder was “vastgezet” in de corrupte staat Utah (en bijna vermoord), maar hij was vrijgelaten toen ik er was. Zijn zoon was er ter plekke en had het een-en-ander uitgelegd.

 12. @DingieM: Als ik kan zal ik eens een kijkje namen.

  Wat ik nog meer wilde zeggen is: “Tsja, zolang we met geld blijven werken zal niks echt “eerlijk” worden” Het is zo simpel en dat is het ook. Voor velen (zoals wij) begrijpen dit maar al te goed, maar het merendeel moet dit nog gaan inzien. Volgens vele ETs zijn wij de enige in het hele universum die het woord “geld” kennen en gebruiken. Klinkklare onzin, ik ben er zelf ook nooit voorstander van geweest. Heb zelfs echt moeite met het idee dat ik werk voor geld, maar je het aan de ene kant toch nog nodig hebt…

  Maar ja we lijden allemaal op deze manier.. we zijn nooit alleen hè? 🙂

 13. Met alle respect voor Wanttoknow, maar als de kennis aanwezig is en goed gedocumenteerd BOUW dan het apparaat !

  Het is toch eeuwig zonde om het ultieme recept voor zalmsalade te beschrijven, hoe het ultieme recept voor zalmsalade onderdrukt wordt en hoe ieder restaurant wel dit recept in handen wenst te hebben dit terwijl je met al de voorhanden zijnde kennis zelf die zalmsalada kunt maken ?!

  Het is toch zonde om tijd te besteden aan een apparaat te beschrijven wat onderdrukt wordt, zoveel tijd te besteden aan het omschrijven hoe het werkt, BOUW het gewoon !

 14. Ja, bouw het maar; begin zelf dan. Maar zo makkelijk is dat niet.

  Het is wel belangrijk om te begrijpen hoe diep ‘perceptie’ gaat; wanneer een wetenschapper een claim maakt en vervolgens het experiment moeilijk te reproduceren is; dan klopt er iets niet en wordt men gauw ‘skeptisch’ waarvan de helft angst is om er ‘ja’ tegen te zeggen. De oude ratio wint het dan van de nieuwe.

  Fleischman wist wel waar hij mee bezig was ondertussen, maar is ook maar een mens; en hij werd gestopt door ongeloof gebaseerd op ideen die tekort schoten om open te zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.