Advertentie

Iets kwaads komt onze kant op en is er al!


We kijken met z’n allen aan tegen een dreigende pandemie van het varkensgriepvirus. Wat zit hier achter en moeten we achterdochtig zijn? Of ons gezond verstand laten werken en het een en ander combineren?

Gisteren meldde Roel Coutinho van het RIVM dat het virus dat de Spaanse griep veroorzaakte in 1918, een combinatie bleek te zijn van maar liefst 4 varkensgriep-, vogelgriep- en menselijk griepvirussen. Rara, hoe kan dit..

griep2Vanochtend verscheen het onderstaande bericht op onze mail, dat binnenkwam via een inside-groep. Ik raad je aan het te lezen en het in te schatten zoals het bij jou voelt. Wij van WantToKnow vinden het belangrijk genoeg hier te plaatsen. Wanneer je de bron wilt raadplegen en verder wilt zoeken, kijk dan op deze lead: HIER.

De discussie lijkt op gang te komen en wellicht dat dit artikel van Dr. A. True Ott een bijdrage kan leveren. Ruimte en tijd ontbreken ons nog om verder in dit verhaal te duiken. Reacties onder dit stuk zijn daarom, zeker in dat verband, méér dan welkom! Samen zijn we sterk!

Het is niet onze bedoeling om angst te zaaien, nog om deze te helpen versterken. Wees voorgeinformeerd, de gegevens die hieronder in het artikel staan, zijn waardevol genoeg om in overweging te nemen. Met een gezond verstand. De tijd zal het leren!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Iets kwaads komt onze kant op en is er al!

© vertaling Guido Jonkers 2009 / WantToKnow.nl/.be

“Op 20 Maart jl., ontdekte deze onderzoeker een specifieke training, die gepland stond op zaterdag 2 Mei 2009 in Texas.
Het is natuurlijk idioot dat een klein plaatsje in een afgelegen Texas county geschikt zou zijn voor een oefening voor de Texas National Guard Troops, inzake ‘lopende-band vaccinatie clinics’. Bovendien vond ik het volgende feit nog krankzinniger. De vreemde county-overheidsmensen zouden een publieke mededeling gaan doen dat een nood ‘pandemie-programmas inzake vaccinatie een rij auto’s tot gevolg zouden hebben van wel 60 km lang in Guadelupe County, ‘maar dat een de wachtrij voor San Antonio’s wachtrij voor een drive-through vaccinatie wachtrij zo lang zou zijn als van San Antonio tot Alberta Canada’…  Dat is bijzonder vreemd omdat dit precies de geplande route is van de AMERO SNELWEG, die de U.S.A. met Mexico en Canada verbindt. Kan dit een gecodeerde boodschap zijn voor insiders?

Precies zoals NORAD op de ochtend van 11 September 2001 een valse oefening hield om terroristen te verslaan, zou dit ‘2 Mei-verhaal’ gepland kunnen zijn om een pandemie te verklaren en eventueel de krijgswet van toepassing te verklaren voor Noord- Amerika?

Wanneer ik dit stuk schrijf, op vrijdag 24 April 2009, blijkt uit alle media dat de WHO, de wereld gezondheidsraad, ‘zeer, maar dan ook zeer bezorgd is over een uitbraak van varkensgriep in Mexico City. De WHO is zo bezorgd, dat het feitelijk alle WHO-leidinggevenden heeft geboden om de ‘Pandemie Controlekamer’ te bemannen, op 24 Juli voor de eerste keer.

ATTENTIE AMERIKA!!! Dit is een bijzonder voorzichzelf sprekend bericht; de WHO ‘Pandemie Controlekamer’ is een creatie van de Illuminatie-elite om hun ultieme ‘end game’-virus in kaart te brengen en in de gaten te houden. Deze Controlekamer is uitgerust met supercomputers, die verbonden zijn met de geheime diensten van de overheden van alle lidstaten van de Verenigde Naties. Uit deze Pandemie Controlekamer zulle alle verklaringen worden afgegeven van de ‘pandemie’.

Wanneer deze WHO-club deze ‘verklaring’ gaat afgeven aan president Obama, de FEMA en het Departement van Binnenlandse veiligheid, zullen speciale ‘Pandemie-teams’ worden ingezet. De gouverneur van elke staat zal worden ingelicht, en de voorbereidingen zullen worden getroffen om het MSEHPA te implementeren. (Model State Emergency Health Powers Act)

Dit betekent dat alle Amerikanen hun toestemming zullen MOETEN geven aan massale vaccinatie, omdat ze anders schuldig zullen zijn aan een misdrijf (dat is dan zonder proces, let wel!) Waarom het dan een misdrijf is en geen wetsovertreding? Heel simpel, omdat het inzetten van ‘Dodelijk geweld’ door politie-machten alleen mag worden ingezet tegen die personen die een misdrijf hebben begaan en zich verzetten tegen hun arrestatie. Wanneer je het door de overheid het ‘made in China’ -vaccin weigert, een vaccin dat niet is getest nog uitgeprobeerd, zul je direct worden  aangezien voor een crimineel die een misdrijf heeft begaan. Dus weiger je het vaccin en tevens je overbrenging naar een speciaal ingericht ‘quarantaine kamp’, dan kun je ter plekke ‘legaal’ worden neergeschoten en vermoord. Kijk op deze lead voor juridische achtergronden van deze regels.

 (http://www.forhealthfreedom.org/Publications/Informed/RevisedModelState.html )

Vergeet niet dat in 2005 de Chinese PLA, ‘minister van defensie’ in een speech tegenover de Chinese PLA verklaarde dat China Noord-Amerika moet innemen (Mexico, USA en Canada) en dat 15 to 200 miljoen Amerikanen zouden moeten sterven ‘via een ‘geperfectioneerd’ biologisch wapen’.. Wat zou dan niet natuurlijker zijn en efficienter de verdenking afleiden dan een ‘gewapend en dodelijk griepvirus’, dat officieel wordt gezien als een ‘daad van de natuur’..?

In het voorjaar van 1918 kwam een ‘ongewone griep’ opzetten, die uiteindelijk doorschoot naar het Spaans griepvirus dat uiteindelijk in een pandemie miljoenen mensen het leven kostte over de hele wereld. Nader onderzoek leerde dat het een ‘bijzonder vreemde griep’ was, dat een combinatie bevatte van varkensgriepvirussen en vogelgriepvirussen. (note: Roel Coutinho verklaarde gisterenavond bij Pauw & Witteman dat dit virus inderdaad vreemd was, het bevatte maar liefst 4 oorspronkelijke virussen, waaronder ook het specifiek menselijke griepvirus). Dit is exact het virus, dat Dr Jeffrey Taubenberger en zijn team in Fort Dedrick opnieuw creëerden tussen 1997 en 2003. Is het toeval dat dit recombinant-virus opnieuw zijn opwachting maakt?

Brezinski, bizarre kracht achter de schermen.
Brezinski, bizarre kracht achter de schermen.

Volgens Henry Kissinger en het boek van Zbignew Brezinsky ‘New World Order Agenda’, moet de aarde worden ‘schoongemaakt’, door tenminste 5 miljard mensen te ”verwijderen’. Dit om hun ‘Utopia’  te realiseren. In 1974 werd hun agenda verder vorm gegeven in een rapport dat NSSM 200 werd genoemd. In dit rapport stond dat deze genocide zou moeten beginnen in een 3e wereldland. (kijk voor achtergronden over dit NSSM 200 -verhaal op http://www.mathaba.net/0_index.shtml?x=90207 )

Het is logisch dat Noord Amerika (en speciaal Mexico City) ook ‘geschoond’ zou moeten worden. Vergeet overigens niet dat zowel Kissinger als Brezinsky beide fanatieke supporters zijn van Barrack Obama. Is het gek dat Obama een officieel bezoek aan Mexico aflegt en dat een korte week later, scholen en universiteiten in Mexico City en openbare gebouwwen worden gesloten met het oog op angst voor een pandemie. (voor de eerste keer weer sinds de verwoestende aardbeving van 1985!) . Ik vraag je: ‘Is dit weer een bizarre samenloop van omstandigheden?

Iets kwaads komt dus niet alleen onze kant op, maar is reeds daar!

“Wanneer ik reïncarneer, wil ik graag terugkomen op Aarde als een Dodelijk Virus om de menselijke populatie te decimeren” Geloof het of niet, dit is een uitspraak uit december 1995, van Prins Philip, de hertog van Edinburgh, voorzitter van het Wereld Natuur Fonds en de Vrijmetselarij in de Wereld.

‘Een killer-virus is inderdaad een evolutionaire stap voor sommige van zogenaamde ‘elite’ van onze planeet.’  Hopelijk kunnen Prins Philip, Henry Kissinger en Zbignew Brezinsky, e.a. deze mijlpaal bereiken dat ze sterven, maar dan NIET terugkomen als de primaire levensvorm uit een oersoepschimmel, zoals ze deze in hun huidige vorm op Aarde innemen.”

Dr. A. True Ott, Concerned American PATRIOT, April, 2009.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

77 gedachten over “Iets kwaads komt onze kant op en is er al!

 1. Nu 3 jaar later zitten we tegen een pandemie aan, volgens diverse Internationale organisaties en overheden.
  Dit virus is in zijn samenstelling uniek.
  Toch wordt er beweert dat het middel Tamiflu een effectieve manier is om de meest negatieve effecten te kunnen bestrijden.
  Het is allemaal nogal verwarrend en tegenstrijdig.

  http://www.wddty.com/03363800372785950688/swine-flu-alert-clears-old-s tock-of-tamiflu.html

  De Indonesische Minister van Volksgezondheid zegt dat het varkensgriep virus wel eens in een laboratorium gemanipuleerd zou kunnen zijn.

  http://www.opednews.com/articles/Indonesian-Health-Minister-by-George- Washington-090428-376.html

 2. 3 jaar geleden was er de angst voor een pandemie met de Aziatische vogelgriep.
  Wereldwijd kochten diverse regeringen grote dosissen in van het middel Tamiflu.
  De houdbaarheidsdatum voor dit middel is 3 jaar.
  Nu 3 jaar later zitten we tegen een pandemie aan, volgens diverse Internationale organisaties en overheden.
  Dit virus is in zijn samenstelling uniek.
  Toch wordt er beweert dat het middel Tamiflu een effectieve manier is om de meest negatieve effecten te kunnen bestrijden.
  Het is allemaal nogal verwarrend en tegenstrijdig.

  http://www.wddty.com/03363800372785950688/swine-flu-alert-clears-old-s tock-of-tamiflu.html

  De Indonesische Minister van Volksgezondheid zegt dat het varkensgriep virus wel eens in een laboratorium gemanipuleerd zou kunnen zijn.

  http://www.opednews.com/articles/Indonesian-Health-Minister-by-George- Washington-090428-376.html

  Het valt mij op dat het moeilijker wordt om reacties te plaatsen.
  Technisch gaat er steeds vaker iets fout.
  Hebben meer posters hier last van?
  Vanmorgen gaf mijn Firewall aan dat hij van buitenaf gemanipuleerd is.

 3. @Droppie
  Dit noemen ze nu een informatie oorlog.

  Mexicaanse griep is een complot’

  Mexico-stad – De Mexicaanse griep is een complot veroorzaakt door een door mensen gefabriceerd pathogeen. Dat is een ziekteverwekker van bioliogische oorsprong. Een Amerikaanse onderzoeksjournalist beweert dat een belangrijke wetenschapper gelieerd aan de VN hem dat heeft verteld.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/3823884/___Mexicaanse_griep_is_een_complot___.html

  Bron:Telegraaf

 4. @ HJ Henk,

  Wie gelooft de telegraaf nou? Dat is wel de laatste bron die je serieus moet nemen. Ik hoor ook dat er mensen gewoon genezen van de mexicaanse griep. Is het eigenlijk niet zo dat er jaarlijks 1000’den mensen sterven aan de “normale” griep. Je ziet nu hier in Nederland hoe de informatie over de griep ineens ver naar de achtergrond is geschoven omdat iemand in Apeldoorn besloot Koninginnedag te verzieken. Zoals ik (met mijn eigen realiteit en beleving en “matrix”) het zie is het een grote bang makerij omdat er blijkbaar toch niets anders in het nieuws is. En anders maar aan de tamiflu, er moet toch iemand rijk worden aan deze “gekte”.

 5. Het gaat ook nog niet zozeer om die griep, maar om de vaccinaties. Daar zitten de echte verrassingen in verstopt.
  En ‘ze’ willen misschien even uittesten hoe ‘men’ met het hele gebeuren omgaat.

 6. Heb me vergist en een reactie geplaatst bij het artikel van Teuni Kuiper.. Bedacht dat dit wel eens de grootste marketingstunt van de eeuw zou kunnen zijn; griep “toevallig” geleidelijk aan op z’n retour nà het mondiaal massaal aankopen van vaccins, in the pocket voor de farmaceuten! En waarom 2! prikken per persoon??? En gaan ze dit verplicht stellen of zo???

 7. Een goed afgewogen artikel over de tegenstrijdigheden w.b.t. de berichtgeving aangaande de Mexicaanse griep.

  The Current Flu Outbreak -How Dangerous Is It?
  http://www.rense.com/general85/currd.htm

  Met al deze tegenstrijdigheden is het erg moeilijk om tot een reëel beeld te komen over de potentie van dit virus voor nu en in de toekomst.
  Toch blijf ik het vreemd vinden dat gezaghebbende organisaties als de WHO, hebben bijgedragen tot een overtrokken crisissfeer.
  Door de alarmfase te verhogen naar de één na laatste waarschuwing.

 8. Ben nog even aan ’t voortborduren op dit doemdenken.. Zou het kunnen dat we dit jaar nog (in de herfst?) een flinke serieuze uitbraak te zien krijgen van deze griep (om de farmaceuten intussen de tijd te geven de vaccins aan te maken), tenslotte zijn de meeste orders binnen nu en kunnen ze aan hun eindoffensief beginnen… En als degenen die het vaccin weigeren, dan een boete krijgen van zo’n 100 euro(zoals in België het geval is bij het verplichte poliovaccin), verdient dit zichzelf terug… Heb uitgerekend dat de kostprijs voor de regeringen van elk aan te kopen griepvaccin zo rond de 4,25 euro ligt… Of zie ik nu spoken?

 9. @Ellen,

  Ze kunnen je nooit verplichten om een vaccin te nemen. Hier in Nederland nemen de zwaar gelovigen ook geen vaccin uit “geloofsovertuiging”. En mocht het een grote samenzwering zijn dan ben ik toch ineens gelovig?

 10. Nee hoor, Andres, voor mij géén prik! Vroeg het me alleen maar af.. Even een one-liner net op de tv hier gehoord: “nog nooit in de historie een griepvirus zo snel zien muteren, 3x in één week van naam veranderd”!

 11. @Guido, Tessa en iedereen

  Laten we krachten bundelen en het “love-fever” of liever nog de “liefdes-griep” verspreiden! Ik merk dat ik er helemaal warm voor draai om dit op te pikken. Wellicht kunnen we er een site aan koppelen en samen werken met andere sites. Lynn Mc. Taggert doet het ook met haar intentie-experiment, maar dan op een wetenschappelijke manier. Ik denk dat we het toegankelijker kunnen maken, zodat het door een veel breder publiek opgepikt kan worden, zodat het sneller zijn vruchten af kan werpen.

 12. @liesbeth, helemaal goed hoor. Intenties, intenties, in feite is er niet anders. Ook al ben je er niet van bewust. Schep je wereld als een ware god betaamt..!

 13. WHO rekent op alarmfase zes
  Wereldgezondheidsorganisatie WHO zal waarschijnlijk toch alarmfase 6 gaan afkondigen voor de Mexicaanse griep.
  Volgens de WHO is de kans groot dat het virus terugkomt, zeker als het kouder wordt.

  http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/buitenland/)/components/actueel/ rtlnieuws/2009/05_mei/04/buitenland/0504_1415_who_rekent_op_alarmfase_ 6.xml

  Eerst iedereen de stuipen op het lijf jagen, angst creëren, nieuw vaccin ontwikkelen en dan bij de volgende uitbraak …………………IEDEREEN VACCINEREN.
  MAAR WAARMEE?
  Dit is het scenario dat ik al in een eerder stukje beschreef.

 14. De Britse secretaris van gezondheid zegt, dat artsen zich moeten voorbereiden
  op een veel ernstiger tweede Mexicaanse griepgolf die in de herfst of winter zal toeslaan.
  Hij waarschuwt, dat de geschiedenis van pandemieën laat zien, dat na een milde uitbraak er een veel ernstiger situatie volgt.
  Hij eindigt met een sarcastische opmerking dat mensen nu nog maar even moeten genieten van de vrij relatieve rust(Urging people to “have a good bank holiday”).

  We zijn gewaarschuwd.
  De vaccinaties liggen tegen die tijd wel klaar.
  De Nederlandse epidimoloog Ab Oosterhuis verklaarde dat het ontwikkelen van een vaccinatie
  op zijn minst 3 a 4 maanden gaat duren.

  Swine flu: the worst is yet to come in autumn, warns Alan Johnson

  http://www.telegraph.co.uk/health/swine-flu/5268860/Swine-flu-the-worst-is-yet-to-come-in-autumn-warns-Alan-Johnson.html

 15. Dat zal dan inderdaad precies gelijk lopen met de ontwikkeling van het (de) nieuwe vaccin(s).. Wat zijn ze toch knap die jongens,niewaar? Stroop je mouw maar vast op, bovenarm vrijmaken..

 16. Steeds weer wordt er gesuggereerd (speciaal door scientists)dat het Mex-virus een willekeurig ontstane mutant is.
  Vlgs. de biologie zijn mutanten niet levensvatbaar!
  Dus deze vira ook niet.
  Ergo; blijft over……..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.