Advertentie

Indigokinderen met ‘ADHD’-diagnose ondermijnd..!


Een van de vele Indigo-kinderen van de laatste decennia. De kleine Akiane had nooit schilderles maar schilderde vanaf klein kind. (klik voor artikel)

Sterrenkinderen zijn kinderen, die volgens de overlevering van de ‘sterrenkinderen’ naar de Aarde komen, vanuit alle uithoeken van het Universum, om de Aarde en haar bewoners te helpen. Ze zijn hiertoe volstrekt toegerust met uiterst indrukwekkende talenten. Ze hebben spirituele, psychische en andere zintuiglijke vaardigheden als instrumentarium/gereedschap. Deze kinderen brengen vrede (of moet je zeggen: ‘ZIJN vrede’..?) , zullen corrupte systemen helpen omverwerpen en de komende jaren helpen om het dimensionale bewustzijn te helpen transformeren. Zij zijn gekomen op een speciale ‘missie’, om te assisteren bij de hergeboorte van een hoger-dimensionele Aarde; een ontwikkeling waar we NU midden in zitten..!

Sterrenkinderen zijn godzijdank verschillend. Deze kinderen worden onderverdeeld in drie categorieën: Indigo, Kristal- en Regenboogkinderen. Sterrenkinderen kiezen specifieke ouders, die hen zullen helpen met hun talenten; dus ben jij de ouder van een dergelijk kind, dan zul je wéten dat het ‘anders’ is. Je kind heeft jou waarschijnlijk gekozen om zijn ouders te helpen met het bijstaan van anderen op hun spirituele pad. Hoe gelukkig zul je zijn, wanneer een dergelijk, ongelooflijk getalenteerd kind, jou als ouder heeft ‘verkozen’, in zijn missie om deze Aarde te helpen ‘ontplooien’..

Het meest intrigerende aspect van deze sterrenkinderen is hun bereidheid om de handschoen op te pakken en hun weg te gaan vinden door de problemen heen. Deze kinderen zijn in staat de weg af te leggen naar de maatschappelijke positie waar ze het verschil kunnen maken en hun energieën en waarden kunnen reflecteren/spiegelen naar mede-mensen. De waarheid die ze bij zich dragen en uiterst effectief verdedigen, spiegelt hun spiritualiteit en hun integriteit.

x

* * *

x

x

 

x

x

De donkere waarheid; om hun ontwikkeling te stoppen..
X

Indigokinderen met ‘ADHD’-diagnose ondermijnd..!

x

2017 © WantToKnow.nl/be (vertaling L.Smit)

x

Indigo-kinderen zijn veel van de kinderen die in dit tijdsgewricht geboren worden. Vaak beschouwd als de generatie kinderen die de vooruitgang van de mensheid naar een hoger niveau kunnen en zullen tillen. Dit gegeven moedigt de elite aan om de evolutie van de mentale en geestelijke capaciteiten van deze kinderen af te remmen. Deze geestelijk en spiritueel ontwikkelde kinderen zijn in staat de donkere en manipulatieve elite omver te werpen. En ja, dat is dezelfde elite die de mensheid in zijn greep houdt. Om het volledige potentieel van indigokinderen te dwarsbomen, vormt de niet bestaande aandoening ‘ADHD’ (HIER) én vooral de vernederende medicijnen die met deze diagnose gepaard gaan, een heftig wapen. (HIER).

Als jouw kind de diagnose ADHD opgestempeld krijgt, na ‘medisch onderzoek’, kijk dan eerst, voordat je het goedvindt dat je kind wordt gestigmatiseerd met onbestaande psychische stoornissen en wordt volgestopt met schadelijke medicijnen, wat er werkelijk gebeurt. Want juist deze medicijnen zorgen ervoor dat je kind niet kan worden wie het bedoeld is om te worden..

Wie zijn deze indigokinderen?
Hoewel veel indigokinderen inmiddels al volwassen zijn, verwijzen we naar hen als ‘kinderen’ vanwege hun distinctieve kenmerken. Hun komst is al lang aangeduid en ze werden door de eeuwen heen als ‘zonnekinderen’ of ‘sterrenkinderen’ aangeduid. Ze zijn dus geen nieuw fenomeen op Aarde, maar komen al duizenden jaren voor. Alleen is hun aanwezigheid op Aarde, zeker als grote, krachtige groep, in de laatste 100 jaar veelvuldiger waar te nemen. Hoe je ze herkent?

Indigokinderen beschikken over buitengewone intuïtieve vermogens. Deze vermogens helpen hen om de wereld om hen heen als ‘vanzelf’ te begrijpen. Geen ingewikkelde leerprocessen, maar als ‘vanzelf’ kunnen ze met diepe wijsheden uit de hoek komen. Ze hebben een sterke krijger-achtige persoonlijkheid die niet toestaat voorgelogen of gemanipuleerd te worden; doorzien vaak de leugens en manipulaties van de personen die hen dit willen aandoen. Daarom willen indigokinderen zich niet aanpassen aan een beperkend of disfunctioneel systeem en zijn zij ook helemaal niet bang om dat te laten zien.

Indigokinderen zijn heel creatief en ze kunnen zich tegengewerkt voelen, als ze activiteiten moeten uitvoeren, waarbij weinig of geen creativiteit, of hun manifesterende scheppingskracht nodig is. Hun grote gevoel van eigenwaarde en uitstekende redeneertalent, is vaak uiterst confronterend voor mensen, die met hun onlogische verklaringen, zaken voor elkaar willen krijgen die feitelijk niet kloppen. Deze mensen en mensjes, zullen zich niet uit schuldgevoel laten overhalen en verlangen goede uitleg en verklaringen, als hen iets wordt verteld/opgedragen wordt..

De cover van het boek van de Belg Fernand Haesbrouck, oud-apotheker, over de krankzinnige ontsporingen die met het ‘bestrijden’ van ADHD te maken hebben. (klik voor lead)

De website ‘StarChildren’ is er duidelijk over:
Indigokinderen zijn hier om ons te laten zien dat de archaïsche systemen in de gezondheidszorg, scholen, overheid en ouderschap ongezond zijn en dienen te veranderen. Anders zullen we als beschaving mislukken.

Ze beschikken over hogere zintuigen en buitengewone capaciteiten en hebben contact met een hoger bewustzijn. Ze kunnen hun ongeduld laten blijken en zullen irrationele en rigide normen niet naleven.’

De diagnose van indigo-kinderen alias ADHD..
Stel je een aantal mensen voor die zich verzetten tegen de traditionele ‘het-gebeurt-omdat ik het zeg’-reactie van de autoriteiten. Het zou een nieuw tijdperk betekenen van welvaart. Er zou worden gebroken met veel van de opgelegde regels van de machthebbers. Daarom is parallel met de komst van de eerste grote golven indigo-kinderen de diagnose ADHD gecreëerd.We schreven op de site al over de volstrekte nonsens-diagnose ADHD en de betekenis voor de cowboys van Big Pharma. Pillen verkopen en een ‘duistere agenda’ dienen.. (klik op onderstaande illustratie voor deze artikelen)

Het heeft indigokinderen opgesloten en ervoor gezorgd dat zij niet konden evolueren in mensen die hun talenten kunnen aanwenden om rigide maatschappelijke systemen omver te werpen. Zij hebben de symptomen van een indigokind in één van de ADHD-categorieën geplaatst en medicijnen ontwikkeld, die deze kinderen beperkt in hun mentale en geestelijke capaciteiten, die hen ook volgzaam en ‘kneedbaar’  moeten maken.

Hoe vinden zij indigokinderen? Ieder kind moet door het onderwijssysteem. Dit systeem is gebouwd om iemands creatieve en fantasierijke potentieel te beperken en volgzaam te maken. Dit systeem is natuurlijk iets wat indigokinderen niet zullen accepteren. Nu een simpele vraag: ‘Wat zou jij doen wanneer je gedwongen wordt om te luisteren naar zaken waarmee je niet akkoord gaat en onlogische regels?’

Stel je nu een kind voor
Dit kind is kundig in het doorzien van de ‘opzettelijke’ fouten. Geen logische verklaring krijgend waarom dit zo is -een logische verklaring is er überhaupt niet- wordt deze kinderen ook niet verteld dat ze proberen, hen in volgzame burgers om te vormen. Burgers die zich als volwassenen bij de neus zullen laten nemen en door politici en oligarchen gemanipuleerd kunnen worden. Een kind in deze situatie gaat vervolgens doen wat lijkt op de ADHD-symptomen! Als ze iets moeten doen wat niet relevant of belangrijk lijkt, worden ze ongetwijfeld onoplettend en ongeduldig, dus ‘hyperactief’.

De essentiële creatieve stimulus en de verbeelding
In het onderwijssysteem is voor de creatieve stimulus en verbeelding geen plaats. De kinderen worden gedwongen om stil te zitten achter hun bureautjes en te luisteren naar de autoriteiten, zonder aan hun aanpak te twijfelen, of de reden waarom ze daar überhaupt moeten zitten. Dus hoe snoer je hen de mond en zorg je dat kinderen stil blijven zitten en luisteren?

Ze worden volgepropt met amfetaminen en methylfenidaat!

Stimulerende middelen zoals amfetaminen (bijvoorbeeld Adderall) en methylfenidaat (bijvoorbeeld Ritalin en Concerta)

worden vaak voorgeschreven aan kinderen, jongeren of volwassenen,

die zijn gediagnosticeerd met de stoornis aandacht-deficit hyperactivity disorder (ADHD),

Aldus Drugabuse.gov (Drugabuse.gov).

Veel mensen hebben de neiging amfetamine te misbruiken. Het is zeer verslavend en het beperkt de geestelijke vermogens, blokkeren gedachteprocessen en creativiteit. Met andere woorden, deze kinderen worden letterlijk gedrogeerd. Door dezelfde drug die veel mensen verslaafd maakt en op dagelijkse basis misbruikt. Waarom? Omdat amfetamine hen in een mentale staat brengt waar ze de massa volgen zonder in staat te zijn om erover na te denken of dit wel klopt. Hetzelfde is het geval met Methylfenidaat. Het beschikt over dezelfde beperkende gevolgen die de geest gericht houden en ‘gefocust ‘ op dat wat aan de persoon wordt verteld om zich op te concentreren.

INDIGO-KINDEREN ZIJN DE VERANDERING,

DIE ONZE WERELD NODIG HEEFT

Het hele systeem vecht tegen de indigokinderen, en hoewel dit misschien een natuurlijke reactie is van een heleboel mensen die onderontwikkeld en bang zijn om door iets veel beters te worden vervangen, zijn de indigokinderen meer dan ooit nodig. Als jij of je kind is gediagnosticeerd met ADHD, weet dan dat je een echt indigokind bent of hebt. In plaats van het gevoel gebrandmerkt te zijn en ‘gek’ genoemd te worden, wees dankbaar voor één van de beste dingen die je kan gebeuren op deze planeet.

x

* * *

x

x

[bol_product_links block_id=”bol_590de4273a61b_selected-products” products=”666791573,9200000008471371,9200000049736293,1001004005534491,9200000011845598,1001004006404054,1001004001655787,9200000002271451,9200000076519173″ name=”indigo adhd” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”080200″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”CFE5FF” border_color=”D2D2D2″ width=”728″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

16 gedachten over “Indigokinderen met ‘ADHD’-diagnose ondermijnd..!

 1. Ohm namo narai !!

  Over de magie van Maggie :

  Dat de satan ,als hij de macht heeft,  argumenteert met zijn onwetendheid ,  onbegrip ,  onkunde en zijn onwil was me al vaker opgevallen en had ik al gemeld voorafgaande  aan die verklaring van Rutte…
  Dat de satan de feiten verdraait door een andere datumstelling en er insinuerend iets anders van maakt wil ik nu even aan de kaak stellen .
  Het eerste wat de satan doet als hij je aanspreekt is zichzelf in een ander persoon veranderen .
  Dit lijkt zo op het eerste oog moeilijker dan dat het is want het is in de praktijk vrij eenvoudig uitvoerbaar.
  Door bijvoorbeeld zichzelf vals uit te geven als woordvoerder van een ander , jou bekend  , persoon en jou namens die persoon vragen te stellen ..
  Een persoon die er zelf op dat moment natuurlijk niet zelf niet bij is .
  Hoe je het ook wend of keert  ,  de satan stelt alleen maar vragen.
  Zelf argumenteren met zijn [valse] onwetendheid  , zijn [valse] onbegrip , zijn [valse] onkunde en zijn onwil ..
  Het gaat hem er natuurlijk om , wat hij allemaal wel en waar hij allemaal nog meer van  wil hebben .
  De heb en de wil van het beest .
  Uit onwil heeft ons  gepsychologiseerde landje dus een dr. Phil uit eigen doos geweigerd [RTL 4] en heeft daarmee dus vragen in het buitenland opgeroepenen …
  Ondertussen probeert een psycholoog op de t.v. aan te tonen dat mensen niet goed functioneren, forceert optisch bedrog en is daarmee zonder het te weten de enige die daar echt eerlijk in is , want volgens mij kun je inmiddels wel stellen dat alles op de t.v. optisch bedrog is !
  Dat de satan de feiten verdraait en/of er iets anders van maakt had ik ook al wel vaker opgemerkt , nu probeer ik de feiten en datum stelling van de satan te analyseren zoals dat in de media  sinds pizza gate is gebleken .
  Zoals die verdwenen Vietnamese kinderen uit Zuidlaren inmiddels meerderjarig waren en zodoende de desbetreffende verantwoordelijken geen enkele blaam treft zo is bijvoorbeeld ritalin niet schadelijk voor kinderen maar wel voor volwassenen …
  De Maggie van pizza gate was nog in leven volgens MSN en is later gezond en wel in Zwolle weergevonden .
  Dat dit inmiddels een andere Maggie betreft zal wel weinig mensen zijn opgevallen .
  Om misselijk van te worden !
  Het is immers de insinuerende satan die de datum van de  feitelijke gebeurtenissen bepaalt en er gelijk weer iets anders van maakt !!
  Zo zijn zaken die op dit moment actueel zijn  al lang verleden tijd [bijvoorbeeld: Tuam ] of gaan in de toekomst nog gebeuren  …
  Het is de satan die de datum bij de feiten stelt en de feiten verdraaid …..
  Zelfs als de satan het bestaan van God bewezen heeft gekregen, verzwijgt hij dit en presteert het dan zelfs om God in de verleden tijd te plaatsen en zichzelf in de tegenwoordige toekomstige !! …
  Ik heb het voor mijn ogen zien gebeuren !

  Dat een ieder die de leugen liefheeft en doet  de waarheid niet wil weten noch zien. d
  Dat de mensen de leugenaars geloven en de mensen die de waarheid spreken niet worden gelooft.
  Dat stond duizend[en] jaren gelden al in de diverse openbaringsgeschriften .
  Zo zijn mensen met maar 3 volgelingen op twitter allemaal maar een stelletje schurken bij elkaar en wordt ik betaald door de Russen !!
   De satan blijft natuurlijk wel een leugenaar !
  Nu is mijn vraag , hoe is  het in verhouding met zoiets als een presidentskandidaat van een land als de Verenigde staten en iemand met maar 3 volgelingen op twitter
  en..
  Als ik door de Russen betaald zou worden dan had ik hier toch wel een dikke Lada voor de deur staan …
  Over complottheorieën en waanvoorstellingen gesproken ..

  Toch heb ik , nog even terugkomen op mijn blogs zoals bijvoorbeeld : Vlieg op L*L , zoiets van  : Whe got them with their pants down !!

  Tot slot wil ik de Heer Ronald Bernard nog even  bedanken voor zijn moedige handelen en dappere uitspraken .
  Het lijkt er op dat we na zo’n 20 á 30 jaar werk met en van de meest uiteenlopende mensen van over de hele wereld nu mede dankzij zijn verklaring een groot taboe hebben doorbroken !
  Ook dit heb ik voor mijn ogen zien gebeuren !!

  Dat hij inzake zijn geloofskeuze  de juiste beslissingen heeft genomen weet ik sinds Kerst 2003 en met Kerst 2004 nagenoeg zeker !

  Bedankt !

  De groetnn..

  Sri sri Magnitude
  [AardbevingsGroninger/Donder en bliksem predikant ]

 2. Ohm namo narai !

  Graag nog even een belangrijke aanvulling en correctie op het voorafgaande !
  In al mijn ijver om de insinuaties van de satan aan de kaak te stellen heb ik er 1 belangrijke van over het hoofd gezien !
  De eerste Maggie moet natuurlijk Maddie zijn .
  De roepnaam van het meisje die in Portugal is verdwenen .
  Het spijt mij dat ik dat niet eerder heb opgemerkt !

  Groeten

  Sri sri Magnitude .

  1. Maddie zou in contact gekomen zijn met de pedo broeders Podesta….

 3. Steeds meer kinderen worden als zodanig geboren en of je ze indigo, nieuwetijds kinderen noemt of anderszins, ze zijn heel gevoelig, heel intelligent en doen hun omgeving verbaasd staan door hun gedrag en uitspraken. Dat die omgeving het vaak niet snapt ligt eraan dat die gevangen zit in het web van noem het maar onwetendheid. Behalve ADHD medicatie zijn het volgens mij vooral de vaccinaties die ten grondslag liggen aan het onderdrukken van de kwaliteit van al die nieuwkomelingen. En dat lukt ten dele.Als gevolg van de vaccinaties gaan ze veelal gedrag vertonen dat dan gediagnosticeerd kan worden als adhd en hup de volgende lading onderdrukkende medicatie wordt op ze afgevuurd. Het scheelt wel dat steeds meer ouders wakker worden. In ieder geval de lezers van de website wanttoknow. Farmacie is HET wapen tegen de mensheid en vaccinaties zijn misschien wel het doeltreffendst.

  1. Dat is waar Peter,
   wel wil ik hierbij even kwijt dat deze kinderen waaronder ik ook viel, vroeger door hen die het erkenden “Paranormaal begaafden”werden genoemd.
   Daarna kreeg je allerlei andere benoemingen over exact hetzelfde zoals: “Regenboog kinderen, Sterrenkinderen en Universa kinderen”.
   Zij die zeggen dat daar wel degelijk verschillen in zijn: Ja en Nee!
   Want je kunt het hiervoormaals (ook van jezelf)( niet altijd of geheel achterhalen.

 4. Ik ben van mening dat deze kinderen bewust door overheidsbemoeienis en alle instanties die overheidsgetrouw zijn klein gehouden moeten worden.Wanneer men als overheid bang is voor verzet dan weten zij dat kinderen van nu met uitzonderlijke gaven en intelligentie in de toekomst een gevaar kunnen zijn voor hen.
  Op scholen is alles door de overheid gecontroleerd wat kan verklaren dat het onderwijs achteruit gaat.Daarbij komt dan ook nog dat de overheid Nederland als bedrijf runt waar winst voor vooral grote bedrijven voorop staat vandaar dat ze nogal voorstander zijn van inenten en medicatie die meer schade aanrichten dan goed doen maar wel winst voor farmaceuten oplevert.Niet voor niets is veel wat vroeger van overheidswege betaald werd (van belastinggeld door iedereen gedragen)in privéhanden gegeven waardoor het alleen maar duurder is geworden terwijl bv de ziektewet afgeschaft werd juist omdat het te duur zou zijn geworden wat het extra wrang maakt is dat diezelfde overheid NU NIET WIL ERKENNEN DAT HET NU VAAK NOG VEEL DUURDER IS.Het lijkt erop dat kinderen dom maken/houden en winst voor grote bedrijven belangrijker zijn dan de ontwikkeling van kinderen in positieve zin.

  1. http://www.globalresearch.ca/the-dumbing-down-of-america-by-design/5395928 gebeurt inmiddels overal in de westerse wereld. Misschien niet in Rusland? Het artikel dateert uit 2014, en het is inmiddels actueler dan ooit.
   Overigens ben ik van mening dat overactieve kindjes ook wel eens gewoon enorm veel last kunnen hebben dan alle vaccinaties, pesticiden, zware metalen enz. enz. Dat maakt bijvoorbeeld een muts voor de klas die zich vreemd gedraagt, extra moeilijk verteerbaar.

  2. Koekje, ken per toeval, van wat jij gek scherend Mutsen noemt, intelligente jonge mensen, met een drijf om kinderen te laten leren, maar O wee, je moet een halve leeuwen temmer zijn, en ze willen helemaal niet leren, ze zijn al volwassen voor ze een erictie hebben, en van een bepaalde dicipline willen ze niets weten, zo dat de meeste Mutsen het al snel af laten weten, Jenne

  3. Nou jenne, dan moeten we die kindertjes misschien toch maar vol stoppen met opiaten 😛

  4. Koekje, ik weet niet of dit wel geoorlooft is, persoonlijk zou ik dit nooit kunnen, me inzetten voor een kudde ongeintereseerde mensen, het is absoluut onmogelijk voor mij, en mijn schoondochter als Docente op de hogere scholen, in haar vak Filisofie, begint haar inspiratie te verliezen, dat wil zeggen, niet meer bezeten zijn van je vak, en met grote nonchalance zonder enige ardeur, je werk als onderwijzer doen.
   Volgens mij zijn de onderwijs instellingen, een duidelijke afspiegeling, van onze samenleving, iemand die ik in Parijs ontmoet heb, belde mij, hij vertelde enorm teleurgesteld te zijn over zijn oude Filosofisch Parijs, het is leeg gegeten, er is niets meer, nou ja het zij zo, we laten niet na aan onze volgelingen, wat ik zou wensen, maar misschien is dit wel altijd het geval geweest.
   Jenne

  5. Jenne/Koekje.
   Kinderen hebben begeleiding nodig want ze kunnen zichzelf nu eenmaal niet opvoeden.Wanneer ouders het te druk hebben met bv werk en de kinderen min of meer aan hun lot overlaten lijkt het mij vrij logisch dat ze meer aandacht voor leuke dingen dan voor school hebben.Daarbij komt dat vaak de ouders (misschien onbewust) aan die desinteresse meewerken door ze bv mobieltjes te geven wat niet zelden leidt tot een eigen wereldje waar ze dan in terecht komen namelijk een hele dag met vriendjes/vriendinnetjes SMS en ,chillen of hoe ze het dan ook mogen noemen waardoor ze de rest van het gebeuren op deze planeet missen.Daarbij komt naar mijn mening dat het gezag van leraren/leraressen tot een dieptepunt is gedaald omdat bij het minste geringste wanneer een kind “bestraft” wordt de ouders een bezoekje aan die leerkracht brengen waarmee ik bedoel dat wanneer kinderen vervelend doen de leerkracht min of meer machteloos is.Gisteren toevallig hoorde ik van een ouder dat zijn dochtertje als straf de gang moest schoonmaken en dat zou ook bij andere leerlingen voorkomen.Vroeger was het vaak zo dat je in de hoek moest gaan staan en na bepaalde tijd weer op je plaats mocht gaan zitten,ik vind dit best wel een moeilijk iets omdat gezien de bezuinigingsdrift van de overheid schoonmaken door kinderen mogelijk een vorm van bezuinigen kan zijn op schoonmaakkosten.Daarbij kwam ook naar voren dat de school nu zelfs al bepaald dat leerlingen alleen water mochten drinken zonder toevoegingen ook als die als gezond werden gezien.Ik denk dat er veel niet deugd in het onderwijs maar ook de opstelling van ouders kan misschien beter.

  6. Arnold,

   er is altijd en overal een evolutie, deze evolutie behoord in sommige gevallen, wat bepaalde aspecten betreft, zo als onderwijs, buiten de deur te worden gehouden, een school behoord een instituut te zijn van het weten, mensen behoren te leren wat je als mens weten moet, dat verschilt van individu tot individu natuurlijk, ook de de opzet van de scholen kan verschillen, maar het eind resultaat behoord te zijn een basis van weten, de verantwoording ligt bij de docenten, ouders hebben daar in sommige gevallen niets te zoeken.
   Er behoord respect te zijn voor het leren cq weten, daarom vind ik, het Franse systeem met het onderwerp Filosofie zo belangrijk, het leert een andere wijze, en vorm van benadering van het denken op zich,
   aan de jonge mensen, volgens mij is het een bijzondere verrijking van het onderwijs pakket !
   Jenne

 5. Ik als indigo kind ben aan de kant gezet omdat ik niet functioneer op school of werk.
  Om die reden heb ik besloten een boek te schrijven (in het engels). Aangezien iedereen andere ervaringen en inzichten hebben heb ik het simpel gehouden en het effect van kleuren onderzocht. Verder is er meer toelichting dmv filmpjes en foto’s welke ik op internet gevonden heb. Knowledge is power.

  Hieronder een link naar mijn website, hier is het E-book gratis te downloaden:
  http://www.awaken-the-minds.com/product/e-book-awaken-minds/

 6. Ik kan alleen zeggen wat ik werkelijk weet. Ik gaf les destijds, een jaar of zes. Interims. Ik zag dat er idd kinderen waren die relatine kregen. Eigen aan mijn rebelse “zijn” liet ik de keuze aan sommige kinderen om die relatine niet te nemen of wel, tijdens de les. Een jongen: eerder intelligent wel en goed in staat op zijn 12 jaar te redeneren, vroeg me de ralatine even te stoppen net tijdens mijn lessen…(met medeweten van de directie nb) Na een korte tijd (een goed half uur veelal) vroeg hij steeds weer naar de relatine: “Ik zal me niet kunnen concentreren juf en dan kan ik niet werken en ik doe dit zo graag.” Zijn vraag, zijn woorden. Een meisje in een andere klas nam ook de relatine: ik nam haar als vriendinnetje soms mee naar het bos omdat ze meedeed aan en fotoshoot voor het werk van iemand voor de kustschool. Ik ging als verantwoordelijke, met toestemming vd ouders, steeds mee op foto tocht. Het meisje nam die dag telkens geen relatine en ontpopte zich ongelooflijk als een leuke zinnig meid van 11j… Ze vertelde dat ze thuis erg strikt werd gehouden (beetje rijke mensen) en dat ze dat niet leuk vond en dus werd ze te lastig en kreeg dan een pil… Een andere jongen, 12j zat achterin de klas omdat hij soms “vervelend” kon doen. Het was een overgangsklas waarna kinderen een bepaalde richting op school zouden uitgaan: wel reeds in en “beroepsafdeling” voor “minder begaafde kinderen” Geen relatineschool maar sommigen namen het wel. Deze jongen zat dus achterin de klas wegens vervelend gedrag… lessen houtbewerking gaf ik er. Toen ik ter afleiding van het lesthema iets kwijt wilde over “zwarte gaten” in het heelal, stak die jongen zijn vinger verlegen op om een tussenkomst te doen. Hij begreep “dat de juf het niet allemaal kon weten maar dat hij wel wist hoe zwarte gaten werken”… Na de les vertelde hij me dat hij wegens vervelend gedrag altijd de krant had moeten lezen van zijn ouders destijds: soms wel 4 uur aan één stuk door… en dat het daardoor was dat hij zo veel wist. “maar met die pilletjes kan ik soms niet goed denken juf”… Ik met het kind naar de directie s’avonds… die het aan het Clb zou doorgeven (de mensen die over de psyche van het kind gaan op school)… Allerlei soorten kinderen vind je op scholen en allemaal beïnvloed door hun ouders… en soms door relatine… maar wanneer en hoe ze dan als Sterrenkind, indigo en andere kinderen “bestempelen”? Ik ben zelf nu volwassen en besef zeer goed dat ik een indigokind was/ben. Nooit relatine gehad… hoewel: ooit kreeg ik pilletjes van de dokter die ik nooit heb ingenomen… wie weet wat was het :o) Ik heb wel drie keer op één jaar dezelfde vaccinatie gehad destijds… waaraan ik dan weer het grote gebrek aan geheugen wijt: waardoor ik niet zo goed functineer natuurlijk… Allemaal vragen… En wat is de waarheid…

  1. Mooi beschreven. Volgens mij loopt een en ander door elkaar heen. Niet ieder ADHD kind is een sterrenkind en niet ieder sterrenkind is ADHD.
   Wat voor mij wel vaststaat is dat vaccinaties, retaline (legale opiaten) pesticiden, onderwijssystemen kinderen afhouden van hun werkelijke potentie. Het is ook maar net wie je klasgenootjes en je vriendjes zijn.
   Ja en ouders, soms zelf een (stuk) sterrenkind.
   Inderdaad, vragen, vragen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.