Advertentie

Verborgen boodschappen en voorspellend programmeren..


x

US Patent and Trade Office, Patent #6,506,148

Inzake het subliminaal modificeren van gedrag.
Sinds 14 jaar geldig;
14 januari 2003.
Een citaat uit dit, in 2003 toegekend patent:

‘Het is daardoor mogelijk om het zenuwsysteem van een persoon te manipuleren,
door afbeeldingen te pulseren,
via een dichtbij gelegen computermonitor of Tv-scherm.

Met een Tv-scherm is het ook mogelijk de beeld-pulsen
op te nemen in het programma-materiaal,
of deze beeld-pulsen erover heen worden gestreamed,
door een beeldenstroom te moduleren’.

x

* * *

x
X

Hoe werkt het en waarom sommige mensen immuun zijn:

X

Verborgen boodschappen en voorspellend programmeren
X

2017 © Daisy Luther
2017 © deze versie aangevuld WantToKnow.nl/be
(vertaling L.Smit)

 X

In dit artikel gaan we dieper in op de manipulatie van ons allemaal door de wereld van entertainment en media.We schreven HIER op de site al eens een artikel, waaruit keihard blijkt, dat veel technische patenten zijn uitgereikt aan ‘uitvinders’ van elektronische (soft- and hardware) producten, die ervoor zorgen dat mensen in een te manipuleren toestand terecht komen. Fysiek of mentaal en fysiek én mentaal. Het is deels bewezen met feiten, maar ook deels speculatief in de zin van ‘veronderstellend’.. Als je hierover nog meer wilt lezen, bestel dan het nieuwe  (Engelstalige) ‘Trust me, I’m lying’, waarvan we hieronder de cover afbeelden. (HIER (link Amazon.com)).

(klik op cover voor link naar BOL.com)

Deze technieken worden al decennia lang gebruikt om verzet tegen komende tirannie in te perken, om de meningen van grote groepen mensen te veranderen en hen te laten denken dat het hun eigen idee is.  De hersenen van de massa worden subtiel geprogrammeerd, terwijl ze denken dat ze gewoon van wat entertainment genieten..

Het enige goede nieuws in dit artikel is dat sommigen van ons minder gevoelig zijn voor dit soort manipulatie. Hoe worden we minder vatbaar? Hoe vreemd het wellicht klinkt, maar het komt door te begrijpen hoe het allemaal werkt..! Zo bouwen wij een soort van immuniteit op. We zien wanneer we aan deze geintjes worden onderworpen en kunnen zeggen: “Hé, dat is helemaal niet mijn gevoel over dit onderwerp.”

Wat is voorspellend programmeren?
Er zijn tal van artikelen en bijna evenveel theorieën over voorspellende programmering beschikbaar in dit opzicht. De essentie van het manipuleren komt op het volgende neer: ‘gebeurtenissen worden afgebeeld in een film, serie of tv-show en deze gebeurtenissen gebeuren later echt..’ Zoek maar eens op internet, waarbij gebeurtenissen al vér van tevoren in het geheugen werden geplant.. Het gebeurt op precies dezelfde manier waarop Victor veel van zijn trucs uit zijn MindFuck-programma in elkaar zet.

Voor velen zijn het ‘onverklaarbare illusies’, die desalniettemin inzicht geven in de achterliggende psychologische principes als afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn. Presentator Victor Mids is arts en illusionist, hij combineert die kennis om te laten zien op wat voor manieren je hersenen voor de gek zijn te houden.

MindF*ck
Tijdens zijn studie geneeskunde heeft Victor veel geleerd over de werking van de hersenen en zintuigen, waar hij in zijn Tv-programma ‘MINDF*CK’ (hoe cynisch hier in dit artikel..) veelvuldig gebruik van maakt. Psychologie, hypnose, illusies, gecombineerd met een dosis humor, staan centraal in dit Tv-programma.

Een van de laatste uitzendingen, waarbij DJ Armin van Buuren optrad als BN-er, bevatte een stuk sublieme programmering. Kijk op deze link HIER en kijk naar de uitleg van deze programmering na afloop van deze truc. Het is werkelijk ongelooflijk hoe onze geest te beïnvloeden is met uiterst, subtiel-verborgen aanwijzingen. Wat denk je dat gedachten waard zijn, wanneer jij erzélf nog niet eens controle over hebt..? Noch dat je kunt voorkomen, dat je keuzes en ‘vrije wil’ gecontroleerd wordt op een ongekende manier als deze..

Maar kijk ook eens rustig op het internet rond; je zult verbaasd staan, zo niet verbijsterd, over de ongelooflijke hoeveelheid voorbeelden Er zijn honderden hits in films en series, variërend van de beroemde vermelding van ‘Sandy Hook’ op een verkeerskaart in de batmanfilm ‘Dark Knight’, van The Simpsons en de Ebola-uitbraak en de dood van Prince. Overigens, wist je dat de auteur van de ‘Hunger Games’-trilogie, Suzanne Collins, in Sandy Hook woont en dat haar boeken veelal gaan over..  kinderoffers … dus (HIER; HIER; Suzanne Collins).

Kijk eens even -voordat je het artikel verder leest- naar deze korte YouTube, waarin je het e.e.a. op dit gebied voorgeschoteld krijgt.

Raar toch?
Soms lijken toevalligheden echt toevalligheden. Wist jij bijvoorbeeld, dat in 1898 de auteur Morgan Robertson een roman schreef met de titel ‘Futility’.  Deze roman gaat over het schip ‘Titan’ dat op zijn allereerste reis een ijsberg raakt. En toen, veertien jaar later, toen zonk de echte Titanic op zijn eerste reis, nadat een ijsberg wordt geraakt! Er zijn meer overeenkomsten te vinden tussen de roman en deze echte gebeurtenis. In dit geval zal auteur Robertson niets met de White Star Line, eigenaar van de Titanic hebben geregeld; zodat een ​​schip met de naam de Titanic de eerste keer dat het de haven verlaat zinkt. Andere vormen van voorspellende programmering zijn niet zo helderziend of specifiek, maar voorspellend omdat ze een manier van leven weerspiegelen.

Dus waarom zouden ze dit doen?
Gesuggereerd wordt dat met het nabootsen van een verandering die door de machthebbers  gewenst wordt, de weerstand tegen die verandering kan worden geminimaliseerd. Mensen hebben het al een keer zien gebeuren. Het is makkelijker voor hen om de verandering te accepteren omdat het door de media is genormaliseerd. Hieronder zijn een paar voorbeelden uit een artikel door ‘The Coincidence Theorist‘ (HIER):

 • In de kaskraker uit 1998 The Siege'(HIER) wordt de stad New York aangevallen door terroristen, waarbij -als direct gevolg van deze gebeurtenis- de noodwetgeving van kracht wordt. Zou dit de filmkijkers hebben voorbereid op de aanslagen op het World Trade Center en de controversiële wetgeving die daarop volgde, zoals de Patriot Act, het surveillance-programma en het ‘Department of Homeland Security?
  x
 • Mensen die naar World War Z’ (HIER) hebben gekeken, zijn niet alleen gewend geraakt aan het gegeven dat er dodelijke pandemieën ‘kunnen optreden’, maar zij zijn daarmee ook geconditioneerd om een vaccin van de WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie  te accepteren, als de enige hoop op overleving (HIER)
  x
 • De film ‘Minority Report’ van Steven Spielberg, uit 2002, met o.a. Tom Cruise, heeft mensen laten wennen aan technologieën zoals irisscans, gezichtsherkenning, auto’s zonder chauffeur, het voorspellend misdaad bestrijden en gepersonifieerde reclame (HIER Guardian artikel); Robot-bestuurde auto’s (HIER); misdaden oplossen op basis van intenties en gepersonaliseerd advertenties..
  x
 • Heeft de film ‘Robocop’ (HIER) van de Nederlandse Paul Verhoeven, mensen voorbereid op de militarisatie van de politie en de introductie van politierobots? (Gemilitariseerde politie (HIER) en robot politie (HIER)
  x
 • Fans van ‘Futurama’ kunnen op deze manier zijn ‘voor’-geprogrammeerd om microchips/implantaten te accepteren, alsof het niks nieuws’ is en eigenlijk wel ‘de normaalste zaak van de wereld’… (microchip implantaten (HIER))

Het verhaal gaat verder over belangrijke aanslagen door terroristen zoals 9/11 en 7/7 en de maanlanding. Het is een heel goed stuk tot hij tot de conclusie komt en zegt dat alles lariekoek is, ondanks de interessante bewijzen voor voorspellende programmering, Toen ik in Canada woonde zag ik op tv dat ze regelmatig de boodschap dat geweren heel gevaarlijk zijn uitten. De populaire serie ‘Flashpoint’ (HIER) gaat over een SRU-team in Toronto; zoiets als een Amerikaans SWAT-team.

Wanneer een burger vervolgens een pistool ziet, in een auto of in een bureaukastje, doen ze het in hun broek. Ze bellen onmiddellijk de politie, verbergen zich in de kast en fluisteren in de telefoon tegen de spoedeisende hulp. Ze moeten worden gered omdat, gotsie, geweren je doodmaken. Pistolen worden strikt gecontroleerd in Canada. Dit is alleen de versterking van de boodschap dat de overheid burgers beschermt, door vuurwapens van hen weg te houden, evenals de boodschap dat je onmiddellijk de politie moet bellen als je een pistool ziet.

Wat is subliminaal programmeren..?
Subliminale boodschappen zijn veel subtieler dan voorspellend programmeren. Berichten worden aan individuen of het publiek doorgegeven zonder dat zij zich hiervan bewust zijn. De boodschap kan een visuele flits in een film of serie zijn, verstopt tussen andere beelden of teksten. Je weet niet eens dat je het hebt gezien. Maar je onderbewustzijn wel. Een voorbeeld is een film waarin frame 25 in een reeks van 40 beelden, die met 30 frames per seconde wordt afgespeeld, de naam van een product, een persoon of andere informatie bevat, waarvan de producenten willen ‘dat je die tot je neemt’. Vaak refereren deze ‘boodschappen’ vanuit lagere instincten, waarbij seksualiteit als daad, grootste ‘verleider’ vormt. Daarbij is het voor velen een nauwelijks te geloven FEIT dat ook Disney zich met deze lage vorm van programmeren bezig hield (zie ook de rol van Disney in de Mind Control-programma’s, zoals beschreven door Brice Taylor hier op de site)

Ook als je met je wakkere geest van dit moment, niet gelooft dat subliminale boodschappen effect kunnen hebben, bedenk dan dat je onderbewuste geest, zonder controlevragen, dátgene consumeert/accepteert wat hem wordt toegezonden. Je kunt dan dus wel bewust willen dat iets niet gebeurt, maar je onbewuste speelt een eigen rol in je bestaan..  Wanneer bedrijven adverteren, of politici op het podium staan, of bendes de straat onveilig maken, zien wij hun kleuren – het teken, het symbool of de slogan die hen definieert.

De mening van ‘We the Sheeple’ wordt niet alleen met de pap-TV-lepel naar binnen gegoten.. Inmiddels gebeurt dit ook, op gepatenteerde wijze, met de elektronische paplepel..!!

Het is allemaal marketing en branding en via subliminale boodschappen kan de boodschap in je hersenen worden ‘ingeprent’ zonder dat je deze dus bewust hebt gezien. En het werkt. Er bestaat een miljoenen-dollars-industrie van zelfhulptapes en cd’s die kunnen worden afgespeeld terwijl je slaapt om een ​​aspect van je leven te verbeteren (HIER). Experimenten met een subliminale boodschap over snacks in een film direct voor de pauze verhoogde de snackverkoop tijdens de pauze (HIER). Onnodig te melden dat deze -overigens wettelijk verboden!!- techniek, veel gebruikt wordt door bedrijven om de verkoop van producten op te drijven  (HIER).

En het wordt allemaal zó ongelooflijk subtiel ‘ingeweven’ in onze dagelijkse maatschappelijke wereld, dat je, alléén als je zelf de opdracht hebt gegeven om deze berichten daar te plaatsen, je kunt weten of je aan dergelijke subliminale boodschappen wordt onderworpen.

En reclame is dan natuurlijk nog maar kinderspel…!
Want wat gebeurt er als de boodschappen die we ‘ontvangen’ hebben, niet gaan over het kopen van frisdrank en popcorn? Wat, als ze veel verraderlijker zijn? Wat, als we steeds worden gemanipuleerd, elke keer dat we tv of een film bekijken of zelfs onze computers aanzetten?

Gat in de markt..? Propaganda voor ‘Sheeple’..?

Sommigen van ons zijn zich bewust van het ‘dumbing down’, of in goed Nederlands, het ‘dommer maken” van de jeugd. Kijk eens naar hun totale verslaving aan hun smartphones, tablets en laptops, de uren en uren dat ze Tv kijken. Kinderen zijn volledig verslaafd aan hun schermen. Realiteit is een fenomeen dat zij VOLLEDIG anders zullen definiëren, dan hun ouders.. Als ‘iemand’ schermen gebruikt als mind-control methode, dan heeft het zin om kinderen afhankelijk te maken van die schermen terwijl ze jong zijn.

Zeker wanneer er -zoals hierboven keihard wordt getoond- manieren zijn, om hen VOLLEDIG onder controle te zetten via elektronische middelen. Mentaal maar ook fysiek.. Zo kunnen zij vanaf het  begin van hun leven worden geprogrammeerd om ‘goede’, gehoorzame consumenten te zijn en daarvoor te betalen, door loonslaaf te worden. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smarttelefoon, we lopen allemaal rond met mind-control-apparaat in onze zak of tas. Gaat dit té ver voor je?

Waarom werkt het niet bij iedereen?
We gaan nu nog een stapje verder. Wat, als sommige mensen genetisch meer vatbaar zijn voor manipulatie dan anderen? Wat, als sommigen van ons immuun zijn voor het constante bombardement aan beelden, woorden en ideeën, terwijl de meeste mensen dit zonder vragen te stellen aanvaarden? Zou dit het verschil kunnen zijn tussen de overgrote meerderheid van de mensheid en diegenen onder ons die wakker en bewust zijn? Zijn wij mutanten? Is dit de reden waarom ik deze dingen kan uitleggen aan anderen tot ik hees ben geworden en alleen een starende blik terugkrijg van mensen die denken dat ik degene ben die gek is?

De overgrote meerderheid  van de mensen in de VS accepteren deze boodschappen:

 • Ze geloven dat de regering hen zal redden in alle omstandigheden
 • Ze stellen geen vragen, accepteren wat hen wordt verteld
 • Ze geloven niet dat er iets vervelends in het verschiet ligt
 • Ze leven in hun bubbel en kijken niet naar het geheel
 • Ze weigeren zich te prepareren voor slechtere tijden omdat ze niet geloven dat hen zoiets zou kunnen overkomen

De meeste bewuste, wakkere mensen kijken minder televisie. Sommigen onder ons kijken helemaal geen televisie meer. Ik kijk naar een paar series op Netflix of Amazon Prime, maar wij hebben geen kabel met alle sterreclames en (zogenaamd) nieuws. We hebben wel betere dingen te doen. Dingen die ons zullen helpen als de soldaten in onze straten zullen verschijnen om ons te beschermen. Dingen die onze kinderen zullen helpen te overleven wanneer de planken in de supermarkt leeg zijn, en de meerderheid op de regering rekent voor voedselrantsoenen.

Zelfs als je er gevoelig voor bent om gemindcontrolled te worden, is het mogelijk om er aan te ontsnappen. Ik was niet altijd de blogger met het aluminium hoedje die je nu ziet. Toen ik in mijn twintiger jaren was geloofde ik echt dat overheidsorganisaties als de EPA (HIER) en de FDA (HIER) het beste met ons voorhadden. Voedsel en medicijnen zouden niet verkocht worden als ze schadelijk konden zijn. Ik geloofde ook dat scholen in het leven waren geroepen om onze kinderen wijzer te maken. De meesten onder ons moeten datgene wat we vroeg geleerd hebben in het onderwijssysteem en televisie kwijtraken.

En net als in The Matrix, als je iemand zover krijgt om de rode pil te slikken, zijn ze veel minder bereid om datgene wat ze voorgeschoteld krijgen voor zoete koek te slikken (HIER). Subliminale boodschappen kunnen de blik van mensen veranderen, de wijze waarop ze denken veranderen, wat men wil eten, welke auto men wil kopen, misschien zelfs op wie men gaat stemmen. Alles wat men nodig heeft is het geld om de boodschap naar buiten te brengen en enkele fracties van seconden zendtijd.

Het kan de zaadjes zaaien om abnormale en gevaarlijke situaties geaccepteerd te krijgen. Het kan mensen leren geen vragen te stellen en makke schapen te worden. Uren voor de televisie zitten kijken en als een zombie al deze onzin aanzien? Geloof me, ‘entertainment’, is een vorm van hersenspoeling die mensen verandert in idioten. Het beste voorbeeld van het voorspellend programmeren is te zien in de film ‘Idiocracy’ (HIER). Het enige wat je hoeft te doen is om je heen kijken. Je zult zien dat het al zover is.

Tot slot, de brug tussen subliminale beïnvloeding en Mind Control..
De meester-illusionist Derren Brown is een groot voorbeeld voor Victor Mids van MindF*ck. En terecht, want wat deze man presteert, ligt vér van googelen of hoe je de ’trucs’ ook wilt noemen; zijn expertise en ervaring staat borg voor uiterst indrukwekkende staaltjes van totale, verstand-verbijsterende optredens. Kijk naar het volgende filmpje, waarin Derren Brown 2 reclamemakers van het beroemde Engelse reclamebureau MBA, volstrekt heeft ge-Mind-Controled. Ze weten hoe deze technieken werken, waarmee reclamemakers worden geschoold, maar dat ze ZELF op deze wijze in de maling zouden worden genomen..!  Ze denken dat ze met EIGEN, origineel materiaal op de proppen komen, maar alles was al ‘uitgemaakte zaak’…

 

* * *

148 gedachten over “Verborgen boodschappen en voorspellend programmeren..

 1. Dit onderwerp haalde ik aan toen ik vorig jaar op bezoek was bij vrienden en dat ontaardde in een verhitte discussie vol ongeloof, zelfs nog na dat ik hun deze 2 artikelen stuurde.

  Een artikel over subliminale boodschappen op de Nederlandse TV:

  http://www.earth-matters.nl/cms/uploads/documents/23.pdf

  Disney mind control:

  http://www.ascensie.nl/Disney2.htm

  Over verborgen symboliek (666) gesproken:

  https://duckduckgo.com/?q=copa+america+2016+logo&t=ffsb&atb=v23&iar=images&iax=1&ia=images

  https://duckduckgo.com/?q=euro+2016+logo&t=ffsb&atb=v23&iar=images&iax=1&ia=images

  De “Tele Visie” is een visueel brainwash infuus.

  1. bedankt, ik kijk zelden TV, lees geen kranten meer.. wel zo rustig ook in je hoofd

  2. Hallo Henkie,
   De snelste manier om al je “vrienden” kwijt te raken is te praten over zaken die er werkelijk toe doen. Dat zijn heel veel dingen waar ze nog nooit van gehoord hebben en ook zeer beslist NIETS van WILLEN horen. In dat rijtje onderwerpen komt voetbal auto`s en seks niet voor en tja, ik weet het uit ervaring, dan verlies je al snel de aandacht van het volledig gehoor.
   Vroeger was het hier ook de zoete inval met altijd VOLLUK!!!!! over de vloer. Destijds nog zelfstandig ondernemer ontbrak het hier nooit aan eten en drinken, totdat het bedrijf in 2007 met een hele boel andere bedrijven mee opging in de financiële mist samen met de vrienden omdat er toen plotseling over serieuze zaken gesproken werd.
   Enkele trouwe vrienden bleven over, dat duurde tot ik in 2010 mijn eerste serieuze poging om een boek te schrijven ondernam hetgeen resulteerde in : “Als het leger HAARP speelt” onder de naam Alex Hunter. zie: http://www.pumbo.nl/boek/haarp
   Daar had men al zeer weinig begrip voor.
   Toen ik in 2012 met het tweede boek op de markt kwam onder de titel: ” Opnieuw Holocaust aan de horizon” onder de naam Paul Peters uitgebracht, zie hier: http://www.pumbo.nl/boek/holocaust werd ik volledig voor gek verklaard en werd het muisstil in huis.
   Toen ik in 2015 uitkwam met het boek Mindcontrol onder de auteursnaam Quasimodo zie deze link: http://www.pumbo.nl/boek/mindcontrol
   ( dit boek kun je hier op deze site uitgebreid terugvinden onder Thanks for the memories ) lieten zelfs mijn familieleden me in de steek, want er was toch beslist iets niet pluis in mijn bovenkamer.

   Ik heb sindsdien meerdere mensen gesproken die enkele of al mijn boeken gelezen hadden en DIE MENSEN vinden vreemd genoeg dat er helemaal NIETS mis is met ondergetekende en zijn bovenkamer.
   Het heeft dus allemaal met interesse en desinteresse te maken.
   Je ziet het of je ziet het niet.
   Je ziet het niet en je WILT het ook niet zien zit daar heel dichtbij, de hoog oplopende discussies met de vrienden heb ik niet meer, want de vrienden zijn in een stofwolk aan de horizon verdwenen, jouw probleem Henkie, is dus maar al te bekend.
   Ik heb de tijd ook genomen om al je links even door te spitten en tot mijn aangename verrassing kwam ik daar de naam tegen van Albert Toby die ik nog eens ooit op een bijeenkomst in Someren ontmoet heb .
   Er zijn gelukkig nog wel mensen te vinden die het allemaal niet ijskoud laat.
   bedankt voor jouw bevlogenheid en je links.
   Met vriendelijke groeten
   Quasimodo.

  3. Wakkere Henkie 1 en Quasimodo 1.2 :
   Jullie ervaringen komen mij ook heel bekend voor. Ik heb het intussen ook opgegeven mensen te “informeren”..ik spreek nog niet van overtuigen. Intussen heeft iedereen in mijn omgeving ook afgehaakt…het is immers gevaarlijk om om te gaan met de “duivel….”. Jullie werd geconfronteerd met “hoop oplopende discussie”..bij mij eindigde het met regelrechte bedreigingen… Ik ben dan ook nog enkel op subversieve websites actief, voor zover ze er mij niet afgooien.. of de redactie bedreigen.. want dat is ook gebeurd. Er zijn dan ook nog de “hackingen”… waar ik ook al “prijs” had. Uiteindelijk gaat het hier allemaal om de oorlog tegen de “waarheid….”. In de tijd van de Oude Grieken werd de boodschapper met het slechte nieuws (=waarheid over de nederlaag) ook dood geklopt. Het enige wat nu nog mag , zijn de officiëel afgekondigde leugens. Leugens waar een groot deel van bevolking aan verslaafd is. Hoe meer leugens hoe beter!! Bij het overgrote deel moet men zelfs geen listige kunstgrepen aanwenden om de boodschap over te brengen. Mijn ervaring wijst echter uit dat de echte reden voor deze onwil om de waarheid te zien.. wortelt in “lafheid”..en daar staat men machteloos t.o.v. Deze lafheid vindt immers haar oorsprong in frustraties, complexen, obsessies, afgunst, nijd, haat, wraak…. kortom domeinen waar de ratio uit verbannen is.

 2. Ook Quasimodo doet het al sinds begin van dit jaar ZONDER tv te kijken.
  Dat bevalt zo goed dat ik per 23 mei a.s mijn abonnement definitief heb opgezegd.
  Zelfs het 20.00 uur journaal moet je tweemaal filteren en het distillaat wat je daarna overhoudt zit zelfs dan nog maar in de verte in de buurt van een verdraaide waarheid, dus ook hier volop ergernis.
  De maat is vol!!!
  Ik zat mezelf groen en geel te ergeren aan al die nitwits die overal hun zegje over weten te doen zonder werkelijk iets informatiefs te vertellen. Daarnaast kwamen de reclameblokken van circa 20 minuten ( om de 20 minuten!) me ondertussen ook behoorlijk de strot uit net zoals alle natuurrampen in de gedaante van Patty Brad, Roy Donders, Jolige Gerard en Goor, Joep van `t Poortje, Paul de Leeuw, en meer van die onderbroekenlolbroeken.
  Het niveau van het programma aanbod is de laatste jaren zo schrikbarend gekelderd dat ze van mij die uitzendingen voortaan allemaal mogen houden.
  De stekker eruit en WEG met de tv.!!
  Toegegeven ook ik kijk films via Netflixx ( films van mijn eigen keuze!!!! en zonder eeuwige reclame onderbrekingen ) en ik zie ook meerdere uren per dag het beeldscherm van mijn computer waarop ik informatie lees die ik ZELF geschikt acht, zoals nu ook weer met het hier bovenstaand prima artikel.
  Kijk, dat vind ik dan weer géén zonde van mijn tijd.

  Met vriendelijke groeten.
  Quasimodo

  1. Ik ben door mijn vader opgevoed met de zogenaamde “conspiracy theory’s”. Hierdoor heb ik altijd redelijk kritisch geluisterd naar nieuwsberichten. Sinds een halfjaar ongeveer ben ik me meer gaan verdiepen in de alternatieve media. Toen ben ik erachter gekomen dat ik nog lang niet kritisch genoeg naar alles keek. Wij hebben geen extra tv pakket, alleen kabel. We kijken ook geen nieuws op tv, alleen films of soms staan de kinderzenders op voor onze zoons. Ik kom met verhalen bij mijn man, waar zijn oren van klapperen.
   Hij weet dat de media met onzin komt, maar verder wilt hij gewoon nergens over nadenken en kritisch over zijn. Voor ons gezin, houdt ik dagelijks deze sites in de gaten en leer ik de jongens om kritisch te zijn. Houdt je omgeving in de gaten, denk goed na en geloof NIKS dat je op tv ziet. Ik ben zelf nog jong (24) en ik ben heel dankbaar voor de mensen die de moeite nemen om dingen te onderzoeken en zulke artikelen schrijven! Bedankt voor het bewust maken!

 3. Ik ken mensen, meerderen, waaronder mijn eigen dochter eigenlijk stilaan… die zo gemanipuleerd zijn dat we eigenlijk geen enkele politiek gerichte discussie meer kunnen voeren: alles wat op tv komt is “waar”… Denk je dat je je kinderen opgevoed hebt, na 38 jaar blijkt dat voor niets te zijn geweest… Probleem is dat wanneer dat allemaal begint te vechten in je hoofd dat je dan denkt dat je eigen demonen je in de war brengen of de demonen van je ex en zo… maar niet dus: velen zijn idd onderhevig aan al die verscholen gegevens op dat scherm… Zit je daar met je beste vriend die gemanipuleerd werd en er eigenlijk, letterlijk, een beetje gek van wordt…

  1. Inderdaad, uit alles blijkt al jaren dat Nieuws gekocht en verkocht wordt.
   Als de mensen het geloven dan is hun missie geslaagd.
   Als je met anderen daarover spreekt dan spreken zij jou tegen met de woorden:

   “Het zal beslist de waarheid zijn want het kwam op T.V.”!”
   Nou en wie ben jij dan om wat anders te denken. te weten of te beweren?

   Zo was de oorlog ook ontstaan want de Duitsers werden wijsgemaakt dat zij aangevallen werden. Kijk verder maar naar Noord Korea, Turkije, Rusland etc.

 4. dit is mij allang bekend!!in de jaren 60 heb ik ooit een artikel over de opkomende immigratie gelezen,en heb ook het boek 1984 gelezen,was voor mij een duidelijke waarschuwing!!en heb ook geprobeerd zoveel mensen als mogelijk ook te waarschuwen en ze te vertellen wat ik gelezen heb en nog steeds lees ik heel veel over deze dingen,maar het is heel moeilijk om de slapers wakker te krijgen!

 5. Tja,voor mij oude koek, in de jaren zestig was ik al op de hoogte van de verborgen boodschappen in films. Maar tja, je wilt toch ook wel eens een bioscoopje pakken.
  Zolang je je maar bewust blijft dat je geen dingen gaat kopen die je absoluut niet nodig hebt!
  Ook ik waarschuw mijn vrienden en familie voor de ontwikkelingen in de wereld, maar ik voel mij een roepende in de woestijn. Wat mij bevreemd en ook wel een beetje beangstigd is,
  DE MENSEN LEZEN STEEDS MINDER! Steeds vaker moet ik konstateren dat mensen niet meer lezen! Héél vreemd. Naar het nieuws, gegeven op de tv kijk ik al jaren niet meer.
  Tja, mijn tijd zit er bijna op, waar zou ik mij eigenlijk nog druk over moeten maken?
  Na mij, hoe zeggen ze dat ook weer? O ja, de zondvloed!

 6. Wat voorbeelden van censuur. Ze censureren ook gewoon Twitteraars nu die Rothschild vermelden en Macron. Ze worden wanhopig!

  https://twitter.com/Ian56789/status/861622081955475457

  Ik heb nooit twitter gebruikt of facebook. Ik wist van te voren al dat de censuur daar te groot zou zijn. Ik heb 2 keer een twitter account gemaakt. Een keer in verband met Breivik en een keer om Richard Steven Hack aan te moedigen om vooral te blijven twitteren. Maar twitter is een tool van de vijand.

  1. Genies of Death.
   Wat betreft Rothschild en Macron zie de banden die zij hadden/hebben.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Macron ook Wallstreet heeft al gereageerd http://www.zerohedge.com/news/2017-05-07/wall-street-reacts-macrons-win-dont-expect-forewworks Is hij de wolf van Wall-street?Zo was hij betrokken bij een farmaceutische overname en we weten ook dat Sarcozy daar ook banden mee had/heeft.Wordt Frankrijk nu rechtstreeks door Rothschild geregeerd? Ik ben bang van wel.

  2. Aansluitend op vorige reactie.
   http://www.zerohedge.com/news/2017-05-08/emmanuel-clinton-revolt-elites
   An Orwellian shock of the new.En dan staat geschreven “Al of the above are faithful servants of the French deep state”.Macron heeft in een toespraak al gezegd dat hij meer middelen voor politie en oproerpolitie hoog in het vaandel heeft staan maar het zou wel eens kunnen zijn om tegen de Fransen zelf te gebruiken wanneer er opstand komt vrees ik.

  3. Deze Mossad heerschappij heeft zijn beslag gekregen onder het Sarkozy regiem.
   Hollande is een Cripto Jood, en de rest van zijn minister of Jood of zwaar symphatiserend.
   Tijdens Macrons campagne al twee mensen pseudo tegenstanders vermoord.
   Maar er broeid een volksopstand, ze zijn het gemannipuleer zat, ook die huichelaars van Charlie Hebdo zijn ze zat.
   Jenne

  4. Jenne 7.4 :
   Sarkozy is een CIA creatuur :
   http://www.globalresearch.ca/operation-sarkozy-how-the-cia-placed-one-of-its-agents-at-the-presidency-of-the-french-republic/10060
   Voormelde tekst geeft een goed beeld van de Franse beerputten.
   Het zijn ten andere niet alleen vijanden die sterven, ook partijgenoten sterven plots :
   https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2017/05/08/geruechtekueche-musste-die-enthuellerin-von-macronleaks-sterben/
   met citaat : “Eine Gehilfin von Emmanuel Macron, von der vermutet wird, dass sie die Enthüllerin von Macrons finanziellen Machenschaften ist, starb bei einer Wahlkampfveranstaltung auf der Bühne.
   Die sozialistische Abgeordnete Corinne Erhel war die letzte Person, die am Freitag bei einem Auftritt sprach, als sie plötzlich und grundlos zu Boden fiel. Sie wurde sofort ins Krankenhaus gebracht, wo die 50 jährige aber aufgrund eines Herzinfarktes nur noch für tot erklärt werden konnte.”
   Een psycho – analyse van Macron :
   http://www.egaliteetreconciliation.fr/Macron-est-un-psychopathe-l-analyse-d-un-psychiatre-italien-45493.html
   Het is in het Italiaans met Franstalige ondertitels.

  5. Tja als dit mannetje zo’n talent is, wat hij natuurlijk is, dan hebben de Rothschild’s een perfecte keus kunnen maken en hem kunnen bewerken toen ie voor ze werkte als ‘private banking’-officer.

  6. Als Macron echt iets te vertellen zou hebben dan zou hij kunnen beginnen met een onderzoek in te stellen naar de redenen waardoor Frankrijk in de noodtoestand is terecht gekomen.Voorspelbaar is dat dit waarschijnlijk niet gaat gebeuren omdat hij andere opdrachten vanachter de schermen krijgt.Als eerste zou hij dan een onderzoek kunnen laten doen naar het cementbedrijf La Farge wat IS en ook de Clinton foundation gesponsert zou hebben want je kunt niet en de noodtoestand afkondigen terwijl je gelijktijdig sponsoren van terreurorganisaties hun gang laat gaan lijkt mij.

 7. In de occulte wereld is een openlijke bespeling ( lees SPELL) 1000x zoveel waard als een heimelijke bespeling. Het dollar biljet staat er vol mee, de toren van Babylon in Brussel etc. Ook Drollywood doet er feestelijk aan mee door voorspellende films te maken en ook veel thema’s te gebruiken als “mocking”
  It all makes perfect sense ( expessed in dollars and pence)
  https://www.youtube.com/watch?v=5VH5xJpjnxc

  1. Can’t you see
   It all makes perfect sense
   Expressed in dollars and cents
   Pounds shillings and pence
   Can’t you see
   It all makes perfect sense
   Little black soul departs in perfect focus
   Prime time fodder for the News at Nine
   Darling is the child warm in the bed tonight
   Hi everybody I’m Marv Albert
   And welcome to our telecast
   Coming to you live from Memorial Stadium
   It’s a beautiful day
   And today we expect a sensational matchup
   But first our global anthem
   Can’t you see
   It all makes perfect sense
   Expressed in dollars and cents
   Pounds shillings and pence
   Can’t you see
   It all makes perfect sense
   And here come the players
   As I speak to you now the captain
   Has his cross hairs zeroed in on the oil rig
   It looks to me like he’s going to attack
   By the way did you know that a submarine
   Captain earns 200,000 dollars a year
   Oh that’s less tax Marv yeah less tax
   Uh thank you Emery you’re welcome
   Now back to the game he fires one yes
   There goes two both fish are running
   The rig is going into a prevent defense
   Will they make it I don’t think so
   Can’t you see
   It all makes perfect sense
   Expressed in dollars and cents
   Pounds shillings and pence
   Can’t you see
   It all makes perfect sense

  2. Cozmic, ik heb het al eens verteld, tijdens mijn korte verblijf in de reclame wereld, die volkomen gebaseerd is op onwaarheden en mannipulatie, in sommige rapporten gelezen hoe het publiek beoordeeld werd, welke benadering werd aangeraden, het was in princiepe een andere versie van het Gladio denken.
   En Hollywood was een onderdeel van het Gladio programma, goed verstopte mannipulerende boodschappen, voor de niets vermoedende naïve kijkers, de verheerlijking van het USA gebeuren, de grootste Gospe was, dat de oppermachtige Joodse mafia, films vervaardigde over de Italiaanse peanuts mafia.
   Maar Occulte boodschappen, zijn in wezen alleen begrijpelijk voor die genen die Occult kunnen denken, en zien wat er bedoeld wordt.
   Of zijn jouw gedachtes hier over anders, Jenne

  3. Jenne, ik heb het niet over occulte boodschappen gehad. Meer over publiekelijk laten zien hoe je de wereld van achteren neukt en dat ook nog in wat voor vorm publiek maakt.
   Occulte boodschappen gaan nog veel dieper, in een taal die alleen het onderbewuste begrijpt en vrijwel voorbij het bewuste gaat ( behalve die enkeling die het wel verstaat of eigenlijk de receptor aangesloten heeft aan het bewuste)

  4. Cozmic, als je niet geleerd hebt om de Esoteriche berichten cq gevoelsens te begrijpen en of ontcijferen, kom je vaak in de hoek van charlatans en pseudo Esoterische specialisten terecht.
   Het is volkomen ongrijpbaar verplaatst zich via de éthere, of diepe telephatie, je grijse cellen moeten getraind zijn om deze hoohh frequente trillingen zo als voortgebracht door onze vrienden de Dolfijnen te kunnen ontvangen, en dan nog het vertalen naar, het is één van de grote Enigma van onze denk wereld, Pliny de oude beschrijft hoe de grote Griekse Filisofen aan de water kant gezeten, hun grote filisofische oplossingen ontvingen van de Dolfijnen, en deze met een stok in het zand gestalte gaven, klinkt goed, en voor mij heel aanvaardbaar, heb vaak gevoeld wat Dolfijnen te weeg kunnen brengen in de menselijke geest, als ze om ons oude zeilschip zwommen, raakte ieder één in rep en roer, het sidderde als hete lucht boven de horizon
   Jenne

 8. @quasimodo

  Dit alles dient ons inderdaad yskoud te laten. Tv kijk ik weinig tot niet. Heb nog een ouderwetse beeldbuis en zeker NIET zo;n Spysung (Samsung) geval die zlefs al staat ie uit via een verborgen microfoon alle gesprekken in je kamer kan afluisteren.
  Lees het boek Botsingen van Chang ook maar eens, over de relatie macht en religie, prachtige metavooren.

 9. Ik denk dat je het subtiel moet aanpakken, wil je mensen bereiken. Wellicht een beetje op de ´mindcontrolmanier´ zoals die in dit artikel wordt beschreven. Zaai een beetje twijfel in mensen door bijvoorbeeld te stellen dat het de laatste paar lentes toch wel erg bewolkt was..dat je steeds van die vreemde strepen in de lucht ziet, is hen dat ook opgevallen? Je hebt gelezen over chemtrails en zou dat waar kunnen zijn…etcetc. Als je het op zo´n manier brengt, alsof je zelf ook niet helemaal overtuigt bent, vooral bezorgd, bereik je mensen beter heb ik gemerkt en jaag je ze niet tegen je in het harnas. En het eerste zaadje is wel geplant!

  1. Wie wil je bereiken?

   Ik herinner mij een “andere tijden” documentaire over de PROVO’s die naar een fabriek toe gingen en met arbeiders gingen praten en er achter kwamen dat die arbeiders totaal niet geintereseerd waren in de ideen van de PROVO’s.

   Mijn doelgroep is heel klein => iemand in de buurt van een thermonucleair wapen die hem tot ontploffing kan brengen of afvuren. Ik ben een koe die een haas probeerd te vangen.

   Altijd eerst je doelgroep vaststellen als je propaganda (mind control) doet.

 10. https://twitter.com/wikileaks

  De CIA gaat momenteel helemaal onderuit op WIKIleaks twitter account! Ik lach mij suf! Fake news concept werkt tegen ze. Rusland beschuldigen van hacken werkt tegen ze! Het gaat helemaal fout momenteel voor ze! Ze zijn de controle over het internet volledig kwijt.

  “Never interrupt your enemy when he is making a mistake.” – Napoleon Bonaparte

  “Secrecy breeds incompetence” – Julian Assange (dat zie je ook bij de VVD, incompetente figuren)

 11. Trump heeft tijdens zijn verkiezingscampagne meerdere malen gezegd dat wanneer hij de president zou zijn Hillary Clinton achter de tralies zou zitten.Ook zou Trump twijfelen over het officiele 9/11 verhaal en zo zijn er nog wel meer voorbeelden.
  Hillary Clinton gaf al gelijk na haar verlies de schuld aan Comey van de FBI.http://www.hln.be/hln/nl/10496/Verkiezingen-VS/article/detail/2977102/2016/11/13/Clinton-geeft-FBI-directeur-Comey-de-schuld-van-haar-verlies.dhtml In de volgende verwijzing lees ik dat Trump Comey heeft ontslagen (op advies van Jeff Sessions).http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170510_02874694 ook lees ik namen van George Bush en Barack Obama in verband met bv de aanstelling van Comey.Wat is de boodschap die Trump afgeeft?Toont hij hiermee niet aan dat het gewoon een grote corrupte bende is?

 12. Goed nieuws,

  De Nederlandse Ambassador Maarten Brouwer, is er in geslaagt, met behulp van het Prins Claus fonds, 350 000 manuscripten te bewaren voor de mensheid, de Manuscripten werden uit Tombouctou gestranssporteerd op ezels en bootjes, om ze uit handen van de alles vernietigende oprukkende kwaad de Islam te redden.

  Jenne

  1. geen goed nieuwsz, somebody i know, iemand, probeerde onlangs voor z’n aankomende welverdiende voorjaarsvakantie een verzameling al lang aangeschafte ebooks over te zetten op een ander type leesplankje, het oude plankje had de geest gegeven toen hij er op ging zitten, de helft van z’n bibliotheek was niet meer overzetbaar volgens het amazongoegelmegaplex big data cartel, terugwaartse en zelfs voorwaartse compatibiliteit loopt vaak mis en nu al wordt voorspeld dat er over een aantal jaren enorme hoeveelheden oude digidata definitief ontoegankelijk zullen zijn. Quote: ‘Digitized books altered, original sources destroyed: Just like 1984’
   https://www.infowars.com/college-destroys-books-after-digitization-sparking-fears-of-1984-style-censorship/
   https://www.infowars.com/university-bans-whiteboards-next-level-book-burning/

  2. In elke kantoorhandel die je bezoekt, is WD of Western Digital (weleens van gehoord??) de leidende producent van externe harde schijven. Een stroomadapter erbij, die ALLEEN op deze aparaten past, etc.
   Het creepy gevoel wanneer ik die dingen in handen heb of installeer (ik heb er 2) is niet uit te leggen, maar het is er. Een voor mij volledig onbekend merk, waar ik waardevolle zaken op zet, die ik niet graag zou verliezen/niet WIL verliezen. (familiefoto’s/back ups etc.) Tóch het gevoel dat deze club ‘speciaal’ in het leven is geroepen om deze ‘kant van de zaak’ (archievering/historie etc.) op een ijsberg te varen..

  3. E books, zij je toch, het woord books – boek is hier absoluut niet op zijn plaats, een boek neem je in je handen, dat kleine geurtje ja hé, het is een vriend die je koestert, waar je uren, dagen mee hebt door gebracht, ze wonen bij mij in mijn huis, en foto’s heb ik in albums, mooie vergeelde met een lichte sluier van de tijd omvloerst, zo hoort dat ook, alles trekt zich langzaam statig terug in het verleden, en dat is goed zo.
   Jenne

  4. Is dit sarcastisch bedoeld? Ik hoop toch van ganze harte dat een volledige serie van Harry Potter meer waarde heeft dan al deze sterk verouderde sprookjes teksten.

 13. Weer een ontzettend goed, en compleet stuk Guido.
  En, ja helaas allemaal maar al te waar. Ze zijn er gewoon al eeuwen mee bezig; Total control, EEN brein, EEN groot slavenvolk.
  Neem alleen maar het woordje (computer-)SERVERS.
  In hun taal: EER ! V.(ictorie)! EER SS !! (en dat S.S. mag je dan lezen als Sege Satan !!
  Dat S.S. was er al ver voor ome Adolf en is er nu nog steeds overal in verstopt. (toch compleet bezopen dat LEGER des Heils-mensen na alles wat er is gebeurd nog steeds met twee SS`-en op hun uniformkraag rondlopen !!??)

 14. En by the way, The Cloud is in hun systeem gewoon: LOC U D.(uivel)
  Oftewel mensen/schapen lokken met een gratis oneindige “veilige” opslag van alle prive-gegevens en er dan zelf -als total-contro-overheid- ongelimiteerd in kunnen rondneuzen via “achterdeurtjes” waaraan we afgelopen dagen nog de wereldwijde Randsomware-aanval te danken hadden.
  Maar ja het woord PRIVACY is bij hen dan ook niet voor niks R.I.P VAC (vak) Y op het kerkhof ! Alleen daar heb je privacy wat hen betreft !

 15. SUBLIMINALE BOODSCHAPPEN Bijdrage A.
  Ik had me als huiswerkopdracht voor vandaag eens voorgenomen om ad fundum te gaan op het woordje SUBLIMINAAL zelf. Immers een prachtig artikel van Guido en volstrekt de spijker op zijn kop maar hoe is nou toch ooit dat woordje subliminaal de wereld ingekomen ?? Na onderzoek van tienduizenden van die stiekeme V.M.-woordjes stond voor mij al bij voorbaat vast dat ¨ze¨ er mee hadden zitten rotzooien, maar ik kon er ook niet direct chocola van maken moet ik eerlijk bekennen.
  SUB is natuurlijk onder of beneden, het lagere volk dus of de schapen.
  In SM-kringen is het de aanduiding voor de onderdanige of slaaf.
  Dan blijkt er nog zoiets te zijn als SUB ROSA oftewel ¨onder de Roos¨ en die komt natuurlijk regelmatig bovendrijven in V.M.-kringen. Er was zelfs zo`n film over In The Name Of The Rose.
  En dan hebben we natuurlijk nog SUB-MISSIE oftewel onderwerping. (van het kuddevolk) Daar staat dus klip en klaar dat er een (heilige ?) Missie / plan is om mede-mensen te onderwerpen !
  Theo van Gogh had dan ook geen treffendere titel kunnen kiezen voor zijn film destijds.
  Kortom, je voelt dat je warm bent, maar wat is nou toch de clou ??

 16. SUBLIMINALE BOODSCHAPPEN Bijdrage B.
  Wat is nou dus de clou ?
  Plots zag ik het: ineens stond er ILLUMNI dat verstopt zit in SUBLIMINAAL.
  Nou dat woordje mag natuurlijk wel bekend zijn in de complotwereld.
  Bleef er nog over een S, twee keer een A en een B.
  B is in V.M.-kringen gelijk aan Bah, B-keuze, Burgers, en vooral het geluid wat schapen maken: Be.
  Dus dan stond er uiteindelijk: B = AAS (voor de) ILLUMNI of nog erger:
  (de) ILLUMNI (zijn de) BAAS !!!
  Nou, dat is dan ook weer compleet duidelijk wie er in Nederland de echte bazen achter de schermen zijn !
  Verder is ILLUMNI dan opgeteld 90 en met DE ervoor precies 99 !!
  En dat mag je dan zien als de twee hoektanden van de Leeuw in je nek dan wel twee messen in je rug.
  Ze zijn geniaal !! (maar uiteraard totaal krankzinnig)
  Precies het goede type om mensen die zij inferieur achten te haten en mensen die een bedreiging voor hun zelfgemaakte elite-wereldje vormen zoals Pim en Theo (submission) genadeloos af te slachten.
  SUBLIMINAAL dus !! een geniaal gevonden woord van de illuminatie om u eens flink onder uw slavenhol te schoppen en weg te kunnen zetten als untermensch. Prettige zondag nog !
  Erik

 17. Ja Arnold, ik zou er heel veel over kunnen zeggen, maar laat ik me maar beperken tot: daar waar megageldstromen -kapitalen zich concentreren is dat hele foute boel.
  Geld is voor hen de grondstof om legers en revoluties en wapens mee te financieren en getrouwen en delators in te kopen.
  Tot op de tiende cent is bij hen uitgerekend hoeveel je de burger/het schaap kunt scheren voor het ten onder gaat.
  Maar ja, dat is nou eenmaal de aard van het beestje, de Wolf; schapen opeten en er zelf beter van worden.

  1. https://twitter.com/bdrhmnhrk/status/791236290209517568

   Wat een onzin. Er is helemaal geen enkele noodzaak om zoveel dieren te slachten, zo vaak op vakantie te gaan, of om oorlogen te voeren en een ander zijn kinderen te doden. Het is allemaal een KEUZE van de mensen. Ik kan nog wel even doorgaan.

   Wat wil je als mensen?

   Het goede doen? Dat heeft consequenties. De huidige mentaliteit van de meeste mensen en hun leiders gaat ze niet veel goeds brengen.

 18. bijna geen tv kijken , als ik kijk dan natuur docu klassieke muziek tv , ook kijk niet veel youtube en andere aangereikte beeld materiaal, ben erg druk in de tuin nu lekker met handen en voeten in de aarde.

  de ‘massa’ is niet meer zo slapende heb ik opgemerkt door mn activiteiten met mensen uit alle lagen van de bevolking, alleen de ‘massa’ is nog iet wat onzeker maar ook daar komt verandering in . 🙂

 19. https://twitter.com/Paradoxy13/status/849713068154204162

  Je zou denken dat dit de vader is van deze 2 vermoorde kleuters! (vermoord door de Rothschild-Zionisten, de bankiers uit Londen en Parijs die ook de 80 kinderen in MH17 hebben vermoord)

  Doch dit is de werkelijkheid.

  https://clarityofsignal.com/2017/05/02/father-of-invention-media-portrayed-grief-stricken-dad-turns-out-to-be-al-nusra-front-terrorist/

  https://twitter.com/AWAKEALERT/status/860398550055661568

  Het is allemaal in scene gezet.

  1. Ja ik ben echt een Sith Lord! De 1e op onze planeet.

   Ik weet dat dit OFF TOPIC is (het zijn mijn Jedi mind tricks op de weak minds van de Amerikanen). Doch ik moet het toch ergens plaatsen. Ik kan er niet langer mee wachten (jullie Nederlanders zijn toch mijn volk en verdienen een galgentijd (galgenmaal).

   https://pbs.twimg.com/media/CrVy0UGUkAEW1ln.jpg
   (hij wordt niet ingezegend om daarna in de garage geplaats te worden!)

   Hij staat klaar voor Londen! (Rothschild zijn “square mile of banks in London”)

   Hoe heb ik de laatste stap gezet naar de thermonucleaire oorlog? (ik zou dit eigenlijk niet moeten vertellen) Ik heb de afgelopen 2 jaar propaganda gedaan met 1 doel => de Amerikanen wijs maken dat als zij 2 Russische steden vernietigen met thermonucleaire wapens (zoals met Japan) de Russen zich zullen overgeven (wat niet waar is natuurlijk).

   http://www.snopes.com/u-s-caught-repainting-fighter-jets-to-russian-colors/

   https://youtu.be/RVl_sjUrNQE
   What will transpire now?

   De Amerikanen gaan de komende maanden (maximal 12) de “beste maatjes” spelen met de Russen. Ondertussen bereiden zij een psyops massmedia campagne voor (zoals ze dat gedaan hebben met MH17) waarin Rusland de schuld krijgt van de komende VALSE FLAG tegen Amerika (nog erger dan 9-11). Trump zal dan snel 2 Russische steden in de as leggen en de CIA zal Russische generaals omkopen die dan direct VREDE zullen sluiten met Amerika (dat is hun plan wat zal falen) en een nieuwe Boris Jeltsin Rothschild-Zionist marionet zal over Rusland reageren.

   Wat is mijn plan. De Russen zullen zich niet overgeven en Londen in de as leggen en Amerika (indien dat ook nodig is).

   U heeft nog maximaal 12 maanden maximaal te leven. Daarna is het over voor bijna iedereen op deze planet als het goed fout gaat. Als er nog mensen zijn waar u veel van houdt dan raad ik u aan om veel tijd met hun door te brengen. En al uw geld op te maken aan leuke dingen!

   Moge u nog een goede (galgen)tijd hebben tot het noodlot u verzwelgt. Ik weet hoe ik het kan stoppen. Maar dat gaat niet gebeuren. Helaas. Te veel waren er corrupt en (gewillige) moordenaars. Ik heb te veel foto’s van dode kinderen gezien veroorzaakt door de NAVO. En u leeft in een NAVO land.

 20. “In this installment of “Film, Literature and the New World Order,” The Corbett Report explores Aldous Huxley’s classic work of science-fiction, Brave New World. Brave New World is a dystopic vision of a nightmare future in which worker drones are engineered from birth to perform slave labour for a world dictatorship. Even more frighteningly, the workers have even been engineered to love their servitude. Most frightening of all, Huxley’s own family background and experience might show that Brave New World is not so completely fictional as we would like to believe…”
  https://www.youtube.com/watch?v=kLTS5cv45Cs

  1. mc, het is zeker niet compleet een fantasie verhaal, soms in de Engelse samenleving was het een hel op aarde, voor de bijna menselijke robots, kinderen van af 8 jaar, 10 tot 12 uur werken, de Engelse samenleving was en is nog steeds, heel anders ook het denken is anders, ze hadden het er vaak over dat ze het wel zouden overleven, en dat was ver na de WWII, zat er diep in, en dan die onbeschaamde elite,
   die zich nog steeds laten voor staan, kijk maar eens naar de Lords, in Whitehall, vol pedofielen, vreemd eigenlijk, Jenne

 21. Wat we eens met ons zelf zouden moeten overleggen, dat wat we zo’n 20 a 30 jaar geleden als fantasie namen, al die gruwelijkheden en moord partijen, die we toen voor onmogelijk en onrealistisch hielden, nu dagelijkse kost is, zijn we werkelijk bij het einde van onze civilisaties aan gekomen, een soort zelf vernietiging, het vreemde is, dat niemand er zich voor schijnt te interesseren, ik ben soms sprakeloos door de slecht of helemaal niet op de hoogte zijnde mensen,
  en ook niet echt geinteresseerd zijn in hun lot, vreemd !!!
  Jenne

  1. Wat is de beste manier om de mensen van deze planeet te krijgen op zoek naar een nieuwe aarde? De aarde is een warm bad voor ze. De Sith moeten toch iets doen om ze op weg te krijgen naar andere zonnen (steren en planeten). Deze aarde zal eerst in “een hel op aarde moeten veranderen” voordat ze ruimteschepen gaan bouwen op weg naar de sterren. Ik draag ook mijn steentje bij.

   http://blogs.discovermagazine.com/crux/2015/01/23/will-live-earth/

  2. Het kan ook zelfbescherming zijn.
   Een heel klein fake wereldje om jezelf creëren (desnoods met bidden, drank, opiaten), wachten tot de bui overwaait en anders is het maar pech. Je kunt er immers toch niets tegen doen.
   Het is wel erg veel wat nu allemaal tegelijk uit de hand aan het lopen is.
   Vergeet de invloed van de hypnotiseurs niet. Mensen moeten blijven slapen, ze zijn met te veel.

  3. Als onze afstammelingen in de verre toekomst ander “intelligent” leven tegenkomen in de kosmos moet hun eerste vraag zijn: “Hebben jullie ook je eigen planeet vernietigd?”.

  4. Koekje,

   mijn oude vriend de ex Jezuït vertelde mij, dat in hun denken, er twee gemetamorfoseerde methoden bestaan, een is die gebruikt door Engelen, om te verschijnen uit het niets en dan als een plasma zich weer terug laten vloeien in de éthere, volgens hem een buiten aardse techniek.
   Ten tweede, de metamorfose, het herscheppen van de ziel, het denken, het grenzen verleggende bewust zijns niveau, dat is wat er nu gaande is een volkomen l’etarchise bevolking, die niet meer echt beseft waar het omgaat, die liefde verward met allerlei vormen van sex, het gedragen als mens, vrouw, moeder niet meer kennen, zich als bonobono’s met hun steeds blotere lijf aanbieden, het is alleen op sin gebouwde samen zijn, de perversen zijn gevierd, en het is de elite welgevallig deze samenleving te zien uit eenvallen, en vervallen tot murmelende oversexste zombies, wordt tijd hier paal en perk aan te stellen, en gelukkig daar wordt aangewerkt, Groet Jenne
   Het is toch belachelijk dat ik, wij ons hier meen bezig moeten houden, terwijl wij eigenlijk lekker in een bootje tegen een rietkraag zouden moeten zitten vissen, lees mediteren, still standing !

  5. Met de intelligentie waar over wij beschikken, is er van onze oude planeet, voor de mensheid een paradijs te creéeren, maar op de eerste plaats komt dan wel de planeet zelf, de flora en de fauna, met groot respect te behandelen, en daarna de mensheid, op een andere minder dierlijke wijze zich te laten voortplanten, aangepast aan de nieuwe waarden en orde, en geen kanonnen voer dus.
   Wil je oud worden, moet je af zien, regelmaat, je dagen in delen, en natuurlijk kiezen wat jij als individu belangrijk vindt.
   Bewegen, mooi en goed eten, geen overdaad, je moet spelen met je intuïtie, het verschuiven van je emoties, en ja je lusten de baas zijn, volgens mij ben je dan pas mens, weet je en begrijp je waar het om gaat, en dat is het weten, minstens 1a2 uur studie, hoe maakt niet uit, maar je brein verrijken dan word je denken ook anders, meer omvattend voor wat er zo al plaats vindt.
   Groet Jenne

  6. Bidden, is niet alleen voor de naïve mensen, was uitgenodigd op een namiddag in ons kleine kerkje op de heuvel, saint Martin geheten, om een kerkdiest van de nieuw geariveerde Araméen, het oude Christelijke volk, Jezus was één van hen.
   Mooi sumiere bijeenkomst, prachtige oude teksten, je begrijpt ze niet, maar je voelt ze wel, de vrouwen en meisjes in wit en zwart kant gehuld, heb keihard zitten bidden voor ons de mensen, hoop dat het niet te vergeefs is geweest, volgens hen is hun Christelijke geloof ouder als de geboorte van Jezus, kan ook wel kloppen hun taal is één van de oudste uit het midden oosten, vooral Perzië was hun bakermat.
   Ik dacht misschien leuk te weten voor jullie, ter inspiratie misschien.
   Jenne

  7. Genies of live,

   allemaal heel goed mogelijk, één menselijk brein beschikt in princiepe over genoeg, indien getraind, denk vermogen om het hele universum te leiden en besturen.
   Verder alles wat het menselijke brein kan uitdenken cq bedenken, is zeker uitvoerbaar, dus zijn wij onbegrenst en uniek, nu nog even ons bevrijden van het verkeerde niet menselijke denken, en onze horizon zal zich opnieuw vergroten, tot diep in het heelal, groet Jenne

  8. 25.4 Ja jenne. vroeger was er een uitdrukking: Bloot sla dood.
   Imo een afgang voor de testosteron mannetjes die niet door hebben hoe testosteron werkt.
   Vroeger raakte het manvolk al hitsig van een bloot enkeltje. Tegenwoordig is er fors meer voor nodig. Wil dat zeggen dat mannen in de loop van de tijden wijzer zijn geworden of afgestompter? Het grote geld moet in ieder geval steeds meer moeite doen om de massa daar te krijgen waar zij willen.
   In Japan zijn er jonge mannen die niet meer mee willen doen met het ‘kat en muis’ / ‘kindje lief kindje stout’ spel. Ze sluiten zich op in hun kamer en de ouders mogen een bordje eten onder de deur naar binnen schuiven.
   Het spel dat de machthebbers spelen is gruwelijk, onmenselijk.
   Op veel plaatsen in de wereld is vaccineren nu verplicht, terwijl er nog minder onderzoek naar is gedaan als bij medicijnen nu het geval is. Onvolwaardige voeding, verknutseld voeding wordt aangeboden alsof er niets anders is. De gevolgen voor het gezond functioneren worden zo langzamerhand duidelijk (en ontkend in de main stream media. Autisme, schizofrenie, angststoornissen, ADHD andere neurologische aandoeningen… . Legale giftige opiaten om het onder de hersenpan nog enigszins dragelijk te houden. En jij zeurt over je verpeste ouwe dag, jenne? Wees blij dat jij nog hebt kunnen genieten van echte voeding en een onaangetast stel hersenen. Men zei vroeger: De jeugd heeft de toekomst. Welke toekomst???

  9. Koekje, waarom doet de jonge generatie er dan niets aan, to bissy with them selfs and footbal, probeer ze maar eens iets uit te leggen, hier in Frankrijk, hebben ze al jaren leeg verkoop gehouden, prachtige techniese bedrijven van wereld niveau, verkocht aan de USA zionisten, en dit gaat maar door, een handje vol bewuste jonge lieden, zijn er tegen aan het ageren, maar worden weg gezet als crimineel net als wij met ons Provo gebeuren, niet echt leuk allemaal, en mijn kleinkinderen willen van de réaliteit niets weten, en ik sta er bij en kijk er naar.
   Jenne

  10. 25.10 jenne, dat probeer in net uit te leggen.
   De hersens van de jonge generatie zijn soms niet bestand tegen de overmaat van rommel in de vaccinaties, de rommel in de voeding, het gedrein van de main stream media.
   Jij gaat uit van vrije wil, maar in hoeverre bestaat vrij wil in dit geval??? En waarom sluiten sommige jongeren zich aan bij IS? En waarom heb ik het idee dat de jongeren in Frankrijk echt wel actief zijn?
   Is vaccinatie ook in Frankrijk verplicht?

  11. Koekje,

   Enten is hier verplicht anders kan je kind niet op de kinderbewaarplaats, chantage dus, voor de rest niet verplicht.
   Ja wat je schrijft over de jonge mensen, kon nog wel eens waar zijn, het is natuurlijk altijd heel afhankelijk van opvoeding en millieu,
   maar het valt mij wel op dat de ouders nou niet altijd het goede voorbeeld geven, en vaak denken zo van Gods water over Gods akkers te laten stromen.
   Jenne

  12. 25.12
   https://en.wikipedia.org/wiki/Vaccination_policy:
   Mandatory immunization policies on BCG, diphtheria, tetanus, and poliomyelitis began in the 1950s. Some families may avoid requirements by finding a doctor willing to forge a vaccination certificate, a solution which numerous French forums confirm. However, the French State considers “vaccine refusal” a form of child abuse.

  13. Jenne @25, wat bedoel je nu precies? 20 a 30 jaar geleden hadden we de eerste Irak oorlog en de laatste oorlog in Europa (voormalig Joegoslavië) met o.a. het Srebrenica drama. In die tijd waren er ook gruwelijkheden en moordpartijen. Sterker, die zijn van alle tijden en er is geen enkele reden aan te nemen dat dat zal veranderen. Of wel?

   Op welke fantasie gruwelijkheden en moordpartijen doel jij?

  1. Haaah geweldig V, lachstuip, vooral aan het eind die forse klap op z’n kale kop, genezen, en die brandnetel bos niet te vergeten, ik weet zeker dat het werkt! wink wink blink blink, doen wij een potje moeilijk, en zielig niet te vergeten.

  2. Helemaal niet zo verkeerd, de klappen worden met een grote beheerstheid uitgevoerd, om de bloeds omloop te stimuleren, als deze man aan de ziekte d’Arnold leidt, wat in de nek en schedel plaats vindt, de zenuw wordt afgekneld door opgezette aders, ja wie niet waagt, die niet wint, chamannen, de goede dan, weten veel, door overlevering, heel heel lang geleden deed men al aan penetratie van de schedel, om mensen te helpen.
   Jenne

  3. Nou jenne, we zullen een gaatje in jouw hersenenpan boren, misschien wordt je daar vrolijker van, hallo.

  4. Koekje, het is een feit, er zijn heel veel schedels met penetratie aanwijzigingen gevonden, en sommige stammen uit de steentijd, het was in de meeste gevallen uitstel van executie, maar ze deden het wel.
   Jenne

 22. aan de Lezers,
  The Truthseeker, artikel Mike Adams, burger oorlog USA, bewapen U,
  het zat er aan te komen, het zal er niet echt fijntjes aan toegaan, maar lees het zelf maar,groet Jenne

  1. Lees dit NU, en neem maatregelen, indien mogelijk bewapen U zelf, zorg voor alternatieve verwarming in Uw huis, schoorsteen ?!, en de eerste persoonlijke benodigheden, zo als medicijnen, het kan ook hier gaan gebeuren, dit is geen doomdenken, maar een gewaarschuwd mens zou altijd voor twee moeten tellen, prettige zondag allemaal, Jenne

  2. 1e probleem is de vloedgolf vanuit de Noordzee. Toch mooi dat mijn boerderij in Duitsland 400 meter boven zee niveau is. Veel succes landgenoten!

 23. We worden lui gemaakt, met snufjes die automatisch iets voor ons doen, om te beginnen op de computer. Je wordt werkelijk achterna gesjeesd met alles wat uje erop zoekt, door reclames. Maar ook die handige autosnufjes die aangeven dat je riem niet vast zit etc., tot nu het signaal dat je de stoeprand nadert.
  Er zijn mensen die er van genieten en het handig vinden. Maar ga je er eenmaal tegenin dan krijg je de wereld over je heen want het is overal
  Mijn reactie is ALTIJD: ‘rot op dat kan ik zelf’, ‘laat me met rust’ etc. DAT houdt je alert. Ook met die zgn. meedenkende reclames zoals van de bank:’goedenmorgen, u heeft vast wel wat meer te doen etc.”. Rot op, bemoei je met je eigen zaken’. Grof maar doeltreffend. Klein beginnen:)

  1. Maria,
   Anderzijds is dit snufje (computer) wel heel handig om heel veel mensen in één keer te bereiken met jouw mening. Dat zou toch een hoop gedoe zijn met die ouderwetse brief met postzegels en bovendien erg kostbaar. Rooksignalen zou kunnen, maar zoveel mensen met zoveel meningen, die dat allemaal middels rooksignalen kenbaar maken, geeft in dit geval zelfs letterlijk alleen maar mist.

   Ik zou zeggen, pik die technologische snufjes eruit die jou het leven vergemakkelijken en laat de rest links liggen. Ennuh, nieuwe technologie is niet eng, alleen even wennen. Kinderen hebben totaal geen moeite met moderne snufjes die oudere generaties verwerpen. Dat is van alle tijden en zou de oudere generatie inmiddels toch moeten weten.

  2. Gerard-Arie, nieuwe technologie levert voor de gewone mens niets op. U bent al een goed voorbeeld, minder creativiteit, minder vrij denken, minder liefde…meer afhankelijkheid, meer controle, meer baas boven baas. Dus ik vind het een beetje dommig hoe u erop reageert. De mens bepaald zijn leefomgeving (en niet een nieuwe Rockefeller van de übertechniek, niet een machine, niet een andere mens, en al helemaal niet een computer!!
   Als u niet kunt zien, hoe veel verslechterd onze maatschappij is, ja zelfs de wereld…dus hou op met het voor de gek houden van mensen, die het doorzien. Heeft helemaal niets met leeftijd te maken, maar met verstand en hart. Dat gaat ook achteruit gezien uw reactie.

  3. Hier Gerard, een uitdaging voor je, als wetenschapper.

   “”„Die Seele wird man abschaffen durch ein Arzneimittel. Man wird aus
   einer „gesunden Anschauung“ heraus einen Impfstoff finden, durch den der Organismus so bearbeitet wird in möglichst früher Jugend, möglichst gleich bei der Geburt, daß dieser menschliche Leib nicht zu dem Gedanken kommt: Es gibt eine Seele und einen Geist. – So scharf werden sich diebeiden Weltanschauungsströmungen gegenübertreten.””
   R.Steiner, 1917 (dat zijn 100 jaar geleden).

  4. mc, ik hou het liever bij de huidige tijd en inzichten.

   Je kunt de inherent menselijke eigenschap van nieuwsgierigheid, die de drift tot ontdekking voedt, ontkennen, maar daarmee ontken je de mens. Nieuwe technologie is van alle tijden, al sinds de mens ‘is’. Het is beter dat te accepteren en leren mee om te gaan dan het proberen tegen te houden. Als je mens wilt zijn.
   (Gerard 21 mei, 2017)

  5. Natuurlijk Arie, dat dacht ik al…als het iets moeilijker wordt met ‘denken’, dan laat je het afzien.
   En altijd op die manier, dat het ‘andere’ niet deugt, en jij geen beperkingen hebt. Geef het nou toe, je snapt helemaal niet over wat het werkelijk gaat. Dat is jouw beperking, is niet erg, geeft niet, maar doe er iets aan. Zo lang je nog lariekoek verhalen over ‘nieuwe technologieën’ hebt, en dat gewoon met de uitvinding van een auto vergelijkt, snap je het gehele systeem niet, wat erachter zit.
   Nou heb ik weer genoeg ‘wijsheid’ van je vernomen… 😉

  6. mc, ik denk zelf na (28.4), jij kopieert (28.3). Een echt mens denkt zelf na. Wat klopt er niet aan (28.4)? En ontkent (28.3) (28.4)?

  1. Haha, Jenne, dat kan geen toeval zijn…ik had precies hetzelfde. Bon jour.

 24. “Britain’s governments and civil service have been engaged in the greatest identity fraud of all time – the dishonest and manufactured creation of our understanding of the British nation, our history and our culture” – from The History Thieves by Ian Cobain

  http://www.judecollins.com/2017/05/global-terrorism-british-empire-v-isis-caliphate-ruaidri-ua-conchobair/

  Nu willen ze het INERNET herschijven voor hun “world order” agenda.

  https://twitter.com/Ian56789/status/866006734883741697

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-19/uk-government-moves-aggressively-censor-control-internet

  UK Government Moves Aggressively To Censor & Control The Internet

  Deze “war on the souls” door de Britten is een achterhoede gevecht. Ze zijn er binnenkort niet meer. Er komt een nieuwe wereldorde aan. Eentje zonder de Britten en Amerikanen.

 25. Veel van al deze manipulaties vinden hun oorsprong in het Tavistock Institute ;
  http://themillenniumreport.com/2016/07/tavistock-institute-building-absolute-mind-control-for-the-new-world-order/
  “No group did more to propagandize the U.S. to participate in WWI and WWII at a time when the majority of the American people were opposed to it. British oligarchs used Tavistock to shape and control public opinion in order to manipulate the British public (and later the American public) into accepting the notion that war with Germany was necessary in order “to secure a lasting peace.” The plan to ‘create’ public opinion began in 1913 as a propaganda factory centered at Wellington House in London….”
  Nog een bron :
  http://educate-yourself.org/nwo/nwotavistockbestkeptsecret.shtml
  “Tavistock Institute developed the mass brain-washing techniques which were first used experimentally on American prisoners of war in Korea. Its experiments in crowd control methods have been widely used on the American public, a surreptitious but nevertheless outrageous assault on human freedom by modifying individual behavior through topical psychology….”
  Aan al deze manipulaties met verborgen boodschappen gaat dan ook een lange voorgeschiedenis vooraf..met heel wat “wetenschappelijk” onderzoek. Het effect ervan wordt ook bepaald door de persoonlijkheidskenmerken van de geviseerde persoon. Alleen een secondaire introvert lijkt hier min of meer immuun voor.

  1. ‘God heeft de mensen geschapen met een vrije wil.’ Zolang je daar blind op blijft staren ben je weerloos tegen alle manipulaties.
   Manipuleren gebeurt onder elkaar door iedereen op alle niveaus, jij en ik… Alleen als het om de de kwaliteit van leven gaat, om leven of dood dan kun je volgens mij rustig praten over misdaad en doodslag met voorbedachte rade.

  2. Ik ben mijn hele leven eerlijk geweest en open tegen de mensen. Een geode vriend van mij zij ooit tegen mij: kennis is macht maar bij jou onmacht. Jij helpt de hele dag mensen en krijgt er nooit iets voor terug of verlangt er iets voor.

   Dus toen de PSYOPS van de vijand mij het onmogelijk begonnen te maken om mijn “waarheid” te spreken. Toen begon de oorlog. En als ram ga ik een goed gevecht niet uit de weg. Kijk waar wij nu zijn.

   Die full spectrum dominance stretegie van ze maakt uiteindelijk iedereen je vijand. Een hele dome strategie dus.

 26. Heb van morgen mijn persoonlijke wapen op gehaald, bij mijn laatste bezoek aan Parijs werd mij, een wapen vergunning verstrekt.
  We zijn opnieuw geroepen om naar Parijs te komen, dit houd in dat er weer iets op komst is, ga maar Vliegen deze keer, dat 7 a 8 uur in een automobile door brengen, al is hij nog zo luxe, is voor ouwe botten haast ondoenlijk, mijn ouwe fax staat niet stil, het ééne bericht naar de andere, en veel telefhoneren onderling, gewoon via de draad natuurlijk.
  Er zijn toch veel meer integre mensen in Frankrijk, als dat men denkt, ook oud politisie, die begaan zijn met het lot van de Republiek, het is nog niet allemaal ontkracht en verrot.
  Het grote probleem is dat zij en ook ik gevangen zitten in ons Eigen wereldje, van in de mensen een welbehagen, en respect en correct optreden naar de tegen partij, die verworden is tot een ijkoude vijand van alles wat Frans en menselijk is, zodoende is de denkende bewuste groep mensen, zich keihard aan het mobiliseren, om tot de aanval over te gaan, maar bijna en haast ondoenlijk, het heet niet voor niets the Deep State, de gemakzucht en politieke naïviteit, heeft in hun voordeel gewerkt, sommige intriges waren zo blatant, dat het bijna niet geloofwaardig was, zo van dat kan toch niet, nou het kan wel degelijk kijk maar naar Europa, wat daarmee gedaan wordt, met medewerking van de zittende politiek.
  Jenne ben bezorgt !!!

  1. Goed gedaan! Ik heb zelf het Noorse jagersexamen gedaan. 10 weken mee bezig geweest. Ik kan nu met 1 schot doden.

 27. Hier hebben we de volgende ‘aanslag’ in Manchester, en iedereen is weer zo bezorgd van de wereld regerende ‘goegemeenschap’….
  Stukje over de zangeres Ariane Grande, die meespeelt in de nwo-agenda, wat je kunt zien aan het feit dat ze de RK kerk afkraakt en zich (jawel) bij de joodse club aansluit…wie weet wat ze voor een ‘jeugd’ had…
  Bedenk er luisteren o.a. veel kinderen naar haar liedjes en naar wat ze zegt. Het perfecte mindcontrol instrument.

  “Ariana Grande was vroeger Rooms-katholiek, maar daar kwam snel verandering nadat haar halfbroer Frankie Grande verbannen werd uit de katholieke kerk toen bekend werd dat hij homoseksueel is. Hem werd door de kerk verteld dat God niet van hem hield, omdat hij op homoseksueel is. Ook Spongebob Squarepants, Harry Potter en werkende vrouwen werden afgekraakt door de katholieke kerk, waardoor Ariana geen katholiek meer wilde zijn. Sinds haar twaalfde steunt Ariana samen met Frankie ook de LHBT-community.[12] Sindsdien is zij ook Kabbala, een joods religieus filosofisch systeem die populair is gemaakt door onder andere Madonna en Demi Moore. Volgens Ariana Grande ligt de basis in dat “als je goed voor anderen bent, goede dingen op je pad zullen komen”.[13]’ bron: wiki

  1. mc, wat je schrijft zal ontegenzeggelijk waar zijn !
   Persoonlijk vind ik 22 jonge mensen/kinderen in stukken gerukt het echte onderwerp, wat voor reden ook, valse vlag of niet, mijn eerste gedachten gaan uit naar de Moeders, de Vaders en al die anderen die hun naasten zijn kwijt geraakt.
   Ik wens deze mensen sterkte, en terughoudendheid, in hun denken en doen, overdenk je wraak, die uiteindelijk zinloos is, en pnze tegenstanders in de kaart speelt.
   Jenne

  2. mc
   Jeetje zeg, wat een rampen allemaal, die Katholieke kerk toch, nou daar klopt nu echt helemaal niets van, niet van Homo’s houden, en andere bijzondere beetje onmenselijke figuren, weetje als je een hond wilt slaan, kan je altijd een stok vinden.
   Al die drug verslaafde idioten, half hoer, half cadaver, gaan de Kabbala bestuderen, topje van de brain fuck, alles is goed genoeg om het burgelijke fatsoen, te minachten en aan te vallen, ieder één moet aan de tranquilizers, homo’s zijn in, lesbiënes zijn in, vaders – moeders met kinderen zijn uit, gewoon je Eigen geloof betrachten is uit, je moet het geld laten prefeleren, en vooral op staan voor al het kwaad, zo als de Islam met zijn zieke aanhangers.
   Jenne

  3. Ja Jenne, dat is het, ze verdraaien alles, en de jeugd moet mee, anders denken ze dat ze er niet bijhoren (en dat wil men vaak op die leeftijd). Ik zeg niet dat er geen mensen zijn overleden, maar ik zeg dat ze geofferd zijn. Kijk het wikipedia bericht https://nl.wikipedia.org/wiki/Aanslag_in_Manchester_op_22_mei_2017
   net een beetje te veel dubbele getallen…
   Wat een wereld Jenne, right in plain sight. Groetjes.

 28. Geheime documenten van de Oekraïnse geheime dienst over MH17 boven tafel!?
  SBU orders to destroy all evidence of the conducted special operation MH17
  “The Boeing flight MH17 was shot down by the Ukrainian air force fighter jets, but not necessarily piloted by Ukrainian pilots. It was a CIA and NATO operation to frame Russia. Most likely the Dutch government was a part of this operation”.

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=152115

  1. “An alliance with a powerful person is never safe.” – Phaedrus

   (even in steen bijtelen boven de INGANG VAN DE AIVD want daar werken enkel incompetente figuren die enkel de belangen beschermen van massamoordende miljardairs uit Londen en Parijs, bankiers, de Rothschild-Zionisten)

   15-20 jaar lang (voordat MH17 plaatsvond) heb ik op GeenStijl/blogs/forums (en andere Nederlandse forums) geprobeerd om de Nederlanders te waarschuwen voor de CIA. 100+ accounts die allen verbannen werden (noem de CIA 1x-5x op GeenStijl en je wordt verbannen). Dus toen MH17 gebeurde vond ik het helemaal NIET ERG voor de Nederlanders die de dood vonden. Ik heb geprobeerd om ze te waarschuwen.

   https://youtu.be/39wfkpisq7o
   So be it Jedi!

   https://pbs.twimg.com/media/DAiqsStXsAILBL-.jpg

   Waarom Londen? Voor haar. Niet die 80 Nederlandse kinderen in MH17.

  2. Ik zal het even duidelijk stellen => een IEDER die in Nederland de misdaden van de CIA de afgelopen 70 jaar heeft verborgen of hen die ze onthulden het ZWIJGEN heeft opgelegd. Een ieder die de feiten heft verdraait of welbewust LEUGENS heft vespreid HEEFT HET BLOED VAN DE MENSEN DIE STIERVEN IN MH17 AAN ZIJN HANDEN.

   Dus niet ik! JULLIE!

 29. Parijs – Paris
  Voor het eerst in mijn leven, Temmpeliers in civiele kleding ontmoet,
  er werden veel onderwerpen behandeld, ook veel grote beslissingen genomen, zat er bij en keek er naar, de Rozencrusians waren sterk vertegenwoordigt, mooi en goed denkende mensen, als het aan hen zou zijn, was de wereld een paradijs, misschien in de verre toekomst.
  Groet Jenne

  1. Jenne 35 :
   Een recente tekst over het lot van de Tempeliers :
   http://www.veteranstoday.com/2017/05/23/third-secret-of-fatima-revelations-and-the-truth-about-the-knights-templar/
   met een citaat :
   “The Templars established a Gold backed monetary system across Europe and were a direct threat to the usury ( compounding interest) banking system of the Del Banco bankers in Venice who had funded the sacking of the Orthodox Christian Church of the Haggia Sophia (Holy Wisdom) in Constantinople in 1204.”
   De verwijzing naar de goudstandaard en de banksters van Venetië is brandend actueel… de nakomelingen van deze “banksters” zitten nu in The City en New York. In feite dragen we nu nog steeds de gevolgen van de ondergang van de Tempeliers. Ik verwijs naar de volledige tekst.

  2. Sub Rosa,

   Ja een mooi artikel van Katherine Frisk, maar er is zoveel meer, wat niet of liver gezgt nooit in de openbaarheid zal komen.
   Deze twee Tempeliers waren oud net als ik, en woonden hun hele leven al in Ethiopië, waar ze veel goed werk doen.
   Ze begrepen niet echt goed, al de tollerantie die wij ten toon spreiden naar onze toekomstige vijanden toe, de Muslims.
   Volgens hen zijn Godsdiensten niet te mengen, om dat ze in wezen vijanden zijn van elkaar.
   Zij zeggen dat Rusland de bewaker van het echte Christelijke geloof is.
   Ze zijn eigenlijk nooit echt niet meer aanwezig geweest, zo hier en daar gloeiden er toch nog wat kooltjes onder het as.
   Groet Jenne

  3. “When plunder becomes a way of life for a group of men in a society, over the course of time they create for themselves a legal system that authorizes it and a moral code that glorifies it.”

   – Frédéric Bastiat

   “If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.”

   – J.R.R. Tolkien

  4. Thucydides, Absoluut 100% waar, van daar de moeite die men zich geeft dit te omzeilen, en te laten accepteren door hun/je geweten, of te wel hypokriet zijn.
   Je kunt veel scherpe kantjes hier af halen, door een zekere gulheid, en anderen mee te laten delen in je verworfen geluk zaligheid, als je van goud houdt.
   Groet Jenne

 30. Beetje ingewikkeld misschien, God de almachtige créateur van dit alles,
  is wel iets anders als zijn vermeende gezonden afgezant Jezus “Christus (de gezalfde)”, God kan ook de God van anders denkende religies zijn, hij is van een ieder, wordt alleen anders bezien, en benoemd, hij is verantwoordelijk voor het kwaad en het goede, en voor alles wat er verder plaats vindt, en niets geschied zonder een achter gelegen bedoeling.
  Groet Jenne

  1. Wat nu als een ieder een deeltje van de almachtige is?
   Wat nu als een ieder daar anders mee omgaat?
   Wat nu als Jezus de timmerman repressant is voor de gewone man?
   Wat nu als er een hele andere geschiedenis is dan hetgene dat wordt voorgeschoteld door de kinderneukers?
   ……

  2. Cozmic, inderdaad wat nu, zit mijn hele leven al tot over mijn oren in twijfels gewikkeld, jij bent nog jong, voor mij is de vraag where I am bound for, een stuk nijpender, maar we blijven denken, en vooral hopen toch.
   Groet Jenne

  3. He is beyond the shadow
   Of your doubt and mine
   He is no man’s opinion
   He is truth divine

  4. Miljoenen mensen in Nederland kijken naar “Wie is de MOL?”. Maar ze zijn zo afgeleid (wat het primairy doel van de TV is voor de agenda van de elite) dat ze niet de MOLLEN zien die hun politici zijn.

  5. Luc sorry niet de flouwste notie, wat je hier mee wilt zeggen, aanduiden, Jenne

  6. Jenne,

   Mijn vier regels tekst hierboven komt uit een liedje van de groep 16Horsepower.

  7. Luc, dank je voor de moeite, ik kom uit een andere tijd, en zodoende dimensie, ja ik vindt de tekst mooi, en flauwste met au, groet Jenne
   en ga naar ze luisteren !

  8. Luc, nogmaals bedankt mooie muziek en teksten om naar te luisteren, vremd dat ik en wij mijn dochter en zoon hier nog nooit van hebben gehoord, ieder één vindt het mooi, dus its OK, Jenne

 31. Beste WTK ers,

  op de VT site een nieuw artikel over het neerschieten van het toestel waar onze landgenoten in zaten.
  Rutte zou behoren af te treden, en een poosje opgesloten behoren te worden, duidelijk wordt door de Nederlandse overheid dit spel mee gespeeld met de Zionistische oliogarchen uit Kiev.
  Ben benieuwd, wat een troosteloos soort leugenaars, je moet het maar willen en durfen, je vaderland zo te verraden !
  Jenne

  1. Ze waren erg op zoek naar dat filmpje. Waarvan ik al snel wist dat het bestond (2 dagen na MH17 werd er over gesproken). Ik lees altijd de commentaren van gewone mensen op YouTube/LiveLeak/Forums/Blogs. Ik wist dus dat er een YouTube filmpje was waarop MH17 te zien was en de straaljagers van de Oekraine. Het was een gerucht wat nu bevestigd wordt door deze documenten.

   MH17 = CIA massamoord in opdracht van de Londense/Parijse bankiers. De Rothschild-Zionisten en andere clubgenoten.

   Hoe werkt YouTube? Hoe snel is de CENSUUR?

   Was ooit een filmpje op YouTube te zien waar de lijken van NAVO sluipschutters (NAVO = Rothschild zijn leger) in een ambulance geschoven warden. Er stonden 50 reguliere Oekrainse troepen rond die ambulance en NIEMAND was vrolijk! Als de Russicshe sluipschutters de NAVO sluipschutters afslachten dan ziet het er niet goed uit voor jou. Filmpje had 200 views was een paar uur oud. En POEF WEG!!! Ik had niet eens tijd om het te downloaden.

  2. Marcel, ja dat is het bewuste artikel, wat een schaamteloze volks vertegenwoordigers ?, hebben wij toch.
   Jenne

  3. Persoonlijk geloof ik nog steeds, dat het om het toestel met Putin aan boord ging, wat hebben ze aan 300 dode Nederlanders !
   Jenne

  4. Onmogelijk want de Oekrainse luchverkeersleiding heeft ze welbewust over dat gebied laten vliegen en welbewust lager laten vliegen. Ze wisten dus 100% dat het om dit vliegtuig ging.

   Ze hebben ook alle banden gewist van de luchtverkeersleiding en nog steeds niet de cockpitvoicerecorder vrijgegeven.

  5. Jenne 37.4
   Jenne bij valse flag aanslagen gaat het er meestal om om een bepaalde indruk bij het volk achter te laten om een excuus voor verdere acties te hebben die dan door een meerderheid gesteund zal worden.Tentijde van en na de aanslag op MH 17 lag vooral de nadruk op de beelden van meelevende Nederlanders die langs de kant van de weg stonden en hun medeleven toonden toen telkens rouwauto,s voorbij kwamen.Door vaak en lang genoeg beelden van rouwauto,s maar ook beelden van de repatrieering te laten zien (dagen/weken achtereen)hoopte men dat het Nederlandse volk een haat tegen Poetin zou hebben/krijgen want al vanaf het begin werd hij als schuldige aangewezen ook al was er nog totaal niets onderzocht.
   Beelden die bv anders lieten zien of horen werden snel verwijderd zoals het interview met Olga Isvina die een dame interviewde die jachtvliegtuigen had gezien.Ook de berichten die Carlos Buka via de telefoon naar buiten bracht werden totaal genegeerd terwijl hij luchtverkeersleider was en het allemaal van dichtbij heeft meegemaakt.(Hij melde ook dat er mannen in de toren kwamen die aan de haal gingen met bewijsmateriaal).
   Oekraine had zowieso het luchtruim moeten sluiten voor de burgerluchtvaart en alleen al het feit dat dit niet is gebeurd geeft weer dat Oekraine schuld heeft en wat is er gebeurd Oekraine wordt als mogelijke dader in het JIT onderzoeksteam geplaatst en krijgen zelfs VETORECHT van Rutte wat je ook als bescherming van een dader zou kunnen zien.Wel zijn er en worden er nog steeds sancties tegen de Russen opgelegd (meestal ivm met de annexatie van de Krim en zogenaamde steun door Rusland aan de seperatisten)opvallend hierbij is dat ze telkens op deze twee redenen terugvallen waarschijnlijk omdat ze geen andere redenen kunnen bedenken laat staan bewijzen.Waarom is er juist bij MH 17 na bijna 3 jaar nog steeds geen duidelijkheid terwijl men bij de meeste vliegrampen (bv dat Duitse toestel in de Franse Alpen)na een paar weken precies weet wat er gebeurd is? Hoe en wie kon bepalen wat voor onderzoek van belang was en wat is daar achter gebleven aan bewijsmateriaal?Het enige zogenaamde bewijs is blijven herhalen dat het een BUK raket was die door de Russen is afgeschoten terwijl ze alleen animatiebeelden hebben en geen echt bewijs en al het andere wordt gewoon genegeerd en direct naar de prullenbak verwezen.De verwijzing die je hier hebt gegeven zou juist in Nederland groot nieuws moeten zijn maar zal door de mainstreammedia zoals gebruikelijk totaal genegeerd worden vrees ik.

  6. Arnold, wel een enorme lap tekst, om te vertellen wat wij al wisten.
   Groet Jenne

  7. Arnold 37.6 :
   De ware toedracht over de ramp met het Eurowings toestel in Frankrijk is nog niet gekend :
   http://www.guidograndt.de/2017/03/25/germanwings-verschwoerung-das-sind-die-vertuschten-ungereimtheiten/
   Wat MH 17 betreft, dient men in eerste instantie te weten dat de zionistische lobby’s in Washington hun soortgenoten aan de macht hebben gebracht in Kiev, via een staatsgreep, om een front te openen in de voortuin van Putin als wraak voor de Russische tussenkomst in Syrië.
   20 min. na het neerhalen van MH 17 startte de Israëlische aanval op Gaza. In beide voormelde gevallen is er maar één land dat er voordeel uithaalt, en dat is Israël. Zie ook de rol van de Israëlische beveiligingsfirma ICTS op Schiphol!! Gezien er in praktisch alle landen van de EUSSR vazallen van de RKM aan de macht zijn.. dient men dan ook niet te hopen dat de waarheid aan het licht komt. Putin moet ook zwijgen wegens de Smolensk vliegtuigramp. Welke bewijzen er ook nog zullen opduiken doet er niet toe… de deksels blijven op de beerputten. (met behulp o.a van de MSM).

  8. Jenne 37.7
   Jammer dat je op deze manier reageert een inhoudelijke reactie zou ik meer kunnen waarderen..Jij denkt dat Poetin het doel was en dat MH 17 een vergissing zou zijn (37.4).Dat op zich is al een vreemde gedachte want na alle artikelen die oa hier bij WTK al geplaatst zijn waarbij feiten en redenen aangedragen zijn kun je haast niet anders dan concluderen dat MH 17 een bewust uitgekozen doelwit was.
   Verder weet ik ook niet wat jij weet of andere mensen natuurlijk maar een simpele redenatie is dat wanneer Poetin het doelwit was dat ze dan nooit de schuld bij Rusland hadden kunnen neerleggen tenzij jij er natuurlijk van overtuigd bent dat de Russen hun eigen leider zouden willen ombrengen,de vraag is dan wel waarom ze dat dan zouden doen?Wanneer de Oekraine de schuld zou krijgen dan was dat een regelrechte oorlogsverklaring omdat dan het westen (NATO) de leider van Rusland aanvalt en dat zullen ze zeker niet accepteren.

   Sub Rosa 37.8
   Voor zover mij bekend was de ramp met het toestel van Germanwings een zelfmoord actie van de piloot maar ook dat blijkt dus mogelijk weer een leugen te zijn die door de mainstreammedia is verspreid.Wat betreft Smolensk waarbij zo,n beetje de hele Poolse regering om het leven is gekomen waarna de VS/Israel hun handlangers in Polen hebben geinstaleerd zoals ze dat ook in Oekraine hebben gedaan na het afzetten van een democratisch gekozen regering zou een aanslag op een toestel met Poetin erin misschien iets teveel opvallen.

  9. De documenten moeten wel “echt” zijn want de mainstream media heeft het er totaal niet over. Het is zo makkelijk geworden. Zodra de media die onder controle staat van de Rothschild-Zionisten er geen aandacht aan besteed dan weet je zeker dat het ECHT is.

   “Accuse your enemy of that which you are guilty.” – Joseph Goebbels

   Als de mainstream media iemand als het kwaad afschilderd dan is dat de GOEDE kant.

  10. Arnold,
   Ik heb misschien niet inhoudelijke geantwoord, maar meer ruimtelijke beschuiwelijk bezien.
   Het toestel met Putin er in, is +/- 5 minuten eerder door deze corridoor gepasseerd, van daar de mogelijkheid, voor mij meer als een mogelijkheid.
   Jenne

 32. Van daag, 25 Copten vermoord en nog eens net zoveel zwaar gewond, ja dat kan gewoon in een Islam country, je hoort hier weinig van in het decadente Westen, echt beste mensen we verdienen niet beter als tot ash te worden gereduceerd, in de mensen een welbehagen, wel in alle mensen, Jenne

  1. Sisi (vertegenwoordiger van de de legerleiding Egypte) wilde niet Syrie aanvallen in opdracht van de Rothschild-Zionisten (bankiers uit Londen/Parijs). Dus sindsdien vermoord de CIA (= Isis) mensen in Egypte. Er gaan nog heel veel doden vallen voordat die Rothschild-Zionisten verslagen zijn. Ik heb ook al heel veel bloed aan mijn handen. Die ideeen van mij hebben al tot de dood van 20.000+ mensen geleid. Ook vrouwen en kinderen. Onschuldigen. Het is niet anders.

   http://tarpley.net/2013/07/09/morsi-ousted-by-generals-to-stop-attack/

   Nu komen we weer terug by Frankrijk en Macron. Kan hij het Franse leger zo ver krijgen dat ze Syrie aanvallen? We zullen zien.

 33. Waar men het over heeft is het volgende, als dit spontane vermoorden van onchuldigen, een politieke inhoud zou moeten hebben, waarom dan geen vooraanstaande leiders, of andere belangrijke personen vermoorden, zo als de CIA heeft gedaan met Russische diplomaten, met een scherpschutters geweer kun je op 1000 meter of meer een gericht dodelijk schot af geven.
  Het is dus hier door duidelijk dat de massa angstig moet worden gemaakt, om de meest vreemde verorderingen te aanvaarden, al deze aanslagen, hebben dus de zelfde bedoeling, en worden door de zelfde mensen geleidt.
  Dit vast te hebben gesteld, kunnen we over gaan tot andere zaken, hoe dit te stoppen, en ook hoe deze geindoctrineerde vijanden “”geworden”” van de westelijke mensheid te stoppen, en hun denken te ontgiften.
  Jenne

 34. Vigilant Citizen.com ; Sansevero chapel ; mooi artikel mooie foto’s,
  bijzonder gebouw, ben er lang geleden geweest, vol wonderen, laat je nooit meer los.
  Jenne

 35. https://twitter.com/Osman_Marwa1/status/868632028538953729
  Het tuig op deze aarde! Ambitie en hebzucht! Berechten en ophangen is niet mogelijk omdat ook justitie en de rechtelijke macht voor 100% gecorumpeerd is door deze figuren. Ook het ICC in Den Haag. Dus vernietigen is enige optie die nu over is. Een oorlog van allen tegen allen (Hobbes). Might is right! De schuld ligt bij one corrupte rechters die onderdeel zijn van de samenzwering.

  1. https://twitter.com/domihol/status/868558394613002240
   Brazinksi liegt op het moment dat hij zegt dat de Sovjet Unie de Taliban geschapen hebben. De VS en Israel voeren het beleid uit van de Londense bankiers. In werkelijkheid hebben de Britten/Amerikanen in 1950 reeds de “geweldadige Islam” geschapen in Egypte en verplaatst naar Saudi Arabie. Waarom steunt onze regering al 70 jaar dit beleid? Ze zijn onderdeel van de samenzwering. Waarom vervolgt justitie al 70 jaar geen oorlogsmisdadigers van de NAVO? Ze zijn onderdeel van de samenzwering. Waarom berecht geen enkele rechter deze figuren in Nederland? Ze zijn onderdeel van de samenzwering. Dus zijn zij allen een LEGITIEM MILTAIR DOEL voor de vijand. Vergis je niet. De Russen zullen ook een 15 mega ton waterstof bom op Den Haag gooien. Kadootje voor het ICC.

   https://twitter.com/domihol/status/868825900833538048
   Weer meer moorden voor Rothschild (de bankiers uit Londen en Parijs). Onze kabinet, onze regering hoort bij deze club. Justitie, onze rechters, onze legerleiding, onze politieleiding, allemaal onderdeel van deze club. Dit beleid wordt al 70 jaar gesteund door de opeenvolgende Nederlandse regeringen. Ook de huidige en de volgende, en die daarna.

  2. Maar ook de overheden zelf gaan niet vrijuit want met hun wetten en regeltjes veranderen gaat bijna alles achteruit.
   Quota voor melk nadat eerst gezegd was dat de boeren meer melk mochten verkopen/produceren kost veel kleine boeren de kop.
   Visserij hetzelfde maar het resultaat is eender alleen de groten blijven over en dat is de bedoeling want dan is iedereen onder controle en verplicht bij de grote jongens te kopen.
   Bedrijven gaan gebukt onder administratieve onnodige rompslomp waardoor ze minder tijd overhouden om het werk waarvoor ze zijn te doen (denk aan bv de zorg).Daarbij komt dat niet de Polen,Roemenen en andere mensen uit andere landen schuldig zijn aan het verdrijven van duurdere krachten (die niet goedkoper kunnen werken omdat de lasten hier zwaar zijn) maar dat is het gevolg van wetgeving die door de overheden wordt verzonnen.Iedereen die een beter bestaan kan hebben zou hetzelfde doen als de goedkopere buitenlandse krachten maar dat wordt wel door de overheden toegestaan omdat men verzuimd regeringen te dwingen in dergelijke landen om betere arbeidsvoorwaarden voor die mensen in hun eigen land af te dwingen.

  3. Arnold 41.2 :
   Wat de landbouw betreft is er het beruchte Sico Mansholt plan :
   https://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/5636/het-plan-mansholt.html
   Dit betekende het einde van de kleinere bedrijven.. die een belangrijke rol speelden in de voedselvoorziening. In de plaats kwamen grootschalige .. met monoculturen, overproductie,milieuproblemen.. fraude met quota en met subsidies… hormonen.. een ganse bureaucratie… waar alleen de “fraudeurs en korrupten” beter van werden en nog worden.. De kwaliteit van het voedsel stelt niets meer voor… Dit geldt nog meer voor de import uit het buitenland. Dit alles is echter geen toeval.. maar kadert cfr. het Sico Mansholt plan, in de verborgen agenda’s van de NWO… waar er gestreefd wordt naar een de facto collectivisatie, met een totale controle, zoals in de vroegere USSR. (en waar de tuintjes van de bevolking in feite in stonden voor een groot deel van de voedselvoorziening).

  4. Sub Rosa,

   Heb Sico Mansholt heel goed gekend, heb toen dertijd zijn zeilschip over genomen, hij had toen kennis aan een Duitse EU bureaucrate, die van de Grune was, zodoende heeft hij dit denk ik onder invloed gelanseerd, je vergeet te vermelden dat hij later an publique voor de TV toe gaf een grote fout hier mee te hebben gemaakt, hij was tot tranen toe geroerd, hij was zelf van hele oude boeren afkomst, en begreep heel goed wat hij had aangericht, maar berauw komt na de zonde, of dit het begin is geweest van alle nariheid in de boerenstand,
   dat weet ik niet, er spelen dacht ik meerdere factoren, groet Jenne

  5. Jenne 41.4 :
   Zoals U zegt : berouw komt na de zonde… maar dit verandert niets meer aan de schade die werd aangericht. Het is wel een goedkope manier om zich alsnog een gerust geweten te bezorgen. Ik kom uit een landbouwmidden en ben sinds de jaren 1960 getuige geweest van de afbraak…Dit alles is echter geen toeval. Het komt er op aan de EUSSR afhankelijk te maken van voedsel import uit derde landen..ook al is het bij manier van spreken “drek” ..!! Diegenen aan de top van de piramide kunnen alzo beslissen over leven en dood.
   Over Petra Kelly : https://en.wikipedia.org/wiki/Petra_Kelly
   Onnodig te zeggen dat over haar dood en dat van haar partner Gerd Bastian..eens te meer twijfels oprijzen..!!

  6. Sub Rosa, van de doden niets dan goeds, nee deze beslissing die niet alleen van hem afkwam, heeft veel kwaad gedaan, aan de boeren stand, vooral de kleintjes, en nu zijn de grote aan de beurt.
   Jenne

  7. Sub Rosa ik heb uw verwijzingen uit 41.3 en 41.5 gelezen en dat bevestigd wat ik al in 41.2 schreef al was ik niet bekend met “het plan Mansholt” waarvoor dank.
   Het grote probleem is vaak ook dat geld hebzuchtig maakt en dat weet de politiek ook wat een uitgelezen kans is om bedrijfjes kapot te maken.In de landbouw zijn arbeiders vervangen door chemische bestrijdingsmiddelen wat wel duur spul is maar toch nog goedkoper dan arbeiders en dat brengt geld in het laatje.Voor andere bedrijven geldt vervang dure krachten door goedkopere en ook dat brengt geld in het laatje,voor beiden geldt kennis en vakmanschap gaat verloren en het profijt is tijdelijk terwijl mensen werkeloos thuis zitten of een ander beroep moeten kiezen.
   Nu wordt vaak geroepen dat er geen vakmensen te krijgen zijn maar dat is onzin want die waren er maar die zijn door hebzucht van bedrijven en aandeelhouders verdwenen en alsof dat nog niet genoeg is wil men dat beleid nog steeds doorzetten door dan maar mensen (goedkopere krachten) uit het buitenland naar hier te halen terwijl we zelf met meer dan een half miljoen werkelozen zitten die wel willen maar de kans niet krijgen wat dan weer wordt verwoord door te zeggen dat zij niet willen en vaak moeilijk doen en dat probleem zou bij goedkopere uh sorry buitenlandse krachten niet spelen.
   Voorbeeld:vrijwilligerswerk = goedkoop en levert voor een bepaalde groep geld op,zieken en gehandicapten met uitkering in gewone bedrijven te werk stellen zogenaamd met behoud van uitkering idem,als straf te werk gesteld worden idem en vaak moet er ook nog een boete betaald worden.
   Onze zogenaamde regeringen geven niet om mensen maar alleen om geld ten koste van alles wat onze vorige generaties hebben opgebouwd.

 36. De EU in Brussel is hier in Europa de instantie die vooral de belangen van grote Amerikaanse bedrijven (multinationals) behartigd en wetten en regels ten nadele van bedrijven die vanuit Europa een concurrent zijn doorvoeren om deze concurrenten (vooral Duitse bedrijven) te dwarsbomen.Vooral de EC is daar leidend in wat voor mij duidelijk maakt dat Juncker gewoon een stroman van de VS is.
  http://www.radio10.sr/nieuws/president-trump-wil-verkoop-duitse-autos-in-vs-beperken/69736
  Dat was misschien de verborgen boodschap voor Juncker of tewel de EC dat hier iets aan gedaan moet worden en dat gaat dan ook gebeuren want vandaag maakt de NOS bekend dat de Europese Commissie (is Juncker)boetes tot € 30.000 per auto mag opleggen die niet aan bepaalde normen voldoen.
  http://nos.nl/artikel/2175509-brussel-krijgt-toch-greep-op-uitstoot-auto-s.html zo wordt dat door de NOS gebracht terwijl het toch overduidelijk is waar Trump naartoe wil (zie eerste verwijzing).
  Trump deed tijdens de G 7 nogal moeilijk wanneer het om het milieu ging (heeft Angela Merkel gezegd) en nu deze maatregel? Dit is gewoon opzet om bedrijven (is concurrentie) kapot te maken.
  Nou is de uitstoot van Amerikaanse auto,s misschien minder dan vroeger maar wordt daar ook zo opgelet of geldt het alleen voor Europese merken?

  1. Voorspellend programmeren.
   http://nos.nl/artikel/2175747-juist-in-bouw-en-zorg-nu-schreeuwend-tekort-aan-personeel.html Een tekort aan personeel dreigt de economische groei te remmen,meldt het UWV.
   ( Vervolgens wordt door de manier waarop ze de reden vermelden waarom in de bouw en zorg te weinig personeel te vinden is een soort hersenspoeling toegepast voor het overgrote deel van de niets vermoedende lezers waardoor ze menigeen zullen overtuigen dat wie wil werken ook werk kan vinden terwijl dat niet waar hoeft te zijn).
   Uitleg:In de bouw en de zorg was het de afgelopen jaren juist moeilijk om een baan te vinden vanwege de crisis en bezuinigingen.(zo staat het in artikel geschreven).
   Feiten zijn de zorg is geprivatiseerd en aandeelhouders hebben een grote vinger in de pap.Niet zelden hebben deze aandeelhouders nietsontziend en geen rekening houdend met mensen die in de zorg op de werkvloer werkzaam waren directies van zorginstellingen ertoe overgehaald om mensen te ontslaan om hun eigen zakken te vullen.Is het niet gewoon zo dat hebzucht van deze lieden de oorzaak was en mogelijk nog steeds is want wat betalen ze nu en is dat voor mensen toereikend om alle rekeningen te betalen en een fatsoenlijk bestaan te hebben? (Denkt u ook aan AKSO Nobel en Unilever waar aandeelhouders denken de dienst te mogen uitmaken).
   Het vreemde is ook dat zij zolang het goed gaat hun zakken vullen maar als een bedrijf in de problemen zit geven zij niet thuis en niet zelden mogen dan de belastingbetalers voor de kosten opdraaien (denk bv aan het omvallen van banken)of gaan bedrijven failliet.
   De bouw.
   Dure Nederlandse krachten werden ingeruild voor goedkopere vaak Poolse werkkrachten maar ook hier heeft hebzucht een rol gespeeld.
   En zo worden we misleid terwijl de veroorzakers vrijuit gaan.

 37. Net een Fax ontvangen, met daar in een waarheid zo groot, en beetje verstorend, maar goed, de Islam aanhangers, de Moslims dus, zijn de meest en geindoctrineerde feodaal denkende mensen op de planeet, alles is onderhevig en te gebruiken, dit houdt ook in verstoren, misbruiken van alles wat leeft en groeid op onze planeet, voorbeeld geeft men hier noord Africa, en in het bijzonder Indonesia, daar schijnt zich een waarlijke natuurramp te voltrekken, onder het toeziend oog van de U8A, van de eens zo mooie ketting van Smaragten, ooit door Multatulie zo genoemd, is een overbevolkte totaal verwoeste natuur,met enorme kolen mijnen die dan later worden opgevult met huisvuil, kale vlaktes met palmolie plantages, de oerbossen zijn gekapt en verkocht, van de oorspronkelijke culturen is niets meer over, het wachten is op het oversteken naar Australië, dan gaat daar net zo iets plaats vinden, als wat er nu plaats vindt in Zuid Africa de genocide op de blanke bevolking, heftig allemaal.
  Jenne

 38. BREAKING NEWS uit het NAVO-hoofdkwartier Guido en Arend !!
  Een 76- jarige mevrouw genaamd CARIN BRUEKERS uit Deurne werkte decennia als NAVO-secretaresse en doet nu een boekje open over die periode vol geheimen, list en bedrog ! Heel toepasselijk heet haar boek: DE SLANGENKUIL. En JA hoor ze bevestigt uit eerste hand de N.W.O.-plannen !!!
  Wellicht zaak voor Wanttoknow om deze heldin te interviewen voordat ze ¨toevallig¨ een ongeluk krijgt bij het oversteken of zo…..
  Haar boekpresentatie is 11 juni om 15.00 bij boekhandel Hub Berkers in de Stationsstraat in Deurne.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.