Advertentie

Officiële film 9/11-wetenschappelijk onderzoek in première!


Deze week gaat een wetenschappelijke film over 9/11 in wereldpremiére, een film die ook in Nederland zal worden vertoond. De première hiervan is aanstaande donderdag, 8 September 2011 in Tuschinski in Amsterdam. (zie onze agenda voor details).

Kijk hier naar de trailer van deze film. Heb je tijd en ruimte, gá naar Tuschinski en informeer je over deze enorme valse-vlag-operatie. Geen gezweef met samenzweringstheorieën, maar WETENSCHAPPELIJKE feiten en onderzoek. Onderzoek dat aantoont, dat de officiële versie inzake de oorzaak van de instorting van de WTC-gebouwen 1 en 2, en gebouw WTC 7 volledige leugens zijn. Leugens die de noodzaak voor een offcieel nieuw onderzoek alleen maar onderstrepen.

Kijk naar de trailer:

13 gedachten over “Officiële film 9/11-wetenschappelijk onderzoek in première!

 1. Wereldpremière voor deze film in het Amsterdamse Tuschinski, hoop het tegenovergestelde, maar ben bang dat ook dit niet veel doet onder de scheeple. Vele zullen hoe dan ook blijven geloven in de officiële versies. Maximaal geconditioneerd dus.

  1. Ik ben er niet bang voor; ik gelóóf dat genoeg mensen wakker zullen worden. The times they’re a changing..! Tijd ook om niet meer bang te zijn!

 2. Angst is slechts een reflectie van jezelf. Tijden veranderen idd snel, zeer snel. Kijk alleen maar eens wat deze week allemaal gaande is en wellicht nog gaat komen. Dat het allemaal weer goed komt, daar ben ik wel van overtuigd.

 3. Alles wijst er op dat er steeds meer mensen vraagtekens plaatsen bij alles wat ze zien en horen.
  Het wordt ook wel eens tijd dat sommige “wakkere” mensen ophouden met denken dat ze de enige wel zullen zijn die precies weten wat er aan de hand is in onze wereld.
  De meeste mensen reageren niet bij discussies zoals hier, terwijl ze wel degelijk de mening van anderen lezen en proberen te plaatsen.
  De uitroep dat de meesten nog slapen is dom. Dat sterkt juist degenen die willen dat iedereen blijft slapen.
  Juist als je aangeeft dat we al met velen zijn en dat is ook echt zo, dan sterk je degenen die nog twijfelen of ze er in hun omgeving over moeten beginnen.
  Steun die mensen ipv de stokers en angstverdelers te laten grinniken en verder gaan met hun geklier.

 4. Deel je waar-neming & onderscheidt de mening van die waarneming op (gedeelde) fora & vooral: denk/spreek niet voor een ander.
  Alles = Ge-focusste intrinsieke aandacht !
  Mijn waarneming is namelijk dat in bovenstaande de werkelijke functionele uitdaging ligt 🙂
  Angst komt via meningen & spreken namens anderen naar buiten 🙂

 5. hé dat is nou ook gek, IMDB heeft geen vermelding van deze film! Eindelijk eens een film die échte waarheid laat zien ipv hollywood rommel, en dan vermelden ze ‘m niet…
  Nou, weten we meteen dat imbd ook een politiek gekleurd beeld geeft van deze wereld.

  Wat ik niet uit kan staan is, dat onze eigen “koninklijke” meiden als Bea in NL en Elisa in UK, zich totaal niet druk maken om 911. Als zij nou eens lieten zien dat ze tanden hebben en een berg druk op USA uitoefenden, al was het alleen maar namens ons. Maar nee hoor, zou me niet eens meer verbazen als ze met 911 hun voordeel opgedaan hebben op de beurs. Politiek, je hebt er echt helemaal nix aan, stelletje ratten zijn het, ALLEMAAL! en dat koninklijk is ook een term die verboden moet worden, HAH, laat me niet lachen. Wat een facade

  1. @USA, wat dacht je zelf… Wie heeft er baat bij gehad?

   A:) Royal Dutch Shell (contracten Irak) = Bea
   B:) Bilderberg oprichter is Pa Bernhard
   C:) Bernhard was een Nazi (en een NL landverrader,waxinelichtje naar Gouden Koets…)
   D: Claus was een pedofiele Nazi
   E:) Prins Philip (UK) man van Queen E was een Nazi
   F:) Charmante Maxima is de dochter van een Nazi
   G:) Argentinie wás de vluchthaven van de ontkomen Nazi’s

   Connect The Dots… en daar is je antwoord waarom onze Bea geen actie onderneemt.

   Wil je meer weten over ons fraaie Oranjehuis, Doe je huiswerk met documenten en al,

   http://gerard45.bloggertje.nl

 6. Morgenavond zeker kijken ! (Architect ir. Wico Valck heeft deze trailer afgelopen maandagavond persoonlijk toegelicht in België + de feiten getoond) :

  http://www.een.be/programmas/koppen/10-jaar-na-911-vlaamse-complottheorieen-springlevend

  “Tien jaar na de aanslagen van elf september is het stof van de Twin Towers nog altijd niet gaan liggen. Een kleine groep “truthers” of “waarheidszoekers” is er rotsvast van overtuigd dat het officiële verhaal niet klopt. “Hoe meer ik er over las, hoe meer ik begon te twijfelen,” vertelt Mark Dermul, een Vlaamse bankbediende. “Op een bepaald moment was ik enkel nog met 9/11 bezig. Mijn vrouw en kinderen werden er bijna gek van.”

  Ook Peter Vereecke, oud-burgemeester van Evergem is één van de honderden Vlamingen die niet gelooft wat de meeste mensen denken. “We worden langs alle kanten belogen en gemanipuleerd, daarvan is 9/11 het beste voorbeeld. Ik ben er zeker van dat de aanslagen georkestreerd zijn door de Amerikanen.” Vereecke is voorzitter van de Belfort-groep, een groep gelijkgezinden die nog vaak samenkomen. “Bin Laden had er niets mee te maken.”

  “Dit alles is een typische vorm van complotdenken,” zegt professor filosofie Johan Braeckman (opm. van mij = Skepp). “Vaak begint het met relevante vragen, maar snel komen de absurde, totaal onmogelijke claims. Er zijn er zelfs die beweren dat de Twin Towers verpulverd werden door een nieuw, supergeheim wapen. Of gekker nog: dat de Twin Towers niet geraakt werden door vliegtuigen, maar door holografische projecties.”
  donderdag 8 september 2011

 7. Hallo Guido en anderen, helaas zag ik net de de film(911) vanavond uitverkocht is. Wie heeft er 2 kaartjes over?

  Hartelijk dank en met vriendelijke groet, Esther

 8. Dit is precies waar ik mensen van tracht te overtuigen. Slechts zelden zijn er mensen die ik inderdaad weet over te halen. Velen willen niet geloven dat de wereld anders in elkaar steekt dan lijkt, en dat de Amerikaanse president tot zoiets in staat is. De opnamen die wij allemaal gezien hebben van vliegtuigen is gewoon nep! Een aluminium vliegtuig kán simpelweg niet door een gewapend gebouw heen vliegen en er weer met een ronde neus uit komen! Noch kan staal, van de constructie, smelten door wat brandende kerosine. Het héle verhaal zit vol met bedrog.

  1. Dag Eric, de belangrijkste zaak imo, is dat je BESEFT dat anderen nog NIET zover zijn. Kijk naar jezelf, hoe lang heeft het bij jou geduurd..?! Heb consideratie met hen.
   Daarbij, probeer niet meteen het tegenovergestelde te bewijzen..!!! Je hoeft alleen maar te zeggen dat van het OFFICIËLE verhaal niets deugt.. DAT is feitelijk de essentie. Want hoe zeker jij en ik ook overtuigd zijn van de werkelijke zaken ACHTER 911, TOCH kun jij dat ook niet helemaal bewijzen. (Wat niet wil zeggen dat het niet waar is, al die leugens!!)

   Het is juist aan officiële clubs, zoals die piloten en ingenieurs, om de FEITELIJK LULKOEK te ontmaskeren… Dan zien we in ieder geval waarom ze leugens verteld hebben.. ZE hebben dus kennelijk iets te.. VERBERGEN.. Dan laat de waarheid zich ook makkelijker ZIEN, imo..!! Alle goeds Eric..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.