Advertentie

Veiligheidsadviseur VS handelt als een Nazi..!


Het zijn heftige woorden, maar we willen het oordeel hierover graag aan jouzelf overlaten. En je alleen de onderstaande informatie en video aanbieden en het verhaal vertellen achter deze ‘enge man’.. Een man die een uiterst dubieus bestaan leidt, vlak achter het openbare, politieke leven. Niet bijzonder in de publiciteit kwam, maar ‘macht’ genoeg had om de VS uit te roepen tot een halve politiestaat.

Gevangenen het gevoel geven dat ze stikken, verdrinken.. Martelen..? Nee joh, het is juridisch veilig, dus toegestaan.. Aldus Chertoff..!

En natuurlijk allemaal in naam van ’the Warrrrrr on Terrrorrrrr’ ..  Michael Chertoff is de naam en op de foto zie je zijn beeltenis. Hij wordt beschermd door de Mains StreamMedia in de VS en is verantwoordelijk voor het invoeren van de full-body-scanners op vliegvelden in de hele Verenigde Staten. En raad eens.. Michael Chertoff is zélf de man die grote belangen heeft in het bedrijf dat uiteindelijk als leverancier van deze apparaten werd aangewezen..

Aandelen van het bedrijf, dat deze full-body-scanners produceert en op vliegvelden plaatst, en waar Chertoff grote belangen in heeft, schoten door het dak, bij het bekend worden dat de ‘Amerikaanse overheid’ de order ging plaatsen. Chertoff’s werk ging voor hem eindelijk ‘vruchten afwerpen’..

Hoe lang moet het nog doorgaan met het bedonderen en bangmaken van de bevolking, vóórdat deze opstaat…?!!

Michael Chertoff heeft de VS meer schade aangedaan dan enige andere persoon; zijn geschiedenis spreekt voor zich..! Maar er leidt een bizar spoor van de CIA naar het ‘importeren’ van Nazi-beleidsmakers ná de Tweede Wereldoorlog naar de VS.

Kijk eerst naar deze YouTube, die je een boel duidelijk zal maken.

Op de een of andere bizarre manier, werkte deze Michael Chertoff al aan de Patriot Act VOORDAT de aanslagen van 9/11 plaatsvonden.. Deze ‘Patriot Act’ werd nog sneller aangenomen door het Amerikaanse Congres, dan het puin opgeruimd was van de ingestortte WTC-torens. Deze wet gaf de president bijna ongelimiteerde bevoegdheden ‘het land te redden’ en ‘alles te doen wat hij goedachtte in het belang van de veiligheid van het land’…
Allemaal natuurlijk in de naam van de, jaja, daar komt ie weer.. ‘The Warrrrr on Terrrroorrrrrr’…

Michael Chertoff.. a picture paints a thousand words..?

Deze uiterst bizarre man heeft ook aan de basis gestaan van het legaliseren van het martelen van gevangenen door middel van het ‘waterboarden’..

Michael Chertoff was ook de man die zijn handen niet uitstak en daardoor New Orleans, ná Orkaan Cathrina liet creperen. En nu is hij dan de man achter de ‘full body scanners’..

Allemaal natuurlijk in het belang van Amerika, in het belang van de Amerikaanse staatsburger. Want die heeft toch zijn/haar macht uit handen gegegen, zo vlak ná 9/11? Die burgers wilde toch dat de president hen zou beschermen..

En dat 9/11 een ‘false flag-operatie’ zou kunnen zijn…? Wie hield dáár nou rekening mee? Bush jr. bedoelde het toch allemaal zo goed met zijn ‘American citizens’.

Maar het verhaal ligt inmiddels zo, dat als wij niet uitkijken in Europa, wij straks ook in zo’n apparaat staan..! Wij ook worden gemolesteerd en bij het minste geringste in ‘verzekerde bewaring’ worden gesteld..!

De ‘full-body-scanner’ is een massa-stralingsapparaat dat miljoenen mensen zal gaan doorstralen en dat één grote persoonlijke vernedering zal gaan betekenen voor -als het aan Chertoff ligt- miljarden mensen jaarlijks..!!

De nieuwe groei-industrie in de VS heet ‘het criminaliseren, het vernederen, beroven en gevangenzetten van Amerikaanse staatsburgers’..

Misschien zal er later, in een ander tijdperk, teruggekeken worden op dit tijdperk, als  ‘Het tijdperk van Chertoff’..?

Maar het ziet ernaar uit dat de Amerikanen het zat zijn..! Chertof’s gedrag, en de uitvloeiselen van zijn nazi-achtige fascistische gedrag, hangt bijna iedere Amerikaanse politicus de keel uit..!! Een uiterst interessant steekspel ontspint zich in de VS. Het lijkt erop dat Michael Chertoff’s graai- en hebzucht uiteindelijk hem de kop gaat kosten.

Het lijkt een goed verhaal voor de onafhankelijk journalisten in Nederland, om dit verhaal uit te diepen en jou en mij op de hoogte te houden.

We houden je op de hoogte..!
Bijzonder overigens dat ons oog (!) op dit filmpje viel, in relatie tot deze meneer Chertoff.. Jij mag het zeggen, zoals gewoonlijk..!

17 gedachten over “Veiligheidsadviseur VS handelt als een Nazi..!

 1. En het volledige vrije internet, zoals we het nu kennen, volledig plat, das ist der volgende Strategische Stap van onze gewaardeerde Heimat Homeland SSecurity F.E.M.A. kamp medewerker Doctor Herr Chertoff. En we vinden het allemaal wel best in PVV Mossad Nederland, want we hebben boter op ons hoofd en ouwe kaas in de harde kop en een bruin gekleurde broek zoals vanouds, wie de moeite neemt om de historische documenten over de Oranje ‘Glorious Revolution’ 1688 te bestuderen, nu het nog kan, snapt snel hoe het achter de ellebogen allemaal werkt in dit tweede Sumerische moeras thuisland vol met slangen gebroed (Chaldea), maar nee de scooters hebben het allemaal gedaan en wij zijn in de heer of recentelijk in de new age;

  Quote:

  “In a speech last October, Homeland Security director Michael Chertoff identified the web as a “terror training camp,” through which “disaffected people living in the United States” are developing “radical ideologies and potentially violent skills.” His solution is “intelligence fusion centers,” staffed by Homeland Security personnel which will go into operation next year.

  The U.S. Government wants to force bloggers and online grassroots activists to register and regularly report their activities to Congress. Criminal charges including a possible jail term of up to one year could be the punishment for non-compliance.

  A landmark legal case on behalf of the Recording Industry Association of America and other global trade organizations seeks to criminalize all Internet file sharing of any kind as copyright infringement, effectively shutting down the world wide web – and their argument is supported by the U.S. government.

  A landmark legal ruling in Sydney goes further than ever before in setting the trap door for the destruction of the Internet as we know it and the end of alternative news websites and blogs by creating the precedent that simply linking to other websites is breach of copyright and piracy.”

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_mediacontrol26.htm

  Are Russian Jews Descended from the Khazars?
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_khazar05.htm

  1. Ja gooi het allemaal op een hoop, hebben ze een medische term voor…. een psychose..

  1. Heb je bewijs van het tegendeel..? Om maar eens een reactie te geven.. 🙄

 2. als u! en wij dat weten dan weten dan horen alle amerikanen dat te weten en zij weten het maar zeggen duidelijk wio wollen das nicht wissen dus de term nazi s klopt.het is duidelijk wie de schurken landen zijn israel en amerika zij leveren immers geen onderdanen uit aan het internationale strafhof vreemd!!!~ en zij zijn juist degene die andere landen sactie s opleggen om wel mensen uit te leveren
  mladic bvb kan het nog erger en de nederlandse politiek die zo loopt te drammen over chineese dissidenten kijkt ook de andere kant op 2012

  1. geheime politie oprichten ???Lekker transparant hoor , wie controleert die politie dan ? En als dat het volk is ( wat het zou behoren te zijn ) hoe geheim is deze politie dan? Al met al is het dus een probleem met een vergelijkbaar probleem op willen lossen . Dat verruild alleen het probleem!!!

 3. IK heb schijt aan BUSH en BUSH hun einde is nu gekomen
  Wie zijn hunnie, poeoeoeoeoeoeo
  kom maar op met je gelul
  poepoepopeopeopeo.
  hhahahahah
  kom maar met die reptials……….. ik vreet ze op

  1. is dat zo ?, de EU president is vlg mij niet democratisch gekozen.
   en bovendien, europa wordt zomaar gemaakt, een land, een europa en
   niemand die er wat aan kon doen.

 4. keyposities direct oppakken
  Ze communiceren met een subnet waarvan ze backdoorkey hebben.
  Backdoor blocken
  Slijmerige reptiels niet geloven
  alles zit met elkaar verbonden, dit afsnijden
  key Positie terugnemen en aan ons……..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.