Advertentie

Jim Marrs over het grote plaatje: nazi’s, vrije energie, UFO’s en het 4e rijk


Of je nu aan het begin staat van je onderzoek naar wat er gaande is in de wereld of je bent vergevorderd, dit interview van Project Camelot in februari 2009 met onderzoeksjournalist Jim Marrs is hoe dan ook zeer de moeite waard. Zeg maar gerust een MUST SEE als je het grote plaatje wilt begrijpen maar ook als je wilt snappen hoe het UFO-fenomeen daarin thuishoort. En waarom je hier niet omheen kunt als je echt wilt weten wat er gaande is. Op aanraden van Paul Harmans van Ufowijzer heb ik vandaag dit interview gekeken en hieronder een paar (ruwe) quotes opgeschreven, zodat je voor jezelf kunt bepalen of je nieuwsgierigheid is geprikkeld. Het interview wordt afgenomen n.a.l.v. zijn laatste boek: The Rise of the Fourth Reich in America.

Ander paradigma gaande

“Doordat de economie nu ineenstort worden veel mensen wakker. Mensen merken dat het niet uitmaakt of ze nu op de Republikeinen of de Democraten stemmen, ze krijgen dezelfde socialistische programma’s. Steeds meer mensen realiseren zich dat er een heel ander paradigma gaande is, dan ons wordt voorgeschoteld door de (door grote bedrijven gecontroleerde) massamedia.”

Reden invasie Irak

Jim Marrs
Jim Marrs

“Mensen die het UFO-fenomeen afdoen als fantasie zullen nooit in staat zijn om uit te vinden wat er werkelijk gaande is in de wereld. Ze vlakken een groot stuk van de puzzel uit. Het hoort bij die grote mozaïek en je moet alles samenvoegen om te weten wat er speelt. Bijvoorbeeld ik geloof echt dat de reden voor invasie in Irak (…) ze waren uit op nieuw ontdekte kunstvoorwerpen (o.a. tabletten) uit het Nationaal Museum van Irak, die gevonden zijn in de oude Summerische steden (…) door Franse en Duitse archeologische teams. Interessant genoeg de twee landen die het meest tegen een inval in Irak waren.”

Baanbrekende technologie

“Wat er werd meegenomen? Zeer waarschijnlijk kennis  van oude ‘energie manipulatie technieken’. Dan hebben we het over anti-zwaartekracht en wat andere, vreemde (exotische) technologieën waar de huidige wetenschap om zou moeten lachen. Maar als je echt naar deze kwestie kijkt dan wordt hier al – op zijn minst sinds de Tweede Wereldoorlog – aan gewerkt. En die sindsdien worden geheim gehouden in ultra geheime programma’s. Want dit is baanbrekende technologie. Dus je ziet hoe alles samenvalt: oude geschiedenis, UFO’s, geheime genootschappen, een wereldregering, etc. Pas als je je verdiept in al deze onderwerpen, en een bredere kijk ontwikkelt op de hele zaak, snap je pas wat er gaande is.”

Op 21 september 1987 zei president Ronald Reagan: „In onze obsessie met de tegenstellingen van dit moment vergeten we vaak alle dingen die de leden van de mensheid verenigen. Misschien hebben we wel een universele externe dreiging nodig om deze gemeenschappelijke band te onderkennen. Ik denk er wel eens aan hoe snel al onze verschillen zouden verdwijnen, als we geconfronteerd zouden worden met een dreiging van buiten deze wereld.”

Dreiging from outer space

“De reden dat we ons moeten verdiepen in deze exotische zaken en E.T’s … Ik denk dat we in een proces zitten waarin we worden geconditioneerd te overwegen/denken:  ‘Ja er is leven op andere planeten’. Dit is gevaarlijk. Want ik weet (ik heb de overheidsdocumenten gezien) dat als het ze op een bepaald niet lukt een soort gezamenlijke vijand te creeëren (en zodoende angst te zaaien en onze privacy e.a. rechten op te geven – TK) … In de jaren ’20 begon het met de Jodse samenzwering (dat werkte niet meer), daarna met de communistische (dat werkte niet meer) en nu met de terroristische… Als dat niet meer werkt dan is de laatste mogelijkheid dat we worden bedreigd door wezens uit de ruimte. Precies waar Ronald Reagen ons voor waarschuwden tijdens zijn speech voor de Verenigde Naties in 1987.”

Jim Marrs vertelt nog veel meer! Kijk zelf en enjoy!

 

26 gedachten over “Jim Marrs over het grote plaatje: nazi’s, vrije energie, UFO’s en het 4e rijk

 1. De invasie van irak was te doen om artefacs van een stargate,die saddam niet wou afgeven,daar hebben de amerikanen er al een van dit is een tweede dus,de olie was een leuke bijkomstigheid.

 2. Nou ik dacht dat de invasie van Irak door Saddam zelf in actie gezet was om zijn olie te gaan verkopen van dollars naar euros.
  Dit kon natuurlijk niet want dat zou de hegemonie van de dollar breken en de ondergang zijn voor Amerika dus straften ze Saddam maar keihard om zo de wereld te tonen wat er gebeurd als je niet de dollar gebruikt in je handel.
  Een heel groot voordeel voor de wereld en pech voor de Amerikanen was dat ze konden zien hoe machtig (not) het Amerikaanse leger was dat ze niet eens mensen met simpele geweren aan konden en daardoor durfden steeds meer landen over te stappen van de dollar naar de Euro of andere valuta want Irak had immers laten zien hoe je de Amerikanen aankon.
  Iran heeft zelfs een oliebeurs opgericht die alles behalve de dollar accepteert.
  Misschien een reden om Iran aan te gaan vallen onder de pretext dat ze nukes zouden maken?

  De inval van Afghanistan had alles met een oliepijplijn te maken. Eerst hadden de Taliban ingestemd met Bush en later bleek hoe onbetrouwbaar ze waren door zich terug te trekken en nee tegen Bush te zeggen.
  Dat kon natuurlijk niet dus moest Amerika maar eens laten zien wat er gebeurd met je land als je niet naar hun pijpen danst.

  Ik kan het natuurlijk mis hebben maar eigenlijk hoef je alleen maar te bedenken dat er geld in het spel is en je hebt al 99% van de dingen die in de wereld gebeuren geraden alleen is het vaak zo eenvoudig dat er van alles om heen verzonnen wordt want wij mensen houden niet van eenvoudige theorieen zoals zoiets simpels als geld.
  Als je dan een land binnen valt dan roof je toch meteen de schatten mee en natuurlijk ook weer het geld en alle rijkdom? Dat gebeurde in het verleden toch ook?
  Kan me voorstellen dat menig soldaat een mesopotamisch beeldje op zijn kastje thuis heeft staan als oorlogsbuit om aan zijn vrienden en kennissen trots aan te kunnen tonen dat hij erbij was toen geschiedenis geschreven werd.

 3. Ja, ik heb deze bewering over Irak al eerder ergens gelezen, ik weet alleen niet meer waar. Het is een vage theorie, maar zeer zeker niet onmogelijk.
  Het oude leven, waar de Soemeriers over berichtten heeft zich deels in Irak afgespeeld. Ik meen me te herinneren dat de Amerikanen door de Nazi’s op dat spoor zijn gezet.

 4. Let maar op hun plan om een invasie als iets duister en slechts te laten overkomen zal hun grootste deceptie worden.

  Want dan grijpen ze in en zal er overal vrede zijn en alle corrupte lieden en organisaties wordt de macht ontnomen.

  Juist door wat er nu gaande (dreigingen, recesie etc)vallen de rotte appels op met hun spel ze spelen de verandering naar een positieve vredige welvarende wereld in de kaart ze staan schaakmat ze kunnen niet anders maar vallen hierdoor steeds meer op.

 5. @888
  “Het is zeer aannemelijk dat vele vaccins door buitenaardse aanwezigheid worden geneutraliseerd. Wij hopen dat iedereen begrijpt dat als kernwapens op een vreedzame worden uitgeschakeld, het voor onze medebewoners uit het universum “een koud kunstje is” om met hun liefdevolle spel met frequenties de schadelijke stoffen in onze vaccins te neutraliseren of te dematerialiseren.”
  http://www.niburu.nl/index.php?articleID=21277

  Niks aan de hand dus, waar maken we ons eigenlijk druk over???
  Eh…

 6. Het scheppings verhaal verteld door Bram Vermeulen.
  Een aanrader, Hij is op het spoor gebracht door Zacharia Sitchin deze heeft het scheppingsverhaal uit de kleitabletten kunnen achterhalen. Vertelt ook over de tiende planeet Niburru en hoe de Goden de mens Adam hebben gemaakt met de bedoeling om werkers te maken die voor de goden goud moesten delven om hun planeet Niburru mee te bedekken.
  Die goudstof moest de kosmische straling tegen houden.
  Uitgezonden op Ned 3 rvu 2004
  Vreemd om dit verhaal via de media terug te vinden
  http://video.google.com/videoplay?docid=7839230871595849116

 7. @Tom,Ik heb altijd wel gedacht dat ook stargate iets met de werkelijkheid te maken kon hebben Het gaat iets verder dan startrek.
  Soms denk ik wel dat ze het er om doen zodat de wekelijkheid ons niet al te koud op ons dak valt als ze ooit openheid van zaken geven.

 8. Misschien dat Star Trek, Star Wars en Stargate gemaakt is voor de iluminati zodat als mensen over dit soort technologie beginnen het makkelijk is om te zeggen dat diegene teveel fantasie heeft of teveel tv heeft geken. Maar uiteraad is het ook mogelijk dat het i.p.v. een grote fantasie oude herinneringen betreffen en er zeker veel dingen waar zijn. Hoe dan ook Stargate heeft een aflevering waarin het erop neer komt dat een buitenaardse Stargate heeft geschreven. Fictie of een dikke knipoog?

 9. @reasonable
  Juist in Irak is alles begonnen artefacs van een stargate gaat mij persoonlijk ook wat ver, heel vaak gaan er geruchten en heeft een filmmaker een uitstekend plot voor een film.

 10. Jim Marrs

  Wouw ik heb zojuist het hele filmpje gezien.
  Er werd ook gesproken over Star gate en dat Amerika mogelijk artefacs hadden geroofd uit Irak.
  Misschien is er toch nog meer aan de hand dan wat ik dacht.
  Ook werd er gesproken over remote viewing en dat Amerika hiervoor de nodige mensen had gevonden.
  Over de poot van de sfinx dat daar onder de rechterpoot een kamer zit met onder andere kleitabletten.
  Dat onder de piramide ruimtes zijn met gestapelde stenen net zo zwaar als Stonehenge maar dan alles nog recht en intact.
  Dat veel nazi’s in Amerika een nieuw bestaan hebben opgebouwd en dat veel in de regering zitten.
  Dat de nazi’s een atoombom hadden.
  Dat vrije energie nu nog tegengehouden word maar komt er binnenkort.
  Mijn Engels is niet zo best dus een betrouwbaar beeld krijg je alleen door het filmpje te bekijken. Kost wel wat tijd, 79 minuten zo ongeveer.

 11. @Shrander
  Dat is genoeg leesvoer voor een jaar.
  @Lianne
  Het eind vond ik niet zo goed, moet nog steeds de laatste bladzijdes lezen. Kon het eind niet meer zo volgen.

 12. Het is ook al een keer in het nieuws geweest dat Saddam een nieuwe religie wilde starten. Er werd alleen geen relatie gelegd naar de sumerians.

  Dat was gewoon op het 8 uur journaal.

  Dat moet terug te halen zijn!

  En waarom zijn hier allemaal mensen die een ‘nick’ hebben? Mijn naam is Leon Fictoor.

  Misshien is dat laatste een beetje off topic, maar als we allemaal op zoek zijn naar waarheid, begin dan iig met jouw eigen naam.

 13. diadorim,
  Alsof academici alles zeker weten.
  Die arogantie hebben ze vaak wel. Er is veel meer dan wij als mensen op deze planeet kunnen waarnemen en bevatten. Wetenschap staat dan net in de kinderschoenen.

 14. De techniek over gravity, zero point energy is begonnen bij Tesla.JP Morgan en Prescott Bush hebben hem kleingehouden en zijn uitvindingen in de doofpot doen belanden. In plaats van de elektrische auto kwam de benzineauto.
  Het gezwam over slechte accu’s duurt nog steeds voort,die er overigens ook al lang zijn. Zenncars.com en Eestor uit Austin, Lockhead heeft o.a. patenten.
  Het enigste wat Tesla er wel doorheen kreeg was het AC lichtnet in de VS.

  Prescott en Bush sr waren vrienden van Tesla en zijn de laatsten die Tesla levend gesproken hebben in begin januari 1943.
  Tesla had ook een auto rijdend op niets…Zijn laatste dagen bracht hij door in een hotel in New York.
  Samen met al zijn koffers vol dokumenten.
  Een dag na zijn dood zaten beiden Bushes bij FBI chef Hoover.Daar is een dokument van openbaar.
  Waarschijnlijk om hun tot 1942 trading with the enemy met Adolf via de Rotterdamse bank van Scheepvaart goed te maken.
  Lees de 4th reich van Jim Marrs maar eens en zie wie daar allemaal achter zaten.
  Meteen zijn alle Tesla dokumenten door de FBI opgehaald.
  Tesla had 750 patenten en 750 geheime patenten.
  In de jaren vijftig bekende Bush sr dat hij zelf wat Tesla patenten had aan een magazine.
  Tesla was bezig met ruimtewapens, weersverandering, atomaire communicatie,
  zenders en was betrokken bij Los Alamos.
  John Hutchison had een lab als Tesla nagebouwd.
  Dat werd in beslag genomen. John experimenteerd nu met gravity en batterijen die niet leegraken.
  Over 911 heeft John ook wel wat te zeggen, want hij kent alle effecten van Tesla experimenten..zie de vids.
  Kijk ook eens Tom Bearden en Bedini video’s….
  Misschien dat allerlei zaken dan wat duidelijker worden.
  Het grappige is dat de auto op niets alweer door Tesla fan-hobbyisten is heruitgevonden en de stroomgenerarotor op niks ook.
  En de politiek loopt maar slap te ouwehoeren en doet niks.
  Als je wilt weten wie die mexgriep vaccins maken moet je dit boek van Jim zeker hebben!
  Ook als je wilt weten hoe het met de 318 goudstaven van Juliana in WO2 is gegaan…have fun!

  1. Henkie, zitten wij even op 1 lijn lol. Tesla’s patenten waaruit haarp en eiscat etc, uit bestaan ook gevonden?
   Goede tekst verders groeten

 15. Als je Hutchison vids van experimenten goed kijkt zul je zien en horen dat voor gravity, dus UFO’s ook, extreem weinig energie nodig is……en dat is ook de toekomst.Kijk de film september clues en denk nog eens na over beton dat verpulvert op 911 wtc 1 en 2………ook op http://www.drjudywood.com
  Nazi’s? Nog erger.

 16. @diadorim
  Ik ben o.a. gediplomeerd techneut elektronica en elektrotechniek.Misschien is dat genoeg voor je.
  En loop dit al een paar jaar extreem uit zoeken.
  Die 750 ‘publieke” Tesla patenten en schema’s en nieuwere kun je op internet vinden. Alsmede video’s en lesstof voor scholieren van Bedini in de VS.
  Begin om dit te checken op youtube en googlevideo.
  Zoek op EBM, free energy, permanent magnetism, Bearden, Bedini etc.
  Alles is er al. Alleen Nederland slaapt, op een paar studenten na.
  Bearden spreekt in lezingen uit 1988 al over deze energievormen uit elektriciteit e.d. tegen collega’s kernfysici.Ook op video te vinden. En hoe de basis hiervan in elkaar zit.
  Kijk ook maar eens hoe Hutchison plastic, hout en zware ijzeren kogels laat zweven etc.
  Het HAARP project is dezelfde Tesla shit…
  BTW Jim Marrs heeft alle research gedaan voor de film JFK van Oliver Stone. Zie zijn boek Crossfire uit 1990?.
  En alles is gecheckt door een team en klopte en nog steeds.
  Marrs schrijft geen lulkoek, schrijft feiten op en checkt alles.
  Wat je ermee doet moet je zelf weten.
  O ja, en er is in de jaren 80 al een Soemerische accu gevonden in Irak en getest door GE in de VS schreef Berlitz toen al.

 17. En van wie zou toch dat ruimteschild komen?
  En aardbevingsopwekkingen?
  Over het gevaar van ziektes transporteren , nanotechnologie en RFID zal ik het maar verder niet hebben.
  Als je logisch gaat nadenken hoop ik dat de mensheid deze shit in goede banen gaat leiden.
  De Russen zijn met Tesla technologie ook al sinds de jaren 50 bezig.
  Ook een leuke film over Irak etc: beyondtreason.com
  Wapentesten…en uitroeiing.

 18. Toevallig richtte diezelfde Prescott Bush (opa) de CIA op.
  Mocht je de overige bijredenen van de beurscrash en Irak etc. willen weten, dan raad ik je alle vids en lectuur van Mike of Michael Ruppert aan om te spellen.
  Maar geen krant die er over schrijft, alweer niet.
  JFK 2 is ook leuk van Alex Jones and friends.
  En Daniel Hopsicker over Atta and the fling venice circus en de drugsvliegtuigen ten tijde van JFK (in search of the american druglords).
  Kom dan bij de robot battlefields in Afghanistan en de onbemande vliegtuigjes…(he, dat willen ze hier in Ned ook gaan doen!)
  Dan moet je toch verbanden in de gang van zaken op aarde gaan ontdekken.
  1917 Schiff, vs bankier stuurt 300 man naar Rusland om revolutie te beginnen olv Trotsky en Lenin.
  Nooit geleerd op school.
  Ik denk niet dat Balkenende enig idee heeft met wie hij in de VS praatte: Armitage.
  Van Cheney missen ze nog 18 minuten op 911.
  Obama, Bush, Cheney etc. Allemaal familie.
  Ik ga slapen nu, veel plezier met de uitzoekerij en het oplossen van de fabels in de media en deze wereld..
  Kots, kots. Wij zijn ook nog 6e land op de wereld in wapenexport.

 19. Zie je nu ook het verband waarom er steeds allerlei wetten werden doorgedrukt in de VS.
  Over de NSA, CIA etc in 1947?
  Die neocons wisten al lang dat er andere dagen kwamen i.v.m. de technologie en dat zij dan de macht konden grijpen en uitoefenen. Ze hadden in 1997 alleen nog het rapport van Brezinski nodig en hadden de zenuwen over olie en de beurs.
  Er is een wereld die omgekeerd werkt, de bankwereld en de wapenindustrie.
  Dat maakt het nagenoeg onmogelijk om nog iets normaals te beslissen, want wat een politicus ook doet, maakt niet uit.
  Zij hebben geen macht.
  Goed artikel op deze site over Middelkoop en FED.
  De banken die aandelen in een centrale bank hebben zullen nooit de DSB opkopen.
  Dan moeten ze immers dubbel betalen, want zij leverden produkten aan de DSB. Het volk betaald de staatsschuld en de DSB schuld.
  Vandaar een onderzoek naar de dubbelrol van (architect)Zalm.
  Er zijn dus mensen in die omgekeerde wereld die speculeren op verlies.
  In tijden van oorlog kunnen wetten, waarvan wij en de politiek niks meer van weten gebruikt worden voor van alles.
  Obama kan vanwege de patriotwet niemand meer oppakken en aanklagen.
  De Tweede Kamer wordt hier ook vaak buitenspel gezet door het kabinet en het oorlogskabinet(paar ministers).
  Want, wanneer zijn wij nou wel in oorlog en wanneer niet..
  weet u het nog? Daar gaat het onderzoek Irak ook over.
  Dat is de schaduwzijde van een democratie, waarvan ik betwijfel of die nog wel bestaat.
  De kraakwet bijvoorbeeld heeft heel andere doeleinden, dan we maar aannemen. Je moet oppassen met die gladjakkers.
  Want ze pakken steeds een stukje van privacy en rechten af.
  In noodsituaties kunnen ze alles ‘legaal’ met je flikken.
  Wordt wakker zou ik zeggen….en ga dit land bewaken en jezelf.

 20. Jim schrijft ook over de farmacie, Rumsveld’s bindingen met WHO en farmacie (vaccinaties ook), de hele nazi geschiedenis.
  Je wordt er eng van. Na jarenlang tegenhouden van wetten, drukt Rummie er toch weer een gif door.
  Aspartaan, dat in zoveel frisdranken zit en mensen molt.
  Dat mag verkocht worden hier en overal. Ondanks de lab tests
  op ratten waarvan de hersencellen explodeerden.
  Aspartaan wordt formalhyde..
  Van een bescherming bevolking schijnt de Kamer nog nooit gehoord te hebben.
  Ik drink die bende niet meer.
  Kunstmatige zoetstoffen..
  We moeten veel voorzichtiger worden met internationale organisaties die de wereld verzieken met onzinvoorschriften..want dat worden wetten, als we niet oppassen. Het zijn namelijk bankiers die deze organisaties hebben opgericht.
  Aspartaan gaan we mega betalen hoor! Er is een markt die zichzelf in stand houdt, lange termijn killers.
  XTC ook,doven, DU, stookolie (zembla).
  Genezende middelen? De pillenbranche. Bestrijdingsmiddelen!
  Gezondheidszorg, banken, belastingen en verzekeringen.
  Bezuinigen en gezondheidszorg etc vergroten.
  Iets anders kennen ze in Den Haag niet..
  Maak maar eens een database van die schurken.
  Stel vragen en eis antwoorden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.