Advertentie

Tirannie in de VS via de ‘TSA’, de ‘Tiranny State Army’?


Langzaam maar zeker wordt de werkelijke omvang duidelijk van de bedoelingen van de 9/11-aanslagen en de direct daarop aangenomen Patriot Act. Het gaat om het aan banden leggen van de vrijheden van burgers, het gaat om het afnemen van bewegingsvrijheid. Het plaatje is zo langzamerhand duidelijk. Maar het weerzinwekkende beleid dat achter de TSA-scanner-politiek zit, reikt nog dieper. Wil je namelijk -letterlijke en figuurlijk- iemand in zijn hemd zetten, dan laat je deze persoon zich uitkleden!

Hier is het vervolgverhaal van de tirannie diie maar dóórgaat in de VS. Burgers moeten nu gaan knokken voor hun persoonlijke vrijheden, voor hun lichamelijk integriteit..! Jawel, jouw lichaam is een gevaar voor de bevolking, dat is het standpunt van de TSA. En om je veilig te verklaren, moet er eerst een onderzoek plaatsvinden. Je bent dus schuldig tot het tegendeel is bewezen..!!

* * *

Tirannie in Amerika gaat door!

Annelies © december 2010

De afgelopen dagen werd mijn aandacht constant gevestigd op de huidige mens-onterende situatie’s op Amerikaanse vliegvelden, waarbij het grondwettelijk recht op onschendbaarheid van het lichaam ( In Nederland art. 11 en 12), volkomen teniet gedaan wordt. Lees hier het artikel 11 van de Grondwet: Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.’

De TSA (Transportation Security Administration) draagt in de VS ‘zorg’ voor de veiligheid en controle op en om de vliegvelden, en is hoofdverantwoordelijk voor het beleid hieromtrent. Wat weinigen weten is dat deze TSA een onderdeel van FEMA is (Federal Emergency Management Agency). Zoals je wellicht weet heeft deze FEMA minstens 800 FEMA-kampen verspreid over heel de VS, naar eigen zeggen voor ‘noodopvang’.

Kijk voor verdere informatie hierover HIER, HIER én HIER.

Michael Chertoff, de ‘creap’ die de Amerikaanse veiligheid dient..! (klik voor artikel)

In het kader van het waarborgen van ‘onze veiligheid’, zijn er nu, op vrijwel alle vliegvelden, full-body scan-machines geplaatst. En natuurlijk is het in ons belang, want jij bent toch óók voorstander van deze ‘Warrrrrr  on Terrrrorrrrrrrr’…?
De inmiddels in vol bedrijf zijnde apparaten zijn te vergelijken met een rontgen-apparaat en geven dus nogal wat straling af. De man die deze apparaten invoerde, Michael Chertoff, (shirt-off..?!) was directeur van deze TSA en blijkt inmiddels de leverancier van deze apparaten! Zonder blikken of blozen. Maar dit is -zo blijkt duidelijk als je er wat dieper induikt- maar een bijzaak!! De miljoenen dollars die Chertoff op streek uit deze deal, zijn een beloninkje voor zijn inzet..

De TSA (Transportation Security Administration) is hoofdverantwoordelijke voor het huidige veiligheidsbeleid en een onderdeel van Homeland Security. En als we praten over ‘binnenlandse veiligheid’, dan liggen alle troeven over jouw ‘gaan-en-staan’ in de VS bij de Amerikaanse overheid. Zo simpel is het, en zo vér heeft het kunnen komen.Allemaal uitvloeisels van de wet die de Amerikanen met meerdeheid aannamen, ná de heftige ‘aanvallen door terroristen op 11 September 2001’.. De ‘Patriot Act’, de wet die iedere vaderlandslievende toch als ‘laatste strohalm’ zag om die verschrikkelijke terroristen het hoofd te bieden.

En kennelijk gaat het spel gewoon verder, totdat mensen het genoeg gaan vinden. Maar gelukkig, die kant schijnt het steeds meer op te gaan in de VS.

De TSA, een rare club..
Hier heb je het hele rapport van de TSA over de veiligheid op vliegvelden. Er bestaat nogal wat controversie over de body-scans en dat betreft niet alleen de straling. Iedereen die er ingaat, wordt volledig naakt gezien door div. employe”s en er zijn nogal wat mensen die dat niet willen.

Officieel wordt er gesteld, dat de straling binnen de door de FDA toegestane norm is. Dat is uiteraard niet zo; lees DIT artikel, dan weet je dat er een heftige dosis straling door je heen wordt gestraald, om de beelden te krijgen die men wil..! En wil je geen straling..?  OK, dat is geen probleem hoor. Er is een alternatieve controle, die bestaat uit een zeer grondige fouillering. En dan kan het volgende gebeuren: Johnn Tyner weigerde de body-scan en diende gefouilleerd te worden. Kijk naar een interview met hem:
x

x

Het fouilleren gebeurt in het openbaar, op zich natuurlijk al een mensonterende zaak, want het gebeurt zichtbaar voor iedereen… Een prikkel om je de machine in te krijgen? Zo kan het ineens zijn dat je als 71 jarige gehandicapte, rolstoel afhankelijke, met een kunst-knie opeens in je ondergoed te kijk staan.

X

Of hoe je als 3-jarige kleuter blootgesteld worden aan ongewenst lichamelijk contact:

x
Congreslid Ron Paul
verzet zich hevig tegen deze praktijken en heeft een wetsvoorstel ingediend om de aantasting van het lichaam ook voor ambtelijk beveiligings-personeel te verbieden. Let wel: dit zijn geen incidenten, dit gebeurt dagelijks !!! Kijk naar de desperate oproep van Ron Paul in het Congres:
x

x

Waar gaat het om?
TSA stelt heel simpel, dat wanneer jij besluit een vlieg-ticket te kopen, ‘gewoon’ afziet van het recht op onschendbaarheid van het lichaam in het kader van nationale en internationale veiligheid !!!
Als passagier heb je wel de mogelijkheid te kiezen uit: of bestraald worden, waarvan nu algemeen bekend is, dat deze straling kankerverwekkend kan zijn of een volledige fouillage, waarbij alle intieme lichaamsdelen aangeraakt mogen worden. Of kijk een HIER naar geheime opnamen, gemaakt op vliegvelden waar TSA actief is. YouTube staat inmiddels vol met voorbeelden, het verhaal is duidelijk. JIJ BENT NIETS, ZIJ ZIJN ALLES!

Ook in Europa/Nederland?

Er bestaat nu een dreiging, dat dit recht op de ‘Integriteit van ons Eigen lichaam’ ons op diverse manieren, ook in Nederland, afgenomen wordt. Zie hier een artikel uit 2005, van B.J. Knoops en M.M. prinsen: HIER

Als burger is het strafbaar om mensen, ongewenst aan te raken op intieme plaatsen en dat is, ook in de VS vastgelegd in de grondwet. Mensen die werken voor de TSA, zijn ambtenaren in dienst van de overheid. Op grond waarvan, mag de overheid doen, wat voor elke burger verboden/strafbaar is?

Op weigering staat gewoon deze straf
Wat gebeurt er dan eigenlijk, als een zichzelf respecterend mens, zowel de full-body-scan als de strip-search weigert?
De TSA heeft het standpunt ingenomen, dat iedereen die wil vliegen vanaf vanaf 1 van de ruim 60 vliegvelden die full-body scans heeft, en zich op de luchthaven bevind, zich gebonden heeft aan dit ‘beveiligings’-traject. Er hangt je een boete van US$ 11.000 boven het hoofd. (HIER)

Tevens zul je worden blootgesteld aan langdurige ondervraging en een back-ground check.

Lang leve de privacy !!?
Er vind geen arrestatie plaats, maar wel een diepgaand en grondig, maar vooral denigrerend onderzoek/ondervraging, waarna de TSA kan besluiten, jou als een bedreiging óf als ‘onschuldige’ zal beoordelen.
24-11-2010:
Nu de praktijken van de TSA steeds meer aan het licht komen, er aanklachten ingediend zijn en Ron Paul een wetsvoorstel heeft ingediend om ook de mensen van TSA strafbaar te maken, breekt de hel pas echt los. De TSA heeft gewoon WEER een valse-vlag-incident nodig om haar zinnen door te drijven. (Kijk naar DIT artikel.) Er worden bovendien bewijzen dat deze apparaten NIET GOED WERKEN voor datgene waar ze bedoelt zijn, onder het tapijt geveegd!! PETN als explosief materiaal wordt bijvoorbeeld NIET ontdekt..!!

x

X

Ik kan nu een hele serie links geven van aanklachten tegen de TSA, maar er zijn er meer dan genoeg en je kunt natuurlijk heel simpel zelf de links leggen. Kijk hier naar de informatie die je hierover op Infowars.com vindt.

Langzaam, (te langzaam!) , maar zeker worden er steeds meer mensen wakker en worden zich bewust van wat onze overheden werkelijk met ons doen. “

3 gedachten over “Tirannie in de VS via de ‘TSA’, de ‘Tiranny State Army’?

 1. Ja het is simpel gezegd niet zo fijn dat ze aan je zitten, maar aan de andere kant willen de mensen dit wel degelijk.
  Je hebt toch de keus de vrije wil om dit niet te doen.
  Ik zou niet gaan vliegen en aan deze gekkigheid die we trouwens zelf creeren meedoen.
  pas wanneer de mens besluit om niet meer te vliegen dan verdwijnen ook automatisch deze toestanden eerder niet??
  En er word ook niets meer verdient, dus je vangt meerdere vliegen ineens.

  1. @ray: de strekking van het hele artikel is dat er IETS ANDERS aan de hand is, dan het op het eerste gezicht lijkt. Het is niets anders dan het ontnemen van vrijheden van mensen.
   Kijk eens HIER en HIER op WantToKnow, hetzelfde verhaal.. Met getrokken pistolen een supermarkt binnenlopen, een biologische groenmarkt..! Waarom? Omdat dit bedrijf ongepasteuriseerde ‘rauwe’ melk verkoopt..? hahahaha… Nee man, gewoon om exact dezelfde redenen! Intimidatie, vrijheidsverkrachting, angstaanjagen, mensen uit hun VRIJHEID halen! Wake up!
   Was het alleen maar om onze veiligheid.. Kijk naar de 25 delen die onder het hoofdartikel over Denver Airport staan; je leven is nooit meer hetzelfde. (En wellicht is dat dan maar goed ook..!)

 2. Doet me denken aan die film met Donald Sutherland, ‘invasion of the bodyscanners’
  Niet normaal toch?
  Join the fight as each of us takes back our lives, nation and planet. Light up a torch, grab a pitchfork and RAGE AGAINST THE MACHINE!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.