Advertentie

Netanyahu onderuit gehaald door Mossad..!


Leugens, manipulatie en pure propaganda. Het is deze Likud-zionist Netanyahu, die absoluut niet uit is op vrede. Juist de oorlog met buurlanden, het veroorzaken van geweld via bijv. IS, is hetgeen hem als 'belangrijkste strategie' kenmerkt..!
Leugens, manipulatie en pure propaganda. Het is deze Likud-zionist Netanyahu, die absoluut niet uit is op vrede. Juist de oorlog met buurlanden, het veroorzaken van geweld via bijv. IS, is hetgeen hem als ‘belangrijkste strategie’ kenmerkt..!

x

x

Netanyahu onderuit gehaald door eigen Mossad..!

x
2015 © WantToKnow.nl/.be

x
Het is de Israëlische premier Benjamin Netanyahu die in 2012 Verenigde Naties heeft misleid over het nucleaire programma van Iran. Met regelrechte propaganda de gehele wereld heeft toegesproken over het atoomprogramma van Iran. Regelrechte stemmingmakerij dus. Het is deze premier wel toevertrouwd en bewijst opnieuw het nietsontziende programma van polariseren en dualiseren, waarbij het vooral de omringende Arabische landen zijn, VS-partners zoals Saudi Arabië daarbij uitgezonder, die worden beschuldigt van allerlei agressie. Daar waar deze agressie door Israël zélf wordt geïnitieerd…
De 'vredespolitiek' van Netanyahu in beeld. Gaza, het concentratiekamp aan de Middelandse Zee..
Nóg één van de leugens van Netanyahu in beeld.. Zijn ‘vredespolitiek’ rondom Gaza, het concentratiekamp aan de Middellandse Zee..

Het is de Arabische nieuwszender al-Jazeera die afgelopen maandag deze mededeling de wereld inbrengt, op basis van gelekte diplomatieke berichten. Het was premier Netanyahu die voor het oog van de hele wereld, met in zijn hand een tekening van een bom, vertelde dat Iran voor 70% klaar zou zijn, met plannen voor het bouwen van een ‘nucleair wapen’. Het enige doel van Netanyahu met het verspreiden van deze leugens, was vanzelfsprekend de wereld klaar stomen voor een Israëlische aanval op de atoomfaciliteiten van Iran.

Het was echter de Israëlische inlichtingendienst Mossad, die er absoluut niet van overtuigd was, dat Iran bezig was -zoals Netanyahu verkondigde- met activiteiten bezig te zijn, ‘die nodig zijn om kernwapens te produceren’..!

Al-Jazeera heeft maandagavond tevens een documentaire online gebracht, waarin methodes van stemmingmakerij, door wereldwijde inlichtingendiensten, worden onthuld. De zender heeft voor deze documentaire The Spy Cables gelekte documenten van de Zuid-Afrikaanse geheime dienst SSA gebruikt. De informatie is afkomstig uit gegevensverkeer tussen buitenlandse diensten en SSA tussen 2006 en 2014. Deze documentaire is in samenwerking met de Britse krant The Guardian, de krant van topjournalist Glen Greenwald, tot stand gekomen.

Ook de CIA gaat lekker zijn eigen gang..!
Uit de documenten zou ook blijken dat de Amerikaanse inlichtingendienst CIA ondanks een verbod van de Amerikaanse regering contact wilde leggen met de Palestijnse beweging Hamas, zo meldt The Guardian. De Amerikaanse regering had Hamas in 1997 laten opnemen in een lijst van terroristische organisaties. Maar de CIA wilde ingangen bij Hamas vinden en mensen rekruteren binnen Gaza. De dienst vroeg de Zuid Afrikaanse ‘SSA’ in 2012 daarom stiekem om hulp, omdat deze inlichtingendienst nauwe banden met Hamas heeft.

Het was Auschwitz-overlevende, de Nederlandse jood, Dr. Hajo Meyer, die door oud-minister-president Dries van Agt uitgenodigd werd, keer op keer zijn verhaal te vertellen over het Judaïsme tegenover het 'gekaapte Jodendom', oftewel het Zionisme...
Het was Auschwitz-overlevende, de Nederlandse jood, Dr. Hajo Meyer, die door oud-minister-president Dries van Agt uitgenodigd werd, keer op keer zijn verhaal te vertellen over het Judaïsme tegenover het ‘gekaapte Jodendom’, oftewel het Zionisme…

De betreffende SSA-spion stelde alleen te kunnen samenwerken in ruil voor informatie van de CIA. Sinds het einde van het apartheidsbewind in Zuid-Afrika onderhoudt SSA goede betrekkingen met zowel Hamas als de Palestijnse politieke beweging Fatah. De documenten die vervolgens door de CIA werden aangereikt, bewijzen verder dat de Amerikaanse president Barack Obama de Palestijnse leider Mahmoud Abbas zwaar onder druk heeft gezet. Dat gebeurde toen Abbas Palestina als waarnemersstaat wilde laten erkennen door de VN.. Vergelijkbaar met de schandalige wijze waarop de Palestijnen werden behandeld bij hun pogingen om lid te worden van het internationaal oorlogstribunaal in Den Haag.

Een rapport van de Zuid-Afrikaanse dienst maakt melding van een telefoongesprek tussen de beide leiders “waarin president Obama president Abbas bedreigde als hij zou doorgaan met het VN-verzoek”. Al-Jazeera zegt eveneens informatie over de werkwijzen van de Britse en Russische inlichtingendiensten te hebben. Waar klokkenluider Edward Snowden lekte over het grootschalig aftappen van elektronische gegevens door de Amerikaanse geheime dienst, laat al-Jazeera naar eigen zeggen vooral zien hoe spionnen ”op een normale dag te werk gaan”. De komende dagen wordt er door Al Jazeera, in samenwerking met ‘The Guardian’ meer geheime informatie naar buiten gebracht.. We houden je op de hoogte..

x

x

x

* * *

24 gedachten over “Netanyahu onderuit gehaald door Mossad..!

 1. In 1947 hebben de geallieerden de joden land toegewezen in Palestina nadat daar over gestemd was.
  Veel overlevenden van de holocaust zijn naar daar gegaan en hoopten daar in alle rust te kunnen leven de andere groep zijn de zionisten(joden die vinden dat zij recht op dat land hebben)en zij hebben met hulp van vooral de VS het ene conflict na het andere veroorzaakt in een gebied waar men toch al moeite met hun komst had .
  De methoden die zowel door de VS als de Israëli,s worden gehanteerd zijn ongeveer hetzelfde neem maar de inval in Irak wat zogenaamd met massavernietigingswapens te maken had en waar Powell destijds alleen maar een paar duistere foto,s van heeft laten zien waar zogenaamd de vrachtwagens met de laboratoria op te zien waren wat als bewijs moest gelden.
  Iran is een sta in de weg en wordt daarom van het maken van nucleaire wapens beschuldigd om indien nodig het grote publiek er van te overtuigen dat optreden tegen Iran noodzakelijk is.
  De ware reden voor Israel is dat zij heel Palestina in bezit willen krijgen en de VS wil hun hand op de olie in het midden oosten leggen.
  En dat de VS en de Israëli,s vier handen op een buik zijn bleek ook toen Palestina toe wilde treden tot het internationaal gerechtshof en Israel gelijk met dreigementen kwam die gesteund werden door de VS wat vreemd is natuurlijk als men geen misdaden pleegt of mensenrechten schendt.
  Dat de geheime diensten vuil spel spelen is ook geen verrassing want werd bv Merkel niet afgeluisterd en kwam afgelopen week naar buiten dat de NSA ook gewoon telefoonverkeer afluisterd van iedereen.
  En wat betreft de CIA dat is gewoon een criminele organisatie die na de oorlog al oorlogsmisdadigers voor zich lieten werken en de methoden van toen nu overbrengt naar bv IS of eerder Al qaida.

  1. “In 1947 hebben de geallieerden de joden land toegewezen in Palestina nadat daar over gestemd was…. veroorzaakt in een gebied waar men toch al moeite met hun komst had.”

   Dit is precies wat ik heb geleerd op school. MAAR, de waarheid is anders. Ik zou u willen aanraden om de Balfour Declaration te lezen van Benjamin Freedman (een jood). In het kort komt het er op neer dat de Zionisten de Britse oorlogskas hebben gespekt en in ruil daarvoor eisten dat de Britten Palestina zouden splitsen (ten goede van de Zionisten). Aldus geschiedde.
   ——
   “De ware reden voor Israel is dat zij heel Palestina in bezit willen krijgen..”

   Voor de kust van Palestina liggen gigantische gasvelden. Dat is de reden voor het wegstoppen van Palestijnen in “kampen”, precies zoals de Amerikanen de “Natives” hebben weggestopt in reservaten, de Aboriginals in Australië etc.

   Meer info staat hier:
   http://www.globalresearch.ca/war-and-natural-gas-the-israeli-invasion-and-gaza-s-offshore-gas-fields/11680

  2. Jets, ’t is allemaal niet zo moeilijk als je weet, wie de Joden zijn onder pseudo namen schuil gaan, Churchils moeder, was van exstreem rijke familie uit New York, die met haar geld de boel in stand heeft gehouden, ik neem ze dit niet kwalijk, begrijp ook een eigen historys land creéeren, maar de manier waarop, nu je ziet het resultaat, zij zullen daar nooit in vrede kunnen leven, en het creéeren van pseudo Israels is ook niet echt gemakkelijk, het land ze door de Sovjets Unie toegewezen als eventueel nieuw Israel, hebben ze afgewezen, blijft een verstrooid volk, met alle problemen van dien !

  3. Jenne, niet kwalijk nemen?
   Ik neem Churchill en ook Roosevelt alles kwalijk!! Ze hebben zelfs de Duitsers gebruikt om ‘hun joden’ naar Israel oftewel Palestina te transporteren tot en met 1943.
   De wereld heeft door dat de zionistische joden veel ellende hebben veroorzaakt door oorlog en false flags en NOG veroorzaken.
   Dat is ook de reden dat men nu weer het eenzijdige ‘antisemieten verhaal’ nieuw leven in blaast. Ze denken al erover na niet meer met keppeltje over straat te lopen. Zielig he, terwijl een moslimkind in hun ogen niets betekent. Hoe vals men niet kan zijn, bah!

  4. Monika, wel er van uit blijven gaan dat er goede en slechte mensen bestaan, met veel grijze nuances daar tussen, dit dus bij elke bevolkings groep terug te vinden, ook bij de Joden, ik persoonlijk heb hele mooie en goede herinneringen aan mijn Amsterdamse tijd en mijn Joodse vrienden en kennisen, met uitzonderingen natuurlijk, maar is dat niet altijd zo, groet Jenne

  5. Jenne, dat kan zeker.
   De meeste joden zijn geïndoctrineerd. Net als wij.
   Maar we schieten niets op, als we zeggen, ja maar er zijn ook goede Amerikanen, joden, Nederlanders, Duitsers, Italianen wie dan ook, dat zal wel. De wereld moet leefbaar zijn voor iedereen en niet alleen voor een groep elitaire, stinkend rijke, onrechtvaardige ‘ik ben een goed en blind mens’ mensen, en samen in la-la-land de baas willen spelen en de rest van de mensheid dom en laag houden, omdat men informatie achter houdt en feiten keihard als leugens verkocht, en leugens als feiten. Nee bedankt.

  6. Bij de meeste conflicten op deze aardbol zijn meestal de Amerikanen betrokken en meestal is het na afloop een puinhoop dat ze achter laten.
   Ook valt op dat Israel nooit wordt aangevallen maar dat zij wel bij oorlogen in het midden oosten betrokken zijn.
   Dat de Palestijnen beschuldigd worden van aanvallen op Israel is meestal na een aanval of provocatie die Israel eerder heeft uitgevoerd.

  7. God Monika je bent een echte schat, nu we hebben niet echt keus vind je wel,
   je kan er ook tussen door zeilen en daar waar nodig de bakens verzetten, en dan toch behouden in de haven aankomen.
   Komt de echte harde confrontatie ja dan is het alle hens aan dek, en pompen of verzuipen, heb enkele malen in mijn leven nu ja de dood in de ogen gekeken, maar ik ben er goed door gerold, ik begrijp je gevoelens heel goed, en wens je courage, Jenne

 2. http://www.december18th.org/ (Weigeren Dienstplicht)

  In het verleden heeft Amerika via via atomair spul aan Israël gegeven onder voorwaarden dat zij een deel aan Zuid-Afrika zouden geven en een deel aan Iran, Zuid-Afrika heeft het aangenomen Iran niet want Ruhollah Khomeini zei: “We mogen van Allah geen Atoomwapens hebben” en het is maar goed ook dat ze die troep niet hebben aangenomen want anders stonden Amerika en Israël vandaag de dag te schreeuwen Iran heeft ook atoombommen gekregen van b.v. radicale Moslims en gaan ontkennen dat zij zelf die troep vroeger aan Iran hebben gegeven.

  Verder Is Iran wel aangesloten bij het Internationale Atoomgemeenschap en heeft geen Atoombommen, terwijl Israël is niet aangesloten bij het Atoomgemeenschap en heeft wel Atoombommen, dus eigenlijk moet Amerika Israël eerst inspecteren binnenvallen en of eventueel bombarderen en niet Iran.

  Het zou me ook niet verwonderen dat als Rusland en Amerika oorlog krijgen en mekaars landen en Europa gaan binnenvallen en bombarderen dat Israël van de gelegenheid gebruikt maakt om Iran binnen te vallen te bombarderen en de Iraanse regering te verwijderen, zoiets kun je verwachten van gluipers.

  Israël noemt zichzelf het: “Uitverkoren Volk”, en misschien heeft God hun niet uitverkoren omdat ze heilig zouden zijn maar om ze een lesje te leren, want de Joden worden al door de gehele geschiedenis vervolgd en dat komt misschien omdat het een arrogant ras is en alle onheil roepen ze misschien zelf over zich af.

  Als ik God was spleet ik het land in 2 delen met een zee er tussen van b.v. 10km breed, rechts gaan de Joden wonen en links de Palestijnen, en wee oh wee degene die de gore moed heeft om met een of andere iets die zee te willen oversteken om te gaan klieren in dat andere land die is nog niet jarig, in de Bijbel staat dat de Joden de zee in geduwd zullen worden misschien heeft het iets te maken met het eventuele splitsen van het land te maken?

  De Palestijnen wonen in Concentratiekampen en kunnen geen kant uit, controle na controle na controle en dat de hele dag overal waar ze komen, dat doet me denken aan de Indianen de: “Native Americans” die wonen ook in concentratiekampen wat de regering: “Reservaten noemt”, en zij worden ook als 2erang burgers behandeld, trouwens ook de Aboriginals in Australïa de Maori’s in New Zealand, ook de oorspronkelijke Indiaanse bevolking van Zuid-Amerika door de nazaten van de Spanjaarden.

  Vroeger voor de 2e WW oorlog woonden de Palestijnen en Joden gebroedelijk naast mekaar, ze waren buren vrienden collega’s bekenden enz, na de oorlog begon de ellende toen de Europese Joden arriveerden, en er zijn genoeg niet Zionistische Joden in Israël die geen problemen hebben met de Palestijnen en met ze willen samen wonen maar dat wordt verhinderd door de Zionisten uit de Knesseth.

  (GuidoJ, vind je het teveel site’s dan hoor ik het wel.)

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Netanyahu
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Poetin
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Ruhollah_Khomeini

  Beest zegt: “Het was waard dat 500.000 Iraakse kinderen zijn gestorven).
  http://www.youtube.com/watch?v=x4PgpbQfxgo (Video weg)
  http://www.youtube.com/watch?v=O94V6ziw7ZM (Deze Oké)

  http://www.deiryassin.org/
  http://www.deiryassin.org/survivors.html
  http://www.ifamericansknew.org/history/origin.html
  http://www.palestineremembered.com/Articles/JNF/Story1513.html
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Isra%C3%ABlische_Westoeverbarri%C3%A8re

  Hier enkele sites van Israëlische mensen die anders willen
  en handelen over het conflict tussen Palestina en Israël
  http://www.jewishvoiceforpeace.org/
  http://www.israel-palestina.info/
  http://www.truetorahjews.org/
  http://www.muzzlewatch.org/

  In dezelfde ziekenhuizen door dezelfde Joodse medici.
  99% van de Joodse kanker Patiënten genezen (Holistisch)
  99% van de Palestijnse kanker Patiënten sterven (Chemo)
  http://www.germaansegeneeskunde.info/index.php/berichten/lezenswaardigheden/793-kanker-in-israel-opvallend-zelden.html (Scroll voor Ned Tekst)

  1. “de Joden worden al door de gehele geschiedenis vervolgd en dat komt misschien omdat het een arrogant ras is..” — ik heb nog nooit zoiets doms gehoord.

  2. Rudie, kan het zijn dat ik gemist heb wat je wilde zeggen.. Je zegt ook zoveel.. Of in goed Hollands.. Wat wil je nou eigenlijk zeggen..
   En ja, je verhaal is ECHT té lang, zeker in relatie tot wat ik net schreef..

  3. My rule:
   Lees de eerste paragraaf, boeit het je niet>>> ga naar de laatste paragraaf. Snap je nog steeds niet wat die vent wil vertellen, klik op maximaal 2 linkjes.
   Stil no nothing bro? Skip the mf, just noise, crazy ass shit.

  4. Rudie, het is vrij onbekend dat de mensen in Israël met de diagnose kanker eerst ontgiften en dan met opbouwende voeding werken. Geen chemo, dat klopt. Geen enkele joodse oncoloog wil een chemo bij zich zelf. Er overlijden in Israël minder mensen aan kanker, ofwel er meer gerookt wordt dan elders.
   In Palestina is het idd zo dat er explosieve vanuit Israël worden afgevuurd die kankerverwekkende troep bevatten en zo de Palestijnen kanker bezorgen. Helaas. Een zieke wereld.

 3. toen de Irak Golfoorlog uitbrak die nacht hoorde ik in mijn ziel klokken luiden en voelde dat er minimaal weer zo een kleine 40 jaar vol van deze propaganda aan zat te komen en alles is h e l a a s tot nu toe uitgekomen.. wanneer zal de mensheid eens inzien dat LIEFDE de allesomvattende sleutel is om binnen te gaan in het oneindige mooie van alle bestaan?
  Netan ” Yahoo ” is een wolf in een scheerwollen kleding, en zijn kop heeft de zelfde uitstraling als die andere engbek double U Boesj..
  valt wel op, ze hebben allemaal dezelfde oogopslag en kille mondlijn

  1. Hoi Luna, ik ben het met je eens omtrent dat liefde het antwoord is.
   Je stelt de vraag wanneer de mensheid dit inziet. In jouw tekst daarna blijkt eigenlijk dat dit nooit zal gebeuren.

   “Netan ” Yahoo ” is een wolf in een scheerwollen kleding, en zijn kop heeft de zelfde uitstraling als die andere engbek double U Boesj..
   valt wel op, ze hebben allemaal dezelfde oogopslag en kille mondlijn”

   Wachten op veranderingen bij anderen die je zelf niet kunt hanteren zal geen vruchten afwerpen. Wees zelf de verandering die je wilt zien in de wereld.
   Aangezien de mensen die zelf inzien wat het antwoord is het zelf niet eens kunnen uitdragen is het zoals het nu is in de wereld en niet anders.
   Voor mij is het antwoord voor nu dan ook en reeds al een poosje, het maakt niet uit wat anderen doen, schrijven en vinden. Het gaat om hoe ik er zelf mee om ga. Ipv oordelen over anderen, mezelf beoordelen en aan mezelf werken is voor mij het antwoord.

  1. Misschien zie ik het verkeerd maar ik denk dat een coalitie met meerdere landen of 1 Europa vroeg of laat problemen met zich meebrengt.
   Het voorbeeld hiervan is dat normaal Amerika en Israel vier handen op 1 buik is het probleem wat zich nu voordoet is dat Netanyahu agressief staat tegen over Iran en dat Amerika in een moeilijk pakket is gebracht omdat Iran nu net als de Amerikanen strijden tegen IS in Irak.
   Dit betekend dat het nu wel heel moeilijk voor de Amerikanen is om agressief tegen Iran op te treden omdat je nu eenmaal geen bondgenoot aanvalt.
   Wat ik hiermee wil zeggen is wat doet een land als een bondgenoot er andere gedachten op na houd?

 4. luister Perfect Sense van PF..
  wat moet je meer toevoegen aan tekst na zo een goed en helder verslag van een van de beste ” verslaggevers” genaamd Waters !

 5. LS…

  Het is nog niet zo heel lang geleden dat ik sympathie kon opbrengen voor Israël en van Agt en Mevrouw Duisenerg niet erg zag zitten om het maar netjes te zeggen… Maar goed ! Een mens is nooit te oud om te leren en mede door de binnen en buitenlandse alternatieve media ben ik goed wakker geworden. Nu weet ik dat Israël is gebouwd op leugens en dat de Zionisten de echte fascisten en nazi zijn en de grootste vijanden van het oorspronkelijke Joodse volk en een gevaar voor de gehele wereld. Dus wat ben ik: Ik ben anti zionist en anti Ashkenazi Khazaren. En Meneer Timmerflans, dat heeft niets met antisemitisme te maken zoal u zo graag zou willen !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.