Advertentie

Nu ook Chinezen: ‘VS is dé terrorisme-kweker’..!!


xinhua-xna-news-agency

x

x

Nu ook Chinezen: ‘VS is dé terrorisme-kweker’..!!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

xinhua-xna-news-agency-logo-lgHet Chinesse staats-nieuwsagentschap Xinhua heeft een commentaar gepubliceerd dat nogal ‘direct’ mag worden genoemd. Het commentaar meldt namelijk dat het ernstig twijfelt aan ‘de vaardigheid die de VS heeft ontwikkeld om de wortel van het terrorisme te vinden’, door haar ‘geheime identiteit als een terrorisme broedplaats’..!! Zo, kijk dat is nog eens een diplomatieke uitspraak..!

Er vond onlangs in Washington een ‘Wereltopontmoeting plaats van leiders om ‘Countering Violent Extremism,’ dus het tegenstand bieden aan gewelddadig extremisme. Daarbij zullen de schijnwerpers, aldus het Witte Huis, worden gericht ‘op binnen- en buitenlandse inspanningen die erop gericht zijn gewelddadig extremisme te voorkomen en te voorkomen dat de aanhangers van dit gewelddadig extremisme, zich radicaliseren, samen pakken, of individuen of groepen hiertoe gaan inspireren. Zowel in de VS en daarbuiten om gewelddaden te begaan.’ Dit allemaal volgens het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken.

ISIS syrieVolgens de VS-regering heeft het ministers en hoge functionarissen van de VN uitgenodigd, en multi-laterale organisaties, alswel vertegenwoordigers uit de burgermaatschappij en de private sector (bedrijven en organisaties). Dit allemaal om ‘de situatie te bekijken, nadat president Obama in de VN in 2014 een oproep had gedaan in de  UN General Assembly (UNGA) in New York, aan alle landen, om méér te oden aan gewelddadig extremisme binnen hun grenzen en regio’s.’

Het ministerie van Binnenlandse Zaken verklaarde verder in haar aankondiging van deze wereldtop:
Deze top zal ook dienen als een platform, waarop overheden, NGO’s, de burgermaatschappij en de private sector hun concrete stappen kunnen aankondigen, die ze van plan zijn te nemen, vóór de 2015 UNGA en daar voorbij, om de verspreiding van gewelddadig extremisme in te dammen.’

De Chinezen zetten feitelijk Obama te kakken..
Het Chinese staatsnieuwsagentschap echter, adviseert de regering van de VS, om haar eigen rol zou moeten belichten, die het land heeft gespeeld, in het opwakkeren van dit gewelddadige extremisme…! “Het wordt hoog tijd dat Washington de kans aangrijpt om op deze conferentie met haar wereldwijde partners, de contra-terrorisme-activiteiten en -politiek uit het verleden eens evalueert. Dit teneinde de gemaakte fouten uit het verleden te vermijden en trachten deze dreigingen effectiever aan te pakken.”

Nou daar kun je het dan mee doen als VS.. Een regelrechte schop in het kruis natuurlijk , die de Chinezen geven aan Uncle Sam.. In een commentaar van de redactie, getiteld: ‘Uncle Sam: anti-terreurleider of terroristen broedplaats’, stelt Xinhua de rol van de VS ter discussie in het aanwakkeren van de terrorisme-vuren overal in het Midden Oosten, met haar buitenlandpolitiek.

ISIS-leider-Al-Baghdadi-Mccain“Washington lijkt weinig aandacht te hebben voor het blootleggen van de wortel van de oorzaak van het terrorisme, wat je op zijn zachtst gezegd intrigerend kunt noemen. Temeer omdat de laatste ‘boef op de zwarte lijst van de VS’,  de extremistische groep ‘Islamitische Staat’ (IS), niet in Iran haar oorsprong vond, noch in de Koreaanse republiek, beiden vijanden van Washington, noch in Irak, een door de VS ‘bevrijde en gedemocratiseerde staat’.   Het commentaar van Xinhua gaat verder: ‘Of ze het nu toe willen geven of niet, Uncle Sam heeft heel effectief de rol gespeeld van beheerder van de broedplaats van terrorisme. Nadat de oorlogen in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië deze regio’s hebben veranderd in een brandend oorlogsgebied, met geen vrede, veiligheid, noch stabiliteit in zicht’.

Tot slot
De mate waarin de VS actief betrokken is bij de daadwerkelijke oprichting van ISIS, dat later ineens IS’ moest gaan heten, komt steeds verder aan de oppervlakte. Een dubbelspel waarin de CIA in staat is, radicale Islam-jongeren uit de hele wereld naar het Midden Oosten te lokken, uit naam van IS, ligt zó voor de hand, dat menig wereldburger eerder geneigd is, dit NIET te geloven dan WEL..!

Een dergelijk gluiperig dubbelspel past EXACT in de verdeel-en-heers-politiek die deze CIA, die bijna buiten bereik handelt van de regering in Washington, met eigen budgetten en buitenlandse vestigingen, als handelsmerk draagt.. Valse-vlag-operaties zijn hun handtekening, en van die handtekening hebben we al veel versies voorbij zien komen, onder veel indirecte oorlogsverklaringen..!

Het wordt tijd dat de burgers wereldwijd eens de ogen openen, om ALLÉÉN MAAR DE OPTIE EEN ONBEVOOROORDEELDE KANS TE WILLEN GEVEN, dát dit dubbelspel gespeeld wordt. Of gespeeld zou kunnen worden! Pas dan kan dit smerige spelletje, dat ten koste gaat van vele tienduizenden levens en de geesten van mensen wereldwijd heftig vervuild, een einde krijgen. Wijzelf zijn het als wereldburgers, die dit extremistisch-terroristische-dubbelspel laten voortduren. Of het nu China is, dat onze ogen tracht te openen, een gepensioneerd 4-sterrengeneraal (Wesley Clark HIER en HIER), of oplettende burgers en burgerjournalisten., zoals de hieronder geplaatste video van James Corbet. WAKE UP!

 

63 gedachten over “Nu ook Chinezen: ‘VS is dé terrorisme-kweker’..!!

 1. mensen met enig inzicht in de wereldsituatie kunnen echt wel vaststellen dat er vanalles aan de hand is! Verder kan je de situatie welke zich voordoet in Amerika doortrekken tot de hele westerse politiek! Allen zijn ze gevangen door het IMF en haar praktijken!

  Ik stel me al langer vragen naar de geestelijke gezondheid van onze politieke vertegenwoordigers!

  we krijgen vergif te eten
  we worden nog zieker door onze gezondheidszorg
  alle rechten worden ons ontnomen
  en verder moeten we er nog ferm voor betalen

  dit rijtje kan echt verder worden aangevuld!

  1. Vertrouw infowars en prisonplanet niet want Ales Jones heeft zich zelf ontmaskerd als
   Bill Hicks!!
   zoek op youtube.

  2. Jip, geen idee of het een en dezelfde is. Er zijn mensen, die weten het wel zeker, ook dat Kennedy en Carter een en dezelfde zijn. Alles acteurs of familieleden van b.v. Roosevelts die de Bushs spelen, zoek en je zult vinden… 😉

   http://wellaware1.com/index.html

 2. De Nato – Nato moet ontbonden worden anders wordt je als land meegesleurd in alle oorlogen die Amerika veroorzaakt en begint, je hebt als land geen vrije wil meer om nee te zeggen je moet nu verplicht meedoen, als Amerika straks Rusland mocht gaan bombarderen dan gaan die inderdaad: “Psychiatrische Patiënten” uit de 2ekamer mee doen en brengen de levens van de gehele Nederlandse bevolking in gevaar.

  Kortom in de 2ekamer zitten: “Volslagen Zwaar Gestoorde Krankzinnige Psychopatische VOL-IDIOTEN”, het enigste wat deze: “Krankzinnige” goed weten is tot op het bot slijmen en kontkruipen met die: “Massamoordenaars” uit Amerika en Israël, eigenlijk zouden wij als bevolking een staatsgreep moeten gaan plegen om deze: “Volslagen Krankzinnige” te verwijderen uit de 2ekamer, en dan gaan we Amerika en Israël boycotten tot op het bot, we doen geen zaken meer met hun, we gooien als onze dollars in de papierversnipperaar, het transport van onze boten en vliegtuigen naar deze landen worden verboden, we kopen onze producten nu in andere landen, de telefoon het internet het brief en pakjes verkeer enz wordt stop gezet, hun ambassades worden verzocht Nederland te verlaten, de Amerikaanse legerbasis in het zuiden van Limburg moet weg, zo kun je nog wel een uur doorgaan.

  Als wij al die mensen in andere landen hun leven willen redden en er voor zorgen dat van hun land geen chaos meer wordt gemaakt dan zullen we verplicht Amerika en Israël moeten boycotten, maar ik ben natuurlijk niet naïef dit zal nooit gebeuren ik zal vermoed ik ook voor: “Malloot” worden versleten, maar als het puntje bij het paaltje komt kom ik toch weer terecht bij de: “Konijnen” ofterwijl de: “Kiezers”, want het maakt geen donder uit wat voor een ellende deze: “Krankzinnige” veroorzaken de volgende keer gaan de: “Konijnen” toch weer stemmen op deze: “Idioten”, dus als Nederland straks misschien gebombardeerdt wordt door Rusland hebben ze het aan hun zelf te danken en als ze dat niet kunnen inzien zijn ze vermoed ik ook: “Psychiatrisch”, dus misschien moet er een staatsgreep worden gepleegd om land en volk te redden.

  Sommigen van jullie zullen misschien nu denken: “Ha Ha die Rudie een Staatsgreep Ha Ha”, maar wat jullie vergeten is dat mensen die aan een staatsgreep gaan denken hebben het halve parcours al afgelegd die hebben in wezen al een latente-staatsgreep gepleegd”, terwijl jullie die in de buurt van de startlijn staan hebben nog niet beseft dat jullie ook het recht hebben om mee te starten op de startlijn en zo snel mogelijk naar de finish rennen, nu ben ik niet van plan om een staatsgreep te gaan plegen maar je wordt op een gegeven gedwongen door je eigen regering als die: “Psychiatrisch” gaan lopen doen en de bevolking hun leven in gevaar gaat brengen, als een malloot in de stad met een: “Uzi” gaat lopen zwaaien en schieten op het winkelende publiek dan wordt hij toch ook uitgeschakeld door scherpschutters van de regering.

  1. @jihon

   Haal de: “S” weg van: “http” anders openen de site’s niet

 3. Dat zelfs China zegt dat de VS de terrorisme kweker is en financiert moet wel haast betekenen dat er voor de VS meer te verdienen is dan zij investeren.
  Dat zou ook de reden kunnen zijn dat zij Oekraine van wapens willen voorzien waar dan mogelijk weer een oorlog met Rusland uit voort komt wat nog veel meer geld in het laatje van de VS brengt.
  Met VS bedoel ik de bankiers die ook eigenaar zijn van de oorlogsindustrie en er dus baat bij hebben om overal oorlogen te veroorzaken zodat zij er aan kunnen verdienen daar komt nog bij dat de navo aan het handje van de VS loopt dus als zij er ook bij betrokken kunnen worden levert dat nog meer op.

 4. Ik hoef niemand te vertellen dat regeringen graag een zondebok kweken om de bevolking op hun hand te krijgen,door ‘waarheden’ te vertellen, zodat ze hun eigen terroristisch beleid kunnen doorvoeren en daar hebben ze heel wat inhumane middeltjes voor,en dan druk ik mij nog zeer genuanceerd uit !
  China is daar geen uitzondering op want hoe ‘effectief’ zijn zij wel niet te werk gegaan in Tibet en dan heb ik het nog niet over wat Mao met zijn eigen bevolking deed en er is nog vast meer wat ze gedaan hebben en nog gaan doen wat het daglicht niet kan verdragen !!!

  China speelt net zo een dubbelspel in de verdeel en heerspolitiek en maakt gebruik van hun eigen ‘CIAatje’ de Zhong Chan Er Bu,in hoeverre zij ‘zelfstandig’ opereren daar kan ik alleen maar naar gissen maar ik heb zo mijn ideeën !

  Zeer hypocriet dat ‘Chinese staatsnieuwsagentschap’ of zal ik zeggen terreurnieuwsagentschap dat vind ik beter klinken !

  Hoe hypocriet,lees zelf maar het artikel over John Hickman The Red Moon Rising ,

  http://www.nrc.nl/nieuws/2012/06/23/beijing-boos-om-artikel-over-mogelijke-chinese-annexatie-van-de-maan/
  Of: https://mir2012blog.wordpress.com/2012/08/07/the-moon-the-u-s-china-and-a-space-dog/
  En: http://amerikanalyse.com/2013/03/04/staatsleningen-chinas-macht-over-amerika/

  Er zijn vele,inhumane,middelen om mensen hun wil op te leggen of om gebieden te annexeren om welke misdadige reden dan ook,de Amerikanen, zijn daar geen uitzondering in,al is het maar door het opkopen van roerend of ontroerend goed zoals de Chinezen recentelijk deden met Reaal Verzekeringen,ADO den Haag,Waldorf Astoria Hotel in New York en er zullen vast meer voorbeelden zijn en daar zijn zij ook geen uitzondering in,do i say more !!

  Zowel de uitspraken van de Amerikanen en de Chinezen weergegeven in het artikel zijn wat mij betreft doordrenkt van gluiperig dubbelspel en gaat erom wie het gluiperigst overkomt door middel van het vertellen van hun ‘waarheid’ die op zich weer doordrenkt zijn met leugens !
  Maar dat is juist de opzet,hoe maak je en houd je de mensheid schizofreen of anders gezegd hoe creëer je innerlijke en daardoor uiterlijke polarisatie(onenigheid,onverdraagzaamheid,vooroordelen etc) zodat men doet wat zij in hun misdadige breinen bekokstooft hebben,dat is hun ware extremistisch-terroristische-dubbelpolitieke-dictatoriale agenda !!

  De Waarheid kan een Leugen zijn
  De leugen kan een Waarheid zijn
  Het Goede Draagt Het Kwade in zich
  Het Kwade Draagt Het Goede in zich

  Land on your OWN moon !!

  1. Wie China en de VS met elkaar zo vergelijkt, ziet echt het verschil tussen konijnen en kamelen niet.
   De nr.1 agressor van de laatste vijftig jaar is toch echt de VS.
   Het karma van dat land, mocht er nog wat van over zijn, is zo ver naar de kloten dat ik daar niet zou willen zijn als ‘het’ echt een keer los gaat. ‘T is een mooi land alleen hadden de oorspronkelijken er moeten regeren en niet het blanke rapaille.

  2. Rudie,tot op een bepaalde hoogte geef ik je gelijk ,maar als je een leugen sloopt die eigenlijk de waarheid is dan sloop je alsnog de waarheid en dan zeg ik op mijn beurt ‘kijk’ eerst goed voordat je je sloopkogel erop loslaat !

  3. Rob,kamelen denken dat andere dieren misvormd zijn omdat die geen bult hebben en konijnen fokken als kippen,…So eeeh what’s up Doc ?!

  4. Rob, misschien dat blanke rapaille, iets meer verduidelijken, of definitioneren, zo alles omvattend klinkt niet goed.
   Uiteindelijk is het blanke Arian ras het meest succesvolste mensen soort! ooit gecreéerd van de laatste +/- µ jaren ?/!, het zijn boven dien de mooiste, blond/roodharige Blauw/groen/grijse ogen hebbend ras, rijzig van postuur, de vrouwen als de griekse godinnen, maar hier en daar gecorrumpeerd door verkeerd bloed, wat psychise afwijkingen tot gevolg heeft.

 5. Mijn vader had altijd de uitspraak: als en mens goud had in zijn botten dan zouden de (machthebbers) ons ervoor gaan fokken en slachten.

  machthebbers hebben de macht omdat wij hun de macht geven.
  Ik weet wel dat toen ik voor het eerst van de twintowers en later van de ISIS hoorde, voelde ik al dat er iets niet klopte, mij gevoel was just.
  De echte machthebbers hebben de macht omdat wij hun die macht geven.
  Het wordt tijd voor verandering.

  1. @Annet

   Als wij als burgers van dit soort machthebbers af willen is er maar 1 oplossing: “Niet meer gaan stemmen”, maar helaas pindakaas.

 6. De VS is een smerige staat met een enorme schaduw regering die alles beslist ! Het is niet de president die beslissingen neemt maar die verdomde schaduw regering : Rotschild en zijn maatjes dat zijn de marionetten spelers die trekken aan de koortjes ! De 13 satanische families ! Er is niet voor niets een boek over geschreven ! Heb het net ontvangen heb het nog niet kunnen lezen de schrijver is : Robin de Ruiter ! Ga er dit weekend in beginnen ! Laat het jullie weten maar misschien wil je het zelf bezitten, te bestellen bij Boinnk het heet de 13 satanische bloedlijnen ! Doe je zelf een plezier bestel het en lees het denk dat heel veel dingen ons dan duidelijk worden ! Groetjes allemaal het kost 25 euro ! kleine moeite als je wijs wilt worden !

  1. Moeten deze families dan niet verdwijnen, hoe weet ik ook niet, maar dan zou de wereld er anders uitzien, en weer aan de mensen behoren, groet Jenne

  2. Pietje.
   Achter in het boek staan de protocollen van Sion als je dat leest en vergelijkt met wat er allemaal gaande is wordt veel duidelijk.

 7. Er gebeuren zaken in de Oekraïne die men in de doofpot wilt steken..
  by nieuwsbreker

  De identiteit van deze site kon niet door Nieuwsbreker achterhaald worden

  http://static.blog4ever.com/2010/08/431391/903aa5b3d44755e79295750cbde62a00.mp4

  Dit is een ongelooflijke video-sequens.

  Men ziet op het voorplan dat een Oekraïns jachtvliegtuig wordt bevoorraad door één hunner tankvliegtuigen.

  Plots ziet men in de achtergrond een civiel toestel dat in twee is gebroken (geschoten) en naar beneden dwarrelt waar het in een helse crash uit elkaar spat.

  De aanwezige jachtvliegtuigen zijn allen Oekraïnse toestellen.

  Daar er geen enkele van die Oekraïnse jagers is gecrasht, kan er van een botsing geen sprake zijn.

  Bijgevolg is op dat Maleisisch burgervliegtuig MH-17 geschoten ofwel vanop de grond ofwel werd het door een Oekraïnse jager neergehaald.

  Kiev heeft dus openlijk gelogen als het beweerde dat er nooit een Oekraïns jachtvliegtuig aanwezig was in de vliegzone van de MH-17 terwijl de Russen juist het tegenovergestelde beweerden.

  Die arme passagiers zijn dus opgeofferd om een toenadering USA-Oekraïne te bewerkstelligen en om een sterkere binding met de NATO te verwezenlijken.

  1. marc.
   Rasmussen was ten tijde van de oorlog tegen Irak premier en hij was een van de hoofdfiguren die de oorlog zoals bekend is op valse aantijgingen tegen Irak heeft gesteund samen met Blair en w.Bush.
   Nu heeft Rasmussen een top functie met veel zeggenschap bij de Nato.
   Dus inplaats van zulke gasten te straffen wordt hen een baan gegeven waar ze wederom besluiten mogen nemen over oorlog of geen oorlog.
   Wat betreft MH 17 doordat het allemaal zolang duurt voor er bewijs komt en omdat de MSM constant de seperatisten van alles in de schoenen schuiven gaan de meeste mensen er van uit dat de seperatisten MH 17 hebben neergehaald onder toeziend oog van Putin.
   Dit is een geraffineerde tactiek dat toegepast wordt met grote gevolgen.

  2. Marc,

   Dit is in Iran gebeurd. De Phantom vliegt achter en tankvliegtuig (C130 Hercules) en daarachter stort een Tupolev 154 neer. Zie ook Gewoon Nieuws “Obama’s nep oorlog tegen de Islamitische staat”.

  3. Dit filmpje heeft helemaal niets met Oekraine of MH-17 te maken. Het betreft hier een al ouder filmpje waarbij tijdens een oefening van de Iraanse luchtmacht, een F-4 Phantom tegen een IL-76 aanbotste.

 8. Dan lees je dat de oligarchen, dus de kopstukken van de huidige dictatuur in de Oekraïne samen met Monsanto en familie, enorme hoeveelheden grond hebben gekocht in dat land, ik begrijp niet van wie dat land wordt gekocht.
  En dan de hele Europese elite moeten wel corrupt zijn om hier stil onder te blijven, en het gaat maar door tegen alle gezond verstand in, regel recht op een oorlog af, het is niet te begrijpen ?

 9. Is dit het begin van Guantanamo tacktieken tegen de eigen burgerbevolking??
  Dan worden de Femakampen binnen niet afzienbare tijd ook operationeel.

  The disappeared: Chicago police detain Americans at abuse-laden ‘black site’
  http://www.theguardian.com/us-news/2015/feb/24/chicago-police-detain-americans-black-site

  “Say ‘Lawyer’ All You Want Motherf****r” Detainees from Chicago’s Police “Black Site” Speak Out
  http://www.prisonplanet.com/say-lawyer-all-you-want-motherfr-detainees-from-chicagos-police-black-site-speak-out.html

  1. De enorme rouwmars voor oppositieleider Boris Nemtsov wordt geschat op 70.000 deelnemers.
   Het is nog steeds live te volgen.
   https://www.youtube.com/watch?v=OS0McwKAosk

   Ook komen er vragen op wat de rol is geweest van zijn 24 jarige Oekraïnse vriendin, met wie hij al 4 jaar een relatie had.
   Zij heeft pasgeleden een abortus ondergaan in Zwitserland.
   http://observer.com/2015/03/ukrainian-girlfriend-of-slain-russian-key-to-the-case/
   http://scallywagandvagabond.com/2015/02/pictures-who-is-anna-duritskaya-boris-nemtsovs-model-girlfriend/
   http://sputniknews.com/

  2. Volgens mij hoeven al deze discussies niet gevoerd te worden, als we weten én ernaar handelen dat we in beginsel allemaal goed zijn.
   Het feit dat we daaraan twijfelen én er daarom dienstovereenkomstig naar handelen, maakt dat de misere in de wereld plaats vind.

  3. Ja want het zijn een bepaald soort mensen die echt slecht zijn die deze misère creéeren, mensen zonder foutjes bestaan niet beste Anna, van daar die gulden leef regel, van wat U niet wilt dat U geschied doe dat ook een ander niet, klinkt een beetje ouderwets in deze tijd van oorlog en verderf, maar we zullen opstaan de verworpenen der aarde en O wee, als de massa hun frygische mutsen opzetten en in een furie veranderd nou dan vloeid er bloed

 10. Deze super provocatisch, en er komen er meer dit is hun psychopatische tactiek.
  Het loopt altijd en steeds opnieuw via de vaste scénario, als een theater stuk, het is allemaal niet zo verwonderlijk, maar wel heel smerig want ze offeren mensen op, voor hun doel einden.
  Rusland en vooral Putin rest kalm, waarschuwd voor de verschroeide aarde, en dan eventueel ook Noord Amerikaanse verschroeide aarde, dat doet ze keer op keer terug deinzen.

 11. de Amerikanen hebben in 45 Hitler de bek gesnoerd maar hebben wel ondertussen zijn idee en over genomen .! wanneer gaat de wereld de burgers helpen om Amerika te dwars bomen ! ze hebben ook z g n de doods escaders gevangen genomen he maar die vieren nu in Amerika de narigheid uit . f b i /c a i en wat er nog meer omheen draait echt een land van oorlog zuchtige mensen .

  1. Als Rusland, Stalin dus naar zijn generaals hed geluisterd, hadden ze aan de
   Russche grens gestopt, waren er millioenen minder mensen omgekomen, en waren de Engelsen-Amerikanen er niet in geslaagd om hun pseudo bevrijding uit te voeren, ze hadden geen bruggehoofd kunnen maken in Normandië, dus die bevrijding van Europa door de Engelsen-Amerikanen was op niets uitgelopen, maar de Russen moesten door, om dat ze op de hoogte waren van geheime besprekingen tussen pseudo geallierden en de Nazi generaals om gezamelijk tegen Rusland op te trekken, van daar dat de Russen west Europa en in het bijzonder The UK-USA voor geen cent vertrouwen, lees de oorlog op twee fronten, Manjoerije de Jappen, Europa de Duitsers plus plus, 20 millioen Russen om gekomen, denk niet dat ze dat nog eens laten gebeuren !

 12. Lieve lezers dit is allemaal al zolang bekent dit had de grootste boeren….. op kunnen tekenen.maar het gaat om de macht en hoe het kan ze niet schelen

  H.Gr jacques

  1. Dit is ook in Zwitserland gebeurd…een tijdje geleden hebben ze daar ook pillen besteld om schade door radioactiviteit te beperken. Maar ja daar heeft ook ieder huis een atoombunker, die verplicht is.
   Misschien wil de telegraaf een beetje bang maken door paniek te zaaien, zoals ‘de russen beschikken over atoomwapens’. We zouden beter maar moeten weten wat de andere kant aan wapens heeft. False flag in Amsterdam?? Nee….dat gebeurt niet.
   Ik heb wel jodium in huis, maar ik geloof niet dat we er iets aan hebben, misschien als het licht gecontamineerd is….

  2. Hallo Monika,
   Op een poster van het economisch forum in China werd de aardbol afgebeeld.
   Hierop was een kernexplosie te zien boven het gebied van de Oekraíne of west Rusland.
   Waarom zouden ze geen fals flag toepassen met een kernwapen en dit in de schoenen schuiven van Rusland.
   Ik vind dit hele verhaal wel heel erg toevallig.

   Na de moord op oppositieleider Nemstov is er een heel duidelijke waarschuwing afgegeven aan de Nato/Europa.
   Russia ready to repel any nuke strike, retaliate – missile forces command chief
   http://rt.com/news/236573-russia-repel-nuclear-strike/

   http://sputniknews.com/military/20150301/1018907070.html

  3. Ja, je hebt wel gelijk, Vfor.
   Het is wel toevallig dat op de ene kant, in Rusland, over het bewapenen tegen een nucleaire aanval wordt gerept en op de andere kant, in het westen, over een dreiging van een nucleaire aanval.
   Zou het daarom zo zijn dat de meeste ‘machtigen’ hun optrekje ergens anders hebben…

  4. Hier in Frankrijk is dit al heel lang geleden verstrekt Iode pillen, aan mensen die niet te ver van de atoom centrales afwonen, inderdaad het kan de schildklier beschermen, tot een zekere hoogte van aantasting, na Chernobile kwamen de wolken die besmet waren over Frankrijk en inderdaad de baan is te volgen aan de vele schildklier aandoeningen, het werd toen der tijd ook gestest met geigertellers en het was aantoonbaar aanwezig op bepaalde plaatsen, wat te denken van de stille oceaan bij Japan plus plus.

  5. Ja Jenne, misschien doen ze (de bedrijvers van de kerncentrales) het om straks niet aangeklaagd te worden, door de slachtoffers, of zo.

  6. De verstrekking van jodiumpillen kan ook met het feit te maken hebben dat de belgen bij onderhoud aan hun kerncentrale scheurtjes hebben ontdekt.
   Nederland daar in tegen zegt zonder controle te doen dat de nederlandse kerncentrales veilig zijn ondanks dat het precies hetzelfde materiaal is als in de belgische centrales.
   Door nu deze jodiumpillen te verstrekken kunnen ze altijd zeggen dat ze wat gedaan hebben.

 13. Breaking News!!

  Het lijkt erop dat de AIVD het onderzoek naar MH17 aan het frustreren is.
  En dat de politiek er geen belang bij heeft dat de waarheid op tafel komt.

  ‘AIVD frustreert MH17-onderzoek’
  amsterdam –

  Inlichtingendienst AIVD zou informatie achterhouden voor het politieteam dat het strafrechterlijk onderzoek doet naar de ramp met de MH17.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23755075/___AIVD_frustreert_MH17-onderzoek___.html

  1. Dit is het logische gevolg omdat met name onze politieke leider nogal wat heeft te verbergen want hij heeft gezegd dat hij er alles aan zou doen om de onderste steen boven te krijgen en het enige dat hij doet is voor het zicht naar buiten toe veel aandacht op de rouwstoet vestigen zodat hij kan laten zien dat hij erg begaan is en ondertussen geeft hij alleen maar tegenwerking in het onderzoek want als ooit de waarheid naar buiten komt weet hij ook dat hij klaar is met de grote bedrijven helpen en de burger uit te kleden.

 14. Voor wie het interessant vindt.

  Dit is kolonel Michael L. Foster, die zijn verhaal doet bij het Amerikaanse CSIS, center for strategic and international studies.
  Hij verteld over zijn werk in Europa en hoe blij ze daar wel niet zijn over de beschermer uit de VS. Je kunt goed herkennen hoe de VS ergens bewust of onbewust een kreukel heeft, en maar doorgaat in de aanname dat men hen nodig heeft, vooral in de nieuwe EU-lidstaten. De NATO is de VS, en het is een psychologisch spelletje. Ik denk dat de VS een geval voor de psycholoog is, misschien wel voor de psychiater…
  Ergens snap ik al die mensen die pro VS zijn, het is voor de meesten wel veel makkelijker om de VS te steunen, immers zorgen ze ook voor onze welvaart in de zin van luxe. Dus tegen de VS zijn eigenlijk degene die vrijheid voor veiligheid kiezen, de mensen die de natuur voor luxe kiezen, die die bescheiden zijn en genoeg hebben om een zinvol leven te leiden, die die snappen dat iedere andere mens op deze wereldbol dezelfde rechten heeft als een rijke olieboer…etc.

  http://csis.org/event/relooking-europe-role-land-forces

 15. De ECB onder leiding van Dragi heeft gezegd dat ze toch doorgaan met hun plan om obligaties ter waarde van 60 miljard per maand op te kopen.
  Nu al zijn er mensen die zich afvragen of dat nog wel nodig is omdat het erop begint te lijken dat de economie groeit.
  Omdat de ECB onder de FED staat lijkt mij dit een plan om Europa afhankelijk te maken van de bankiers door Europa verder in de schulden te helpen waardoor we straks nog grotere problemen krijgen.

 16. Het is toch werkelijk schandalig en totaal doorzichtig, dat President Obama nu ook Venezuela aanmerkt als een bedreiging voor hun nationale veiligheid!
  Een President die bij zijn aantreden al de nobelprijs voor de vrede kreeg.
  Het imperialisme viert tegenwoordig hoogtij.
  En dit door landen die vrijheid, democratie en zelfbeschikking hoog in het vaandel dragen.
  http://nos.nl/artikel/2023802-maduro-wil-meer-macht-na-kritiek-van-vs.html

  1. Bekijk de youtube video carol rosin “the last card”.
   en je valt van je stoel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.