Advertentie

‘Netanyahu misleidt het Israëlische volk’…!!


Het voormalige hoofd van Shin Bet, de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst, Yuval Diskin (links), schudt de hand van de minister-president van Israël, Benjamin Netanyahu, die hij beschuldigt van 'ernstige misleiding'..

x

‘Netanyahu misleidt het Israëlische volk‘…!!

2012 WantToKnow.nl bron: HIER

x

Het voormalige hoofd van Shin Bet, de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst, Yuval Diskin, heeft snoeihard uitgehaald naar premier Benjamin Netanyahu en minister van Defensie Ehud Barak. Hij zegt hun leiderschap niet te vertrouwen. “Ze misleiden de mensen zowel over Iran als over de Palestijnen”, zei Yuval Diskin dit weekend.

Vandaag staan de kranten vol van zijn frontale aanval op de twee politieke leiders. “Geloof me, ik heb ze van nabij meegemaakt”, zei Diskin, “ze zijn niet de mensen die ik aan het stuur wil hebben mocht het oorlog worden”. Diskin was van 2005 tot 2011 hoofd van Shin Bet. Volgens de voormalige veiligheidschef geven ze de Israëlische bevolking valse informatie over het nucleaire programma van Iran. “Ze vertellen het publiek dat Iran geen kernbom zal krijgen als Israël in actie komt. Dat is misleiding. Vele experts zeggen dat een Israëlische aanval de Iraanse kernwapen-race juist zal versnellen.”

Niet de eerste
Yuval Diskin is niet de eerste voormalige hoge veiligheidsfiguur die het kabinet bekritiseert. Een paar maanden geleden gebruikte Meir Dagan, voormalig hoofd van de Mossad (de geheime dienst voor het buitenland), woorden van gelijke strekking. Hij noemde een aanval op Iran op dit moment ‘dwaas en roekeloos‘.

Maar Diskin gaat verder in zijn kritiek, maakt het persoonlijker. Hij zei dat Netanyahu en Barak zich voordoen als een messias, maar dat ze dat allesbehalve zijn. Hij vindt dat Netanyahu het publiek ook misleidt over de onderhandelingen met de Palestijnen. “Vergeet de verhaaltjes die ze willen verkopen dat Abu Mazen (de Palestijnse president) niet zou willen praten.” Volgens hem wil Netanyahu zelf niet praten, omdat hij weet dat zijn kabinet dan gaat vallen. De extreem-rechtse ministers in het kabinet van Netanyahu zijn gekant tegen onderhandelingen met de Palestijnen.

De Israelische president Shimon Peres viel vorige week in een interview Netanyahu ook aan op zijn gebrek aan wil om voort te gaan met de vredesonderhandelingen. Die liggen momenteel zo goed als stil. Ook Peres zei dat er met de Palestijnse president Abbas heel goed te praten valt, maar dat Netanyahu dat uit de weg gaat.

Gefrustreerd
Reacties op Diskin kwamen van de woordvoerders van de aangevallen premier en minister. Volgens de Israëlische krant Haaretz zeggen bronnen rond Netanyahu dat Diskin ‘gefrustreerd’ is omdat hij niet de baas van de Mossad is geworden. Een woordvoerder van Barak suggereerde dat de uitlatingen van Diskin een prelude zijn op een politieke loopbaan. En minister van Buitenlandse Zaken Lieberman zei dat Diskin ontslag had moeten nemen, als hij Netanyahu en Barak niet vertrouwt.

x

* * *

17 gedachten over “‘Netanyahu misleidt het Israëlische volk’…!!

  1. Liever gisteren nog dan vandaag. Maar dat zal wel een ijdele hoop zijn.

  2. Bibi schreeuwt het hardst van allemaal. Dus die is minister-president geworden. Haat en angst zaaien en vervolgens macht oogsten.

 1. Is RA El dd 1917 Balfourt

  http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm

  Let eens op het familie wapenschild en de vlag van Israhell.

  http://www.stopzionism.com/liberty-nieuws.html het monster achter Fukushima.
  Nethanyhu.

  http://www.abeldanger.net/2011/05/japan-earthquake-registered-only-667.html

  http://www.jimstonefreelance.com/

  http://www.jimstonefreelance.com/haarp.html Angel do´nt play this HAARP made by philips and Haliburton.

  http://www.stopzionism.com/holocaust-leugens.html de vrienden van Ahmedinejadh.

  1. Jim Stone heeft veel onderzoek gedaan, en heeft dit meerdere malen bijna met dood noeten bekopen.

   oa middels diverse soorten van vergiftigingen.

   bijv. op een dag fietste een van de voorgangers uit de synagoge voorbij,
   terwijl hij iets in het gezicht van Jim spoot. het duurde enkele weken voor hij verder iets merkte , een neurologische vergiftiging.

   Na enkele jaren heeft hij er nog steeds last van.

 2. Er zal geen oorlog komen met Iran over de zogenaamde aanwezigheid van kernwapens. Dit “gezeur” over die zogenaamde Iraanse kernwapens is al 8 jaar aan de gang.

 3. Bibi wordt gezien in regeringskringen over de hele wereld als een uiterst gevaarlijke gek. Hij ziet zichzelf als iemand met een heilige opdracht en als de laatste premier van Israel!
  Bibi is een psychopaat en een moordenaar van o.a. Fukushima!!

 4. @WARR on Total Controll: “http://www.stopzionism.com/liberty-nieuws.html” – “Jezus was een Palestijn – en waarom dat uitmaakt!”
  Ik dacht dat Jezus eigenlijk Julius Caesar was en de evangeliën geschreven door leden van de keizerlijke familie Piso in Rome! Een soort familiekroniek maar dan wel met een evangelische boodschap tegelijkertijd!

 5. Als je al die vredesonderhandelingen gevolgd heb van de jaren ’60 van de vorige eeuw, zie je dat ze helemaal geen vrede willen hebben en dat die onderhandelingen “een farce” zijn. Wat een kabuki zeg. Hou je van slecht en vileine cabaret, volg die ontwikkelingen dan, het lachen vergaat je al heel snel. Vlucht dan naar de kleine theatertjes; dan weet je dat is cabaret ter leringhe ende vermaeck. Het verschil? Het ene is om je zand in de ogen te strooien en je te laten blaten, het andere is om je ogen te openen en zelf een opinie te gaan vormen over alles om je heen.

 6. Ik denk dat Netanyahu en soortgelijke de hele wereld voor de gek houden.

  Zolang in Nederland een jongen als ‘nazaat van een oorlogsmisdadiger’ gezien wordt, omdat hij een oom die fout was ook wil herdenken (terwijl 4 andere ooms van hem in het verzet zaten), gemeentes discussies krijgen met het 4/5 mei comité, omdat ze ook duitse soldaten willen herdenken, zolang op de holocaust alleen voor de joodse gemeenschap telt, en niet voor alle andere slachtoffers van de (wereld)oorlogen en genocides, zolang steeds weer apart gedacht wordt en niet verbindend, zolang haat boven liefde staat, zolang zal er niets veranderen…

 7. LS…
  Ik ben van 1946 dus opgegroeid na de oorlog en wel in het Benoordenhout van Den Haag. Was altijd verbaasd dat het Joden waren die in grote Amerikaanse auto’s door de laan redden. Ook zat het terras van het Kurhaus in Scheveningen altijd vol met oude Joodse dametjes die in Auschwitz waren vergast. Door de tijd zoveel gelezen van de 6.000.000 Holocaust fraude van de Zionisten dat mijn afkeer alleen maar gegroeid is voor werkelijk alles dat met Israël te maken heeft. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de misdadigers van het huidige regime. Grote kots !

 8. De nieuwe Burgemaaster van Chicago, oud secretaris van Obama, hoe hij burgemeester is geworden ?, hij draaid alles terug minder scholen minder les uren, hier steekt een Joodse minderheid politiek achter, de hele USA samenleving is op weg naar een situatie waar de witte eens meerderheid, in het verdomhoekje terecht komen, door Joodse-Zwarte- Latijnse, samenwerking, om de zo genaamde White Trash te creéeren, de Joden zijn de baas, de Beurzen, vooral de termijn markten voor voedsel, media, uitgeverijen, universiteiten, alles is plat gelobby’t, en het ergste de Joodse internationale Maffia, daar zijn zelfs de Franc maçon bang voor, dat kun je duidelijk zien in de Oekraïne, alle industrien, mijnen, etc, in handen van de Joden, en daar vecht Putin tegen, om ons te redden!!!

 9. Het israelische zionistische regiem maakt de weg vrij voor het plaatsvinden van een 2e holocaust. Israel mag 1000 kernkoppen hebben….maar slechts een van b.v. iran is genoeg voor een tsunami voor de kust van israel die 1.000.000 joden de dood in jaagt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.