Advertentie

KOMPLOT II – prijsvraag: 6 vrijkaarten te winnen..!X
x
KOMPLOT II = ‘- KOM PLOTT -‘

prijsvraag: 6 vrijkaarten te winnen..!

2019 © WantToKnow.nl/be | George van Houts

x

George van Houts is al druk in de weer, met zijn tweede KOMPLOT-voorstellingen over de grootste valse-vlag-operatie van de afgelopen decennia. De aanslagen op de VS op 11 september 2001 waren NIET het werk van de club Saudische Arabieren, maar van een club neo-cons in en achter de VS-regering. Zij noemden zich ‘The Project For a New American Century’ en hun plan ‘Rebuilding America’s Defenses‘ was een ‘strategisch plan’, dat in 2000 verscheen. Een plan om de VS toegang te verschaffen tot het Midden Oosten.

Dit plan spreekt over de constatering, dat de VS aldaar strategisch uiterst zwak vertegenwoordigd was. En ‘dus’ moest en zou de focus van de strategische militaire focus, op dat Midden Oosten worden gericht. En dat dat niet makkelijk was, was ook hun constatering. Tenzij.. Er een soort ‘New Pearl Harbour’ zou plaatvinden..!! Een motief voor 911, door henzelf vooraf toegegeven, zo zou je het kunnen zeggen. Wat hebben we méér nodig als motief onder de valse-vlag van 911..?

Een motief dus, dat niet alléén dit ‘strategische’ doel diende. Het strijdplan zorgde voor dikke winsten van het military industrial complex‘ door de verkoop van wapens, wapens en nog eens wapens. Deze aanslag zou zorgen voor de controle op Amerikaanse burgers en burgers wereldwijd, via de ‘Terrroorrrr-claim’.. Dit alles is door vele deskundigen, WERKELIJKE, ERUDIETE VS-PATRIOTTEN, al lange tijd aan ons duidelijk gemaakt. Zoals militair-expert Dr. Alan Sabrosky:

 

KOM PLOTT 2
Theatermaker en -producent George van Houts is een creatief, erudiet en maatschappelijk betrokken mens. Zijn theater- en radio-producties getuigen hiervan. Zo presenteerde hij onder meer R.A.M. voor de VPRO-televisie en later het VPRO-radioprogramma Radio Bergeijk. Deze laatste uitzendingen zijn op dit moment met een actuele nieuwe serie bezig. (HIER) Met Tom de Ket vormt hij het duo Van Houts en de Ket. George van Houts was de initiatiefnemer van de groep ‘De verleiders’, die verantwoordelijk is, voor de maatschappelijk geëngageerde voorstellingen van de laatste jaren. Over o.a. de farmaceutische industrie, de bancaire wereld, de democratische processen in Nederland en wereldwijd.

Zoals je weet, is naar aanleiding van de voorstelling ‘Door De Bank Genomen’ maatschappelijk stelling genomen tegen de moraal van de top van het bankwezen. Op basis van deze theatervoorstelling, is Van Houts tevens initiatiefnemer van het burgerinitiatief ‘Ons Geld’. Daarnaast maakten ‘De Verleiders’ de theatervoorstelling ‘Slikken en stikken’, die vooral handelt over de scrupuleuze daden van de farmaceutische industrie.

9/11
En toen was daar de uiterst dappere daad van George van Houts, om zijn nek héél ver uit te steken door een voorstelling te gaan maken, in de vorm van een ’theater-college’ over de achtergronden van de aanslagen van 11 september 2001. Dát zijn nek ver was uitgestoken, bleek wel tijdens de voorbesprekingen van deze voorstelling. Deze voorbereidingen waren voor zijn collega’s -zelfs voor zijn maatje Tom de Ket- van ‘De Verleiders’ zodanig ‘heftig confronterend’, dat zij besloten niet mee te werken aan deze reeks voorstellingen..!

Aan welk loket ga jij je melden. Kies je voor de weg van de minste weerstand..??

Voor George was het ‘even goede vrienden’ met zijn maatjes Victor Löw, Pierre Bokma, Tom de Ket en Leopold Witte, maar hij moest dóór.. En deze mannen hebben nu grote bewondering voor het initiatief van hún maatje George van Houts, ook al konden ze de stap niet maken om tezamen op te gaan trekken met deze 911-voorstelling. Dus startte George van Houts 2,5 geleden met deze 911-one-man-show: ‘KOM PLOT’.

Het vervolg is in één woord spectaculair te noemen..! Na het avontuur van maar liefst 75 Kom Plot-theatercolleges door heel Nederland, met zo’n 10.000 verbijsterde ’theater-collegegangers’, vroeg dit initiatief om een vervolg. Een deel II (vandaar de ‘TT’ in de titel) dus. De geopolitieke ontwikkelingen van deze tijd schreeuwen om duiding en dat is voor George van Houts reden te meer, dieper in te gaan op alle vragen rond de moeder van al deze veranderingen en opgelopen spanningen: 9/11.

Samenzweringstheorieën, het wereldwijde web wemelt ervan. Zeker als we alle onbelezen commentaren moeten geloven, van mensen die spreken vanuit angst en onkunde. Maar stel je voor, dat het-tot-samenzweringstheorie-verklaren-van-alles-wat-buiten-de-officiële-lezing-der-dingen-valt nu eens zelf een samenzwering is? De term ‘conspiracy-theory’ alleen al, is bedacht door de CIA, vlak ná de moord op JFK. Een ridiculisering van mensen die geen genoegen nemen met de verhalen van overheden en machthebbers?

George van Houts speelt/vertelt/onderwijst in zijn KOM PLOT-voorstellingen een aantal ’conspiracies’ die tientallen jaren later waarheid bleken te zijn. Om uiteindelijk het publiek mee te nemen in De Samenzwering waar we nu, anno 2016-2017, met zijn allen in meegezogen werden en.. worden!

Geen cabaret, geen toneel, geen lezing… maar een soort TED-talk, met humor, karakter en de ontsluiering van een angstaanjagend, verbijsterend, wereldwijd complot. Want bij dit alles speelt een uiterst ironisch feit. Ondanks alle ontkenningen van mensen die het allemaal maar ‘complottheorieën’ vinden, is gebleken, dat een aantal complotten uit de jongste geschiedenis, achteraf wel degelijk waarheid zijn gebleken.

Mocht je de eerste KOM PLOT-voorstelling hebben gemist, geen nood. Hij staat op YouTube en heeft bij elkaar al zo’n 200.000 kijkers getrokken..! We plaatsen hem hier voor het gemak ook nog even:

Ken je de ‘onwaarschijnlijke’ Gladio-affaire. (HIER) Maar George van Houts neemt zelfs de meest geaccepteerde waarheden op de korrel.. Hij toont een reeks ogenschijnlijk absurde samenzweringen, waar je hartelijk van in de lach schiet, zoals het verhaal over de twéé Titanics? En wat te denken van het verhaal van regisseur Stanley Kubrick die in 1968 de volledig-in-scène-gezette maanlanding gefilmd zou hebben..? Het is kort gezegd, dus wederom een theatercollege waarbij je kin op de borst zakt van verbazing. Over de krochten en kronkelingen van de menselijke geest.

Wij geven 3 x 2 vrijkaarten weg..!
Heb je zin om op 13 december 2019 met vriend(in) naar KomploTT te gaan in Amsterdam, in het Delamar-theater, doe dan mee met deze prijsvraag, door de onderstaande vragen te beantwoorden. Je kunt dan vrijkaarten winnen; we geven 3 x 2 kaarten weg. Stuur de antwoorden op de onderstaande vragen, in een mail naar contact@wanttoknow.nl en wellicht zie je op 13 december gratis bij deze mega-boeiende voorstelling..!!

Dit zijn de vragen. Kopieer het stuk tekst en plak het MET HET TOEGEVOEGDE ANTWOORD in de mail die je naar ons stuurt. De winnaars krijgen bericht, dus hoor je niets? Helaas pindakaas.. Maar dat neemt niet weg dat we je aanraden, sowieso de voorstelling te gaan bekijken. Wellicht wat comfortabeler bij je in de buurt..? De lijst met theaters komt binnenkort beschikbaar; keep it in mind..!!

Vraag 1
Wat is de geboortedatum van George van Houts?

Vraag 2
Wie was de radiopresentator die George interviewde
op zondag 22 maart 2015 in het programma ‘De Overnachting’.

Vraag 3
Wie was de opperbevelhebber (Chairman Joint Chiefs of Staff)
van de Amerikaanse strijdkrachten en feitelijke ‘verrader’,
ten tijde van de aanslagen van 11 september 2001?

Vraag 4
Hoe heet het rapport van de haviken uit 1999 achter de Republikeinse Partij,
dat spreekt over de ‘noodzaak’ voor de VS om grip te krijgen op het Midden Oosten.
Een rapport dat gezien wordt als ‘het motief vooraf’ inzake de 911-aanvallen..

* * *

3 van de boeven achter de 9/1-aanslagen in beeld. Donald Rumsfeld, oud-defensie topman, vice-president Dick Cheny (voor velen de duivel in dit plan) en no-know George W. Bush, als de ex-president..

5 gedachten over “KOMPLOT II – prijsvraag: 6 vrijkaarten te winnen..!

 1. Dat de Zionistische terreurstaat Israël op Schiphol een belangrijke basis heeft heb ik al heel lang vermoed. Dat vermoeden ontstond al toen ik zelf meerdere jaren op Schiphol werkte. Dit vermoeden wordt nu bevestigd door een artikel op de site van Henry Makow, over de Israëlische betrokkenheid bij 9/11. Waaruit het volgende citaat:

  “One Mossad cell traveled to Amsterdam where they submitted to the operational control of the Mossad’s Europe Station, which operates from the El Al complex at Schiphol International Airport. The three-man Mossad unit then traveled to Hamburg where it made contact with Mohammed Atta, who believed they were sent by Osama Bin Laden. In fact, they were sent by Ephraim Halevy, the chief of Mossad.”

  https://www.henrymakow.com/2019/12/wikileaks-confirms-israel-did-911.html

  1. Arend,
   Ik had het ook al gelezen bij Henry Makow, beetje bij beetje komen stukken van de waarheid naar boven. Van belang in de tekst bij Henry Makow is de verwijzing naar ICTS, de beveiligingsfirma , die ook op Schiphol actief is, en ten andere op tal van andere luchthavens waar er “iets” gebeurt. In verband hiermede is het ook nuttig te kijken naar de Bijlmerramp, waarover een recente publicatie :
   https://www.kijkmagazine.nl/mens/bijlmerramp-witte-pakken/
   2019-10-04
   met citaat :
   “De commissie die in 1999 ingesteld wordt om een parlementaire enquête naar de Bijlmerramp te doen, richt zich deels op de Israëlische geheime dienst, de Mossad. Er komen veel brieven met tips over deze organisatie binnen. Zo wordt niet alleen gezegd dat Israëlische agenten op de plek des onheils waren; ook zou de piloot tijdens de rampvlucht contact gehad hebben met de Mossad. Dat zou blijken uit het feit dat er na zijn mayday call even geen conversatie met de verkeerstoren was. De cockpit voice recorder kan daar uitsluitsel over geven. Een andere optie is dat de vierde inzittende van de jumbo (officieel een werkneemster van El Al die op Schiphol aan boord kwam) in dienst van de Mossad was en eigen (satelliet)verbindingsapparatuur bij zich had. Daarmee is wellicht contact gezocht. Maar waar is de cockpit voice recorder? (=einde citaat).
   Ik verwijs voor een goed begrip naar de volledige tekst in te link. Uw vermoeden is dan ook meer dan gerechtvaardigd. Als ik bovendien het voormelde goed bekijk, dan denk ik ook aan de ramp met de MH 17.

  1. Arend,
   Of het in Nederland zal gebeuren , dat weet ik niet, het kan immers overal gebeuren.
   Dat er “iets” zal gebeuren, lijkt mij meer en meer zeker. Ik verwijs hier naar de nakende oorlog in het Midden Oosten van Israël tegen Iran :
   https://www.zerohedge.com/geopolitical/israeli-military-chief-outlines-strategy-coming-war-irans-its-allies
   Ik verwijs naar de inhoud van de link, maar vooral naar de reacties van de hasbaratrollen, die m.i. een duidelijk beeld geven van de ware aard van de schurkenstaat, en van wat ze denken over de “goyim”..
   Ik herinner ook aan de ramp met de MH 17. Immers 20 minuten na het neerhalen begon de aanval op Gaza. Met het oog op de nakende oorlog tegen Iran is het m.i. dus wachten op een “Sarajevo” moment. Ik denk dan ook, gezien de commentaren van de Israëlische legerchef, dat 2020 zich aankondigt onder een gevaarlijk gesternte.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.