Advertentie

Vaccinaties: laat maar gebeuren?


Je vraagt je af wanneer het gezonde verstand nou eens doorbreekt bij de pers en bij een kritische massa van de bevolking. De farmaceutische machten achter de schermen lijken nu werkelijk volledig en uitsluitend gefocussed te zijn op verkoop, verkoop en macht.. Ze  gaan door tot aan het gaatje, totdat iemand of iets ze stopt!

Wie krijgt de volgende wetenschappelijk-bewezen-noodzakelijke injectiespuit nu weeer in zijn lichaam? En wat zijn we toch knap dat ze (we?) dit allemaal kunnen bedenken…

Gezonde mensen preventief inenten is bigger business dan zieke beter maken..?
Gezonde mensen preventief vaccineren is bigger business dan zieke beter maken..?

Zelf ben ik al ruim 15 jaar aan het kwakkelen met de overblijfselen van een tropische vaccinatie, die ná  6 maanden zijn werking had moeten verliezen, aldus de toedienende arts. Op de vraag of er daarbij ook gekeken wordt naar de energetische werking van vaccinaties, moest hij het antwoord schuldig blijven. “Wij (de reguliere geneeskunde) kijken alleen naar de stoffelijke aanwezigheid van het vaccin”.. De spijker op zijn kop.

Dat een vaccin zich energetisch met jouw lichaam verbindt en dat onderdelen van het vaccin -zoals bijv. de difteriebacterie- zich kunnen hechten op een zwakke plek in je lichaam is kennelijk onbekend. Of val je dan in de ‘statistisch verwaarloosbare groep’.. Of is wetenschappelijk werk, werken in de stof, in de materie…? Tijd om het eens een goede afstofbeurt te geven!

De directeur van een van de grootste farma-concerns riep een jaar of 15 geleden al dat de markt voor gezonde mensen vele malen groter (=aantrekkelijker) is dan de ‘markt’ van zieke mensen; dus dan weet je welke richting het vanaf die tijd is opgegaan.. VACCINEREN OM NIET ZIEK TE WORDEN. Het gemiddelde kind in de VS heeft op zijn 7e jaar al meer dan 15 vaccinaties in zijn of haar lichaam. Hoezo sufgeprikt..?

Hoe is het mogelijk dat vaccinaties het imago hebben dat ze onze angsten voor enge ziektes kunnen oplossen? We schijnen ons gezonde verstand daarbij geheel te zijn kwijtgeraakt! Hoeveel rotzooi laat je je inspuiten, voordat je als mens zegt: “GENOEG!”

Is er dan geen enkel bewijs voor het tegendeel, dat vaccinaties (helemaal) niet of slechts gedeeltelijk werken..? JAZEKERWEL..

 

 • Volgens de British Association for the Advancement of Science waren tussen 1850 en 1940 gevallen van kinderziekten met 90% afgenomen, vóór men op grote schaal begon met het inenting van babies en kinderen.
 • Waterpokken namen, zowel in Europese landen als daarbuiten, met als zonder vaccinatieprogramma’s af.
 • Tuberculose nam in Europa en Amerika enorm af zonder vaccinaties, hoewel armoede en onvolledige behandeling ervoor kunnen zorgen dat ze terugkomt.
 • Ziekten als builenpest en roodvonk zijn grotendeels verdwenen zonder enig vaccinatieprogramma.
 • De oorzaken van afname van besmettelijk ziektes ligt in een betere hygiëne, betere riolering, betere voeding en een hogere levensstandaard.Een recent rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie constateert dat de huidige afname van zulke ziekten in veel ontwikkelingslanden niet voornamelijk te danken is aan vaccinaties en verbeterde medische zorg maar aan dezelfde factoren die de afname in het westen teweegbrachten. hygiëne, voeding en een hogere levensstandaard.
 • Noch bestaat er een correlatie tussen niet-gevaccineerde mensen en epidemieën. De relatie tussen de aanwezigheid van antilichamen en het niet krijgen van de overeenkomstige ziekte is niet wetenschappelijk aangetoond. Tests hebben uitgewezen dat mensen met weinig antilichamen een ziekte kunnen weerstaan en mensen met veel antilichamen haar kunnen krijgen. In feite is aangetoond dat gevaccineerde mensen de betreffende ziekte kunnen oplopen – zelfs in bevolkingspopulaties met een 100% vaccinatiegraad.

De Australische wetenschapper Viera Scheibner1, die sinds 1986 zo’n 30.000 bladzijden medische artikelen over vaccinatie heeft onderzocht, schrijft: Ik heb niet één verhandeling gevonden die kon aantonen dat tijdens een epidemie uitsluitend niet-gevaccineerde kinderen de desbetreffende ziekte kregen. Zelfs tijdens vaccintests kregen veel kinderen die gevaccineerd waren de ziekte waartegen zij waren ingeënt, en vaak binnen enkele dagen.
– Vaccinatie, blz. 26-7

Ik heb niet één verhandeling gevonden die kon aantonen dat tijdens een epidemie uitsluitend niet-gevaccineerde kinderen de desbetreffende ziekte kregen.

Zelfs tijdens vaccintests kregen veel kinderen die gevaccineerd waren de ziekte waartegen zij waren ingeënt, en vaak binnen enkele dagen.
– Vaccinatie, blz. 26-7

Maar hoe is het dan mogelijk dat het idiote bericht dat eigenlijk foetussen al aan de vaccins zouden moeten, gewoon zonder slag of stoot de voorpagina’s van de kranten haalt.. Wat een schande! Alsof het menselijk lichaam een vodje is, dat tot nergens anders toe in staat is dan reproductie en de productie van ontlasting..! En omdat foetussen wel heel erg moeilijk te vaccineren zijn -ondertussen is het wel al geroepen!- zou je eigenlijk baby’s, meteen als ze het Aardse daglicht aanschouwen, moeten verwelkomen met een farmaceutische welkomstcocktail. Laat nou niemand zijn gezonde verstand en vooral zijn intuïtie spreken?!!

Tja, flink zijn als je straks lekker van je sexleven wilt genieten. De meisjes waren ook zo stoer!
Tja, flink zijn als je straks lekker van je sexleven wilt genieten. De meisjes waren ook zo stoer!

En hoe bedenk je het ook om in een HPV-reclamecampagne te propageren dat er naar manieren wordt gekeken om ook jongens te injecteren met Gardasil of Cevarix, omdat zij via orale sex ook besmet zouden kunnen raken met agressieve virussen. Een beter voorbeeld van schandalig handelen is er niet.

Dit soort campagnes gebeuren al in België, waar de bevolking via door de farmaceutische industrie gesponsorde advertenties al wordt voorbereid voor jonge-jongens-HPV-vaccins..! Of natuurlijk de -indirecte-  promotie voor een ander vaccin, eentje tegen keelkanker door orale sex. Kijk maar eens HIER Als er nou eens 1 persoon is waarbij dit gebeurd is, moet je dan preventief 1000 mensen een -op zijn zachtst gezegd- dubieuze farma-cocktail inspuiten?

De farmaceutische industrie lijkt het zó bont te willen maken, totdat iemand of iets zegt: “Zo is het genoeg! Tot hier en niet verder! En nu wegwezen met je farma-business. Verzin eens iets nuttigs”..

Meneer Klink, als u dan naar wetenschappelijk bewijs wilt luisteren, luister dan stereo!! Er zijn ook andere, dan door de farma-industrie gesponsorde wetenschappelijke onderzoeken!
Meneer Klink, als u dan naar wetenschappelijk bewijs wilt luisteren, luister dan stereo!! Er zijn ook andere, dan door de farma-industrie gesponsorde wetenschappelijke onderzoeken!

Ongetwijfeld zal de farmaceutische industrie erin slagen een wetenschappelijk onderzoek tevoorschijn te toveren, waarop hun handelen tot legitieme daden kan worden verheven. Een wetenschappelijk onderzoek waarop ook instanties als het RIVM hun beslissing kunnen baseren om de ‘angst bij de bevolking voor ziekten te keren in een (valse) hoop op uitblijven van deze ziekten door middel van preventieve vaccinaties’..?

Maar zoals overal ter wereld blijkt, manipuleert de farmaceutische industrie de wetenschappelijke process in dié mate, dat een gedegen wantrouwen, op zijn zachtst gezegd, op zijn plaats is! EN HIER ZIJN DUS WETENSCHAPPELIJK BEWIJZEN VAN!

Ziet nou niemand in de pers dat hier sprake is van een gemanipuleer, gelobby van de belangen van de farmaceutische industrie. En ziet nou niemand dat het gaat om de vercommercialisering van ieders persoonlijke, integere belangen?

Teuni Kuiper, hier al eerder aan het woord op WantToKnow.nl, schrijft dit stuk hieronder, in haar reactie op dit krantenbericht:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De Telegraaf onder het kopje: ‘Gezond Leven’…

‘Meisjesbaby’s al inenten tegen baarmoederhalskanker’NEW YORK/WENEN –

Inenting tegen baarmoederhalskanker zou al op zeer jonge leeftijd moeten, als de meisjes nog baby zijn. Dat stellen wetenschappers van de Medische Universiteit Wenen. Zij stelden vast dat zelfs kleine kinderen al geïnfecteerd kunnen zijn met het virus dat de kanker kan veroorzaken, lang voor een mogelijke besmetting door seks.

Virus. Het team onderzocht 110 meisjes van 4 tot 15 jaar op het HP-virus. Bijna een vijfde van hen droeg het virus, schrijven de onderzoekers in het Amerikaanse vakblad American Journal of Obstetrics & Gynaecology. In driekwart van de gevallen ging het om een riskant virustype, dat bij het ontstaan van kanker een rol kan spelen.

Geboorte. De deskundigen vermoeden dat het virus bij de geboorte wordt overgedragen. Een andere mogelijkheid is besmetting via bijvoorbeeld een handdoek van de moeder. In de meeste gevallen kan het immuunsysteem het virus bestrijden.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Teuni Kuiper: Waar het mij nu om gaat is niet de angstaanjagende idee dat babies straks al 1 of 3 HPV-prikken zullen krijgen, want zover is het nog niet. War het me wel om gaat is dat hier luid en duidelijk wordt verneld dat bijna 20% van de meisjes onder de 15 jaar dit virus bij zich draagt.

Volgens een beschreven trial met Cervarix en aluminium hydroxide (dat als conserveringsmiddel in het vaccin zit) ontwikkelde 5% van de meisjes onder de 16 jaar al vruchtbaarheidsproblemen of de opmaat daartoe..!

Dat betekent dat een kwart van de ook in die trial waarschijnlijk besmette meisjes binnen een jaar al vruchtbaarheidsproblemen kreeg. Dus bij een eerste volle prikronde is er al een effect van 25% van de reeds besmette individuen.

Als met het volwassen worden het percentage besmette individuen groter wordt, levert dat een enorm succes op voor deze aanpak. Als bij volwassen vrouwen nu eens 40% besmet raakt, dan betekent dit dat 10 % van de populatie vrouwen onvruchtbaar kan worden. Dat levert dan in een enkele generatie al meteen 10% reductie op van de te verwachte geboorte-aanwas. Inderdaad een heel effectieve aanpak…

Maar waarschijnlijk is veel meer dan de helft besmet. Stel nou eens dat 80% van de vrouwen dit virus bij zich draagt. Dan betekent dit dat 20% van de totale populatie binnen een jaar na de prikken vruchtbaarheidsproblemen kan krijgen. En op termijn neemt dat percentage nog toe omdat op de langere termijn na die serie prikken pas het immuunsysteem erg verzwakt raakt en dus ook de kans op het virulent worden van die infectie.

Ik denk dat het aantal problemen kan oplopen tot best wel 25% van de totale populatie vrouwen. Dat is toch echt wel een Ipodje waard!!”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

16 gedachten over “Vaccinaties: laat maar gebeuren?

 1. Er zijn al heel wat meer mensen vermoord voor minder geld!
  Dit soort hoge verdiensten van de farmaceutische industrie
  kan corruptie behoorlijk in de hand werken.
  Bij elk nieuw incident wordt het dan cashen.
  Een pandemie zou volgens mij moeten worden geclassificeerd
  als een Nationale bedreiging, waarbij winstoogmerk geen enkele rol zou mogen spelen.
  Maar het geld wordt dus ook gebruikt voor productie op commerciële schaal.
  Volgens mij laat dit gegeven duidelijk zien dat er enorme financiële belangen
  achter een uitbraak van een dodelijk virus kunnen zitten.
  En dat het opzettelijk loslaten van dit soort virussen, voor sommige belanghebbenden
  alleen maar winst oplevert, ondanks de vele honderden dode burgerslachtoffers.

  VS besteden miljard aan vaccin Mexicaanse griep
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/article1203141.ece/VS_besteden_miljard_aan_vaccin_Mexicaanse_griep

 2. De eerste zin was verdwenen in het stukje hierboven.

  1 Miljard valt er dus te verdienen aan de ontwikkeling van een vaccin
  tegen de Mexicaanse griep en dat alleen al in Amerika.
  Er zijn al heel wat meer mensen vermoord voor minder geld!
  Dit soort hoge verdiensten van de farmaceutische industrie
  kan corruptie behoorlijk in de hand werken.
  Bij elk nieuw incident wordt het dan cashen.
  Een pandemie zou volgens mij moeten worden geclassificeerd
  als een Nationale bedreiging, waarbij winstoogmerk geen enkele rol zou mogen spelen.
  Maar het geld wordt dus ook gebruikt voor productie op commerciële schaal.
  Volgens mij laat dit gegeven duidelijk zien dat er enorme financiële belangen
  achter een uitbraak van een dodelijk virus kunnen zitten.
  En dat het opzettelijk loslaten van dit soort virussen, voor sommige belanghebbenden
  alleen maar winst oplevert, ondanks de vele honderden dode burgerslachtoffers.

  VS besteden miljard aan vaccin Mexicaanse griep
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/article1203141.ece/VS_besteden_mil jard_aan_vaccin_Mexicaanse_griep

 3. Een Amerikaanse arts heeft in 1919 al een boek geschreven over de enorme gevaren van vaccinaties.
  Hij stelt dat er meer mensen overlijden door de vaccinaties dan door de oorspronkelijke ziektes.
  En dat deze gegevens door de gezondheids autoriteiten worden verzwegen en achtergehouden.
  In de hele discussie over vaccinaties is dit boek toch wel een juweeltje.
  Omdat er via dit boekje informatie wordt verstrekt over de allereerste misstanden aangaande vaccinaties.
  Hij vertelt over de enorm gestegen sterfgevallen in New York sinds de invoering van deze vaccinaties.

  http://www.scribd.com/doc/12965559/Horrors-of-Vaccination-Exposed

 4. Griepvaccinatie gevaar voor kinderen.

  Een nieuw onderzoek van het Mayo ziekenhuis in Rochester Minnesota toont aan, dat kinderen die worden gevaccineerd tegen een griepvirus, 3 keer zoveel kans hebben om opgenomen te worden in een ziekenhuis.
  Er zijn 286 kinderen gescreend, in leeftijd variërend van 6 maand tot 18 jaar, vanaf 1996 tot 2006.
  De uitkomsten van dit onderzoek kunnen wel eens heel erg belangrijk zijn, omdat het Amerikaanse Centers for Disease Control adviseert om alle kinderen in deze leeftijdscategorie te gaan vaccineren tegen griep.

  http://www.rense.com/general85/fluvacc.htm

 5. Zéér zorgwekkend dit, Henk! Wel is het vaccineren tegen griep bij kinderen al aan de gang in Amerika en met name in New Jersey werden alle kinderen op crèches! en scholen verplicht ingeënt.. En “toevallig” bevindt de hoofdzetel van Merck (producent van het vaccin) zich in deze staat…

 6. @Ellen
  Hoe meer ik erover te weten kom, hoe schrikbarender ik het allemaal vind.
  Ze zijn werkelijk aan het doorslaan.
  Alles voor de money en natuurlijk nog een aantal verborgen agenda’s.
  Het wordt tijd dat er concreet iets gaat gebeuren tegen dit soort misstanden.
  Maar wat??
  Volgens mij moet er toch iets meer gaan gebeuren, dan alleen maar mensen hier bewust van te laten worden.
  Het is zo’n traag proces.
  Ondanks dat mensen bepaalde informatie bezitten, blijven ze toch met één been in de oude werkelijkheid staan.
  Het brainwash programma is blijkbaar nogal sterk.

 7. @Henk
  Kost je je nachtrust nietwaar? Goeie vraag, wat kunnen we concreet doen tegen al deze eye-openers waar we nu tegenaan lopen? Denk dat internet een geweldig medium is en dat er meer en meer openheid komt, meer en meer groeperingen (zullen) ontstaan die in opstand komen en dat dit uiteindelijk toch wel degelijk een effect zal hebben.. Maar hoe en wanneer? Je kunt er inderdaad moedeloos van worden, maar het daadwerkelijk verspreiden en erover praten in je omgeving zal best een sneeuwbaleffect hebben en het voldane gevoel geven dat je je steentje bijdraagt..

 8. Hallo Ellen,

  Ik ben al heel lang met dit soort onderwerpen bezig en hield me actief bezig met de eerste 9-11 waarheidsgroep(DKNWZ).
  Ondanks dat we op het juiste spoor zaten, met lezingen door het hele land, landelijke politiek en een grote manifestatie in de Prinses Irene hal, is de hele beweging opgeblazen.
  Misschien wel omdat het te succesvol was.
  Er gaan verhalen over directe intimidatie door de Bveiligheids dienst.
  Volgens mij is het erg moeilijk om een platform te creëren waarbinnen het hele scala aan conspiracy onderwerpen geaccepteerd wordt.
  Dit is dan ook gelijk de splijtzwam.
  Naast dat dit soort bewegingen gelijk al worden geïnfiltreerd.
  Ik heb zelf ook altijd het gevoel gehad dat de eerste Dit Kan Niet Waar Zijn beweging hieraan ten onder is gegaan.
  Dit maakt je dan eigenlijk een beetje machteloos.
  En ik besef me, dat dat nu precies is wat ze willen.
  Toch zou ik eigenlijk weer iets concreets willen doen.
  Omdat de tijd volgens mij begint te dringen.
  Wie heeft er een goed plan?

  Ik had hier twee linkjes willen plaatsen naar artikelen in de Nieuwe Revu over de vermeende intimidaties, maar rarara ………….precies, ze doen het niet meer.
  Werkelijk alle artikelen en filmpjes van en over DKNWZ verdwijnen van het net.

 9. @Henk
  Dat over het verdwijnen van artikelen/reacties op het net is mij ook bekend, wie o wie zit hierachter? Door wie wordt dit be(ge)stuurd? Ben bang dat we hier niet achter zullen komen (“geld, macht en ego”), het enige wat overblijft, is zoals ik al schreef, het consequent en voortdurend verspreiden op diverse sites van zoveel mogelijk informatie, het “wakkerschudden” van de mensheid; laat je niet in slaap sukkelen, niet het bijltje erbij neergooien van “hier kan ik toch niets aan doen”, stug volhouden! Wij, roependen in de woestijn, hebben een taak te volbrengen in de jaren die ons nog resten…

 10. Heb dit artikel nog eens, met een wakker hoofd ditmaal, doorgelezen… Doet me weer denken aan een artikeltje wat ik deze week las over het feit dat in Scandinavië baarmoederhalskanker zo goed als verdwenen is door het verplichte regelmatige uitstrijkje! En wat gaan ze in Zweden doen begin 2010? Juist ja, massaal, verplicht HPV-vaccineren! Wie dit begrijpt mag het zeggen… Constant linken blijven leggen, ook internationaal…

 11. @Ellen & Henk: spoor ze op en geef ze aan ons; wij plaatsen er gewoon een artikel over. Dat dus de links weg zijn..
  Keep on fightin’, nood bloodshed, no arms.
  En veel meer doorsturen naar mensen. Je lijkt dan weliswaar een roepende (ik zeg er geen woestijn achter!), maar wat is daar tegen. Verpak je verhaal, met een ‘niet-te-geloven’ en doe niet te complotterig..

 12. @Guido
  Gelijk heb je, spitten moeten we! Half april heb ik op de sites http://www.scholieren.com en http://www.girlsonly.nl de problematiek van het HPV-vaccin onder de aandacht gebracht bij de schoolgaande “meiden”, dit nav mijn contacten met Anneke Bleeker van http://www.verontrustemoeders.nl, kreeg hier ook reacties op waar ik weer op gereageerd heb, 2 dagen later ALLES verwijderd en was mij de toegang tot de site verboden! Kon ook met geen mogelijkheid meer mijn verhaal halen, gewoon monddood gemaakt… Met Anneke hebben we een heel netwerk opgebouwd (Teuni, dr. Jannes Koetsier en vele anderen) zodat alle relevante informatie naar alle kanten wordt doorgegeven… Veel “lawaai” maken heeft wel degelijk zin en uiteindelijk effect! Kijk maar eens wat er al bereikt is door de, in de ogen van het RIVM, tegenvallende opkomstresultaten van de opgeroepen meisjes voor het HPV-vaccin…

 13. GGD straft artsen na prikboycot

  Door PETER DE KNEGT

  ROTTERDAM – GGD-artsen en verpleegkundigen in Brabant en Zeeland hebben geweigerd om meisjes tussen de 13 en 17 jaar te vaccineren tegen baarmoedershalskanker.

  FOTO ANP
  Zij deden dit omdat er te weinig ervaring met het middel zou zijn en de kans op negatieve bijwerkingen groot zou zijn, zegt Jan van Eijck, manager Jeugdgezondheidszorg van de GGD in Brabant.

  De GGD in Brabant heeft gedreigd met ontslag van een arts en een verpleegkundige, maar dat bleek volgens de huisjuristen niet haalbaar. Nu wordt gekeken naar andere sancties. Welke sancties in Zeeland zijn opgelegd, is onbekend.

  Ook bij de Landelijke vereniging voor Artsen in Dienstverband (LAD) hebben zich artsen gemeld die weigerden te vaccineren, zegt directeur Van Bolderen. Hoeveel dat er zijn, wil hij niet kwijt. Het is volgens hem voor het eerst dat artsen zich bij het LAD melden in verband met een weigering om in te enten.

  ,,Als medici gewetensbezwaren hebben, moeten ze kunnen weigeren. Het is anders als iemand is aangesteld om te vaccineren, zoals bij de GGD, en er gedegen onderzoek is gedaan naar de werking van het middel.’’

  Volgens KNMG-jurist Johan Legemaate is er veel ruimte om gewetensbezwaar te maken. ,,Maar in dit geval is er consensus over de vaccinatie. Het recht te weigeren is er vooral voor onderwerpen waarover veel maatschappelijke discussie bestaat.’’ De vaccinatiecampagne tegen baarmoederhalskanker kampt met een imagoprobleem. Nog geen 50 procent van de opgeroepen meisjes kwam opdagen.

 14. @Harry,
  Goh, dit is belangrijk nieuws zeg! Kun je mij de bron even doormailen van dit artikel, welke krant? Ik zal er dan voor zorgen dat het bij verschillende mensen die zich hiermee bezighouden terecht komt…

 15. Heb het betreffende artikel in het AD van gister inmiddels gevonden en doorgestuurd aan de mensen die zich hiervoor inzetten.. Eindelijk erkenning in de media van de inspanningen van die grote groep “wakkerschudders”!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.